* Videoita, salatuista

Täällä voi kirjoitella oikeastaan ihan mistä vaan.

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 05.02.2016 13:54

Tästä kuitenkin hyvää matskua Yotubettajille lisääkin:
_________________________________

Arto Lauri 167. Angel 3
https://www.youtube.com/watch?v=nqtz8seC1RA
-------------------------------------------

Arto Lauri 166. Pasi Viheraho vs. Marko Vanhanen
https://www.youtube.com/watch?v=W8A11Ou8LNw
----------------------------------

Arto Lauri 165. MALENKA
https://www.youtube.com/watch?v=Pc1b1kftdr8
----------------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 07.02.2016 13:24

Ydinsukellusveneistä I

Minua on aina ihmetyttänyt se, ettei ydinsukellusveneiden polttoaineeksi sovi jostain syystä U-235? Tämä on kovin kummallista, koska uraania on selvästi enemmän kun suunnattoman kallista Pu-239 polttoainetta. Jota saadaan vain ydinjätteestä. Uraanin PITÄISI käydä ydinsukellusveneessä ihan hyvin. Koska Hiroshiman ydinpommi räjähti tappavasti siinä kuin Nagasakin plutoniuminen pommikin.

Toinen outo asia on myös se, että ydinsukellusveneissä Venäjällä matruuseilla on vain 5vuoden pesti. Josta pääsevät eläkkeelle suoraan alta 30y nuorina! Tilanne on hyvin samanlainen myös ydinvoimalaitosten työntekijöillä. Heidän työssään terveenä ei pysytä kuin 40 vuotta. Toki 4- kertaa kauemmin, kuin ydinsukellusveneissä. Mutta silti ydinvoimalassakin sallitaan 10- kertaiset säteilyn kertymät. Verrattuna perus siviiliin.

Itse ydinalalla töissä olleena tiedän keskeiset taustat. Ihmisen elinikäisen säteilyn kertymän säteilyyn sairastumisen raja on 1000 mSv. Jolloin sairastuu 100% varmasti. Ja kuolee säteilysairauteensa 50% todennäköisyydellä. Tässä kaikessa on jotain todella outoa. Koska ydinvoimalassa työskennelleen ihmisen sama säteilyn määrä on kuitenkin vain luokkaa 5% siitä. Mikä pitäisi aiheuttaa säteilyyn sairastumisen?

Armeijan piirissä ydinsukellusveneiden henkilökuntakaan ei 5 vuoden komennuksillaan saa, kuin arviolta 10-20% säteilyyn sairastumisen kertymästään. Miksi sitten ydinsukellusveneen työntekijät systemaattisesti aina kuitenkin viskotaan sairaina aluksistaan ulos säännöllisesti vain 5 vuodessa? Koska varmasti heitä luodun matemaattisen mallin mukaan voitaisiin pitää töissään vuosikymmeniä?

Vastaus on karu ja karmiva. Geiger/ dosit EI mittaa kuin prosentteja elimistön saamasta TODELLISESTA säteilyn energian kertymästä! Mittari ei inahdakaan neutronivuosta, ei kanavasäteilyn ++..ionisoituneista kaikkialla leijuvista Pu-239 kaasuista. Ei termivireistä, Malenkan kuorimalliteoriasta, hilavirheistä, kvadrupoolimomenteista. Ei edes elimistöön porautuneista Ebbesenin plasmonien huokoisista!

---
Ydinsukellusveneistä II

Suomeksi sanottuna. Plutonium on siis aine, joka LADATAAN reaktorissa akun lailla säteilyn energialla. Ja ydinsukellusveneitten prosessi onkin JATKUVASTI laantuvaa. Varastoituneen energiamassan TYTHJENTYMISTÄ. Ydinsukellusveneitähän EI uudelleen ladata lainkaan revisiossa! Ydinvoimalassa taas U-235 reaktoreissa tuotetaan ulkoapäin uutta energiaa reaktorin sisälle. Avaruudesta imuroitavat Super agressiiviset HADRON kaskadit luovat vähintään kolmanneksen lisäenergiaa fissiopolton reaktoriin.

Jossa uraania jatkuvasti lämmitetään. Näinollen prosessi voidaan pitää "astetta" alemmalla tasollaan spontaanisti uraanireaktoreissa. Kun sitä verrataan plutoniumin polttoon. Perusreaktorin tehon käyrä on kuin sahan hampaat. Jossa latauksen saaneen reaktorin poltto startissa kiihtyy ja loppuvuodesta aina laskee mi9nimiin. Ydinsukellusveneiden plutonium on uutena erittäin energia intensiivistä ja hiipuu tasaisesti käytön vuosikymmeninään. Kuin lehmän häntä, varareserviä on siis jätettävä. Näinollen laitos uutena vuotaa VALTAVASTI ylienergiastaan kanavasäteilyn ionikaasuja ja neutroneja henkilökuntansa päälle. Toisaalta vanhana plasmonien reikiinnyttämänä saastuttaa silti yhä lisää. Mikä johtaa henkilökunnan ennenaikaiseen säteilyyn kuolemiseen:

Ennen vuotta 2008 uraania polttavat ydinvoimalat olivatkin uusina henkilökunnalleen hiukan turvallisempia. Kuin Pu-239 käyttöiset ydinsukellusveneet. Mutta kun uraanista siirryttiin sen loputtua 2008< eteenpäin kasvavasti MOX- Pu-239 kierrätyspolttoaineisiin. Alkoivat myös siviiliydinvoimalat näin olla 1000- kertaa säteilevämpiä! Mutta...

Koska säteilyn mittarit eivät edelleen oikeasti mittaa säteilyn kokonaista kertymää. Eivät ydinvoimalassa kiihtyvästi sairastuva henkilökunta ymmärrä mitä ympärillään tapahtuu. Mittarit pysyvät turvallisella alueillaan, "vihreällä". Koska eivät mittaa tuosta säteilyn kasvusta juuri MITÄÄN! kun ydin sukellusveneessään matruusi luottaa olevansa turvassa "vihreätä" näyttävillä mittarillaan. Ja kuolee uskossaan muutamassa vuodessa onnellisesti harhautettuna.

Niin samalla tekniikalla eivät myöskään nykyään MOX- poltolla toimivien 420 reaktorienkaan henkilökunnat tajua. Että MOX- poltolla hekin sairastuvat nyt jo 1000-kertaa nopeammin! Ydinsukellusveneissä väki vanhaan malliin toki "pusketaan ulos" 5 vuodessa säteilyynsä kuolemaan. Mutta OL-3 jälkeen näin ei enää tehdä yhdessäkään MOX polttoon siirtyvässä seulana vuotavassa siviilireaktorissa. KAMMOTTAVAA!
-----------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 08.02.2016 11:21

- Joo Sepeteus, siis Ranskassa lehtitietojen mukaan TIETÄVÄT. Ettei TVO OL-4 tilauksen JO kannattamattomana peruneena. Kuulemma TVO myös edes HALUA startata OL-3 hankettaanKAAN! Ja miksi tosiaan käynnistäisivät. Onhan käynnistämättömien reaktorien perinne VAHVA Itävaltalaistuneessa Euroopassa!

OL-3 on pottiinsa kussut. Ja tehnyt JO NYT yli 20< miljardin mega tappiot! Miksi TVO haluaisi hankkeellaan tuhota loput taloutensa tuottamalla -70% liikevaihdostaan tappiollista ydinsähköään Fennosekon tapaan?. . .Hulluahan tuollaisen starttaaminen olisi! Tuhannesti helpompaa kaataa ydinyhtiöt konkurssiin. Ja maksattaa tappotappiot "Carunan tapaan" valtion veroista!
---

Niin Putin ilmoitti 2007 YK:ta myöten asiansa. Oli YLE:ä myöten silloin julkista dataa. Kävin muuten asiaa kysymässä mm. Helsingin Lähiradion venäläisiltäkin. MYÖS siellä kovasti tiedettiin Putinin lausunnot:

"Venäjä ON toimittanut 70% koko Maailman uraanin jalosteet! Mutta koska uraanin pitoisuus globaalisti laski alle 0,4% nollarajan. On Venäjä yksipuolisesti päättänyt lopettaa uraanin jalostamiset KAUPALLISESTI energia negatiivisesti länsimaille siitä lukien.

Putin nojaa päätöksissään siis MIT USA tutkimus julkaisuun 1988. MIT ilmoitti, laskeneensa JO silloin. Että uraanin jalostuksen kannattavuusraja alitetaan 2008 kautta maailman. Asia tiedetään toki ASEA tietona jo silloin TVO:ta myöten
n. ja kun julkkaisin näitä TEM arkistoihin 2008 tapahtuman ollessa akuutti. CIA päätti julistaa EU:n myötä KAIKKI uraanikaivosten energiataseiden tiedotteet SALAISIKSI! Päätti vaikka Putinin lausuttua koko Euroopassa suljettiin kannattamattomana 70 uraanikaivosta! Siis ihan KAIKKI! Talvivaarakin siis julistettiin Helsingin HOVIN päätöksellä energianegatiivisena kannattamattomana uraanin kaivuukieltoon!

Huvittavinta tässä onkiin, että vaikka päätökset ON LAIN voimaisia kaikki. Ydinrikollisuus pyrkii kaikin keinoin salaamaan tämän yleisesti ydinalalla tunnetun faktan!

PS. Hupaisinta tässä on, että Euroopassa tuotettiin suuri osa Maailman uraaneista 2008 asti. Mutta kun NYT kysyy mistä Euroopan uraanin kaivaukset loppu? Niin vastauksia vaan EI TULE. Huippua, että mm. Ranska sai Limoussinen kaivoksistaan kaikki uraaninsa vuoteen 2008. Mutta sulki kaivoksensa vähin äänin. Ronneburgh Wismunth toimitti peräti 13,5% Maailman uraaneista. MYÖS sen toiminta lopetettiin uraanivarojen köyhtymiseen 1990 paikkeilla jo! Mutta HILJAISUUS syistä on totalitäärisen SUPO/CIA/NSA poliisien takana rikkumaton. VAIN Arton kaltaiset ydinalan sisäpiiriläiset tietää asiasta oleellisimmat suurten sensurointien jälkeenkin! Ja SE SYÖ SUPO fauNAA!
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 09.02.2016 19:48

Ranskan valtiolta liki 40 miljardia ydinkonkursseihin

Kuulin juuri 09.02.2016. Että Ranska mäskää valtion verotukiaisiaan konkurssikypsille ydinalan yhtiöilleen murskaavat 38 MILJARDIA!

Aika muikeaa määrää Arevan konkurssipesien tekemät mega tappiot jo teettävät.

Kas, kun ydinalan lobbaaja poliisit ei näistä suursummien SYISTÄ kerro mitään? Eikö sen ydinvoiman pitänyt olla niin halpaa ja kannattavaa, ettei rahan tuloa voitoista voinut estää millään tasolla?
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 10.02.2016 10:46

Veikeät presidenttimme 10.02.2016

HeHeeeFOOO!. . Vai heittoistuimen punainen kahva ja vakoilulinjaukset tehtynä suoraan KREMLIIN tulevat Pyhäjoesta Venäjälle luovutetusta MERISOTATUKIKOHDASTA Suomesta asti!

Kuulin muuten, että Venäläiset pitää itseään YLITTÄMÄTTÖMÄNÄ HERRAKANSANA! Jotka piankin tulevat miehittämään haltuunsa LOPUTKIN Maailmasta! Näin ne kuulemma nyt tilaisuuksissaan kuuntelijoilleen kertoilee..

Kuinka OLLAKAAN aamulla oli MYÖS USA tuleva presidentti? Ronald Trumph on saanut USA:ssa äänivyöryn. Kun uhosi, että USA tulee voittamaan ja miehittämään Kiinan, Euroopan ja Venäjän!

Nyt kyllä on ILOISTA AIKAA odotella kun Maailmalla tulee AHAsTA, kun nää Putinin presidenttikauden aikaan intoutuvat puheistaan todellisiin koitoksiin. ONNEKSI meillä piisaa tätä TVO:n kauppaamaa Pu-239 matskua myytäväksi M O L E M M I L L E ! Niin ei tarvitse vajaa pommituksiin jäädä kituen odottelemaan loppuun höyrystymistään. Vaan saadaan, kiitos Posiva, Fortumin ja ennen kaikkea FENNOVOIMAN ydinase tukikohtaamme ihan kunnon pommien muikeita OSUMIA!. . .
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 13.02.2016 09:29

Maailman ydinkriisin tähdellisin viimein julki!
_________________________________

No hei HUHUH!! !!
Gubbehan siis O N Maailman ikonaalisin ydinaseitten GURU vailla laitoja! USA ydinturvallisuuden ehdoton tykki!

Miettikää ihmiset siis ihan OIKEASTI. Minkä Arto Laurin Lausunnon takia CNN palkkasi tämän tason globaalin ykköstykkinsä avoimesti uhkailemaan ydinvastustajien ykkösnimeä Suomessa Arto Lauria. Sen jälkeen , kun myös hänen Atomin paluu alkoi levitä Maailmalla ON Arton jutuista räyhännyt Jim Walshin imussa myös mm. USA presidentti Obama! Miksi ihmeessä myös panikoivat USA, EU päätti salata kaikki uraanitalouden energiataseensa 2008? Kun uraanin malmien energiantuotot laski alle 0,4% nollan kannattavuustason.

Miten kiteyttäisimme keskeisimmän parivaljakon varoituksen uhkaukaasit Orion/ Abalon projektistaan Artolle?

" 2008< Koko Maailman ydinalan kaivamat uraanit muuttuivat PYSYVÄSTI energianegatiivisena kannattamattomaksi! Tästä alkoi myös koko Maailman ydinaseitten kärkien VÄÄJÄÄMÄTÖN loppuunsa ja toimintakyvyttömäksi vanhentuminen, ILMAN jatkuvaa elintärkeää siviilireaktorien huoltoa. Matemaattinen malli kertoo, miten 93% minimipuhtaudet niissä alitetaan sponttaanilla fissiopoltolla tästä hetkessä vajaassa 9 vuodessa. Voidaan ilmoittaa. Että ilman Japanin, Saksan kaltaisten ydinvasalliensa tauotonta reaktorihuoltoa.. VUODEN 2016 AIKANA USA, EUROOPPA LAKKAAVAT OLEMASTA YDINASEVALTOJA. AINOASTAAN VENÄJÄN HUOLTO VAIVOIN ENÄÄ PELAA KAZASTANIIN SAARTAMILLAAN neitseellisen uraanin huolloillaan!. Jumala meitä auttakoon!"
Allekirjoittajina Jim Walsh ja Barak Obama
----------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 14.02.2016 23:38

Obamalla hakusessa
___________________

Obamalla kumppaneineen on nyt uraanit hakusessa.
SITÄ paskaa Arevan kanssa nyt metsästetään ajattamalla miljardi Arabia pois maastaan Eurooppaan. Koska 20 miljoonan ihmisen juomavedet Egybtistä pitää saada Arevan uraanikaivoksien käyttöön. Älkää siis hyvät ihmiset ihmetelkö MIKSI Arabimaiden pakolaisongelmaa nyt vallas eliitti tehtailee innolla. Tässä karttaa hankkeesta laajemminkin levitykseenne:

http://kuvapilvi.fi/k/yscE.jpg

Niin kansa kyllä tunkee täälläkin kaduille tätä "oudosti tehtailtua" pakolaistulvintaa vastaan, joo. Mutta miksei KUKAAN uskalla heittää kuolevaa kissaa pöydälle. Ja kysyä keskeisintä? MIKSI ARABIT LÄHTEE YHTÄKKIÄ VUOSITUHANTISILTA ASUINMAILTAAN?.. Luuletteko ihan tosissanne, että Raamattu vaan huvikseen varoitti Maailmaan lopunajan YDINLUVUSTA 666?

Pelkistetään vielä. 2008< Loppui Euroopassakin KAIKKI uraania vuosikymmenet kaivanutta 70 uraanikaivosta. Ja miksi? Koska 0,4% alle menevillä uraanikentillä ei kannata enää kaivaa. Kuten Talvivaarastakin näimme. Jostain kuitenkin pitää jatkossakin TVO/Fennovoimaloiden uraanit tulla? Jos kerran kalliota ei kannata enää murskata. Uraanin VOI yrittää liottaa myös valmiiksi murskatuista kallioista. Eli ISKEVÄT ydinherrat nyt kyntensä hiekka- aavikkoihin!

USA toimitti 1985 vielä 50% Maailman uraaneista kaivattamalla KOKO Missisipin jokihietikot. Ne loppuivat sitten käsiin . Nyt tätä SAMAA tekniikkaa hiekoilla USA/Areva suunnittelee Arabien hiekoilla/ Niilin vesistä tehdyillä myrjardeilla rikkihappo tonneillaan! Ongelmana vaan on se, ettei sotaisat Arabit suostu lähtemään atomiherrojen tieltä! Mutta AINAHAN sitä voi turvautua raakaan VÄKIVALTAANKIN!.. Ennen kaikkea POLIISIEN tietosodankäynnin karseilla keinoilla..
---------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 15.02.2016 14:43

T&T 15.02 ST1 Geoterminen käyntiin

* Nettejä terrorisoivien sinikaulus köyhällistöjen mielestä 7km geoterminen Arton heillä alkuun opastama geoterminen hanke ei valmistuisi kannattamattomana koskaan? No TIETENKIN valmistuu! Ja poraus moisiin syvyyksiin tehdään vielä uusimmalla tekniikoilla USKOMATTOMAN NOPEASTI. Vain ja ainoastaan 6kk aikana! Paljon ennen OL-hasardin startteja.

* Maamme parhaaksi jälleen kerran palkittu ST1 hanke. Joka lähti liikkeelle Arton, Nils- Axel Mörner tiedoista. Rankataan lisäksi Suomen MERKITTÄVIMMÄKSI uuden ekologisesti puhtaan energian hankkeeksi maassamme! On se vaan HIENOA, että Arto jakosi kirjoitellen kertoa tästä vuosia sitten sitkeästi ST1 puuhamiehille. Nyt tulee ydinvoimaloille jälleen PAHA, ylittämätön kilpailija. Energiaa tulee TAUOTTA, HALVALLA, PUHTAASTI, MISSÄ PÄIN SUOMEA VAAN! Ja lisäksi stirling käytöllä muuntuu jopa sähköksi 39% hyötysuhteella. Repikää ydinlobbarit tästä!

Yksi pilottihankkeen tavoitteista on kasvattaa suomalaista osaamista geotermisen lämmöntuotannon alueella hyödynnettäväksi tulevaisuudessa. Hanke valittiin myös Kaukolämpö 2015 -tapahtumassa vuoden parhaaksi innovaatioksi kaukolämpöalalle kilpailussa, jonka tavoitteena oli hakea alalle uusia teknisiä ratkaisuja, palveluita tai liiketoimintamalleja.

– Espoon geoterminen pilottilaitos on yksi energia-alan merkittävimmistä tutkimus- ja tuotekehitysinvestoinneista maassamme. On hienoa, että yhteiskunta on mukana tukemassa hanketta ja kehitystä, joka voi merkitä isoa harppausta kohti fossiilisista polttoaineista luopumista lämmöntuotannossa. Pääosin fossiiliseen energiaan perustuva kaukolämpö on yleisin lämmitysmuoto Suomessa. Pilottihankkeen on mahdollista tarjota kaukolämmöntuotantoon uusiutuva, päästötön energialähde, joka voidaan jakaa suoraan olemassa olevaan kaukolämpöverkostoon, St1:n energiajohtaja Jari Suominen toteaa.

Kumppaniksi syvälämpökaivojen poraamiseen St1 on valinnut Strada Energyn. Geotermiseen poraukseen erikoistuneen englantilaisyrityksen ammattilaisilla on useiden vuosikymmenten kokemus vaativista projekteista ja käytössään patentoitu teknologia, jolla pystytään poraamaan syvälle Suomen kovaan, graniittiseen kallioperään.

– Olemme hyvin iloisia yhteistyöstä St1 Deep Heatin kanssa toteuttaessamme tätä uraauurtavaa ja ympäristön kannalta merkittävää eurooppalaista projektia. Stradan ainutlaatuinen patentoitu uppovasarajärjestelmä yhdistettynä vesivaratekniikkaan mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean porauksen graniittiin jopa yli 7 kilometrin syvyyteen. Toivomme pitkää yhteistyötä St1:n kanssa, joka kuuluu maailman huippuihin toteuttaessaan uusiutuvan energian visiotaan, Strada Energyn toimitusjohtaja Glenn Baldwin sanoo.

Lämpökaivojen porausvaiheen arvioidaan kestävän noin kuusi kuukautta. Pilottilämpölaitoksen arvioidaan valmistuvan vuonna 2017. Fortum tulee ostamaan laitoksessa tuotetun lämmön kaukolämpöverkkoonsa ja pystyy kattamaan sillä jopa 10 % kaukolämmön tarpeesta Espoon alueella.
---
Agronet 15.02 Sepeteus

Pariisissa on hyödynnetty geotermistä energiaa 1970-luvulta alkaen kaukolämpöverkossa, pumppaamalla 55–75 °C vettä 1 500–2 000 metrin syvyydestä suoraan yli 100 000 asunnolle

2006 vuoden MITin raportti geotermisestä energiasta kertoi, että 13 000 zetajoulea energiaa on tällä hetkellä saatavilla maassa, josta 2 000 ZJ:a voidaan ottaa käyttöön parannetulla teknologialla. Kaikkien maapallon valtioiden yhteinen energian kulutus on noin 0,5 zetajoulea, joten tällä metodilla ihmisten energian käyttö pystyttäisiin turvaamaan seuraavat 4000 vuotta. Maan lämmöntuotanto uusiutuu jatkuvasti, eli tämä energian muoto on käytännössä rajaton

Geotermistä sähköä tuotetaan jo 24 maassa ja geotermisiä lämpövoimaloita löytyy 70 eri maasta, esimerkiksi Ruotsista. Yhdysvallat, Filippiinit, Meksiko, Indonesia ja Italia ovat johtavia geotermisen voiman käytössä
---------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 19.02.2016 11:39

_________________________________

Arto Lauri 168. Stalin
https://www.youtube.com/watch?v=EhRLcUUZi0Y
-----------------------------------

Arto Lauri 167. Angel 3
https://www.youtube.com/watch?v=nqtz8seC1RA
-------------------------------------------

Arto Lauri 166. Pasi Viheraho vs. Marko Vanhanen
https://www.youtube.com/watch?v=W8A11Ou8LNw
----------------------------------

Arto Lauri 165. MALENKA
https://www.youtube.com/watch?v=Pc1b1kftdr8
----------------------------

T&T Energia Tuula Laatikainen
2016. 17.2. klo 06:40

Geovoimala tuo Otaniemeen poikkeuksellista poraustekniikkaa

–Tämä on aito t&k- ja demohanke, eikä tarkkaa hintaa pysty määrittelemään. Kyse on kymmenistä miljoonista euroista. Toivottavasti jää alle 50 miljoonan, hän sanoo. St1 kertoi tänään tehneensä lopullisen investointipäätöksen laitoksen rakentamisesta. Hanke on poikkeuksellisen kiinnostava monessakin mielessä. Otaniemen voimala on Suomen ensimmäinen geoterminen lämpölaitos.

Sitä varten Suomen graniittiseen kallioperään porataan kaksi peräti seitsemän kilometrin syvyyteen yltävää reikää, joiden välille tulee vesikierto. Lämpölaitoksen teho olisi 40 megawattia. Voimala tuottaisi 320 gigawattituntia, kymmenisen prosenttia Espoon tarvitsemasta kaukolämmöstä. Kaukolämmitysala toivoo geo lämmöstä alan kipeästi kaipaamaan uusiutuvaa energialähdettä. Ala on yhä pitkälti riippuvainen fossiilisista polttoaineista, mikä tekee hallaa kaukolämmön maineelle.

* WooHOO! .. Kyllä täytyy sanoa, että kun aloin joskus 2010 paikkeilla pommittamaan tätä ST1 yhtiötä. Tuomaan Suomen kallioperässä lymyävät RAJATTOMAT geotermiset energiat käyttöömme. En ikiMAAILMASSA olisi vielä silloin uskonut saavani tällaista ihan aikuisen oikeasti liikkeelle!

* Kerroin heille avoimesti laajoja taulukkoja. Joiden mukaan väitteet siitä, että jääkausien jäähdytykset ja Suomen tektoniikan vähäisyys olivat Nils-Axel Mörneriltä saamieni tietojen mukaan silkkaa ydinalan disinfoa! 6kk uskollisesti kävimme kirjeenvaihtoa. Jaksoin jääräpäisesti painostaa juuri HEITÄ ST1 innovatiivista yhtiötä ryhtymään oikeasti toimiin.

* Ja kun nyt näen, että 100% puhdas ja ekologinen energia on saatavissa MISSÄ TAHANSA! Jatkuvasti ja rajattomin reservein. Lisäksi VAIN tuulivoiman miljoona/megawatti huippu halvalla hinnalla. Olen enemmän kuin riemuissani saavutuksistani/ saavutuksistamme!

* Tällaisien energianhuollon todellisuuksien edessä ydinvoimaloilta voidaan riisua tappavat ja tuhoisat reaktorit ja korvata se kahdella VAIN 6kk porattavalla reijällä tuottamaan ongelmaton höyry turbiineihin missä vaan. OL-3 ja Fennovoimaloiden hankkeitten sekoilujen kuolin kellot on TÄSSÄ! Saksa jälleen kerran ekoalaan tien NÄYTTÄÄ ja kuinka ollakaan. Kuulin juuri toisenkin iloisen uutisen. Ydinalan kuningas EDF menetti tällaisten takia -68% vuoden 2015 liikevaihdostaan!

Hallituskin innostui

Suomen hallitus antoi uusiutuvan energian kärkihankerahoista Otaniemeen 9,6 miljoonaa euroa. Otaniemen laitoksen poraukset alkavat maalis–huhtikuussa ja kestävät kuusi kuukautta. Voimalan koekäytön pitäisi alkaa vuoden 2017 alussa.

Poraustöitä varten Otaniemeen tuodaan Saksasta Suomessa ennen näkemättömät porauslaitteistot: porauslaitteisto nousee 60 metrin korkeuteen ja 400 tonnin nosturi tulee nostamaan painavia laitteita. Poraustekniikkana on niin sanottu uppovasarajärjestelmä yhdistettynä vesivaratekniikkaan. Tekniikka tulee brittiyhtiö Strada Energyltä. Sen laitteisto hyödyntää porauksissa vettä. Maalämpökaivojen tekemisessä käytetyllä ilmavasaralla työ kestäisi vuosia ja perinteiset öljynporaustekniikat, niin sanotut kiertokankijärjestelmät, ovat liian kalliita graniitin murskaukseen.
---------------

T&T 17.02.2016
EDF superongelmissa

EDF:llä oli vaikeaa vuonna 2015, kun yrityksen tulos tippui - 68 prosenttia. Sen Britannian, Italian, Puolan ja Belgian ydinvoimaloiden arvot putosivat ja tulos oli kokonaisuudessaan ennusteitakin heikompi.

* Täytyy kyllä sanoa, että tällaisista mega ongelmista tiedotusvälineet Suomessa vaiennetaan kuin muuri. Ydinyhtiö menettää VUODESSA 2/3 osa kannattavuudestaan. On kyllä JO niin kova juttu. Että pitäisi herättää typerimmänkin nettien poliisin ja ydinlobbarin tajuavan. Miten kannattamatonta ydinvoima oikeasti on. 30 Miljardin tukiaisistaan huolimatta Ranskalaisella OL-3 valmistajilla EI vapaa talouden syöksykierre ota laantuakseen. Riemua riittää myös jatkoon.
----------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 20.02.2016 21:15

Suomessa POLIISI ja armeija kaataneet hallituksen, tekemällä vallankaappauksen!
_________________________________________

Varoittaa Suomen kuvalehti. (Niin kuin olen itse asiasta JO vuosia myös varoittanut! Laiton Pu-239 ase materiaalien myynti siirtynyt ammattimaisten virkarikollisten käsiin!)
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... -suomessa/
------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

EdellinenSeuraava

Paluu Juttu tupa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron