Jennifer Hoffman ENERGIATIE ON LOPPU

Tänne olen siirtänyt mielenkiintoisia kanavointeja, jotka liittyvät jollain tavalla ihmiskunnan historiaan.

Jennifer Hoffman ENERGIATIE ON LOPPU

ViestiKirjoittaja hammer » 29.01.2016 08:48

Hyvä kanavointi. Selittää paljon, miksi "poljetaan paikallaan".

************

ENERGIATIE ON LOPPU

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Tammikuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voisin antaa tälle artikkelille otsikoksi "10 tapaa tietää, että elämästäsi on loppunut bensa", koska siltä energiatien päässä tuntuu – autosta on loppunut bensa eikä se kulje mihinkään. Tämä merkitsee vain, ettei polussasi ole enää energiaa etkä tuossa energiatilassa voi enää luoda mitään muuta, koska olet nyt eri energiatasolla. Jos luet Facebook-sivuani, niin tiedät minun kirjoittaneen siitä, miten olemme avanneet ja aktivoineet energiaportaalia muutaman kuukauden. Se on ollut olemassa, mutta käyttämättä aioneita. Tämän uuden energiaportaalin myötä pääsemme hyvin moniin uusiin ja erilaisiin taajuuksiin, jotka tekevät sinut tietoisemmaksi nykypolkusi rajoista, ja oivallat, että sinulla on paljon enemmän käytettävissäsi. Olet energiatiesi lopussa ja on aika harkita vaihtamista lyijyttömästä rakettipolttoaineeseen.

Ikään kuin asuisit mukavassa, tavallisessa kodissa ja kävisit sitten valtavassa kartanossa, kuten Biltmore Estate Ashevillessä, Pohjois-Carolinassa. Kun palaat kotiisi, se näyttää yhtäkkiä hyvin pieneltä eikä kovin hienolta. Kun kohtaamme uusia taajuuksia, jotka voivat laajentaa elämäämme monin eri tavoin, elämämme näyttää yhtäkkiä hyvin pieneltä ja rajoittuneelta ja näemme, missä voimme tehdä muutoksia, ja ihmettelemme, miksi emme ole nähneet näitä tilaisuuksia aiemmin. Tuomitseminen ei hyödytä tässä, koska ne eivät ole olleet käytettävissämme nykyisellä energiapolullamme, mutta uusien taajuuksien ja uuden potentiaalin myötä ne ovat nyt mahdollisia.

Mutta miten tiedämme, että näkemämme on mahdollista, ja miten voimme yhdistyä siihen ja ilmentää sen? Olemmeko riittävän fiksu, voimakas, lahjakas ja kyvykäs luomaan uusia mahdollisuuksia itsellemme? Olemme, jos yhdistymme uusiin energioihin. Mutta ensin meidän täytyy irrottautua siitä energiapolusta, joka ei enää palvele meitä, koska siinä ei ole sitä taajuutta tai värähtelyä, joka sallii näiden uusien mahdollisuuksien ilmentyä. Jokaisella energiataajuudella on potentiaaliraja ja kun saavutamme tuon tason, ei ole enempää. Se on tuon energiatien loppu ja se ei voi enää palvella meitä, kun luomme uusia aspekteja elämäämme. Tähän sisältyvät myös suhteet, tilanteet ja ihmiset elämässä.

Tässä on 10 kärkitapaa, jolla tiedät, että energiapolkusi on saavuttanut rajansa, elämäsi energia ei enää palvele sinua ja olet valmis aloittamaan uuden polun.

1. Et enää pidä elämästäsi, sen tuntuu rajoittuneelta ja pieneltä ja tiedät, että on jotain tyydyttävämpää, vaikka ehkä et vielä tiedä, mitä se on.

2. Et pidä siitä, mitä teet elämässäsi. Se voi olla työpaikka, ammatti, taloudellinen tilanne, suhteet tai asuinpaikka.

3. Et saa enää iloa asioista, jotka ennen tekivät sinut onnelliseksi. Et ehkä edes muista, miltä onnellisuus tuntuu.

4. Tunnet yhteydettömyyttä ympärilläsi oleviin ihmisiin etkä ehkä pidä edes heistä enää. He saattavat vältellä sinua vähän (tai paljon) tai kun olet heidän kanssaan, keskustelu tuntuu pakotetulta ja sinun on vaikea kommunikoida heidän kanssaan.

5. Tunnet olevasi jumissa, kyvytön liikkumaan mihinkään suuntaan ja joko haluat kovasti muutosta ja olet valmis liikkumaan mihin tahansa suuntaan saadaksesi sen tapahtumaan tai olet niin hämmentynyt, ettet osaa ajatella tekeväsi mitään tällä hetkellä.

6. Et tunne olevasi motivoitunut ja olet kadottanut luovuutesi ja kunnianhimosi. Yksinkertaisten asioiden tekeminen tuntuu kuin paksussa liejussa kulkemiselta.

7. Sinusta tuntuu kummalliselta, hämmentyneeltä ja ajattelusi on sameaa. Sinun on vaikea keskittyä pienimpiinkin asioihin ja kaiken tekeminen näyttää kestävän pitkään.

8. Käytät paljon aikaa päiväunelmointiin, että olet jossain muualla kuin elämässäsi tällä hetkellä.

9. On voimakas houkutus lähteä, karata johonkin tuntemattomaan ja jättää nykyinen elämä taakse löytääksesi sellaista, mikä tee sinut onnelliseksi.

10. Sinulla on tarve siivota elintilaasi, hankkiutua eroon asioista, joita et enää halua, ja kun käyt läpi omaisuuttasi, yllätyt, miten paljosta haluat päästä eroon.

Entä mitä seuraavaksi? Miten siirryt sen motivaatiopuutteen ja yleisen tyytymättömyyden yli, joka on nyt ylivoimaista sinulla? Vaikka se voi tuntua pahimmalta painajaiseltasi, tämä on itse asiassa voimallisin hetkesi, koska muutospelkosi voi olla pientä verrattuna siihen, miten paljon haluat muutosta ja miten valmis olet sallimaan sen. Ja silloin se voi tapahtua. Mutta vaikka energiapotentiaali olisi miten voimakasta ja lupaavaa, niin siihen saakka kun oivallamme, että nykypolussamme ei ole enää energiaa meille ja olemme valmis harkitsemaan uutta, kaikki energiapotentiaali jää pelkäksi potentiaaliksi.

Seuraava askel on harkita, mihin toimiin voimme ryhtyä. Mihin sellaiseen olemme olleet kiinnittyneenä, mistä voimme nyt päästää irti? Mitä lopputuloksia voimme aloittaa luodaksemme uutta perustaa? Unelmasi antavat vastauksen kysymykseen: "Mitä haluan?", joten kiinnitä huomiota salaisiin toiveisiisi, joita haudot mielessäsi, asioihin jotka seuraavat "minä haluan" –julistuksiasi. Voimme siirtyä onnettomuudesta ja masennuksesta inspiroituneeseen toimintaan tietämällä, että ollessamme masentunut ja onneton, olemme tulleet energiatien päähän. Seuraamalla unelmiamme ja toiveitamme, uusi polku alkaa tulla esiin. Ja ryhtymällä inspiroituneeseen toimintaan laajennamme uuden energiamahdollisuuden uudeksi todellisuudeksi elämäämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Paluu Mielenkiintoisia kanavointeja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron