* Videoita, salatuista

Täällä voi kirjoitella oikeastaan ihan mistä vaan.

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 14.01.2016 17:00

EKOPAKETTI 100% valmis

TAAS SUPO TÄYSIN PÄIN SEINIÄ!.. Jos vaihteeksi SE reaali, joka kaatoi RUOTSIn ydinkiiman?

A/ Täällä miukutetaan sitä, että mistä energiaa kun ei tuule ja ei vettä jne. PELKKÄÄ PASKAA! Todellisuudessa sähkön kattohinnan määrää USA:n LIUSKEKAASU! Sen kWh hinta on pellehalpaa 2snt/kWh! Hinta on NIIN HALPAA, ettei edes kivihiili sille pärjää! Laitoksia sen polttoon EI tehdä vuosikymmeniä. Vaan KUUKAUSI PARI! TVO tekaisi mm. 110MW polttoturbiinisen voimalan 3 kuukaudessa ydinvoimansa hätäapusähkön tuottajaksi.

B/ Koska Fennosekon ydinsähkön (5snt/kWh) Venäjän minimihintakin on 3- kertaa suurempaa. Niin ydinala on hommassa pelissä pelannut JO NYKYÄÄN! Siksi TVO luopui OL-4 hankkeestaankin! Selvää PELIÄ! Ei kannata..

C/ Tuulisähkön PERUSTAMISKULUIHIN annettiin muutama vuosi markkinasähköä. EI ANNETA ENÄÄ! Pienillä avustussummillaan Ruotsissa pyörii nyt JO tuolla pikku avustuksellaan pysyvästi 8 000MW tuulipuistot. Yhtä iso tuotanto kun koko Suomen tarve! EU on antanut lisäksi SAKKOSANKTION Euroopalle NOSTAA sekin vielä 3- kertaiseksi! Joten rakentaminen VAIN kiihtyy! Kuoletettujen tuulivoimaloiden sähkön hinnaksi Ruotsi laskee LIUSKEKAASUAKIN halvemman 1,5snt/kWh. Tällä hinnalla kuoletetut tuulivoimalat pärjää erittäin hyvin jo! Hinta on TURVALLISESTI 3- kertaa alle Suomen/Ruotsin halvimmankin ydinsähkön. Joten myynti etu on ylittämätön AINA! Ja juuri SIKSI Ruotsi teurastaa reaktorinsa mukisematta.

D/ Kakun kruununa on sitten vielä 2nt/kWh hintainen vesisähkö. Joka tulee aina varmistamaan tuulisähkön riittävyyden koko Pohjolassa. Hieno systeemi varastoi tuulihuiput vesivoiman 95% hyötysuhteella. Systeemi takaa, ettei KOSKAAn, korostan k o s k a a n tarvita sähköä. Jonka kustannus ylittää 2snt/kWh tasot!

Suomessa TVO näyttää ensimmäisenä huomanneen, etteivät VOI pärjätä enää koskaan ekosähkölle! Siksi OL-4 kaadettiin näytösluontoisesti kannattamattomana! Eikä tässä toki kaikki. Vielä kun valikkoon liitetään koko setin halvimmat geoterminen, aaltovoima ja ennen kaikkea Aurinkosähköt. MIKÄÄN ei estä noiden voittokulkua kasvavasti jatkoon.

Miksi ekoenergia On ylittämätön? Koska laitoksien perustamisen JÄLKEEN. Kuoletettujen voimaloiden KYKY on alati tuottaa ilmaisesta energiaa, käytännössä ilmaista sähköä. Ilman jätteitä, ilman henkilöstökuluja, ilman pelkoa räjäyttää kokonaisia läänejä ydinaavikoiksi vuosimiljooniksi. Maailman HALVINTA ja luotettavinta 100% ongelmatonta energiaa!
-------------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 15.01.2016 11:29

UUFO- foorumit NYT SUPO- hampaisiin Sinikivi, Paranormaali foorumi seurasivat lakkautettuja IS- foorumeja Suomessa!
_______________________________________________________________________

* Heti , kun uskalsin kertoa julkisuudessa, että CIA levittää ostettua disinformaatiota siitä. Ettei Kuussa ole käyty van Braunin neroudella. Ja paljastin miten ydinpommi EI kykene räjäyttämään itseään kunnolla avaruuden tyhjiössä. Alkoi vallan HIRVEÄ painostus!

Paranormaali- foorumi tuhottiin TUNNEISSA tekstieni paljastuttua siellä. Täälläkään EI mennyt juuri sen paremmin. Vaan CIA/SUPO iski niin kovalla voimalla LUKUISIIN foorumeihin. Joihin kirjoitan. Että useatkin foorumeitaan pitävät ja käyttävät ottivat hädissäänkin minuun kysellen yhteyttä. Hämmästys oli käsin kosketeltavaa. Mutta SYYKIn oli kiistaton. Arto Lauri videoissa esiin nostetut 60 vuotta hermeettisesti salatut ydinalan ja avaruudelliset faktat kuulemma CIA mukaan. EIVÄT SAA PALJASTUA KANSANMASSOILLE!.. . No minkäs teet. Se OIKEA fysiikka, joka filmeissä ON. ON ja PYSYY! Ainoastaan CIA/ SUPO harhaiset dissaukset tulevat saamaan jatkossakin kasvavasti kyykytystä. ..

Silläkin uhalla, että SUPO iskee TAAS. Aion nyt laittaa V A I N lisää KYLMÄÄVÄÄ FAKTAA! Seurataan ja varrotaan SUPO terroristi-POLIISIEN seuraavia sanktioita. USA kaavailee jo täysillä Venäjän kanssa 3- Maailmansotaansa. Raamatun suuret ennusteet hehkuttavat ensi kesää?.. . Paljon näyttää olevan pelissä. Koska USA 3 pääpresidenttiehdokasta kannattavat KOKO netin teurastamista. Obama sanoi syyksi Arto Laurin ydinsalaisuudet!
Joka kasvoi nyt MYÖS avaruustietojen paljastumisen rönsyin. Maailmalla mennään siis SYVÄLLÄ ja VERISSÄPÄIN. Onneksi ainakin vielä on myös ihmisiä. Jotka hakee nämä salatuimmatkin Arton faktat vaikka suoraan Yotube laatuelokuvistaan!
---
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 20.01.2016 22:10

_________________________________

Arto Lauri 165. MALENKA

https://www.youtube.com/watch?v=Pc1b1kftdr8
----------------------------

Arto Lauri 164. Vesa 1

https://www.youtube.com/watch?v=vClwiv7QJiQ
-----------------------

Ruotsalaisfirma uskoo Itämeren öljylöytöön
MTV3 Ulkomaat Julkaistu 29.04.2008 14:55 (Päivitetty 30.04.2008 13:37)

Ruotsista saattaa lähivuosina tulla öljyvaltio. Se edellyttää tosin koeporausten onnistumista eteläisellä Itämerellä. Ruotsalaisen öljynetsintäyritys Oljeprospektering odottelee hallitukselta lupaa aloittaa poraukset.

- Merialueelta, jossa haluamme tehdä koeporauksia, saattaa löytyä öljyä jopa 300-350 miljoonaa tynnyriä, arvioi toimitusjohtaja Torgny Berglund STT:lle tänään.
Etsintäalue sijaitsee noin 110 kilometriä Gotlannin saaren eteläpuolella Ruotsin, Latvian, Liettuan, Venäjän ja Puolan talousvyöhykkeiden rajalla.

- Koeporausalue sijaitsee kuitenkin Ruotsin talousvyöhykkeellä, ja porausluvan saanti vaikuttaa hyvältä. Emme halua kuitenkaan nuolaista ennen kuin lupa on myönnetty.
Yhtiö haki koeporauslupaa viime syksynä. Ruotsin hallitukselta odotetaan päätöstä toukokuussa.

Asia on ollut lausuntokierroksella, ja useimmat lausunnot ovat olleet myönteisiä. Tosin Kalastusvirasto ja Luonnonsuojeluvirasto ovat olleet huolestuneita siitä, että koeporaukset häiritsevät muutenkin vähiin käynnin turskakannan lisääntymistä.

- Jos saamme luvat nyt keväällä, voimme aloittaa koeporaukset viimeistään loppusyksystä, Berglund kertoi.
Jos arvio öljyn määrästä pitää paikkansa, määrä vastaisi viidesosaa Ruotsin omasta tarpeesta 20 vuoden ajan.

- Jos löydämme öljyä, se vaatii tietysti uudet suunnitelmat ja ympäristöluvat. Laskemme, että varsinainen öljyntuotanto voisi käynnistyä 2012-2013.
aa
----------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 24.01.2016 22:34

_________________________________

Arto Lauri 166. Pasi Viheraho vs. Marko Vanhanen
https://www.youtube.com/watch?v=W8A11Ou8LNw
----------------------------------

Arto Lauri 165. MALENKA
https://www.youtube.com/watch?v=Pc1b1kftdr8
----------------------------

Marko ottaa esille erään keskeisen ydinvoiman ongelman. Turkki ei sietänyt Venäjän ilmatilaloukkausta. Ja HETI kostoksi Venäjä romutti maasta peräti 4 reaktoria! Mikä on koston tapa jos reaktorit olisivat jo valmiina? Olisiko Venäjä KOSTANUT sabotoimalla reaktorit räjähtäviksi? Kenties kieltäytynyt toimittamasta kalliisiin laitoksiinsa erikoista polttoainettaan? Fennovoimahan ON oivallinen tällainen sotakohde nyt sitten Venäjän toimille seuraavat vuosisadat suoraan Suomen sydämeen.!
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.01.2016 13:02

Näyttäisi bara normal palsta olevan jälleen auki.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 31.01.2016 13:34

Älä ihmeessä!? Olisikohan SUPO petolaumat pantu noin ahtaalle. Että joutuivat vapauttamaan bannaamansa?
---

Olkiluoto kolmosesta tuli Ranskassa mustapekka
Pääkirjoitus 30.1.2016 2:00

Helsingin Sanomat

* Ydinvoimasta lukee lehdistä kasvavasti kertomuksia siitä. miten kyseessä on nyt valtioiden käsiin mätäneviä hankkeita. Turkissa kovalla kohulla aloitettujen peräti 4 ydinvoimalan tuho alkoi, heti kun Turkki oivalsi. Ettei ydinvoimaayksinkertaisesti kannata enää tehdä. Englannissakaan ei löytynyt enää yhtään yhtiötä haaskaamaan rahaa ydinvoimaan! Mutta mikä on tilanne ydinkiimaisessa suomessa?

Ydinvoimaloiden rakentaminen on miljardibisnestä, jossa sekä tilaajan että toimittajan talouden soisi olevan hyvässä ja vakaassa kunnossa. Pyhäjoelle suunnitellun Fennovoiman ydinvoimalan taloudellisena taustatukena on Venäjän valtion Hyvinvointirahasto. Rahastosta korvamerkittiin 2,4 miljardia Fennovoimalle.

Venäjän talous on jyrkässä alamäessä öljyn halpenemisen vuoksi. Venäjä paikkaa budjettia kuluttamalla sekä Hyvinvointirahastoa että Reservirahastoa. Hyvinvointirahastoa oli määrä käyttää eläkkeiden maksamiseen ja niiden korotuksiin. Sitä on kuitenkin käytetty köyhtyvässä maassa moniin Venäjän johdon ajamiin projekteihin, joista osan väitetään olevan tappiollisia. Fennovoiman piti olla rahoittajalleen takuuvarmasti kannattava. Jotta se olisi, sähkön hinnan tulisi nousta nykyiseltä tasoltaan.

Ylen uutisten (28.1.) mukaan pääurakoitsija, venäläinen Titan-2 on jättänyt maksujaan maksamatta aliurakoitsijoille. Fennovoiman mukaan kyse on teknisistä ongelmista. Toinen selitys on se, että monilla venäläisillä yrityksillä on aitoja maksukykyyn liittyvä ongelmia.

Ongelmia on myös Olkiluotoon tulevan kolmannen voimalan toimittajalla, ranskalaisella Arevalla. Le Monde -lehti kuvasi (28.1.) yhtiön 15-vuotista taipaletta katastrofiksi. Viiden viime vuoden aikana yhtiö on lehden mukaan tehnyt kahdeksan miljardia euroa tappiota ja yhdeksän ja puoli miljardia alaskirjauksia.

Ranskan valtio päätti naittaa Arevan valtion pääosin omistaman energiayhtiö EDF:n kanssa ja siirtää sille voimalaliiketoiminnan pääomistuksen. Keskiviikkona valtio lupasi järjestää Arevalle viisi miljardia pääomitusta hätäapuna.

Arevan ongelmista yksi yli muiden on Olkiluoto 3. EDF:lle naimakauppa käy, jos Olkiluoto mahdollisine myöhästymiskorvauksineen ja uuden voimalatyypin käynnistymisvaivoineen kipataan järjestelystä. Yksi mahdollisuus on se, että Olkiluoto 3 jätetään Arevan muihin osiin ja ydinvoimaosaaminen rahoituksineen menevät EDF:ään. Vaikka EDF:kin on syvällä veloissa, yhtiö tarjoaisi silti paremman omistajuuden kuin malli, joka jättäisi Olkiluodon ilman taustatukea Ranskasta.

* 31.01.2016 Länsisuomi kertoo jo Ranskasta tulleen tiedon. ettei enää EDES TVO halua saattaa valmiiksi OL-3 hanketta! Miksi tällainen kerrotaan viimein ydinvoimaa aina ennen kannattaneessa lehdistössä? Selitys on hyvin selkeä. Kesällä 2015 TVO:n ja Posivan johto totesivat. ettei ole mitään järkeä aloittaa kannattamatonta OL-4 hanketta. Vaikka sen luvat olivat kunnossa. Todella USKOMATONTA onkin, että TVCO:n suorasta varoituksesta huolimatta aloitettiin uhmakkaasti kuitenkin Fennovoima 1 ja 2 hankkeitten eteenpäin ajot!

* No silloin VIELÄ luotettiin Suomessa, että Venäjä maksaa tappiollisen hankkeen. Tässä nyt kuitenkin huomaamme. Ettei edes Venäjä enää usko tai rahoita tätäkään tappiollista hankettaan! Vaan senkin konkurssipesä kaadetaan Suomen veronmaksajille! Kevät aukaistiin massiivisella sähkön hintojen +30% korotuksin. Miksi kysyy maksava kansa. Mutta ei kysy kauan. kunhan OL-3 ja Fennovoiman konkurssikypsät hankkeet saavat tutusti valtiolta miljardien tukiaiset ja arvaamme kyllä, että uusia tappiollisia ydinvoimaloita ajetaan näillä rahoilla kuin käärmettä putkeen taas!
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 01.02.2016 16:59

* Ollaanko huomattu Jussi gaalan voittajaehdokkaita viikonlopun listasta? Ainakin päänäyttelijä Arto Lauri on ehdolla peräti 2 osiossa! Jännitys tiivistyy, kuinka käy?
--
IL. Tässä ovat elokuva-alan Jussi-ehdokkaat!
Perjantai 29.1.2016 klo 13.06

Jussi-ehdokkaat julkistettiin perjantaina iltapäivällä. Vuoden 2015 elokuvista eniten ehdokkuuksia sai Häiriötekijä, joka on ehdolla yhdeksässä kategoriassa.

Jussi-palkinnot jaetaan 19. maaliskuuta Ylen Studio 2:lla. (RIITTA HEISKANEN)
-
Musiikki

Stephen McKeon / HENKESI EDESTÄ

Pan Sonic / ATOMIN PALUU

Juri Seppä ja Miska Seppä / BIG GAME
-
Dokumenttielokuva

ATOMIN PALUU / ohjaajat Mika Taanila, Jussi Eerola

HYVÄSTI AFRIKKA / ohjaaja Iiris Härmä

OMPELIJATAR / ohjaaja Ville Suhonen

ELINA KIRSSI
------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 02.02.2016 13:51

Arto Lauri sai Atomin paluu elokuvallaan nyt
myös Jussi gaalan palkinto ehdokkuuden!


4- Pääpalkintoa saaneen Suomen palkituimman elokuvan myynti on kasvanut JO niin suureksi, että Myy aina Poria, Helsinkiä (Andorraa) myöten täysille katsomoille!

HUIPPUA asiassa onkin, että nyt Arton jatkuvasta kasvavasta filminsä menestyksestä tuohtuneet ydinturvan poliisit. Ilmoittivattammikuun lopussa jo, että Arton ydinvoimasta kertova 30y ammattilaisosaamnisen materiaali "Vaarantaa Euroopan turvallisuuden!"

Aika meinaan k a r u väite! Koska Arton materiaaleista kertova kohu tällaisista vaan KASVAA! Millaisia salaisuuksiensa paljastumisia sitten nettien poliisimeret pelkää? Kannattaa varmaan tutustua Arto Lauri Yotibe laajaan videoiden tarjontaan!
---

NORJASSA KASVAVA YDINTUHO MYÖS!
_______________________________

USA Obama on pakottanut Norjaa ajamaan parisen vuotta tuhoisaa THORIUMIA vuosina 2014-2016-.

Onko muuten KUKAAN kuullut M i k s i koe epäonnistui täysin?

Huippua tässä USA härskissä Norjan miehityksessä onkin. Ettei v i r a l l i s e s t i Norjassa pitäisi edes olla reaktoria! Vaikka niitä on salattuna siis useitakin!

Norjassa on nyt kokeitten seurauksena mm. TÄYSIMITTAINEN SEULANA VUOTAVIEN YDINVOIMALAN KASVAVA ONGELMA! Kuulitte ihan oikein. Norjassa on valtavat alueet tuhoutuneet, kun reaktorit on tuhoutunut kokeissa. Ja vuotanut kuulemma PITKÄÄN ydinsaastaansa ympäristöön. Erityisesti myös kuulemma mereen Golfvirtaan asti!
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 03.02.2016 14:00

MUSTAA ydinkuolemaa kaupan. .. ..

Tuollainen TVO:n perusydinvoimala sisältää 86 000kg atomin jätteen paskaa.

Vuodessa tuosta tulee 2% puhtaasti aseissa käyvä Pu-239! EI ole olemassa mitään MYSTISTÄ aseisiin muka sopimatonta plutoniumia! Vaan nyt tarkkana " 100% KAIKKI REAKTORIN TUOTTAMA Pu-239 K Ä Y aseisiin!"( Puolet plutoniumista reaktoreissa tosin poltetaan.) Joten käyttöön ja myyntiin jää silti vuosittain TVO:lla toista TONNIA/y!!

Lisäksi plutoniumin EROTTAMINEN uraanista käy varsin helpolla ihan autotallitason kemikaaleilla myös! Säkylän armeijan väki nähdään tekemässä nämä muutto/saattokeikat TVO:n alueella. Kuten silminnäkijät osaa ketoa! Lasteja kuljettaa mm. Ruotsin p e l k ä s t ä ä n ase plutoniumin kuljetuksiin kustomoidut laivat Sigyn 1 ja 2. Sigrid 1 ja 2. Venäläisistä tunnetuin laiva on taas mm. Arktic Sea!

Ainoa "kosmeettinen" ongelma 100% puhtaan ASEA plutoniumin myynnissä maailmalle on se, ettei myyjä TVO/Posiva osaa itsekään kertoa paljonko plutoniumissa on räjähtävää Pu-239 ja Pu-241. Ja fissioimatonta Pu- 240 ja Pu-242 mukana! TÄHÄ samaan TVO/Posiva kehuskelevat tilaajamaan toiveiden mukaisista kustomoiduista erityisen tarkat "palamalimittiohjelmaansa!" Tämä TVO:n sektori on tarkimmin salattua sotasalaisuutta. Mutta varsin HYVIN Artokin tuon alueen videoissaan tuntee !
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

Re: * Videoita, salatuista

ViestiKirjoittaja mattikarjala » 04.02.2016 12:53

Ydinalan kivikautiset tynamoyhtiöt hakeutumassa konkussiin?
miljardien vuositappotappiot taustalla

Onko nettipoliisit muuten kuulleet uusimman Fortumin lehtiin vuotaman kylmäävän faktan? Vaikka Fortumin siirtolinjayhtiö heitti +40% kivan korotuksen sähkömonopoliinsa. Niin SILTI Fortum myöntää aivan avoimesti seuraavaa. Lainattu LS- lehden sivuilta:

" Fortum tekee vanhoilla YDINVOIMALOILLAAN valtavat tappiot!"
___________________________________________

Siis M I T Ä ?

Neteissä POLIISIT on vaahdonneet pää punaisena, että nimenomaan VANHAT ydinvoimalat kannattaa pitää käytössä. Koska kuuleman mukaan pyörivät voitolla ja muka vielä ilman tukiaisia? Nyt sitten Fortum ilmoitti karun totuuden. VANHAT YDINVOIMALAT TUOTTAA LIIKEVAIHDOSTAAN HEITTÄMÄLLÄ - 80% VUOSITAPPIOT!. . .Siis T ä H!??

NYT NETTÌEN tuhat päiset POLIISIIT kärysi housut kintuista!.. Eikä tässä toki kaikki! TVO/ Posiva johtajat ilmoittivat, ettei jo luvan saaneelle OL-4 hankkeelle saada 100% kannattamattomana enää rahoitusta. Ja hanke hävitetään, kuten Arto Lauri opetti JO 2008! No uhmapäisestä hulluudesta kun ydinala ON tunnettu. niin TVO yrittää tehdä bisnestä VIELÄ OL-4 laitostakin kannattamattomammalla OL-3 hankkeellaan! Miljarditappiot vuosittain 100% varmasti..

Eikä TÄSSÄKÄÄN kaikki! TVO:n hädästä piittaamaton Fennovoima aloittaa uhmakkaasti Pyhäjoen Fennovoimala 1 JA 2 hankkeittensa lanseeraukset 2015 syksyllä! Kuulemma Tarve ydinvoimaloille on EU:n ekoenergian halpuuden varoituksista huolimatta ihan ylittämätön! No Fennovoiman takuuhinnan antoi Venäjä. Ja lupasi rahoittaa kaiken. Nyt 6kuukautta myöhemmin. Venäjä lopettaa työmaataan. Rahaa kannattamattomiin ydinvoimaloihin Englannin tyyliin, kun EI saa enää mistään! Mutta kuunnellaanko Suomen ydinrikollisten parissa ? EI TOKI!

Nyt on tilanne se, että Ruotsista tulee ylittämättömän halpaa ja riittoisaa 8000MW ekoenergiaa ilmaisen tuulen siivittämänä. Ruotsi yhdisti tähän vesisähkön varastoinnit. Ja saa nyt EU/ Pariisin paijatessa vielä 3- kertaistaa halvat tuulihankkeensa! NYT on nokitus alkanut toden teolla. Ruotsista tunkee 3- kertaa Suomen VANHAAKIN ydinvoimaa halvempaa vanhaa kuoletettua EKO- tuulivoimaa!

Ja Finski ydinpojille tulee noutaja! Ruotsin Vattenfall ajattaa JO paniikissa 4 reaktoriaan alas kannattavuus kriisissään. Ja uhkaa TODELLA samalla kaataa MYÖS kannattamattomat sisaryhtiönsä Suomenkin Fortumin ydinvoimalat kaikki tyyni! Aina Fennovoima sijoituksiin asti! NYT menee HYVIN! Ei toki ydinvoimalla. Vaan Saksan ekoenergian hankkeilla! Ja ydinala kitisee HÄTÄAPUAPU myrjardi tukiaisia jo Japanin malliin Suomessakin!
--------------
mattikarjala
 
Viestit: 86
Liittynyt: 29.11.2015 23:10

EdellinenSeuraava

Paluu Juttu tupa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron