Selacia (selacia.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

5.3.2015 VALMISTAUTUMINEN PÄIVÄNTASAUSPORTTIIN

ViestiKirjoittaja hammer » 07.03.2015 21:44

VALMISTAUTUMINEN PÄIVÄNTASAUSPORTTIIN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
5.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämän kuun päiväntasaus saattaa olla yksi viime vuosien voimakkaimmin koetuista. Tässä on katsaus siitä, mitä voit tehdä nyt valmistautuaksesi niihin suotuisiin henkisiin avautumisiin, joita on ulottuvilla tässä portissa. Sillä mille sanot "kyllä" tai "ei" tässä risteyksessä, voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia elämääsi.

Tausta

Muistutuksena, että olemme erittäin voimakkaassa energiakuukaudessa. Kohokohtia ovat mm. harvinaisen Pluton ja Uranuksen planeetta-asetelman huipentuminen 16./17.3., mikä katalysoi varmasti pitkäkestoisia energia-aaltoja sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Lisäksi on täydellinen uuden kuun (superkuu) auringonpimennys 20.3. päiväntasauksessa.

Mikä tahansa näistä energeettisistä tapahtumista – mutta taatusti kaikki kolme – johtaa merkittävään käännekohtaan ihmiskunnalla kokonaisuutena ja sinulla henkilökohtaisesti. Intensiivisyyttä lisäämässä meillä on voimakas kuunpimennys täydenkuun aikana 4.4.

Tämä tyyppiset planeettatapahtumat ravistelevat usein vallitsevaa tilaa. Olet sitten syntynyt 1960- tai 1990-luvullla, tällaiset ajat tuovat valoa tarvittuihin transformaatiomuutoksiin – usein yllätystekijän kera.

Kuvittele, että jos olisi Geiger-mittari mittaamaan vaihtelua hermostossa, niin se menisi taulukon ulkopuolelle, kun kehosi käsittelee näitä epävakaita energioita. Hermosto ei pidä kovin paljon yllätyksistä, joten asioiden tullessa tällaisiksi, on taipumusta mennä "taistele tai pakene" –tilaan. Päätösten tekeminen tuossa tilassa voi johtaa korjausten ja katumisten polulle.

Tämä on vain poiminta niistä epävakaista energian pohjavirtauksista, mitkä vaikuttavat sinuun ja kaikkiin rakkaisiisi. On tietenkin muutakin, kuten tämän viikon täysikuu (5.3.), mikä voimistaa asioita, mutta tässä yhteenvedossa on jo vähintäänkin tarpeeksi pohdittavaa.

Kaukokatseisuus ja etukäteissuunnittelu

Kuten aiemmassa artikkelissani todettiin, kaukokatseisuus ja etukäteissuunnittelu kannattaa tällaisina aikoina. Kun on varoitettu tulevasta ja tekee tietoisen aikomuksen, miten reagoi, se voi vaikuttaa valtavasti siihen, miten kestät intensiivisyyden ja mitä hyötyjä saat tässä energiaportissa.

Kun haluat jotain ja olet tehnyt kaiken voitavasi, joskus on oltava kärsivällinen, kun universumi kokoaa asioita. Toisilla kerroilla, kuten maaliskuussa missä on päiväntasaus ja planeetta-asetelmia, täytyy asettua niiden tilaisuusovien käyttöön, joita voi ilmestyä näennäisen tyhjästä.

Valmistaudu päiväntasausporttiin

Tässä on joitain vinkkejä päiväntasausporttiin valmistautumiseksi. Tässä on ajatuksena löytää sisäinen harmonia ja tasapaino, mitä ei tarvita ainoastaan kosmisen myrskyn kestämiseen, vaan myös valmiuteen astua uudesta ovesta, mikä antaa sinulle upean uuden alun.

Tämä jalokivi on ulottuvilla tässä päiväntasauksessa – merkittävä tilaisuus lähteä liikkeelle uuteen suuntaan. Tämä on tilaisuus nähdä itsesi täysin uudella tavalla, mikä katalysoi merkittävän muutoksen elämäsi jollain alueella.

Muutos voi olla jotain, mitä olet ajatellut tai halunnut pitkään. Se voi olla myös jotain täysin tutkasi ulkopuolelta – jotain niin uutta tai radikaalia, että kun sanot sille "kyllä", kaikki elämänkokemuksessasi muuttuu! Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä nyt ollaksesi valmis.

ENSIMMÄINEN: Muista, että hyvin intensiiviset päivät voimistavat tunteita ja reaktioita jokapäiväisiin asioihin. Hengitä usein ja maadoitu tähän ja nyt. Keskitä valittamisen tai huolehtimisen sijasta mielesi avoimuuteen korkeamman itsesi tönäisyille. Kun tuot hengen jokapäiväiseen todellisuuteesi, kaikki virtaa paremmin ja voit välttää tarpeettomat sivupolut. Toinen bonus: kun henki "tankkaa" sinua, on helpompaa löytää myötätuntoa toisia kohtaan, jotka romahtavat.

TOINEN: Ilmaise päivittäin aikomus olla avoin tämän portin tilaisuusikkunoille. Muista sitten tuo aikomus päivän aikana ja toimi sydänviisautesi mukaan. Tilaisuudet on naamioitu usein joksikin muuksi – kuten haaste, mikä sinun on kohdattava, ennen kuin jokin elämän muuttava asia tapahtuu, tai satunnainen henkilö joka ärsyttää sinua niin paljon, että oivallat lopultakin, että sinun on lakattava olemasta ovimattona.

KOLMAS: Tee jonkinlainen meditointi päivittäin selkeyttääksesi mielesi ja nollataksesi energiasi. Sinun on oltava hiljaa paikoillaan voidaksesi kuulla sisäisen viisautesi auttavaisen äänen. Mielen hiljentäminen auttaa sinua olemaan myös läsnä. Sinun täytyy olla tietoinen ja hereillä nykyhetkessä hyötyäksesi täysin näistä hetkistä. Meditointi voi auttaa sinua myös vähentämään yliajattelua ja tulevaisuudesta huolehtimista.

Jumalaisena muutoksentekijänä sinut on koodattu olemaan täällä nyt. Sinulla on paljon enemmän voimaa ja valmistautumista, kuin voit mitenkään käsittää! Eihän tämä ole ensimmäinen elämäsi täällä. Pidät tämä yleiskuva mielessä, kun kuljet tästä jaksosta läpi. Luota, että henki on aivan rinnallasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.8.2015 SUPERTÄYSIKUUVINKKEJÄ – SILLAN RAKENTAMINEN MAAILM

ViestiKirjoittaja hammer » 31.08.2015 20:20

SUPERTÄYSIKUUVINKKEJÄ – SILLAN RAKENTAMINEN MAAILMOJEN VÄLILLE

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
26.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olemme menossa ensimmäiseen kolmesta supertäysikuusta 29.8., on hyödyllistä inventoida, missä kohtaa asiat ovat elämässäsi. Luultavimmin viimeaikaiset vuoristorataenergiamme ovat herättäneet useampia suhdehaasteita ja saaneet sinut kyseenalaistamaan vallitsevan tilan. Kenties olet myös ottanut rohkeita uusia askelia hyödyntääksesi tämän kuukauden energiajakson positiiviset mahdollisuudet.

Joskus ehkä ihmettelet, miten pystyt rakentamaan sillan henkisen ja fyysisen todellisuuden välille – ne voivat näyttää hyvin erilaisilta ja ristiriitaisilta keskenään. Viisas osasi kuitenkin tietää, että henkinen ja fyysinen elämäsi voivat täydentää ja täydentävät toisiaan. Ne kuuluvat oikeasti yhteen!

Sillan rakentaminen maailmojen välille – ulottuvuudet

Jumalaisena muutoksentekijänä ymmärrät, että sinut on viritetty rakentamaan silta henkisen ja fyysisen välille ja tuomaan henkinen tekijä jokapäiväiseen elämääsi. Se on joka tapauksessa osa elämääsi. Puhun tässä sen ottamisesta tietoiseksi ja integroiduksi osaksi sitä, miten elät, miten ajattelet ja miten olet tekemisissä maailman kanssa.

On tavallista tuntea, että sinun on oltava yhdellä tavalla tiettyjen ihmisten kanssa tai tietyissä tilanteissa ja toisella tavalla ollessasi muualla. Tämä on lineaarinen käsitys, joka sivuuttaa kvantti- ja moniulotteisen luonteesi. Se sivuuttaa myös saman luonteen toisissa ihmisissä, joita tapaat.

Se on kuin sanoisi itselleen, keskittyneenä vain kehoon tai fyysisiin lopputuloksiin: "Minun täytyy saada tämä tapahtumaan tai saada tämä ihminen olemaan samaa mieltä kanssani" – ottamatta huomion henkistä tekijää, joka todella on siinä. Kun ihminen tekee näin, hän saattaa unohtaa yhdistyä sisäiseen viisauteen tai unohtaa kuvitella toisen ihmisen korkeamman itsen osallistuminen. Nuo tekijät ovat mukana ja käytettävissä, joskin jäävät usein huomaamatta.

Kautta aikain lukemattomat henkiset perinteet ovat viitanneet näiden ulottuvuustekijöiden vuorovaikutukseen. Tämän päivän yhteiskunnassa on paljon enemmän yleisymmärrystä näistä dynamiikoista. Ihmisen ehdollistaminen vuosisatojen kuluessa on kuitenkin korostanut erillisyyttä ja yhteydettömyyttä henki-itseen.

Tieto siitä, että on tällainen henki-itse, on yksi asia – eläminen tietoisesti moniulotteisena olentona on toinen. Osana polkuasi heräät nyt siihen, mitä tämä merkitsee käytännössä. Ajatuksena on, että sinusta tulee aktiivinen osallistuja sillan rakentamisprosessissa ja koet itsesi konkreettisesti kummassakin maailmassa. Kun teet näin, näet itsesi ja muut ihmiset täysin uudella tavalla. Avaat mielesi mahdollisuuksille, joita et ole nähnyt aiemmin! Ne ovat olleet olemassa – et ole vain huomannut niitä.

Suhteet pääroolissa

Suhteiden oltua pääroolissa viime päivinä, saatat kyseenalaistaa jotkut päätökset, joita teit, ja jotkut asiat, joita sanottiin. Jos näin on, mieti mukana olleita "kvanttisempia" tekijöitä. Jokaisella ihmisellä jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa, on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus – aivan kuten sinulla. Nuo aikajanat ja kokemusten sisältö voivat hyvin usein näyttää mysteeriltä, koska putkinäkö sulkee pois koko kuvan. Tarvitaan siltaa todellisuuksien välille – laajempaa ymmärrystä siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Mitä tämä merkitsee?

Ymmärrys sillanrakentamisesta henkisen ja fyysisen välille

Ensinnäkin se merkitsee, että sisäpiirissäsi tai päivärutiinissasi olevalla henkilöllä saattaa olla entisiä kokemuksia, jotka johtivat nyt kehittyvään suhdedynamiikkaan. Entinen ja se, miten tämä ihminen reagoi siihen, vaikuttaa tuleviin tuloksiin – myös siihen, mitä tapahtuu sinun kanssasi nyt.

Ihminen jonka kanssa sinulla oli äskettäin erimielisyyttä, saattaa ilmentää jonkin ratkaisemattoman entisen mallin. Tuolla mallilla ei ehkä ole mitään tekemistä sinun kanssasi henkilökohtaisesti. Tiedä kuitenkin, että jos se ilmestyy elämääsi tämän toisen ihmisen kanssa, se ei ole sattumaa. Se merkitsee, että jollain tasolla polkunne risteää, jotta näkisit jotain – kenties, ettet ole missään tekemisissä tämän henkilön kanssa.

Osallisten korkeammat itset ovat mukana dynamiikassa, vaikka aktiivisesti osallistuvilla ihmisillä ei olisi aavistustakaan tästä toisesta ulottuvuudesta. Mitä tietoisemmaksi tulet tästä moniulotteisesta osallistumisesta ja asioiden taustatarinasta, sitä taitavampi voit olla, silloin kun suhteet tulevat karikkoiseksi tai niissä ei yksinkertaisesti ole mitään järkeä.

Toiseksi se merkitsee, että sinun ja toisen ihmisen aikajana saattaa yhtyä vain lyhyen aikaa. Tämä on tärkeä pitää mielessä. Usein suhteen tullessa kummalliseksi tai epäsynkroniseksi, on taipumusta nähdä tapahtuma pysyvänä asiana elämässä. Näissä tilanteissa olosi saattaa tulla epämukavaksi – ei ainoastaan muutoksen vuoksi, vaan myös sen, miten reagoit tuohon muutokseen.

Esimerkiksi, ihminen jonka olet tuntenut vuosia, saattaa aivan yhtäkkiä alkaa tehdä töitä työpaikallasi. Saatat pitää siitä, että hän on siellä, ja pohtia kaikenlaisia mahdollisuuksia, jotka saattavat tuottaa tulosta tai sitten ei. Saatat olla myös pitämättä siitä ja sinusta tuntuu epämiellyttävältä tämän ihmisen seurassa. Pidä asiat perspektiivissä.

Ihminen joka ilmestyy työpaikallesi, ei ole salaliitto tai ehdottomasti positiivinen kehityssuunta, jonka mukaan sinun on toimittava. Älä tee siitä mustavalkoista. Älä tee siitä myöskään itseäsi koskevaa asiaa. Tässä on mukana kaksi ihmistä.

Tämä dynamiikka, että ihminen jonka tunnet muista ympyröistä, ilmestyy työpaikallesi, edustaa sitä, että tämän ihmisen aikajanan uusi osa risteää omasi kanssa. Ellet ota huomioon henkeä ja suurta kvanttikuvaa, tämän ihmisen oleminen työpaikallasi voi tarpeettomasti häiritä sinua ja saada sinut pois kurssistasi. Tämä on tukos edistymisellesi ja voi olla este kummankin ihmisen aikajanalle.

Esimerkiksi, ihmisellä joka odottamatta risteää aikajanasi kanssa, on oma polkunsa ja korkeampi tarkoituksensa olla siellä. Jos voit tunnistaa yhteyden sellaiseksi ja oivaltaa, että täytyy olla jokin syy, että olette tekemisissä, pystyt yhdistymään jumalaisen ajoituksen ja järjestyksen mukaisesti. Tämä auttaa sinua ja se auttaa toista ihmistä. Kumpikin teistä kasvaa yhdessä tanssien jollain tavalla ja sitten siirtyy sinne, missä on määrä olla seuraavaksi. Tanssia vastaan taisteleminen, yhteyden vastustaminen tai teeskenteleminen, ettei ole mitään yleistarkoitusta, on turhaa ja este.

Tämä tanssi on hyvin hienovaraista, mutta sitä tapahtuu koko ajan! Kutsu tämän superkuuviikonlopun aikana tietoisuutta siitä, miten tämä sopii omaan elämääsi. Pyydä nähdä hengen hienovarainen toiminta fyysisessä elämässäsi. Pyydä saada tietää, miten aikajanasi ja sattumasi kietoutuu taianomaisesti yhteen toisten kanssa. Pyydä lisääntyvää kiitollisuutta niistä mystisistä tekijöistä, joita tapahtuu elämässäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.9.2015 ENTISTEN ELÄMIEN LUPAUKSET JA SINÄ NYT

ViestiKirjoittaja hammer » 17.09.2015 17:36

ENTISTEN ELÄMIEN LUPAUKSET JA SINÄ NYT

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
16.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sellaiset energiamuutokset joita tapahtuu nyt, voivat saada pois tolaltaan – paljon tapahtuu hyvin nopeasti. Yksi siunaus joka kenties suodattuu pinnan alta, on äkillinen oivallus jostain hyvin vanhasta ongelmasta, jota et ole pystynyt ratkaisemaan.

Pimennysjaksot ja myös Merkuriuksen perääntyminen voivat laukaista tällaisia oivalluksia. Ikään kuin valokeila osuu ristiriitaisuuksiin ja vanhoihin malleihin, joita on aiemmin ollut vaikea tulkita. Kun tiedät etukäteen, että pari seuraavaa kuukautta tarjoaa tämän mahdollisuuden, se voi auttaa sinua saamaan tien päähän jonkin kenties monta elämää vanhan ongelman kanssa!

Tiedostaminen on kuin avain, joka auttaa sinua pysymään hereillä aivan edessäsi olevalle ovelle. Kun toimit sen perusteella, mitä tiedät, ja tutkit aktiivisesti asioita, tuo avain avaa oven.

Onko sinulla jokin ongelma, joka ei vain lähde pois, vaikka tekisit mitä, ja joka on turta kaikille lääkkeille, joita olet kokeillut?

DNA-parantuminen

Harkitse hetken sitä, että kenties ongelmasi juuret ovat erittäin vanhat ja ulottuvat vuosisatojen taa. Jos olet kokenut DNA-parannuksen ja vastaavia henkiparannusmenetelmiä, sinulle ovat tuttuja haasteet, joita ihmisellä voi olla monissa elämissä, kun hän opettelee avainoppitunteja ja joskus ottaa itselleen karmakuvioita. Aina silloin tällöin sielu päättää ottaa itselleen valtavan karmavelan sekä kehittyäkseen että auttaakseen ihmiskuntaa.

Tällaiset valinnat tulkitaan usein lupauksiksi ja valoiksi – ihmiset lupaavat tehdä tai olla jotain tiettyä. Tuhansia vuosia valat ja lupaukset olivat yleisiä koko yhteiskunnassa.

Uskonnolliset lupaukset

Hyvin usein oli yhteys uskontoon – kuten köyhyys- ja selibaattilupaus. Esimerkiksi naiset jotka astuivat luostarielämään, tekivät 300 lupausta tullakseen täysin vihityksi.

Maalliset lupaukset

Kaikki valat ja lupaukset eivät liity uskontoon. Jotkut liittyvät ammattiin, kuten Hippokrateen vala. Toisiin menneiden vuosisatojen lupauksiin sisältyy Pauperin vala, jossa henkilö vannoi, ettei hänellä ole rahaa tai omaisuutta.

Henkilökohtaiset lupaukset

Vielä muita lupauksia ovat ne, joita yksilö tekee joko elämän aikana tai elämien välissä ja tällöin lupaa tehdä tai olla tekemättä jotain tiettyä. Jos teit sellaisen valan tai lupaukset ennen tätä elämää, todennäköisesti et muista sitä tänä päivänä.

Menneisyyden lupaukset ja sinä nyt

Miksi välittäisit jostain valasta tai lupauksesta, joka tehtiin kauan sitten? Jos olit pappi, joka teki köyhyyslupauksen, et tietenkään tarvinnut rahaa maallisiin asioihin. Vastaavasti jos olit aateliton henkilö, joka teki Pauperin lupauksen, noudatit pelkästään yhteiskunnan lakeja toteamalla olosuhteesi.

Pikakelaus nykyhetkeen. Jos teit sellaisen lupauksen tai valan entisessä elämässäsi, se tallennettiin DNA:hasi ja se tuli mukanasi sen jälkeisiin elämiin. Tällaiset lupaukset eivät ole aina aktiivisia, mutta tilanteet voivat laukaista ne – kuten talousromahdus tai puolison menettäminen, joka oli perheen elättäjä. Kun näin tapahtuu, niin vaikka olisit hyvä rahan kanssa eikä sinulla olisi ollut rahaongelmia aiemmin, voit kokea kamppailua rahan kanssa.

Elämien ikäisiä malleja

Samalla tavalla, sanotaan vaikka, että sinulla oli sarja haastavia elämiä tietyn ihmisryhmän kanssa. Kenties sinut pakotettiin tai muuten vakuutettiin menemään tämän ryhmän hullujen skenaarioiden mukana. Sitten elämässä juuri ennen tätä elämää vannoit, että jos törmäisit enää koskaan tähän ryhmään ja sen hulluun energiaan, astuisit esiin ja lopettaisit tuon hulluuden kerta kaikkiaan. Kenties olet tässä elämässä kohdannut nämä ihmiset taas ymmärtämättä, miksi tunnet vetoa heidän piiriinsä. Sitten ajan kuluessa itsesi oivaltamisen ja tällaisten energiajaksojen myötä, joka meillä on nyt, tajuat lopultakin tuon viestin.

Tutkit aktiivisesti, mitä tuo viesti merkitsee – kuka, mitä, miten ja miksi. Kun katsot ongelmasi suurempaa kuvaa, sinulla on lopulta tausta hulluudelle. Sinua kannustetaan vihdoinkin ymmärtämään pitkä kamppailusi ja näkemään, että loppu häämöttää. Sinulla on avain oveen!

Lupaus käyttää tiettyjä lahjoja ja tietoja

Toisentyyppinen lupaus joka on tehnyt ennen tätä elämää, liittyy tiettyjen lahjojen ja tietojen käyttämiseen. Tällaiset lupaukset voivat liittyä julmuuteen, jota on nähty omakohtaisesti. Kenties koit tämän, opit siitä ja ymmärsit, miten voisit estää sen. Jos näin on, olet saattanut vannoa poistavasi näkemäsi epäoikeudenmukaisuuden tulevaisuudessa. Kenties sinulla on tänä päivänä, täysin ymmärtämättä syytä, palava intohimo nykyajan julmuutta kohtaan. Tämä saattaa johtaa voimakkaaseen haluun tehdä jotain – kuten työskennellä hylättyjen eläinten kanssa tai auttaa tiettyä vähäosaista ihmisryhmää.

Tiettyjen lahjojen käyttämislupaus voi liittyä myös johonkin, jonka olet oppinut toisessa elämässä – kuten laulaminen tai muotoilu. Kenties edellisen ja tämän elämän välissä olet sielutasolla vannonut käyttäväsi lahjaasi tässä merkittävässä elämässä.

Aiemmin tässä elämässä sinulla on ollut ehkä kiinnostusta kehittää tätä lahjaa, mutta olosuhteet ovat estäneet sinua toimimasta tuon kiinnostuksen mukaan. Tänä päivänä olet kenties jonkinlaisessa risteyksessä työelämäsi osalta, osittain siksi että tämä entisen elämän lupaus odottaa energiakentässäsi löytämistä.

Jos tämä esimerkki resonoi kanssasi tai katalysoi muuta tietämistä, tarkista korkeammalta viisaudeltasi tarkoituksenmukaisimmat seuraavat askeleet. Jokin upea voi odottaa sinua tuon oven toisella puolella!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

21.10.2015 UUDET ENERGIAT, UUSI SINÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 26.10.2015 21:26

UUDET ENERGIAT, UUSI SINÄ

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
21.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun äskettäinen kosminen myllerrys on takanamme, pane merkille rauhallisemmat energiat ja ota aikaa itsepohdiskeluun. Et ole sama olento kuin viime lokakuussa – osittain siksi, että olet kulkenut hyvin haastavien aikojen läpi, mutta myös heräämisprosessisi kiihtymisen vuoksi. Näet nyt itsesi ja maailman uusin silmin ja voit lennättää liikettäsi eteenpäin tunnistamalla tämän ja sitten soveltamalla oppimaasi.

Pelkästään vuonna 2015 ulkoinen maailmasi on muuttunut dramaattisesti, suuren osan muutoksesta jäädessä huomaamatta, silloin kun on uppoutuneena siihen. Kuitenkin parin vuoden päästä katsot taaksepäin hämmästyneenä siitä, miten radikaalisti asiat ovat eri tavalla – teknologian vaikuttamasta jokapäiväisestä elämästä sen oivaltamiseen enemmän ja enemmän, että olemme globaaleja ihmisiä, jotka elävät pienellä planeetalla.

Jumalaisen muutoksentekijän itsepohdiskelu

Kun ympärillämme muuttuu paljon asioita, käytä ajankohtaisia energioita pohdiskellaksesi ja muuttaaksesi vanhentuneita ajatuksia ja menetelmiä, joita kehitit kauan sitten. Jumalaisena muutoksentekijänä haluat olla ajan tasalla itsesi kanssa ja tämä vaatii usein sen muuttamista, miten lähestyt niin suuria kuin pieniäkin asioita.

Tarkista nyt säännöllisesti sydämesi viisaus ja kutsu esiin oivalluksia tavanomaisista elintavoista, jotka eivät enää palvele sinua. Pidä tämä yksinkertaisena. Sinun ei tarvitse etsiä lakkaamatta, mistä on tullut tasapainotonta. Kiinnitä huomiota asioihin, joita normaalisti teet, ja tapoihin joilla olet vuorovaikutuksessa maailman kanssa. Kutsu henki näyttämään sinulle, mitä päivitetään lähestymistavassasi.

Tässä on esimerkki. Mieti, milloin ja miten lähestyt jotain tehtävää tai töihin menemistä. Jos pidät sitä rangaistuksena ja väsyt liika pelkästä tehtävän ajattelusta tai liität työhösi suuren ponnistuksen tai halveksuntaa, päivitä lähestymistapaasi. Elämän on tarkoitus olla iloista!

Yhtenä maapallon suurten muutosten eturintamassa, pohdiskele säännöllisesti sitä, miten tämä pätee sinuun ja positiivisiin muutoksiin, joita voit tehdä henkilökohtaisesti ollaksesi kaikkea, mitä voit olla. Jumalaiset muutoksentekijät elävät nyt hallitakseen muutoksen ja ollakseen positiivisia roolimalleja toisille, jotka ovat valmiita astumaan todelliseen luomisvoimaansa.

Avainvaikuttajana oleminen

Keskity avainvaikuttajana olemiseen – toisiin ja planeettaan vaikuttamiseen tavoilla, joilla on merkitystä. Vältä joutumista liian kiinni siihen, mitä tämä merkitsee – egon haluaa itsensä kiinnittämistä rooleihin. Tee vain parhaasi ilmentääksesi jumalaisen muutostekijäitsesi energioita. Yritä parhaasi mukaan soveltaa noita energioita kaikkeen, mitä teet, ja kaikkeen vuorovaikutukseen toisten kanssa. Helpommin tietysti sanottu kuin tehty, mutta tee parhaasi joka tilanteessa.

Silloin kun epäilet itseäsi, muista, että sinut on DNA-tasolla viritetty jumalaisen muutoksentekijän rooliin. Tämä tulee elämistäsi heräämispolulla ja ainutlaatuisesta tehtävästä, johon liittyy oleminen maapallolla tässä mitä hämmästyttävimmässä transformatiivisessa muutoksessa, jonka Maa on koskaan tuntenut. Hyödynnä täysin jumalaista muutoksentekijäperintöäsi auttaaksesi luomaan rakastavampaa maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.11.2015 JÄRKYTYKSEN KÄSITTELEMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 18.11.2015 22:05

JÄRKYTYKSEN KÄSITTELEMINEN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
17.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten käsitellään yletön määrä sellaisia väkivaltaisia tapahtumia, joita oli viime viikolla Pariisissa ja muualla? Miten saadaan perspektiiviä kamaliin asioihin, joita näyttää olevan loputtomasti ympäri planeettaa – ja samaan aikaan on sarja omia kriisejä, joiden läpi on mentävä? Tässä artikkelissa puhun joistain henkisesti maadoittuneista lääkkeistä selviytymiseen jatkuvasta kriisivyörystämme.

Ensimmäinen – palaa takaisin itseesi usein

Ensimmäinen vinkki – itseensä palaaminen usein – saattaa auttaa enemmän kuin mikään muu. Silloin kun on jokin järkytys, henkilökohtainen tai toisiin liittyvä, keho ja olemus vaativat maadoittamista ja keskittämistä. On tärkeää muistaa, että olet tässä hetkessä ok. Asiat ja ihmiset ympärillä saattavat näyttää horjuvan, kuin olisi tapahtunut maanjäristys, ja sinusta ehkä tuntuu siltä jonkin henkilökohtaisen kriisin vuoksi. Tiedä kuitenkin läsnä olevassa hetkessä, että olet turvassa ja valosi näyttää sinulle tien pois pimeydestä.

Toinen – pysy tasapainon ja totuuden keskitiellä

Silloin kun maailmassa on jokin median selostama kriisi, on tärkeää pysyä tasapainon ja totuuden keskitiellä. Monet asiat eivät ole sitä, miltä vaikuttavat. Uutisissa on monista syistä usein vain osa tarinasta ja niissä saattaa olla myös ennakkoasenne. Vältä päähänpinttymiä median väkivaltaselostuksista ja spekulaatioista siitä, mitä seuraavaksi saattaa tapahtua. Jumalaisena muutoksentekijänä haluat pyrkiä pelottomuuteen ja sydänkeskeisyyteen, kun pysyt parhaasi mukaan positiivisena ja näet hyvää kaikissa asioissa. Ole niiden joukossa, jotka ovat tietoisia luomisprosessista, ja muista, että luomme tulevaisuutta sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Silloin kun riittävä määrä meitä keskittyy rauhaan ja luo sisäistä rauhaa, kauhu ja väkivalta eivät saa otetta.

Kolmas – pysy yhdistyneenä sydämeesi ja tunteisiisi

Järkyttävät tai äkilliset tapahtumat voivat olla ylivoimaisia aisteille. Herkkänä olentona tunnet nämä asiat enemmän kuin tavalliset ihmiset. Silloin kun ihmiset tuntevat syvästi, heillä on joskus taipumusta sulkeutua ja turtua tai irrottautua – ikään kuin he haluaisivat sulkea pois tuntemisen ja maailman. Optimaalinen tapa käsitellä tätä on pysyä kosketuksessa siihen, mitä tunnet, silloin kun tunnet. Omista tuo tunne ja selvitä se. On ok olla vihainen tai surullinen, mutta käsittele nämä tunteet, ennen kuin sanot tai teet jotain, mitä saatat katua myöhemmin. Pyri saamaan lisää myötätuntoa itseäsi ja toisia kohtaan, kun kuljetaan näiden myrskyisten aikojen läpi.

Hyvät uutiset

Sellaisen intensiivisyyden myötä jota meillä on näinä aikoina, voi tulla merkittäviä hyppyjä eteenpäin! Joskus itse asiassa kosmiset energiat näyttävät taivuttelevan meidät omaan transformaatiotuleemme – ja meidän täytyy kulkea tuon tulen läpi vapauttaaksemme itsemme.

Muista kaiken aikaa, että rakkaus hallitsee ja se hallitsee maan päällä. Tuo rakkaus on ytimessäsi ja se vapauttaa sinut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

23.11.2015 ENNUSTUKSIA 2016: TOTUUDEN JA OIKEUDENMUKAISUUDEN

ViestiKirjoittaja hammer » 26.11.2015 22:15

ENNUSTUKSIA 2016: TOTUUDEN JA OIKEUDENMUKAISUUDEN VUOSI

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
23.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunnalta on kollektiivina kestänyt erittäin kauan kohdata kaappiin työnnetyt totuus- ja oikeudenmukaisuusongelmat ja avoimesti käydä keskustelua niistä. Tultuaan lisääntyvässä määrin varjoista esiin vuonna 2015, tietoisuus näistä teemoista alkoi saavuttaa kriittisen massan. Kyllä, vuosisatojen saatossa meillä on ollut loputtomasti vallankumouksia, julmuuksia ja sotia, joilla on juuret näissä teemoissa. Erona 2016 on kuitenkin lukumäärämme ja sen lisääntyvä tunnustaminen, mikä on panoksena, jos näihin ongelmiin ei tartuta.

Merkittäviä tilaisuuksia muuttaa sitä, miten elämme yhdessä

Usein vuoden loppumistapa asettaa näyttämön seuraavalle vuodelle. Teemat ja ratkaisemattomat ongelmat jotka saavuttivat kiehumispisteen jonain vuotena, jäävät usein etualalle. Tämä on varmasti tilanne 2016, vuonna jolloin meillä on kollektiivisesti tilaisuuksia muuttaa sitä, miten elämme yhdessä maan päällä.

Kun tutkimme luontoa ja tarkkailemme lajien massasukupuuttoonkuolemista ja muita ihmisen aiheuttamia ongelmia, kuten ilmastomuutos, meillä on lakmuskoe siitä, miten epävarmaa elämästä on täällä tullut. Itse asiassa mm. ilmastomuutos liittyy totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Koko ilmastomuutoksesta on tehty politiikan väline, mikä laittaa varjon totuudelle siitä, mitä tapahtuu, ja viivästyttää rakentavia toimenpiteitä. Samaan aikaan vedenpinnan kohoamisesta ja rutikuivista viljelymaista tulee mahdollisesti vääryys miljoonia köyhiä ihmisiä kohtaan ympäri maailmaa. Samalla kun rikkailla mailla saattaa olla resursseja selviytyä, ainakin jonkin aikaa, köyhillä ei ole sellaisia vaihtoehtoja.

Kosmiset energiat valaisevat epätotuuksia ja epäoikeudenmukaisuuksia

Kosmiset energiat laittavat 2016 kasvavaan valokeilaan epätotuudet ja epäoikeudenmukaisuudet koko yhteiskunnassa. Olemme saaneet maistiaisen tästä jo, mikä johtuu Uranuksen ja Pluton pitkästä tanssista, joka on katalysoinut maailmamme megamuokkauksen.

Tarvitut muutokset ovat ydintasolla, mikä vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme toisiimme perustasoilla. Näihin sisältyvät hyvin vakiintuneet mallit – vallan kaupittelu, epätasa-arvoisuus, sortaminen ja vallassa olevien peittämä informaatio kontrollointikeinona.

Tarvitut yhteiskuntamuutokset eivät tule helposti, joten on vielä paljon tapahtumatta. On tärkeää, että jokainen meistä pysyy vahvana ja omassa voimassaan. Sisäinen vahvuus ja keskittyminen sydämeen ovat välttämättömiä ylä- ja alamäistä selviytymiseksi. Meidän täytyy olla läsnä ja tietoinen siitä, mitä luomme ajatuksillamme ja teoillamme.

Jumalaisen muutoksentekijän rooli

Jumalaisina muutoksentekijöinä tiedämme, että olemme kvanttisia ja luomme tulevaisuuttamme hetki kerrallaan. Seisomme tapahtuvien massiivisten muutosten eturintamassa. Tämä rooli on koodattuna DNA:hamme. Jokainen polkumme tähän saakka – aiemmin tässä elämässä ja entisissä elämissä – on johtanut tähän rooliin.

Jos olet tuntenut kulkeneesi kiihkeän transformaatioajan läpi vuonna 2015, tiedä, että tämä on karaissut sinua ja auttanut sinua tähän seuraavaan vaiheeseen. Suurten muutosten tekeminen ei ole helppoa – tunnet ne syvästi, usein ytimessäsi saakka.

Jo ennen vuotta 2015 kävit läpi suuria muutoksia. Niiden jälkeen olet nyt vahvempi, eheämpi, hyväksyvämpi ja rakastavampi. Nuo ominaisuudet ovat elintärkeitä valaistumisellesi ja sille planeettavaikutukselle, joka valollasi on tarkoitus olla.

Mitä tämä merkitsee? Joka kerta kun sinusta tulee kokonaisempi ja rakastavampi, autat ihmiskuntaa kokonaisuutena ja nostat tietoisuutta planeetalla. Älä aliarvioi tämän voimaa. Muista roolisi siellä, missä näet epäoikeudenmukaisuuksia ja valheita. Tee parhaasi ruumiillistaaksesi oikeudenmukaisuuden ja totuuden, jonka lähteenä on rakkaus.

Ole neutraali tarkkailija

Kun vuosi 2016 etenee, ihmisiä erottavat asiat tulevat valokeilaan. Tähän sisältyy kaikki – vanhentuneet lait, yhteiskuntarakenteet, ennakkoluulot ja diktaattorihallitukset. Puheesta saattaa tulla äänekästä ja toiminnasta sotkuista, kun ihmiset ongelman kummallakin puolella turvautuvat pelkoon ja sormella osoittelemiseen.

Tähän sisältyy hyviä uutisia! Äänekäs ja sotkuinen saa enemmän huomiota ja tällä on mahdollisuus niihin suurempiin muutoksiin, joita nyt tarvitaan. Pidä se mielessä vuoden 2016 kuluessa, kun asiat kuumentuvat. Sen sijaan että siirryt pelkoon tai vihaan siitä, miten kauan muutokset vievät, käytä jokainen tilanne kääntyäksesi sisäänpäin katsomaan, miten ulkoista voidaan käyttää sisäisiin muutoksiin, joita voi tehdä.

Muutos sisäisessä näkemyksessä voi tehdä sinusta tehokkaamman ja kenties käynnistää uuden elementin siinä, miten palvelet maailmassa. Asioiden vieminen ensin henkilökohtaiselle tasolle sen sijaan, että on vihainen ylösalaisin olevalle maailmalle, antaa henkisesti maadoittunutta voimaa!

Parantamista ja transformoivaa muutosta varten ongelmat on tuotava valoon ja nähtävä ne sellaisena, mitä ne ovat. Tee, mitä voit, pysyäksesi neutraalina, kun käsittelet sosiaalisen median keskusteluja ja uutisia. Ilmassa on paljon pelkoa – se täytyy tuoda valoon, jotta vallitsevaa tilaa voidaan muuttaa. Ihmisessä on luonnostaan opittu pelkopohjainen reaktio tuntemattomaan ja "ulkopuolisiin". Tämä ei ole tietenkään mitään uutta. Nyt on erona lisääntyneen tietoisuuden kumulatiivinen vaikutus ja niiden ihmisten lukumäärä, jotka ovat reaaliaikaisesti yhdistyneenä siihen, mitä tapahtuu maailmanlaajuisesti.

Ihmisten, uskontojen ja maiden pelkopohjaista leimaamista on vältettävä, jos meidän on tarkoitus saada rauhallinen maailma. Se ei ole aina helppoa edes heräämispolulla oleville – pelko ja DNA-tason ennakkoluuloinen ehdollistuminen ovat hyvin voimakkaita. Kaikilla on sitä. Siksi tarkkaile reaktioitasi, kun kuulet pakolaisten asettumisesta kaupunkiisi tai palvontapaikan rakentamisesta lähellesi eriuskoisille.

Korkeammasta perspektiivistä katsottuna – tietäen, että olemme ikuisia olentoja, joilla on ollut monia elämiä ennen tätä – olemme kaikki olleet jossain kohtaa pakolainen. Myös ajateltaessa vain tätä elämää, niin jos jäljität sukulinjaasi riittävän kauas taaksepäin, eivätkö luultavasti jotkut heistä ole olleet pakolaisia?

Pelko ja erillisyys ovat olleet yhteenkietoutuneita voimia yhteiskunnassamme tuhansia vuosia. Niin kauan kun ihmiset pelkäävät naapureitaan ja näkevät toiset ulkopuolisina, ihmiskunta pysyy juuttuneena loputtomiin ja järjettömiin taisteluihin. Samalla tavalla oppimaton väestö ei ole varustettu ilmaisemaan itseään voimaantuneella tavalla. "Oppimaton" on enemmän kuin koulutuksen puutetta – se on myös eliitin kontrolloiman median tarjoamaa väärää informaatiota.

Vinkkejä jumalaisen muutoksentekijälle 2016

Kuten tiedät, tämä ei ole tavanomainen elämäsi eikä sinulla ole myöskään tavanomaista elämäntarkoitusta tällä kertaa. Olet jumalainen muutoksentekijä, joka päättää olla hereillä tähän mennessä suurinta seikkailuaan varten!

Tässä on muutama vinkki auttamaan sinua kulkemaan vuoden 2016 läpi voimaantuneena ja suhteellisen tyynenä. Käytän tässä sanaa "suhteellinen", koska sinulla on tietenkin ylä- ja alamäkiä stressin kera, kun maailman megauudelleenjärjestely jatkuu.

1) Tiedä, että tulee aika, jolloin totuus ja oikeudenmukaisuus vallitsevat maan päällä. Ajattele kvanttisesti ja näe suuri kuva, kun ajattelet tätä. Ota huomioon matkan varrella näennäisten takaiskujen heijastevaikutukset ja luota, että rakkaus voi siirtää suurimmatkin esteet. Rakkaus on kaikkein suurin alkemia. Ole herpaantumaton rakkaudessasi.

2) Jos huomaat reagoivasi voimakkaasti johonkin epäoikeudenmukaisuuteen uutisissa, ajattele, että DNA-tasolla voidaan stimuloida joitain omien esi-isiesi epäoikeudenmukaisuuskysymyksiä. Mene sisääsi tutkimaan tätä. Jos tunnet, että esi-isäsi kärsivät epäoikeudenmukaisuudesta ja saatat kantaa osaa heidän tuskastaan DNA:ssasi, etsi parannusta tuolla tasolla. Tämä auttaa sinua ja esi-isiäsi.

3) Pysy kosketuksessa kehoosi ja tunteisiisi, jotta voit reagoida elämän tapahtumiin tietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Sinun on tarkoitus olla elossa nyt ja siirtyä näiden hetkien läpi. Kehossasi saattaa olla joskus epätavallisia oireita, kun prosessoit asioita. Esimerkiksi aivan yhtäkkiä saatat väsyä ilman selvää syytä. Virity kehoosi ja jos tarvitset lyhyen tauon tai levon, ota se. Vastaavasti jos tulet tunteelliseksi, tarkista syy itseltäsi. Prosessoi tuo tunne, ennen kuin olet tekemisissä maailman kanssa, jotta voit olla selkeä ja tehokas.

4) Pyri olemaan erottelevampi. Ole oman totuutesi vahtikoira. Esitä kysymyksiäsi. Tee tämä lisäerottelukyvyn ja lisäselkeyden vuoksi. Esimerkiksi silloin kun jokin kuulostaa todelta sinusta ja olet saanut sisäisen vahvistuksen, joka näyttää vahvistavan tuon totuuden, esitä lisäkysymyksiä.

Jos jokin kuulemasi pelottaa sinua, kysy miksi. Korkeammat totuudet eivät aiheuta pelkoa. Syitä pelkoosi voi olla: 1) totuuden viestintuoja kuvaa asioita manipuloivassa tarkoituksessa, 2) oma pelkopohjainen alitajuinen ohjelmointisi vaikuttaa tai 3) kuulemasi on vain osa suurempaa tarinaa, jota sinulle ei esitetä.

Faktat ovat faktoja. Faktojen esittäminen on toinen asia. Ole tietoinen, kun sulatat faktoja tarkistaaksesi taustamerkitykset ja mahdolliset agendat. Joskus esitys voi olla vääristetty, jotta ihminen tai ryhmä saa rahaa – vakuuttaen sinulle, että he ovat ainoita, joilla on tuo informaatio, ja sinun täytyy tulla heidän luokseen saadaksesi vastauksia tai ollaksesi turvassa joltain seuraamukselta. Tiedosta.

5) Koska totuus on vuoden 2016 teema – aiemmin kätkettyjen totuuksien tuleminen lisääntyvässä määrin valoon – ilmaise säännöllisesti aikomus, että löydät enemmän asioita, jotka ovat pidätelleet sinua. Kutsu hengen näkemystä kätketyistä esteistäsi valaistumiselle, myös siitä, mikä estää sinua olemasta täysin avoin, rakastava ja myötätuntoinen. Sisällytä itsesi kuvaan. Sinun täytyy aloittaa itsesi rakastamisesta ja hyväksymisestä, ennen kuin voit ottaa täysin avosylin vastaan ketään muuta.

6) Koska oikeudenmukaisuudessa on kyse reiluudesta ja 2016 paljastuu lisää yhteiskunnan pitkäaikaisia epäreiluja käytäntöjä, katso sisäänpäin ymmärtääksesi henkilökohtaiset tekijäsi, jotka laukaisevat oikeudenmukaisuuskysymyksen. Nämä voivat olla suuria tai pieniä, kuten saaminen selville, että sinulle maksetaan puolet vähemmän palkkaa kuin muille tai että kämppäkaverillasi kahden makuuhuoneen asunnossa on parempi makuuhuone. Tarkastele näitä asioita. Kun näet jotain epäreilua ulkoisessa maailmassasi kriisin aikana, älä katso poispäin ja teeskentele, ettei sitä ole. Mene sydämeesi ja henkeesi saadaksesi korkeamman näkemyksen ja reagoidaksesi näkemääsi tuosta paikasta käsin. Näytä muille, mitä merkitsee olla tietoinen, hereillä ja sydänkeskeinen kriisin aikana.

7) Valoa on aina riippumatta siitä, miten paljon pimeyttä kohtaat. Kutsu päivittäin yhteyttä tuohon valoon itsessäsi ja toisissa. Luota, ettet kulje koskaan yksin. Henki on aina kanssasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.12.2015 VUODEN 2015 VIIMEISTEN PÄIVIEN NAVIGOIMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 22.12.2015 19:11

VUODEN 2015 VIIMEISTEN PÄIVIEN NAVIGOIMINEN

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
20.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun vuodesta 2015 on jäljellä enää 12 päivää, tässä risteyksessä on hyödyllistä ajatella suurta kuvaa elämästäsi ja siitä fyysisestä todellisuudesta, josta löydät itsesi nyt. Tässä artikkelissa annan näkemyksiä auttamaan tähän suurempaan kuvaan pääsemisessä sekä ehdotuksia saadaksesi parhaan irti tästä vuoden lopusta.

Tuleva päivänseisaus ja täysikuu

Kun on päivänseisaus 22.12. ja harvinainen täysikuu joulupäivänä, edessä oleva viikko on erinomaista aikaa kohottaa henkeä ja löytää nautintoa pikkuasioista, kun teet vuoden lopun tarkasteluasi. Anna itsellesi lupa pitää hauskaa ja hellittää vähän tavallista enemmän nyt. Ei ole ollut helppo vuosi ja luultavimmin sinulla on ollut tavallista enemmän ongelmia, joiden kanssa kamppailla.

Useimpiin asioihin liittyy jollain tavalla toisia ihmisiä, mikä merkitsee, että suhteillasi toisten ihmisten kanssa on paljon tekemistä kokemuksissasi tästä maailmasta. Nämä suhteet voivat olla satunnaisia, hyvin läheisiä tai jotain siltä väliltä. Kaikilla niillä on merkitystä. Kyse ei ole niinkään näistä ihmisistä sinänsä. Kyse on siitä, miten suhtaudut noihin ihmisiin ja millä tietoisuustasolla. Korkein valinta yhdistyä toisiin on aina läsnäoleminen, ystävällisyys ja rakastavuus.

Suhteet nyt valokeilassa

Tämän viikonlopun energiat voivat laittaa suhteet valokeilaan ja valaista asioita sinun ja toisten välillä. Suurempi selkeys voi johtaa myös pitkäaikaisten haavojen parantumiseen. Ole parhaasi mukaan avoin, osallistu läsnäolevasti ja ole myötätuntoinen.

Jos olet tekemisissä jonkun kanssa, joka on hiljattain painellut tunnenappuloitasi, aio tietoisesti avata sydämesi riittävästi kuullaksesi tuota ihmistä uudella tavalla. Anna tuolle ihmiselle täysi huomiosi, jotta voit omaksua täysin sekä sanat että energian niiden takana. Älä unohda sisällyttää henkeä sekoitukseen. Pyydä korkeammalta itseltäsi näkemystä optimaaliseen tapaan reagoida.

Muista: sinulta ei vaadita reaktiota jokaiseen toteamukseen tai tekoon. Joskus on tärkeämpää kuunnella ja pitää rakastavaa tilaa itsesi ja toisen ihmisen välillä.

Ihmiset ovat oleellinen osa palautejärjestelmääsi. He ovat peilejä, joita et voi hankkia itse – todellinen lahja valaistumispolullasi. Ihmiset ja todellisuudessa kaikki maailmassasi muodostaa jatkuvan palautejärjestelmäsi ja heijastaa sinulle energioita, joita olet laittanut liikkeelle, ja ajatuksia joita sinulla on ollut. Itsesi toteuttaminen tapahtuu prosessina ajan kuluessa, kun opit hallitsemaan toisiin yhdistymisen taidon.

Lemmikkien huomioon ottaminen

Myös lemmikeillä on merkittävä rooli. Lemmikit voivat napata järkytyksesi ja sisäiset konfliktisi sekä ilosi ja tyytyväisyytesi ja reagoida niihin. Kun lemmikkisi seuraavan kerran "sekoaa", mieti, miten mielialasi voi vaikuttaa, ja tee voitavasi piristyäksesi. Ota huomioon myös joulunajan kaaos, sillä toimintapuuskat voivat vaikuttaa lemmikkeihin ja ne innostuvat liikaa.

Ota huomioon harvinainen täysikuu 25.12.

Tämän vuoden jouluna meillä on harvinainen täysikuu, mikä lisää voimistavan tekijän tuohon päivään. Tämä täysikuu voi myös valaista, ja yhteen kerääntyvät ihmiset saavat ahaa-elämyksiä roolistaan ja mahdollisesti yhdistyvät tärkeimmällä siteellä – rakkaudesta.

Riippumatta siitä, mikä päivä on ja juhlitko toisten kanssa, muista, että rakkaus on todellinen luontosi. Salli tuon rakkauden nousta luonnostaan sisältäsi ja ilmaise sitä jollain tavalla.

Joka kerta kun teet tämän, olet tarttunut hetkeen ja säteillyt valoasi voimakkaasti. Kun teet tämän, voimaannutat itseäsi ja autat toisia näkemään oman valonsa. Olet ikään kuin silta, joka auttaa jotakuta, joka tuntee epävarmuutta, löytämään oman tiensä. Älä aliarvioi yksinkertaiselta näyttävän eleen hyötyä.

Tiedä, että jumalaisena muutoksentekijänä sinut on koodattu olemaan tuollainen suotuisa silta. Ota roolisi avosylin vastaan!

Vuoden 2016 lähtölaskenta

Kun pääsemme lähemmäs vuotta 2016, ota hiljaisia hetkiä itsepohdiskeluun. Ole hiljaa paikallasi ja tee jonkinlainen sisäinen kysely sen suuremmasta kuvasta, missä olet tällä hetkellä. On mahdollista, että jos vuosi on ollut rankka, sinulla saattaa olla epäilyksiä etenemisestäsi ja suhtaudut varauksella kasvuusi tähän mennessä.

Pyydä henkeä antamaan täydempi kuva ja muistuttamaan sinua lahjoistasi ja kyvyistäsi. Kun yhdistyt tähän informaatioon, voi olla hyödyllistä tehdä lyhyt luettelo siitä, missä olet hyvä ja mitä haluat tehdä. Älä ajattele tätä liikaa – kirjoita vain muutama asia, jotka tulevat välittömästi mieleesi. Laita luettelo jonnekin, josta voit nähdä sen vuoden loppua edeltävinä päivinä.

Jos tunnet jonkin projektin, suhteen tai kenties koko uuden elämänsuunnan olevan odottamassa tai haasteellinen, pohdi sitä ennen nukahtamista. Pyydä sitten unta tuomaan selkeyttä ja ideoita toiminta-askelista.

Vinkki: se miten lopetat vuoden 2015, määrittää, miten aloitat seuraavan vuoden. Mieti, miten haluat lopettaa tämän vuoden ja mitä voisit tehdä tai välttää tekemästä saadaksesi tästä lopusta positiivisen pohjan tulevalle vuodelle. Loppumiset asettavat perustan sille, mitä seuraavaksi tulee. Luo upeaa antamalla huomiosi tälle nyt. Ansaitset upean vuoden 2016!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.2.2016 VALMISTAUDU APINAN VUOTEEN 2016

ViestiKirjoittaja hammer » 03.02.2016 20:51

VALMISTAUDU APINAN VUOTEEN 2016

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
1.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiinalainen uusi vuosi alkaa pian – joidenkin avainelementtien kera, joita sinun kannattaa hyödyntää ja jotka ymmärtää henkilökohtaisella tasolla. Tässä artikkelissa annan näkemyksiä ja joitain hyödyllisiä valmisteluja, joita voit tehdä elämässäsi. Tämä voi tosiaankin olla sinulle merkittävä vuosi, joka on täynnä uusia tilaisuuksia olla enemmän se, joka sinun on tarkoitus olla. Tietäen tämän, tartu näihin hetkiin ja osallistu aktiivisesti tähän päivään mennessä parhaan itsesi luomiseen.

Useimmilla ihmisillä vuodessa 2015 oli hyvin haastavia hetkiä ja tähän mennessä vuodessa 2016 on ollut oma osansa hurjia energioita. Maailma on kuin suuri ja kaoottinen sulatusastia tällä hetkellä – tuhansien vuosien evoluutio on huipentumassa ja monimutkainen ratkaisemattomien energioiden joukko tulee etualalle.

Huippuhetken tunteminen

Mitä tietoisempi olet, sitä enemmän tunnet tämän huippuhetken pelkästään siksi, että tietoisuus herättää sinut sille, mitä on.

Älä pelkää kaaosta tai tee kaaoksesta mitään pahaa. Sitä vastaan ei pidä taistella. Pysy kuitenkin läsnä ja käytä tietoisuustyökaluja pysyäksesi keskuksessasi ja tasapainossa. Kun teet tämän, voit käyttää hyödyksi sitä hyvää, mitä tulee, ja sinulla on harvempia haasteita silloin, kun asiat ovat ongelmallisia.

Tuliapinan vuosi

Uusikuu 8.2. on virallinen alku tuliapinan vuodelle – apinan ollessa kiinalaisen eläinradan yhdeksäs merkki – ja siinä on merkittäviä eroja kuluneeseen vuohen vuoteen. Jotkut trendit jatkuvat, kuten maailman megauudelleenjärjestely- ja vuoristorataenergiat.

Näiden kahden vuoden erot vaihtelevat hienovaraisista dramaattisiin. Kannattaa kiinnittää huomiota näihin riippumatta syntymävuodestasi ja tuon vuoden kiinalaisen eläinradan merkistä.

On erityyppisiä apinan vuosia, jotka vastaavat elementtiä. Viimeksi tuliapinan vuosi oli 1956, joten te jotka synnyitte tuolloin, olette tuliapinoita ja teille tämä vuosi on erittäin merkittävä.

Yksi syy tähän: tuliapinat ovat aktiivisimpia kaikenlaisista apinoista ja heillä on taipumusta ottaa johtajan rooli. Heidän tulienergiansa täytyy kuitenkin kanavoida tuottavaan suuntaan – se on erittäin voimakasta! Yksi tuliapinan piirre on kilpailunhalu ja joskus impulsiivisuus – ja nämä energiat voivat hallitsemattomana johtaa ongelmiin.

Tämä tausta mainitaan tässä, koska riippumatta siitä, oletko apina tai tuliapina kiinalaisessa eläinradassa, tänä vuonna luultavasti kohtaat näitä energioita maailmassa.

Esimerkkejä haastavista energioista: jos sinulla on rakkaita tai työtovereita joissa on tuliapinaenergiaa, saatat huomata räjähtävää äkkipikaisuutta, kärsimättömyyttä, huonoa ajoitusta ja valtamanipulointia.

Tuliapinan positiivisia ominaisuuksia voi myös näkyä: luovuus, nokkeluus, avoimuus riskin ottamiseen, joustavuus mennä uusiin suuntiin, sosiaalisuus toisten näkemysten kuulemiseksi, mielikuvitus ja intuitio, suuri energisyys, uteliaisuus ja kyky nähdä sellaista, mitä muut eivät näe.

Sekä tuliapinan positiivisia että haastavia ominaisuuksia näkyy tänä vuonna maailman näyttämöllä – ihmisryhmien, maiden ja ihmisten ja muiden lajien välillä. Huomaat tätä perheessäsi ja ystäväpiirissäsi. Sitä näkyy työpaikalla riippumatta siitä, minkä tyyppistä työtä teet ja teetkö työtä itsenäisesti vai jollekin toiselle. Näet sitä, kun menet julkisille paikoille, kuten ostoksille markettiin tai ajamaan kaupungin läpi liikenteessä.

Juuri on koettu vuohen vuosi, jossa on enemmän jin- tai feminiinienergiaa kuin apinan vuodessa. Apinoilla on paljon enemmän tulta ja he ovat alttiimpia hyökkäämään, jos eivät saa päätään pidettyä.

Suhteiden hallita elintärkeää

Pidä tämä mielessä, kun kohtaat toisia tänä vuonna. Suhteiden hallinta jatkuu menestymisesi elintärkeänä tekijänä kaikilla tasoilla. Tee, mitä voit, löytääksesi tasapainokeskitien ja ollaksesi se, joka valitsee korkean henkitien.

Kun olet tilanteissa, joihin liittyy kiihkeyttä ja vastakkaisia näkemyksiä, tarkista säännöllisesti intuitiolta ja terveeltä järjeltä, miten toimitaan. Ole piirissäsi se, joka välttää reagointia. Mene sydämeesi ja yhdisty levolliseen tunteeseen, ennen kuin sanot tai teet asioita.

Tämä kalenterivuosi on aikaa, jolloin ihmiset keskittyvät totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen, kuten kuvaan ennustusviestissäni. Nuo asiat jotka tulevat enemmän valoon apinan vuotena, luultavasti hallitsevat keskustelua sekä yksilö- että maailman tasolla.

Koska apinan energia voi johtaa yllättäviin kehityskulkuihin, pidä silmällä äkillisiä sopimuksia ja läpimurtoja, jotka eivät ole olleet mahdollisia aiemmin. Se voi näyttää salamalta tyhjästä, jotain mitä kukaan ei odottanut tapahtuvan – kenties suurella ja dramaattisella tavalla. Joistain muutoksista tulee historiallisia merkkejä edistymisestä, joka luo sellaista maailmaa, jossa haluat elää.

Tarkkaile uutisia, jotka käsittelevät globaalia ilmastoa, energiaresursseja ja rauhaa. Etsi uutta kehitystä teknologiassa. Tämän kaltaiset vuodet voivat tuoda futuristisia keksintöjä valtavirtaan ja on mahdollisuus merkittäviin positiivisiin muutoksiin tavassa elää.

Historiallisia merkkipaaluja apinan vuotena

Toisaalta, jotkut suuret salamat tyhjästä eivät ehkä ole tervetulleita uutisia. Historiaa tarkasteltaessa, viimeksi tuliapinan vuonna 1956 oli Suezin kriisi ja siihen liittyvää öljysäännöstelyä. Tuona vuotena oli myös Unkarin ja Kuuban vallankumous.

Henkilökohtaisen tason asioita

Tässä on joitain henkilökohtaisella tasolla tiedettäviä asioita.

Menestyäksesi optimaalisesti tänä apinan vuotena, sinun kannattaa olla maadoittunut ja sydämessäsi, jotta voit olla avoin uusille ideoille ja suunnille.

Yksilölliset teot avaimena

Yksilölliset teot ovat avain edistymiseesi – tarkoituksenmukainen toiminta, jota teet jumalaisen ajoituksen, terveen järjen ja intuitiivisen tietämisen perusteella. Tänä vuonna ei pidä antaa voimaansa toisille, erityisesti instituutioille ja yhteiskuntarakenteille, jotka ovat merkittävässä tarkistusprosessissa.

Lyhyesti sanottuna, tämä on paras vuosi tähän mennessä työkalujesi ja tietoisuutesi käyttämiseen jumalaisen muutoksentekijänä. Se on vuosi kaiken sen käyttämiseen, mitä olet oppinut ja missä olet tullut mestariksi elämien saatossa. Sinun kannattaa kurkottaa syvälle henkiseen työkalupakkiisi päästäksesi käsiksi taitoihin, joita aloit kehittää kauan sitten, ja kehittääksesi niitä. Näitä taitoja tarvitaan tänä apinan vuotena.

Haastavien tilanteiden lähestyminen

Näet paljon tilanteita, jotka haastavat sinut. Roolisi on kuitenkin pysyä jumalaisessa voimassasi ja välttää ottamasta itsellesi negatiivisutta, jota näet ympärilläsi. Älä lannistu tänä vuonna, jos näet yhteiskunnallisia muutoksia, jotka näyttävät vievän ihmiskunnan takaisin vähemmän valaistuneeseen aikaan. Vastakohtien tanssi on hyvin aktiivista tänä vuonna. Tiedä kuitenkin, että se on osa maailman megamuutosta.

Pidä seuraava mielessä.

Kun Maan ihmiset heräävät totuuteen jostain – kollektiivi päivittää näkemystään siitä, mikä on sopivaa tai hyväksyttävää – ihmiset eivät unohda tuota totuutta. Ihmiset voidaan kuitenkin tilapäisesti saada pelolla muuttamaan ajatteluaan. Voi olla järkyttävää, kun tämä tapahtuu, mutta muista, ettei se ole pysyvää. Valo ja totuus vallitsevat.

Muista todellinen luomisvoimasi. Se on valtava ja rajaton! Sinut on koodattu olemaan täällä katselemassa maailman kaaosta ja olemaan ratkaiseva positiivinen muutosvoima. Luota, että sinua rakastetaan ja tuetaan matkan joka askeleella!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.2.2016 YHDISTY INTOHIMOON TEHDÄKSESI SEURAAVAT SUURET LOIK

ViestiKirjoittaja hammer » 04.02.2016 19:48

YHDISTY INTOHIMOON TEHDÄKSESI SEURAAVAT SUURET LOIKAT

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
3.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos tunnet olleesi jumissa siirappimeressä tai luovuutesi on ollut tukossa, valmistaudu muutokseen. Kiinalaisen uudenvuoden energiat alkavat tulla esiin – mukanaan paljon tulta projekteihisi ja liikevoimaa siipiesi levittämiseen.

Apinan vuoden energioiden ollessa jo ilmassa, valmistaudut uuteen jaksoon. Ilmaise ennen kiinalaisen uudenvuoden virallista alkamista 8.2. aikomus yhdistyä intohimoosi. Kutsu nyt tuota intohimoenergiaa.

Etkö ole varma, miten yhdistytään korkeimpiin intohimoihisi? Pidä homma yksinkertaisena.

Pyydä korkeampaa itseäsi muistuttamaan sinulle, mikä herättää innostuksesi eloon. Kenties se on hevosella ratsastaminen tai oleminen vuoristossa. Kenties se on kirjoittaminen, universaalien totuuksien ilmaiseminen tai jotain hyvin henkilökohtaista. Intohimosi voi liittyä lahjaan, joka sinulla on, kuten viisaus kehosta tai psyykestä – ja toisten auttaminen jakamalla sen, minkä olet oppinut. Intohimosi voi liittyä johonkin niin yksinkertaiseen kuin toisten auttaminen nauramaan. Monilla motivoiva pääintohimo on olla hyvä ihminen – joka on ystävällinen toisille ja joka muistetaan tämän elämän lopussa välittävänä olentona.

Mielenkiintoista kyllä, silloin kun löydät kutsumuksen tai tarkoituksen, joka on harmoniassa intohimosi kanssa, hyvin taianomainen ja tyydyttävä tie voi olla edessä. Ymmärtäen tämän, pohdi näitä ajatuksia tulevina päivinä. Pyydä henkeä tuomaan intohimosi enemmän tajuntaasi – sinulla voi olla runsaasti intohimoja tutkakatveessa!

Ilmaise aikomus, että hyödynnät täysin apinan vuoden 2016 suotuisia energioita tullaksesi enemmän harmoniaan korkeimpien intohimojesi kanssa ja sisällyttääksesi ne jokapäiväiseen elämään. Kuten mainittiin hiljattain artikkelissani "Valmistaudu apinan vuoteen 2016", henkilökohtainen toiminta on avain tänä vuonna. Se ei ole vuosi sivustakatsojaksi jäämiseen tai viivyttelyyn silloin, kun sielusi tönii sinua toimimaan.

Apinat ovat luonteeltaan aktiivisia ja vertauskuvallisesti ne levittävät siipensä lentäessään metsän poikki puusta toiseen. Ne kokeilevat. Ne tekevät yhteistyötä ryhmissä. Ne ovat uteliaita ja nauttivat uusien asioiden tutkimisesta. Ne ottavat laskelmoituja riskejä. Ne nousevat korkealle nähdäkseen, mitä muut eivät näe. Sosiaalisuus on osa niiden olemusta.

Energiat jotka johtavat uuteen kuuhun 8.2., tukevat yhteisöllisyyden tunteen ja yhteistyön aikaansaamista toisten kanssa. Sosiaalisuus ja yhteisöllisyys ovat luonnostaan yhteydessä. Olemme sosiaalisia olentoja kuten apinat. Kukaan meistä ei voi täyttää elämäntehtäväänsä yksin – teemme sen yhteisössä toisten ihmisten ja kollektiivin kanssa.

Rauha tulee tälle maapallolle vähitellen, kun ihmiset kaikkialla oivaltavat keskinäisen yhteytemme ja muistavat, että kaikki haluavat samoja asioita. Tiedät tietysti jo tämän. Yksi avainroolisi nyt on pitää tilaa tämän maailmanlaajuisen oivalluksen tapahtumiselle ja elää elämääsi päivästä toiseen tämän ollessa tärkein lähtökohta.

Energioillasi, ajatuksillasi ja teoillasi on enemmän merkitystä, kuin voit mitenkään tietää. Luota, että riippumatta siitä, miten hullulta maailma näyttää ja tuntuu, voit olla ratkaiseva voima rauhassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.2.2016 ENERGIAPÄIVITYS – MAALISKUUN ENERGIOIDEN ESIKATSEL

ViestiKirjoittaja hammer » 28.02.2016 18:37

ENERGIAPÄIVITYS – MAALISKUUN ENERGIOIDEN ESIKATSELUA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
26.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuun aikana tulee voimakasta energiaa, mikä mahdollisesti auttaa aloittamaan uudestaan asioita, jotka on laitettu hyllylle, tai synnyttämään täysin uusia projekteja. Tässä artikkelissa annan teille suuren kuvan siitä, mitä on kehittymässä, ja joitain vinkkejä tämän myllerryksen navigoimiseen taitavasti. Reaktiosi maaliskuun energioihin auttaa määrittämään etenemisesi seuraavina kuukausina.

Maaliskuun teemoja

Epävarmuus – Jos et jo tunne ilmassa voimakasta epävarmuutta, valmistaudu yhdistymään tähän teemaan maaliskuussa. Epävarmuutta näkyy maailmannäyttämöllä, liiketoiminnassa, yhteiskuntareformeissa ja hyvin henkilökohtaisella tasolla.

Intensiivisyys – Tiedät jo, miltä intensiiviset ajat tuntuvat. Tämä teema on ollut kanssamme melko pitkään, kun maailma siirtyy pois vanhoista toimimattomista malleista ja vastakkaisia näkemyksiä esitetään aina vain taistelunhaluisemmin. Tunnet tätä maailmassa ympärilläsi ja myös itsessäsi, kun kohtaat henkilökohtaisia ongelmiasi.

Henkiset avautumiset – Sarja kosmisia katalyyttejä voi auttaa sinua yhdistymään enemmän henki-itseesi. Jotkut näistä katalyyteistä voivat auttaa myös ihmiskuntaa kokonaisuutena käynnistämällä kenties valaistuneempia näkemyksiä ja avaamalla ihmisiä kätketyille totuuksille.

Alkuja ja loppuja – Ihmiset keskittyvät sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla uusiin alkuihin ja miettivät, minkä täytyy loppua. Sinulle henkilökohtaisesti tämä voi olla mitä tahansa, vaikean ihmissuhteen parantamisesta selkeyteen seuraavista askelista elämäntarkoituksesi ilmaisemisessa.

Maaliskuun avainenergiat

Maaliskuussa on useita avainenergiapäiviä, jotka kannattaa mainita tässä. Kullakin niistä on rooli yllä hahmotelluissa teemoissa. Näiden energioiden huomioonottaminen jokapäiväisissä toimissasi voi auttaa sinua yhdistymään enemmän iloon ja menestykseen. Päivät on alla tapahtumajärjestyksessä.

Maaliskuun 8-9 – Uusikuu (superkuu) psyykkisessä Kalojen merkissä on myös täydellinen auringonpimennys. Pidä silmällä yleisesti lisääntynyttä herkkyyttä, intuitiivisia oivallusvälähdyksiä ja tavallista kiihkeämpiä tunteita. Kiinnitä huomiota myös uniin, mikä antaa sinulle sisäisen tuntuman omaan tiedostamattomaan osaasi sekä mahdollisia uusia elämänsuuntia, joita et ole nähnyt aiemmin.

Maaliskuun 13 – Tänä päivänä suuri osa Pohjois-Amerikasta siirtyy kesäaikaan ja kelloja siirretään tunnilla eteenpäin. Tämän mainitseminen auttaa kansainvälisissä yhteyksissä toistenne kanssa. Toinen tekijä huomioonotettavaksi on mahdollisuus aikavääristymiiin ihmisen järjestämän aikamuutoksen jälkeen. Syklit voivat mennä vähän epätahtiin, joten salli se.

Maaliskuun 19-20 – Tämä vuosittainen Oinas-päiväntasaus on voimakas henkinen portti. Uuden vuodenajan alku, päiväntasaus, tapahtuu suuren tulikolmion aikana, joka on Kuun, Uranuksen ja Saturnuksen välillä. Täydellinen päivä keskittyä kaikenlaisiin suotuisiin ilmentymiin! Se on myös upeaa aikaa päästä kosketukseen henkisen näkökulman kanssa elämästäsi ja optimaalisista seuraavista askelistasi.

Maaliskuun 23 – Vaa'an täysikuu kuunpimennyksen kera voi auttaa sen valaisemisessa, mikä on ollut varjoissa. Tunteet voimistuvat luultavasti. Henkilökohtaiset oivallukset joita aloit saada aiemmin tässä kuussa, voivat tulla nyt täydemmin. Kiinnitä huomiota kaikkiin intuitiivisiin tönäisyihin, joita saat nyt toiminta-askelista.

Miten maaliskuun energioita navigoidaan parhaiten

Luultavasti alat jo yhdistyä maaliskuussa tuleviin superlatautuneisiin energioihin. Tietoisuutesi tästä voi olla konkreettista ja odottavaa tai hienovaraista ja tutkakatveessasi. Energiamuutoksilla on tavallisesti rakentumisjakso. Herkät voivat alkaa tuntea ne jo paljon ennen saapumista. Yksinkertaisesti parempi ymmärrys siitä, minkä jo ehkä tunnet, voi auttaa sinua kulkemaan näiden energioiden läpi helpommin.

Vinkkejä maaliskuun energioiden navigoimiseen:

1) Yritä pysyä maadoittuneena. Tällä tavalla voit olla läsnä ja sydämessäsi optimaalista toimintaa varten. Vaikka maadoittuminen saattaa näyttää ilmiselvältä, ajattele, miten helppoa on tulla "haaveilevaksi" ja joko pohtia entisiä vaikeuksia tai murehtia tulevaisuudesta. Luot tulevaisuutta nykyhetkessä – se on voimaantumispaikkasi.

2) Päästä irti kaikkien vastausten ja täydellisen luomisen tarpeesta. Luota, että olet jumalainen muutoksentekijä, joka tulee jatkuvasti taitavammaksi omien vastaustensa löytämisessä ja parhaan elämänsä luomisessa. Salli yllätykset, tietämättömyys ja "virheet". Koko universumi on todella sisälläsi – kaikki vastaukset ja luomisen potentiaalikipinät ovat siellä.

3) Kysy sisältäsi päivittäin, mitä valaistumisen avainominaisuuksia voit kehittää lisää saadaksesi enemmän iloa ja menestystä. Tiedät luultavasti jo osan niistä – kysy joka tapauksessa. Sellaisten ominaisuuksien kuin kärsivällisyys tai sietokyky tuominen tietoisuuteesi päivittäin voi olla tärkeä askel henkisessä kehittymisessäsi.

4) Tue säännöllisesti ulos päästäsi ja fokusoitumisesta itseesi. Pyri auttamaan muita. Tee jotain ystävällistä jollekin päivittäin. Jos jokin suhde kaipaa korjausta, ole se, joka ilmaisee kiitollisuutta ja näyttää rakkautta – odottamatta mitään vastineeksi.

5) Kun energiat ovat epävakaita ja ennustamattomia, löydä enemmän rauhaa ja menestystä hidastamalla ja ottamalla askel kerrallaan. Käänny sisäänpäin säännöllisesti ja kuuntele sydämesi opastusta. Muista: elämä ei ole kilpailu, vaan hämmästyttävä seikkailu, joka tulee näkyviin ajan kuluessa. Tänä vuonna on tarkoitus astua tietoisesti omien luomustesi peräsimeen, tullen tietoiseksi todellisesta voimastasi luoda ja muuttaa oma kohtalosi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: oyecupjakomo ja 5 vierailijaa

cron