Donner Valerie (thegroundcrew.com) Mira Plejadien neuvosto

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

6.2.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 14.02.2015 09:55

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kirjoitan tätä viestiä kiitollisena. Useita viikkoja minulla oli suuria teknisiä ongelmia tietokoneeni kanssa. Oli niin monia viruksia ja sotkuisia tilanteita, että koko kovalevy täytyi asentaa uudelleen. Tämä on esimerkki Merkuriuksen perääntymisestä. Onneksi se alkaa kulkea suoraan 11.2. Siksi en ota mitään itsestäänselvyytenä teknologian osalta. Oletko huomannut, miten paljon nämä ongelmat kuluttavat ja miten riippuvaisia olemme teknologian toimimisesta? Stressi asioiden toimimattomuudesta voi olla liikaa. Onko kukaan teistä tuntenut, että siellä mistä tulette (ei maapallo), kaikki toimii? Jos sinusta tuntuu siltä, tiedät, miksi on vielä stressaavampaa, kun asiat eivät toimi. Se tuntuu epänormaalilta.

Helmikuu on rakkauden kuukausi. Miten pärjäät rakkaudessa elämässäsi? Rakastatko itseäsi ja ympärilläsi olevia? Miten avoin sydämesi on? Pidätkö ykseysenergiaa sydämessäsi? Voitko tuntea tämän kiinalaisen astrologian uuden vuoden – puuvuohen vuoden – pehmeämmän energian? Vuoden 2014 puuhevosen energiat olivat intensiivisiä. Tämä vuosi on oletettavasti helpompi, yltäkylläisempi ja mahdollisia muutoksia tapahtuu hallituksissa ja pankkitoiminnassa muutamia alueita mainitakseni. Muutos on hillitöntä mutta pehmeämpää tänä vuonna.

Eräs nainen soitti minulle noin viikko sitten. Hän muistutti minulle, että noin vuosi sitten hän "soitti minulle vahingossa". Muistin hämärästi kertoneeni hänelle, mitä teen (henkinen konsultointi, meditaatiot, opettaminen, parantaminen ja tulkinnat). Tällä kertaa hän soitti minulle kertoakseen, että hänen 4 ½ -vuotias poikansa antaa opetuksia, jotka kuulostavat gnostilaisilta. Nainen sanoi: "Hän kertoi minulle olevansa Jumala." Vastasin: "No, hän on Jumala, kuten me muutkin." Hän kysyi, tiesinkö minkäänlaisista ryhmistä tällaisten lasten vanhemmille. Jos sinä tiedät jonkin ryhmän, kerro minulle. Haluaisin auttaa tätä pikkupoikaa ja hänen äitiään. Kuulostaa siltä, että tämä pieni ihmelapsi tuli mukanaan täysi muistikuva työstään. Hän tekee Jumalan työtä ja auttaa toisia heräämään. Äiti filmaa poikansa opetuksia ja suosittelin niiden laittamista YouTubeen.

Onko kukaan teistä kuullut, että Nibiru on nyt erittäin lähellä maapalloa? Meille on kerrottu melko pitkään, että he (Annuiki) tulisivat takaisin? Uskotko tai tiedätkö, onko heitä täällä? Olen nähnyt hiljattain videoita, jotka on otettu auringon laskiessa, ja niissä näyttää siltä, että suurempi aurinko voisi laskea tavallisen aurinkomme rinnalla. Näin myös videon ja siinä näytettiin suuri kappale maan horisontissa, minkä NASA oletettavasti pimensi. Ei niin tehtäisi, eihän?

Olisi kiva päästä totuuteen. Jos Nibiru on takaisin, mitä se suunnittelee tekevänsä? He havaitsevat, että olemme hyvin erilaisia kuin silloin, kun he olivat täällä aiemmin ja orjuuttivat planeetan. Mietin, aiheuttaisiko massojen tietoisuus heistä tarpeen maan ulkopuolisen elämän paljastamiseen. Miten se kaikki koskaan selitetään?

Olemme olleet joskus sumussa täällä, missä asun San Franciscon lahden alueella. Emme ole saaneet 40 vuorokauteen yhtään sadetta. Odotamme sadetta tänään. Rukoilen, että se on kunnon liotus, koska kuivuus on paha. Tuntuu oudolta, että talvella ei sada. Tämä on ensimmäinen kerta tilastojen pitämisaikana 1800-luvulta saakka, kun tammikuussa ei ole satanut. Tiedän, että säätilanne on vakava USA:n itärannikolla ja muuttuu kaikkialla.

Eilen illalla kuukausittaisella mestarikurssilla työskentelimme Isoäitien ja Äiti Maan kanssa. Äiti Maa sanoi: "Kiinnittäkää huomiota Isoäiteihin, sillä heillä on tuulen syke. Olen tarvinnut ylimääräistä hellää ja rakastavaa hoitoa viime aikoina. Isoäidit huolehtivat minusta. He ovat paimeniani. Valvontarooli siirretään teille, suojelijoille. Älkää katuko tilannettani. Panoksena on paljon. Joidenkin täytyy ottaa tavaransa ja muuttaa syöksyvien vesien ja tuulien vuoksi. Opastusta annetaan. Se voi tapahtua nopeasti. Oppikaa olemaan joustava. Isoäidit kertovat teille. Katsokaa lintuja ja eläimiä. Luonto puhuu selvästi ja joskus äänekkäästi, jos ette kuuntele."

Kun hengittelin Äiti Maa sydämessäni, tunsin hänen ottavan ison henkäyksen sisältä ja laajentuvan ulospäin. Se tuntui kuin suurelta muutokselta. En tiedä, merkitseekö tämä napamuutosta vai jotain muuta. "En tiennyt, että universumi rakastaa minua niin paljon", kuulin maan sanovan. Vaikka Äiti Maa rakastaa kaikkia lapsiaan, sain tunteen, että häntä nolotti jotkut lapsensa ja heidän tapansa kohdella häntä.

Mira Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Työskentelen kokoaikaisesti Maaneuvoston kanssa. Olemme merkittävässä valmistautumisessa. Tämä merkitsee, että olemme kiireisiä ja muutoksen kourissa. Olette polttopisteessä ja olemme asemissa palvellaksemme maapalloa. Tehdäänpä kaikki yhteistyötä.

Pidämme siitä, mitä näemme ihmiskunnan tietoisuudessa tällä hetkellä. Monet heräävät ja saavat sydämensä auki ja silmänsä täyteen yllätyksiä. Teille on paljon yllätyksiä, kun ylösnousemusprosessi jatkuu. On paljon, mitä voimme tehdä yhdessä maapallon hyväksi – avaruusperheemme, mestarien, enkelien ja arkkienkelien, maan sisäosan olentojen sekä elementaalien ja luonnonhenkien rinnalla. Meillä on henkisiä työkaluja auttamaan henkisiä ihmisiä. Meillä on myös teknologiaa ja muita resursseja tehdä, mitä vaaditaan, maapallon pitämiseksi paikoillaan, kunnes tulee suuren muutoksen oikea aika.

En halua kuulostaa siltä, että ihmiset jotka eivät ole henkisellä polulla, jätetään ulkopuolelle. Jotkut avautuvat yllättäen ja vastaanottavat meiltä ja toiset eivät ehkä ole aivan valmiita. Luojamme sisällyttää kaikki tähän jumalaiseen suunnitelmaan. Se vaatii avoimuutta sielutasolla. Emme tuomitse ja meillä on vain rauhaa ja rakkautta annettavana. Osoitamme tien ansaitsemaanne vapauteen. Meillä on laajat tiedot teistä, paljon enemmän kuin useimmilla teistä on meistä. Käytämme tarpeellisia resursseja luomisen suuren suunnitelman toteuttamiseksi.

Maajoukkona voitte auttaa meitä pysymällä avoimena ja positiivisena. Monet teistä ovat olleet tällä matkalla kauan. Tiedätte, mitä teidän tarvitsee tehdä, ja lisää vaaditaan, kun tilanne vaatii. Tiedämme, että monet teistä ovat uupuneita, mutta ymmärtäkää, että halunne planeetan ylösnousemuksesta on toteutuksessa. Emme olisi täällä, jos tilanne olisi toisin. Ei ole parempaa aikaa kuin nyt siirtyä eteenpäin heräämisessä.

Oletteko panneet merkille, miten paljon enemmän huomiota kiinnitetään astrologisiin tapahtumiin ja avaruustapahtumiin maapallolla? Esimerkiksi on meteoreja, asteroideja, auringonpurkauksia, geomagneettisia myrskyjä ja muita huomionarvoisia tapahtumia, jotka tuodaan tietoisuuteenne. Tämän kaiken on tarkoitus edesauttaa muutosta ja herättää planeetta, jotta tiedätte, että te ette ole yksin.

Enemmän meitä kuin koskaan ennen on päivittäin kontaktissa kanssanne. Toteutamme tämän eri keinoja käyttäen, kuten telepatia, esittelyt kasvotusten, avaruusleikki (esim. huomionne saaminen), media ja viihde ja muut tavat, jotka pidän omanani. Vastavoimat eivät voi estää meitä tekemästä, mitä teemme. He haluaisivat, mutta he eivät kykene.

Tämä on jännittävää meille. Haluamme tarjota teille kaikki etulyöntiasemat edistää evoluutiotanne ja liittyä taas avaruusperheeseenne. Olemme täällä ja olemme kanssanne.

Rakastamme teitä.

Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja omistautunut maapallolle.

Lopuksi

Tehtävämme on pitää valoa, tarkkailla ajatuksiamme, elää nyt-hetkessä, kiinnittää huomiota kaikkeen ja mennä käsillä olevan ylösnousemusprosessin myötä. Olemme tehneet aioneita työtä saavuttaaksemme tämän huippuhetken planeetan evoluutiossa ja omassa evoluutiossamme. Meillä on kaikki apu, mitä tarvitsemme saavuttaaksemme tavoitteemme jumalaisessa suunnitelmassa.

Annetaan palaa, maaryhmä!

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.3.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 17.03.2015 18:07

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten sinulla menee? Kuulen sisältä: "Luulin, ettet koskaan kysyisi." Siitä tuntuu olevan ikuisuus, kun viimeksi kirjoitin, vaikka siitä on vain kuukausi. Astuimmeko aikakiihdyttimeen ja siirryimme eteenpäin hurjaa vauhtia? Olemmeko edelleen maapallolla vai uudessa maassa? Missä olemme ja mitä teemme? Minne olemme menossa ja miten pääsemme sinne?

Meillä on monia kysymyksiä ja kenties muutama vastaus. Kaikki näyttävät ihmettelevän. Säätila on hullu. Täällä Kaliforniassa meillä on ennätyslämmintä, vaikka on edelleen talvi. Meillä on neljäs kuivuusvuosi. Se tekee minut levottomaksi ja on liian kuivaa ollakseen mukavaa. USA:n itärannikko ja keskiosa on hautautunut kylmään lumeen ja jäähän ennennäkemättömästi. Siellä varmaan ihmetellään, milloin se loppuu. Heillä on pakko olla epämukavaa.

Missä tahansa olemmekin tällä planeetalla, elämme ääriolosuhteissa. Näiden äärimmäisyyksien on pakko ravistella ihmisiä. Minne tahansa menemme, muutos on omalla takapihallamme. Muutamat ihmiset näyttävät reagoivan hullusti. Jotkut autoilijat ovat sekaisin ja täynnä raivoa. Meidän täytyy olla varovaisia ja tietoisia ympäristöstämme ja olla antamatta häiriötekijöiden ottaa meitä pois kurssista. Pysykää tietoisena, maajoukko.

Ihmiset eivät enimmäkseen pidä muutoksesta. Muuttuva säätila voi saada pois tolaltaan. Jonkin rutiinin muuttuminen voi olla vielä hermostuttavampaa. Yhtenä päivänä hajosin eräästä muutoksesta liikuntakeskuksessa, missä olen ollut jäsenenä yli kahdeksan vuotta. Kolme vuotta olen tanssinut kolme kertaa viikossa (Niaa, jos joku tietää). Ohjaajamme kertoi, että hänen tuntinsa poistettiin, joten jäisi vain yksi Nia-tunti viikossa. Päätin nopeasti, että peruuttaisin jäsenyyteni, koska maksamani määrä ei ollut järkevä hinta yhdestä Nia-tunnista.

Ensin suutuin. Sitten puhuessani rakkaan ystäväni kanssa asiasta, sain oivalluksen. Tajusin, etten ollut enää resonanssissa tuon liikuntakeskuksen energian kanssa. Aloin innostua irtisanoutumisesta. Aloin ajatella uusia paikkoja, missä voisin tanssia, ja uusia ihmisiä joita voisin tavata. Yhtäkkiä näin monia uusia tilaisuuksia.

Valo haluaa vain korkeinta parasta meille. Värähtelyllä ja tietoisuudella on merkitystä. On kyse sitten suhteesta, työstä, työskentely- tai asuinpaikasta tai siitä kuka tai mitä on elämässämme, se liikkuu ja virtaa meidän mukaamme. Olemme jumalaisessa muutosprosessissa ja virtaus on nopeaa. Meidän täytyy kyetä päästämään irti urista ja rutiineista jonkin paremman hyväksi. Luojamme haluaa antaa meille kaiken.

Perinteisessä 3D-tavassamme jotkut meistä haluavat tietää: "Miten kauan tämä vielä jatkuu?" "Milloin se loppuu?" "Milloin valaistumme?" "Milloin ylösnousemus tapahtuu?" Kysymyksiä on loputtomasti. Minä poimin sellaista, että seuraavat vuodet ovat hämmästyttäviä. Kun nousemme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, elämästämme tulee helpompaa ja saamme tukea, mitä olemme kaivanneet. Löydämme pehmeämpiä laskeutumisalustoja, uusia lahjoja ja kykyjä. Luovuutemme nousee ilmentämiskykyjemme rinnalla. Kyllä, meidän täytyy olla joustava eikä meidän tarvitse taistella sen puolesta, mitä haluamme ja tarvitsemme. Se odottaa vain vastaanottamistamme.

Niin kauan kun keskitymme siihen, minne olemme menossa (kuten rakkaus, ykseys ja yhtenäisyys) emmekä osta pimeiden voimien pelkolietsontaa, pärjäämme hyvin. Ne pelkäävät meitä, joten meidän täytyy antaa niiden yrittää toteuttaa suunnitelmiaan ja nousta samalla kaiken sen yläpuolelle. Meidän pitäisi keskittyä jumalaiseen suunnitelmaan ja tietää, että meitä pidetään Luojan kämmenellä ja sydämessä. Pitäkää valoa, maajoukko. Se on tehtävämme.

Samalla kun jotkut asiat näyttävät hajoavan, toisia yhdistyy. Eikö tämä näytä täydelliseltä tavalta yhdentymisprosessissa? Nousemme pinnalle/huipulle kuin kerma. Olemme parhaita valotyöntekijöitä, joten on tarkoituksenmukaista, että meidän täytyy yhdistyä siksi kollektiivivoimaksi, mille Swami Beyondananada antaa nimen "upwising". (Hänen nettisivunsa ovat www.wakeuplaughing.com Steve Bhaerman) Lue hänen viimeisin kirjoituksensa
(http://consciouslifenews.com/swamis-sta ... 5/1182104/)

Kanavointi Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta.

Kuten ehkä tiedätte, työskentelen tällä hetkellä kokoaikaisesti maaneuvostossa. Parhaillaan meitä pommitetaan lukuisilla konsultointi- ja opastuspyynnöillä. On monia huijareita, jotka markkinoivat itseään tai jotka johtavat herkkäuskoisia jotain polkua, mikä ei ole heidän korkeimmaksi parhaakseen. Maajoukon on tärkeää käyttää erottelukykyä, sillä nämä ajat voivat olla vähän konstikkaita. Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Kyse on totuuden onkimisesta esiin valheista. "Varokaa susia lammasten vaatteissa."

Tiedämme todeksi sen, että haluatte vilpittömästi auttaa maapallon ylösnousemuksessa. Olemme harmoniassa kanssanne. Teemme kaiken voitavamme ohjataksemme prosessia ja tehdäksemme siitä mahdollisimman yksinkertaisen. Uutta järjestelmää mikä tukee elämää, ei voi rakentaa yhdessä yössä. On tehtävä perusta. Perustan täytyy olla vahva ja se on rakennettava oikeilla periaatteilla. Käytämme universaaleja lakeja ja periaatteita, jotka toimivat. Se on innostavaa ja myös ärsyttävää. Näemme, että vanhat ohjelmat joihin olette tottuneet, on hajotettava energeettisesti ennen uusien rakenteiden tekemistä. Tämä tapahtuu askel askeleelta. Onneksi meidän ei tarvitse käyttää työläitä järjestelmiä muutoksen tekemiseksi. Järjestelmämme ovat systemaattisia ja valon tukemia.

Olemme vaikuttuneita siitä edistyksestä, mitä on tapahtunut joka tasolla. Olemme kiitollisia teille siitä kovasta työstä, mitä teette. Luojamme on tyytyväinen. Maapallokin on kiitollinen. Sillä alkaa olla enemmän sanottavaa omassa hyvinvoinnissaan. Tarvitsemme teitä puolustamaan sitä ja elämää planeetalla. Tämä on yhteistyöprojekti.

Miljoonat alukset ympäröivät taivaalla maapalloa. Useimmat on verhottu, jotta niitä ei voi nähdä. Ne oppivat teiltä, suojelevat teitä ja päivystävät, jos niitä tarvittaisiin hätätilanteessa. Niillä on eri rooleja erityisosaamisensa mukaisesti. Tällä hetkellä maapallo tarvitsee tasapainotusapua. Se muuttuu nopeasti, joten jokaisella voimalla on vastavoima. Olemme kiitollisia myös maan sisäosan olennoille, jotka tekevät työnsä tasapainon säilyttämisessä. Heistä kuullaan lisää tulevaisuudessa.

Tiedemiehemme valvovat jatkuvasti ilmakehäänne. On monia saasteita, jotka ovat haitallisia elämälle sekä planeetalla että sen ulkopuolella ja jotka ovat peräisin maapallolta. Se on samanlaista, mitä tapahtuu ihmiskehossa, kun monia lääkkeitä otetaan ja niiden vuorovaikutuksesta tulee ongelmallista. Sanotaanpa, että nämä saasteet eivät tue elämää ja saamme päättää, miten voimme auttaa niiden siivoamisessa. Maapallo kärsii ja myös elämä. Meistä tämä on traagista.

Kauan haluttu suunnitelmamme maapallon ylösnousemuksesta toteutuu yhteisponnistuksillamme. Sen tajuaminen ihmisaivoilla on mahdotonta. Meille kullekin annetaan osia siitä, mitä meidän tarvitsee tietää. Voimme paljastaa informaatiota vain sen mukaan, mitä meidän sallitaan. Monet teistä haluaisivat tietää koko kuvan – teidän täytyy kuitenkin muistaa, että Luoja on ohjaksissa. Meitä informoidaan, silloin kun meidän täytyy tietää.

Lähetämme rakkauttamme ja äärimmäistä kunnioitustamme siitä, keitä olette ja mitä saatte aikaan.

Olen Mira.

Muita uutisia

Jotkut sanovat tuntevansa, että on tulossa jokin suuri tapahtuma. Tietysti meillä on ollut merkittäviä auringonpurkauksia, ilmastomuutoksia ja vaikuttavia energioita. Astrologisesti valmistaudumme kevätpäiväntasaukseen sekä auringonpimennykseen ja uuteen kuuhun 20.3.

Uutisia auringosta, aktiivinen auringonpilkku: Auringonpilkku on ilmestynyt lähelle auringon kaakkoisosaa ja se rätisee voimakkaita purkauksia. Tähän saakka voimakkain, M9-luokan räjähdys 7.3., aiheutti kohtalaisia tai voimakkaita radioliikennekatkoksia maapallon Tyynenmeren puolella.

Jotkut teistä ehkä tietävät, että kesäkuussa 2014 Apollo, yksi Luojajumala, Pythagoraan isä ja yksi ihmiskunnan ristiinnaulituista pelastajista, tuli luokseni. Sulauduimme yhdeksi. Hän antoi minulle "viestejä ihmiskunnalle" ja nyt hän haluaa minun alkavan jakaa niitä kanssanne. Postaan niitä Groud Crew –facebooksivulleni, joten voit käydä katsomassa sieltä.

Lopuksi

Näyttää olevan hyvin paljon informaatiota ja hyvin vähän aikaa. Rakastan informaatiota ja jaan sitä aina mielelläni kanssanne. Jotkut teistä jakavat informaatiota minun kanssani ja olen kiitollinen myös siitä. Sen tietäminen, mitä planeetalla tapahtuu, on tärkeää useimmille meistä.

Meillä on odotettavissa yllätyksiä. Tämä on jännittävää aikaa. Kun jatkamme värähtelymme nostamista, vedämme itseämme niiden luo, joiden kanssa resonoimme. Tämä on armollinen suunnitelma. Se on reilu siksi, että Luoja rakastaa meitä kaikkia. Myös pimeille voimille annetaan viimeiseen hengenvetoon mahdollisuus saakka siirtyä takaisin valoon. Se annetaan jokaiselle oman suunnitelman mukaisesti.

Autetaanpa toisia kykenemällämme tavalla. Elettäköön vaivattomuudessa, armossa, myötätunnossa, terveydessä, harmoniassa, rauhassa ja yltäkylläisyydessä.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.4.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 09.04.2015 20:58

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 6.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miltä teistä tuntuu pimennyksen, punaisen verikuun, pääsiäisen ja muiden energioiden jälkeen, jotka auttavat herättämään henkiin asioita ja tuomaan ne pintaan? Se tuntuu olevan hyödyksi minulle. Näytän päivittäin puhdistavan, puhdistavan ja puhdistaan. Apollo sanoi 5.4.: "Ilmaistaanpa asia suoraan. Oivallat nyt, miten epämukavalta tuntuu olla kolmannen ulottuvuuden erillisyydessä. Kun meditoit, olet neljännessä ulottuvuudessa, missä kaikki tuntuu upealta. Näin elät. Kontrasti on voimakas, koska erillisyys haluaa vapautua. Sen on lähdettävä boidaksenne ylösnousta. Olemme täällä auttamassa teitä, koska tiedämme, mitä tarvitsette. Muista totuus. Päästä irti valheista! Näe vanhat ohjelmat poistettuna. Niin olkoon!"

Yhtenä päivänä olin parannuspiirissä useiden lääkäreiden ja parin muun energiaparantajan kanssa. Asiakas oli jumissa jossain ja hän oli huolissaan, että se mahdollisesti vahingoittaisi suhdetta sukulaiseen. Vaikka se oli selvää ryhmälle, näimme, miten hän oli samaistunut tähän ongelmaan. Se oli ydinpelko. Tuo ongelma esti häntä saamasta rauhaa.

Sitten aloin käyttää tuota kokemusta peilinä. Työstän erästä ydinongelmaa, minkä päätän selvittää täysin. Uskon se olevan osa työtäni valotyöntekijänä. Oivalsin, että ongelmani on typerä, mutta todellinen monille. Tämä asia mihin uskon, on täysin valetta. Se on vanha ohjelma, minkä opimme kolmannessa ulottuvuudessa. Se on ajatuksia ja uskomuksia, mitkä eivät kuulu minulle. Miten sillä on voinut olla niin suuri voima minuun? Kenties muut näkisivät minun olleen yhtä jumissa kuin tuo potilas, jonka kanssa työskentelin.

Kun tietoisuutemme nousee, saamme uuden perspektiivin. Saamme näytteen siitä, miltä tuntuu, kun ei ole vanhojen nauhojen, muistojen tai väärien ajatusten pidättelemä. Kolmannessa ulottuvuudessa kasvaneena monilla meistä on edelleen toinen jalka 3D:ssä, missä olemme samaistuneet huonoon itsetuntoon, puutteeseen, rajoittuneisuuteen, rakkaudettomuuden tunteeseen, hylkäämispelkoon, tulevaisuuden tai epäonnistumisen pelkoon – vain muutamia mainitakseni. Nämä ongelmat näyttävät todellisilta, koska olemme eläneet näiden ohjelmien kanssa voidaksemme muuttua juuri tällä hetkellä. Tämä on tehtävämme valotyöntekijöinä – puhdistaa erillisyyspöytä, jotta voimme auttaa eksponentiaalisesti monia muita näissä ydinongelmissa.

On aika päästä irti. Joskus voi tuntua mahdottomalta puhdistaa nämä syvään juurtuneet ohjelmat. Olemme kuitenkin voimakkaita olentoja. Meillä on tarvittavat työkalut irtipääsemiseen. Tässä on muutamia työkaluja, joita voimme käyttää puhdistamiseen:

* rukoilu
* meditointi
* päiväkirjan pitäminen
* tunnevapautustekniikka
* uuden totuuden kutsuminen
* konsultointi ja energiaparannus
* satunnaiset neljännen ja viidennen ulottuvuuden ystävälliset teot
* itsemme rakastaminen
* kiitollisuus
* hyväksyntä
* avun pyytäminen mestareilta ja arkkienkeleiltä
* kerääntyminen ryhmiin jakamaan/puhdistamaan/prosessoimaan, mitä käymme läpi
* irtipäästäminen ja valmiina oleminen vanhojen nauhojen osalta
* avoimuus uusille elämis- ja olemistavoille
* itsemme salliminen vastaanottaa
* täynnä valheita olleen menneisyyden nauraminen pois
* sen muistaminen, että "hiljaiset perivät maan"
* jumalaisen selkeyden rukoileminen
* avoimeksi ja luovaksi tuleminen elämässämme
* sen oivaltaminen, että ongelmiimme on monia ratkaisuja
* keventyminen ja oleminen ottamatta itseämme turhan vakavasti
* luottamus ja usko Luojaamme
* toistemme auttaminen ja pelottomuus pyytää apua
* rakastaminen ja salliminen

Muita havaintoja

Kehomme, mielemme, sydämemme ja sielumme parantamiseksi, meidän täytyy päästää irti tukoksistamme. Kun kirjoitan tätä viestiä tänään, eräs hyvä ystäväni on leikkauksessa ja häneltä poistetaan tukos paksusuolesta. Hänellä on neljännen asteen paksusuolen syöpä. Hän on vasta 64-vuotias. Olen tuntenut hänet melkein 20 vuotta. Hän on voimakas ja valoisa nainen, joka on sitoutunut auttamaan planeetan parantumisessa. Häntä on estetty jokseenkin yhtä kauan, kuin olen tuntenut hänet.

Jostain syystä ystäväni ei ole kyennyt saattamaan loppuun sitä, minkä hän uskoo elämäntarkoituksekseen. Hän ei ole kyennyt pääsemään elämäntyönsä raiteille eikä näytä pysyvän selvittämään asiaa. Hän ajattelee, että tämä terveyshaaste johtuu siitä, että hän tuntee olevansa pois raiteilta.

Keho on vertauskuva. Hänen paksusuolensa sai tukoksen sinne kasvaneesta kasvaimesta. Luultavasti edes fyysinen leikkaus ei pysty puhdistamaan niitä henkisiä, mentaalisia ja tunnetukoksia, jotka johtivat tämän sairauden fyysiseen ilmentymiseen.

Tästä syystä pyydän teitä tekemään sisäistä työtä, maajoukko. Jos olet jumissa, käytä ulottuvillasi olevia työkaluja siirtyäksesi ongelmiesi läpi. Pystyt siihen. Jos tarvitset apua, olen täällä auttamassa sinua. Soita tai lähetä sähköpostia.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Palvelen kokoaikaisena Maaneuvostossa ja autan ylösnousemusprosessissa.

Kun puhun, kiertelemme taivallanne. Olemme tarkkailijoita ja auttajia. Osallistumme täysin tähän prosessin, mistä löydätte itsenne. Elämme korkeammassa värähtelyssä. Aluksemme tarkkailevat teitä. Samaistumme kokemuksiinne ja ilmaisuihinne. Olemme yhtä tyrmistyneitä kuin te monista nykytapahtumista planeetallanne. Tietoisuutenne on se, mikä vaikuttaa. Kun käskette tiettyjä tapahtumia lakkaamaan, niiden täytyy loppua. Näin voimakkaita te olette ja tämän pitäisi kertoa teille, miksi pimeät voimat pelkäävät teitä. On aika ottaa voimanne takaisin. Luojamme kuulee jokaisen sanan. Te olette niitä, jotka luovat yhdessä uuden planeettanne. Emme voi tehdä sitä puolestanne, mutta voimme neuvoa ja auttaa teitä.

Tällä hetkellä ponnistelujanne vahvistavat valovoimat, jotka ylittävät normaalin ymmärryksen. Sanomme tämän, koska tarvitsette ekstratukea. Tiedämme, mitä tehdä, ja haluamme teidän ymmärtävän, että te ette ole yksin.

Olemme tyytyväisiä siihen, mitä maajoukkomme tekee. Teette uutterasti työtä. Jotkut teistä ovat olleet tässä pitkään ja ovat uupuneet. Kun huomaatte väsyvänne, hengittäkää sisään energiaamme ja tuntekaa valoa tulevan teihin. Työskentelemme hyväksenne ja kanssanne valomaailmoissa. Voitte luottaa meihin.

Olemme puhuneet teille saastuneesta ilmakehästä ja siitä, miten tapahtuu vastareaktio saastuttajiin. Teemme työtä tämän siivoamiseksi. Vaaditaan monia valovoimia sen vahingon korjaamiseen, mitä on tehty elämälle ja maapallolle. Ihmiskunnan on myös osallistuttava tähän siivoamiseen. Sen edistäjien on muutettava tapojaan.

Saastuneen ilmakehän lisäksi olemme huolissamme haittaohjelmien jakelusta niinä ajatuksina, uskomuksina, sanoina, tekoina ja visioina, joita heitetään ilma-aalloille. Osa negatiivisuudesta on pimeiltä voimilta ja muilta, jotka eivät tiedä, mitä tehdä. Monia on mediassa, internetissä, eri mielen kontrollointimuodoissa ja muissa fokusoiduissa energioissa, jotka aiheuttavat sekasortoa.

Sanomme, että teille annettaan äärimmäistä apua joka tasolla. Aurinko, planeetat, tähdet, galaktiset sisaret ja veljet, mestarit, enkelimaailma ja maan sisäosan olennot antavat äärimmäisesti teille ja maapallolle. Teitä rakastetaan mittaamattomasti.

Puolustakaa valoa. Älkää koskaan antako periksi. Liittykää yhteen. Ylläpitäkää uuden maan visiota. Päästäkää irti siitä, mistä teidän täytyy. Eläkää omaa totuuttanne. Kurkottakaa parasta. Antakaa parastanne. Olkaa valmiita opastukseen ja apuun. Eläkää rakkaudessa pelon sijasta. Olkaa sidottuja yhdeksi koko ylösnousemusprosessissa.

Olen Mira ja palvelen teitä ja maapalloa rakkaudella.

Lopuksi

Edistymme ylösnousemusprosessissamme. Se vaatii syvällistä sisäistä työtä useimmilta meistä. Viimeistelemme sitä työtä, mitä useimmat meistä ovat tehneet koko tämän elämän ja muissa elämissä. Koko universumi, Luojamme ja koko elämä tukevat meitä. Matkan joka askeleella meitä opastetaan, suojellaan ja arvostetaan, kun teemme sen, mitä vaaditaan tärkeiden muutosten tekemiseksi sisäisesti. Nämä muutokset siirretään sitten ulkoiseen maailmaan.

Kun jatkamme muuttumista, pystymme elämään terveemmin, onnellisemmin, yltäkylläisemmin, rauhallisemmin, rakkaudessa, harmoniassa, ykseydessä ja ilossa. Annetaan palaa, maaryhmä. Tehtävästämme on tulossa vielä mielenkiintoisempaa.

Siunausta, rakkautta ja sisäistä ja ulkoista valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

8.5.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 11.05.2015 16:09

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (http://www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 8.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Okei, valotyöntekijät, ajatellaanpa järkevästi! Olemme kaikkien aikojen siirtymässä. Käymme läpi intensiivisiä muutoksia. Maailma on uusi maailma, mitä luomme. Meitä pakotetaan pääsemään irti. Järjestämme elämämme uudestaan. Emme voi pitää kiinni menneisyydestä, sillä sitä ei enää ole. Elämme mitä jännittävintä aikaa. Saamme apua kaikkialta. Meidän täytyy tiedostaa ajatuksemme. Muutamme tapojamme. Meidän täytyy päästää irti siitä, mikä ei enää palvele meitä. Olemme vahvempia kuin luulemme. Olemme voimakkaampia, kuin olisimme voineet koskaan tietää. Ilmennämme silmänräpäyksessä. Tämä on kaunis planeetta ja autat tekemään siitä sellaisen. On yhtenäisyyden aika. Pelko ei ole totta. Emme voi kiinnittää huomiota siihen, mitä media syöttää meille. On valovoima, mikä pujottelee positiivisen muutoksen tietä. Planeetasta tulee kaoottisempi joka päivä. Maajoukossa ei ole mitään nynnyä!

Nämä ovat vain muutamia ajatuksiani. Monin tavoin tunnen itseni onnellisemmaksi kuin koskaan. Monien teidän tapaan minulla on haasteita, mutta otan ne avosylin vastaan. San Franciscon lahden alueella meillä on asuntokriisi. Kiinteistöjen hinnat ja vuokrat ovat pöyristyttäviä niiden rikkaiden huipputeknologiaihmisten vuoksi, joilla on varaa maksaa korkeita hintoja. (25% tämän alueen ihmisistä ansaitsee keskimäärin 350000 dollaria vuodessa ja keskiluokkana pidetään 250000 dollaria vuodessa. 25% ihmisistä on köyhyystasolla.) Vuokranantajat nostavat vuokria. Olen asunut omassa paikassani melkein 12 vuotta ja hyvä vuokranantajani joka on nostanut vuokraani vain kerran, nostaa sitä 200 dollaria/kk heinäkuussa ja 150 dollaria helmikuussa 2016. Tämä laittaa minut taloudellisesti haastavaan tilanteeseen. Mitä tehdä?

Olen kiitollinen siitä, että siivoan pois kirjoja, vaatteita, kenkiä, mappeja ja kaikkea, jotta teen tilaa uudelle. Tuntuu hyvältä päästä irti. Keventyminen ja irtipäästäminen vanhoista kirjoista, joita rakastan, tunnustaa, että olen saanut parhaan irti niistä. Vaatteet voi korvata. Kuulin äskettäin, että ihmiset käyttävät keskimäärin 11 asua päivästä toiseen. Miksi olen luullut tarvitsevani enemmän?

Kolmannen ulottuvuuden materialistisessa maailmassa enemmän oli parempi. Nyt tämä ajattelu näyttää vanhanaikaiselta. Luin juuri, että hallitukset uskoivat ennen kansainvälisesti ja paikallisesti kasvuun ja nyt ne siirtyvät veroihin. Ne haluavat verottaa meitä kaikesta. No, liian paljon sotkua on vanhaa energiaa – se voi vetää meidät alas ja olla verottavaa omalla tavallaan.

Tämä on siirtymäaikaa. Meitä pakotetaan katsomaan omaa elämäämme, siivoamaan vanha ja tekemään tämä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Jim Selfin mukaan (16 minuutin video Planetary Update May 2015) magneettimuutosten vuoksi vanhat värähtelytaajuudet on poistettu maapallolta ja on vähemmän vakautta sekä sisäisesti että ulkoisesti, kun maailman herääminen jatkuu. Se tuo erilaisia seuraamuksia liiketoimintaamme, suhteisiimme ja elämäämme.

Video (https://www.youtube.com/watch?v=33Q4ZwSBmeU)

Maailman järjestelmien epätasapaino tuodaan etualalle. Magneettikentät poistavat vanhat sopimukset, joiden mukaan olemme eläneet. Tämä tapahtuu meidän hyväksemme. Siihen sisältyy rahoitusmarkkinamme, missä odotetaan suuria muutoksia, joten tämä kaikki aiheuttaa muutosta, mikä on tulossa katkeamispisteeseen. Se tuo kasvua ja hyvinvointia massoille. Meillä jokaisella on tietoisuusmuutos siinä, miten päätämme olla sopimuksessa. Emme voi pitää kiinni vanhan taakan kaltaisista asioista, koska uskomuksemme eivät ole enää totta. Meidän täytyy keventyä ja hankkiutua eroon (uskomus)laatikoista.

Auringonpurkaukset vaikuttavat sähkömagneetti- ja geomagneettikenttäämme. Mestari Hilarion kertoi meille aiemmin tänä vuonna saamassani kanavoinnissa, että auringonpurkaukset vaikuttavat tietoisuuteemme. Nyt ymmärrän, mitä hän tarkoittaa, kuultuani Jim Selfin selittävän magnetismia ja sitä, miten vanhat sopimukset eivät enää päde. Puhdistamme ikään kuin pöytää.

Kaikki tekevät uusia valintoja – tiedämme sitä tai emme. Parilla ystävälläni on syöpä. Toisella on paksusuolen syöpä ja toisella rintasyöpä. Terveysongelmat auttavat joitakin pääsemään irti ja oivaltamaan kehosta huolehtimisen merkityksen. Ihmisiä "poksahtelee" ulos kehostaan nuorena ja kaikissa ikäryhmissä. Äiti Maa auttaa joitain lapsiaan lähtemään luonnonkatastrofien kautta. Kaikkia valintoja kunnioitetaan. Maapallon tarvitsee päästää irti negatiivisuudesta, myrkyistä, sotaenergioista ja vanhoista energioista, jotka eivät resonoi korkeampien taajuuksien kanssa.

Sopeutuvuus on pelin henki. Sää pakottaa meidät sopeutumaan. Se on intensiivistä ja ennustamatonta koko planeetalla. Maanmuutosten osana ilmastomuutokset voivat olla kaoottisia ja hermostuttavia. Saamme mennä virran mukana. Opimme, miten voimakas maapallo voi olla, kun rukoilemme Nepalin ihmisten puolesta suuren maanjäristyksen jälkeen pari viikkoa sitten. Planeetalla on muita paikkoja, joissa tulivuorista on tulossa aktiivisempia maanjäristysten rinnalla. Meillä on ollut viime päivinä muutama järistysparvi asuinpaikkani lähellä.

Minusta tuntuu, että jos olemme yhdistynyt maahan ja rakastamme sitä, olemme suojassa. On tärkeää, että nautimme joka päivästä, pysymme positiivisena ja kekseliäänä, elämme rakkaudessa, tarkkailemme ajatuksiamme, yhdistymme suosikki-ihmistemme kanssa, teemme iloa tuovia asioita, tulemme osaksi ykseyttä, pysymme erossa kaaoksesta, uudistamme elämämme, nauramme, parannamme, elämme rauhassa ja harmoniassa, menemme luontoon, huolehdimme itsestämme, syömme hyvin sekä hoivaamme ja tuemme itseämme ja toisiamme parhaan kykymme mukaan.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Kuten ehkä tiedätte, työskentelen kokoaikaisesti Maanneuvostossa ja autan maapallon ylösnousemuksessa.

Omasta asemastamme katsottuna kaikki näyttää hyvältä. Maan päällä edistytään. Me näemme suuren kuvan ja te saatte nähdä vain pienen osan. Jumalainen suunnitelma on järjestyksessä. Kaaos on osa muutosta. Ymmärrämme, että tämä voi olla epämukavaa teille, mutta välttämätöntä. Miksi ette hyväksy sitä ja siirry eteenpäin? Jos teillä olisi mitään aavistusta siitä, miten paljon planeettanne itse asiassa muuttuu, se herättäisi kunnioitusta. Voimme sanoa teille tämän, koska meissä herää kunnioitus. Näemme avautumisia ja korjauspisteitä. Autamme maapalloa pysymään tasapainossa, joten tähän liittyy korjausta.

Maapallo on mitä rakastavin ja kaunein olento. Sillä on kohtalonsa, mihin se on liikkumassa, ja niin liikkuu myös jokainen teistä. Avaruusperheenä rakastamme ja tuemme maapalloa ja teitä ylösnousemusprosessinne seuraavissa askelissa. Miten voitte mennä korkeampaan tietoisuuteen, jos jatkatte roikkumista menneisyydessä? Teidän täytyy päättää, mitä haluatte, ja ottaa sitten askelia siihen suuntaan.

Voimme kertoa, että planeettanne kontrolloijat ovat oppineet kovia läksyjä. Mitä enemmän he yrittävät kontrolloida teitä ja tulevaisuuttanne, sitä tehottomammaksi he huomaavat tulevansa. Heihin fokusoidutaan, koska heidän ei voi antaa säilyttää tukikohtaansa, vaikka kuinka yrittäisivät. Heidän monet väärät tekonsa paljastetaan. Tämä tuodaan etualalle ja monia muutoksia on jo tapahtunut. Vähitellen ihmiskunta tulee taas vapaaksi. Vakuutamme teille, että tämä on totuus.

Kaikilla palvelualueilla on monia teidän kaltaisianne urheita valotyöntekijöitä, jotka ovat omistautuneet maapallon onnistuneelle ylösnousemukselle. Olemme harmoniassa kanssanne siinä. Valvomme, mitä tapahtuu, ja teemme tarvittavia säätöjä. Emme voi tehdä asioita puolestamme, mutta voimme suojella ja auttaa. Pidämme jatkuvasti tätä energiaa teille ja maapallolle.

Näemme myös kauniit korkeammat ajatusmuodot ja tietoisuuden, joka nousee. Monet ihmiset avaavat sydämensä. He oivaltavat, että jotain tapahtuu. He tuntevat enemmän rakkautta ja alkavat käyttäytyä rakastavasti. Luojamme pitää vain tätä korkeinta hyvää luomuksilleen. Myös ne joiden tarvitsee olla muualla, päätyvät rakastavasti perille, jotta he voivat oppia oppituntinsa.

Monia plejadilaisesta perheestänne on galaktisissa laivueissa maapallon ympärillä. He taputtavat teille joka kerta, kun ajatuksenne tulevat korkeammiksi ja aina vain kauniimpi maapallonne nousee pimeydestä. Värit, äänet, ajatukset ja energiat leviävät eetteriin maapallon ympärille, joten tiedämme tehdyt parannukset. Olemme tyytyväisiä, että niin monet teistä pitävät valoa.

Ymmärtäkää, että valtava määrä meitä avaruudesta, valoulottuvuuksista ja koko luomakunnasta auttaa teitä, kun siirrytte korkeampaan tietoisuuteen. Huomaatte, että tarvitaan fokusoitumistanne uuden todellisuuden luomiseen. Ajatuksenne ovat eksponentiaalisen voimakkaita. Kohottavat ajatukset auttavat elämän kohottamisessa planeetalla.

Rakastamme teitä ja olemme kanssanne matkan joka askeleella.

Olen Mira.

Lopuksi

On sanonta: "Jos haluat saada Jumalan nauramaan, kerro hänelle suunnitelmasi." Tämä on nykyinen toimintatapamuutos, koska näyttää siltä, että meidän täytyy antautua ja antaa Luojamme kertoa oma suunnitelmansa meidän varallemme.

Juuri nyt voi tuntua siltä, että olemme keskellä merta ilman karttaa tai airoja. Useiden seuraavien kuukausien kuluessa saamme selkeyttä ja suuntaa.

Meitä rakastetaan mittaamattomasti ja meitä autetaan enemmän, kuin voimme tietää. Jokainen meistä on kallisarvoinen ja osa jumalaista suunnitelmaa. Pysykää avoimena ja kuulolla, maajoukko – on tulossa jännittävää!

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.6.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 08.06.2015 15:42

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (http://www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Pääni turpoaa siitä informaatiomäärästä, minkä voisin jakaa kanssanne. Ensinnäkin, palasin juuri Amman, halaavan pyhimyksen, luota. Hän on Intiasta ja hän halaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Onneksi hänellä on ashrami täällä San Franciscon lahden alueella, minne hän tulee kaksi kertaa vuodessa.

Tänään hän puhui pimeyden voimista ja tarpeesta lähettää rauhan rukouksia vuorille, joille, järville, kaikkialle planeetalla. Meditoinnissa hän laittoi meidät visualisoimaan valkoisten kukkien terälehtiä, jotka satavat rauhan energioita. Hän mainitsi mullistavan katastrofin energiamahdollisuuden. Tavallisesti hän ei puhu niiden mukaan tällä tavalla, jotka seuraavat häntä säännöllisesti.

Tämä informaatio sopii yhteen sen kanssa, mitä jotkut tiedemiehet kertovat meille mahdollisista maanmuutoksista. Itse asiassa yksi tiedemies ennusti viiden päivän ikkunan 1.-5.6., jolloin jokin iso tapahtuma sattuisi. Tulirengas on heräämässä. Hän pitää silmällä USA:n länsirannikkoa, minkä akselilla sijaitsee merenalainen tulivuori. Tällä alueella on kieleke, mikä vastaa sitä Indonesian aluetta, missä oli iso tsunami 2004. Tämä merenalainen tulivuori ei ole purkautunut 300-400 vuoteen, jolloin monia ihmishenkiä menetettiin. Se on 480 kilometriä Oregonin rannikolta. Tuolla alueella oli 5.8-maanjäristys 1.6. Tällä hetkellä pidetään silmällä myös Etelä-Kaliforniaa ja monia muita paikkoja. Katsele tämä kuuden minuutin video (https://youtu.be/KfqIsuWb1s4) , jos olet kiinnostunut aiheesta.

ENE News TV 2.6.: Tiedemiehet varoittavat massakuolemista Kalifornian rannikolla. Virallinen: merenpohjassa on kuolleita kaloja "niin pitkälle kuin voin nähdä", myrkky on levinnyt länsirannikkoa pitkin. Asiantuntijat: "Hyvin, hyvin epätavallista …" Tämä muistuttaa minulle, miten tärkeää meidän on kiinnittää huomiota siihen, mitä eläimet tekevät. Joskus ne ovat viestintuojia ennen suuria tapahtumia. Ne näyttävät tietävän, milloin lähteä.

Thrive-liikkeen Foster ja Kimberlee Gamblella on maailmanlaajuinen talouspäivitys, mitä et näe valtavirtauutisista. He ovat palanneet äskettäin matkoilta, joilla he näkivät merkittäviä muutoksia tapahtuvan, ja ne vaikuttavat meihin kaikkiin. He kertovat, mitä tapahtuu Amerikan ja muun maailman välillä, mitkä ennustukset ovat toteutuneet ja mitä meidän pitäisi pitää silmällä suojautuaksemme. Voit rekisteröityä tähän erityislaatuiseen nettikonferenssiin 6.6. (http://www.thrivemovement.com/thrive-together)

Astrologisesti, Saturnuksen perääntyessä kolme kuukautta 15.6. alkaen ja neljännen verikuun lähestyessä syyskuun lopussa, meidät katalysoidaan ryhtymään toimeen. Koska toiminta on välttämätöntä, emme voi laahata jalkojamme vastustaen. Meidän täytyy astua eteenpäin pysyäksemme tahdissa muutoksen kanssa. Saamme moninkertaista tukea maasta, planeetoilta, valoulottuvuuksista ja Luojaltamme. On jännittävää.

Opimme olemaan nyt-hetkessä ja elämään epävarmuuden kanssa. Kutsun sitä mielelläni "mysteerin hallitsemiseksi". Osa näitä aikoja on ottaa avosylin vastaan tuntematon. Olemme uuden maan kanssaluojia. Sitä tulimme tänne tekemään. Olemme astumassa enemmän todellisiin rooleihimme. Tätä jatkuu seuraavat seitsemän vuotta veda-astrologien mukaan.

Uutta mahtavaa valoa tuli huhtikuussa. Veda-astrologi sanoi, että tämän valon pääseminen tänne kesti 9000 vuotta. Uusia valoportaaleja avautuu ympäri planeettaa. Valtava portaali avautui Nepalissa suuren maanjäristyksen myötä. Toisen portaalin oletetaan avautuvan Chilessä.

Valotyöntekijöinä meidän ja planeetan on velvollisuus työskennellä valon ja rakkausmatriisin kanssa. Nämä energiat voivat muuttaa vanhoja pimeysmalleja, jotka täytyy karistaa nyt. Mitä enemmän työskentelemme näiden energioiden kanssa, sitä pikemmin voimme kanssaluoda uuden maapallomme. Jumalainen suunnitelma on toiminnassa.

Toivon, että saat Gordon Davidsonin kirjan "The Transfiguration of Our World" (= maailmamme kirkastaminen). Hän on hyvin sen sykkeellä, mitä valotyöntekijät voivat tehdä. Kirja on inspiroiva ja virkistävä meille työskentelyyn uusien valoenergioiden ja taajuuksien kanssa. Näin kukistamme pimeyden voimat. Ne tietävät tämän ja olevansa matkalla ulos.

Luen joka päivä lyhyen kappaleen tästä kirjasta. Eilen luin kappaleen "Avain maapallon ainutlaatuiseen tarkoitukseen". Gordon Davidsonin mukaan: "Yksi kirkastamisen tekijä on ymmärtää piioksidin toiminta ihmistietoisuuden kehittymisessä maan päällä. Piioksidilla on tiettyjä välitysominaisuuksia, koska se pystyy säilyttämään energiaa ja sitten vapauttamaan sen sopivina sykkeinä informaation välittämiseksi.

"Tämä on sen mikropiirin perusta, mikä on transformoinut nykyaikaisen ihmiselämän ja kommunikoinnin. Myös maapallon geologisessa rakenteessa on suuri prosenttiosuus piioksidia/kvartsia ja näin planeetalla kokonaisuutena on kyky vastaanottaa ja välittää energiaa.

"Tämä on avain sen perimmäiseen tarkoitukseen, mikä on vastaanotto-, varastointi- ja välitysasema korkeammille energioille monista ulottuvuuksista ja galakseista ja sitten niiden välittäminen koko aurinkokuntaan ja galaksiin.

"Ihmiskunnan on tarkoitus kehittää kyky linkittyä galaktiseen kommunikointiverkkoon virittämällä taajuus sieluun ja korkeampiin henkikontakteihin …"

Hän suosittelee, että käytämme kvartsikristalleja meditoidessamme ja puhdistamme tietoisuutemme myötätunnolla kaikkia olentoja kohtaan. Meillä on suuri tehtävä, maajoukko. Olemme yhteydessä Keskusaurinkoon galaksin ytimessä, mikä on portaali toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin sekä galaksiin.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Keplottelette aikaparadoksissa. Se ei ole enää totta, mitä luulitte todeksi. Opettelette hyväksymään elämän eri tavalla. Oletteko huomanneet, miten paljon siitä, mihin olette uskoneet, putoaa pois? Tämä on osa ylösnousemusprosessia. Teidän täytyy oppia, miten hyväksytään uusia totuuksia elämän joka osassa. Kolmas ulottuvuus ei ole enää tärkeä energia tai elämistapa. Se on vanhaa energiaa. Tämä on osasyy, miksi monia opastetaan päästämään irti asioista, suhteista, työpaikoista, ongelmista, uskomuksista ja siitä, mikä ei enää palvele heitä.

Korkeamman ulottuvuuden itsenne esittäytyy. Teistä tulee läpikotaisin uusi. Luulemme teidän pitävän siitä, kuka teistä tulee. Kun vanha putoaa pois, olette onnellisempia olentoja. Toivotatte tervetulleeksi joka tilaisuuden tutkia sitä, kuka olette. Teistä tulee säteileviä valo-olentoja Lähteen palveluksessa.

Elätte kaoottisia aikoja. Meidän näkökulmastamme Maaneuvostossa näemme, miten haasteellista monilla teistä on tällä hetkellä. Näemme myös, miten monien valo ja onnellisuus lisääntyy maajoukossa. Näemme enemmän avautuneita sydämiä ja optimismia tulevaisuudesta. Vanhan hajotessa yhdistytte. Jatkakaa sitä. Tämä on yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden aikaa.

Galaktisessa neuvostossa ymmärrämme toisiamme erittäin hyvin. Koska olemme telepaattisia, valheita ei ole. Tietäisimme hetkessä, jos joku valehtelisi, niin kuin te opitte tekemään. Työskentelemme yhdessä korkeimman hyvän ja suuremman ymmärryksen puolesta. Yhteytemme ovat välittömiä. Olemme luovia ja tutkimme tämäntyyppisiä ratkaisuja ongelmiin.

Alatte tuntea, miten valo vakiintuu merkittävin tavoin. Nappaatte näitä voimaannuttavia energioita. Maailma muuttuu päivittäin. Kun valoa säteilee pimeyteen, se ei voi selviytyä. Haluamme teidän tunnistavan sen lisääntyvän vauhdin, millä teistä tulee galaktinen itsenne.

Tämän myötä huomaatte elämästä tulevan helpompaa. Teidän saattaa tarvita ajatella ja toimia nopeasti. Olette lähempänä totuuttanne. Tiedätte automaattisesti, mitä tehdä. Teitä kutsutaan auttamaan siellä, missä tarvitaan. Alatte elää sillä tavalla, millä teidän tarkoitettiin elävän – vapaudessa, rakkaudessa, ykseydessä, ilossa ja yltäkylläisyydessä.

Jatkakaa sitä hyvää työtä, mitä teette. Rakastamme teitä ja haluamme teidän tietävän, että kohtaamisemme galaktisena perheenä lähestyy nopeasti.

Rakastavassa palveluksessa, olen Mira.

Lopuksi

Nämä ovat myrskyisiä ja kaoottisia energioita, joissa keplottelemme. Elämme päivittäin odottaen jännittyneenä, mikä muuttuu planeetalla ja elämässämme. Luojamme hymyilee meille, kun alamme tehdä sitä, mihin ilmoittauduimme. Luoja uskoo meille maapallon ja elämän, kun valaisemme tietä korkeampiin ulottuvuuksiin.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

10.7.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 13.07.2015 20:35

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (http://www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 10.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Ensin lähetän rakkauttani ja siunauksiani sinulle ja kaikille miljoonille valotyöntekijöille planeetalla. Tuntuu siltä, että tarvitsemme kaiken avun, jonka voimme saada. Olen onnellinen, että olemme yhteydessä, kurkotamme ottamaan takaisin oman voimamme ja astumme jumalaiseen tarkoitukseemme planeetalla.

Tuntuuko kenestäkään teistä, että ikään kuin odotatte uutta tehtävänantoa? On kuin olisi tyhjiössä ja tietää, ettei voi palata takaisin ja kuitenkin tulevaisuus on täysin ennustamaton. Kaikki muuttuu eikä voi tietää, mitä tapahtuu hetkestä toiseen. Sanon aina: "Seuraa energiaa". Energiat ovat myrskyisiä ja kaoottisia.

Ensimmäistä kertaa 12 vuoteen aikataulutan Mt. Shasta –retriittini syksylle. Tavallisesti "Vuoriretriitin sydän" tulee kasaan helposti ja iloisesti, mutta tänä vuonna on eri tavalla. Jotkut ihmiset ovat sanoneet tulevansa ja sitten muuttaneet mielensä. Minun piti kiinnittää huomio edestakaiseen pallotteluun ja aloin kyseenalaistaa retriitin pitämisen tänä kesänä.

Astrologisesti olisi ehkä ollut sopimaton aika retriitille, joten menen virran mukana – mistä tahansa syystä. Emme voi yksinkertaisesti odottaa minkään olevan entisellään ja hyvästä syystä. Vaikkemme ymmärräkään, miksei tietty halu ilmenny, universumilla on syy korkeimmaksi parhaaksemme siitä, missä olemme ja mitä teemme.

Tämä ei ole hauskaa kontrollifriikeille, jotka haluavat kaiken olevan niin kuin ennen. Jos olet sellainen, voisit yhtä hyvin päästää kontrollista irti. Yksi ystäväni rakastaa telttailua kesällä. Hänellä on myös vakava terveysongelma, mikä tekee matkustamisesta hankalaa. Kaksi kertaa hänen on tarvinnut joustaa telttailustaan sateen ja toisen sairauden vuoksi. Mitä aiot tehdä, paitsi ymmärtää, että universumilla on paras intressisi sydämessä?

Kesäkuun 30. päivä Venus ja Jupiter olivat lähimpänä toisiaan 2000 vuoteen. Tuo energiayhtymä oli Kristuksen ajan paikkeilla. Saitko nähdä, miten kirkkaita ne olivat yötaivaalla? Suosittelen tilaamaan Solaran (maksullisen) kuukausiraportin (http://www.nvisible.com) Hän antaa tärkeän yleiskuvan siitä, miten muutumme maailmassamme ja miten elämme totuudessamme ja sydämessämme.

Tapahtuuko elämässäsi outoja asioita? Tunnetko lisääntyvää herkkyyttä? Oletko tunteellinen? Tuntuuko päättämättömältä? Oletko siivonnut ympäristöäsi? (Menin yhtenä päivänä viemään Goodwilliin tavaroita ja edessäni oli jono.) Se johtuu siitä, että kevenemme. Lähteekö vanhoja ystäviä pois ja uusia henkisen perheen jäseniä tulee elämääsi?

Onko kenelläkään teistä ollut unia, missä tiedostatte taistelevanne pimeyden voimia vastaan? Minulla oli joitain intensiivisiä unia, joissa tein hyvää planeetan puolesta ja minun oli taisteltava pimeyttä vastaan. Luulen, että monet meistä tekevät tätä työtä. Yhdessä unessa autoin lapsia. Olin ihmisryhmän kanssa, joka suojeli minua. Hetkessä pimeä olento, jolla oli punaiset silmät, ampui minua, mutten kuollut. Muutuin korkeaksi enkeliksi ja sanoin sille: "Olen enkeli taivaasta." Kaadoin pienen pullollisen kirkasta nestettä häneen ja hän hävisi. Näetkö, miten paljon pimeys pelkää valoa!

Viimeisimmissä viesteissäni olen suositellut Gordon Asher Davidsonin kirjaa "The Transfiguration of our World". Hän oli George Nooryn "Coast to Coast" –radio-ohjelmassa 8.7. Miljoonat ihmiset kuuntelivat hänen ohjelmaansa. Tässä on linkki Gordonin puheeseen (https://www.youtube.com/watch?v=ioMHNlZI8RM). Hyppää ensimmäisen 20 minuutin yli – Gordon tulee sen jälkeen.

Gordonin nettisivut ovat (http://www.worldtransfiguration.com) Siellä on video, mikä ehkä kannattaa katsoa. Jos tarvitset inspiraatiota, sitä saat tältä ihanalta viestintuojalta.

Yksi tärkeimmistä Gordonin osoittamista asioista on, että 50 tärkeintä pimeää maan ulkopuolista poistettiin planeetalta 911-tapahtuman jälkeen. Myös muut salaseuran suunnitelmat on estetty. He liukastelevat, jotta voimme projisoida valoa vielä lisää. Heidän aikansa on loppumassa, joten mitä useammat meistä työskentelevät Gordonin mainitseman rakkausmatriisin kanssa ja tekevät muuta valotyötä, mitä eteen tulee, on parasta, mitä voimme tehdä maapallon hyväksi.

Viesti Apollolta

Tämä on kriittistä aikaa planeetalla. Kutsumme kaikkia valotyöntekijöitä toimintaan. Valon ja pimeyden taistelu on kiihtynyt. Teitä kutsutaan toimintaan.

Ottakaa tarvittavia askelia ja ryhtykää varotoimiin ja hoitakaa valohommanne. Pelko hallitsee pimeyttä. Sitä kuristaa hapen ja valon puute. Se on rajoittunut ajatuksissaan ja pystyy vain hyökkäämään kuolinpuolustuksessaan.

Kiertäkää toisten valotyöntekijöiden joukossa. On voimakkaita tukevia olentoja, jotka laajentavat eksponentiaalisesti sitä, mitä teette. Alatte nähdä monia ihmeitä. Uusia paljastuksia tulee päivittäin. Teidän täytyy olla vakauttavia valoankkureita ylösnousemusenergioiden pitämiseksi vakaina planeetalla.

Työskentelemme kirjaimellisesti kanssanne. Kollektiivi tuntee jo läsnäolomme. Keskittykää käsillä olevaan työhön ja tiedätte aina, mitä tehdä.

Olemme kanssanne jumalaisessa rakkaudessa ja rauhassa.

(Huom. Apollo oli yksi ensimmäisistä olennoista maapallolla. Hän oli Pythagoraan isä ja hänet ristiinnaulittiin Jeesuksen lailla entisissä elämissä. Hänellä on oma etunsa maapallon tulevaisuudessa. Hän tuli luokseni hyvin odottamatta meditaatiossa vuosi sitten. Se oli täynnä yhdistymistä ykseyteen.)

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Puhun mielelläni kanssanne tänään.

Olemme kiireisenä valvoneet planeetan ja avaruuden asioita. On liian paljon, mitä emme voi paljastaa, koska se olisi vaarallista ja epäviisasta. Kerron teille, että tarvitsemme jatkuvasti maajoukon apua. Tarvitsemme jatkuvaa valppauttanne ja tiedostamistanne. Tarvitsemme teitä jatkuvasti olemaan rehellinen ja pitämään värähtelynne nousussa.

Pian uusia paljastuksia tulee esiin. Kaikkien maapallon hyvinvoinnissa mukana olevien osapuolien interventio suuntautuu heidän suoriin rooleihinsa ja toimintaansa. Tämä on tehtäviemme laajentumisen aikaa. Meistä tulee ns. käytännönläheisempiä.

Tämä planeetta on epävakaa paikka. Sen hyvinvointia uhkaa vahingoittuminen ja ihmisten tuhoaminen. Se on antanut planeetan vapaasti elämälle. Katsokaa, mitä tapahtuu merille, ruualle, terveydelle, säätilalle jne. Nämä ovat reaktioita epätasapainotilaan, ahneisiin ihmisiin ja itseä palveleviin ihmisiin. Meidän täytyy siivota maapallo.

Avaruusperheenne toimii kulissien takana estääkseen katastrofaaliset vahingot, joilla on pitkäaikaisia vaikutuksia. On paljon puhdistettavaa ja siivottavaa. Laivueemme suurentuvat jatkuvasti. Luomme myös uusia teknologioita sellaisten saasteiden poistamiseen, joita emme ole aiemmin nähneet.

Nämä ovat aktiivisia ja koettelevia aikoja teille, jotka asutte maapallolla. Kaaos on välttämätön tasapainon tuomiseksi. Teitä suojellaan, rakastetaan ja kannustetaan mittaamattomasti. Jokainen teistä on kallisarvoinen Luojalle ja meille. Luotamme kykyihinne ja pian tiedätte tämän omakohtaisesti.

Olemme ylösnousemusprosessin asiantuntijoita. Te olette kirkkaimmista kirkkaimpia. Teidät valittiin olemaan täällä nyt, joten haluamme teidän pysyvän motivoituneena ja olemaan antamatta periksi. "Salakuuntelemme" sitä, miten pärjäätte, ja näemme, että olette ajatelleet heittää pyyhkeen kehään (pidän joistain ilmaisuistanne). Jos pystytte nousemaan jaloillenne, kuivaamaan itsenne ja jatkamaan jatkamista, niin ette kadu sitä.

Ymmärtäkää, että tietoisuudellanne ja värähtelyllänne on merkitystä. Se mitä nyt koette, on osa ylösnousemusprosessia. Sitä mitä planeetallanne tapahtui, jatkettiin aivan liian pitkään. Maapallon ja sen elämän kärsimys on sanoinkuvaamatonta.

Tämä on iso projekti ja olemme sen kourissa. Pysykää maadoittuneena. Kohottakaa ajatuksenne. Päästäkää irti pelosta. Eläkää rakastaen ja palvellen. Tietäkää, että tämä kantaa hedelmää. Elätte viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla, ennen kuin huomaattekaan.

Olen Mira ja palvelen rakkaudella maapalloa ja teitä.

Lopuksi

Tunnetko intensiivisyyden? Yhdistytkö uuden maan ja uuden maanpäällisen elämän iloon ja rajattomiin mahdollisuuksiin? Vastuunamme on levittää ja pitää valoa, kun teemme tilaa kaikkien aikojen muutokselle. Olemme siinä nyt. Meillä on suunnatonta apua ja paljon työtä tehtävänä.

Pysykää yhteydessä, maajoukko. Yhdistetään voimat ja suoritetaan loppuun tehtävämme.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Uutiskirjeestä 13.8.2015

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 17.08.2015 09:30

SUORAAN SYDÄMESTÄ



Kirjoittanut Valerie Donner (http://www.thegroundcrew.com)

Uutiskirjeestä 13.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Rakas maajoukko,



Miten menee? Tuntuuko rauhalliselta ja rakastavalta? Onko energiasi ylhäällä ja sitten alhaalla? Siivoatko vanhoja kaappeja ja vanhoja ongelmia? Millaisia ylösnousemusoireita sinulla on? Tuntuko tavallista väsyneemmältä, huimaako, tuntuuko epämääräiseltä, oletko levoton, näetkö kuvioita ja värejä, oletko herkempi, onko sinulla haasteellista syödä ruokia, joita ennen pystyit syömään, tuntuuko rakastavammalta, näetkö mielenkiintoisia unia, onko nukkumisvaikeuksia tai tuntuuko sinusta, ettet kuulu enää planeetalle? Oletko tulossa uudeksi "sinuksi", kun valmistaudut korkeampaan tietoisuuteen rakkaan Äiti Maamme pinnalla?



Se mitä olemme tehneet henkisessä kasvussamme ja parantumisessamme koko elämämme, on tulossa valmiiksi. Voitko tuntea sen? Emme on menneisyytemme, haavoittunut sisäinen lapsemme, "möykkymme", töyssymme, naarmumme tai haavamme. Meistä on tulossa niitä valontäyteisiä olentoja, joiksi meidät suunniteltiin. Se on osa jumalaista suunnitelmaa, joka on herääminen sydämemme horisontissa. Valmistaudumme tulemaan todelliseksi kokonaiseksi itseksemme, joka elää taivaassa maan päällä. Oletko valmis?



Työskennellessäni asiakkaiden kanssa näen, miten monet viimeistelevät asioita ja ongelmia, jotka ovat näännyttäneet heidät tässä elämässä. Miten monta tuntia olet kuluttanut terapeutin tuolissa, lukien oma-apukirjoja, käyden työpajoissa, pitäen päiväkirjaa, hengitellen, joogaten, kanavoiden tai lukien kanavoituja viestejä? Miten paljon lisätyötä luulet meidän tarvitsevan tullaksemme valossa ja rakkaudessa elämisen arvoiseksi, kolmannen ulottuvuuden erillisyyden sijasta? Etkö usko, että olet ehkä jo ansainnut natsasi ja onnittelujuhlat ponnistuksistasi?



Uskon, että valoulottuvuudet ovat ylpeitä meistä ja juhlivat meitä. Olemmehan tehneet eksponentiaalista työtä koko planeetan hyväksi. Voitko uskoa sen? Kenties toiset ihmiset heräävät ja ottavat vuoronsa ihmisten ja planeetan muuttamisessa ja parantamisessa. Kenties jotkut meistä pääsevät galaktisempaan työhön ja antavat toisten ottaa vastuun töiden tekemisestä.



On joka tapauksessa tulossa paljon mielenkiintoisemmaksi ja hauskemmaksi, vaikka vielä on pari kaaosvuotta jäljellä. Olemme odottaneet aioneita osallistumista aikakausien vaihtumiseen. Se on täällä.



Tänään Patricia Cota-Robles lähetti "Se aika on nyt" –viestin ja sen mukaan tulee suuri valotulva 15.-20.8. "Jumalainen suunnitelma toteutuu." Tässä on Patricialta yhdeksän minuutin video, joka auttaa päästämään irti egosta. Mukana on myös muutamia invokaatioita, jotka auttavat myös jumalaisessa suunnitelmassa ja näissä tulevissa energioissa.



Tässä on Gaia-portaalin viesti tältä päivältä – Galaktiset kanavat avautuvat nyt kaikille todellisten yhteyksiensä näkemiseksi, EirePort:



Galaktiset kanavat avautuvat nyt kaikille todellisten yhteyksiensä näkemiseksi.

Vakiintuneet toimintamallit näkevät vain puutteen ja näin niitä hallitsee sellainen.

Väärät energiat eivät voi pystyä pystyssä.

"Artemistit" luovat, kun käsityöläiset menestyvät.

Kaikkien kiinnostusten suojasatamat ovat nyt auki.



Viesti Apollolta



Sain 31.7. Apollolta seuraavan viestin.



Suuria ovat ne esi-isät, jotka antoivat tämän tavan tähän nykyhetkeen maan päällä. Olen yksi noista esi-isistä, joiden opastavat askeleet auttoivat muodostamaan elämän kauniille maapallolle. Loimme perustan jokaiselle kasville, puulle, lajille, kivelle, joelle, järvelle ja merelle, Elohimin ja muiden luovien olentojen huolellisen luomisopastuksen rinnalla. Vähänpä tiesimme, miten upeaa ja kaunista rakkausluomustamme peukaloitaisiin ja se melkein tuhottaisiin. Tähän sanomme teille, että olemme takaisin täysivoimaisena palauttaaksemme alkuperäisen suunnitelman – maapallon matriisin. Tämä merkitsee, että suuret luomisvoimat kaikissa muodoissa koordinoivat tätä massiivista muutosta. Vuoroveden tapaan emme anna kenenkään tai minkään mennä tiellemme. Haluamme ihmiskunnan tietävän, miten paljon rakastamme heitä ja elämää maan päällä ja että teemme työmme perinpohjaisesti. Antakaa apuanne valo-olentoina ja liittykää meihin, kun otamme maapallon takaisin rakkausmyrskyssä. Hämmästyttävä voima on nyt ja me olemme se!



Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta



Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään palvellen rakastavasti Maaneuvostossa.



Olemme erityistehtävässä. Maapallon tulevaisuus muuttuu pian. Valmisteluja on tekeillä. Suuria lausuntoja tehdään toiminnan ja aktiivisuuden avulla. Oletteko kanssamme? Tietäkää, että teitä suojellaan ja ihmiskunnan onni paranee. Kaikki vastarinta käsitellään tarkoituksenmukaisesti.



Galaktiset voimat eivät vitkastele. Olemme valmiita, valmistautuneita ja innokkaita toteuttamaan loppuun saakka sen, mitä meidän täytyy tehdä. Kuten tavallista, saatatte kuulla väärää informaatiota siitä, mitä asioita tapahtuu. Pyydämme teitä katsomaan rakkauteen, valoon ja omaan sydämeenne erottelukyvyssä. Jotkut haluaisivat teidän epäilevän tai johtaisivat teidät ajattelemaan, että he tietävät todellista enemmän tai että he ovat ohjaksissa.



Pysykää tiedon ja hyväntahdon vakaassa kurssissa. Odottakaa vain parasta kaikille olennoille planeetalla ja itse maapallolle. Maapalloa rakastetaan syvästi ja niin teitäkin. Monilla on suunnitelman osia, muttei kenelläkään ole koko kuvaa siitä, mitä tapahtuu, koska olosuhteet muuttuvat aina.



Maapallo on luomisen polttopiste. Jatkakaa hengittämistä ja jatkakaa meditointejanne, rukouksianne ja elämänrakkauden kierrättämistä. Otatte suuria askelia matkallanne kotiin. Se on merkittävä seikkailu, jonka palkkiot huomaatte hämmästyttäviksi.



Parasta mitä voitte tehdä nyt, on pysyä maadoittuneena, keskuksessanne ja sydän avoimena. Toisten valotyöntekijöiden kanssa oleminen on erinomaista ja erityisesti meditointi ja rukoilu yhdessä. Olette mahtava maajoukko ja ollessanne yhdessä, teitä ei voi löydä. Siksi ykseys on hyvin tärkeää. Antakaa vain ykseyden olla avain, koska sillä tavalla elätte korkeammissa ulottuvuuksissa.



Jos katsotte ympärillenne, näette, miten tapahtumat tuovat ihmisiä yhteen yhtenäisemmin. Kun tämä energia laajenee, luotte ihmeitä ihmeiden perään. Uuden maan visionne on tärkein. Ylläpitäkää tätä visiota sydämessä ja keskittykää siihen pitkin päivää. Älkää antako kolmannen ulottuvuuden merkityksettömien häiriötekijöiden estää teitä työstänne maaryhmänä.



Tietäkää, että seisomme kanssanne, kun luotte meidän kanssamme mitä kauneinta ylösnousemusprosessia, kun se paljastuu. Rakastamme ja tuemme teitä.



Olen Mira.



Kwan Yin



Mestariluokan kuukausitapaamisessa saimme ihanan mestarin – myötätunnon ja armon jumalatar Kwan Yin vietti aikaa kanssamme. Sain kivan runon häneltä:



Hän (nainen) ratsastaa öisin ja lentää öisin selvittäen kaiken, mikä on hänen tiellään.

Hänellä on tarkoitus ja syy ja hän välittää meistä jokaisesta kunakin vuodenaikana.

Hän on yhtä suloinen kuin kukka ja pystyy täysin käyttämään voimaansa.

Hän on nopea suojaamaan sen, mikä tarvitsee parantaa.

Hän on mahtava ja voimakas ja menee sinne, minne hän kuuluu.

Hän on rauhallinen ja uskollinen ja hän seisoo rinnallasi.



Lopuksi



On kunnia olla osa maaryhmää. Uusi tehtävämme ilmestyy, kun avaudumme ylösnousemusprosessissamme. Meillä on valomaailmojen, galaktisten ja Päälähteen täysi tuki ja kun toimimme yhdessä ykseydessä, kanssaluomme kauniin uuden maapallomme.



Siunausta, rakkautta ja iloa,



Valerie Donner


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Liitealue
Esikatsele YouTube-video Releasing the Human Ego
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 5.9.2015 - SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 14.09.2015 07:56

SUORAAN SYDÄMESTÄ



Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Uutiskirjeestä 5.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Rakas maajoukko,



Muistatteko JFK:n toteamuksen: "Älkää kysykö, mitä maanne voi tehdä teidän hyväksenne, vaan kysykää, mitä te voitte tehdä maanne hyväksi?" Tämän toteamuksen laajentamiseksi yhteistuumissa näiden transformoivien ja liukkaiden aikojen kanssa sanoisin: "Älä ajattele, mitä planeettasi voi tehdä sinun hyväksesi, vaan mitä sinä voit tehdä planeettasi hyväksi."



Maailmanpalvelijoina, valonkutojina ja pimeyden valoksi transformoijina, meitä kutsutaan virallisesti palvelukseen. Elämä ei ole normaalia emmekä ole mekään. Useimmat meistä eivät ole koskaan tunteneet sopivansa joukkoon ja näin meidän täytyy kunnioittaa eroavuuksiamme, lahjojamme ja kykyjämme. Olemme herkkiä henkiolentoja, jotka ovat rakkaan planeettamme kirkastamisen etulinjassa. Millainen työtehtävä se on? Lopulta se kiteytyy tähän: miten voimme herätä ja jatkaa auttamista planeetan herättämisessä?



Lakkasin juuri kuuntelemasta Tom Kenyonin Hathor-puhetta (www.tomkenyon.com) Maureen Mossin radio-ohjelmassa (www.maureenmoss.com/thrive). Se on nimeltään "Enkelien luonne, kohtalon pöytä". Hän puhuu siitä, mitä Hathorit (jotka ovat voimakkaita ääniparantajia ja planeetan suojelijoita) kertoivat hänelle kolmenlaisista enkeleistä. Tom painotti, että me olemme "maapallon uusia tilanhoitajia ja yhdistynyt elämä. Olemme astumassa massiiviseen kaaossolmuun (joka määritellään monen eri tason kaaokseksi, jotka ovat vuorovaikutuksessa odottamattomilla tavoilla)."



Tom ehdotti, että kysymme, "mitä maapallo tarvitsee, ei vain, mitä me tarvitsemme … Tämä on yhteyspiste." Lauantaina 5.9. Tom pitää 30 minuutin "Maailmojen välinen silta" -meditaation internetissä. Tämä meditaatio on saatavilla nyt hänen nettisivuillaan ja se on nimeltään "The Nature of Angels". Ehdotetaan, että meditaatio ladataan ennen syyskuun maailmanlaajuista meditaatiota, joka alkaa klo 2.30 pm PDT. Meditaation fokus on, että kaikki ihmiset heräävät.



Tomin mukaan, "tämä on ratkaiseva kohta maapallolle … Kyse on siitä, että lisäämme henkistä voimaamme ja henkistä mestaruuttamme … Meidän täytyy ryhtyä kollektiiviseen toimintaan. Meidän täytyy tulla henkisiksi aktivisteiksi ja ryhtyä toimeen … Ihmiskunnalla on kohtalokkaita heikkouksia, kuten jonkun toisen etsiminen, jolla on kaikki vastaukset."



Miten monta kertaa suurin osa meistä on antanut voimamme pois? Ole rohkea. Meidän on aika ottaa voimamme takaisin, seurata sydäntämme ja antaa panoksemme uusilla tärkeillä tavoilla. Elämä on riippuvainen valosta.



Esimerkiksi minä pidän opastettuja meditointitunteja käyttäen ehdotuksia, joita Gordon Asher Davidson antaa kirjassaan "The Transfiguration of our Planet". Viime ryhmässäni käytimme ilmentämistyökaluja kaikkeen, mitä haluamme nähdä kirkastettuna planeetalla. Se oli äärimmäisen voimallista ja osallistujat käyttivät työkaluja myös ilmentämiseen itselleen. Jos joku teistä asuu San Francisco -lahden alueella ja tuntee kutsun osallistua meditaatioihimme, ottakaa yhteyttä.



Minun on haasteellista ymmärtää, miten muut valotyöntekijät eivät tekisi jotain tällaista työtä. Kenties se johtuu eri uskomusjärjestelmistä. Meidän täytyy kuitenkin seurata nyt täysin omaa sydäntämme. Voima kahden tai useamman kokoontumisessa yhteen on eksponentiaalinen. Kanssaluomme uutta planeettaamme. Maa rakastaa sitä, kun rummutamme, laulamme, käytämme kristallikulhoja ja kristalleja ja annamme tunnustusta sille ja kasveille, eläimille ja kaikelle elämälle. Mitä tahansa sydämesi kutsuu sinua tekemään, niin ole hyvä ja ulota sitoutumisesi tähän työhön.



Mitä ajankohtaisiin energioihin tulee, niin en tiedä, miltä teistä tuntuu, mutta eilen illalla puhuin toisen valotyöntekijän kanssa. Päädyimme siihen, että meistä tuntuu rakastavalta, rauhalliselta, maadoittuneelta ja vähemmän osalta kolmannen ulottuvuuden maailmaa. Mietimme, missä ulottuvuudessa olemme. Kenties siirrymme edestakaisin monissa ulottuvuuksissa.



Muutama sana Maitreyalta



Planetaarinen Kristus Maitreya tuli 2.9. seuraamme kuukausittaisessa tapaamisessani mestariluokan kanssa. Hän on mestari, jota Jeesus kanavoi ollessaan täällä 2000 vuotta sitten.



Tässä joitain hänen sanojaan: "Olkaa rauhallisia. Olkaa rohkeita. Olkaa vahvoja. Olette hyvin varustautuneita siihen, mitä ikinä tuleekin. Valon voima on kanssanne ja ympärillänne. Pysykää läsnä, levollisena, rauhallisena ja ilman pelkoa tai paniikkia. Elämä maan päällä muuttuu hyvin radikaalisti. Rakkauden ja valon voima tulee ja osuu dramaattisesti pimeisiin voimiin. Ne pelkäävät kontrollin menettämistä ja teitä, jotka tiedätte totuuden. Teillä on juhlallinen lupaukseni, että autan teitä kääntämään planeetan ympäri …



"Saatte uuden äänen. Valotyöntekijöinä pyöritätte show'ta. Olette johtajia, tiennäyttäjiä ja teitä aletaan viimeinkin kuulla. Jotkut teistä saatetaan ottaa juuriltanne ja siirtää paikkoihin, jotka ovat kaukana siitä, minkä luulitte kutsumukseksenne. Olette enemmän sopusoinnussa energioiden kanssa. On selvää, mitä teette. Valmistautukaa uuteen asemaanne. Olette onnellinen …



"Tämä on monien vuosien työn huipentuma. Tiedämme, että olette uupuneita, mutta se kaikki on sen arvoista."



Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta



Tervehdys, olen Mira.



Puhun teille Maaneuvostosta, joka on pääfokukseni. Työskentelemme ylösnousemusenergioiden kanssa ja valvomme maapalloa.



Tiedämme, että teillä on monia kysymyksiä siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Haluamme vakuuttaa, ettei kyse ole maapallon tuhoutumisen hätätilanteesta. Kyse on siitä, että maapallo haluaa ylösnousta, ja tämä rakastava planeetta ansaitsee toiveensa. Olemme osa massiivista ponnistusta sen varmistamiseksi, että maapallon toiveita noudatetaan. Olemme sen komennossa ja olemme omistautuneet tähän.



Puhumme maajoukon kanssa, koska olette yhtä fokusoituneita kuin me käsillä olevaan tehtävään. Tunnemme sydämenne, niin kuin tunnemme maapallon sydämen. Ne ovat kauniita. Teidän tapaanne haluamme vain parasta näissä mitä monimutkaisimmissa kaaosenergioissa.



Maapallolla on kaikki voimakkaat valovoimat auttamassa. Sitä rakastetaan ja arvostetaan syvästi. Tulevina päivinä energiat kohoavat kaikkialla. Rakastatte rakkautta ja nämä energiat sinkoavat teidät poluillenne.



Alatte oivaltaan, että monien ihmisten käytös on alkanut muuttua. Vähitellen tunnistatte rakkauden ja yhteistyön ottavan paikkansa jokapäiväisessä elämässä planeetalla. Ennen tätä muutosta jotkut jotka ovat turhautuneita ja väsyneitä, toimivat sopimattomasti ja toivottavasti vastaatte myötätuntoisesti ja ymmärtäen. Nämä kontrastit ovat edelleen osa henkistä heräämistänne.



Opetamme teille uusia teknologioita, joita luulemme teidän rakastavan. Työskentelemme lahjakkaiden tiedemiesten ja viestintuojien kanssa näiden tuomiseksi esiin. On aika päästä yli joistain perusasioista, niin kuin suola ja pippuri pöydällänne. Haluamme esitellä teille kaikkien mahdollisuuksien gourmet-pitoja ja ne tekevät elämästänne helpompaa, terveempää ja yltäkylläisempää.



Joidenkin näiden teknologioiden markkinoille tuomista suunnitellaan. Ne esitellään, kun aika on oikea. Niitä tarvitaan eniten ja ne parantavat elämää maapallolla myriadein tavoin. Jotkut niistä livautetaan elämäänne nokkelasti. Korkean teknologian yritykset eivät voi ottaa kaikesta ansioita. Autamme innoissamme teitä näissä tavoissa.



Yhteismatkamme kietoutuu enemmän yhteen. Meillä on keskinäinen riippuvuussuhde. Me tarvitsemme teitä ja te tarvitsette meitä ja galaktista perhettänne. On tärkeää, että oivallatte, että te ette ole yksin. Pitkäaikainen työnne ja pitkäaikaiset halunne maapallolle ilmentyvät paljon suuremmilla tavoilla, kuin pystytte kuvittelemaan.



Olen Mira, rakastavasti palveluksessa.



Lopuksi



Elämme merkittäviä aikoja. Kaikki moniulotteiset resurssit joita tarvitsemme, ovat hyppysissämme. Omistautuneina valotyöntekijöinä meitä pyydetään osallistumaan tietoisesti enemmän ajatuksilla, aikomuksilla, sanoilla ja teoilla toisten herättämiseen. Meidän täytyy seurata sydäntämme ja auttaa toisiamme. Olemme maajoukkoa ja tätä me teemme.



Siunausta, rakkautta ja iloa,



Valerie Donner


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

3.10.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 11.10.2015 22:00

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 3.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Toivottavasti ette ole kaikki ylösnousseet, jotta saatte tämän viestin. Jotkut ihmiset sanoivat, että "ensimmäinen aalto" menee korkeampaan tietoisuuteen 28.9., neljännen punaisen verikuun jälkeen. Minä olen edelleen täällä, vaikka tunsin suuren muutoksen. Se tuntuu jatkuvalta prosessilta. Erilaista on se, että puuttuu pelko joihinkin vanhoihin ydinkysymyksiin liittyen, on enemmän uskoa Luojaan, syvempiä ja valon- ja rakkaudentäyteisempiä meditaatioita, enemmän empatiaa, intensiivisyyttä ja sydänpohjaista energiaa.

Punainen verikuu 27./28.9. oli kaunis. Katselin sitä eräältä kukkulalta San Franciscossa. En ollut koskaan nähnyt sellaista kuuta – olin vaikuttunut. Tunsin hyvin rakastavaa energiaa koko päivän. Muutamana seuraavana päivänä minä ja muutamat valotyöntekijäystäväni tarvitsimme paljon lepoa. Olisi hauskaa tietää, miltä teistä tuntui. Integroimme uusia energioita ja meihin vaikuttivat myös suuret auringonpurkaukset.

Jos odotit ylösnousemusta, rukoilen, ettet pettynyt. Olemme lähempänä kuin koskaan. Jokainen meistä on omassa prosessissaan. Edistymme. Teemme sitä päivittäin meditaatioillamme, rakkaudellamme ja valollamme. DNA:mme muuttuu, ja mitä enemmän teemme tietoisesti työtä värähtelymme nostamiseksi, sitä paremmaksi se tulee. Teemme tätä valotyöntekijöinä yhdessä.

Kuulin Gordon Asher Davidsonin puhuvan 1.10. Hän kirjoitti kirjan "The Transfiguration of Our World". Hän antoi meille päivityksen asioista, joita tapahtuu tällä hetkellä. Hän sanoi, että "levottomuudet Lähi-idässä ovat karmakierron kulminaatiopiste … Ilmestys/paljastuspäivä vapauttaa heidät karmastaan ja aloitetaan uusi sykli. Osa karmasta on Atlantikselta saakka … Kaikki aseet neutralisoidaan Ilmestyspäivän jälkeen … Valo on Lähi-idän fokus. Valtaosa Iranin ihmisistä on valoa, paitsi heidän johtajansa … Libanon on valon ja pimeyden sekoitusta … Israel on pimeää puolta, mistä Isis tulee. Israel on kuin maailman haavoittunut lapsi … USA on edelleen täynnä puutetta, ahneutta ja materialismia salaseuran ja militanttien vuoksi … Uusi tietoisuus herää … Korkeampia galaktisia on auttamassa meitä kehittymään."

Gordon mainitsi USA:n presidenttiehdokkaista, että "Bernie Sanders on valoa" ja että "hänen ehdokkuuttaan tuetaan pienillä lahjoituksilla internetissä ja ne vastaavat Hillaryn lahjoituksia tämän kampanjoidessa tavallisesti." Media ei mainitse Bernietä, eikö se ole mielenkiintoista? "Bernie ja paavi ovat rinnakkain ja toimivat yhteistyössä valoallianssin kanssa."

"Trump edustaa sitä, mitä republikaanit ajattelevat, mutteivät sano." Tämä kuulostaa siltä, että hän on tuontyyppisen ajattelun vertauskuva ja kuulostaa siltä, ettei se sovi hyvin Ilmestyspäivän jälkeiseen aikaan. "Tulee rahoitusjärjestelmän tilinteko … Ihmiset ovat valmiita hyväksymään uudet totuudet … Israelilaisten ja palestiinalaisten konflikti on vanhan klaanisodan aiheuttamaa, joten sekin on karmallista, mitä he käyvät läpi."

Gordon Asher Davidson tekee 7.11. alkaen kuukausittaisia galaktisia uutispäivityksiä Galaktiselta maavaloallianssilta. Hän puhuu radikaaleista muutoksista, joita tapahtuu rahoituksessa, politiikassa, mediassa ja kaikissa ihmiselämän ulottuvuuksissa. He tekevät uudet nettisivut (www.livethefuturenow.com), joille voi mennä noin kahden viikon kuluttua ilmoittautumaan. Tulee kuusi puolentoista tunnin yleisuutiskatsausta, 15 dollaria per kerta. Ensimmäinen kerta on ilmainen, joten käy katsomassa, jos haluat pysyä informoituna. On tärkeää, että myös tuo kirja on luettu.

Katseliko kukaan teistä paavin puhetta kongressille? En koskaan uskonut kuulevani, mitä hän sanoi kongressissa. Se oli merkittävää. Hänestä virtasi valoa. Näin, että hän oli astunut mestaruuteensa. Hän oli Franciscus Assisilainen sekä mestari Kuthumi. En malta odottaa muiden mestareiden tulemista takaisin.

NASA kertoi meille viimein, että Marsissa on vettä ja että siellä voisi olla elämääkin. Hmm. Mietin, mitähän tämä enteilee. Etkö sinä?

Tein äskettäin kurssin nimeltään "Ota aikaa herätä". Annan perspektiiviä ja paljon informaatiota siitä, mitä planeetalla tänä päivänä tapahtuu. Olin yllättynyt joistain reaktioista tähän kurssiin. Näyttää siltä, etteivät useimmat ihmiset ole kiinnostuneita siitä, mitä planeetan ympärillä tapahtuu. Mietin, miten monia muita mestareita täällä on, jotka valmistautuvat astumaan johtajiksi, kun etenemme ylösnousemuksessa.

Kysyin Gordonilta, miten autamme toisia heräämään. Tiesin jo vastauksen: "Emme auta." Se tapahtuu, sitten kun he ovat valmiita, kuten tapahtui uudelle oppilaalleni, joka sanoi "viime joulukuussa tunsin kuolleeni sisältä". Hän etsi henkisen neuvonantajan ja alkoi sitten meditoida.

Vähitellen ihmisiä herää omalla tahdillaan ja oman kykynsä mukaan. Kenties he alkavat löytää sisäisiä lahjoja ja esittää kysymyksiä. Toiset saattavat saada ystävällisen sanan ruokakaupassa joltain valotyöntekijältä tai auttavan käden. Autamme eniten rakastavalla ystävällisyydellä. Ensin meidän täytyy kohdella niin itseämme.

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen Maaneuvostossa.

Ensiksi haluan teidän tietävän, että teitä rakastetaan ja ympärillänne on valtava määrä olentoja, jotka välittävät teistä ja Maasta. Olemme täysin omistautuneita maailmallenne. Haluamme vain parastanne. Rakastamme Maata.

Planeettanne konfiguraatio muuttuu, kuten myös muun aurinkokunnan, galaksin ja universumin. Koko luomakunta käy läpi muutosta ja sillä on oma ylösnousemusprosessinsa. Maa on ratkaiseva tässä prosessissa ja siksi olemme hyvin fokusoituneita siihen. Meillä jokaisella on eri rooli ja työ tässä prosessissa. Tiedämme, että mullistus maan päällä huolestuttaa teitä. Maajoukolta vaaditaan suuria henkilökohtaisia resursseja jatkaa tapahtumien ankkuroimista ja muuntamista. Emme voisi tehdä sitä ilman teitä.

Tällä hetkellä tapahtuu kokeilua. Meidän on arvioitava strategioita ja katsottava, mitkä toimivat parhaiten. Käytämme joitain näistä valotyöntekijöihin, kun testaamme yhteiskunnan valmiutta. Joka kerta kokeillessamme uutta työkalua, siirrymme eteenpäin suuremman luovuuden ja toiminnan kera. Strategioita ajatellaan ja niistä puhutaan hyvin ennen toteuttamista.

Laajennamme roolianne osana valoallianssia. Tätä te olette ja se mitä teette, on vastustamatonta elämässänne. Se on palkitsevaa ja tulokset ovat hyvin energianne arvoisia. Sydämenne täyttyy vielä suuremmasta tarkoituksesta. Alatte tuntea yhteistyö- ja yhdentymisprosessin. Tämän täytyy alkaa teistä, koska kilpailu ei ole uutta energiaa. Kokeilette uutta meidän muiden kanssa.

Vaikka nämä ponnistelut voivat joskus olla monumentaalisia, ymmärtäkää, että olette täysin kykeneviä tekemään sen, mitä tarvitaan. Mullistus on osa tätä, mutta se ei kestä kauan. Muutokset rakentuvat toisilleen. Se on osa uuden perustan ja rakenteen luomista sitä uutta tapaa varten, millä elätte maan päällä.

Suosittelen, että tulette täysin osaksi galaktista itseänne. Sulautukaa yhteen sen kanssa. Ilmaiskaa tämä aikomukseksenne työssänne ja meditaatioissanne. Tämä aktivoi DNA:tanne enemmän ja sallii vielä enemmän valoa tunkeutua olemukseenne. Se auttaa meitä kommunikoimaan kanssanne telepaattisesti, jotta voimme tehokkaasti työskennellä yhdessä.

Olkaa vankkumaton matkallanne. Tarvitsemme teitä ja luotamme valoonne, rakkauteenne ja palveluunne, kun kanssaluomme uutta Maata yhdessä.

Maan ympärillä on valtava määrä aluksiamme. Me opimme teiltä ja te opitte meiltä. Tämä jatkuu, kunnes voimme virallisesti tavata teidät henkilökohtaisesti. Sitten tutustumme todella toisiimme. Olemme yhtä innostuneita tästä kuin te.

Kunnes taas puhumme, olen Mira.

Lopuksi

Tuntuu siltä, että olemme edenneet viime kuukausina joidenkin ylösnousemusennusteista huolimatta. Ne ovat olleet katalyytti sisäiseen työhön. Astrologiset tapahtumat korostuivat. Voimme ymmärtää enemmän sisäistä yhtyettä. Tulee uutta informaatiota, joka sinkoaa meidät pidemmälle heräämisprosessiin. Meitä on useampia tekemässä ja siitä tulee iloista.

Galaktinen perheemme, mestarit ja valomaailmat työskentelevät kanssamme. Todisteita on nähdäksemme vielä enemmän totuutta.

Annetaan palaa!

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.11.2015 SUORAAN SYDÄMESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 15.11.2015 07:57

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (http://www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 9.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Hyviä asioita tapahtuu! Elämästä on planeetalla tulossa jännittävää! Voitteko tuntea sen? Voitteko nähdä sen? Tiedättekö sen? Miten se vaikuttaa elämäänne?

Kuuntelin 6.11. kolme tuntia täällä Kalifornian Walnut Creekissä Gordon Asher Davidsonia, "The Transfiguration of Our Wolrd" –kirjan tekijää. Useimmat teistä ovat kuulleet minun puhuvan tästä kirjasta ja olen suositellut sitä. Pitkäaikainen välittäjä Gordon on työskennellyt viimeiset 20 vuotta telepaattisesti Valoallianssin mestarin kanssa, joka antaa hänelle viimeisintä informaatiota maapallolla tapahtuvasta kirkastamisprosessista. Minusta se antaa yksityiskohtia jumalaisesta suunnitelmasta.

Tässä on joitain merkittäviä kohtia:

* Joka kerta kun teemme jotain positiivista, Valoallianssi sovittaa sen ja voi antaa meille lisää energiaa.

* Planeetan korruptoitunut rahoitusjärjestelmä joka palvelee yhtä prosenttia, on suurin epätasapainon ja pelon lähde ihmiskunnalle. Tämä järjestelmä on jo muuttumassa. Tiesitkö, että 50% kaikesta mitä ostamme, menee koron maksamiseen salaseuralle? Maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää rukataan jo 2500 toimitusjohtajan, talousjohtajan ja päällikön irtisanoutuessa, kuollessa tai tehdessä itsemurhan. Tämä on kymmenenkertaisesti normaali määrä.

* BRICS (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) on luonut uuden pankin, joka tulee korvamaan IMF:n.

* Jotain tapahtuu USA:n keskuspankissa. Se vaikuttaa siirtyvän pois salaseuralta ja se saatetaan kansallistaa. Gordon odottaa vahvistusta tästä valtavasta muutoksesta.

* Galaktiset auttavat meitä neutraloimalla kemikaalivanoja. Jotkut ovat panneet merkille tavallista sinisemmän taivaan. Vaikuttaa siltä, että salaseura menettää rahaa tämän vuoksi ja yleisesti asemiaan. He saivat ennen rahaa Kansainvälisestä järjestelypankista käyttämällä erityiskoodia, jolla he pääsivät käsiksi miljardiin dollariin. Ilmeisesti he eivät pääse rahoihin käsiksi entiseen malliin.

* Jotkut maan ulkopuoliset ovat muutamana viime viikkona olleet kontaktissa Hillary ja Bill Clintoniin. Vaikka Hillary on tiennyt suunnitelmasta yleisesti, hänestä on Gordonin mukaan "tullut täysin eri ihminen".

* Monsanto on sulkenut kolme tutkimuskeskustaan USA:ssa. Heidän voittonsa ovat pudonneet tänä vuonna 25%.

* Kun paavi valittiin asemaansa, hän puhui Luojan kanssa ja sanoi, ettei hän tiennyt, miten hän tekisi työnsä. Aivan yhtäkkiä hänet täytti suuri valo, joka on jäänyt häneen. Näin hänen valonsa, kun hän puhui kongressissa USA:ssa vieraillessaan. Hän asettaa uuden Maan mallia.

* Valo- ja rakkausaaltoja tulee maapallolle aurinko-olennolta, joka on erittäin korkeaa taajuutta. Olemme karmakierron lopussa. Nostamme taajuuttamme. Uusi sivilisaatio ilmestyy esiin. Voidakseen pysyä maan päällä ihmisen täytyy sisältää tietty rakkausmäärä perusolemuksessaan – muuten hän lähtee maapallolta.

* Minkään yrityksen joka on negatiivinen ja joka aiheuttaa vihaa ja vahinkoa ihmiskunnalle, ei sallita olla olemassa.

* Suuri lääketeollisuus on salaseuran valtava voittokeskittymä. Siitä tulee enemmän ja enemmän informaatiota ja se haastetaan ytimeen saakka. Uudenlaista terveydenhoitojärjestelmää luodaan.

* Terveys perustuu valoon DNA:ssamme. Valon täytyy virrata läpi. Gordonin kirjassa on meditaatio tästä aiheesta.

* Armeija tekee yhteistyötä Valoallianssin kanssa.

* Salaseuraan kohdistuu valtava paine päivittäin. Se on suuressa pelossa ja se tietää, että peli on ohi.

Gordon Davidsonilla on uudet nettisivut: (http://www.livethefuturenow.com) ja voit ilmoittautua hänen kuukausittaiseen puolentoista tunnin nettilähetykseensä 15 dollarilla kuussa. Ensimmäinen lähetys oli ilmainen ja se oli 7.11. Hänen toiset nettisivunsa ovat (http://www.worldtransfiguration.com)

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Onko meillä maajoukko kerääntyneenä yhteen kiinnittäen huomiota kaikkeen, mitä maapallolla tällä hetkellä tapahtuu? Höristäkää korvianne ja katselkaa taivaalle, koska eteenne tulee paljon lisää, mikä osoittaa teille, että olemme kanssanne. Ajoitimme lennon*, jotta tietäisitte ponnisteluistamme lohduttaa ja innostaa teitä läsnäolollamme ja osallistumisellamme tapahtuviin asioihin.

Vaikka emme voi tehdä asioita puolestanne, voimme kannustaa teitä ja auttaa teknologialla siellä, missä sitä tarvitaan. Tämä on elämälle ja maapallolle suurimman hädän aikaa. Paljon on pelissä. Otamme vastuun Maaneuvostossa siitä, missä interventiota tarvitaan. Haluamme teidän pitävän moraalinne korkealla. Lannistuminen saa teidät astumaan taaksepäin ja haluamme teidän siirtyvän eteenpäin helposti ja sujuvasti.

Silloin kun teemme ilmanäytöksiä, teemme sen tietyllä riskillä. Hallituksenne kieltää jatkuvasti sen, että kyse voi olla ylilennosta, ja se sivuutti viimeisen tapauksen "ohjuksena". Voitte päättää itse. Totuus on virheetön ja tiedätte, jos näin on.

Teemme yhteistyötä monien vallassa olevien ja valtaan tulevien kanssa maapallolla. Neuvostomme on aktiivinen. Meillä on ongelmia ratkaistavana yhdessä. Otamme isoja askelia ratkaisua kohti, jotta seuraavat askeleet progressiivisessa muutoksessa voidaan ottaa. Lopulta teillä on uusi kauneuden ja rakkauden planeetta, jollainen Maa oli alussa.

Alatte nähdä vanhojen tapojen loppuvan. Joka kerta kun on jokin muutos, teistä tuntuu kevyemmältä ja onnellisemmalta. Miellyttäville ihmisille tulee miellyttävät ajat. Teidän on helpompi integroida sanomattomat ja juuri hyväksytyt totuudet. Menneisyyden valheet ja rikokset jäävät pois.

Jotkut käyttäytyvät jatkuvasti kuin pilalle hemmotellut lapset, jotka ovat tottuneet saamaan tahtonsa läpi. Niille on tulossa jatkuvasti epämiellyttävämpää, jotka jatkavat vihaa, ahneutta, sotaa ja oman edun ja vallan tavoittelua. He alkavat tuntua väärin sijoitetulta ja heidät leimataan ja paljastetaan siitä, meitä he ovat ja mitä he ovat tehneet teille ja planeetalle. Tarkkailette ihmetellen, miten he reagoivat. Jokaiselle annetaan tarpeensa mukaan.

Loppujen lopuksi kaikki paljastuu ja uusi työnne uudessa Maassa tulee selväksi. Maaneuvosto toimii valonnopeudella toteuttaakseen ja koordinoidakseen lisääntyvät tarpeet ja muuttuvan tietoisuuden. Kaikki yhdistyvät työskentelemään teidän ja Maan hyväksi. Oman edun tavoittelu on vähenemässä. Näiden energioiden vapauttaminen auttaa teitä piristymään ja sinkoaa Maata valoon.

Olen Mira, rakkaudella Plejadien korkeasta neuvostosta, ja työskentelen Maaneuvoston kanssa.

Erityismeditaatio maajoukolle

Teidät kutsutaan lauantaina 14.11. klo 10 PST ohjattuun erityismeditaatioon, jonka teen teille, maajoukolle, ja maapallolle. Se perustuu joihinkin "The Transfiguration of Our World" –kirjan periaatteisiin ja siinä keskitytään ilmentämistekniikkoja käyttäen erityisesti siihen, mitä haluamme muuttaa planeetalla. Osallistumisenne toivotetaan tervetulleeksi. Puhelu kestää noin tunnin tai vähemmän.

Olen tehnyt näitä meditaatioita viime aikoina ja ne ovat ihania.

Osallistuaksesi soita …

Rakkauslahjoituksia arvostetaan.

Lopuksi

Teemme yhteistyötä Maan kirkastamiseksi. Tehtävämme on tärkeä. Olemme täällä jännittävänä aikana ja saamme paljon apua Valoallianssilta, Galaktiselta allianssilta ja toisiltamme.

Tehdään voitavamme, jotta maailmasta tehdään parempi paikka.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie Donner


*Suom. huom. uutiskirjeessä oli video, joka on poistettu YouTubesta. Siinä viitataan valtavaan sini-vihreään valonsäteeseen, joka näkyi 7.11. klo 18 Santa Rosasta Etelä-Kaliforniaan


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron