Harris Lee (leeharrisenergy.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

4.2.2015 HELMIKUUN ENERGIAENNUSTE: VUODEN 2015 ENERGIA

ViestiKirjoittaja hammer » 06.02.2015 23:48

HELMIKUUN ENERGIAENNUSTE: VUODEN 2015 ENERGIA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Tämä on vuoden 2015 ensimmäinen energiaennusteeni. On ihana olla taas kanssanne ja tässä vuodessa 2015, hyvin erilaisessa vuodessa.

Ensin kertaus parista asiasta, mitä olen käsitellyt vuosien varrella ennusteissa.

Vuoden 2012 jälkeinen masennus/raskaus

Palauta mieleesi vuosi 2012 ja ne, joilla kenties oli suuria toiveita tai haluja siitä, mitä 21.12.2012 toisi tullessaan. Kuulin monien ihmisten tuolloin puhuvan siitä, etteivät he voineet edes ajatella vuoden 2012 yli, koska he tunsivat sen olevan niin tärkeä vuosi – mitä nyt?

No, olen maininnut aiemmin, että oli eräänlaista vuoden 2012 jälkeistä masennusta monilla henkisillä tai heränneillä ihmisillä. Ihmisillä jotka luulivat, että jotain tapahtuisi, mutteivät he sitten nähneet sen ilmentyvän ympärillään.

No, hyvä uutinen on, että 2015 olemme riittävän kaukana tuosta merkkipaalusta, että asiat alkavat kaikilla oikeasti maadoittua myötätuntoisessa, rakastavassa ja henkisessä toiminnalla.

2015 – rakastavan toiminnan lisääntymisvuosi

Tätä on jo tapahtunut joillakin teistä muutamana viime vuotena. Joistakin teistä on tuntunut kirkkaammalta ja maadoittuneemmalta kuin koskaan ennen siinä mielessä, mitä voitte tehdä maailmassa ja miten voitte käyttää sitä, miltä teistä tuntuu ja mitä näette, tuomaan lisää tietoisuutta toimintanne kautta. Tuomaan tuota tietoisuutta joko jollekin tapaamallenne ihmiselle tai luomaanne liiketoimintaan (ja haluatte sen olevan hyvin tietoista liiketoimintaa) – alueita on loputtomasti ja tällä tavalla monet teistä ovat jo keskittäneet huomionsa.

Mutta se yleisaalto, että kaikki saavat kiinni tuosta olotilasta, osuu meihin nyt enemmän kuin koskaan ja se jatkuu koko vuoden.

Tänä vuonna siis useammat ihmiset tulevat esiin siitä mudasta, joka heihin on vaikuttanut vuoden 2012 jälkeen, ja he alkavat tunnistaa, että he voivat elää. Todella elää, tehdä ja käyttäytyä tietoisesti ja rakastavasti elämässään ja maailmassaan.

Tiedän, että monet jotka katselevat näitä videoita, ovat herkkiä. On käytetty termiä "erittäin herkät ihmiset" niistä, jotka tuntevat paljon. Ja se on hyvä termi – on hyvä tietää se itsestään. Monet herkät ovat käsitelleet sitä tilannetta, että tunteminen lisääntyy kollektiivissa.

Herkät ja rajat

Siis planeetan ihmiset tuntevat enemmän kuin koskaan ja se on kannustanut monia herkkiä tai pakottanut monet herkät oppimaan vaatimaan omat rajansa. Mitä sinun siis herkkänä ihmisen tarvitsee tehdä varmistaaksesi, että tilaasi ei tunkeuduta tai ympärilläsi olevat eivät vaikuta sinuun?

Sinun täytyy kutsua itsesi elämään yhtä paljon, kuin usein ehkä tunnet olevasi tarkkailija tai toisiin reagoija.

Monet teistä ovat muutamana viime vuotena tunteneet, että äyskäröitte jatkuvasti vettä veneestä (energeettisesti ja tunteellisesti) ja yritätte vain pitää tasapainonne ja omat rajanne.

Tänä vuonna teidän herkkien on paljon helpompaa löytää jokin tapa maadoittua säännöllisesti elämäänne – on kyse sitten jostain liikuntarutiinista joka toimii teillä kolme kuukautta tai vuoden, omien rajojenne tutkimisesta syvemmin tai jostain toiminnasta, minkä haluatte laittaa maailmaan. Teidän on aika vaatia ja ottaa tilanne elämässänne ja maailmassa.

Koska niin paljon kuin tämä maailma onkin tunne- ja aistimispaikka, teidän jotka olette herkkiä, täytyy muistaa, että se on myös tekemispaikka. Ja tuo tekeminen voi olla hyvin rakastavaa ja hyvin tietoista.

Katso jotain sellaista kuin Dalai Lama. Hän kannattaa ehdottomasti tietoisuutta ja rauhaa, mutta hän myös tekee asioita koko ajan.

Ja sinulle tulee kaunis tasapainotila, kun olet henkisesti riittävän avoin. Sitten alat palata maadoittuneeseen kehoosi ja löydät tuon täydellisen kohtaamispaikan, missä voit saada lisää tietoisuutta tekojesi kautta joka päivä hyvin maadoittuneella tavalla.

Ja luomasi sisäinen tila sallii tämän.

Tilan tekeminen uudelle

Kun siis menemme tähän vuoteen, mieti, mitä tunnet olevasi valmis jättämään taakse.

Minkä tarinan itsestäsi olet valmis jättämään taakse?

Oletko valmis jättämään taakse sen ajatuksen, että kamppailet aina rahan kanssa?

Oletko valmis jättämään taakse sen ajatuksen, että olet liian herkkä saamaan ystäviä, joten sinun täytyy olla yksin koko ajan (vaikka se tekee tavallaan olosi kurjaksi)?

Kun vuosi on alkuvaiheessaan, on aina hyvä käyttää sitä fokusoitumiseksi siihen, mitä haluaisit luoda. Ja joskus meidän täytyy jättää vanha taakse voidaksemme luoda.

Koska olen puhunut tässä oikeasti luomisesta koko ajan.

Vuoden 2015 koko olemus on uuden luominen, ei ainoastaan tälle vuodelle, vaan tulevalle vuosikymmenelle.

Määrittele pelko, jottei se enää viettele

Näet tämän, jos katsot monia asioita, joita ihmiset haluavat pelätä (tai joista he sinkoutua pelkoon) – on se sitten vesisärötys, netin puolueettomuus tai yksityistämisyritys tai hallitus- ja talousasiat. Tällä hetkellä on menossa monia ns. "hyviä taisteluja", kuten kutsuisin niitä. Liikkeitä ja ääniä, jotka yrittävät nostaa tietoisuutta joistain planeettamme synkemmistä ja tiukemmista asioista.

Maailmassamme on sotkuisia puolia ja vakavia ongelmia käsiteltävänä, mutta muutamana viime vuotena olemme nähneet suuremman yhteisöaallon ja –äänen noihin ongelmiin liittyen. Ja tästä syystä ihmisissä myös kasvaa vähän enemmän usko.

Valtavirtamedia nauttii hyvin ankean kuvan maalaamisesta, mikä pitää meidät kansana hyvin voimattomana ja peloissaan. Luin kaksi päivää sitten artikkelin, mikä myötäili jotain, mitä olen aiemmin nähnyt todettavan tilastollisesti: olemme turvallisemmassa paikassa kuin koskaan ennen siinä mielessä, mitä ihmisten naapurustoissa tapahtuu ja mikä rikosmäärä on, ja kuitenkin ihmisillä on enemmän nyt ahdistusta tai pelkoja siitä, mitä tapahtuu, sen vuoksi miten paljon media ja meihin vaikuttavat asiat heijastavat meihin pelkoa tai miten paljon puhutaan pelosta.

Niinpä yksi suurimmista lahjoista jonka voit antaa itsellesi tänä vuonna, on oppia omista peloistasi.

Mitkä asiat laukaisevat pelkosi tai tavallisesti pelottavat sinua? Kirjoita ne, jotta voit nähdä ja tiedostaa ne.

Koska sitten kun ne tulevat seuraavan kerran, se ei ole enää kuin kummitus, joka tulee pelottelemaan sinua yöllä. Sanot vain: "Niinpä niin, tämä olen minä pelossani." Ja tiedät vetää henkeä ja tunnustaa, että sinussa on pelkoa, ja voit antaa sen siirtyä pois sinusta.

Kaikki elämässä liikkuu ja muuttuu, joten OLE TÄSSÄ NYT.

Kaikki energia ja tunteet joita tunnemme, voivat liikkua ja liikkuvat, joten emme ole koskaan pelossa koko päivän ja yön. On aikoja, jolloin siirryt pois tuosta tilasta ja menet johonkin muuhun. Ja tämä on tietoisuustanssia.

Tietoisuus kulkee jatkuvasti kuin aalto. Ja monilla teistä tämä vuosi ei ole enää yhtä paljon aalto, joka raahaa teitä mukanaan, vaan olette vähän enemmän jalat maassa ja teette asioita elämässänne tuossa aallossa.

Kun on henkinen ajattelutapa, on erittäin helppoa melkein sivuuttaa se elämä, missä on, koska ajattelee entisiä elämiä tai sitä, miten tietoisuus jatkuu ikuisesti, ja voi tuntea valtavan hengen sisällään.

Mutta tosiasia on, ollessamme tässä ihmiskehossa, kaikki kehon ohjelmointi, kaikki kehohistoria mikä tulee perheemme geenilinjasta ja kaikki mikä on energeettisesti suhteessa kaikkiin muihin ympärillämme, pyytää meitä olemaan tässä ja näkymään. Se pyytää meitä elämään omaa elämäämme.

Oletko valmis ELÄMÄÄN ja RAKASTAMAAN elämääsi?

Yksi asia minkä parantumattomasti sairaat ihmiset antavat meille kirjoittaessaan artikkeleita kokemuksistaan, on, että he sanovat tällaisia asioita: "Luoja, miten huolehdin aiemmin paljon. Ja heti kun sain diagnoosin, lakkasin huolehtimasta. Toivon, että olisin tiennyt sen aiemmin, koska nyt olen alkanut arvostaa jokaista tuntia tai päivää, mikä minulla on jäljellä."

Tuohon elämänvoimaenergiaan useammat teistä pystyvät yhdistymään tänä vuonna ja tulemaan siksi, koska monet teistä haluavat löytää ja ottaa takaisin tuon väljyyden sisällänne.

Kun otat takaisin tuon väljyyden/tilan sisälläsi, elämä muuttuu. Ymmärtääksesi, miten ja miksi kadotit sen – joko toisten ihmisten käyttäytymisen tai historiallisten haavojen laukaisemana – sinun täytyy tuntea pelkomallisi. Sitten kun tunnistat pelkomallisi, lakkaat uskomasta siihen yhtä paljon kuin ennen. Ja alat ottaa takaisin sisäisen tilasi enemmän ja enemmän kuin koskaan ennen. Sitten alat elää isommin ja pystyt jakamaan ja tuomaan tuon avoimen ja avaran energian toisille. Ja tästä syystä olemme kaikki täällä.

Haluamme yhdistyä

Olemme tässä muodossa, koska haluamme yhdistyä täällä olevaan verkkoon. Ja tämä verkko voi viitata ihmisverkkoon, mihin minun kaltaiseni ihmiset ovat kovasti kallellaan – olen hyvin kallellaan ihmisiin päin. Teissä on toisia, jotka pitävät enemmän luonnonverkosta tai eläinverkosta ja olette kallellaan sillä tavalla. Niinpä aivan kuten minä palvelen ihmisiä, sinä olet ehkä ekologi tai yhteisösi voima eläimistä paremmin huolehtimisen puolesta.

Periaatteessa se mitä kukin meistä tekee tässä evoluutioajassa, missä satumme olemaan maan päällä, auttaa tietoisuuden laajentumisessa ja transformoitumisessa planeetalla. Ja samaan aikaan laajentaa omaa sieluamme.

Mitä tarvitset enemmän?

Kysy siis itseltäsi, mitä haluaisit saada vähän enemmän elämänkokemuksiisi? Sinulla on lupa tehdä se.

Jollakin teistä on ristiriitaa tässä, koska ajattelette, ettei ole kovin henkistä olla kiinni tai haluta. Ja vastakkainen on itse asiassa totta, koska voit haluta saavuttaa tai kokea jotain hyvin tietoisesti nyt kaiken sen sisäisen työn vuoksi, mitä olet tehnyt. Haluat ehkä vain kulkea valossa enemmän kuin koskaan ennen tai meditoida enemmän, mihin tavallisesti teet aikaa.

Mitä sinä siis haluaisit kokea enemmän tänä vuonna?

Ja kun käytte läpi tätä, teidän kaikkien on todella hyödyllistä muistaa, että olemme yksinäisiä ja yhdessä tällä planeetalla. Hyvin usein silloin kun saamme romanttisen kumppanin tai esimerkiksi muutamme jononkin yhteisöön, unohdamme, että olemme maapallolla yksin ja myös yhdistynyt. Se osamme joka tietää, että olemme yksin, unohtaa joksikin aikaa, että olemme yksin. Ja niinpä alamme kiinnittyä tuohon suhteeseen tai tuohon yhteisöön ja se vie meiltä pois ahdistuksen yksinolemisesta.

Mutta sitten kun teet rauhan yksinolemisen kanssa, kaikki kasvaa, myös kiitollisuus ympärilläsi ihmisistä, joiden kanssa olet yhteydessä. Tosiasia on, että synnymme ja kuolemme jokainen yksin. Ympärillämme saattaa olla rakastavia ihmisiä, kun synnymme ja kuolemme, mutta jos ajatellaan asiaa, olet tällä hetkellä jossain syntymän ja kuoleman välillä. Ja sinulla on elämä, mitä voit elää ennen tuota kuolemaa, ja voit muuttua, kasvaa ja tanssia elämässäsi uudella tavalla joka päivä, jos sallit sen tapahtua.

Voiko elämä olla niin hyvää?

Työskentelen aina intuitiivisesti enkä koskaan tiedä, mitä aion sanoa, ennen kuin aloitan. Ja kuin pohdin asiaa nyt, luulen että olen keskittynyt näihin teemoihin viimeiset 10 minuuttia teidän kanssanne, koska voin tuntea levottomuutta monissa kehoissa, joille puhun. Monet teistä pitävät siitä, mitä sanon, mutta se tuo teissä esiin myös pelkoa. Pelko sanoo:

"Voinko sukeltaa siihen?"
"Voiko elämä olla niin hyvää?"
"Petyin aiemmin. Voiko elämä olla ok?"
"Voinko saada tilaa itselleni elämässäni?"

Vastaus on kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä. KAIKKI nuo asiat ovat mahdollisia.

Ne eivät ole aina totta joka hetki. Päivän joinain hetkinä käsittelemme haastavaa asiaa, joinain hetkinä tunnemme surua jonkin vuoksi, mitä ystävällemme tapahtuu, mutta kaikki liikkuu. Kyse on aallosta.

Siis teidän jotka tunnette olevanne tietoisuusaallon, energia-aallon, panttivankina, on itse asiassa aika päättää, että teidän on aika uida valitsemaanne suuntaan. Teidän on nyt aika päättää, mitä haluatte tehdä tänä elämänvuotena, joka on edessänne.

Emme koskaan tiedä, minne olemme menossa. Emme koskaan tiedä, miten kauan meillä on elämää jäljellä. Valitse siis kirkkaampi todellisuus itsellesi tänä vuonna. Ja kirjoita se muistiin aikomuksena.

Aikomustesi luominen

Jos kuuntelet minua ja tunnet jonkin kipinöivän sisälläsi, mutta et tiedä sitä tarkkaan, vaan jokin herää sinussa puhuessani, kirjota aikomus. Kysy, millainen tämä vuosi olisi sinulle, jos se olisi elämäsi paras vuosi? Mitä tämä vaatisi?

Kirjoitat ehkä: "Saan uskomattoman rakastavia suhteita", koska tunnistat kaipaavasi rakastavia suhteita. Aikomukset voivat olla yksinkertaisia ja yhtä hyvin tunnepohjaisia kuin tekemistä tai jonkin fyysinen luomus. Voit vain ilmaista aikomuksen siitä, miltä haluat enemmän aikaa itsestäsi tuntuvan koko elämässäsi tai tietyllä alueella.

Siis kyllä, tämä on helmikuun 2015 ennuste, mutta oivallan nyt, että tämä on itse asiassa vuosiviesti kaikille teille käytettävissämme olevasta vuoden 2015 energiasta ja siitä, miten sen kanssa voi työskennellä.

Siis salli itsesi todella kokea ja kutsu itsesi kokemaan oma palasi kakkua täällä maan päällä. Sinun kokemuksesi. Sinun elämäsi.

Voit valita ja ohjata uudelleen koska tahansa.

On upeaa olla taas kanssanne tässä ennusteessa ja kiitos kaikille teille, jotka teette lahjoituksen joka kuukausi. Se todella tukee meitä ja olemme siitä hyvin kiitollisia. Halutessasi voi tukea nettisivuillamme.

Ja toinen uutiseni teille on, että pidän Energiamestaruusretriitin Coloradossa. Pidin ensimmäisen Norjassa tammikuussa ja se oli taianomainen kokemus. Se on kolmen päivän uppoutuminen energiatyöhön, kanavointiin ja ääniparannukseen. Se pidetään huhtikuun puolivälissä täällä USA:ssa. Yksityiskohta voit katsoa nettisivuiltamme.

Paljon rakkautta kaikille ja nähdään ensi kuussa. Pitäkää huolta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.3.2015 NOPEAMMAT AJAT JA TUNTEET VARJOISSA JA VALOSSA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 04.03.2015 13:58

3.3.2015 23:49


*MAALISKUUN ENERGIAENNUSTE: *

*_NOPEAMMAT AJAT JA TUNTEET VARJOISSA JA VALOSSA_*

*__*

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com
<http://www.leeharrisenergy.com>)

2.3.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa maaliskuun 2015 energiaennusteeseen.

Olemme San Franciscossa tässä kuussa ja "meillä" tarkoitan teitä ja
minua, koska epätavallisesti olen täällä tässä kuussa yksin ja filmaan
tätä yksin. Minusta ei koskaan tunnu yksinäiseltä, koska tunnen, että te
kaikki kuuntelette tätä.

Ja minun on sanottava, että aloitin tämän videon tai yritin aloittaa sen
noin viisi kertaa, mikä ei ole normaalia minulle, mutta tämän kaupungin
energiataso ja suurempi häiriötekijätaso ovat ehdottomasti läsnä, mutta
se voi olla aina hyvää harjoitusta. Minusta tuntuu, että kun ympärillä
on paljon häiriötekijöitä, energiaan keskittymisen hiominen on osa
päivittäistä työtä – samaa työtä mitä teemme joka päivä. Siis tämä
kaunis ja eloista kaupunki on melkoinen paikka ja toivon, että tunnet
jotain siitä linssin läpi.

Puhutaan nyt maaliskuun energioista ja siitä, mitä panette merkille
tulevana kuukautena.

Haluaisin heittää pöytään kaksi avainsanaa tai otsikkoa – toinen on
"nopeampi" ja toinen "taustamelu". Lupaan, ettei "taustamelu" ole
tarkoituksellista sanaleikkiä (naurua). Sain tuon sanan tänä aamuna,
kuin virityin maaliskuun energiaan, ja kappas vaan, tietysti olen hyvin
tietoinen taustamelusta verrattuna kukkulamme tavanomaiseen hiljaisuuteen.

Mutta käsitelläänpä ensin sanaa "nopeampi".

*Nopeammat ajat ja nopeammat energiat*

"Nopeampi" on osa elämäsi kuvioita tässä kuussa ja joillekin teistä se
voi aiheuttaa kysymyksen: "Olenko vähän liian pakahtunut? Tapahtuuko
liikaa kerralla?"

Totuus on, että mallinnat itseäsi uudelleen kyetäksesi käsittelemään
nopeampaa elämää. Ja "nopeammalla elämällä" en välttämättä tarkoita,
että tunnet musertuvasti työstä tai sinulle ladataan liikaa vaatimuksia
– enemmänkin alkaa nyt tapahtua hyvin tunnetason kokemista meillä
kaikilla tällä planeetalla. Panemme merkille, että kaikki nopeutuu. Ja
tämä johtuu siitä, että kaikki avautuu energiatasolla.

Niinpä avautuessasi avautuvalle maailmalle, on kokemus
moninkertaistumisesta.

Se ei ole vain henkilökohtaista avautumistasi tai kehittymistäsi, että
tunnet näin. Kyse on suoraan siitä, miten koko tämä planeetta ja sen
ihmiset alkavat nousta ja muuttua yhdessä.

Tämä voi olla konstikasta. Se voi muuttua kuumuudeksi tunteissa ja
toiminnassa.

*Pimeys nousee ja yrittää hallita valoa*

Näemme tätä maailman näyttämöllä. Näemme kuumentuneita alueita ja
väittelyjä, joista jotkut näyttävät olevan kivikaudelta. Niinpä
esimerkiksi näemme kontrollointia, mitä yritetään kohdistaa naisten
oikeuksiin Amerikassa, ja äkillistä homofobian ja rasismin heräämistä
"kaapissa olevilla" alueilla ympäri maailmaa. Olemistapoja joiden yli
olisi toivonut ja tuntenut siirrytyn jo kauan sitten.

Mutta syynä näiden asioiden pintaan nousemiseen on, että tällaisena
avautumisaikana pimeät tai supistuneet energiat nousevat myös. Ne
nousevat kohti sitä, mikä avautuu, ja yrittävät omaksua sen tai vetää
sen alas.

Koeta siis olla lannistumatta liikaa, kun näet tätä. Ole puolestapuhuja
tai aktivisti alueilla, joista olet intohimoisin, ilmaistaksesi oman
kantasi tai puolustaaksesi uskomuksiasi alueilla, joilla tunnet
itselläsi olevan jotain annettavaa.

Mutta yritä muistaa kaikessa tässä, että on todella tärkeää palata
itseesi aina silloin tällöin, ja sitten kun tuntuu musertavalta,
tunnistaa: "Huh! Kaikki on nopeampaa ja intensiivisempää, myös oma
prosessini."

Jotkut teistä siis huomaavat, että elämänne kulkee nopeasti – on se
sitten synkronismia tai kykyä "monitoimia" tavalla, mitä teillä ei ole
ollut aiemmin.

Mutta haluaisin todella kohdistaa tämän sanan "nopeampi" tunteisiin.

Huomaat, että tunteellisesti maaliskuu on nopeampi kuukausi kuin
koskaan. On kyse sitten jonkin tunteen äkillisestä heräämisestä, mikä
ilmestyy ilman mitään selvää varoitusta tai katalyyttiä – osittain koska
sallit korkeamman tunnetason ja osittain koska maailma tuntee paljon
enemmän – tai reagoit isosti johonkin laukaisijaan tai katalyyttiin. Jos
pysyt tietoisena, huomaat tunteita purskahtavan lävitsesi ja sinusta
ulos nopeammin.

*Ilo yhdistyneisyyden tunteesta*

Riippuen siitä, missä kohtaa olet omassa kehityksessäsi tunteiden
käsittelemisessä ja kokemisessa, se näyttää kaikelta äärimmäisistä
tunnepurkauksista aina siihen, että huomaat sydämesi hienovaraisemman
nykytilan jokapäiväisessä elämässä. Eikä aina tavalla, mikä saa olosi
tuntumaan haavoittuneelta tai paljaalta ja mikä on epämukavaa, vaan
usein tunnistat kehossasi suuremman tunnetason kaikkialla, minne menet,
ja kaikkien kanssa joita kohtaat.

Niinpä teille jotka kehitätte tätä uutta tunnekykyä ja työskentelette
tietoisesti sen kanssa, tämä tuntuu enimmäkseen ihanalta. Sen kokeminen
antaa teille uskomattoman tunteen syvemmästä yhteydestä kaikkeen, mikä
on aistillista ja energeettistä elämässä. Ja tämä on itsessään
kotiinpaluu teille, koska yhteys on se, mitä olemme kaikki täällä
perimmiltään kokemassa. Yhteys on todella tämän planeetan kultaa –
kokemuksemme yhdistymisestä johonkin, mistä olemme intohimoinen, tai
johonkuhun jonka kanssa koemme suurta rakkautta. Ja tuota rakkautta on
joka tasolla – kumppanuus, avioliitto tai intiimi rakkaus tai se
rakkaus, mitä voit kokea jonkun vieraan kanssa, jonka ohi kuljet, ja te
kaksi vain hymyilette toisillenne ja tunnette tuon yhteyden.

*Yhteystunteen varjopuoli*

Toinen puoli tästä, mitä jotkut teistä ehkä nimittäisivät
"varjopuoleksi", on, että tämä suurempi yhteystaso voi nostaa
äärimmäisiä tunteita, mitkä punnitaan negatiivisiksi. Tunteita jotka
eivät tunnu kovin hyviltä.

Tiedän, että monet teistä ovat kyllästyneitä puhdistamiseen – tähän
kolmen, neljän, viiden vuoden prosessiin, missä tunnet puhdistavasi
tunteita, puhdistavasi tunteita ja puhdistavasi tunteita.

Olen sanonut tämän aiemmin, mutta jos tunnet sen olevan oma tarinasi,
sinun kannattaa ehdottomasti tarkastella energiarajojasi.

Sinun kannattaa ehdottomasti tarkastella:

* Miten tuet hermostoasi – onko se ylistimuloitu?

* Tarvitseeko sinun auttaa hermostoasi rauhoittumaan keskittyneemmin?

* Voiko joku henkilö tai menetelmä auttaa sinua fokusoitumaan tähän?

Teille jotka tunnette säännöllisesti kaaosta, se on todellinen vaatimus
oppiaksenne, miten ollaan hiljaa paikoillaan.

Jos siis tunnet, että sinua pommitetaan kaoottisesti kaikkialta tai
sisälläsi, tee jotain hyvin yksinkertaista. Mene johonkin huoneeseen
yksin. Mene makuuhuoneeseen 10 minuutiksi ja sulje ovi, ole ilman
ulkoisia häiriötekijöitä – melu tai äänet tai puhelin – ja vain ole
itsesi kanssa.

Jollakin teistä tämän tekeminen räjäyttää auki pohjalla olevat tunteet.
Mutta se on hyvä asia – parempi kuin antaa tämän kaaoksen pyörittää
elämäänne ja saada teidät hermostumaan koko päivän ajan.

Joskus meneminen makuuhuoneeseen, oven sulkeminen ja hiljaisuuden
saaminen ympärilleen energeettisesti (ja äänistä), sallii purskahtaa
itkuun. Ja kun purskahdat itkuun, ulos tulee pohjalla oleva tunne.

*Tukahdutetun vihan sisäinen tuli*

Tämän toinen puoli on joillakin teistä viha ja joissain tapauksissa raivo.

Raivo ja viha. On hassua, että kun vain sanon nämä sanat, voin tuntea
hermostuneisuutta meissä kollektiivina. Olen sanonut samaa pelosta ja se
on totta. Pelkästään sana "pelko" saa meidät hermostumaan.

Viha ja raivo saavat meidät hermostumaan, koska ajattelemme
turvallisuutta. Ajattelemme henkilökohtaista turvallisuutta, jos joku on
vihainen tai raivoaa meille. Ajattelemme myös omaa vastuutamme toisten
turvallisuudesta ja näin tuomitsemme ajatuksen raivosta tai vihasta
siltä varalta, että heitämme sen jonkun niskaan tai se on tuhoavaa.

Viha ja raivo on monille teistä kokemus sisäisestä tulesta. Ajatelkaa
sitä juurichakran käynnistymisenä ja tulen kulkemisena kehonne läpi.

Luin yhtenä päivänä näyttelijä Kathleen Turnerin haastattelun ja hän
sanoi, että hänellä on ollut vihaa koko elämänsä ja se on auttanut häntä

lietsomaan aktivismia alueille, joilla ihmiset tarvitsevat apua. Tämä on
tunteen taitavaa käyttöä. Tunteemme ovat meissä syystä ja jos tunnet
vähän vihaa ja huomaat sitä nousevan tässä kuussa, kysy itseltäsi: "Mitä
voin tehdä tällä? Miten voin alkemisoida tämän minussa palavan energian
muotoon, mikä voi olla hyödyllinen ja tasapainoinen minulle tai suotuisa
maailmalle?"

Viha ilmenee myös siinä, että monilla teistä on todella kipeä vatsa tai
olette "köyden päässä" joissain suhdekysymyksissänne.

Puhuessani tästä saan hyvin mielenkiintoisen tunteen, että jotkut teistä
ovat saaneet tarpeekseen ja tuo sana on "hyväksikäyttö". Tunnette, että
rajojanne on hyväksikäytetty tai joku on käyttänyt hyväkseen teitä. Ja
luulen, että nämä tunteet tulevat esiin hyvin vaistomaisesti joillakin
teistä tässä kuussa.

Haluaisin muistuttaa, että jos käyt läpi tuota prosessia, yritä olla
oikeuttamatta psyykkisesti sitä, mitä teet.

Meillä kaikilla on omat hetkemme, jolloin tunnemme olevamme jonkun
toisen uhri, ja hetkemme jolloin käsittelemme jotain tunnehaavaa, missä
olimme uhri menneisyydessä ja nyt esitämme sitä tämän ihmisen kanssa.

Mutta perimmiltään totuus on, että sitten kun menet yli haavoista, koska
olet päässyt kosketukseen pohjatunteiden kanssa, pääset pois tuosta
psyykkisestä luokittelusta: "Olin hänen uhrinsa, hän oli
hyväksikäyttäjäni." Silloin kun jäät jumiin noihin puitteisiin, se voi
jättää sinut hyvin tasapainottomaksi.

*Ole kärsivällinen tunteissasi, ennen kuin toimit*

Jos siis tulet tässä kuussa tunteelliseksi tai tunnet vihaa tai raivoa,
yritä antaa parhaan kykysi mukaan itsesi kokea tuon tunne toimimatta.

Esimerkiksi jos haluat lähettää jollekin raivostuneen sähköpostin tai
haluat soittaa jollekin ja kertoa, mikä hänen ongelmansa on, yritä ensin
vetää henkeä ja saada itsesi kiinni ennen sen tekemistä. Koska voin
luvata sinulle, että päivässä tai nopeammin sinulla ei liity tuollaiseen
tunteeseen samaa tarkoituksentuntua.

Tämä kuukausi on vain erittäin tunteva. Ja tiedä myös, että olemme
kaikki tässä ajassa nyt. Kaikki tuntevat enemmän, mutta viha ja raivo
ovat esillä henkilökohtaisella tasolla, koska näemme kollektiivisesti
monia tuhoisia esimerkkejä niistä maailmassa.

*Evoluutiomme tässä urheassa uudessa maailmassa*

Jos katsotaan joitain asioita, joita tapahtuu naisten oikeuksien
kontrolloimisessa tai yrityksessä ottaa pois naisten
lisääntymisoikeudet, jos katsotaan homofobian ja rasismin heräämistä
tietyissä osissa maailmaa, tämä on todellista pimeää keskiaikaa. Se on
todella vanhaa energiaa – vanhaa ja pimeää.

Aina kun joku ryhmä tai ihminen haluaa tappaa tai rajoittaa toista
ryhmää tai ihmistä tai ottaa pois sen vapauden, käsittelemme pimeää,
tiheää energiaa, mikä on ollut tällä planeetalla hyvin pitkään, ja koska
tällä planeetalla on paljon valoa ja avautumista, näemme myös tämän
pimeyden nousevan.

Sitä on vaikeaa katsoa, tiedän. Kun teidän kaltaisenanne ihmisenä näen
tai kuulen noista asioista, se ei saa oloani tuntumaan hyvältä.

Mutta on paikka, mihin kaikkien meidän on tultava tässä uudessa urheassa
maailmassa, koska vaatii rohkeutta elää tällä hetkellä, jos on jollain
tavalla yhteydessä omiin tunteisiinsa tai aisteihinsa. On aika, jolloin
monien meistä täytyy tavallaan löytää vahvuutta, mitä emme tienneet
itsellämme olevan ja mikä on evoluutiomme tarkoitus.

Evoluutiomme tarkoitus on, että voimme tulla vahvemmaksi ja suuremmaksi
siinä, kuka olemme, eikä vain osallistua yhteiskuntaamme, vaan myös
kokea osallistumisemme hyvin tuntuvalla tavalla.

*Taustasta tulee etuala*

Maaliskuun toinen teema on siis "taustamelu".

Elämäsi tekijät ja alueet jotka ovat olleet taustamelua, tulevat nyt
esiin. Jos siis suhdedynamiikka jonkun ihmisen kanssa on kalavanut sinua
monta kuukautta, se tulee pintaan maaliskuussa. Jos on se pohjatunne,
että sinun täytyy tehdä jokin muutos etkä voi tehdä sitä, maaliskuu on
todella hyvä kuukausi antaa sen nousta ja saattaa asia loppuun.

Ajattele sitä aikana, jolloin selvitetään kaikki, mikä on kalvanut sinua
pitkän aikaa. Ja jos tunnet, että kuvionasi on ollut välttää sitä, sano
vain itsellesi tässä kuussa: "Olen valmis päästämään irti tästä
välttelemisestä – minä vain teen sen."

Pahinta mitä voi tapahtua, on, että yrität tehdä sen ja sitten pysäytät
itsesi. Mutta yritä valjastaa tämä nopean transformoitumisen erittäin
voimakas energia nyt.

*Transformaation saatavuus*

Kaiken vauhti – tunnetaso ja sen pintaan nouseminen, mikä on
tukahdutettu. Kaikki nämä asiat itse asiassa edistävät voimakkaita ja
todella transformatiivisia tilaisuuksia.

Jos sinun siis täytyy mennä aina silloin tällöin makuuhuoneeseen, sulkea
ovi ja sanoa (syvä huokaus): "Voi hyvä luoja! Paljon tapahtuu enkä
tiedä, pysynkö perässä!", tee se!

Lupaan, että pysymme perässä, mutta emme voi pysyä perässä, jos emme opi
ylläpitämään itseämme kaikessa vauhdissa.

Niinpä koko ajan, kaikissa näissä energiaennusteissa viimeisten kolmen
tai neljän vuoden aikana tunnen oikeastaan, että minulla on ollut vain
yksi tehtävä. Ja se on jatkaa meille sen muistuttamista, että voimme
löytää sen, mitä tarvitsemme sisäisesti pysyäksemme vahvana ja rohkeana
tässä maailmassa – erityisesti herkät joukossamme. Tiedän, että se voi
olla haastava alue ja meillä kaikilla on ollut kokemuksemme, joissa emme
ole tunteneet suurta kykyä olla tuossa paikassa.

*Tukekaa toisianne*

Viimeisenä asiana tässä kuussa sanon, että tiedostakaa toistenne
tukeminen. Jos tässä kuussa teet yhtä asiaa, noudata "kuka tarvitsee
tukeani?" –periaatetta.

Olen varma, että monet teistä ovat hyvin ohjelmoituja olemaan sillä
tavalla joka tapauksessa, mutta miksi et fokusoituisi tässä kuussa
siihen, että tämä on yksi oletustarkistuksistasi aina silloin tällöin.
Kysy aina silloin tällöin itseltäsi: "Kuka tarvitsee tukeani? Kelle
voisin soittaa nyt?"

Ja monet teistä tekevät tätä intuitiivisesti. Ajattelet ehkä tuota
lausetta ja joku ystävä tulee välittömästi sielusi silmiin. Soita
hänelle, kirjoita sähköposti tai ajattele häntä, lähetä hänelle
rakkautta sisältäsi, jos sinusta ei tunnu siltä, että haluat
kommunikoida suoraan.

Tuetaan toisiamme ja kehitetään aitoa kykyämme tehdä se. Kun olemme
ajassa, missä tietyt ryhmät haluaisivat meidän irrottautuvan toisistamme
ja pelkäävän, se vahvuus minkä me kaikki löydämme itsestämme tällaisina
aikoina yksilöinä ja ryhmänä, on yhdistyä ja huolehtia toisistamme.

*Yhteys ja rakkaus*

Ihmisyksilönä et voi huolehtia kaikista. Et voi pelastaa kaikkia, jotka
näet. Mutta voit antaa itsesi, rakkautesi, välittämisesi ja huomiosi
tavalla, mikä ilmestyy sinulle, tai kenelle tahansa, kuka tuntuu
oikealta kunakin hetkenä. Joillekin teistä se merkitsee puhumista
jollekin, toisille se merkitsee keiton tekemistä hänelle tai aterian
ostamista. Toisten tukeminen saa aina erilaisen muodon, mikä riippuu
sinusta ja siitä, kenen kanssa olet, mutta se kaikki on perimmiltään
samaa – rakastavaa ja välittävää toimintaa toisia kohtaan. Ja sitä
todella tarvitsemme.

Ajattele siis tässä kuussa, kuka tarvitsee tukeasi ja missä voit antaa sitä.

Se ei saa ainoastaan oloasi tuntumaan hyvältä – se piristää näitä
ihmisiä ja tekee sinusta paljon yhdistyneemmän täällä olemisen
tarkoitukseen, mikä on yhteys ja rakkaus.

Kaverit, kiitos, kun kuuntelitte tässä kuussa.

Saan useita sähköposteja aina, kun päälläni on tiettyjä t-paitoja. Se on
tavallaan hassua, mutta saamme toisinaan ihmisiltä sähköposteja: "Mistä
Lee sai tuon t-paidan?"

Niinpä tänään valitsin hyvin tietoisesti sellaisen, mistä voin todella
kertoa, mistä voit mennä hankkimaan sellaisen, jos pidät siitä. Se on
lahja ystävältäni Dana Weekleyltä, joka on myös "Energy Speaks"
–kirjojeni mandalakuvittaja. Hän lähetti minulle tämän mandala-t-paidan
ja rakastan sitä. Käytän sitä säännöllisesti ja ihmiset kommentoivat
sitä aina. Jos siis haluat tilata tällaisen itsellesi, voit mennä Danan
nettisivuille NineTomatoes.com <http://ninetomatoes.com/> – hänellä on
näitä t-paitoja siellä.

Ja haluan sanoa ison kiitoksen teille, jotka lähetätte taloudellisia
lahjoituksia. Se vaikuttaa kovasti siihen panostukseen, mitä teemme
ennusteisiin, joten kiitos teille, jotka jo teette tätä. Ja jos sinä
haluat tehdä saman, voit lahjoittaa nettisivuillamme.

Ja teille jotka lähetätte rakkauslahjoituksia tai ystävällisiä viestejä,
on upeaa kuulla teistä ja saada viestejä ja tukea – kiitos sitä. Olemme
pyörä ja olemme yhteydessä ja ilmestyn tekemään tämän hyvin suoraan,
koska te pyydätte minua ja tiimiäni.

Meillä on myös muutama paikka jäljellä, jos haluat tulla mukaamme
Coloradon energiamestariretriittiin huhtikuussa.

Nähdään ensi kerralla ja rakkautta kaikille teille ja toivon, että
teillä on upea kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa,
lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman
elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio
omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi
ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin
pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

12.3.2015 JOKAPÄIVÄISET ENERGIAT – MILLOIN MADONNAN TEILAAMI

ViestiKirjoittaja hammer » 05.04.2015 00:06

JOKAPÄIVÄISET ENERGIAT – MILLOIN MADONNAN TEILAAMISESTA TULI URHEILUA?

Kirjoittanut Lee Harris (http://www.leeharrisenergy.com)
12.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla on Facebook-sivu, mitä pidän vain lähimmille ystäville ja perheelle, ja esitin siellä viime viikolla kysymyksen Madonnasta. Ne reaktiot joita olin huomannut hänen (paljon julkisuutta saaneesta) putoamisestaan The Brit Awards –tilaisuudessa, todella hämmensivät ja yllättivät.

Julkiset reaktiot paljastivat paljon enemmän tuomitsevuudestamme kuin mistään, mikä liittyy naiseen, joka kaatui julkisesti, mutta pääsi välittömästi takaisin ja jatkoi esiintymistään.

Kirjoitin tuon postauksen, koska halusin nähdä, mitä ihmiset todella tunsivat tästä koko asiasta, ja heidän vastauksensa olivat monenlaisia ja kiehtovia.

Niinpä avaan nyt samaan postauksen teille kaikille, jotta voimme keskustella ja tutkia asiaa yhdessä. Voit nähdä postaukseni puhtaasti Madonnaan keskittyvänä. Tai voit nähdä sen energiakeskusteluna siitä, miten reagoimme naisiin, ikään, seksuaalisuuteen ja niihin, jotka kaatuvat.

Video (https://youtu.be/Qx5IMCJFIMw)

Milloin Madonnan teilaamisesta tuli urheilua?

Näin videon hänen kaatumisestaan The Brits –tilaisuudessa ja se näytti sattuvan. Ensimmäiseksi olin vaistomaisesti huolissani hänestä. Hän kaatui melko pitkälle taaksepäin, useita askelia ja hän sanoi Jonathan Rossin haastattelussa saaneensa siinä piiskaniskuvamman.

Kuitenkin sille nauraminen näyttää olevan normi useilla ihmisillä.

Juttu on niin, että olin 8-vuotias, kun minusta tuli hänen faninsa ja nyt 30 vuotta myöhemmin (erityisesti kun menetimme 80-luvun supertähdet Michael Jacksonin ja Whitneyn huumeille/lääkkeille), olen edelleen täynnä ihailua siitä sisusta ja kantista, mitä vaatii tulla esiin ja tehdä, mitä hän tekee.

Minulla on useita ystäviä, jotka "vihaavat häntä" tai ajattelevat, että "hänen pitäisi pukeutua ikänsä mukaisesti" tai "hän ei ole taitava laulaja tai laulunkirjoittaja" tai "hän on saanut osansa ja hänen pitäisi laahustaa johonkin pimeään nurkkaan". Hänen herättämänsä vihan ja katkeruuden määrä hämmästyttää minua.

Vaikka kunnioitan sitä, ettei meidän kaikkien tarvitse pitää hänestä, hänen musiikistaan tai valinnoistaan, minusta on surullista, että kaikki haluavat teilata hänet. Tiedän faktana, että jos hän olisi mies, hän ei saisi edes 20% niistä haukuista, mitä hän nyt saa. Paljon tästä on seksismiä ja ikärasismia, joita kumpaakin vastustan, koska ne ovat jakavia ja epäterveitä yhteiskunnallemme.

Minusta on jotain hyvin rohkaisevaa multimiljonäärissä (joka ei varmasti tarvitse rahaa), joka haluaa edelleen tehdä työtä, mitä hän on tehnyt yli 30 vuotta. Erityisesti kun hän tietää, että vaikka hänellä on faneja, hän saa myös julkista tuomitsemista. Ja rehellisesti sanottuna, jos tuo nainen haluaisi pukeutua neonväriseen virtahepoasuun 70-vuotiaana, minusta hänen matkaansa ja valintojaan olisi silti mielenkiintoista seurata, koska muistan hänen olleen osa elämäämme ja kulttuuriamme pitkään ja sillä on arvoa minulle. Ne jotka elävät heimoissa, arvostavat vanhimpiaan ja minusta emme tee sitä modernissa länsimaisessa yhteiskunnassa. Ja me KAIKKI vanhenemme. Se on yleismaailmallinen määränpää.

Sitten kun hän on kuollut, ihmiset katsovat taaksepäin ja oivaltavat, ettei ollut ketään hänen kaltaistaan. Ja monien jotka ovat kritisoineet häntä, ääni pillissä muuttuu, koska hän ei ole enää provosoimassa toisissa reaktioita, mitkä saavat heidät tuntemaan, että hänet pitäisi tuomita omien sisäisten reaktioidensa vuoksi. Toivon, että tulevaisuudessa kehitymme yhteiskuntana sen tuomitsemistavan yli, mihin olemme hyvin halukkaita nyt.

Ihmiset, puhutaanpa tästä alla olevassa kommenttitilassa, koska se on omituinen asia.

Ja ei, en halua kenenkään pitävän hänestä. Olen vain vähän huolissani siitä, miten monet ihmiset päästelevät höyryjään käyttäen häntä symbolina … ja rakastan oikeasti kuulla kommenttejanne siitä.

Isoa rakkautta
Lee
X

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.4.2015 HUHTIKUUN HERÄÄMISIÄ – ASTUMINEN VOIMAAN JA RAUHAAN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.04.2015 19:38

HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE:

HUHTIKUUN HERÄÄMISIÄ – ASTUMINEN VOIMAAN JA RAUHAAN



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

3.4.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)



Hei kaikille ja tervetuloa huhtikuun 2015 energiaraporttiin.



Toivottavasti teillä kaikilla menee hyvin. Tiedän, että maaliskuu oli superintensiivinen. Ja riippuen siitä, mitä teet elämässäsi tai miten pärjäät omassa prosessissasi siinä, miltä elämä sinusta tuntuu, tuo energia vei jotkut todella korkeimmista korkeimmalle ja jotkut todella alas. Sellainen oli maaliskuun työntöenergia.



Viime kuun ennusteessa sanoin paljon intensiivisestä vauhdista ja niistä tausta-asioista, joita nousee elämässä pintaan ratkaistavaksi. Puhuin rajoista. Korostin myös vihaenergiaa ja sitä, miten sitä voi tulla esiin, ja voit tuntea voimakasta tarvetta ilmaista sitä.



Tämä kuu on melkein vastakohta, mitä kommunikointiin tulee.



Kommunikoinnin uudelleenasetus



Sydän ja kolmas silmä avautuvat erittäin voimakkaasti tässä kuussa. Se on tilaisuus meille kaikille – että sydämemme ja visionääriaspektimme (osamme joka pystyy näkemään eteenpäin, uudelleenluomaan elämämme ja muokkaamaan sitä, minne olemme menossa) ovat hyvin aktiivisia.



Mutta mielenkiintoista kyllä, se merkitsee, että kurkku on kokemuksena vähän kummallinen tässä kuussa. Niinpä et ehkä huhtikuussa tunne kutsua kommunikoida lainkaan, erityisesti te jotka olette hyvin ilmaisevia ihmisiä ja kovia kommunikoimaan. Joko pidätte puhumisesta tai luomisesta. Saatat huomata, että lopetat puhumisen ja luomisen huhtikuussa, koska käyt läpi nollausta.



Energia liikkuu niin, että kehon eri alueet avautuvat tai laajentuvat vuorotellen. Ja maaliskuu oli hyvin työntävä ja se ajoi paljon energiaa juurestamme kehon läpi, mistä syystä räjähdyksiä saattoi tapahtua.



Esimerkiksi ajattele lonkkiesi väliin tulipallo, mikä nousee ja laajenee, kun se syöksyy lävitsesi. Huomaat tämän, jos olet meditoija tai joogi. Voit huomata tämän myös seksin aikana. Energia nousee tuosta kehon osasta ja se voi kulkea koko kehon läpi – tämä on tantrista.



Kun tämä tapahtuu jokapäiväisessä elämässä ilman mitään näitä katalyyttejä, se luo energiahuuhtelun suhteissa ja elämän muilla alueilla. Voimme ottaa tuosta huuhtelusta vain tietyn määrän, kunnes meidän täytyy – ei vain rauhoittaa energiajärjestelmä, vaan vielä tärkeämpää – antaa itsellemme tilaa, jotta nämä energiat ottavat muodon elämässämme.



Työnteko ilman kärsimystä



On muistettava, että meidät on erityisesti länsimaisessa yhteiskunnassa opetettu suorittamaan kovasti, keskittymään tavoitteisiin ja olemaan hyvin herpaantumaton työskentelyssämme. Tiedät tämän hyvin: teet työsi, työskentelet uupumukseen saakka, saat muutaman vapaapäivän vuodessa ja sitten loman. Ja usein tuon loman aikana ihmiset sairastuvat, koska he toipuvat.



Tätä toimintamallia olemme periaatteessa hajottamassa maapallolla nyt kollektiivina. Hitaasti mutta varmasti. Kyllä, kuulen monien teistä sanovan: "Olen edelleen työpaikassani … minun täytyy edelleen tehdä töitä", ja tajuan sen. Meissä on hyvin harvoja, jotka eivät tee töitä selviytyäkseen taloudellisesti. Lisäisin kuitenkin myös, että useimmat tuntemani ihmiset jotka ovat hyvin varakkaita, jatkavat edelleen työntekoa, koska se on heidän tarkoituksensa ilmaisemista.



Väittäisin, että jos kamppailet oikeasti työssäsi, kyse ei ole siitä, että vihaat työntekoa, vaan teet väärää asiaa. Ole siis kärsivällinen, koska joskus työpaikan vaihtaminen voi viedä noin vuoden.



Äläkä vain istu siellä ja ole vihainen työllesi. Itse asiassa mieti: "Mitä voin tehdä tämän muuttamiseksi? Minulla on voima muuttaa."



Vaikka elättäisit perhettä tai tuntisit, että maailma on sinua vastaan, mitä voit tehdä muuttaaksesi asioita?



Jos kärsit sisäisesti siitä, mitä teet, on parempi tapa. Ja voit luoda uudestaan samat (tai samanlaiset) olosuhteet, joissa olet tällä hetkellä, paljon vähemmän kärsimyksen kera. Tämä on evoluutiopolku meille kaikille.



Jos siis kärsit ja olet vihainen siitä – ja olet vihainen maailmalle siitä – mieti sitä oikeasti tässä kuussa, koska ongelmana tässä asenteessa ja tuntemistavassa on, että sillä oikeasti estetään vain sinua.



Sitten kun pystyt siirtymään noiden vihatunteiden läpi ja antamaan niiden nousta järjestelmäsi läpi, avaudut taas. Näin energia tanssii lävitsemme.



Huhtikuun energiavirtaukset – tyynempää, villimpää ja hypervirittynyttä



Ja näin energia tanssi kuin banshee maaliskuussa. Se oli villi tanssija. Ja huhtikuussa se on varmasti paljon tyynempää … ja paljon villimpää.



Minun pitäisin tietysti lisätä varoitus, että olemme nopeammilta tuntuvissa ajoissa kuin koskaan aiemmin ja se jatkuu. Mutta kun sopeudumme siihen – kuten sanoin maaliskuussa – kouluttaudumme nyt melkein hypertuntemiseen, hypernäkemiseen ja hypertiedostamiseen. Totumme planeetalla heränneen elämisen uuteen tasoon.



Sanot ehkä: "No, tunnen ihmisiä, jotka eivät ole hereillä." Kyllä, mutta heidätkin katalysoidaan tuntemaan ja yhdistyneeseen elämiseen. Heillä ei ehkä ole samaa tietoista kieltä tai kokemusta siihen liittyen kuin sinulla, mutta olemme kaikki tässä yhdessä, vaikka haluaisitkin ajatella itseäsi hyvin erillään muusta maailmasta. Olemme kaikki tällä planeetalla samaan aikaan ja meillä on eri kokemuksia eri kerroksissa, mutta kaikki käyvät läpi – kuten sanoin viime kuussa – hyvin uutta aikaa, minkä oppiminen navigoimaan vie aikaa.



Synkronismi ja tilan tekeminen itselle



Synkronismi on vielä selvempää kuin maaliskuussa, koska sinulla on enemmän tilaa – vaikket ajattelisikaan tämän olevan totta. Vaikka sanoisit: "No, itse asiassa olen varattu viikoiksi. Olen todella hyvin kiireinen", et voi pysyä sisäisesti kiireisenä ulkoisen kiireen kanssa. Sinun täytyy tasapainottua. Se on energialaki.



Jos siis olet kiireinen ulkoisessa maailmassa, sinulla on upea tilaisuus tunnistaa, ettei sinun tarvitse kiihdyttää myös sisäisesti. Ulkoinen pitää sinut nousussa ja pyytää sinua lisäämään vauhtia. Tämä on upea tilaisuus tunnistaa, että joskus työskentelet liian kovasti, joskus teet liikaa. Ja tämä johtuu omasta syyllisyydestäsi tai omista ajatuksistasi.



Voisit mennä työhösi tässä kuussa ja antaa – sanotaan – 30% vähemmän energiaa ja keskittymistä työllesi kuin normaalisti ja pelottava asia sinulle on, että monet ihmiset eivät edes huomaa. Pomosi ei luultavasti edes huomaa. Eikä se johdu siitä, ettei kukaan kiinnitä huomiota kovaan työntekoosi. Tuo sisäinen orjapiiskuri on ankarampi sinulle kuin kukaan muu.



Luontainen arvosi – kärsimisestä valoon



Taas kerran, jos joku teistä sanoo: "Itse asiassa minulla on todella rääkkäävä pomo", pyytäisin sinua lähtemään tuosta työpaikasta mahdollisimman pian, koska elämäsi on arvokkaampaa kuin eläminen rääkättävänä. Ja vaikka saatat tarvita 3-6 kuukautta ollaksesi tunteellisesti tai käytännössä valmis tekemään tuon muutoksen, sinun ei tarvitse elää kärsimyksessä.



Planeetalla on joka paikassa kärsimystä ja meidän tehtävämme on saada mahdollisimman paljon valoa sisällemme, jotta voimme olla hyödyksi tuon kärsimyksen lievittämisessä.



Yhdisty itseesi tarkoituksesi tietämiseksi



Tein eilen Google hangoutin, mikä keskittyi tulevaan Energiamestariretriittiini Coloradossa huhtikuussa, ja joku kysyi: "Auttaako Energiamestariretriitti minua löytämään tarkoitukseni, erityisesti tarkoituksen työni kautta?"



Vastaukseni oli, että Energiamestariretriitti ja kaikki tekemäni työ keskittyy hyvin paljon siihen, että sinä palaat takaisin sinuun. Ja pointtina on, että silloin kun elät täysin ja aidosti omana itsenäsi, olet tarkoituksellisempi ja tunnet olevasi yhdistyneempi kaikessa, mitä teet.



Mutta ironista on, että usein haluamme tarkoituksellisen työn, koska emme tunne tarkoituksellisuutta itsessämme. Toivomme, että jos meillä on tarkoituksellinen työpaikka, tunnemme enemmän tarkoituksellisuutta.



Ilmentäminen tunteesta ja yksityiskohdista luopuminen



Olen sanonut monta kertaa, että aina kun yrität ilmentää jotain, kysy itseltäsi, mitä varten ilmennät?



Jos esimerkiksi haluat Ferrarin, niin miksi? Koska et vain halua punaista Ferraria. On tärkeämpää löytää se, mikä punaisessa Ferrarissa innostaa sinua. Mitä luulet sen antavan tai mahdollistavan sinulle? Minkä tunteen uskot sen antavan sinulle?



Vaikka Ferrari saattaa olla outo esimerkki joillekin teistä, pointtini on, että yritämme usein ilmentää muodon kautta jonkin tunteen, minkä haluamme saada. Perinteinen ilmentämisneuvo kehottaa keskittymään haluamaasi asiaan – työ, koti, pankkitili, rakastaja jne. Mutta kun keskityt haluamiisi tunteisiin ja päästät irti ulkoisista yksityiskohdista, "juonit" universumin kanssa yhdessä yksityiskohdat.



Niinpä ehkä ajattelet, että kokkina oleminen tekee sinusta maailman onnellisemman ihmisen ja rehkit yrittäen maksaa kokkikoulun. Mutta totuus on, että kokkina olemisessa on kyse työpaikasta, missä tunnet iloa. Jos siis jatkat keskittymistä siihen, että "haluan tuntea mahtavaa iloa työssäni", alat tuntea iloa kokkikoulutuksessa sen sijaan, että olet kiihtynyt ja painostava. Tai saatat huomata elämääsi tulevan jonkin muun työn, mikä antaa sinulle samat tunteet.



Tätä kutsutaan ilmentämiseksi halutuista tunteista käsin ja yksityiskohtien luovuttamiseksi universumille.



Statuksen ja saavuttamisen tuolle puolen – voimaan ja rauhaan astuminen



Kuten mainitsin aiemmin energiasta, minkä monet teistä laittavat työhönsä, niin monet teistä huomaavat huhtikuussa, että teissä on enemmän rauhaa draiviin liittyen, mitä on vähemmän tai ei lainkaan. Tämä on erittäin tärkeä muutospiirre kollektiivisesti. Olemme tulossa paikkaan, missä voimme vain olla.



Olen tänään täällä Glen Park Canyonissa San Franciscossa. Tämä on kaunis paikka. Minun täytyi kävellä melko pitkään päästäkseni paikkaan, missä oli hiljaista, mutta kun kävelin tänne, panin merkille luonnonäänet ja ajattelin: "No, tämä on hämmästyttävää. Saan tämän kauniin kävelyn luonnossa matkalla tekemään työtäni."



Maakokemuksessa on piirre, mikä ei liity mitenkään statukseen tai saavutuksiin. Ja voin kuulla joidenkin äänien nyt sanovan: "Joo, entä ne kaikki muut ihmiset, jotka ajavat takaa statusta ja saavutuksia?!"



Älä huolehdi muista ihmisistä.



Ja jos huolehdit muista ihmisistä, et ole täysin rehellinen itsellesi – et ole täysin rehellinen itsellesi joistain osastasi, mikä ei halua päästää siitä irti. Merkki tästä on, että olet niin keskittynyt siihen, etteivät muut päästä irti.



Älä koskaan välitä kaikista muista. Kaikki muut tekevät, mitä tekevät. Ja olet paljon voimakkaampi, jos pääset itsessäsi paikkaan, missä voit sanoa: "Tiedän, mitä haluan tehdä."



Rajat ja avoimuus



Yhteiskunnassamme mikä on heimojärjestelmä, kollektiivi, meihin vaikuttavat kovasti toisten energiat ja mielipiteet. Tiedän, että monilla meistä on ollut todella pitkä polku päästä siihen paikkaan, missä emme välitä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat – mikä tulee empaattisuudesta. Ehkä huolehdit siitä, miltä sinusta tuntuu, jos joku työntää vaikeita energioita tai mielipiteitä sinulle. Sen vuoksi puhumme paljon rajoista. Sinun täytyy oppia rajat voidaksesi avautua.



Mutta voit myös pelätä omaa voimaasi. Etkä ehkä pelkää ainoastaan sitä, mitä voisit tehdä tässä maailmassa, vaan myös mitä voisit tuntea tässä maailmassa – sitä haavoittuvuuden ja avoimuuden tasoa, mikä voisi ilmestyä sinuun minä päivänä hyvänsä.



Mutta on hyvä muistaa, että mikä tahansa ryhmä tai yksilö joka yrittää aiheuttaa kärsimystä toiselle, tulee hyvin pienestä ja sydämen sulkeneesta paikasta. Ja näin paras lääke mikä voit olla tälle maailmalle – ja löytääksesi tarkoituksesi siinä, miten voit ilmestyä esiin ja antaa panoksesi – on jatkaa avautumisen opettelemista.



Sydänenergia nousee – haavoittuvuus ja luottamus



Haavoittuvuus on pelottavaa meille kaikille, koska se laukaisee meissä usein turvallisuuskysymyksiä. Mutta totuus on: mitä turvallisuus on? Kuulemme koko ajan sattumanvaraisista asioista, joita tapahtuu ihmisille, ja sattumanvaraisista hetkistä. Ja haluamme ajatella, että olemme immuuneja sille, mutta emme ole. Niinpä turvallisuus on erittäin hetkellistä ja mikä tärkeämpää, olen oppinut, että mitä enemmän luotamme universumiin ja elämämme virtaan – ja suostumme antautumaan kontrolloinnin ja pyrkimisen sijasta – sitä enemmän saa pudota siihen haavoittuvuuteen, mikä on hyvin vallitsevaa huhtikuussa.



Ja se haavoittuvuus minkä olemme valmis kohtaamaan ja mitä kohti tekemään töitä, voi luoda taikaa elämäämme.



Koska sydänenergia nousee huhtikuussa, kolmannen silmän näköenergia nousee myös. Siis te jotka voitte ottaa enemmän tilaa huhtikuussa, ottakaa sitä. Mutta toisin kuin muissa kuukausissa jolloin olen suositellut tätä, koska energia oli liian kiireistä ja liian raivokasta, ota nyt tämä tila lomana. Ota tämä tila hetkenä ottaa oikeasti kiinni kaikesta, mitä olet oppinut ja integroinut – ja kaikesta mikä on muuttanut sinua.



Yhdistyminen universumin kanssa



Mitä kommunikointiin tulee, niin älä ylläty, jos se on vähän hassua tässä kuussa. Kuten sanoin aiemmin, jotkut teistä saattavat huomata kangertelevansa sanoissa ja taistelette todella saadaksenne sanoja ulos.



Taaskin kuulen monien teidän sanovan: "Olen ollut sellainen ikuisuuksia." Yritän energiaennusteessa kattaa mahdollisimman monia aliryhmiä niistä tuhansista, jotka katselevat tätä. Niinpä ette samaistu kaikkeen, mitä sanon, mutta on tiettyjä kuukausia, jolloin tietyt alueet näyttävät nousevan kollektiivisesti esiin. Ja tässä kuussa sydän ja visiointikyky tulee läpi selkeästi ja voimalla. Kun keholla on tapana "pujotella" pitääkseen sinut prosessoimassa seuraavaa asiaa, viime kuussa meillä oli paljon juureen ja kurkkuun liittyvää.



Siis kommunikointi voi olla vähän kummallista tässä kuussa etkä ehkä tunne suurta halua kommunikoida.



Huomaat, että sinulla on enemmän haavoittuvuutta, enemmän tunnetta ja suurempi kyky vain pysähtyä katsomaan puuta ja sanoa: "Vau, katso tätä. Se on hämmästyttävä!"



Planeetta on hämmästyttävä ja on monia voimia, jotka haluaisivat ajatella, ettei ole.



Ne haluaisivat meidän jatkavan uskomista kontrollointiin, orjuuteen ja kärsimykseen. Ja pointti on, että jos suostumme noihin impulsseihin, jos suostumme antamaan median kertoa meille, että kaikki on menossa päin helvettiä, niin ilmennämme sen. Nimittäin auttamisvoimasi asioiden luomisessa tällä planeetalla on erittäin voimakas. Ja niinpä jos tietty ryhmä haluaa sinun pelkäävän jotain tulevaa tapahtumaa, minkä se haluaa luoda, se yrittää saada kaikki meidät keskittymään siihen ja pelkäämään sitä. Ja autamme sen luomisessa näkemällä sen.



Niinpä tästä syystä sinun täytyy oman energiasi mestarina oppia saamaan takaisin sisäinen voimasi ja yhdistymään universumiin. Yhdistymään siihen osaasi, mikä tuli tänne jumalaisena olentona, sieluna, jolla on sinun oma ja hyvin luettava suunnitelmasi. Se on asetettu eteesi. Yritä päästää irti kaikista piirteistä, jotka olet kenties niellyt vuosien saatossa, mutta jotka eivät todellisuudessa auta sinua henkilökohtaisella matkallasi tuoda vahvuutesi ja rakkautesi tälle planeetalle.



Tätä teemme täällä joka kuukausi.



Hengittäminen ja tasapainon löytäminen



Siis isoa rakkautta kaikille. Iso hengenveto.



On hyvä. On hyvä aika elää näiden kaikkien muutosten vuoksi ja sanon tämän hyvin tietoisena, että tähän toteamukseen liittyy kiistanalaisuutta, koska monet ihmiset haluavat haukkua sitä negatiivisesti siksi, että jotkut näkevät todella suurten muutosten tapahtumista.



On uskomatonta nähdä kaikki ne innovaatiot, joita alkaa nyt tapahtua. Ja jos jatkamme keskittymistä innovaatioiden ja positiivisten muutosten näkemiseen yhtä paljon, kuin tiedostamme ne alueet, joissa on kärsimystä ja jotka tarvitsevat todella apuamme, niin elämme tasapainoista elämää. Ehdotan, että etsit joka päivä paikkasi mahdollisimman paljon keskeltä tällä jatkuvasti muuttuvalla planeetalla.



Siis isoa rakkautta kaikille ja toivon, että teillä on todella upea kuukausi. Kiitos katselusta.



Kiitos kaikille teille, jotka lähetätte lahjoituksia. Se merkitsee meille paljon ja se todella tukee sitä, mitä teemme tässä ja miten voimme luoda ja julkaista tätä työtä.



Ja ilmoitan tyytyväisenä, että erittäin pian on itsenäisiä videoita. Kerron siitä noin kuukauden kuluttua, mutta alan kohta julkaista itsenäisiä videoita YouTubessa, erilaisia kuin energiaennusteet. Ne ovat lyhyempiä videoita, jotka käsittelevät tiettyjä energioita, joten voit tsekata niitä koska tahansa.



Te jotka haluatte tehdä lahjoituksen, voitte tehdä sen sivuillamme. Ja te jotka lahjoitatte rakkautta ja kivoja viestejä, kiitos – ne merkitsevät paljon.



Ja jos olet kiinnostunut Energiamestariretriitistäni, sellainen pidetään Coloradossa huhtikuun puolivälissä ja meillä on vielä muutama paikka jäljellä. Voit tarkistaa tilanteen sivuiltamme. Nähdään taas toukokuussa.



Upeaa kuukautta kaikille.



Paljon rakkautta.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

4.5.2015 TOUKOKUUN ENERGIAENNUSTE

ViestiKirjoittaja hammer » 08.05.2015 21:09

TOUKOKUUN ENERGIAENNUSTE:
AITOUS, ESI-ISÄPERINNÖN PUHDISTAMINEN JA KOLLEKTIIVISTRESSI

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa toukokuun 2015 energiaennusteeseen.

Aika lentää ja niin myös energiat. Viime kuun ennusteessa mainitsin, että huhtikuu tuntuisi laajemmalta kuin maaliskuu. Maaliskuu oli vähän hullu ja intensiivinen kuukausi ja vaikka huhtikuussakin oli intensiivisyytensä, oli taatusti enemmän tilan tuntua – siis kuluneeseen viikkoon, huhtikuun viimeiseen viikkoon saakka.

Herkkyysongelmia toukokuun ajan

Monet teistä ovat tunteneet herkkyysongelmien nousevan huhtikuun viimeisellä viikolla ja se jatkuu oletettavasti ainakin toukokuun ensimmäisen puoliskon.

On kyse sitten omasta sisäisestä yliherkkyydestäsi – esim. vielä herkempi jonkun äänen kovuudelle tai tavalle miten joku tulee huoneeseen – tai enemmän ulkoisista kokemuksista, jotka ilmenevät ulkoisessa maailmassa – kenties oleminen tolaltaan siitä, mitä joku tekee tai sanoo tai järkytystä työpaikallasi – herkkyys ei ole ainoastaan aikamme teema, vaan erityisesti tänä vuonna 2015. Ja herkkyyden käsitteleminen on avain, että pääsee maaplaneetan läpi tänä siirtymäaikana.

Siis pari asiaa muistettavaksi, kun löydät itsesi korostuneesta herkkyystilasta.

Tavallisesti tarvitaan tilaa, koska hermojärjestelmäsi on herkistynyt ja sinun täytyy antaa sen rauhoittua ennen mitään muuta. Tämä johtuu siitä, että mitä enemmän törmäät samaan ihmiseen tai samaan ongelmaan herkistyneen hermoston kera, se vain jatkaa herkistymistä.

Ota siis aikaa yksin.
Kysy itseltäsi:
- olenko työskennellyt ja tehnyt liikaa,
- tarvitseeko minun istua paikallaan ja olla vähän enemmän
- saanko tukea?

Tukea itseltäsi ja tukea muilta

Tuki mitä voit antaa itsellesi, on ravinto, liikunta, hyvät ihmiset, oma yhteytesi. Vai tarvitsetko tukea toisilta tällä hetkellä? Tarvitseeko sinun lähestyä jotain ihmisiä elämässäsi, koska yrität kamppailla kaiken läpi yksin?

Jokainen jota lähestyt, ei pysty olemaan sinua varten, mutta jos olet valmis olemaan ottamatta ensimmäistä "eitä" torjuntana ja jatkamaan pyytämistä muutamalta muulta ihmiseltä, saat tuota tukea. Toisten tuki on upeaa, koska hermostomme rauhoittuu, kun elämme "heimomaisemmin". Luonto on toinen upea "energianollaaja", kun olet ylistimuloitunut.

Kysy siis itseltäsi:
- miten paljon minulla on tällä hetkellä elämässäni heimoenergiaa
- mikä tukee minua ja auttaa minua tuntemaan oloni hyväksi
- miten paljon saan henkilökohtaista tilaa?

Jos olet kaupungissa etkä pääse luontoon, varmista, että tyynnytät itsesi tuosta stimuloinnista. Kaupungeissa on erittäin sähköinen energiakettä verrattuna luontoon ja maaseutuun. Niinpä sinun täytyy oikeasti valvoa sitä määrää, minkä annat kaupunkienergian "vahvistaa" itseäsi.

Olen juuri muuttamassa Boulderista, Coloradosta San Franciscoon. Minulle henkilökohtaisesti San Francisco on ehdottomasti oikea paikka tällä hetkellä. Niinpä tilanne ei välttämättä ole, että kaupunki = huono ja maaseutu = hyvä. On vain eri tapoja valvoa energiaansa ja niiden ihmisten ongelmana jotka asuvat syrjäisillä tai maaseutupaikoilla, voi olla, että he käyvät läpi "ihmiseristäytymistä" ja joskus sekin on liikaa hermostolle.

Kyse on siis tasapainosta ja siitä, mitä tarvitset henkilökohtaisesti kunakin päivänä.

Tasapainopisteensä löytäminen kollektiivienergian vaatimuksissa

Kysy siis säännöllisesti itseltäsi:
- missä kohtaa olen tarvitsemassani tasapainossa
- onko minulla riittävästi heimoa elämässäni
- onko minulla riittävästi tilaa elämässäni?

Vain me voimme valvoa tätä ja joskus olemme kollektiivina hyvin sekaisin yhdessä. Yhtenä suurena ryhmäenergiana joudumme kollektiivisesti oravanpyörään ja juoksemme siinä todella kovasti ja ainoa ihminen joka voi oikeasti tarkkailla omaa kokemustasi siitä, olet sinä.

Sanon tämän, koska monet teistä tätä kuuntelevista saatatte olla ihmisten auttajan roolissa elämässänne. Saatatte olla useimpien ihmisten hätäpuhelin. Ongelmana on, että monet ihmiset tuossa ryhmässä eivät mieti, miten monta hätäpuhelua olette vastaanottaneet tuolla viikolla. Vain te voitte tarkkailla sitä. Niinpä te auttajat ja parantajat olette luultavasti vähän pakahtuneita tällä hetkellä ulkopuolisten ihmisten vaatimuksista, jos ette pidä huolta sisäisistä tarpeistanne, mennäksenne eri paikkaan.

Taas kerran, olen puhunut paljon parina viime vuonna siitä, että monista teistä tuntuu paremmalta kuin koskaan itsessänne ja elämänkokemuksessanne, myös näiden herkkyyshaasteiden kanssa.

Muinaisten asioiden irtipäästäminen

Elämä on kummallista kyytiä ja siinä on yhtä monia haasteita ja alamäkiä kuin siinä voi olla ylämäkiä, mutta paljon siitä liittyy lähestymistapaamme, ja jos joku teistä on edelleen vihainen jostain tai tuntee olevansa jonkin uhri elämässään, lävitsenne kulkee tällä hetkellä muinaishistoria.

Kyse on omasta historiastasi tuossa asiassa. Vihaat siis esimerkiksi työtäsi. Miten monta kertaa olet elämässäsi vihannut työpaikkaasi ja mitä oikeasti vihaat tuossa työpaikassa? Onko se oikeasti se rakennus, mihin menet, vai työnantajasi tai se mikä saa tuntemaan, että muserrut tuossa työssä? Ja jos alat esittää itselle noita syvällisempiä kysymyksiä, saat ehkä läpimurtohetken, missä sanot: "Ai, vihaan sitä, että täytyy olla kiva ihmisille koko päivän." Yritä siis olla teeskentelemättä kivaa koko päivän!

On todellinen yhteiskunnallinen paine, että meidän täytyy olla onnellinen tai kiva ja ystävällinen eikä se vain ole totta. Sinun on aika olla, kuka olet, enemmän kuin koskaan ennen, koska monet teistä joutuvat vaikeuksiin yrittäessään olla positiivisempi, miltä teistä tuntuu. Tai yrittäessään jättää synkän puolenne kotiin tai ne vaikeudet, mitä käsittelette kotona, koska ette halua heittää sitä toisten ihmisten päälle.

Aitous ja sen ilmaiseminen, missä olet

Siinä on suuri ero, heittääkö sen jonkun toisen päälle vai onko aito siinä, mitä tuntee.

Voisin siis mennä työpaikalle ja joku sanoo: "Hei Lee, miten menee?" Ja vastaan siihen (ilmaisten masentuneita ja vihaisia tunteita): "Voi, oloni on todella kurja. Olen saanut todella tarpeekseni!"

Tässä heitän sen hänen päälleen. Toinen tapa on, että joku sanoo: "Hei Lee, miten menee?" ja voisin sanoa: "Minulla on vähän kummallista tällä hetkellä, käyn läpi monia asioita, käyn läpi perheeni kanssa tätä …"

Esimerkeissäni on kaksi hyvin erilaista tapaa käyttää energiaa ja olla läsnä energiassa. Mutta toinen esimerkki kertoo tuntemalleni ihmiselle, missä menen, ja kommunikoin siinä rauhallisesti, kuka olen tänään – mutta selkeästi. Ja tämä on hyvin, hyvin tärkeää teille, jotka olette auttajia ja parantajia ja yritätte pitää valoa ja pysyä vahvana toisille.

Nämä ovat kivikkoisia aikoja monin tavoin ja meidän kaikkien pitää näinä aikoina olla aito siinä, mitä vaikeaa käymme läpi, yhtä paljon kuin siinä, mitä hyvältä tuntuvaa tai vapauttavaa käymme läpi. Kutsu siis tässä kuussa itseäsi kommunikoimaan aidommin.

Ihmiset eivät tarvitse kaikkia yksityiskohtia

Kun sanon näin, tunne kokonaisen joukon teitä sanovan: "En halua jakaa henkilökohtaisia yksityiskohtia kaikkien kanssa", ja pointtina on, että te ette jaa.

Siinä on suuri ero, sanonko: "Hassuja asioita tapahtuu elämässäni ja kamppailen" vai "No, äitini sai tämän sairauden ..." ja annan koko yksityiskohtaisen luettelon asioista elämässäni.

Voit aina antaa ihmisille otsikkotasolla, miltä sinusta tuntuu, ellet halua mennä yksityiskohtiin.

Mutta antaessasi tuon otsikon, autat vähemmän herkkiä ympärilläsi ymmärtämään vähän enemmän, missä menet. Se ei välttämättä merkitse, että he kietovat sinut huopaan ja kohtelevat sinua juuri niin, kuin haluaisit, mutta se merkitsee, ettet tunne itseäsi näkymättömäksi tai niiden ihmisten auttamattomaksi, joille tuot auttajaenergiaasi.

Ja tämä luo sinulle tasapainon uudella tavalla.

Siis aitous on iso teema herkille tällä hetkellä – aitous siinä, miltä tuntuu, aitous kommunikoinnissa, ja sen kutsuminen täysin uudelle tasolle.

"Avautuminen" ihmisten keskuudessa

Olemme avautumassa enemmän ja enemmän ihmisinä. Avaamme sydämemme, avaamme mielemme, avaamme kommunikointimme – halusin sanoa (kommunikointi)laitteemme, mikä on hauskaa, koska kyse on tietysti äänestämme, eikä laitteesta. Mutta joskus kommunikointi on laite siinä mielessä, miten navigoit maailmassa kommunikoidessasi toisten ihmisten kanssa.

Tämä avautuminen mistä puhun, tapahtuu vaiheittain. Ja niin paljon kuin kuka tahansa meistä rakastaisi saada läpimurron lukemamme kirjan tai käymämme todella voimallisen keskustelun tai osallistumamme kurssin vuoksi ja palata elämäämme soveltamaan sitä heti seuraavana päivänä, homma ei toimi niin.

Teemme palan kerrallaan, ja useilta teistä menee ohi ydinkohta joissain varjoissa, joita olette käyneet läpi viime kuukausina. Teistä tuntuu: "En kasva. Minusta on tuntunut paskalta tai tiheältä, joten teen varmasti jotain väärin." Ei, kyse on vain tästä ajasta maan päällä ja sen vauhdista. Se puristaa kaikkea ja sitten antaa sen nousta pintaan.

Niinpä jos se mikä oli pakattuna sinuun, oli esi-isien perintöä siihen liittyen, että sinusta tuntuu uhrilta tai olet vihainen maailmalle, vihainen planeetalle, se puristetaan sinusta ja se nousee pintaan.

Yritä siis tulla tietoiseksi siitä sen sijaan, että heität sen kaikkien ihmisten päälle työpaikallasi, niin kuin havainnollistin aiemmin, koska se vain kierrättää energiaa ja saa olosi tuntumaan huonommalta.

Yritä päästä kosketukseen itsesi kanssa, kenties: "Aha, okei, olen tänään vihainen ja se on ok. Minun ei tarvitse lisätä tarinaa siihen, minun ei tarvitse tuomita sitä, minun ei tarvitse ajatella, että siksi taannun kasvupolullani …"

Jos olet elossa, kasvat! Myös ne ihmiset kasvavat, jotka näyttävät sinusta tiedostamattomilta, koska niitä kokemuksia joiden kautta heidän täytyy oppia, tulee jatkuvasti heille eri tavoin, kunnes heistä tulee tietoisempia.

"Vastavirtaan" kulkeminen, ei-historiallisten mallien kutsuminen

Yritä siis olla rauhallinen itseksesi niin paljon kuin voit. Se ei ole historiallisesti yhteiskuntaan sisäänrakennettu olemistapa, mutta se on tapa, mikä tukee avautumistasi parhaan kykysi mukaan tänä aikana.

Koska jos juokset jatkuvasti ulos hulluuteen ja yrität pysyä sen perässä, et ainoastaan uuvu oravanpyörässä, vaan jalkasi jää väliin ja lennät naamallesi siihen. Katso siis, miltä kaoottiset asiat tuntuvat sinusta, ja jos ne tuntuvat kaoottisilta, jatka perääntymistä ja hengitystilan ottamista.

Jotkut teistä ovat konstikkaissa olosuhteissa, joista ette pysty perääntymään – ehkä perheenjäsen on sairaana tai teillä on todellisia talous- tai työvaikeuksia tällä hetkellä. Silloin teidän täytyy minimoida kaikki muu elämässänne ja tunnistaa: "Voin olla tukevien ihmisten lähellä jonkin aikaa, minun täytyy huolehtia itsestäni kaikista muista huolehtimisen keskellä ja minimoida kaikki muut stressitekijät."

Uusi energia mikä on "stressirajan" yläpuolella

Kollektiivin stressitason nousee, joten teidän täytyy tulla todella hyväksi oman stressitasonne huomaamisessa ja käsittelemisessä.

Tällä hetkellä on paljon potentiaalia uuteen ja jos voitte jatkuvasti selviytyä kaikesta, mitä olen sanonut tällä videolla, niin avaudutte uuteen – uusiin yhteyksiin, uusiin suhteisiin, uusiin kokemuksiin, uusiin "olen elossa", "katso tätä uskomatonta planeettaa" –hetkiin – huomaatte, että on paljon helpompaa virrata kaiken myötä, kuin hakata päätään intensiivisyyden seinään.

Tämä on viimeinen video, minkä nauhoitan täällä Boulderissa, ennen kuin lähden San Franciscoon ensi kuussa. Olen asunut melkein kolme vuotta täällä ja tehnyt videoita teille tällä kukkulalla.

Niinpä haluan kunnioittaa tätä paikkaa ja kiittää sitä tuesta minulle viime vuosina, mutta mikä tärkeämpää, näistä videoista – olemme kaikki olleet täällä tässä energiassa, tällä maalla ja saaneet näitä viestejä kuukausittain, joten kiitos kaikesta, Boulder.

Haluan kiittää myös teitä, jotka tuette taloudellisesti näitä ennusteita – se auttaa oikeasti tekemään kaikesta mahdollista tässä, joten kiitos. Te jotka ette tue taloudellisesti, mutta lähetätte ihania viestejä tai kommentteja, kiitos myös teille – ne merkitsevät paljon.

Ja lopuksi, aion pitää uuden Energiamestariretriitin Norjassa elokuussa. Tämä on viimeinen retriittini Euroopassa 2015. Pidin juuri yhden Coloradossa ja se oli täydellinen elämys. Paikoista on 2/3 myyty tällä hetkellä, mutta jos haluat tsekata sen, lisää tietoa sivuiltani.

Suurta rakkautta kaikille.

Pitäkää huolta itsestänne ja nähdään kesäkuussa.

Lee
x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

4.6.2015 SINÄ JA UNIVERSAALI ENERGIAKENTTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 07.06.2015 22:43

KESÄKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
SINÄ JA UNIVERSAALI ENERGIAKENTTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (http://www.leeharrisenergy.com)
4.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa kesäkuun energiaennusteeseen.

Vedetäänpä yhdessä henkeä, ennen kuin aloitamme tämän keskustelun. (Lee hengittää syvään sisään ja ulos)

Ja toinen kerta tuomaan onnea. (Syvä hengitys sisään ja ulos)

Minusta tuntuu, että tämän pitäisi olla pakollinen harjoitus meille yhteiskuntana tällä hetkellä. Meille olisi hyvä asia, jos yhdistyisimme kerran tai pari tunnissa ryhmiin ja hengittäisimme tietoisesti yhdessä, koska kaiken intensiivisyys kasvoi huomattavasti toukokuun lopun ja kesäkuun alun aikana.

Astrologit puhuvat siitä, että olemme hyvin merkittävässä Merkuriuksen perääntymisessä. Ja näemme sen myötä tietyn määrän kaaosta ja hämmennystä, mikä vallitsee maailmamme makrotasolla ja myös oman sisäisen maailmamme mikrotasolla.

Siis makrotasolla olemme vain muutaman viikon aikana nähneet huomattavasti enemmän raportointia eläin- ja kasvilajeista, jotka ovat kuolemassa. Käydään myös voimakasta väittelyä ja kiistaa hallitusten ja ihmisten välillä sopimuksista ja laeista, joita ihmiset eivät halua ympäristön tai ihmisoikeuksien tuhoamisen vuoksi.

On siis erittäin voimakkaita tunteita sekä työntävä ja vetävä energia-aalto tällä hetkellä. Mallina näyttää olevan yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin ja toisiaan askel sivulle. Niinpä edistyminen ei ole kovin suurta tällä hetkellä maan päällä. Yleisesti näemme enemmän luhistumista.

Luhistuminen synnyttää uutta energiaa

Tätä luhistumista seuraa edistyminen ja uusi energia.

Olen monta vuotta saanut intuitiivisesti informaatiota, että vuodet 2015-2020 olisivat ratkaisevat vuodet vuoden 2012 jälkeen. 2012 oli merkkipaalu, mikä hämmentäisi kaikkea, mutta 2015-2020 olisivat itse asiassa ne viisi vuotta, jolloin maapallon tulevaisuus ja uusi energiatulevaisuus synnytettäisiin. Ja kyse on aina ollut siitä, miten paljon kaaosta, haasteita ja tuhoutumista pitää tapahtua tuolla viiden vuoden jaksolla, voidaksemme nähdä uuden maapallon ja uuden energian syntyvän.

Ihmisillä on hyvin erilaisia ajatuksia siitä, mitä uusi maa tai uusi energia on. Yhdelle se on kaikkien elämistä Utopiassa. Toiselle se on hankkiutumista eroon taloudesta ja rahaan perustumattoman yhteiskunnan saamista. Tämä vaihtelee siitä riippuen, keltä kysyy – näin ollen on kaaosta ja hämmennystä tulevaisuutemme liittyen tällä hetkellä.

Meillä on usein erittäin mahtava ajatus romanttisessa mielessä tai henkisessä mielessä siitä, mitä tarvitsee tapahtua muutoksen tulemiseksi. Mutta totuus on, että muutos tapahtuu hitaasti ja hitaammin, kuin usein haluaisimme. Ja tietysti kolmannessa ulottuvuudessa (ihmiselämä) muutos tapahtuu erittäin hitaasti verrattuna siihen, mitä saatat tuntea visionääri- tai energiaitsessäsi.

Näennäisvauhdin hitaus

Niinpä aina saamani viesti on, että asiat tapahtuvat paljon hitaammin, mitä tietyt ihmiset ennustavat.

Esimerkiksi jotkut sanovat, että talous romahtaa huomenna. Toiset ihmiset sanovat, että komeetta osuu maapalloon tiettynä päivänä. Näitä ennustuksia näkee jatkuvasti eikä se auta hermostoa, jos satut nappaamaan niitä. Mutta siihen on syynsä, etteivät ne auta hermostoa. Me joilla on tunne, että olemme olleet monta kertaa aiemmin täällä, ettei tämä ole ensimmäinen kerta maapallolla, voimme muistaa kaikki ne edelliset kerrat, jolloin tapahtui tuhoutuminen tai kuolema. Niinpä jokaisen näistä tultua laukaistuksi nyt, toistat energeettisesti kaikki kuolemat. Esimerkiksi toistat olemisen Pompeijissa sen romahtaessa, kun näet näitä tämän päivän laukaisijoita.

Tämän lisäksi planeetalla on tällä hetkellä valtava määrä kuolemaenergiaa. Kuulemme monien lajien ja kasvien kuolevan.

Myös vanha tapa olla yhteiskunta kuolee. Ja vaikka monet ihmiset sanovat haluavansa kovasti uutta olemistapaa, niin katsellessamme maailmamme muuttuvan erittäin nopeasti, se pumppaa adrenaliinia hermostoon, mikä on erittäin luontaista ihmiseläimelle. Se on "taistele tai pakene", koska nähdessämme muutosta ja kuolemaa ympärillämme, kysymme luonnostaan: "Olemmeko turvassa? Olemmeko ympäristössä, mikä uhkaa hyvinvointiamme ja turvallisuuttamme?" Ja kyse on matelija-aivoistamme ja siitä, miten osa psyykestämme on suunniteltu toimimaan.

Itsensä ja tunteidensa hallitseminen

On valtavan intensiivistä aikaa elää ja näin itsesi, tunteidesi ja ajatustesi hallitseminen auttaa polullasi.

On aivan uusi tekemäni video (https://www.youtube.com/watch?v=GLErCd5 ... e=youtu.be) nimeltään "Yliajattelu ja tunnekaaos". Jos siis tunnet, että ajatuksesi tai tunteesi pyörivät tällä hetkellä, sinun kannattaa ehkä käydä katsomassa tuo video.

Takaisin ennusteeseen. Energia on nyt yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Tämä näyttää olevan mallina kaikessa, mitä näemme maapallolla.

Saatat siis nähdä voiton vasemmalla puolellasi ja sitten tappion oikealla puolellasi. Ja se on vain tanssia. Tanssi on erittäin kiihkeää ja korostunutta siihen verrattuna, miten se olisi tapahtunut meille 10 vuotta sitten.

Aivan kuten muutosvauhti maailmassamme on nopeampi kuin ennen, muutosvauhti sisäisessä maailmassasi on nopeampi kuin koskaan ennen. Nämä kaksi toimii yhdessä toistensa kanssa.

Niinpä ihmisillä on tunne, että he ovat erittäin väsyneitä, hämmentyneitä ja he ovat äärirajoilla kyvyssään pysyä rauhallisena ja omassa keskuksessaan. Jotkut ihmiset reagoivat enemmän. Ihmiset tekevät kummallisia tai impulsiivisilta näyttäviä päätöksiä, koska on tunne: "Minun on pakko muuttaa tämä, minun on päästävä pois!"

Meidän täytyy noiden tunteiden osalta pysyä mahdollisimman tyynenä ja omassa keskuksessamme. Keskuksessaan oleminen on paras paikka missä tahansa tilanteessa. Mestarisoturit ovat meditoineet ja harjoitelleet keskuksessaan olemista, jotta riippumatta ympäröivistä tapahtumista he pystyvät tekemään tuolla hetkellä päätöksen, mikä on paras heidän selviytymisensä ja tulevaisuutensa kannalta. Ja se on todella tärkeää meille kaikille tällä hetkellä ja se on kovaa työtä. Ei ole helppoa, että täytyy taas muuttaa tarkoitustaan, mutta se on ajankohdan työtä.

Leijuminen ja irrallisuus = löydä tarkoituksesi

Hämmennys, väsymys ja irrallisuuden tunne voivat olla monien teidän kokemuksena – erityisesti herkkien ja esoteeristen. Saatat tuntea todellista irrallisuutta 3D-maailmasta.

Tämä saattaa ilmentyä esimerkiksi kyvyttömyytenä maksaa laskuaan – enkä tarkoita taloudellisesti, vaan kirjaimellista laskun maksamista. Se voi ilmetä kyvyttömyytenä suoriutua tehtävälistasta, minkä tekeminen ei ole ennen tuottanut ongelmia. Tuntee vain leijuvansa ja olevansa vähän irrallaan kaikesta.

Ainoa ongelma leijumisessa ja energian tuntemisessa laajasti herkkänä ihmisenä (makrotaso siitä, mitä maailmassamme tapahtuu) on, että voit eksyä kaikkeen hälinään. Erityisesti voit eksyä roska-DNA:han, mikä leijuu toisten ihmisten energiakentässä (universaali energiakenttä).

Niinpä teidän jotka tunnette ahdistusta siihen liittyen, täytyy keskittyä palaamaan omaan tarkoitukseenne ja yhteyteenne.

Tarkoituksenne voi olla jokin suuri asia, mitä työstätte ja minkä ajattelemiseen menee vuosi. Se voi olla kirja, se voi olla puutarha, mitä rakennatte, se voi olla työskentely ystävänne kanssa yrittäen vaikuttaa ympäristöpolitiikkaan. Niinpä jollain teistä on suuri tarkoituksenne. Mutta vaikka teillä olisikin suuri tarkoitus, kaikki löytävät tässä kuussa yksinkertaisista pienistä tehtävistä pelastuksensa.

Sisäinen keho vs. universaali energiakenttä

Jos siis tunnet pakahtuvasi tai leijuvasi avaruudessa vähän liikaa, tee pieniä tehtäviä. Mene siivoamaan keittiö. Päätä lähteä kävelylle. Jokin pieni, tehtävissä oleva ja keskittynyt harjoitus, koska se auttaa lukkiutumaan taas omaan sisäiseen kehoosi sen sijaan, että leijut laajasti kaikkien muiden energiakentissä. Monet teistä vedetään oman energiakenttänne reunalle, koska universaalissa energiakentässä tapahtuu paljon.

Kaaos, ahdistus ja melko äärimmäiset asiat joita tapahtuu ympärillä, voivat vetää sinua herkkänä ihmisenä itseään kohti, koska nappaat hienojakoisia energia-aaltoja ja huomaat niiden muutoksen. Se voi olla osa tapaasi pysyä turvassa herkkänä ihmisenä – supervalppaus sille, mitä ympärillä tapahtuu.

Niinpä sinun täytyy oppia palaamaan takaisin kehoosi sisään, palaamaan itseesi ja se saavutetaan usein jonkin 3D-toimintatarkoituksen avulla, koska sen jotkut teistä kadottavat tällä hetkellä.

Siis kyllä, meditointi tai vastaava on tietysti upeaa, mutta yritä myös löytää pieni yksinkertainen tehtävä, mikä on tehtävissä. Se yhdistää sinut taas keskukseesi ja laittaa sinut takaisin maahan tavalla, mikä tekee sinusta hyödyllisen itsellesi ja muille.

Ja se on erittäin tärkeää tällä hetkellä, koska avoimia sydämiä ja mieliä tarvitaan kovasti tänä aikana. On helppoa katsella ympärille ja ajatella: "No, mitä vaikutusta minulla on? Näyttää siltä, että kaikki tapahtuu ympärilläni minusta riippumatta." Eikä se ole totta.

Mitä enemmän lukkiudumme avoimena sydämenä ja mielenä kehoomme tällä hetkellä, sitä enemmän pystymme olemaan energeettisesti ja käytännöllisesti hyödyksi tässä hullussa sopassa, mitä näemme tapahtuvan – missä pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu, pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu taas.

Yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin.

Päästä tunteet ulos

Tunteiden tukahduttaminen voi olla hyvin haluttua tällaisina aikoina myös teillä, jotka hallitsette tunteet. Saatatte havaita haluavanne tukahduttaa tunteenne jollain tapaa – on se sitten itsenne lääkitsemistä fyysisillä aineilla tai muun "ajanvietteen" antamista itsellenne mahdollisimman paljon jollain tavoin. Pitäkää vain katse tuossa tasapainossa, koska tällä hetkellä on tärkeää päästää tietty määrä tunteita liikkumaan jatkuvasti lävitsenne. Vaikka tulee kohta, missä tunnemäärä voi olla pakahduttava ja on hyvä vain nollata itsensä, teidän täytyy silti tarkkailla: "Päästänkö tunteeni ulos riittävästi joka päivä?"

Täysin uusi tunnetaso liikkuu jokaisen lävitse. On siis erittäin tärkeää päästää se myös ulos, eikä tuntea hukkuvansa sisäisesti tunteisiin. Laula, tanssi, ilmaise, luo, liikuta kehoa – nämä kaikki auttavat!

Yhdisty heimoon tasapainon saavuttamiseksi

Yhdistyminen toisiin on todella tärkeää. Tiedän joidenkin teistä ajattelevan: "Voi, en halua yhdistyä kenenkään kanssa, koska kaikista on tullut hulluja ja minun täytyy olla vain hiljaa kotonani." Tajuan sen, mutta aikana jolloin ahdistus on suurta, heimon kanssa oleminen enemmän on erittäin tärkeää.

Niinpä jos heimon kanssa oleminen enemmän merkitsee oleskelua parhaan ystäväsi kanssa tai menemistä paikkaan, missä 500 ihmistä tanssii yhdessä – miten tahansa heimossa oleminen näkyykin sinulla – tee sitä aika ajoin. Mitä enemmän olet muiden ihmisten lähellä, sitä enemmän saat yhteyden ja se tuo enemmän tolkkua siihen, mitä nappaat universaalista energiakentästä. Se auttaa sinua ymmärtämään ja maadoittumaan enemmän tunteisiisi.

Jos elät hyvin eristyneesti, katso, miten voit tuoda vähän enemmän vuorovaikutusta mukaan, vaikka se olisi vain kävelemistä omalla kadullasi joka päivä. Se auttaa sinua yhdistymään taas siihen, mitä tapahtuu.

Vastaavasti jos olet supersosiaalinen, huomaat tavallisesti, että tämä on aikaa mennä toiseen suuntaan ja tuoda vähän tasapainoa, jotta saat tilaa tuntea omia juttujasi etkä tunne vain kaikkien muiden juttuja.

Kyse on todellisesta tasapainottumisesta meillä kaikilla tällä hetkellä ja täysin uudella energia-alueella.

Niinpä sinun täytyy oppia jatkuvasti uudelleen:
"Mitä tarvitsen tällä hetkellä?"
"Missä tilassa olen?"
"Mihin minun pitäisi mennä?"

Ja nämä ovat kysymyksiä, joita sinun täytyy esittää säännöllisesti itsellesi sen hämmennyksen vuoksi, mitä aiheuttaa suuren energiamäärän sykkiminen kehosi läpi.

Opastusta ja tukea vertikaalitasolta

Älä unohda, että sinulla on todella erinomainen intuitio ja se on suoraan sisälläsi ja yläpuolellasi. Opastusta on saatavilla, jos muistat pyytää sitä ja tuntea sen. Opastusta tulee eri tavalla, kuin esimerkiksi ajatuksina mieleen. Mutta koska 3D-maailma on erittäin häiritsevä, voi olla vaikea muistaa, että tuota opastusta ja apua on. Mutta sitä on. Apua ja universaalia energiaa on tukemassa sinua.

Varmista, että annat itsesi joka päivä vain istua, olla ja sallia itsesi yhdistyä kaikkeen, jotta voit olla taas vertikaalilinjassasi, mikä yhdistää sinut henkeen ja lähteeseen. Horisontaalilinja yhdistää tällä hetkellä sinut tähän hyvin kaoottiseen soppaan, mutta yhteyden pitäminen vertikaalilinjaan (meditoi, ilmaise aikomus, visioi, hiljennä mieli, hengitä) tasapainottaa sinut riittävästi, jotta tunnet olevasi vakaa.

Kun katsotaan muutamaa tulevaa kuukautta, kesäkuu ei varmasti ole rauhallinen. En usko, että "rauhallinen" on kovin sopiva yleisfraasina kenellekään meistä muutamana tulevana vuotena. On jatkuvasti tiettyä intensiivisyyttä ja erilaisuutta, mihin meidän on sopeuduttava. Mutta me sopeudumme.

Kun pääsemme kesäkuun toiseen puoliskoon, asiat tasoittuvat vähän enemmän energeettisesti. Nämä tasoittumisjaksot antavat meille tilaisuuden saada kiinni siitä, mitä on tapahtunut. Meillä on näitä intensiivisyyspuuskia, joissa asioita ajetaan lävitsemme, ja sitten tasoittumista jolloin saamme integroida.

Sinusta tulee vahvempi ja sinusta huolehditaan paljon. Ja tämä voi helposti unohtua.

Meidän on helppoa musertua siitä, mitä näemme ulkopuolella. Monien ihmisten on helppoa sanoa: "En tiedä, miksi olen maapallolla. Toivon, etten olisi täällä." Ja totuus on, että olemme täällä.

Päätimme olla täällä. Uskomme sitä tai emme, niin päätimme olla täällä tällä hetkellä. Niinpä elämme oikeaan aikaan oikeassa paikassa, vaikkemme aina pidäkään siitä, mitä näemme tapahtuvan ulkopuolellamme. On vain ennenkuulumatonta aikaa ja hyvin vauhdikasta aikaa.

Siis universumi turvaa selustasi. Yritä muistaa se, vaikka menisitkin syöksykierrettä tunnin tai pari omassa prosessissasi. Nuo spiraalit tuovat lisää henkilökohtaista tiheyttä puhdistettavaksesi, joten yritä muistaa tuon puhdistamisen aikana, että universumi turvaa selustasi.

Kurkota apua, mene omaan tarkoitukseesi, päätä yhdistyä toisten kanssa ja huomaat, että meidän kaikkien kollektiivi nostaa sinut taas, koska tämä tapahtuu kaikilla samaan aikaan.

Olemme tässä yhdessä etkä ole yksin.

Paljon rakkautta kaikille. Varmistakaa, että löydätte oman tilanne ja oman hetkenne siellä, missä teidän tarvitsee olla.

Puhuin nopeasti, jotta sain mahdollisimman paljon informaatiota tälle videolle. Sinun kannattaa ehkä istua hetki hiljaa (syvä hengitys) ja sulatella tämän videon jälkeen.

Tapahtumia Euroopassa

Meillä on kaksi paikkaa jäljellä Energiamestariretriitissäni Norjassa elokuussa. Jos siis haluat yksityiskohtia, katso niitä nettisivuiltamme.

Ja olemme myös lisänneet täysin uuden tapahtuman Lontooseen elokuussa. Tulen siis kotimaahani muutamaksi viikoksi. Pidän Energiaviritysillan Lontoossa elokuussa. Kaikki yksityiskohdat löydät nettisivuiltamme ja odotan innolla, että näen joitain teistä siellä!

Kiitos teille, jotka teette lahjoituksen joka kuukausi. Se vaikuttaa kovasti siihen, mitä tiimi ja minä teemme julkaistessamme tätä ilmaista materiaalia, joten kiitos paljon siitä. Ja kiitos lähettämistänne rakkaus- ja tukiviesteistä – ne merkitsevät paljon minulle ja tiimille!

Kesäkuun energiatarkistuslista

* Tunteet ovat korkealla – tarkista, että päästät omasi ulos tasapainoa tuovalla tavalla.

* On suuri tarve säännölliseen fokusoitumiseen tarkoitukseen – tee edes pieniä yksinkertaisia askelia.

* Tosiin yhdistyminen tyynnyttää sieluasi. Etsi heimotasapainoa.

* Universaali energiakenttä on kaoottinen, hämmentynyt ja voimakas tällä hetkellä, joten jatka säännöllistä keskittymistä sisäiseen maailmaasi, jotta pysyt tasapainossa.

* Muista, että voit yhdistyä opastukseen ja universaaliin apuun koska tahansa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Re: Harris Lee (leeharrisenergy.com)

ViestiKirjoittaja hammer » 08.07.2015 20:40

HEINÄKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
YHDISTÄMINEN, KUNDALIININ NOUSEMINEN JA KOLLEKTIIVINEN ULOSHENGITYS

Kirjoittanut Lee Harris (http://www.leeharrisenergy.com)
3.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa heinäkuun energiaennusteeseen.

Kuvaan tätä tänään Mill Valleyssä, Marin Countyssä, punapuiden keskellä. Ja jos sinulla on ikinä tilaisuus kokea punapuut, ne ovat hyvin uskomattomia olentoja. Ne ovat kuin suojelijoita. Ne ovat hyvin ikivanhoja ja voimakkaita. Niinpä oleminen niiden keskellä tuntuu täydelliseltä tänään.

Kollektiivinen uloshengitys voimistuu

Osasyy miksi halusin tulla tänne, on, että virittyessäni tähän tulevaan kuukauteen, sanat "kollektiivinen uloshengitys" tulivat esiin energiateemana. Se merkitsee, että vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden intensiivisyys on voitettu ja meillä kaikilla on tässä kuussa tilaisuus vain (Lee hengittää ulos) – kokea uloshengitys. Ja samalla saat integroida ja yhdistää kokonaisuudeksi kaiken, mitä on tullut aiemmin, jokaisen osasi mikä on muuttunut sen tuloksena ja mihin vaikutettu – valmiina siihen mihin menemme seuraavaksi, koska sisäisen voiman ja sisäisen tulen uudet varastot ovat erittäin suuri teema vuoden toisella puoliskolla. Käsittelen sitä hetken kuluttua, mutta palataanpa takaisin tähän yhdistämisajatukseen.

Heinäkuun energiateemoja

Tämä viesti on erityisesti teille, jotka olette hyvin ahdistuneita vuokseni nyt ja sanotte: "En voi mitenkään hengittää ulos. En voi mitenkään yhdistää mitään." Te olette juuri niitä ihmisiä, joiden täytyy ottaa tilaa, hidastaa, lakata vastaamasta puhelimeen kaikille ja tehdä, mitä teidän täytyy, rauhoittuaksenne.

Koska tämän vuoden ensimmäinen vuosipuolisko on ollut nopeampi ja intensiivisempi kuin koskaan ennen, tapahtuu massaherääminen ja kundaliini-energian aktivoituminen meissä kaikissa, mistä puhun lisää hetken kuluttua.

Niinpä kaiken tuon energian kulkiessa ympärillänne ja sisällänne, teidän täytyy ehdottomasti ottaa aikaa rauhoittaa oma hermostonne siellä ja silloin, kun voitte, jotta totutte vaihtelemaan tätä uutta vauhtia, missä olemme kaikki.

Teillä jotka pärjäätte oikein hyvin itsessänne tai alatte tuntea tuon luontaisen hidastumisen tapahtuvan itsessänne ja toimissanne, heinäkuu edustaa todella tilaisuutta yhdistää kaikki, missä olette olleet ja mitä olette käyneet läpi.

Monet teistä ovat puhuneet viime kuukausina intensiivisten ja merkityksellisten unien lisääntymisestä tai vanhojen ystävien, kumppanien tai rakastajien tupasahtamisesta elämäänne. Kaikki puhdistamista varten, kyllä, ja kokeaksenne uuden suhteen menneisyyteenne.

Heinäkuussa sysäys ja ärsyke tuohon puhdistamiseen voi rauhoittua ja voitte päästä avaamaan sydämenne ja mielenne ja näkemään, miltä teistä tuntuu nyt ajatella noita vanhoja asioita, koska elämä on todella muuttunut kaikilla viimeisen puolen vuoden aikana.

Niinpä jos yrittäisit muistaa, miltä sinusta tuntui viime joulukuussa, sinun on vaikea saada kosketusta siihen, koska niin paljon on muuttunut.

Ja ollessamme tiedostamattomampi, voimme olla kaoottinen ihmismatkallamme. Meitä voidaan ikään kuin työntää ihmisistä tai tapahtumista toisiin, ilman mitään todellista tuntua siitä, minne olemme menossa tai miksi jotain tapahtuu meille.

Itsensä vahvistaminen yhdistämisen avulla

Mutta mitä enemmän heräät siihen todellisuuteen, että energia sanelee kaiken, mitä sinulle tapahtuu, ja alat avata aistejasi, jotta voit tuntea tuon energian, mikä liikkuu lävitsesi ja mitä tulee sinua kohti, sitä enemmän avaudut energian olemiselle osa joka hetkeä. Ja tämän tiedostamisen myötä voit alkaa enemmän tietoisesti ohjata, mitä teet, mihin menet ja mitä haluaisit ilmentää seuraavaksi. Tämä on vieras ajatus ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin ajatelleet näin, mutta useammille ja useammille ihmisille tämä ymmärrys on tulossa normaaliksi. Näet sen normalisoituvan jokapäiväisissä keskusteluissa.

Miten siis tiedät, että olet selkeä ilmentäjä, että se mitä aiot, voi tulla sinulle helposti? Ensin sinun täytyy yhdistää se, mitä on jo sisälläsi.

Siis yhdistämisellä ja heinäkuun olemisella mahtava kuukausi siihen tarkoitan:

* Istu pohtimaan kaikkea, mitä sinulle on tapahtunut noin puolen vuoden kuluessa.
* Pidä päiväkirjaa ja ilmaise aikomus, mihin haluaisit elämäsi ja matkasi menevän seuraavaksi.

Ota vähän aikaa yhdistää kokonaisuudeksi kaikki, missä olet ollut, jotta voit sitten hyvin selkeästi päättää, minne haluaisit mennä seuraavaksi, sen sijaan että raahaat menneisyyden roskia tuleviin ilmennyksiisi.

Visiointi ja ilmentäminen Itselle ja kaikille

Ja muista, ettei aikomisessa tai visioimisessa ole mitään väärää tavoitetta.

Joskus ihmiset sanovat minulle: "No, haluaisin ilmentää xxxx itselleni, mutta kun maailma kärsii ja toisilla on huonommin kuin minulla, minulle on haasteellista ilmentää tämä itselleni." Ja pointtina on, että nämä kaksi asiaa voi olla rinnakkain sinussa.

Esimerkiksi jos haluat ilmentää jotain, mikä saa olosi tuntumaan turvallisemmalta elämässä, mutta sinusta tuntuu pahalta tuo halu, koska tunnistat muiden ihmisten olevan turvattomammassa asemassa kuin sinä, anna kummankin energian olla totta sinulle.

Se merkitsee, että haluaisit olla humanitaarinen ja auttaa muita mahdollisimman paljon, kyllä, mutta sinulla on edelleen tämä energia tai toive, että haluat vähän enemmän turvaa, mitä se merkitseekin sinulle.

Voit siis ilmentää tai visioida kumpaakin samanaikaisesti (ilmentää maailman parantumista a oman olosi parantumista).

Tai keskity omaan haluusi ja sitten kun se ilmentyy, saat tilan, missä sen tuloksena avoimuutesi on paljon enemmän läsnä, koska olet ilmentänyt itsellesi asian, mikä tunnistit tukevan sinua. Tämä sallii sinun sitten olla tuen saamisen tunteestasi humanitaarisempi toisia kohtaan.

Et mene taaksepäin (vaikka siltä näyttäisikin)

Elämme kaksinaisessa maailmassa ja kaksinaiset ajatukset ovat erittäin korostuneita, enemmän kuin koskaan ennen. Taas kerran, jos olet tietoinen tai herännyt ihminen, sinulle ei ole yllätys huomata, miten nopeasti menet nyt päivittäin eri tunteiden tai havaintojen läpi – sellainen on heräämisvauhti.

Ja muista, ettet taannu, jos menet taaksepäin omasta mielestäsi. Ajatus, että käy läpi jotain vanhaa ongelmaa, voi olla masentava monille, mutta se on osa sitä evoluutiomatkaa, mitä käymme kaikki läpi. Julkaisin tässä kuussa uuden videon "A to Z of Energy: You Are not Regressing, You're Evolving", joten se kannattaa ehkä käydä katsomassa (https://www.youtube.com/watch?v=FjEIuHExByc), jos olet huolissasi taaksepäin menosta.

Luo siis heinäkuussa mahdollisimman paljon tilaa yhdistämiselle ja uloshengittämiselle. Käytä tämä tila päättääksesi, missä haluaisit olla henkilökohtaisessa elämässäsi seuraavat kuusi kuukautta ja minkä haluaisit nähdä muuttuvan maailmassa.

Puhuin viime kuussa, että "yksi askel eteenpäin ja yksi askel taaksepäin (ja toisinaan) sivulle" on kesäkuun energia ihmisten elämässä. Ja näimme tätä tapahtuvan myös maailman näyttämöllä. Oli edistymistä, oli taantumista ja oli myös sivuttaisia energioita, joita kukaan meistä ei nähnyt tulevan.

Heinäkuu on paljon tilavampi, koska energia voi olla intensiivistä vain tietyn aikaa, ennen kuin se joko kuivuu kokoon tai räjähtää.

Merkittävä teema – kundaliinin nouseminen kaikissa

Ja heinäkuun tila on tärkeä sen voimakkaan viestin vuoksi, mitä saan jatkuvasti suuremmasta kundaliinin valtavirta-aktivoitumisesta kollektiivissa.

Kundaliini-energia on periaatteessa elämänvoimaenergiaamme. Ja sen juuret on juurichakrassa – energiakeskuksessa missä meillä on luovan, seksuaali- ja elämänvoimaenergiamme perusta. Nyky-yhteiskunnassa meillä on taipumusta elää mukavasti enemmän täällä (Lee näyttää aluetta sydänkeskuksen alueelta kruunuchakraan) kuin alemmissa chakroissamme. Henkisesti kehittyneillä ihmisillä on taipumusta olla auki sydämen, kurkkuchakran (kommunikointi), kolmannen silmän (visiointi ja intuitio) ja kruunuchakran (yhteys henkeen) alueella.

Mutta pääasiallisesti älyllisessä yhteiskunnassa myös henkisesti kehittyneet sielut eivät usein mene tasapainottomaan alempia chakroja, kun nämä ovat tiheämpiä ja sameampia energioita nyky-yhteiskunnassamme. Tämän tason puhdistaminen ja aktivoiminen on seuraava yleisvaihe maailmamme heräämisessä.

Vatsakeskus – suhteiden polttopiste kehossa

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on tehty paljon myös kommunikointi-ilmaisun, aistien ja intuition ymmärtämisen sekä sydämen avaamisen kehittämiseksi nopeasti. Tästä on tullut paljon vallitsevampaa kaikkialla. Mutta seuraava vaihe on mennä puhdistamaan alaspäin vatsan kautta ja aktivoida tuo juuri.

Ihmissuhteet ovat vatsassa, joten monilla teistä on herkkyyttä tai vetäytymistä monissa suhteissa muutaman kuukauden ajan, kun käytte läpi tätä kundaliini-aktivointia, koska sitä ei kannata käydä läpi tappelemalla toisten kanssa.

Yhteistyö ja kumppanuudet voivat kukoistaa nyt

Luovat kumppanuudet, seksikumppanuudet ja kaikki mikä tuntuu voimakkaalta heimoenergialta, kukoistaa tulevina kuukausina. On kyse sitten tanssimisesta jossain ryhmässä tai mistä tahansa ryhmätoiminnasta, missä on kehon hurjuutta ja ilmaisua, muutamana seuraavana kuukautena niissä on saatavissa todella kosmisia kokemuksia, koska kundaliini-energiaa on ympärillämme. Jotkut teistä menevät ikkunoista, joita ette ole koskaan avanneet itsellenne kehossa ja kehon kautta. Mutta sen lisäksi kundaliini-elämävoimaenergian heräämisen perimmäinen tarkoitus on saada sinut pakkaan, missä kaikki systeemit ovat käytössä ja auki.

Se on siis melko iso juttu eikä siihen kannata mennä naiivisti tai suurella kiireellä.

Vapauden tuominen pelkomieleen

Koska keholta vaatii aikaa oppia sietämään niin avoin ja aktiivinen elämänvoima ja myös sinulta ihmisenä vaatii aikaa olla sellaisten ajatustesi ja pelkojesi kanssa kuin:

"Miten turvallista on olla minä maailmassa?"
"Tuomitaanko minut?"
"Hyökkäävätkö ihmiset kimppuuni?"
"Eivätkö ihmiset pidä minusta yhtä paljon?"

Pelon polttaminen – avautuminen olemaan, kuka sinun on tarkoitus olla täällä

Kaiken tuon sisäisen ohjelmoinnin polttaminen ja itsesi salliminen tulla siksi, joka haluat olla tai sinun on tarkoitus olla seuraavaksi, on syysi olla täällä – riippumatta kaikista ihmisistä ympärilläsi ja siitä, miten he saattavat reagoida tai olla reagoimatta siihen.

Tämä herääminen juurichakrassa siis näyttäytyy sinulle hyvin voimallisesti. Luovuudessa ja myös fyysisessä toiminnassa, liikunnassa ja seksuaalisuudessa sinulla tapahtuu energian ja elämänvoiman herääminen, mitä voit tutkia yksin – useimmat teistä. Jotkut teistä tutkivat sitä kumppanuudessa.

Mutta tässä on myös viesti, että syyskuusta eteenpäin tässä energiassa (valtavirran avautuminen nyt kesän aikana) monet teistä alkavat mennä maailmaan ja osallistua tähän muutosaaltoon – tuleva jakso missä näemme taas innovaatioiden ja luovuuden tuovan positiivisia muutoksia maailmaan.

Luojat heräävät

Ei siis ole mitään pelättävää, mutta vähän kuin raskaana olevalla äidillä (ja myös isällä), on taipumusta suojella kovasti kehoa ja olla herkkä tuon vaiheen aikana varmistamaan, että vauva ja äiti ovat suojassa tavalla, missä ne kumpikin voivat transformoitua.

Ajattele sitä siis näin. Olet synnyttämässä:

* luomistulesi
* seksuaalitulesi
* elämänvoimasi.

Kaikki nämä alueet nousevat sisälläsi ja kauttasi tulevina kuukausina, avaten uusia energioita ja katalysoiden vanhoja tukoksia ja rajoituksia irtipäästettäväksi.

Perinteisesti silloin kun ihmiset ovat tietämättömiä kundaliini-energian nousemisesta sisällään tai he eivät oikein tiedä, mitä heidän kehossaan tapahtuu, he heijastavat sen ulospäin. He saattavat tapella toistensa kanssa, väitellä toistensa kanssa tai antaa tuon energian juosta ulkoiseen elämäänsä tavoilla, mitkä voivat olla tuhoisia tai kaoottisia.

Tämä on sellainen ihminen, joka kävelee huoneeseen, ja kaikki tietävät, että hän on paikalla, ei pelkästään siksi, miten hän kannattelee itseään, vaan koska hän liikkuu ympäri huonetta, vaikuttaa kaikkiin ja kenties myös huonekaluihin. Tällainen elämänvoimaenergia ei ole keskittynyttä eikä virtaa tasapainoisesti kehon läpi. Sen sijaan se esittäytyy ulkoisessa maailmassa tuhoavalla tai tunkeilevalla tavalla.

Niinpä varmasti näet tuota energiaa lentelevän ympäriinsä ihmisissä, jotka eivät ole kovin tietoisia itsestään, mutta olemme nähneet sitä lentelevän melko pitkään, koska tämä energia on tietysti lisääntynyt jo jonkin aikaa.

Mutta hyvä uutinen on, että heinäkuu kutsuu sinua ottamaan paljon enemmän tilaa siihen liittyen, miten tuot tuon elämänvoimaenergian elämääsi, ja myös hyvin intuitiiviset joukossanne alkavat tunnistaa ja tuntea, että kehonne sisällä tuntuu hyvin erilaiselta.

Taianomaiset muutokset ovat mahdollisia

Siihen on syy, miksi kehon sisällä tuntuu erilaiselta. Voimme kehittää ylächakroja ja se on ylläpitänyt meidät tähän saakka. Se antaa meille avoimempia suhteita, avoimempaa kommunikointia ja hyvinvoinnintunnetta, mistä tiesimme aiemmin, ja se on hyvä asia. Mutta heräämisen seuraava taso tulee, kun ulotamme tämän avoimuuden juurichakraan ja kutsumme heräämistä saavuttamaan täyden harmonian. Kun tämä tapahtuu, taianomaisia muutoksia tulee ulkoisessa maailmassa.

Ja tarvitsemme tällä hetkellä taianomaisia muutoksia planeettakokonaisuutena. Käymme läpi näitä muutoksia yksilöinä, voidaksemme auttaa noiden taianomaisten muutosten luomisessa kokonaisuutena.

Niinpä tulemme vuoden 2015 toiseen puoliskoon, missä kundaliini-energia on lisääntyvässä määrin vahvasti läsnä ja monet ihmiset kokevat spontaanin heräämisen.

Ei enää uhrina olemista – energiakokemusten kalibrointi

Jos sinulla on siis puutarhassa tai talossa äkkiä kummallisia kokemuksia, jotka ovat ilmestysmäisiä tai avaavat sinut näkemään tai tuntemaan jotain, mitä et ollut odottanut, istu hengittämään, kun se tapahtuu. (Lee hengittää sisään ja ulos) Sano itsellesi: "Olen turvassa. Voin vastaanottaa tämän energian."

Muista, että sinulla on volyymisäädin. Voimme tuntea usein henkisyydessä, että olemme haluton osallistuja tai jopa uhri jossain henkisessä tai psyykkisessä kokemuksessa, mikä meille tapahtuu. Ja meidän täytyy muistaa, että voimme tehdä yhteistyötä hengen kanssa. Voit sanoa jotain sellaista kuin: "Pyydän, että tämä rauhoittuu nyt. Pyydän, että tämä intensiivisyys vähenee. Pyydän muutaman päivän rauhaa."

Muista pyytää sitä henkilökohtaisissa kokemuksissasi ja myös pyytäessäsi apua enkeleiltä tai opastukselta tai oppailta – miten tahansa nimität sitä.

Avoimuus, hiljaisuus ja rauha

Täällä ollaan edelleen kaikki. Olemme edelleen täällä maaplaneetalla, päivä kerrallaan, askel kerrallaan. Mutta on erittäin voimakas tunne avautumisesta ja rauhallisesta energiasta, mikä on voimakkaampi kuin koskaan ennen. Jos varmistat, ettet ylistimuloidu ja vartioit sitä, että annat itsellesi rauhan ja hiljaisuuden hetkiä elämässä, tunnet sen syvästi. Se täyttää sinut. Se yhdistää sinut magneettimaisesti oikeisiin ihmisiin oikeaan aikaan.

Ja kyllä (hedonisteille joukossanne ja voin samaistua siihen), on hauskaa olla aina ilossa ja autuudessa, mutta mausteena on todennäköisesti välillä aikoja, jolloin sinun täytyy "sammua" joksikin aikaa tai huomaat spontaanisti muistavasi jonkin vaikean tilanteen tai tunteen.

Esimeriksi saatat saada upean uratilaisuuden ja olet todella hämmästynyt tämän tapahtumisesta. Ja kuitenkin muutaman tunnin päästä saatat yhtäkkiä muistaa sen ajan, kun sinulla oli suurin urasydänsurusi, mitä olet käsitellyt kerroksittain. Tämä liittyy syvällisesti menestyshetkeen. Silloin kun avaudut korkeampaan suuntaan, alempi osasi mikä on suljettu menneisyydessä, venyy ja nousee esiin vapautettavaksi. Ja mitä tietoisempi ja heränneempi meistä tulee, sitä enemmän tunnemme ja näemme tietoisesti näitä asioita.

Itsensä tuomitseminen voi olla osa irtipäästämistä

Älä tuomitse itseäsi, jos näytät ottavan askeleen taaksepäin. Ota itsesi kiinni, jos tuomitset itsesi. Itsensä tuomitsemisen näkeminen on vain suurta tiedostamista. Ajattele sitä näin.

Jos saat itsesi kiinni tuomitsemisesta, muista, että menneisyydessä et olisi tiedostanut tuota itsesi tuomitsemista. Pelkän tuon äänen kuulemisen sijasta olisit estänyt itsesi tekemästä jotain, koska tunsit tuon itsesi tuomitsemisen.

Jos todellisuutesi on nyt, että olet vain pettynyt saatuasi itsesi kiinni tuomitsemisesta, olet ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan. Pidä tietoisuus tuosta tuomitsemisesta. Naura sille. Päästä siitä irti. Ei ole mitään tarvetta tuomita itseäsi, aivan kuten ei ole mitään tarvetta tuomita ketään muutakaan. Kaikki tekevät ehdottomasti parhaansa, myös sinä.

Tämä on heinäkuu, ihmiset!

Minulla on tulossa pari tapahtumaa. Lontoossa pidän energiaviritysillan ja julkisen tapaamisen ja se on keskiviikkona 12.8. Ja syyskuussa olen kanavoijien konferenssissa, yhtenä kahdeksasta kanavoijasta ja se pidetään Los Angelesissa.

Siis ensi kuuhun saakka, voit tarkistaa koko antini Portaalista, minkä olemme juuri suunnitelleet ja lanseeranneet uudelleen. Voit tsekata tapahtumat yms. nettisivuiltani.

Paljon rakkautta kaikille.

Lee

x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.9.2015 VALITSE OMA SEIKKAILUSI – TIETÄMISELLÄ, SELKEYDELL

ViestiKirjoittaja hammer » 03.09.2015 21:08

SYYSKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
VALITSE OMA SEIKKAILUSI – TIETÄMISELLÄ, SELKEYDELLÄ JA RADIKAALILLA ILMAISULLA VAHVISTETTUNA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
2.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa syyskuun 2015 energiaennusteeseen.

Vedetään henkeä. (Lee hengittää syvään sisään ja ulos)

Ja toisen kerran.

Ja vielä kerran.

On todella hyvä muistaa tehdä tämä päivittäin, niin monta kertaa kuin voit. Anna itsellesi vain tietoisen hengittämisen hetki – erityisesti jos asiat tuntuvat liian nopeilta tai pakahduttavilta.

Puhuin heinäkuun ja elokuun ennusteissa tulienergiasta, erityisesti kundaliinitulienergiasta joka on liikkunut kaikkien läpi eri tavoin. Mutta monilla teistä se on näkynyt hyvin syvällä, sisäisellä tavalla. Teissä on osa, joka on uudelleenkalibroitu sisältä ulospäin valonnopeudella – ja joskus sellaisella intensiivisyydellä tai raivokkuudella, johon ette ole tottuneet.

Vesienergian toivottaminen tervetulleeksi

Tässä kuussa tuntuu siis vähän enemmän vesienergialta ja se tuo enemmän tilaa tulelle, joka on liikkunut teitä varten ja suurimmassa osassa teistä viimeiset pari kuukautta.

Tietenkin olemme kaikki vähän eri paikassa. Jotkut teistä saattavat vasta olla tulossa tähän nyt ja ottavat kiinni kahden viime kuukauden tuliaallon loppupäästä. Mutta teille jotka olette tunteneet sen intensiivisyden, josta olen puhunut, syyskuu antaa uuden selkeys- ja tietämistason, joka sallii teidän tehdä muutoksia. Siinä missä heinäkuu ja elokuu ovat ehkä tuntuneet intensiiviseltä, tuliselta tai reaktiivisilta, tuo prosessi loppuu nyt. Tulette ulos tuosta sisäisestä uudelleenkalibrointijaksosta ja alatte saada paljon enemmän ulkoisen suunnan tuntua: "Ahaa, joo, minun täytyy järjestellä vähän uudelleen tätä suhdetta" tai "Minun täytyy tehdä jotain vähän eri tavalla tuossa".

Syyskuussa on paljon kyse siitä, miten tuo voimakas sisäinen muutos viedään ulkoiseen maailmaan vakaasti ja tehokkaasti. Koska on tehokkaita ja rauhallisia tapoja tehdä kestäviä muutoksia, joita ei tavallisesti tule eteen tulisella hetkellä.

Oman tietämisen voima

Katsotaanpa ensinnäkin tätä sanaa "tietäminen".

Elämme maailmassa, missä vaikutamme toisiimme. Meihin vaikuttavat hyvin monet erilaiset ajatukset ja mielipiteet ja meillä on ollut taipumusta ottaa ne omaksemme. Niinpä esimerkiksi, jos sinulla on isä (tai äiti), jolla on hyvin voimakkaat uskomukset tietynlaisesta ihmisestä tai tietystä työpaikasta, moniin teistä se on vaikuttanut. Kyllä, on aina kapinallisia, jotka työntävät sitä vastaan. Mutta myös työntäessäsi vastaan, jollain osallasi on uskomus tai harmonia sen kanssa – muuten sinun ei olisi koskaan tarvinnut työntää sitä vastaan.

Kun siis puhun tietämisestä, puhun siitä, minkä sinä – ja vain sinä – voit tietää tavalla, jolla tiedät. Koska riippumatta siitä, miten paljon saatat nähdä tottelevasi toisia ihmisiä elämässäsi tai olevasi jees-ihminen heille, olet itse asiassa hyvin vahva siinä, mitä tulit tänne tekemään ja olemaan ja mikä on ainutlaatuista sinulle.

Varma ja rauhallinen kommunikointi

Siis tässä kuussa oma konkreettinen tietämisesi tulee esiin hyvin vahvasti. Tämä voi merkitä, että törmäät ongelmiin toisten kanssa. Siis esimerkiksi saatat esittää tietämisesi toiselle ja hän haluaa työntää sitä vastaan tai vastustaa sitä, hän haluaa testata sinua. Mutta toisin kuin aiempina kuukausina, tunnet olevasi vielä varmempi sen tietämisestä, mikä on totta sinulle. Ja monilla teistä on paljon rauhallisempi tapa sanoa toiselle ihmiselle: "Joo, näen, että se on sinun mielipiteesi, mutta minulla se on jotain muuta."

Ahdistuksen paljastaminen

Tämä on tärkeää, koska ahdistus joka on ollut taustalla hyvin monilla ihmisillä muutaman viime vuoden, on lisääntynyt nopeasti viimeiset kolme, neljä kuukautta. Ahdistusta on monista syistä, mutta planeetan transformaatiovauhti esittää suurta osaa siinä. Tietämättömyys tästä ahdistusenergiasta johtaa usein siihen, että ihmiset yrittävät tuputtaa omaa energiaansa sinulle tai johonkin ulkoiseen olosuhteeseen elämässään.

Esimerkiksi jos kertoisit minulle haluavasi hypätä laskuvarjolla ja olen tietämätön omasta ahdistuksestani tai epämukavuudestani siihen liittyen, saattaisin yrittää puhua sinut ulos siitä. Jos en ole rehellinen itselleni siitä, miltä laskuvarjohyppääminen tuntuu minusta (kamalalta), kuulisin sinun halusi vain omien ahdistussuodatinteni läpi. Saattaisin sanoa: "No, ole varovainen, koska luin viime viikolla todella vaarallisia tarinoita siitä ja luulen, että sinun täytyy ottaa huomioon se."

Tässä minä siis tiedostamatta tarjoaisin tai pakottaisin energiaani sinulle. Ja silloin kun olet erittäin vastaanottavainen, empaattinen tai herkkä – monet teistä samaistuvat tähän – saatat lähteä pois keskustelusta tuon energian omaksuneena ja alat epäillä itseäsi: "Niin, kenties minun ei pitäisi, kenties hän on oikeassa …"

Tietoisuus energiasta, jota lähetämme maailmaan

Tässä meidän täytyy tiedostaa se energia, mitä annamme ja tarjoamme muille. Useimmat ihmiset planeetalla eivät tiedä, että he tekevät sitä.

Niinpä kun sinulla on parempi tietäminen sisälläsi ja itsellesi – kun sinulla on selkeys siitä, kuka olet, mitä olet täällä tekemässä ja miksi teet sitä – huomaat paljon helpommaksi tiedostaa tuon vahvuuden, kun ympärillä on muita ihmisiä ja niitä energioita, joita liikkuu tiedostamatta ihmisten läpi.

Ja jos olet rehellinen itsellesi, olet todella vaikuttunut sitä, miten hallitset tämän nyt verrattuna siihen, kuka olit 2-3 vuotta sitten, ja ylistät kasvuasi ja läpimurtojasi.

Juhli siis aina itseäsi läpimurtojesi vuoksi.

On todella tärkeää kyetä katsomaan taaksepäin sanoen: "Vau, kaksi vuotta sitten se olisi ollut todellista kamppailua minulle." Se on osa rehellisyyttä ja kiitollisuutta itsellesi omasta kasvumatkastasi, koska meillä on yksi fyysinen elämä tänä identiteettinä tässä fyysisessä muodossa.

Ja teille jotka rakastatte elämän matkaa ja elämän kasvua, ehdottomasti yksi tapa jatkaa yllyttämistä lisätilaisuuksiin ja lisäkasvuun on olla hyvin kiitollinen ja arvostava siitä, miten pitkälle olette päässeet.

Ota siis hetki ja ajattele tätä itselläsi.

Mitä mieleesi tulee sinusta ja matkastasi, kun puhun tästä? Minkä voit sanoa olevan nyt erilaista itselläsi kuin 2013 tai 2011? Se on erittäin tärkeää, koska tietoisuus kasvustasi usein "superlataa" sen, minne menet seuraavaksi.

Näe siis itsessäsi ero siinä, kuka olet nyt ja kuka olit silloin. Ja tunnista, että tuo ero sinussa synnyttää joskus reaktioita toisissa – kun he yrittävät tuoda sinut takaisin siihen, kuka olit, tai he yrittävät tuoda sinut sille pelkotasolle, jolla he ovat … esimerkiksi laskuvarjohypyistä :)

Radikaali ilmaiseminen ja voima muotoilla elämänsä uudelleen

Siis tietämisesi ja selkeytesi eivät ole nyt vain sisäistä, vaan tällä syys-joulukuujaksolla ne ovat hyvin paljon sellaista, minkä tuot ulkoiseen maailmaan.

Pidin juuri Lontoossa puheen radikaalista ilmaisemisesta. Ja tuon puheen perusta oli, miten meillä ei ole aavistustakaan sanojemme uskomattomasta voimasta muokata ja suunnata elämäämme uudelleen. Niinpä meitä hermostuttaa ilmaista hyvin aidosti sitä, kuka olemme, ja tuoda se ulos kehostamme, sen suuren vaikutuksen vuoksi joka tuolla ilmaisumuutoksella on ulkoiseen elämäämme ja kokemuksiimme. Heräämiseen ja suurempaan antautumiseen saakka, meillä on ihmisinä taipumusta haluta ja pelätä muutosta yhtä paljon.

Siis esimerkiksi se ihminen joka kertoo minulle haluavansa hypätä laskuvarjolla, voisi vastata minulle ja pelkopohjaiselle reaktiolleni hänen haluunsa: "Joo, ymmärrän, että sinua voisi pelottaa laskuvarjolla hyppääminen, Lee, ja kiitos, että varoitit minua. Se on suloista. Tiedän, että välität minusta. Mutta luota minuun, minun on tehtävä tämä. Siitä tulee upeaa! Minä vain tiedän, että minun on tehtävä se."

Tämä muuttaa dynamiikkaa. Sen sijaan että hän pitää suunsa kiinni tai välttää keskustelua, hän lähtee pois tapaamisesta hyvin erilaisena – ja niin myös minä. Monet teistä jotka ovat tottuneet olemaan hiljaa, ette nykyään pysty pitämään suutanne kiinni samalla tavalla kuin ennen. Vähimmän vastustuksen tie monille teistä oli ennen hiljaa oleminen.

Nyt polkuna on vapaus ilmaista itseään ihmisille maailmassanne ja tunnistaa, että silloin kun puhutte totuuttanne voimaantuneella, rakastavalla ja myötätuntoisella tavalla – auliisti ja rehellisesti ilman tarvetta taistella toista ihmistä vastaan – muutatte ehdottomasti elämäänne ja vuorovaikutusenergiaa kaikilla. Muutatte sitä tapaa, millä kaikki edessänne ja jokainen vuorovaikutus edessänne menee.

Valitse oma seikkailusi

Yksi asia joka meillä on taipumus unohtaa, on, että meille on useita polkuja koko ajan, joka päivä.

Siis esimerkiksi se tapa millä esiinnyt keskustelussa jonkun ihmisen kanssa, vaikuttaa valtavasti siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi ja minne menet seuraavaksi.

Muistan, kun meillä oli lapsena Englannissa "Valitse oma seikkailusi" –kirjoja. Sen perusteella, miten luit jonkin sivun tai minne halusit mennä seuraavaksi, kirjassa oli eri sivuja, joita voit selailla oman valintasi mukaisesti. Elämän energia on hyvin samanlaista. Elämisen taso on nyt korkeampi kuin koskaan. Niinpä se vauhti jolla voit pyörähtää eri todellisuuteen, on suurempi kuin koskaan.

Te jotka tavallaan edelleen puhdistatte asioita tai olette rankemmassa vaiheessa, palatkaa kolmeen, neljään viime videooni ja katsokaa, mitä löydätte sieltä auttamaan itsenne kohottamisessa.

Useammat teistä tuntevat olonsa kohonneemmaksi, elävämmäksi ja valmiimmaksi enemmän kuin koskaan ennen. Ja juuri tämä tietoisuustaso transformoi planeettaa.

Olemme menossa vielä mahtavampaan jaksoon, jossa hyvin paljon vanhaa muuttuu ja hyvin paljon uutta tulee käyttöön. Se alkaa meistä ja se alkaa sisällämme.

Tässä prosessissa siis olemme kaikki. Tällä matkalla olemme kaikki. Ja enemmän kuin koskaan, sinulle tarjotaan tilaisuuksia tuntea tuon elämäntavan ihme omassa olemuksessasi, omassa elämässäsi joka päivä.

Toivotan teille kaikille paljon rakkautta tässä kuussa matkallanne. Muistakaa, että tietäminen ja selkeys johtavat suurempaan ilmaisemiseen ja kykyyn tietää, että olet elossa. Ja tuosta näkökulmasta voit juhlia sitä, että elät hyvin aidolla ja väärentämättömällä tavalla.

***

Mitä tulee "radikaaliin ilmaisemiseen", josta puhun, olemme juuri julkaisseet siitä mp3:n Jos siis haluaisit tehdä tunnin matkan radikaalin ilmaisemisesi kokemiseen enemmän, voit tarkistaa sen sivuiltani.

Viikonloppuna 19.9. on Los Angelesissa Kanavapaneeli. Minä ja seitsemän tunnettua kanavoijaa tuo hyvin korkeaa energiaa Los Angelesin alueelle ja myös nettiin koko viikonlopun. Jos siis voit liittyä seuraamme paikan päällä tai netissä, se olisi fantastista.

Ja 7.11. pidän tapahtuman nimeltään "Radikaali vauraus" ystäväni, upean Emmanuel Dagherin kanssa. Pidämme päivän työpajan yhdessä ja kaikki yksityiskohdat ovat netissä.

Ja lopuksi, Energiamestariretriittini on Sedonassa joulukuussa. Se on vuoden neljäs ja viimeinen retriitti. Ja jos haluat kuulla vähän enemmän siitä, tsekkaa netistä video, jossa selitän siellä tapahtuvaa taikaa.

Siis paljon rakkautta kaikille … ja nähdään ensi kuussa.

xo
Lee

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.10.2015 TRANSFORMOITUMISTA VALONNOPEUDELLA – MONIULOTTEISU

ViestiKirjoittaja hammer » 03.10.2015 22:41

LOKAKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
TRANSFORMOITUMISTA VALONNOPEUDELLA – MONIULOTTEISUUDEN HYVÄKSYMINEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa lokakuun 2015 energiaennusteeseen.

Ennen kuin aloitamme, vedetään muutama kerta syvään henkeä yhdessä. (Lee hengittää syvään sisään ja ulos.)

Transformoitumista valonnopeudella – tästä löydämme hyvin paljon itsemme tällä hetkellä yksilöinä ja kollektiivina.

Yksi jatkuva teema tässä kuussa on huomata, miten monia asioita käyt läpi yhdessä päivässä, yhdessä viikossa ja yhdessä kuukaudessa. Tämä voi johtaa monet teistä – erityisesti intensiivisen kesän jälkeen – lokakuuhun, joka vaatii teitä ottamaan vähän enemmän tilaa, vähän enemmän hiljaisuutta.

Saatat ehkä haluta nukkua ja levätä tavallista enemmän. Jotkut teistä saattavat huomata, että raskaan kuntoilunne tai fyysisten rutiinienne täytyy keventyä pykälällä tai parilla, jotta voitte oppia tasapainottamaan kaiken, mitä sykkii järjestelmänne läpi, välttämättä hämmentämättä kattilaa enää lisää.

Planeetan sähköenergia muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, mikä merkitsee, että herkkyys lisääntyy. Te jotka käytte läpi syvää heräämistä, huomaatte äkillisiä herkkyysmuutoksia. Teistä tulee yhtäkkiä paljon avoimempi. Tunnette yhtäkkiä asioita paljon enemmän. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän kaikille ympäri planeettaa.

Nämä muutokset eivät aina näytä kovin ns. henkisiltä. Mutta väittäisin, etteivät myöskään henkisyys ja henkiset ihmiset aina näytä kovin henkisiltä, erityisesti jos yritämme leimata heidät hyvin valaistuneeksi, aina rauhalliseksi tai aina rakastavaksi, koska olemme inhimillisiä. Ja ihmiskuntana kehitymme kaikki ja käymme läpi omia juttuja kasvussamme täällä maan päällä.

Rauhallisuus ja hiljaisuus

Tämän valonnopeudella tapahtuvan transformaation myötä, joka lisää herkkyyttä, jotkut teistä huomaavat tarvitsevansa paljon enemmän hiljaisuutta (lisälepo- ja nukkumistarpeen lisäksi), koska kaiken ympärillä olevan volyymi on paljon suurempi.

Jotkut teistä huomaavat, että teidän täytyy rauhoittaa asioita totutellessanne siihen, miten nopeasti kaikki kulkee.

Rakastavien, tiukkojen rajojen asettaminen

Mitä tulee ihmisiin jotka juuri mainitsin – niihin jotka eivät näytä kovin henkisiltä – muista, että monilla planeetan ihmisillä on voimakasta ristiriitaa ja irtipäästämistä.

Jos tulee herkemmäksi, puhdasta energiaa sykkii paljon enemmän järjestelmän läpi, ja tuo puhdas energia vaikuttaa mielen ja tunteiden tasolla.

Tästä syystä ihmiset käyttäytyvät impulsiivisesti vähän enemmän jokapäiväisessä ihmisyydessä. Heidät "laukaistaan" helpommin, he ärsyyntyvät helpommin, he syyttelevät helpommin ja ovat tunteellisia helpommin.

Niinpä ongelmia voi syntyä tiettyjen ihmisten kanssa elämässäsi, jolloin sinun täytyy asettaa rakastavat, tiukat rajat. Sinun ei tarvitse vastaanottaa toistuvaa loukkaavaa käyttäytymistä toisilta ihmisiltä.

Sydämessä olemisen voima

Yleisesti ottaen, jos pystyt, niin yritä muistaa pysyä sydämessäsi mahdollisimman paljon. Se tekee helpommaksi olla kietoutumatta draamoihin tai konflikteihin, joihin sinua kutsutaan.

Ja jos et pysty olemaan sydämessäsi tällä hetkellä, tiedä, ettet tee mitään väärin. Se on täysin harjoiteltava asia meille kaikille, koska siihen meitä ei ole opetettu. Meidät on opetettu olemaan hyvin mielipiteitä omaavia ja älyllisesti fokusoituneita ihmisiä.

Ja teille jotka tulitte hyvin herkäksi virittyneenä ja olette löytäneet tienne parantumispolun läpi, olette nyt paikassa, jossa olette valmiita kommunikoimaan haavoittuvammin, avoimemmin ja rehellisemmin, ja nämä ovat upeita ja hyvin tukevia aikoja kaikkeen siihen.

Vapaus "oikein tekemisestä"

Mutta älkää yllättykö, jos oikealta ja vasemmalta tulee menneisyydestänne jotain, minkä huomaatte näyttelevänne jonkun kanssa nykyhetkessä.

Tämä on nopeutunutta aikaa ja hyvin moniulotteista aikaa. On aika havaita, että silloin kun suostumme avautumaan moniulotteisesti ja universaali energia ja elämänvoima työntää meitä tekemään sen, on kaoottista toisinaan. Siksi yksi suurimmista asioista, josta voit muistuttaa itseäsi, on, ettei ole mitään "oikein tekemistä".

Siis jos joku teistä uskoo, että teidän täytyy tehdä oikein joogaharjoitus, teidän täytyy tehdä oikein anoppinne kanssa, teidän täytyy tehdä oikein sen ihmisen kanssa, joka jatkossa tarvitsee apuanne, yrittäkää päästää irti tästä oikein-käsityksestä. Kaikessa on kyse perspektiivistä.

Ei tarvitse ajatella, mikä on oikein ja väärin, silloin kun pystyy elämään sydämessä useammin … koska sydän haluaa aina antaa siellä, missä antaminen voidaan vastaanottaa ja missä ihmiskeholla on energiaa tukea tuota antamista.

"Yliantajien" uudelleenkalibrointi

Tästä syystä te jotka olette yliantajia, saatatte olla vähän järkyttynyt tällä hetkellä. Ette ehkä halua antaa jollekin koko ajan. Mutta se on fantastista! Juuri siinä teidän täytyy olla jonkin aikaa.

Mutta älkää olko huolissanne. Sekin menee ohi. Voitte palata tulevaisuudessa yliantamiseen niin paljon, kuin haluatte, mutta teette sen tuntien selvemmin, mitä tarvitsette itsellenne antaessanne, ja käytätte erottelukykyä siihen, missä voitte harkitsevasti käyttää energiaanne ja nähdä sen moninkertaistuvan.

Moniulotteisuus rakastaa monimuotoisuutta

Kun avaudut olemaan moniulotteisempi itsesi, palaaminen lineaariseen olemistapaan voi olla hyvin tylsää. Saattaa tuntua vähän pitkästyttävältä yrittää käydä taas lineaarisempaa keskustelua tai erityisesti elää lineaarisempaa elämää, jossa keskitytään yhteen asiaan kerrallaan.

Niinpä te jotka avaatte moniulotteisuuden ja kenties tutkitte tiettyjä aspektejanne – esimerkiksi yliantamista – tunnistakaa, että vanhat haavamme JA vahvuutemme tulevat esiin tasavertaisesti tällä hetkellä.

Voitte siis oppia sanomaan:

"Vau, voin todella antaa suurella kapasiteetilla ja arvostan ja kunnioitan sitä. Samaan aikaan tunnistan, että koska en ole aina arvostanut kykyäni antaa tai edes nähnyt sitä itsessäni, tällä hetkellä käsittelen yliantamishaavoja. Se näyttäytyy tämän ystävän kanssa, joka kiskoo narustani, koska en anna hänelle yhtä paljon kuin ennen. Ja se sattuu ja loukkaa minua. Hän sanoo: 'Hei, miksi et tee, mitä teit ennen?! Et ole kovin mukava ihminen.'"

Jos ja kun tällaisia sanoja tulee sinulle, tunne jotain kehossasi (jos se tuntuu iskulta kehoon) ja yritä olla tekemättä siitä toista ihmistä koskevaa. Yritä sen sijaan kysyä itseltäsi: "Häh, mitä arkaa kohtaa hän kosketti minussa?"

Omien sisäisten reaktioidesi kysyminen ja huomaaminen tuo sinut nopeasti takaisin läsnä olevaan hetkeen. Tämä johtuu siitä, että nämä reaktiot ovat hyvin mennyttä aikaa. Ne voivat tulla tästä elämästä tai ne voivat olla sukupolvien haavoja, joita on kannettu sukulinjassasi. Mutta joka tapauksessa se kaikki lähtee ja liikkuu nopealla tahdilla.

Lineaarinen mieli pystyi aiemmin jäljittämään kaiken. Sillä oli ennen paljon aikaa pohtia, sulatella ja sanoa: "Sain kolme kuukautta sitten tämän upean läpimurron ja ratsastan edelleen sillä." Nyt olet unohtanut kaiken sen ikään kuin jo kolmen tunnin päästä, koska sinulla ei ole aikaa jäljittää kaikkea. Ja se on okei.

Mitä enemmän pääset sydämeesi, sitä vähemmän sinun tarvitsee jäljittää kaikkea.

Poikkeuksellisia uusia energioita tulee lävitsesi

Ympyrän sulkeutumiseksi muista …

* olla sydämessä

* ettei ihmisten ristiriitaisissa erimielisyyksissä ole järjellisesti oikeaa tai väärää – on vain perspektiivejä

* että saatat löytää itsesi käymästä läpi transformaatiosuhdeongelmia toisten ihmisten kanssa, mikä voi olla avain menneisyyden asioiden tai sen muuttamiseksi, mitä tunnet itsestäsi tällä hetkellä.

Tietyt ihmiset saattavat auttaa uusien osiesi peilaamisessa – osien joita et pystynyt aiemmin tuomaan esiin tai juhlimaan.

Tämän kaiken rinnalla tulee myös näitä poikkeuksellisia, uusia energioita lävitsesi eikä sinulla ole tiekarttaa niihin – koska ne ovat uusia. Olet taas lapsi, joka opettelee kävelemään. Ja kun tätä tapahtuu, joskus on vähän kaoottista, on vähän sotkuista ja se on okei – olet uusi!

Päästä irti vanhojen ajatusten siteestä

Tässä uutuudessa niillä, joilla on se ajatus, että heidän täytyy olla tietynlainen koko ajan, on upea tilaisuus päästää siitä irti. Koska jos pysytte sitoutuneena tuohon ajatukseen, pidätte toisia sidottuna rajoittaviin ajatuksiin siitä, keitä he ovat. Toisin sanoen, he pysyvät sidottuna siihen, keitä he ovat, koska sinä et päästä irti siitä, kuka olet – vaikka tuntisitkin impulssin tehdä muutoksia siinä, miten kommunikoit, näyttäydyt ja mitä teet.

Parantava ja rauhoittava perspektiivi

Olen ehkä hämmentänyt teitä vähän, koska alussa puhuin hitaammaksi ja hiljaisemmaksi tulemisesta. Mutta puhun myös nopeutumisesta ja vauhdista ja kaikista yksityiskohdista, joita tapahtuu sisälläsi ja ympärilläsi.

Yritän tässä videossa puhua kaiken moniulotteisista kerroksista, jotka ympäröivät meitä ja vaikuttavat meihin tällä hetkellä. Jos siis tunnet tulevasi vähän hulluksi, voit nähdä: "Voi, en ole tulossa hulluksi. Kaikki vain kulkee näin nopeasti. Tunnen vain kaiken näin paljon. Näin herkkä olen."

Helpotus hetkessä

Muista, että voit aina sulkea oven. Voit sulkea oven etsimällä ympäristöstäsi huoneen tai tilan, jossa olet yksin hetken. Ja jos sinulla on vaikeuksia sen kanssa, koska et saa tuollaisia tilaisuuksia, tässä on tapa oven sulkemiseen.

(Lee hengittää syvään ja sulkee silmänsä)

Sulje silmäsi. Hengitä syvään.

Kuten kerroin ihmisille seminaarissa muutama vuosi sitten, tämä oli yksi temppuni, silloin kun vielä opettelin rajojani ja tarvitsin joitain temppuja auttamaan, kun olin ihmisten keskellä ja tunsin ylistimuloituneeni.

Menin kylpyhuoneeseen – tai vessaan, kuten täällä Englannissa kutsumme sitä – eikä kyse ollut siitä, että minun tarvitsi mennä. Kyse oli enemmän siitä, että tuolla hetkellä poistuin ryhmästä ja menin yksin paikkaan, jossa minun on tarkoitus olla yksin. Tein itselleni tarkistuksen:

"Miten voin nyt? Missä olen? Ai, olen ylistimuloitunut. Tai verensokerini tuntuu alhaiselta. Tai tuo vihainen mies alkaa vaivata minua ja luulen, että minun tarvitsee pitää taukoa hänestä jonkin aikaa."

Tee nyt näitä itsesi säännöllisiä tsekkaamisia enemmän kuin koskaan. Olet sitten junassa, työpalaverissa, ystävien ja perheen luona tai jossain muualla, vedä henkeä ja tarkista sisältäsi:

"Miten sisäinen maailmani jaksaa? Ai, on kaoottista. Okei, minun ei siis pitäisi ottaa lisää ärsykkeitä nyt. Minun pitäisi vähentää niitä."

Ironista kyllä, olemme maailmassa, joka tarjoaa ulkoisia ärsykkeitä enemmän kuin koskaan. Mutta minusta se on täydellistä, koska nuo ulkoiset ärsykkeet osoittavat meille, miten kaiken energia on muuttunut tällä planeetalla. Ja se voi myös ohjata meidät takaisin hiljaisuuteen ja kauniiseen luontoon …

Taianomaisen puun alla

Kuvaan ennustetta tässä kuussa tämän upean puun alla täällä Saint Helenassa … voimallisella maaperällä Kaliforniassa. Halusin meidän olevan täällä yhdessä, koska tämä puu aktivoi minut todella, kun näin sen ensimmäisen kerran. Sen taianomainen muinaisenergia tuntuu minusta hyvin samanlaiselta kuin se, mitä tämän planeetan läpi kulkee tällä hetkellä – muinaista, taianomaista energiaa.

Käsitän, ettei aina tunnu siltä, kun huomaa asioita, joista ei pidä modernissa maailmassa. Mutta jos voit, yritä muistaa se muinainen, taianomainen energia, johon olemme kaikki yhdistyneet – energia joka nyt uudistuu meissä kaikissa ja etsii uusia virtapiirejä kehossamme.

Sen voi muistaa, jos olet jumissa ja stressaantunut, sulkemalla silmät ja hengittämällä muutaman minuutin syvään. Käytä syvään hengittämistä pikkutyökaluna tässä kuussa ja katso, miten se sinulla sujuu.

******

Minulla on useita tapahtumia muutaman kuukauden kuluessa.

Teen nettilähetyksen nimeltään "The Art of Mastery" Robert Theissin, Geoffrey Hoppen ja Jim Selfin kanssa 24.10.

Meillä on Los Angelesissa livenä "Radical Prosperity" upean Emmanuel Dagherin kanssa 7.11.

Joulukuussa pidän "Energy Mastery" -retriitin Sedonassa ja siinä on muutama paikka jäljellä.

Tammikuussa teen kierroksen ympäri Australiaa. Tuskin maltan odottaa pääsemistä sinne ja teidän kaikkien näkemistä. Saamme liput Australiaa varten vasta lokakuun puolivälissä, mutta kuten aina, voit tarkistaa asiat nettisivuiltamme ja laitamme ruudulle pienen i:n, jota klikkaamalla näet kaikki nuo asiat.

Teille jotka teette lahjoituksen joka kuukausi, kiitos paljon! On upeaa, että annatte lahjoituksen joko rahana tai rakkautena tai viestinä. Arvostamme sitä todella, koska se säilyttää kaiken, mitä teemme.

Ja lopuksi, tämän kuukauden mp3 on "The Angel behind You". Se on yksi kaikkien aikojen suosikkikanavointini ja minusta otsikko selittää sisällön. Jos sinusta siis tuntuu, että haluat kokea tuon mp3:n, voit klikata i:tä saadaksesi lisäinfoa.

Ensi kuuhun, kaikille paljon rakkautta. Pitäkää erittäin hyvää huolta itsestänne näinä salamannopeina aikoina … ja nähdään pian.

X

Lee

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.11.2015 ANNA RAKKAUDEN JÄRJESTÄÄ SINUT UUDELLEEN – ELÄMÄN

ViestiKirjoittaja hammer » 05.11.2015 20:48

MARRASKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
ANNA RAKKAUDEN JÄRJESTÄÄ SINUT UUDELLEEN – ELÄMÄN PARANTAMINEN SISÄLTÄ ULOSPÄIN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa marraskuun 2015 energiaennusteeseen.

Olemme tänään San Franciscon Kultaisen portin puiston arboretumissa, Japanilaisessa puutarhassa. Jos olet San Franciscon alueella tai pääset käymään, tule tsekkaamaan tämä paikka. Se on poikkeuksellinen ja täällä on monia uskomattomia ja rauhallisia luonnon paikkoja. Ajattelin, että tämä on täydellinen paikka filmata tämän kuukauden ennuste.

Kuten tavallista, aloitamme hengittämällä hetken. Tule mukaan hengittämään kanssani sisään ja ulos … ja uudestaan sisään ja ulos.

Hengittäminen on kuin elämä. Otamme asioita sisään koko ajan ja päästämme irti niistä. Ja aivan kuten hengitys virtaa sisään ja ulos, muutumme jatkuvasti kulkiessamme elämän läpi.

Tämän kuukauden teemat: yhteydet ja parannukset

Virittyessäni tänä aamuna, mieleeni tuli kaksi otsikkoa tälle kuulle: tämä on sekä yhteyksien että parannuksien kuukausi.

Kun katsotaan yhteyksiä ensin, energian johtokyvystä maailmassa tulee voimakkaampaa ja voimakkaampaa koko ajan. Niinpä riippuen siitä, missä kohtaa olet tiedostamisessa ja integroidussa tietoisuudessa, on erilaista vaihtelua.

Jotkut teistä saattavat olla väsyneitä. Joidenkin teistä saattaa tarvita sulkeutua vähän. Jotkut teistä kokevat edelleen konflikteja toisten ihmisten kanssa elämässään. Olemme kaikki eri kohdassa matkallamme, mutta tässä kuussa yksi kaikkia yhdistävä teema joka ilmestyy esiin useimmilla meistä, ovat yhteydet.

Tätä on alkanut ilmentyä monille teistä viimeiset kaksi, kolme kuukautta – muodostatte todella syviä ja merkityksellisiä yhteyksiä toisten samanmielisten, samansydämisten ja samalla tavalla tuntevien sielujen kanssa. Ja nämä yhteydet ovat valtavan tärkeitä. Ei vain siksi, että yhdistymällä toisiimme meistä tulee vielä vahvempi tiimi, vielä vahvempi ihmisverkko, vaan sillä on vahvistusvaikutus. Monet teistä ovat kaivanneet läheisempiä ystävyyssuhteita, parempia työkumppanuuksia, syvempiä intiimejä suhteita ja tämä on aikaa, jolloin tuota energiaa on ilmassa.

Tilan selvittäminen yhteydelle

Älkää siis yllättykö, jos jotkut teistä kertaavat vanhoja suhdesydänsuruja unissaan tai päiväajatuksissaan. Yhteydettömyys ystävien tai vanhojen rakastajien ja kumppaneiden kanssa nousee nyt pintaan parantamista tai selvittämistä varten, kun siirrymme tähän paremman yhteyden aikaan.

Te jotka ette prosessoi tuolla tavalla, saatatte havaita alkavanne tavata hyvin samanmielisiä ihmisiä, hyvin samansydämisiä ihmisiä ja teillä on vahvoja tuntemuksia tavatessanne heidät. Kehossanne jokin tunnistaa heidät. Saatatte liittää sen entiseen elämään. Saatatte liittää sen tunteeseen samanlaisesta energiasta heidän kanssaan. Mikä tilanne onkin, nämä ovat hyvin aktivoivia yhteyksiä, joihin nyt menette.

Kanssaluomispolun salliminen paljastua

Jotkut ihmiset joita tapaatte tällä aikajaksolla, tässä tulevassa kuussa, ovat avainpelaajia teille – joissain tapauksissa loppuelämänne ajan. Mutta on tärkeintä ymmärtää, että silloin kun tunnistatte nuo yhteydet ihmisiin, teidän ei tarvitse tietää, mitä suhteesta tulee.

Esimerkiksi teillä saattaa olla hyvin aktivoiva hetki jonkun kanssa, jolloin ajattelette: "Luoja, että tapasin tämän ihmisen, ja rakastan häntä! Minulla on tämä hämmästyttävä tunne siitä, minne voimme mennä yhdessä …" Antakaa tuon tunteen "minne voimme mennä yhdessä" jäädä tunteeksi ja päästäkää irti yksityiskohdista, koska silloin kun teillä on näitä kokemuksia – näitä yhteyksiä ihmisten kanssa – vie aikaa, että te kaksi yhdistytte alkemisesti ja annatte kanssaluomispolun paljastua välillänne … eikä sitä kannata kiirehtiä.

Jos huomaat kiirehtiväsi mielessä, jos huomaat sanovasi: "Tapasin tämän naisen ja luulen, että hän voisi olla se ihminen, jonka kanssa teen tuon parannuskeskuksen, minkä olen halunnut aina tehdä …", pane vain merkille tuo ajatus. Älä estä innostusta tai visiota, mutta ottakaa kuitenkin aikaa tutustua toisiinne ensin, ennen siirtymistä nopeaan toimintaan, koska nämä yhteydet ovat voimakkaita, joiden kanssa monet meistä tulevat nyt harmoniaan. Ja kun siis tapaat näitä ihmisiä, niin ollaksenne valmis siirtymään tulevaisuuteen yhdessä, on erittäin tärkeää parantaa entiset suhteet tai ystävyydet kehossanne, ennen kuin uusi toiminta alkaa.

AIDON sydämen valaiseminen

Jotkut teistä huomaavat tämän vähän musertavaksi sydämelle. Muistakaa, että olemme puhuneet viime kuukausina paljon siitä, miten voimakasta sydänenergiaa tulee maapallolle tällä hetkellä. Ja näin ihmisille jotka ovat tietoisia ja läsnä suurimman osan ajasta ja jotka ovat aktiivisesti avautuneet, ilmestyy nyt monia sydänyhteyssuhteita elämään.

Tämä on iso juttu.

Se ei ole vain suurta juhlaa. Se on itse asiassa erittäin iso juttu ja keholta vaatii vahvuutta ja kärsivällisyyttä antaa todellisen sydänyhteyssuhteen vaikutuksen valaista teidät sisältä.

Sillä on tapana parantaa entisiä yhteydettömyyksiä – sydämen särkymiset, pettämiset, luottamuksen menetykset. Ja tämä on hyvin näkymätön prosessi, joka voi joskus tulla mieleen, mutta suuren osan ajasta se tapahtuu vain energeettisesti.

Nämä ovat syitä siihen, että kannustan usein teitä kaikkia ottamaan tilaa elämässänne. Ja kannustan itseäni päivittäin tekemään saman. Minunkin on muistettava tämä – että maaplaneetalla liikkuu niin paljon asioita tällä hetkellä ja kehoomme iskee niin paljon tietoisuutta, että tarvitsemme todella päivittäin näitä hetkiä ottaa etäisyyttä ja antaa sen kaiken hengittää kehon läpi ja imeytyä siihen.

Anna siis näiden uusien voimallisten yhteyksien vain OLLA elämässäsi. Salli noiden suhteiden taianomaisen tunteen kulkea lävitsesi ja luota, että mitä tahansa visionäärimielesi kertookin siitä, mihin tämä suhde voi johtaa tai mitä se voi tehdä – on se sitten ystävyyttä, työsuhde tai rakkaussuhde – anna sen vain kehittyä. Anna sen ottaa paikka sisälläsi ja järjestää sinut uudelleen, koska sen kauneus, että yhdistymme toisiin ihmisiin hyvin voimakkaasti, on siinä, ettei mielemme tarvitse enää tehdä yhtä paljon työtä.

Mielemme johtaa meidät usein turvaan tai alueille, joilla toivomme tarpeidemme tulevan täytetyksi. Ja silloin kun meillä on aidosti vilpitön ja voimakas yhteys toisten ihmisten kanssa, toimimme heimona ja mehiläispesänä emmekä ole enää tämä yksilöolento, jonka täytyy yksin saada elämänsä toimimaan. Astumme tähän rakkauskudelmaan, tähän yhteyskudelmaan, tähän yhteenkuuluvuuskudelmaan, mikä kantaa meitä eteenpäin. Tästä syystä se on siis iso juttu ja tästä syystä se tarvitsee aikaa.

Vilpittömien yhteyksien toivottaminen aktiivisesti tervetulleeksi

Jos kuuntelet tätä ja tunnet surua siihen liittyen, mistä puhun, saatat tuntea yksinäisyyttä, eristäytyneisyyttä tai surua siitä, ettei tämä ole tarinasi tällä hetkellä. Jos näin on, kirjoita seuraava lause paperille:

Toivotan tervetulleeksi rakastavia, tukevia ja vilpittömiä ystäviä ja yhteyksiä elämääni.

Toivotan tervetulleeksi rakastavia, tukevia ja vilpittömiä ystäviä ja yhteyksiä elämääni.

Kun olet kirjoittanut tämän paperille, laita se seinälle kotonasi. Se ei ainoastaan järjestä tilaasi uudelleen joka kerta, kun näet sen, vaan sinulla on aktivointi siihen liittyen, mitä tuot nyt elämääsi. Tämä on järkyttävän tehokas prosessi, joten kokeile sitä kaikessa, mitä haluat ilmentää.

Parannuksia ja laajoja uusia valintoja

Tämä tuo minut marraskuun seuraavaan teemaan, joka on "parannukset". Tärkeällä tavalla "parannukset" liittyvät yhteyksiin ja niiden ongelmien ja vanhojen tunteiden ratkaisemiseen, joita sinulla on ollut tietyistä ihmisistä elämässäsi.

Törmäsin ajatukseen parannuksista ("parempi versio") ensimmäisen kerran monta vuotta sitten. Se on ajatus, että kun sanot "ei" jollekin tilaisuudelle tai tarjoukselle, jätät tilaa sanomiselle "kyllä" paremmalle tilaisuudelle tai paremman ihmisen tarjoukselle.

Nyt sanot ehkä: "No, hetkinen! Olemme kaikki tasaveroisia, kaikki ovat samaa." Ja se on totta, mutta usein yritämme sovittaa itsemme tilaisuuksiin tai suhteisiin, jotka ovat joko pienempiä kuin me tai jotka eivät ole oikeasti harmoniassa. Ja tätä voi tapahtua monilla eri tavoilla. Esimerkiksi jos vanhempasi oli alkoholisti tai väkivaltainen sinulle – joku joka oli kyvytön näkemään ja rakastamaan sinua lapsena – on hyvin todennäköistä, että ennen kuin olet kaivautunut itseesi ja paljastanut itsellesi, mitä kävit läpi, valitset ehkä jatkuvasti ihmisiä, jotka eivät koskaan näe sinua täysin, rakasta sinua täysin, tue sinua täysin, koska siihen olet tottunut ja sitä yrität ratkaista. Mutta sitten kun opit sanomaan "ei" väkivaltaiselle suhteelle, jätät itsesi avoimeksi versioparannukselle.

Tunteiden salliminen – nopea reitti positiiviseen muutokseen

Joitain syitä, miksemme sano "ei"

* Pelkäämme eristäytymistä.
* Pelkäämme yhteydettömyyttä.
* Tunnemme syyllisyyttä pettymyksen tuottamisesta jollekin, jos hän on tarjonnut meille jotain ja olemme kieltäytyneet.
* Tunnemme syyllisyyttä jonkun jättämisestä.

Tämän kauneus on siinä, että kun opit sanomaan "ei" ja menemään noiden tunteiden läpi, jätät itsesi avoimeksi paremman tilaisuuden tulemiselle maailmaasi. Siinä on paljon voimaa, kun oppii olemaan pelkäämättä noita tunteita ja vain sallii. Voit sanoa itsellesi: "Okei, niin paljon kun toivonkin, ettei minusta tuntuisi yksinäiseltä, tänään aion hyväksyä sen, että minusta tuntuu yksinäiseltä." Ja tämän voima on siinä, että kun myönnät itsellesi tuntevasi yksinäisyyttä ja annat tuon yksinäisyyden olla kehossasi niin pitkään, kun sen tarvitsee olla, se jättää sinut paljon nopeammin, kuin vältellessäsi sitä, kieltäessäsi sen tai yrittäessäsi antaa itsellesi muuta ajateltavaa.

On siis erittäin voimallista muistaa, että vaikka sinussa olisikin pieni osa, joka katuu "ein" sanomista tai jolla on epäilyksiä, avaat tilan suuremman tilaisuuden tulemiselle tulevaisuudessa.

Tunteminen ja aistiminen – henkilökohtaisen GPS:n seuraaminen

Tämän ollessa yhteyksien ja parannuksien kuukausi, jotkut teistä harjoittelevat useammin sanomaan "ei" – mikä merkitsee tarvetta seurata vaistojanne tarkemmin. "En oikeasti halua mennä noihin juhliin tänä viikonloppuna, vaikka kaikki ystäväni menevätkin. Osa minusta kaipaa juhlia, mutta vaistoni sanoo, etten halua mennä noihin juhliin." Seuraa sitä! Koska et koskaan tiedä, kenet tapaat muualla, kun et mennyt noihin juhliin, tai minkä oivalluksen ehkä saat yksin kotona … koska olet kuunnellut itseäsi ja ottanut tuon ajan. Luota itseesi ja vaistoihisi.

Kalibroidumme nyt kaikki tähän aistiolemistapaan ja siihen pääseminen täysin vie aikaa. Mutta tiedä ja luota, että yhteydet ja parannukset joita kutsut itsellesi, ovat hyvin tukevia.

On yksi asia ymmärtää käsitteellisesti uusi olemistapa, jota haluamme itsellemme, ja täysin toinen asia todella saada elämäänsä ihmisiä, joiden kanssa voimme harjoitella ja jakaa sen.

On askelia, joita meidän täytyy ottaa tukemaan sitä, että sallimme noiden yhteyksien tulla meille:

Kuten yllä on puhuttu, kirjoita ensin paperille, mitä haluat tuoda elämääsi suhteisiin liittyen. Mitä ominaisuuksia ja kokemuksia? Ja katso sitten, mistä sinun täytyy karsia ja kitkeä suhdepuutarhaasi.

Se ei ole loukkaavaa kenellekään suhdepuutarhassamme. Siinä ei ole kyse siitä, että toisista tehdään huonoja tai vääriä jollain tavalla. Siinä on kyse sen tunnistamisesta ja myöntämisestä, ettet koe korkeinta itseäsi tai korkeinta mahdollisuuttasi tietyn ihmisen kanssa. Jos siis jätät itsesi auki uusille mahdollisuuksille toisten kanssa, et ainoastaan kohoa noissa uusissa suhteissa, vaan syttynyt energiasi "valaa" kaikkia ympärilläsi vielä korkeammalla tavalla.

Monenlaisten suhteiden kunnioittaminen elämässä

Selvennän erästä asiaa tässä. Elämässämme on kaikenlaisia suhteita. Nimittäin on ihmisiä, joiden kanssa et voi koskaan saada tunnekeskustelua, mutta rakastat ja ihailet heitä ja haluat olla heidän lähellään ja niin olet joskus. Mutta sitten tasapainotat sen varmistamalla, että elämässäsi on myös ihmisiä, joiden kanssa voit käydä tunnekeskustelua, mikä on tärkeää sinulle.

Kyse ei siis välttämättä ole siitä, että tietyt ihmiset ovat oikeita tai vääriä, parempia tai huonompia. On kyse koko elämänsä suhdekudelman katsomisesta kysyen: "Missä tarvitsen muutoksia kudelmassani? Missä minun tarvitsee tehdä parannuksia?"

Jotkut teistä voivat tunnistaa, että yhteys- ja parannusenergiat voivat ensin tulla olemisena ITSENNE kanssa. Ehkä ajattelet: "Yäk, Lee. Olen uupunut. Olen kyllästynyt ihmisiin. Haluan olla vain itsekseni." Niinpä tämän kuukauden fokus on tuon lahjan antamisessa itsellesi.

Näin marraskuussa on sinulla kenties kyse siitä, että ET tee suunnitelmia ja sitoudu niihin. Paras toiminta-askeleesi voi olla sanoa "ei" suunnitelmille toisten kanssa. "Aion antaa itselleni tilaa vain olla kotona yksin ja katsoa, mitä tapahtuu."

Löydät taas itsesi. Ja tämä on sinun yhteytesi ja parannuksesi.

Ja löydettyäsi taas itsesi, kyky vetää puoleesi oikeita ihmisiä ja oikeita tilaisuuksia lisääntyy taas kerran, koska sinua eivät kontrolloi suhteet, jotka eivät enää palvele sinua tai jotka napsivat hitaasti energiaasi päivittäin.

Tämä mestaruusjuttu – energioidemme ja tunteidemme hallitseminen – on sellaista, mikä meidän kaikkien täytyy tehdä täysin itse ja itsessämme. Saamme hämmästyttävää tukea, mutta loppujen lopuksi meidän täytyy oppia kuuntelemaan itseämme, ja se on hidas prosessi joskus. Mutta jos jatkuvasti muistamme tämän prosessi tärkeyden, niin parannamme kovasti omaa elämäämme ja lisäksi myös muiden. Aidon avosydämisyyden myötä voimme tulla hyväntahtoisemmaksi muita ihmisiä kohtaan, mihin olemme koskaan ennen kyenneet.

Tarvitsemme hyväntahtoisuutta tänä aikana tällä planeetalla.

***

Live-tapahtuma-aikataulu – Kalifornia, Australia ja netti … (kääntämättä)

***

Kuten aina, kiitän teitä kaikkia rakkaudestanne ja tuestanne. Kiitos teille, jotka lähetätte rahallisia lahjoituksia tai rakkaus- ja tukilahjoituksia sanoillanne. Se merkitsee paljon.

Upeaa kuukautta ja paljon rakkautta.

x Lee

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron