Selacia (selacia.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

21.2.2012 RAJATTOMAN MAAILMAN LUOMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:44

RAJATTOMAN MAAILMAN LUOMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
21.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei ole tätä parempaa aikaa antaa anteeksi ja päästää irti menneisyydestä. Nyt enemmän kuin koskaan on ratkaiseva hetki puhdistaa menneet kaunat ja uhriksi joutumisen tunteet. Ihmisten on tehtävä tämä, maiden on tehtävä tämä.

Luomanne rajat ovat olemassa vain mielessänne. Nämä rajat on purettava, ennen kuin uusi valontäyteinen maapallo voi materialisoitua.

Jos eläisitte 100 vuoden päästä ja voisitte katsoa niitä risteyksiä, joita ihmiskunta kohtaa tänä päivänä, tietäisitte, miten tärkeitä nämä hetket ovat teille ja tuleville sukupolville. Pystyisitte näkemään valintatilanteet ja vaadittavat päätökset. Teillä olisi selkeä ymmärrys siitä, miten upea mahdollisuus ihmiskunnalla on nyt muuttaa olemassaolonsa rakkauteen perustuvaksi. Näkisitte myös vaihtoehtoiset valinnat ja niiden vakavat seuraamukset.

Sisäisellä viisaudellanne joka on yhteydessä henki-itseenne, on jo tämä suurempi kuva. Tuon viisaan osanne ei tarvitse odottaa 100 vuotta saadakseen täydellisemmän kuvan. Se tietää tällä hetkellä ja tönii teitä säännöllisesti luopumaan loukkaantumisistanne, jotta voitte tulla eheäksi.

Hyvin luultavasti olette panneet merkille kiireyden tunnetta sen parantamisessa, mikä tuntuu rikkinäiseltä menneisyydessänne. Näiden asioiden loppuunsaattaminen voi tuntua tuskalliselta. Jos olet kuin useimmat ihmiset, olet oppinut selviytymismekanismeja tuskan käsittelemiseen: viha, syyttely, kieltäminen, kostaminen tai tukahduttaminen. Mikään näistä ei tietenkään paranna sinua, vaan tämä on ehdollistumistasi. Älä syytä itseäsi tämän opettelemisesta, vaan päätä tänään, ettet haaskaa enää aikaa.

Vinkkejä anteeksiantamiseen

* Anteeksiantaminen itsellesi ja toisille on vapauden avain. Olet kahleissa kantaessasi kaunaa - vaikka sinulle olisi tehty väärin. Tämä on totta silloinkin, kun sinua satuttanut ihminen tarkoitti sitä. Tämä pätee myös omaan itsesabotointiisi. Anna anteeksi itsellesi, ettet tiennyt paremmin ja olit keskeneräinen. Sovella rakkautta ja lempeyttä itseesi ja toisiin. Se on lääke.

* Anteeksianto on valinta. Se on päätös, jonka tekeminen riippuu sinusta. Älä odota toisten antavan ensin anteeksi. Ole se, joka valitsee korkeamman hengen tien - irtipäästämisen, anteeksiantamisen ja hyvyyden näkemisen toisissa. Mitä kauemman odotat tuon tien valitsemista, sitä enemmän kärsit.

* Antaaksesi anteeksi sinun on karkotettava opittu uhriutesi. Olet jumalainen muutoksentekijä, joka on koodattu ottamaan vastuu elämästään ja olemaan kokemasi maailman tietoinen kanssaluoja. Silloin kun sinusta tuntuu uhrilta, egosi ottaa ohjakset ja yrittää vakuuttaa sinut siitä, ettei sinulla ole valtaa. Tehtäväsi on nyt oppia tunnistamaan egosi ääni ja kieltäytyä päästämästä sitä ajajan paikalle, kun toimit elämässä.

* Päätä, ettet salli myrkyttyneiden perhesuhteiden estää henkistä kehittymistäsi. Tämä on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska varhaiselämän perhehaavat voivat tuntua yhtä eläviltä tänään kuin lapsena. Mikä pitää ne elossa? Ne pysyvät elossa, kun toistat menneisyyttä mielessäsi ja kun et ole täysin tutkinut ja parantanut toimimattomia perhemalleja. Perheenjäsenesi elävät ehkä vielä ja ovat edelleen elämässäsi tai olet ehkä katkaissut välisi heihin. Kummassakin tapauksessa ilman anteeksiantoa ja irtipäästämistä kannat perhetaakkaa mukanasi, mikä vaikuttaa siihen, mitä tunnet itsestäsi, toisista ihmisistä ja koko potentiaalistasi. Vaatii rohkeutta ja sinnikkyyttä parantaa menneisyytesi, mutta voit tosiaan tehdä sen. Päätä tänään, että tarkkailet omaa puhettasi perheestä, keskityt nykyisyyteen ja olet avoin kaikelle parantumiselle, mitä vielä tarvitaan päästääksesi lopulta irti.

* Anteeksianto merkitsee keskittymistä sinuun. Et voi päästää irti menneisyyden loukkauksista, kun sinulle ovat pakkomielle toiset ihmiset, loukkaavat tilanteet ja se, miten toiset olivat ilkeitä. Anteeksianto ei liity mitenkään toisten tai menneisyyden muuttamiseen. Anna menneisyyden olla menneisyyttä. Ota vastuu roolistasi ja siitä, että tunsit itsesi uhriksi. Lakkaa näkemästä itsesi niin - se ei ole totta. Olet jumalainen. Olet voimakas henkiolento, jolla on ollut sarja ihmiskokemuksia kehittyäkseen. Olet muistamassa, miten rakastaa ja olla sitä rakkautta, mitä olet.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

7.3.2012 SEURAAVA ISO HYPPYSI VUONNA 2012

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:46

SEURAAVA ISO HYPPYSI VUONNA 2012

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
7.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Roolisi ymmärtäminen - miten autat

Muutosta on ilmassa. Se on henkilökohtaista sinulle ja se on myös paljon suurempaa kuin sinä, koska se vaikuttaa koko ihmiskuntaan ja maapalloon. Muutoksen määrä mihin olet sopeutunut, vaihtuu taas kohta. Valmistaudu seuraavaan täysin uuteen energiaan, mitä tulee seuraavan kuukauden aikana, kun uusi nopeutumistaso saapuu.

Onhan vuosi 2012 vallankumouksellisen muutoksen aikaa. Tämän vuoden ennenkuulumattomat tapahtumat tuovat laajasti jatkuvia herätyksiä kuin kosminen herätyskello. Jos olet ollut transformaatiopolulla jo jonkin aikaa, olet tottunut herätyksiin. Joillakin rakkaistasi jotka ovat vielä henkisesti unessa, on edessään jyrkkä oppimiskäyrä.

Osa rooliasi jumalaisena muutoksentekijänä on nyt olla esimerkki toisille, kun he heräävät - näyttäen heille voimaantuneemman ja rakastavamman tavan olla. Voit tehdä tämän rakkaillesi olemuksellasi, osoittaen heille, miten ollaan haasteiden kanssa reagoimatta.

Voit antaa rakkaillesi tämän lahjan, heränneen läsnäolosi, vaikkeivät he tule luoksesi saamaan näkemyksiä siitä, mitä tapahtuu. Älä aliarvioi tämän arvoa.

Vallankumoussyklit

Osa tätä seuraavaa vaihetta on, että luonnonkierrot jotka sinulle ovat jo tuttuja - kuten täysikuu ja päivänseisaus - tulevat voimakkaammiksi muutoskatalyyteiksi. Niillä on suurempi vaikutus, koska ihmiskunta on saavuttanut käännekohdan - ajan ilman paluuta - jonka aikana ihmisten on löydettävä uusia tapoja elää ja suhtautua toisiinsa.

Asiat jotka toimivat ennen, eivät enää toimi. Ihmisistä kaikilla mantereilla tulee tietoisia yhteiskunnan toimimattomuudesta ja ihmiskunnan kriisistä. Yhdessä tämän kanssa vuoden 2012 planeetta-asetelmat auttavat laukaisemaan vallankumousmuutoksen vyöryn ulkoisessa maailmassasi ja sinussa henkilökohtaisesti. Sinun kannattaa olla tietoinen ja hereillä, kun koet näitä muutoksia, kutsuen sydämesi opastamaan sinua sen tietämisessä, mihin kiinnittää huomiota ja mikä on totta.

Totuuden etsiminen

Luultavimmin olet etsinyt totuutta koko elämäsi. Onhan paljon siitä, mitä olet oppinut, tullut henkisesti unessa olevilta huoltajilta. Jos vanhempasi eivät osanneet rakastaa ehdottomasti, miten he olisivat voineet opettaa sinulle rakkautta? Jos opettajiesi lähteenä olivat vain konventionaaliset historianäkemykset, miten he olisivat voineet antaa sinulle ennakkoluulottoman perspektiivin maailmaan?

Jos pomosi johtaa tänään pelon ja kilpailemisen vanhoilla toimintamalleilla, miten hän voi luoda sellaisen työympäristön, mitä tarvitset kukoistaaksesi?

Kun tällaisia toimintahäiriöitä tulee valoon, etsit luonnostaan totuutta ja ymmärrystä. Haluat ratkaisuja, jotka perustuvat myötätuntoon ja välittämiseen. Sanot "riittää" valheille, pettämiselle ja manipuloinnille.

Menneisyyden tasapainottaminen tulevaisuuden kanssa

Hypätäksesi haluamaasi tulevaisuuteen menneisyytesi täytyy tasapainottaa. Mitä tämä merkitsee? Ensinnäkin määritelmä: kaikki mikä on ollut ennen nykyhetkeä, on menneisyyttä. Siihen sisältyy se, mitä tapahtui ollessasi 3-vuotias ja mitä tapahtui 3 tuntia sitten.

Menneisyytesi tasapainottaminen merkitsee sen laittamista perspektiiviin - parantaen sen, mitä tarvitsee parantaa DNA-tasolla ja sitten ollen valmis päästämään siitä irti.

Niin kauan kun sallit menneisyyden määritellä sinut, on mahdotonta olla se, kuka sinun on tarkoitus olla tässä kallisarvoisessa elämässä. Elät nyt luodaksesi voimallisesti ja rohkeasti ja tehdä rakkauslähteestä asioita, joita esi-isäsi olisivat kutsuneet ehkä ihmeiksi. Olet todellakin ihme - hyväksy tämä nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

20.3.2012 ANNA MUSIIKKIASI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:46

ANNA MUSIIKKIASI

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
20.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Synnyit ilmaisemaan lahjojasi. Sinussa on musiikkia, mikä vain odottaa ilmaisemista. Mitä tämä musiikki on ja miksi se on niin tärkeää nyt?

Tuo musiikki on sielusi ainutlaatuista energiailmaisua. Se ilmentyy lahjoina. Vain sinä voit ilmaista niitä. Vain sinä voit antaa ne maailmalle. Kun yhdistyt lahjoihisi ja ilmaiset niitä, jotain hämmästyttävää tapahtuu. Valo sisälläsi laajenee ja kohottaa värähtelyä energiakentässäsi. Kun tämä tapahtuu, taajuutesi lisääntyy ja valosi säteilee maailmaan. Tämä valo yhdistyy vuorovaikutukseesi muiden kanssa, se antaa säteilevän kipinän toimintaasi.

Musiikkisi on äänetöntä perinteisestä maailmasta katsottuna. Kuitenkin tämä ääni on rajaton ja valtavan laaja. Se kuullaan kautta kosmoksen jumalaisena luovana kipinänäsi. Siinä on sointuja henkisestä perspektiivistä, mutta ihmiskorva ei voi havaita tätä ääntä.

Voit ilmaista musiikkiasi missä tahansa. Kyse ei ole työstäsi, urastasi tai jostain muusta maallisesta asiasta. Kyse on sielusi ilmaisemisesta - ainutlaatuista sinulle kuin sormenjälki. Maailma tarvitsee musiikkiasi, erityisesti tällä hetkellä. Maa on ratkaisevassa käännekohdassa ja ihmiskunnan täytyy valita radikaalisti erilainen elintapa selviytyäkseen.

Olethan jumalainen muutoksentekijä, joka elää nyt auttaakseen rakastavamman maailman luomisessa. Sinut on koodattu DNA-tasolla osallistumaan tietoisesti ja aktiivisesti ällistyttävimpään tietoisuusvallankumoukseen, mitä on koskaan nähty. Avain on muistaminen. Kun teet sen, yhdistyt lahjoihisi ja luontaisesti haluat jakaa niitä maailmassa.

Tämä ei ole monimutkaista, mutta sinun on tehtävä se saadaksesi täyttymystä ja täyttääksesi elämistarkoituksesi näillä otollisilla hetkillä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

1.4.2012 SIELUN ILMAISEMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:47

SIELUN ILMAISEMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
1.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Selacialta: "Kun valmistaudun tarjoamaan sieluyhteyteen ja henkilökohtaiseen voimaantumiseen liittyvää opetussarjaa, Kahdentoista neuvosto puhuu minulle sielumme ja sen lahjojen ilmaisemisen tärkeydestä maailmassa. Olemme täällä nyt tarkoituksella, tässä tärkeässä risteyksessä ihmiskunnalle ja Maalle. On elintärkeää löytää, miten integroimme täydemmin sielumme tai henkemme jokapäiväiseen elämään. Kukaan ei voi tehdä tätä puolestamme, mutta meillä on paljon apua hengeltä ja ihmisiltä, jotka koskettavat elämäämme. Kun luet heidän sanojaan, Kahdentoista neuvosto antaa sinulle näkemyksiä ja voimakasta energiaa, mikä voi auttaa sinua olemaan yhdistyneempi sieluusi ja ilmaisemaan lahjojasi täydemmin maailmassa. He pyytävät meitä luottamaan, että meillä ja Maalla on korkeampi suunnitelma. He pyytävät meitä ponnistelemaan jatkuvasti pysyäksemme omassa keskuksessamme ja kutsuaksemme yhteyttä sielumme kanssa, jotta se voi opastaa meitä. Kahdentoista neuvosto on täällä tukemassa meitä näiden asioiden tekemisessä ja toistemme auttamisessa. Näin siirrämme planeettamme valoon."

Koko elämän ajan sielusi on halunnut saada huomionne. Sen tönimiset ovat luultavasti voimistuneet viime aikoina. Juuri nyt, tässä hetkessä, sielullasi on viesti sinulle - voitko kuulla sen?

Jos voisit kuulla tuon viestin nyt, tietäisit, miten paljon sinua rakastetaan. Viestistä riippumatta taustaenergia olisi ehdoton rakkaus ja tuki. Sielusi tai henki-itsesi on aina paikalla ja pyrkii opastamaan sinua tehokkaimpien askelten ottamisessa. Saatat kokea tämän opastuksen suorana viestinä tai epäsuorana viestinä, mikä ilmestyy toisten ihmisten ja olosuhteiden kautta. Kummassakin tapauksessa se on todellinen, arvostettava ja toimintaa varten.

Etkö ole varma, kuka puhuu, kun havaitset tulevan viestin? Tämän erottaminen on taito, mikä kehittyy ajan kuluessa koulutuksen, harjoittelun ja omistautumisen myötä. Jos sielusi puhuu persoonasi tai egosi sijasta, viestit ovat pelottomia ja voimaannuttavia. Sielusi ei varoita sinua seuraamuksista tai kerro ankarasti, mitä tehdä. Sielusi kommunikointi on ilman agendaa ja rakastavaa.

Monet herätykset joita saat, ovat sielusi tapa saada sinut raiteille ja keskittymään siihen, mikä on todella tärkeää. Näiden aikana on tavallista tuntea hämmennystä tai apatiaa työstä, suhteista tai itsestäsi. Sielusi yrittää herättää sinun tarpeeseen muuttaa jotain. Tietysti vain sinä voit muuttaa sen, mitä tarvitsee, mutta sielusi tukee sinua kärsivällisesti löytämään sen, mikä tarvitsee muuttaa.

Jotkut herätykset ovat pienempiä - kuten tarve muuttaa elintilaasi tai kohdata ujoutesi tietyissä tilanteissa. Toiset herätykset ovat perustavampaa laatua - kuten herätys jonka saat, silloin kun et täysin ilmaise lahjojasi maailmassa.

Lahjasi: musiikkia sielultasi

Synnyit ilmaisemaan lahjojasi. Sinussa on musiikkia, mikä vain odottaa ilmaisemista. Mitä tämä musiikki on ja miksi se on hyvin tärkeää nyt?

Tuo musiikki on sielusi ainutlaatuista energiailmaisua. Se ilmentyy lahjoina. Vain sinä voit ilmaista niitä. Vain sinä voit antaa ne maailmalle. Kun yhdistyt lahjoihisi ja ilmaiset niitä, jotain hämmästyttävää tapahtuu. Valo sisälläsi laajenee, mikä tuo kohottavaa värähtelyä energiakenttääsi. Kun tämä tapahtuu, taajuutesi lisääntyy ja valosi säteilee maailmaan. Tämä valo yhdistyy vuorovaikutukseesi toisten kanssa - se antaa säteilevän kipinän toimintaasi.

Musiikkisi on äänetöntä konventionaalisesta maailmankuvasta "katsottuna". Kuitenkin tämä ääni on rajaton ja valtavan laaja - se kuullaan kautta kosmoksen jumalaisena luomiskipinänäsi. Siinä on tosiaan sointuja henkiperspektiivistä, mutta ihmiskorva ei voi kuulla tuota ääntä.

Voit ilmaista musiikkiasi missä tahansa. Kyse ei ole työstäsi, urastasi tai jostain muusta maalisesta asiasta. Se on sielusi ilmaisua - ainutlaatuista sinulle kuin sormenjälki. Maailma tarvitsee musiikkiasi erityisesti tällä hetkellä. Maa on ratkaisevassa käännekohdassa ja ihmisten tarvitsee valita radikaalisti erilainen elintapa selviytyäkseen.

Jumalaisten muutoksentekijöiden koodaaminen

Olethan jumalainen muutoksentekijä, joka elää nyt auttaakseen luomaan rakastavamman maailman.

Sinut on koodattu DNA-tasolla osallistumaan tietoisesti ja aktiivisesti ällistyttävimpään tietoisuusvallankumoukseen, mitä on koskaan nähty. Avain on muistaminen. Kun teet sen, yhdistyt lahjoihisi ja haluat luonnostaan jakaa niitä maailman kanssa.

Tämä ei ole monimutkaista, mutta sinun on tehtävä tämä saadaksesi täyttymystä ja toteuttaaksesi elämisesi tarkoituksen näillä otollisilla hetkillä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

12.4.2012 UUDET AJAT, UUDET PRIORITEETIT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:48

UUDET AJAT, UUDET PRIORITEETIT

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
12.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Planeetan evoluutiossa tulee aika, jolloin uusi olemistapa on löydettävä ja elettävä. Elätte tuota aikaa. Mitä teette energiallanne tänään auttaaksenne rakastavamman maailman luomisessa?

Esittäkää tämä kysymys päivittäin. Miettikää, mihin keskitytte. Muistakaa: voitte valita.

Kun elämän tahti kiihtyy, teillä ei ole varaa olla omahyväinen tai vetäytyä vanhoihin toimimattomiin tapoihin. Silloin kun kyseenalaistatte kykynne pysyä perässä tai tehdä parhaita valintoja, muistakaa, että olette jumalainen muutoksentekijä. Teidät on koodattu DNA-tasolla muistamaan ja elämään upouudella tavalla.

Eläminen saa nyt täysin uuden merkityksen, kun heräätte jumalaiselle muutoksentekijäroolillenne. Prioriteettinne muuttuvat sisältämään laajemman todellisuusnäkemyksen ja sallimaan nopeamman henkisen kehittymisen. Muuttuneet prioriteetit merkitsevät uusia toiminta-askelia ja erilaisia reaktioita tavallisiin tehtäviin. Vain sydänkeskeinen lähestymistapa vie teidät sinne, mihin haluatte mennä. Saadaksenne suurimman voiman, polkunne on oltava harmoniassa sielunne kanssa.

Mikä on uutta nyt

Ensinnäkin, kun heräätte enemmän jumalaiseen muutoksentekijärooliinne, teistä tulee elävämpi kaikilla tasoilla. Intohimonne käynnistyy ja sitä valetaan päivittäisiin toimiinne. Fyysinen keho antaa teille merkkejä tarpeistaan. Tunnette syvemmin. Mielestä tulee terävämpi ja muistatte enemmän siitä, miksi tulitte maan päälle.

Toiseksi, kun elätte mestarina nykyhetkessä, teillä on kyky arvostaa jokapäiväisen elämän lahjoja. Panette merkille asioita, joita toiset eivät näe - kuten kukat matkalla töihin, äidin ja lapsen välillä ilmaistu rakkaus ja auringon säteiden tanssiminen vedessä. Kun olette tekemisissä toisten kanssa läsnäolevammassa tilassa, on helpompaa kuunnella täysin, jotta hyödytte enemmän jokaisesta vuorovaikutuksesta. Tämä auttaa teitä tarttumaan suhteen siunauksiin - sekä intiimeissä että satunnaisissa suhteissa.

Kolmanneksi, kehitätte konkreettisemman yhteyden ja luottamuksen sisäiseen ääneenne. Tämä sallii teidän käyttää energioitanne tuottavimmalla tavalla. Kun kuuntelette sisäisen viisautenne viisaita neuvoja ja toimitte niiden mukaan elämässänne, kykenette käyttämään energioitanne korkeimmalla tavalla. Tämä johtuu siitä, että teitä opastetaan toimintaan, mikä on harmoniassa sielunne kanssa. Ei ole hukkaan heitettyä energiaa, ei sivuaskelia ja ei tarvetta katua. Tämä tapahtuu vaiheittain - mitä syvempi sidoksenne on henkeen, sitä enemmän kukoistatte ja elätte ilossa.

Muuttuneet prioriteetit

Muuttuneiden prioriteettienne on oltava enemmän kuin älyllisiä käsityksiä. Niiden on tunnuttava sydämessänne. Ne on elettävä - täysin ja kokonaan. Pidättelemättä. Ja tässä on suuri haaste: prioriteettinne täytyy päivittää säännöllisesti heijastamaan sitä, missä kohtaa olette polulla. Niiden on oltava virtaavia.

Katsokaa sydämeenne ja sen sisäiseen viisauteen pysyäksenne niillä raiteilla, missä teidän tarvitsee olla.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

20.4.2012 WESAK JA SEN MERKITYS VUONNA 2012

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:49

WESAK JA SEN MERKITYS VUONNA 2012

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
20.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten te ja ihmiskunta hyödytte Wesak-siunauksista

Tällä hetkellä vuosittaiset Wesak-energiat rakentuvat, valaistuneet mestarit kokoontuvat ja yhdistyvät ihmiskunnan kanssa. Suuret sielut, kuten Buddha, Kristus ja Kwan Yin, ovat konkreettisemmin kanssanne taas tänä aikana. Maailmanlaajuisissa Wesak-juhlissa kykenette aistimaan heidän läsnäolonsa ja vastaanottamaan heidän viisauttaan.

Weakia edeltävät ja seuraavat viikot kantavat perinteisesti erittäin suurta voimaa. Jos hiljennytte ja kutsutte noita siunauksia, tunnette ne ehkä jo nyt. Vuonna 2012 otolliset Wesak-siunaukset voimistuvat. Tänä vuonna on myös erilainen energiateema, sillä kesäkuussa on Venus-transiitin aika - planeettajakso mikä tyypillisesti edeltää suuria tietoisuusmuutoksia.

Kesäkuun 2012 Venus-transiitti on osa pitkää kehitystä, mikä katalysoi jumalaisen feminiinisyyden paluuta maan päälle. Feminiinisyyden palaaminen on elintärkeää uudentyyppisen, rakkauteen perustuvan maailman syntymiselle. Konventionaalinen maailma missä nyt elätte ja missä on juuret vanhoissa toimintamalleissa, perustuu pelkoon ja poissulkemiseen. Tuo maailma on kaatumassa - nopeasti.

Nämä ajat ovat ihmiskunnan hyvin pitkän matkan huipentuma. Tänä vuonna teillä on tilaisuus nähdä päättäväisten ponnistelujenne hedelmiä. Kaikki koulutus mitä olette saaneet menneisyydessä, kaikki kamppailu mitä olette kestäneet, kaikki omistautuminen henkiseen transformaatiopolkuun - näiden asioiden vuoksi alatte nähdä merkittävän muutoksen. Kun teistä tulee henkilökohtaisesti rakastavampi ja iloisempi, kohotatte kaikkia ympärillänne. Kun todella ymmärrätte ja elätte ykseytenne, autatte koko ihmiskuntaa tekemään saman.

Olette vallankumouksellisen hankkeen keskellä ja osallistutte ihmiskunnan massaheräämiseen ympäri planeettaa. Tulitte ollaksenne avainpelaaja - jumalainen muutoksentekijä. Tämän ei ollut tarkoitus olla mikään pikkutehtävä, mutta teillä oli valmisteluja ja olitte valmis ottamaan riskin ja liittymään mukaan tähän kokeiluun. Viisas osanne tiesi, että kriittisissä kohdissa matkan varrella yhdistyisitte jumalaisen energian vahvistuksiin, mikä auttaisi teitä purkamaan esteitä ja näkemään olemassaolonne selkeästi. Tiesitte, että Wesak oli yksi niistä ajoista, jolloin voisitte yhdistyä henkisen polttoaineen laajempaan tasoon.

Sallikaa itsenne yhdistyä tämän vuoden Wesak-siunauksiin. Ilmaiskaa aikomukseksi vastaanottaa täysillä tästä kaudesta. Ympäröikää itsenne muilla, jotka teidän laillanne ovat valaistumispolulla. Päättäkää tänään, että otatte täyden hyödyn tilaisuuksista nopeuttaa heräämistänne - avautuen kaikelle, mitä voitte olla, ja auttaen luomaan rakastavan maailman.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

16.5.2012 JUMALAISEN FEMINIINISYYDEN PALUU

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:50

JUMALAISEN FEMINIINISYYDEN PALUU

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
16.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Harvinainen Venus-transiitti - katalyytti ihmiskunnalle

Vuonne 2012 on monia merkittäviä päiviä, mutta historiallinen Venus-transiitti sisältää ratkaisevaa energiaa, mikä voi auttaa ihmiskuntaa siirtymään korkeampiin rakkausvärähtelyihin.

Transiitin tarkka päivämäärä on 5./6.6. riippuen paikasta maailmassa, mutta sen energiavaikutukset voi tuntea jo nyt. Mistä tässä energiassa on kyse ja miten se vaikuttaa teihin ja kaikkiin rakkaisiinne?

Merkittäviä muutoksia katalysoidaan

Venus-transiitit liittyvät historiallisesti merkittäviin muutoksiin yhteiskunnassa - ja ne ovat äärimmäisen harvinaisia. Venus-transiitit tapahtuvat kahdeksan vuoden pareissa ja parien välillä on 122 vuotta. Kesäkuun transiitti seuraa vuoden 2004 transiittia, mikä seurasi vuosien 1874 ja 1882 paria. Tulevat sukupolvet kokevat seuraavat vuosina 2117 ja 2125.

Energeettisestä perspektiivistä Venus liittyy rakkauteen, kauneuteen ja yhteyteen. Harmonisena se liittyy positiivisiin ominaisuuksiin, kuten luovuus, vastaanottavuus, avoimuus, intuitio, yhteys luontoon ja jumaluuden kunnioittaminen kaikessa. Venus-transiitit tuovat pintaan tasapainottomuuden siinä, miten feminiinisyyttä ilmaistaan. Tämä auttaa katalysoimaan paluun jumalaiseen feminiinisyyteen, mikä asuu luonnostaan jokaisessa ihmisessä.

Sisäinen jumalainen feminiinisyys

Teissä ja kaikissa maan päällä asuu jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus. Silloin kun tätä ei kunnioiteta, sitä rakkautta mitä olette, varjostaa pelko. Tämä on ollut hallitseva kokemus tällä planeetalla hyvin pitkään. Feminiinisyyttä on vähätelty ja se on väärinymmärretty. Maskuliinisuus on hallinnut - ei jumalainen maskuliinisuus, vaan egopohjainen maskuliinisuus, mikä etsii kontrollia ja valtaa toisista.

Viha- ja väkivaltakierteen kääntämiseksi kummankin sukupuolen ihmisten on herättävä ja opittava tasapainottamaan feminiini- ja maskuliinipuolensa. Sisäinen viisautenne tietää tämän, opastaa teitä uudelleenoppimisprosessissa ja auttaa teitä tulemaan eheäksi. Tämä on ollut prosessi ajan kuluessa. Joka kerta kun rikotte jonkin esteen ja teistä tulee rakastavampi, autatte itseänne ja lukemattomia muita, jotka etsivät intuitiivisella tasolla samaa eheyttä. Älkää aliarvioiko tätä.

Tämän vuoden merkitys

Tässä vuodessa - ja erityisesti Venus-transiitissa - on merkittävä se tilaisuus, mikä teillä on hyödyntää tämä ainutlaatuinen ja edullinen katalyytti omassa henkisessä kehittymisessänne. Laajentavat energiasyklit tapahtuvat myös tietoisesti tietämättänne siitä. Silloin kun tiedätte niistä ja osallistutte niihin tietoisesti, avaatte kuitenkin itsenne runsaille henkisille tilaisuuksille ja päästätte irti vanhasta taakasta, mikä on nyt valmis häviämään.

Tämä sallii teidän tulla vapaammaksi ja kykenevämmäksi osallistumaan täysin jumalaisena muutoksentekijänä. Sitä vartenhan te tulitte.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

29.5.2012 VALMISTAUTUKAA SEURAAVAAN ENERGIA-AALTOON

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:52

VALMISTAUTUKAA SEURAAVAAN ENERGIA-AALTOON

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
29.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajat joita varten olette kauan valmistautuneet, ovat saapuneet. Tiedättekö, mitä tämä merkitsee?

Olette juuri nyt yhdessä tyynemmässä siirtymässä ja valmistaudutte seuraavaan suureen energia-aaltoon. Teillä on muutama hetki hengähtää ja pohdiskella. Kun teette sen, on nopeasti selvää, miten monet asiat muuttuvat kaikkialla ympärillänne. Myös omat muutoksenne tapahtuvat "poimunopeudella".

Se osanne joka on ehdollistunut rajalliseen ajatteluun, on ehkä hermostunut eikä näe niitä todellisuuden moniulotteisia osia, jotka ovat nyt piirustuspöydällä. Vain se, että te ette pysty näkemään niitä, ei tietenkään merkitse, ettei niitä ole!

Jumalaiset muutoksentekijät ja moniulotteinen todellisuus

Tietämättänne tätä epävarmuuttanne lisää sisäinen ristiriita eri lähestymistapojen välillä elämää kohtaan: lineaarinen ja konventionaalinen tapa, jonka olette oppineet, ja moniulotteinen tapa, joka tulee luonnostaan teille sisätasolla.

Jumalaisena muutoksentekijänä opettelette käyttämään moniulotteista lähestymistapaa suuremman ja suuremman osan ajasta.

Osana henkistä kasvuprosessianne syleilette uutta ajattelumallia moniulotteisen lähestymistavan kera. Mitä enemmän käytätte tätä elämässänne, sitä laajempia mahdollisuuksistanne tulee.

Näette enemmän hienovaraisia ulottuvuuksia ja tajuatte enemmän syvempiä käsitteitä. Tämä lisää rikkautta elämänkokemukseenne ja sallii teidän havaita tavanomaisten rajojen ulkopuolella.

Kun opitte elämään moniulotteisessa todellisuudessa, täysin uusi vaihtoehtovalikoima tulee käyttöön. Polkunne laajenee kirjaimellisesti aivan silmienne edessä. Sen sijaan, että näette vaihtoehtojenne olevan tämä tai tuo, alatte oivaltaa sen voivan olla myös tätä ja tuota.

Kun opitte lähestymään rauhallisempia hetkiä moniulotteisesta tai kvanttiperspektiivistä, osaatte katsoa ilmeisen yli. Esimerkiksi pinnalta voi näyttää siltä, että liikkumisenne eteenpäin on estetty.

Miten löytää hienovaraisia tekijöitä

Jos haluatte uuden työpaikan eikä mitään materialisoidu, katsokaa hienovaraisia tekijöitä. Nämä voivat olla sisäisiä tai ulkoisia.

Sisäisiä esteitä, usein alitajuisia, on vaikeampaa löytää. Esimerkkejä ovat itse-epäily, viha, syyttely, riittämätön intohimo ja vastustaminen.

Ulkoisia esteitä, usein kontrollinne ulkopuolisia, ovat mm. toisten ihmisten henkilökohtaiset ongelmat ja kaaos organisaatioissa.

Jos havaitsette itseänne estettävän, kutsukaa korkeampaa viisauttanne paljastamaan, miten paljon estämisestä tulee sisältänne ja miten paljon siitä liittyy ulkoisiin tekijöihin.

Seuraavaksi kysytte esteen taustasyitä. Silloin kun teette tämän kyselyn, varmistakaa riittävästi hiljaista aikaa pohdiskeluun. Älkää olettako, että ensimmäinen saamanne vastaus on koko kuva. Menkää syvemmälle saadaksenne selkeyttä.

On ihanteellista tuoda ongelma myös unitilaanne yöksi tai pariksi ja kutsua henkeä antamaan teille korkeampi näkökulma.

Yksinkertainen kysymys

Muistakaa, että siirrytte ennenkuulumattoman muutosmäärän läpi. Kulkekaa lempeästi itsenne kanssa. Ette saa vastauksia koko ajan. Ette tunne oloanne mukavaksi koko ajan. Ette aina myöskään tiedä, mitä kysyä.

Kun seuraavan kerran tunnette esteen polullanne, hiljentykää ja esittäkää tämä yksinkertainen kysymys: "Mitä en näe?" Vastaus tähän kysymykseen voi avata mielenne suuremmalle kuvalle. Saatatte myös yllättyä miellyttävästi kuullessanne, ettei ole mitään tehtävää juuri nyt, paitsi olla kärsivällinen, kun kumuloituneet ponnistelunne alkavat materialisoitua. Menkää silloin nauttimaan päivästänne, tietäen kaiken olevan hyvin!

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

19.7.2012 SUUNNISTUSVINKKEJÄ ALATI MUUTTUVAAN MAISEMAAN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:52

SUUNNISTUSVINKKEJÄ ALATI MUUTTUVAAN MAISEMAAN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
19.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eläminen tämän historiajakson aikana tuo mukanaan sarjan haasteita, mitä mikään aiempi sukupolvi ei ole kohdannut. Tämä on totta yleisesti ottaen ja vielä pätevämpää vuoden 2012 voimistuneiden energiasyklien aikana.

Sykli mikä alkoi viime viikonloppuna - kolmen viikon Merkuriuksen perääntymisen ja muiden riitasointuisten planeetta-aspektien kera - lisää intensiivisyyttä vuorovaikutukseenne ja toimintaanne. Jos olette tunteneet normaalia enemmän stressiä, nämä arvaamattomat energiasyklit voivat olla yksi tekijä. Merkuriuksen perääntymisiä tapahtuu tietysti joka vuosi, mutta tänä vuonna niihin on liittynyt runsaasti virstanpylväsenergioita, jotka katalysoivat vallankumouksellisia muutoksia ympäri planeettaa ja jokaisen ihmisen sisällä. Kuten olette ehkä huomanneet, melkein heti kun sisäistätte yhden energiatason, seuraava saapuu!

Suunnistusvinkkejä alati muuttuvaan maisemaan

Ole tietoinen, kun teet suunnitelmia, olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja aloitat uusia projekteja. Pidä ekstrahuolta asioista, kun monet asiat eivät ehkä mene suunnitelman mukaan. Sinun ei tarvitse ymmärtää astrologiaa, jotta nämä kovien tai arvaamattomien planeetta-aspektien syklit vaikuttavat sinuun. Kuitenkin tietäminen vähän sen kaltaisista energiamuutoksista, joita nyt tapahtuu, auttaa sinua olemaan paremmin valmistautunut. Tiedostaen enemmän syklit voit taitavammin reagoida ylä- ja alamäkiin omissa mielialoissasi, toisten ihmisten ailahtelevassa käyttäytymisessä ja kaaoksessa, mitä tulee äkillisten muutosten ja tuntemattomien asioiden myötä.

Tarkkaile ajatuksiasi ja ota itsesi kiinni, jos taivut negatiiviseen ajatteluun ja huolehdit siitä, mitä seuraavaksi saattaa tapahtua. Ponnistele pysyäksesi positiivisena. Muistuta itsellesi, että koette väliaikaista heilahtelua ja aurinko tosiaan paistaa aivan sen tuho- ja hävityskuvan yläpuolella, mikä nyt näyttää todelliselta.

Kehitä lisää kärsivällisyyttä. Minkä tahansa määrän olet kehittänyt kärsivällisyyttä tähän mennessä, sitä luultavasti testataan enemmän nyt. Vaikka olisit kulmakunnan kärsivällisin henkilö, sinulla on ahdistushetkiä, jolloin maailma ympärilläsi näyttää kääntyneen ylösalaisin. Jotkut haasteet joita äskettäin pidit suhteellisen pieninä tai ainakin käsiteltävinä, voivat näyttää nyt isolta jutulta. Ne eivät ole - eivät oikeasti - joten muista käyttää kärsivällisyyttä ja korkeampaa perspektiiviä.

Kaikkiin vaikutetaan yhdistyneessä maailmassanne. Tämän syklin riitasointuiset planeetta-aspektit vaikuttavat ihmiskuntaan laajasti. Tämä pitää sisällään sinut ja kaikki kohtaamasi. Sinulla on ehkä upea päivä ja olet innostunut ja luotat itseesi siinä, mitä tahansa onkin edessäsi. Toisilla ihmisillä saattaa kuitenkin olla hyvin erilainen päivä. Kohtaaminen stressaantuneen asiakaspalveluhenkilön kanssa voi saada sinut pahalle tuulelle, ellet pysy tietoisena suuremmasta kuvasta. Muista, etteivät kaikki ole tietoisesti hereillä. Myös ihmisillä joiden tietoisuus on herännyt, voi olla huono päivä. Yritä siksi olla ystävällinen ja salliva ja opeta toisille oman ystävällisyytesi avulla lempeämpää tapaa olla.

Tunne itsesi, tunne alueesi. Suunnistaaksesi onnistuneesti ajankohtaisissa radikaaleissa energiasykleissä, jotka vaikuttavat ihmiskuntaan, sen ymmärtäminen on hyödyllistä, miten nuo syklit vaikuttavat sinuun henkilökohtaisesti. Tietoisuus omista planeettavaikutuksistasi auttaa sinua tietämään, mitkä ajat ovat todennäköisesti haastavia, miksi ja mitä lääkkeitä voit käyttää menon tasoittamiseen. Kun voit käyttää jotain vastalääkettä siinä hetkessä, missä sinut haastetaan, elämästäsi tulee helpommin käsiteltävää. Olethan jumalainen muutoksentekijä, joka opettelee siirtymään todelliseen luomisvoimaansa. Et ole planetaaristen tai muiden olosuhteiden uhri.

Itseltä kysyminen on voimakas lääke stressaavina hetkinä. Kun olet ahdistunut, vihainen tai pelkäät, sinun kannattaa kääntyä ensimmäiseksi sisäänpäin. Kun toiset ympärilläsi näyttävät stressaantuneilta, sinun kannattaa kääntyä ensimmäiseksi sisäänpäin. Haluamasi vastaukset ovat siellä, mutta ne eivät tule automaattisesti - sinun on kysyttävä. Voit toimia korkeimmalla tavalla vain kehittämällä sisäisiä viisausresurssejasi. Kun pääset käsiksi sisäiseen viisauteesi, pelastat itsesi tarpeettomilta sydänsäryiltä ja hukatuilta tilaisuuksilta. Mitä enemmän vaalit tätä korvaamatonta työkalua, sitä enemmän hyötyä saat - mm. rauhallisemman tavan reagoida kaikenlaisiin tilanteisiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

30.8.2012 LÄÄKKEITÄ HERKKYYTEEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 14:53

LÄÄKKEITÄ HERKKYYTEEN

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
30.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko tuntenut ekstraherkkyyttä viime aikoina? Et ole yksin. Elät hyperherkkyyttä katalysoivaa energiajaksoa, mikä vaikuttaa sinuun ja ihmisiin, joita kohtaat jokapäiväisissä tilanteissa. Tämä merkitsee, että normaalistikin herkistä ihmisistä tulee vielä herkempiä. Vastaavasti ihmiset jotka eivät helposti pakahdu voimakkaasta "aistisyötteestä", voivat ärsyyntyä ja reagoida epätavallisesti.

Esimerkkejä
* Odotat liikenteessä etkä pysty liikkumaan ja takanasi olevat autoilijat töötöttävät aggressiivisesti torvea.
* Kun kuukausi sitten suunnittelemasi tapaaminen peruuntuu viime hetkellä, järkytyt ja hermojärjestelmäsi ylikuormittuu.
* Koirasi sotkee lattian järkyttyneenä kotonasi vallitsevasta stressistä ja reagoit epätyypillisesti rankaisevaan sävyyn.

Jumalaisena muutoksentekijänä joka elää nyt kanssaluodakseen rakastavampaa maailmaa, tehtäväsi tämäntyyppisissä tilanteissa on selvä: vaalia järkevää toimintaa järjettömissä tilanteissa.

Tämän tekeminen on tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Tässä laaja koulutuksesi ja elämänviisautesi tulevat mukaan peliin. Silloin kun sovellat ajan saatossa oppimaasi, sinusta tulee oma voimavarasi vakauteen. Tämä merkitsee, että sinulla on taito toimia eri tavalla kuin keskivertoihminen, kyky näyttää toisille järkevämpi tapa olla.

Vihjeitä järkevän toiminnan vaalimiseen

Päivitä näkemyksesi ajasta

Heti kun kiinnityt kiinteään aikaan jostakin ja olet haluton sopeutumaan elämän tapahtumiin, laitat itsesi laatikkoon.

Aika ei ole oikeasti kiinteä "hyödyke". Se on viitekohta, erityisen hyödyllinen silloin kun suunnittelet tapaavasi jonkun tai suoritat projektin, mikä riippuu toisten aikatauluista. Hengen perspektiivistä kaikilla asioilla on jumalainen ajoitus - se ei ole staattinen vaan virtaava ja energiamuutoksiin muokkautuva. Itsesi ja toisten kunnioittamiseksi näiden megaenergiamuutosten vuosina vaaditaan joustavampaa lähestymistapaa.

Yhdisty syvempiin ja hienovaraisiin viesteihin

Luultavasti teet tätä jo enemmän kuin tyypillinen ihminen. Henkisellä polulla olet oppinut katsomaan pintavaikutelman alle ja kyseenalaistamaan todellisuutesi.

Avaimena on tulla harjaantuneemmaksi tämän tekemisessä, silloin kun hermojärjestelmäsi on ylikuormittunut viimeisimmästä stressin aiheuttajasta - kuten ei-tervetullut puhelu keskiyöllä tai ystävä, joka tulee tunnin myöhässä lounastapaamiseenne.

Jos ahdistut ja sallit mielesi laittaa itsesi tehottomaan huolehtimis- tai kiukkutilaan, sinun tarvitsee ponnistella enemmän katsoaksesi pintavaikutelman ohi. Muuten sinusta voi tulla omien ajatustesi vanki ja ne pitävät sinut "pintasuuntautuneena" ja syyttelemässä ulkoisia olosuhteita.

Muuta liikkumistapaasi maailmassa

Tämä merkitsee tasapainon löytämistä tiukan varovaisuuden ja piittaamattoman hylkäämisen välille. Koska olet yhdistynyt kaikkiin ja kaikkeen, et luo tyhjiössä. Tämä merkitsee, että sinun täytyy käyttää intuitiotasi, järkeäsi ja sallivuuttasi, kun liikut ja olet vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Jollekin soittaminen vain siksi, että saat idean soittaa hänelle, voi kostautua, jos tuo ihminen ei ole energeettisesti tai fyysisesti tavoitettavissa. Oman tahtonsa puskeminen ja omien tarpeidensa täyttämisen vaatiminen voi luoda tarpeettomia muureja rakkaiden, työtovereiden ja vieraiden välille. Jokaisella askeleellasi on mahdollisuus tuoda sinulle joko harmoniaa tai ristiriitaa.

Valitse huolellisesti, sillä et vaikuta vain toisiin ihmisiin vaan myös itseesi. Kulje lempeästi, hengitä syvään ja muista olla ystävällinen kaikille olennoille - myös itsellesi. Jos kuljet lempeästi ja varoen, huomaat tiellä kivet, ennen kuin astut niiden päälle.

Tarkastele elämistarkoitustasi

Tämä voi kuulostaa ilmiselvältä, mutta silloin kun muistat pitää korkeamman perspektiivin elämääsi, pienet asiat pysyvät pieninä ja se mikä on todella tärkeää, voi saada keskittyneen huomiosi.

Kun sinusta tulee taitava henkisen fokuksen käyttämisessä kaikkiin asioihin, esiin voi tulla uusi selkeyden tuntu - ja sen myötä rauha.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron