Winninger Toni Ann (mastersofthespiritworld.com) Mestarit

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

11.11. – 18.11.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 25.11.2014 19:18

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
11.11. – 18.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, rakastan miestäni, mutta meillä on eri mielipide henkisyydestä. Hän on juutalainen, hänellä on edelleen vihaa ja epäluottamusta muslimeja kohtaan ja hänellä on yleisesti ottaen negatiivinen näkemys maailmasta. Minä etsin tietäni oppiakseni ylösnousemaan, rakastamaan ehdottomasti ja tekemään taivaan maan päälle. Miksi olemme yhdessä, jos olemme näin erilaisia? Mikä on tehtäväni maan päällä? –Patricia, USA

Vastaus:

Laitat itsesi tilanteisiin, joissa voit saattaa loppuun elämänoppituntisi ja kerätä ymmärrystä itsestäsi ja ihmisprosessista. Sinulle ovat esitelleet monia asioita aviomiehesi ja hänen uskomuksensa, joita voit käyttää esimerkkeinä henkisen kasvusi hiomisessa.

Kun sielut työstävät valaistumisprosessia, ne oivaltavat tarpeen päästää irti tuomitsemisen jäänteistä ja alkaa siirtyä sen sijaan arviointiin. Henkisellä polulla mikään ei ole oikein tai väärin – on pelkästään tilaisuuksia oppia oppitunteja. Miehesi uskomukset pitävät hänet kiinni standardissa, mikä vaatii häntä tuomitsemaan hyvin ehdottomasti ihmisiä ja uskontoja.

Hän ei ole koskaan ymmärtänyt, ettei hän tee omia päätöksiään asioista, vaan luottaa siihen, mitä hänelle on opetettu – koskaan tutkimatta oppeja. Hänen ajatustensa luonne johdattaa hänet yhtymään yleiseen negatiivisuuteen ja hän tyytyy olemaan siinä sen sijaan, että yrittää etsiä positiivisia vaihtoehtoja.

Avaudu niille energioille, joita suhteeseenne liittyy. Tämä on oppitunti erottelukyvystä – miltä se tuntuu, missä olet eri mieltä, mitä päätät tehdä. Tutkit sitä lakia, että kaikilla sieluilla on valinnanvapaus, jos ne tunnistavat sen ja päättävät käyttää sitä. Näet myös, että vaikka sanoisit toisille mitä, on mahdotonta saada heitä ryhtymään toimeen tai muuttamaan mieltään jostain, elleivät he päätä tehdä niin.

Tämä tilanne opettaa sinua kunnioittamaan itseäsi ja niitä uskomuksia, joita olet päättänyt noudattaa. Olet uskollinen tuntemuksillesi ja intuitiollesi, kun käännyt poispäin siitä negatiivisudesta, mitä miehesi tuo kotiin. Tehtäväsi on ymmärtää, kuka olet sieluna, ja käyttää noita voimia ja kykyjä luodaksesi todellisuuden, missä jatkat kasvamista.

Hyväksy, että miehesi tie hänen valitsemansa polku. Rakasta sitä, että hän oppii omista uskomuksistaan, vaikkeivät ne sovikaan yhteen sen kanssa, mitä valitset itsellesi. Tee omat valintasi tulevaisuudesta. Päätös lähteä pois negatiivisuudesta on yksi tie, mitä voit kulkea, mutta valinta on sinun. Hän ei muutu.

Kysymys:

Mestarit, kävin hiljattain muinaisessa temppelissä kuukautisten aikana. Myöhemmin minua vaivasi syyllisyys, kun menstruoivia naisia kielletään astumasta temppeleihin. Saastutinko tahattomasti pyhän paikan? Ja onko siitä karmallisia seuraamuksia? Miten naiset voivat käyttää kuukautisiaan positiivisesti henkiseen kasvuun? Mestarit, monta vuotta sitten kävin hyvin vaikeassa vaiheessa astrologilla ja kun kysyin häneltä, mitä varalleni oli varastossa, hän sanoi, että vaeltelisin ja tekisin itsemurhan. Vaikka tiedän intuitiivisesti, että hän oli vain rahaa keräävä huijari, hänen sanansa kaikuvat silti mielessäni ja aiheuttavat pelkoa. Uutinen erään ystävän itsemurhasta muutama viikko sitten aiheuttaa minulle unettomia pelkoöitä. Vaikka otan sen kaiken positiivisesti muistutuksena itselleni, että käytän sanoja harkiten ja vastuullisesti, haluan olla vapaa pelosta – tästä ja kaikista muista peloista. Olkaa kilttejä ja auttakaa! –Bodhi, Intia

Vastaus:

Henkisessä prosessissa mikään ei ole oikein tai väärin – kaikki asiat ovat vain ihmiselämän ja valitsemisesi oppituntien oppimiseen. Yhteiskunnassa kaikki tuomitaan, arvostellaan ja määritellään oikeaksi tai vääräksi "auktoriteettien" näkemysten perusteella. Yhteiskunnan järjestäytyneet uskonnot antavat elämään vielä lisäkerroksen vaatimuksia ja "pitää tehdä" –asioita.

Karmaa on vain kaksinaisuusplaneetalla. Jos nuo auktoriteetit kuulisivat tilastasi, he saattaisivat antaa rangaistuksen teoistasi, mutta se ei ole henkinen asia, mikä seuraa sinua tuonpuoleisen ehdottomaan rakkauteen. Sinua ei tuomita rangaistukseen toisessa elämässä, koska ei ole mitään tuomitsemista jätettyäsi tämän elämän.

Miehet ovat kirjoittaneet kaikki muinaisten uskontojen säännöt, koska vain heillä oli valtaa. Monet miehet pelkäsivät naisten voimaa, kun nämä vuodattivat verta kuukausittaisessa hormonivaihtelussaan kärsimättä mitään huonoja seuraamuksia. He luulivat, että pahat henget riivasivat naisia. Miehillä verenvuoto oli aina tuhoista vaikutus jostain vammasta ja se johti usein kuolemaan. Naiset määriteltiin siksi epäpuhtaiksi kuukautisten aikana.

Syyllisyyden tunne käynnistäsi ja pelko ennustetusta itsemurhasta ovat merkki, että hyväksyt toisten uskomukset omiksesi. Miksi? Tietävätkö nämä ihmiset enemmän sinusta kun sinä itse? Pelko on merkki elämänoppitunnista, minkä sivuutat. Tässä oppitunnissa on kyse itsesi tuntemisesta ja vastuun ottamisesta omista teoistasi ja siitä, mitä tunnet elämästä.

Kukaan ei voi saada sinua tekemään mitään, mitä et päätä tehdä. Mene noihin toisten uskomusten hyväksymisen tunteisiin ja katso, hyväksytkö oikeasti niiden soveltuvan itseesi. Jos niissä ei ole järkeä sinusta, torju ne – anna niiden vallan itseesi lähteä ja sen mukana pelon jonkun toisen sanoista.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin kysyä unista, joita minulla on ollut koko elämäni. Näissä unissa tavallisesti pakenen ihmisryhmää. Tämä ryhmä on joskus yhteiskunta. Mutta tunnen myös, ettei minulla ole suurempia ongelmia siitä yhteiskunnasta, missä elän, joten luulen, ettei se ole asian ydin. Mitä nämä unet merkitsevät? Toinen kysymys koskee oman elämäni ottamista hallintaan. Miksi minulla on ongelmia ottaa elämäni hallintaan? Yritänkö miellyttää liikaa toisia, esimerkiksi suhteissani? Ja miksi hallinnan ottaminen on erityisen vaikeaa vaimoni kanssa? –Joonas, Suomi

Vastaus:

Unesi ja elämäsi ovat kietoutuneet yhteen. Elät siinä pelossa, että ihmiset eivät pidä sinusta ja käskevät sinun tehdä asioita, joita et halua tehdä – kuitenkin tunnet pakkoa suoriutua niistä. Et pysty sanomaan "ei" niille, jotka pyytävät sinua tekemään asioita itselleen. Et hallitse omaa elämääsi.

Unet näyttävät, miten kaikki jahtaavat sinua ja etsivät sinua saadakseen sinut toimimaan puolestaan. Kyse ei ole vain yhteiskunnasta, vaan kaikista joiden kanssa olet tekemisissä. Miten näin kävi? Annoit heille luvan kontrolloida sinua, koska sinulta puuttuu luottamusta itseesi ja kykyihisi. Olet vakuuttanut itsellesi, että teet muiden puolesta, koska olet ystävällinen, antava ja hyväntahtoinen.

Ei ole mikään ongelma elää elämääsi tällä tavalla, jos niin valitset. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisellä polulla viisauteen. Jos haluat saada sananvaltaa omassa elämässäsi, niin opettele sanomaan "ei" niihin pyyntöihin, joita et oikeasti halua toteuttaa. Ihmiset suuttuvat ensin, koska olet aina totellut ja ollut heidän orjansa, mutta kunnioita itseäsi ja tee vain se, mitä todella haluat.

Vaimosi huomasi sinun olevan sätkynukke, jota hän voi kontrolloida, koska teit aina, mitä hän halusi. Et ollut oma itsesi, kun aloitte seurustella, vaan päätit olla sen, jonka luulit, että hän haluaa sinun olevan. Te kaksi ette ole koskaan olleet rehellisiä toisillenne. Muodostitte suhteen kahden ihmisen valheiden perusteella – sen joka oli alistuva (sinä) ja sen joka oli kontrolloiva ja manipuloiva.

On aika päättää, haluatko olla rehellinen itsellesi. Mitä oikeasti haluat? Haluatko hallinnan omasta elämästäsi vai antaa toisten jatkaa sen ohjailemista? Valinta riippuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, olen lukenut sydänmuureista – pystytämme muurin sydämen ympärille suojellaksemme itseämme, kun meitä on satutettu. Ystäväni joka on intuitiivinen, sanoo, ettei hän pysty lukemaan energiaani. Onnistuuko negatiivisen energian ja negatiivisten tunteiden irtipäästäminen sellaisia asioita käyttäen, kuin tohtori Bradley Nelsonin suosittelemat magneetit? Onko jokin parempi tapa? –Marnie, Kanada

Vastaus:

Ihmiset tekevät muureja, esteitä, tukoksia ja energiakatkoksia kaiken ympärille, minkä he haluavat piilottaa. Jokin traumaattinen tapahtuma saa automaattisesti ja välittömästi tiedostamattoman osan etsimään tavan pitää se piilossa, jottei se vahingoita teitä. Jotkut ihmiset irrottavat osia persoonastaan pitääkseen kiinni kivusta ja estääkseen toisia näkemästä sitä tai hyökkäämästä sen kimppuun. Traumaperäinen stressihäiriö on yksi tapa, millä piilotetut tapahtumat voivat vammauttaa ihmisen.

Kätkettyjen traumojen paljastamiseen ja käsittelemiseen on monia tekniikoita. Näitä kipuja voi olla missä tahansa kehossa tai aaltomuodossa – fyysisessä, mentaali-, tunne- ja/tai henkikehossa. Niiden sijainti voi vaikuttaa menetelmään, mitä tarvitaan niiden "parantamiseen". Parantaminen on oikeasti kaikkien kehon energioiden tasapainottamista.

Fyysiset aallot – kuten tohtori Nelsonin käyttämät magneettiaallot – voivat auttaa fyysistä kehoa tasapainottumaan, mutta niillä on minimaalinen vaikutus muihin kehoihin. Tehokkain tapa kukistaa ahdistava tapahtuma on saada ihminen ymmärtämään, mikä oppitunti on kyseessä, miksi se valittiin, miten siitä opitaan ja miten siitä päästetään irti.

Jos syystä ei päästä eroon, oireiden hoitaminen vain hautaa sen, kunnes jokin laukaisee taas samanlaisen reaktion. Syystä eroonpääseminen poistaa sen iäksi eikä se enää toistu.

Sielun palauttaminen syvämeditaation ja/tai hypnoosin avulla koettelemukseensa, jotta se voi selvittää sen, on nopein tapa poistaa kaikki vaikutukset. Parantamisprosessin aikana on tärkeää, että asiakas on täysin mukana menetelmässä ja uskoo sen saavuttavan halutun tuloksen.

Yllä mainittu menetelmä toimii, koska se sallii tietoisen ajattelevan mielen nukahtaa ja asiakkaan tai terapeutin työskennellä henkilön tiedostamattoman, tuomitsemattoman ja ei-egoistisen tunneosan kanssa. Tukos voidaan visualisoida ja löytää menetelmä sen tuhoamiseen.

Kysymys:

Mestarit, elän uskomattoman onnellista elämää. Minulla on upea työ, mikä tekee minut onnelliseksi, ja olen kiitollinen, että rakastan sitä, mitä teen elannokseni. Olen itsenäinen, fiksu ja kaunis. Lisäksi ympärilläni on upeita, äärimmäisen huomaavaisia ja välittäviä ihmisiä. Kuitenkin kaikista näistä elämäni upeista asioista huolimatta minusta tuntuu aina, että ikään kuin jotain puuttuisi. Tunnen olevani eksyksissä, yksin ja täysin erilainen kuin muut, erityisesti ajatuksissani, mielipiteissäni ja ajattelutavassani elämästä. Käsitän myös, että minut ymmärretään usein väärin. Ihmiset tulkitsevat mahtavat tarkoitukseni heille negatiivisesti, ikään kuin yrittäisin sabotoida heitä. Tämän vuoksi en pysty luottamaan ja todella avaamaan tunteitani kenellekään. Mitä minulta puuttuu? Mitä minun täytyy ymmärtää voidakseni edetä positiivisesti elämässäni? –Max, USA

Vastaus:

Sinun on ymmärrettävä, että henkinen matka on sooloponnistus. Sinä – ja vain sinä – määräät, mitä opit ja ymmärrät elämästä. Sinulla ei ole mitään vastuuta toisista eikä heidän tarvitse kuunnella, kun kerrot heille, mitä tehdä – vaikka miten hyvää tarkoittaisit sillä. Olet erittäin jääräpäinen ihminen etkä aina pysty näkemään muiden näkökantoja.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa, mikä on täydellinen sen perspektiivistä katsottuna. Tiedät omat kykysi, muttet pysty päästämään irti odotuksistasi niiden suhteen, joiden kanssa olet tekemisissä. Et siedä torjuntaa, jollaiseksi tulkitset ihmisten valinnan tehdä päätöksiä, jotka eroavat sinun ideoistasi.

Lakkaa ottamasta itsesi niin vakavasti. Mene universumin virran mukana ja anna toisten tehdä samoin. Luottamusongelmasi tulevat erimielisyydestä niiden kanssa, joita et kontrolloi ehdotuksillasi. Yritä päästä tarkkailumoodiin ja katsele, miten ihmiset käyttäytyvät, kun jätät heidät omiin oloihinsa.

Muodosta johonkuhun positiivinen suhde, missä vain kuuntelet – ei ehdotuksia eikä kritisointia. Katso, voitko ymmärtää hänen päättelyään. Ole rehellinen hänelle omista tunteistasi, mutta älä tarpeestasi kontrolloida. Sitten kun tunnet sen mukavaksi, anna tunteidesi avautua, jotta voit nähdä, miltä se tuntuu. Pyydä hänen mielipiteitään asioista, jotka olisit jakanut hänen kanssaan aiemmin, ja katso, miten se vaikuttaa sinuun, sillä tämä on uusi tapa elää sinulle.

Kysymys:

Mestarit, oli eräs minulle tärkeä mies – olin rakastunut häneen. Suhteemme oli mutkikas. Olimme ikään kuin vastakohdat ja täydentäjät samanaikaisesti. En epäillyt omia tunteitani häntä kohtaan, mutta tunsin hänen epäröintinsä ja se loukkasi minua. Lopuksi hän torjui minut ja meni naimisiin toisen naisen kanssa. Viime kerralla puhuessamme olin töykeä hänelle ja kohdistin turhautumiseni häneen ja sen tuloksena hän sulki minut pois elämästään. Mestarit, onko hän loukkaantunut ja kaunainen minulle? Onko hän nyt onnellinen, kun olen poissa hänen elämästään? Kaikesta tapahtuneesta ja vihastani huolimatta, toivon, ettei niin olisi käynyt. Onko mahdollista, että me kaksi kohtaamme taas jonain päivänä? –Cristiane, Brasilia

Vastaus:

On mahdotonta saada toiset peilaamaan omia tunteitaan heitä kohtaan, elleivät he tunne varauksetta samoin. Miksi se loukkasi sinua, ettei hänellä ollut samoja tunteita sinua kohtaan? Olitko pettynyt, koska hän ei täyttänyt odotuksiasi? Se on sinulta vähän itsekästä ja kontrolloivaa. Mitä jos se olisi ollut toisinpäin ja hän olisi halunnut sinut, mutta sinulla ei olisi ollut tunteita häntä kohtaan? Pitäisitkö siitä, että hän yrittäisi pakottaa sinua, kuten sinä yritit tehdä hänelle?

Käyttäydyt kuin pilalle hemmoteltu lapsi, joka kiukuttelee, kun ei saanut tahtoaan läpi. Jos olisit ollut tuon ilkeyden kohteena, sinäkin olisit katkaissut välit ja sanonut: "Tervemenoa, äläkä koskaan enää astu tähän taloon jalallasi."

Hän ei voi ehdottomasti sietää sinua tällä hetkellä ja on pahoillaan siitä, että käyttäydyit lapsellisesti. Hän ei halua nähdä sinua enää tässä elämässä. Mene siitä yli ja siirry eteenpäin. Jos olet vihainen jollekin, niin ole vihainen itsellesi yrityksestä pakottaa hänet rakastamaan itseäsi, silloin kun hän ei voinut. Hän on erittäin onnellinen jakavassa suhteessa.

Ole seuraavan suhteesi alusta saakka täysin rehellinen toiveistasi. Pidä sitä jakavana suhteena, äläkä omana leikkikenttänäsi. Kunnioita kumppanisi toiveita, älä ainoastaan omiasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.11. – 2.12.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 13.12.2014 14:37

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE



Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)

25.11. – 2.12.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:

Mestarit, pyrin henkiseen tasapainoon ja egon katoamiseen. Psykedeelisiä huumeita käyttäen olen kokenut korkeamman olemisen ohikiitäviä hetkiä. Pyrin saavuttamaan tuon tietoisuustilan, mutta ymmärrän, että matka on paljon tärkeämpi kuin varsinainen saavutus. Miten lähestyn itsen mestariksi tulemista ja otan täyden vastuun fyysisestä astiastani, jotta voin olla eniten avuksi niille, joita rakastan, ja kanavoida universaalia energiaa? –Juan, USA



Vastaus:

Aitoa henkistä elämistä voi olla vain, silloin kun ego on kesytetty ja laitettu häkkiin. Ego on yhteiskunnan tuomitsemisaspekti. Yksi psykedeelisten ja muiden huumeiden sivutuote on huolen kadottaminen toisten uskomuksista, erityisesti tuomitsemisesta, kun esteetön tietoisuus vapautuu kaikista pelosta ja epäilyistä. Tämä näyttää kaksinkertaistavan sen kohonneen tietoisuustilan, minkä saavuttamiseksi tehdään työtä.



Sielu tulee maapallolle oppimaan oppitunteja, mitkä ilmenevät negatiivisina epäilyinä ja pelkoina. Sielun tarkoitus on ymmärtää nämä demonit kohtaamalla ne, menemällä niiden syyhyn ja muuttamalla ymmärtäessään ne positiivisiksi kokemuksiksi ja viisaudeksi.



Ollakseen onnistunut ja toistettava, matka täytyy tehdä askel askeleelta. Sinun on kohdattava jokainen negatiivinen haaste, käännyttävä sisäänpäin etsimään, mitä siihen liittyy, ja sitten korvattava se positiivisella vastakohdalla valinnanvapauttasi käyttäen. Huumeiden alaisena karkotat vain haasteet siihen saakka, kunnes olet taas selvä, ja silloin ne ovat edelleen edessäsi ja pilkkaavat sinua.



Sitten kun olet poistanut kaiken negatiivisuuden, et enää kohtaa tuomitsemista, mikä vaatii egoa. Ainoa tehtäväsi silloin on arvioida jotain tilannetta ja nähdä, voitko oppia siitä jotain, julistamatta koskaan mitään oikeaksi tai vääräksi. Tämä matka on elämäsi muuttamista, kun käyt läpi prosessin, missä löydät ja muutat kaikki tuomitsemistilanteet.



Joka kerta poistaessasi negatiivista energiaa, se korvataan positiivisella ja ehdottomalla universaalilla rakkausenergialla. Sitten kun olet korvannut kaiken negatiivisuuden, olet tämän fyysisen elämän mestari.



Kysymys:

Mestarit, minuun ovat vaikuttaneet syvästi ne vaikeat elämänoppitunnit, jotka valitsin itselleni tässä elämässä. Olen yrittänyt parantaa, korjata ja hyväksyä sen, mitä on tapahtunut menneisyydessä, ja siirtyä eteenpäin, mutta pelkään kovasti elämää ja olen muuttunut täysin poikaystäväni kuoleman jälkeen, johon tunsin ja tunnen voimakasta yhteyttä. Yritän pysyä positiivisena ja optimistisena, mutten pidä tämän maailman negatiivisista puolista, vaikka tiedän niiden olevan osa kokemusta. Tunnen todella kaiken ja ihmettelen, miten rakennan elämäni uudestaan ja pääsen läpi tästä uudestisyntymästä ja henkisestä heräämisestä hajoamatta täysin? Tunnen usein pakahtuvani. –Sara, Uusi Seelanti



Vastaus:

Poikaystäväsi suojeli sinua suuressa määrin maailman negatiivisuudelta. Sitä on aina, mutta sinun ei vain tarvinnut käsitellä sitä. Te kaksi olitte sopineet, että tulisi aika, jolloin hän lähtisi, jotta sinut pakotettaisiin astumaan esiin ja tekemään oma tiesi elämän läpi ilman suojelua. Hän on sielukumppanisi ja teillä on ollut monta yhteistä elämää. Hän vartioi sinua ja yrittää antaa neuvoja toiselta puolelta.



Herkkyytesi on sekä lahja että kirous. Se on kirous, koska et voi piiloutua negatiivisilta kokemuksilta, ja siunaus koska se osoittaa sinulle asioita, joita sinun täytyy työstää. Ihmisinkarnaatio on koulu valinnanvapauden käyttämisestä, jossa otetaan haluttuja oppitunteja, mitkä näytetään negatiivisuuden avulla ja muutetaan positiiviseksi ymmärrykseksi, mitä voidaan sitten käyttää muissa negatiivisissa tilanteissa.



Kunnolla käytettynä se on "kaikki voittavat" –tilanne. Kysy jokaisesta pelosta ja epäilystä, miksi se on olemassa, mene siihen prosessiin, joka toi sen sinulle, ymmärrä, että se on vain oppitunti, löydä tapa purkaa tuo harmillisuus ja tee siitä positiivinen oppi iäksi. Rakennat uudelleen askel kerrallaan. Jokainen voitettu pelko keventää taakkaasi. Kun riisut kaikki vaikeudet, tunnet universumin kauniin ja ehdottoman rakkausenergian.



Etene hitaasti, kun muutat elämääsi. Huomaat, ettei se ole niin vaikeaa, kuin olet sallinut itsesi tuntea.



Kysymys:

Mestarit, etsin selitystä tai opastusta. Reikin avulla mitä käytän tavallisesti ympäristön puhdistamiseen kotonani, näen henkiolentoja. Niitä on seinien lähellä ja niillä on mustat kaavut ja huput. En koskaan näe niiden kasvoja. Pyydän mentoreilta suojaa näiltä olennoilta ja niitä lähtemään. Minun täytyy tietää, tapahtuuko tämä oikeasti vai onko se vain mielikuvitustani. Jos se on totta, miksi niitä on? Mitä minun täytyy oppia tai tehdä niiden kanssa? Olen kiitollinen avustanne ja onnellinen vastauksistanne. –Suian, Brasilia



Vastaus:

Kotonasi on portaali, minkä kautta ei-fyysiset olennot kulkevat. Useimmat niistä ovat valoa etkä ole koskaan edes tietoinen niiden kulusta. Mustissa huppukaavuissa olevat ovat inkarnoitumattomia, mitkä ovat negatiivisia henkiä, jotka jäivät maapallolle kehonsa kuoltua, koska ne halusivat jatkaa vuorovaikutusta ihmisten kanssa.



Nämä olennot ovat kieltäytyneet palaamasta valoon, koska ne ovat negatiivisia voimia, jotka eivät voi olla Kodin ehdottomassa rakkaudessa, ennen kuin luopuvat negatiivisesta energiastaan ja vaihtavat sen positiiviseen energiaan. Ne hiipivät varjoissa siinä toivossa, ettei niitä huomata, jotta ne löytävät positiivista energiaa varastaakseen sitä itsensä ylläpitämiseen. Tämä ei ole mielikuvitustasi.



Jatkuva puhdistamisesi estää niitä muodostamasta liian suurta negatiivisuusmassaa sinun nujertamiseksesi. Mentorisi, oppaasi ja parannusoppaat pitävät ne loitolla pyynnöstäsi. Sinun täytyy joko sulkea portaali tai laittaa siihen valkoinen valosuodatin, mikä sallii vain valo-olentojen käyttää sitä.



Jos suljet sen, positiivisten energioiden jotka eivät koskaan häiritse sinua, täytyy löytää toinen kulkureitti. Jos laitat siihen suodattimen, negatiiviset olennot estetään, kun taas rakastaviin henkiin ei vaikuteta.



Portaalin käsitteleminen on helpointa, jos on kaksi muuta positiivista sielua auttamassa sinua. Muodostakaa piiri, polttakaa suitsukkeita huoneen nurkissa, ottakaa muutama kvartsikristalli lisäämään voimaanne ja pyytäkää suodatinta tai käytävän sulkemista, pyytäen oppaitanne apuun. Toistakaa pyyntönne kolme kertaa.



Kysymys:

Mestarit, onko lapsella mahdollista tapahtua vaihdokaskokemus? Onko mahdollista, että tämä voisi tapahtua niin, ettei kukaan – edes vanhemmat – huomaisi eroa? Onko vaihdokassielulla sopimuksia perheen kanssa, aivan kuten "vanhalla" sielulla oli? –Stephanie, Kanada



Vastaus:

Vaihdokas on sielu, joka ottaa toisen paikan sielussa, kun alkuperäinen asukas on päättänyt tai laatinut suunnitelman lähteä Kotiin. Tuleva sielu tekee vaihdon, jottei sen tarvitse käydä läpi pitkää ja tylsää lapsuutta, silloin kun sillä on jo ajatus siitä, mitä se haluaa välittömästi tavoitella. Esimerkkinä voisi olla sielu, joka haluaa olla psykiatri ja huomaa toisen sielun olevan lähdössä lääkäristä. Se pyytäisi lupaa käyttää kehoa välttääkseen lapsuuden läpi käymisen ja 16-18 vuoden koulutuksen.



Vaihdon tapahtuminen nuorella iällä, ennen kuin lähtevä sielu on oppinut tai saavuttanut paljon, hyödyttää vähän tulevan sielun tarkoitusta välttää oma keho- ja elämistilanne. Vaikka emme näe tätä käytännöllisenä tapahtumana, se on kuitenkin mahdollinen.



Varhaisin vaihto tapahtui 8-vuotiaallla ihmelapsella. Tuleva sielu halusi kokea voimakkaan lahjakkuuden (musikaalisuus) ja yksinäisyyden sitä, ettei ollut ketään samanikäisiä, joiden kanssa seurustella. Tiedettiin, että tämä olisi lyhytaikainen elämä, koska keho oli sairas ja siinä oli monenlaista vammaisuutta.



Tässä tapauksessa vanhemmat tiedostivat eron, koska uusi sielu ei tuntenut perhedynamiikkaa ja terveydentilassa tapahtui massiivinen muutos, kun vanhan sielun keho oli valmis lakkaamaan elämästä. Yleisesti ottaen tuleva sielu saa suurimman osan lähtevän sielun fyysisistä muistoista, mutta jokainen hyötyy omista entisistä elämistään.



Kaikki mitä ihmiselämässä tapahtuu, ei ole tulosta sopimuksista. Joitain perhekokoonpanoja muodostuu, koska vanhemmat ovat mukana jossain, mihin lapsi haluaa osallistua. Vanhemmat ovat valmiita saamaan lapsen, joten sielu hyppää sisään ilman erityissopimusta.



Kysymys:

Mestarit, äitini joka kuoli kahdeksan vuotta sitten, palaa jatkuvasti luokseni unissa kertomaan, että hän on taas elossa. Pulmani on, että hän tarvitsee aina takaisin talonsa, minkä olen vuokrannut saadakseni tuloja. Tunnen olevani jumissa laillisen vuokraamisen ja talon hänelle antamisen välissä. Talo on nyt myynnissä ja viime yönä hän eli unessani iloisena tuossa talossa. Voitteko auttaa minua ymmärtämään, mitä hän kertoo minulle ja miten voin löytää rauhan unissani? –Jodi. USA



Vastaus:

Sielu joka asui kehossa, jonka tunsit äitinäsi, on edelleen Kotona kanssamme, viidennen ulottuvuuden ehdottomassa rakkaudessa. Häntä ei voisi vähempää kiinnostaa aiempi talonsa eikä hän edes käytä kovin paljon aikaa kehon ilmentämiseen, koska hän voi tehdä ja kulkea enemmän energiatilassaan. Lisäksi sinä et voi antaa fyysistä rakennusta ei-fyysiselle olennolle.



Hän on täysin ei-fyysinen ja yhdistyy taas muiden ihmisperheiden kanssa, joissa hän on ollut. Hän on liian kiireinen osallistuakseen uniesi ilveilyihin. Hän ei aio palata fyysiseen tilaan pitkään aikaan ja sitten kun hän tulee, se on eri tilanne, missä hän voi oppia lisää niistä asioista, joita hän oppi tässä elämässä.



Uniisi vaikuttaa negatiivinen olento, joka pitää hauskaa tehdessään olosi kurjaksi. Se personoituu äidiksesi ja käyttää epävarmuuttasi, historiaasi äidin kanssa ja valtavaa miellyttämistarvettasi johdatellakseen sinua ja saadakseen sinut uskomaan. Olet ollut aina heikko ihminen äitisi suhteen. Sitä oppituntia te kaksi työstitte ja äitisi oli toivonut, että keräisit vahvuutta itseksesi. Lakkaa sallimasta toisten, fyysisten tai ei-fyysisten, kertoa sinulle, mikä on parasta. Ota takaisin oma voimasi ja päätöksentekosi.



Tuo kiinteistö on nyt sinun ja voit tehdä sillä, mitä haluat. Pidä huolta itsestäsi ja luo se, mitä haluat tulevaisuuteesi. Käske tuota negatiivista henkeä lopettamaan. Mitä pikemmin kiinteistö siirretään toisille, sitä nopeammin henki häviää täysin.



Kysymys:

Mestarit, aviomieheni kuoli käsivarsilleni syövän uhrina. Vietimme seitsemän vuotta yhdessä monien vaikeuksien kera, joista useat olivat taloudellisia, mutta minusta kypsyimme yhdessä. Luulin, että hän olisi kumppanini tässä elämässä. Haluaisin tietää, miten hän voi nyt ja kärsikö hän viime hetkillä. Haluaisin hänen myös antavan anteeksi minulle kärsivällisyydenpuutteeni ja kaiken, mitä tein väärin hänelle. Olen surullinen enkä tiedä, mitä teen elämänoppituntieni loppuunsaattamiseksi. Voinko tehdä jotain hänen ja itseni auttamiseksi jotenkin? –Adriana, Brasilia



Vastaus:

Kun sielu lähtee fyysisestä kehosta, se menee ehdottomaan rakkauteen, missä ei ole negatiivisuutta – eikä siksi tuskaa tai katumista. Kun miehesi keho kävi läpi sairauden viime vaiheita, hänen sielunsa ja tietoisuutensa vietti enemmän aikaa kehon ulkopuolella kuin sisällä. Toisin sanoen fyysinen kipu ei vaikuttanut hänen tietoisuuteensa.



Olit hänen kanssaan tässä elämässä todistaaksesi tämän koettelemuksen, minkä hän oli pyytänyt, ja oppiaksesi lisää itsestäsi. Koska tämä oli sekä sinun matkasi että hänen, et tehnyt mitään, mitä voitaisiin pitää vääränä, koska kaikki oli kokemista. Kärsivällisyys on elämänoppitunti, mitä halusit käsitellä, ja opit kykenemällä tietämään, milloin tunsit olevasi liian rivakka toimissasi.



Tutki, mitä tapahtui yhteisaikananne, ja näet oppitunnit, joita työstitte. Sen ymmärtäminen, mitä tunnet ja ajattelet nyt toimistasi, auttaa sinua oppimaan lisää ja ymmärtämään oppituntisi.



Ota päivä kerrallaan. Kunnioita sitä suurenmoista elämää, mitä todistit ja sitä mitä elät nyt. Jatka ehdottoman rakkauden lähettämistä miehellesi – unohtamatta itseäsi. Rakkaus on vastaus kaikkeen tiedostamiseen, oppimiseen ja kasvuun.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

9.12. – 16.12.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 18.12.2014 23:34

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
9.12. – 16.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, miten sielu voi oppia ja kehittyä, jos se joka kerta syntyessään uudestaan unohtaa, mitä on oppinut edellisessä elämässä, ja sen on alettava alusta? Varmasti jatkaa samojen oppituntien oppimista ja samojen virheiden tekemistä? –Lou, Iso-Britannia

Vastaus:

Joka kerta tullessaan planeetalle sielulla on suunnitelmia erilaisista oppitunneista. Sen tarkoituksena on ensin selvittää kukin oppitunti ja sitten selvittää tai muistaa, kuka se todellisuudessa on sieluna. Kaikkien vastausten saaminen alussa poistaa tarpeen käyttää valinnanvapautta tuon elämän läpi kulkemiseen.

Jos sielu haluaa olla mestari tietyllä alueella, kuten hylkääminen, sen muistaminen, miten se käsitteli esim. vanhemman menettämisen, estäisi sitä merkittävästi työstämästä puolison hylkäämistä – kun se ei tiedä, että se on vain sen valitsema oppitunti, missä on paljon samoja tunteita, joita se on käsitellyt muissa elämissä. Jonkin ihmispiirteen vivahteiden ja muunnelmien ymmärtäminen on ainoa tapa saavuttaa mestaruus.

Mestarit eivät ole toisia parempia sieluja, vaan niitä, jotka ovat opiskelleet ja eläneet läpi jonkin teeman kaikki mahdolliset variaatiot. Tässä esimerkissä mestari olisi asiantuntija kaikissa mahdollisissa tavoissa luoda hylkääminen ja käsitellä sitä ja se ottaisi myös hylkääjän roolin tunteakseen kaikki nuokin tunteet.

Jos koulussa joku antaa sinulle kaikki loppukokeen vastaukset, ennen kuin olet aloittanut kurssin, et luultavasti käytä paljon aikaa tuon aineen opiskeluun. Sama vaikutus tapahtuisi, jos tietäisit, miten käsitellään oppitunteja, ennen kuin ne esittäytyvät.

Et tule tietäen edes oppituntejasi. Sinun on tehtävä työtä paljastaaksesi ne niiden pelkojen ja epäilysten perusteella, joita nousee, kun elät elämääsi. Usein keskenään yhteydessä olevat oppitunnit kätkevät pääoppitunnin, kunnes olet käsitellyt pienemmät oppitunnit ensin. Esimerkiksi syyllisyys, itseluottamuksen puute ja itserakkaudettomuus mutkistavat hylkäämisen näkemistä ja työstämistä. Ne on selvitettävä, ennen kuin voit kohdata tämän elämän hylkäämistyypit.

Sitten kun kaikki oppitunnit on opittu, sielu voi tuoda takaisin tietoisuuteen, mitä se on tehnyt aiemmissa elämissä ja miten nuo kokemukset ovat ehkä vaikuttaneet tähän elämään.

Kysymys:

Mestarit, tunnen olevani herkkä energialle, mahdollisesti olen myös "empaatti". Tunnen olevani herkkä taivaallisille voimille (taivaankappaleille), joita en tietenkään voi mitenkään kontrolloida. Miten voin estää näitä energioita pommittamasta minua ja päästä pois tunnevuoristoradasta? Epäilen, että olen herkkä kaikenlaisille energioille – mitä minun täytyy tarkkailla? Onko minulle mitään hyötyä energiaherkkyydestä? –Suzanne, USA

Vastaus:

Ensin kommentti taivaallisista (enimmäkseen planetaarisia) vaikutuksista ihmiskehoon. Ihminen koostuu suurelta osin vedestä. Suuret kiinteät massat – kuten kuu, Saturnus, myös koko Linnunradan järjestelmä – vetävät, työntävät, kuumentavat ja viilentävät kehoa. Useimmat ihmiset ovat tietämättömiä näistä vaikutuksista, jotka voivat vaikuttaa hormoneihin ja nesteisiin kehossa, mistä suurin osa keikkuu ylös alas tässä nestemäisessä energialiemessä ja aiheuttaa vuoristoratasi.

Olet äärimmäisen herkkä energialiikkeelle. On monen tyyppistä energiaa. Voit ohjata planeettaenergian poispäin itsestäsi aikomuksellasi. Voit nähdä kehosi peitettynä sateenvarjolla, mikä estää värähtelyjä osumasta ja vaikuttamasta sinuun. Tämä suistaa raiteiltaan vuoristoratasi.

Energiat jotka aiheuttavat sinulle eniten vaikeuksia, huokuvat muista sieluista, jotka jakavat tämän planeetan kanssasi. Suurin vaikutus tulee niiden ihmisten negatiivisuudesta, jotka ovat sotkeutuneet kolmannen ulottuvuuden draamoihin. Erityisesti silloin kun sinut vedetään mukaan draamaan, esim. riitaan, voit tuntea, että positiivinen energia otetaan pois sinusta. Sanasotaan osallistumisen välttäminen tasapainottaa ympäristösi.

Avoimena empaattina tunnet ympärilläsi olevien energiavaihtelut. Jos sinulla ei ole suojauksia estämässä heidän negatiivisuutensa hyökkäyksiä, tunnet jokaisen häiriöhitusen heissä. Sinun on opeteltava sulkemaan "vastaanottimesi" estääksesi tai kohtuullistaaksesi sen toisten maailman, minkä tunnet. Tämäkin liittyy aikomuksesi käyttämiseen ja itsesi peittämiseen valkoisella suojavalolla, mikä tekee sinulle kilven ja saa nämä tunteet kimpoamaan pois sinusta.

Kaikilla näillä suojaustekniikoilla voit vähentää niitä tai avautua niille valintasi mukaan. Herkkyyden etuna on kyky tuntea, ketä välttää negatiivisuuden ja energiasi varastamishalun vuoksi ja ketä voit halutessasi auttaa lähettämällä parantavaa rakkausenergiaa.

Kysymys:

Mestarit, tarvitsen apuanne, olen hyvin hämmentynyt elämässäni. Pelkään tehdä päätöksiä elämässäni ja tehtyäni niitä ajattelen liikaa seuraamuksia. Mikä on tämän käyttäytymiseni taustalla ja miten voin voittaa sen? Epäilen myös päätöstäni mennä naimisiin ihmisen kanssa, jota rakastan. Minusta tuntuu hyvin negatiiviselta suurimman osan ajasta. Tämä negatiivisuus aiheuttaa minulle ongelmia suhteessa. Tiedän, että Jumala syytää siunauksia minulle, mutta asenteeni pilaa kaiken. Auttakaa minua, mestarit. –Shruti, Intia

Vastaus:

Olet kuin monet muut ihmiset, jotka haluavat jonkun kertovan, mitä tehdä, jotteivät he tunne vastuuta tekojensa seuraamuksista. Et voi oppia itsestäsi ja elämästäsi, ellet astu esiin ja tee omia päätöksiäsi. Tätä sanotaan valinnanvapautesi käyttämiseksi oppimiseen.

Ongelmasi taustalla on itseluottamuksen ja itsekunnioituksen puute. Negatiivisuus on valinta – jos tunnet niin, se johtuu siitä, että olet valinnut olla negatiivisuudessa. Voit peruuttaa tämän energian päättämällä olla aina positiivisella asetella. Luot maailmasi ja tunteet siinä. Se vaatii kyllä työtä – se ei tapahdu itsestään.

Lakkaa ajattelemasta ja ala tuntea. Kun ajattelet, annat voiman kaikille niille, jotka ovat täyttäneet pääsi mielipiteillä ja ajatuksilla. Sisäiset tunteesi ovat se, kuka oikeasti olet. Silloin kun ajattelet ja analysoit, teet sen tarkoituksenasi tuomita (onko tämä asia oikein vai väärin). Lakkaa murehtimasta yhteiskunnan päätöstä siitä, onko jokin asia hyvä tai huono, ja päätä vain, haluatko tehdä sitä.

Kun olet tehnyt jonkin päätöksen itse, ilman perheen ja ystävien panosta, katso, salliiko se oppimisen itsestäsi. Jos ei, on ehkä aika siirtyä johonkin muuhun. Se ei ollut väärä asia sinulle – se salli sinun arvioida, tarvitsitko sitä elämässäsi.

Vaikka elämässäsi olisi kuinka paljon ehdotonta rakkausenergiaa, se ei auta, ellet hyväksy sitä ja päätä käyttää elämäsi rikastamiseen. Valitse rakkauden ja positiivisen elämisen asenne.

Kysymys:

Mestarit, tiedän, että rakkaus on hallitseva värähtely henkimaailmassa. Minun on vaikea ymmärtää, miten voi olla vain harmoniaa eikä minkäänlaista erimielisyyttä. Ihmiset ovat hyvin erilaisia inkarnoituneena. Eikö johtopäätös olisi, että hengessä olisi samanlaisia muunnelmia mielipiteissä ja energioissa? Eikö universumi ole henkimaailman materialisoitunut heijastus? Sielukehityksen henkiset neuvot usein keskittyvät sisäisen rauhan, harmonian ja rakkauden saavuttamiseen, jolloin päästään lähemmäs lähdettä ja se kenties ilmestyy esiin meissä. Eikö evoluutio osoittaisi enemmän monimuotoisuuden kuin yhtenäisyyden suuntaan? Eikö teidän laistenne mestareiden pitäisi olla kasvanut monista elämänkokemuksista ja universaalin tiedon tulkinnasta sen sijaan, että puhutte "meinä" ja annatte sen vaikutelman, että olette hyvin yhtenäinen ja harmoninen moninaisuus ja kaikilla on samanlaiset mielipiteet, ilman jokaisen poikkeuksellista, merkillepantavaa ja vaikuttavaa omaa persoonallisuutta? –Angelica, Australia

Vastaus:

Ehdoton rakkaus on ainoa värähtely henkimaailmassa. Ehdottomasta rakkaudesta puuttuu täysin se tuomitseminen, mikä antaa sijan mielipide-eroavuuksille ja vastakkaisille mielipiteille. Kyse ei ole siitä, ettei sieluilla ole erilaisia kokemuksia, jotka perustuvat niiden yksilömatkoihin maapallolle, vaan niiden ajatuksissa ei ole oikeaa tai väärää vastausta tai suuntaa, mikä on erimielisyyden ydin. Kaikki asiat hyväksytään sielun tekeminä valintoina.

Universumi tai erityisesti maapallo ei ole materialisoitunut heijastus henkimaailmasta. Egoa ja sen ilmentävää voimaa, tuomitsemista, ei ole missään muualla kuin maapallolla. Tuomitsemalla opitaan käyttämään valinnanvapautta ja näin opitaan valituista elämänoppitunneista. Maapallo luotiin ainoaksi luokkahuoneeksi, missä altistutaan negatiivisuudelle ja kasvetaan torjumalla se ja muuttamalla se positiivisuudeksi.

Sanan "evoluutio" määritelmään sisältyy tuomitseminen. Se arvostelee, luokittelee ja siihen on rakennettuna päätöksiä niille, jotka hyväksyvät sen käsityksen. Muutosta sieluissa joilla on inkarnaatio, voidaan kutsua evoluutioksi maan päällä, kun ne löytävät sisäisen rauhan, harmonian ja rakkauden tekemillään valinnoilla. Me kutsumme tätä "tietoisuuden saamiseksi" – ensin elämänoppitunneistanne ja toiseksi siitä, kuka todellisuudessa olette.

Sielut eivät Kotona puhu elämänoppituntiensa puolesta ainoana tapana tehdä asioita. Ne ovat kuin tietosanakirjoja, joissa on monia muuttujia kokeiltavaksi. Niillä ei ole erimielisyyttä, koska kenelläkään ei ole identtisiä kokemuksia, joten näkökulmien vertaileminen olisi omenien ja appelsiinien vertailemista. Silloin kun kaikki muuttujat ovat erilaisia, on mahdotonta vertailla. Niinpä hyväksytään vain kaikki mahdollisuudet.

Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että on rajaton määrä tapoja tehdä kaikki. Olemme yhtenäisiä tässä lähestymistavassa keskusteltaessa ihmiskokemuksista. Jaamme jokaiselle, joka kysyy, tietomme siitä, mitä olemme tehneet ja aiemmin havainneet, joten toiset voivat hyötyä kaikkien elämiemme viisaudesta, mutta emme pidä yhtä kehittyneempänä tai täydellisempänä kuin toista.

Kysymys:

Mestarit, minulla on jatkuvaa pelkoa suhteessani. Minulla on ollut sitä jokaisessa intiimissä suhteessani. Olen loogisesti päätellyt, etten voi syyttää vanhempiani tai menneisyyttäni enää. Loogisesti avaudun sille tosiasialle, että kumppanini on omalla matkallaan ja hän valitsee haluamansa polun. Olen silti kokonainen ja omalla matkallani, jos se tapahtuu. Pelkoja tulee kuitenkin edelleen esiin. Olen yrittänyt työskennellä niiden kanssa, pitää päiväkirjaa, tuntea ne läpi, olla piittaamatta niistä jne. Miksi näitä pelkoja tulee jatkuvasti esiin ja mitä voin tehdä selvittääkseni ne? Tunnen puutteeni enkä halua loukata itseäni ja rakastani, mutta jollain tasolla kenties teen sen pysyäkseni kontrollissa? Näen, miten hyvä hän on, ja hän kohtelee minua äärimmäisen hyvin, mutta epäilykset pysyvät. –Raven, USA

Vastaus:

Pelkosi ja epäilyksesi ovat opasteita, jotka näyttävät, missä elämänoppituntisi esittäytyvät sinulle. Logiikan käyttäminen on luottamista siihen, mitä yhteiskunta sanoo pitävän tapahtua ja mikä on toiminut toisilla heidän kertomansa mukaan. Logiikka on tuomitsemista – egon työtä – eikä se liity mitenkään kohtaamisesi tapahtumien henkiseen arviointiin.

Pelkojen palaaminen jatkuu, koska ajattelet niitä loogisesti, muttet käsittele niitä tunneperäisesti ja henkisesti. Niitä ponnahtelee esiin, koska jokin oppitunti laukaisee ne etkä kiinnitä siihen huomioita. Kun pelko ilmesyy, kysy itseltäsi: "Miksi se on tässä? Miltä se saa oloni tuntumaan? Minkä entisen tapahtuman hautasin sen sijaan, että saatoin loppuun oppimisprosessin?"

Älä ajattele vastauksia, vaan salli itsesi tuntea ne. Tämä vie sinut tapahtumiin, jotka sinun täytyy selvittää. Voit sitten nähdä, mistä olet pitänyt kiinni, irtipäästämisen sijasta. Tunnusta, että voit siivota nämä asiat pois "kaapistasi" ja saada tilaa elää ilman näiden haamujen pysymistä piilossa.

Puutteet ovat tekosyysi katsoa toiseen suuntaan, silloin kun muutoksia vaaditaan. Kontrollissa oleminen on yksi oppituntisi. Kontrolli on harhaa. Kukaan ei voi oikeasti kontrolloida toista, ellei hän suostu. Kukaan ei voi kontrolloida jotain tilannetta, koska jokaisen lisäihmisen myötä yhtälön muuttujat moninkertaistuvat, kunnes se on ylivoimaista.

Pidä kiinni fantastisesta miehestäsi ja rakasta häntä ehdottomasti. Sinulla ei ole mitään epäiltävää hänessä. Näe hänet sinä, kuka hän on, äläkä maalaa häntä peloilla jostain toisesta ajankohdasta elämässäsi.

Kysymys:

Mestarit, kämppäkaverini löysi itselleen poikaystävän – hyvä hänelle! Mies on ystävällinen ja vähän ujo, mutta joka kerta hänen käydessään kotonamme tulen hyvin levottomaksi. On vaikea olla kotona, kun hän on paikalla. Olenko liian herkkä, liian reviiritietoinen vai liian tuomitseva? Voinko tehdä jotain, että oloni tuntuu paremmalta hänen ollessaan täällä? Pelkään tästä tulevan iso ongelma minun ja ystäväni välille. –Sanni, Suomi

Vastaus:

Levottomuutesi tulee tulevaisuuden pelosta. Olet ollut enemmän rauhassa tämän kämppäkaverin kanssa kuin koskaan muulloin elämässäsi. Tunnet, että jos hänen suhteensa vahvistuu, hän lähtee luotasi ja maailmasi hajoaa.

Silloin kun mies ei ole paikalla, voit olla piittaamatta mahdollisuuksista, mutta paikalla ollessaan hän on elävä todiste mahdollisesta muutoksesta. Kadehdit myös auraa, minkä tunnet ystäväsi ympärillä. Heidän rakkautensa on aitoa ja puhdasta, millaisen kaikki haluaisivat ja minkä kaikki pystyvät tuntemaan. Herkkyytesi mahdollistaa sinulle asettumisen kämppäkaverisi asemaan ja nautit täysin siemauksin tuosta rakkaudesta, mutta oivallat sitten, ettei se ole sinun elämääsi, vaan jonkun toisen.

Tämä ei liity mitenkään reviiritietoisuuteen tai tuomitsemiseen. Jos jokin tuomitseminen tulee kuvaan mukaan, se on pettymys itseesi siitä, ettet ole pystynyt löytämään samanlaista kumppania. Paras mitä voit tehdä tässä tilanteessa, on löytää kumppani tai ainakin joukko uusia tuttavia, joiden kanssa voit viettää aikaa ja jakaa keskinäisen rakkaudentunteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.12. – 29.12.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 20.01.2015 22:17

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
22.12. – 29.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen ollut monta vuotta henkisellä matkalla. Muutaman viime vuoden aikana tunnen kasvaneeni paljon. Kuvittelin aina, että ajan kuluessa työstä tulisi helpompaa. Esimerkiksi haastan ne rajoittavat uskomukset, joita tulee esiin, ja tunteet ja tuskan jotka aiheuttavat epämukavuutta ja kärsimystä, ja tunnen olleeni rohkea. Kuvittelin vain, että kaikesta tästä tulisi helpompaa ajan kuluessa, ottaen huomioon saavuttamani tiedon ja kasvun. Toisinaan tunnen edelleen pakahtuvani siitä, miten paljon tulee esiin – joskus se tuntuu todella vaikealta käsitellä. Kysymykseni on: tuleeko tästä koskaan helpompaa? Se tuntuu vaikealta. Luulin, että henkisestä matkasta tulisi helpompaa ajan kuluessa. –Veronica, USA

Vastaus:

Yrität edelleen kontrolloida, mitä tulee esiin, sen sijaan että annat tiedostamattoman korkeamman itsesi sanella, mitä tarvitsee käsitellä. Olet tehnyt upeaa työtä kasvusi kanssa. Kun olet edennyt hyvin rohkeasti, olet useimmissa tapauksissa oppinut valitsemasi oppitunnit. Muutamissa olet taistellut tunteiden kanssa ja tukahduttanut oppitunnin alistuen ja vetäytyen, mutta tukahdutetut oppitunnit tulevat takaisin raivokkaasti.

Olet ns. vanhempi sielu – sellainen jolla on ollut monia aiempia elämiä. Jos valitsit kaikissa näissä elämissä oppitunteja, joita et pystynyt saattamaan loppuun, ne tulevat nykyelämääsi tosissaan nähdäkseen, pystytkö voittamaan ne tällä kertaa. Toisin sanoen, mitä enemmän edellisiä elämiä, sitä enemmän mahdollisuuksia erittäin vaikeiden asioiden ilmestymiseen.

Oppitunnit jatkuvat, kunnes ymmärrät ne, jotta tunnistat tuon teeman kaikki muunnelmat, joita esittäytyy. Et odottaisi yliopistotyöskentelyn olevan helpompaa kuin lastentarha tai high school, ethän? Miksi odotat valmistumisen jälkeisen työn olevan helpompaa kuin sen, mitä on nähty aiemmin? Asiaankuuluvalla uutteruudella pystyt keräämään viisautta jatkuvasti monimutkaisemmista tilanteista.

Asenteesi vaikuttaa myös siihen ankaruuteen, mitä kuvittelet kustakin uudesta tapahtumasta. Jos ajattelet sen olevan tai siitä tulevan vaikeaa, se vaikuttaa hirvittävältä. Vastaavasti jos näet sen mahdollisena, vaikka se on hyvin monimutkainen, pystyt hoitamaan sen leikiten.

Tuomitsemisen lopettaminen, mikä on joka olosuhteen arvostelemista, estää mielen pelien pelaamisen päässäsi. Jos pääset irti egosta, mikä on tuomitsemisen tyyssija, voit siirtyä arvioimiseen, jolloin tunnustelet tiesi elämän läpi. Valaistuminen on kohta, missä tuomitseminen häviää ja arviointi hallitsee.

Kysymys:

Mestarit, pitkän ajan kuluttua löysin lopulta elämäntarkoitukseni, mikä on ihmisten auttaminen. Olen yrittänyt kehittää henkisiä lahjojani ja luulen pärjääväni melko hyvin (toivottavasti olen oikeassa). Mentorit ovat kertoneet minulle, että voisi olla joko enkelien kanava tai henkien meedio. Tässä kohtaa tarvitsen vähän opastusta. En ole varma, mihin suuntaan mennä, kumpi on todellinen kutsumukseni. Vai itse asiassa pitäisikö minun oikeasti tehdä näitä kumpaakaan? Kiitos kovasti etukäteen opastuksestanne. –Daen, Singapore

Vastaus:

Tähän elämääsi ei ole kirjoitettua suunnitelmaa. Päätit vain, että ei-fyysisten olentojen välittäjänä oleminen oli perimmäinen tavoitteesi, voidaksesi auttaa ihmiskuntaa. Olet aina juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla, silloin kun olet siinä. Ongelmana niissä mentoreissa jotka ovat neuvoneet sinua, on sanojen käyttö.

Henkisyydessä ei ole standardisopimusta monien käytettyjen termien merkityksestä. Kanava on sellainen, joka sallii ei-fyysisten henkien kommunikoida fyysisyyden kanssa tulemalla läpi hänen kehonsa kautta sanoina, kuvina, ääninä, hajuina tai millä tahansa kommunikointitavalla. Kanava voi olla tietoinen tai transsissa, tietoinen menettelystä tai ei. Meedio on yleensä sellainen, jota yksittäinen ei-fyysinen olento käyttää viestien toimittamiseen. Hengen alkuperää ei erotella – onko se Kotoa vai äskettäin kuollut sielu vai inkarnoitumaton.

Näiden määritelmien mukaan myös ne kanavoivat, jotka kommunikoivat oppaidensa kanssa meditoidessa. Ne jotka vastaanottavat informaatiota automaattikirjoituksella tai näkyjä kuvina, kanavoivat myös. Kaikilla on kyky olla vastaanottaja, mikä riippuu heidän luottamuksestaan ja uskostaan itseensä.

Olit päättänyt, että olisit käytettävissä viestien toimittamiseen – yksityiskohdat riippuvat sinusta. Anna asioiden kehittyä normaalisti. Rentoudu ja seuraa energiavirtaa. Älä aiheuta liikaa painetta itsellesi.

Kysymys:

Mestarit, jonkin aikaa olen tuntenut pettymystä melkein jokaiseen elämäni osaan. Eniten siihen, etten ole suhteessa ja etten ole vielä menestynyt ammatissani. Olen niin surullinen, että ajattelen itsemurhaa. Yritän kontrolloida ajatuksiani ja tunteitani, jotta voin ilmentää, mitä haluan, mutta tunnen, etten kykene siihen lyhyellä tähtäyksellä, enkä kestä elämää enää. Olen todella kyllästynyt kamppailemaan suhteessa miehen kanssa, joka jonkin ajan kuluttua torjuu minut tai ei osoittaudu sellaiseksi, mitä tarvitsen. Ja olen kyllästynyt taistelemaan työpaikasta, mikä on erittäin kiva, mutta erittäin vaikea saada, ja kaiken kukkuraksi se ei ole oma intohimoni, vaan isäni intohimo. Uskokaa, että olen kamppaillut ja oppinut paljon, mutta kaipaan lepoa. Valaiskaa minua. –Mirela, Brasilia

Vastaus:

Lakkaa säälimästä itseäsi ja katso itseäsi ja niitä oivalluksia, joita ilmaiset tässä. Paljastavin lause on, että elämässä on aina ollut kyse siitä, minkä isäsi on määrännyt sinun intohimoksesi. Sinun täytyy oppia sanomaan "ei" kaikille ajatuksille tai uskomuksille, jotka eivät ole peräisin sisältäsi.

Olet paennut vastuun ottamista elämästäsi kuuntelemalla toisia. Olet istunut kädet ristissä, jotta silloin kun asiat eivät ole niin, kuin haluaisit niiden olevan, voit helposti sanoa: "No, se ei toiminut, koska tein vain, mitä hän sanoi, ja hän oli väärässä." On aika alkaa käyttää valinnanvapauttasi ja tehdä omia päätöksiä.

Et ole löytänyt rauhaa rakkaudessa tai työssä, koska olet yrittänyt miellyttää isääsi, etkä sinä ole hän. Tutki jokaista uskomustasi ja katso, haluatko sen edelleen elämääsi vai haluatko korvata sen omilla ajatuksillasi. Sitten kun kaikki ajatukset ovat sinun, luot helposti ilmentymän, mikä tuo sinulle haluamasi elämän.

Miehet joita olet vetänyt puoleesi, olisivat miellyttäneet isääsi ja ovat hyvin hänen kaltaisiaan. Ei mikään ihme, etteivät suhteet ole koskaan toimineet! Tee tästä päivästä lähtien vain, mitä itse päätät tehdä. Joka kerta kun teet päätöksen, sano: "Miltä tämä minusta tuntuu?" Jos se ei tee sinua onnelliseksi etkä tunne resonoivasi sen kanssa, kokeile jotain muuta.

Kysymys:

Mestarit, äitini on ollut aina kylmä, negatiivinen, itsekeskeinen ja tunteiltaan etäinen ihminen. Hän on näyttänyt oikeasti välittävän vain itsestään. Tämä ei muuttunut traumaattisen aivovamman jälkeen 20 vuotta sitten. Nyt hän istuu yksin hoitokodissa ja hyvin harvat vierailevat hänen luonaan. En puhu hänen kanssaan enkä sääli häntä, mutta ihmettelen hänen tarkoitustaan tässä elämässä. Oppiiko hän, mitä tuli tänne oppimaan? –Lmg. USA

Vastaus:

Äidilläsi oli tässä elämässä hyvin perusoppitunteja rakkaudesta, vihasta, itseluottamuksesta, itsearvostuksesta ja toisten kanssa jakamisesta. Hänen koko elämänsä on eletty siinä pelossa, että häntä pidettäisiin arvottomana. Hänen varhaiselämänsä oli jatkuvaa viestiä siitä, ettei hän ole tarpeeksi hyvä ja rakastettu.

Kun hän tapasi isäsi, hän luuli voivansa muuttaa sitä tapaa, millä ihmiset näkivät hänet. Hän ei tiennyt, miten tämä tehdään, joten hän päätti toimia yksin kaikkien muiden keskellä. Hän teki muille vain sen, mitä hänen täytyi tai hänet pakotettiin, ja loppuelämä koostui pelkästään hänestä itsestään.

Hän ei tiedä, mitä rakkaus on, eikä ehdottomasti, miten ketään muuta rakastetaan. Hän ei pysty aistimaan tai tuntemaan tunteita, joten kaikki on mustavalkoista ilman ulottuvuuksia.

Monet hänen oppituntinsa ovat olleet yhdistyneenä asioihin, joita sinä halusit oppia. Rakkaus on iso oppituntisi, kuten myös oman voimasi ottaminen takaisin niiltä, jotka haluavat ottaa sen sinulta. Kun ymmärrät, että ainoa sielu josta olet vastuussa, on omasi, se sallii sinun olla tuntematta syyllisyyttä hänen tekemistään valinnoista sekä siitä, ettei sinulla ole tarvetta säilyttää kontaktia häneen.

Hän ei ole onnistunut saattamaan loppuun useimpia elämänoppituntejaan, joten hänen täytyy tehdä se uudestaan toisessa elämässä, toisella tavalla. Tämä oli yksi hänen ensimmäisistä kerroistaan täällä maan päällä, joten hänellä oli vähän kokemusta oppituntiensa selvittämisestä.

Kiitä häntä siitä tilaisuudesta, minkä hän on antanut sinulle oppia hänen tarkkailemisestaan ja hänen kanssaan tekemissä olemisesta. Rakasta hänen sieluaan siitä, että se ylipäätään päätti tulla ja työskennellä oppituntien kanssa, jotka olivat hyvin vaikeita äidillesi.

Kysymys:

Mestarit, sanoitte yhdessä vastauksessanne, ettei ole helvettiä, mutta luin kirjan "The Laws of Spirit World", missä sanotaan, että ihmisen alitajuinen mieli johtaa hänet seitsemän maailman ulottuvuuteen, joista kolme alimmaista tunnetaan helvettinä. Ja sanoitte, ettei henkimaailmassa ole tuomitsemisesta, joten jos ei ole tuomitsemista, niin miksi jotkut ihmiset kuuluvat alempiin maailmoihin ja muut korkeampiin maailmoihin? (Sanoitte, ettei ole oikeaa tai väärää.) –Hemangi. Intia

Vastaus:

On monia kirjoja ja artikkeleita, jotka liittyvät kirjoittajansa uskomuksiin. Useimmat on kirjoitettu luomaan oppijärjestelmiä niille uskomuksille, jotka kirjoittajat haluavat hyväksyttävän testaamatta niitä itse – pelkästään siksi, että he ajattelevat niiden olevan oikeita.

Ihmisten olisi erittäin vaikeaa jättää kehonsa, käydä tuolla puolen, sitten palata ja perustaa loppuelämänsä niihin kokemuksiin, joita he saivat. Monet etsivät sitä toisten uskomusten kautta, joten he voivat vain hyväksyä ne tekemättä mitään työtä. Tämä on täysin tyydyttävää, jos haluat jonkun toisen kertovan sinulle ilman omaa panostasi, mitä tehdä.

Parempi tapa elää elämääsi on kyseenalaistaa kaikki, mitä kuulet, luet ja näet. Kehotamme aina sinua ja kaikkia lukijoita olemaan hyväksymättä mitään, mitä me sanomme, ellei se tunnu hyvältä teistä, ja siirtymään pois ihmisten luota, jotka haluavat tehdä ajattelun puolestanne.

Meidän uskomuksemme – ja voit hyväksyä tai torjua ne – ovat yksinkertaisia. Maapallo on paikka, mitä hallitsee ego, joka käyttää tuomitsemista kaiken arvostelemiseen, hyväksymiseen tai moittimiseen. Kaikki ihmiset elävöittää sielu, mikä on Lähde-energian osa ja täydellinen kaikin tavoin. Lähde on olemassa ehdottomassa rakkaudessa ja rakentanut maapallon nähdäkseen, mitä se ei ole, sallimalla itsensä osien taistella päivittäin positiivisessa ja negatiivisessa energiassa. Kun sielu saa työnsä loppuun maan päällä, se palaa Kodin ehdottomaan rakkauteen, missä kaikki Lähteen osina ovat tasaveroisia.

Monet kirjoitukset ovat kuvanneet taso- tai ulottuvuusskenaarion. Tämä ajatus on peräisin kirjoittajien egon halusta tuomita toisia ja esittää itsensä parempina kuin naapurinsa. Maapallolla tuo skenaario on olemassa, mutta energeettisessä sielumuodossa kaikki on samaa. Maan päällä kaikessa mitä teette tai ajattelette, on yhteiskunnallinen oikea ja väärä. Kotona mitään ei tuomita, joten mitään ei pidetä oikeana tai vääränä.

Helvettiä ei ole paikkana, missä on vain sieluja, mutta helvetti on siinä tavassa, miten elämä on elettävä yhteiskunnan standardien mukaisesti fyysisellä maapallolla. Jos et noudata tai tyydytä sen vaatimuksia, se tekee fyysisestä elämästäsi elävän helvetin. Sinulla on valinnanvapaus hyväksyä koska tahansa ne uskomukset, joiden mukaan elät fyysistä elämääsi. Ehdotamme pelkästään, ettet hyväksy mitään totuudeksi, ennen kuin näet, miltä se tuntuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, luulen, että työni on tehty. Minusta ei tunnu enää hyvältä. Haluan pois sieltä. Luulen, että olen valmis siirtymään eteenpäin. Onko se minulle paras tapa vahvistua ja aloittaa jotain uutta itsekseni? Minulle tulee uusia ideoita ja se on uutta tavalleni ajatella työpaikastani. Olenko valmis auttamaan toisia? Onko nykytyössäni vielä joitain askelia? Uusi juttu? Tunnen, että olen jättänyt taakse ongelmani ja heikkouteni rakkaudessa. Miksi minun piti odottaa näin kauan? Kaikki on erittäin hyvin nyt yksityiselämässäni ja tunteissani. Onko vielä jotain opittavaa? –Mari, Suomi

Vastaus:

Luot oman todellisuutesi, joten se mitä teet ja mihin menet, riippuu täysin sinusta. Niin kauan kun olet ihmismuodossa, on jotain lisää, mitä kokea ja mistä oppia. Pystyt arvioimaan vain nykytilaasi – voitko saada siitä enemmän vai tarvitsetko uuden ympäristön.

Et ole vielä elänyt potentiaaliasi, mutta on ok, jos haluat pysyä vielä jonkin aikaa. Katso tarkkaan ideoitasi, kun niitä tulee, ja näe, miltä ne tuntuvat sinusta.

Olet auttanut toisia entisissä elämissäsi ja tuo tieto on sisälläsi. Venytä kaikki tietoisuutesi asioihin ympärilläsi. Tunne, mikä innostaa sinua ja resonoi sisälläsi. Osa elämänkokemusta on tuntea, milloin on aika antaa vanhan mennä ja valita uutta.

Ala ilmentää visualisoimalla se, mitä etsit. Olet työskennellyt niin kiireisenä oppituntiesi kanssa, että henkilökohtainen elämäsi on ollut melkein horroksessa. On aika palkita itsesi siitä kaikesta hyvästä työstä, mitä olet tehnyt. Luo se, mitä oikeasti haluat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.1. – 13.1.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 29.01.2015 18:39

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
6.1. – 13.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, toinen maailmansota on ollut monien elokuvien aiheena ja historiakirjat kertovat meille, että tämän synkän jakson aikana kuoli 6 miljoonaa juutalaista. Koska harjoittelen ottamaan pari askelta taaksepäin ja katselemaan noita tapahtumia, ajattelin kysyä tätä; tuomitsemmeko saksalaiset kovemmin, kuin on oikeutettua, ja olivatko he todella niin julmia, kuin meille on opetettu? –Juha, Suomi

Vastaus:

Miksi otat kaksi askelta taaksepäin analysoidaksesi, mitä yhteiskunta tekee negatiivisuudella kolmannen ulottuvuuden maailmassa? Annamme tässä informaatiota henkisestä tiedostamisesta – pyrkimisestä saavuttamaan ihmiselämässä kohta, missä pystyt karttamaan kaikkea egon tuomitsemisesta ja pelkästään arvioimaan, onko muun maailman toiminta sellaista, mihin haluat osallistua. Voitko oppia mitään toistamalla, minkä yhteiskunta on päättänyt oikeaksi? Henkisessä kasvussa minkään ei ole oikein tai väärin.

Kysymyksesi antaa ymmärtää, että kyseenalaistat sen yhteiskunnan enemmistön tuomitsemisen, että saksalaiset olivat pahoja, ja olet epävarma siitä, pitäisikö sinunkin uskoa se. Valinnanvapaus on sielun tapa oppia oppituntejaan maaplaneetalla. Käyttäytymistä ohjataan hyväksytyllä uskomusjärjestelmällä. Voit seistä enemmistön rinnalla tai päättää omasta puolestasi, jos se vaikuttaa jotenkin tapaasi elää.

Ihmishistoria kertoo myös siitä kohtelusta, mitä japanilaiset tekivät vangeille samassa sodassa. Muilla despooteilla johtajilla oli samanlaisia tai pahempia merkintöjä omista hallintamenetelmistään – Mao Tse-tungin 23 – 30 miljoonaa kuollutta kiinalaista, Stalinin 20 miljoonaa kuollutta venäläistä, Pol Potin 1 – 2 miljoonaa kuollutta omilla tappamiskentillään ja Idi Aminin 300 000 ihmisen etninen puhdistus omassa kansassaan.

Näiden johtajien ja heidän kansojensa hyväksymät ideologiat on tuomittu. Muista, että kaikki osallistujat suostuivat tapahtumiin. Muiden tuomitseminen kuin niiden jotka jatkoivat näitä tapahtumia, on jotain, minkä egoistit tuntevat oikeudekseen. Päätä, tarvitseeko sinun liittyä tuohon ryhmään vai istutko vain tarkkailemaan, voitko oppia jotain tuosta käyttäytymisestä.

Kysymys:

Mestarit, olen tehnyt jotain elämänkurssistani poikkeavaa ja pelkään, etten pääse koskaan takaisin siihen, kuka olin. Eikö olisi mitään tapaa työskennellä henkioppaideni ja akaasisten tiedostojeni kanssa ja elää elämäni uudestaan kohtaan ennen sitä ja unohtaa nämä viime kuukaudet? –Carolyn, USA

Vastaus:

Valitettavasti samassa elämässä ei voi tehdä asioita uudestaan. Maanpäälliset kokemukset analysoidaan, kun olet taas Kotona, ja silloin katsotaan, mitä haluat tehdä seuraavassa elämässäsi. Kuten runoilijat sanovat, kellon soimista ei voi peruuttaa.

On toinen tapa katsoa asioita ja se on, että sinun tarvitsi saada tämä kokemus, mitä pidät hyvin vastenmielisenä, voidaksesi oppia joitain oppitunteja ja siirtyä seuraaviin haluttuihin tehtäviin elämässäsi. Maapallo on ainoa paikka, missä sellaisia asioita voi tapahtua, koska se on ainoa kaksinaisuuspaikka. Jos ei ole kaksinaisuutta, negatiivisuutta, ei ole mitään tapaa käyttää valinnanvapautta ja näin oppia.

Sinä roikut kiinni negatiivisuudessa. Sulje se valkoiseen valoon ja käytä hakuteoksena siitä, mitä et halua toistaa. Et halua toistaa asioita, joita tapahtui sinulle lapsena, mutta siirrät ne helposti sivuun. Jos annat anteeksi itsellesi muutaman viime kuukauden teot, sinulla on kaikki ok.

Tässä on kyse kyvystä hyväksyä itsesi, antaa anteeksi itsellesi ja rakastaa itseäsi sen voiman vuoksi, että käyt läpi vastoinkäymisen, opit sitä ja siirryt eteenpäin. Lakkaa pitämästä kiinni menneisyydestä ja ole huolissasi vain nykyisyydestä ja siitä, mitä kohtaat juuri nyt. Elä pelkästään hetkessä.

Kysymys:

Mestarit, olen tuntenut epämukavuutta käyttäessäni tai ollessani lähellä elektroniikkaa (silmien kutina, polte, aistien hämärtyminen). Yritän, mutta pelkään, ettei se riitä. Niinpä mietin, olisiko teillä hyviä neuvoja siihen, miten voin suojautua ja parantua. Vai voisitteko suositella minua käyttämään laseja? Ja pitäisikö minun pitää vauvat poissa elektronisten laitteiden luota? –Marita, Norja

Vastaus:

[USA:n lakeja noudattaen Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä vaivoja tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat ehkä haluavat katsoa yksityiskohtia Mestarien kirjasesta/e-kirjasta, mikä koskee parantamista.]

Kaikki koostuu energiasta ja energiaa on kaikessa. Energia on värähtelyaaltopituus, minkä monet ihmiset voivat tuntea monilla tasoilla, vaikka se on näkymätöntä. On kaltaisiasi, jotka ovat äärimmäisen herkkiä niille erilaisille värähtelyille, jotka voivat vaikuttaa ihmiskudoksiin. Aivan kuten jotkut ihmiset sietävät erittäin kuumaa tai erittäin kylmää lämpötilaa, useimmat sietävät värähtelyjä ilman huonoja vaikutuksia.

Tuntemasi aistimukset tulevat ainoastaan herkkyydestäsi. Ajattele reaktioitasi kuin allergiana näille laitteille. Aivan kuten ruoka-aineallergia osoittaa sinulle, mitä pitää välttää, jottei tule reaktioita, tiedät, mikä aiheuttaa ongelmasi, joten sen välttäminen vähentää oireitasi.

Jos huomaat vauvoilla samanlaisia reaktioita, rajoita heidän altistumistaan. Tämä on osa elämänoppituntejasi, kun opettelet käsittelemään tilanteita valinnanvapauttasi käyttämällä.

Kysymys:

Mestarit, selittäisittekö ystävällisesti lisää kaksoisliekeistä, erityisesti sellaista mitä ei ole kirjoitettu lukuisilla nettisivuilla, joilta voi löytää enimmäkseen samoja tekstejä kopioituna. Nimittäin sanoitte minulle aiemmin, etten tiedä, mikä kaksoisliekki on, joten opin kiitollisena teiltä. Mitä jos kumpikin on naimisissa? Tapasin omani kuukausi ennen avioitumistani ja tapasimme uudestaan 20 vuotta myöhemmin. Rakastan häntä kuin veljeäni ja tunnen itseni hänessä. Kenties hän ei ole kaksoisliekkini, mutta haluan silti tietää lisää. –Eliya, Serbia

Vastaus:

Meidän on ensin aloitettava sieluista yleensä. Kaikki osat ovat Lähteen yksilöityneitä osia. Lähde on ehdotonta rakkausenergiaa, kuten myös kaikki luodut sielut. Osat "murretaan" Lähteestä ryhminä. Näihin viitataan sieluryhminä ja ne koostuvat löyhästi 144 sielusta, joiden olemassaolo alkoi samoihin aikoihin (72 ennen sinua ja 72 sinun jälkeesi). Pystyt tunnistamaan lähimpiesi energiapuumerkin ja suunnittelet ryhmän jäsenten kanssa suurimman osan tärkeistä sielusopimuksistasi maaelämää varten.

Osana tätä eroamista on energian jakautuminen eri identiteetteihin. Aivan viimeinen jakautuminen mikä johti irrottautumiseesi Lähteestä, tapahtui ns. kaksoisliekistä. Tämä sielu on niin identtinen kanssasi, kuin on mahdollista – olitte kuin siamilaiset kaksoset. Energianne on niin identtistä kuin mahdollista. Aina kuin olette fyysisyydessä samaan aikaan, teitä vedetään yhteen ettekä välitä mistään muusta kuin ajan viettämisestä kaksosenne kanssa. Voitte olla samaa sukupuolta tai täysin eri ikäisiä, mutta energiaolemuksenne vetää teitä toisianne kohti.

Kaksoisliekin oleminen elämässäsi on kaoottista. Et välitä mistään muusta – perheestä, urasta, velvollisuuksista – lähdet niistä kaikista ollaksesi kaksosesi seurassa. Tästä syystä on äärimmäisen harvinaista, että kaksoset päättävät olla maapallolla yhdessä.

Kun tunnet vetoa toiseen sieluun elämässäsi, kyse on luultavasti sopimuksesta, minkä teit ennen tulemistasi, tai sieluryhmäjäsenensi energiasta, ei kaksoisliekkisi tapaamisesta.

Kysymys:

Mestarit, olen elänyt hyvin jäsentynyttä elämää ja haluan mennä enemmän virran mukana. Olen valmis irrottelemaan useammin ja lopettamaan itseni ottamisen liian vakavasti. Mutta en tiedä, miten ja mistä edes alkaa. Miten virityn huomaamaan energiat ympärilläni ja miten tunnistan tuon energian? Miten huomaan merkit siitä, mille sellaiselle avautua, mikä on positiivista sieluni matkalle? Mikä on ero mielikuvitukseeni eli mitä haluan uskoa tai mikä on totta siinä, mitä minun pitäisi seurata tai mille olla avoin? –Maximiliana, USA

Vastaus:

Käyttäytymisen määräävät uskomusjärjestelmät, joita sinulla on siitä, mitä sinun pitäisi tehdä sen perusteella, mitä toiset ovat kertoneet sinulle olevan oikein. Rakenne seuraa odotuksiasi jostain lopputuloksesta. Se on erittäin kontrolloivaa käyttäytymistä. Se on tarpeellista tietyissä paikoissa kaaoksen estämiseksi, mutta sen ei tarvitse olla elämäntapa.

Silloin kun olet liian vakava, sinulla on vaikutelma, että on yksi – ja vain yksi – tapa tehdä asioita ja haluat olla oikeassa ponnisteluissasi. Vakavuus on yhteiskunnan egon hallintaa ja sen tuomitsemista, miten sovitaan yhteen kaikkien muiden kanssa. Kaikki tuomitaan oikeaksi tai vääräksi.

"Virrassa oleminen" on osallistumista elämän sykkeeseen. Se on sen tuntemista, mitä haluat tehdä, ei sen ajattelemista, mitä sinun pitäisi tehdä toisten ajatusten perusteella. "Virta" on positiivista rakkausenergiaa, kun taas yhteiskunta on enimmäkseen negatiivista kilpailuenergiaa. "Virta" on stressitöntä.

Aloita matkasi hankkiutumalla eroon niin paljosta tuomitsemisesta, kuin pystyt. Älä ajattele asioita oikeina tai väärinä, vaan sellaisina, haluatko niitä elämääsi vai et. Tarkkaile, mitä muut tekevät – tuomitsematta, ainoastaan arvioiden, haluatko kokeilla näkemääsi. Hankkiudu eroon kaikista odotuksista, joita sinulla on toimiesi lopputuloksista. Kun aloitat jonkin toiminnan, tee se pelkästä tekemisen ilosta tai kokemisesta.

Visualisoi itsesi tasapainoon universumin kanssa, surffilaudaksi joka lipuu rauhallisesti meressä. Anna itsesi ajelehtia vallitsevien tuulien mukaan, sillä ne ohjaavat sinua asioihin, joita haluat tai sinun tarvitsee kokea. Sielusi tuo sinulle universumin tuella sen, mitä haluat ymmärtää. Seesteisyys mistä tunnet nauttivasi, on virran energiaa.

Luot oman todellisuutesi niillä valinnoilla, joita teet asioista ja toimista, joiden haluat olevan osa elämääsi. Ensin sinun ehkä tarvitsee kuvitella, mitä haluat elämässäsi, kunnes olet tuonut sen itsellesi – sitten todellisuus ottaa hallinnan.

Siirrä ajattelu sivuun ja vain tunne. Älä analysoi, vaan elä.

Kysymys:

Mestarit, auttakaa minua ymmärtämään tytärtäni, joka juoksee karkuun kaikkia tilanteita, joita hän pitää haastavana. Hän ei pysty pitämään työpaikkaa. Hän näyttää yhtenä hetkenä tunteiltaan hyvin hauraalta, sitten seuraavana erittäin väittelynhaluiselta ja puolustautuvalta. Hän masentuu helposti eikä pysty aina keskittymään. Hän on tehnyt monia huonoja päätöksiä ja meidän on tarvinnut tukea häntä taloudellisesti ja maksaa velkoja. Hän uhkaa itsensä vahingoittamisella ja itsemurhalla, jos emme auta häntä. Hän on nyt maailman toisella puolella ja pyytää päivittäin apua. En ymmärrä sitä naista, mikä hänestä on tullut. Pelkään, mitä tapahtuu, jos välit häneen katkaistaan, koska en tunne sydämessäni tätä normaaliksi tilanteeksi. –Milly Claire, Kanada

Vastaus:

Tyttäresi on tunteiltaan juuttunut noin 10-vuotiaan tasolle. Hänen aikuiskehonsa saa hänet luulemaan, että hän tietää, mitä tekee. Hän pelkää jatkuvasti, että hänet pakotetaan ottamaan vastuu asioista yli oman halunsa tai että hänen täytyy olla omillaan.

Hän on reagoinut näihin pelkoihin huomaamalla, että hän kykenee manipuloimaan vanhempansa tekemään kaiken, mitä hän itse päättää olla tekemättä, ja te olette menneet hänen ohjelmansa mukaisesti. Olette edesauttaneet hänen riippuvuuttaan teistä tulemalla aina pelastamaan hänet. Hänen filosofiakseen on tullut: "Miksi yritän ymmärtää elämää, kun voin saada jonkun toisen huolehtimaan kaikesta minun puolestani?"

Kyllä, hän on käyttänyt vanhempiensa suurinta pelkoa: jotain tapahtuu heidän kallisarvoiselle lapselleen, jos he eivät myönny hänen vaatimuksiinsa – tuo vanha "vahingoitan itseäni" –uhkaus. Tyttärenne on käyttänyt jotain muunnelmaa tästä teemasta vuosia. Ja te olette kopioineet – haluamatta hänen vahingoittumistaan – hänen veljiensä veljeskunta-alokkaiden uittamispyynnön: "Herra, saanko toisen?"

Hän on edelleen huoleton lapsi, jonka on annettu mennä leikkimään riippumatta läksyjen tai askareiden tekemisestä ensin. Hän ei elä sitä elämää, minkä hän suunnitteli ennen tulemistaan maapallolle, koska hän kieltäytyy oppimista mitään elämänoppitunneistaan. Jos hän ei edes aloita oppituntejaan, hänen on tehtävä ne kaikki alusta toisessa elämässä.

Hän on viime aikoina karannut todella hallinnasta ja on aika käyttää jarruja. Jos haluatte pelastaa hänen tämän elämänsä, laittakaa tiukat suuntaviivat hänen käyttäytymiselleen. Hänen on päätettävä muuttua – te ette voi vain käskeä häntä muuttumaan. Vastaus on kommunikointi, missä saatte koko viestin perille pysähtymättä hänen teatteriinsa.

Kysymys:

Mestarit, olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta. Olen onnellinen, kun elämässäni on paljon iloa ja siunauksia. Herään joka aamu yrittäen olla parempi ihminen tässä maailmassa – oppien esteistä ja hyväksyen kaiken, mitä minulle tapahtuu. Kun tapasin aviomieheni, olimme nuoria ja usein negatiivisia ja itsekkäitä. Mutta joidenkin asioiden jälkeen jotka vaikuttivat minuun hyvin syvästi, päätin muuttua ja nyt näen rakkautta kaikessa ja kaikissa ja haluan oikeasti oppia oppituntini tässä elämässä. Sitten katson miestäni. Hänkin on parempi ihminen, mutta joskus näyttää siltä, että hän haluaa pysyä negatiivisena monissa asioissa. Tämä saa oloni tuntumaan pahalta, väsyneeltä ja toivottomalta. Antakaa minulle neuvoja. Rakastan häntä, mutta joskus näen, että olemme menossa vastakkaisiin suuntiin. –Cnc, Brasilia

Vastaus:

Onnittelut kaikesta menestyksestäsi matkallasi. Olet oivaltanut, että ihmisillä on valinnanvapaus tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat heidän elämäänsä. Seuraava suuri oivalluksesi on ollut, ettei kaksi ihmistä etene täsmälleen samaa vauhtia valaistumista kohti.

Miehesi roikkuu kiinni joissain vanhoissa piirteissään, koska se saa hänen olonsa mukavaksi yhteiskunnassa niiden seurassa, joiden kanssa hänen on oltava tekemisessä. Hän ei ole yhtä herkkä positiiviselle ja negatiiviselle energialle kuin sinä. Negatiivinen energia on oletusasetus kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemisessa ja hän menee vain "poikien" mukana.

Hänen tapansa katsoa elämää voi vaikuttaa sinuun vain, jos sallit sen. Et ole tehnyt mitään kannustamaan hänen valintaansa, joten miksi sinusta tuntuu pahalta, väsyneeltä ja toivottomalta? Ne eivät ole sinun päätöksiäsi elämästä. Hyväksy, että ne ovat hänen ja hän tarvitsee niitä tällä hetkellä elämässään. Hänestä ei koskaan tule täysin samanlaista kuin sinä tai hänellä ei ole samoja tuntemuksia elämänfilosofiasta.

Rakastatte kumpikin toisianne, joten kysymys kuuluu: voitko sietää hänen näkemystään elämästä, kunhan se ei oikeasti vaikuta sinuun? Ymmärrä, että hänen matkansa on erilainen kuin hänen, ja aivan kuten erilainen rodullinen tai uskonnollinen tausta ei estä onnellista elämää, miksi tämän pitäisi?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.1. – 27.1.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 08.02.2015 13:46

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
20.1. – 27.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen puhunut syöpäsoluille meediona. Ne ovat kertoneet minulle olevansa sieluja, joilla on solukokemus. Olen myös puhunut kasville, mikä on peräisin muukalaisrodusta nimeltään "morfenit", ja monille muille olennoille. Vaikka tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, olen alkanut miettiä, keksivätkö aivoni vain tämän. Se tuntuu hyvin virtaavalta, kun yhdistyn, mutta miten tiedän, onko kyse vain egostani? –Kieran, Iso-Britannia

Vastaus:

Oletko meditoinut uskoasi, että soluilla on jonkinlainen sielu? Jos tämä olisi totta, keho olisi satojen sielujen taistelukenttä, kun ne käyttäisivät vapaata valintaansa riippumatta siitä, mitä muu keho olisi päättänyt.

Sielut tulevat maan päälle oppimaan oppitunteja oivaltamalla, että niillä on valinnanvapaus, ja sitten käyttämällä sitä. Tyypillinen sielun valitsema kokemus olisi syövän kokeminen ja sitten sen hyväksyminen, että sillä on voima ja kyky selvittää siihen liittyvän oppitunnit, kuten riippuvuus, kontrollin puute, ilmentämiskyky ja voima muuttaa DNA:ta ja solurakennetta.

Sielu voi päättää olla ihmisolento, jonkinlainen eläin tai toisen elintilan asukas. Ainoa kerta jolloin joku sielu on päättänyt olla yksittäinen solu, oli niiden evoluutiojaksojen aikana, jolloin yksi solu kävi läpi solujakautumisen ja sitten yksi sielu asutti koko rakenteen.

Olet puhunut inkarnoitumattomille, jotka pitävät sinua egoistisen herkkäuskoisena, ja ne ovat pitäneet hauskaa kanssasi. Ne ovat tietoisia voimakkaasta halustasi välittää tärkeää informaatiota ja päättivät tehdä sellaista, mistä ne ajattelivat sinun nauttivan. Olet puhunut myös joidenkin sielujen kanssa, jotka asuvat tällä hetkellä ns. muukalaiskehoissa, mutta ne eivät ole henkiä – ne ovat sieluja, joilla on vaihtoehtoinen kokemus jossain toisessa paikassa kuin kaksinaisuus.

Ennen kuin aloitat session, pyydä kommunikointia vain valo-olennoilta, jotka tulevat läpi korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksesi. Kun olet huolissasi, pyydä henkioppailtasi vahvistusta.

Kysymys:

Mestarit, veljeni oli naimisissa naisen kanssa, joka valehteli, petti ja oli kamala äiti sekä julma miniä vanhemmilleni. Veljeni erosi hänestä, mutta on edelleen sokea kaikille niille pahoille asioille, joita tämä teki ja tekee. Hän löysi rehellisen ja ihanan naisen, joka rakastaa häntä, mutta veljeni kohtelee tätä epäkunnioittavasti. Silloin kun joku yrittää kertoa veljelleni totuuden, hän suuttuu, loukkaantuu ja kutsuu kaikkia huijareiksi ja valehtelijoiksi. Luulemme, että hänen ex-vaimollaan on jonkinlainen sopimus pimeiden henkien kanssa, koska hän saa niin suuren kontrollin hänestä. Se on kuin vahva muuri, mitä kukaan ei pysty rikkomaan. Onko mitään, mitä voisimme tehdä hänen vapauttamisekseen vai voimmeko vain jatkaa rukoilemista? Olkaa kilttejä ja auttakaa meitä – unelmani on nähdä veljeni, hänen lapsensa ja perheeni vapaana 25 vuoden rääkkäyksestä ja valheista. –Marie, USA

Vastaus:

Lakkaa elämästä menneisyydessä. Tiedosta vain nykyhetki ja käytä sitä energiasi ohjaamiseen. Ihmisen entisten tekojen tuomitseminen tekee sinusta hyvin tuomitsevan yksilön. Valaistuminen on luopumista tuomitsemisesta, mikä on egon väline. Yritä siirtyä yksinomaan kehitykseen.

Henkinen ihminen ei näe mitään oikeana tai vääränä, vaan pelkästään oppitunteina, joita toiset ihmiset päättävät oppia. Et voi vakuuttaa ihmisiä hyväksymään omaa vaikutelmaasi jostain, elleivät he päätä nähdä sinun näkökulmaasi. Monet ihmiset eivät halua myöntää olleensa väärässä jossain asiassa ja he taistelevat pelkästä periaatteesta tuota vihjausta vastaan.

Muista, että jokainen sielu valitsee omat oppituntinsa ja he jotka jakavat ne, ovat myös päättäneet osallistua tuohon tilanteeseen. Toisen elämäntyyli ja valheet voivat vaikuttaa itseen ainoastaan, jos antaa niiden vaikuttaa. Sivuuta se, mitä tapahtunut. Lähesty lapsia ilmaisematta tuomitsemista. Ole heidän käytettävissään puhuaksenne mistä tahansa, paitsi yhteydestä heidän äitiinsä. He ovat yksilöjä, jotka elävät omaa elämäänsä.

Kunhan et jatkuvasti muistuta veljellesi siitä, miten tuomitset hänen valintansa, hän on valmis puhumaan kanssasi. Puhu säästä, hänen työstään, lomistanne, lasten elämästä. Hautaa menneisyys, äläkä jatkuvasti jankkaa siitä. Menneisyydestä muistuttaminen tekee hänelle mahdottomaksi kuvitella mitään muuta uudessa suhteessaan.

Kenenkään elämään ei liity pimeitä henkiä. On ollut taipumusta valita negatiivinen energia positiivisen sijasta, mutta se on helppoa muuttaa, kun havaitaan, miten miellyttäväksi myönteisyys tekee ympäristön.

Kysymys:

Mestarit, ihmisen elinkaari on todella lyhyt – onko aika maan päällä oikeasti lineaarista? Onko H. G. Wellsin Aikakone puhdasta fantasiaa? Onko Marsissa ollut ihmissivilisaatio? Ovatko nuo ihmisen tekemiltä vaikuttavat esineet valokuvissa puhdasta optista harhaa? –Pieter, Singapore

Vastaus:

Millainen aika maan päällä sitten on, jos ei lineaarinen? Lineaarinen vihjaa menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen – johonkin mikä voidaan tallentaa symbolisesti numeroina: 1400, 1600, 1900, 2100 jne. Tämäntyyppistä aikaa jonka tunnette, kontrolloi maan kierto auringon ympäri. Millään muulla kahdella taivaankappaleella ei ole identtinen suhde.

Onko aikakonetta? Ei vielä fyysisesti. Voivatko ihmiset kuljettaa itsensä ajasta toiseen? Kyllä. Sitä kutsutaan "kehon ulkopuoliseksi kokemukseksi", "kaksoispaikantumiseksi", "kaukokatseluksi" tai "hypnoottiseksi entisen elämän regressioksi". Useimmissa tapauksissa koko fyysistä kehoa ei kuljeteta, ainoastaan tietoisuus.

Muillakin planeetoilla on ollut asukkaita ja he ovat jättäneet rakenteita. Näihin kokeiluihin ei ole sisältynyt elämänoppitunteja, koska noiden planeettojen energiaperusta ei ollut kaksinaisuus. Mars on vain yksi paikka, minkä maan asukkaat ovat nähneet tai missä he ovat käyneet.

Myös maan päällä on ollut muukalaisasukkaita, useimmiten maahistorian ulkopuolisilla jaksoilla. Useita rotuja vieraili muinaisessa Egyptissä, Perussa, Bora Boralla ja Australiassa. He jättivät monia tallenteita, kuten elämänkukka-symbolin mikä dokumentoitiin maaplaneetan joka mantereelle. Sen tutkiminen pyhää geometriaa käyttäen kertoo ihmiselämän koko historian.

Kysymys:

Mestarit, universumin ja maapallon lait näyttävät olla ristiriidassa. Teidän toteamustenne mukaan "ei ole taivasta tai helvettiä, ei tuomitsemista, ei rankaisemista, ei tuskaa, ei karmaa ja vain maapallolla on negatiivisuutta. Kun maaelämä on loppu, astumme saumattomaan ehdottomaan rakkauteen." Tämän vuoksi siis ne ihmiset jotka elivät murhaajina, varkaina, kiduttajina ja hedonisteina ja jotka eivät jääneet kiinni maan päällä, eivät saa mitään seuraamuksia? Niinpä Jeesuksen ja Äiti Terasan kaltaiset pyhimykset ja marttyyrit saavat kuollessaan täsmälleen saman lopputuloksen kuin katalin rikollinen? Siksi sillä ei ole merkitystä, mitä valitset tai miten elät ihmisenä – kuollessa meidät kaikki palkitaan? (Onko se totta?) Miksi siis jotkut ihmiset oleskelevat maapallon pimeässä energiassa kuolemansa jälkeen? Mikseivät he uppoudu välittömästi ehdottomaan rakkauteen? –Christina, USA

Vastaus:

Yksittäiset sielut tulivat olemaan erottautumalla Lähde-energiasta, jotta Lähde saisi kokemuksia oppiakseen, mitä sen täydellisyyden vastakohta on. Kaikilla sieluilla on sama ehdottoman rakkauden ydinolemus, silloin kun ne eivät esitä osaa jossain oppimiskokemuksessa maapallon kaksinaisuudessa. Kun sielut inkarnoituvat kehoon maapallon positiivis-negatiivisissa energioissa, ne esittävät pelkästään jotain roolia tuomitsevan ja egoistisen ihmisyhteiskunnan näyttämöllä. Sielujen ydinolemus pysyy aina samana – ehdottomana rakkautena.

Aivan kuten näyttelijät eivät ole esittämiään sankareita tai roistoja, sielut eivät koskaan kadota ehdottomasti rakastavaa ydinolemustaan tai muutu niiksi kyynisiksi, hulluiksi ja verenhimoisiksi kauhukakaroiksi, joita ne esittävät maan päällä. Ehdottomasti rakastavat sielut valitsevat maapallolla esitettävät roolit, jotta ne voivat oppia moninaisuudesta. Sielu joka päättää olla Hitler yhdessä elämässä ja Äiti Teresa seuraavassa, on sama rakastava sielu kunkin elämän loputtua.

Rangaistuksen puuttuminen ei ole palkkio. Rankaiseminen vaatii tuomitsemisjärjestelmän voidakseen toimia eikä maapallon ulkopuolella ole tuomiojärjestelmää. Kun sielu jättää väliaikaisen kuorensa tai kehonsa, se on vain rakkausolemuksensa. Ihmisenä elämisessä on merkitystä niiden oppituntien oppimisella, jotka sen sielu valitsi kehittääkseen viisauttaan, ja työskentelemisellä negatiivisuuden korvaamiseksi positiivisuudella.

On vaikea hyväksyä nämä käsitykset, koska tarkastelet niitä sen tuomitsevan yhteiskunnallisen näkemyksen perusteella, joiden mukaan elät. Silloin kun yksilön tunteet ovat mukana, haluaminen, tarvitseminen tai koston ja rangaistuksen vaatiminen ovat osa egon vaatimusta, missä kaikki tuomitaan, arvotetaan ja arvostellaan.

Jotkut sielut ovat olleet niin mukana negatiivisuudessa maan päällä, että ne unohtavat ehdottoman rakkauden ja pyrkivät pysymään negatiivisuudessa, minkä ne tuntevat antavan itselleen valtaa ja kontrollia. Ne pysyvät siellä, kunnes päättävät lopulta siirtyä eteenpäin.

Kysymys:

Mestarit, onko fyysinen aikamatkailu mahdollista sillä tavalla, kuin näytetään elokuvassa "Paluu tulevaisuuteen", vai onko se luonteeltaan oikeasti astraalista tai psyykkistä, jolloin voi yhdistyä menneisyyteensä tai tulevaisuuteensa jollain tasolla, muttei tavata henkilökohtaisesti, koska yksi sielu ei pysty olemaan kahdessa kehossa samassa aika-avaruuspisteessä? –Bruce, Iso-Britannia

Vastaus:

Ihmiset luovat oman todellisuutensa ja elokuvan erityistehosteiden avulla saavat jonkinlaisen ajatuksen niistä mahdollisuuksista, joita ei ennen ole ajateltu. Sielut jotka ovat sidottuja maapallon egoistiseen tuomitsemiseen, sallivat vain yhteiskunnan käsitysten juurtua omaan todellisuuteensa. Useimmat ajattelevat, että keho on ihmisen vuorovaikutus- ja ulottuvuusraja. Ne jotka hyväksyvät sielun enemmäksi kuin fyysinen keho, voivat ylittää hyväksytyt normit.

Kvanttifysiikka on todistanut äskettäin, että ajatuksilla, tunteilla ja aikomuksilla on valtava vaikutus fyysiseen kehoon ja sen ympäristöön. Sinun täytyy muistaa, ettei kukaan voi vaikuttaa toiseen, ellei tuo toinen suostu vuorovaikutukseen. Sellaisen tilanteen aikaansaamiseksi kuin tyylitelty aikamatkailu, kaikkien matkaan liittyvien täytyisi suostua siihen.

Fyysistä aikamatkailua rajoittaa myös lineaarisen ajan luonne. Lineaarinen aika on ainoastaan planeetalla, mikä rekisteröi kiertonsa auringon ympäri. Psyykkinen liikkuminen edellisten ja tulevien kokemusten läpi on sielulle tahdonalaista. On mahdollista tavata itsensä, koska sielu asuu joka elämässä eri kehossa.

Ajattelet todella liikaa tätä asiaa ja yrität sovittaa kaikki ajatuksesi ja kysymyksesi kolmannen ulottuvuuden yhteiskunnan hyväksymän ymmärryksen rajoihin. On aika ajatella muiden määrittelemien laatikkojen ulkopuolella ja tehdä oma todellisuutesi. Jos voit uneksia tai kuvitella jotain, voit tuoda sen todellisuuteesi.

Kysymys:

Mestarit, olen käsitellyt viime aikoina sekä henkilökohtaisia että yleisiä ristiriitaisuuksia enkä näytä löytävän tyydyttäviä vastauksia. Mitä ovat eutanasian tai abortin seuraamukset? Jos jonkun ammatti vaatii häntä osallistumaan eutanasiaan tai aborttiin, vaikka se olisi hänen omaa moraaliaan vastaan, olisivatko seuraamukset silti samat? Olen ajatellut myös ehdotonta rakkautta ja sitä, miten löydetään tasapaino omien ja toisten tarpeiden välille. Miten tiedän tietyissä vaikeissa tilanteissa, täytyykö minun muuttaa omia ajatuksiani tai käyttäytymistäni vai lähteä vain pois niistä? Miten näytän päätyvän väittelemään joidenkin ihmisten kanssa kerta toisensa jälkeen? –Elsi, Suomi

Vastaus:

Sielulla on täydellinen valinnanvapaus. Yhteiskunnassa valinnoilla voi olla vaihtelevia seuraamuksia. Joihinkin elämään valittuihin oppitunteihin voi sisältyä oman tuomitsemisensa käsitteleminen niiden päätösten osalta, mitä muut ihmiset tekevät. Kun menet ammattiin, missä omatuntosi sanoo, että työnantajasi vaatimat teot ovat mielestäsi väärin tai omien uskomustesi vastaisia, sinun täytyy silloin päättää, jäätkö tuohon työpaikkaan vai siirryt toiseen.

Eutanasia ja abortti ovat päätöksiä, joita sielut tekevät osana elämänmatkaansa. Niiden seuraamukset ovat oppitunteja, jotka ne ehkä oppivat – seuraamukset niille jotka auttavat, ovat pelkästään oman velvollisuuden suorittamista. Ihmiselämän tarkoituksena on oppia, kuka olet sieluna ja miten voit lisätä viisauttasi.

Ihmiskokemus on soolomatka – et ole vastuussa toisista eivätkä he sinusta. Sinun ei tarvitse murehtia heistä. Ajatuksesi ovat tulleet päähäsi ulkopuolisesta maailmasta. Ne tulivat sinne toisten kertoessa sinulle, mitä he ajattelevat ja mitä sinun sen vuoksi pitäisi ajatella, ja niitä täydentävät lukemasi asiat. Kaikki tämä materiaali tulee ulkopuoleltasi, ilman mitään omaa panostasi.

Laita ajatuksesi odottamaan ja kysy itseltäsi, mitä tunnet noista asioista. Se on aito merkki matkastasi. Jos tuomitset oikeaksi tai vääräksi, seuraat yhteiskuntaa. Henkinen polku tämän matkan ymmärtämiseen on vain arvioida, oppisitko mitään noista teoista vai täytyisikö sinun itse kokeilla niitä, jos tunnet tarvetta siihen.

Yrität epätoivoisesti selvittää tunteitasi näistä kysymyksistä ja teet sen kokeilemalla ajatuksiasi toisiin. He eivät aio muuttaa mielipiteitään, joten miksi käytät niin paljon turhauttavaa aikaa toistamalla samoja asioita uudestaan ja uudestaan?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.2. – 10.2.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 20.02.2015 22:24

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
3.2. – 10.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, toimimme vaimoni Peggyn kanssa meedioina ja pidimme yksityisistuntoja palvellen spiritualistikirkkoja 24 vuotta. Peggy kuoli 1.11.2014 ja elämä on muuttunut dramaattisesti. Haluan tietää, saanko ajatuksia Peggyltä, mikä tuntuu hyvin todelliselta, vai petänkö vain itseäni? Sanoimme ennen hänen kuolemaansa, että olisimme yhteydessä, jos mahdollista, mutta suru näyttää tulevan tielle. –Graham, Iso-Britannia

Vastaus:

Olitte sopineet vaimosi kanssa ennen inkarnoitumista, että omistaisitte osan elämästänne toistenne auttamiseen, minkä teitte fantastisella menestyksellä. Vietitte niin paljon aikaa yhdessä ja harrastuksessanne, että olitte kuin yhtä. Oli päätetty, että jossain kohtaa tämän maakokemuksen aikana hän jättäisi sinut ja antaisi lisäapua toiselta puolelta, kun sinä jatkaisit täältä.

Kuten hyvin tiedät, selkeintä informaatiota tulee, silloin kun meedio laittaa omat ajatuksensa sivuun ja mieli on avoin tuolta puolen tuleville värähtelyille. Kun tullaan rakkaaseesi, ihmistunteidesi vuoksi sinun on vielä vähän vaikeaa estää muistojasi vaikuttamasta. Se vähenee ajan kuluessa, sitten kuin hyväksyt täysin henkisen värähtelyn tuolta puolen korvaavan ihmismuistojesi fyysiset tunteet.

Peggy lisää ehdottomasti informaatiota tulkintoihisi. Hän on myös kanssasi, kun meditoit, ja lohduttaa sinua eron hyväksymiseksi henkilökohtaisessa värähtelytasossasi. Huomaat, että hänen avustuksellaan toiselta puolelta viestit tulevat nopeammin ja syvemmin kuin ennen. Rentoudu ja anna sen virrata.

Sinä ja hän olette samasta sieluryhmästä, kuten jo tiedät. Olette jakaneet lukuisia elämiä yhdessä, jotka ovat aina päättyneet siihen, että toinen teistä palaa Kotiin tukemaan sen energiaa, joka jää. Hän on paikalla kaikin tavoin, paitsi fyysisesti. Hän rakastaa sinua kovasti ja tuudittaa päätäsi illalla, kun nukahdat.

Kysymys:

Mestarit, olen kaivannut "jotain" koko elämäni. Useita vuosia sitten katsoin ylös taivaalle ja kysyin: "Mitä varten tämä kaikki ylipäätään on?" Vähän sen jälkeen aloin nähdä kuvia kivissä. Pidin sitä tuurina, mutta ajan kuluessa kehitin täydellisen tietoisuuden siitä, että jokaisessa kivessä oli "jotain". Se eteni puunkuoreen, ajopuihin, lehtiin ja maamuotoihin (katsottuna Google Earthista). Kysymykseni teille olisi, viekö tämä uusi kyky minua jotenkin oikeaa polkua pitkin. Miten etenen? Tunnen, etten pääse mihinkään totuuden etsinnässäni sitä, miksi olemme täällä, mistä tulimme ja minne olemme menossa. –Roger, USA

Vastaus:

Sinä kuten kaikki sielut joilla on ihmiskokemus, tulit oppiaksesi, mitä voimia ja kykyjä sinulla on ja miten voit integroida henkiolemuksen fyysiseen olemukseen. Kaikki olemassa oleva koostuu energiasta ja energia on kaikki. Ydinolemuksesi on kaikkivoimainen, kaiken tietävä, luova ja suurenmoinen.

Ensin valitsit joitain elämänoppitunteja käsiteltäväksi, kuten itsesi ymmärtäminen, luottamus kykyihisi ja oman arvosi oivaltaminen. Nyt tutkit. Ihmiset luovat oman todellisuutensa voimiaan käyttämällä. Avasit itsesi näkemään energian elottomien asioiden sisällä, tunteaksesi niiden tarkoituksen todellisuudessasi.

"Totuus" on vaikeasti tavoitettava käsite. Kenen totuutta etsit, koska jokainen teistä luo omansa? Jos haluat löytää, minkä yhteiskunta hyväksyy asioiden tapahtumisen syyksi, sinun täytyy käyttää tuomitsemista mittatikkuna. Kolmannen ulottuvuuden ihmiset arvostelevat, arvottavat ja tuomitsevat kaiken sopimaksi näkemällään tavalla. Sielut joilla on henkinen matka, tarkkailevat jotain ja arvioivat, voivatko ne käyttää sitä tullakseen viisaaksi, eivätkä tuomitse, onko se oikein vai väärin.

Koska luotte valinnoillanne omat harhakuvanne, se mistä ihmiset tulivat, miksi he ovat täällä ja minne he ovat menossa, vaihtelee luojan mukaan. Roolilla mitä kukin ihminen esittää maavierailulla, on vähän tai ei mitään yhteyttä henkilön aiempiin elämiin. Kysymykseen tulevaisuudesta tai menneisyydestä, ei siten voi vastata, ennen kuin sielu tekee valintansa. Saatattehan päättää elää seuraavaksi toisella planeetalla.

Kysymys:

Mestarit, olen hyvin hämmentynyt! Olen hämmentynyt henkisestä kasvustani siinä, missä ja milloin pääsisin oikeaan suuntaan. Olen hämmentynyt siinä, miten voin kontrolloida vihaani, negatiivisuuttani ja kiukkuani. Kehotatte aina hyväksymään, rakastamaan ja antamaan anteeksi itselle ja toisille, mutta sitä ei koskaan selitetä, miten muutamme tunteitamme. Eikö se teistäkin ole helpommin sanottu kuin tehty?? Minusta tuntuu, että olen yrittänyt ja epäonnistunut monta elämää!! Neuvokaa, kiitos. –Pmb, Intia

Vastaus:

On se universaali henkisen heräämisen laki, että vedät puoleesi sitä, mitä haluat kokea, ja olet aina juuri siinä, missä olit päättänyt olla, silloin kun olet siinä. Lakkaa yrittämästä tehdä asioista hämmentävämpiä, kuin ne jo ovat. Ala hyväksyä polku, jolla olet, ja elää läsnä olevassa hetkessä tutkimatta menneisyyttä tai yrittämättä hallita tulevaisuutta.

Kukaan ei kerro sinulle, mitä tehdä. Tarkkaile, mitä ympärilläsi on, ja mene siihen suuntaan, mikä tuntuu parhaalta sinusta. Viha, negatiivisuus ja kiukku ovat valintoja. Kun joku haastaa sinut, sinulla on aina kaksi vaihtoehtoa: voit taistella tai tarkkailla ja oppia, mitä tehdä.

Jotta voit oppia ilman negatiivisuutta, sinun on aika laittaa laitumelle egosi, mikä saa sinut jatkuvasti tuomitsemaan asioit. Toisten ajatukset ja teot voivat loukata sinua vain, jos hyväksyt heidän mielipiteensä todeksi. Kysy jatkuvasti itseltäsi, uskotko, että he ovat oikeassa sinua arvostellessaan. Silloin kun tiedät, etteivät he ole, sivuuta heidät vain ja ajattele positiivisia ajatuksia. Jos ajattelet, että he ovat uskottavia, tee päätös muuttua tulemalla positiivisemmaksi.

Jos et tuomitse, et voi koskaan olla vihainen, kiukkuinen tai negatiivinen. Sinulla on ongelmia muuttumisessa, koska sallit itsesi reagoida ihmisiin ajattelematta. Pysähdy, ennen kuin teet mitään reaktiona toisiin, ja kysy itseltäsi, miten haluat vastata heille. Ota oma aikasi elämässä ja näet sen täysin eri valossa.

Kysymys:

Mestarit, olen viime vuosina tullut tietoisemmaksi selvätuntoisuudestani ja hyväksynyt sen. En pysty kuitenkaan täysin ymmärtämään, miten suojaudun oikein toisten ihmisten energialta. Yritin sulkea tietoisuuteni useita vuosia sitten, silloin kun luulen saaneeni ensimmäisen selvänäköisen kuvan ystäväni mahdollisesta entisen elämän kokemuksesta, kun kosketin häntä selkään. Kuva oli hyvin selvä ja koska olen empaattinen, tunsin myös siihen liittyvän tuskan ja se pelästytti minut. Luulen olevani valmis tutkimaan taas tätä osaani, koska tunnen, että sen tukahduttaminen on aiheuttanut minulle vatsavaivoja viime vuosina. Mistä aloitan? –Maree, USA

Vastaus:

Olet äärimmäisen herkkä ottamaan energioita kosketuksella ja aaltopituuksia ympäriltäsi. Aivan kuten suljit kykysi joksikin aikaa, voit harjoittelemalla avata ja sulkea reseptorisi. Pystyt valitsemaan, milloin tunnet asioita käsilläsi ja tunteillasi. Tämä kyky ei tule kertaheitolla – sinun täytyy harjoitella herkkyytesi virittämistä.

Aina kun yksiselitteisesti lopetat energiavirran kehoosi tai kehollasi, luot barrikadeja, jotka pysäyttävät fyysisten hermo- ja kehotoimintojen virtaamisen, mikä ilmenee huonona terveytenä. Silloin kun tunnet vatsa- tai ruuansulatusongelmia, keskity saamaan energia virtaamaan kehosi läpi, työntäen kaikki tukokset pois tieltä.

Silloin kun lähestyt toista, sinun on tärkeää pyytää oppaitasi suojelemaan sinua heidän negatiivisuutensa vaikutuksilta. Oppitunnit esitellään negatiivisessa energiassa, jotta ne voidaan tunnistaa ja käsitellä. Näkymä minkä nappasit ystävältäsi, oli oppitunti, minkä hän kohtasi, muttei käsitellyt toisessa elämässä. Jos hän menisi takaisin tutkimaan sitä, hän pystyisi poistamaan tuon satuttavan energian eikä sitä tarvitsisi tuntea enää koskaan. Tällä tavalla autat ihmisiä selvittämään omia tukoksiaan, jos valitset niin.

Ne tunteet joita nappaat toisilta, voidaan analysoida ja katsoa, onko niissä negatiivisia kiinnikkeitä, mitkä te kaksi voitte poistamaan nujertamalla ne positiivisella ehdottomalla rakkaudella. Näitä kykyjä olet käyttänyt toisissa elämissä ja halusit saada ne taas käyttöön siltä varalta, että päättäisit auttaa toisia tässä elämässä. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, ISIS on painanut kovasti mieltäni viime aikoina. Se näyttää olevan niin valtava tuho- ja sortovoima, että he ovat psykopaatteja islamin lipun takana. Miten se sopii suurempaan kuvaan, missä maapallo ylösnousee korkeampaan ulottuvuuteen? –Alissa, Israel

Vastaus:

Suurin osa planeettanne konflikteista kolonisaatiosta saakka ovat tulosta ideologioista, useimmiten uskonnollisista. Kun niiden taustafilosofiana on rodun tai uskonnon puhtaus, fanaatikot tuntevat tarvetta tuhota kaiken, mikä ei ole osa heidän ryhmäänsä. Valta ja kontrolli ovat perimmäinen tarkoitus. Muuttaakseen yleistä mielipidettä ja saadakseen toiset hyväksymään uskomuksensa, he käyttävät tuhoaseita ja pelkoa.

Nämä fanaatikot on sokaissut se uskomusjärjestelmä, mihin he ovat sitoutuneet. Heidän tuomitseva egonsa voimaannuttaa heidät tekemään kaiken oman jumalansa nimissä. He eivät pelkää fyysistä kuolemaa – marttyyrius nähdään heidän uskontonsa perimmäisenä kunniana.

He eivät ole huolissaan kenestäkään muusta kuin itsestään ja siksi he eivät ole osa mitään planeetanlaajuista henkistä prosessia. Heidän ainoa tarkoituksensa niiden kannalta, jotka pyrkivät ylösnousemaan, on näyttää kolmannen ulottuvuuden radikaalit äärimmäisyydet ja täydellinen piittaamattomuus paluusta Lähde-energiaan. Tämä lisää uuden kerroksen ihmissielun kaipaukseen ymmärtää ehdottoman rakkauden ydinolemustaan.

Tämä on toinen vastaava kierros, mikä on tapahtunut sitten uskomusjärjestelmien muodostamisen varhaishistoriallisina aikoina. Siinä on ollut mukana kristittyjä, juutalaisia, islamisteja, gnostikkoja, "wiccalaisia" ja muita ei-valtauskontoja jollain alueella. Nykypäivän viestintä- ja kuljetusmenetelmien myötä maantieteelliset rajat on unohdettu ja tehdään maailmanlaajuista kampanjointia.

Jokainen ylösnousemusprosessi on yhden sielun soolomatka. Itse planeetta ei ylösnouse, koska sitä tarvitaan jatkuvana luokkahuoneena niille, jotka haluavat kokea negatiivisuutta. Jokainen luo oman todellisuutensa ja polkunsa Kotiin.

Yritys saada tolkkua ISIKSEN politiikasta ja yhteydestä ylösnousemukseen on sama asia, kuin veisi lastentarhalaisia yliopistokursseille. Fanaatikot näkevät vain sen, mitä päättävät nähdä tai hyväksyä, ja heille on mahdotonta puhua järkeä, elleivät he halua muuttua.

Kysymys:

Mestarit, aikuinen poikani on kärsinyt kakkosluokan diabeteksesta muutaman vuoden. Intuitio kertoo hänelle, etteivät reseptilääkkeet auta. Näin hän on kiinnittänyt tarkkaa huomiota ruokavalioon ja noudattanut liikuntasuosituksia verensokerin tasapainottamiseksi. Hän on kuitenkin laihtunut paljon. Olen huomannut, että hän on henkinen ihminen, ja kannustanut häntä tutkimaan tätä polkua. Hän on huomannut, että hänen elämänsä matkii omaani monella tapaa – yksi niistä on huono terveys. Löysin henkisen polun kroonisen väsymysoireyhtymän kautta, joten olen utelias tietämään, ohjaako hänen sairautensa häntä tekemään saman. En etsi ratkaisua poikani terveysongelmiin, vaan olen utelias tietämään, onko tämä kenties ratkaisematonta esi-isien karmaa, ja kiinnostunut mahdollisuuksista ja tässä opituista oppitunneista. –Rex, Englanti

Vastaus:

Tietoisuus ihmiskehonsa kaikista aspekteista on valaistumisvaihe. Kaikki mitä ihmiset kokevat, on valinta, mikä on tehty ennen tulemista maan päälle, ja siksi osa heidän henkistä polkuaan.

Useimmat ihmiset ovat ymmärtäneet väärin tulkinnan fyysisistä yhteyksistä ja haluavat vain jonkun ulkopuolisen – kuten lääkärin – ottavan vastuun hoidosta ja kertovan, mitä tehdään. Kyse on yleensä oppitunti itsensä tutkimisesta ja siitä ymmärryksestä, että fyysisten ongelmien yhdistäminen tunne- ja henkisiin harjoituksiin tuo kehon takaisin tasapainoon.

Mitään esi-isien karmaa ei ole. Ihmisen sukulinjassa DNA kantaa eri fyysisten sairauksien ja epämuodostumien mahdollisuuksia. Sielu saattaa päättää tulla tiettyyn perheeseen voidakseen kokea nuo soluheikkoudet, mutta sillä ei ole mitään tekemistä rankaisun (karma) kanssa. Poikasi jakaa joitain fyysisiä heikkouksia DNA:ssaan, mikä muokkaa hänen henkistä polkuaan ja oppituntejaan.

Pojallasi on vaikeuksia, jotta hän näkisi, mitä on, päättäisi, mitä tarvitsee tehdä, ja saisi itseluottamusta ja sisua prosessin läpiviemiseen. Tämä on valaistumismatka. On hänen asiansa päättää menetelmät matkansa käsittelemiseen.

Jaa tutkimusmatkasi hänen kanssaan – ei ainoana tapana, vaan esimerkkinä siitä, mikä on toiminut sinulla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.2. – 24.2.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 02.03.2015 17:46

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
17.2. – 24.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, voitteko kertoa meille sen tiedostamisesta, keitä olemme oikeasti juuri nyt maan päällä ihmisinä? Ja antakaa meille myös vinkkejä siitä, miten yhdistyä teidän ja "minä olen" –olemuksemme kanssa. Kiitos sydämestäni! –Erica, Brasilia

Vastaus:

Sen tiedostaminen, kuka olette, on henkisen olemuksenne, "minä olen" –olemuksenne – kuten kutsuit sitä – tuomista tietoisuuteenne. Usein tätä kutsutaan valaistumisprosessiksi. Se alkaa hyväksymällä se ihmiselämä, mihin osallistutte, ja rakastamalla sitä, että päätitte osallistua oppimiseen negatiivisuuden avulla.

Peruutetaanpa vähän ja määritellään sanamerkityksiä, koska kielenne päätelmät ovat harvoin täsmällisiä. Sielut ovat peräisin siitä, kun ne erotettiin tai "murrettiin" Lähde-energiasta, mikä oli ainoastaan olemassa universumissa, kunnes se päätti jakautua. Uskonnot ovat viitanneet tähän "minä olen" –olemuksena tai ylimpänä olentona.

Koska jokaisen sielun ydinolemus on Lähteestä, sillä on samat ominaisuudet ja kyvyt kuin Lähteellä. Sen tunnistaminen, että teillä on nämä kyvyt, ja oppiminen käyttämään niitä ollessanne fyysisessä maakehossa, yhdistää teidät "minä olen" –olemukseen. Me olemme vain osa kokonaisuutta, aivan kuin tekin.

Maapallo on ainoa paikka, missä on positiivisen ja negatiivisen kaksinaisuus. Kun Lähde loi yksittäiset sielut, se teki sen löytääkseen, mitä se ei ollut. Se oli jo tietoinen täydellisyydestään, mihin sisältyi kaikkitietävyys, kaikkivoimaisuus, kaikkiluovuus ja suurenmoisuus. Lähde oli täysin positiivisessa ja ehdottomasti rakastavassa ympäristössä, missä ei ollut negatiivisuutta eikä tuomitsemista. Se halusi tietää, millainen sen vastakohta oli, ja se voitiin saavuttaa vain negatiivisuudessa. Maapallosta tuli sen antiteesi, missä jokaisella sielulla oli täysin vapaa valinta oppia kokemusten kautta.

Tee työtä poistaaksesi kaikki egotuomitseminen elämästäsi. Korvaa kaikki negatiivinen energia ja negatiiviset kokemukset positiivisilla ja rakastavilla. Olet silloin ykseydessäsi ja yhdistynyt tietäen kaikkeen, mitä on, myös meihin.

Kysymys:

Mestarit, on ollut monia siunatun Neitsyt Marian ja muiden ns. pyhimysten ilmestymisiä. Voitteko selittää tätä? Antoiko Maria Fatiman lapsille rukouksen, mitä kutsutaan "ruusukoksi", vai onko se vain katolilainen opetus? Ilmestyikö hän oikeasti näille lapsille ja tekeekö hän ilmestymisiä nyt, niin kuin jotkut ihmiset väittävät? –Joanne, USA

Vastaus:

Aloitetaanpa helpoimmasta kysymyksestä: vain katolisella kirkolla on ns. ruusukko. Lapsille ehdotettiin, että he auttavat Marian energian keräämisessä ja rakkausenergian asettamisessa. Se oli myös kuin visualisointi ja meditaatio, mikä vähensi heidän pelkoaan. Samanlaista harjoitusta ovat käyttäneet lukuisat uskonnolliset henkilöt kristinuskossa, mm. Pyhä Alan ja Pyhä Dominicus. Joillakin muilla uskonnoilla on rukousnauhat, joita käytetään tuottamaan sama ajatus- ja meditaatiotila.

Sielut jotka ovat saaneet tunnustusta toimistaan maan päällä, palaavat sieluille, joilla on ihmiskokemus, kannustamaan ja auttamaan niitä ymmärtämään ne oppitunnit, jotka nuo sielut oppivat ihmisenä. Se sielu joka tunnetaan Äiti Mariana, siunattuna neitsyenä, Jeesuksen äitinä jne. on ehdottoman rakkauden ruumiillistuma. Hän on käynyt monien ihmisten luona antaakseen heidän kokea tuon rakkauden ja löytää tapoja jakaa ymmärryksensä siitä toisten kanssa.

Monet sielut jotka ovat tulleet mestariksi jossain suotuisassa piirteessä niiden kannalta, jotka elävät kaksinaisuudessa, ottavat kontaktin, opettavat tai välittävät viisauttaan. Mestarit jotka kanavoivat tietoa lukemattomien ihmisten kautta, ovat kaikki osa tätä joukkoa. Niiden on hyvin vaikeaa tehdä näkyvä keho, joten suurin osa kommunikoinnista tehdään mielen telepatian tai transferenssin kautta. Informaatio mikä kirjoitetaan vastauksiksi näiden sivujen kysymyksiin, vastaanotetaan tällä tavalla.

Kysymys:

Mestarit, olen vaikeassa tilanteessa elämässäni tällä hetkellä. Elämäni rakkaus yrittää suojella minua joltain ja pyytää minua lopettamaan sen, mitä rakastan tehdä ja missä olen mielestäni hyvä! Olen päässyt läpi kirjallisesta kokeesta, mutta käytännön kokeen hyväksyminen jäi vähän vajaaksi. Olen tehnyt kovasti työtä tämän kanssa, mutta tiedän myös, että hän saattaa olla oikeassa suojellessaan minua. Tiedän, että henkimaailman kanssa työskenteleminen voi olla arveluttavaa, ja tiedän, että voin vetää puoleeni joitain, jotka lumoutuvat minusta, mutta useimmiten suojelen itseäni ja perhettäni. En tiedä, mitä tehdä. Lopetanko, koska tiedän jo, missä olen hyvä, vai jatkanko. Tarvitsen neuvoa! –SC, Hollanti

Vastaus:

Joku saa sinut tekemään jotain vain, jos suostut. Rakkaasi ei täysin ymmärrä, mitä voit tehdä. Hänen neuvonsa sinulle tulevat pelosta – ei sinun suojelemiseksi, vaan omien pelkojensa vähentämiseksi. Koska hän on erittäin fyysinen ihminen, hän kammoksuu kaikkea, mikä liittyy ei-fyysiseen. On paljon enemmän kauniita ja hyväntahtoisia henkiä kuin negatiivisia inkarnoitumattomia. Aina kun työskentelet toisen auttamiseksi, parantavat oppaat ovat läsnä ja lisää tulee, jos pyydät.

Miehesi tuntee negatiivisen energian helposti, koska hän on tekemisissä monien negatiivisten ihmisten kanssa. Hän ei tiedä, miten tuodaan positiivista energiaa taistelemaan sitä vastaan. Hän pelkää, että auttaessasi asiakkaitasi hankkiutumaan eroon negatiivisuudesta, se kiinnittyy sinuun ja siksi tulee käymään hänen luonaan.

Olet äärimmäisen huolellinen ja tehokas negatiivisten olentojen käsittelemisessä. Jos jatkat itsesi ja ympäristösi suojelemista, et kerää mitään kiinnikkeitä. Negatiivisuuden poistaminen sisältä ja ympäriltä hoidon jälkeen palauttaa sen toisiin negatiivisiin "esiintymiin" tai auttaa sitä menemään valoon.

Mitä enemmän työskentelet universaalin elämänvoimaenergian ja ehdottomasti rakastavan Lähde-energian kanssa, sitä voimakkaammaksi ja tehokkaammaksi huomaat työsi. Jokaisella sielulla on täysi valinnanvapaus. Sinun ei pitäisi antaa hänen päättää puolestasi – tee se, mikä tuntuu omalta polultasi. Sinusta on erittäin nopeasti tulossa intohimoinen tätä työtä kohtaan ja se vain paranee.

Kysymys:

Mestarit, olen 34-vuotias ja asun edelleen äitini kanssa. Olen halunnut jo vuosia asua omassa kodissani, mutten ole koskaan tuntenut luottamusta, että hetki oli oikea (onko sellaista?), ja pelkäsin, etten pysty elättämään itseäni, koska äiti on aina sanonut minulle niin. Jätin työpaikkani tyydyttävämmän ja iloisemman ammatin vuoksi (olen nyt kokoaikainen holistinen terapeutti) ja haluan toiseen kaupunkiin ja omaan kotiin. Hylkäänkö äitini? Olenko impulsiivinen? En myöskään tajua, minne, mihin kaupunkiin. Pitäisikö minun muuttaa nyt vai odottaa muutama kuukausi taloudellista turvaa? Saanko taloudellisen turvan? –Fernanda, Brasilia

Vastaus:

Olet aina siinä, missä sinun täytyy olla, silloin kun olet siinä. "Tarve" on yleensä jonkin oppitunnin oppimista, mitä olet vältellyt tai mistä olet ollut piittaamatta. Olet muuttamassa joitain uskomuksia, joiden mukaan olet jäsentänyt elämäsi. Olet ns. voimaantumismatkalla. Äitisi on ollut rajoittava hihnasi. Hän on vakuuttunut, että sinun täytyy pysyä maisemissa, koska et pysty huolehtimaan itsestäsi. Oikeasti hän haluaa sinun pysyvän maisemissa huolehtimassa hänestä.

Sellainen joka on käyttänyt niin paljon aikaa kuin sinä ajatellen ja luoden uutta ammattia ja päämäärää, ei ole vähääkään impulsiivinen. Pelkäät edelleen muutosta, koska sinulle on kerrottu, ettet pysty huolehtimaan itsestäsi tai ansaitsemaan elantoasi. Totuus on, että voit tehdä mitä tahansa, mihin uskot pystyväsi – mitä tahansa mitä et estä itseäsi tekemästä.

Äitisi pärjää hyvin. Hän käyttäytyy niin, kuin hylkäisit hänet, jottet jättäisi häntä. Hän pitää kontrolloinnista ja jatkaa, jos sallit sen. Valinta on sinun. Hänen on aika alkaa huolehtia täysin itsestään. Mikään ei estä häntä tekemästä sitä.

Anna intuitiosi kertoa, minne ja milloin muutat. Jos pysyt siellä, äitisi löytää tavan saada sinut ansaan. Vakaan asiakaskunnan muodostamiseksi sinun täytyy olla siellä, missä palveluillesi on kysyntää ja missä ihmiset voivat palata saamaan lisää hoitoja. Mitä pidempään odotat, sitä vaikeampi on muuttaa.

Tutki työsi tarvetta kaupungeissa, jotka viehättävät sinua. Lähesty niitä, joita tunnet alalla, ja pyydä mielipiteitä. Meditoi sitten aihetta ja näe, mikä tuntuu oikealta.

Kysymys:

Mestarit, sain tietää neljä kuukautta sitten, että kumppanini – huolimatta sovinnosta, mikä perustui rehellisyyden vakuutteluun – on pettänyt minua toisen kerran. Tunnustan vastuuni, että päätin palata hänen luokseen ja uskoa hänen olevan erilainen, mutta minun on vaikea päästää irti tuskasta ja ymmärtää, miksi hän menisi niin pitkälle ja pettäisi, mikä aiheuttaa stressiä meille kummallekin. Käsitän, että roolini on päästää irti, mutta minusta on vaikea olla ihmettelemättä, tapahtuuko karman tasapainottaminen tai oliko hänen määrä olla elämänkumppani, jonka olen menettänyt? En halua tuomita, mutta hänen valehtelunsa aiheutti meille kummallekin suurta tuskaa, ja hän palaa avioliittoon. Miksi? Tiedän valinneeni tämän, mutta kaipaisin apua ymmärtääkseni, miksi hän teki tätä vuosia toisen kerran. –Louisa, Iso-Britannia

Vastaus:

Miten monta kertaa sinun täytyy antaa huijata itseäsi? Miten monta kertaa näet, ettei toivomisesi ja haluamisesi muuta tilannetta? Hyväksy tilanne siksi, mikä se on. Halusit todella voida uskoa häneen etkä halunnut kaiken suhteeseen panostamasi ajan menevän hukkaan.

Tuska mitä tunnet, on enemmän pettymyksestä päätökseesi luottaa häneen. Hän ei kykene tuntemaan katumusta tai tuntemaan sinun tuskasi syvyyttä. Hänen elämässään kaikessa on kyse hänestä ja siitä, mitä hän haluaa. On aika antaa anteeksi itsellesi ja nähdä tämä valitsemanasi elämänoppituntina voidaksesi ymmärtää, että voit olla vastuussa vain omista teoistasi.

On aika lakata elämästä menneisyydessä ja aloittaa uusi elämä tästä päivästä lähtien. Hyväksy, että kumpikin teistä työstää omia elämänoppituntejaan. Anna anteeksi itsellesi, että olet niin luottava ja hyväsydäminen ihminen. Hyväksy, että hänen polkunsa on egoistinen ja itseä palveleva. Hän ei tiedä paremmasta. Hän arvioinnissaan on kyse täysin siitä, mitä hän haluaa. Hänellä on vähän, jos lainkaan, tuskaa omista valinnoistaan – vain vähän epämukavuutta. Päätä luoda upea maailma itsellesi.

Elämänoppitunnit ovat tavallisesti lyhytaikaisia tilanteita, joiden läpi kuljet, ja sitten jatkat johonkin muuhun. Jos et roiku kiinni tässä kokemuksessa, jonkin ajan kuluttua se on vain menneisyyden asia. On muita romanttisia mahdollisuuksia. Älä tuomitse, mitä kumpikin teistä teki. Ei ole mitään karman tasapainottamista – kumpikin teistä käyttää kokemuksia saadakseen viisautta ja siinä kaikki.

Kysymys:

Mestarit, henkioppaani opastivat minua. En kuitenkaan seurannut heidän neuvojaan, kun negatiiviset energiat vaikuttivat minuun. Se vaikutti elämääni ja myös perheenjäseniini. En tehnyt henkisiä harjoituksia tuolloin, näin ollen en voinut muistaa oikeaan aikaan. Negatiiviset energiat varjostivat täysin mieltäni. Mitä minun pitäisi tehdä nyt, kun olen mennyt täysin vastoin siitä, mitä minulle sanottiin ja mitä minun kehotettiin välttämään. Kohtaloni on muuttunut täysin, elämääni vaikuttavien negatiivisten energioiden vuoksi. Antaako Jumala anteeksi kaikki virheet, joita olen tehnyt? Mitä minun pitäisi tehdä jatkaakseni nyt oikeaa polkua? Haluaisin tietää myös, kuoleeko sielu, jos se ei seuraa vanhurskasta polkua? –LVM, Intia

Vastaus:

Sinulla on kaikki vastaukset luodaksesi ratkaisun tulevaisuuden liikkeitä ja ymmärrystä varten. Käytä tietoasi. Tiedät, että negatiivisuus mitätöi kaikki hyvät kasvuaspektit, joten aloita siitä. Vaikka kaikki ympärilläsi olisivat koko ajan negatiivisuudessa, sinun ei tarvitse tehdä niin.

Aloita uusi osa elämässäsi tunnistamalla, milloin olet negatiivisuudessa, lähettämällä se pois ja asettamalla elämäsi positiiviseen, ehdottomaan rakkauteen. Jos tunnet pelkoa tai epäilyä, olet negatiivisuudessa. Jos tunnet euforiaa tai autuutta, olet positiivisessa rakkaudessa. Tiedosta koko ajan, miltä sinusta tuntuu, ja voit ohjata elämääsi niin, kuin oppaasi ovat neuvoneet.

Elämässä ei ole mitään virheitä, mitä Jumalan tai kenenkään muun täytyy antaa anteeksi. Elämänoppitunnit ovat koettelemuksia, jotka sallivat sinun nähdä, mikä toimii hyvin elämässäsi ja minkä tekemistä haluat jatkaa. Negatiivisuus näyttää sinulle vain ne asiat, joita sinun ei tarvitse toistaa, mutta ne eivät ole virheitä. Ihmiset todellisuudessa oppivat vain tilanteista, jotka eivät toimi heillä.

Ennen maapallolle tulemista päätät ne asiat, joita haluaisit kokeilla. Et järjestä vain yhtä polkua, miltä et halua poiketa. Osa negatiivisista kokemuksista on polullasi, jotta voit oppia. Ei ole mitään vanhurskasta polkua. Sielut eivät kuole koskaan – ne menevät vain toiseen kehoon ja aloittavat jotain uutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.3. – 10.3.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 26.03.2015 21:20

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
3.3. – 10.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Hei, kaikki todisteet viittaavat siihen, että tämä on puppua. Hyvä ystävä on pyytänyt minua olemaan avomielisempi ja sanonut, että tämä sivusto tekee sen. En näe tässä mitään, mikä muuttaa mielipiteeni. Todistustaakka on teillä, joten vastatkaa siksi kysymykseen, mihin tarvitsen vastauksen. Tarkemmin sanottuna, miksi minulla on suurta tuskaa? Odotan täysin, että te ette pysty vastaamaan kysymykseeni tai tekemään sitä oikein, joten yllättäkää minut. Minusta neuvonne ilman väitteidenne todistamista ovat erittäin vaarallisia ja olen huolissani opetuksista, joita välitätte ystävälleni. Rauhaa ja rakkautta teille. –Matt, Iso-Britannia

Vastaus:

Emme yritä kirjoituksissamme kertoa sinulle, mitä ajatella tai tehdä. Meillä ei ole oppijärjestelmiä, uskomusjärjestelmiä, rituaaleja tai vaatimusta, että hyödyt neuvoistamme. Olemme suuri ryhmä ei-fyysisiä olentoja, joista suurin osa on viettänyt satoja elämiä maaplaneetalla ja kerännyt viisautta oppitunneista, joita olemme oppineet ja ymmärtäneet fyysisessä muodossa ollessamme – periaatteessa oppineet torjumaan negatiivisuuden.

Tarkoituksemme on nyt välittää tietoamme siitä, mikä toimi omissa elämissämme – ei ainoana tapana, mistä voisit saada apua tai helpotusta, vaan esimerkkinä siitä, mikä saattaisi toimia sinulla. Emme koskaan sano, että sinun täytyy tehdä jotain – itse asiassa annamme usein informaatiota useista suunnista, mistä saattaisit hyötyä.

Emme voi tulla pyytämättä, vaan meiltä on pyydettävä apua. Kaikki neuvomme annetaan sen varoituksen kera, että sinun pitää katsoa, miltä sanamme tuntuvat sinusta, ja seurata niitä vain, jos ne resonoivat kanssasi. Neuvo ei ehkä käy tällä hetkellä, mutta saattaa olla ratkaisu myöhemmin. Jos se ei tunnu lainkaan hyvältä, heitä se pois.

Maapallo on positiivisten ja negatiivisten energioiden kaksinaisuus. Henget ovat alkuperäpisteessämme täydellisessä ja ehdottomasti rakastavassa energiassa. Sielut (henget) menevät maapallolle ymmärtääkseen, että niillä on täydellinen valinnanvapaus oppia se, mitä ne haluavat kokea. Oppitunnit, kuten kutsumme näitä opetuksia, tulevat negatiivisena ympäristönä, missä päätät, mikä on oikein elämässäsi. Tämä tehdään kohtaamalla pelot ja epäilykset ja menemällä syvemmälle niihin tai torjumalla ne ja löytämällä sisäinen rakkaus.

Valitsit kokonaisen sarjan oppitunteja, joihin liittyy henkistä, tunteellista ja fyysistä tuskaa. Näihin tuntemuksiin liittyy itsearvostus-, syyllisyys-, itseluottamus- ja anteeksiantokysymyksiä. Olet syvällä maapallon (kolmannen ulottuvuuden) egoenergiassa, missä kaikki tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan. Neuvomme sinua luopumaan tuomitsemisesta ja arvioimaan, toimiiko jokin tilanne sinulla vai pitäisikö sinun kokeilla jotain muuta. Siirry päästä sydämeen.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut noin 10 vuotta epätyydyttävässä suhteessa, mutta on erittäin vaikea päätös ottaa avioero. Onko tämä karmasuhde? Meillä on ollut ongelmia suhteen alusta saakka. En tiennyt, rakastinko häntä, vaikka halusin olla hänen kanssaan. Itse asiassa en tiennyt, mitä rakkaus on, enkä tiedä vieläkään. Olen oppinut paljon häneltä henkisistä asioista, mutta riitelemme melkein joka päivä ja se on erittäin uuvuttavaa, vaikka ymmärrän, että meidän täytyy oppia anteeksiantoa. Mietin kuitenkin, johtuuko tämä siitä, ettei meitä ole luotu toisiamme varten, vai elänkö vain liikaa egon kautta. Liittyvätkö nämä olosuhteet elämänoppitunteihini? Jos eroan, saanko samat oppitunnit myöhemmin vai onko oppituntinani ottaa vastuu omasta onnellisuudestani eroamalla? –Anton, Suomi

Vastaus:

Ei ole mitään sellaista, että yksi sielu on luotu toista sielua varten. Kaikki sielut ovat samanlaisia ja usein sielu pyytää toista tulemaan suhteeseen maan päällä, jotta ne voivat oppia olosuhteista. Olit päättänyt, että haluat tutkia elämässä kaikkia rakkauden puolia – ensimmäinen niistä on rakkauden ymmärtäminen. Etsit edelleen tuota tietoa.

Vaimosi tuli mukaan, kuten oli luvannut, ja rakkauden etsinnässäsi hän näytti hyvältä kandidaatilta auttamaan sinua tutkimuksissasi. Hän oli riittävän miellyttävä ja luullaksesi riittävän yhteensopiva elääksenne yhdessä. Oletit, että avioliitto on yhtä kuin rakkaus – ei ole. Tässä ei ole mitään karmallista, koska karmaa ei ole olemassa – valitsemiesi elämänoppituntien käsittelemiseen ei liity rangaistusta.

Egosi puuttuu tilanteesi ratkaisemiseen ainoastaan oikean ja väärän tuomitsemisessa. Henkinen arviointi tai herääminen tulee sen arvioinnin kautta, sallivatko nykytekosi sinun ymmärtää ja siirtyä eteenpäin. Se mitä on tapahtunut, ei ole oikein eikä väärin tuosta perspektiivistä katsottuna.

Kumpikin teistä on päättänyt käsitellä rehellisyyttä puolisolle ja oman voiman säilyttämistä elämässä. Sen hyväksyminen, että nykyjärjestely estää sinua oppitunneissasi – ei auta niissä – näyttää sinulle, että muutos auttaa. Olette kumpikin opettaneet toisillenne muita asioita, joita halusitte kokea, mutta tästä suhteesta on vähän muuta jäljellä, paitsi ristiriidan käsitteleminen.

Oivaltamalla henkilökohtaiset päätöksesi ja sen, mitä niiden vuoksi on tapahtunut, voit luoda erilaisen tulevaisuuden valinnoillasi, kun kuljet eteenpäin. Sinun tarvitsee tutkia rakkautta toisissa paikoissa, kuten itsessäsi. Katso, pystytkö rakastamaan kykyäsi tehdä valintoja, jotka rikastavat elämääsi – rakastamaan sitä, että olet löytänyt itsearvostusta elämässäsi. Sinun ei tarvitse toistaa mitään, minkä ymmärrät.

Kysymys:

Mestarit, onko sielulla silmät? Yritän visualisoida sieluni ilman kuorta ja huomaan sen melkein mahdottomaksi. Mitään vinkkejä? Haluan oppia enemmän oppitunneistani. Miksi näen ihmisten pään ympärillä energiaa kuin aaltoilevana hattuna tai kuumasta grillistä tulevana höyrynä? Haluan tietää, näkeekö tuon energian sieluni vai kuoreni. –Heather, USA

Vastaus: On erittäin vaikea visualisoida jotain, mitä ei ole koskaan kokenut, fyysisen mielen ollessa ratkaisija. Sieluilla ei ole minkäänlaista pysyvää kuorta. Ne ovat epämääräistä (muodotonta) energiaa, mikä voi olla niin monessa paikassa, kuin haluaa, liittyä yhteen toisen energian kanssa tai koskettaa kaikkea kerralla. Ei ole mitään tapaa, millä voit oikeasti käsitteellistää tämän niillä kokemuksilla, joita fyysisellä kehollasi on ollut tässä ihmiselämässä.

Monet ihmiset kysyvät, miksi sielun on toisella puolella mahdollista muodostaa mielellä kontakti, kykenemättä puhumaan maan asukkaille. Eihän ole kehoa, kurkunpäätä ja puhetta. Tämä sama pätee kysymykseesi: ei fyysistä kehoa, joten ei sellaisia silmiä, jotka sisältyvät fyysiseen rakenteeseen.

Merkitseekö tämä, etteivät sielut näe? Se riippuu näkemisen määritelmästä. Käytämme käsitettä tai sanaa "tiedostaminen" – kyky tietää, mikä jokin on ja missä se on. Sieluilla on täydellinen tietoisuus, jos niillä on se aikomus. Kaikki on olemassa – se riippuu vain siitä, haluavatko ne katsoa sitä.

Oppituntisi ovat tilanteita, jotka esittäytyvät sinulle pelkoina ja epäilyksinä tästä elämästä. Työstä niiden ja niiden syyn ymmärtämistä. Kyky nähdä auroja – aaltomaisia värähtelyjä toisten ympärillä – saavutetaan avautumalla toisen sielun energiaolemukselle. Sielusi tiedostaa energian ja fyysiset silmäsi antavat sinun nähdä sen jonain entisistä kokemuksista tunnistettavana, koska kurkotat universumin ei-fyysistä elämää kohti.

Kysymys:

Mestarit, mistä kaikki henget/sielu tulevat (alkuperä)? On vanhoja sieluja ja muita, mutta missä sielujen juuret ovat? Olemme jo henki, ennen kuin synnymme maan päälle ja astumme ihmiskehoon, mutta väestö kasvaa. Mistä henget kasvavat? –Avital, USA

Vastaus:

Kaikki sielut ovat osia, jotka on "murettu" Lähde-energiasta. Vähän alla seitsemän miljardia on inkarnoituneena maaplaneetallenne tällä hetkellä. Olemme käsitelleet tätä kysymystä aiemmin kirjassamme "Exploring Reincarnation". Kysymys (sivulla 203) oli: "Miten monta sielua on tällä hetkellä olemassa? Onko uusien sielujen luominen jatkuvaa vai onko se jo tavoitemäärässään?"

Vastauksemme nyt, niin kuin silloin, on: "Teidän numerojärjestelmäänne käyttäen on olemassa lähes triljoona sielua. Kun ajatellaan maaväestöänne, otetaan huomioon, että on satoja muita paikkoja, joissa sielut voivat asua, ja ymmärretään, että sieluja tulee ja menee päivittäin (syntymä ja kuolema) ja jotkut sielut ovat paikoissa, missä vaihtoehtona on hypätä kehoon ja pois kokiessaan eri asioita, vastaus on, että lukumäärä muuttuu jatkuvasti. (Lukumäärä paljonko on maapallolla yhdellä kertaa, ei yksittäisten sielujen kokonaismäärä.)

Yksittäisten sielujen luomisella ei ole mitään erityistä tavoitemäärää. Kaikki osat joita tarvitaan nykyisten oppimisprosessien ylläpitämiseen, ovat olemassa nyt. Tarvitaanko tulevaisuudessa lisää? On liian monta muuttujaa sen sanomiseksi varmuudella, mutta emme odota luotavan yhtäkään lisäsielua."

Kuten voit nähdä näistä luvuista, 9993 miljoonaa sielua ei osallistu elämään tällä planeetalla. Kun otetaan myös huomioon ne sielut, jotka päättävät toistuvasti palata maapallolle kokeilemaan uusia elämänoppitunteja, näyttää epätodennäköiseltä, että tulee sellaisia muuttujia, että Lähteen tarvitsee jakautua lisää.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut hyvin pitkään selittämätön tunne, etten elä 25-vuotiaaksi saakka. Tuntuu siltä, että palaan "kotiin" joko ennen sitä tai 25. vuoteni aikana. En näe itseni elävän pidempään. Minulla on aina ollut tunne, että kotini on jossain tähtien tuolla puolen ja neljä sielua odottaa paluutani. Olen aina ollut itsemurha-altis, koska en pysty hyväksymään nykyinkarnaatiotani. Eräs akaasian lukija kertoi minulle, että tämä tunne on symboli henkisestä transformoitumisesta, minkä kohtaan tällä jaksolla, kun taas eräs astrologi sanoi, että elän luksuselämää tulevaisuudessa. En halua oikeasti mitään muuta enemmän kuin mennä kotiin ja olla rauhassa. Voitteko selittää, mitä tunnen? –Vaishnavee, Singapore

Vastaus:

Luot uskomusjärjestelmän, mikä vaikuttaa elämääsi joka päivä. Tämä sabotoi kykyäsi elää hetkessä ja nauttia universumin virtauksesta ympärilläsi. Kun rakennat rajan ympärillesi, on mahdotonta nähdä sen yli. Rajasi liittyy ikään. Tätä ei ole kirjoitettu kiveen, koska mikään oppituntisi ei sisällä tiettyä loppukohtaa.

Ihmismieli ja aikomus ovat erittäin voimakkaita ja tehokkaita. Amerikan intiaanit päättivät aiemmin, milloin halusivat palata Kotiin. He menivät metsään, istuivat puun juurella ja saivat sielunsa lähtemään fyysisestä kehosta. Tähän valmistelet itseäsi. Miksi? On paljon enemmän, mitä et ole saanut valmiiksi aikomistasi oppitunneista.

Lakkaa yrittämästä saada toisia tekemään päätökset puolestasi. Konsultoi näkijöitä saadaksesi erilaisia näkökulmia. Hyväksyt ne, jotka ovat yhdensuuntaisia unelmiesi kanssa, ja leikittelet kaikella, mikä ei ole. Sinä olet tulevaisuutesi luoja, ei se energia, minkä toiset lukevat ympäriltäsi.

Mikään ei ole pysähtynyt paikoilleen. Kaikki muuttuu. Voit tarkkailla kaikkia mahdollisia suuntia, mitkä ovat ulottuvillasi, tai voit fiksoitua yhteen määränpäähän ja sulkea silmäsi muilta mahdollisuuksilta. Päätös ja suunta on sinun.

Kaikki sielut tulevat jostain muualta, mutta sinulla on koko ikuisuus palata sinne. Älä pidä kiirettä. Sinua odottaa paljon enemmän kuin neljä sielua, mutta voit ottaa niihin yhteyden täältä ja antaa niiden opastaa sinua.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut ongelmia aviomieheni kanssa. Olen huomannut muuttuvani henkisessä etsinnässäni ja hänelle on stressaavaa oivaltaa, että olen nyt erilainen, en hänen hallinnassaan enää. Oman voimani ottaminen ja askeleet kohti kehittyneitä valotaajuuksia ovat erottaneet meidät. Hän on ollut jopa aggressiivinen viime aikoina. Miksi korkeampiin taajuuksiin yhdistyminen on niin vaikeaa perheenjäsenille, jotka elävät edelleen egomielessä? Mitä teen, jos hän ei usko mihinkään, mitä teen tai kerron hänelle? –Maria, Brasilia

Vastaus:

Kun menitte naimisiin, miehesi ja sinä olitte kumpikin kovasti mukana kolmannen ulottuvuuden yhteiskunnassa tuomiten, arvostellen ja arvottaen kaiken, mitä tapahtui ympärillänne tai mihin osallistuitte. Sinä myös taivuit hänen toiveisiinsa ajatellen, että se saisi hänet rakastamaan sinua enemmän. Ei saanut – se antoi hänelle vain tunteen kyvystä kontrolloida ja manipuloida sinua.

Kun tutkit henkistä ydinolemustasi, tiedostit, että irtipäästäminen tarpeesta tuomita ja rakkauden käyttäminen sen sijaan sai olosi tuntumaan kevyemmältä ja paremmalta. Päästit irti raskaasta maanegatiivisuudesta ja korvasit sen ehdottomalla rakkaudella, mikä on kevyempää värähtelyä.

Hän ei ole tehnyt mitään siirtyäkseen eteenpäin lähtökohdastanne. Kun olet oppinut huolehtimaan omasta voimastasi ja luomaan maailman, mikä resonoi paremmin sielusi kanssa, olet kasvanut erilleen miehestäsi ja myös suututat häntä, koska et enää pelkää ja tottele ehdottomasti hänen toiveitaan.

Valintasi ovat vieneet sinut pois kolmannen ulottuvuuden negatiivisesta oletusenergiasta ja saaneet sinut etsimään positiivista rakkausenergiaa. Niiden jotka eivät ole henkisellä matkalla, on vaikeaa tunnistaa negatiivisen maailman ominaisuuksia verrattuna positiiviseen ympäristöön. Ego pyytää säilyttämään "oikean ja väärän" maailman. Tämä on ristiriidassa sen kanssa, että pyrit arviomaan toimiasi ja etsit rakkautta.

Jokaisella sielulla on vapaus valita haluamansa maailma. Sinun täytyy tehdä valintoja tulevaisuudestasi. Haluatko yrittää tasapainotella kummassakin maailmassa? Vai onko aika löytää mukava paikka, missä voit kasvaa nopeammin muiden sekaantumatta asiaan? Kumpikaan valinta ei ole oikea tai väärä – sinun täytyy arvioida polku itsellesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.3. – 24.3.2015 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 10.04.2015 20:47

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
17.3. – 24.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, valaisisitteko minua enkeleistä ja henkioppaista. Puuttuvatko ne elämäämme ja jos näin on, milloin ne tekevät sen ja milloin pidättäytyvät osallistumasta. Kuulevatko ne oikeasti meidät, kun puhumme niille? –Mary, USA

Vastaus:

Sielut jotka eivät ole fyysisessä muodossa, toimivat usein maan päällä olevien neuvonantajina. Operatiivinen sana tässä on "neuvonantajina". Vaikka useimmat ihmiset viittaavat niihin oppaina, ne eivät puutu elämänmatkaanne ja ota siinä ohjaksia.

Kaikilla sieluilla on täydellinen valinnanvapaus, joten niiden on tehtävä jokainen suuntapäätös elämässään. Saatetaan väittää, että ne jotka ovat toisten ihmisten vaikutusvallassa ja tekevät juuri niin, kuin nämä vaativat, eivät tee valintoja, mutta he tekevät. Heidän valintansa on luovuttaa valinnanvapausvoimansa noille kontrolloiville yksilöille. Ainoa oppitunti minkä he oppivat tässä tilanteessa, on olla kontrolloitu ja kokea täydellistä itseluottamuksen ja itsearvostuksen puutetta.

Kun sielut inkarnoituvat ihmiskehoon, ne pyytävät ystäviä Kotona auttamaan toimimalla oppaina. Ne pyytävät, että henget antavat informaatiota, mitä ne eivät kykene näkemään tai tunnistamaan itse. Nämä oppaat eivät anna pyytämättä apua. Niiden on odotettava ihmismuodossa olevien avunpyyntöä. Ne eivät kerro, mitä tehdään.

Ei-fyysiset henget voivat kuulla kaiken, mitä niille puhutaan – ovat he sitten Kotona valossa tai päättäneet pysyä kolmannessa ulottuvuudessa inkarnoitumattomana tai negatiivisena olentona. Valo-olentojen on odotettava pyyntöä ja niiden on kerrottava totuus sellaisena, kuin se on. Negatiiviset henget jotka ovat maapallon kaksinaisuudessa, voivat puuttua asioihin koska tahansa ja johtaa harhaan, tehdä vaatimuksia ja yrittää huiputtaa ihmisiä.

Jos et määrittele, että haluat puhua vain valo-olennoille puhuessasi universumille, kutsut negatiivisia energioita sekaantumaan, jos haluavat. Jos kommunikoit henkien kanssa ja ne sanovat, että sinun täytyy tehdä jotain, ne eivät ole valosta. Valo-olennot antavat sinulle mielipiteitä, mutta pidättäytyvät tyrkyttämästä omia uskomuksiaan.

Kaikkia sieluja jotka ovat ei-fyysisiä, pidetään henkinä. Sanalla "enkeli" on paljon uskonnollisia sivumerkityksiä, mutta se voi viitata myös sieluihin, jotka ovat päättäneet olla oppaita, mutta eivät ole inkarnoituneet ja viettäneet koskaan aikaa ihmiskehossa. Jotkut Lähteen varhaisimmista yksilöllistyneistä osista ryhmiteltiin enkeleiksi. Se on kuvaava sana eikä merkki toisia sieluja korkeammasta asemasta. Kaikki sielut ovat samanarvoisia.

Kysymys:

Mestarit, paras ystäväni R sanoo aina, että hänellä on levottomuutta ja tunne lähestyvästä tuhosta, mikä liittyy hänen rakastamaansa ihmiseen, M. Hän pelkää, että M on lähestymässä kuolemaansa eikä ehkä elä tiettyyn ikään. Hän on kertonut minulle, että hän pystyy visualisoimaan perheen hänen kanssaan, muttei kuvittelemaan heitä vanhana parina miehen lyhyen elinkaaren vuoksi. Nämä ajatukset ovat stressanneet häntä todella, kun yhtäkkiä hän alkaa tuntea, että jotain pahaa on tapahtumassa miehelle. Vaikka he eivät ole enää suhteessa, R rakastaa edelleen M:ää ja uskon, että hän on muodostanut voimakkaan tunne- ja mentaaliyhteyden miehen kanssa. Voitteko selittää, mitä hän tuntee ja voisivatko he mitenkään olla yhdessä. Rakastaako M ylipäätään R:ää yhtä ehdottomasti kuin R tätä? –V., Singapore

Vastaus:

Ystäväsi on luonut illuusion elämästä, minkä hän haluaisi saada. Koska tämä mies ei rakasta häntä ehdottomasti, hän kuvittelee vaihtoehtoisen ratkaisun sille, että he viettävät loppuelämänsä yhdessä. Tämä loppuminen, miehen elämän päättyminen, antaa hänelle tekosyyn, etteivät he ole suhteessa.

Ystäväsi oppitunti tässä tilanteessa on oivaltaa, ettei hän voi vaikuttaa mihinkään, mitä tälle miehelle tapahtuu, ja että hänen tarkoituksensa maan päällä on oppia, kuka hän on, eikä viettää aikaansa kuvitellen itseään jossain unelmassa. Hän jatkaa mieluummin keksimässään maailmassa kuin tiedostaa todelliset tapahtumat ympärillään. Hän juoksee karkuun ja piiloutuu todellisuudelta.

Mies erosi hänestä ensisijaisesti hänen kiihkeytensä ja haaveilunsa vuoksi. Ainoa tapa heidän yhdessä olemiseensa on, että mies päättäisi antaa hänelle uuden mahdollisuuden. Tätä ei tapahdu, ellei ystäväsi elä hetkessä siinä todellisuudessa, minkä mies jakaa.

Tämä pakkomielle on epäterve ja se vie hänet negatiiviseen elämään, missä tapahtuu asioita onnettomien lopputulosten toteuttamiseksi. Elämänsä uudelleentekemiseksi hänen täytyisi luopua siitä egon tuomitsemisesta, että tämä on ainoa mies häntä varten, karistaa kaikki negatiivisuus, mikä estää tyydyttävän suhteen ilmentymisen, ja opetella rakastamaan itseään ja tätä matkaa, mille hän on lähtenyt.

Itsensä rakastaminen ei ole itsekkyyttä, vaan valittujen oppituntien ja niiden toimien hyväksymistä, joita vaaditaan oppituntien ymmärtämiseksi täysin.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut aina valtava ongelma löytää jotain, mitä rakastaisin – sekä ihmisiä että työtä. Olen jopa pelännyt, etten kykene lainkaan rakastamaan. Niinpä rakkauden löytäminen on ollut aina ainoa aito kiinnostukseni ja siksi olen yrittänyt löytää jotain, mitä rakastaisin todella, mutten ole koskaan onnistunut täysin. Kunnes nyt. Muutaman viime vuoden olen tuntenut äärimmäistä rakkautta erästä kohtaan, jonka kanssa en voi olla suhteessa. Tunnemme toisemme vain etäältä. Silti kummallisesti tämä tunne näyttää olevan yhteinen, mikä tekee siitä vielä uudempaa minulle. Kuka tämä sielu on minulle ja miksi valitsimme tämän tilanteen (eläminen erillään, mutta kaivaten)? Olenko liian vaikea ja itsekäs ihminen kyetäkseni koskaan elämään jonkun kanssa rauhassa ja harmoniassa, rakastavassa ja jakavassa pitkäaikaisessa suhteessa? –Hannah, Suomi

Vastaus:

Pääoppituntisi tässä elämässä on löytää rakkauden kaikki puolet. Rakkaus ei ole vain romanttista kumppanuutta toisen kanssa – se on myös perheen, työtovereiden, tuttujen, elämänpolun ja mikä tärkeintä, itsensä rakastamista. Rakkaudessa on monta kerrosta, kuten fyysinen, mentaalinen, tunne ja henkinen.

Yksi rakkauden merkki on kaikkien vaiheiden täydellinen hyväksyminen liitossa toisen kanssa tai itserakkauden tapauksessa sen hyväksyminen, että kaikki ilmestyy elämääsi sen vuoksi, että oppisit sen, mitä halusit.

Rakkaus mitä tunnet tällä hetkellä, koostuu mentaalisesta, tunne- ja fyysisestä osasta. Ajatuksesi vakuuttavat sinulle, että tämä ihminen on sinua varten. Sinulla on tunnereaktio, huuman tunnetta ja lämpöä kehossasi aina, kun ajattelet tätä ihmistä tai olet kontaktissa hänen kanssaan, missä on mukana fyysinen kehosi ja mielesi.

Myös tämä sielu yrittää oppia rakkaudesta, koska ei ole saanut tyydytystä. Olette luoneet keskinäisen tärkeän oppimisriippuvuuden. Tutkimistilanne on tapaamisenne syy. Kumpikin teistä kokee rakkaustunteita ensimmäistä kertaa.

Et ole vaikea tai itsekäs persoona – vaan sellainen joka opettelee oppitunteja. Yksi ongelmasi on se voimakas odotus, ettei elämäsi voi olla täydellinen, ennen kuin olet rakastavassa ja jakavassa suhteessa toiseen. Voit rakastaa toista ainoastaan siinä määrin, kuin rakastat itseäsi. Jos et rakasta itseäsi, et voi rakastaa toista, ja siksi ketään toista ei esittäydy sinulle liittotarkoituksessa.

Hankkiudu eroon suhteisiin liittyvästä negatiivisuudestasi, opettele rakastamaan työtä, mitä teet itsesi ymmärtämisessä, ja ilmennä sitten kumppani itsellesi.

Kysymys:

Mestarit, usein sanontaan, ettei maan päällä ole oikeita tai vääriä päätöksiä eikä kukaan ole vastuussa kestään toisesta. Mutta jos olemme siirtymässä henkistä kehitystä kohti, meidän pitäisi varmasti tehdä kaikki voitavamme toisten auttamiseksi ja entä vastuu lapsistamme? Ja päätökset joita teemme ja joiden tiedämme aiheuttavan murhetta toisille? Yritän auttaa ihmisiä aina, kun voin, vaikka joskus tunnen, että olen perheeni orja eikä minua arvosteta, ja riitamme masentavat minua. Onko jotain muuta, mitä minun pitäisi tehdä elämälläni, kuin olla aviomieheni käskyläinen? Olettaisin sen aiheuttavan järkytystä, jos lähtisin. Vai olenko vain itsekäs? –Jane, Kreikka

Vastaus:

Sekoitat ei-tuomitsevat henkiset käsitykset ja tuomitsevat ihmisen ego-opit. Yhteiskunta muodostaa ihmisistä ryhmiä, kuten perheitä ja eri järjestöjä, jotka on suunniteltu edistämään ideologioita, ja se vaatii hyviä kansalaisia auttamaan väestöä yleisesti, jottei se ole liian raskasta hallitukselle.

Henkinen matkasi on yksittäisen sielun matka ja lähtösi ihmiskokemukseen keräämään tietoa ja oppimaan oppitunteja viisauden lisäämiseksi, sai sinut tulemaan kaksinaisuuteen (negatiivisuus) alun alkaen. Huolesi, että tarvitsee auttaa muita, on ristiriidassa sen kanssa, että jos autat yksinomaan toisia, et kykene tekemään omaa työtäsi. Rikas mies joka antaa kaikki rahansa köyhille, tulee yhtä köyhemmäksi kuin he.

Vastuu lapsista jotka ilmestyivät valinnastasi synnyttää heidät, viittaa niihin elämänoppitunteihin, joita halusit kokea. Se ei merkitse elämän mittaista velvollisuutta, koska se estäisi heitä oppimasta omia oppituntejaan.

Ainoa henkinen vastuu on oppimisellesi. Jos sinun täytyy tehdä jotain, mikä vaikuttaa muihin, mutta mikä on tarpeellista oppimisellesi, niin nuo toiset ovat aiemmin laittaneet itsensä saamaan tuon kokemuksen. Toisten elämään puuttuminen voi estää heitä saamasta tarvitsemiaan kokemuksia.

Monet tietämättömät sielut eivät halua ottaa vastuuta teoistaan, joten he panevat jonkun toisen huolehtimaan itsestään – kuten olet nähnyt perheessäsi. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta olla toisten hyväksikäytettävänä ja orjuutettavana. Sen hyväksyminen, että sinulla on valinnanvapaus lähteä pois, on yksi oppitunti, jonka tulit oppimaan.

Sinun ei tarvitse huolestua heistä. Opettele vain rakastamaan itseäsi ja tee, mikä tuntuu oikealta sinulle. Kunnioita sitä matkaa, mikä on yksinomaan sinun.

Kysymys:

Mestarit, Lähdekäsityksenne ei ole todellinen Lähde. Koska Lähde on kaikkitietävä, se tietää jo kaiken, mitä voidaan saada negatiivisuudesta. Olette luoneet kahtiajaon, missä teidän maailmanne on positiivinen ja meidän maailmassanne on kaksinaisuus. Kaikki erillisyys on mielen rakentamia harhakuvia. Olette luoneet tämän erillisyyden ulkoistaaksenne negatiivisuuden ja oppiaksenne näkemyksiä siitä Toni-kanavan kautta. Yritätte purkaa erillisyyden, mutta ette silti kykene olemaan yhtä niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa olette yhteydessä. Suurin haaste on fyysinen ilmentäminen, näin ollen on fiktionne aikafiktioon perustuvasta reinkarnoitumisesta. Tämä on toinen haaste – eläminen useammassa samanaikaisessa historiassa – mihin ette pysty ja elätte edelleen lineaarisissa neljännen ulottuvuuden historioissa. –George, Iso-Britannia

Vastaus:

Käsityksesi Lähteestä kariutuu siihen oletukseen, että siinä positiivisessa ja ehdottomasti rakastavassa energiassa mikä on Lähde ja sen ympäristö, on yhtään negatiivisuutta. Koko ihmiskokeilu – eläminen ja valintojen tekeminen negatiivisen ja positiivisen kahtiajaossa – oli tarpeellinen, koska kaikkitietävä Lähde pystyi kokemaan vain sen, mitä oli olemassa. Tuolloin kaikki mitä oli olemassa, oli positiivista rakastavaa energiaa tai täydellistä.

Lähde pystyi kuvittelemaan tilanteen, mikä oli täydellisyyden vastakohta, mutta sitä ei ollut koskaan koettu, koska sitä ei ollut olemassa. Tästä syystä maapallo luotiin ja Lähteestä murrettiin osia, sieluja, elämään ja keräämään viisautta siitä.

Ihmiset – millä tarkoitamme sieluja, jolla on fyysinen elämä – luovat todellisuutensa niiden harhakuvien kautta, jotka he päättävät hyväksyä. On niin monia mahdollisuuksia, kuin on sieluja, jotka seuraavat henkilökohtaisesti valittua matkaa. Ainoastaan kaksinaisuudessa jokin tuomitaan oikeaksi tai vääräksi ihmisegon perusteella. Tämä viittaa myös sinun julistuksiisi.

Aika on harhaa, mitä mitataan maan liikkeellä auringon ympäri. Ainoastaan jos nämä planeetat ovat osa todellisuuttanne, tätä mittaa voidaan käyttää puhuttaessa samanaikaisuudesta tai historiakäsityksistä. Ilman lineaarista aikarajoitusta kaikki on olemassa samanaikaisesti ja fokuspisteesi erottaa sen, mitä tarkkailet.

Oivallus siitä, että sielu valitsee useampia kokemuksia maapallolla ja tietoisuus siitä, mitä on opittu kullakin vierailulla, ei ole useimpien ihmisten tietoista tietoa. Nuo muistot ovat sielulla tiedostamattomassa mielessä, mitä useimmat kutsuvat korkeammaksi itseksi ja mihin voidaan päästä käsiksi syvässä meditaatiossa tai hypnoosissa.

Toistamme sen, mitä olemme sanoneet monta kertaa: hyväksy se, mitä sanomme, vain jos se resonoi sisälläsi nyt – laita se muuten varastoon siltä varalta, että se resonoi joskus toiste.

Kysymys:

Mestarit, koin äskettäin kolme erittäin tuskallista tilannetta: ainoan lapseni kuolema, autoni ryöstäminen aseen kanssa ja vaimoni viimeinen voitelu. Nuo tilanteet ovat johtaneet minut etsimään tietoa kuoleman jälkeisestä elämästä, sieluterapiaa, olen hylännyt järjestäytyneen uskonnon ja olen parhaillaan psykiatrin hoidossa. Pystyin palaamaan osa-aikatyöhön ja hoitamaan vaimoani, mutta on aikoja, jolloin minusta tuntuu, että elämänoppituntini ovat valmiit enkä löydä syytä jatkaa eteenpäin. Voitteko antaa näkemyksiä siitä, miksi nämä tunteet tulevat pintaan? Ja onko mitään neuvoa toistumisen estämiseksi? Puhun oppaideni kanssa ja pyydän positiivista energiaa. Minulta on alkanut lähteä pigmentti ihostani, mikä on lisännyt ajatuksia suunnitelmasta lähteä tältä maatasolta. Auttakaa!!!! –Kris, Guyana

Vastaus:

Olet sielu, jolla on ollut monta elämää maan päällä ja siksi olet valinnut hyvin vaikeat oppitunnit tässä elämässä. Matkasi on ollut tutkimista – ensin ihmisyhteiskunnan tuomitsevien puolien ja nyt kaivautumista syvemmälle sielusi henkiseen ydinolemukseen.

Järjestäytyneet uskonnot auttoivat sinua elämäsi varhaisemmissa vaiheissa, mutta ne kertoivat sinulle, mitä ajatella ja tehdä ilman minkään panoksen pyytämistä sielultasi. Sieluterapia mihin sisältyy tietoa ja viisautta sielun toistuneilta matkoilta, salli sinun kerätä informaatiota tiedostamattomasta korkeammasta itsestäsi tai sielustasi, sisäisiä tuntemuksiasi käyttämällä.

Kun saat lisää tietoisuutta siitä, kuka todellisuudessa olet sieluna, lisää tunteita entisten elämien kokemuksista tulee esiin ja saa sinut muistamaan, millaista on olla Lähde-energian ehdottomassa rakkaudessa tai Kotona, kuten kutsumme sitä. Silloin kun maapallo antaa kamalia haasteita, on lohduttavaa ajatella Kodin autuutta. Halusta olla siellä tulee ylivoimainen.

Sinun täytyy arvioida, mitä olet saavuttanut tässä elämässä ja onko jotain muuta, mitä haluat tehdä ennen lähtöpäätöstä. Muutos pigmentissäsi on puhtaasti fyysinen ilmiö eikä se liity mitenkään henkiseen matkaasi tai kehitykseesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron