Selacia (selacia.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

15.11.2009 OLETTE MAAILMAN VALO - VAATIKAA TAKAISIN ILONNE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:39

OLETTE MAAILMAN VALO - VAATIKAA TAKAISIN ILONNE

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
15.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä olette suureksi uudelleenjärjestelyksi nimitetyn vuoden lopussa. Teitä ja yhteiskuntaanne tehdään uusiksi, ja kun tämä sylki on viimein valmis, ette tunnista nykyistä elämäntapaanne tai sitä, miltä teistä tuntuu maan päällä eläminen.

Kun talouttanne ja muita rakenteitanne rukataan, jokainen teistä tutkii uudestaan arvojaan, tavoitteitaan, ihmissuhteitaan jne. Tämän arvioinnin myötä tunnette kokonaisen tunnekirjon - ahdistuksesta ja epävarmuudesta kiitollisuuteen ja iloon.

Vuoden 2009 viime hetkien aikana on läsnä laajentunutta energiaa, mikä antaa teille suuria "henkiaukkoja" toisiin ulottuvuuksiin. Tämä merkitsee laajentunutta näkökulmaa näkemästänne, laajentunutta tunteiden havaitsemista ja laajentunutta kykyä siirtyä tietoisuuden korkeammalle värähtelytasolle.

Tämä energia auttaa teitä yhdistymään moniulotteisen itsenne kanssa. Osana tätä yhdistytte luonnollisesti enemmän sydämeenne, intuitioonne, rohkeuteenne ja kykyynne antaa anteeksi ja päästää irti.

Moniulotteinen itsenne on aina niissä korkeammissa taajuuksissa, jotka sisältyvät 2012-ikkunaan. Vaatikaa tuo itse nyt.

Tunnistakaa, että olette maailman valo.

Olette täällä nyt säteilemässä tuota valoa. Kun sisällätte enemmän valoa ja säteilette sitä sydänkeskuksestanne, siirrytte pois tuskastanne. Tämä tapahtuu, koska teistä tulee tietoisempi niistä malleista, jotka ovat pitäneet teidät jähmettyneenä pelosta.

Pystytte näkemään nämä mallit selvemmin ja teillä on vähemmän vastustusta kohdata ne suoraan. Kun teette tämän tässä seuraavassa syklissä, sinkoudutte elämään, missä on enemmän iloa.

Jumalitsenne joka asuu ihmismuodossanne, on luonnostaan iloinen. Se on luonnostaan myös rakastava ja peloton. Tämä on ajaton ja luonnollinen itsenne. Se ei tarvitse mitään ulkoista asiaa tai olosuhdetta tunteakseen iloa.

Niinä päivinä kun olette onneton ja tyytymätön asioiden tilaan, muistakaa, kuka olette ytimessänne. Muistakaa, että energiakenttänne kalibroituu jatkuvasti uudelleen tällä hetkellä. DNA:nne muuttuu ja sopeutuu, jotta voitte sisältää lisääntyvän määrän valoa. Noita muutoksia tapahtuu vielä nopeammin, kun työskentelette tietoisesti DNA:nne kanssa.

Uusia energiatasoja on käytössä

Olette pääsemässä sellaisille energia- ja informaatiotasoille, joita ette aiemmin pystyneet edes kuvittelemaan. Muutoksia tapahtuu hyvin nopeasti ja teille on usein haasteellista nähdä oikein se, miten paljon muututte. Luottakaa kuitenkin, että pääsette todella uusille tiedostamistasoille, kun edistytte. Intuitionne korostuu ja herkkyystasonne laajenee.

Ylösnousemusoireita

Fyysisellä tasolla tämä merkitsee usein ylösnousemusoireita. Totutte tähän. Opitte ymmärtämään eron tilapäisen päänsäryn tai flunssamaisten oireiden ja sellaisen vakavan tilan välillä, mikä vaatii lääkärin hoitoa.

Joskus teillä on fyysistä painetta, mikä osuu jonnekin näiden kahden kategorian välille, esim. päänsärkyä mikä tulee epätasapainosta hermojärjestelmässänne tai ruuansulatuksessanne. Kun kehonne sopeutuu jatkuvasti uudelleen korkeampiin taajuuksiin, teidän ehkä täytyy tehdä muutoksia itsehoitoonne, ruokavalioonne tai DNA:ssa pidettyihin uskomusjärjestelmiin.

Tietoisuusmuutokseen liittyy energiaa ja tiedostamista. Ette pysty tehokkaasti sisältämään korkeammalla värähteleviä energioita, jos olette poissa tasapainosta jollain tasolla - fyysisellä, tunne-, mentaali- tai henkisellä tasolla.

DNA-tason mallit

Nämä ajat tuovat luonnollisesti esiin vanhoja, keskeneräisiä kysymyksiänne. Tämä merkitsee toimimattomia malleja menneisyydestänne. Esim. DNA-tason malli, johon liittyy valtakysymyksiä, saattaa tulla pintaan ja sytyttää eräänlaisen punaisen merkkivalon hermojärjestelmässänne. Koska monilla näistä malleista on juurensa menneissä elämissä ja sukulinjassanne, saatatte olla huomaamatta sen, mitä todella tapahtuu, ja ajattelette oireidenne olevan jotain muuta. Saatatte myös ajatella, että teillä on paniikkikohtaus tai jotain pahempaa.

Kun tartutte entisiin malleihinne ja säännöllisesti päivitätte itsehoito-ohjelmaanne ja ruokavaliotanne, rentoudutte enemmän omaan energiamuutokseenne. Kun valitsette ruokaanne ja itsehoitoanne, hyvä kysymys esitettäväksi on tämä: "Tukeeko tämä aine tai ruokavalio minua energiataajuuteni nostamisessa?" Vastaus tähän kysymykseen auttaa teitä päättämään parhaat toimenpiteet.

Tietäkää, että kun taajuutenne on tarpeeksi korkea, sairaudet eivät voi kukoistaa kehossanne. Olette myös iloisempi!

Muistakaa joka päivä, että elätte historiallisia hetkiä maapallolla. Ihmiskunnan - ja oman menneisyyteenne - salaisuudet tulevat valoon. Se on myös aikaa, jolloin voitte päästä merkittävästi suurempaan energiavauhtiin luodaksenne sellaisen maailman, missä olette kauan pyrkineet asumaan. Nämä kaksi transformatiivista tekijää tekee tästä hyvin ainutlaatuista aikaa elää.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

28.11.2009 VALINTOJA IHMISKUNNAN 11. HETKELLÄ

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:40

VALINTOJA IHMISKUNNAN 11. HETKELLÄ

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
28.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kulkiessanne ylösnousemusprosessin läpi teette luonnollisesti erilaisia valintoja kuin aiemmin. Nämä ovat korkeamman tietoisuuden valintoja, joita syntyy suuremman valomäärän sisältämisestä. Nämä uudet valinnat usein mitätöivät aiemmin tekemänne valinnat. Tämä on tarkoituksenmukaista, koska olette nyt viisaampia. Avaimena tässä on päivittää jatkuvasti näkemyksenne siitä, kuka luulette olevanne ja mitä ajattelette, että teidän "pitäisi" seuraavaksi olla. Tämä on oleellista kyetäkseen tekemään korkeimpia valintoja tällä hetkellä.

Usein ihmiset tuntevat, ettei heillä ole vaihtoehtoja siinä, mitä tapahtuu. Tämä on tietysti harhaa, sillä teillä on aina vaihtoehto jollain tasolla. Haasteena ovat ego ja alitajuinen mieli. Voisitte tietoisesti sanoa itsellenne, että teette jotain tai että haluatte jotain. Kuitenkin toinen osanne valitsee jotain muuta - alitajunta todellisuudessa pyörittää show'ta! Tämä on melkoinen pulmatilanne. Avaimena on työskentely DNA:nne ja alitajuntanne kanssa, jotta mielenne työskentelee teidän puolestanne eikä teitä vastaan.

Tiesittekö, ettei sellaista asiaa kun "onnekkuus" ole olemassa? Voitte tietysti tuntea olevanne onnekas, mutta "onnekkuus" ei ole oikea sana kuvaamaan tietoisen luomisen tuloksia! Ei ole mitään sattumanvaraisia tapahtumia, ei mitään vahingossa tapahtuvia tapaamisia, ei mitään satunnaiskohtaamisia. Olette mestariluoja joka hetki ja ne energiat, mitä loitte eilen (mukaan luettuna menneet elämät!) laittavat liikkeeseen sen, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tuntekaa kiitollisuutta hyvistä asioista.

Joinain päivinä tunnette olevanne onnekkaita. Toisina päivinä tunnette kenties olevanne epäonnisia. Oppikaa laajempi näkemys näistä vastakohdista. Keksikää, miten löydetään tasapaino ja neutraali näkemys siitä, mitä tapahtuu. Silloin kun otatte tavaksenne nimittää tapahtumia hyviksi tai huonoiksi, olette aina viimeisen nimeämisenne armoilla.

2012-aikaikkunan muutosten aikana avaimenne tervejärkisyyteen ja sisäisen rauhan löytämiseen on kasvaa ulos ehdollistuneesta tarpeestanne siihen draamaan, mihin usein liittyy hyvä ja huono. Silloin kun voitte oppia rentoutumaan siihen, mitä on, ja todella hyväksyä sen tuolla hetkellä, teillä on enemmän positiivista energiaa luoda "hyviä" hetkiä ja vähemmän todennäköisesti "huonoja" hetkiä.

Elätte maapallon massiivisten muutosten 11. hetkeä. Muistakaa, että olette oleellinen osa näitä muutoksia. Ne eivät ole jotain teille tapahtuvaa, vaan jotain mitä te ja muut luotte ajan kuluessa. Pitkän aikaa, jo ennen syntymäänne, olette valmistautuneet asumaan aivan uudella maapallolla. Tässä elämässä alatte saada tietoisen kuvan siitä, millainen tuo maailma on.

Nyt on oleellista oppia luomaan tietoisten valintojen avulla. Tiedätte todella, miten se tehdään. Tuo kyky on koodattuna DNA:hanne.

Muistakaa tämä, kun siirrytte tämän vuoden viime päivien läpi ja valmistaudutte laajentuneisiin energioihn vuonna 2010. Energiat joihin olette tottuneet lähimenneisyydessä, muuttuvat tälläkin hetkellä. Nopeutumisen yksi vaihe on menossa ja monia asioita tapahtuu kulissien takana. Muututte näissä nopeutuvissa energioissa. Muutostanne tapahtuu niinäkin aikoina, jolloin tunnette seisovanne paikallaan!

Tuntuuko usein siltä, että olette odotuskannalla? Tuntuuko siltä, että "jotain" on kohta tapahtumassa, mutta ette tiedä mitä? Tuntuuko sitä, että odotatte jotain, mitä se onkin? Älkää odottako. Olkaa valoanne nyt. Muistakaa, että te luotte sen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tehkää tuosta luomuksesta jotain sellaista, mistä olette ylpeitä 300 vuotta.

Tietäkää, että näiden aikojen suuri muutos on erilainen kuin mikään muutos, minkä läpi olette kulkeneet maan päällä. Hyvin todennäköisesti olette olleet täällä muissa muutoksissa. Atlantis voi olla yksi niistä. Älkää keskittykö menneisyyteen ja kantako huolta siitä, että toistatte menneet virheet. Keskittykää vain nyt-hetkeen ja siihen valontäyteiseen tulevaisuuteen, minkä haluatte luoda muitten ihmisten kanssa! Tietäkää, että teitä rakastetaan. Tulette onnistumaan.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät valollamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

5.12.2009 YLÖSNOUSEMUSPROSESSINNE KIIHTYMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:41

YLÖSNOUSEMUSPROSESSINNE KIIHTYMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
5.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Viime viikkoina olette saaneet paljon laajentuneempien henkienergioiden tulvan, mikä on siemen seuraavan suuren hyppäyksen tekemiseen. Mitä tarkoitamme tällä? Nämä laajentuneet henkienergiat ovat osa ylösnousemusprosessinne kiihtymistä. Tämä merkitsee teidän ja maapallon ylösnousemusta.

Ylösnousemus liittyy värähtelyynne. Se liittyy taajuuteen ja tietoisuuteen. Se on sekä henkilökohtaista että planetaarista eli kun muutatte taajuuttanne, uusi energianne alkaa luoda uudentyyppistä energiaa planeetalle.

Nimittäin te ja muut valotyöntekijät olette luova voima sen takana, mitä koette maan päällä. Teidän tietoisuutenne vaikuttaa muutosvauhtiin. Päätätte, mitä tuleman pitää.

Tämä päättäminen ei ole ajattelua tai vahvistamista käyttäen "paikallisaivojanne". Sitä ei voi pakottaa tahdollanne. Se tulee sydämestä. Se tulee luonnollisesti sisäiseen rakkauteen ja iloon pääsemisestä ja niiden ilmaisemisesta. Se on siirtymistä pois siitä pelosta, mikä on hallinnut teitä sukupolvien ajan.

Siirtymisenne pois pelkoon perustuvasta ehdollistumisesta ei ole helppoa. On paljon poisopittavaa, paljon muistettavaa ja paljon löydettävää siitä, miten siirtyä taitavasti pois 3D-todellisuudesta.

3D-todellisuus on lineaarista ja pelkoon perustuvaa. Pelko tukkii kykynne ilmaista rakkautta ja eheyttä. Se tukkii kykynne yhdistyä iloonne ja joskus se saa teidät myös sabotoimaan itseänne niin, että te ette pysty tuntemaan iloa luonnollisesti sisällänne. Eläessänne tässä pelkoon perustuvassa taajuudessa ette pysty todella tajuamaan sitä ihmettä, mitä on olla henkenä ihmiskehossa.

3D-luonnollanne on vain vähän ymmärrystä toisista ulottuvuuksista ja maailmoista. Se ei pidä muutoksesta. Tämä matalamman tiheyden olemassaolo on ollut ihmisen ehdollistamista tuhansien vuosien ajan. Älkää tuomitko itseänne sen kokemisesta tai nimittäkö itseänne "vääräksi", kun olette edelleen hetkittäin jumissa 3D:ssä.

Nousette korkeampaan energiataajuuteen, kun alatte nähdä totuuden ja löytää taas jumalaisen luontonne. Kyse on evoluutioprosessista, mikä tapahtuu ajan kuluessa. Tämän päivän 2012-ikkunassa, kun maapallo siirtyy lähemmäs galaktista keskusta, tämä evoluutioprosessi kiihtyy kovasti. Ei ole mitään takuita siitä, miten nopeasti ylösnousemuksenne tapahtuu - tämä riippuu jokaisesta teistä.

Oletteko huomanneet, että toiset päivät ovat helpompia kuin toiset? Useimmat ihmiset pystyvät olemaan pelottomia ja rakastavia osan ajasta. Haasteena on ylläpitää tämä korkeampi taajuus, silloin kun joku kritisoi teitä, kun joku toinen saa ylennyksen tai kun teillä on jokin suurempi menetys tai pettymys. Se ei ole helppoa silloin.

Tehtävänänne on nyt tämän ylösnousemusprosessin aikana olla horjumattoman päättäväinen ja johdonmukainen toiminnassa, mikä tulee sydämestänne. Teidän on tehtävä se silloinkin, kun ette näe välittömiä tuloksia. Lopultahan tarve välittömään mielihyvään on egon ja rajallisen 3D-todellisuuden temppu.

Nyt on elintärkeää, että kehitätte sisäistä vahvuutta, mikä auttaa teitä lähestymään maailmaa auliina, omapäisyyden sijasta. Aulius voi olla kärsivällinen ja odottaa positiivisten energioiden ilmentymistä. Se luottaa hyvään ja kannustaa teitä jatkuvasti toimimaan tavalla, missä energianne kulkee spiraalina ylöspäin, ei alaspäin.

Prosessinanne on nyt oppia kyseenalaistamaan vallitseva tilanne pelottomasti ja kutsua sisään se uusi totuustaso, mitä ette ole voineet aiemmin kuulla. Tätä ei kukaan toinen sukupolvi ole tehnyt samalla tasolla - yhtä nopeasti ja rivakasti edistyen. Älkää aliarvioiko tätä niinä päivinä, kun teistä tuntuu, ettei mitään tapahdu.

Nyt on merkittävää se, että opitte vastaanottamaan täysin uudella, korkeammalla tavalla. Tässä uudentyyppisessä vastaanottamisessa on tasoja, aivan kuin on kyvyssä olla peloton. Avaimena tässä on alkaa tunnistaa uudet totuustasot - vastaanottamishetkellä.

Moniulotteinen näkökulma - ei 3D - antaa teille laajemman näkemyksen. Kaikki ei ole sievää tai kivaa. Näette itsestänne asioita, jotka olisitte mieluummin näkemättä. Näette toisista ihmisistä ja yhteiskunnasta asioita, jotka saavat teidät miettimään, ovatko asiat todellisuudessa pahentumassa eivätkä parantumassa.

Toisilla kerroilla paljastamanne totuus tuo teille suurta iloa. Tunnistatte jonkin piirteen jumalaisesta luonnostanne ja tuolla hetkellä äsken kokemanne vaikeudet häipyvät mielestänne.

Se on kuin palaamista kotiin pitkän ja haastavan matkan jälkeen. Vedätte syvään henkeä, katselette tuttua ympäristöä ja etsitte mukavan tuolin. Jännittyneisyys mitä tunsitte matkalla, on mennyttä ja tunnette rauhaa. Mikään ei tietysti ole oikeastaan muuttunut, paitsi suhteenne omaan kokemukseenne. Pystytte muuttamaan mielenne korkeampaan taajuuteen ja tämä muuttaa kokemuksenne.

Muita esimerkkejä korkeampien taajuuksien ylläpitämisestä ovat ne hetket, jolloin tunnette niin suurta yhteyttä koko elämään, että kellutte ikään kuin tyynellä merellä. Näitä hetkiä voi syntyä yksin tai ihmisryhmässä. Kun niitä syntyy, tietäkää, että ne ovat peräisin sisältänne, kun olette yhteydessä korkeampaan taajuuteen. Kyse ei ole ulkoisista olosuhteista.

Opettelette nyt ylläpitämään näitä korkeampia taajuuksia sisällänne suuremman osan ajasta. Lopulta, kun asutte 5D-todellisuudessa, näistä uusista energioista tulee yhtä normaaleja, kuin mitä olette kokeneet aiemmin. Katsotte silloin 5D-todellisuuttanne normina.

Siihen saakka voitte kokea hidastustöyssyjä matkan varrella. Esimerkiksi kun opettelette löytämään oman keskuksenne, vaihtelette joskus korkeavärähteisen autuuden ja matalavärähteisen pelon välillä. Kun tätä tapahtuu, voi olla haastavaa ankkuroida tuntemaanne autuutta täysin fyysiseen todellisuuteenne.

Ylösnousemus ei merkitse planeetalta lähtemistä ja lentelemistä autuuskuplassanne. Teidän on tarkoitus tuoda henki ja autuus fyysisyyteenne.

Sitä rakkautta ja iloa, mitä olette, on ilmaistava täysin sisällänne. Vasta sitten voitte olla vapaa, onnellinen ja eheä. Tätä itse asiassa jokainen teistä on tullut tänne tekemään. Olette täällä löytämässä tämän jalokiven itsellenne ja jakamassa sen toisten kanssa maailmassanne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillanne. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

16.1.2010 VALONTÄYTEISEMMÄN MAAILMAN LUOMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:42

VALONTÄYTEISEMMÄN MAAILMAN LUOMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
16.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

(Kanavointi annettiin Maailman kanavointitapahtumassa)

Vuoden 2010 aikana te ja maailmanne jatkatte massiivisessa uudelleenjärjestelytilassa. Maailmanne uudelleenjärjestely vie aikaa. Viime vuonna laitettiin paikoilleen suurimittaisten muutosten rakennuspalikoita. Lisäätte näitä ja sitten työskentelette uusien rakenteiden kanssa tulevalla aikajaksolla.

Muistakaa, että kulissien takana tapahtuu paljon sellaista, mitä ette voi havaita perinteisesti aistimalla.

Teillä on hetkiä, jolloin olette levottomassa ja kuitenkin näennäisen tyynessä muutoksessa, kun katselette ja osallistutte tähän ainutlaatuiseen muutosjaksoon. Joskus olette ehkä kärsimättömiä toivoen, että jotain konkreettisempaa tapahtuisi. Toisina aikoina teitä saattaa pyörryttää tapahtumien nopeus ja valtavuus.

On myös keskitie, paikka missä olette tasapainoisempia muutosten aikana. Koska elätte vastakohtien maailmassa, huomionne todennäköisesti kuitenkin kohdistuu äärimmäisyyksiin. Tämä merkitsee sitä, että huomaatte keskittyvänne enemmän niihin hetkiin, jolloin asiat näyttävät liikkuvan liian hitaasti tai jolloin asiat näyttävät olevan pois hallinnasta.

Yhdestä asiasta voitte olla varmoja tällä hetkellä: maailmaanne tehdään uusiksi, koska siitä on tullut toimimaton. Sitä järjestellään uusiksi, jotta uudentyyppisen ihmisen sallitaan tulla esiin. Teillä ei ole tiedostoja siitä, miltä tämä näyttää, eikä teillä ole myöskään oikeaksi todistettua metodologiaa tämän ennenkuulumattoman urotyön tekemiseen.

Merkitön polku

Kulkemallanne polulla ei ole merkkejä. Se mitä on takananne polulla, on jätettävä taakse. Sitä ei kuitenkaan voi toistaa. Ette voi ottaa kopiota siitä, mitä on tehty aiemmin. Ette voi myöskään taata, miten seuraava vaihe tulee esiin.

Se mitä edessänne polulla on, on epävarmaa. Ei ole ennakkotapausta siitä, miten navigoitte näitä epävarmoja vesiä ja luotte valontäyteisempää maailmaa. Vanhimpanne ja kaukaisen viisauden säilyttäjät voivat antaa teille suuntaviivoja siitä, mitä suureen tietoisuusmuutokseen liittyy. Heillä on kokemusta tämäntyyppisistä energioista. Vanhimpanne eivät kuitenkaan voi kertoa teille omasta kokemuksestaan siitä, miten te teette muutoksen tällä kertaa. Tämä johtuu siitä, että he eivät ole eläneet tässä ainutlaatuisessa risteyksessä, mikä nyt on edessänne.

Leima DNA:ssanne

Luotte muutosta omalla tavallanne, sitä tekemään koodatun sisäisen energialeimanne avulla. Tämä leima on DNA:ssanne. Monina päivinä kadotatte ehkä tämän ja elämän suuremman kuvan näkyvistä, kun uppoudutte maallisiin askareisiin. Saatatte tuntea, että teillä on vain tavanomaisia stressejä, tavanomaisia sydänsuruja ja tavanomaisia saavutuksia.

Olette ehkä vakuuttuneita siitä, että valaistunut maailma on kaukainen unelma. Epäilette ehkä, tapahtuuko todellisuudessa mitään merkittävää, kaikesta mediahuomiosta ja valotyöntekijäyhteisön kertomasta toisenlaisesta tarinasta huolimatta.

Viisaampi osanne, joka muistaa, mitä olette saavuttaneet tähän mennessä, tietää paremmin. Tuolla osallanne on suuri kuva. Se tietää, että kaikki mitä teette ja mitä tapahtuu kokemuksessanne, on osa jumalaista heräämissuunnitelmaa.

Ei ole mitään sattumanvaraisia työpaikkoja, ihmissuhteita ja tapaamisia.

Ehdollistunut mielenne haluaa koko tarinan jostakin, ennen kuin se käsittää hämmästyttävää synkronismia kaikessa, mitä koette. Ehdollistunut itse saa teidät uskomaan, että teidän täytyy tehdä tietynlaista työtä tai teillä pitää olla tietynlainen suhde ollaksenne valopolullanne. Tämä on tietysti puppua.

Sielunne jumalainen suunnitelma

Elämänne tänä päivänä, mukaan luettuna näennäisen maalliset asiat, on osa sielunne jumalaista suunnitelmaa. Luottakaa tähän.

Sallikaa sisäisen viisautenne yhdistää teidät siihen, mitä teidän täytyy tietää ja tehdä seuraavaksi. Luottakaa, että tämä viisaus toimii sisällänne. Kutsukaa sitä kommunikoimaan teille päivittäin. Kutsukaa sisäistä viisauttanne auttamaan teitä ja tarkoituksenmukaisesti reagoimaan moniin nyt tapahtuviin muutoksiin. Tällä viisaammalla osallanne on suuri kuva.

Merkittävät muutokset ulkoisessa maailmassanne ja myös sisällänne laukaistaan, silloin kun toimimattomat lähestymistavat tulevat valoon.

Sitten kun katsotte taaksepäin näihin aikoihin, ymmärrätte, miten tämä suuri lajitteluprosessi johti dramaattisen erilaiseen ja valaistuneempaan maailmaan. Ymmärrätte, miten pitkälle olette päässeet ja millainen hämmästyttävä sisäinen voima teillä oikeasti on sekä ymmärrätte ikuisen ja rajattoman yhteytenne henkeen.

Tulette hämmästymään, miten suhteellisen nopeasti pystytte järjestelemään maailman, mikä näyttää niin korjauskelvottomalta, että monet ihmiset miettivät, täytyisikö ihmiskunnan aloittaa kokonaan alusta tai kenties etsiä uusi planeetta.

Lajitteluprosessi

Saadaksenne kuvan siitä, mitä olette tekemässä, kuvitelkaa, että te ja yhteiskuntanne olette ympyrän keskellä.

Visualisoikaa tuo ympyrä nyt. Jättimäisiä kuljetushihnoja on edessänne joka suuntaan ja ne on kytkettynä päälle. Ikään kuin maailmankaikkeus näyttää teille vihreää valoa, että voitte laittaa toimimattomat energianne näille kuljetushihnoille. Nuo hihnat liikkuvat, kunnes ole laittaneet niille kaiken kolmannen ulottuvuuden ehdollistumisenne ja kaikki rakenteet, joita olette tehneet palvelemaan kolmannen ulottuvuuden todellisuuttanne.

Mitä tämä merkitsee teille jumalaisena muutoksentekijänä?

Ensinnäkin se merkitsee sitä, että teillä on instrumentaalinen rooli tässä lajitteluprosessissa. Kohtaatte sen, mikä ei enää toimi, ja löydätte ne osat, joiden on mentävä kuljetushihnalle. Tässä on kyse laajamittaisesta irtipäästämisprosessista!

Joskus teistä ehkä tuntuu siltä, ettei kuljetushihna vie jätettä tarpeeksi nopeasti. Joskus taas on tarvetta korjata eikä heittää pois.

Suhteiden uudelleenjärjestely

Suhteet ovat vain yksi esimerkki. Useimmilla valotyöntekijöillä on nyt edessään avainsuhteiden uudelleenarviointi. Silloin kun yhdistyminen toisiin on egokeskeistä sydänkeskeisyyden sijasta, täytyy tehdä korjauksia. Siinä uuden toimintamallin maailmassa mitä olette luomassa, ei ole sijaa egokeskeisille suhteille, jotka perustuvat manipulointiin ja kontrollointiin.

Ne merkittävät korjaukset joita useimmat suhteet tarvitsevat sopiakseen uuteen toimintamalliin, saisivat "kodin kertakaikkinen muuttaminen" -tosi-tv:n näyttämään kuin kuljeskelulta rannalla. Jos olette joskus katselleet näitä ohjelmia, tv-porukka tulee sisään ja usein sen on melkein purettava olemassa oleva rakenne ja sitten rakennettava koti uudestaan. Tämä tapahtuu tietysti perheen lomaillessa poissa kotoa.

Suhteitanne ja muita maailmanne asioita rukattaessa teillä ei ole sitä ylellisyyttä, että lähdette kotoa muutosten tekemisajaksi. Usein teidän on myös palloteltava samanaikaisilla muutoksilla elämänne eri alueilla. Tämän kohdatessaan tyyninkin ihminen voi joskus tuntea stressiä ja riittämättömyyttä.

Uudelleenjärjestelyn nykyvaihe sisältää paljon lajittelua. Löydätte, mitä asioita heitetään ulos, mitä korjataan ja mitä vaihdetaan. Tämä on sekä henkilökohtaista että planetaarista.

Sitä tapahtuu maiden osalta, jotka yrittävät neuvotella asioista, jotka ovat ratkaisevia ihmisten selviytymisen kannalta. Sitä tapahtuu kotikaupungissanne ihmisten tuntiessa levottomuutta ja epävarmuutta siitä, miten he sopivat siihen mukaan, mitä seuraavaksi tulee. Sitä tapahtuu sisällänne, kun teistä tulee itsetietoisempia ja ymmärrätte paremmin tarkoitustanne elää näillä historiallisilla hetkillä.

Siirtyminen ulos 3D:stä

Siirtyminen pois kolmannen ulottuvuuden ehdollistumisesta ei ole helppo prosessi. On paljon poisopittavaa, paljon muistettavaa ja paljon löydettävää siitä, miten siirtyä tehdään taitavasti. Kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne perustuu pelkoon ja on täynnä salaisuuksia, epätotuuksia ja vääristymiä siitä, mikä oikeasti on totta.

Silloin kun elätte konventionaalisessa todellisuudessa, voitte katsoa peiliin, mutta usein näkemänne huijaa teitä. Kiinnitytte ulkomuotoon ja unohdatte, että todellisuudessa tärkeää on rakkaus ja se, mitä on sisällänne.

Kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa ette oikeastaan pysty näkemään itseänne niin kuin henki. Olemuksenne on epäselvä ja vasta omistauduttuaan kunnon henkiseen koulutukseen pystyy näkemään itsensä paljon selkeämmin.

Vastaavasti katsoessanne toisia ihmisiä, ehdollistunut mielenne ei pysty täysin näkemään toisten sisältämää valoa. Saatatte joskus nähdä kajastuksen tuosta valosta, jos tiedätte, miten etsiä sitä, mutta henkilön olemus on verhottu.

Voitte tunnistaa ihmiset, kun tapaatte heidät tai kun näette kuvan heistä. Tiedätte luultavasti myös jotain heistä. Syvempi taso siitä, keitä nämä ihmiset ovat henkisesti, voi kuitenkin vältellä teitä.

Uusi läpinäkyvä energia

Etsitte läpinäkyvyyttä tunteaksenne todella itsenne ja toiset. Kaikista elämistä, mitä olette kenties eläneet, tämä elämä erityistesti sallii kätkettyjen totuuksien paljastua ja tulla läpinäkyväksi. Tämä vuosi on perustan asettamista uudelle läpinäkyvälle energialle. Läpinäkyvyys ei ole ainoastaan vuoden 2010 teema, vaan se jatkuu vuoteen 2012 saakka.

Mitä läpinäkyvyysjakso oikeastaan merkitsee?

Tietysti se liittyy siihen, että instituutionne ja johtajanne ovat läpinäkyvämpiä siinä, miten ne käyttävät sitä valtaa, jonka olette heille uskoneet. Yleisesti ottaen läpinäkyvyys merkitsee sitä, että faktan fiktiosta erottavat seinät ohenevat ihmiskunnan valotietoisuuden paljastumisen voimasta. Tulee vaikeammaksi kätkeä totuutta.

Maapallon historiaa tutkitaan uusissa energioissa, kun tiedemiehet ja politiikantekijät etsivät ratkaisuja tasapainottomaan maailmaanne. Löydetään ratkaisuja, joita ei ole voitu aiemmin löytää. Tieteelliset ja henkiset yhteisöt yhdistyvät uusin tavoin tarkastelemaan sitä, mitä keksitte todellisuudesta.

Monet totuudet jotka olette hyväksyneet kauan valotyöntekijöinä, tulevat nyt vallassa olevien huomion piiriin. Kun tätä tapahtuu ja tavalliset ihmiset saavat informaation, voi tapahtua suuri hyppy ihmistietoisuudessa!

Yksilötasolla läpinäkyvyys merkitsee sitä, että teillä on voimakkaita katalyyttejä itsenne näkemiseen selvemmin ja niiden pitkäaikaisen ongelmien parantamiseen, joihin ette ole pystyneet tarttumaan niin helposti aiemmin. Tämä sallii teidän nähdä menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden uusin silmin.

Silloin kun teillä on uusi kuva menneisyydestänne ja yleistarkoituksestanne täällä, kaikki muuttuu.

Silloin kun voitte tulla neutraaliksi menneisyyden suhteen, saatte suurta keveyttä nykyisyydessä olemiseen. Pystytte vaientamaan katumuksen "mitä jos" -kommentit. Pystytte vaientamaan kovan kritiikkinne siitä, mitä te tai toiset teitte aiemmin. Pystytte kuulemaan sisäisen viisautenne äänen ilman menneisyyden loukkauksien tai fantasioiden suodatinta. Teillä on uusi vapaus olla.

Mieti tänään jotain osaa menneisyydestäsi, minkä osalta voit tulla neutraalimmaksi tänä vuonna. Kutsu henki tuomaan sinulle resursseja, joita tarvitset tullaksesi vapaaksi.

Kun jatkatte jumalluontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

10.2.2010 IHMISSUHTEIDEN LUOMINEN UUDESSA TOIMINTAMALLISSA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:43

IHMISSUHTEIDEN LUOMINEN UUDESSA TOIMINTAMALLISSA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
10.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä viesti tuli helmikuussa, mitä usein ajatellaan kuukautena, joka keskittyy rakkauteen, sielunkumppaneihin ja runsaamman rakkauden saamiseen elämäänsä. Kahdentoista neuvosto puhuu aiheesta, joka tulee usein esiin parannustyössäni toisten kanssa - miten saada enemmän rakkautta ja miten luoda uudentyyppisiä ihmissuhteita, jotka sopivat siihen uuden toimintamallin maailmaan, missä haluamme asua. Suhteet ovat usein keskipisteenä yksityisissä parannusistunnoissani, silloinkin kun näyttää siltä, että teemme työtä esim. ammatti- tai terveyskysymysten kanssa. Kaikki elämässämme liittyy siihen, miten suhtaudumme itsemme, toisiin ihmisiin ja jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Silloin kun voimme kehittää sydänkeskeisen lähestymistavan toisten kanssa olemiseen, työmme ja elämämme muut toiminnot täyttyvät valolla ja positiivisuudella. - Selacia

Nyt on uusien alkujen aika. Teillä on vuonna 2010 tilaisuus suurempaan voimaan, rakastavampiin suhteisiin ja suurempaan yhteyteen tarkoituksenne ja valopolkunne kanssa. Tässä helmikuussa ja aikana, mikä johtaa toukokuun Wesak-kuuhun, positiivisen energian vauhti kiihtyy. Helmikuussa usein myös keskitytään rakkauteen ja suhteisiin, mikä antaa hyödyllisen katalyytin uuden toimintamallin suhteiden luomiselle.

Käyttääksenne täysin nämä tilaisuudet teidän kannattaa saattaa energianne ajan tasalle. Tämä merkitsee menneisyytenne laittamista perspektiiviin ja sen näkemistä uusin silmin. Tähän sisältyvät entiset suhteenne ja entiset tapanne olla suhteessa toisten kanssa. Ette voi muodostaa tai ylläpitää uuden toimintamallin suhteita vanhanaikaisilla energioilla, joilla on juuret menneisyydessä.

Energianne saattaminen ajan tasalle merkitsee myös lahjojenne tunnistamista ja niiden tarjoamista maailmalle. Antakaa niitä ilman odotuksia ja tarvetta palkkioon. Antakaa apuanne toisille - myös niille, joiden kanssa olette läheisessä suhteessa - odottamatta vastineeksi heidän apuaan.

Säteilkää valoanne ja maailma säteilee valoa takaisin teille!

Alkakaa loistaa valoanne kotona tärkeiden ihmisten kanssa. Tulkaa positiiviseksi valontäyteiseksi esimerkiksi, mitä he voivat matkia. Välttäkää opittua taipumusta reagoida rakkaisiinne. Osoittakaa heille korkeampi tapa olla teidän ja toistensa kanssa. Tämä korkeampi tapa on tulla siksi jumalaiseksi muutoksentekijäksi, joka olette.

Te jumalaisena muutoksentekijänä

Tämä merkitsee tulemista tietoiseksi ajatuksistanne, tunteistanne ja teoistanne. Se merkitsee reagointimoodin välttämistä ja sen tietoista valitsemista, miten vastaatte toisille. Se merkitsee vastuun ottamista itsestänne ja niiden muutosten tekemistä sisällänne, joiden haluatte ilmentyvän maailmaan. Haluatte rakastavan maailman. Opetelkaa olemaan rakastava. Haluatte tulla kohdelluksi reilusti. Opetelkaa kohtelemaan itseänne reilusti ja olemaan vilpitön itsenne kanssa. Olkaa sananne ja sallikaa tekojenne peilata sitä, mitä sanotte tekevänne.

Jos haluatte muodostaa ja ylläpitää uuden toimintamallin suhteita, etsikää ja parantakaa ne vanhat mallit, joilla suhtaudutte itseenne ja toisiin. Sisällyttäkää itsenne yhtälöön tietäen, että saadaksenne ehdottomampaa rakkautta elämäänne, teidän on ensin rakastettava ehdottomammin itseänne.

Vastaavasti tiedätte, että kokeaksenne enemmän vastavuoroisuutta suhteissanne, teidän on ensin ylläpidettävä vastavuoroisuuden energiaa sisällänne. Tämä merkitsee sitä, että pystytte sekä antamaan että vastaanottamaan ja että ne ovat tasapainossa. Kohdellaksenne itseänne uuden toimintamallin suhteiden energioissa, teidän täytyy kyetä antamaan itsellenne ja myös vastaanottamaan kosmokselta.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee sitä, että olette avoin vastaanottamaan sitä hyvyyttä, mitä tulee jokaisesta ja kaikesta ympärillänne. Pystytte vastaanottamaan hyvyyttä rakkailta, vierailta, elämältä yleisesti ottaen ja hengen liikkeestä elämässänne. Hyvyyden vastaanottaminen voi olla niin yksinkertaista kuin ottamista sisään auringonlaskun kauneutta, mikä tuo teille iloa. Se voi olla hymyn vastaanottamista vieraalta. Se voi olla harrasta kuuntelemista, kun rakas ihminen antaa teille rohkaisua tai muuta tukea. Se voi olla huomion kiinnittämistä lempeään tönäisyyn korkeammalta itseltänne, mikä osoittaa teille taitavan tavan jonkin ongelman ratkaisemiseen.

Uuden toimintamallin kanssakäyminen

Vastavuoroisuus on uuden toimintamallin kanssakäymisen avaintekijä. Se on vastakkaista pelkoon perustuvalle ahneudelle, mikä on hallinnut ihmisen olemassaoloa tuhansia vuosia. Silloin kun toimitte ahneudesta, teillä ei ole antaminen ja vastaanottaminen tasapainossa. Tämä näkyy suhteissa ja myös kaikissa muissa elämän osissa. Yksi esimerkki on raha-asiat. Henkilö jolla on taipumusta olla saita, on haluton jakamaan sen, mitä hänellä on. Todella yltäkylläinen henkilö on oppinut luomaan tasapainon antamisen ja vastaanottamisen välille. Hän rakastaa itseään riittävästi salliakseen aidon vastavuoroisuuden.

Omassa elämässä ilmaistuna vastavuoroisuudesta tulee magneetti, mikä vetää puoleensa toisia, jotka ovat oppineet suhtautumaan vastavuoroisesti. Silloin kun teillä on suhteita, joilla on juurensa tässä energiassa, ihmiset ovat tyytyväisiä siihen, mitä heillä on, tyytyväisiä antaessaan toisille ja tyytyväisiä siihen, mitä he saavat.

Jos olet kuin useimmat ihmiset, nuoruutesi perhe-elämä ei ole opettanut sinulle, miten muodostetaan uuden toimintamallin suhteita. Vanhempasi luultavasti eivät tienneet, miten todella rakastetaan itseään tai olla vastavuoroisia. He eivät kyenneet näyttämään sinulle, koska kukaan ei ollut opettanut heitä. Älä silloin syytä heitä siitä, mitä he eivät ymmärtäneet.

Tiedä, että sinä, jumalaisena muutoksentekijänä, voit olla perheessäsi se, joka murtautuu ulos menneisyyden toimimattomista malleista. Lopulta, tämähän on osa rooliasi tässä ratkaisevassa elämässä. Elät tänä aikana karistaaksesi entiset pelkoon perustuvat vuorovaikutusmallit. Olet täällä luomassa täysin uudenlaista olemassaoloa, mikä perustuu rakkauteen.

Perhe - peruskivi

Perhe on vuorovaikutuksenne peruskivi tässä elämässä. Se mitä opitte varhaisvuosianenne perheen kanssa - ja se mitä peritte DNA:ssanne perheen sukulinjasta - on oleellista sille, miten koette suhteet aikuisena.

Koska perhe antaa perussuhdemallinne, henkiselle kasvullenne on tärkeää, että tartutte varhaiselämänne ratkaisemattomiin ongelmiin. Tämä on totta riippumatta siitä, millainen yhteys teillä on tänä päivänä perheenne kanssa.

Osa näiden asioiden ratkaisemisen haastetta on se, että ristiriidat paljastuvat vaiheittain ajan kuluessa. Tämä on luonnollinen osa kasvuanne ja tapaanne kehittyä ja kuitenkin voi olla turhauttavaa tai pelkästään hämmentävää huomata keskittyvänsä perheongelmiin ollessaan pitkällä aikuiselämässä.

Päästäkää irti kaikesta tuomitsemisesta - sekä itsenne että perheenjäsentenne - kun tarkastelette näitä asioita ja tartutte niihin.

Mitä kehittyneempi olette henkisellä polullanne, sitä syvemmälle pystytte katsomaan itseänne. Perhe auttaa teitä tekemään tämän. Mitä kehittyneempi olette, sitä hyväksyvämpi teistä tulee itsenne, toisen ja kaiken sen suhteen, mitä on tapahtunut menneisyydessänne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

27.2.2010 PALUU YKSEYTEEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:44

PALUU YKSEYTEEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
27.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

(Kahdentoista neuvoston viesti maanjäristyksistä ja suuresta muutoksesta.)

Olette tulleet maan päälle taas kerran ylläpitämään yhteyden, ykseyden ja hyvyyden energioita. Kun useammat kaltaisenne ihmiset tekevät tämän, nämä energiat muodostavat mallin täysin uudelle ihmiselle. Kun ilmaisette ja ruumiillistatte näitä energioita, muutatte omaa kohtaloanne.

Joinain päivinä tunnette ehkä kohtalonanne olevan sen, mitä konsensustodellisuus heijastaa. Voi tuntua siltä, että te ette voi tehdä mitään välttääksenne sen vakavan kohtalon, mitä monet ennustavat teille.

Silloin kun ette ole valppaana, voitte myös lipsahtaa entisiin sabotoiviin tapoihin ja rajallisuuden ajattelutapaan. Älkää tuomitko itseänne tai toisia näistä lipsahduksista. Te ette ole yhtä kuin ehdollistumisenne ja kuitenkaan ehdollistumistanne ei ole helppoa karistaa.

Satojen sukupolvien ajan ihmiset ovat oppineet yhdistymään toisiinsa vanhassa pelon toimintamallissa. Tämä on tehnyt ihmisistä kilpailunhaluisia, kateellisia, epävarmoja ja ylpeitä. Se lietsoo rakkaudettomia suhteita ja lukemattomia sotia.

Älkää olko ankaria itsellenne, kun huomaatte, että olette kateellinen tai kilpailunhaluinen. Lääke ei ole lisäankaruus, vaan rakkaus.

Avatarin menestys

Tänä päivänä seisotte massiivisten muutosten partaalla, jotka tuovat takaisin rakkaudentäyteisen olemassaolon. Merkkejä on kaikkialla, jos etsitte niitä. Avatarin kaltaisten elokuvien jättimenestys ei olisi onnistunut aiempina aikoina.

Ihmiset ovat nyt valmiita tietämään, että on parempi tapa elää. Ihmiset janoavat taas kerran yhdistymistä pyhyyteen. Ihmiset ovat valmiita muistamaan, että kaikki elämä on yhteydessä. Ihmiset ovat valmiita alkamaan nähdä itsensä ja maailmansa totuuden silmien läpi.

On aika muistaa, mikä on tärkeää. On aika muistaa, miten olla aito. Olemuksenne ytimessä tiedätte, miten olla aito, ja ymmärrätte, mikä on todella tärkeää.

Olette nyt ymmärtämässä sen, minkä tiedätte tällä syvemmällä tasolla. Kun teette tämän, löydätte luonnostaan rakkauden merkityksen ja sen, miten olla rakastava itsellenne ja toisille.

Hetken ottaminen tänään pohdiskeluun

Ottakaa tänään hetki ja tunnistakaa nämä asiat. Ryhtykää sitten toimiin, jotka heijastavat sitä rakkautta, mitä haluatte tuntea ja nähdä ympärillänne. Tunnistakaa myös, miten pitkälle olette päässeet muutaman viime vuoden aikana - nyt ilmentämänne suurempi sisäinen vahvuus - ja päättäkää saattaa loppuun se matka, mitä tulitte tekemään.

Aiemmista valmisteluistanne tulee oleellisia onnistumisellenne seuraavassa vaiheessa. Mikään niistä ei ole ollut hukkaan heitettyä.

Käänteitä ja kiemuroita

Jos olette olleet heräämispolulla jonkin aikaa, käänteet ja kiemurat ovat teille hyvin tuttuja. Luultavasti olette saaneet oman osanne haasteista ja myös lukuisia valontäyteisiä kokemuksia, kun avauduitte hengelle ja aloitte yhdistää hengen voimaa elämäänne.

Sisäisen työnne ja henkisten opintojenne vuodet ovat auttaneet teitä sijoittumaan nyt tapahtuvien muutosten etulinjaan. Olette muodostaneet perustan itsellenne ja toisille, jotka seuraavat teitä. Teidän vuoksenne ja sen vuoksi mitä olette laittaneet liikkeelle, perässänne tulevilla on helpompaa.

Maailmassa on nyt erilaista energiaa, jonka olette rakentaneet te ja ne toiset, jotka olivat koodattuja jumalaisiksi muutoksentekijöiksi. Nyt on erilaiset mahdollisuudet kuin aiemmilla vuosikymmenillä. Mahdollisuudet valontäyteisen maailman luomiseen laajamittaisesti eivät ole koskaan olleet suuremmat. Samaan aikaan olette ehdollistuneita lakeamaan pelkoon toimimattomien järjestelmien romahtaessa.

Muutaman kuluneen vuoden aikana, kun massiivisten muutosten tarve tuli selvemmäksi ja ratkaisut näyttivät pakenevan, pelkobarometri on noussut merkittävästi. Yksi tekijä on, että ihmiset ovat nyt tietoisempi tapahtumista, silloin kun ne tapahtuvat.

Toinen tekijä on, että enemmän kätkettyä informaatiota yhteiskunnan rakenteesta ja erilaisesta toimimattomuudesta tulee valoon. Tämä yhdessä ilmastomuutosten määrän kanssa merkitsee, että ihmiset kaikkialla opettelevat elämään suuremman ahdistuksen ja epävarmuuden kanssa.

Maanjäristykset Chilessä ja Haitilla

Viimeaikaisimpia esimerkkejä ovat megamaanjäristykset Chilessä ja Haitilla. Vaikka noilla paikoilla on pitkä maanjäristyshistoria, viimeisimmät järistykset vaikuttavat ihmisiin syvemmin. Valotyöntekijät jota asuvat kaukana Chilestä ja Haitilta, ovat tunteneet vaikutuksen hermojärjestelmässään ja myös telepaattisen yhteyden ihmisiin ja paikkoihin, joihin vaikutetaan.

Olkaa vakuuttuneita siitä, että nämä vuodet 2012-ikkunassa tuovat ennenkuulumattomia muutoksia planeettaan ja siihen, miten ihmiset elävät toistensa kanssa. Kun näitä muutoksia tapahtuu, muistakaa, että te valotyöntekijöinä olette tulleet osallistumaan näihin muutoksiin niin, että lopputuloksena on valontäyteisempi maailma.

Muistatteko, mitä teitte vuonna 2007? Silloin alkoi muodostua voimakas kollektiivinen kriisi, mihin liittyi ihmisten kamppailua pyrkimyksenä säilyttää vallitseva tilanne niistä ilmeisen toimimattomista instituutioista huolimatta, jotka perustuivat vanhan toimintamallin ihanteisiin.

Tällä hetkellä olette siirtymässä tämän energian syvemmän aallon läpi, mikä jatkuu vuoden 2011 loppuun saakka. Tämä on voimallisen sisäisen työn aikaa, mikä sallii teidän tunnistaa ja purkaa vanhoja malleja.

Nyt luotava vallankumous on sisäinen ja jokainen ihminen kohtaa menneisyytensä ja nykyisyytensä uusin silmin. Kun te ja muut kuljette tämän ratkaisevan ajan läpi ja teette tarvittavat muutokset, luotte yhdessä täysin uuden mallin maan päällä elämiselle.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

12.3.2010 ETEENPÄIN LIIKKUMINEN UUDEN ENERGIAN KANSSA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:45

ETEENPÄIN LIIKKUMINEN UUDEN ENERGIAN KANSSA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
12.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

(Viesti energiamuutoksista päiväntasauksessa)

Ihmiselämänne on kuin kukka. Olette "energiapellossa" ja ympärillänne on toisia kukkia ja tosia eläviä olentoja. Olette elossa! Muututte myös jatkuvasti. Saatatte näyttää samanlaiselta kuin toiset kukat, olette kuitenkin myös ainutlaatuinen. Olette Jumalan luomus! Teidän ja muiden elävien asioiden välillä ei ole erillisyyttä. Olette ykseyttä.

Kun elätte päiväänne tänään, ajatelkaa itseänne tänä kauniina kukkana. Kuvitelkaa se ykseys ja yhteys, mitä tunnette toisten kanssa, jotka ovat samanlaisia ja kuitenkin erilaisia. Sallikaa itsenne tuntea oma elävyyteenne.

Muutoksen tervetulleeksi toivottaminen

Tehkää valinta toivottaa muutos tervetulleeksi ja sallikaa energiamuutoksen olla katalyyttinä henkiselle kehittymisellenne. Nyt tapahtuu energiamuutoksia jatkuvasti, kun vallankumouksellinen toimintatapamuutos siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Tunnette tämän ehkä konkreettisemmin, silloin kun vuodenaika vaihtuu, on täysikuu tai pimennys. Se on normaalia. Älkää olko huolissanne. Teistä ei ole tulossa hullua.

Siirtyäksenne eteenpäin positiivisimmalla tavalla, teidän on tultava taitavaksi löytämään tasapainonne, sisäinen äänenne ja sydämenne totuus. Siitä tulee helpompaa, kun alatte myös elää elämäänne, kuin se olisi lahja. Tämä on erilaista kuin sen älyllinen tietäminen, että elämänne on lahja. Silloin kun opitte elämään täysin tästä näkökulmasta, ruumiillistatte lahjan. Ei ole mitään tarvetta kyseenalaistaa sitä.

Seuraava askel on päätöksenne siitä, mitä teette lahjallanne. Silloin kun otatte tämän askeleen, olette päättäneet käyttää elämänne lahjaa hyvään ja luoda rakkauden täyteisemmän maailman.

Elämänne lahjana

Silloin kun näette elämänne lahjana, näette myös nämä suuret muutosajat mahdollisuutena. Muistatte, että tulitte tätä tilaisuutta varten maan päälle. Haluatte käyttää sen täysin. Haluatte ilmentää täysin roolianne jumalaisena muutostekijänä.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että olette maan päällä ollaksenne johtoasemassa. Teillä on itse asiassa eturivin paikka näinä muutosaikoina. Teillä on tuo paikka, koska teidät on energeettisesti koodattu sitä varten. Tämä on DNA:ssanne. Tämä on energeettinen kohtalonne.

Ne jotka ovat kanssanne eturivissä, ovat muutoksen pioneereja. Jumalaiset muutostekijät tekevät muutoksia, joita vaaditaan transformoimaan pelkopohjainen maailma valontäyteiseksi maailmaksi. Jonkin uuden luominen vaatii kokeilemista. Kokeilemiseen liittyy riski ja sellaisten asioiden yrittäminen, mitä ette ole koskaan aiemmin yrittäneet. Se voi olla pelottavaa.

Pelko voi pysäyttää teidät raiteillanne. Jos olette yrittäneet jotain aiemmin eikä se johtanut menestykseen, pelkonne voi estää teitä kokeilemasta uutta näkemystä samaan tehtävään. Älkää salliko pelon olla ohjaksissa. Kohdatkaa se suoraan ja valitkaa se, mitä sydämenne kehottaa teitä tekemään. Sydämenne ei valehtele. Sallikaa sen opastaa teitä tuntemattomille ja kokeilemattomille alueille.

Yhteistyön polku

Silloin kun kohtaatte toisia valotyöntekijöitä polulla, muistakaa, että olette yhdistyneet yhteisponnistukseen aivan uudenlaisen maailman synnyttämiseksi. Teidän ei ole tarkoitus tehdä tätä yksin. Lähestykää toisia, myös niitä jotka tapaatte ensimmäistä kertaa. Pyrkikää parhaanne mukaan yhdistymään sydäntasolla ja antamaan tukea. Muistakaa, että usein yksinkertaiset asiat opastavat teitä ja auttavat teitä tuntemaan olonne mukavammaksi johtoasemassa.

Kokeilkaa hymyilemistä. Hymyileminen ei maksa teille mitään. Se on korvaamatonta, mitä saatte takaisin hymystä. Kokeilkaa hymyjä tänään - antakaa niitä toisille ja myös käyttäkää aina silloin tällöin hetki hymyilläksenne elämällenne ja kauneudelle ympärillänne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

11.4.2010 JALOKIVEN LÖYTÄMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:45

JALOKIVEN LÖYTÄMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
11.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Elätte nyt ennenkuulumatonta mahdollisuutta kehittyä henkisesti. Voi näyttää olevan pahinta aikaa, kera kaaoksen ja katastrofin joka käänteessä. Kysytte ehkä, miten voitte edistyä, kun maailmanne on täynnä vihaa. Voitte ihmetellä, miten 2012-ikkunassa - monine kysymysmerkkeineen - voitte saavuttaa sen kaltaisen oivalluksen, mistä Buddha oli esimerkkinä.

Voitte epäillä sitä, että valaistumisen jalokivi voi olla teidän tässä elämässä. Siirtäkää sivuun nämä epäilykset vain hetkeksi nyt.

Päästäkää irti ehdoista, kärsimättömyydestä ja sen tuomitsemisesta, mikä on mahdollista.

Luottakaa jumalaiseen älykkyyteen

Luottakaa, että sisällänne on jumalainen älykkyys, joka voi opastaa teitä valaistumispolkua pitkin. Tämä viisas osanne voi yhdistää teidät oivalluksiin siitä kuormasta, mistä haluatte päästää irti tässä ajankohtaisessa jaksossa. Se voi auttaa teitä laittamaan tärkeysjärjestykseen energianne, painopisteenne ja tekonne maailmassa. Se voi johtaa teidät ihmisten, opettajien ja avun luo, mitä tarvitsette tarkastellaksenne itseänne ja elämäänne eri tavalla.

Voitte löytää uusia resursseja, uusia sovelluksia transformaatiotyökaluille ja yksinkertaisia menetelmiä nopeuttamaan kovasti liikettänne eteenpäin. Voitte oppia yhdistymään enemmän elämän sykronismiin ja ikuiseen aikaan, lineaarisen ajan sijasta.

Tässä on viisi asiaa, joita voitte tehdä päivittäin edistyäksenne nopeasti:

1. Tarkkaile tunteistasi, ajatuksiasi ja kehoasi. Kaikki antavat sinulle hyvin hyödyllisiä vihjeitä siitä, mikä on poissa tasapainosta ja miksi.

2. Ilmaise aikomuksia siitä, mitä haluat saada, olla ja tehdä. Ilmaise nämä aikomukset positiivisesti. Esimerkiksi: tunnen enemmän ja enemmän itseluottamusta joka päivä.

3. Ryhdy toimiin asioissa, joita sanot haluavasi luoda. Toimi yhdessä asiassa kerrallaan ja salli intuitiivisesti ohjatun viisautesi auttaa tärkeysjärjestyksen laadinnassa. Vaikka yhtenä päivänä vain kävelisit aikomasi kilometrin, anna tunnustusta itsellesi sen tekemisestä.

4. Etsi yksi tai useampi harjoitus auttamaan tietoisuutesi avaamisessa. Nämä voivat olla suoraviivaisia henkisiä harjoituksia, kuten syvään hengittäminen, hiljaiset mietiskelyhetket tai vain oleminen mahdollisimman rakastava joka hetki sanoissaan ja teoissaan. Tärkeä asia on johdonmukaisuus ja jonkin sellaisen löytäminen, mitä teet päivittäin. Sinun kannattaa pitää "harjoitus" mielessäsi ja tietoisuudessasi päivän aikana, mikä sallii sen tulla osaksi rutiinejasi.

5. Aloita ja lopeta jokainen päivä positiivisilla ja rakastavilla ajatuksilla. Rakastaviin ajatuksiin kuuluu kiitollisuus. Muista, että sisäinen tilasi määrää, miten koet päiväsi sekä unitilasi aikana. Ole siksi mahdollisimman rakastava itseäsi kohtaan. Salli itsesi rakastamisen kasvaa ajan kuluessa, mikä luo energiakentän sisällesi ja ympärillesi ja lähettää sitä vaivattomasti kaikkiin suuntiin. Tämä rakkaus alkaa vetää puoleensa onnekkaita olosuhteita, tilaisuuksia ja rakkautta, mitä etsit toisilta ja maailmastasi.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

30.5.2010 VALAISTUMISMAHDOLLISUUS

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:46

VALAISTUMISMAHDOLLISUUS

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
30.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomatus Selacialta: "Toukokuun 22. päivän Wesakin jälkeen Kahdentoista neuvosto pyysi minua kertomaan joitain asioita tästä ainutlaatuisesta aikaikkunasta. He myös suosittelivat, että jaan osan heidän viestistään tämän vuoden maailmalaajuisessa Wesak-ryhmätilaisuudessa. Odotan innolla lisäkertomista tulevien viikkojen aikana."

Kahdentoista neuvostolta:

Paljon muuttuu kaikkien maaplaneetalla elävien elämässä nyt ja jokainen ihminen valmistautuu menemään syvemmälle sisäänpäin ja laajentamaan näkemystään todellisuudesta. Olette todella tekemässä maailmaanne uusiksi pala kerrallaan, samalla kun asutte siinä.

Minkä tahansa uuden version tekemisen aikana on normaalia, että on vähän hämmennystä. Tietäkää kuitenkin, että te ette ole yksin tämän tunteen kanssa ja että tapahtumien laajemmassa näkymässä kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja te olette juuri siinä, missä teidän tarvitsee olla.

Maailma jossa asutte, tekee kohta kvanttihypyn ulos hyvin synkästä ajasta. Sisäinen viisautenne ei mitenkään epäile, että hyödytte kovasti ollessanne inkarnoituneena nyt ja olette oleellinen osa nyt tekeillä olevaa kvanttihyppyä. Tuo viisas osanne tietää teidän onnistuvan.

Sisäinen viisautenne opastaa teitä osallistuman Wesakin kaltaisiin asioihin ja yhdistymään toisiin, jotka ovat myös täällä synnyttämässä uutta valontäyteistä maailmaa. Maailmanne on joutunut radikaalisti pois tasapainosta ja osa roolianne seuraavassa vaiheessa on tarttua tähän. Me ja muut mestarit jotka ovat yhteydessä Wesakiin, työskentelemme valotyöntekijöiden kanssa tasapainottomuuksien korjaamiseksi.

Wesakin jälkeinen teema on mies- ja naispuolen tasapainottaminen - jokaisessa ihmisessä ja maapallossa. Sekä naisten että miesten on oleellista löytää, miten päästään ja ilmennetään jumalaista maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä. Näiden laatujen uudelleentasapainottaminen on merkittävää kaikille jumalaisille muutoksentekijöille. Auttamassa tässä energiamuutoksessa Wesakin jälkeisenä aikana ja siihen johtavina viikkoina ovat Kwan Yin ja Saint Germain. He ovat suostuneet olemaan ihmiskunnan auttamisen etulinjassa tässä alkemiassa.

Kwan Yin, ei-fyysinen mestari jonka monet teistä tuntevat myötätuntoviisauden säilyttäjänä, ottaa johtoroolin ihmisten auttamisessa yhdistämään sydämen ja mielen. Saint Germain ottaa johtoroolin ihmisten auttamisessa muistamaan oikean voiman käytön maailmassa. Tunnettuna pitkästä planeetan palveluhistoriastaan hän auttaa alkemiassa ja synnyttämään korkeampia taajuuksia. Ylösnousseiden mestareiden tiimi ja muita valaistuneita olentoja liittyy seuraamme Wesakin jälkeisissä juhlissa ja auttaa teitä laittamaan paikalleen uuden perustan valontäyteiselle luomiselle fyysisellä tasolla.

Wesak-viesti 22.5. "Valaistumismahdollisuus"

Huomautus Selacialta: "Tässä kuussa maailmanlaajuisessa Wesak-kanavoinnissa Kahdentoista neuvosto puhui nykypäivän tavasta ymmärtää ja lähestyä omaa valaistumistanne. Nämä ovat ainutlaatuisia aikoja ja ne vaativat lähestymistapaa, mikä on ajankohtainen sen kannalta, mitä planeetalla nyt tapahtuu. Heidän viestinsä, joka on otettu ryhmäesityksestä Wesakissa, antaa inspiraatiota ja suuren kuvan ymmärrystä siihen, mitä nykyajan nupuvaiheessa Buddha kohtaa.

"Wesakissa jota juhlitaan ympäri maailmaa joka kevät, on kyse valaistumisesta. Uusi toimintamalli jota olemme luomassa, on suoraan yhteydessä ihmiskunnan heräämiseen valaistuneempaan tietoisuuteen. Itse asiassa, luodaksemme onnistuneesti uuden toimintamallin maailmaamme keskellä planeetan ajankohtaista kaaosta, meidän on löydettävä valontäyteisempi lähestymistapa jokapäiväiseen elämään. Wesak-energiat jotka ovat ulottuvillamme useita viikkoja joka kevät, voivat olla ratkaiseva tekijä navigoitaessa onnistuneesti siihen suureen muutokseen, mikä tapahtuu vuoden 2012-aikaikkunassa nyt.
Wesak-aikaan joka vuosi tunnistamme, että valaistuminen on aito ja luonnollinen tilamme, joka on koodattuna DNA:han. Juhlimme omaa potentiaaliamme käsittää tämä valaistunut tila juuri tässä elämässä.

"Olen pyytänyt Neuvostoa siunaamaan jokaista meitä, auttamalla paljastamaan ja parantamaan oman henkilökohtaisen valaistumisemme avainhaasteet. Osana sitä olen pyytänyt, että saamme energia-avauksen, joka sallii nopeutetun heräämisprosessin. Maailmanlaajuinen Wesak-ryhmäprosessimme Kahdentoista neuvoston kanssa sekä 22.5. että 10.7. sisältää voimakkaita rauhanrukouksia maapallon ja kaikkien ihmisten puolesta. Sillä välin tämä Wesak-viesti, joka puhuu nyt kohtaamistamme todellisista haasteista, on tarkoitettu sinulle!"

Tänään kun juhlitte Wesakia ja Buddhan syntymäpäivää, valaistumisen lupaus ja mahdollisuus on enemmän ulottuvillanne kuin koskaan aiemmin.

Olemme luoneet energiasillan niiden valaistuneiden mestareiden olemukseen, joita juhlitte Wesakina - mukaan luettuna Buddha, Kristus, Kwan Yin, Äiti Maria, Yogananda, Tapihritsa ja lukemattomat muut.

Tämä sallii teille vuorovaikutuksen ja konkreettisen tunteen nyt ulottuvillanne olevista siunauksista. Prosesseissamme myös teillä on oma kokemuksenne heidän energiastaan.

Muistutamme teille, että valaistuminen on teidän aito luontainen tilanne, joka on koodattuna DNA:hanne. Se on tila, minkä lopulta oivallatte. Teidän kohtalonanne on oivaltaa tämä tila. Teille syntyminen nyt, näinä ainutlaatuisina aikoina, antaa ennenkuulumattomat mahdollisuudet kehittyä.

Maailma tekee kohta kvanttihypyn ulos hyvin synkistä ajoista. Olette todistaneet suurta pimeyttä - että ainoastaan tässä elämässä, vaan lukemattomissa muissa.

Tärkeä tekijä halussanne elää nyt oli osallistuminen tähän transformatiiviseen muutostanssiin, jotta voisitte murtautua vapaaksi rajoittuneesta ehdollistumisesta ja auttaa kanssaluomaan muutoksen myös kaikille ihmisille.

Valaistuminen oli todellakin tämän elämän eteerisen tehtävälistanne kärjessä!

Viime kuukausien aikana teillä on hyvin luultavasti ollut muita asioita mielessänne kuin valaistumisen saavuttaminen. Maailmanne on kaaoksessa ja täynnä epävarmuutta, kun muutamien kuluneiden vuosien uudelleenjärjestely jatkaa kehittymistään.

Monina päivinä - kuullessanne uutisia sellaisista asioista kuin massiivisen öljyvuodot, maiden vararikot ja tuhoisat maanjäristykset - ihmettelette ehkä, tapahtuuko ulkoisessa maailmassanne todellista edistymistä. Luultavasti huolehditte siitä, miten voitte pysyä vakaana, kun kaikki ympärillänne keikkuu.

Päivittäin huolenaiheenanne voi olla menestymisen oppiminen, kun sen kriteerit näyttävät jatkuvasti muuttuvan. Voitte tuntea haasteelliseksi hyvin epävarman tulevaisuuden suunnittelemisen.

Tietäkää, että luonnolliseen luomisprosessiin liittyy kokemusalueenne jatkuva muuttuminen. Myös kaukaisina aikoina, jolloin ihmiskunta ei ollut kiihtyneen heräämisen polulla, tapahtui jatkuvaa energioiden lisäämistä ja hylkäämistä heijastamaan tietoisuusmuutoksia.

Buddhan aikana

Buddhan aikana, 2500 vuotta sitten, tätä tapahtui myös. Yksi esimerkki on lähestymistapa uskontoon. Buddha kulki polkuaan valaistumiseen aikana, jolloin ihmiset olivat menettäneet luottamuksensa uskonnollisiin perinteisiin. Nuo perinteet olivat vanhentuneita.

Buddha löysi omien tutkimuksiensa kautta erilaisen tien. Hän täytti tyhjiön, mikä oli muodostunut, kun vanha oli epäsuosiossa ja uutta ei ollut vielä löydetty. Henkiset etsijät olivat lakanneet seuraamasta vanhoja opetuksia, koska ne olivat epäoleellisia ja toimimattomia. Opetukset oli saatettava ajan tasalle.

Tänä päivänä kun te kuljette valaistumispolkuanne, teette sen ainutlaatuisella hetkellä.

Ainoastaan uskonto ei ole tulossa tarkasteluun, vaan käytännössä jokainen elämän puoli maailmassanne. Muutokset joita nyt koette, liittyvät ihmiskunnan toimimattomuuden syvemmälle ydintasolle. Tuossa ytimessä todellinen muutos on mahdollinen! Ja ytimessä ovat mahdollisia myös omat muutoksenne ja oma valaistumisenne!

Yksilöllinen ja ryhmäponnistus

Te ja koko ihmiskunta olette synnyttämässä hyvin erityyppisen todellisuuden. Kyse on yksilöllisestä luomisesta, mutta myös ryhmäponnistuksesta.

Haluatte valontäyteisemmän maailman. Haluatte lopun pelkokierteelle. Haluatte kokea sitä rakkautta, mitä tiedätte luonnostaan olevanne.

Toisia on myös heräämässä ja he haluavat liittyä seuraanne tähän synnytysprosessiin. Teillä on paljon seuraa tämän uuden ja valontäyteisemmän maailman luomisessa.

Ja teillä on rajattomasti apua meiltä sisätasoilla. Me ja muut mestarit, joihin yhdistytte tässä Wesakissa, pidämme tilaa tavoitteenne saavuttamista varten. Tämä on totta Wesakissa, mutta myös koko vuoden. Autamme luomaan yhteyksiä, joita tarvitsette onnistuaksenne.

Näihin yhteyksiin sisältyvät yhteydet tosiinne ja mestareihin tällaisissa Wesakin kaltaisissa tapahtumissa. Toiset yhteydet sisältävät ihmisiä, joita alkaa tulla elämäänne auttamaan teitä keskeneräisissä asioissa ja valontäyteisten suunnitelmien tekemisessä seuraavia askelianne varten.

Tärkeimmät yhteytenne

Tärkeimpiin yhteyksiin, mitä voitte luoda, sisältyvät yhteydet syvällä sisällänne. Nämä luodaan, kun puhdistatte valheellisuuden ja pelkoon perustuvan ehdollistumisen kerrokset ja täytytte valotietoisuudella.

Tämä sallii teidän koskettaa jumalaista voimaa ja tulla sen koskettamaksi, mikä yhdistää teidät vankkaan sisäiseen opastukseen ja tietämykseen, että olette turvassa ja okei ja että menestytte ulkoisista olosuhteista huolimatta.

Kun tämä prosessi tapahtuu vaiheittain, tiedostamisestanne tulee syvempää ja loistavampaa ja lopulta rajatonta. Kun tämä tapahtuu, koette puhdasta iloa ja näette maailmanne ilon silmin.

Näinä päivinä juuri nyt, kun ette pysty löytämään iloanne, muistakaa tämä totuus. Muistakaa, että lopullinen päämääränne on ylläpitää ja lähettää rakkauden ja ilon energioita.

Sillä välin voitte keksiä, miten olla noissa energioissa enemmän aikaa, kun seuraatte sitä valaistumispolkua, mitä me ja toiset olemme muokanneet teille.

Miksi läsnäolonne on nyt ratkaisevaa

Kun teette tätä, olette positiivinen esimerkki muille. Yksi suurimmista lahjoista jonka voitte antaa, on olla tämä esimerkki maailmassa.

Korkein viisautenne tietää, että tästä syystä läsnäolonne planeetalla nyt on hyvin ratkaisevaa. Tämä korkeampi osanne on horjumaton, sillä se tietää, miten hedelmällinen matkanne todella on.

Yhteisenä aikanamme teemme työtä tukemaan tätä korkeamman viisautenne voimaa ja katalysoimaan positiivista liikettänne eteenpäin.

Annamme energiamallin, mikä salli teidän ammentaa runsaasti korkeampaa viisauttanne tulevina päivinä. Kun teette tämän, se muuttaa kohtaloanne ja niiden kohtaloa, joita kosketatte.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.6.2010 VALAISTUMISPOLUN KULKEMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 25.11.2013 13:47

VALAISTUMISPOLUN KULKEMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
14.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jokaisella teistä on valaistumismahdollisuus tänä maapallon suuren uudelleenjärjestelyn aikana. Teillä on tilaisuus tietoisuuden kvanttihyppyihin joka ainut päivä - myös tänään! Tietäkää, että ponnistelunne tässä elämässä, yhdessä sen positiivisen vauhdin kanssa, minkä olette saaneet aikaan muissa inkarnaatioissa, ovat menestyksenne siemeniä.

Silloin kun epäilette itseänne, muistakaa, että olette kylväneet näitä hyödyllisiä siemeniä. Ajatelkaa näitä voimakkaita siemeniä myös, silloin kun teitä lannistaa, mitä näette maailmassa. Suurempi kuva mihin pitää kiinnittää huomiota, on ajan kuluessa kertyneet positiiviset ponnistelut.

Ne ovat teidän ponnistelujanne, mutta ne ovat myös ympärillänne olevien ponnisteluja. Muut ihmiset jotka ovat inkarnoituneena nyt, ovat myös eläneet elämiä päästäkseen tähän kohtaan. Jotkut ovat edempänä polulla kuin toiset ja ovat ottaneet useampia askelia heräämistä kohti. Tämän vuoksi kohtaatte ihmisiä tiedostamisen, suvaitsevuuden ja myötätunnon eri tasoilla.

Valotyöntekijöille jotka navigoivat tämän päivän muutosenergioissa, yhtenä avainhaasteena on vuorovaikutus maapallon moninaisten sieluryhmien kanssa. Ette voi auttaa kaikkia samalla tavalla. Kun puhutte ihmisille, niin etsikää tapoja räätälöidä kommunikointinne sopimaan siihen, missä ihmiset ovat energeettisesti. Olkaa aulis päivittämään lähestymistapaanne jatkuvasti, mikä sallii nopeiden muutosten tapahtumisen kaikkien elämänalueiden ihmisille.

Edistymisenne tutkiskelu

Juuri nyt kun hyvin monet asiat muuttuvat ympärillänne, ottakaa muutama hetki tunnistaaksenne omat positiiviset muutoksenne viime aikoina. Miettikää, miten olette kasvaneet, miten olette rakastavampi, ja miettikää askelia, joita olette ottaneet herätäksenne. Näiden muutosten ei tarvitse olla dramaattisia, jotta niillä olisi merkitystä. Niiden tunnistaminen ja edistymisenne tutkiskelu auttaa teitä pitämään maailman kaaoksen perspektiivissä. Älkää etsikö lupauksia siitä, että tämänhetkinen kivinen tienne tulee kivettömäksi näiden ratkaisevien vuosien aikana. Inkarnoitumiselle nyt on luontaista todistaa ja olla osana kaikenlaisia äärimmäisyyksiä.

Todellinen luontonne on ilo

Joinain päivinä yhdistytte puhtaaseen iloon, mikä on todellinen luontonne. Toisina päivinä teille on haasteellisempaa löytää tuota iloa tien kivien vuoksi. Tärkeää on muistaa, että ilo on todellinen luontonne. Kun ette hetkellisesti pysty löytämään iloanne, se ei merkitse, että se on kadonnut.

Te ette voi kadottaa ominaisuutta, mikä on sen perusta, kuka olette. Silloin kun ette tilapäisesti pääse iloon, käyttäkää käytössä olevia transformaatiotyökaluja. Kun teette tämän, pystytte reagoimaan tien kiviin positiivisemmin.

Kaikkien valaistuneiden olentojen jotka tulivat ennen teitä, oli opittava fyysisen tason mestariksi. Heidän valaistumismatkansa oli oppimisprosessi, miten kesyttää mieli ja tunteet. Syy siihen, että näihin olentoihin viitataan usein mestareina, on, että he oppivat hallitsemaan egon. He löysivät tapoja lakata olemasta reagointitilassa. He oppivat, miten toimia elämässä tasapainon tilasta ja kesyttää sen villihevosen, joka heitti heidät aiemmin pois hallinnasta.

Kivet tiellä

Mestarit havaitsivat, että niin kauan kuin he olivat ihmisiä, tiellä olisi kiviä. Kun he oppivat olemaan vihaamatta kiviä, he pystyivät aloittamaan kokonaiskokemuksensa rakastamisen. Silloin kun he siirtyivät pois siitä fantasiasta, että kivet häviäisivät, he kykenivät oppimaan niiden hyväksymisen.

Etsimänne valaistuminen löytyy, silloin kun olette riittävän onnekkaita ollaksenne ihmisulottuvuudessa. Siinä ulottuvuudessa, missä olette nyt, voitte saavuttaa oivalluksen. Älkää tehkö maan päällä ihmisulottuvuudessa olemisesta pahaa asiaa. Se on avain vapauteenne! Pysykää siinä ja luottakaa, että saavutatte valaistumisen jalokiven. Se on kohtalonne - jokaisella teistä!

Kun kuljette valaistumispolkuanne, jokainen hengenveto voi siirtää teitä lähemmäs oivallusta. Jokaisella hengenvedolla voitte olla myös instrumentti, joka auttaa niiden tasapainottomuuksien parantamisessa, joita näette nyt maan päällä. Luottakaa tähän. Kieltäytykää uskomasta niihin, jotka kertovat teille, että tilanteet ovat korjauskelvottomia tai että jotain ei voi parantaa.

Parantavia ratkaisuja Meksikonlahdelle

Jumalaisena muutoksentekijänä voitte olla niiden joukossa, jotka valitsevat voimaantumisen korkeamman tien, syyttelyn alemman tien sijasta. Syyttely mitä näette nyt Meksikonlahden öljyvuoden kaltaisissa tilanteissa, ei ole tuottavaa. Keskittäkää ajatuksenne ja rukouksenne parantaviin ratkaisuihin, maailman yhdistymiseen kokonaisuudeksi.

Mitä herkempi olette, sitä enemmän luultavasti tunnette tuhon Meksikonlahdella ja muissa avainpaikoissa ympäri maailmaa. On ymmärrettävää, että tunnette eläinten ja muun elämän tuskan, mihin nämä asiat ovat vaikuttaneet. Älkää salliko herkkyytenne ja välittämisenne kuitenkaan luoda pessimististä näkemystä planeetan tulevaisuudesta.

Kieltäytykää sallimasta vihan vuotaa tekoihinne. Sen sijaan sallikaa sisäisen viisautenne muistuttaa teille, että ihmisten kriisissä on hopeareunus. Siinä katalysoidaan massiivista heräämistä. Luottakaa tähän.

Tehkää parhaanne omassa elämässänne syyttävien ja toivottomien ajatusten välttämiseksi. Heti kun kerrotte itsellenne, että jokin on toivotonta, suljette silmänne ratkaisulta. Vastaus voisi olla puhelinsoiton päässä tai ajatuksen päässä, kun sisäinen viisautenne auttaa teitä muuttamaan näkemystänne. Olkaa silloin läsnä ja kieltäytykää antamasta epäilyjenne päättää todellisuudestanne.

Avainvalintapisteet

Muutaman seuraavan kuukauden aikana ihmiset kohtaavat avainvalintapisteitä. Päätöksiä täytyy tehdä siitä, miten ihmiset ovat rinnakkain toistensa ja luonnon kanssa. Tärkeysjärjestystä on arvioitava uudelleen. Vanhanaikaisia ajatuksia ja järjestelmiä on työstettävä. Sitä uutta valontäyteistä maailmaa, mitä etsitte, ei voi syntyä ilman tätä uudelleenjärjestelyä.

Päättäkää nyt ottaa aktiivinen rooli muutoksessa. Ajatuksenne ja tekonne voivat olla voimakas katalyytti etsimiinne kokonaismuutoksiin.

Uuden maailman visualisoiminen

Harkitkaa istumista hiljaa keskittäen aikomuksenne näihin asioihin. Kuvitelkaa, millaisten ihmisten, paikkojen ja olosuhteiden kanssa haluatte olla jatkossa. Kuvitelkaa kehonne - terveen ja elinvoimaisen - kykenevän tukemaan liikkumistanne maailmassa. Kuvitelkaa äänenne - selkeän ja täyteläisen - ilmaisevan rakkauttanne ja valoanne maailmassa. Kuvitelkaa mielenne - selkeän ja sydämeen yhdistyneen - kykenevän opastamaan teitä intuitiivisesti täydelliseen seuraavaan askeleeseen, keskusteluun tai ongelmaratkaisuun. Kuvitelkaa, että kehonne, puheenne ja mielenne pystyvät työskentelemään harmonisesti yhdessä tukien valaistumista ja toisten palvelua. Pyytäkää, että tulee siunauksia auttamaan näiden unelmien saavuttamisessa. Luottakaa, että te, maailmanne uneksijana, voitte tehdä näistä asioista todellisuutta. Luottakaa, että me, Kahdentoista neuvosto, ja muut valo-olennot olemme aivan vierellänne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron