Harris Lee (leeharrisenergy.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

3.4.2014 HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE: HUHTIKUUN VAHVUUS LÖYTYY

ViestiKirjoittaja hammer » 07.04.2014 19:49

HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE: HUHTIKUUN VAHVUUS LÖYTYY SISÄLTÄ …

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
3.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille. Tervetuloa huhtikuun 2014 energiaennusteeseen.

Nauhoitamme tätä 2.4. eikä täällä ole TODELLAKAAN kevätpäivä, mutta kenties menemme sitä kohti – jää nähtäväksi (hymyillen).

Olemme edelleen kaikki tällä planeetalla, mikä on aika kivaa ja odottamatonta. Ja sanon näin, koska tänään haluan puhua kahdesta periaatteesta.

Olen sanonut toistuvasti näissä ennusteissa vuosien varrella, ettemme koskaan tiedä, miten kauan elämme. Ja se on totta – emme tiedä, olemmeko elossa vielä tämän päivän lopussa. Ja kuitenkin usein voimme kovasti fiksoitua ja keskittyä elämän tulevaisuuteen eikä läsnä olevaan hetkeen.

Olen kuullut viimeisen vuoden kuluessa ihmisten kovasti aktivoituvan ja huolestuvan asioista, joista he kuulevat tai joita he aavistelevat tulevaisuudesta.

Esimerkiksi joku puhuu ehkä tulivuoresta, minkä joku on ennustanut aktivoituvan tiettynä päivänä, tai maanjäristyksestä mikä on ennustettu muutaman kuukauden päähän. Tai muita spekulaatioita, miten maailman tulevaisuus menee … Ja haluan muistuttaa, että kaikki se on arvailua.

En sano, ettet voi oikeasti uskoa, että jonkin näistä asioista tapahtuu, ja valmistautua siihen tavalla, minkä tunnet tarpeelliseksi, jotta tunnet taas olosi mukavaksi. Mutta olen huomannut, että monet ihmiset laittavat uskonsa ja painon joillekin päivämäärille tulevaisuudessa ja näin kohdistavat niihin pelkonsa. Ja sitten kun tuo päivä menee ohi eikä mitään tapahdu, he toistavat samaa kaavaa uudestaan ja uudestaan jonkin muun tulevan päivämäärän kanssa, mikä on annettu.

En pyydä tässä tarkastelemaan ajatusta tulevista päivämääristä, vaan tarkemmin omaa pelkosuhdettanne maailman tapahtumiin.

Maailma on nopeutunut, kaoottinen ja paniikissa tällä hetkellä. Ja on ymmärrettävää miksi. Maailmassa voi nähdä tapahtuvan monia asioita, jotka voivat saada hermostumaan planeetan tulevaisuudesta ja nykyhetkestä ja siitä, mitä ihmiset joutuvat käsittelemään.

Mutta olen alkanut oppia ja kokea yhden totuuden: mitä vakaampana ja enemmän keskuksessamme pystymme olemaan, sitä valmiimpi olemme kaikkeen, mitä maaplaneetta heittää tiellemme.

Jos siis elät peläten tai murehtien tulevaisuudesta, olet jatkuvasti pois keskuksestasi ja voimaantumaton.

Sanot ehkä: "No, miten tyynnyn tästä kamalasta tulevaisuuden asiasta, mikä tapahtuu?"

Ja minä sanon: tiedät, ettet tiedä vielä, että se tapahtuu. Et tiedä vielä, mikä tulevaisuuden lopputulos on – edes te jotka saatatte olla erittäin hyviä psyykkisissä tai tulevaisuuden ennusteissa. Olen myös tavannut monia, jotka ovat hyviä noissa ennusteissa, ja jotkut niistä ovat toteutuneet, mutta heidän jotkut muut ennusteensa eivät ole toteutuneet. Siis jokin on kenties muuttunut tai kyse oli vain mahdollisuudesta eikä varmuudesta.

Kysy siis itseltäsi, elätkö tulevaisuudessa vai nyt-hetkessä.

Tietysti menneisyys ja tulevaisuus on otettava suhteeseemme nyt-hetken kanssa. Voimme oppia asioita menneisyydestä, mikä voi auttaa meitä tekemään erilaisia valintoja tulevaisuudessa. Mutta huomaan monien ihmisten – maapallon pelkoenergian ja kaaoksen vuoksi – jättävän kehonsa eivätkä he elä nyt-hetkessä, he eivät elä tätä päivää, vaan "mikä on tulevaisuuden suunnitelma" ja "mitä tulevaa vaaraa meidän on murehdittava".

Ehdottaisin, että maapallolla eläminen on paljon ennustamattomampaa, mitä olemme koskaan odottaneet tai meille on opetettu. Ja tämä tulee ihmiseltä, jotka elää tässä kohtaa melko turvallisella alueella.

Sanon tässä sitä, että nyt paljon ehdollistumisestamme, uskostamme että olemme verkossa, mikä pitää meidät turvassa (ulkoisessa maailmassa), putoaa nyt pois ja muuttuu.

Ja kun se putoaa pois, saatat vähän hermostua siitä, ettei ole mitään turvapolkua.

Jos siis olet jo hermostunut tästä ja joku tulee sanomaan (huokaisten syvään): "Yellowstone tulee purkautumaan! Varo!", tuo hermostunut energia sinussa nähdään yhtäkkiä aitona uhkana, millä on kohde.

Yritä siis tunnistaa ero siinä, mihin keskityt ja kohdistat pelkosi mielessä ja miten paljon pelkoa sinulla on kehossa. Sillä pelon kanssa pitää työskennellä energiana – ei tarinana.

Jos siis esimerkiksi nyt pelkosi on tullut pintaan, koska puhun joistain sen laukaisevista asioista tai tuntemastasi pelosta, tiedä, että kehoa tarvitsee kouluttaa toiseen suuntaan.

Voisit siis ottaa hetken hengittämiseen (videolla Lee vetää hitaasti syvään henkeä ja hengittää hitaasti ulos) ja tehdä sitä muutaman kerran. Jos otat minuutin tai pari hengittelemiseen aina silloin tällöin, alat säädellä tilannetta, rauhoittua ja avautua.

Teillä monilla on ongelmana sen määritteleminen, milloin jonkun toisen kaaos tai pelko vaikuttaa teihin.

Jos siis olisin melko rauhallisessa tilassa, mutta kotiin tullessani kumppani sanoo (puhuen nopeasti): "No, olen huolissani työpaikkani puolesta ja mitä teemme rahan kanssa ja blaa-blaa-blaa …", kaikki hänestä tuleva energia on vuorovaikutuksessa kanssani. Ja vaikka seison metrin päässä, se on edelleen alueellani. Kysymys siis kuuluu: katalysoiko se minua?

Kysymys sinulle on: miten paljon toiset katalysoivat sinua tällä hetkellä?

Siis te jotka elätte kiireistä elämää ja ympärillä on paljon ihmisiä, tietäkää, että entistä useammat ihmiset ovat kaaoksessa. Mutta erona on, että monet ihmiset eivät tiedosta, miksi he ovat kaaoksessa tai että he keskittyvät tiettyihin kaoottisiin tai pelottaviin tarinoihin käsitelläkseen sitä, mitä heidän sisäinen kehonsa tekee. Se sanoo: "Ahaa, turvapolku lähtee pois! Tämä ei ole se maapallo, mikä luulin sen olevan." Tämä on totta kaikilla.

Niinpä tässä kohtaa, vuonna 2014, katsomme tulevia vuosikymmeniä ja oivallamme, että asiat ovat eri tavalla. Ja se on varma asia. Ratkaisuja siihen, miten laitamme uutta paikoilleen, tapahtuu joka päivä.

Niinpä keskittymällä itseesi ja omaan elämääsi luot uutta joka päivä ja maailmana luomme uutta joka päivä.

Siis voimme keskittyä tähän päivään. Ja monet teistä pakahtuvat ja menevät sekaisin tämän suuren tulevaisuuden vuoksi, minkä voitte tuntea tai aistia tulevan. Teidän on kuitenkin muistettava, että se minkä tunnette tulevan, liittyy siihen, miltä teistä tuntuu tänään.

Haluan jakaa nopean harjoituksen kanssanne. Loin juuri jotain nimeltään "seitsemän rauhan päivää", mikä on seitsemän lyhyttä meditaatiota auttamaan pääsyssä rauhaan elämässänne. Ja yhdessä näistä meditaatioista puhun "ontosta kehosta".

Minäpä selitän teille tätä. Kuvittele hetken itsesi ontoksi sisältä. Kuvittele, ettei sinulla ole mitään fyysisiä elimiä tässä kehossa. Etkä kuvittele ainoastaan tätä kehosi sisäosaa täysin ontoksi ja tilavaksi, vaan sisällytetään siihen 12 tuumaa kehosi ulkopuolelta – energiakenttäsi. Näe tämä sisäinen tila ja ulkoinen tila ympärilläsi tyhjänä energiakenttänä.

Nopea harjoitus minkä voit tehdä muutaman kerran päivässä, on kuvitella itsesi ontoksi kehoksi. Silmien sulkeminen auttaa.

Vedä ensin syvään henkeä (videolla Lee vetää syvään henkeä) ja tunne sitten mielikuvituksesi ja aistiesi kautta onttoutesi ja avaruutesi.

Kuvittele sitten valon tulevan ylähäältä kehoosi ja täyttävän sinut. Valo täyttää sinut.

Nyt nopea varoitus niille, jotka kuvittelivat kehonsa ontoksi ja yhtäkkiä huomasivat: "Huh, olen täynnä kaikkien juttuja!". Tässä kohtaa kannattaa ensin sanoa: "Päästän irti kaikesta, mikä ei ole minun. Päästän irti kaikesta, mitä kannan toisten puolesta" – mitkä tahansa sanat vapauttamaan sen, mitä kannat toisten puolesta. Tee nopea sanallinen irtipäästäminen ja keskity sitten onttoon kehoon ja valon tuomiseen.

Ja sitten hengitä tätä valoa sisään. Tunne itsesi vain täyttyvän jonkin aikaa – miten pitkään tuntuu mukavalta sinusta.

Ja tämä on tärkeää, koska se sallii sinun palata takaisin itseesi hetkeksi.

Tiedän, että monet teistä jotka ovat herkkiä tai empaattisia, työskentelevät päivittäin ollakseen vähemmän toisten vaikutuksille alttiita. Voitte lisätä tämän työkalupakkiinne – kuvittele itsesi sinuna ja vain sinuna muutaman minuutin ajan pari kertaa päivässä. Vain sinä ja energiakenttäsi.

Tämän tekeminen tuo takaisin rauhan ja tasapainon tunteen. Mutta se antaa myös vahvuutta, mihin et ehkä pääse käsiksi, jos yrität löytää sitä ulkopuolisesta maailmasta nyt.

Kenties olet tottunut siihen, että ystäväsi antavat sinulle vahvuutta. Mutta aivan yhtäkkiä ystäväsi näyttävät olevan kaikki kriisissä. Niinpä olet vähän paniikissa, koska se paikka minne menit ennen tunteaksesi olosi hyväksi (ystävät), ei tee enää oloasi hyväksi.

Kenties menetit juuri työpaikkasi ja turva mitä tunsit ennen siihen liittyen, viedään nyt pois. Sinua siis vähän hermostuttaa ja kysyt itseltäsi: "Mitä ilmennän seuraavaksi?"

Tällaista muutosta tapahtuu ympäri maailmaa. Asiat jotka olivat ennen ihmisten turva-alueita, asiat joihin ennen luotettiin ja asiat jotka ennen tiedettiin, lähtevät nyt kaikki.

Niinpä meidän on käännyttävä sisäänpäin. Ja itsestämme löydämme uuden vahvuuden.

Vahvuus on huhtikuun teema.

Kyllä, tämä on astrologisesti hyvin voimakas kuukausi, joten voidaan odottaa asioiden räjähtävän maailman ja henkilökohtaisella tasolla. Mutta se on hyvin selvää, miltä nuo räjähtävät asiat näyttävät. Kyse ei ehkä ole siitä pahimmasta tilanteesta, mitä ajattelet – se on vain voimakasta energiaa.

Tämä siis merkitsee, että voit valjastaa näiden aikojen voiman ja johtaa sen omaan elämääsi. Mutta vain, jos otat joka päivä aikaa selvittääksesi: "Kuka olen tämän hullun maailman keskellä? Näen, että kaikkia näitä asioita tapahtuu ympärilläni. Tunnen kaiken tämän ja se vaikuttaa minuun.

"Mutta minun on myös muistettava, että olen täysivaltainen täällä – sydämessäni (Lee laittaa kädet rinnalleen). Minulla on paikka, joka on koskematon kaikilta. Vaikka reagoisin asioihin, joita tapahtuu ulkopuolellani, sisälläni on paikka, joka on vain minun."

Ota siis tässä kuussa muutama hetki päivässä päästäksesi kosketuksiin vain itsesi kanssa. Ja sinulle tulee tässä kuussa suurempaa vahvuutta, mitä sinulla aiemmin oli.

Huolehtikaa kaikki itsestänne hyvin ja nähdään toukokuussa.

Suurta rakkautta, hei-hei.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.4.2014 TOUKOKUUN ENERGIAENNUSTE: KORKEAMMAN MIELEN ERITYI

ViestiKirjoittaja hammer » 04.05.2014 09:32

TOUKOKUUN ENERGIAENNUSTE: KORKEAMMAN MIELEN ERITYISSYDÄN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
30.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa toukokuun 2014 energiaennusteeseen.

Kuten tavallista, olemme ulkona kukkulalla. Ja yksi syy siihen, että olen halunnut nauhoittaa nämä ennusteet luonnossa, on, että rauhallista energiaa huokuu tukemaan ennustetta, mutta myös te joilla ei ole tilaisuutta mennä luontoon kovin usein, saatte kokea tätä energiaa katsoessanne videota.

Minun ei tarvitse sanoa, että asiat ovat intensiivisiä, koska kuulette minun sanovan niin joka kuukausi. Ja on totta, että tällä hetkellä uskomattoman intensiivisiä energioita toimii maapallolla.

Mutta kokemus jakautuu tässä. Toinen puoli on, että ihmistapa prosessoida noita energioita tulee esiin hyvin kiihkeänä, kaoottisena ja joskus ongelmallisena, koska ihmisiä työnnetään puhdistamaan, päästämään irti, tuntemaan ja menemään syvälle itseensä enemmän kuin koskaan ennen.

On kyse sitten tuntemastasi ärsytyksestä, kun joku tekee jotain ärsyttävää, tai tunnet omassa energiakentässäsi ärsyttäviä tai vaikeita tunteita – syvän surun tai vihan voimakkaita tunteita – tämä on ihmiskokemus siitä, miten nämä ajat katalysoivat yleismaailmallisesti meitä puhdistamaan ja käyttämään tätä kaikkea.

Toinen puoli kokemusta kuitenkin on, että ulottuvillamme on nyt uskomattomat korkeudet.

Niinpä esimerkiksi ollessasi luonnossa tällä tavalla (Lee näyttää avoimeen tilaan ympärillään), sen kauneus ihmiselimistöllemme on, ettei täällä ole ihmisenergiaa. Olet avoimessa tilassa tai kenties puistossa, missä on vain vähän ihmisiä, ja avoimemmassa tilassa voimme alkaa laajentua reagoiden luonnon laajentavaan energiaan.

Jos vieressäni siis seisoisi kuusi ihmistä ja sanoisi ja ajattelisi tiettyjä asioita, minusta tuntuisi hyvin erilaiselta kuin, jos he olisivat pois tilasta.

Ja herkkänä ihmisen on taipumusta huomata ihmisen tiheys. On taipumusta huomata ihmisen matalammat alueet ja myös korkeammat alueet.

Jos nämä ihmiset siis prosessoisivat asioita ja he tuntuisivat raskailta, huomioni kiinnittyisi siihen. Mutta jos näitä ihmisiä ei ole ja on keskellä ei-mitään, tuntee vain tilan ja oman laajentumisensa.

Jos siis olet stressaantunut elämässäsi, jos juoksutat nyt paljon energiaa, mennessäsi puistoon tai luontoon huomaat ehkä ensin, että sinusta tuntuu vähän hullulta. Tunteita tulee esiin, ajatuksia tulee esiin, koska yhtäkkiä kaikki tila ympärillä sallii sinun nähdä sen tiukkuuden ja sisällä pitämisen, mitä vapautat. Ja "laajentumista edeltävä puhdistaminen" alkaa.

Mutta kun alat tehdä tästä käytännön, kun käyt säännöllisesti luonnossa, alat panna merkille, että keho ymmärtää, että se saa näitä säännöllisiä tilahetkiä, jotta se voi vapautua siitä, mistä sen täytyy. Näin ollen palatessasi työpaikalle tai kiireiseen kotiisi tai kiireiseen elämääsi, lävitsesi kulkee vähemmän stressiä, koska keho ymmärtää, että on tämä säännöllinen tapa, missä saa päästää irti.

Tämä on siis kokemus luonnosta.

Ja jotkut teistä katselevista/lukevista ovat ehkä hankalassa tilanteessa ja elätte hyvin vilkkaassa kaupungissa, missä on vähän avointa tilaa. Mutta voitte kokea saman menemällä vain huoneeseenne meditoimaan tai luomalla pyhän tilan itsellenne. Ja muista, että pyhä tila voi olla mitä tahansa. Se voi olla rauhan meditoimista istuen hiljaa, se voi olla tanssimista ympäri huonetta hevimetallin tahtiin, jos tämä liikuttaa energiaasi ja saa olosi tuntumaan hyvältä. Se on erilaista meille kaikille joka hetki.

Mutta nämä yksinäisyyden ja siihen palaamisen hetket, kuka olemme tämän kehon sisällä, ovat elintärkeitä hyvinvoinnille. Otetaan hetki sen kysymiseen, miltä minusta tuntuu. Ja missä olen tämän kehon sisällä.

Koska maailmassa tapahtuu tällä hetkellä kaikenlaista, sinua täytetään jatkuvasti kaikkien muiden ideoilla, tunteilla, energioilla ja reaktioilla siihen, mitä tapahtuu. Ja kuten olen selittänyt monta kertaa videoissa, nämä energiat vaikuttavat meihin.

Joku ei voi olla lähelläsi ja tuntea jotain niin, ettet (ainakin hyvin pienessä määrin) tunne tuota energiaa tai ole vuorovaikutuksessa sen kanssa, ja sitten lähdet pois ottaen osan siitä mukaasi.

Mutta jos meillä on säännöllisesti näitä yksinäisyyden ja tilan hetkiä elämässämme päivittäisenä käytäntönä, pystymme vapautumaan näistä energioista.

Ja sitten kun olet puhdistanut, saat kokea niitä korkeuksia, mitä meillä nyt on.

Koemme nyt maapallolla poikkeuksellista korkeamman mielen energiaa. Korkeampi mieli on mieli, missä on yhtä paljon sydänenergiaa kuin aivoja, ajatuksia ja ajattelua.

Tietysti meillä on kolmas silmä täällä (Lee osoittaa kolmatta silmäänsä), mikä on aistivarainen ja intuitiivinen ajattelumme.

Tämä osasi tietää etukäteen, kuka kohta soittaa. Ajattelet äitiäsi ja yhtäkkiä hän on puhelimessa. Aistit etukäteen hänen yhdistyvän kanssasi – tästä syystä.

Kolmas silmä on myös osasi, joka voi nähdä visionäärisiä tilaisuuksia itsellesi tai saada kuvia siitä, mitä voisit luoda. Ja sitten sinulla, ihmisolennolla, on ehkä joitain epäilyksiä tai epäuskoa, onko tuo visio mahdollinen, jotta voit siirtyä sitä kohti.

Mutta korkeampi mieli on kaikkien näiden chakrojen yhdistelmä, joten sydän on kovasti mukana. Tämä johtuu siitä, että korkeampi mieli tuo sinut universaaliin älykkyyteen ja se on hyvin, hyvin sydänpohjaista.

Tässä toukokuussa korkeampi mieli on siis tilaisuus, mutta se merkitsee myös, että "mielienergiaa" ilmestyy esiin paljon. Monet ihmiset väittelevät mielipiteistä ja eroavuuksista – kyllä, tätä on tapahtunut jonkin aikaa, mutta sitä nähdään hyvin voimakkaasti tässä kuussa.

Ja kohdatessasi näitä tilanteita sinun on päätettävä, mikä resonoi kanssasi ja mikä ei, sen perusteella, mikä tuntuu HYVÄLTÄ eikä raskaalta tai vaikealta.

Kysy siis toukokuussa itseltäsi:

Mihin ja kehen haluan yhdistyä?
Miten haluan leikkiä elämässä?
Miten haluan elämäni menevän ihmissuhteiden ja dynamiikkojen osalta?

Koska sinun annetaan valita.

Mutta meidät on kasvatettu ja ohjelmoitu ihmisinä niin, ettemme usko, että meidän annetaan valita.

Meillä on taipumusta uskoa, ettemme voi sanoa jollekin ihmiselle X, ettei se järkytä häntä, tai emme voi sanoa jollekin ihmiselle Y, ettei se loukkaa. Tai emme voi mennä tekemään Z itseksemme, koska meistä tuntuu ehkä yksinäiseltä.

Tässä ohjelmointimme paljastuu meille.

Tarkkaile siis itseäsi tekemässä valintoja ja katso kaikkia "saattaisi/ehkä"-asioitasi.

Tarkastele kysymyksiä käyttäytymisesi ympärillä, jotta voit tutkia käyttäytymisuskomuksiasi eikä käyttää niitä stop-merkkeinä.

Jos joku järkyttyy, koska sinun täytyy sanoa hänelle jotain, onko se todella sinun vastuullasi vai tuliko hän jo sen kanssa luoksesi? Onko se jotain, mikä hänellä oli jo ennen sinun tapaamistasi?

En käske tässä menemään mätkimään kaikkia aggressiivisesti naamalle omilla mielipiteilläsi. (Naurua)

Yritän vain korostaa sitä, että tänä aikana on valtavia risteyksiä henkilökohtaisissa suhteissa. Ja niiden ei tarvitse olla dramaattisia muutoksia, jotka merkitsevät ystävyyden katkaisemista jonkun kanssa tai suhteesta lähtemistä.

Mutta näin meidät usein on kasvatettu käyttäytymään. Meillä on usein sellainen ajatus, että ulkoinen toiminta saa olomme tuntumaan hyvältä sisällä. Itse asiassa tämä on sydänjohtoisen kommunikoinnin aikaa, mikä johtaa ulkoisiin muutoksiin vähemmän räjähtävällä tavalla.

Meitä kaikkia siis kutsutaan puhumaan enemmän korkeammasta mielestämme koko sydämellä.

Siis kyllä, ehkä järkytät ystävääsi vähän, koska aiot sanoa X, Y tai Z hänelle. Mutta muista, että luultavasti tiedät järkyttäväsi häntä vain, koska kolmas silmäsi aistii tämän ihmisen sanovan sinulle niin. Ja tieto siitä, miten hänen kuvionsa kulkevat, kertoo sinulle, ettei hän halua kerrottavan, että hän teki jotain sinua suututtavaa.

Mutta se on hänen ongelmansa. Hän kantaa sitä. Hänen täytyy oppia päästämään irti siitä, koska voimme kaikki oppia, että on ok saada toisilta palautetta siitä, mitä teemme.

Kysy siis itseltäsi, missä kohtaa teet itsestäsi niiden tunteiden orjan, joita pelkäät katalysoivasi toisissa. Heidän tunteidensa – eikä sinun vastuunasi ole auttaa heitä pysymään kiinni niissä.

Tiedän, että monet teistä kuuntelevista ovat oppineet vuosien saatossa sulkemaan suunsa tiukasti, jotta te ette enää loukkaa ketään tai saa ketään räjähtämään. Ja ymmärrän myös, että olette tehneet sen suojellaksenne itseänne, sekä itsenne että heidän puolesta.

Koska kenties ennen tunsitte itsessänne epävakautta tehdessänne sen tai mikä tärkeämpää, ihmiset olivat vähemmän tunteellisesti ulottuvilla kuin nyt. Niinpä he puskivat kovasti vastaan, jos sanoitte jotain, mistä he eivät pitäneet.

Mutta tämä on tosiaan kommunikoinnin aikaa – korkeampaan mieleen ja sydämeen perustuvan kommunikoinnin. Ja hyvin monet tuntevat vähän kyllästyneensä ja turhautuneensa siihen, mitä ympärillä tapahtuu. Ja tapa tämän muuttamiseen on muuttaa suustanne tulevaa keskustelua.

Ja voit leikkiä tällä ja kokeilla. Jos et normaalisti sano asioita tietyllä tapaa, kokeile sitä ja katso, miten menee. Voit olla kuollut huomenna, mistä aina muistutan teitä (hymyillen), joten miksi et leikisti viimeisenä päivänäsi maan päällä muuttaisi karttaa vähän?

Tämä on tärkeää, koska psyykessä voi olla nyt uhrimentaliteettia sellaisiin asioihin liittyen, kuin "kaikkia näitä asioita tehdään minulle" tai "ulkopuolellani on kaikkia näitä asioita, joita minun pitäisi pelätä".

Voit muuttaa suuntaa ja voit muuttaa sen, mitä koet elämässäsi.

Toukokuu on siis upea tilaisuus ottaa säännöllisesti tuo tila ja puhdistaa energiakenttäsi.

Ja sitten tuosta tilasta korkeampi mielesi ja sydänälykkyytesi kutsuu sinua tekemään asioita vähän eri tavalla. Ja se on hyvä asia kaikille, koska me ihmiset jäämme jumiin malleihin.

Ja te jotka pelkäätte olla johtaja tai katalyytti toisille entisten kokemustenne vuoksi, tunnistakaa, että olette vanhempi, viisaampi, sydänkeskeisempi ja myötätuntoisempi nyt kuin silloin. Lisäksi toiset vastaanottavassa päässä ovat kykenevämpiä kuin koskaan kuulemaan sen ja tämä on hyvin erilaista aikaa kuin useita vuosia sitten.

Siis te jotka olette turhautuneita ja kyllästyneitä, katsokaa, missä ette puhu omaa totuuttanne. Katsokaa, missä ette käytä sanojanne asioiden uudelleenohjaamiseen.

Tässä on kaikki tässä kuussa. Toivottavasti teillä kaikilla on upea kuukausi.

Tietoja tuotteista …

Nähdään taas kesäkuussa.

Suurta rakkautta kaikille.

Pidä huolta itsestäsi.

Lee
x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.6.2014 KESÄKUUN ENERGIAENNUSTE: MIKÄ ON UUTTA JA MIKÄ ON M

ViestiKirjoittaja hammer » 04.06.2014 08:10

KESÄKUUN ENERGIAENNUSTE: MIKÄ ON UUTTA JA MIKÄ ON MAHDOLLISTA NYT?

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa kesäkuun energiaennusteeseen.

Täällä on kaunista tänään. On lämmintä. On aurinkoista.

Ja kuitenkin voimakkain energia mitä tunnen tämän ennusteen aluksi, on suru. Koska tätä energiaa tulee kollektiivisesti esiin kaikilla ja olen pannut merkille, että se on kovasti etualalla ihmisten ongelmissa tällä hetkellä.

Pidän joka kuussa kysymys- ja vastauslähetyksen, mikä on Portaalin jäsenten – ja viime kuusta saakka myös kaikkien muiden – käytettävissä. Ja viimeisten kolmen kuukauden lähetyksissä olen huomannut, että valtava määrä surua ja paniikkia on jatkuva teema ihmisten kysymyksissä.

Kaksi viime kuukautta on tietysti ollut intensiivisempää, mitä olemme kokeneet aiemmin. Mutta kuten ole sanonut toistuvasti noin vuoden ajan, avain meille kaikille on, ettei ulkopuolinen intensiivisyys lopu. Niinpä ainoa tapa millä voimme todellisuudessa parantaa kokemuksiamme siitä, on oppia paremmin toimimaan sen tai sisäisen itsemme kanssa – ja usein vaaditaan kumpaakin.

Niinpä esimerkiksi teidän, jotka tunnette surua sen vuoksi, mitä näette tapahtuvan planeetalla, kannattaa miettiä aktivismia noilla alueilla – tietoista aktivismia – niin, että tuotte äänenne ja energianne niille alueille, jotka surettavat teitä eniten.

Ja monet teistä sanovat siihen: "No, mistä aloitan? On niin monia vaihtoehtoja." Ja sanon aina, että jos teitä pakahduttaa kaikki, mutta olette intohimoisempi yhdestä avainalueesta, niin menkää sinne. Ongelmana voi olla, että teistä tuntuu: "No, miten se riittää? Miten se riittää näinä aikoina?"

Luulen meidän kaikkien tuntevan, että miten se riittää, mitä teemme – erityisesti herkkien, jotka katsovat maailmaa ja näkevät useita alueita, jotka täytyy potkaista liikkeelle samaan aikaan.

Itselläni on koko ajan tuo ajatus siitä työstä, mitä teen maailmassa. Olen varma, että monilla teistä on se omasta työstänne tai elintavastanne tai roolista, mikä teillä on perheessänne. Tämä "ajatus" on osa kollektiivireaktiotamme kaikkeen, mitä näemme ympärillämme.

Tällä hetkellä kaikkialla "ulkona" on pakahduttavaa kiirettä. Ja kuitenkin olen huomannut, että ainoa tapa millä minusta voi olla parhaiten hyötyä sille, mitä ympärilläni tapahtuu näinä aikoina, on olla omassa keskuksessani mahdollisimman paljon. Ja joinain päivinä se on helpompaa kuin toisina. (Naurua)

Niinpä teidän jotka ette vielä tietoisesti tee muutoksia tavassanne työskennellä kehon ja henkilökohtaisten mallien kanssa, on todella aika tehdä se.

Siis esimerkiksi jos tunnet ylistimuloituvasi kaikesta, mitä näet maailmassa, niin oletko liikaa tietokoneella? Koska tällä hetkellä siellä on runsaasti kamalia otsikoita. Esimerkiksi myös jotkut upeat kansalaisadressisivustot joilla osallistun säännöllisesti asioihin, lähettävät usein sähköposteja, joissa on otsikkona "kamalia uutisia!"

Niinpä näen sähköpostissani sellaisia sanoja joka päivä kuin "kauhistuttava", "kamala", "kiireellinen". Vaikka noiden sähköpostien kirjoittajat uskovatkin, että heidän aatteensa ja juttunsa on oikea, niin kun tätä tulee joka päivä, se laukaisee hermostossa kaikenlaisia signaaleja. Niinpä on käytettävä erottelukykyä ja oltava tietoinen siitä, mitä omaksuu ulkoisesta maailmasta.

Kummallinen asia tässä ajassa siis on, että syy tietoisuuden heräämiseen nopeammin ja ihmisten syveneviin kokemuksiin itsestään on, että heidän on vetäydyttävä kaikesta, mitä ulkopuolella tapahtuu. Ja sinut joka työnnetään vetäytymään – sairaus, katastrofi tai jonkin muu olosuhde, mikä pakottaa sinut lopettamaan säännölliset tavat – tai kutsut itsesi tietoisesti ja tarkoituksella siihen.

Tiedän, että monet teistä pyörähtävät edelleen pois sisältään ja pyörivät ja kimpoilevat energeettisesti siitä, mitä maailmassa tapahtuu.

Esimerkiksi teidän jotka olette ehkä yksinhuoltajia, joilla on kaksi työpaikkaa, on erittäin vaikeaa yrittää saada tilaa itsellenne verrattuna meihin, jotka emme ole vanhempia. Kun työmme on ohi, meidän täytyy olla tekemisissä vain ystävien, perheen ja itsemme kanssa. Meidän ei tarvitse myös huolehtia lapsistamme ja opastaa heitä. Olen aina sanonut, että vanhempana oleminen on vaikeinta ja useimmiten uuvuttavinta työtä planeetalla. Vaikka kaikki tuntemani vanhemmat sanovat sen olevan palkitsevinta.

Mutta erityisesti te jotka olette vanhempia, ehkä kamppailette vähän lastenne kanssa tällä hetkellä.

Teillä on paljon stressiä roolissanne vanhempana, mutta myös omassa suhteessanne tähän maailmaan, koska lapset joka ovat, sanotaan 20-vuotiaita tai alle, eivät sure samalla tavalla kuin sukupolvet, jotka ovat 25-30-vuotiaita tai vanhempia.

Ja he pystyvät ottamaan vastaan suurta ja monenlaista stimulointia maailmassa, mihin itse vasta sopeudut. Jos siis huomaat energiakuilun itsesi ja lastesi välillä tällä hetkellä, muista vain, että olette edelleen yhteydessä. Käytte vain läpi näitä intensiivisiä muutoksia hyvin eri perspektiivistä, sukupolvierojen lisäksi.

Ihmisillä on paljon stressiä. Ja monta kuukautta sitten sanoin ennusteessa teille, että "ei ole enää 80-luku". Se oli tavallaan vitsi, mutta siinä oli myös pointti. Me jotka muistamme, millaista elämä oli 80-luvuilla, 90-luvulla ja myös 2000-luvun alussa, niin on täysin erilaista nyt. Ja vaatii edelleen valtavaa sopeutumista oppia elämään sen kanssa eikä meno hidastu.

Niinpä meidät tuodaan läsnä olevaan hetkeen todella ainoana paikkana, missä voimme löytää itsemme, vaikka entiset energiat kulkevat lävitsemme vapautuakseen.

Koska puhuessasi jonkun 80- tai 90-vuotiaan kanssa siitä, millaisen muutosmäärän hän on käynyt läpi elämässä – ja minusta se on aina kiehtovaa keskustelua – niin jos sitä verrataan meidän sukupolvemme läpikäymiin muutoksiin, niin nyt on todella kiivastahtista.

Ja tulimme koodattuna vanhempiemme DNA:lla. Kyllä, tulimme koodattuna myös omilla sielumalleillamme, mutta tulimme myös perheeseen, jolla oli malleja/tapoja, mitä suostuimme kokeilemaan koon ja kasvu- ja parannustarkoituksen vuoksi.

Niinpä ihmisten mallit/tavat menevät nyt joko kriisimoodiin tai vapautumismoodiin.

Ja on todella tärkeää kannustaa vapautumismoodia.

Jos katsot tätä ja olet kriisimoodissa, tiedä, että sinun on tehtävä muutoksia. Ja saatat palata välittömästi mukavasta olohuoneestasi ruudulla luokseni ja sanoa: "Mutta Lee, en voi tehdä mitään muutoksia."

Ja se ei ole itse asiassa totta.

En sano, että olosuhteesi ovat kamalan stressaavat tai pahin tilanne, missä olet koskaan ollut elämässäsi, mutta on aina pieniä ja hienovaraisia muutoksia, joita voimme tehdä. Koska ongelmana on, että meillä on ihmisinä tapoja, joista olen muistuttanut meitä monta kertaa, ja vain me voimme muuttaa niitä.

Sinun kannattaa ehkä kysyä itseltäsi myös, miten voit tukea kehoasi, jos mielesi ja tunteesi ovat hyvin arvaamattomia tällä hetkellä. Mitä fyysinen kehosi tarvitsee?

Niinpä te monet joilla on herkkä hermosto, mikä on erittäin tavallista herkillä ihmisillä, katsokaa lisäravinteita, jotka auttavat hermoston rauhoittamisessa. Esimerkiksi magnesiumin tunnetaan auttavan hermoston rauhoittumisessa. Voit googlata tätä ja löytää melko halpoja luontaistuotteita netistä – ja nämä asiat voivat vaikuttaa ja vaikuttavat kovasti siihen, miltä sinusta tuntuu.

Kehon tukeminen on yhtä tärkeää näinä aikoina kuin sielun, hengen ja mielen tukeminen.

Niin voi olla myös yksinäisen ajan ottaminen.

Tässä kuussa monien jatkuva tunne on: "Minun täytyy muuttaa jotain, minun täytyy muuttaa jotain."

Ja osa tästä tulee siitä kiireestä ja päättömyydestä, mitä tunnet maailmassa, koska monet ihmiset pyörittävät kaikkea, mitä tapahtuu – ja valtavia päivittäin tapahtuvia ulkoisia muutoksia.

Tästä syystä toukokuun energiaennusteessa keskityin hyvin erityisesti siihen, että pyysin sinua katsomaan, miten paljon otat itsellesi toisten ihmisten kaaosenergioita ja tarpeita. Miten paljon otat itsellesi heidän paniikkiaan ja pelkoaan, mitä he kierrättävät ja mikä saa sinut pois tasapainosta tai vaikuttaa sinuun?

Toivottavasti siis monet teistä onnistuivat olemaan tässä menestyksekkäämpiä viime kuussa ja onnistuitte sanomaan ääneen mielipiteenne. Selitin, että mielipiteensä sanominen on erittäin voimallinen asia. Monet teistä ovat oppineet lopettamaan sen vuosia sitten, koska ette nauttineet olla toisten katalyytti tai se, johon kaikki reagoivat huonosti, koska totuutenne oli erilainen kuin valtavirta.

Kuten sanoin viime kuussa, yleisesti ottaen ihmiset ovat avoimempia nyt.

Niinpä totuutesi puhuminen ei ohjaa ainoastaan heidän energiaansa ja huomioonsa uudelleen, vaan saatat myös auttaa ihmisiä näkemään ja ymmärtämään asioita, joita he eivät vielä ymmärrä.

Monet teistä valittavat – näen tätä paljon netissä – "Miksi ihmiset eivät ole enemmän hereillä? Miksi ihmiset eivät ole enemmän hereillä?"

Jos tämä on tunteesi, ehdottaisin, että sinun on muutettava se muotoon: "Haluan auttaa ihmisiä heräämään."

Jos siis ajattelet ihmisten olevan unessa totuudelle vesisärötyksestä ja muista toimista, jotka ovat erityisen tuhoisia planeetalle, sitä ei voi kiertää. Ei ole poliittista tarinaa tai maksua, mikä pystyy tekemään siitä totta heille. Sen sijaan sinun täytyy toimia ja kouluttaa ihmisiä siitä tai tuoda se esille sosiaalisessa keskustelussa sen sijaan, että taistelet ja olet vihainen tietämättömille ihmisille. Auta heitä näkemään, jos olet turhautunut heihin.

Olemme tässä kaikki yhdessä ja kyllä, meillä kaikilla on rajoituksemme, meillä kaikilla on sokeat pisteemme. Siksi olemme heimo.

Olemme yksi maailman heimo, mikä on hyvin onnistuneesti jaettu osiin kulttuuriohjelmoinnilla ja kontrollilla ylhäältä ja olemme eläneet sen alaisuudessa hyvin pitkään.

Ja monet teistä jotka olette herkkiä, pidätte tätä aikaa erityisen kammottavana hetkittäin, koska kaikki tämä pimeys tulee valoon.

Täytyy vain katsoa, mitä tapahtuu tietyissä maissa, ja niitä julmuuksia joiden oletetaan olevan oikeutettuja sodan tai vallan nimissä.

Niin paljon kuin näitä asioita tapahtuukin, on muistettava, että näkemämme määrä on erittäin uusi meille. Niinpä jos kiepsahdat niiden valtaan ja alat panikoida näkemästäsi, joudut vain paniikkiin.

Jos tartut siihen, että meillä on valtava määrä sisäistettävää ja se pyörittää ihmisiä, paniikillasi on vähän enemmän perspektiiviä.

Mutta kuten kaikissa tunteissa, jos huomaat tuntevasi pelkoa, mene tuohon pelkoon. Älä mene vain paniikkiin sitä koskevista ajatuksista, mikä on tunteen ohittamista ja menemistä mieleen.

Mene oikeasti pelon tunteeseen.

Sanoin tätä useita kuukausia sitten. Jos olen todella peloissani jostain, mitä näen tapahtuvan maailmassa, parasta mitä voin tehdä ihmisenä, on todella tuntea tuon valtavan pelon kulkevan kehoni läpi – sen sijaan että panikoin tai puhun kaikille siitä. Koska kokiessasi nämä tunteet näin auliisti ja syvästi, tietyssä kohtaa ne "poksahtavat" ja lähtevät sinusta.

Sanot ehkä: "No, olen kyllästynyt tuntemaan tunteita." Minä sanoisin siihen, että sitten sinun täytyy mennä syvemmälle tunteeseen.

Ja muuten, on täysi eri juttu, jos jotain fyysistä tapahtuu. Jos tunnet jonkin fyysisen sairauden vievän voimat, se on täysin toinen tarina. Fyysinen sairaus ja rajoitus voi tehdä vaikeammaksi tuntea henkesi tai saada itseensä riittävästi tilaa työskennellä näiden periaatteiden kanssa.

Mutta teissä katselevissa ja kuuntelevissa on tänään joitain, jotka ovat jääneet kiinni välitilaan – leijumaan mielen ja syvien tunteiden välille.

Ja se on viimeinen energia, mistä haluan puhua tänään – välitila mihin olemme jääneet kollektiivina tällä hetkellä.

Mainitsin aiemmin, että tietty sukupolvi suree mennyttä. On outoa katsoa, sanotaan 90-lukua, ja sanoa: "Vau, oli niin erilainen tunne ja olemistapa."

Henkilökohtaisesti voin katsoa kuitenkin myös 90-lukua ja nähdä, että ympärillämme on nyt asioita ja tiettyjä tietoisuustasoja keskustelussa, toiminnassa ja ihmisten avautumisessa, joita ei ollut 90-luvulla. Silloin laajempi tietoisuus vasta alkoi syntyä jollain tavalla.

On siis helppoa katsoa menneisyyteen ja tuntea se kehossa ja kaivata sitä. Mutta muista, että kenties 10 vuoden kuluttua kaipaat tätä aikaa.

Rakastan ei-kaksinaisuutta ja sellaisia ihmisiä kuin Toni Packer tai Pema Chodron, jotka sanovat hetken olevan kaikki, mitä meillä on, koska huomaan, että palatessamme läsnä olevaan hetkeen, säteilemme, energiamme harmonisoituu emmekä ole enää jumissa ulkoisessa.

Meidän ei ole helppoa päästää irti ulkoisesta. Älä siis ole itsellesi ankara tässä prosessissa, missä olemme. Tiedosta sen sijaan sen tapahtuminen ja ole lempeä itsellesi. Käytä sitä ymmärtääksesi, miksi tunnet hämmennystä toisinaan, jotta voit antaa sen olla lisäämättä painetta tai tarvitsematta ratkaista se.

Henkinen yhteisö on erittäin mielenkiintoinen, koska vaikka voisi olettaa, että kaikki siinä ovat harmoniassa, näin ei todellakaan ole. Ja jos tarkastelet tätä, näet valtavan eron ihmisten ajatuksissa siitä, mitä on olla henkinen.

Niinpä on joitain ihmisiä, jotka haluavat elää kehonsa ulkopuolella, ja he elävät erittäin paljon eetterissä. Ja he nauttivat sellaisista asioista kuin kanavointi tai meditointi, mutta he eivät välttämättä halua mennä syvälle kehoonsa.

Sitä vastoin on muita ihmisiä, jotka haluavat olla vain kehossaan eivätkä välttämättä halua avata kruunuchakraansa, henkeään.

Ja näiden kahden kohtaamispiste on täydellinen paikka meille kaikille – näiden kahden tasapaino – mutta sen maadoittaminen voi olla haastavampaa, kuin oletamme. Sitä työtä teemme kaikki tällä hetkellä – maadoitamme tuota keskikohtaa.

Tämä on erittäin kummallista aikaa, koska vaikka tietoisuutemme kasvaa koko ajan, tuo kasvu vaatii myös jatkuvaa kuolemaa sisällämme. Niinpä meidän täytyy päästää irti siitä, mitä tunnemme jostain. Meidän täytyy päästää irti siitä, mitä ajattelemme jostain.

Ja kun maailma huutaa: "Kaikki on vähän turvatonta, resurssit loppuvat, meidän pitäisi olla paniikissa tästä, meidän pitäisi olla paniikissa tuosta" ja jos näet sitä ulkoisessa maailmassa, samalla kun sisäinen maailmasi sanoo: "En tiedä enää, kuka olen!", se voi olla pelottavaa.

Ellet iske jalkojasi maahan, ota päivän kerrallaan ja ala sanoa: "Okei, olen täällä ja hengitän. Tässä on tämä hetki. Tässä elän nyt."

Tästä syystä sanon aina, että voisimme kuolla huomenna, koska tämä totuus ja meille tuntematon auttaa palaamaan takaisin itseen, lopettamaan suunnittelun ja huolehtimisen tulevaisuudesta ja palaamaan nyt-hetkeen.

Tätä näkee erittäin paljon ihmisissä, joilla on parantumaton sairaus. He avautuvat yhtäkkiä. He alkavat yhtäkkiä katsoa asioita, joiden katsomiseen heillä ei ollut ennen aikaa. Ja tämä on yksi nyky-yhteiskuntamme suurimpia myyttejä.

Osasyy jatkuvaan kiireisenä pysymiseemme on, että se auttaa meidän harhauttamisessa avainongelmista. Maailmamme on siis suunniteltu pitämään suurimman osan meistä oravanpyörässä. Työn, toiminnan, stimuloinnin ja kaiken sen oravanpyörässä, mikä voi hämmentää sisäisiä aistejamme.

Kenties se 1% mistä kuulemme, ei ole oravanpyörässä tai kenties sekin on, mutta hyvin erilaisessa todellisuudessa valtansa ja taloudellisen tukensa vuoksi. Kuka tietää? En tunne ketään tuosta 1%:sta, joten en osaa puhua siitä.

Mutta ymmärrä, että olemme ajassa, missä meidän on oltava menemättä sen virran mukana, mitä kaikkea tapahtuu ympärillämme.

Tule takaisin itseesi.

Tee omat päätöksesi, vaikkeivät ne ole lauman mukaisia.

Ota aikaa yksin.

Tunnista, että hengen ja ihmisen tanssi liikkuu jatkuvasti. Et elä vain eetterissä etkä vain kehossa. Yrität tuoda enemmän tietoisuutta eetteristä kehoon. Ja kun teet sen, et liikuta vain omia asioitasi, vaan liikutat myös menneiden sukupolvien asioita tällä planeetalla.

Kaiken sanotun myötä, on tärkeää olla läsnä hyvinvoinnissa ja siinä, miltä sinusta tuntuu. Ja jos huomaat olevasi liian "kiihtynyt", tiedä, että sinun on tehtävä muutoksia. Muuten nopeasti kulkeva virta vie sinut mukanaan.

Sitten kun palaat sisäisen kodin tunteeseen ja alat tehdä asioita, jotka auttavat sinua hidastamaan ja tuntemaan rauhaa, palaat paikkaan, missä sanot: "Aah, voin hengittää."

Energeettisesti rauhoittumisellasi on valtava vaikutus kaikkiin ympärilläsi. Niinpä luot energeettisesti tyyneysmallin, mitä maailma todella tarvitsee tällä hetkellä.

Ja kyllä, on hullua aikaa, ja ei, se ei hidastu, minkä vuoksi meidän täytyy työskennellä sisäisen itsemme kanssa enemmän kuin koskaan.

Tämä aikajakso on kanavoinneissani ennustettu "2012 – 2020" –matkaksi.

Niinpä te jotka olette vihaisia ja odotatte rauhoittumista ulkopuolella, alkakaa työskennellä itsenne kanssa. Muuten pysytte vihaisena ja tuo viha jäytää ja lannistutte.

On aika vapautua täältä (Lee koskettaa sydäntä). Ja se saattaa merkitä, että elät tavalla, millä et ole koskaan elänyt. Mutta sitä varten olemme täällä joka ikinen päivä – katsomassa, mikä on uutta ja mikä on mahdollista.

Niinpä rauhassa ja rakkaudessa, toivon hyvää kuukautta teille kaikille.

Viimeisin äänitallennukseni oli ääniparannusta. Kymmenen vuotta sitten kesäkuussa aloin tehdä tätä työtä julkisesti ja olen työskennellyt niiden ajan sanoilla auttaen energian liikuttamisessa toisilla. Äskettäin kokeilin ääniparannusta, mikä on ollut ilo minulle käytettyäni sanoja energian kantajana, ja ihmiset ovat nauttineet siitä todella.

Jos siis olet kiinnostunut kokemaan muutoksen itsessäsi käyttämällä ääntä ja säveltä sanojen sijasta, voit katsoa "Adventures in Sound" –trailerin tästä (www.youtube.com/watch?v=LdGyGI6mZik&feature=youtu.be).

Pitäkää kaikki huolta itsestänne. Nähdään ensi kuussa.

Hei-hei.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.7.2014 HEINÄ-ELOKUUN ENERGIAENNUSTE: TIETOISUUSTANSSI JA S

ViestiKirjoittaja hammer » 03.07.2014 21:23

HEINÄ-ELOKUUN ENERGIAENNUSTE: TIETOISUUSTANSSI JA SYDÄNAIVOT

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa heinäkuun ja elokuun energiaraporttiin.

Ensimmäinen käsittelemäni asia on huvittava minusta, koska juuri siitä syystä minulla oli vaikeuksia aloittaa tämä ennuste hetki sitten. Aihe ovat aivomme – ja miten aivot eivät toimi samalla tavalla kuin ennen.

Joillekin tämä on ollut tuttua ajoittain jo useita vuosia. On osa heräämisprosessia, etteivät aivomme ajattele tai toimi entiseen tapaan. Jonkin aikaa voi siis tuntua melkein, että aivot häviävät elämästä.

Oireita ovat vaikeus muistaa, keskittyä, saada lauseita kasaan ja jotkut ihmiset huomaavat myös sanojensa sotkeutuvan vähän.

Tämä on hyvin yleistä monilla ihmisillä. Suuri määrä heräämisprosessia läpikäyvistä ihmisistä kokee tätä nyt. Siitä ei tarvitse erityisesti huolestua. Mutta meidän on mielenkiintoista oppia ja huomata, miten se saa tuntemaan, että menetämme henkisen kapasiteettimme.

Koska uskoakseni haasteena meillä kaikilla on viime vuosina ollut, miten löydämme vahvuuden lisääntyvän haavoittuvuuden kautta. Näyttää siltä, että joka vuosi meillä on kansana ja yksilöinä lisää haasteita, jotka laittavat meidät tilanteisiin, joita meillä ei ole ollut aiemmin.

Nimittäin jos ajatellaan lineaarista mieltä ja sen maskuliinisempaa käyttötapaa, se on suunnattua ja eteneminen tapahtuu ajattelun ja logiikan kautta ulkoisiin tekoihin ja valintoihin. Maskuliininen mieli hahmottaa saavutuksia ja tapahtumia matkan varrella ja haluaa nähdä ns. mitattavaa tai todistettavaa menestymistä. No, se on ihmisille hyvin harjaantunut tapa elää ja käyttää maskuliinista mieltä.

Nyt siis useammat ihmiset kuin koskaan avautuvat sen yli, mihin heidät on kasvatettu ihmisenä – mikä on rajoittanut kaikkien meidän todellista potentiaalia ja kapasiteettia tällä planeetalla. Jotkut ihmiset viittaavat tähän "ehdollistumisena".

Kun avaudut ehdollistuneen mielen yli, alat tuoda energia-aistisi mukaan leikkiin – kolmannen silmäsi, sydämesi uudella tasolla ja koko energiakenttäsi. Kun tätä alkaa tapahtua, kaikki alkaa muuttua. Ja vanhat aivot tuntuvat olevan pois paikoiltaan. Ja joskus voi melkein tuntua siltä, että sanot asioita, joita et oikein ymmärrä tai jotka eivät oikein saa samaa vastakaikua toisilta ihmisiltä kuin ennen.

Niinpä monilla teistä on vähän sellainen kokemus, että puhutte jollekin ja yhtäkkiä toteatte: "Mitä oikein sanoin/tein juuri …?" Huomaatte yllättyvänne teoistanne ja sanomisistanne.

Ja tässä juuri aivot irrottavat vanhan otteensa käyttäytymisestäsi, koska sinulla ei ole enää samanlaista voimakasta tunneyhteyttä niihin kuin ennen.

Mitä enemmän heräät, sitä enemmän aivot alkavat palvella sinua ja olemistapaasi sen sijaan, että ne johtavat yksin. Aivoista tulee väline mitä käytät, silloin kun sinun täytyy organisoida, analysoida tai ohjata tapahtumia. Mutta todellisuudessa heräämisen aikana sydänaivot alkavat tulla paljon hallitsevammiksi.

Koet siis tätä, kun esimerkiksi istut katselemassa puuta – mitä minun on ollut pakko tehdä viimeiset neljä kuukautta. Sinun täytyy pysähtyä ja olla hiljaa pysyäksesi tasapainossa, koska tällä hetkellä erittäin paljon energiaa virtaa planeetalle. Kuulemme tällä hetkellä paljon ulkoisista vaikutuksista – auringonpurkaukset, universumin muutokset joita tapahtuu ympärillämme – mutta on tarkasteltava sitä, miten se "romahduttaa" meitä sisäisesti.

Siis aivot ja myös fyysinen keho ovat kaksi suurta aluetta, joihin ihmisillä vaikutetaan energeettisesti tällä hetkellä.

Joillain ihmisillä on fyysisiä ongelmia tai oireita, jotka pakottavat heidät pysähtymään, tutkimaan asioita uudelleen, hidastamaan ja muuttamaan toimintatapaa.

Joillain ihmisillä on vain enemmän väsymystä tai uupumusta tai epätavallista tarvetta ottaa torkkuja, vaikka tavallisesti heidän energiansa on tasaisempaa.

Taas kerran, kaikki nämä asiat ovat olleet viimeisten kolmen, neljän vuoden aikana jokaisen oireita jossain vaiheessa. Mutta tämän nopean kasvuajan myötä näistä oireista tulee voimakkaampia ja yleismaailmallisempia, joten nyt koko kollektiivi kokee niitä.

Nyt koko kollektiivi täytyy oikeasti ottaa huomioon, kun ajattelet, miltä sinusta tuntuu päivittäin.

Työskentelen ihmisten kanssa joka viikkoa ja olen tehnyt sitä 10 vuotta. Ja minulle on ollut tuolla matkalla hyvin valaisevaa todella ymmärtää, että meillä kaikilla on jokin suhde pelkoon ja meillä kaikilla on jokin suhde rakkauteen ja avautumiseen. Ja saatamme kaikki olla erialaisia noiden suhteiden yksityiskohdissa, mutta taustalla on sama ydinsuhde rakkauteen ja pelkoon.

Esimerkiksi minä saatan pelätä asioita, joita sinä et henkilökohtaisesti pelkää – ja päinvastoin. Mutta pointtina on, että ne ovat vain erilaisia tarinoita, vain erilaisia tapoja kokea pelkoa ihmisenä.

Monilla teistä on taipumus unohtaa se – ja näen tätä kysymyksissä, joita minulle esitetään Portaalin kuukausittaisessa kysymys- ja vastauslähetyksessä – että monet teistä voivat tehdä hyvin henkilökohtaiseksi sen, mitä tuntevat. Monet teistä voivat tuntea, että se mitä tapahtuu, liittyy erittäin paljon teihin itseenne.

Ja tämä johtaa usein tuomitsemiseen ja puuteajatuksiin itseä kohtaan, kuten: "Miten voin voittaa tämän? Miksen saa tätä toiminaan? Mikä on ongelmani, että tämä luomus mitä yritän tehdä, ei toteudu? Mikä on ongelmani? Mikä haava minun pitää parantaa?"

Minun mielestäni tuo ajattelutapa on todella vanha itsensä kehittämisyhteisössä. On aikansa ja paikkansa alkaa kaivella itseään ja ajatella, että kyse on itsestä. Mutta kyse ei ole koskaan vain itsestämme. Olemme hyvin yhdistyneessä elämänverkossa.

Ja tällä hetkellä monet ihmiset maailmassa ovat paniikissa, uupuneita ja poissa omasta keskuksestaan, joten he tekevät usein tiedostamattomia tekoja laajemmalla, reagoivammalla tai räjähdysherkemmällä tavalla. Tämä kollektiivienergia vaikuttaa meihin kaikkiin joka päivä.

Tästä syystä olen viime kuukausina muistuttanut teitä tietämään omat rajanne ja sen, mikä on ok ja mikä ei. Koska monet ihmiset käyttäytyvät tällä hetkellä tavalla, miten he eivät ole toimineet koskaan. Reagoiva, ärsyyntynyt, kärsimätön, surullinen – reaktioita siihen, mikä saattaa olla tiedostamatonta heissä ja heidän käyttäytymisessään.

Sinun täytyy siis oppia, että reagoit siihen itsessäsi. Sinun täytyy myös tehdä muutoksia siinä, miten navigoit ihmisiä ja suhteita tällä hetkellä.

Sinun on ehkä kysyttävä itseltäsi sellaista kuin: "Haluanko joutua riitaan tämän ihmisen kanssa vai voinko vain lähteä pois, koska hän todella räjähtää nyt? Onko tämä se aika, jolloin puhun hänelle asiasta, mistä en ole koskaan ennen puhunut?"

Mutta tässä kaikessa ja erityisesti, kun on tekemisissä vaikeuksissa olevien ihmisten kanssa, palataan vain tähän aistisydämeen, minkä mainitsin aiemmin. Voit käyttää tunnetilaasi paljon enemmän käyttääksesi vaistojesi maailmassa ja navigoidaksesi sitä rauhallisemmin ja konfliktittomammin.

Siis esimerkiksi jos sanot: "No, miksi tämä ei toimi elämässäni tällä hetkellä?", luota, että asioiden ei ole tarkoitus toimia tällä hetkellä, mutta kenties pian ne toimivat. Tai suunnitelmaasi täytyy muuttaa ja muutaman päivän odottaminen auttaa sinua näkemään sen.

Ihmismielellämme on aina hyvin kapea näkökulma tähän koko planeettaan ja koko vuorovaikutustapaamme. Sielumielemme on valtava ja loputon, mutta ihmiskokemuksessa ja tuodessamme lisää tietoisuutta elämäämme ja planeetalle, olemme kaikki toisinaan pienessä ihmismielessämme. Mutta sen tuolla puolen on tietoisuus. Ja tietoisuus tietää täsmälleen syyn, miksi kirjasi ei ole vielä valmis. Ja useimmiten kyse ei ole siitä, että sinulla on kirjoittamisessa tukos, vaan maailma ei ole vielä valmis kirjallesi.

Ihmiselle joka on luonut säännöllisesti 10 vuotta, se on ollut suurin oppituntini luojana. Jos luot jotain ulkopuoliselle maailmalle – joko ihmisiä on jo odottamassa sitä (perhe jolle järjestät matkaa) tai toivot, että tulevina vuosina ihmiset näkevät ja kokevat sen (kirja mitä kirjoitat julkaistavaksi) – sinun on ymmärrettävä, että esteesi voivat liittyä yhtä paljon odottavaan yleisöön. Ja usein kyse on yhtä paljon siitä, että he eivät ole valmiita vastaanottamaan tätä kokemusta/informaatiota tällä hetkellä, kuin sinusta.

Jos siis olet siinä tilassa, että kritisoit itseäsi tai tuomitset itsesi siitä, mitä vikaa sinussa ja suunnitelmissasi on, yritä vetää henkeä. Antaudu sille, ettei homma toimi, hengitä ja alat vapauttaa tuntemaasi jännitettä ja turhautumista.

Yritä muistaa päivittäin, että ympärilläsi tapahtuu nopeana tornadona paljon hulluja kokemuksia ja monet ihmiset joutuvat pois keskuksestaan, elleivät he tiedosta: "Vau, tämä on kaoottisempaa aikaa, joten minun on sopeutettava toimintatapaani."

Kaikki eivät tiedosta tätä, joten heidän tiedostamattomasta käyttäytymisestään tulee äänekkäämpää, jotta se saisi heidän oman huomionsa.

Tämän tuloksena monet ihmiset juoksevat vielä kovempaa ulkoisessa maailmassa ajatellen, että he voivat saada homman toimimaan, jos he yrittävät enemmän, mikä luo tällä hetkellä lisää kaaosta. Se johtuu myös siitä, etteivät he halua hidastaa ja tuntea, mitä heidän sisällään on, ja voimme kaikki ymmärtää tämän myötätuntoisesti omasta elämästämme.

Ole siis myötätuntoinen rajojesi kanssa aina, kun voit, sillä koskaan ei tiedä sen pelon määrää, mikä ajaa jonkun reagoivaan toimintaan.

Viimeisenä kohtana tässä kuussa – ja tämä pätee myös elokuuhun.

Viime vuosina olemme nähneet tiettyjä kuukausia ja aikajaksoja, jolloin on tuntunut siltä, että energiakatto on rajaton ja aivan yhtäkkiä energia-aalto kulkee läpi ja avaa meidät syvältä ja nopeasti. Ja tämän vuoksi tietyllä viikolla tai tiettynä kuukautena voi tapahtua hyvin paljon elämässä ja yhtäkkiä voi tulla paljon sellaista, mikä tuntui aiemmin puuttuvan.

Olemme parina viime vuotena huomanneet, että kaikki minkä kokeminen olisi muutama vuosi sitten vienyt viikon, tapahtuu nyt puolessa päivässä. Ja sitten päivän toisella puoliskolla energia on muuttunut taas ja koet uuden voimakkaan energiakokemuksen. Useimmat meistä ovat tottumassa tähän nyt, mutta se merkitsee silti, että meidän on opittava olemaan hyvin nopeajalkaisia ja jatkettava liikkumista jäämättä kiinni mihinkään yhteen tilaan. Emme saa jäädä kiinni siihen ilotilaan, missä oltiin tänä aamuna, koska jos ilosta täytyy päästää irti (koska yhtäkkiä sinua väsyttää ja palvelet väsymystä torkahtamalla tai lepäämällä), ilo palaa myöhemmin. Tämä on tietoisuustanssia, mitä meidän kaikkien on opeteltava nyt hyvin inhimillisellä tavalla tällä planeetalla.

Miten tuon tämän tietoisuuden, tämän aistikykyni maailmaan? Ja joka päivä on uutta oppimista tai kokemista.

Ja totuus on, että monet teistä ovat turhautuneita siitä, mitä ette pysty tuomaan maailmaan tai elämäänne.

Mutta se johtuu siitä, että tämä on hienovarainen prosessi. Emme voi vain herätä, tuntea olevamme enemmän elossa ja tietoinen ja yhtäkkiä vain heittää tuota energiaa maailmaan tai pakottaa sitä maailmalle.

Selvitämme edelleen, miten sitä hoivataan sisällämme JA miten se tuodaan ulkoiseen maailmaan täysin uudella tasolla.

Ennen olemme ehkä juosseet maailmaan ja juoksuttaneet energiaamme ihmisten ja toimintojen läpi. Nykyään meillä on edelleen energiaa ihmisten kanssa, mutta ennen kaikkea, miten iso osa sinusta on sisälläsi? Miten täynnä tämä sydänchakra on tunnetta sinua kohtaan? Koska keskittyminen tuohon suuntaan merkitsee, että huout luonnostaan enemmän sydänenergiaa toisille heidän läsnäollessaan.

Pointtini siis on: sen sijaan että voit rohkeasti uskaltautua maailmaan tällä hetkellä, paikka missä pitää oppia todella olemaan ja mistä käsin luomaan, on täällä (Lee osoittaa sydänchakraansa), koska energiailmasto on hyvin myrskyisä ja muuttuu hyvin nopeasti.

Jos voit elää tästä sydänchakrasta ja todella sallia itsesi tuntea kaiken, mitä maailmassa tapahtuu, menestyt paljon paremmin toimintatavassasi.

Annan esimerkin. Jos tulisin luoksesi juhlissa – ja havainnollistan sitä nyt – olen tässä kiihtynyt ja päässäni (hypähdellen innostuneena): "Ai hei! Vau, on mahtava nähdä sinua! Voi pojat, paljon kaikkea tapahtuu ja plaa-plaa-plaa …" Jos olisin edessäsi, sinulle olisi todella houkuttelevaa alkaa kulkeutua tuohon kiihkeään energiaan. Tiedän, että monet teistä sanovat nyt nauraen: "Haa! Vetäytyisin kauemmas!" Ja itse olisin niin kuin te, useimmat teistä.

Mutta pointti on: voitko pysyä itsessäsi juuri siinä, missä olit, silloin kun tämä kiihkeä ihminen tekee näin edessäsi?

Koska aiemmin hyvin monet meistä jäivät kiinni toisten ihmisten energiapoluille. Joko meidät vedettiin niihin tai torjuimme ne. Ja tästä muutamassa viime vuodessa on ollut kyse. Miten pysyt yhteydessä itseesi tietäen samalla, että olet yhteydessä toisiin? Ja miten pysyt yhteydessä sydänkeskukseesi joka hetki, vaikka edessäsi oleva ihminen ei ole omassaan?

Jos sinulla on siis tavoitteita tai suuria haluja tänä aikana, yritä jatkaa niiden tuomista pienempään todellisuuteen, koska sillä tavalla suuret asiat tapahtuvat. Keskity yhteen pieneen askeleeseen kerralla. Suuret projektit pärjäävät muutaman seuraavan kuukauden parhaiten, kun keskitytään niihin pienesti ja yksityiskohtaisesti – ja kaikki sen yli tuntuu luultavasti ylivoimaiselta.

Ja jos olet turhautunut, kun sinulla on iso ja palava tavoite tai jokin suuri muutos, minkä haluat tehdä elämässäsi, kysy itseltäsi, mikä ajava voima turhautumisen alla oikeasti on. Koska tavallisesti yrität ratkaista jonkinlaisen epämukavuuden. Esimerkiksi jos toive on: "Haluaisin saada upean uran", saatat huomata, että ajava voima tuossa lauseessa on: "Jotta minun ei tarvitse tuntea suurta masennusta maailmantilasta."

No, tiedä, että jos saat tuon upean uran, masennus maailmantilasta nousee jossain kohtaa jollain muulla tavalla.

Ole siis ensin tunteidesi kanssa maailmasta ja selvitä mahdollisimman paljon, miltä se tuntuu sinussa, jotta unelmasi eivät ole kiinni menetyksen, pelon tai tuskan tunteessa. Asiat eivät kesäkuukausina lennä, ellei niillä ole selkeä energia ympärillään.

Päivittäisiä harjoituksia: meditoi, ole 10 minuuttia puiden kanssa, ole 10 minuuttia päivänvalossa – se on todella tärkeää. Se oli viesti Z:lta viime kuun kysymys- ja vastauslähetyksessä.

Auringonvalo auttaa nyt todella niitä DNA- ja solumuutoksia, joita integroimme. Siis 10-15 minuuttia auringonvaloa päivässä.

Toivon siis, että teillä kaikilla on todella hyvä heinäkuu.

Palaan taas syksyllä. En tee energiaennustetta elokuussa, joten suunnittelin tämän soveltuvan myös elokuuhun. Ja syksyllä minulla on uusi jännittävä videosarja, mitä työstämme tällä hetkellä ja minkä paljastamista teille odotamme innolla.

Jos haluat pysyä kosketuksessa kanssani tällä välillä, Facebookissa on päivittäisiä lainauksia ja teen suoran kysymys- ja vastauslähetyksen Portaalissa joka kuukausi. Käy katsomassa Portaali ja sen kaikki upeat asiat.

Mahtavaa kesää kaikille ja nähdään syksyllä.

Paljon rakkautta, Lee

x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.9.2014 SYYSKUUN ENERGIAENNUSTE: KÄÄNNY POIS AHDISTUKSESTA

ViestiKirjoittaja hammer » 03.09.2014 17:09

SYYSKUUN ENERGIAENNUSTE: KÄÄNNY POIS AHDISTUKSESTA JA SUUNTAA KOHTI VALOKEHOA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa syyskuun 2014 energiaennusteeseen.

Tässä kuussa aion keskittyä vähän voimattomuus- tai voimaantumiskokemukseen elämässänne ja tilanteessanne, koska juuri tästä toimintamallista löydämme itsemme tällä hetkellä.

Energioiden jujuna on, että ne ovat hienovaraisia ja aina läsnä. Vaikka voimme pitää sisäisiä tunteitamme ulkoisten olosuhteiden aiheuttamana, energeettisesti kaikki palaa lopulta takaisin meihin ja siihen, miten voimme tasapainottaa sen, mitä tunnemme jostain.

Siis esimerkiksi, jos olet yksi niitä ihmisiä, joka ahdistuu jatkuvasti ja toistuvasti kaikesta, mitä näet tapahtuvan ulkopuolellasi, sinun on tietyssä kohtaa tunnistettava, että huomion kiinnittäminen noihin ahdistaviin asioihin johtaa itse asiassa takaisin yhteen tilaan – ja se on ahdistus.

Olet ehkä siis ahdistunut siitä, mitä tapahtuu maailmassa laajemmin, mitä tapahtuu omassa elämässäsi tai mitä tapahtuu ystävälläsi. Mutta kun useita näitä tekijöitä alkaa kerääntyä, yleisesti ottaen alamme kaikki nääntyä. Pystymme ottamaan vain tietyn määrän stressiä hermostoomme, ennen kuin alamme romahtaa.

Jos siis kuuntelet tätä ja olet sellainen, joka on tehnyt tätä tanssia, missä keskityt kamaliin asioihin koko ajan, ja huomaat sanovasi: "Voi luoja, tämä on kamalaa, tämä on kamalaa …" ja reagoit näihin asioihin, sinun on tiedettävä, että on aika astua etäämmälle.

Kyse ei ole siitä, että peräännyt ja olet ikuisesti toimeton näissä asioissa, joita perimmiltään haluat muuttaa. Mutta kuten olen sanonut aiemmin, silloin kuin pyörimme, traumatisoidumme tai meillä on suuret tunteet yrittäessämme saada itsemme toimimaan, emme tee kovin hyvää työtä.

Ajattele siis – sanotaan vaikka – omaa äitiäsi, joka oli ehkä stressaantunut, kun tuli vieraita, tai hänellä oli paljon työstressiä ja joskus hän kenties hän heitti tuon energian sinulle tai tunsit sen tulevan hänestä. Hän ei välttämättä auttanut sinua tulemaan tyyneyttä noina hetkinä. Itse asiassa hän siirsi ulospäin sen, mitä hän tunsi – oman stressinsä. Ja mahdollisesti omaksuit sen häneltä.

Aivan kuten toiminta mitä kohti menet tuon energian kanssa, tuntee sen ja torjuu sinut.

Ymmärrettävästi kaiken sen myötä, mitä maailmassa tapahtuu, voit katsoa maailmaa ja huolestua useista asioista. Mutta erityisesti te herkät, voimattomuuden ja voimaantumisen välillä on hieno viiva matkallanne ihmisenä. Ja selviytymisemme vuoksi – sekä yksilöinä että kollektiivisesti – kykymme tasapainottua ja palata sisäiseen voimaan tulee kriittiseksi stressiaikoina.

Te jotka olette vihaisia, järkyttyneitä tai pettyneitä maailman systeemiin, tunnistakaa, että teidän täytyy mennä näiden tunteiden läpi, ennen kuin olette todella tehokas tuomaan muutosta.

Olemme aina tienneet, että tämä jakso historiassa on myrskyisää monin eri tavoin. Mutta jos mekin alamme käyttäytyä rauhattomasti, vain pahennamme sitä, mitä näemme ulkopuolella ja mistä emme pidä, ja alamme menettää oman kykymme saada aikaan muutosta tuolla alueella.

Yksi asia mitä olen nähnyt työskennellessäni itsensä kehittämisen ja henkisellä alueella, on taipumus, että me tuolla alueella voimme mennä joko uhriuteen tai seuraajaksi. Minäpä selitän.

Monet ihmiset jotka pyrkivät aktiivisesti kehittämään itseään henkisesti, haluavat usein kerrottavan, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, jotta he voivat rauhoittua nyt. Tai jonkun ulkopuolisen lähteen kertovan, mitä heidän pitäisi tehdä, jotta he voivat rauhoittua nyt.

Mutta ongelmana tuossa kaikessa on toimiminen edelleen vanhassa toimintamallissa. Se on toimimista edelleen johtaja/seuraaja-mallissa. Se on edelleen tuon tunteen odottamista joltain ulkoiselta auktoriteetilta.

Jos siis tunnistat itsesi siitä, mitä sanon, sinun ei tarvitse olla ankara itsellesi siinä. Mutta tajua vain, että syynäsi tämän tekemiseen on, että osa sinua edelleen pyörähtää ulospäin ja sinun tarvitsee löytää tapa kehittää itsetyynnyttävää puoltasi.

Olen opettajien suuri ihailija. Opettajat ovat auttaneet minua elämäni aikana ja olen varma, että se jatkuu seuraavat 20-40 vuotta. Ja monet opettajistani ovat minulle läheisiä ihmisiä, jotka heijastavat, antavat neuvoja tai tukea.

Mutta sen ihailija en ole, että annat oman voimasi jollekin ulkopuoliselle lähteelle. Koska ulkopuolisen lähteen perimmäisenä ongelmana on, ettet se ole sinä. Kukaan ei tiedä sinua paremmin, mitä tarvitset kaiken aikaa.

Olemme kaikki yksilöitä. Kyllä, olemme yhtä ja olemme yhteydessä, mutta olemme myös yksilöitä.

Ja meidän jokaisen tehtävänä on löytää oma yksilöllinen puumerkkimme tässä elämässä. Ja se voi olla erittäin pelottava näkymä meille, koska jos olemme nojanneet toisten ihmisten tukeen ja neuvoihin tai johonkin järjestelmään, äkillinen irtipäästäminen ja oman tiemme löytäminen voi olla pelottavaa.

Sanon tämän tänään, koska tiedän, että monilla teistä on tällä hetkellä pelkoa astua oman voimaanne.

Astuminen jumalaiseen harmoniaan kehossa – sekä henkisiin keskuksiin: sydänkeskus ja kolmas silmä – on elintärkeää. Eläminen enimmäkseen täällä (Lee osoittaa pään yläpuolelle) on yksi tapa toimia, mutta tulet oikeasti jumalaiseen harmoniaan ihmisolentona vain, sitten kuin pystyt tuomaan sen myös kehoon.

Ehkä pystyt visioimaan tiesi eetteriin, mutta osaatko käsitellä konfliktin sinun ja perheenjäsenesi välillä? Koska tuon kyvyn maadoittaminen on yhtä tärkeää voimallesi kuin kyky visioida. Kaikki kulkee yhdessä.

Mainitsin monta kuukautta sitten, että kenties 2000-luvulla monet ihmiset tekivät tätä ylöspäin laajentumista. He oppivat ylösnousemaan itsessään ja menemään ylöspäin energiakehossaan. Ja tunnen viimeisten neljän, viiden vuoden aikana olleen tavallaan kuviona ihmisillä, että on haaste tulla takaisin alas ja tuoda valonsa, myötätuntonsa ja avoin sydämensä niihin osiinsa ja toimiin, joita maailma nyt tarvitsee.

Siis palatakseni alkuun, teistä jotka tiedostatte sekovanne ulkoisen maailman asioista, ei ole mitään hyötyä kenellekään, ellette tule takaisin omaan taloonne joksikin aikaa.

Tapa totuttaa ylistimuloitunut hermosto on hoitaa hyvinvointiamme ja monilla teistä siihen liittyy astuminen etäämmälle joksikin aikaa.

Suostukaa siis hyvin pieneen elämään, kunnes tunnette valmiutta olla taas suurempi. Jos luet tätä ja osasi sanoo: "No, miten voin keskittyä pienenä olemiseen, kun X, Y ja Z tapahtuu?", olet juuri niitä ihmisiä, joille puhun – koska sinusta ei ole mitään hyötyä niille asioille, joihin keskityt ollessasi tuossa pyörimistilassa. Ota viikko tai kuukausi ja tee elämästäsi taas hyvin pientä ja keskity vain asioihin lähiympäristössäsi sen sijaan, että menet liian laajalle maailmaan.

Näen tätä paljon ihmisillä, jotka ovat psyykkisiä, erittäin herkkiä tai erittäin empaattisia. Elämme kommunikoivammassa ja laajemmassa elämänverkossa kuin koskaan aiemmin. Internet on yksi symboli tästä. Yhtäkkiä voimme yhdistyä maailman "mehiläispesämieleen" enemmän kuin koskaan ennen – ja kuitenkin meidän täytyy muistaa, että tuo mehiläispesämieli on hyvin moninainen. Olemme kaikki erilaisia. Myös sinä ja paras ystäväsi olette hyvin erilaisia tavassanne ajatella ja tuntea asioita ja se on totta. Yhdistyminen tuohon ryhmämieleen voi siksi olla hyvin stimuloivaa.

Tämä on siis todella aikaa tuntea itsesi ja tarkistaa, mitä tunnet planeetan tapahtumista ja miten haluaisit esittää oman osasi. Ja romahtaessasi tai pelätessäsi et tiedä, miten esität oman osasi. Sinun täytyy astua etäämmälle ja toipua ensin.

Toinen puoli tätä tietysti on kyvyttömyys tehdä päätöksiä tai vielä tärkeämpää se, että yhtenä päivänä sanot: "Aa, haluan mennä tänne ja tehdä tätä!" Ja sitten seuraavana päivänä halusi ovat ehkä tehneet täyskäännöksen. Jotkut ihmiset ovat ilmaisseet minulle, että tämän kokeminen ja havaitseminen on todella kummallinen prosessi.

Sitä tapahtuu parista syystä.

Meille on aina kerrottu, että aika nopeutuu ja koemme asioita nopeammin. No, tätä se juuri on.

Mutta myös vuoden 2007 kehon vanha käyttöjärjestelmä olisi laittanut koko painonsa vision tai tämän idean taakse, jonka saat ja joka on intohimosi. Nykyään saat niitä viisi viikossa. Etkä voi laittaa energiaasi noiden viiden asian taakse ja edelleen selviytyä. Ja jos yrität, päädyt pyörimään ulos itsestäsi tavalla, mitä kuvasin alussa.

Ymmärrä siis, että on ok olla toimitta, vaikka sinulla olisi tonneittain visioita, joita kohti vanha sinä olisi hyökännyt. Tuo visiotaso on uusi normaali. On ok, että on hyvin aistivia mieli ja aistiva tietoisuus, mutta ei välttämättä kykyä toimia missään noista asioista tällä hetkellä.

Kun maailman mehiläispesämieli ja mehiläispesäsydän kasvaa ja alamme tuntea enemmän yhteyttä toisiimme, se on valo- ja varjoprosessi, koska näemme valoa maailmassa ja näemme varjoja maailmassa. Tämän aikana emme ala ainoastaan vahvistaa omaa energiaamme, vaan täytymme kaikkien muiden informaatiosta/energiasta.

Kyse on siis sen tietämisestä, miten erotetaan se energia, minkä mukaan sinun pitää toimia ja mikä on kenties tuon ihmisen jokin halu.

Ja tämän lisäksi kysy itseltäsi: "Mitä minun pitää oppia tästä visiosta toimimatta mitenkään? Kenties opin jotain eikä minun tarvitse toimia sen mukaan, vaan saan vain oivalluskokemuksen."

Mutta toiseksi tämä on yksi vaihe, mikä tapahtuu siirtyessäsi valokehoon, kuten monet siihen viittaavat.

Puhumme energian tiheystasoista ja esimerkkinä tiheydestä on sellaiset ihmiset, jotka esittävät asioita draaman avulla tällä hetkellä.

Jos esität jotain draaman avulla, olet asteikon matalammassa päässä energiakehossasi. Äläkä tuomitse itseäsi siitä. Joskus tarvitset juuri sitä puhdistaaksesi jonkin menneisyydestä tai oppiaksesi tiedostamaan, ettet mene enää draamaan tuolla tasolla.

Ei siis tuomitsemista tässä, ihmiset. Tämän juurruttaminen on iso asia meille kaikille. Puhdas hyväksyntä, että se on mitä on, ja sinun on pidettävä tuota totuutta sisäistä tuomitsevaa ääntä vasten.

On hyvin paljon toimimattomuutta, päättämättömyyttä ja ristiriitaisia asioita muun muassa, koska asioita alkaa nousta sinusta, kun valokehosi kasvaa ja energiakehosi laajenee. Kaikki ne ajatukset ja tunteet jotka olivat aiemmin mielessäsi, päässäsi ja kehossasi, alkavat suunnata kohti ulkoreunaa, ennen kuin ne palavat pois. Mutta sitä ennen ne tavallaan maleksivat tässä (ympärillä).

Tästä syystä monet teistä tuntevat, että teillä on häiritseviä ajatuksia ja tunteita. Ne itse asiassa ovat lähtemässä kehostanne. Mutta se osanne mikä on tottunut toimimaan tukeakseen ajatuksianne ja tunteitanne, melkein haluaa liittyä niiden mukaan. Niinpä jonkin asian ajelehtiessa pois, sanotte ehkä: "Voi, minun tarvitsee tehdä tätä." Mutta teidän ei tarvitse tehdä sitä, vaan teidän tarvitsee vain antaa sen olla ja ajelehtia pois.

Taas kerran jatkuva viestini: pitäkää todella hyvää huolta itsestänne, koska monet asiat sykkivät. Teidän ei tarvitse reagoida tuohon sykkimiseen tuntemalla, että teidän täytyy tuntea vetoa siihen. Mitä enemmän pystytte rentoutumaan, sitä enemmän pystytte tarkkailemaan ja antamaan omien tunteidenne asettua. Tulette harmoniaan oman voimanne kanssa. Ja toimitte uudella tavalla.

Muistakaa aina se harjoitus, minkä annoin jokin aikaa sitten. Kuvittele itsesi sylinteriin. Voit tehdä tämän junassa, voit tehdä tämän ollessasi ihmisten kanssa. Kuvittele muutaman minuutin olevasi sylinterissä, mikä ulottuu muutaman jalan verran maahan ja tuhansia jalkoja taivaaseen.

Se muistuttaa, että sinulla on pituutta täällä maapallolla eikä sinun välttämättä tarvitse osallistua kaikkeen, mitä tunnet horisontaalisti, samalla empaattisella tai sotkeutuneella, kietoutuneella tavalla.

Joku ihminen tulee huoneeseen ja saa sinut vähän tolaltaan. Kuvittele ollessasi tuon ihmisen kanssa – jos sinun ei tarvitse puhua hänelle – tuo sylinteri ja muistuta itsellesi: "Olen pitkä maapallolla, olen pitkä maapallolla."

Meidän on erittäin tärkeä keskittyä nyt pituuteen, koska hyvin monista ihmisistä tulee horisontaalisti leveitä tunnesykkimisensä myötä. Ja kun he levenevät horisontaalisti, riippuen heidän puhtaudestaan on suuri ero sydänleveyden – sellaisen joka säteilee sydäntä – ja sellaisen välillä, joka levittää kaikki juttunsa huoneeseen ja siitä tulee varsinainen vyyhti.

Muista siis pituutesi: "Olen hyvin pitkä tällä maapallolla."

Okei kaikki, kiitos, että katselitte.

Haluan käyttää tämän tilaisuuden kiittääkseni teitä, jotka lähetätte lahjoituksia näistä ennusteista ja muista ilmaisista töistä, joita toimitamme joka kuukausi. Käytämme paljon aikaa, energiaa ja myös rahaa kaikkien näiden asioiden tekemiseen. Se merkitsee valtavasti, että tuette tällä tavalla, mutta se sallii myös meidän pienenä tiiminä jatkuvasti tuottaa niin paljon, kuin pystymme.

Siis kiitos paljon, jos olet päättänyt tehdä lahjoituksen menneisyydessä. Ja jos haluaisit tehdä sen, koska saat jotain siitä työstä, mitä minä ja tiimi teemme, kiitos, ja laitamme linkin lahjoituksiin ruudulle. (Jos haluat lahjoittaa puhtaaksikirjoitetusta ennusteesta, blogisivun yläoikealla on donate-nappi.)

Paljon rakkautta kaikille. Pitäkää huolta itsestänne ja nähdään lokakuussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.10.2014 LOKAKUUN ENERGIAENNUSTE: SUURI UUDELLEENAVAUTUMINE

ViestiKirjoittaja hammer » 06.10.2014 17:47

LOKAKUUN ENERGIAENNUSTE: SUURI UUDELLEENAVAUTUMINEN JA KOHTALON ELÄMINEN YKSITYISKOHDISSA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa lokakuun 2014 energiaennusteeseen.

Hyvä nähdä teidät kaikki taas, kun menemme hyvin eri kauteen/vuodenaikaan maapallolla ja se on totta useammalla tavalla.

Teen joka kuukausi suoran kysymys- ja vastauslähetyksen. Tämä on avoin kaikille, mutta se tarjotaan myös Portaalin jäsenille. Ensimmäisessä puolikkaassa vastaan Portaalin jäsenten esittämiin kysymyksiin energioista ja annan vinkkejä ja toisessa puolikkaassa vastaan kysymyksiin kanavoiden. Kanavoin siis Z:oja ja he vastaavat ihmisten kysymyksiin.

Syyskuussa tuli hyvin mielenkiintoinen viesti muutaman alkuminuutin aikana, ennen kuin Z:t vastasivat yhteenkään kysymykseen. He selittivät, että muutamana viime vuotena tietyt oppaat, korkeammat energiat ja kanavat ovat vetäytyneet jossain määrin planeetalta, kun kävimme läpi integrointijaksoa.

Heidän pointtinsa oli, että parin viime vuoden aikana olemme yrittäneet päästä ajan tasalle niissä korkeissa energia-annoksissa, joita tuli planeetalle ennen vuotta 2012. Ja näin vuoden 2012 jälkeen elämä on tuntunut hyvin pysähtyneeltä monille meistä verrattuna siihen johtaviin vuosiin.

He selittivät, että tämä integrointijakso on kohta loppumassa ja kaikki avautuu taas energeettisesti. He sanoivat myös, että sen tuloksena koemme saavamme enemmän opastusta sekä energeettistä ja enkelitukea, kuin olemme saaneet parina viime vuotena. Tämä alkaa nyt.

Tämä tunnetaan hyvin läheisesti.

Te jotka olette hyvin aistivia (jotka suoraan havaitsette ja tunnette näkymätöntä), koette tämän hyvin kirjaimellisesti. Tunnette, että ulottuvilla on entistä enemmän valoa, mihin yhdistyä. Tämä on siis upeaa aikaa keskittyä ilmentämiseen ja korkeampaan kommunikointiin.

Ja te jotka ette välttämättä koe sitä puhumallani tavalla, huomaatte, että mikäli pysytte tietyissä suuntaviivoissa elämänne osalta, asiat virtaavat helpommin tulevana vuonna verrattuna kahteen kuluneeseen.

Mitä nuo suuntaviivat ovat elämässä?

Yksi on:

Jos homma ei virtaa, pysähdy ja odota. Odota jonkin muun ilmestyvän esiin. Tai astu väliaikaisesti etäämmälle. Anna asialle aikaa ja kärsivällisyyttä, tai kenties astumalla etäämmälle katsot, mitä yrität luoda, ja oivallat tarvitsevasi jotain muuta.

Etäämmälle astuminen saa sinut näkemään esimerkiksi: "Just joo. Halusin muuttaa Broadwaylle, mutta se ei toimi, koska minun ei itse asiassa pitäisi muuttaakaan sinne. Aika on näyttänyt minulle, että sinne pyrkiminen irrotti minut sieltä, missä asun, totutti muuttoajatukseen ja nyt kun olen valmis muuttamaan, pimennosta on tullut yhtäkkiä esiin tämä toinen paikka ja voin mennä sen sijaan sinne."

Meistä voi tulla hyvin lineaarinen ja kirjaimellinen ihmismielessämme, koska niin meidät on ehdollistettu.

Huomaan siis vastaavani usein livetapahtumissa tai netissä ihmisten kysymyksiin heidän visioistaan – miksi heillä oli jokin visio useita kuukausia sitten ja miksei se toteutunut kerrotulla tavalla?

No, totuus on: kohtalomme muuttuu joka ikinen päivä. Meillä kaikilla on kohtalopolku, mutta siihen liittyvät yksityiskohdat ovat ns. hyvin epämääräisiä.

Niinpä kohtalosi maan päällä tässä elämässä voisi olla kokea suurta rakkautta ihmissuhteissa, koska sellaista sielusi ei ole koskaan ennen kokenut. Tai se voisi olla äänesi kuuluminen maailmassa, koska se on laajentava kokemus sinulle ja muille. Mutta on monia eri tapoja, joilla voit tehdä sen. Äänesi voi kuulua maailmassa olemalla kirjailija tai olemalla joku, joka vain puhuu totuutta hyvin korkealla tasolla kaikille ihmisille, joita tapaa.

Siis kohtalomme yksityiskohdat voivat muuttua ja uudistua.

Ja olemme hyvin yksityiskohtiin keskittyneitä ihmismielessämme ja hyvin lineaarisia tavassamme elää. Mutta tässä on ongelma, minkä koemme tällä hetkellä – olemme moniulotteisia ja olemme ajassa, jolloin moniulotteisuus tulee massatasolla takaisin meille ihmisinä.

Kautta historian on aina ollut uskomattomia pioneereja, jotka ovat ylläpitäneet suuria valo- ja moniulotteisuustasoja. Mutta olemme nyt käännekohdassa, missä tämä moniulotteisuus alkaa massana vaikuttaa meihin kaikkiin ja täyttää olemistapamme.

Siis esimerkiksi monet teistä jotka ovat tällä hetkellä stressaantuneita kaikista eri asioista, joita pyörii elämässänne, sanovat: "Toivon, ettei minulla olisi niin monia asioita." Mutta pyörivät asiat eivät ole ongelma, vaan suhteenne niihin.

Näen tämän totena itselläni tällä hetkellä. Minun on jatkuvasti sopeuduttava uuteen ympäristööni, uusiin kokemuksiini. Ja mitä vapaammaksi voin tulla siitä irtipäästämisessä, mitä luulin todeksi kaksi tai kolme kuukautta sitten, sitä helpompaa minulla on.

Tämä olemistapa on siis periaatteessa tulemista vähemmän lineaariseksi kaikessa ja vähän moniulotteisemmaksi ja aistinvaraisemmaksi. Nämä kaksi ovat sama asia. Moniulotteiset ihmiset menevät usein tuntemustensa mukaan enemmän kuin mielensä.

Teissä on monia, joilla on ollut noita kiusallisia keskusteluja ystävienne kanssa, joissa sanotte: "Kyllä, menen Peruun, koska vaistoni sanoo niin." Ja jotkut ystävänne ovat ehkä tuominneet teidät sen vuoksi – he eivät ehkä pidä valinnastanne, koska toimitte täysin heidän ymmärryksensä ulkopuolella.

Mutta luottakaa itseenne, älkää murehtiko siitä, mitä toiset ajattelevat.

Useammat ja useammat ihmiset elävät nyt tällä tavalla. Niinpä tämän tapahtuminen suuremmalla massatasolla aiheuttaa meissä kaikissa aallon eteenpäin, mikä maadoittaa tuon energian kollektiivina.

Haasteena tällä tavalla elämisestä voi joskus olla tunne, että ympärillä pyörii hyvin monia asioita, tai tuntuu siltä, että miljoonia ajatuksia tulee joka päivä.

Nimittäin apinamielestä (jatkuva höpöttäjä mikä meillä voi olla ollessamme pois keskuksesta) tulee myös moniulotteinen. Se tulee kanssasi, kunnes totut päästämään irti joko meditoimalla tai muilla menetelmillä, jotka kehittävät sisäistä rauhaa ja kykyä palata keskukseen.

Heräämistä arvostetaan usein kovasti ihmisten mielissä. Mutta ei ole aina helppo polku, kun herää lisää. Luulen, että tämä on yksi suurista planeettamme myyteistä. On ajatus, että herääminen suurempaan henkeen, suurempaan tietoisuuteen, on vain "yksisarvisia ja sateenkaaria". Ja ne jotka ovat käyneet sen läpi tai käyvät sitä läpi, tietävät, että alkaa tuntea monia asioita enemmän, kuin on kenties koskaan ennen tuntenut.

Niinpä joitain tarkkailtavia asioita elämässä ovat:

* Jos homma ei virtaa, pysähdy ja odota. Odota jonkin muun ilmestyvän esiin. Tai astu väliaikaisesti etäämmälle. Anna asialle aikaa ja kärsivällisyyttä tai kenties astumalla etäämmälle katsot, mitä yrität luoda, ja oivallat tarvitsevasi jotain muuta.

* Jos tunnet kaiken pyörivän liian nopeasti, etene hitaammin, koska kaikki ympärilläsi pyörii suhteessa sinuun ja jos vedät energiasi pois siitä, se lakkaa pyörimästä. Jos etäännyt, se lakkaa pyörimästä ja voit miettiä, palaatko tuohon elämäsi osaan vai et.

* Tarkkaile mielen toivottomuutta/ epätoivoisia ajatuksia ratkaisuna vaikeaan tunteeseesi. Huomaatko sanovasi tällä hetkellä: "Olen hyvin onneton ja jos minulla vain olisi enemmän rahaa, kaikki ratkeaisi, tai jos minulla vain olisi tuo työpaikka tai jos vain muuttaisin asumaan sinne …" Ei homma ratkea sillä tavalla. Noina hetkinä sinun on saatava kiinni tämä voimakas tunteesi ja keskityttävä siihen, haluamasi ulkoisen ratkaisun sijasta.

Jos et pidä tuosta tunteesta ja uskot sen ratkaisemiseen jollain ulkoisella olosuhteella, tiedä, ettei sitä ehkä tapahdu. Olosuhteiden muutos ei ehkä vie pois tuota tunnetta. Mutta muutos tunteessa voi muuttaa ulkoisia olosuhteita. Käsittele siis sisäinen maailmasi, jotta voit muuttaa ulkoista. Käsittele "murr!" sisälläsi, koska tuo tunne ei mene pois.

Ja yhteiskuntana olemme usein rajoittuneita vihassamme.

Näen tätä paljon ihmisissä, jotka haluavat tehdä muutoksia maailmassa. On vaikea kiista tällä hetkellä, koska new agea syytetään usein siitä, että ihmiset pistävät päänsä pensaaseen. Näkee jatkuvasti ihmisten sanovan: "No, jos vain keskityt rakkauteen ja valoon ja omaan energiaasi, sinulta menee täysin ohi, mitä kaikissa maailman ongelmissa tapahtuu, etkä luo muutosta."

Oman kokemukseni ja energian näkemisen perusteella juuri vastakkainen on totta. Mitä myötätuntoisemmaksi tulet itsessäsi ja mitä enemmän pystyt maadoittamaan avoimuutesi maailmaan, sitä enemmän haluat tehdä muutoksia siellä, minne menet. Ja se on luonnollinen tapahtuma, mikä alkaa sisältä ja huokuu ulospäin.

Mutta kukaan meistä ei pysty tuomaan muutosta maailman joka alueelle, sillä olemme yksilöjä. Niinpä jos yksilöinä menemme sitä aluetta kohti, minne voimme tuntea tuovamme muutosta, ja tarkistamme jatkuvasti oman tunteemme energiatasapainosta sitä tehdessämme, niin ulkoiselle tekijälle (toinen ihminen, ryhmä tai järjestö) antamamme energia on tasapainoista.

Tätä näkee paljon siinä vihassa, mitä aktivistit heittävät juuri siihen asiaan, mitä he yrittävät muuttaa, ja myös ihmisiin, joita he yrittävät kannustaa olemaan aktivisti heidän kanssaan. Jos sytyt jonkun vihasta siihen aatteeseen liittyen, minkä taakse hän yrittää saada sinut, niin olet samassa epäharmoniaenergiassa hänen kanssaan ja pyörität samaa voimattomuuden ja pelon tunnetta, koska vihaenergiassa on voimattomuutta ja pelkoa.

En sano, ettet ole oikeutettu tuntemaan niin.. Pyydän sinua harkitsemaan, että tarkkailet noita tunteitasi ja niiden voimakkuutta, koska niillä on vaikutusta elämäsi olosuhteisiin.

Se laajempi perspektiivi mikä meillä nyt on maapallolla – kaikki ilmaiset YouTube-videot ja kaikki informaatio – on kaunista, mutta se voi olla harhaanjohtavaa, jos et erota, mikä on totta sinulle ja mikä ei. Se voi olla kaninkolo. On ihmisiä, jotka väittävät omaa olemistapaansa oikeaksi. Ja nämä asiat ovat konstikkaita, koska ei ole mitään oikeaa tapaa, ellet löydä jotain, mikä toimii oikeasti sinulla.

Kokeilet jatkuvasti elämässä asioita ja informaatiopalasia, mitkä antavat sinulle ahaa-elämyksiä ja tuovat sinulle enemmän selkeydentunnetta.

Se on moniulotteisuutta toiminnassa ja kuitenkin unohdamme, että olemme moniulotteisia maapallolla. Tämä on muuttumassa meillä kaikilla nyt.

Vanhassa maailmassa meitä opetettiin elämään moniulotteisena ulkoisena voimana – sinulla oli suhde tähän ihmiseen, sinulla oli työpaikka tämän ihmisen kanssa, rakastit menemistä tuonne, mutta kaikki oli ulkoistettu. Se oli: "Tunnen asioita tässä, yhdessä näiden ihmisten ja yhtymäkohtien kanssa, joihin keskityn."

Nyt se tapahtuu ensin sinussa. Se on tilaisuus. Luot sisäisestä maailmasta ensin.

Tästä syystä monet teistä ovat vähän kyllästyneitä, koska etäännytte kaikista, kun kessään ei ole tolkkua. Taas kerran, tämä vaihe menee ohi. Kohtaatte ensin sisäiset moniulotteiset aistinne ja sitten kun olette tottuneet niihin enemmän, palaatte noiden ihmisten luo ja teillä on hyvin erilainen kokemus samoista ihmisistä ja samoista paikoista.

Olkaa siis niin kärsivällinen itsenne kanssa kuin voitte. Tämä ei ole kenellekään meistä helppo prosessi käydä läpi. Mutta se on myös täynnä valoa tällä hetkellä ja erityisesti tulevina kuukausina.

Niinpä vaikka näettekin tiettyjen pimeämpien energioiden nostavan päätään ja taistelevan ympärillänne, huomaatte, että jos jatkatte keskittymistä korkeampaan perspektiiviin itsessänne ja siinä tavassa, millä toimitte maailmassa, teidät nostetaan jatkuvasti enemmän virtauskokemukseen.

Sitten sen sijaan, että elämä on kovaa tai vaikeaa teille, pystytte arvostamaan niitä asioita, joita teillä on, yrittämättä juosta kaaokseen ja osallistua siihen.

Kaaos on erittäin viettelevää. Se näyttää joltain tekemiseltä, toiminnalta mihin osallistua ja heimoimpulssimme on liittyä heimon mukaan.

Mutta kuten olen sanonut monta kuukautta peräkkäin, useimmat meistä eivät halua liittyä heimoon, koska olemme vähän sen suuren ja kasvavan ihmismassan partaalla, mikä opettelee elämään ja tuntemaan eri tavalla, ja se vie aikaa.

Lähetän teille paljon rakkautta tälle tulevalle kuukaudelle ja haluan sanoa valtavan kiitoksen teille, jotka olette tehneet lahjoituksen viime kuussa näitä ennusteita varten. Meiltä vie todella aikaa, rahaa ja energiaa kasata ja julkaista näitä. Tukenne tuolla tasolla ja myös ihanat viestinne siis vaikuttavat valtavasti meille, tälle pienelle joukolle täällä, mikä tekee näitä. Kiitos!

Jos haluat tehdä lahjoituksen, laitamme "lahjoitusnapin" tähän ja kiitos kovasti. (Jos haluat tehdä lahjoituksen puhtaaksi kirjoitettua ennustetta varten, "lahjoitusnappi" on blogisivun oikeassa yläreunassa.)

Ja lopuksi, olen innoissani toisen kirjani ilmestymisestä 1.10. "Energy Speaks – Volume 2". Se on täynnä kanavoitua informaatiota transformaatiosta nopeasti muuttuvassa maailmassamme ja linkki siihen on tässä.

Kiitos kaikille.

Nähdään ensi kuussa.

Paljon rakkautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Lokakuu 2014 SUHTEIDEN YDINOLEMUS

ViestiKirjoittaja hammer » 06.10.2014 17:54

SUHTEIDEN YDINOLEMUS

Kirjoittanut Lee Harris (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2014 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun tapaat toisen sielun, johon tunnet viehätystä, sinut vedetään hänen luokseen energian perusteella riippumatta siitä, tunnetko hänen olevan elämässäsi vain hetken vai koko elämän.

Minäpä räjäytän ensin yhden myytin, mikä ihmisillä on suhteisiin liittyen. Se on ajatus, että suhteen on kestettävä ikuisesti ollakseen hyvin arvokas. Tämä ei ole totta. Tuon hetken totuus oli, että se oli teidän kummankin totuus. Siitä voi olla vaikea päästää irti, koska silloin kun liität rakkautesi toiseen, panostat rakkauteesi hänen kanssaan. Teidän kahden välille luodaan rakkausenergiaa, minkä te kumpikin jaatte ja mikä tukee teitä kumpaakin.

Niinpä silloin kun tuo ihminen yhtäkkiä katoaa tai lähtee pois tai itse tunnet, että sinun on lähdettävä pois hänen luotaan, se on yksi vaikeimmista menetyksistä, minkä voit tuntea sisälläsi – erityisesti jos olet herkkä. Tunnet elämässäsi olleen energian poistuvan ja haluat sen takaisin ja tämä voi olla tuskallista. Mutta ymmärrä tämä: elämässäsi ei ole ketään, jota olet rakastanut tai joka on rakastanut sinua ja joka ei ole sytyttänyt jotain, mikä oli jo sisälläsi.

Vielä yksinkertaisemmin ilmaistuna, tuo toinen ihminen auttoi sinua löytämään sen rakkauden ja ne tunteet, jotka sinulla on sisälläsi. Olit yhteistyössä tuon ihmisen kanssa, jonka kanssa olit suhteessa, voidaksesi kokea sisäisen rakkautesi kasvavan, ja jos tämä ihminen katoaa, itse rakkaus ei katoa sisältäsi. Mutta menetyksen tuska voi usein tehdä tuosta rakkaudesta sisälläsi hyvin pienen siemenen, mikä ehkä tarvitsee herättää uudelleen.

Rakkaussuhteilla – syvällä läheisyydellä kumppanien välillä – on kierto. Parit käyvät usein läpi sydämensärkymisjaksoja, mitkä itse asiassa avaavat lisää rakkaudelle, mutta irtipäästämättömyys tekee siitä tuskallista. Se tuntuu tuskalta vain, koska et näe kivun vapautumista sisälläsi. Irtipäästäminen on välttämätöntä kasvulle, koska kasvuun tarvitaan tilaa. Tuskasta tai varastoidusta surusta irtipäästäminen luo vaadittavaa tilaa uudelle kasvulle sisällä.

Jos tunnet raskasta surua tai menetystä, muista, että voit virittyä koska tahansa yhteyteesi sen kanssa, kenen tunnet menettäneesi. On helppoa sivuuttaa tämä ajatus, mutta yhdistyminen häneen tällä tavalla tuo sinulle kaiken, mitä tarvitset, ja kaiken mitä et tuntenut saavasi, koska hänen lähtönsä oli nopeampi kuin luulit tai et pystynyt tuntemaan ja kokemaan rakkautesi suuruutta häntä kohtaan, silloin kun hän oli läsnä.

Luota niiden viisauteen, jotka ovat lähteneet rinnaltasi. Jotkut ihmiset eivät halua mennä sinne, minne olet menossa. Jos et ole se ihminen, joka avaa heidän silmänsä tai sydämensä, he tietävät. He tuntevat sen. Luota siis heihin. He saavat sen, mitä haluat heidän saavan, jossain kohtaa jollain tavalla – ehkä se ei ole se tapa, millä haluaisit nähdä sen tapahtuvan heille, mutta siinä sinun on luotettava ihmisiin ja suhteisiin elämässäsi.

On tärkeää olla tulematta ns. rakkausterroristiksi. Silloin kun haluat räjähtää rakkaudesta, on todella hyvä tuntea sen tulevan sinulle. Mutta jos et etsi rakkautta tai et ole valmis niin suureen rakkausmäärään, niin koet sellaisen "rakkausterroristiksi", joka räjäyttää sinut rakkaudella, ja juokset pakoon. Kyse on yksilöstä.

Keskity omaan rakkauteesi, omaan energiaasi ja niihin, joiden haluat ja jotka ovat valmiita vastaanottamaan sinulta. Miksi? Luot suurimman rakkausaallon sillä tavalla. Kun annat rakkautta, se rakentaa. Kun vastaanotat rakkautta, se rakentaa. Jos siis on antamista ja vastaanottamista, niin upeaa. Jos on vastarintaa tai taistelua, on terrorismia. Terrorismi on hitain tapa ratkaista mitään – siinä on kyse kontrolloinnista ja ajatuksesta, että välität toisesta, mikä voi olla totta tai sitten ei.

Vaikka pitäisit itseäsi hyvin intuitiivisena ja tarkkanäköisenä, et koskaan tunne täysin toista ihmistä. Et koskaan tiedä kaikkea siitä, miten hän toimii ja mikä saa hänet innostumaan. Saatat kokea korkeimpia rakkaus-, yhdistymis- ja laajentumistasoja hänen kanssaan. Sinulla voi olla hyvin poikkeuksellista aikaa hänen kanssaan. Mutta tunnetko hänet koskaan täysin? Et. Ymmärrä tämä sydämessäsi, ei vain mielessäsi ja anna kaikille tila olla oma itsensä.

Seuraava vaihe on antaa tilaa itsellesi. Se voi olla konstikas prosessi, mihin liittyy kaikenalaisia tunteita, joita et nähnyt tulevan. Jos olet erityisen herkkä, olet saattanut imeä vähän ympärilläsi olevien energioita ja tunteita.

Olet ehkä ottanut vähän äitisi tuskaa, isäsi vihaa, parhaan ystäväsi iloa tai sisaresi onnellisuutta. Teemme tätä tiedostamattomalla tasolla, jotta voimme tulla toimeen heidän kanssaan ja ymmärtää, keitä he ovat.

Jos olet hyvin tunteellinen, hyvä ja yksinkertainen harjoitus on tarkistaa itseltäsi säännöllisesti päivän aikana, miltä sinusta tuntuu. Jos osut seinään tai vaikeaan tunteeseen, sulje silmät ja tunne hetki kehoasi ja pyydä vapauttamaan kaikki, mikä ei ole sinun. Usein havaitset (varmasti 50 – 75% kerroista), että tämä saa olosi tuntumaan paljon paremmalta. Päästät irti kuormasta, mitä kannoit toisten puolesta.

Muista, ettei kukaan ole, kuka luulet hänen olevan. Ajattele poliitikkoa tai johtajaa, joka ärsyttää sinua eniten. Tuo hänen nimensä mieleesi. Hänen elämässään on ihmisiä, perhe, joka rakastaa häntä ja näkee rakkauden hänessä. Tämän he näkevät.

Tällä maapallolla ei kävele ketään, jonka tunnet koskaan täysin, koska kokemuksesi toisesta perustuu siihen, mikä sinussa yhdistää tai ei yhdistä sinut tuohon ihmiseen. Totuus on, että mitä enemmän yhdistyt omaan rakkauteesi ja siihen, kuka olet, sitä selvemmin sinut nähdään. Jotkut ihmiset eivät koskaan oikeasti näe sinua ja se on ok. Luota siihen. Salli heille se.

Ole vain sinä häpeämättömästi ja loistavasti. Olet täällä kokemassa sinuna olemisen ja mitä enemmän annat itsellesi sen korkeimmasta korkeinta, sitä enemmän läsnäolosi muuttaa maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

31.10.2014 MARRASKUUN ENERGIAENNUSTE:RAKKAUDEN MONINKERTAIST

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 03.11.2014 13:31

MARRASKUUN ENERGIAENNUSTE:

RAKKAUDEN MONINKERTAISTUMINEN JA VAIHTAMINEN TIHEYDESTÄ VALOON



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

31.10.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)



Hei kaikille ja tervetuloa marraskuun 2014 energiaennusteeseen.



Täällä Coloradossa on kaunis aamu, vähän viileää mutta erittäin aurinkoista ja kultaisia lehtiä on kaikkialla.



On ollut erittäin mielenkiintoinen kuukausi. Kuten tavallista, "mielenkiintoinen" on sanani, mikä pitää sisällään hyvin paljon.



Pari päivää sitten nauhoitettiin haastatteluni Rob Gauthierin radio-ohjelmaan. Ohjelman lopussa hän kysyi minulta: "Miksi luulet hyvin monien ihmisten käyneen läpi vaikeita aikoja parina viime vuotena ja tänä vuonna?" Hän sanoi, että hyvin monet ihmiset joita hän tuntee tai joiden kanssa hän työskentelee, kamppailevat.



Minusta tuo "kamppailu" on tavallaan toistuva teema joka kerta, kun toimitan näitä viestejä, ja kuitenkin tällaisen videoviestin tekeminen on vähän konstikasta siinä mielessä, että olemme kaikki eri paikassa.



Niinpä yritän parhaan kykyni mukaan kiteyttää kokemuskirjomme. Mutta huomaan palautteesta, mitä saan pitkin kuukautta, tai ihmisiltä joiden kanssa työskentelen, että tässä kohtaa kaikilla on uskomattoman vaihtelevia tasoja ja kokemuksia. Ja tämä palaa ajatukseen ihmisen ylösnousemusmatkasta ja planeettamme tietoisuuden muuttamisesta.



Luulen, että on edelleen vuoden 2012 krapulaa. Monet ihmiset (ja tätä sanoin Robille) toivoivat 2012 tai 2013 suurta muutosta yhdessä yössä eikä tuota yhden yön muutosta ole tapahtunut heidän ulkopuolellaan. Niinpä nuo ihmiset ovat edelleen järkyttyneitä, surullisia tai aamukrapulassa tuosta ajasta ja kamppailevat oppiakseen elämään sen kanssa, mitä he näkevät heijastuvan ulkoisessa maailmassa, ja se on heistä vaikeaa. Tämä on siis otettava huomioon.



Mutta kuten sanoin lokakuun ennusteen alussa, planeetalla alkaa nyt tapahtua taas avautumista.



Olemme tulossa ulos tuosta parin vuoden jaksosta, missä ydinmuutos tapahtui tietoisuudessamme ja sisäisessä maisemassamme.



Ja nyt olemme avautumisajoissa, jolloin tulevana vuosikymmenenä ja sen jälkeen meillä jokaisella ei ole ainoastaan tilaisuus, vaan kenties velvollisuus muuttaa asioita planeetalla.



Muutos alkaa tosiaankin sisältä.



Ja minusta ovat mielenkiintoisia ne kiistelyt, joita on ihmisten keskuudessa tästä. Sanon tämän ryhmistä, jotka nimittävät itseään henkisiksi ihmisiksi tai valotyöntekijöiksi. Nämä käyttämämme nimikkeet voivat olla hyödyllisiä, mutta eivät, jos niitä käytetään jakavina voimina. Nimikkeet eivät perimmiltään merkitse mitään, koska olemme periaatteessa kaikki ihmisiä ja tässä yhdessä. Mutta nämä ovat nimikkeitä, joita ihmiset käyttävät itsestään tai joita käytettäisiin tietystä ryhmästä, ja minusta on aina mielenkiintoista nähdä se taistelu, mitä tapahtuu näissä ryhmissä, ja se viha mitä ihmisillä on toisiaan kohtaan siitä, miksi asiat eivät muutu.



Kuitenkin jos oikeasti pysähdyt ajattelemaan asiaa ja innostavimpia muutoksentekijöitä joita tunnet – on kyse sitten naisesta, joka asuu kadullasi ja saattaa aina kadun yhteen luodakseen solidaarisuutta ja ryhmähenkeä tai Oprah Winfreystä, jonka näet televisiossa tekevän asioita omalla tavallaan – nämä ihmiset toteuttavat muutosta tietyllä positiivisella energialla ja vielä tärkeämpää, tietyllä elämänenergialla. He eivät tee sitä vihalla tai tuomitsemisella. He tekevät sen elämällä ja uskolla tulevaisuuteen ja toisiinsa.



Ja minusta tuntuu, että henkilökohtainen vastuumme ihmisinä tänä hyvin kummallisena aikana on olla jollain tavalla huolehtimatta liikaa lineaarisesta ajasta.



Monilla ihmisillä on valtava aikapaine. Kiertää kaikkia sähköposteja ympäristöasioista ja hallitus puhuu kiireellisyydestä ja vaikka meidän saattaa olla tärkeä katsoa näitä asioita ja reagoida, aikaan liittyvä pelontunne ei auta ketään meistä. Mainitsin sähköpostit muutama kuukausi sitten ja monet ihmiset käyttävät tätä aikapainetta itsensä kiihdyttämiseen. Ja silloin kun kiihdyt, et tuo kovin rauhallista tai elämää antavaa värähtelyä siihen, mihin keskityt.



Luin äskettäin erään laulaja-lauluntekijän haastattelun ja nainen sanoi kantavansa mukanaan kirjaa keskiajasta, koska se muistuttaa hänelle, että vaikka asiat näyttäisivät kuinka pahoilta nyt, asiat olivat paljon pahemmin silloin. Ja hän mainitsi asioita, joita ihmiset tekivät toisilleen päivittäin.



Minä – kuten kukaan tätä katselevista tai lukevista – en nauti kärsimyksen, tuhojen ja sodan näkemisestä maailmassa. Minun täytyy jatkuvasti oppia hyväksymään se voidakseni elää täällä. Mutta samaan aikaan en usko, että olemme tuhoon tuomittuja tulevaisuudessa, jos päätämme kaikki esittää oman osamme sen muutoksen tekemisessä, mitä olemme tänne tuomassa.



Emme tiedä, miten kauan maaplaneetta elää, mutta tiedämme sen, että ollessamme täällä voimme olla parhaat valvojat ja tilanhoitajat, mitä voimme, tuomalla tuota muutosta.



Niinpä tämä palaa takaisin sinuun.



Miten käsittelet unelmiasi ja halujasi tällä hetkellä? Ja miten opit elämässäsi kaikesta, mitä pidät ehkä vaikeana?



Koska meillä on vastuu

a) oppia, kuka olemme ja

b) selvittää, mitä tarvitsemme kukoistaaksemme elämässä.



Olemme kaikki erilaisia. Jotkut ovat herkempiä kuin toiset. Mutta sitten kun alat ymmärtää, kuka olet ja miten reagoit ulkoisiin tekijöihin elämässäsi, voit alkaa tehdä muutoksia, mitkä sallivat sinun antaa parhaasi jokaiseen päivään.



Kaiken tämän keskellä tietysti – kuten aina sanon – jos kamppailet tiettynä päivänä, ota rennosti. Lepää päivä. Maailma ei mene minnekään palauttaessasi energiaasi. Ja sitten kun olet toipunut, voit palata maailmaan ja olla valmis leikkimään, yhdistymään ja antamaan.



Harjoitus mikä annettiin tuossa radio-ohjelmassa, tuli Zacharyn kautta kanavointina ohjelman lopussa. Ja se oli periaatteessa erittäin nopea "nollausharjoitus" pääsemiseksi eroon tiheydestä, mitä ehkä kannat tai tunnet, koska nyt on paljon tiheyttä. Ihmiset elävät pelossa ja voit tuntea sen.



Kun kuljet katua pitkin, sinuun vaikuttavat kaikkien ympärillä olevien energiat. Olemme kollektiivina energiameri. Ja kuten olen selittänyt meressä olevan kylmiä ja lämpimiä paikkoja, voit saada saman reaktion kävellessäsi toisten energiakentissä ja voit omaksua ne ja tulla niiksi omassa elämässäsi.



Tästä syystä on upeaa olla avosydämisten ja positiivisten ihmisten lähellä – se on hyvin tarttuvaa. Yhtä lailla voi olla masentavaa ja kuluttavaa olla negatiivisten tai alaspäin vetävien ihmisten lähellä.



Mutta ei, jos huolehdit omista energiarajoistasi ja tietoisuudestasi.



Siis tämä harjoitus joka annettiin, oli kuvitella itsensä pyramidiksi ja pyramidin huipun ulottuvan noin metrin pään yläpuolelle. Ja sitten nähdä pyramidin menevän noin 70 sentin etäisyydelle kummallekin sivullesi.



Sulje nyt silmäsi ja kuvittele uskomaton valopallo metrin päähän pääsi yläpuolelle (pyramidin huippu). Se on universumin valoa, mihin yhdistyt. Kuvittele ja tunne nyt tuota valoa hetken ja näe, pystytkö kutsumaan sen pään kautta sydämeen ja niin alas kehoosi, kuin voit ottaa sen. Anna sen alkaa hitaasti kulkea alaspäin sinussa.



Sitten kun olet tehnyt tätä visualisointia muutaman hetken, ala lempeästi polkea jalkojasi – oikea sitten vasen. Voit tehdä tämän harjoituksen joko istuen tai seisten, joten ala vain polkea jalkojasi lempeästi.



Ja polkiessasi poljet omaan pohjaasi ja pyramidin pohjaan kaiken tiheyden, mitä olet imenyt muusta maailmasta tuona päivänä tai mitä on tullut henkilökohtaiseen energiakenttääsi puhdistettavaksi.



Ja sitten 20-30 sekunnin jälkeen voit lopettaa polkemisen ja palata valon visualisointiin. Kuvittele valo metrin pääsi yläpuolelle ja tällä kertaa sinun pitäisi havaita se vähän vahvemmaksi. Sen pitäisi olla vähän kirkkaampi. Sinun pitäisi tuntea se enemmän ja kyetä tuomaan se alemmas kehoosi.



Sitten taas tehtyäsi tätä jonkin aikaa poljet jalkojasi – oikea, vasen, oikea, vasen.



Tämän tekeminen on yksinkertaista ja itse asiassa hyvin terapeuttista. Ja toistat sitten tämän "valo sitten jalat" –prosessin kolmannen ja viimeisen kerran. Kuvittele valo. Ja useimpien teistä pitäisi havaita, että valo on nyt suurempi ja voitte yhdistyä siihen syvemmin.



Tämä harjoitus on selvästi joidenkin heiniä ja joillekin ehkä vähän metafyysinen, mutta syynä sen tekemiseen on, että planeetalle tulvii valtava määrä valoa tällä hetkellä. Niinpä sen vuoksi ihmiskollektiivissa vapautuu tiheyttä ja pimeyttä ja tulee ulos ihmisistä.



Tämä harjoitus muuttaa tiheyden valoksi. Se on lyhyt ja yksinkertainen ja auttaa yhdistymään omaan valoosi tällä planeetalla ja universaaliin lähde-energiaan.



Sitä teemme täällä ihmisinä – vaihdamme tiheydestä valoon joka ainoa päivä.



Minun mielestäni on hyvin monia ajatuksia siitä, miten meidän pitäisi olla. Ja taas näen kiistelyä henkisessä yhteisössä siitä, että "sinun pitäisi olla tätä" tai "sinun pitäisi olla tuota" eikä mikään siitä ole valitettavasti totta.



Kukaan ihminen ei voi sanoa toiselle ihmiselle, miten ollaan. Meidän täytyy hallita se, kuka olemme tällä planeetalla ja mitä olemme näyttämässä ja antamassa. Ja luottaa, että tuon ainutlaatuisen polkusi kautta esität täydellisesti oman osasi tässä universumissa.



Tietysti (kuten olen sanonut kaikkina viime kuukausina), tässä ylösnousemusprosessissa on oireita, sellaisia kuin



* Voimakkaita vapautusunia. Jotkut teistä prosessoivat hyvin synkkiä unia. Tässä tiheyttä tulee ulos järjestelmästänne, minkä päätätte käydä läpi mieluummin nukkuessa kuin valveilla.



* Ristiriitaiset energiat – sisäinen ja ulkoinen. Tämä alue pitää myös hallita ylösnoustessa enemmän. Saatat päästää irti sisäisistä ristiriidoista – tuomitsemisesta ja hämmennyksestä itseesi liittyen. Ympärilläsi voi olla ihmisiä, joiden kanssa sinulla on ristiriitaa, ja mestaruutta on oppia olemaan osallistumatta konfliktiin heidän kanssaan ja irrottautua parhaan kykysi mukaan. Jos kuitenkin huomaat riiteleväsi jonkun kanssa tai huutavasti takaisin jollekin hetkessä, tiedä, että tämäkin voi joskus olla tarpeellinen katalyytti. Olisit ehkä mieluummin toistamatta sen tulevaisuudessa, mutta kenties juuri tuona päivänä sinä ja tämä ihminen tarvitsitte sitä energian muuttumiseksi välillänne, koska energia muuttuu meillä kaikilla joka päivä.



* Muutoksen syleileminen tai vastustaminen. Ulkoisessa maailmassasi joko vastustat muutoksen luomista (tai tunnet vastustusta tulevaa muutosta kohtaan) tai syleilet sitä, lennät sen kanssa, rakastat sitä ja sinusta tuntuu hyvin, hyvin elävältä. Kumpikin on osa kokemista, joten älä tuomitse vastustustasi, vaan muistuta itsellesi, että vastustuksen läpi kulkeminen on suurin lahja, minkä voit antaa itsellesi. Ole rohkea.



Muista siis kaikessa tässä se valo, mitä on täällä maapallolla meitä kaikkia varten. Jotkut teistä saavuttavat valon rukoilemalla, jotkut joogaamalla, jotkut laulamalla. On monia eri tapoja päästä käsiksi valoon.



Mutta voimme myös vain sulkea silmämme ja yhdistyä hetken siihen, mitä on sisällämme, tai tehdä antamani yksinkertaisen harjoituksen.



Tehtävämme ihmisinä tällä planeetalla tänä aikana on tuoda sisään parhaan kykymme mukaan enemmän tietoisuutta ja valoa ja tuoda enemmän myötätuntoa ja positiivista muutosta hyvin vaihtelevaan maailmaan.



Olen hyvin rohkaistunut siitä, mitä näen tapahtuvan maailmassa tarvitsemiimme muutoksiin liittyen. Ja olen ollut kiitollinen, että olen pystynyt rohkaistumaan näkemällä, miten ihmiset maailmassa tekevät työtä yrittäen muuttaa kaikkia niitä alueita, jotka uhkaavat planeetan elämään, mutta vielä enemmän lisätä planeetan rauhaa ja tietoisuustasoa.



Niinpä kutsun miettimään hetken, mitä sinä tarvitset enemmän tässä kuussa päästäksesi käsiksi omaan osaasi kudelmassamme. Koska kaikki alkaa sinusta, sen tietäminen, mitä tarvitset, ja sitä kohti kulkeminen, on erittäin tärkeää.



Ihmiset jotka eivät ymmärrä todellisuudessa, mikä itserakkauden ja itsestään huolehtimisen luonne on, kritisoivat usein itsekkyydestä tai itsekeskeisyydestä. Silloin kun olemme itserakkaita ja huolehdimme itsestämme korkeammilla tasoilla, mitä meille yhteiskunta on opettanut, haluamme luonnostaan huolehtia enemmän toisista. Haluamme luonnostaan rakastaa ja jakaa enemmän, koska rakkaus on yhteistä energiaa. Se ei ole poissulkevaa energiaa ja se on paljon mielenkiintoisempaa ja nautittavampaa, kun jaat sen ja katsot sen kasvavan ja moninkertaistuvan.



Toivon, että voit ottaa hetken tämän videon jälkeen ja tehdä tuon harjoituksen ja myös ehkä ajatella, mitä tarvitset vähän enemmän tässä kuussa.



Ja jos sen tekeminen on erityisen haasteellista sinulle tai tunnet itsekkyyttä esittäessäsi itsellesi tuon kysymyksen, sinun olisi erityisen mahtavaa kirjoittaa mustiin muutamia asioita, koska ollessaan päässä asiat ovat hyvin eteerisiä. Kun kirjoitamme ne paperille, tuomme ne ulos kehostamme, mutta voimme myös nähdä ne heijastettuna itsellemme myöhemmin.



Toivon teille kaikille paljon rakkautta tässä kuussa.



Kiitos niille, jotka tekevät lahjoituksia. Se tukee kaikkea, mitä tiimi ja minä teemme tässä, ja jos haluat tehdä lahjoituksen ennusteista, laitamme painikkeen tähän, ja kiitos teille, jotka lähetätte vain tukeanne ja rakkauttanne – sekin on lahjoitus. (Jos haluat tehdä lahjoituksen puhtaaksikirjoitetusta ennusteesta, blogisivujen oikeassa yläkulmassa on painike.)



Ja ilmoitan superiloisena, että olen menossa New Yorkiin. Se on ensimmäinen livetapahtumani New Yorkissa vuoden 2008 jälkeen! Olen siellä 6.12. lauantai-iltapäivänä ja tapahtuman nimi on "Energia puhuu – iltapäivä Leen ja ystävien kanssa". Seuraani liittyvät Natalia Rose ja Dana Weekly, jotka kumpikin ovat osallistuneet viimeisimpään kirjaani, ja otan paljon yleisökysymyksiä. Tapahtumassa on 100 paikkaa ja siihen voi ilmoittautua netissä nyt.



Linkki radio-ohjelmaan mistä Lee puhuu ja mikä lähetetään 27.11.2014 www.trebchanneling.com/#!eeneeh/c1ere


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

21.11.2014 SÄHKÖISTYNYT ELÄMÄ – RAUHA LEPÄÄ SYVÄLLÄ MERESSÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 23.11.2014 09:22

ENERGIAPÄIVITYS
SÄHKÖISTYNYT ELÄMÄ – RAUHA LEPÄÄ SYVÄLLÄ MERESSÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
21.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuluneiden kahden viikon energia on saanut monet meistä syväsukeltamaan. Sukeltamaan itsemme syvyyksiin – tunteisiimme, ajatuksiimme, uskomuksiimme, malleihimme, elämänmatkaamme. Sielusukeltamaan.

Ikään kuin sähkövirta sykkisi kehomme läpi ja johdottaisi ja sytyttäisi heräämään, heräämään, heräämään. Enemmän ja enemmän ja enemmän. Karistamaan ja puhdistamaan, päästämään irti ja aikomaan.

Rauhaa ja selkeyttä tulee, mitä seuraavat haasteet, häiriötekijät, tunteet, hämmennys, levottomuus. Tunne että asiat menevät varmasti pieleen tai niitä tarvitsee muuttaa – ja nopeasti. Kuitenkaan sinulla ei ole energiaa tehdä muutoksia siinä aikataulussa, minkä tunnet tarpeelliseksi.

Tämä on sähköä, mikä kulkee energiakenttäsi ja kollektiivikentän läpi. Tämä on näiden aikojen sähköistynyttä elämää, mikä saattaa meidät kaikki puhdistamaan.

Se voi olla herpaantumatonta – se voi tehdä sinut hulluksi, tuoda surua ja sitten se voi kohottaa sokaisevan selkeyden hetkeen. Ja kuitenkin sisäisten muutosaaltojen tuleminen jatkuu, joskus ulkoisten impulssien lietsomana. Meidän puhdistamiseksemme on myös vaikeita ja pelkopohjaisia unia.

Ja kun sukellat syvemmälle niihin, tunnet kaiken enemmän kuin koskaan ennen. Näet, mitä ajatuksia sinussa on, kun ne nousevat – paremmin kuin saatoit koskaan ennen nähdä.

Sallit kaiken tämän kokemisen kaaoksen nousta itsessäsi, sillä ei ole vaihtoehtoa. Opit tämän nopeasti. Sillä jos yrität kontrolloida tai taistella sitä vastaan, asiat tuntuvat vain vaikeammilta ja olevan enemmän sinua "vastaan". Siis antaudut. Se on ainoa vaihtoehto. Ja se jättää sinut merenpohjaan.

Ja sitten oivallat, ettei sitä merenpohjaa pidä pelätä, mistä löydät itsesi nyt. Ei lainkaan. Se ON erilainen maailma kuin tuntemasi, kyllä, mutta voit olla siellä turvassa ja löytää sieltä uuden tilan – sitten kun sopeudut ja oivallat, että näennäinen kaaos ja vauhti on osa sopimusta.

Se tulee siitä sähköimpulssista, mikä ajaa meitä kaikkia nyt. Se edustaa päätöstä tuntea kaikki ja sallia kaaos, kuitenkin löytää oma suuntansa siinä joka nopeasti muuttuva hetki.

Maailmana olemme muutosvoimassa, mikä pyytää sinua virtaamaan sen mukana. Yksilönä olet muutosvoimassa, mikä pyytää sinua löytämään siitä uudestisyntymän ja vanhan identiteetin menettämisen.

Tämä vaatii rohkeutta ja luottamusta, että olet turvassa ilman vanhoja tapojasi.

Oletko valmis lakkamaan näkemästä itsesi estettynä, vastustavana, "ei vielä perillä", päästämään irti näistä vanhoista ajatuksista, pyrkimyksistä ja tavoista puskea itseäsi kasvamaan? Ja hyväksyt sen sijaan sen, mistä löydät itsesi tänään. Sitä EI tarvitse tuomita, sillä tuomitseminen saa olosi tuntumaan vain pahemmalta. PALJON pahemmalta ja kenties siihen spiraaliin olet tottunut – syöksykierteeseen.

Voitko hyväksyä, että se mistä löydät itsesi tänään, tarvitsee vain suurta myötätuntoa sinulta ja sinua kohtaan? Tänään sinun täytyy olla niin ystävällinen itsellesi, kuin olisit ystävälle, joka kamppailee.

Ota siis jalkasi kaasulta. Lakkaa "ostamasta" toisten stressiä, vauhtia tai masennusta sellaisena, mikä sinun on nieltävä kokonaisena, ja näin se tulee myös sinuun.

Imemme toistemme energiaa koko ajan, joten kiinnitä huomiota siihen, kenen lähellä olet ja onko hänen energiansa ravitsevaa vai myrkyllistä sinulle tänään. Tiedosta seurasi, mutta älä tuomitse heitä siitä, missä he ovat. Voit olla myötätuntoinen silminnäkijä sille, missä he ovat – kyllä.

Ja empaattiset, teidän ei tarvitse tuntea tai pelätä heidän sähkövapautuksensa suuruutta. Teillä on omanne käsiteltävänä, joten tarkkailkaa ja jättäkää kaikki, mikä tuntuu teille liian suurelta käsitellä. Hengittäkää ja sanokaa: "Olen turvassa omassa keskuksessani. Päästän irti siitä, mikä ei ole minun."

Ja tiedä, että olemme KAIKKI tässä yhdessä ja navigoimme ajassa, millaista emme ole koskaan nähneet maapallolla. Intensiivisyyttä millaista emme ole käyneet läpi.

Tällä hetkellä nämä sykkeet sähköistävät meitä kaikkia jatkamaan nousemista, puhdistamista ja kaiken sen integroimista kehoomme ja sieluumme, mitä olemme oppineet kuluneina vuosina.

Joskus tämä ihmisenä oleminen on sotkuista. Henki tietää tämän ja rakastaa sinua joka tapauksessa. Voitko rakastaa itseäsi niin paljon, tunteistasi huolimatta? Voitko antaa niiden ihmisen tuomitsemis- ja tukahduttamiskerrosten pudota pois, jotka olemme omaksuneet ja joihin samaistuneet? Vaikka se näyttää ja tuntuu sotkuiselta?

Koska SIINÄ on avain. Itsesi rakastamisessa näiden nopeiden vapautusten läpi – myös niiden jotka saavat sinut eniten pois tolaltaan.

Siinä lepää se rauha, minkä voimme oppia löytämään merenpohjasta. Sillä sitten kuin hyväksymme, miten erilaiselta se näyttää, alamme oivaltaa, miten turvallista ja yhdistynyttä kaikki on.

Sinua rakastetaan kovasti. Älä koskaan unohda sitä, etkä koskaan unohda rakastaa. Ja sitten rakkaus on se polttoaine, mikä pitää sinut lämpimänä maailmassa – aivan kuten sinä pidät sen liekin hengissä kaikkialla, minne menet.

Paljon rakkautta kaikille.

Lee
x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.12.2014 JOULUKUUN ENERGIAENNUSTE: PUHDISTU, AVAUDU, KÄYTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 03.12.2014 16:41

JOULUKUUN ENERGIAENNUSTE:
PUHDISTU, AVAUDU, KÄYTÄ EROTTELUKYKYÄ, ELÄ JA RAKASTA!

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa joulukuun energiaennusteeseen.

Te jotka ette seuraa minua suoraan Facebookissa tai blogissa, postasin viime viikolla päivityksen marraskuun energioista, joten jotkut teistä ehkä haluavat käydä katsomassa sen.

Siinä olen kertonut oireista, joita on ollut tästä viimeaikaisesta intensiivisyydestä. Marraskuu oli energioiltaan hyvin, hyvin voimakas ja monet ihmiset puhuivat asioista, joita he kävivät läpi, ja he etsivät selkeyttä siihen, mitä nuo asiat olivat ja miten käsitellä niitä. Niinpä käsittelin vähän sitä tässä blogissa, mutta puhun tarkemmin muutamasta kohdasta tänään.

Monet teistä kirjoittivat viime kuun ennusteen jälkeen ja kysyivät minulta erityisesti unista. Mainitsin, miten voimakkaita unia on tällä hetkellä, ja jotkut teistä kirjoittivat olevansa järkyttyneitä joidenkin uniensa intensiivisyydestä.

Tästä on sanottavana pari asiaa. Monet ihmiset joita olen tavannut ja joilla on intuitiivisia lahjoja (tai alkavat saada niitä), voivat fiksoitua kovasti siihen ajatukseen, että jos heillä on negatiivinen uni – erityisesti jos se on planeetasta tai jostain omassa elämässään – se toteutuu ja he voivat alkaa panikoida herätessään tuosta unesta.

Olen tavannut joukoittain selvänäköisiä ja intuitiivisia ihmisiä vuosien saatossa. Ja tietysti sellaisena joka käyttää tuota kykyä omassa työssään, minulla on melko voimakkaita mielipiteitä saamistamme intuitiivisista kuvista, koska liian usein tapaan intuitiivisia ja selvänäköisiä ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita olevansa oikeassa siinä visiossa, minkä he ovat saaneet. Ja aivan liian usein olen nähnyt, etteivät nuo ajankohdat ja ennustukset ole tapahtuneet.

Niinpä minun totuuteni ja todellisuuteni ennusteisiin ja visioihin liittyen on, että on erittäin tärkeää pitää niitä suurena mahdollisuutena, mutta tarkistaa joka päivä: "Onko tämä visio edelleen totta, kuljenko edelleen tätä määränpäätä kohti?"

Sanon näin, koska on paljon ihmisiä, jotka esittävät syitä, miksi meidän kaikkien pitäisi pelätä visioita tai intuitioita.

Olen kaiken sen puolesta, että katsomme sellaisia asioita kuin vesisärötystä ja sanomme: "Ei, se on naurettavaa. Se myrkyttää planeettaamme" Ja allekirjoitamme kansalaisadresseja tai menemme joukkokokouksiin vastustamaan vesisärötystä, jos tunnemme pakkoa siihen.

Mutta uskon, että silloin kun selvänäköinen tai intuitiivinen ihminen levittää saamansa negatiivisen vision perusteella lisää pelkoa maailmaan tai ryhmän kautta, se voi olla vaarallista kaikille, koska tällä hetkellä käsittelemme erittäin voimakkaita pelkoenergioita, joita nousee vastustamaan sitä valoa ja rakkautta, mikä kasvaa ihmisten tietoisuudessa tällä planeetalla.

Niinpä tästä unissa on usein kyse. Pelon puhdistamisesta.

Minulle selitettiin monta vuotta sitten eräässä kanavoinnissa – ja olen nähnyt sen todeksi ihmisillä – että unet voivat tehdä tilan, missä voimme prosessoida jotain elämässämme, eikä meidän silloin tarvitse käydä sitä läpi raskaammalla tavalla täällä 3D-maapallolla.

Siis esimerkiksi sinulla on voinut olla uni ja herätessäsi olet tavallaan: "Voi luoja, olin kauhuissani!" Muttet koskaan tiedä, mitä tuo pelkohuuhtelu unitilassa on tehnyt sinulle – ehkä säästänyt sinut seuraavan päivän tarpeelta esittää se jonkun kanssa.

Unet ovat siis intensiivisiä tällä hetkellä, koska asiat ovat nopeampia ja moniulotteisempia meillä kaikilla. Kenellekään meistä ei 10-15 vuotta sitten olisi tullut näin paljon ärsykkeitä, näin monia suhteita ja niinpä se tapa muuttuu täysin, miten me kukin koemme itsemme. Ja monta kertaa tätä käsittelemme hetkessä.

En usko, että kenelläkään ihmisellä on mitään määränpäätä. Edes valaistuminen minkä ennen hyvin usein näimme määränpäänä, ei ole sellainen. Ja jos kohtaat ihmisiä, jotka väittävät olevansa valaistuneita tai jotka näyttävät valaistuneilta sinusta, he ovat kaikki hyvin erilaisia. Heillä on kenties sama rauha ja tietty kyky rakastaa sydämestään tavalla, mitä et ole kohdannut useimmissa ihmisissä ja mistä voi tulla valaistumisen määrittelevä energia. Mutta loppu on erilaista. Olemme kaikki hyvin erilaisia ihmisinä.

Heräämiskokemustamme siis voimistetaan, työnnetään ja kiihdytetään koko ajan. Pelissä on mukana myös kosmisia energioita. Jos joku teistä on kiinnostunut tutkimaan, mitä tähdissä ja muissa planeetoissa tapahtuu, se on todella kiehtovaa, mitä koko universumissa hautuu.

Siis maapallo ja me ihmiset käymme läpi tuon saman sähköimpulssin. Ja siitä puhuin viime viikon blogissa.

Voimme sähköistyä nyt hyvin, hyvin helposti. Ja puhun teille paljon huomion kiinnittämisestä energioihin ympärillänne. Kun herätään ja opitaan elämään avoimemmin, on kasvuvaiheita – kuten kaikessa – jotka yhtenä hetkenä ovat erittäin tärkeitä ja kuitenkin myöhemmin niistä tulee merkityksettömiä eikä niihin tarvitse enää keskittyä.

Esimerkiksi kun alussa heräät, alat ehkä oivaltaa, että voit ilmentää asioita, jos keskität aikomuksesi.

Tämä voi olla täydellinen paljastus sinulle, jos et ole koskaan ennen elänyt niin. Mutta tehtyäsi sitä jonkin aikaa, pääset uudelle tasolle itsessäsi ja siinä tavassa, mitä tunnet elämästä ja miten yhdistyneeltä kaikki tuntuu, ja ilmentäminen ei enää a) ole se paikka, missä olet tai b) tapahdu aivan samalla tavalla.

Ja jos ajatellaan, millaiseksi meidät kasvatettiin ihmisinä, niin meidät kasvatettiin hyvin lineaarisiksi. Meidät kasvatettiin seuraamaan opettajaa ja kuuntelemaan, mitä lääkäri sanoo. Mikään tästä ei ole väärin, jos lääkärillä tai opettajalla on oikea informaatiopala sinulle, mutta meitä ei oikeastaan opetettu erottamaan itse, onko se.

Niinpä tässä uudessa ajassa, missä monet ihmiset opettelevat käyttämään omaa erottelukykyä, on myös pelko: "Voi luoja, minulla ei ole kainalosauvoja enää. Minun täytyy selvittää tämä itse."

Olen siis huomannut toisissa ihmisissä ja myös omalla kasvumatkallani, että tavallisesti vaihdellaan laajentumisen ja supistumisen välillä.

Alat siis kasvaa jollain alueella ja sitten jokin pelko tai ajatus, joka piti sinua vanhassa paikassa, nousee pintaan, koska se sanoo: "Hei, minä tavallisesti puhun sinulle ja johdan sinua tässä!" Ja sitten toisen osasi täytyy sanoa: "No, olet nyt takapenkillä. Et ole enää kuski. Otamme eri reitin."

Pelko on siis hyvin voimakasta monin eri tavoin. Mutta tällä hetkellä on todella tärkeää tarttua siihen, mihin olet menossa elämässä, keiden lähellä olet ja miltä nuo ihmiset saavat olosi tuntumaan.

Tästä syystä olen monta kertaa puhunut teille rajoista. On todella tervettä pitää raja sille, mikä painaa sinua alas. Se ei ole terveellistä ainoastaan sinulle, vaan myös toisille ihmisille. Kuten olen sanonut, on suuri ero ihmisissä, joita autat, koska he ovat todella ahdingossa ja tunnet pakkoa auttaa heitä, ja niissä ihmisissä joiden ahdingon panttivangiksi tunnet itsesi kerta toisensa jälkeen, eikä heidän tilansa parane jatkuvasta avustasi huolimatta.

Pelkoenergia mikä on erittäin voimakasta planeetalla tällä hetkellä, tekee asioista hyvin sähköisiä. Ja jos pystyt työskentelemään tämän kanssa, tunnistamaan sen olemassaolon ja löytämään itsessäsi hyviä strategioita pelon voittamiseksi ja kyvyn sanoa hyväntahtoisesti jollekin: "Aion mennä nyt, koska olen väsynyt ja minun täytyy mennä kotiin", kun hän takoo pelolla sinua, niin tällä tavalla alat löytää uuden energiakartan itsessäsi, uuden elintavan.

Ja luulen, että tässä kohtaa tapahtuu läpimurto monilla ihmisillä tällä hetkellä. Ei olla enää vanhan panttivankina.

Mutta on paljon: "Huh, tämä on uutta enkä osaa suunnistaa tällä uudella alueella." Ja jos olet tässä kohtaa, planeetalla on helvetin paljon avoimuutta nyt. Mutta uuden energiakartan luomiseksi itsellesi, sinun tarvitsee hypätä paljon koneesta ilman laskuvarjoa.

Jos siis esimerkiksi sinut kutsutaan juhliin ja tunnet itsessäsi pelkoa, älä välttämättä luota, että se on intuitiivista pelkoa. Älä sano: "Ei, minun ei tarvitse mennä." Jos olet väsynyt, se on toinen asia. Mutta jos pelkäät, tämä on mahtavaa aikaa työntää tuota reunaa, työntyä sen läpi ja mennä juhliin. Voit aina lähteä pois, kun olet siellä, mutta jos et mene, et koskaan tiedä.

Niiden jotka tuntevat yleisesti olevansa avoimempia kuin koskaan ennen, on todella tärkeä tunnistaa, että pelko on nyt liittolaisesi. Se indikoi, että olet astumassa johonkin, mikä on erilaista sinulle.

Teidän jotka tunnette olevanne vähän vedetty merenpinnan alle, täytyy löytää tapoja luoda tilaa, rauhaa ja parempia värähtelyjä itsellenne. Tämä voi olla niin yksinkertaista kuin 5-10 minuuttia päivästä, jolloin istutte hiljaa, tanssitte kotona rakastamanne musiikin tahtiin tai soitatte ystävälle, jonka kanssa puhumisesta nautitte aina.

Minusta on aina mielenkiintoista puhua teille tässä muodossa, koska puhun monille tuhansille ja yritän kattaa kaikki lähtökohdat, mutta toistan jotain, mitä olen sanonut viime kuukausina ja mikä on hyvin kouriintuntuvana ilmassa tällä hetkellä: nämä ovat todella avoimia aikoja. Muutaman viime kuukauden aikana asiat ovat alkaneet avautua. Mutta jos ajatellaan sitä voimaa, mitä on joskus tarvittu avautumiseen, sähköisyys ajaa sitä asiaa.

Ollaksesi tuon avoimuuden kanssa, salli itsesi oivaltaa, että:
* et tiedä enää, kuka olet
* et tunnista kovin paljon enää tätä planeettaa
* teet asioita hyvin eri tavalla kuin ennen – riippumatta siitä, pitävätkö muut ihmiset siitä vai eivät.

Jos nämä ovat avainsanojasi, olet hyvässä paikassa alkaaksesi todella siirtyä eteenpäin elämässäsi.

Paljon tästä sähköisyydestä keskittyy vanhojen asioiden hajottamiseen tai tuhoamiseen, jotta uutta voi ilmestyä.

Jos siis olet tällä hetkellä pakahtunut tuosta energiasta elämässäsi, luo jotain uutta. Kirjoita kerran päivässä itsellesi teksti, mikä tukee sinua elämässäsi. Kirjoita seuraavan viikon unelmasta.

Ja jos olet hengeltäsi hyvin vapaa ja avoin tällä hetkellä ja valmis menemään kaiken tämän ihmeeseen, pane merkille tunnereaktiosi niihin ihmisiin, jotka et pysty liittymään avoimuuteesi. On paljon ihmisiä, jotka eivät pysty. Joskus olet johtaja siinä ja huoneen avoin olemus.

Älä siis välttämättä kaihda ihmisiä, joiden et tunne kohtaavan sinua 100%:sti, koska usein luomme tuota energiaa yhdessä.

Ajattele sitä avointa ihmistä, jonka kohtasit kaupassa ja joka sai sinut tuntemaan enemmän avoimuutta hymyllään ja avoimuudellaan.

Niinpä joskus teet sitä – olet johtaja avoimuudessa tavalla, mikä tuntuu vaivattomalta. Ja toisilla kerroilla kohtaat niitä ihmisiä, joiden kanssa sanot: "Voi luoja, lennämme yhdessä!" Ja se on erittäin parantavaa ja se maadoittaa kehoon sen, mikä on mahdollista meille ihmisinä.

Ja tämä on hyvin paljon se toimintamalli, missä olemme nyt – uusi ihmiskokemus.

Toivon teille kaikille upeaa joulukuuta.

Palaan ennusteen kanssa helmikuussa, mutta tammikuussa – kuten joka vuosi – on Oribel Divinen editoima video, mikä on jotain vähän erilaista tänä vuonna, joten toivottavasti nautitte siitä.

Ja jos haluat tulla tilaisuuksiini, sanon innoissani, että olen New Yorkissa 6.12. ja Norjassa tammikuussa upeassa illassa nimeltään "Talvivalo".

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, julkaisin tässä kuussa popalbumin "Arise". Se on erilainen tapa tuntea ja parantua ja siinä on paljon hauskaa ja ihmiset todella nauttivat siitä. Jos siis haluat kuunnella tai ostaa sen, klikkaa tästä.

Paljon rakkautta kaikille. Mukavaa kuukautta ja hyvää joulua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron