Yliluonnollisten ilmiöiden Ensyklopedia

Täällä voit suositella lukemiasi kirjoja muillekkin.

Yliluonnollisten ilmiöiden Ensyklopedia

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.08.2014 12:55

http://www.tammi.fi/kirjat/-/product/no/9789513176860

Virolainen Harri, Virolainen Ilkka: Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia

Uskallatko avartaa ajatteluasi?

Tiedemiesten asiantunteva ja viihdyttävä johdatus arkisen ymmärryksemme ylittäviin ilmiöihin kuten jälleensyntymään, enkeleihin ja kuolemanrajakokemuksiin.

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopediassa kysytään, ovatko yliluonnolliset ilmiöt eriskummallisia ensinkään. Vielä 1800-luvulla avaruusmatkoja ja matkapuhelimia olisi pidetty yliluonnollisina. Kun tiede kehittyy, paljastuu yhä useampi ihmeeksi luokiteltu ilmiö kuitenkin luonnolliseksi.

Harri ja Ilkka Virolaisen matkassa lukija pääsee kiehtovalle matkalle selvänäkijöiden, ufojen ja kummitusten maailmaan. Millaisia kokemuksia suomalaisilla on edellisistä elämistä, rukouksen voimasta ja energiahoidoista? Entä mitä tieteelliset tutkimukset kertovat telepatiasta, enneunista ja elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen?

Harri Virolainen ja Ilkka Virolainen (s. 1974) ovat identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä, joilla kummallakin on neljä maisterintutkintoa ja yksi tohtorintutkinto. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin jo kahdenkymmenen vuoden ajan niin kokemusperäisesti kuin tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta.

"Juhan af Grannia ja Rauni-Leena Luukasta ei enää näy otsikoissa. Nyt esiin astuvat paranormaalien ilmiöiden uudet viestintuojat, Virolaisen identtiset tohtoriveljekset." Simopekka Virkkula, Satakunnan Kansa

"Tämä kirja on spektaakkeli."
Jari Sarasvuo

MSC
Tuon kirjan lainasin juuri kirjastosta ja mitä muutaman sivun olen siitä ehtinyt nyt lukemaan, vaikuttaa kirja asiallisesti laaditulta. Kirjoittelen tähän lisää kun olen sen kokonaan lukenut.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Re: Yliluonnollisten ilmiöiden Ensyklopedia

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 13.10.2014 13:00

Kirja on nyt luettu. Kommentit on vaan jääneet kirjoittamatta.
Esimerkki tapausten avulla kerrotaan eri ilmiöistä ja tieteellistä tutkimusta tehneistä alan pioneereista ja heidän tutkimustuloksistaan. Sivuja n. 190 plus viiteluettelo. Kovin laajasti ei asioita ole voitu käsitellä ihan sivumäärän ja laajan aihealueen johdosta, mutta teksti on helppolukuista ja kirjaa on helppo suositella.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18


Paluu Kirjavinkkejä etsijälle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron