Carroll Lee (kryon.com) Kryon

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

23.2.2014 SIELUKOMMUNIKOINTI, OSA 2

ViestiKirjoittaja hammer » 30.05.2014 22:53

SIELUKOMMUNIKOINTI, OSA 2

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
23.2.2014 San Antonio, Texas
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on esityksen toinen osa. Mitä ovat Jumalan säännöt, kun hän on tekemisissä ihmisten kanssa? Mitä ovat "esteet ja suodattimet"? Kryon jatkaa maalaisjärkisen informaation antamista ihmisen henkisyydestä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa 23.2.2014.

********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tänä iltapäivänä kutsumme tätä viestiä "Sielukommunikoinnin osaksi kaksi". Eilinen [sielukommunikointi, osa 1] oli täynnä ohjeita siitä, miten Henki saattaisi kommunikoida teidän ja muiden energioiden kanssa planeetalla, ja tämä on epälineaarista ja kenties myös moniulotteista. Tuossa viestissä puhuimme ohjeellisesti teidän kommunikoinnistanne toisten kanssa. Mainitsimme myös, keitä nuo toiset ovat.

Tämä aihe on kokonaisuutena suurempi, kuin ajattelette. Tulee päivä, jolloin tiede tunnustaa, että planeetta on kirjaimellisesti täynnä elämänvoimaa, mikä on näkymätöntä, ja osalla siitä on tietoisuus. Tuolloin arvioidaan uudelleen, mikä on elävää, ja kenties määritellään uudelleen myös itse elämä. Eilen puhuimme siitä, miten kommunikoidaan monien näiden energioiden kanssa, ja siinä oli paljon puhuttavaa. Tänään on henkilökohtaisempaa.

Sielukommunikointi, osa 2

Olette tulleet tänne tänään nähdäksenne, miten voitte tehdä itsestänne paremman henkisesti, mutta opetus menee sen yli. Se voi paljastaa asioita, joita ette ole nähneet aiemmin. Sielukommunikointi voidaan myös määritellä "sinuksi sinun kanssa" ja siksi aihe on myös "pääseminen kosketukseen oman jumaluutensa kanssa". Eikö ole totta, rakkaat ystävät, että tämän päivän oppitunnin koko tarkoitus on, miten päästään kosketukseen epälineaaristen osienne kanssa? Se on sielukommunikointia.

Voitteko edes ajatella sitä mahdollisuutta, että teidät on jaettu moniin moniulotteisiin osiin? Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, olette tosiaankin monissa paikoissa kerralla, mutta merkittävä osa teistä värähtelee korkeammalla kuin tietoisuutenne ja siksi sitä kutsutaan "korkeammaksi itseksi". Tämän tasapainottaminen ja tuleminen planeetan mestarien kaltaiseksi, on teidän saamistanne oikeasti kosketukseen muiden osienne kanssa, jotka ovat pyhiä. Tämä on sielukommunikointia. Niinpä kaikki mitä sanomme tästä eteenpäin, pätee myös siihen – teihin kommunikoimassa "korkeamman sinun" kanssa.

Henkinen selviytyminen

Minäpä vien teidät vähän taaksepäin. Miten monta elämää olette rämpineet vanhassa energiassa? Rämpineet? Nousitte ylös ja planeetan vanha energia tönäisi teidät takaisin. Tämä on vertauskuva vanhasta sielusta, joka herää oivallukseen omasta ja planeetan jumalaisesta tarkoituksesta, vain tullakseen sivuutetuksi tai vielä pahempaa, tullakseen "löydetyksi" ja sitten pelätyksi.

Vanha sielu, näytti siltä, että pääset vasta alkuun henkisellä polulla ja sinut tapetaan. Tulet taas takaisin ja sitten sinut värvätään sotaan ja sinut tapetaan taas. Tulet takaisin, heräät, sinusta tulee shamaani ja sinut tapetaan valaistumisen vuoksi. Miten monta elämää on ollut, jolloin olet voinut vain puolustaa itseäsi ja yrittää selviytyä hyvin vanhan ja pimeän ajattelun maailmassa? "Selviytymisestä" tulee sana, mikä merkitsee täysin eri asiaa vanhalle sielulle. Korkea tietoisuus vanhassa energiassa on kuin neliönmuotoinen palikka pyöreässä reiässä ja tähän vanha sielu on tottunut.

Rakkaat ystävät, tämä loppuu – kokonaan – ja se oli planeetan alkuperäiskansojen profetia tälle ajalle. Täällä te olette, valmiina siihen. Mutta planeetasta ei yhtäkkiä tule tietoisuudeltaan korkeampi, rakkaat ystävät. Sen sijaan järjestelmistä ja energiasta ympärillänne alkaa tulla helpompaa, mikä tekee paljon helpommaksi selviytyä teidän kaltaisillenne. On paljon vähemmän vastustusta ja enemmän monien ihmisten avoimuutta kuin koskaan ennen. Tämä on hyvin hitaan muutoksen alku.

Tämä merkitsee myös, että teidän on helpompaa tasapainottua. Olemme käyttäneet sanaa "tasapaino" uudestaan ja uudestaan. Monta kertaa esoteerisissa uskomusjärjestelmissä olevat menevät tiettyihin ihmiskategorioihin, koska kyse on puhtaasti selviytymisestä. Teidän on helppoa olla erakko, joka puhuu edes kumppanilleni. Jos teidän ei tarvitse näyttää valoanne, on helpompaa. Jos ennen näytitte valonne, teitä jahdattiin! Ymmärrätte, mistä puhun, eikö niin? Sillä kun avaatte oven ja valoa leviää ulos, kaikki katsovat teitä, koska olette erilainen. Mikä tässä kuvassa on väärin? Menneisyydessä se on merkinnyt teidän kuolemaanne. Tämä muuttuu, mutta on vaikea unohtaa sitä.

Puuttumattomuus

Niinpä tässä energiassa, päiväntasausprekession jälkeen, meillä on uutisia. Ensimmäisenä haluaisimme antaa teille "Luojan säännöt", kuten kutsumme niitä. Nämä säännöt eivät ole, mitä luulette. Mennäänpä vielä yksityiskohtaisemmaksi. Kutsumme niitä "Jumalan laeiksi ihmiskuntaa kohtaan".

Nämä lait eivät ole rikkomattomia emmekä halua niiden olevan. Me emme ehdottomasti koskaan rikkoisi niitä. Henki ei ole ihmisen kaltainen. Ei ole mitään lineaarista tietoisuutta kera sääntöjen tai lakien, joita pitää totella. On erilaisia lakeja. Esimerkiksi fysiikanlait ovat ehdottomia ja ne liittyvät siihen tapaan, miten aine käyttäytyy todellisuudessanne. Fysiikanlait eivät ole lakeja, joita tietoisuus tottelee – ne ovat aineen lakeja. Samalla tavalla on henkisiä lakeja – Jumalan tapa toimia.

Minäpä kerron teille joistain niistä. Ensinnäkin ne ovat kunnioittavia, kauniita ja hyväntahtoisia kaikille ihmisille. Odottaisitteko mitään muuta luovalta lähteeltä? Tässä on yksi laki: olemme erillään teistä, ellette kutsu meitä sisään. Tämä on enemmän kuin ihmisten vapaa valinta, se on luojan laki. Pidämmekö tästä asiasta? Emme oikeastaan, sillä rakkautemme haluaa huutaa, että olemme täällä, mutta emme voi. Se on tapamme kunnioittaa ihmisen vapaata valintaa. Jos oikeasti tietäisitte meidän olevan täällä, muuttuisitte välittömästi eikä olisi mitään testiä. Ei, teidän ja vain teidän on tehtävä päätös löytää meidät.

Rakkaat ystävät, tämän planeetan vanha energia oli vaikeaa meille kaikille. Te heräsitte ja olitte selviytymismoodissa, ja vanhassa energiassa valtaosa ihmisistä ei vain ollut kiinnostunut asiasta eikä päästänyt meitä sisään. Voitteko kuvitella, että lapsistanne tulee yhtäkkiä erilaisia eivätkä he tunnista teitä? Voitteko kuvitella heidän vaeltavan ympäriinsä ja juoksevan seiniin, koska he eivät näe? Kuvitelkaa, että teillä on ainoa taskulamppu ja he ovat pimeässä peloissaan. Mutta ette voi käyttää taskulamppua, elleivät he pyydä sitä. He eivät koskaan kutsu teitä, koska he eivät tiedä edes teidän nimeänne! He eivät muista, keitä olette. Synnytitte heidät ja huolehditte heistä, kuitenkaan he eivät muista olemassaoloanne. Voitteko kuvitella sen? Se on meidän lakimme.

Toinen laki: silloin kun ihmisenä avaatte kätenne ja sydämenne henkiseen etsintään, asioita tapahtuu. Monilla teistä on myös akaasiset muistot siitä, miltä se tuntuu (ja kenties vaikeuksista, mitä se tuo vanhassa energiassa). Silloin kun alatte vastata tuohon sisäiseen henkiseen kysymykseen: "Onko muuta?", päästätte meidät sisään. Tuolla hetkellä kaikki muuttuu ja alamme kommunikoida. Se on meidän lakimme. Mutta silloin kun useammat ja useammat teistä tekevät tämän, laki laajenee myös muihin ominaisuuksiin ympärillänne. Silloin nekin alkavat muuttua. Kun riittävä määrä ihmisiä aloittaa tämän prosessin, planeetta alkaa muuttua. Sitä kutsutaan pikaraiteeksi.

No niin, tässä kohtaa hommasta tulee hyvä. Muutos liittyy myös ns. ihmisen energiaherkkyyteen. Kun kävelette taistelukentälle ja kristalliverkko muistaa, mitä siellä tapahtui, tunnette sen draaman. Tämä muuttuu ja kerroimme teille siitä. Sanotaan kuitenkin, että kävelette tuolle taistelukentälle toisen kanssa. Te tunnette sen, mutta hän ei. Keskustelu menee ehkä näin.

Te sanotte: "Etkö tunne energiaa täällä?"

"Mitä energiaa? Mitä tarkoitat?", hän vastaa.

"Täällä tapahtui jotain. Etkö tunne sitä?"

"Ei, en tunne."

Sitten hän katsoo teitä ja ajattelee, että te ehkä teeskentelette tai haluatte huomiota tai esitätte yliherkän henkisen ihmisen roolia. Mikä ero teidän ja hänen välillään on? Vastaus on tämä: te päästätte tämän tietoisuuden sisään ja hän estää sen. Puhumme esteistä hetken kuluttua.

Jotkut teistä kävelevät metsään ja tunnette sen. Se ympäröi teidät rakkaudellaan ja kauneudellaan. Gaia puhuu teille. Puut työntävät ulos happea hyväntahtoisesta fotosynteesijärjestelmästä. Kasvit antavat teille happea ja te annatte niille hiilidioksidia. Mikä järjestelmä! Katsokaa ympärille. Tiede sanoo, että tuo järjestelmä tuli sattumalta – se oli satunainen tapahtuma. Uskotteko sen? Mikä kaunis järjestelmä! Puut tietävät, keitä te olette. Kävelette metsään ja tunnette niiden halaavan itseänne, mutta kenties vieressänne on toinen, joka tuli moottorisahan kanssa. Hän ei välitä eikä hän tunne sitä. Hänelle metsä on vain resurssi. Mikä ero teidän kahden välillä on? Tässä ei tuomita – kysyn vain teiltä. Minkä luulette eron olevan? Vastaus: te päästätte moniulotteisen tietoisuuden sisään ja hän ei. Nimittäin olette tulossa tietoisemmaksi moniulotteisesta sielukommunikoinnista. Tässä tapauksessa kyse on valtavasta sieluenergiakommunikoinnistanne planeetan toisten osien kanssa, jotka ovat myös moniulotteisia.

Silloin kun päätätte, että on ok tuntea tätä energiaa, sitä on. Useimmat ihmiset eivät ole tähän mennessä tehneet tuota päätöstä. He estävät sen. Laki on tämä: tätä kommunikointia tulee teille vain salliessanne sen. Sillä hetkellä kun avaatte sallimisoven, saatatte alkaa tuntea sen. Se on meidän sääntömme.

Kyse ei ole vain luovan lähteen kommunikoinnin sallimisesta, vaan myös hämmästyttävästä määrästä niitä, joita kutsuisimme "toisiksi hyväntahtoisiksi energioiksi". Näitä toisia edustavat ryhmät, joilla on teidän antamanne nimet. Nekään eivät voi päästä läpi, ellette salli sitä. Se on myös heidän sääntönsä. Teidän nimensä heille ovat plejadilaiset, arcturuslaiset, siriuslaiset, Hathorit ja Orionilta olevat. On monia muita, mutta ellette avaudu niiden mahdollisuudelle, nekään eivät voi kommunikoida.

Teidän kommunikoidessanne useimmat ihmiset seisovat vieressänne luullen, ettei teillä ole kaikki hyvin. Siltä se näyttää heistä. Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, niitä hyväntahtoisia ryhmiä on monia, jotka edustavat DNA-olemustanne [siemenbiologiaanne] ja jotka tietävät, keitä te olette. Se avun määrä mitä teillä on tällä planeetalla, on ällistyttävä, kuitenkaan valtaosa ihmisistä ei salli tietoisuutta siitä tai päästä sitä mahdollisuutta todellisuuteensa.

Vanha sielu

No niin, tässä kohtaa vanha sielu tulee kuvaan mukaan. Rakkaat ystävät, te olette virittyneet! Jos kuulette ääneni tai luette näitä sanoja, te sallitte sen. Minäpä kerron teille, mitä tapahtuu, rakkaat ystävät, sillä on eriasteista sallimista. Mutta ensimmäinen asia on avata ovi – ja se alkaa.

Vuoden 2014 ja sen jälkeinen energia alkaa luoda uusia ajattelumalleja planeetalle. Nämä uudet ajattelumallit ovat löytämistä, heräämistä, oivaltamista ja ahaa-elämyksiä varten. Ne kaikki eivät ole henkisiä. Tiede löytää monia asioita, jotka synnyttävät uusia kysymyksiä. Nuo kysymykset ja vastaukset avaavat sitten ovia, jotka eivät välittömästi näytä henkisiltä, mutta ne kaikki johtavat tuohon yhteen suuntaan. Uudet piilossa olleet löydöt kvanttifysiikasta ja tietoisuudesta muuttavat sääntöjä ja pakottavat biologian ja fysiikan kummalliseen suhteeseen. Se aiheuttaa itse elämän uudelleenajattelua ja lopulta johtaa todisteeseen ympärillänne olevien muiden tietoisuuksien moniulotteisesta todellisuudesta.

Uusi löytö – uusi todellisuus

Lääkäri leikkaa potilasta. Potilas on tainnutettu kemiallisesti. Kenties hänen sydämensä on poistettu ja toinen on valmiina laitettavaksi ammottavaan onteloon hänen rinnassaan. Kone pitää hänet hengissä pumppaamalla hänen vertaan. Hänen henkiolemuksensa leijuu leikkauspöydän yläpuolella ja jotenkin hän katselee sitä kaikkea. Jotkut potilaat ovat kertoneet nähneensä asioita, joista vain lääkärit tiesivät, ja jotkut eivät ole. Ne jotka menivät tuohon leikkaukseen sallien, näkivät itsensä pöydällä. Se on sielukommunikointia. Heidän moniulotteinen osansa katseli sitä kaikkea.

Tässä on paljon katsottavaa ja osa siitä voidaan hyvin todistaa ajan kuluessa. Sitten kun tutkimus alkaa tosissaan, osa näistä asioista alkaa avautua. Ihmiskunnan on sallittava täysin uusia käsityksiä elämästä ja yksi niistä on tämä: moniulotteinen elämä on ikuista ja täysin erillään ruumiillisesta elämästä. Tietoisuus on olemassa ikuisesti ja sielu tulee takaisin uudestaan ja uudestaan. Voiko sitä koskaan todistaa? Kyllä. Mutta monet kieltävät sen. Sitten kun useammat ja useammat lapset alkavat muistaa edellisen kuolemansa ja antaa faktoja, joita he eivät voisi tietää, valtavirrassa olevat alkavat tutkia niitä. Useammat ja useammat lapset kertovat tarinoitaan ja tiedätte silloin, että planeetalla on alkanut uusi luku henkisessä tietoisuudessa. Monet kieltävät sen, mitä löydökset kertovat, sillä se ei sovi heidän totuuteensa.

Silloin kun maapallo alkaa tarkastella tätä, se alkaa muuttaa kaikkia henkisiä uskomuksia. Miten kaukana se on? Kaukana, kaukana. Älkää murehtiko siitä, rakkaat ystävät, sillä olette paikalla. Älkää laittako sille aikarajaa. Sitten kun se tapahtuu, olette paikalla. Kun seuraavan kerran heräätte tässä [tuleva] elämässä, monilla tasoilla muistatte, kuka olette. Se on tavallaan paljon suurempaa kuin tällä kertaa. Se ei tapahdu myöhemmin elämässänne, vaan se tapahtuu ollessanne lapsi. Saatatte olla näitä esimerkkilapsia!

Sielukommunikoinnin esteitä ja suodattimia

Minäpä puhun esteistä ja suodattimista. Pääeste sen sallimiselle, että tunnette näitä moniulotteisia asioita tai uskotte niihin, ovat perinteet. Käytämme tätä sanaa tarkoittamaan "se mitä teille on opetettu". Se mitä teille on opetettu, pitää yllä energiaa, mitä ette oikeastaan näe kovin voimakkaana, mutta se on. Uskomistapanne muuttamien vaatii teitä ajattelemaan uudelleen jotain, mikä on ollut pyhää tai kallisarvoista teille, koska joku tai jokin järjestö, mihin luotitte, opetti sen teille. Kenties se oli vanhemmat tai koulu tai muut, joita rakastatte, ihailette ja jumaloitte? Totuus on niiden käsitysten tietäminen, joita teille on opetettu. Kun se tapahtuu, tietoisuutenne "omistaa ne", ettekä näe mitään muuta todellisen kuin tuon totuuden. Teette sitoumuksen ja se laittaa teidät laatikkoon, missä ette edes tiedä olevanne.

Miten ihminen pääsee tämän uskomattoman esteen läpi? Miten voitte muuttaa perinteitä? Vastaus on, että teidän on "unohdettava" se, mitä teille on opetettu, ja annettava lupa jollekin erilaiselle. Tämä on niin vaikeaa, etteivät jotkut pääse koskaan siitä läpi. He eivät pysty ja jää "pysyvä este", kuten olemme kutsuneet sitä. Ammattilaisilla on usein voimakkaita esteitä, sillä heillä on pisin koulutus siihen, missä he ovat nyt. Heille sellaisen informaation salliminen todellisuuteensa, mikä haastaa heidän oppiansa, on vaikeaa, jos ei mahdotonta, sillä se aiheuttaisi kaaosta heidän älylliseen selviytymiseensä.

Suodatin. Joskus valotyöntekijät voivat sallia osan informaatiosta tulla totuudekseen, mutteivät kaikkea sitä. Sanotaanpa esimerkiksi, että se mitä teille on opetettu, taistelee yhden tai kahden piirteen kanssa siinä esoteerisessa järjestelmässä, mitä Kryon opettaa. Olette avoin joillekin piirteille, mutta ette toisille. Onko tämä ongelma? Ei. Taas kerran, teillä on vapaus valita tarvitsemanne "osan puhdistaminen sielun ikkunasta". Ihmispsyykenne on lokeroitu lineaarisesti, joten voitte olla täysin avoin yhdenlaiselle asialle ja olette kuitenkin vielä päättämätön toisen osalta. Sitä kutsutaan suodattimeksi ja ymmärrämme, että totuuden paljastuminen on jatkuvaa prosessia ihmisille.

Suodatin estää teitä näkemästä koko kuvaa, mutta antaa luvan toisille asioille, jotka ovat oikeita. Voitaisiin siis sanoa, että se vääristää sitä, mitä teette ja miten teette. Tämä on parhaiten havaittavissa parantajissa, selvänäkijöissä ja kanavoijissa, jotka sekoittavat vanhoja energioita uusiin.

Otetaanpa esimerkiksi kanavoija. [Kryon hymyilee] Hän istuu ehkä edessänne ja tuntee, että hänellä on hyvää ja todellista informaatiota. Kuitenkin kokemus osoittaa selvästi, että hän on parempi tietyillä alueilla kuin toisilla. Hän antaa teille ennusteita tulevaisuudesta, mutta sitten niitä ei tapahdu. Hän antaa teille ajan ja päivämäärän eikä mitään tapahdu. Mitä ajattelisitte tuollaisesta kanavoijasta? Ajattelisitte: "No, ehkei hän kanavoi oikeasti?" On monia tällaisia, jotka todella kanavoivat, mutta jotka edelleen "puhdistavat sitä ikkunaa" miten tulkitaan näkemänsä.

Heillä on suodatin ja tuo suodatin voi olla, että heille on opetettu, että tulevaisuus on täynnä tuhoa. Niinpä he etsivät sitä ollessaan kanavointitilassa. Heidän on vaikea karistaa tätä ja he todellakin kanavoivat, mutta prosessin aikana he menevät katsomaan niitä mahdollisuuksia, mitä tapahtuu tälle planeetalle, ja sen sijaan, että näkisivät "mahdollisuuskeitossa" voimakkaimmat mahdollisuudet, he kertovat dramaattisimmista mahdollisuuksista – vaikka ne olisivat hyvin kaukaisia mahdollisuuksia. Näettekö? Heidän suodattimensa vetää heidät negatiiviseen kaikesta riippumatta.

Kaksikymmentäviisi vuotta olen kertonut teille kumppanini kautta, että planeettanne voimakkain mahdollisuus on, että siivoatte hitaasti asioita. Teillä on uutta energiaa ja menette kohti rauhallista planeettaa. Kerroin teille, ettei vuosituhannen vaihtumisessa olisi ongelmia, eikä ollut. Kerroimme teille, että kylmä sota loppuisi, ja se loppui. Kaiken todennäköisyyden ja muinaisten profetioiden vastaisesti kerroin teille 1989, että kääntyisitte kulmasta, ja te käännyitte. Tämä pysyy voimakkaimpana tulevaisuuden mahdollisuutenanne. Nyt kerron teille, että vanha energia taistelee vastaan, ja se taistelee [katsokaa uutisianne]. Se haluaa vetää teitä taaksepäin, jotta se pysyy ohjaksissa. Mutta se ei pysty.

Maailmanrauha ja korkeampi yleistietoisuus pysyy voimakkaimpana mahdollisuutena ja siksi olen täällä, rakkaat ystävät. Toivon, että se tulee selväksi. Mutta tämä ei merkitse, ettei ole muita mahdollisuuksia. On joitain mahdollisuuksia, jotka eivät luultavasti tapahdu miljoonaan vuoteen. Ne ovat myös vanhoja mahdollisuuksia, mutta ne ovat vielä "tuolla jossain" ja kanavoijat näkevät ne tummien suodattimiensa läpi eivätkä he näe koskaan suurempaa kuvaa. Heidän suodattimensa on, että tuho tulee, joten kaikesta riippumatta he tulevat takaisin antamaan teille tuon viestin. Se on suodatin.

Toinen suodatin. Mitä jos esitän teille henkilökohtaisen kysymyksen? Tunnen teidät, joten kysyn: "Uskotko tämän olevan totta? Uskotko tämän kanavoinnin olevan aitoa?"

"Kyllä uskon", sanotte.

"Rakkaat ystävät, uskotteko, että teillä on akaasia, missä on edustettuna monia entisiä elämiä, ja että olette vanha sielu?"

"Kyllä uskon."

Se on hyvä! Pärjäätte hyvin ja annatte luvan, eikö niin? Aloitatte sielukommunikoinnin. "Rakas ystävä, oletko valmis menemään seuraavalle tasolle?"

"Kyllä olen."

Tosiaankin! Niinpä etenette ja ensimmäisenä alkaa tapahtua se, että käpylisäkkeenne säntää antamaan teille intuitiivisia ajatuksia. Alatte saada hyvää kommunikointia, mutta yhtäkkiä se lakkaa. Siinä on suodatin.

Suodatin: te ette ansaitse tätä kommunikointilahjaa, olette arvoton.

Miksi on niin, että ihmiset katsovat jonkun mestarin elämää ja sen sijaan, että he kuuntelisivat, mitä mestari opetti heille, he päättävät, että palvoakseen ja kunnioittaakseen tuota mestaria, heidän täytyy matkia mestarin läpikäymää kärsimystä? Se on suodatin! Näettekö sen? Niinpä viestin omaksumisen sijaan, te omaksutte, että olette arvoton, koska ette käyneet läpi, mitä mestari kävi läpi.

Siksi – valmiina? – voidaksenne saada Jumalan rakkautta tai vaatia sisäisen jumaluuden, teidän on kärsittävä. Se on suodatin. Tämä ei ole tuomitsemista, rakkaat ystävät, se on pelkästään sen tavan paljastamista, miten ihmiset ovat tehneet päätöksiä vanhemmassa energiassa, missä ei ollut sallimista. Ihmiset katsovat tiettyjä asioita ilman sitä rakennetta tai tietoa tai viisautta, mitä se oikeasti merkitsee. Siksi tämä suodatin vaikuttaa kaikkeen, mitä teette henkisesti, ja vetää siihen, mitä teille on opetettu. Tiedättekö, miten moni new age –prosessi perustuu arvottomuuteen? Moni. Kenties on aika ajatella uudelleen joitain asioita ja aloittaa sen sijaan tällä: olet suurenmoinen! Jatka siis suurenmoisen sielukommunikoinnin luomista. Ansaitset sen!

Aloita alusta. Kysy itseltäsi: rakastaanko minua? Anna sitten meidän ottaa kädestäsi ja jatkaa siitä. Tunne väristyksiä vastauksena tuohon kysymykseen, jos kysyt sitä oikeasti puhtaan aikomuksen kera. Mennään henkiseen lastentarhaan ja aloitetaan sieltä, rakas vanha sielu, jotta esteet ja suodattimet alkavat hävitä ja järki menee pois tieltä.

Voidakseen antaa teille viestin, minkä kuulette tänään, kumppanini oli opittava heittämään pois suodattimensa, ja ne olivat vahvoja. Hänen suodattimensa sanoivat hänelle: "Näin ei voi mitenkään olla. Siinä ei ole tieteellisesti mitään tolkkua ja 3D:ssä asiat eivät toimi tällä tavalla." Hän sanoi itselleen alkuaikoina: "Lee, teeskentelet kanavoivasi. Keksit kaiken, sitä ei voi tapahtua." Sitten hänen näkemänsä totuus voitti hitaasti suodattimet. Suurin suodatin: itsearvostuksen puute. Kumppanini sanoi: "Jos avaan suuni, teen itsestäni hölmön." No, hän teki! Sitten hän pääsi sen yli ja tilanne parani. Sitten hän salli meidän tulla sisään ja tilanne parani lisää. Tiedättekö, miten pääsimme häneen? Pääsimme häneen sydämen, ei järjen kautta. Sitten ja vasta sitten hänen oli punnittava pään ja sydämen välistä eroa ja sydän voitti.

Rakkaat ystävät, tämä on kutsumme teille nyt, kun tiedätte säännöt. Olemme täällä koko ajan. Miten paljon uskotte siihen? Olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa asioissa. Miten paljon uskotte siihen?

Nyt tunnette esteet. Ne ovat perinteet, entiset opetukset ja vanhan energian ajattelu. Sitä ei tuomita, mitä te ette tienneet vanhan energian perusteella – se ei koskaan kertonut teille sitä. Miten voimme koskaan tuomita yhdenkään ihmisolennon? Miten voimme koskaan syyttää, että te ette näe valoa, kun teidät on suljettu pimeään huoneeseen? Tämä ei ole viesti, missä kerromme teille, että olitte väärässä ja nyt olette oikeassa. Tämä on viesti, mikä sanoo, että olitte pimeässä ja nyt valo on sytytetty! Tämä on viesti, mikä sanoo, että on aika alkaa alusta siinä, mitä luulette tietävänne, niiden uusien asioiden näkemisen perusteella, joita ette tienneet olevan!

Vanha sielu, kannat valoa. Sinun on ehkä aloitettava alusta siinä, mitä pidät totuutena. Parantaja, kuuletko tämän? Tiedän, keitä täällä on. Haluatko siis tietää, miksi asiat eivät toimi yhtä hyvin? Tiedän, ketkä lukevat tätä! Koska vanha energia laittoi sinut tekemään asioita, jotka eivät yksinkertaisesti toimi nyt. Voi, voit jatkaa sitä, mutta olet hyvin voimakas ja haluamme sinun saavan tuloksia! Kaksinkertaista se! Kolminkertaista se! Potentiaalisi ihmisten auttamiseen on upea!

Terapeutti, kuuntele tätä, äläkä tulkitse sitä väärin. Sinun ei tarvitse olla köyhä tunteaksesi Jumalan. Onko se sinulle ok? Voit ansaita elannon ja seistä selkä suorassa sanoen: "Olen parantaja, olen näkijä" ja ansaitset saada energiavaihtoa. Se voi olla vaihtokauppaa tai käypää rahaa palveluksistasi ja se on sopivaa. Kuka kertoi sinulle, ettet voisi velottaa? Vastaus: perinteet. Jos se on henkistä, sen pitäisi olla ilmaista. Oletko kuullut sen? Jos tarjoat jotain palvelusta, voit ansaita elannon siitä eikä se riko mitään henkisiä sääntöjä.

Antakaa henkisen maalaisjärjen vallita. On tapoja tasapainottaa yhtälö, missä annatte asioita, jotka eivät ole patentoituja, ja veloitatte niistä, jotka ovat. Sanoin kumppanilleni vuosia sitten: anna Kryonin viestien olla ilmaisia, anna tämän energian olla ilmaista! Kuulet ja luet tätä viestiä ilmaiseksi, rakas ystävä. Se oli tulos. Kerroin hänelle, että hänen oli sopivaa ansaita elanto asioista, joita hän teki Leenä, ihmisenä. Hänen opetuksensa ja fyysiset tuotteensa olivat hänen työkaluistaan ja taidoistaan, mutta Kryonin viestien pitäisi olla ilmaisia kaikille. Näettekö tässä rehellisyyden? Näettekö tässä tasapainon?

Sinun ei tarvitse kärsiä eikä sinun tarvitse olla köyhä. Voit seistä selkä suorassa, vanha sielu. On aika olla tasapainossa näiden asioiden kanssa. Anna toisten nähdä jumalainen tasapaino sinussa. Ala nähdä ja poistaa ne esteet ja suodattimet, jotka seisovat suurenmoisuutesi tiellä. Kun otat Henkeä kädestä, korkeampi itsesi alkaa puhua sinulle. Kun se tapahtuu, se antaa sinulle informaatiota, mikä auttaa laajentamaan elämääsi ja terveyttäsi. Rakkaat ystävät, teidän ei tarvitse kantaa huolta selviytymisestä vanhassa energiassa, jos poistatte esteet ja avaatte suodattimet.

Tämä on tämän päivän viesti, mutta se on myös eilisen ja huomisen viesti. Teitä on niin monia ja niin monille tämä työ on uutta ja teidän täytyy kuulla se monta kertaa. Taas kerran, tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, ketkä kuuntelevat, ketkä lukevat ja ketkä katselevat. Tunnen ihmisaivojen jääräpäisyyden, joten sanon teille tämän: "Jos ei tässä elämässä, niin seuraavassa. Olemme hyvin kärsivällisiä ja niin on maapallokin."

Matkan varrella voi olla haasteita, rakkaat ystävät, ja on niitä, jotka sanovat: "Sivistys menee taaksepäin." Haluan teidän käyttävän maalaisjärkeä. Kun uudelleenkalibroitte koko maapallon ja sisällytätte mukaan ihmistietoisuuden uudelleenkalibroinnin, on paljon niitä, jotka turhautuvat. On haasteita. Vanhat tavat eivät toimi enää. Näette jakautumista kaikessa, myös new agessa. Olen kertonut sen teille. Tämä viesti ei sovi hyvin niille, jotka ovat panostaneet vanhoihin opetuksiin ja perinteisiin. Mutta sen näkevät paljastuksena ne, jotka sallivat sen.

Päivittäkää totuutenne!

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.3.2014 SIELUN MATKA, OSA 1

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 16.06.2014 10:12

SIELUN MATKA, OSA 1



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

22.3.2014 Auckland, Uusi-Seelanti

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Mikä on ihmissielu? Rajoittuuko se vain ihmisiin? Oppiiko se? Onko sillä persoonallisuus? Mikä on vaihdokas? Mikä on sielunkumppani? Luuletko tietäväsi vastaukset näihin? Kryon saattaa antaa jotain muuta ajateltavaa tässä. Käytä kaikissa asioissa erottelukykyä. Asiat eivät ole aina sitä, miltä näyttävät tai mitä olet niiden luullut olevan vanhemmassa energiassa.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa 22.3.2014.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Seuraava viesti on täsmälleen, mitä kumppanini ajatteli sen olevan. Käytän kumppanini [Lee] kanssa protokollaa, minkä hän tunnistaa. Hän saa tilaisuuden parantaa viestiä, minkä hän "kuulee" ensimmäistä kertaa yhdessä paikassa, mutta välittää sen toisessa. Vaikka hän saattaisi epäröidä kanavoinnin toistamista, hän olisi halukkaampi siihen, jos hän tietäisi, että se on tarkoituksenmukaista. Viime viikolla pysäytimme nauhoituksen kanavoinnin aikana. Kun näin tapahtuu ilman selvää 3D-syytä tai teknistä ongelmaa, se on hänelle merkki kanavoida sama viesti uudestaan, jotta se voidaan nauhoittaa ja kirjoittaa puhtaaksi. Rakenne on sama ja sanasto on hyvin samanlaista, mutta informaatiota parannetaan.



Rakkaat ihmiset, haluatte tehdä yksikön/yksittäisen kaikesta. Teillä on taipumus laittaa se Jumalaan, minkä ymmärrätte omassa ulottuvuudessanne. Ei ole yllättävää, että teette näin, eikä sitä tuomita, koska teillä on vain se oppaananne. Todellisuutenne on teidän todellisuutenne ja siksi laitatte sen Jumalaan. Sen te tiedätte. Mutta nyt minun on tarkoitus antaa teille selitys taas kerran siitä, mitä kutsutaan ihmissieluksi ja mikä ei ole oikeasti lainkaan ihminen.



Minäpä totean näin. Universumin Luova lähde on ollut aina ja tulee aina olemaan. Puhumme nyt siitä, mitä kutsutaan Luovaksi lähteeksi ja mitä olette nimittäneet Jumalaksi tai Hengeksi. Voisitte sanoa, että tämä käsite muodostuu kaiken olevaisen osista, ja olisitte oikeassa. Jo ennen universumin olemassaoloa oli Lähde. Se on vastuussa kaikesta, mitä on olemassa kaikkialla – myös niistä universumeista jotka olivat olemassa ennen omaanne ja jotka ovat rinnakkain nyt sen kanssa. Se on vastuussa asioista, jotka tunnette, ja asioista joista ette tiedä mitään ettekä koskaan tule tietämäänkään. Tämä on Luova lähde, mitä kutsutte Jumalaksi. Se on kvanttikeittoenergiaa, mikä on tuntemanne fysiikan ulkopuolella.



Se on aivan yksin todellisuusulottuvuudessa, mikä on Jumala. Se on vaikuttava ja kaunis ja te olitte siellä! Olitte siellä, koska te, ytimenne, on osa tätä ulottuvuutta, mikä on Jumala. Haluan teidän tajuavan tämän todella suoraan: voitteko kuvitella olevanne tässä ulottuvuudessa? Se tekee teille mahdolliseksi nähdä minkä tahansa osan kauniista universumista, myös itse luomisen. Kuvitelkaa olevanne supernovan edessä katselemassa sen räjähtämistä. Näette kaiken energian erityisellä tavalla ja tiedätte, että kaikki on osa luonnollista fysiikkaa, osa luomisprosessia, energiakiertoa – eikä teille koidu mitään vahinkoa, kun katselette sitä.



Pystyisitte näkemään ja kuulemaan kaiken, mitä on nähtävää tai kuultavaa kaikissa ulottuvuuksissa, mitä on olemassa! Aistinne olisivat niin mahtavat ja suuret, että tietäisitte asioista hyvin kaukana, kun ne tapahtuisivat kaikki kerralla ympärillänne, ja pystyisitte erottamaan minkä tahansa ja katselemaan sitä riippumatta siitä, missä se olisi, ja myös pitämään kuvaa siitä niin pitkään, kuin haluaisitte. Luova lähde on sellainen. Kaikki minkä voitte kuvitella Jumalaksi, on suurempi, kuin voitte kuvitella! Ja te olitte siellä ja olette tehneet tämän.



Meillä on tässä keskustelussa vain sana "sinä/te", mutta emme puhu siitä ihmissinusta, joka olette nyt. Te olette osa minua ja minä olen osa teitä. Tämä on vaikein asia, mitä koskaan opetamme, mutta jatkamme sen opettamista, sillä se on perustotuus. Lineaarinen mieli ei ymmärrä sitä ja näin on tarkoituksella. Jos voisitte nähdä, kuka oikeasti olette, ette olisi sitä, kuka luulette olevanne. Se on kätketty teiltä.



Osa opetuksista uudessa energiassa on laajeneva tietoisuus, missä näette enemmän siitä, kuka oikeasti olette. Tässä laajenevassa tietoisuudessa kyse ei ole vain uuden biologian tai uusien keksintöjen löytämisestä, vaan sen oivaltamisesta "kuka" – kun on kyse siitä, kuka on teissä. Luoja on jokaisessa DNA-molekyylissä. Se on siellä tavalla, mitä ette pysty erittelemän ja laskemaan. Siis rakas ystävä, ette voi myöskään laskea planeetan sieluja, koska ne eivät ole yksikköjä tai valmiita laskettavaksi.



Siitä energiakeitosta mikä on Jumala, tulee sielunne, ja tämä on vaikea osa. Jos ajattelette tämän olevan hämmentävää, ennen kuin olen valmis tänään, niin odottakaa. Ette tiedosta sitä helposti, mitä minulla on paljastettavana tänään, ettekä ole oikeastaan valmis todella ymmärtämään sitä. Mutta haluan kertoa teille, että haluan teidän myös hämmennyksessänne näkevän sen suuruuden, mitä täällä on.



Suurin asia on, että olette osa Luovaa lähdettä. Silloin kun ihmisyyden rajoitukset poistetaan sinusta, rakas ihminen, sisäinen Jumala alkaa näkyä. Et ole osa Jumalaa, vaan olet Jumala! Tämä johtuu siitä, että Jumalakeitto ei lokeroi itseään ja livahda ihmiskehoon nimen ja persoonan kera – ja siitä haluan kertoa teille.



Sielu ei ole yksikkö/yksilö



Tämä on kiistanalaista älyllenne! Sielut joita väitätte omiksenne, eivät ole yksikköjä/yksilöitä, vaan ne ovat osa kokonaisuutta. Se on helppo sanoa, mutta vaikea tajuta. Kun katsotte toista ihmistä ja sanotte "namaste", kunnioitatte Jumalaa teissä tervehtien Jumalaa hänessä. Oletteko ajatelleet koskaan, että hän saattaisi edustaa samaa sielua? Onko hän sama Jumala? Sitten hänellä on oltava sama sielu! Mutta te ette ajattele niin. Teillä on teidän sielunne ja hänellä omansa. Niin te ajattelette ja se on paras, mihin pystytte, koska jos yhdistätte ne, lineaarisella mielellänne on logiikkaongelmia.



Lineaarinen mieli näkee oman sielunne ainoastaan teillä ja tämä yksistään estää teitä ymmärtämästä tätä viestiä. Kerron teille, että sitten kun ylitätte oman ymmärryssiltanne, näette tämän vahvistavan perspektiiviä. Se ei vähennä mitenkään sielunne suurenmoisuutta.



Ei ole mitään yksittäistä sielua, sillä se on aina yhdistynyt kokonaisuuteen. Jumalakeitto on aina keitossa. Voitte kutsua sitä kollektiiviksi, jos haluatte, sillä se ei erota itseään kokonaisuudesta. Sen osia – jos haluatte sanoa niin – asuu ihmistietoisuudessa ja tunnistatte nämä osat omiksenne, mutta ne ovat suurempia kuin tämä. Kumppanini opetus tänä vuonna koskee ihmisen yhdeksää ominaisuutta. Kolme niistä on sielukeittoa ja hän puhuu ytimestä. Ydin on se, minkä tunnette päästessänne syvään meditatiiviseen tilaan. Kosketatte ydintä ja ajattelette, että se olet sinä. No, se ei ole! Se on kaikki! Tästä syystä se tuntuu niin suurenmoiselta. En halua teidän myöskään ajattelevan, että sisällänne on vieras olento. Se olet sinä, mutta suurempi sinä. Sinä olet Jumala.



Sielu ei rajoitu ihmisiin – eikä se opi



Aion rikkoa joitain ajattelutapoja, joita teille on opetettu. Ihmissielu – kuten sitä kutsutte – ei kuulu ihmisille. Se on osa luomista universumin kaikissa osissa. Siksi muillakin henkis-biologisilla olennoilla on teidän kaltaisenne sielu. Kaikella älyllisellä elämällä universumissanne ei ole sielua, ainoastaan niillä jotka on kylvetty henkilähteestä. Jätämme tämän toiseen kertaan. Ymmärtäkää vain, että koko nimitys "ihmissielu" on väärä.



Ei ole mitään sielua oppimassa. Sielut eivät opi. Ihmiset oppivat. Kuitenkin teille kerrotaan, että sielut tulevat ja menevät oppiakseen jotain. Teille kerrotaan, että jotkut ovat viisaampia kuin toiset. Kumppanini käyttää sanoja "vanha sielu", mikä voi olla hämmentävää. Olette kaikki vanhoja – toiset teistä ovat vain olleet ihmisiä kauemmin kuin toiset. Termissä "vanha sielu" ei ole edes tolkkua, koska sielulla ei ole aikaa. Sielut ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan osa Jumalaa. Siis "vanha sielu" ei ole todellakaan oikea nimitys, mutta ihmiset jatkavat sen käyttämistä, koska se merkitsee jotain erilaista, kun ollaan 3D-todellisuudessa. Se on kuvaus ihmisestä, joka on elänyt monta, monta elämää.



Kuunnelkaa: ei ole sieluja, jotka ovat oppimassa tullakseen paremmiksi sieluiksi. Ne eivät lopulta mene jonnekin muualle, missä on valmistuneita sieluja. Tämä on kaikki ihmismielen ennakkokäsitystä, joka on kiinni ihmistodellisuudessa. Ihmiset oppivat, ihmiset valmistuvat, ihmiset siirtyvät tasolta toiselle. Sielut eivät, rakkaat ystävät. Olette pelkästään laittaneet oman todellisuutenne toiseen järjestelmään ymmärtämättä, ettei se ole samanlainen kuin teidän. Totutelkaa siis tähän ja muihin asioihin sieluista. Sielulla ei ole ihmistodellisuutta. Sielulla on Jumalatodellisuus.



Mitä jos kertoisin teille, että sielunne on suurenmoisuudessaan identtinen kaikkien sielujen kanssa tällä planeetalla? Valmistautukaa: kuka on pahin ihminen, mitä voitte ajatella? Historiassa, nyt elossa, kuollut – kuka on pahin? Arvatkaapa mitä? Hänellä on sama sielu kuin teillä – täydellinen Jumalan osa, mikä sallii löytämisen tai sitten ei. Tämä kertoo teille paljon vapaasta valinnasta. Se kertoo teille, että Jumalan suurenmoinen erityisosa on täydessä voimassaan jokaisen ihmisten ulottuvilla, joka haluaa katsoa.



Annoimme teille kerran aiemmin kanavoinnin, mikä selitti, mitä Hengen säännöt ovat. Pääsääntö oli, ettemme voi puuttua vapaaseen valintaan. Voimme katsella virheitänne ja kun käännätte selkänne sisäiselle suurenmoisuudellenne, mutta emme voi puuttua asiaan tai antaa teille merkkejä. Voimme katsella teidän kehittävän pahuutta ja hoivaavan sitä. Voimme katsella teidän tappavan ja tekevän kammottavia asioita, joskus myös Jumalan nimissä, emmekä voi tehdä mitään. Teidän on tehtävä valinta. Ne jotka ovat olleet kauemmin ihmisiä tällä planeetalla, tekevät paljon parempia valintoja. He ovat jollain tasolla tietoisia sisäisestä Jumalasta. Se on vain yksi ominaisuus, miltä haluan poistaa salaperäisyyden. Sieluilla ei ole oppimistasoa.



Ei ole sielutasoja tai –kehitystä



Tämä kohta on samanlainen kuin edellinen: sielut eivät kehity tasolta toiselle. Ihmisillä on ajatus, että sielu ehkä aloittaa eläimenä ja sitten valmistuu ihmiseksi. Tässä ajattelussa sielu käy jotenkin läpi tiettyjä inkarnaatioita, joissa se on vähäpätöisempi ihminen tai kenties eläin, valmistuakseen viisaaksi ja vanhaksi sieluksi. Homma ei toimi näin.



Taas kerran, rakas ihminen, ihmistodellisuus, ihmislogiikka ja perusihmisluonteenne luovat kehitystasoja itsellenne. Sitten sovitatte tämän järjestelmän Jumalaan ja sitten myös opetatte näitä asioita. Tiesittekö, että tämä väheksyy Luovaa lähdettä? "Kryon, tarkoitatko, ettei eläimillä ole sielua?" En sanonut sitä. Eläimillä on erilainen ns. sielu ja kyllä, tietyt eläimet reinkarnoituvat. Olemme kertoneet sen teille aiemmin. Mutta kuunnelkaa: järjestelmä ei koskaan ylitä rajaa eläimestä ihmiseen – ei koskaan.



Se Luojaenergia mitä kannatte, on kallisarvoista ja pyhää. Se kuuluu tässä galaksissa vain olennoille, joihin on kylvetty henkisyys ja joille annetaan vapaa valinta laajentua ylösnousseeseen tilaan. Tämä on sinun sisälläsi, ihminen, eikä sitä ole delfiinissä, koirassa tai hevosessa. Se kuuluu henkiseen ihmis-DNA:han ja se on osa suurta suunnitelmaa. Se ei aloita eläimenä. On niitä, jotka uskovat, että mitä alhaisempi eläin, sitä alhaisempi sielu. On se ajatus, että aloitatte hamsterina ja teistä tulee delfiini jonain päivänä ja lopulta ihminen. Muuten, tätä opetetaan edelleen tietyissä paikoissa maan päällä. Haluan kertoa teille, ettei homma toimi niin ja se on pelkästään ihmisyyttä siirrettynä mytologiaan eikä se kunnioita sitä, kuka olette tai mitä sisällänne on.



Siis ei ole mitään oppimista, kehitystasoja tai hierarkiaa. "Odotas hetki, Kryon, entä arkkienkelit ja vähäpätöisemmät enkelit?" Olemme puhuneet siitä aiemmin. Kaikki Hengen kategorisointi on omaa ihmisorganisointianne. Kyse on siitä, mihin laitatte ne omassa tärkeysjärjestyksessänne ja minkä nimen annatte niille. Se on ihmispiirre, rakkaat ystävät, eikä se ole Jumala. Jumalalla ei ole johtamisjärjestelmää tai lohkokaavioita. Jumalalla ei ole hierarkiaa, kuka on vastuussa kenestä. Sen sijaan se on järjestelmä, minkä tuntevat kaikki, jotka ovat minun puolellani verhoa. Se on kaunis, pyhä ja täydellinen. Täällä on ykseys.



On tiedemiehiä, jotka katsovat universumiin ja alkavat oivaltaa, että se ei ole voinut syntyä sattumalta. Ihmisille opetetaan, että asiat tapahtuvat sattumanvaraisesti ja tämä johtaa evoluutioon. Jotkut tiedemiehet kamppailevat nyt näkemänsä kanssa, koska se on sen todellisuuden ulkopuolella, että elämän evoluutio on sattumaa. Se todennäköisyys on hämmästyttävä, että kyse oli suunnitellusta hyväntahtoisesta järjestelmästä.



Se on totta. Galaksinne suunniteltiin näin. Se luotiin elämää varten ja asetettiin niin, että se sallii sen, mitä tapahtuu tällä hetkellä – sallii teidän istua tällä maapallolla kuulemassa näitä sanoja. Kyse on teistä ja vapaasta valinnastanne löytää Jumalan osa, sielu sisältänne. Oikeasti on. Kaikki tällä planeetalla pyörii ihmisen ympärillä ja monet eläimet tietävät sen jollain tasolla. Kuitenkin teidän saamisenne oivaltamaan se on ollut hidasta. Niinpä nyt tehtävänä on ymmärtää paremmin se henkinen järjestelmä, mikä tukee teitä.



Kyse ei ole teistä maailmaa vastaan



Järjestelmä ei vastusta teitä, kun menette ulos katsomaan asioita, joita ette usko voivanne kontrolloida. Asioita tapahtuu teille, joskus sää näyttää viholliseltanne ja joskus teitä vain pompotellaan paikasta toiseen. Monet tuntevat, että kyse on teistä kaikkea ympärillänne olevaa vastaan. Näinkö tunnette? Tiedättekö, että kaikki nämä asiat ovat muutoskutsuja teille? Kenties tunnette ihmisiä, joilla on ollut hyvin onneton elämä. Kaikkea pahaa on tapahtunut heille joka ikisessä risteyksessä! Rakas ihminen, noilla ihmisillä on ollut suuri tilaisuus päästä nollapisteeseen ja ottaa Jumalaa kädestä – kenties uudestaan ja uudestaan! Mutta sen sijaan he ottivat uhrin roolin ja lopulta vaativat sitä! Sitä he ovat ja näin sen tapahtuminen jatkuu. Vapaasti valiten monet ovat kääntäneet selkänsä sille ajatukselle, että he saattavat voida kontrolloida elämäänsä paremmin, ja tällainen päätös aiheuttaa usein lisää sattumanvaraisia tapahtumia ja kontrolloimattoman elämän. Tämän polun he ovat auliisti valinneet. Jotkut rypevät elämän murheissa ja jotkut ottavat Jumalan kädestä ja siirtyvät eteenpäin.



Nämä ovat päätöskohtia, joita annamme ihmisille uudestaan ja uudestaan. Rakkaat ystävät, oppiminen ei tapahdu aina murheen kautta! Ymmärrättekö? Joskus saamme huomionne ilon ja juhlan kautta. Se riippuu sitä, kuka olette, mihin uskotte ja mikä saa huomionne. Tiesittekö, että sattumanvaraiset tapahtumat ovat vain todellisuutenne alkusuunnitelma? Tiesittekö, että keskiverto on ainoa todellisuustila, mikä on olemassa, jos muuta energiaa ei osallistu sen muuttamiseen? Haluan teidän ajattelevan sitä – ja kenties opetamme lisää siitä myöhemmin.



Sielunne on ikuinen. Se on muuttumaton. Se on täydellinen ja kaunis. Miten kutsutte sitä? Korkeampi itse? Se on hyvä nimi. Se on itse, joka värähtelee korkeammalla kuin te – Jumalan osa. Mutta haluatte kuitenkin tälle itselle oman nimenne, eikö vain? Tiesittekö, ettei sielulla ole persoonallisuutta? Sielussa ei ole lainkaan ihmisyyden piirteitä. Voi, jos vain voisin antaa teille suuremman kuvan! Haluaisin teidän näkevän sen! On täydellinen universumi, minkä jaatte kaikkien muiden planeetan ihmisten kanssa. Se on sisällä, valmiina kehitettäväksi. Tiedättekö, mitä parannettu ihmistietoisuus oikeasti on? Se on sillan rakentamista sieluun. Silloin alatte ymmärtää, että olette kaikki oikeasti sama asia.



Selviävätkö planeetan uskonnot uudessa energiassa?



Olemme puhuneet aiemmin planeetan henkisten järjestelmien [uskonnot] kehittymisestä. Olemme puhuneet siitä, mitä odottaa, ja olemme kehottaneet teitä katsomaan, miten järjestäytyneet uskonnot muuttuvat. Itse asiassa sitä tapahtuu jo – erittäin hidasta ymmärrystä siitä, että järjestelmänne heijastavat pelkästään käsitystä saman puun oksista eivätkä ne ole toistensa vastaisia, ainoastaan erilaisia. Kuvaamme sitä taas, sillä se näyttää, miten kollektiivisielu esittää osaa tietoisuudessa.



On herännyt kysymys: "Selviytyvätkö uskonnot?" ja vastaus on "kyllä". Kerroimme teille aiemmin, ettei sillä ole merkitystä, miten ihmiset löytävät Jumalan. Sillä ei oikeasti ole merkitystä! On monia ihmistietoisuustasoja, joita edustavat monet tavat palvoa ja kasvaa. Kulttuurien ei tarvitse sulautua yhdeksi ryhmäksi valaistuakseen. On tärkeää, että kaikki erilaiset prosessit jäävät, jotta vasta aloittelevat ihmiset voivat käydä läpi kaikenlaisia henkisiä prosesseja, joita haluavat, ja heillä on riittävästi aikaa kunnioittaa omaa oppimisaikatauluaan. Jumalan etsiminen on ainutlaatuista jokaiselle ihmiselle.



Entä sitten järjestäytyneet uskonnot? Miten ne muuttuvat? Ne alkavat nähdä yhteyden ja tätä opetamme. Silloin kun tämän planeetan uskonnot alkavat keskustella yhdessä ja lopulta oivaltavat, että ne ovat ainutlaatuisia, mutta kenties niillä on sama myötätuntoinen tarkoitus, ne rentoutuvat. Kun ne näkevät, että on ok palvoa haluamallaan tavalla, kuitenkin samaan aikaan tunnustaen toisten oikeuden palvoa haluamallaan tavalla, viisaus laajenee. Näette tämän planeetan henkisen tiedostamisen laajentuvan, lisääntyneen tiedon, ymmärryksen ja myötätunnon kera. Mutta niin kauan kun ne erottuvat ryhmiksi, joista kukin väittää olevansa oikeassa, eivätkä ne puhu toisilleen, ei voi tapahtua kasvua. Mutta tiesitte sen, eikö niin?



Uskonto ei heikkene tai mene pois. Itse asiassa se suurenee! Etsikää parempaa uskomusjärjestelmien välistä ymmärrystä. Kun näette erillisyyttä ja radikalismia, se näyttää teistä hälyttävältä – sitä on kuitenkin ollut koko ajan. Hyvin uudessa energiassa se alkaa näyttäytyä alempana tietoisuutena eikä Jumalasta olevana. Muutosta on kaikkialla.



Eikö ole mielenkiintoista, että planeetallanne on täysi oivallus monteistisesta Jumalasta? On yksi Jumala – teema mitä ilmaisevat useimmat ihmiset maan päällä. Useimmat maapallolla uskovat myös, että on kuoleman jälkeistä elämää [jotain kuoleman jälkeen]. Kuitenkin lokeroitte itsenne tuhansiin oppijärjestelmiin ja päätätte, ketkä saavat palvoa yhtä Jumalaa oikealla tavalla. Ne jotka eivät jotenkin tee sitä, jätetään taakse. Tämä asenne muuttuu. Siinä on kyse yhteydestä ja myötätunnosta toisen prosessia kohtaan.



Vaihdokkaat – sielujakamista



No niin, se mitä aion antaa teille, haastaa havaintonne yhteydestä äärimmilleen. Tuomme esiin "sielujakamisen". Ette pidä tästä, rakkaat ystävät, koska se rikkoo perinteisen ajattelumallin.



Aloitamme yksinkertaisesta, sitten menemme monimutkaiseen. Sielujakaminen: oletteko kuulleet vaihdokkaista? Monet ovat. Puhutaanpa siitä, mitä se on, mitä luulette sen olevan, mitä teille opetetaan sen olevan, ja sitten niistä logiikka- ja yksittäisyysongelmista, joita on sen vuoksi. Näin teille usein kerrotaan: ihminen kuolee ja tulee sitten takaisin. Mutta palatakseen nopeasti ja hypätäkseen yli usein 7 – 15 vuoden kasvujaksosta, hänestä tulee vaihdokas. Saavuttaakseen henkisiä asioita nopeammin, hän jakaa sielun sopimuksen mukaisesti ja "tupsahtaa" olemassa olevan ihmisen elämään noin 8 – 13 vuoden iässä. Se on vaihdokas sellaisena, kun te näette sen. Ja nyt teillä on oletettavasti kaksi sielua yhdessä kehossa. Pysyttekö vielä perässä?



No niin, vaihdokkaassa on ominaisuus, mistä teidän on kysyttävä: "Mitä tapahtuu ensimmäiselle sielulle? Ottaako se toissijaisen aseman? Jos ensimmäisen ihmisen nimi on Sally ja sisään tulee toinen sielu, joka oli aiemmin Henry, miten se toimii?" Se on hämmentävää. "Mitä Henry ajattelee siitä, kun hän on toisessa sukupuolessa Sandyn kanssa?" Voivako he olla olemassa yhdessä? Meneekö toinen takapenkille? Meneekö toinen eteen? Luovuttaako toinen ja menee takaisin? Mikä tämä prosessi on?"



Esoteeriset ihmiset vääntelevät käsiään ja heillä on keskusteluja, joissa he väittelevät sanoen: "Miten näin voi olla ja miten suhtaudumme siihen?" Ja me istumme vieressä ja katsomme tilannetta sanoen teille, mistä puhutte, mikä ongelma on.



Teillä on menossa 3D-väittely ja kaikki looginen juonittelunne paljastaa ennakkoasenteenne yksiköstä/yksilöstä. Henrylle ja Sallylle se kaikki on ihan ok! Nimittäin ette tiedä ettekä ole tajunneet vielä, ettei tuossa kehossa ole kahta sielua! On vain yksi ja sitä kutsutaan Jumalaksi. Henryn ja Sallyn erottaminen on vain sitä, mitä te väitätte siitä. Sielun liittyminen toiseen ja sielujakaminen on kuin Jumala Jumalan kanssa. Siinä olette te itsenne kanssa. Teistä tuli vain suurempi. Keitto liittyi toiseen ja nyt on suurempi keitto.



On sellaisia väitteitä kuin: "No, mitkä akaasian ominaisuudet kuuluvat Sallylle ja mitkä Henrylle?" Mitä jos kertoisin teille, että ne yhdistettiin? Mitä jos kertoisin teille, että asioista tuli vain suurempia vaihdokkaan myötä? Olisiko se ok? Mitä jos kertoisin teille, että vaihdokkaan koko tarkoitus on yhdistetty akaasia? Näin on, jotta monen elämän kokemukset voivat yhdistyä yhteen ihmiseen yhdeksi. Se on hämmentävää, koska haluatte sen olevan vain yksi. Näettekö, tämä on suurempaa kuin luulette.



Majesteettisessa Jumalassa ei ole selvitettäviä arvoituksia. Vaihdokkaat ovat hyvin yleisiä, erityisesti vanhan sielun kuollessa ja palatessa nopeasti sellaiseen, joka on jo kasvanut biologisesti. Se on hyväntahtoinen pikaraidejärjestelmä, mikä sallii asioiden tapahtua paremmin, kuin ne muuten tapahtuisivat, ja se vie myös vähemmän aikaa. No niin, se oli helppo kohta. Mutta näistä selityksistä tulee hämmentävämpiä, jos ette ole vielä hämmentyneet.



Sielunkumppanit/sielujakaminen



Seuraava aihe on sielunkumppanit. Se ei ole aina sitä, mitä luulette. Tässä on esimerkki. Ihminen tapaa toisen ja heillä on yhteys. Sillä ei ole merkitystä, vaikkei se ole romanssi, vaikka sitäkin on sekoittamaan asioita. Kyse voi olla entisestä elämästä veljenä, sisarena, äitinä tai isänä, mutta he tuntevat toisensa. He ajattelevat samoin. He voivat käydä keskustelua katsomalla vain toisiaan silmiään ja he ovat hämmästyneitä. He ovat varmasti viettäneet elämiä yhdessä, jotta heillä on näin samanlainen ajattelutapa ja ideat ja intohimot. On vetoa olla tuon ihmisen kanssa, pysyä tuon ihmisen kanssa, koska hän edustaa jotain hyvin erityistä – ja kutsutte sitä "sielunkumppaniksi".



Mitä jos kertoisin teille, että tapasitte vain osan itsestänne? Kerroin teille, rakkaat ystävät, että tästä tulee aavemaista. Mitä jos sielujakaminen on pelkästään tilanne, missä tapaatte osan itsestänne toisessa ihmisessä? Tässä kohtaa monet laskevat tämän informaation alas, lähtevät huoneesta ja sanovat: "Tämä ei ole minua varten. Tämä ei voi olla minua varten." Rakas ihminen, haluan sinun käyttävän erottelukykyäsi ja henkistä logiikkaasi nyt. Jos Jumala ei ole yksikkö/yksilö ja olet osa kokonaisuutta ja kaikki on sinussa ja sinä olet kaikissa, niin miksi tämä on niin aavemaista? Kun näet osa itsestäsi toisessa ihmisessä, miksi sen pitäisi olla niin tavatonta? Se on pelkästään osa sitä, miten sielujakaminen toimii. Sen sijaan että näet Jumalan tuossa ihmisessä, näet itsesi hänessä! Siltä se tuntuu, eikö niin? Kenties olette olleet menneisyydessä yhdessä vaihdokkaana ja jakaneet yhden ihmiskehon? Nyt olette taas kahdessa kehossa. Sitä sielunkumppani on. Ei mikään ihme, että tunnet vetoa häneen ja hän tuntee vetoa sinuun!



Sielujakamista ei voi selittää tyydyttävästi kenellekään yksiulotteiselle ihmiselle ja kaikki, mitä teen nyt, mutkistaa sitä valtavasti.



Reinkarnaatio/sielujakaminen



Minäpä kerron teille monimutkaisimman tapauksen ja sitten haluan antaa teille esimerkin. Olen kertonut teille, että on reinkarnaatiojärjestelmä, mikä kunnioittaa perhettä, ja järjestelmässä hypätään ainakin yhden sukupolven yli johonkin perheeseen reinkarnoiduttaessa. Useimmiten väli on kaksi sukupolvea, mutta usein kyse on joka toisesta sukupolvesta. Tämä sallii uusien sielujen oppia ja vanhojen olla heidän lapsiaan ja vanhempiaan. Se sekoittaa asioita ja on hyödyllistä kummallekin. Esimerkiksi, vanha sielu, lapsesi eivät luultavasti ole vanhoja sieluja, mutta lapsenlapsesi ovat. Yhden tai kahden sukupolven yli hyppääminen on tavallisinta. On hyvin yleistä nähdä vanhempansa näiden lasten silmissä.



Jotkut teistä tietävät, mitä tarkoitan, sillä yleisesti sanotaan, että tunnette omat lapsenne parhaiten, mutta kun lapsenlapsenne tulivat, näitte heissä jotain, minkä tunnistitte epätavalliseksi. Haluan tehdä tämän hyvin selväksi, en kuitenkaan pysty siihen helposti. Kaikki tämä puhe reinkarnoitumisesta ja sukupolvien yli hyppäämisestä on hyvin ymmärrettävää teille ja se on ok, kunhan isovanhemmat ovat kuolleet. Mutta jos he ovat edelleen elossa, on ongelma. Miten vanhempanne voivat olla lapsenlapsianne, jos nämä ovat vielä elossa? Mitä ajattelette siitä? Katsotte lapsia silmiin ja tiedätte, keitä he ovat, mutta he eivät voi olla! Vai voivatko?



Vastaus on, että he voivat olla, ja se on sielujakamista. Se ei ole monimutkaista, jos vanhempanne ovat kuolleet, mutta se on erittäin monimutkaista, jos he ovat vielä maisemissa. Ymmärrättekö, että tämä on ihmisen lineaarisuudelle arvoitus? Se ei ole arvoitus Jumalalle. Oletteko kuulleet kvanttifysiikasta, että valo voi olla kahdessa paikassa samanaikaisesti? Tervetuloa uuteen todellisuuteen! Se ei ole niin monimutkaista, kun se otetaan pois 3D-laatikostanne.



On muutakin, ja puhun periytymisestä, mikä on akaasian ja kemian ero huomenna. Aiomme todella sekoittaa kaiken. Niinpä nyt kun olen laittanut tikun siihen, mitä teille on kerrottu, ja hämmentänyt sitä, kuka olette? Onko mahdollista, että mitä enemmän opitte tuntemaan toisenne, sitä enemmän näette saman Jumalan kaikissa teissä? Yhteys ratkaisee ihmisten moninaisuuden ongelmat – sen että te ette ole päässeet eteenpäin vuosisatoihin.



Tulee päivä, rakkaat ystävät – jos seuraatte samaa kehitystä, mitä toisilla planeetoilla olleet ovat seuranneet ennen teitä – jolloin tunnistatte samanlaisen Jumalan kaikissa ihmisissä ensin ja persoonaeronne toisena. Tämä on rauhan salaisuus maan päällä.



Kun katsoo toisia ihmisiä ja tunnistaa, että he haluavat samaa kuin te, se on eräänlaista myötätuntoa. Tämä saa lopulta aikaan anteliaisuutta, ei kiusaamista ja kukistamista. Alatte katsoa, mitä teillä on yhteistä, ettekä erojanne. Monet tarkkailevat teitä ja suopeuttanne ja kypsyyttänne siinä, miten elätte päivästä toiseen. Se on ainoa tapanne opettaa toisille ihmisille Jumalasta. Antakaa heidän nähdä Jumalan ominaisuuksia teissä.



Tarina Evelynistä, ikuisesta puusta



Minäpä kerron teille pikkutarinan ja sitten lopetamme. Haluan puhua Evelynistä, ikuisesta puusta. Joskus opettavaisissa tarinoissa ei ole paljon tolkkua. Koska ne ovat vertauskuvia, teidän täytyy antaa anteeksi 3D-epäloogisuus ja vain kuunnella. Evelyniä ei ole todellisuudessa luonnossa, mutta tämä tarina tulee riittävän lähelle luonnon toimintaa ymmärtääksenne.



Evelynillä oli ydinolemus puuna. Siinä oli Gaian ydinolemus ja se tiesi olevansa Evelyn-puu. Sillä oli sen suuren kasvin tietoisuus, mikä se oli. Sen tarkoitus, sen koko tarkoitus, oli kasvaa niin paljon, kuin pystyi, niin pitkäksi kuin pystyi, tuottaakseen oman osansa happea planeetalle ihmiskunnan käyttöön.



Evelyn laittoi juuret maahan, kuten puut tekevät, ja se tunsi juuriensa menevän syvälle. Sitten ne imivät ravinteita, joita se tarvitsi kasvaakseen – maaperän resursseja. Se kasvoi vielä korkeammaksi. Kun se kasvoi, sen juuret levisivät enemmän ja enemmän voidakseen ankkuroida sen suuruuden ja majesteettisuuden, mitä se edusti metsässään.



Evelyn ei oikeastaan tiedostanut juuriaan yhtään sen enempää, kuin te tiedostatte jokaisen ihmishiuksen. Niitä oli niin monia! Mutta yksi juuri hyvin kaukana löysi tiensä takaisin pintaan ja alkoi kasvaa ylöspäin. Se versoi ja kasvoi ja tästä versosta tuli uusi puu. Tämä pieni verso tuli myös tietoiseksi Gaiasta ja alkoi kasvaa niin, kuin Evelyn oli kasvanut. Silläkin oli nimi – Martha.



Evelyn tietää naapuripuustaan, koska se on nyt suuri. Evelyn katselee Marthan kasvavan. Mutta Martha on Evelynin juuri. Itse asiassa ne ovat edelleen kiinni toisissaan! Ajan kuluessa Marthan juuret kasvavat ja sama tapahtuu sille. Samaan aikaan Evelynin toisia versoja tulee pintaan toisessa suunnassa. Ne olivat kaikki Evelyin juuria, edelleen kiinni Evelynissä, mutta ne versovat toisiksi puiksi, joilla on eri nimet. Näettekö, mihin olen menossa tässä?



Lopulta tuli metsä ja kaikki juuret olivat yhteydessä – kaikki yhteydessä. Planeetan ravinteiden elämänvoima syöksyy niiden kaikkien läpi. Yhdelläkään juurella ei ole alkua eikä loppua, koska ne ovat kaikki yhteydessä toisiinsa, kaikilla on yksilölliset nimet ja "puutietoisuus".



Haastatellaanpa nyt Evelyniä: "Evelyn, kuka olet? Katsoessasi metsää ympärilläsi, oletko Evelyn vai oletko myös Martha, George ja Sally? Kuka olet?" Evelyn seisoisi suorana sanoen: "Olen ne kaikki ja ne ovat koko minä, sillä juuremme ovat yhdistyneet samaan lähteeseen."



Haluan teidän katsovan tätä tarinaa ja ymmärtävän, että se on vertauskuva siitä, kuka olette. Luonnossa katsotte tällaisia asioita ja sanotte sen olevan ainutlaatuista. Ette näe sitä sellaisena kuin te itse, joilla on omat persoonallisuudet ja elämät ihmisyksilöinä. Mutta tarina Evelynistä on enemmän totta ihmisillä, kuin luulette. Yhteys ja kaiken ykseyden oivaltaminen on ihmiskunnan pelastus. Mutta sen on alettava – kirjaimellisesti alettava – ymmärryksestänne, että sielu sisällänne on suurempi kuin mikään, mitä olette koskaan ajatelleet.



Kerroin teille hetki sitten, ettei sielulla ole persoonaa – ei sellaista kuin luulette. Mutta sillä on ominaisuuksia. Sillä on täydellisyys, rakkautta ja hyväntahtoisuutta. Sen tunnette, kun olette kosketuksessa ytimeen. Sielun mikä on Jumala, käsi on aina avoinna teille – aina. Syntymähetkestä saakka kutsunanne on löytää, kuka olette, ottaa tuosta kädestä ja alkaa muuttaa todellisuuttanne. Siirtyä paikkaan, missä voitte muuttaa planeettaa elämällä tiedostamisen pyhää todellisuutta. Tiedät minun olevan oikeassa, koska et lukisi tätä viestiä muuten.



Lopuksi neuvo: nämä päätökset pitää tehdä vapaan valintasi, aikomuksesi ja täyden ymmärryksesi kera. "Tämän haluan tehdä", kuulet itsesi sanovan. Älä tee mitään sen vuoksi, että sinun pitäisi tai että tulit tapaamiseen ja kuuntelit kanavaa, joka pakotti sinut tekemään jotain. Älä tee sitä. Haluan sinun istuvan itseksesi, yksin tuolilla ja kysyvän keholtasi: "Onko muuta?" Ole rehellinen ja kuuntele vastausta. Kehoa puistattaa vastauksena ja ensimmäiseksi se sanoo sinulle: "Miksi kysyminen kesti sinulla niin pitkään?" Se sanoo: "Kyllä!" Ja se on löytämisen alku.



Se on sanomaton kutsu jokaiselle ihmiselle planeetalla, rakas ystävä. Jos rentoudut ja puhut sille, mikä on kehosi luontainen, ja annat sen opastaa sinut totuuteen, tajuat sen. Älä kuuntele minua tai jotain ihmistä sen tekemiseksi. Haluan sinun alkavan kuunnella sinua. Onko tämä kanavointi todellista vai ei? Käytä omaa harkintaasi ja erottelukykyäsi ja erota tämän viestin energia sisäisen Jumalasi kautta.



Tänä iltana on kulunut aikani antaa teille rakkauden viesti, mikä tulee tuosta lähteestä, mikä on teidän kaikkien sisällä. Teidän pitäisi tunnistaa pieni ääni, ei ihmisääntä, vaan se toinen ääni joka on puhunut teille kolmannella kielellä koko tämän ajan. Se on kuiskinut: "Kuuntele, kuuntele, kuuntele, tätä varten sinä tulit." Näin oikeasti on! Rakas vanha sielu, olet planeetan toivo. Kuka tahansa kuunteleekin tätä ja tiedostaa totuuden, ymmärtää, että tämä on teidän aikanne. Tulkaa sen kanssa toimeen.



Ja niin se on.



Kryon


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.5.2014 Moskova, Venäjä - SEURAAVIEN 500 VUODEN FYSIIKKAA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 17.08.2014 19:25

SEURAAVIEN 500 VUODEN FYSIIKKAA



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

17.5.2014 Moskova, Venäjä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Vaikket olisi kovin innostunut tieteestä, Kryon joka tapauksessa nauttii siitä puhumisesta. Pääsyynä on se tapa, millä tiede alkaa yhdistyä uusiin kvanttienergioihin, mikä alkaa itse asiassa vahvistaa suuren osan siitä metafysiikasta, mihin uskomme tänä päivänä. Miten olisi tietoisuusfysiikka?



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Moskovassa, Venäjällä 17.5.2014.



*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Noin kolme tuntia sitten annoin kumppanilleni informaatiota tämän illan kanavointiaiheesta. Varoitan häntä aina mielelläni etukäteen, jos meillä on tiedekanavointi. Tämä on testi hänelle, pystyykö hän välttämään hermostumisen. Tämä kanavointi on siis fysiikasta. Se ei ole kovin pitkä kanavointi, mutta se muistetaan. Olen valinnut tämän ajan tässä paikassa [Moskova] tämän informaation antamiseen.



On aina niitä, jotka kysyisivät: "Miten tätä liittyy henkisyyteen? Miksi enkelimuoto tulee puhumaan tieteestä?" Luulen teidän tietävän, ennen kuin olen valmis tämän informaation osalta. Rakkaat ystävät, haluatteko todella erottaa fysiikan Jumalasta? Onko kolmannen ulottuvuuden olemassaolonne ennakkoasenne niin jäsentynyt, että jättäisitte Jumalan pois luomisesta? Ei tietenkään! Mutta kun alamme laittaa näitä yhteen, on niitä, jotka eivät ole kiinnostuneita tiedeosuudesta. Niinpä teemme siitä yksinkertaista.



Kumppanini hermostuu usein näissä keskusteluissa, koska hänen taustaansa ei kuulu fysiikka. Niinpä joka kerta alkaessamme puhua näistä asioista, hän luulee sen olevan saavuttamatonta hänelle. Hänen on paljon mukavampi puhua sydämen asioista. Silloin kun puhumme Jumalan rakkaudesta ja niistä rakkauden henkilökohtaisista piirteistä, mitä kullakin ihmisellä on, kumppanini näkee ja tuntee sen. Hän tietää ja kokee sen. Mutta silloin kun alamme puhua atomirakenteesta, hän hermostuu.



Mitä tiedätte fysiikasta? Useimmat teistä sanovat: "Hyvin vähän", mutta jotkut teistä sanovat: "Melko paljon." Siis useimpia teitä varten yksinkertaistetaan asiaa ja poistetaan salaperäisyyttä niistä ominaisuuksista, joista puhumme tänään. Fysiikka on se tapa, millä fyysiset asiat toimivat todellisuudessanne. Siis tähän mennessä siihen ei ole sisältynyt paljon muuta. Esimerkiksi, teillä ei ole osiota henkisyydelle fysiikassa ja rehellisesti sanottuna, teiltä on vielä näkemättä tämä korrelaatio. Kouluissanne ei siis ole vielä tunteja siitä. Opiskelulaatikoissa laitoksenne erottavat kemian ja biotieteet fysiikasta, mutta tulee se aika, jolloin kaikkien oppimislaatikoiden ydin alkaa fysiikasta, koska lopulta siitä tulee kaiken yhteinen nimittäjä.



Haluaisin yrittää esitellä teille näinä muutamina hetkinä mahdolliset fysiikan löytönne seuraavien 300-500 vuoden aikana. Nämä asiat tapahtuvat hitaasti teillä ja tällä hetkellä pidätte sitä pitkänä aikana, rakkaat ystävät. Kuitenkin ihmisen keskimääräinen elinkaari ns. terveiden maiden ensimmäisessä maailmassa hiipii 80 vuotta kohti. Jos otetaan 80-vuotinen elämä, miten monta niitä olisi elettävä, jotta saadaan noin 300? Vastaus on vähemmän, minkä laskisitte yhden käden sormin. Onko se näin ollen oikeastaan pitkä aika? Neljä elämäänne. Minäpä siis kerron teille, mitä voi tapahtua tuossa aikajaksossa tai mitä voisitte nähdä palatessanne vain kolme kertaa.



Oletteko kuulleet kvanttifysiikasta? Yksinkertaistetaanpa sitä eikä käytetä "kvanttifysiikkaa" niin usein. Korvataan se "moniulotteisella fysiikalla". Tänä päivänä siis suurin osa fysiikastanne on yhden ulottuvuuden fysiikkaa, aina neljään ulottuvuuteen saakka. Elätte neljässä (vaikka sanotte sitä kolmeksi) ja se on tavallinen todellisuutenne – lineaarinen 4D-fysiikka. Kvanttifyysikot työskentelevät neljän ulottuvuuden ulkopuolella moniulotteisuuden kanssa. Yksinkertaista. Niinpä juuri tällä hetkellä kun istutte täällä, olette tottuneet tietynlaisiin asioihin ja niiden toimintatapaan. Tämä on muuttumassa.



Aion esitellä teille neljä merkittävää löytöä ja yksinkertaistan jokaista niistä, jotta kuka tahansa voi ymmärtää ne. En mene niiden teknisiin yksityiskohtiin tai kovaan tieteeseen. Sen sijaan selitän näitä käsitteitä.



Älykäs suunnitelma – uusi lähtökohta



Kumppani mainitsi [luennossaan] fyysikon ja astronomin, joka on tarkastellut yleistä elämän kehitystä ja universumin evoluutiota, ja hän oivalsi, ettei se voinut tapahtua sillä tavalla, kuin teille on kerrottu [sattuma]. Matematiikka todistaa musertavasti tämän uuden löydön ja tilastot sen tapahtumisesta sattumalta ovat poikkeuksellisia. Tiedemiehet alkavat käsittää tämän enemmän ja enemmän. Universuminne, galaksinne, kaikkien planeettojen ja kaiken elämän evoluution joka vaiheessa tulee se oivallus, että pelkästään hämmästyttävien tilastojen perusteella oli oltava suunnitelma tai ennakkoasenne. Siksi käytetty termi "älykäs suunnitelma" edustaa tulevaa löytöä. Puhumme siitä myöhemmin.



Ne jotka vierailevat luonanne toisista tähtijärjestelmistä, hymyilevät, sillä he tietävät, mitä olen kertomassa teille. "Kätketty fysiikka" on perusta heidän kyvyssään matkustaa ja olla täällä. Se on perusta myös heidän kyvyssään valaistua. Nimittäin se on moniulotteista fysiikkaa ja se on heidän todellisuutensa ja henkisyytensä ydin. He tietävät myös, että te ette ymmärrä suurinta osaa siitä, koska tämä on sen ulkopuolella, minkä sallitte itsenne tällä hetkellä hahmottaa totuudeksi. Mistä aloittaisin?



Kvanttilinssi



Aloitetaanpa siitä, minkä ole kertonut teille aiemmin. Ensimmäisestä merkittävästä löydöstä, mikä ei ole kovin kaukana, olen puhunut kaksi vuotta. Tämä ajatus ei ole uusi ja se on kyky nähdä ja mitata kvanttienergiaa. Ilmaistaanpa se toisin. Se on kyky nähdä selvästi ja mitata malleja moniulotteisessa fysiikassa. Heti kun pääsette pois neljästä ulottuvuudesta [todellisuutenne], havainto siitä on kuin epämääräinen pyörivä kupla asioita, joissa ei ole lineaarisesti tolkkua – ja se on erittäin hämmentävää kenelle tahansa, joka haluaa pysyä vain 4D:ssä.



Voitteko kuvitella näkevänne asioiden käyttäytyvän tavoilla, jotka ovat "mahdottomia"? Tämä olisi moniulotteista todellisuutta. Aivojen on totuttava tähän ja ne tottuvat. Kuvitelkaa kertovanne ihmiselle, joka elää Uudessa Englannissa vain 200 vuotta sitten, että lopulta hän voisi lähettää ääniä ja liikkuvia kuvia ilman kautta ja koko maailma voisi kuulla ja nähdä hänet välittömästi. Tänä päivänä se ei tee teihin vaikutusta, sillä se on todellisuuttanne. Mutta hän ei edes uskoisi sitä ja teitä pidettäisiin tasapainottomana! Se ei yksinkertaisesti ollut hänen todellisuushavainnossaan siitä, mihin hän oli tottunut.



Ihmiset haluavat laskea ulottuvuuksia. He näkevät monia mahdollisuuksia ja ryhmittelevät ne laatikoihin, joilla on numero. Tämä on lineaarinen käsitys eikä lainkaan täsmällinen tulevaisuuden moniulotteisessa ajattelussa. On kuitenkin ok tehdä näin, sillä se sopii "fysiikan mukavuusalueeseenne". Se auttaa teitä tunnistamaan energioita, joita tunnette, ja luokittelemaan asioita. Mutta totuus on tämä: sitten kun pääsette neljän ulottuvuuden ohi, kaikki mitä siitä seuraa, muuntuu jatkuvasti. Kaikki on dynaamista, joten tämä voi näyttää epämukavalta niille, jotka tarvitsevat lineaarisuuden jatkuvuutta. Se ei ole lineaarista eikä se ole laskettavissa [ei voi laskea ulottuvuuksia neljän lineaarisen ulottuvuutenne jälkeen]. Se on energiaulottuvuuskeittoa, mikä muuttuu ja on vuorovaikutuksessa itsensä kanssa jatkuvasti. Näette lopulta nämä energiat "kvanttimalleina".



Nämä kvantti- tai moniulotteiset mallit ovat näkyviä instrumentilla, joka suunnitellaan kvanttilinssin kera. Tähän sisältyy ns. kryoenergia. Tämä on alijäähtymisteknologiaa ja olemme sanoneet aiemmin, että alijäähtymisteknologialla on mahdollisuus sallia tämä keksintö ja varsinainen linssi tehdään plasmasta. Tämä on osa, mistä olemme puhuneet aiemmin, joten se ei ole uutta. Se on uutta, että laitamme nämä asiat yhteen, jotta näette paremman sen kulun, mitä on tulossa ja miksi.



Miksi tämä keksintö on niin tärkeä? Paljastetaanpa taas kerran, että sitten kun tämä keksintö tehdään – tämä kvanttilinssi – sitä ei käytetä ainoastaan fysiikassa. Se alkaa itse asiassa astronomiasta. Mutta lopulta kun se on pienempi ja se käännetään katsomaan elämää, tiede näkee kvanttimallinnusta kaikkialla! Ihmiskunta näkee sitä koko luonnossa ja sitä nähdään ihmisolennon merkabassa! Kuvitelkaa näkeväänne kahdeksan metriä leveä kvanttimalli jokaisen ihmisen ympärillä! Voitteko nähdä uusien tieteellisten peruskysymysten alkavan? "Onko se elämää vai fysiikkaa? Onko meidän määriteltävä uudelleen elämä?"



Kaksi lisälakia



Kyky nähdä kvanttimalleja johtaa toiseen merkittävään löytöön fysiikassa – kahden lisälain löytämiseen. Kuten olemme kertoneet, nuo lait ovat vahva ja heikko moniulotteinen voima. Tämä lisää tunnetut fysiikanlait kuuteen (teillä on vain neljä nyt) ja tuo käsityksen moniulotteisista laeista. Nämä puuttuvat lait alkavat selittää nykyistä mysteeriä – kosmoksen puuttuvaa energiaa. Se on myös alku henkisyyden ymmärtämiselle fysiikassa, mutta se tulee myöhemmin.



Nämä kaksi lakia antaa lopulta täyden selityksen siitä energiasta, mitä näette universumissa ja galaksissanne. Annan teille informaatiota, mitä emme ole oikeastaan selittäneet aiemmin. Tarkoitatte usein sanoilla "universumi" ja "galaksi" samaa – ne eivät ole. Galaksinne fysiikka ei ole välttämättä kaikkien galaktisen fysiikkaa. Siksi neuvoni teille on rajata tietonne ja tutkimuksenne omaan galaksiinne. Uskokaa minua, täällä on paljon nähtävää!



Mitä nämä kaksi lakia tuo teille? Ensimmäisenä on selitys sille, mitä pimeä aine valtavassa avaruudessa on. Moniulotteinen energia on voimakasta, mutta se ei sovi lineaarisiin muotteihin. Menneisyydessä pimeä aine nähtiin valtavana energiana [sen perusteella, mitä se teki ympäröiville asioille], mutta se leimattiin väärin osaksi Newtonin 4D-järjestelmää, eikä se ole. Se on epälineaarinen järjestelmä, mikä on osa moniulotteista fysiikkaa. Atomin moniulotteista osaa ei vielä ymmärretä. Siinä on energiaa, valtavasti energiaa, ja totuus siitä selittää sen, minkä astronomit näkevät pimeänä aineena taivalla.



Toinen asia on sen tunnustaminen, että nämä kaksi uutta fysiikanlakia tuo lopultakin teille sen, mitä olette aina halunneet – vapaan energian. Olette tienneet sen intuitiivisesti – eikö vain – että energia mitä teette planeetalla, saadaan aikaan antiikkisella tavalla. Maan kaivaminen asioiden polttamiseksi, jotta saadaan lämpöä, on antiikkista. Kaikessa on kyse lämmöstä, eikö vain? Kaikessa on kyse liikkeen luomisesta lämmöllä, eikö vain? Nämä asiat ymmärrätte lämmön tekemiseksi. Aion tehdä julkilausuman. Kaikki mitä tiedätte nyt energiasta, näyttää jonain päivänä ajalta, jolloin keksitte pyörän tai tulen. Se on niin antiikkista! Sitten kun avaatte moniulotteisen fysiikan tuon osan, pystytte tekemään rajattomasti energiaa hyvin jalostuneesti, ilman räjähdyksiä tai lämpöä.



On niitä, jotka sanoisivat, että tietyt planeetan keksinnöt ovat jo tehneet sen. Eivät lähimainkaan! Uskokaa minua, eivät lähimainkaan. Ette ymmärrä sitä taidokkuutta, miten hyödynnetään moniulotteisia voimia. Teillä ei ole instrumentteja ettekä näe vielä, mitä teette. Ette yksinkertaisesti ole vielä siinä. "Mutta Kryon, osaamme avata atomin energian. Meillä on ydinvoima." [Kryon nauraa] Niinkö? Tiedättekö, mitä ydinvoima on? Se on kontrolloitu räjähdys, jotta voitte tehdä lämpöä! Se ei ole eleganttia, se on vaarallista teille ja on sivutuotteita, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä. Onko tämä ajatuksenne hyvästä asiasta? Ajatelkaa: se on hyvin vaarallisen räjähdyksen kontrolloimista höyryn tekemiseksi – maailman kallein höyrykone! Ydinvoima. Teillä ei ole aavistustakaan.



Minäpä annan teille esimerkin tästä. Sanotaan, että joku toisella planeetalla löysi pianon (leikkikää kanssani). Hän havaitsi, että se voi saada aikaan hyvin mielenkiintoisen äänen. Sanotaan, että tämä ääni oli uusi tälle avaruusolennolle, joka oli löytänyt sen, ja hän havaitsi, että hän voisi saada tämän hassun äänen kuulumaan, jos hän työntäisi pianon alas rakennuksen toisesta kerroksesta! Murskautumisääni ja kaikkien kielten särkyminen teki musiikkia. Tätä on ydinvoima. Teillä ei ole tyyliä tietääksenne, miten atomin kieliä soitetaan. Ette tiedä, miten löydetään moniulotteisia värähtelyjä, jotka toimivat yhdessä, ja tämä vapauttaa hitaasti ja elegantisti niin paljon energiaa, kuin koskaan tarvitsette – koordinoitu energiakonsertto. Kuunnelkaa nyt, koska tässä on vihje fyysikolle, joka lukee tämän viestin tulevaisuudessa. Ette vapauta energiaa lämmön tekemiseksi. Sen sijaan teette energiaa, mikä työntää esineitä ympäri. Kontrolloitte massaa! Kuvitelkaa sitä.



Yhtenäisyys luomislähteen kanssa



Kolmatta löytöä kutsun "yhtenäisyydeksi luomislähteen kanssa". Se on hyväntahtoinen asenne luomisessa – älykäs suunnitelma ja muuta. Se on atomirakenteessa. Se on "Jumala atomissa". Tämä löytö on niin syvällinen, että se keikuttaa planeetan uskontoja – eikä negatiivisella tavalla, sillä kaikkien Jumala pelkästään suurenee.



Se löytö, että Jumalalla on osa fysiikassa, on todistettavissa. Yhtenäisyys luomislähteen kanssa luo hyväntahtoisuutta fysiikan toimintatapaan. Fysiikkaa jolla on asenne! Tunnistetaan aineen jumaluus. Voi, tämä on vasta alkua! En voi kertoa teille, mitä tapahtuu, sillä tämä on alku todisteelle Jumalasta kaikessa.



"Kryon, saako tämä järjestäytyneet uskonnot pois tolaltaan?" Ei! Se tuo ne yhteen. Planeetta on jo monoteistinen – yksi Jumala. Kaikissa oppijärjestelmissä, kaikissa uskonnoissa – yksi Jumala. Olette hyvin valmiita sille, mitä tulee seuraavaksi. Uskonnot ympäri maailmaa tunnustavat jo yhden Jumalan luomisen. Tämä on musiikkia niiden korville! Todiste Jumalasta kaikessa aineessa ei järkytä henkisyyttä, vaan se saattaa sen yhteen. On yhteinen ylistettävä ominaisuus ja oppijärjestelmät muuttuvat hitaasti. Uskon yhteinen ominaisuus ja synkronismi. Näettekö? Ennen kun tämä voi tapahtua, on oltava kuitenkin yhtenäisyyttä toistensa kanssa. Näitä asioita ei tapahdu edelleen tappaessanne ja vihatessanne tosianne laajamittaisesti. Mutta tiesitte sen, eikö vain?



Mitä tapahtuu ihmisille, kun heillä ei ole mitään yhteistä? Usein he eroavat ja käyvät myös sotaa toistensa kanssa. Mitä tapahtuu ihmisille, jotka havaitsevat heillä kaikilla olevan jotain yhteistä? Usein he yhdistyvät, jakavat resursseja ja ylistävät sitä, mitä heillä on. Näettekö, miten tämä voisi vaikuttaa maaplaneettaan? Näettekö, miten tämä voisi vaikuttaa teihin? Vanha sielu, tätä olet odottanut. Odotitko oikeasti, että se voisi tulla fysiikasta? Se tulee! Miksei tulisi? Miksei tulisi? Jos kaikkien asioiden ja niiden toimintatavan tutkiminen paljastaisi Jumalan kaikessa, eikö se yhdistäisi? Siinä on tolkkua. Kaikkien asioiden yhteinen nimittäjä on rakkaus.



Tietoisuusfysiikka



Planeetan neljäs merkittävä löytö tapahtuu kenties viimeisenä. Se on oivallus, että ihmistietoisuudessa on moniulotteisen fysiikan piirre. Ihmistietoisuus, tuo vaikeasti tavoitettava energia, nähdään moniulotteisena kvanttifysiikkana kera lakien ja sääntöjen, jotka voidaan ymmärtää ja joita voidaan soveltaa ja käyttää.



Näettekö, miten pitkälle voitte mennä? Näettekö, mitä plejadilaiset ovat jo tehneet? Ymmärrättekö, miksi tähdistä olevat perääntyvät ja odottavat, kunnes löydätte heidän löytämänsä asiat? He eivät aio antaa niitä teille. Vapaasta valinnasta teidän täytyy tehdä nämä löydöt todellisuudessanne. Mutta mahdollisuudet ovat jo olemassa. Nämä uudet fysiikan löydöt ovat odottaneet teitä, mutta teidän oli ohitettava päiväntasausprekessiomerkki. Tämä merkki osoitti, että olitte ohittaneet vanhan energian ja pystyitte aloittamaan maan ongelmien ratkaisemisprosessin. Tähän sisältyisi mahdollisuus muuttaa ihmisluonnetta ja sen myötä olisi erittäin vähän alttiutta sotaan.



Olemme kertoneet teille aiemmin, että on vanhan ja uuden energian välistä tohinaa sekä pienehköjä sotia ympäri planeettaa vanhojen historiallisten vihollisten ja vanhojen historiallisten tietoisuuksien välillä. Sitten kun nämä ovat lopulta asettuneet, nämä löydöt tapahtuvat. Älkää huolehtiko ajoituksesta, koska usein vanhemman sukupolven, joilla on vanhoja ajatuksia, on lähdettävä, jotta uudelle selvitetään tietä. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Nämä keksinnöt voidaan antaa teille vain uudessa energiassa, koska kypsemmän ihmisluonteen myötä teillä ei ole alttiutta tehdä aseita näistä asioista! Sen sijaan teillä on alttius selvittää, miten ne voivat ruokkia ja vaatettaa teitä ja tehdä energiaa väestölle, joka on päättänyt elää rintarinnan yhteistyöllisessä suvaitsevaisuudessa.



Se on kaunista, eikö vain? Jos kysyisitte joltain plejadilaiselta, hän kertoisi teille, millaista on saada nämä asiat ja vetää ne suoraan atomista – myös hyväntahtoinen Jumala.



Lopulta teidän on tarkasteltava myös kemiaa fysiikan haarana. Noudattavathan kaikki planeetan kemikaalit ja aineet fysiikanlakeja. Kvanttilinssi näyttää moniulotteista elämää kaikissa asioissa, joten biologian kemia noudattaa uuden fysiikan sääntöjä. DNA on hyvin erityislaatuinen. Se on yhdistelmä planeetan kaikista lajeista. Sillä on moniulotteisia ominaisuuksia, se on kvanttinen ja sillä on luomislähteen siemenet sisällään. Se lukitsee muistiinsa kaiken, mitä olette koskaan olleet ja tulette olemaan. Se on planeetan monimutkaisin moniulotteinen luomus ja lopulta teette yhden löydön – yhtenevän DNA:n.



Ahaa, tohtori haluaa tietää [viitaten tohtori Todd Ovokaitysiin, joka on läsnä], mikä tämä on. Yhtenevä minkä kanssa? "Et voi jättää sitä tähän, Kryon. Et voi sanoa "yhtenevä DNA" kertomatta, minkä kanssa se on yhtenevä." Niinpä paljastan vähän siitä, minkä hän on jo nähnyt työssään. Jos moniulotteinen DNA on yhtenevä tiettyjen erityisten ulottuvuusominaisuuksien kanssa, se luo sellaista, minkä näette taikana! Sitä voitaisiin sanoa taiaksi, koska näette, että ihmis-DNA näyttää alkavan kehittyä. Erot pidentävät elämää, aina nelinkertaiseksi asti. Eroa DNA:n toimimisessa 30%:n tai 90%:n teholla on ulottuvuusharmonia, mitä kutsumme "yhteneväksi DNA:ksi". No niin, tiedän, että useimmat teistä eivät ymmärtäneet tästä mitään, mutta hän ymmärsi ja siitä syystä hän istuu täällä, ja se on myös niille, jotka kuuntelevat tätä viestiä tulevaisuudessa.



Minäpä kerron teille lopuksi tämän: Kryonin kanavointeja säilytetään [arkistoidaan] ikuisesti. Ne eivät mene koskaan pois. Kauan sen jälkeen, kun kumppanini on poissa, on esoteerinen kirjasto ja sen asioiden joukossa on se kanavointi, jonka annan teille tänään.



No niin, vanha sielu, tässä on haasteesi. Sitten kun palaat, haluan sinun löytävän sen, ja annan sinulle syyn. Se johtuu siitä, että asiat joita olen kertonut teille tänään, ovat todiste, että tämä on todellista kommunikointia. Jos näet yhdenkin näistä asioista tapahtuvan kertomallani tavalla, se rikkoo löytämisrajoja – ja sitten etsit muita. Et ehkä ymmärrä mitään tästä tänään, mutta seuraavassa elämässä tai kenties sitä seuraavassa ymmärrät. Tämä informaatio ei vanhene koskaan. Tulevaisuudessa on tapoja kuulla, nähdä ja lukea tämä viesti, jota et voi edes kuvitella. Tulevaisuus on hyvin erilainen, mutta tämä informaatio ei mene pois. Asiat joita sanon ja esitän tänään, todistetaan aikanaan ja olet täällä näkemässä sen. Kun kuulet sanan "Kryon", haluan akaasiasi soivan! Tällä tavalla saat selville, mitä tuo sana edustaa, ja sitten sinua ehkä muistutetaan myös tämän päivän energiasta tässä paikassa, tässä kokoontumisessa, missä kerroin teille, että tulisi aika, jolloin löytäisitte Jumalan kaikesta.



Näettekö, miten tämä alkaa muotoutua ylösnousseella planeetalla? Kun olette löytäneet tämän, ette voi kieltää sitä. Ette voi poistaa sitä, minkä saitte selville. Ette voi tukahduttaa sitä, sillä kaikki tietävät yhdessä eikä kukaan voi koskaan käyttää sitä teitä vastaan. Koko planeetta alkaa hitaasti muuttaa näkemystään siitä, keitä täällä on ja miksi.



Kysykää joltain plejadilaiselta, sillä he kävivät kaiken tämän läpi. Voitte kysyä: "Onko heillä näitä keksintöjä? Tietävätkö he kaikki nämä asiat?" Tietysti! Nämä ja monia, monia muita. En kertonut teille enää seuraavista 500 vuodesta! [Kryon hymyilee] Tulevat 500 vuotta riittävät teille tänään.



Tässä on erittäin paljon ja se kaikki pyörii teidän ympärillänne. Kaikki. Ihmiset tekevät löytöjä. Ihmiset hyötyvät löydöistä. Olet odottanut pitkään tämän alkamista, vanha sielu. Juhli sitä!



Kryon


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.6.2014 Mt. Shasta, Kalifornia - PIKARAIDESYSTEEMIT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 08.09.2014 09:22

PIKARAIDESYSTEEMIT



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

14.6.2014 Mt. Shasta, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Jos olet osallistunut Leen kotimaisiin tai kansainvälisiin tilaisuuksiin noin viimeisen vuoden aikana, niin hän on puhunut systeemeistä, joita Kryon kutsuu "pikaraidesysteemeiksi". Niitä on laitettu tänne auttamaan meitä … jos selviytyisimme paikkaan, missä niitä tarvitaan parantamaan ihmistietoisuutta. Olemme siinä! Tässä selitetään niiden ajoitusta ja mitä jotkut niistä ovat.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Mt. Shastassa, Kaliforniassa.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kanavoinniksi kutsutussa prosessissa kumppanini siirtyy sivuun ja ns. käpylisäkeportaalin kautta tulee reaaliaikaisesti puhdasta intuitiovirtaa. Se toimitetaan tavalla, minkä olette määritelleet kanavoinniksi, ja prosessissa on tärkeää, että myös kumppanini suodattimet siirtyvät sivuun.



Suodattimia ovat oikeellisuus, tuomitseminen ja ihmiskokemus – kaikki ihmisasioita jotka voivat vaikuttaa puolueellisesti tällaiseen viestiin. Tätä hän on harjoitellut 25 vuotta – pääsemistä kohtaan missä hän voi olla siinä määrin avoin, että on erittäin vähän ajattelun ennakkoasenteita. Toisin sanoen, hänen on siirrettävä ihmisyytensä sivuun ja sallittava puhtaiden viestien virrata muuttamatta niitä sillä, mitä hän luulee niiden tarkoittavan. Tässä joukossa [auditoriossa] on niitä, jotka voivat erottaa tämän ja jotka tietävät, että viestit ovat aitoja. Tähän luotamme – että tällaisessa paikassa on valotyöntekijöitä, jotka tuntevat eron ja pystyvät tuntemaan tinkimättömän totuuden ja viestieni puhtauden, joita kumppanini kautta tulee. Nämä näkevät, ettei ole mitään agendaa, paitsi tämä: iloiset onnittelut siitä, mitä täällä tapahtuu.



Tänä aamuna kerroin teille, ettei ollut mitään ennaltamääräämistä. Kerroimme teille, että ihmisolento on täysin vapaa valitsemaan, ja tämän päivän esitykset tieteellisistä tutkimuksista ja maailmantapahtumista kaikuvat tätä samaa asiaa. Voisiko olla niin, että ihmisillä on vaihtoehtona astua pois vanhasta, toistensa kukistamisen ja historiallisen vihaamisen toimintamallista ja muuttaa kirjaimellisesti ns. ihmisluontoa? Tämä on ollut lähtökohta kaiken aikaa ja nyt olette kuulleet sen tänään toisilta [konferenssissa], jotka eivät ole kanavoijia, vaan tiedemiehiä. Voisiko olla niin, että keho odottaa teidän ottavan tällaiset näkymättömät voimat käyttöön? Uskotteko sen? Ei ole ensimmäinen kerta, kun esitämme tämän kysymyksen. Niinpä haluan käsitellä laajemmin tätä.



Kuluneilla kolmella viikolla olen alkanut antaa teille informaatiota apujärjestelmistä, joita kutsun "pikaraidevalaistumiseksi", ja tämä myötäilee sitä ajattelutapaa, mitä teille on opetettu tänään ihmiskentän potentiaalista ja mahdollisuuksista. Joistakin näistä olette ehkä kuulleet aiemmin, mutta nyt kerään ne yhdeksi paketiksi tämän vuoren varjossa [viitataan Mt. Shastaan], jotta voitte kuulla tämän selvästi.



Ytimekkäästi ilmaistuna, rakas ihmisolento, aion antaa teille apusysteemiksi kutsumani neljä ominaisuutta, jotka ovat nyt ulottuvillanne ja jotka ovat uusia. Ohititte merkittävän aikamerkin 2012 ja olette nyt sellaisten päätöskohtien muutamassa ensimmäisessä vuodessa, joita toisten planeettojen sivilisaatiot eivät ole onnistunut ylittämään – mutta tämä ei koske teitä. Tutkitte sitä äärimmäisen huolellisesti ja katsotte sitä juuri nyt, vanha sielu. Kerroimme teille, että mahdollisuuden lumipallo pyöri, ja se pyörii. Se on maapallon korkeamman tietoisuuden lumipallo. Voimme nähdä nämä mahdollisuudet suuremman kuvan näkökulmasta kuin te. Se on paljon enemmän, mitä kukaan teistä voi nähdä yksilönä, ja tämä on ajanut profetioitamme teille siitä, mitä seuraavaksi saattaisi olla.



Esittelen teille pikaraidesysteemin. Voisiko olla niin, että uskonne on voimakkaampi tänään, kuin se on ollut koskaan ennen? Voisiko olla niin, että tämä näkymätön voima, mikä luodaan ns. mielestänne, voisi laukaista asioita, jotka ovat valtavia ympärillänne ja muuttavat ympäristöä, teidän kehoanne ja muuta? Olkaa valmiina kiistanalaisuuteen, mutta toisaalta sitä on aina. Haluan teidän heittävän pois kaiken, mitä luulitte tietävänne, ja kuuntelevan. Ensimmäiseksi puhumme luontaisesta.



Luontainen



Luontainen on älykäs kehojärjestelmä, mikä perustuu intuitiiviseen ajatteluun. Luontainen kehoälykkyys ei tule aivosynapsista ja olemme kertoneet teille tämän aiemmin. Tästä on kokonainen kanavointi ja voitte katsoa sitä, jos haluatte. Ihmisaivot ovat hyvä siinä, mitä ne tekevät. Ne ovat kemiallinen mestaritietokone, mitä tallentaa informaatiota ja antaa sitä sitten stimuloitaessa takaisin teille selviytymistä varten. Aivot auttavat teitä päättämään, mitä tehdään seuraavaksi sen datan perusteella, mitä on tallennettu. Se ei ole intuitiota. Se on laskentaa.



Intuitiivinen ajatus ei edes tunnu synaptiselta aivotoiminnalta. Se tulee ja menee niin nopeasti, että te ette ole varma, oliko sitä edes. Tämän sinällään pitäisi kertoa teille jotain – että toisenlaista kommunikointia tapahtuu ja se esittäytyy käpylisäkeportaalin kautta, kuten kutsuisimme sitä, täysin erilaisena kuin aivoajatus. Siihen liittyy paljon muutakin, mutta tällä erää nimeämme sen "soluälykkyydeksi, kehon luontaiseksi järjestelmäksi".



Luontainen alkaa näkyä enemmän ja enemmän ihmishavaintotavassa. Se on teille pikaraide ja se luo parempaa intuitiivista ajattelua. Luontainen ammentaa jostain, mikä nyt alkaa olla paljon suurempi resurssi teille kuin koskaan ennen – se on ihmisen akaasinen tiedosto. Kerroimme tämän teille aiemmin. Ihmiset alkavat muistaa viime kerran ja ajan ennen sitä [entiset elämät]. Onko mahdollista, ettei teidän tarvitse aloittaa nollasta syntyessänne? Toiset nisäkkäät eivät aloita, mutta te aloitatte! Onko mahdollista, että voisitte herätä ja muistaa tietynlaisia asioita, mikä auttaa teitä oppimaan nopeammin? Eikö siinä ole tolkkua, että teidän pitäisi kyetä muistamaan se viisaus, mitä olette keränneet eläessänne vuosisatoja maan päällä?



Kuvitelkaa pikaraidesysteemi, missä heräätte seuraavassa elämässä, eikä teidän tarvitse käydä läpi tämän elämän virheitä. Kuvitelkaa se! Kuvitelkaa herääminen ja muistaminen: "Olen täällä taas! Kyllä, se on totta. Olen elänyt aiemmin." Kuvitelkaa! Luontainen on osa kehoa, mikä kuuntelee mennyttä uskomusviisautta. Se ammentaa akaasiasta ja alkaa antaa teille informaatiota, mitä tarvitsette, koska se tietää, että uskotte siihen vanhan sielun tietoisuudessanne, mikä nyt näyttäytyy. Se on uusi pikaraidesysteemi uusiin havaintoihin ja muutos elämänne perusrakenteessa. Se on vain yksi neljästä systeemistä.



Käpylisäke



Toinen on henkinen käpylisäkesysteemi ja tämä edustaa kommunikointia verhon toiselle puolelle. Käpylisäke on portaali korkeampaan itseenne ja se käyttää intuitiota – luontaista – puhuakseen teille. Käpylisäke auttaa teitä tietämään, että olette kosketuksissa. Kuunnelkaa nyt hetki: miten moni teistä on kosketuksissa? Vastaus on usein: "No, Kryon, joskus tunnen olevani kosketuksissa Hengen kanssa ja joskus en. Joskus olen huonolla tuulella enkä ole aivan yhtä kosketuksissa." Mitä pitäisitte olemisesta yhteydessä 24/7 koko ajan? Silloin kun olette pahalla tuulella, niin sen sijaan että aivot ottavat hallinnan ja sydän laukkaan epävarmuudesta ja pelosta, teillä on yhtenäinen ajattelu ja kommunikointi pysyy täysin avoimena. Miten luulette mestarien käsitelleen stressiä? Haluaisitteko käsitellä sen samalla tavalla?



Haluan kertoa teille, että ihmiskehon käpylisäkkeen kautta kulkee pikaraidesysteemi, mikä on valmis saamaan DNA:n toimimaan paremmin, ja tuossa prosessissa teillä on enemmän vakautta. Kutsumme tätä "itsetasapainottumistekijäksi". Ihminen pystyy tasapainottamaan itsensä välittömästi riippumatta tilanteesta. Hän pystyy analysoimaan ja pysymään keskuksessaan. Tämä on evoluutiota. Tämä on henkinen systeemi, rakkaat ystävät, koska näkymätön voima nimeltään Jumala näkee teidän uskomuksenne ja se alkaa muuttaa asioita sen perusteella, mitä olette antaneet sille. Kuulostaako tämä tämän päivän teemalta? Se on luonnon joka osassa. Tämä oli numero kaksi.



Galaksin muu elämä



Nyt tästä saattaa alkaa tulla omituisempaa teille. Nämä ajatukset ovat kiistanalaisia, joten kuunnelkaa tarkkaan ja pyydän kumppaniani etenemään hitaasti. Haluan hänen esittävän tämän täsmällisesti ja huolella, jottei tässä ole pelkoa.



Jos kävisitte kosmoksessa ja puhuisitte sen älykkään elämän kanssa, mitä siellä on – ja on ollut miljoonia vuosia ennen elämää planeetallanne – se antaisi teille erilaisia käsityksiä ajateltavaksi. Miten aikaa mitataan eri planeettojen kulttuurijärjestelmien välillä? Teidän aikanne on sidottu aurinkoonne ja käytätte vuosia. Tämä ei toimi niillä. Merkityksellisen aikaviitekehyksen luomiseksi teille kaikille tarvittaisiin jotain, mikä teillä kaikilla on yhteistä, jonkin johdonmukainen asia minkä te kaikki jaatte, ja sellainen todella on.



Kaikilla tähdillä ja aurinkokunnilla on yhdenmukainen vauhti, kun ne kiertävät galaksin keskusta. Riippumatta siitä, missä ne ovat keskusta ympäröivällä kiekolla, ne kaikki liikkuvat täsmälleen samaa vauhtia. Tämä on galaktinen standardi. Koska se on yhdenmukainen vauhti ja kaikki tähdet kokevat sen, tätä voidaan käyttää aikaviitekehyksenä, minkä te kaikki ymmärrätte. Silloin kun tähtijärjestelmä puhuu toiselle, se viittaa ns. kosmiseen vuoteen, kuten olette kutsuneet sitä. Mutta koska sanaa "vuosi" ei ole niiden sanastossa, ne kutsuvat sitä "kierrokseksi", mikä merkitsee "kierrosta keskuksen ympäri". Tämä on pysyvä aikamitta siitä, miten kauan aurinkokunnaltanne kestää tehdä yksi kierros spiraaligalaksinne keskuksen ympäri. Tämä on siis yhteistä kaikille aurinkokunnille. Miten monta kierrosta luulet ihmiskunnan nähneen, vanha sielu? Vastaus on tämä: ette ole nähneet yhtäkään! Kestää noin 230 miljoonaa maavuotta mennä kerran ympäri [yksi kierros].



Miksi kerron teille tämän? Koska se merkitsee, että avaruudessa on osia, joita ette ole koskaan ennen kohdanneet maapallon ihmisolentoina. Koska ette ole menneet ympäri edes yhtä kertaa, aurinkokuntanne koko polku on vielä löytämättä teiltä, mukaan luettuna se, mitä ominaisuuksia avaruudessa voi olla, joita ette ole odottaneet. Mitä jos kertoisin teille, että alatte mennä nyt hyvin erityislaatuiselle alueelle ja se minkä koette, on ollut ennalta järjestettyä kaiken aikaa? Se ei ole ennalta määrättyä, rakkaat ystävät, mutta se on ollut aina olemassa siltä varalta, että selviytyisitte ihmisrotuna. Se ajoitettiin tarkoituksenmukaisesti ja täydellisesti ja se on teille.



Tällä uudella avaruuden alueella mihin koko aurinkokuntanne on siirtymässä, on erilainen fysiikka, mitä edustaa sellainen, minkä tiede näkee eräänlaisena uutena säteilynä. Aurinkokuntanne on nyt tulossa tähän. (Tässä on varsinaisena faktana, että olette tulossa ulos tietynlaisesta pilvestä, mikä on ollut kanssanne aioneita, ja koette kohta elämisen ilman sitä.)



Ensimmäinen tunne tai reaktio tähän on pelko, sillä tämä säteily alkaa kulkea ensin heliosfäärin poikki [auringon magneettikenttä]. Auringon heliosfääri risteää maaplaneetan magneettikentän kanssa. Magneettikenttänne tekee useita asioita teille. Se suojaa teitä niiltä auringon aiheuttamilta asioilta, jotka ovat ehkä haitallisia. Mutta lisäksi se kommunikoi DNA:nne kanssa ja välittää heliosfäärin kvanttiaspektit suoraan ihmiskehoon kollektiivi-DNA:nne kentän kautta.



Kerroimme teille 25 vuotta sitten, että magneettikenttää tarvittiin elämäänne maan päällä ja nyt siitä on tulossa tieteellinen fakta. DNA-molekyyli ei ole kvanttihiukkanen, rakkaat ystävät, mutta sillä on kvanttiominaisuuksia. (Sillä on kenttä, mikä vaikuttaa elektronien pyörimiseen kvanttikentässä.) Tämä tieteellinen fakta ehkä kertoo teille vähän siitä, mitä saattaa piiloutua tähän hyvin erityislaatuiseen systeemiin. Kehossanne on ns. kietoutunut DNA-kenttä – kuten kutsuisimme sitä – on satoja triljoonia DNA-molekyylejä, jotka kaikki tietävät yhtenä. Tätä kenttää kutsutaan merkabaksi.



Tämä uusi säteily, mitä aurinkokuntanne lähestyy, on suunniteltu tekemään DNA:stanne parempi. Se on pikaraidesysteemi ihmissivilisaatiolle, jos selviytyisitte päiväntasausten prekession ohi – järjestely josta kaikki muinaisihmiset puhuivat ja johon myös omat uskonnolliset oppijärjestelmänne viittasivat "vaikeana" tai "lopunaikana". Tämä kaikki tapahtuu tarkoituksella ja luo mahdollisuuden alkaa kehittyä nopeammin ja nopeammin sodattomaan maailmaan. Se sallii uuden keksinnön – kyvyn ratkaista ratkaisemattomat ongelmat 3D:ssä, joita teillä nyt on, ja muuta. Tämä on kolmas systeemi.



Älkää pelätkö tätä, rakkaat ystävät! On tiedemiehiä, jotka näkevät sen siksi, mitä se on, ja on toisia, jotka huolestuvat. Haluan teidän erottavan sen, sitten kun näette, ja muistavan, että kerroimme teille siitä täällä. Pelko tekee suurenmoisuutenne toimintakyvyttömäksi!



Vuori



Viimeinen kohta on vieressänne olevan vuoren rooli [viitataan Mt. Shastaan]. Onko mahdollista, ettei DNA:nne ole täältä? Jos ei ole, mistä se on? On Kryonin toistuva teema, että DNA:tanne on muutettu, alkaen noin 200 000 vuotta sitten, ja tämä on henkinen luomistarinanne. Olemme kertoneet teille, että plejadilaiset tekivät sen henkisestä tarkoituksesta, se oli odotettua ja oikein ajoitettu ja se myötäilee sitä, mihin maapallo suunniteltiin. Se tulee Suuresta keskusauringosta ja tehtiin rakkaudella.



Seitsemän sisarta, siemenvanhempanne, antoivat heräämis- ja pikaraidesysteemin. He ovat laittaneet aikakapseleita ympäri planeettaa. Niitä on 24, 12 paria. Mt. Shasta on yhden parin puolikas. Nämä aikakapselit eivät ole piilotettuja asioita menneisyydestä, vaan aikaovia, jotka avautuvat oikeaan aikaan ja antavat viisautta. Kapselien avautumisaikataulu ei ole kello, rakkaat ystävät. Kuunteletteko te? Sen sijaan se määrättiin ennalta ihmisuskomuksen ja henkisen kehityksen mukaan.



Kuulostaako tämä teemalta? Tätä olemme kertoneet teille 25 vuotta. Mitä aiotte tehdä tällä? Tuo aika on nyt ja se on vanhojen sielujen aika herätä, generoida tuo näkymätön uskomuskenttä ja käyttää kommunikoinnissa intuitiota ja akaasian informaatiota. Alatte oivaltaa, että olette suurempia, kuin kukaan on koskaan kertonut teille – te ette synny likaisena, vaan suurenmoisena! Ette ole myöskään olosuhteiden uhri, vaan teillä on nyt elämänlaivan peräsin, mihin voitte tarttua, ja ohjata sitten, minne haluatte. Tämä on todella uutta energiaa teille!



Tämä on se uskomus, mikä kollektiivisesti työntää aikakapseleita avautumaan. Kun ne avautuvat ja aika on oikea, ne antavat teille sen, mistä olemme kertoneet aiemmin – puuttuvat fysiikanlait, keksinnöt jotka antavat teille vettä ja sähköä ikuisesti ja kvanttilinssin. Kvanttilinssi käyttää kryoplasmista prosessia ja sitten kun lopulta osaatte sen ja pienennätte [kuten olen kertonut teille aiemmin], tiede pystyy ensimmäiseksi havaitsemaan, että ihmisellä on kvanttikenttä! Ihmisen merkaba paljastuu. Linssi käännetään eläimiin, kiviin ja puihin ja nähdään kvanttielämää kaikkialla, jopa ilmassa. Uusi käsitys elämästä avautuu planeetalle ja tieteen on kirjoitettava sen vuoksi uusiksi kaikki biologian säännöt. Käännytte tietokulmasta, käännätte sivua, mitä ei voi aliarvioida – pikaraide kaikenlaisiin tieteellisiin kehitysaskeliin, jotka pitävät teidät elossa ja terveenä vuosikymmeniä pidempään kuin nyt. Siirrytte hitaasti 3D:stä korkeampaan tietoisuustilaan ja tämä tiedostaminen ratkaisee monia ongelmia.



Vuori on nähty mystisenä aioneita ja myös täällä eläneet muinaisihmiset tunsivat sen. Tästä syystä haluatte olla täällä, eikö niin? Vuori puhuu ja täällä on energiaa niille, jotka ovat odottaneet tätä aikaa! Se on pikaraidesysteemi teille.



Se mitä lopulta tulee, ei rajoitu keksintöihin, joita annetaan teille laitteina tai uutena teknologiana, sillä se on tätä suurempaa. Tulossa on tosiaan teknologiaa rajattomaan terveellisen ruuan, raikkaan veden ja sähkön saamiseen, mutta "todellinen" tulevaisuus tuo teille ymmärryksen, mikä sallii jotain sellaista, mikä menee DNA:hanne ja laajentaa sitä, jotta teillä on uusi tietoisuus Itsestä. Ihmiset alkavat ajatella laatikon ulkopuolella, mikä ratkaisee maan ongelmia yhden kerrallaan, ja valmistua ulos selviytymismoodista, kukistamismoodista ja nähdä toiset ihmiset eri tavalla. Se on tämän illan viesti.



Yhteenveto



Haluan teidän ymmärtävän nämä asiat, rakkaat ystävät. Haluan teidän uskovan kaiken tämän riippumatta siitä, miten omituiselta tai kummalliselta se näyttää. Tässä on systeemi, oikeasti on. Olette paljon enemmän kuin biologinen järjestelmä, jossa on tajunta ja solurakenne. Koko systeemi sisältää asioita, joita olette kenties pitäneet kummallisina ja outoina, mutta tämä on osa kehittynyttä ajattelua – näkymättömien, kenties hämmästyttävien asioiden harkintaa.



Totesin äskettäin, että asiat eivät voisi koskaan palata normaaliksi, koska "normaali" on muuttunut. Mitä luulitte lääketieteen ajatelleen, kun sille esiteltiin bakteerit? Ajatelkaa – näkymättömiä pikkuotuksia, jotka voivat tappaa teidät! Miten omalaatuista, miten esoteerista! Miten hassua! Sille naurettiin ja sitä sanottiin "naurettavaksi fiktioksi". Sitten mikroskooppien tullessa se vahvistettiin ja tänä päivänä se on yleistietoa. No, haluan kertoa teille, että tässä on näkymättömiä asioita osana hyväntahtoista systeemiä, mikä on täällä auttamassa ja tukemassa. Mutta näiden aktivointi on tietoisuus uskomuksesta. Taaskin tämä joillekin "naurettava fiktio" vahvistetaan sillä, mitä seuraavaksi tulee.



Useammat ja useammat ihmiset kysyvät omalta tietoisuudeltaan ja luontaiseltaan: "Onko enemmän, kuin minulle on kerrottu?" Sitten he alkavat kuunnella – ei ääntä, vaan informaatiota mikä on intuitiivista ja tulee luontaisesta. He alkavat saada väristyksiä, vahvistuksia ja he siirtyvät eteenpäin. Teidän ja solurakenteenne välillä on erittäin paljon kommunikointia, minkä olette löytämässä. Myös luontainen toimittaa sitä. Se auttaa teitä kääntymään vasemmalle ja oikealle ja se tietää, mikä on totta ja mikä ei. Se auttaa vahvistamaan viestin rehellisyyden mieheltä, joka istuu tuolissa ja kanavoi verhon toiselta puolelta.



Älkää uskoko minun sanaani tästä. Haluan teidän vahvistavan sen itsellenne jollain tavalla, millä voitte, ja vasta sitten kun olette valmis. Henkilökohtainen uskomuksenne, ei kollektiiviuskomus, saa muutoksen aikaan planeetalla. Ympäri planeettaa on miljoonia kaltaisianne, jotka heräävät juuri nyt ja tekevät tällaisia tiedostamispäätöksiä. Kyse on kollektiivista, jolla ei ole keskushallintoa, oppijärjestelmää, profeettaa, rahoitusta eikä palvontasääntöjä. Tämä on uusi ihminen, joka tietää intuitiivisesti sisäisestä shamaanista.



Suuren luomislähteen energiaa on jokaisessa ihmisessä ja se on samaa. Jotkut kutsuvat sitä Hengeksi ja jotkut Jumalaksi. Maapallo on monoteistinen planeetta, mikä ylistää yhtä Jumalaa. On lopultakin aika nähdä, että se kaikki tulee yhdestä lähteestä, mikä on sisällä, ja se on kaunista ja se on kaikkia varten. On aika sopia erimielisyydet ja siirtyä eteenpäin.



Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan, ja puhun totuutta teille tänä iltana vuoren varjossa, mikä sisältää jumaluutenne siemeniä.



Ja niin se on.



Kryon


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

11.10.2014 PALJASTUKSIA PIMEYDESTÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 28.11.2014 14:42

PALJASTUKSIA PIMEYDESTÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.10.2014 Philadelphia, Pennsylvania
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kryon tekee selväksi nykytapahtumat ja muistuttaa aina ennustetun, että ihmiskunnan pimeys taistelisi valoa vastaan. Se on aivan aikataulussa! Mitä pahuus on? Onko se verhon takaa vai vähän lähempää meitä? Miksi nyt? Entä Ebola? Kryon puhuu kaikesta tästä paljastaen täysin, mitä tällä hetkellä tapahtuu.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Philadelphiassa 11.10.2014.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Kolmiulotteisessa maailmassa täällä ollaan tilaisuudessa ja istutaan tuoleissa. Jotkut teistä kuuntelevat, mutta kuuntelette korvillanne vain rajoittuneessa todellisuudessanne. Totuus on, että tämä viesti menee 3D-informaation yli. Viestini on vanhoille sieluille juuri tähän aikaan tällä planeetalla ja viesti on "paljastuksia pimeydestä". Tämä ei ole synkkä viesti, vaan onnittelu- ja selitysviesti ja kenties enemmän yksityiskohtia, kuin halusitte tietää asioista, joita ette haluaisi koskaan tietää. Mutta me emme voi antaa asian olla, koska te ette voi. Lähestymme tätä aihetta lempeästi – niin lempeästi kuin voimme – planeetan valotyöntekijälle, vanhalle sielulle joka on tuntenut vain korkeaa tietoisuutta ja rakkautta suurimman osan elämästään.

Valon ja pimeyden vanha vaaka

Mistä aloitamme? Oletteko katsoneet uutisianne viime aikoina? Onko niissä yllätyksiä siitä, miten asiat menevät? Jos sanotte tähän "kyllä", sanon teille, että te ette ole kuunnelleet informaatiota, mitä olen antanut monta kertaa. Kaksi vuotta olen antanut informaatiota juuri tästä ajasta. Kerroin teille, että uudelleenkalibrointisillan ylittäminen järkyttää valon ja pimeyden energiatasapainoa tällä planeetalla.

Kenties olette nähneet ns. "oikeudenmukaisuusvaa'an". Kuvassa hahmo pitää vaakaa silmät sidottuna. Vaa'assa on kaksi kuppia, jotka ovat tasapainossa. Se näyttää kemistin vaa'alta, minkä jotkut teistä tietävät, ja teille vertauskuva on tuttu. Se edustaa halua tasapainoon elämässä ja erityisesti reiluudessa ja oikeudenmukaisuudessa. Kyse on tietoisuustasapainoon pyrkimisestä. Luulen, että saatte kuvan mieleenne.

Valon ja pimeyden toimintamallissa vaaka ei ole ollut lainkaan tasan tuhansiin vuosiin. Se ei ole koskaan ollut tasapainossa. Toisessa kupissa on ns. pimeä tietoisuus ja toisessa valotietoisuus. Pimeyttä edustava kuppi on aina ollut voittaja.

No niin, ennen kuin aloitamme, haluan teidän näkevän, mitä en sanonut edellä. En sanonut, että toisessa kupissa oli pahoja henkiä ja pimeitä olentoja. En sanonut niin – sanoin "pimeä tietoisuus". En sanonut, että toisessa kupissa oli enkeleitä ja henkiä, deevoja ja ilkikurisia haltioita. En sanonut niin – sanoin "valotietoisuus". Opetan nyt. Haluan teidän tietävän eron näissä kaikissa asioissa ja erona on, että se pimeys ja valo mistä puhun nyt, on ihmisolentojen kehittämää tietoisuutta.

Vaaka on ollut olemassa aioneita ja pimeä ihmistietoisuus on painanut enemmän kuin valo. Se on ollut poissa tasapainosta ja tiedätte sen. Menneiden elämien historianne on ollut osittain sotia, kuolemaa, surua ja selviytymistietoisuutta, joihin tämä planeetta on osallistunut. Tämä on vanhan sielun päätaistelu maan päällä ja tiedätte sen.

Kuvitelkaa tuo vaaka nyt toispuoleisena ja kallellaan, kun pimeä tietoisuus painaa raskaasti. Valotietoisuus ei pääse eteenpäin eikä ole tasapainoa. Näin on ollut elämä toisensa jälkeen teillä ja kaikilla ympärillänne. Se on ihmiskunnan tarina maapallolla.

Mikä on todennäköisyys, että kääntäisitte tilanteen ympäri? Kaksikymmentäviisi vuotta olen kertonut teille, että tasapaino oli muuttumassa. Yli 25 vuotta sitten se alkoi muuttua ja valosta tuli voimakkaampaa ja sitä oli enemmän – enemmän sen kvanttiosia, enemmän yhteyksiä toiselle puolelle – ja vaaka alkoi tulla paremmin tasapainoon. Maailmansodat loppuivat, oletteko huomanneet? Asiat tulivat paremmiksi planeetalla, oletteko huomanneet? Monet maat tekivät yhteistyötä aiempien vihollisten kanssa, vanhan sotaenergian jatkamisen sijasta. Täysin uusi käsitys, uusi toimintamalli oli alkanut ja vaaka alkoi tasoittua. Taistelu oli alkanut.

Taistelu alkaa

Kun tuli vuosi 2012, tapahtui päiväntasausten prekessio ja sovellettiin uusia tietoisuuskalentereita. Ihmiskunta oli selvinnyt ja aloin puhua siitä, mitä seuraavaksi tulisi. Puhuin uuden ajattelumallin siementen kylvämisestä ja joka kanavoinnissa puhuin teille, että taistelu alkaa nyt.

Haluan kertoa sinulle jotain, valotyöntekijä. Silloin kun tuo vaaka alkoi siirtyä tasapainon suuntaan, valosta ei tullut painavampaa sen aikaansaamiseksi. Sen sijaan valo karkotti pimeyttä. Se vähensi pimeyden määrää ja vaaka alkoi liikkua. Pimeys menetti substanssiaan. Ymmärrättekö? Kun pimeys menetti substanssiaan (vaikutustaan), valo alkoi tasapainottaa vaakaa omaksi edukseen. Olemme aina kertoneet teille, että pimeydellä ei ole itsessään energiaa. Pimeys on pelkästään valon poissaoloa. Siksi oletusarvoisesti, jos on enemmän valoa, on vähemmän pimeyttä.

No niin, jos katsotaan vaakaa nyt, valo on voittamassa. Olette ohittaneet merkkipaalun niihin mahdollisuuksiin, joista muinaisihmiset puhuivat. Muutaman viikon takaisessa kanavoinnissa Länsi-Virginiassa määrittelin tämän merkkipaalun "viisausaita". Opastin kumppaniani laittamaan tuon kanavoinnin paikkaan, missä voisitte kuulla sen, ja hän teki näin [Kryonin ilmainen audio]. Voitte kuunnella, mikä viisausaita on, mikä hyväntahtoisuustekijä on ja mitä nämä asiat ovat, jotka ovat alkaneet muuttaa planeetan energiatietoisuutta. Mutta älkää unohtako, mitä olette tehneet. Olette provosoineet pimeää tietoisuutta! Olette tökkineet sitä ja se on vihainen! Otitte valomailan ja huitaisitte pesään. Kuuletteko tämän? Pimeys on ensimmäistä kertaa henkiinjäämistilassa! Kaksi vuotta sitten kehotin teitä olemaan valmis pimeyteen. Se ei luovuta taistelutta ja nyt tuo taistelu on täällä.

Älkää vaipuko epätoivoon

On liikaa informaatiota annettavaksi teille yhdessä kanavoinnissa, yhdessä tilaisuudessa, joten viittaan aiempiin viesteihin, jotta ymmärrätte paremmin ja saatte suuremman kuvan. Niinpä muistutan teille jostain, mistä kerroin myös äskettäisessä kanavoinnissa nimeltään "Älkää vaipuko epätoivoon". Te olette voittamassa! Koska olette voittamassa, tämän planeetan pimeä tietoisuus tuntee sen ja ihmiset jotka edustavat pimeyttä, vetävät esiin kaiken selviytyäkseen.

Se on aina ollut olemassa

Katsotaanpa sitä, koska siitä on joka paikassa uutisissa. Oletteko järkyttyneitä, että yhtäkkiä on järjestö, mikä pysyy nimettömänä [tässä kanavoinnissa]? Mistä se tuli? Miten se voi olla niin organisoitu? Miten se voi olla niin hyvin rahoitettu? Tällä järjestöllä voisi olla pian oma maansa! Se voisi myös nimetä sen – "Vanhan energian pimeä maa", sillä sitä se edustaa.

Ihmiskunnan raakalaismainen menneisyys tulee esiin ja näyttää kasvonsa. Se on aina ollut olemassa, piiloutuneena sivistyneen ihmiskunnan kivien alle ja halkeamiin. Se ei voinut näyttäytyä ennen tätä, mutta nyt sen on pakko. Se on ruma eikä se ole pelkureille – eihän, rakkaat ystävät? Pahuuden näkeminen personoituna ihmistoimintaan on kammottavaa. Se on niin rumaa ja niin pimeää, ettei sitä voi katsoa sydän lempeänä. Jumala ei osallistu siihen ja tämä on ilmiselvää.

Olette voittamassa! Valo on voittamassa! Pimeyden kapina ei olisi näyttäytynyt näin voimakkaana tai näin nopeasti, jos niin ei olisi. Juuri tätä olen kehottanut teitä etsimään ja se on todiste, että pimeää tietoisuutta edustavat ovat vaikeuksissa. Rakkaat ystävät, pimeä tietoisuus on ollut aina testattu ja hyväksi havaittu järjestelmä. Se vaanii varjoissa ja vaikuttaa kaikkiin planeetan valtapaikkoihin – hallitukset, kaupankäynti, rahoitus. Yhtäkkiä se ei voi piiloutua sinne enää yhtä hyvin ja se on esillä.

Mistä rahoitus tulee? Se tulee varastosta, mikä on ollut aina olemassa, rakkaat ystävät. Se käyttää tuloja, joita on saatu matalan tietoisuuden toiminnasta, hyvin pitkän ajan kuluessa kerättynä. Rahoitus ei ilmestynyt tuosta vaan. Se on ollut varastoituna ja odottamassa käyttämistä, jotta voidaan levittää pelkoa ja pimeys voi pelastaa sen, minkä se uskoo omasi tiekseen.

Kuka voittaa?

Rakkaat ystävät, sillä ei ole mahdollisuutta! Mutta näyttää siltä, että on, eikö vain? Kaikki mitä se tekee, on laskelmoitu pelottelemaan teidät alistumaan. Onko se voittamassa? Haluan teidän ottavan tuon kysymyksen tästä ja tutkivan sitä joka päivä.

Pelko on mustaa. Jos olet pelossa, ei ole valoa. Voit olla mahtavin valotyötekijä ja myös kanavoija, mutta jos olet pelossa, sillä ei ole merkitystä, miten monta vuotta olet tehnyt valotyötä tai miten paljon valoa olet kerännyt henkilökohtaisesti. Se kaikki menee pois pelon myötä ja sitten se voittaa taistelun sinun mielestäsi. Ymmärrätkö tämän?

Vanhan sielun – SINUN – voima

Vanhat sielut, valotyöntekijät jotka luette tätä, kokemukset joita teillä on ollut monissa elämissä, ovat uskomattomia! Vanha sielu tuntee pelon. En halua olla liian yksityiskohtainen, mutta haluan teidän ymmärtävän! Millaista oli, kun laitoitte päänne giljotiiniin, koska puhuitte Jumalasta sopimattomalla tavalla? Millaista oli olla sidottuna käsistä ja jaloista, kun tulitikku sytytettiin jalkojenne alla? Vanha sielu, se on pelkoa! Kannat noita kokemuksia akaasiassasi.

Haluan kertoa teille, ettei sen ole mahdollista pelotella teitä! Tiedätte ehdottomasti, mitä pelko on, eikä sillä ole mahdollisuutta niin kauan, kun roikutte siinä osassanne, joka on Jumalan voima. Olette käyneet kaiken sen läpi. Se merkitsee, että teillä on totuuden, viisauden ja valon aseet. Älkää unohtako sitä. Älkää unohtako, kuka olette!

Näettekö, miten nopeasti se kerääntyi yhteen? Näyttää siltä, että vasta eilen ei ollut mitään järjestöä. Mistä se tuli? Oletteko panneet merkille tiettyä epäröintiä taistella sitä vastaan? Miksi niiden maiden kansalaiset joihin se tunkeutuu, epäröivät taistella sitä vastaan? Sen sijaan niiden johtajat huutavat toisia apuun. Miksi myös toiset epäröivät? Haluan näyttää teille, että on logiikasta joitain poikkeamia, joissa ei ole järkeä, koska tällaista taistelua ette ole koskaan ennen nähneet tällä planeetalla. Me olemme odottaneet sitä, mutta te ette ole. Siinä on kyse tietoisuudesta, ei maasta tai resursseista.

Miten voitetaan?

Annoimme aiemmin teille salaisuuden, miten kukistetaan se ottamatta yhtään henkeä. Ottakaa vain pois sen rahoitus. Sitä ei voi olla olemassa ilman rahoitusta. Rahoitus on organisoitava, tallennettava ja jaettava. Se on tuotettava niin, että sen on mentävä myös instituutioiden kautta. Kuulitteko tämän? Teidän täytyy vain pysäyttää järjestelmä. Voittaminen ei tapahdu pommittamalla. Se tapahtuu älykkyydellä, nokkelalla ajattelulla ja taloudellisella rikostutkimuksella. On aika tulla fiksuksi näissä asioissa ja olla pelkäämättä katsoa tätä palapeliä eri tavalla kuin ennen. Älkää soveltako sen käyttämää energiaa taistellessanne sitä vastaan, koska te ette voita. Selvittäkää tilanne. Se on järjestäytyneen pimeyden ja pahan ajattelun viimeinen linnake tällä planeetalla ja se yhdistyy yrittäen selviytyä valonne hyökkäyksestä. Älkää pelätkö tarkastella rahoitusreittiä riippumatta siitä, minne se vie teidät.

Pelko on sen ase

Haluan teidän tietävän jotain, kun katsotte uutisianne. Saattaa vaikuttaa siltä, että te ette pysty pysäyttämään sitä. Monin paikoin se saa voimaa luodessaan pelkoa. Pelkoa on helppoa luoda niissä, jotka eivät ole vanhoja sieluja, jotka eivät tunne pelkoa niin kuin te ja joilla ei ole teidän henkisten kokemustenne haarniskaa. Tämä laittaa teidät etulinjaan, rakas ystävä. Oivalsitteko tämän? Mutta teidän ei tarvitse mennä taistelemaan sitä vastaan sen ehdoilla. Teidän täytyy vain lähettää valoa. Korkea tietoisuus kukistaa pelon koska tahansa.

Pimeyden ja pahuuden määritelmiä

On muuta. Määrittelisittekö pahuuden minulle? Tämä on oppitunti, mikä joidenkin teistä täytyy kuulla ja mitä jotkut teistä eivät katso, koska ihmiset haluavat antaa pahuuden erilaisille olennoille. Monet ihmiset haluavat laittaa pahuuden toiseen laatikkoon, ei ihmislaatikkoon. Vanha energia haluaa pitäytyä perinteisessä mytologiassa ja teidän on aika tietää totuus. Vuosikausia on uskottu pahoihin henkiin ja pahoihin olentoihin. Näitä pidetään ulkopuolisina voimina, jotka taistelevat ihmiskuntaa vastaan valon kontrolloinnista.

Rakkaat ystävät, haluaisin kertoa teille, mitä pahuus oikeasti on. Pahuus on pimeän energian ilmentymistä ihmisessä tai ihmisryhmässä, joka tarkoituksella aiheuttaa, vahvistaa ja fokusoi pahuutta. Planeetan tietyt diktaattorit ovat tehneet sen täydellisesti ja olette nähneet heitä. Mitään ulkopuolisia pahoja henkiä ei ollut mukana tai tarvittu. Muutamat ihmiset ovat pystyneet fokusoimaan ja ilmentämään sitä niin hyvin, että kaikki heidän ympärillään tekivät yhteistyötä sen kanssa ja omaksuivat sen. Se on pahuutta. He eivät tarvinneet edes kätevää olentoa, jolla oli sarvet ja häntä. He tekivät sen itse. Sen ihmiset voivat tehdä!

Tämä on ihmisyyden voimakas ominaisuus ja valo- ja pimeä energia voivat mennä kumpaakin suuntaan. Vapaasti valiten ihmiset voivat luoda valoa tai pimeyttä. Tämä kyky tuotetaan ihmiskunnan ja sen kaksinaisuuden uskomattomalla voimalla. Ihmiskunta ei tarvitse ulkopuolista apua pahuuden luomisessa.

Kerroimme teille aiemmin, että ihmissivilisaationne aikana vapaa valinta on asettanut ihmiskunnan olemassaoloristeykseen neljä kertaa aiemmin tällä planeetalla. Tämä johtuu siitä, että pimeä tietoisuus voitti noilla aikajaksoilla. Se ei ole myöskään yllättävää, koska ihmiskunta oli selviytymismoodissa kaikkina noidan aikoina ja oli erittäin vähän laajentuneen henkisen ajattelun valoa.

Gaian rooli ihmistietoisuudessa

Yhdestä noista kerroista teidän voi olla pelottavaa tietää, koska loppumisenne tapahtui täydessä yhteistyössä Gaian kanssa ja pandemia melkein pyyhki ihmiskunnan pois kartalta. Pandemia! Sanotte nyt: "Mitä tekemistä sillä on ihmistietoisuuden kanssa, Kryon?" Kiinnittäkää huomiota, rakkaat ystävät, koska tänään kumppanini antoi opetuksen ja hän yhdisti yhdeksän ihmisominaisuutta. Yksi ominaisuusjoukko sisälsi kolme Gaia-ominaisuutta ja yksi näistä oli planeetan tietoisuus. Gaia liittyy ihmistietoisuuteen!

Alatteko yhdistellä asioita? Olette yhdistyneet tähän planeettaan syvällisellä ja henkisellä tavalla. Planeettatietoisuus kulkee niin kuin ihmiskunta. Gaia, luontoäiti – miten tahansa haluatte kutsua sitä – tekee yhteistyötä ihmistietoisuuden kanssa. Jos tapatte 1000 vuotta toisianne, Gaia tekee parhaansa tehdäkseen yhteistyötä halujenne kanssa! Gaia katsoo ihmistietoisuutta ja yrittää auttaa teitä siinä, minkä tekemisestä olette osoittaneet pitävänne! Tiesittekö tästä Gaian roolista kanssanne? Se on kumppaninne ja se luo oikotien siitä, mitä annatte sille. Haluatte ehkä tarkastella sitä, minkä planeetan alkuperäiskansat edelleen ymmärtävät. Gaia on kumppani!

Pandemia. Eikö teistä ole outoa, että viimeisten 50 vuoden aikana jolloin teillä on seitsemän miljardia ihmistä ja ilmassa voi olla koska tahansa jopa 2000 lentokonetta, joita menee melkein kaikkiin kuviteltavissa oleviin paikkoihin, ei ole ollut pandemiaa? On ollut viisi mahdollisen pandemian alkua viimeisten 20 vuoden aikana, kuitenkaan yhdestäkään niistä ei tullut vakavaa. Onko kukaan teistä yhdistellyt näitä asioita? Rakkaat ystävät, silloin kun maailmassa oli paljon vähemmän väkeä muutama sata vuotta sitten eikä ollut massamatkailua levittämässä viruksia, pandemia pyyhkäisi silti miljoonia pois. Lisääntyneen väkimäärän ja massamatkustelun myötä on paljon pienempi vaara kuin ennen. Siinä ei ole järkeä, eihän? Mitä tapahtui sen lopettamiseksi?

Kun tiedätte ihmiskunnan suhteen Gaiaan, siinä on järkeä. Gaia on elämänvoima, mikä on kumppaninne, ja se katsoo teidän muuttavan valon ja pimeyden tasapainoa ja heijastaa, mitä ihmiset haluavat. Silläkin on polariteetti! Kenties on aika aloittaa meditaationne kiittämällä maaplaneettaanne, että se tukee teitä akaasianne henkisyydessä ja on aina kanssanne – elämänvoima, mikä on aina läsnä. Muinaisihmiset aloittivat seremoniansa sillä tavalla. Oletteko unohtaneet?

Ebola

No niin, olen juuri asettanut näyttämön seuraavalle aiheelle, eikö niin? Ebola. Pelkäättekö vielä? Gaia on elämänvoima, mikä on osa ihmistietoisuutta. Kumppanini laittoi sen ruudulle tänään, jotta voisitte nähdä yhteydet [luentosarjan aikana]. Nyt on aika yhdistellä asioita. Rakas ystävä, Gaiakin on taistelussa, sillä tässä tulee jotain pelottavaa, mitä teillä ei ole ollut elinaikananne, ja pelkäätte sitä – mahdollinen pandemia planeetalla.

On erittäin tunnettu elokuva, jonka dialogia kumppanini siteeraa. Jotkut teistä tuntevat sen ja jotkut eivät, mutta se on tässä: "Otatko vähän tulta, variksenpelätin?" Mitä pelkäätte? Pimeyttäkö? Gaia on taistelussa kanssanne ja se pyrkii aktiivisesti ratkaisuihin valon kautta. Planeetan energia on kanssanne tässä taistelussa! Ebola-virus on järkytys ja yllätys. Sen sysää liikkeelle tietämättömyys ja pelko, joten se voi menestyä. Katsokaa, mistä se alkoi, ja katsokaa, miten se saa kyvyn jatkua. Se laajentaa pelkoaan ja voimaansa helposti niistä, jotka uskovat sen kiroukseksi, ei niistä jotka ymmärtävät tiedettä.

Kylät ovat täynnä niitä, jotka kieltäytyvät jättämästä perheenjäseniään, koska he uskovat, että sairaus on kirous! PELKOA! Sen ymmärtämisen sijaan, että heidät pitäisi eristää virukselta, perhe kuolee yhdessä tietämättömyyden ja pelon vuoksi. Tämä edustaa pimeyden tapaa toimia. Aiotteko tekin pelätä? Rakkaat ystävät, Ebola kukistetaan. Tietäkää tämä ja olkaa rauhassa. Rukoilkaa valoa kylissä niiden puolesta, jotka pelkäävät, jotta he voivat tietää enemmän siitä, miten estää tätä tautia leviämästä ja elää nähdäkseen perheensä.

Muutatte historiaa

Olette niitä, jotka ovat aiheuttaneet tämän muutoksen, rakkaat ystävät. Onnittelut valon säteilemisestä niin kirkkaasti, että saitte pimeyden pakomatkalle. Todiste tästä on kaikki, mitä juuri kerroin teille. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti teillä on virus ilman hoitokeinoa. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti teillä on raakalaismainen liike, mikä on niin paha ja pimeä, kuin voitte kuvitella, ja mikä näyttää organisoituneen yhdessä yössä. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti tällä järjestöllä on monia rahoituslähteitä, rahoitusjakelu ja paljon apua pelotellakseen kaikkia ympärillä. Niin pelottava se on, että on yhteenliittymiä maiden välillä, jotka eivät koskaan pitäisi yhtä ja olisi samaa mieltä mistään – kuitenkin ne istuvat nyt pöytään selvittämään, miten taistellaan pimeyttä vastaan. Se on pahuutta!

Pahuutta ei luoda ulkoisten lähteiden kautta yhtään sen enempää, kuin valoa luodaan ulkoisten lähteiden kautta. Valo ja pimeys ovat tasapaino, minkä ihmiskunta voi vetää kumpaakin suuntaan. Kuulitteko tämän? Teistä voi tulla niin pimeä, kuin haluatte, tai niin "valoisa" kuin haluatte – ja teillä on ollut aina tuo kyky. Tämä on kaksinaisuutta, mitä olette nähneet kautta historianne, ikuisesti. Olette kuitenkin tilanteessa, missä olette nyt tulleet ulos barbaariajasta – tuhansista vuosista kukistamista, tapaamista ja sotaa – ja olette kääntyneet kulmasta.

Sanon teille taas: älkää vaipuko epätoivoon! Generoikaa sitä valoa, minkä kanssa tulitte, ja seiskää selkä suorassa ja pelottomana. "Se on liian yksinkertaista, Kryon." Ai niinkö? Miten luulet tämän planeetan kääntyneen tässä merkittävässä kulmassa, rakas valotyöntekijä? Vanha sielu, etkö ymmärrä, että valosi on moniulotteinen voima? Se ei ole lineaarinen. Sen määrä ei ole tärkeä. Sen aikomus ja totuus on tärkeä. Eli vähän riittää ja vanhat sielut ovat äärimmäisen voimakkaita tässä osastossa.

Lopetan tällä. Yli 20 vuotta sitten istuin juuri tällaisessa tuolissa yhtenä kumppanini kanssa. Hän avasi suunsa ensimmäistä kertaa ryhmän edessä. Yksi ensimmäisistä vertauskuvista, minkä hän koskaan antoi, oli nimeltään "pimeä huone". Aion antaa sen taas, sillä nyt, kaikista planeetan ajoista, teidän täytyy kuulla se uudestaan. Pimeyden ja valon dynamiikassa ei ole kyse määrästä.

Pimeä huone

Olette huoneessa ja se on pimeä ja täynnä ihmisiä. Huone on niin pimeä, että törmäilette toisiinne. On pelottavaa, kun ei näe, kuka vieressä on, ketä hän edustaa, miten suuri hän on, mitä sukupuolta hän on – ei tiedä mitään hänestä. Teistä tuntuu eristäytyneeltä.

Roikutte kiinni naapurissanne pitämällä kädestä. Löydätte toisia, jotka pitävät teitä kädestä, ja olette turvassa, kunhan pidätte kädestä. On pimeää! Älkää törmäilkö toisiinne! Ette tiedä, keitä he ovat tai mitä he haluavat. Luottakaa vain niihin, joiden tiedätte pitävän teitä kädestä! Toiset havittelevat vain resurssejanne! On parasta, jos voitte yhdistyä, kenties rakentaa oman pikkukaupungin ja laittaa muurit sen ympärille, jotteivät muut saa teitä kiinni. Ette pysty näkemään! On pimeää. Heillä voi olla aseita, he voivat jahdata teitä. Ette tiedä. Ette pysty näkemään heitä.

Satoja, jos ei tuhansia, vuosia tämä opettavainen tarina edusti planeetan tietoisuutta. Erottauduitte, yhdistyitte ja puolustauduitte. Toiset jotka olivat pimeydessä, kukistivat jokaisen maan, minkä he voivat vallata voimallaan.

Tähän pimeään huoneeseen ilmestyy yhtäkkiä valotyöntekijä, vanhempi sielu. Hänellä on tulitikku. Tulitikku ei paljon valaise, mutta jos ollaan täysin pimeässä huoneessa, pieni valo riittää. Yhtäkkiä huone muuttuu. Se ei tulvi valoa, mutta voitte alkaa nähdä ympärillenne hämärästi. Voitte nähdä naapurinne ensimmäistä kertaa! He ovat teidän kaltaisianne – peloissaan! Pian ihmiset alkavat luopua muureista, he rikkovat piirin ja lakkaavat pitämästä kädestä vain perhettään. Sen sijaan he löytävät muita käsiä, joista pitää kiinni, ja he havaitsevat toisten piirien olevan samanlaisia.

Monet haluavat tietää, mistä tuo valo tuli. He eivät edes tiedä tikunkantajan nimeä. Oliko tikunkantajalla jokin oppijärjestelmä? Ei. Oliko tikunkantajalla jokin järjestö mihin liittyä tai mitä tukea? Ei. Mitä tikunkantajalla oli? Valo! Monet haluavat lisää sitä. He katsovat tikunkantajaa ja sanovat: "Voimmeko jakaa tikkusi tulen?" Vastaus on "kyllä" ja yhtäkkiä on vielä enemmän valoa. Toiset menevät jakamaan tulta tikuistaan. Jokaisen tikun myötä on lisää valoa ja nyt monet voivat nähdä toisensa selvästi. Valon kera ei ole mitään syytä pelätä. Pimeys on poissa.

Tämä on vertauskuva planeetan valotietoisuudesta, mikä lisääntyy hitaasti. Annoimme teille tämän tarinan yli 20 vuotta sitten. Teimme sen, koska tiesimme tämän päivän mahdollisuudesta ja taistelustanne pimeyttä vastaan.

Loistakaa valoanne sillä, miten reagoitte tähän kaikkeen, ja pystymällä pois pelosta. Koko maailmasta tulee kirkkaampi sen vuoksi. Pimeys, pandemia, mikään pimeä asia ei voi selviytyä valostanne! Tämä on totuus ajasta, mitä olette odottaneet. Haluan teidän vievän tämän käsityksen kotiin. Se on syvällinen, eikö vain?

Kerroin teille sen olevan tulossa ja nyt se on täällä. Käsitelkää se, rakkaat ystävät. Kerroin teille juuri miten. Voitatte taistelun. Älkää etsikö uutisista totuutta, sillä ne saavat teidät pelkäämään. Sehän on niiden tehtävä. Ymmärtäkää tämä ja olkaa viisas muutosaikana.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

I.Y.R.K. 6.9.2014 Basel, Sveitsi

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 15.12.2014 10:32

I.Y.R.K.



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

6.9.2014 Basel, Sveitsi

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Tässä on hyvin suloinen kanavointi ihmissielun ominaisuuksista, joiden kanssa työskentelemme joka päivä. Kryon vie meidät mystiselle matkalle löytämään, mitä sisällä on.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sveitsissä 6.9.2014.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Kanavointiprosessi on paljon yleisempää kuin tiedätte. Tiedän, keitä täällä on, ja tässä huoneessa on niitä, jotka tietävät, miten kanavointi toimii. Kun parantaja astuu potilaan luo, tapahtuu kommunikointia. Se on kanavointia ja parantaja tietää kaiken siitä. Joskus parantaja astuu sivuun ja sisään tulee parantajan tarvitsemaa informaatiota, minkä usein vahvistaa hänen edessään olevan potilaan luontainen. Sitten nämä kaksi aloittavat tasapainottamisen, energiatanssin ja kanavointi alkaa.



Nyt parantajalla ja kanavoijalla on jotain yhteistä. He kumpikin kanavoivat, mutta eri tavalla. Parantajat eivät paranna. He tasapainottavat. Kukaan ihminen ei voi pakottaa parantumista toiselle. Useimmat potilaat kuitenkin pyytävät tasapainoa, joten he voivat parantaa itsensä tasapainottavan parantajan avulla. Todellinen parantuminen vaatii yhteistyöprosessia ja se mitä kuuntelette parhaillaan, on hyvin samanlaista. Toimitettavassa viestissä on tasapainottavaa energiaa.



Viestit joita annan, sisältävät energiaa, rakkaat ystävät, ja parantajan tapaan on tasapaino, mikä auttaa ajatteluprosessinne tien selvittämisessä. Tämä selvittäminen voi auttaa teitä tekemään päätöksen, mikä mahdollistaa teille siirtymisen eri ymmärrystasolle. Se on mielen parantamista. Tämä on vapaa valinta. Monta kertaa viesti on pelkästään sen totuusenergian paljastamista, mikä repii verhon pois hetkeksi ja luo tasapainon. Tämän siis haluamme tehdä tänä iltana. Tämä ei ole pitkä kanavointi, mutta merkittävästi erilainen, sillä haluamme avata aiheen, mistä emme puhu kovin usein.



Ihmissielu



Olen kommunikoinut teille monta kuukautta ajankohtaisesta muutoksesta. Itse asiassa aloitimme tämän informaation kauan ennen vuotta 2012. Nyt olemme jatkaneet vuoteen 2013 ja 2014 ja antaneet teille vielä lisää muutospiirteitä. Näinä vuosina olemme tehneet ehdotuksia siitä, mitä teillä on seuraavana. Kerroimme teille energioista ympärillänne ja siitä, mitä odottaa, ja varoitimme teitä vaipumasta epätoivoon pimeyden ja negatiivisten energioiden vuoksi, joita näette ympärillänne. Kerroimme teille, että nykytilanteenne on kuin viimeinen taistelu pimeyden ja valon välillä. Kerroimme myös, että asiat joilla on matala tietoisuus, nousisivat nopeasti etualalle ja näyttäytyisivät kaikessa pimeydessään ja rumuudessaan.



Mitä tapahtuu kuin siirrätte puutarhassanne monia suuria kiviä, joita ette ole koskaan ennen siirtäneet? Asioita jotka elävät niiden alla pimeydessä, kipittää yhtäkkiä ulos altistuessaan valolle. Ette ehkä edes tienneet, että niitä vaani siellä, mutta niitä oli kaiken aikaa. Kerroimme teille jokin aikaa sitten, että näitä pimeitä asioita tapahtuisi tänä aikana. Näkisitte niitä uutisissanne ja pyysimme teitä olemaan vaipumatta epätoivoon. Annoimme teille ohjeita siitä, miten saadaan rauha kaiken sen kanssa, ja annoimme ohjeita suvaitsevaisuudesta ja hyväntahtoisesta käyttäytymisestä, mutta emme ole koskaan puhuneet sielusta – emme tällä tavalla.



Mikä ero on korkeammalla itsellä ja sielulla? Ensinnäkin, korkeampi itse on ainutlaatuinen osa sinua. Se on osa sitä, mitä kutsumme "Jumalakeitoksi, jolla on sinun nimesi". Se on osa akaasiaasi [tiedosto sielusi matkasta]. Se olet sinä, se osa Jumalaa, mikä kulkee planeetalla. Sinun on tärkeää muistaa, että joka kerta kun inkarnoidut, sama korkeampi itse tulee kanssasi. Käsitätkö, millainen ystävä sinulla täällä on? Korkeampi itse on kulkenut kanssasi kaikkien elämien läpi! Silloin kun yhdistyt korkeampaan itseesi, yhdistyt koko ihmisperheeseen – jotain minkä tiedät ja minkä kanssa olet ollut. Akaasia on tiedosto kaikesta, mitä olet koskaan oppinut. Se on osa luontaisesi järjestelmää, mikä on myös osa korkeampaa itseäsi. Silloin kun et ole maaplaneetalla, korkeampi itse ei ole läsnä. Se on jotain, mikä kuuluu ihmisen kaksinaisuuteen planeetalla.



Nyt haluan puhua sielusta, koska se on hyvin erilainen kuin korkeampi itse. Olkaa selkeä jonkin suhteen: vanhemmassa energiassa kaikki ihmiset eivät pystyneet yhdistymään sieluosaansa. Sieluosa oli kaukana heidän tietoisuutensa yläpuolella ja se oli ainoastaan käsite. Nyt uusi energia alkaa [vuoden 2012 muutoksen jälkeen] ja haluamme teidän oppivan yhdistymään luojaan. Mikä sielu on? Miksi se on erilainen kuin korkeampi itse? Selityksessä menemme usein käsitteisiin, joita on erittäin vaikea selittää millään kielellä.



Sielu on Jumalan kipinä. Se on ikuinen eikä sillä ole akaasiaanne. Sen sijaan sillä on luojan leima ja tämä on kaikki, mitä se on. Jotkut teistä voivat tuntea sen, kun putoatte ytimeen meditoinnin aikana. Silloin se alkaa tulla esiin ja tunnette sen. Tiedätte, ettei se ole korkeampi itse. Se on sen tuolla puolen. Kuitenkin se kuuluu edelleen teille ihmisenä, koska olette moniulotteinen olento. Kaksinaisuutenne tukee tätä, sillä se on ruumiillinen ja henkinen yhtä aikaa.



Sielu ei kommunikoi kanssanne sanoin tai ajatuksin tai anna teille intuitioita. Se on enemmän. Se ei ole myöskään verhon toinen puoli! Se on kanssanne ja se kätkeytyy ruumiillisen "sinun" jokaiseen osaan. Se on kauneutenne, kaikkien asioiden suurenmoisuus. On joitain ominaisuuksia, jotka teidän täytyy kuulla, sillä haluan teidän alkavan harjoitella sisäisen sielun tuntemista. Jokainen hetki minkä vietätte tällaisessa kommunikoinnissa, muuttaa teitä. Jotkut teistä kykenevät tekemään tämän ja jotkut eivät. Jotkut teistä eivät edes välitä, mutta haluan viedä sinne teidät, jotka haluatte.



Jos aiotte ymmärtää nämä asiat, teidän täytyy tehdä pieni vertauskuvallinen matka kanssani. Haluan teidän menevän itsessänne paikkaan, mikä on ikuinen. Se on turvallinen paikka ja vain te voitte mennä sinne. Se vastaa syvintä meditaatiota, mikä teillä on koskaan ollut. Se edustaa sielun ominaisuuksia ja niitä asioita, joita se haluaa antaa teille päivittäin. Ottakaa kädestäni ja mennään yhdessä.



Matka



Katsokaa ympärille kanssani. Mikä on ensimmäinen asia, minkä koette? Jos on kokemushierarkia, ensimmäisenä asiana on ilo – ilo! Se on rauhallista iloa, sillä riippumatta siitä, mitä elämässänne tapahtuu, Jumalan ydinolemus ja rakkaus on iloa! Se on ylitsevuotavaa ja se selittää, miksi monet itkevät ilosta tavatessaan itsensä tällä tavalla. Se on luojan ydinolemus teissä ja se on hiljainen ja turvallinen. Voitte yhdistyä siihen, milloin tahansa haluatte, sillä kuuluu teille.



Luojan kasvot hymyilevät koko ajan! Oletteko käsittäneet tämän? Ihmisten täytyy kuulla tämä! Hyvin monet ihmiset uskovat, että teidän on kärsittävä saadaksenne kaikkivaltiaan Jumalan huomion. Kertoisin teille salaisuuden: ilo saa enemmän huomiota! Kärsimys on kolmannen ulottuvuuden ihmispiirre. Se ei ole koskaan kuulunut Luojajumalalle. Se ei ole koskaan ollut Jumalan hyväksynnän edellytys. Kärsimys on täysin ihmisten luoma käsite. Rakkaat ystävät, taaskin sanomme teille: älkää soveltako ihmisyyden ja ihmistietoisuuden piirteitä Kaikkivaltiaaseen, suureen luovaan lähteeseen, universumin puhtaaseen rakkauteen. Jumala ei ajattele niin kuin ihminen. Sielunne on Jumalolemusta.



Tiedättekö, miten vanha olette? Tällä osallanne ei ole alkua eikä loppua. Se on niin täydellinen rakkauskehä, ettei ihmismieli pysty kuvittelemaan sitä. Sielu on osa kaikkien asioiden luovaa lähdettä. Se tekee teistä erilaisen kuin muut eläimet, rakkaat ystävät. Haluan teidän alkavan pudota tuohon ytimeen useammin, kokeaksenne nämä asiat, joista emme ole puhuneet teille aiemmin näin.



Kaikkien asioiden ykseys



Matkamme jatkuu ja näemme toisen sielupiirteen. Meillä on vain yksi sana sille – ykseys. Ykseys tulee muinaisihmisiltä, jotka usein sanoivat: "Tule yhdeksi kaiken kanssa." Koko luomakunnalla on Jumalalähde ja teillä on kyky tulla yhdeksi kaiken sen kanssa. Ykseys ei ole käsite. Se on olemistila. Voitteko tuntea sen? Voitteko nähdä, että planeettaverkot luotiin auttamaan teitä sen tuntemisessa? Ykseys sallii teidän tuntea eläinten, ilman, kivien ja puiden energian. Mutta enimmäkseen ykseys auttaa teitä liittymään Jumalaan toisten kaltaistenne, planeetan toisten ihmisolentojen kanssa.



Ykseys on erottelemisen vastakohta. Vanhemmassa energiassa on ihmisiä, jotka päättävät, keitä he ovat ja sitten erottautuvat muista. He luokittelevat ja laittavat itsensä ryhmiin. Onko se Jumalan ominaisuus? Tekisikö Henki sellaista? Olet täydellinen luomus ja niin on myös sinun vieressäsi oleva ja sinun ja sinun [Kryon osoittaa edessään istuvaa yleisöä]. Tämä ylittää "rakasta naapuriasi" –käsityksen. Se merkitsee, että sinut on tehty samasta tähtiaineesta kuin hänet!



Ykseys. Monet eivät pysty tuntemaan tätä. Se on käsite, mikä on yksinkertaisesti liian korkea koettavaksi. Se on aistittava. Kuunnelkaa: sielun aistiminen on ominaisuus, mikä on ollut rajattuna menneisyydessä shamaaneihin, eikä se ole teidän. Haluan teidän tuntevan kaikkien ihmisten ykseyden. Älkää katsoko, mitä he tekevät, vaan keitä he ovat! Tiesittekö, että kun kuvittelette tämän ja tunnette sen, se vaikuttaa kaikkeen ympärillänne? Korkeampi tietoisuus on kuin liimaa – se on tahmeaa. Se vaikuttaa toisiin ympärillänne ja se auttaa heitä näkemään teidät tasapainoisena ihmisenä, joka välittää. He näkevät teissä jotain, mistä he pitävät ja nauttivat. Rakkaat ystävät, ei voi piilottaa ihmistä, joka on yhtä kaiken kanssa! Hän hehkuu! Hänen valonsa on kirkas ja hän hymyilee ilossa ja ykseydessä.



Täydellinen rauha



Matka sieluun jatkuu ja näemme ja tunnemme toisen ominaisuuden: täydellinen rauha. Tämä ei ole osittainen rauha – ei ainoastaan rauha teillä tai nyt – vaan se on täydellinen ja ikuinen rauha. Se on rauha, mikä ylittää kaiken ymmärryksen, sillä sille ei ole mitään loogista syytä. Se on olemassa, koska se on – ei mistään ulkoisesta syystä, miksi sen pitäisi. Se on rauhan lähde. Kun putoatte sielun ytimeen, kaikki on täydellistä ikuisesti riippumatta siitä, mitä elämässänne tai ympärillänne tapahtuu. Sillä ei ole mitään tekemistä elämänne kanssa, vaan luomistarinan kanssa ja sen yli.



Se vie teidät paikkaan, missä universumeja luodaan ja missä asiat jotka ovat kaukana kaiken sen tuolla puolen, mitä voitte kuvitella, ovat yleisiä. Näette, että olette osa sitä, koska olitte paikalla, kun universumi luotiin – täysin rauhassa. Kuvitelkaa paikka, mihin voitte pudota, missä ei ole draamaa ja ongelmia, on vain rakkautta. Tämä on rauha, mikä on osa teitä.



Kuuluminen



Matkanne on melkein valmis. Emme ole puhuneet tästä paljon, mutta siinä on kyse identiteetistänne. Sitä sanotaan "kuulumiseksi". Olemme sanoneet tämän monta kertaa aiemmin: ette ole yksin! Voi, tämä toteamus ylittää kovasti nuo sanat! Millaista on kuulua Jumalaan? Millaista on olla osa Jumalaa? Ilo, ykseys ja rauha ovat kaikki kehässä sen ympärillä, mikä on sielunne. Se ei ole korkeampi itsenne tai käpylisäkeportaalinne tai akaasianne. Sen sijaan se on kaikki olevainen. Olette ajaton ja ikuinen ja kuulutte keskuslähteeseen. Kuulutte luojaan.



Tämä kuuluminen on ikuista ja ehdotonta. Ette voi piiloutua siltä ja teillä on se aina. Koska olette osa luovaa lähdettä nimeltään Jumala, se merkitsee, että te ette ole koskaan erossa siitä. Se on sinä ja sinä olet se. Siksi riippumatta siitä, kuka luulet olevasi, olet aina perheen kanssa – ikuisesti.



Onko mitään, mikä voi koskaan koskea siihen? Ei. Kun vertauskuvallinen matkanne sielunne ytimeen tulee loppuun, sanokaa se: ilo, ykseys, rauha ja kuuluminen. Ilo, ykseys, rauha ja kuuluminen. Ilo, ykseys, rauha ja kuuluminen.



Olen juuri antanut teille shamaanien salaisuudet. Joskus he istuivat tuntikaupalla selvittämässä noita käsitteitä ja yrittivät integroida tai erottaa ne ihmisruumiista – mitä tahansa mikä tekisi niistä voimakkaampia ja todellisempia. He halusivat vangita niiden olemuksen ja vaatia ne omakseen ja käyttää niitä. Vanhemmassa energiassa oli turhauttavaa tuntea nämä kykenemättä kuitenkaan koskettamaan niitä tai työskentelemään tiiviisti niiden kanssa. Nyt tämä alkaa muuttua.



Ihmis-DNA alkaa kasvaa henkisemmin toimivaksi ja prosessin aikana se saa lisää energiaa. Pystytte viimeinkin pitämään näitä kauniin ja ikuisen sielun ominaisuuksia ruumiissa. Oletteko nähneet sen kaikissa mestareissa? Kyllä! Tämä veti teitä heidän puoleensa. Tunsitte Jumalan heissä ja reagoitte ihmiskunnan osana. Kunnioitatte heitä tänä päivänä ja muistatte niitä, jotka pystyivät koskettamaan ikuisuuden kasvoja joka askeleella.



Tulkaa takaisin nyt ja liittykää seuraani tuolilla. Kuunnelkaa: kaikki nämä asiat ovat osa sitä, mitä voitte olla. Tänään olen ensimmäistä kertaa alkanut puhua näistä asioista: ilo, ykseys, rauha ja kuuluminen. Niinpä kysyn teiltä taas: kuka olet, kuka olet näiden mestarillisten työkalujen kera? Kerron teille, kuka olette.



Nosta kätesi ja teet tämä toteamus, jos haluat: "Olen osa luovaa lähdettä. Olen yhtä vanha kuin vanha. Olen yhtä nuori kuin nuori. Olen ikuinen ja viisauteni on ikuisesti. Voin kanssaluoda ihmeitä, vaikka olen ihminen, koska sieluni herää minussa ja kaunis mestaruus on lopultakin ulottuvillani. Olen Jumala."



Rakkaat ystävät, vähäkin riittää. Koko kehonne ja kaikki solunne ovat valmiita heräämään tähän totuuteen. Haluan teidän istuutuvan joka päivä mennäksenne tähän ytimeen.



Ilo, ykseys, rauha ja kuuluminen.



Ja niin se on.



Kryon


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

22.11.2014 LUONTAISEN PALJASTAMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 26.01.2015 21:47

LUONTAISEN PALJASTAMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
22.11.2014 Portland, Oregon
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meidän kaikkien pitäisi lukea tämä muutamaan kertaan, sillä yksi uuden energian perusmuutoksista paljastetaan tässä kanavoinnissa. Onko mahdollista, että "fiksu keho" (luontainen) oli vanhassa energiassa luotu luomaan jotain, mitä ei enää tarvita? Tämä on kanavoinnin lähtökohta ja se on vanhan ohjelman iso juttu … mikä vaikuttaa jokaiseen meistä. Aika ohjelmoida uudelleen!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Portlandissa 22.11.2014.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä iltana haluan paljastaa teille erittäin tärkeän järjestelmän tavalla, mitä emme ole aiemmin tehneet. Kutsumme tätä informaatiota "informaatioaluksi luontaisesta". Olemme antaneet kanavointeja aiemmin ja yhtä niistä kutsuttiin "mystiseksi luontaiseksi". Lisäksi olemme antaneet teille oman kehonne joitain ominaisuuksia ja tänä iltana haluamme parantaa tietoa vielä lisää.

Suurenmoinen luontainen

Rakkaat ystävät, haluan kertoa teille eräästä prosessista kehossanne – ei ainoastaan mystisestä, koska se ei ole 3D:ssä, vaan niin vaikeasti tavoitettavasta, että sitä ei voi oikeastaan määritellä. Kuitenkin se kuuluu teille niin hyvin, että se on itse asiassa "sinä". Ehkä kysytte: "Kryon, miten sisälläni voi olla jotain, mitä en oikeasti tunne?" Vastaukseni taas kerran on, ettei DNA:nne toimi vielä täydellä kapasiteetilla ja että tämä on aiheena. Tietoisuuttanne ei ole vielä synkronoitu todellisuuteen, missä tietynlaiset asiat toimivat kehossanne. Mutta nämä oivallukset tulevat teille lopulta ja ihmisen uudelleenkalibrointiin sisältyy kehittynyt Henki sisällänne, ja puhumme vähän enemmän siitä tässä kanavoinnissa.

Määritelläänpä ensin "luontainen". Mystisestä tekee niin mystisen se, ettei se ole aivotoiminto. Se on kenties myös yksi ainoista kehojärjestelmistä, mikä ei ole keskitetty. Tätä teidän on vaikea kuvitella. Tätä järjestelmää ei ole löydetty, joten sitä ei ole vielä myöskään määritelty lääketieteessä. Kuitenkin se nähdään uudestaan ja uudestaan.

Sitä on erittäin vaikea selittää, mitä teillä on DNA:ssa. Kehonne kaikki triljoonat DNA-molekyylit kommunikoivat toistensa kanssa koko ajan. Näin on oltava, jos ajatellaan, mitä DNA tekee. Miten kehonne tietää, millaista solua se tarvitsee ja missä se tarvitsee sitä? Luontainen on vastuussa kaikesta tästä syntyessänne. Voitaisiin sanoa, että DNA on todellisuudessa esoteerinen keskusvalvonta. Se on kenttä triljoonien DNA-osien ympärillä ja se tietää itsensä yhdeksi entiteetiksi. Koko DNA toimii yhteä järjestelmänä tämän kentän avulla ja tuota yhtä järjestelmää kutsutaan "luontaiseksi". Voitaisiin siis sanoa, että se on yhdistelmä kehonne solujen DNA:sta, mikä nähdään yhtenä asiana, ja sitä kutsutaan "fiksuksi kehoksi", "luontaiseksi". Se on hajautettu. Kehossa ei ole yhtä elintä tai rauhasta, mikä on vastuussa luontaisesta. Kehon joka osa on mukana tässä fiksussa kehojärjestelmässä.

Niin vaikeasti tavoitettava kuin se onkin, osaatte löytää kehoratkaisuja luontaisen kautta ja teette usein lihastestausta, kinesiologiaa. On monia tapoja – kinesioteippi, kehokieli, dekoodaus ja muita. Kaikki nämä järjestelmät antavat teille sellaista, mitä kutsuisimme "fiksuksi kehopalauteeksi". Tätä tehdään hyvin onnistuneesti sen selvittämiseksi, mitä fiksu keho haluaa kertoa teille. Ne jotka käyttävät näitä prosesseja, tietävät ehdottomasti puhuvansa kehon "fiksulle kentälle". Tämä kenttä edustaa koko DNA:ta – ei mitään elintä tai rauhasta tai aivoja.

Luontainen on fiksu varajärjestelmä

Ensimmäiseksi haluamme kertoa teille luontaisesta sen, että se on kehonlaajuinen järjestelmä, mikä tietää enemmän, kuin hermo- tai aivojärjestelmänne voisi koskaan tietää. Luontainen on kaikkialla. Se on varpaankynnessänne ja hiuksissanne. Luontainen on kaikkialla, missä DNA on – joka muodossa missä DNA on. Se on ainutlaatuinen ja se on "sinä".

No niin, olemme kertoneet teille, että lääketiede on nähnyt tämän uudestaan ja uudestaan, mutta se ei ymmärrä sitä. Annetaanpa teille esimerkki. Kun ihmisen selkäydin on katkennut onnettomuudessa, se on katkennut ikuisuudeksi. Olemme puhuneet teille tästä aiemmin ja sanoimme teille: "Eikö ole outoa, etteivät selkäydinhermot yhdisty uudestaan ja kasva takaisin?" Kaikki muu kehossa on ohjelmoitu uudistumaan, kuitenkaan tämän alueen solut eivät uudistu hyvin. Katkennut raaja osaa tehdä sen, mutta selkäytimen hermot eivät yhdisty uudestaan. Olemme kertoneet teille, että tulee aika, jolloin näin tapahtuu, ja tämä on osa sitä kehittynyttä ihmistä, joka on tulossa. Mutta puhutaanpa siitä, miten tilanne on nyt.

Kuvitelkaa tämä. Sanotaan, että tunnette tai olette nähneet alaraajahalvaantuneen. Tässä on mies tai nainen tuolissa, joka pystyy liikuttamaan vain päätään. Onko teistä siinä järkeä, että useimmat liikkumisen sallivat hermot ovat katkenneet selkäytimessä, mutta kuitenkin ne asiat kehossa, jotka riippuvat aivojen katkenneista signaaleista, jatkavat toimintaansa? Sydänlihas jatkaa sykkimistä, vaikka teille kerrotaan, että sydämen tahdistus lähetetään aivoista, jotta signaalien malli on oikea.

Tieteellä on vastaus tähän sydämen osalta (alla), kuitenkin myös ruuansulatus jatkuu, lisääntyminen jatkuu ja suurin osa kehotoiminnoista kaulan alapuolella jatkuu. Kuitenkaan aivot eivät lähetä enää signaaleja. Miten se selitetään? Lääketieteellä on itse asiassa melko hyvä selitys sydämen osalta, koska sitä nähdään koko ajan. Teille kerrotaan, että sydän voi olla autonominen, että se saa itsensä sykkimään sinussolmukkeen erityissolujen avulla. Tämä on se kuvaus luontaisesta! Se näkee myös merkittävän varajärjestelmän toiminnassa.

DNA-kentän varajärjestelmä pitää teidät hengissä. Kehon DNA-kenttä itse asiassa yhdistyy aivoihin ja signaaleja lähetetään kvanttisesti [johdottomasti]. Sinussolmuke on hermoantenni, joka jatkaa aivolähetysten noukkimista tämän kentän kautta. Se on niin hyvä tässä, että vaikka aivot olisivat kuolleet, se muistaa mallin jonkin aikaa kuin varaparisto. Tämä on luontaisen voimaa.

Muistakaa, että kvantti-DNA-kenttä on yhteydessä koko kehoon koko ajan, silloinkin kun selkäydin on katkennut. Aivot jatkavat signaalien lähettämistä, DNA-kenttä vastaanottaa ne ja lähettää sydänlihaksille, ruuansulatusprosessille – kaikelle paitsi noille lihaksille muilla alueilla. Pyydän teitä katsomaan huolellisesti tätä kehon omituisuutta selkäydinvamman avulla ja tiedätte minun olevan oikeassa. Teillä on siis reaalimaailman todiste tästä ilmiöstä.

Luontainen, fiksu keho, pitää teidät hengissä, vaikka johdot aivoihin ovat katkenneet. Luontainen on fiksu, paljon fiksumpi kuin se, mitä kutsutaan selviytymiselimeksi eli aivoiksi. Aivot ovat massiivinen selviytymis- ja olemassaolotietokone. Ne antavat teille kyvyn olla täällä, mutta ne eivät ole kovin fiksut. Ne eivät osaa edes kertoa, onko teillä jonkin kamala sairaus veressä. Mutta luontainen osaa.

Luontaisen erikoisuus

Teidän on aika ajatella DNA:tanne yhtenä asiana, ei triljoonina asioina. Tiede ei myöskään tunnusta, että DNA osaa kommunikoida itsensä kanssa. Kuitenkin sen täytyy, jotta kehonne voi lajitella asioita niin, kuin se tekee. Opetuksemme kauneus on tässä: aineellinen ruumis, mitä aivot kontrolloivat, alkaa rakentaa siltaa luontaiseen. Tämä silta tulee intuition kautta ja lopulta saa aikaan ajan, jolloin olette itse lääketieteellisesti intuitiivinen! Ette ainoastaan tiedä, mitä kehossanne tapahtuu, vaan teillä on myös paljon parempi ymmärrys akaasianne energiasta.

Luontaisella on omanlaisensa ohjelmointi. Se on ohjelmoitu sellaiseen, mikä teidän pitäisi tietää, koska tämän uuden energian myötä on aika kirjoittaa uudelleen tuo ohjelma.

Selviytymisohjelmointi

Siinä missä ihmisaivot on ohjelmoitu ruumiin selviytymiseen, luontainen on ohjelmoitu henkiseen selviytymiseen. Saatatte kysyä: "Mikä ero siinä on?" Ruumiillinen selviytyminen on kykynne päästä karkuun jahtaavaa tiikeriä ja löytää ruokaa ja suojaa. Se antaa teille logiikan selvittää tällaisia asioita ja pysyä hengissä. Henkinen selviytyminen on hyvin eri asia ja se on hyvin esoteerista. Se on paljon laajempaa selviytymistä. Se työntää ihmistä henkiseen kasvuun ja antaa DNA:llenne korkeamman toimintatason. Selitetäänpä.

Luontainen tietää sen, mitä muinaiset tiesivät. Se tuntee suuren suunnitelman – muistakaa, että se on yhteydessä korkeampaan itseen. Se tietää, miten kauan aikaa ihmiskunnalla on tällä planeetalla, ennen kuin se ei enää pysty tekemään päätöstä planetaarisesta valmistumisesta. Luontainen tietää sen, DNA:nne tietää sen. Mikä on luontaisen päätoimintaohje? Se on tehdä kaikki voitavansa teidän hyväksenne, antaa teille monia tilaisuuksia vapaaseen valintaan, sallia heräämisen tapahtuminen ja sallia siksi ihmiskunnan ylittää selviytymissilta ja siirtyä ylösnousseeseen planeettastatukseen. Tämä on päätoimintaohje.

Henkinen selviytyminen edustaa maapallon evoluutiopotentiaalia ja kaikki on suunniteltu sen ympärille. Luontainen on suunniteltu työntämään teitä vapaan valinnan järjestelmässä kaikin mahdollisin tavoin henkiseen tiedostamiseen. Sitä varten luontainen on. Näettekö suuren suunnitelman tässä kaikessa? Teillä on sisäänrakennettu opastusjärjestelmä, mikä auttaa teitä luovimaan omaa potentiaalianne.

Tässä prosessissa luontainen myös ylittää sillan ruumiin kemiaan hyvin eri tavoin. Luontainen vastaa spontaanista remissiosta. Nyt tiedätte, mistä se tulee. Luulitteko oikeasti sen tulevan aivoista? Miten ihminen voi saada jonkun sairauden häviämään yhdessä yössä? Miten on mahdollista, että ruumis pystyy puhdistumaan sellaisesta epätasapainosta yhdessä yössä? Miten kudos voi kasvaa hyvin nopeutuneella tahdilla ja saada aikaan parantumisen melkein yhdessä yössä? Olen juuri antanut teille asioita, joita sairaaloissa on nähty uudestaan ja uudestaan. Niitä ollaan röntgenkuvattu ja ne vahvistettu ja kemiallisesti testattu. Sanotaan, ettei ole mitään tapaa, millä tämä voisi tapahtua normaalisti. Niille jotka eivät ole henkisiä, sen ei tarvitse olla ihme! Tiedemielisille se jää selittämättömäksi. Tämän kauneus on, että se on todellakin selitettävissä. Se on luontaisen ihme. Oma kehonne pitää teidät hengissä. Se on syvällinen ja taianomainen varajärjestelmä.

Tämä on voima, mikä teillä on. Kun luontainen alkaa lopultakin rakentaa siltaa ruumiilliseen itseen, tänä päivänä tuntemanne ihmisolento häviää. Sillä joka ottaa sen paikan, on paljon pidempi elämä, se pystyy korjaamaan itsensä ja kasvattamaan myös raajoja takaisin. Tällaiseksi se suunniteltiin, rakkaat ystävät, ja tässä pitäisi alkaa olla järkeä teistä.

Luontaisen vanhan energian ohjelmointi

Nyt kun tiedätte, mikä luontainen on, puhutaanpa luontaisen ohjelmoinnista menneisyydessä. Kryonin ensimmäisessä kirjassa [1993] puhuin jostain, mistä luontainen vastaa. Sanoin: "On aika luopua karmastanne." Karma on energiaa, mitä kannatte mukananne tuloksena entisen elämän kokemuksista ja mikä vedetään verhon läpi reinkarnaatiokehoon. Se on keskeneräisten asioiden energiaa. Sitä karma on. Se on todellista ja sitä tarvittiin vanhemmassa energiassa.

Se on DNA:ssa ja luontainen hallitsee sitä. Niinpä puhuessani teille karmastanne luopumisesta, kerroin, että teidän täytyy puhua kehollenne ja soluillenne. Kun teette sen, sanotte: "Olen valmis menneisyyden energian osalta. Luovun vanhasta karmastani. Siirryn eteenpäin." Nämä ovat ensimmäisiä ohjeita, joita koskaan olette saaneet siitä prosessista, mikä ylittää sillan ruumiillisesta itsestä luontaiseen. Kehotimme teitä käyttämään puhdasta aikomusta.

Solumuutos ei ole automaattinen

Puhdas aikomus puhuu soluillenne tavalla, mikä on niin puhdas, että keho näkee sen totuutena ja toimii sen mukaan. Näin karmasta luovutaan. Se näkee teidät pomona, kuten pitäisikin, ja se toimii. Nyt haluan teidän näkevän, mitä ei todettu tuolloin vuosia sitten ja mikä on nyt aika paljastaa. Haluan tässä olevan järkeä teistä, joten esitämme ensin sen logiikan.

Mikä tahansa ohjelmointi kehossa on, vapaa valinta hallitsee sitä täysin. Teillä on vaihtoehtona totella aivojenne selviytymisohjeita tai sitten ei. Teillä on vapaa vaihtoehto uskoa, että tämä viesti on totta tai sitten ei. Siksi esoteeriset valinnat tässä uudessa energiassa eivät tule automaattisesti kehostanne. Vapaa valinta merkitsee, että teitä vaaditaan käyttämään jumalaista tietoisuuttanne ohjataksenne luontaisen siirtymään uuteen energiaan. Onko siinä järkeä teistä, että kun tulette uuteen energiaan vanhana sieluna, missä karmaa ei enää tarvita, luontainen luopuisi siitä itsestään? Vastaus on "ei". Luontainen odottaa ohjeita eikä teidän tietoisuusmuutostanne ole ohjelmoitu DNA:han. Tästä vapaasta valinnassa on kyse.

Kuunnelkaa nyt, sillä tämä on päivän opetus. Niin fiksu kuin luontainen onkin, se jatkaa entiseen malliin, kunnes se saa uudet ohjeet. Teidän täytyy uudelleenohjelmoida luontainen, koska sillä on vanhan energian ennakkoasenne. Se on työskennellyt kanssanne samalla tavalla niin kauan, kuin olette olleet ihminen. Se suunniteltiin tekemään tietyt asiat tietyllä tavalla ja on aika muuttaa tämä. Tietoisuutenne on avain tämän muuttamiseen. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Vapaata valintaanne tarvitaan ohjelmoimaan "luontaisen ohjeet", kuten kutsun niitä. Niinpä karmastanne luopuminen oli ensimmäinen uuden energian ohje, jonka annoin teille, ja nyt tulee toinen ohje.

Ohjelmoikaa uudestaan luontainen kehossanne nyt! Tämä uudelleenohjelmointi tapahtuu vapaan tahdon tietoisella aikomuksella eikä se ole vaikeaa. Tietoisuutenne on puhtaan aikomuksen myötä kehomuutoksen kuningas. Olette aina tienneet, että voitte muuttaa kemiaanne ja parantaa kehonne, joten luontaiselle puhuminen on avain. Nyt siitä tulee monimutkaisempaa. Kerron hetken kuluttua teille, mikä tuo vanha ohjelma on.

Teidän voimanne

Näin homma toimii: teidän täytyy puhua luontaiselle parhaana ystävänänne, niin kuin puhuisitte edessänne istuvalle ihmiselle. Ajatelkaa, että käytte keskustelua parhaan ystävänne kanssa. Toistaisitteko silloin vain asioita uudestaan ja uudestaan? Vastaus on "ei". Sen sijaan olette vakuuttunut hyvän ystävän älykkyydestä kuunnella ja ymmärtää. Teidän täytyy olla vakuuttunut myös luontaisen osalta. Luontainen on fiksu kehonne ja teidän on aika ohjelmoida uudelleen se, mitä se pitää henkisenä selviytymisenänne. Tämä johtuu siitä, ettei luontainen ole ylittänyt tuota energiamerkkiä kanssanne. Tietoisuutenne on astunut tähän uuteen energiaan, mutta ei vanha ja alkuperäinen solurakenteenne. Rakkaat ystävät, uudelleenkalibrointi ei ole automaattista.

Vanha sielu, sinun pitäisi ymmärtää muutama asia. Onko sinusta mielenkiintoista, että luontainen tietää kaiken entisistä elämistäsi, mutta sinä et? Miten tämä pätee tehokkaaseen järjestelmään? Haluaisitko tietää enemmän? Mikä energia sinulla on ollut jossain entisessä elämässä, minkä olet ansainnut ja mitä voisit käyttää taas tänä päivänä? Olemme puhuneet tästä. Akaasiaa louhitaan tietoisuuden vapaan valinnan ja luontaisellesi puhumisen avulla. Lihastestaus, kinesioteippi, kehokieli, affirmaatiot, dekoodaus – mitä tahansa voitte tehdä kiertääksenne ihmisaivojen "ruumislogiikan", se muodostaa työn luontaisen kanssa. Teidän täytyy ajatella eri tavalla todellisuudessanne oivaltaaksenne täysin tämän potentiaalin. Olette tottuneet määrään, toistoon ja muihin lineaarisiin käsitteisiin, jotta voitte muuttaa asioita sisällänne. Ei enää.

Puhutaanpa nyt sitten siitä, mikä teidän täytyy ohjelmoida uudelleen ja mikä on luontaisen suurin ongelma.

Kehonne uudelleenohjelmointi

Numero yksi: luopukaa karmastanne. Sanomme taas, että se on numero yksi. Rakkaat ystävät, mikä jatkuvasti työntää teidät ympäri, mikä on persoonanne Akilleen kantapää? Mitä sellaista on, mitä ette kerta kaikkiaan ymmärrä? Kerron teille, että se on menneisyyden energia eikä sitä tarvita tulevaisuudessa. Hankkiutukaa eroon siitä. Luontainen tekee sen, mitä käskette. Jos se näkee jonkin henkisenä logiikkana, se tekee yhteistyötä, koska luontainen kuuntelee rinnallanne tätä kanavaa! Se tietää sen, mitä te tiedätte, ja te olette tietoisuuslaukaisin oman luontaisenne muuttamiseen.

Numero kaksi: muuttakaa luontaisen päätoimintaohje. Mitä sellaista luontainen on rakennettu tekemään, missä ei ole lainkaan järkeä? Aion kertoa teille nyt ja se on yksi suurimmista paljastuksista tähän päivään mennessä. Rakkaat ystävät, on järjestelmä, mitä kutsutaan "reinkarnaatioksi", ja se on tällä hetkellä henkisen kehityksen moottori planeetalla. Esimerkiksi elätte elämän, opitte tiettyjä asioita ja sitten kuolette. Synnytte uudelleen planeetalle ja DNA:ssanne ja akaasiassa on se viisaus, mitä toitte entisestä elämästä. Jokainen elämä antaa teille lisää viisautta ja teillä on vapaa valinta käyttää sitä tai olla käyttämättä. Mutta se tulee mukananne syntymässä uutena potentiaalina.

Vanhalla sielulla on paljon esoteerisempaa viisautta kuin uudella sielulla. Ymmärrättekö tähän saakka? Sinulle vanhana sieluna kaikki on tuttua juttua. Oletko nähnyt planeetan tulokkaita? He eivät saa tolkkua mistään! Jokainen elämä rakentaa viisauskirjastoa. Kun istut tuolilla tänään, tiedät olevasi vanha sielu. Arvaapa nyt, mitä luontainen tekee sillä?

Luontaisen vanha ohjelma

Tätä luontainen on opetettu tekemään ja sitä vanha järjestelmä vaati. Oletteko valmiita? Kuolema. Voidaksenne valmistua, poimia viisauden ja siirtyä henkisesti korkeampaan tietoisuuteen seuraavassa elämässä, tarvitsette lyhyen ja tuottoisan elämän. Sitten reinkarnoidutte tuon viisauden kanssa. Mitä nopeampia oppimiskierrot ovat, sitä parempi mahdollisuus planeetalla on herätä korkeampaan värähtelyyn – henkiseen evoluutioon. Alatteko nähdä, mihin tämä on menossa? Luontainen antaa teille suunnitelman mukaisesti lyhyitä elämiä! Mikä järjestelmä! Teidän on tärkeää nähdä tämän järkevyys. Vanhemmassa tietoisuudessa tästä tuli valaistumismoottori. Vanhojen sielujen kierrätys oli avain. Antaa niiden saada kokemuksia ja viisautta. Kierrätetään ne sitten takaisin planeetalle, jotta tuota viisautta voidaan käyttää.

On tärkeää muistaa, ettei vanha energia sallinut todellisuudessa planeettaverkon käyttää nykyelämän viisautta. Tämä saavutettiin vain uudestisyntymän avulla ja DNA:sta, mikä toimi noin 1/3:lla potentiaalistaan.

Yhtäkkiä 2012 ohititte merkin [mitä mitataan päiväntasausten prekessiolla] ja olette tulleet tietoisuuspaikkaan, mistä kaikki muinaisprofetiat kertoivat. Rakkaat ystävät, tästä syystä olen täällä! Teillä on ensimmäistä kertaa kyky tehdä se, minkä näimme mahdolliseksi 25 vuotta sitten, kun saavuin. DNA:nne alkaa kehittyä.

Haluan kaikkien teidän alkavan kertoa luontaiselle, ettei teidän tarvitse enää mennä kuolemasiirtymän läpi välittääksenne eteenpäin sitä viisautta, mitä teillä on. Nyt on uusi prosessi ja se on erilainen kuin mikään, mitä teillä on ollut menneisyydessä. Ainoastaan nykyviisauttanne ei voi välittää planeetan verkkoihin tänä päivänä, vaan myös kaikkea sitä mitä olette oppineet alusta saakka, voidaan käyttää. Koko akaasiseen viisauteenne ja oppimiseenne voi yhtäkkiä päästä maaenergian reaaliajassa.

Teidän ei tarvitse reinkarnoitua enää nopeasti. Sen sijaan voitte tehdä sen jäämällä tänne, kun DNA:nne tehokkuus alkaa lisääntyä. Siihen mennessä kun saatte 36% (laske numerologia) käyttöön, prosessi on valmis. Teillä on silloin kyky jäädä – hyvin pitkäksi aikaa! Rakkaat ystävät, luontainen ei tiedä tätä. Tuhansia vuosia se on edistänyt tämän planeetan henkistä kasvupotentiaalia antamalla lyhyitä elämiä. Luontaisen täytyy tietää tämä ja teidän pitää kertoa se sille. Pidemmät elämät ovat avain planeetan evoluutioon!

Eikö siinä ole loogista järkeä, rakkaat ystävät, että voisitte saada aikaan enemmän tällä planeetalla, jos teidän ei tarvitsisi syntyä uudestaan ja kasvaa taas aikuiseksi? Jääkää!

Täällä maapallolla on monia, jotka sanovat: "Tämä on typerää. Synnytään yhdenlaisena ja pysytään sellaisena." Mutta tämä on pelkästään vanhaa, traditionaalista ajattelua. Voitte ohjelmoida melkein kaiken kehossanne! Monet teistä tietävät, että olette muuttaneet koko persoonallisuutenne, kenties myös ihmisluontonne! Olette muuttaneet myös ruumiillisen rakenteenne. Lukijoissa on niitä, jotka ovat lakanneet ikääntymästä, ja siitä tässä on kyse – todisteesta, että nämä asiat ovat totta.

Avain tänä päivänä tuntemanne ikääntymisprosessin pysäyttämiseen on luontaisen uudelleenohjelmointi. Keho on suunniteltu vanhentamaan teitä, myös terveen maalaisjärjen vastaisesti! Solukehonne suunniteltiin uudistumaan eikä se tee sitä hyvin. Ymmärrättekö? Luontaisen tehtävä on muuttaa tämä, mutta se tarvitsee sen tekemiseen signaalin. Tämä on vapaa valinta ja te olette ainoa, joka voi tehdä sen – ei joku terapeutti tai parantaja tai kanavoija. Teidän täytyy oppia kommunikoimaan luontaisen kanssa.

Sanokaa luontaiselle: "Minun ei tarvitse enää kuolla saadakseni aikaan henkistä kasvua." Voitte tehdä tämän melkein miten tahansa haluatte. Oppikaa muodostamaan affirmaatioita, jotka ovat positiivisia. Pääskää kosketukseen kehon kanssa millä tahansa prosessilla, mikä tulee eteenne. Olette valmis kommunikoimaan fiksun kehon kanssa.

Tämän kauneus on seuraava: teidän ei tarvitse vakuuttaa luontaista mistään. Se tietää! Se on odottanut tätä päätöstä! Heti kun se näkee kehityksen, mitä tietoisuudessanne on tehty, se on sovittu juttu. Kuulitteko tämän? Luontainen tietää, kuka olette! Onhan se fiksu keho. Mutta se ei tiedä, ennen kuin teette päätöksen.

Luontainen on valmis tekemään yhteistyötä heti, kun se näkee uuden ja kehittyneen henkisen evoluution väylän. Tämän tuloksena on, että voitte elää paljon pidempään. Jotkut sanovat: "En ole varma, haluanko sitä!" Jos sanotte näin, niin ostatte sen vanhan ajattelumallin, että ikä on yhtä kuin terveysongelmia. Sen ei tarvitse olla! Niinpä tämä on seuraava asia: pysykää terveenä, kun ette vanhene. [Kryon hymyilee] Nuortuminen ei ole monimutkaista! Onko mahdollista, että se on täynnä rakkautta? Kyllä. Onko se uutta? Kyllä. Se on myös riittävän fiksua toimiakseen hyvin.

Rakkaat ystävät, annoin teille juuri ominaisuuden, mitä en ole koskaan voinut antaa ihmisille, ja kuulitte siitä ensimmäistä kertaa tänä iltana. Jotta tämä informaatio voitiin antaa, teidän oli kuljettava 2012-energian halki, vuoden 2013 kautta, vuoteen 2014. Teidän on aika tietää totuus. Kontrolloitte hyvin monia asioita enemmän, kuin teille on opetettu. Näin voimakkaita te olette. Tulette näkemään sen ja sitten uskotte. Olette kaikki ainutlaatuisia ettekä te kaikki pysty herättämään luontaista samalla voimalla. Tämä johtuu siitä, että olette kaikki yksilöjä ainutlaatuisella henkisellä polulla. Rakkaat ystävät, tiedän, keitä olette!

Tämän planeetan vanhat sielut, herätkää! Herätkää uuteen prosessiin ja uudenlaiseen elämään. Voitte tuplata elämänkaarenne ja enemmän! Älkää pelätkö sitä, mitä näette ympärillänne. On niitä, jotka eivät ole miltään osin samaa mieltä tästä, ja tuloksena on, etteivät he pysty tekemään sitä. He eivät ymmärrä sitä. Kun te ette hitaasti vanhene yhtä paljon, teidän ja heidän välisensä eroavuudet itse asiassa voivat pelottaa heitä. Niin ei ole ikuisesti, koska tulee aika, jolloin koko ihmiskunta tietää tämän illan opetukseni olevan totta.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.12.2014 Newport, Kalifornia - TULEVAISUUDEN ENERGIA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 18.02.2015 13:27

TULEVAISUUDEN ENERGIA



Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

7.12.2014 Newport, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Kryon antaa enemmän ja enemmän siitä, mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan. Olemmeko siirtymässä uuteen ja vaaralliseen avaruuden osaan, kun aurinkokuntamme kulkee ympäri galaksia? Kehittyykö solurakenteemme? Mitä muutoksia akaasisessa muistissamme tapahtuu? Miksi nyt? Kaikista näistä asioista kerrotaan viittauksena uuteen henkiseen kehitykseemme.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Newportissa 7.12.2014.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Tämä kanavointi on täynnä informaatiota, kuten usein on, mutta annamme myös jotain muuta. Olemme tulossa kalenterivuotenne 2014 loppuun. Se on normaalisti pohdiskeluaikaa ja haluamme generoida tähän huoneeseen onnitteluenergiaa ympärillänne olevan seurueen kanssa.



Haluan teidän istuvan ja paistattelevan kunnioituksessa ja haluaisin, että seuraavina hetkiä yrittäisitte irrottautua niistä ongelmista ja asioista, joiden kanssa tulitte. Kun istutte siinä, niin jos teillä on kipua kehossanne, irrottautukaa siitä. Jos teillä on tuskaa sydämessänne, irrottautukaa siitä. Ymmärrämme, että olette aineellisesti sitä, mitä olette, ja teidän täytyy käydä läpi se, mitä käytte läpi, mutta teillä on voima irrottautua siitä hetkeksi – muutamaksi seuraavaksi hetkeksi.



Riippumatta siitä, mikä viesti seuraa tai mitä sanotaan, huoneeseen leviää toinen energia. Se leijuu yllänne, katselee teitä, muistaa teidät, on kiitollinen teille ja tuntee teidät. Myös aloittaessamme informaation pyydämme, että viestien moninkertaisuus tunnetaan ja ymmärretään ja siitä nautitaan täysin näinä hetkinä.



--------



Soluevoluution lähtökohta



Jos kuuntelet tai luet tätä etkä ole tässä fyysisessä tapaamisessa, meidän täytyy tarkastella jotain – lähtökohtaa. On joitain tiedemiehiä ja tutkijoita, jotka uskovat, että ihmisaivot sisältävät kaiken, mitä ikinä voi sisältää. Se tarkoittaa, että ne sisältävät nerouden, älykkyyden, fysiikan ylittävän ilmentämisen ja kaikkien ihmissolujen isännyyden. Mutta nuo ominaisuudet on suljettu pois ja jotenkin kemiasta ja ihmisaivojen moniulotteisesta energiasta johtuen on "energia-asento", mikä pitää ne lukittuna. Uskotaan, että kenties oikeaan aikaan tulee tiettyjä energioita avaamaan ne. Tämä on teoria – että ihmiset ovat täydellisiä, kehittyneitä ja valmiita kaikkeen.



Tuo teoria on vastakkain toisen teorian kanssa, mikä sanoo, että ihmisaivot eivät ole täydelliset, vaan jatkuvan ja tulevaisuuden soluevoluution tuote. Se sanoo, että te ette ole fiksumpi kuin kehon koko kyky olla fiksu. Kehossa ei ole mitään sen yli, mitä voidaan nähdä, ja kasvatatte soluja luodaksenne lopulta kehittyneemmän ihmisen. Kerron teille, että näistä kahdesta teoriasta ensin mainittu on täsmällinen. Evoluutio tästä eteenpäin perustuu energiaan, ei kemiaan ja se avaa kätketyn viisauden ja solutehokkuuden – jonkin mikä on jo sisäänrakennettuna.



Joskus todisteita tästä lähtökohdasta tulee kummallisilla tavoilla, rakkaat ystävät, ja näette sitä ettekä tiedä, mitä ajatella siitä. Aivovamma laukaisee akaasisen muistamisen ja taitelija ilmestyy välittömästi sinne, missä tuo ihminen ei koskaan ennen ollut taiteilija. Joskus jotain tapahtuu, isku päähän, rähähdys kenties ja neroutta tulee sinne, missä sellaista ei ennen ollut. Nämä ovat pieniä todisteitanne siitä, että kenties ensin mainittu teoria on ehdottomasti totta – se mikä sanoo: "Sisälläsi kaikki odottaa esiintulemista."



Katsokaa spontaania remissiota, sillä se on arvoitus ja jotkut pitävät sitä ihmeenä. Miten keho voisi mitenkään hetkessä parantua jostain pahimmasta epätasapainosta ja sairaudesta, minkä ihmiskunta tietää? Kuitenkin sitä tapahtuu toistuvasti. Niinpä tullaan alueelle, mitä olemme opettaneet – henkiseen logiikkaan. Katsokaa, mitä olen sanonut aiemmin: vanha energia mitä tällä planeetalla on nyt, on lukinnut DNA:nne noin 33-34 prosenttiin. Pitkäikäisillä ja viisailla mestareilla jotka kulkivat tällä planeetalla, se oli 80-90 prosenttia. Kaikki mitä he tekivät, oli osoittamaan teille, mitä te voisitte tehdä. Olemme opettaneet tätä uudestaan ja uudestaan. Olkoon tämä lähtökohta, mistä aloitamme.



Sen fysiikka – katsaus



Nyt vähän fysiikkaa ja kutsun sitä "henkiseksi fysiikaksi", joten se ei ole liian monimutkaista. Annoimme teille 1993 kirjan nimeltään "Lopun ajat". Tässä kirjassa teimme jotain toteamuksia. Puhuimme maapallon magneettiverkosta ja kerroimme teille, että se täytyi olla, jotta ihmiselämää oli olemassa – ja se täytyy. Tuolloin tiede ei ollut samaa mieltä, mutta nyt monet näkevät sen. Annoimme teille myös sen esoteerisen osan, mitä kumppanini kutsuu "huuhaa-osaksi". DNA:nne, moniulotteinen molekyyli, sisältää kaiken, mitä universumi tietää. Se kantaa akaasista tiedostoanne, kaikkia elämiänne, koko henkistä tarkoitustanne, henkistä olemustanne ja karmaanne. Kaikki se on DNA:ssanne. Tätä ei koskaan todisteta, koska se on henkinen ominaisuus. DNA luo kentän ja sitä kutsutaan "merkabaksi" (hepreankielinen sana).



Kerroimme myös, että maapallon magneettiverkko, moniulotteinen energia, siirtää tiettyjä asioita DNA:hanne päivittäin. Verkosta tulee silloin merkittävä energian siirtojärjestelmä. Tämän olisi pitänyt "yhdistää pisteet" niillä, jotka kiinnittävät huomiota – sillä jos verkko muuttuu, rakkaat ystävät, tekin muututte. Kerroin teille, että tuo verkko muuttuisi 10 vuodessa enemmän, kuin se oli muuttunut 100 vuodessa, ja se muuttui. Voitte mitata magneettiverkkonne liikettä kompassilla. Se muuttui vuosina 1993-2002 enemmän kuin minään muuna aikana ihmisen nykyhistoriassa. Sanoimme, että näin tapahtuisi, ja niin se oli. Verkkoryhmämme lähti 2002, kuten kerroimme teille.



Taaskin niiden jotka kiinnittävät huomiota, olisi pitänyt tietää, että jotain tapahtui. Kerroin teille myös noissa alkulähetyksissä, ettei teillä olisi Harmagedonia, eikä teillä ollut. Myös ettei olisi kolmatta maailmansotaa, eikä ollut. Kaikkien niiden profetioiden edessä, jotka kertoivat muuta, sanoimme teille, että ihmisillä oli mahdollisuus ohittaa merkkipaalu, selviytyä ja aloittaa uusi energia planeetalla. Kerroimme, että tämä olisi maailmanrauhan alku, ja tässä kohtaa olette tänä päivänä. Kaikki nuo vuodet sitten kerroimme teille siitä mahdollisuudesta, missä olette tänään – kuuntelemassa tätä viestiä ja kysymässä, mitä mahtaa olla seuraavaksi. Niinpä otsikoin kanavoinnin nyt: "Tulevaisuuden energia".



Tulevaisuuden energia



Viime viikolla annoin teille kanavoinnin siitä, mitä odottaa kolmena seuraavana vuonna. Tämä illan viesti puhuu teille energioista, joita ilmentyy sen jälkeen, joistain odotettavista muutoksista ja siitä, miksi niitä tapahtuu. Teidän ehkä kannattaa kuunnella tämä kanavointi useita kertoja yhdistelläksenne kaiken, sillä siinä on katsauksia ja uutta informaatiota.



Niinpä ennen kuin aloitamme, mitä olemme todenneet?



Numero yksi. Lukittuna ihmiskehoon DNA:n kautta on nerokkuus ja mestaruus, mikä toimii noin 34 %:sti.



Numero kaksi. Planeetan magneettikenttä saa kaiken liittymään DNA:han. Sillä on myös paljon tekemistä ns. ihmisluonnon kanssa, mitä haluatte ja mitä olette luoneet. Se näyttää paikalleen pysähtyneeltä, muuttumattomalta ja se on nähty "sellaisena kuin se on". Kutsumme sitä kuitenkin "väliaikaiseksi DNA-lukoksi". Nimittäin sitten kun ihmistietoisuus ja henkinen kypsyys alkaa muuttua seuraavina vuosina, DNA alkaa muuttua. Tämä ei liity mitenkään kemiaan, mutta kaikella tavalla siihen tallennettuun energiaan ja datan uudelleenkirjoittamiseen. Uudet energiat avaavat tietyt osat, jotka ovat olleet lukossa. Joistain niistä olen juuri kertonut teille tämän kanavoinnin alussa – asiat jotka ovat hämmentäviä parantumiseen ja akaasiaan liittyen.



Solmut ja nollat – tulevaisuuden energiat



Mennäänpä nyt askel pidemmälle. Kahtena viime vuotena olemme kertoneet teille solmujen ja nollien avaamisesta, planeetan aikakapseleista, jotka odottivat tätä uutta energiaa. Kerroimme, kuka laittoi ne sinne ja että itse luova lähde on vastuussa. Kerroimme, että ne ovat olleet siellä yli 100 000 vuotta ja odottaneet avautumista sitten, jos ohittaisitte merkkipaalun, ja te ohititte juuri. Ne avautuvat hitaasti ja olemme määritelleet ne ja sovittaneet muutamia pareja teille [www.kryon.com/nodes] (suomennettu nimellä "Maapallon solmut ja nollat"). Ne alkavat avautua.



Mitä ne tekevät? Kerromme teille. Ne kaatavat informaatiota magneetti-, kristalli- ja Gaia-verkkoon – kolmeen tämän planeetan aktiiviseen ihmistenväliseen verkkoon, niihin jotka ovat liittymä teidän ja tietoisuutenne välissä. Sinne niiden informaatio menee. Eikö olekin mielenkiintoista? Informaatio ei mene suoraan tietoisuuteenne, vaan se menee verkkoihin. Tämä sallii vapaan valinnan, sillä sitä ei laiteta teidän mieleenne. Se mitätöisi vapaan valinnan. Sen sijaan se laitetaan verkkoihin. Jokainen ihminen voi vapaasta valinnastaan sivuuttaa kaiken, mitä sanon, ja lähteä ulos tästä huoneesta. Hän voi sanoa: "Tuolissa istuva mies on huijari. Informaatio on naurettavaa, se on typerää!" Samaan aikaan tämän epäilijän vieressä istuva on sellainen, joka parantuu taianomaisesti tänään. Tässä on se ero. Vapaa valinta hyväksyä tai torjua asiat ympärillänne on avain yksilötietoisuuden kunnioittamiseen.



Avaruuden uusi lähestyvä energia



Jos voisitte nähdä moniulotteiset energiat ja kykenisitte astumaan etäämmälle katselemaan aurinkokuntaanne, kun se kiitää galaksin keskusta ympäri, näkisitte energianauhan, minkä kanssa parhaillaan risteätte. Voitaisiin sanoa, että aurinkokuntanne on ollut suojaavassa energiakuplassa siitä saakka, kun elämä alkoi tällä planeetalla. Tämä on astronominen mitta ja tiede tuntee sen. Sillä on myös nimi. Tämä ei ole siis esoteerista. Kun tämä kupla häviää ja siirrytte uudelle avaruusalueelle, tämä energianauha minkä kanssa nyt risteätte, on erilainen. Itse asiassa se edustaa korkeampaa energiaa ja jotkut saatavat kutsua sitä "säteilyksi".



Kun aurinkokuntanne liikkuu päättäväisesti siihen, se on ensimmäinen kerta, kun tämä on koskaan tapahtunut ihmisten ollessa maan päällä. Aurinkokunnaltanne vie miljoonia vuosia kiertää kerta keskuksen ympäri. Siksi te ette olleet täällä, kun tämä viimeksi tapahtui. Teidät on nyt vahvistettu tietoisuudella luomissiemenestä sisällänne ja tässä tulee tuo säteily, aivan aikataulun mukaisesti. Olemme sanoneet tämän aiemmin ja olemme kanavoineet tämän, sillä tämä ei ole uutta informaatiota, mutta yhdistämme nyt asiat.



Tämä säteily "sieppaa" ensimmäiseksi aurinkokuntanne suurimman kappaleen – auringon. Aurinko on ydinmoottori ja sillä on eniten energiaa järjestelmässänne. Uusi energia sieppaa aurinkonne ja välittömästi auringon energia alkaa muuttua. Aurinko ampuu sitten tämän uuden informaation aurinkotuulella (auringon heliosfääri) suoraan maapallolle. Magneettiverkkonne sieppaa sen välittömästi, sillä se sieppaa aina kaiken energian, mitä tulee heliosfääristä. Heliosfääri (auringon magneettiverkko) limittyy maan magneettiverkon kanssa ja informaatiosiirto on täydellistä ns. induktanssin avulla. Nyt se on teidän magneettiverkossanne. Muistakaa meidän opettaneen teille, että jokainen magneettikenttänne ominaisuus siirretään DNA:hanne. Yhdistäkää pisteet 25 vuotta vanhasta viestistä: uusi energia vaikuttaa aurinkoon, aurinko antaa energiaa verkkoonne ja verkkonne antaa sen DNA:hanne. Teihin vaikutetaan.



[www.newscientist.com]



Uusi viesti avaruudesta



Minäpä kerron, mikä viesti kommunikoidaan: avatkaa 44 %:iin! Tämä on se viesti: ihmisrotu on ohittanut merkkipaalun ja se on valmis seuraavaan evoluutioaskeleeseen. Puhun vanhoista sieluista. Olette niitä, jotka saavat ensimmäisenä tämän viestin. Te ja jotkut "vanha sielu" –lapsenne alatte tuntea ja hyväksyä tämän!



Minäpä kerron tässä oppitunnissa tänään, että tämä avaaminen alkaa ensimmäiseksi luoda ns. akaasista tarkkuutta. Alatte muistaa ja jo on aikakin. Voitteko juhlia tätä? Jo on sen aikakin, että te ette syntyessänne ala alusta pimeässä ja tee kaikkea taas uudestaan. Sen sijaan muistatte!



Haluan puhua joillekin yksilöille, jotka kuuntelevat tätä ja ovat tässä huoneessa. Onko lapsenlapsillanne ollut rohkeutta kertoa teille, keitä he olivat ennen? Älkää nostako kättänne – tiedän, että olette täällä. He tuntevat sen ja he tietävät sen ja näiden pienokaisten suusta tulee syvällisintä informaatiota, mitä tämä planeetta on koskaan kuullut! He tietävät, keitä he olivat! Jotkut osoittavat teitä sormella ja sanovat: "Etkö muista? Olin äitisi toisessa elämässä?" Se on vähän hämmentävää, eikö vain?



Haluan teidän muistavan yhden inkarnoitumisen lähtökohdan, minkä olemme antaneet teille uudestaan ja uudestaan. Inkarnoidutte perheryhminä. Tähän on syynsä, joten siinä on lohtua ja iloa. Näin on, jotta teidän ei tarvitse oppia jokaisen ihmisen energiaa uudestaan joka kerta. Perheen energiat pysyvät yhdessä ja voitte saada enemmän aikaan tällä tavalla. Näillä asioilla on aina suotuisa syy. Elämän esoteerisen järjestelmän jokainen piirre on suotuisa – on kyse sitten verkoistanne tai reinkarnaatiosta. Kuulitteko? Se on kaunis järjestelmä, ei sattumanvarainen. Siinä ei ole kyse tuomitsemisesta, siinä ei ole kyse rangaistuksesta. Siinä on sen sijaan kyse Jumalan rakkaudesta teitä kohtaan ja kerron teille kohta, että energia muuttuu.



Akaasinen tarkkuus



Olemme siis todenneet, että olette siirtymässä tähän uuteen säteilyyn ja että se risteää auringon kanssa. Aurinko ampuu magneettikenttäänne sillä (aurinkotuulen avulla) ja magneettikenttä puhuu DNA:llenne. Yhtäkkiä on mahdollisuus, että osa DNA:tanne avataan. Akaasisen tarkkuuden avaaminen auttaa teitä muistamaan, kuka olette olleet. Tämän muistamisen myötä tulee energiaa – ei siitä, kuka olitte, vaan mitä teitte. En tarkoita fyysisesti, vaan tarkoitan henkisesti ja energeettisesti. Vanhoilla sieluilla on kokemusta. Kun katsotte lapsen silmiin, näette viisauden, mikä odottaa vain murtautumista ulos. Rakkaat ystävät, nämä lapset ovat erilaisia. He eivät käy läpi sitä, mitä te kävitte! Heillä on täysin uudet ongelmat ja suurin osa heidän ongelmistaan on yrittää navigoida niitä vanhoja ongelmia, joita luotte heille!



On jotain, mitä toimme esiin aiemmassa kanavoinnissa nimeltään "Viisaustekijä". Akaasinen tarkkuus aiheuttaa viisaustekijän. Elettyänne ihmiselämää uudestaan ja uudestaan alatte muistaa sen viisauden, mitä saitte entisten elämien aikana. Ette välttämättä muista, kuka olitte, vaan muistatte, että ylipäätään elitte ja mitä koitte. Kuvitelkaa lapsi, joka tulee planeetalle osaten lukea. Kuvitelkaa lapsi, joka tulee planeetalle tietäen, ettei mihinkään kuumaan kosketa. Mistä se tuli? Näette enemmän tätä ja "tuttu juttu" –tunnetta.



Akaasinen tarkkuus on entisten elämien kokemusten muistamista. Kun lapsi kasvaa, tuosta muistamisesta tulee puhdasta viisautta. Kun lapsi alkaa herätä ja käpylisäke avautuu, jotain muuta tapahtuu. Verkko alkaa puhua lapselle DNA:n kautta ja verkossa on myös se informaatio aikakapseleista, mistä puhuimme aiemmissa kanavoinneissa. Aikakapselit alkavat syöttää planeetalle lisää viisautta ja tietoa. Teidän ei tarvitse reinkarnoitua herätäksenne lisää! Akaasinen tarkkuus merkitsee, että ihmiset tietävät yhtäkkiä enemmän, kuin toiset lapset ovat tienneet aiemmin – paljon enemmän.



Pikaraide



Tämä on suunnitelma ja se on pikaraidejärjestelmä, planeetan ylösnousemuksen energiajärjestelmä. Sen käyttöönotto kestää kauan, rakkaat ystävät, mutta se alkaa nyt. Näette marginaalisia todisteita tämän alkamisesta 2015, 2016 ja 2017. Näette sitä hienovaraisesti monissa paikoissa. Näiden energioiden kypsyminen vie kauan aikaa eikä se kaikki tapahdu nopeasti ja välittömästi. Jotkut teistä ovat vakuuttuneita, että maailma on menossa pimeään paikkaan ja menette kaikki sen mukana. Tämä johtuu siitä, että te ette näe muutoksia sinä, mitä ne ovat, ettekä te ymmärrä, mitä oikeasti tapahtuu. Olemme sanoneet aiemmin, että kun säteillään paljon valoa pimeään paikkaan, aina pimeässä olleet asiat vastustavat. Tätä näette nyt ja tulette näkemään sitä lisää. Nämä synkät asiat olivat aina olemassa, mutta niillä ei vain ollut sitä valoa, mitä kohdistatte niihin nyt.



Tietoisuus Itsestä



Akaasinen tarkkuus luo viisautta ja tuo viisaus tulkitaan joksikin muuksi, mistä haluamme kertoa teille. Miten esitän tämän tapauksen? Silloin kun organismeista tulee monimutkaisempia, ne toimivat paremmin. Enemmän soluja yhdistyy, kommunikoi ja toimii paremmin. Kun kehityitte elämänvoimana, järjestelmistä tuli yksityiskohtaisempia ja kypsempiä. Päädyitte ihmiseksi, jolla oli viimein ns. tietoisuus. Tämä merkitsee, että tiesitte olevanne täällä. Annan teille pian uuden kanavoinnin, mikä selittää elämän evoluutiota maan päällä. Elämänsolut lisääntyvät, elävät ja kuluttavat energiaa, mitä ette ole nähneet vielä tieteessä.



Tietoisuus itsestä on henkisen älykkyyden yksi ensimmäisistä ominaisuuksista ja tässä olette sen kanssa. Tänä päivänä olette paljon, paljon korkeammalla kehityksessä kuin eläimet seuraavana alapuolellanne. Katsotte niiden silmiin ja näette tunteita ja rakkautta ja älykkyyttä, mutta ne eivät tiedä, keitä ne ovat, eivät oikeasti – eivät niin kuin te. Aivonne ovat parhaat planeetalla ja niin tapahtui, koska niistä tuli monimutkaisemmat ja järjestelmät toimivat yhdessä tavoilla, joita ette ole vielä selvittäneet.



No niin, miksi kerron teille tämän? Se johtuu siitä, että tämä perustotuus ei heijastu lainkaan yhteiskunnallisesti. Oletteko koskaan huomanneet, että mitä suurempi organisaatio, sitä toimimattomampi siitä tulee? Saanko korostaa teille, että tämä on aivan päinvastoin siihen verrattuna, mitä on tapahtunut ajan kuluessa solurakenteelle? Jotain puuttuu! Solut koordinoivat keskenään tavoilla, joita ette ole löytäneet vielä. Toinen tietää, mitä toinen tekee, ja tapahtuu kemiallinen ja sähköinen tasapainottuminen. Kaikki yrittävät tasapainottua yhdessä. Tämä on sellaisen järjestelmän kauneus, missä on yhtenäisyyttä ja johdonmukaisuutta. Se laittaa yhteen kaiken, jotta kaikilla on sama informaatio ja kaikki toimivat samaa älykästä tavoitetta kohti. Miten voidaan saada ihmiskehon triljoonat ja triljoonat solut toimimaan yhdessä, elämään pitkään, tekemään yhteistyötä ja tekemään parhaansa pysyäkseen elossa ja kuitenkin kun satoja ihmisiä laitetaan yhteen, homma lakkaa toimimasta?



Tiedätte minun olevan oikeassa. Mitä suurempi sosiaalinen organisaatio, sitä huonommin se toimii. Sitten päästään hallitukseen. Minun ei tarvitse kertoa teille. Näyttäisi joissain tapauksissa siltä, että organisaatio on itse asiassa typerä, koska liian monet yrittävät tehdä samaa asiaa. Mikä tässä kuvassa on pielessä? Minäpä näytän teille sen, koska se tulee muuttumaan.



Yhdistyvä tietoisuus



Tässä on uusi fraasi: yhdistyvä tietoisuus. Ihmisillä alkaa olla samanlaisia tietoisuuspiirteitä, mistä solunne nauttivat. He ovat yhteydessä. He alkavat tietää, mitä toinen ajattelee – ei henkilökohtaisesti tai yksityisesti, vaan älyllisesti ja yhteistyöllisesti. Terve maalaisjärki on oppaana. Havaitsette hyvin pian jotain, mitä ette uskoneet koskaan voivan tapahtua: suuret organisaatiot alkavat toimia paljon paremmin kuin ennen. Olemme puhuneet myös päivästä, jolloin voisi olla johtajatonta yhteistyötä. Tämä on kaikki osa sitä, rakas ystävä. Voitko kuvitella tilanteen, missä kukaan ei ole johdossa? Tämä voi tapahtua vain, jos kaikki yksilöt tietävät ongelmat yhdessä. Näetkö, mitä sanon?



Rakkaat ystävät, tämä on viisaustekijä. Voitteko kuvitella, miten tämä vaikuttaa kaikkeen? Aloitetaanpa yksinkertaisesti: suhteet, liiketoiminta yleensä, suuryritykset, politiikka ja hallitukset. Jos tietoisuus on fysiikkaa (kuten olen maininnut), se merkitsee, että viisaudella on ehdottomat fyysiset säännöt, ja tämä merkitsee, että se voidaan nähdä ja sen kanssa voidaan työskennellä.



Muistatteko sen säteilyn, mikä on tulossa suuntaanne aurinkokunnassa? Muistatteko, että se osuu magneettiverkkoon? Kaikki tämä alkaa avata DNA:tanne. Se avaa vain sen, mikä teillä on vapaa valinta hyväksyä, rakkaat ystävät. Sitä ei tapahdu teille, ellette anna lupaa siihen. Minun tehtäväni on kehottaa teitä tarkkailemaan sitä!



Tulette kaikki takaisin ja olen kertonut teille tämän. Riippumatta siitä, mitä väsynyt kehonne sanoo nyt, te palaatte. Kuvitelkaa nuori keho sen tiedon kera, mikä olette saaneet tällä kertaa, eikä teidän tarvitse tehdä samoja virheitä! Tulette uutena, hyvältä näyttävänä ja muistatte! Te ette jätä väliin tätä juhlaa, rakkaat ystävät. Joka kerta kun olen nähnyt teidät minun puolellani verhoa, tuskin jaksatte odottaa käymistä käsiksi siihen taas, erityisesti jos on jotain vapautusta tulossa. Olette taistelleet pitkään vanhaa energiaa vastaan, rakkaat ystävät. Miksi ette nauttisi siitä, mistä olette maksaneet ja minkä olette ansainneet? On enemmän.



Leikkikenttä, uudestaan



Kerroimme teille viime viikolla, että vertauskuva tästä kaikesta on lapset leikkikentällä. Muistatteko, millaista leikkikentällä oli? Muistatteko kiusaajat? Muistatteko vajavaisuuden tunteen tai kenties olitte kiusaaja? Toteutitte ehkä sen, mitä lapsen tietoisuudessanne oli, ja muut lapset tekivät samoin. Se oli selviytymistä ja teitte, mitä voitte, puolustaaksenne itseänne.



Mutta tämä muuttui, kun kasvoitte, ja nuorina aikuisena ette tehneet enää leikkikenttäasioita. Ette kiusanneet tai heittäneet kiviä tai nimitelleet. Nyt tiesitte paremmin, koska olitte kasvaneet ja olitte viisaampi. Ajatelkaa nyt ihmiskuntaa, joka ei ole päässyt koskaan pois leikkikentältä ennen tätä. Tässä uudessa, vuoden 2012 jälkeisessä energiassa teille on annettu ansaitsemanne kypsyystyökalut. Näette sivilisaation uusin silmin ja leikkikenttä alkaa hävitä. Viisaus alkaa hoksata sen.



Rakkaat ystävät, ette näe ihmiskunnan menevän tähän uuteen viisauteen niin kauan, kuin se on sotivia barbaareja. Muuten, sitä olette ainoastaan tehneet aioneita! Olette oppineet tappamaan toisianne – ja paremmin vuosien saatossa – ja yhtäkkiä tietoisuus muuttuu. Ihmiset alkavat oivaltaa laajamittaisesti, että "tämä ei ole sitä, mitä haluamme". Voi, uskokaa minua, sen myötä tulee jatkuvaa väittelyä, mutta hitaasti enemmistö saa tämän oivalluksen.



Oivallatte, että aivan kuten tosielämässä, jotkut kiusaajat eivät ole koskaan kasvaneet aikuiseksi ja pelaavat edelleen "leikkikentän säännöillä". Näette joitain heistä tällä hetkellä planeetalla. He rakastaisivat laittaa vanhan, pimeän energian takaisin siihen, missä se oli ennen vuotta 2012. He rakastaisivat saada teidät pelkäämään, mutta sitä ei tapahdu. Viisaus muuttuu.



Luontaisenne alkaa muuttua. Luontainen on fiksu kehoälykkyys (energia jonka kanssa kommunikoimiseksi teette lihastestausta). Silta ruumiin ja luontaisen väliltä puuttuu ja sitä aletaan rakentaa. Minäpä ilmaisen tämän yksinkertaisesti. Olette lopulta itse lääketieteellisesti intuitiivinen. Tiedätte, mitä tapahtuu kehonne joka elimessä ja rauhasessa – tiedätte, onko verenne tasapainossa! Eikö luulisi, että aivojenne pitäisi kertoa teille tämä? Luontaisenne tietää sen jo! Se yrittää aina tasapainottua ja ainoastaan tietoisuutenne jätetään ulkopuolelle! Kuulostaako tämä nykyjärjestelmä täydelliseltä teistä? Se ei toimi hyvin. Mutta sitten kun alatte toimia 44 %:ssa, tästä tulee totta. Tämä on vasta alkua, rakkaat ystävät.



Kuvitelkaa ihminen, joka tietäisi nämä asiat. Katsotte häntä ehkä sanoen, että hän on superihminen. Miten hänellä voi olla se? Tervetuloa tulevaisuuteen! Rauha maan päällä on vasta alkua ja se ole "helppo nakki", kuten kumppanini sanoisi, koska se tulee automaattisesti viisauden kera. Lakkasitte hakkaamasta toisianne leikkikentällä, kun teidän täytyi olla aikuinen. Kehititte kypsyyttä ja vähän tyylikkyyttä. Agendanne muuttui ja teidän täytyi tulla toimeen.



Tätä katselemme tälle planeetalle tulevan! Tämä on ennustuksemme. Se ei ole välitöntä, mutta se alkaa nyt. Annamme teille aakkoset siitä, miten tämä toimii, jotta se on todellista teille tapahtuessaan. Tämä selitys siksi, että ymmärrätte, ettei kyse ole jostain taikajuomasta, mikä pyyhkäisee maapallon yli ja saa aikaan rauhan. Ei ole. Sen moottori tulee DNA:stanne, viisaudestanne, inkarnaatioistanne ja siitä, mitä päätätte tehdä. Tämä on viesti. Se toimii!



No niin, on aina niitä, jotka sanoisivat: "Miten pian? Kaikki kuulostaa todella hyvältä." Haluan teidän muistavan: jotkut teistä olivat täällä 20 vuotta sitten, kun kumppanini toi minut hyvin samanlaiseen huoneeseen ja antoi minun ensimmäistä kertaa avautua ja antaa teille viestejä. Tuolloin annoimme teille informaatiota, mikä on ja tapahtuu nyt suoraan edessänne. Näimme ne mahdollisuudet, mitä olisi ja mitä tekisitte. Se ei ollut hukkaennuste, sillä se tapahtui!



Henki ei tiedä tulevaisuutta, sillä ihmiskunnalla on vapaa valinta. Mutta tunnemme ne kuviot, joita on tapahtunut aiemmin muilla planeetoilla. Olemme nähneet sen, mitä te teette nyt, ja olemme nähneet yleiskuvan, mitä kukaan ihminen ei voi nähdä. Tiedämme, mitä tapahtuu halkeamissa. Näemme asioita, joita te ette uskoisi – kaiken mikä työntää teitä eteenpäin. Miten pian? Se riippuu teistä. Monet asiat ovat eduksenne ja tähän sisältyy se, mitä tapahtuu aurinkokunnassanne, ja se on aikataulussa uutta ihmistä varten.



Päiväntasausprekessio ja vuoden 2012 loppu merkitsivät alkua ihmistietoisuudelle, mikä alkaa siirtyä aikuisuuteen. Tämä oli muinaisihmisten profetia. Seuraavaksi on totutteluaika. En aio kertoa, miten kauan sen kestää. Toisilla planeetoilla se oli hämmästyttävän lyhyt. On mahdollista, että pääsette tästä läpi nopeasti. Rakkaat ystävät, olette maksaneet tästä. Kaikki elämänne työstäen tätä palapeliä kulminoituvat tähän kohtaan ja nyt teillä on vapaus nähdä sen loppu. Vaatii sopeutumista siirtyä vanhasta uuteen ja tuossa sopeutumisessa teillä on "uuden taajuuden löytäminen" –uudelleenkalibrointi. Teillä on "pääseminen pois pelosta".



Lopuksi sanon teille jotain, mitä olen sanonut aiemmin, ja haluan teidän kuulevan sen uudestaan ja uudestaan. Syy tämän toistamiseen on, että ymmärrätte sen, mitä näette. Pimeys yrittää voittaa nyt, kun valo on sytytetty. Sillä on yksi työkalu, mikä on voimakas – todella voimakas. Tämä työkalu voi päästä korkeimmasta korkeimpaan ja tuhota hänet. Se voi päästä valotyöntekijään, parantajaan ja kanavoijaan. Se on viisikirjaiminen sana "pelko".



Jos pelkäät, niin pimeys on voittanut. Haluan sinun ajattelevan tätä. Se tietää tämän. Anna valosi säteillä tämän läpi niin hämmästyttävällä tavalla, ettei ole enää tuota kamalaa ja kontrolloivaa viisikirjaimista sanaa. Sitä ei edes ole olemassa. Marssi näiden aikojen läpi ja muista ne, sillä odotit niitä ja työskentelit niitä kohti. Työskentele uutta seitsenkirjaimista sanaa kohti – rakkaus.



Pysykää hetkessä ja juhlikaa toisianne.



Ja niin se on.



Kryon


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

IHMISSIELUN PALJASTAMINEN, 13.12.2014 San Rafael, Kalifornia

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.04.2015 19:36

IHMISSIELUN PALJASTAMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

13.12.2014 San Rafael, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Tässä upeassa kanavoinnissa puhutaan luomistarinastamme – mitä tapahtui ja miten plejadilaiset sopivat siihen mukaan. Tässä paljastetaan askel askeleelta, miten kaikki alkoi ja mitä se merkitsee tänä päivänä. Oliko plejadilaisilla myös siemenvanhemmat? Keitä he olivat? Miten homma heillä toimi? Taas kerran puhutaan henkisestä kehityksestä.



Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.



Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Rafaelisssa 13.12.2014.



*********



Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.



Halusin pitää hetken tauon salliakseni seurueen tulla sisään ja niiden tuntea sen, jotka ovat täällä herkkiä. On hyvin vaikeaa antaa informaatiota, mikä on sen ulkopuolella, mitä odotatte. Sen jälkeenkin kun se on annettu, se on tuntematonta, vaikka se pysyisi mielessänne, sillä osa informaatiosta on kehittynyttä.



Tämä on vuoden 2014 viimeinen kanavointi. Kahtena viime vuotena olen antanut teille yhteenvedon istuessani edessänne – tämä ei kuitenkaan ole oikeasti lankaan yhteenveto. Se on seuraava askel. Annan sille nimeksi "Ihmissielun paljastaminen". Tämä informaatio alkaa todella selittää jotain selittämätöntä, mutta meidän on sidottava se yhteen ja halusin tehdä sen tänä vuonna.



Kommunikoinnin vaikeus



Haluan aloittaa esimerkillä siitä, mitä yritämme tehdä. Haluan kertoa teille sielusta. Haluaisin kertoa teille termein, joita en ole koskaan ennen käyttänyt, mutten voi. Teillä ei ole sanoja tai kokemuksia tai energiaa mihin yhdistyä. Lisäksi teillä ei ole oikeasti käsitystä siitä, minne olette menossa – ei oikeasti – kuitenkin se on hyvin kaunista! Esimerkki. Sanotaanpa – kuvitelkaa kanssani hetki, vain kuvitelkaa – että laskeutuu alus toiselta planeetalta. Se on ystävällinen ja ulos astuu humanoidipari! He kertovat teille nimensä ja mistä ovat ja he puhuvat teidän kieltänne. Mutta kun katsotte heitä, tiedätte täysin hyvin, ettei heillä ole sitä Jumalan siementä, mikä teissä on. Se ei ole osa heidän tilannettaan, kuitenkin heillä on älykkyyttä ja he ovat kiinnostuneita ihmisistä. Mutta voitte nähdä, että kiinnostus on enimmäkseen akateemista, ei oikeaa myötätuntoa. Kuvitelkaa hetki, että he ovat turvallisia ja he ovat tutkimustehtävässä ja te olette ainoa ihminen, joka kykenee puhumaan heille. Vain kuvitelkaa. He saavat teiltä kaiken, mitä tietävät ihmisistä. Mitä he ehkä kysyisivät teiltä? Kuvitellaanpa.



He tietävät kaiken ihmishistoriasta ja kuitenkin heillä on yksi polttava kysymys, mihin vain ihminen voi vastata. He sanovat teille näin: "Niin kauan kun olemmekin katselleet ja tutkineet ihmiskuntaa, meillä on edelleen yksi suuri mysteeri. Yhtä asiaa emme ole ymmärtäneet. Kertokaa meille rakkaudesta."



Mistä aloitatte? Millaisesta rakkaudesta? Kerrotteko heille siitä rakkaudesta, mitä teillä on planeettaa kohtaan vai kumppanianne kohtaan vai elämänne eläimiä kohtaan vai esi-isiänne kohtaan vai isäänne ja äitiänne kohtaan? Onko se rakkautta niitä kohtaan, jotka olette menettäneet? Mistä aloittaisitte? Miten monenlaista rakkautta on? Mitä erot ovat? Kun alatte yrittää kertoa heille ja heillä olisi paljon aikaa, mistä aloittaisitte? Miten kuvailisitte rakkauden näkymätöntä tunnekenttää?



Voisitte sanoa, mitä tahansa haluaisitte, ja he saattaisivat kuunnella, mutta he eivät ymmärtäisi. Nimittäin heillä ei ole tuota käsitettä. Silloin kun rakastuu, on sakeasti henkeä, jotain miellyttävää, kuitenkin näkymätöntä, todistamatonta ja mittaamatonta. Katsotte vastasyntyneen silmiin ja siellä on rakkautta ja välitöntä kommunikointia. Rakkaudella on ympärillään kenttä, mikä on kaunis, ja se värähtelee. Kaksi ihmistä muodostaa siteen ja itse asiassa luo kolmannen energian yhdistyessään. Rakkaus kommunikoi pitkälle hetkessä. Se on enemmän kuin kieli. Miten aiotte kuvata sitä?



Kuvitellaanpa, että he istuvat kuuntelemassa teitä. He tekevät muistiinpanoja niin kauan, kun haluatte puhua. Kun on aika lähteä, he kiittävät ja kättelevät teitä ja tarkoittavat sitä. He ovat kiitollisia. Heidän tutkimuksensa on tehty ja sitten he lentävät pois. Voitteko kuvitella, mitä he sanovat toisilleen? He eivät ole yhtään lähempänä rakkauden tuntemista kuin ennen laskeutumistaan! Tämä johtuu siitä, että kaikki se mitä olette sanoneet, ei ole havaittavaa. He eivät voi täysin tunnistaa jotain, mitä eivät ole koskaan kokeneet. He voivat vain kuulla siitä ja tietää akateemisesti.



Se on tämän illan palapeli ja voitte vain imeä kaiken sen, mitä meillä on teille. Menemme siis kolmanteen kieleen – intuition ja henkisen sydäntason ymmärtämisen kieleen. Haluamme teidän ymmärtävän niin paljon, kuin voitte.



Katsaus



Tarkastellaanpa, mitä olemme sanoneet ihmissielusta. Sielu ei ole osa ruumista, kuitenkin se asuu teissä aineellisella tasolla. Se ei siis ole kemiaa, se ei ole synapsi (aivojen luoma) eikä se ole intuitio. Se ei ole mikään asia, mitä olette tutkineet. Ette voi ymmärtää sitä vielä, koska se ei sovi mihinkään laatikkoon, minkä olette luoneet itsellenne 3D-tieteessä. Se on osa Luojaa – Luovaa Lähdettä joka on vastuussa kaikesta olevaisesta.



Kauan sitten Luova Lähde rakensi kauniin ja hyväntahtoisen järjestelmän ja se tarvitsi universumin sen tekemiseen. Nyt teillä on galakseja, planeettoja ja elämä. Kaikki nuo kasattiin ajan kuluessa, tehtiin tarkoituksella eikä vahingossa. Luova Lähde joka rakensi planeetan, on edelleen ympärillänne. Galaksi missä olette, on tietyllä tavalla myös sisällänne ja se on piilossa. Se on piilossa, koska se on planeetalla osa testiä, voidaksenne löytää vapaalla valinnalla, mitä siellä on. Sen saamiseksi piiloon vielä enemmän, voitte käsitellä vain tietyn prosenttiosuuden informaatiosta, joten te ette edes tiedä, että te ette tiedä kaikkea. Ette tiedosta sen suuruutta tai mitä se on, mutta tiedätte siitä intuitiivisesti, sillä jokainen ihminen tuntee intuitiivisesti, että on jotain muuta.



Rakas ihminen, niin kauas kuin voitte katsoa taaksepäin ihmishistoriaanne, olette tulleet planeetalle ja etsineet Luojaa. Se oli sisäinen intuitio. Tämä johtuu siitä, että plejadilaiset tulivat ja antoivat teille muunnellun DNA:n ja tiedon valosta ja pimeydestä. Tämä on luomistarina ja tämä tietoisuus saa teidät etsimään kaikkien asioiden lähdettä.



Ihmissielu leviää kaikkeen ympärillänne. Sitä ei voi paikallistaa ja se on puhdasta moniulotteista energiaa – pyhää energiaa yli kaiken, mitä voitte koskaan mitata. Se ei ole asteikolla, minkä olette joskus nähneet. Teillä ei ole sanaa sille. Teillä ei ole värejä sille, koska se on liian kaukana mistään aistihavainnosta, mikä ihmisellä koskaan on. Mutta se on rakkausosa, minkä tunnette ja aistitte. Ette osaa lainkaan selittää sitä. Se ylittää käsitteellisesti ajattelunne. Ette voi yksinkertaisesti selittää sieluanne ettekä voi selittää Luojaa. Mutta tiedätte, että se on olemassa.



Sielullanne ei ole sukupuolta. Se on yleinen ja kaunis ja täynnä loistokkuutta – ja se on kaikkien sisällä. Rakkaat ystävät, se on minun sisälläni. En ole ihminen, kuitenkin se on sisälläni! Puhun teille kunnioittaen ja kiitollisena. En ole koskaan ollut ihminen ja joskus en voi uskoa, mitä käytte läpi. Minusta on hämmästyttävää, että olette ilmoittautuneet tähän! Mutta sielu on suurempi kuin mikään, minkä voitte kuvitella. Se on universumin myötätuntomoottori.



DNA-yhteys



Onko sielu osa DNA:tanne? Tietysti. DNA sallii sieluenergiaa kannettavan tietyllä tapaa jokaisessa ihmisessä. Olen määritellyt ne kerrokset, joissa se asuu, mutta siinä ei ole kaikki. Se on kehonne joka kemikaalissa. Se asuu tietoisuusenergiassanne tavoilla, joita ette tiedä. Siihen voidaan päästä käsiksi tavoilla, joita ette tiedä, ja se rakastaa teitä mittaamattomasti. En voi kertoa teille, mikä se on, koska taas kerran, teillä ei ole käsitteitä ymmärtääksenne sitä. Mutta jos voisitte ajatella hetken kauneimpia värejä, joita olette koskaan nähneet, tämä olisi se kääre, missä se tulee. Hyväntahtoisinta voimaa minkä olette koskaan tunteneet – se olisi ovi sieluun. Suurin rakkaus mitä teillä on koskaan ollut ketään kohtaan tai mitä olette saaneet keltään, olisivat avaussanat, jotka se sanoisi teille. Se ylittää kaiken, mitä olette koskaan kokeneet tällä planeetalla, ja plejadilaiset tiesivät ja ymmärsivät tämän. Luovan Lähteen luvalla he antoivat sen teille kauan sitten. DNA:tanne muutettiin ja teillä on nyt 23 kromosomia sen vuoksi.



Rakkaat ystävät, asiat jotka annan teille tänään, kuulostavat omituisilta, enemmän kuin kummallisilta ja vierailta monista. Olemme valmistautuneet siihen, mutta monien teidän on kuultava nämä asiat. Puhun vanhoille sieluille, sekä kuuntelijoille että henkilökohtaisesti täällä. Te kaikki ette samaistu tähän, mutta voitte tuntea totuuden. Haluan kertoa teille, keitä olette, ja jos en ole antanut teille tätä informaatiota tällä tavalla aiemmin, teidän täytyy kuulla se nyt.



Alku



Kun ihmiskunta oli valmis plejadilaisten kylvettäväksi, olitte pelkästään osa planeetan eläimiä ja suunniteltu olemaan siinä evoluutiovaiheessa, missä olitte. Olitte tosiaan evoluutiotikkaiden huipulla. Olitte paljon yli luolamiehistä ja olitte valmiita. Näytitte siltä kuin nyt ja käyttäydyitte niin kuin nyt. Mutta suunnitelman mukaan olitte valmiita. Evoluutiojärjestelmässä se ei ollut oikeastaan kovin kauan sitten. Olitte ihmisolento, valmiina vastaanottamaan jotain, mitä vain muutamalla planeetalla on ollut, ja teillä oli 24 kromosomia (aivan kuten ihmisapinoilla aivan teidän alapuolellanne evoluutioasteikolla).



Tämä prosessi alkoi 200 000 vuotta sitten. Satatuhatta niistä oli vain prosessin valmistelua, jotta voisitte päätyä vain yhdenlaiseen ihmiseen monenlaisten sijasta, kuten muilla eläimillä oli. Myös tieteenne esittää tämän kysymyksen: miksi ei ole ihmismuunnelmia, niin kuin luonto tuottaa kaikessa muussa. Mutta esoteerisesti tässä on kysymys: kun oli aika rakentaa Lemuria ja kylväminen tapahtui, keiden ajattelette olleen täällä vastaanottamassa noita siemeniä? Luuletteko, että kyse oli vain tavallisista ihmisistä, jotka olivat tulleet maapallon biologisen evoluutioprosessin läpi? Oliko kyse vain yhdestä eläimestä, josta tuli sattumalta planeetan Aatami ja Eeva? Vastaus on "ei". Kyse oli teistä ja inkarnoiduitte Plejadeilta tätä hetkeä varten!



Haluan kertoa teille jotain. Reinkaranaatio ei rajoitu vain tähän planeettaan. Tiesitte sen, eikö vain? Teidän täytyi tulla jostain. Silloin kun tapahtuu ihmiskunnan eksponentiaalista kasvua, mistä luulette sielureservin tulevan? Vastauksen on oltava "toisista paikoista". Henkinen elämä ei ilmesty tyhjästä. Sielut odottavat ja ovat valmiita osaksi tätä planeettaa.



Reinkarnoitumista on tapahtunut miljoonia vuosia toisilla planeetoilla, paljon kauemmin kuin 200 000 vuotta sitten. Tulitte Plejadeilta! Suostuitte luopumaan siitä, mihin olitte kehittyneet, palaamaan takaisin perusmuotoon ja vastaanottamaan siemenet. Näin tapahtui, koska teillä täytyi olla tietynlainen kemiallinen valmius, mitä kutsutaan "sielumuistamiseksi". Kaikkien näiden asioiden joita olette kuulleet, täytyi olla oikein siementen itämiseksi, sillä DNA:n sulautumisen 23 kromosomiksi täytyi toimia teillä ja tulla biologiseksi kehoksi, mikä ei musertuisi siitä.



Luomistarina



Kuten sanomme, tämä on luomistarinanne. Ilmaistaanpa tämä yksinkertaisesti, jotta voitte samaistua aikanne mytologiaan. Aatami ja Eeva olivat erityislaatuisia, he olivat teitä. He olivat saapuneet (inkarnoituneet) uusina toisesta paikasta, valmiina vastaanottamaan tiedon hyvästä ja pahasta. Tämä prosessi ei ollut sattumanvarainen ja pyhät kirjoituksenne ovat kertoneet teille sen. Heitä te olitte. Ette ole ainoastaan vanhoja sieluja. Olette hyvin erityislaatuisia vanhoja sieluja. Olette tulleet Plejadeilta, tähdistöstä mitä ette uskoisi. Tulitte kaikesta melkein ei-miksikään ja teitte sen, koska näitte mahdollisuuden tästä päivästä. Miten monta elämää olette eläneet viimeisten 100 000 vuoden aikana? Mitä olette käyneet läpi päästäksenne tähän päivään? Se on valtavaa.



Haluan kertoa teille, minne ollaan menossa ja mahdollisuuden siitä, minne voidaan mennä. Sitten haluan maalata teille aikakehyksiä enkä halua pelästyttää teitä sillä, miten kauan se kestää. Haluan kuitenkin näyttää teille mahdollisuuden, mitä voi tapahtua, ja tässä kohtaa hommasta tulee outoa.



Elämä galaksissa



Uskotko, että galaksissanne on muuta elämää? Jos odotat todisteita, niin sinun pitäisi lakata lukemasta, sillä menee jonkin aikaa, ennen kuin saat tarvitsemiasi todisteita. Jotkut asiat ovat kuitenkin itsestään selviä. Kun menit nuorena rannalle, oletitko, että planeetalla oli muita rantoja? Jos oletit, sanoitko siksi: "Ei ole muita, ennen kuin todistan sen ja menen katsomaan niitä kaikkia?" Et. Hoksasit, että niin meri vain toimii … kaikkialla. On kymmeniätuhansia rantoja, vaikka näetkin vain yhden. Se on maalaisjärkeä. No, elämä on sellaista galaksissa … kaikkialla. Se tapahtui aivan kuin maapallolla, samalla prosessilla. Ajatus siitä, että olette ainoita, joita on elänyt, on ehdottomasti vastoin tervettä järkeä. Silti saatat sanoa: "Minulla on edelleen vaikeuksia koko ajatuksen kanssa." Jos näin on, sitten olet yksi niistä ihmisistä, jotka on ohjelmoitu hyväksymään luomismytologia tieteellisen todennäköisyyden ohi. Tässä ei ole mitään tuomitsemista, mutta se voi viivyttää suurta itsesi oivaltamista.



Kun sanon "plejadilainen", ketä ajattelet? Mitä kuvittelet? Kenties olennon, jolla on humanoidimuoto, vain vähän pidempi ja hyvin viisas? Kenties he tulevat tänne kulkuneuvoissa tai (gulp) välittömästi ilman kulkuneuvoja? Jos he tulevat välittömästi (kuten he todella tulevat), mitä se saattaisi kertoa teille siitä, mitä heillä on sellaista, mitä teillä ei ole?



Seitsemän sisarta



Minäpä maalaan kuvan siemenvanhemmistanne. Plejadien tähdet, Seitsemän sisaren tähdistö, muodostuu itse asiassa yhdeksästä auringosta. Näissä yhdeksässä on kolme asuttavaa pääplaneettaa (lopulta kaikki plejadilaisten asuttamia). He ovat olleet valaistuneiden humanoidien yhteiskunta kaksi miljoonaa vuotta. Ajatelkaa hetki – teillä on 200 000 vuotta ja 100 000 olette itse asiassa olleet kunnolla kylvetty. Viisikymmentätuhatta vuotta sitten kaikki oikeastaan alkoi Lemuriassa ja muissa vastaavissa paikoissa. Kuitenkin kerroin teille juuri, että plejadilaiset ovat tehneet sitä kaksi miljoonaa vuotta!



Siksi katsotte yhteiskuntaa, mikä on kahdeksan kertaa vanhempi kuin teidän – kahdeksan kertaa! He kävivät läpi saman kuin te, melkein prikulleen! He kasvoivat ja kypsyivät kuten te ja heilläkin oli aikakehys. He pääsivät valmistumisvaiheeseen kuten te nyt ja heillä muuttui kaikki. He ovat olleet maisemissa kaksi miljoonaa vuotta ja suuren osan siitä, noin 10 000 vuotta, he tappoivat toisiaan. Kuulostaako tutulta? Tappoivat toisiaan! He olivat tosiaan leikkikenttätietoisuudessa ja heittelivät toisiaan kivillä ja nimittelivät, pimeässä ilman eleganttia kypsyyttä. Nämä ovat samoja ongelmia, joita olette käyneet läpi. He ohittivat merkkipaalun ja alkoivat vastaanottaa informaatiota aivan kuten te.



Plejadilaisten ominaisuuksia



Rakkaat ystävät, heidän DNA:nsa on jäsentynyt niin kuin teillä, ainoastaan kemialliset pitoisuudet ovat erilaisia. Luultavasti tiesitte sen. Havaitsette tätä ympäri galaksia, sillä ne periaatteet jotka loivat sen täällä, ovat luoneet sen kaikkialla. Se on galaktisen elämän perusrakennuspalikka. Se on myös aurinkokunnassanne ja näette sen jonain päivänä, kun pystytte menemään kaikkiin niihin paikkoihin, joita tarkkailette. Löydätte DNA:n! Sitten "ahaa". Alatte ymmärtää, että kyse on luonnollisesti tapahtuvasta elämän prosessista kaikkialla.



Kun plejadilaiset kypsyivät ja kasvoivat aikuiseksi, heidän DNA:staan alkoi tulla toimintakykyisempi. Sen tehokkuusprosentti alkoi kasvaa – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. Minäpä kerron, mitä tapahtuu 88%:ssa. Tuossa kohtaa alatte itse asiassa sulautua yhteen sielun kanssa. Teidät on suunniteltu olemaan jumalainen – tiesittekö sen? Haluan kertoa teille jotain: teidät on suunniteltu elämään ikuisesti! Suunnitelmanne on uusiutuva biologia. Jokainen solu jatkaa ja jatkaa, erityisesti jumaluus teissä. Kun siitä alkaa tulla tehokkaampi, solu-uudistuminen luo soluja kantasolupiirustuksista, ei kopioita kuten nyt. Tämä solurakenne ei koskaan oikeasti vanhene. Ette koskaan vanhene! "Kryon, tämä kuulostaa kivalta, mutta mitä tehdään ylikansoitukselle, kun väestö ei vanhene koskaan?" Minäpä annan vihjeen: plejadilaisilla on kolme planeettaa. Kertooko se teille jotain? Opitte liikkumaan ympäriinsä ja opitte universumista. Se ei ole ongelma. Siitä tulee kaunis ja helppo valinta. Lisäksi on jumalaista viisautta olla lisääntymättä – perimmäinen vapaa valinta kontrolloida väestöä vapaasti ja kollektiiviviisaudella.



Plejadilainen on lähinnä enkeliä, minkä koskaan näette elämässänne. He toimivat 88%:ssa. He kontrolloivat fysiikkaa ja se on luonnollista, ei laitteilla tehtyä. He ovat kietoutuneet kaikkeen, mihin haluavat kietoutua ["kietoutumista" käytetään tässä fysiikan terminä]. Ihmissielu on jumalainen, fysiikkaa ytimeltään ja sillä on viisas kontrolli kaikesta. Luoja on sielussa. Luova Lähde on universumin mestarifyysikko. Jos olet 88%:ssa, kontrolloit kaikkea. Tämä on se siemen, mikä teillä on sisällä. Kuulostaako tämä tutulta? Mitä hyvin huomionarvoista jotkut planeetan mestarit tekivät? Käyttäkää maalaisjärkeä – kyse oli heidän kontrollistaan fysiikkaan. Ihmeitä? Kenties mestarimaiset kyvyt ovat vain DNA:n toimimista 88%:lla.



Toiset kylvivät plejadilaiset. Olemme puhuneet Orionista ja Arcturuksesta. Nämä nimet ovat siemenisovanhempianne. Ennen noita on vielä yksi nimi, mitä ette ole koskaan kuulleet. Ajatelkaa aika-asteikkoa ja siinä pitäisi olla tolkkua. Planeettanne on yli neljä miljardia vuotta vanha. Missä olette olleet? Olette uusia täällä! Olette todella uusia. Kuvitelkaa, mitä galaksissanne tapahtui maapallon viiletessä. Tiedättekö, miten pitkä aika miljardi vuotta on? Kuvitelkaa, mikä jatkui, ja elämä mikä kävi läpi omaa kiertoaan. Tämä on maalaisjärkeä ja se sisältää hyvää todennäköisyysajattelua niiltä, jotka kutsuvat itseään tiedemiehiksi.



Tämä on ainoa vapaan valinnan planeetta tässä galaksissa tällä hetkellä, rakkaat ystävät, ja kullakin valitulla planeetalla on tämä ominaisuus – yhdellä kerrallaan. Olette juuri ohittaneet tärkeän merkkipaalun ja kaikki elämä tässä galaksissa, jolla on jumalainen DNA, tietää teistä. Signaali lähetettiin joulukuussa 2012. Haluan kertoa teille, mitä se tekee. Se tuo juhlaa, toivoa, vierailijoita ja apua. Todellinen kypsyysjärjestelmä alkaa. Tämä ei ollut selviö todennäköisyyksissänne. Itse asiassa veditte sen esiin viime hetkellä.



Henkinen evoluutio



Kumppanini on puhunut teille päivän henkisestä evoluutiosta kehonne solurakenteessa. Tämä evoluutio alkaa luoda symbioottisen suhteen DNA:n, akaasian ja intuition välille. Hän kattoi kaikki nämä asiat, mutta hän ei koskaan oikeastaan puhunut sielusta. Syynä on, ettemme ole antaneet tätä hänelle vielä. Henkinen evoluutiojärjestelmä tulee sielun kautta, piste. Se ei tule käpylisäkkeen tai aivojen kautta. Käpylisäke aistii korkeamman itsen. Intuitio aistii korkeamman itsen. Mutta sielu on se energia, joka toimittaa informaation. Sielu on yhdistynyt verkkoihin. Ihmissielu on katalyytti ja ollut aina sitä valmistumisenergiaa varten, minkä olette nyt valmiita vastaanottamaan. Tämä ylösnousemusenergia ei tule solurakenteen ihmisosan kautta. Se ei voi. Monet planeetat epäonnistuvat ja tuhoutuvat, koska koko sivilisaation kasvaminen aikuiseksi ja kypsyminen on vapaan valinnan prosessi solujärjestelmän ulkopuolella.



Erilaista muistamista



Useat osanne "näkevät" ne aikakapselit* jotka avautuvat ja jotka plejadilaiset ovat aktivoineet. Jotkut verkkojen kautta, mutta jotkut näkee sieluosanne. Sieluosaanne voidaan yhdistyä vasta, kun lähestytte 44%:ia (DNA-tehosta). Tämä on sille signaali tulla näkyviin täysin. Henkinen evoluutio on lisäystä jossain, mistä emme ole koskaan puhuneet, mutta minkä alatte tuntea. Kutsumme sitä "sielumuistamiseksi". Alatte muistaa asioita maapallon ulkopuolelta!



Pääakaasianne sisältää vain kokemuksia maapallolta. Minäpä kerron teille jotain siitä. Annoimme teille kauan sitten informaatiota siitä, mitä tapahtuu akaasiselle muistamisellenne, kun ohitatte verhon. Se pysyy täällä maan päällä. Se on luomisluolassa, kristalliaineessa, mikä muistaa tai tallentaa kaiken. Se on kuin oma kristallinne ja se pysyy planeetalla. Kun sielunne palaa, se poimii tuon informaation, laittaa sen DNA:han ja lähdette uuteen reinkarnaatioseikkailuun. Toisin sanoen, akaasianne pysyy täällä planeetalla.



Minäpä kysyn teiltä tätä: jos näin on, miksi jotkut teistä muistavat, kuka olitte toisella planeetalla? Vastaus on, että jotkut teistä muistavat plejadilaisen energian. Jotkut teistä muistavat, että olette itse asiassa käyneet tämän läpi aiemmin! Joillekin se antaa toivoa, koska tiedätte, mitä tapahtui. Saitte nähdä 88% DNA:stanne kauan sitten ja siksi olette täällä. Mahdollisuus sen tapahtumiseen täällä tarvitsee itse asiassa tätä muistamista ettekä aio jäädä siitä paitsi! Kuka tietää, miten kauan sen kestää? Sillä ei ole merkitystä, koska olette täällä koko ajan. Tämä on sielumuistamista, ei solu-DNA/akaasiamuistamista. Sielumuisti käsittelee koko elämää kaikkialla. Lopulta muistatte myös olevanne ikuinen.



Kuka olitte viisi miljoonaa vuotta sitten? Tämäkin tapahtuu teille. Haluatteko oikeasti tietää, mistä sielunne tulevat? Vastaus on: kaikilta vapaan valinnan planeetoilta, jotka ovat valmistuneet. Ne eivät tule taivaalta, jossain sielukuilussa Luovasta Lähteestä. Ne tulevat toisista paikoista, jotka ovat käyneet läpi tämän, rakkaat ystävät. Heitä te olette. Kuitenkaan ne jotka ovat huoneessa ja jotka kuuntelevat ja lukevat, eivät olisi täällä, ellei teillä toimisi jo sielumuistamisen tietty piirre.



Tulevaisuuden veto



Tämä henkisen kypsyyden piirre on niin viehättävä, rakkaat ystävät, että te ette voi jättää sitä rauhaan. Tiedätte, miltä tuntuu tulla paikkaan, missä olette yhtä Jumalan kanssa. Se on teille tuttu juttu ja saitte planeetalla ensimmäisenä tuon siemenen. Nyt alatte herätä ja muistaa vähän siitä, millaista se oli – vain vähän. Kamppailette ihmisenä olemisen ristiriitojen kanssa, mutta samaan aikaan tiedätte, mitä saattaa olla edessä ja mitä voitte tehdä. On turhautumista ja joskus kemiallista epätasapainoa. Kahtena viime vuotena monet ovat myös kuolleet. Kenties jotkut näistä ovat olleet ystäviänne? Ette olleet valmiita siihen. Kenties he ovat olleet kumppaneita? Haluan kertoa teille jotain, jos ette ole kuulleet sitä aiemmin: he ovat takaisin! Syynä heidän lähtöönsä oli uuden puhtaan pöydän saaminen energiavirkistymisessä. Rakkaat ystävät, heidän täytyi lähteä voidakseen viitoittaa tietä teidän paluullenne sen vuoksi, mitä tapahtui 2012. Heidät oli aikataulutettu lähtemään varhain, viitoittamaan tietä teidän paluullenne.



Nimittäin tässä on suuri järjestelmä, mikä on enemmän kuin hyväntahtoinen. Tässä on järjestelmä, mikä haiskahtaa Luovan Lähteen suurimmalle rakkaudelle, ettekä pysty kuvittelemaan sitä. Siitä "valuu" teidän kunnioitustanne ja se odottaa, että tulette yhdeksi Jumalan kanssa. Vielä sitäkin enemmän – kun lisäätte DNA:nne tehoprosenttia, sielunne tuo sisään lisää luovaa energiaa keskuslähteestä. Tämä on ihmishengen kehittymistä. Se ylittää kovasti biologian ja tietoisuuden, kun kättelette universumin Luovaa Lähdettä.



Ajoitus – ongelma aina



Saatan loppuun tämän yksinkertaisen tarinan sielusta. Nyt tiedätte, mitä tapahtuu. Haluaisitte ehkä tarkastella sanoja "miten kauan se kestää?" Liian kauan. [Hymy] Rakkaat ystävät, tämä on vasta alkua. Olette kohta vuodessa kaksi [2013 oli uudelleenkalibrointivuosi, 2014 on ensimmäinen vuosi]. Nyt alatte hitaasti nähdä ihmisten kypsyvän henkisesti. Olemme sanoneet sen uudestaan ja uudestaan. Asiat jotka ovat ihmiskunnassa hyvin epätasapainossa, alkavat tasapainottua ja kypsyä ajan kuluessa. Tällä hetkellä pimeä energia taistelee henkensä puolesta. Lopulta näette muutosta kaikkialla joka osassa – myös politiikassa.



Tasapaino, myötätunto ja viisaus alkavat näkyä. Kun reinkarnoidutte seuraavan kerran, muistatte, kuka olette – se on lupaukseni. Ette ehkä muista nimeänne tai mikä ihminen olitte, mutta muistatte, että olette olleet täällä ja olette takaisin. Jatkatte siitä, mihin jäitte. Olette viisas vanha lapsi, kaikkein niiden tuntemienne lapsien "yläpuolella" jotka tunnette tänä päivänä, ettekä tee niitä virheitä, joita teitte tällä kerralla – mitään niistä.



Tämä on uutta viisautta ja se tulee sisään kanssanne. Paljon enemmän kuin normaali akaasia, sielumuistaminen pitää teidät turvassa ja lapsillanne on se, mitä teillä on. Näin homma alkaa toimia. Perussielumuistaminen työntää ihmiskunnan maailmanrauhan ohi valmistumiseen! Onko tämä liian esoteerista teille? Se on ok. Saatte aikaa ymmärtää sen. Ilmoittautukaa kanssani – noin miljoonan vuoden kuluttua.



Ja niin se on.



Kryon



*http://www.kryon.com/CHAN%202013/k_channel13_saltlake.html (suomennettu "Gaian aikakapselit" 9.2.2013)


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

14.2.2015 TÄMÄ EI OLE ISÄN NEW AGE

ViestiKirjoittaja hammer » 18.05.2015 17:41

TÄMÄ EI OLE ISÄN NEW AGE

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.2.2015 Atlanta, Georgia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lopultakin Kryon alkaa puhua todellisesta vanhasta ja uudesta new agesta ja näyttää, miten olemme itse asiassa valmistumassa alemmasta energiasta, myös esoteerisina valotyöntekijöinä. Siinä on järkeä, että jos energia on uutta, niin prosessimme ja menettelytapamme saattavat myös muuttua. Se ei ole kovin mukavaa ja monille se on vielä kiistanalaista. Me kehitymme!

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Atlantassa Georgiassa 14.2.2015.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Kaksikymmentäviisi vuotta sitten puhuin kanssanne siitä, mitä nyt tapahtuu. Silloin se oli vain mahdollisuus, mutta nyt se on todellisuuttanne. Se ei ollut profetia, kun kerroin teille tuolloin, ettei tulisi Harmagedonin taistelua tai kolmatta maailmansotaa. Se ei ollut profetia, vaan suuri mahdollisuus. Koko syy minun olemiseeni ja kumppanini heräämiseen oli se, mitä te teitte. Sen sisältämä voitto kuuluu vanhalle sielulle, joka on kontrolloinut tämän kaiken ajoittumisen tietoisuutta.

Kaikki mitä on tapahtunut näinä vuosia, on ollut mahdollisuuden toteutumista. Tämä tarkoittaa, että näemme niitä mahdollisuuksia, mitä te saattaisitte tehdä, ja raportoimme sen – ja vain sen. Paljon siitä, mitä näemme nyt, toteutuu nopeasti. Kun kerroimme teille 2012, että tulisi uusi paavi, se tapahtui 13 kuukautta myöhemmin. Se ei ollut profetia, vaan mahdollisuus. Näimme sen tulevan, koska meillä on yleisnäkymä ja tiesimme olemassa olevan paavin ahdistuksesta ja terveydentilasta, ja tiesimme myös mahdollisuuden, että eteläamerikkalainen paavi ilmestyy esiin. Kaiken tämän pitäisi yhdistää asiat teillä. Tulen taas kerran – en profetian, vaan informaation kera, mikä annetaan onnitellen mahdollisuudesta.

Todellinen uusi energia on täällä

Olisin 25 vuotta sitten halunnut antaa teille tämän kanavoinnin, mutta ette olleet valmiita. Nyt olette siinä energiassa, minkä ennustimme silloin, ja olette tietoinen siitä, mitä on tapahtunut. Jos tällä hetkellä voitaisiin antaa ihmistunne luovaan lähteeseen, se olisi ilo ja imartelu - kenties myös ylpeys. Rakas ihmisolento, tämä ei ole isän new age. Juhlimme tulemistanne tähän paikkaan ajassa!

Annamme nyt kriittistä informaatiota, koska tällaisessa kokoontumisessa kuuntelijat ja lukijat ovat valonsotureita ja vanhoja sieluja. Nämä termit kuvaavat ihmistä, joka on kulkenut historian läpi ja hyväksynyt esoteeriset uskomukset kymmeniä elämiä. Monet teistä ovat heränneet tässä elämässä henkisyyden luontaiselle viisaudelle. Olette käyneet monta kertaa vanhan energian taisteluja valotyöntekijänä ja olette tottuneet asioiden toimintatapaan vanhemmassa energiassa. Tuhansina vuosina planeetta ei ole muuttunut paljonkaan, joten olette saattaneet osallistua samanlaisiin valon ja pimeyden taisteluihin uudestaan ja uudestaan ja siksi akaasiaanne on kaiverrettuna ns. olemassaolon henkiset säännöt. Ne kuitenkin muuttuvat nyt.

Tämä viesti on siis valotyöntekijöille ja vanhoille sieluille ja siihen sisältyy joitain ominaisuuksia, joista olemme puhuneet aiemmin, ja myös joitain uusia. Tänä iltana tuomme teille joitain positiivisia asioita, jotka teidän täytyy tietää tässä energiassa, ja joitain ominaisuuksia, joita jotkut sanoisivat "kehotuksiksi siitä, miten toimitaan uudessa energiassa".

Aloitimme tämän puheen viime viikolla Austiniksi [Texas]* kutsutussa kaupungissa, joten aloitetaanpa sieltä. Rakkaat ystävät, tämä uusi energia on fraasi, minkä olette kuulleet vuosia. Teille on kerrottu: "Uusi aika on käsillä ja uutta energiaa saapuu." Rakkaat ystävät, se on nyt saapunut! Nyt se alkaa kylvää siemeniään ja ominaisuudet ovat hyvin erilaisia kuin, mitä olette kokeneet odottaessanne sitä. Teidän pitäisi tietää, että shamaanienergiat vanhoissa sieluissa jotka kuuntelevat ja lukevat, pitävät joitain näistä asioista vaikeina, jopa kiistanalaisina. Tämä johtuu siitä, että ne ovat vastoin menneisyydessä koettuja henkisiä tapoja, mitkä toimivat ja mitkä olivat oikeita ja sopivia monille. Aloitetaanpa siis siitä, mihin jäimme.

Rakkaat ystävät, oivaltakaa, että silloin kuin valmistutte energiatasolta toiselle, oppitunnit on opittu ja sitten prosessit muuttuvat ja kehittyvät uudelle tasolle. Teidän olisi typerää kantaa menneisyydestä tulevaisuuteen samoja vanhoja oppitunteja, jotka saitte loppuun. Kuitenkin monet teistä yrittävät tehdä samaa tällä hetkellä.

Katsaus Austinista

Numero yksi on katsaus. Kerroimme teille, että valoasteenne – vertauskuva tiedostamisestanne ja viisaasta tietoisuudestanne – on korkeampaa ja kevyempää energiaa kuin koskaan ennen. Tämä on mahdollista niiden ennustettujen, positiivisten muutosten vuoksi, joita kerroimme olevan tulossa [kaikissa Kryon-kirjoissa], mukaan luettuna magneettiverkon (2002) ja muiden esoteeristen verkkojen uudelleenjärjestely planeetalla. Teillä on monia täysin uusia työkaluja ja tämän palapelin uudet työstämistavat odottavat löytämistä.

Rakkaat ystävät, jos menette näihin uusiin energioihin jonkin vanhan menettelytavan kanssa, petytte. Aloitimme viime viikolla tästä lähtökohdasta: kannatte nyt niin paljon valoa, että voitte lakata käsittelemästä negatiivisuutta vanhalla tavalla. Teidän ei enää tarvitse ajatella ns. pimeiden energioiden puhdistamista huoneesta tai ympäriltänne. Tätä teidän on vaikea ajatella, koska monet teistä tekevät tämän automaattisesti! Minäpä muistutan teille, mitä tarvittiin vanhemmassa energiassa.

Teidän ehkä tarvitsi puhdistaa negatiivinen energia ennen jotain tapaamista tai meditointia. Puhdistitte alueen, rukoilitte ja laitoitte valoa siihen. Jos löysitte negatiivisen ihmisen tai jotain, minkä ajattelitte häiritsevän puhdasta rakkausvirtaa, saatoitte pysähtyä ja työskennellä hiljaa sen kanssa, kunnes saitte tuloksia. Teillä oli oma tapanne luoda tarvitsemaanne valoa ja puhdistaa pimeyttä, mitä tiesitte olevan. Nyt kehotamme muuttamaan tämän. Miksi? Ettekö tunne miksi? Tämä on todellinen kysymys. Ettekö tiedosta, että asiat ovat eri tavalla? Älkää jatkako sateenvarjon käyttämistä, kun aurinko on alkanut paistaa! Ymmärtäkää, että olette muuttaneet kaiken energiaa ympärillänne.

Tässä vastikään annetussa energiassa kannatte niin paljon valoa, ettei läsnäolonne huoneessa salli pimeyttä. Piste! Tämä on energiaa, mikä lopultakin tietää, keitä olette! Pelkkä läsnäolonne riittää puhdistamaan pimeyden. Ajatelkaa sitä. Valonne on niin suurta, että se tunkeutuu kaikkeen. Ettekö tunne sitä? Tämä on uutta, joten teidän täytyy kuulla se esoteerisen new age -ihmisen asiayhteydessä. Pimeys juoksee teitä karkuun!

Jotkut teistä rakastavat seremonioiden tekemistä, jotka näyttävät puhdistamiselta. Antakaa palaa, mutta tietäkää, ettei niitä tarvita puhdistamiseen, koska te olette paikalla ja pelkkä läsnäolonne on tehnyt sen. Ajatelkaa sitä sen sijaan "mallintamisena". Negatiivisuuden puhdistamisen sijasta laittakaa huoneeseen uusi energiamalli, minkä haluatte luoda. Taaskin tämä on kiistanalaista, koska saatatte sanoa: "Katso kaikkia noita ihmisiä, jotka saattaisivat olla negatiivisia tällaisessa paikassa. Ajattele kaikkia niitä kokoontumisia, joita on pidetty aiemmin tällaisessa paikassa. Meidän on puhdistettava tämä entinen energia, mikä on kiinnittynyt alueeseen." Ja sanomme: "Ei, teidän ei tarvitse. Ei enää." Jos mestari kävelisi tähän huoneeseen, pysäyttäisittekö hänet ja puhdistaisitte sen? Vastaus on "ei". Mestari puhdistaa sen! Ymmärrättekö? Tämä on teidän sukulinjanne, mitä varten olette tehneet työtä. Vaatikaa se. Tavoitelkaa sitä. Teidän ei tarvitse puhdistaa sitä. Tämän sanoimme sunnuntaina viikko sitten Austinissa [Texas]*.

Parantajalle – uudet energiat

Numero kaksi: tämä ilta on parantajaa varten. On monia, jotka kuuntelevat ääntäni nyt tai lukevat myöhemmin. Parantaja, mihin prosessiin olet tottunut? Jos puhdistit aiemmin, sinun ei tarvitse tehdä sitä nyt. Totu siihen. Läsnäolosi tuolissa tai pöydällä olevan vieressä riittää ajamaan pois kaiken negatiivisuuden. Tuolissa olevalla saattaa olla pelkoa, muttei se vaikuta sinuun enää. Sinun ei tarvitse laittaa minkäänlaista esoteerista haarniskaa suojelemaan itseäsi asiakkailtasi. Tämä on uutta. Sinulla on niin mahtava, kaunis ja puhdas ulkomuoto, ettei mikään pääse läpi. Ei mikään! Halusin sinun vain tietävän tämän. Taas kerran, tekivätkö mestarit puhdistusseremonioita ennen ihmeidensä tekemistä? Eivät!

Kuten normaalia, asiakkaasi voivat todella luoda oman negatiivisuutensa, oman uskonsa ja oman pelkonsa. Tämä ei muutu. Mutta se on jo muuttunut, miten he vaikuttavat sinuun. Tässä on nyt jotain, mitä emme ole sanoneet aiemmin. Tapahtuu ihmistietoisuuden evoluutioprosessi, mikä vaikuttaa kirjaimellisesti moniin ihmisiin tavoilla, joita he eivät tiedosta. Olemme puhuneet luontaisesta aiemmin**. Se on henkinen fiksu keho, osa kehoa minkä kanssa kommunikoitte lihastestauksella. Luontainen alkaa kuitenkin muuttua.

Kuunnelkaa: jos ihminen on vapaasta tahdostaan päättänyt olla rakentamatta tietoista siltaa luontaiseen eikä tiedä mitään siitä, se on hänen ongelmansa. Mutta luontainen muuttuu kaikissa ihmisissä siitä huolimatta, ei vain valotyöntekijöissä. Tämä merkitsee, että henkisestä tiedostamisesta tulee korkeampaa värähtelyä hetkessä, jos ihminen haluaa niin. Ihmiset voivat elää koko elämänsä tunnistamatta koskaan luontaistaan ja tämä on heidän vapaa valintansa. Mutta jos he katsoisivat ja yrittäisivät rakentaa sillan luontaiseen, energia on korkeampaa kuin sinä aikana, jolloin te teitte tämän! Taas kerran, tämä on täysin vapaa valinta. Mutta useampia johdetaan luonnostaan kysymään omasta olemassaolostaan.

Minäpä kerron nyt, mitä tämä merkitsee ja mitä etsiä. Rakas ihmisparantaja, seisot tai istut asiakkaasi edessä ja hän saattaa olla suurin epäuskoja, mitä on, mutta hänen luontaisensa on silti aktiivinen – vaikkei hän tiedäkään sitä. Lahjasi parantajana on edesauttaa "itsensäparantamisenergiaa". Tämäkin alkaa muuttua, sillä saatat hänet nyt pääsemään kosketukseen oman luontaisensa kanssa. Tämä auttaa häntä parantamaan itsensä. Alat nähdä melkein välittömästi tiettyjä asioita, joita et ole nähnyt ennen. Yksi niistä on luontainen kiinnostus esoteeriseen elämään, "kuka minä olen?" –kysymyksen alkaminen.

Tämän prosessin saamiseksi kulkemaan vielä nopeammin, haluan antaa sinulle menettelytavan, mitä monet teistä tekevät jo intuitiivisesti. Haluan, että sinulla on tuo ihminen pöydälläsi tai tuolissasi, hän sulkee silmänsä hetkeksi ja vastaa yhteen kysymykseen. Laita tämä henkilö vastaamaan ääneen. Jotkut teistä tietävät jo tuon kysymyksen. Kysyt tätä: "Annatko luvan parantumiseen?" Hänen on vastattava sanoilla, nyökkäys ei riitä. Jos hän vastaa puhtaan aikomuksen kera eikä vain "mene virran mukana", hänen luontaisellaan on lupa puhua sinulle. Tässä kohtaa syvällinen parantuminen alkaa tapahtua. Hämmästyt, miten hyvin se toimii tässä uudessa energiassa ja miten parantajakykysi on lisääntynyt!

Rakas ihminen, valosi ei salli negatiivisuuden olla sessiossasi. Hankkiudu eroon siitä ajatuksesta, että sinun suojeltava itseäsi. Ei enää. Valosi työntyy ulos siinä määrin, ettei se ole tarpeellista. Tämä on parantajille, teille kaikille, sillä jokainen joka tekee ylipäätään parannustyötä, voi saada tämän tapahtumaan. Muistakaa tämä kysymys sessioissanne.

Uusi "kuunteleva" keho

Numero kolme: ihmishistoriassa ei tule koskaan aikaa, mikä on merkittävämpi kuin tämä, kun on kyse siitä, miten keho kuuntelee sanomisianne. On prosessi – ja on aina ollut – missä kehon solut ovat valppaana sille, mitä pomo – sinä – haluaa. Vuosia olemme pyytäneet teitä puhumaan kehollenne, puhumaan solurakenteellenne. Nyt kerromme teille, että se kuuntelee, silloinkin kun ette oivalla, mitä sanotte automaattisesti! Se kuuntelee 24/7. Mitä siis sanotte sille?

Tämä on nyt aikaa, jolloin negatiivisella dialogilla on enemmän henkilökohtaista vaikutusta teihin kuin koskaan ennen. Ajatelkaa, mitä sanotte elämässä, kun liikutte sosiaalisesti. Mikä asenteenne on sanoessanne sen ja miten usein sanotte sen? Keho kuuntelee. Rakas valotyöntekijä, osa henkistä evoluutiotasi on, että keho, luontainen, tietää nyt kaiken. Nyt sanot ehkä: "No, se on kiva juttu." Se on enemmän kuin kiva juttu – se on syvällistä! Jos et kuuntele tätä ja ymmärrä sitä, jatkat vanhenemista samalla vanhalla tavalla kuin ennen. Tästä syystä olemme puhuneet affirmaatioista enemmän kuin koskaan ennen. Tämä on paljon enemmän kuin vain positiivista ajattelua. Joka kerta kun avaat suusi, sinulla on mahdollisuus antaa ohjeita kehollesi, ja se kuuntelee puhuessasi sille. Valitettavasti tapananne on kertoa keholle, että olette arvoton!

Haluan teidän ajattelevan, mitä sanotte. Kun joku kysyy terveydestänne, henkisyydestänne, aikomuksestanne tai vanhenemisestanne, käytättekö sanoja: "Työstän sitä. Minä yritän"? Tuloksena kehonne solut sanovat: "No, hän työstää sitä – hän yrittää, mutta (vihjailevasti), hänellä ei ole sitä vielä." Haluan teidän kuuntelevan itseänne, kun puhutte. Annatteko "vähemmän kuin" –viestejä omalle kehollenne?

Kenties olen sanonut jo riittävästi, mutta melkein jokainen teistä tulee kulttuurista, mikä on ylpeä itsensä alentamisesta jotenkin. Se on vanha tapa, minkä on tarkoitus edustaa hyväntahtoista olemusta. Joku haluaa antaa teille lahjan tai juhlia syntymäpäiväänne. Miten moni teistä sanoo automaattisesti: "Ei sinun olisi pitänyt"? Käsitättekö, että tekonne ja sananne sanovat omalle luontaisellenne: "En ansaitse sitä". Tekonne sanovat: "Olen arvoton." Ettekö usko, että kehonne kuulee tai näkee tämän? On aika tulla ulos arvottomuuskaapista, valotyöntekijä! Elät Jumala sisälläsi! Älä pelkää tai häpeä julistaessasi: "Olen terve, olen parantunut, minä nuorrun, olen tilanteen hallinnassa." Ei "Työstän sitä" tai "Minä yritän". Se kertoo kehollesi, että se saattaa tapahtua joku päivä, mutta ei tänään. Siinä on eroa. "Olen onnellisuuden arvoinen. Olen rauhallisen tilanteen arvoinen elämässäni. Olen ratkaisun arvoinen elämässäni."

Kun joku haluaa antaa sinulle lahjan tai juhlia syntymäpäivääsi, sano automaattisesti: "Kiitos tästä upeasta lahjasta!" Luontaisesi kuulee: "Olen tämän toisen arvostamislahjan arvoinen." Rakasta häntä sitten sen vuoksi.

Meditoinnin ja muiden henkisten piirteiden muuttuminen

Numero neljä: meditointi. Se muuttuu. Ensinnäkin alkaa ilmestyä nuorempia spesialisteja, joiden yhteiskunta ei tunne olevan tarpeeksi vanhoja olemaan shamanistisia. Kuitenkin heidän akaasiansa tuntee niin, koska he muistavat. He heräävät niihin aikoihin, jolloin he tekivät tätä kaiken aikaa. Siksi niiden vuosien määrästä jotka olette olleet maan päällä tässä elämässä, tulee toissijainen niiden elämien määrälle, joita teille on ollut maan päällä. Teidän täytyy kyetä näkemään ja erottamaan tämä. Niinpä ensimmäinen asia on tämä: älkää enää liittäkö vanhemmuusominaisuuksia vanhaan. Liittäkää ne viisaaseen.

Mutta tärkein muutos on, miten näette meditaation ja sen säännöt. Se alkaa erota niistä vanhoista säännöistä, kuka, miten ja miten paljon. Rakkaat ystävät, tämän kantamanne uuden valomäärän ja kiireisten aikataulujenne myötä, pelkkä Hengessä oleminen joka päivä on meditointia. Teidän on vaikea mitata tätä, koska se ei ole enää lineaarisen 3D-kellon asia. Se on moniulotteisen kommunikoinnin asia.

Teidän kaikkien ei ole tarkoitus tehdä samaa asiaa meditoinnissa. Onko tämä järkytys? Se esoteerinen järjestelmä mikä teillä on, ei ole kaikkien juttu. Se ei ole yleispätevä. Se kunnioittaa yksilön elämänpolkua. Teistä tulee spesialisteja henkisyydessä, koska akaasianne alkaa herätä henkiin. Se miten vanha olette maan päällä, mistä tulitte ja mitä teitte, opastaa tekemisiänne tässä elämässä enemmän kuin koskaan ennen. On monia nuoria ihmisiä, jotka heräävät henkiin meditoinnilla. Tarkkailkaa tätä. He tekevät sitä tuntitolkulla eikä se ehkä ole teidän tapanne. Voitaisiin sanoa, että he kantavat meditointitaakkaa puolestanne.

Tämä on uutta planeetalla ja se on erityisen uutta, että monet nuoret ihmiset tuntevat sen ensin. Odottakaa, etteivät hekään ole keskenään samaa mieltä, miten se tehdään. Se on uutta energiaa heille ja heidän ikätovereilleen. Joku tekee sen eri tavalla kuin toinen. Mutta monet ovat meditointisotureita, joilla on iso M rinnassaan [hymyilyä]. Jotkut teistä näkevät sen ja pudistelette päätänne sanoen: "Tämä ei ole minua varten", ja Henki sanoo olkapäällänne: "Kiitos, että näit sen, vanha viisas ihminen." Se on heitä varten.

Teitä varten meillä on sen sijaan myötätuntoinen eläminen, kulkien päivästä toiseen vaikeissa tilanteissa ja luoden intohimoisen ulkomuodon, mikä on myötätuntoinen ilman vihaa. Tämä on käytännöllistä ja edustaa kaikki asioita, joista olemme puhuneet hyvin vanhalle ja kehittyneelle sielulle. Teidän tekemänne työ on erilaista kuin heidän. He ovat "aloittavia vanhoja sieluja" ja nyt pääsemme erikoistumiseen. Älkää yllättykö, kun henkinen perustyö ei ole samanlaista kaikilla. Onko siinä järkeä, että olette hyvin erilaisia elämänpolullanne? Kunnioittakaa sitten sitä lähtökohtaa, ettei ole yleistä oppijärjestelmää kaikille. Meditoinnissa ei ole oikeaa ja väärää. Kyse on siitä, mikä tuntuu oikealta omalle elämällenne ja elämäntyöllenne.

Rakkaat ystävät, jotkut teistä pudistelevat päätään ja sanovat: "No, merkitseekö tämä, ettei meidän ole tarkoitus meditoida?" Miten lineaarinen voitte olla? Haluan, että teillä on mukavaa. Haluan teidän ymmärtävän tämän. Ihmiset haluaavat korkeamman auktoriteetin kertomaan, mitä tehdään ja miten. Se alkaa muuttua. Ettekö pysty tuntemaan sitä? Pääskää irti siitä muotista, että etsitte vahvistusta joltain korkeammalta auktoriteetilta. Suurin auktoriteetti on luova siemen SINUSSA. Sinun intuitiosi antaa sinulle vastauksen vaativimpiin elämänkysymyksiin.

Intuitionne kertoo teille, miten kauan meditoidaan – jos lainkaan – ja mitä teette siinä. Teidän ei tarvitse kääntyä jonkun puoleen sanoen: "Onko tämä ok?" tai "Onko jotain kirjaa?" Ne päivät ovat ohi. Rakkaat ystävät, kyllä, esoteerisessa yhteisössä on johtajia, mutta he ovat neuvonantajia viisaudessa, eivät henkisiä diktaattoreita. Antakaa heidän johtaa rakkaudellaan ja myötätunnollaan, ilman informaatiota ja sääntöjä siitä, miten teidän pitäisi elää elämäänne. Antakaa heidän johtaa esimerkillä siitä, miten voimaantuneita te olette, ei säännöillä, mitä tehdään tai miten tehdään, tai oppijärjestelmällä mikä on sama kaikille. Antakaa tuon "mitä, miksi, miten paljon ja milloin" tulla luovasta lähteestä sisällänne. Jos voitte tehdä tämän, olette oikeassa niissä elämän piirteissä, jotka ovat vain teille, eivät massoille. Tämä johtaa numeroon viisi.

Muutos – ei kovin mukavaa

Numero viisi: perusnumerologiassa "viisi" edustaa muutosta. Haluan teidän tunnistavan ja hyväksyvän kemiallisen muutoksen kehossanne ja rentoutuvan siihen. Haluan teidän kunnioittavan psyykkistä muutosta kehossanne ja tunnistavan ja hyväksyvän sen. Akaasianne alkaa toimittaa teille hyvin erilaista ja viisasta informaatiota, kun värähtelynne alkaa lisääntyä. Huomaatte, että se saattaa muuttua, joka luulitte olleenne. Tavat – hyvät ja huonot – saattavat pudota pois. Prosessin aikana ihminen saattaa alkaa pelätä. Eikö se ole mielenkiintoista? Miksi muutos uudessa energiassa aiheuttaisi pelkoa vanhoille sieluille?

Joka kerta kun siinä tapahtuu muutos, mihin ihmiset ovat tottuneet, he alkavat pelätä. Niinpä pyydämme muutosta havaintotavassa ja ihmisluonteen viisasta uudelleenkirjoittamista. Haluaisin, että alatte toivottaa muutoksen tervetulleeksi elämäänne ja näkevän sen positiivisesti. Kaikesta riippumatta. Tämä harmonisoi teidät uuden maan energiaan, jotta voitte selviytyä ja pysyä elossa! Näin tärkeää se on.

Saatte uusia tapoja, jotka hahmotetaan hyviksi ja huonoiksi, ja ne tulvat suoraan aina vain aktiivisemmasta akaasiastanne. Monet ovat huolestuneita ja sanovat: "Mistä se tuli?" Rakastatte hyviä tapoja ja kyseenalaistatte muut. Hyvät tavat voivat tulla tavalla, mikä pudottaa vanhat, huonot tavat ja himot, ja ne vaikuttavat kovasti siihen, mitä haluatte syödä. Merkittävä muutos ruokavaliossa saattaa järkyttää ja yllättää teidät ja voitte laihtua tai lihoa, niin kuin halutaan. Mitä tahansa olette pyytäneet, se mikä on terveellisintä kehollenne, näyttää ottavan solunne valtaansa.

Akaasia alkaa harmonisoitua "moniin kulttuurielämätapahtumiin". Tämä termi merkitsee sitä, miten monta elämää olette olleet jossain kulttuurissa, missä söitte tai elitte tietyllä tapaa. Tästä tulee kemiaa, mitä kehonne haluaa nyt. Mitä siitä sanotte? Tämä voisi tulla pikaruuan tai normaalien ruokaostosten sijaan. Mitä siitä sanotte? Miten moni teistä siis aikoo mennä sen mukana tai alkaa pelätä sitä? Haluan teidän rentoutuvan ja antavan Hengen rakentaa uuden ihmisen sisällänne. Tiedättekö, miksi olemme kutsuneet tätä? Se on prosessi, mitä kukaan ei odottanut: ylösnousemus eläessä. Tässä te siirrytte seuraavaan energiaan ollessanne elossa – prosessi, mikä vaati aiemmin reinkarnoitumista. Kuuletteko, mitä sanon? Menneisyydessä teidän täytyi kuolla, palata takaisin ja harmonisoitua uudelleen voidaksenne tehdä sen, mitä sanomme teidän voivan tehdä nyt istuessanne siinä. Siis, jos ette pelkää sitä.

Luontaisenne on ohjelmoitava uudelleen. Kerroimme tämän teille aiemmin ja teette sitä affirmaatioilla, positiivisilla ajatuksilla ja toimilla, joita muutatte nyt [myötätuntoinen toiminta]. Luontainen on tottunut vanhaan ajatukseen, että reinkarnaatio on valaistumismoottori. Teidän täytyy kuolla ja tulla takaisin voidaksenne hyötyä siitä, mitä olette oppineet, mutta nyt teidän ei tarvitse. Tämä on uutta. Annoimme teille aiemmin kanavoinnin, missä puhuimme siitä.**

Haluan teidän ajattelevan sitä näin. Miten moni teistä on tuntenut, että olette olleet vaikeuksissa viimeiset pari vuotta? Tämä vaihtelee henkeä uhkaavista muutoksista epämukaviin henkisiin muutoksiin ja erilaiselta tuntumiseen. Haluan, että teillä on nyt rohkeutta juhlia ongelmia! Sinut on juuri järjestetty uudelleen, rakas ihminen. Sinut on järjestetty uudelleen ja kenties poimit menneisyydestä asioita, jotka tekevät sinusta terveemmän, ja elät pidempään. Mitä jos vietit satoja vuosia jossain kulttuurissa ja olet viettänyt vain muutamia vuosia tässä? Etkö ajattele, että solurakenteesi haluaa mukavimpia asioita, vanhoja ruokia enemmän? Jos sanot "kyllä", näet kehossasi kemiallisia muutoksia, uuteen ihmiseen sopeutumiseksi. Tämä on ihminen, jolla akaasia alkaa tuntua. Henkinen evoluutio on alkanut.

Nämä ovat muutoksia, joita lääketiede ei pystyisi tekemään. Se liittyy perusterveyteen. Mitä on veressäsi? Onko vertasi testattu viime aikoina? Havaitset, että sekin on saattanut muuttua. Voi, verityyppisi ei ole muuttunut, mutta muiden ominaisuuksien tasapaino muuttui sen vuoksi, mitä syöt.

Tämän haluan kertoa teille näistä asioista, jotka ovat tärkeitä. Jos nämä asiat ovat liian suuria, jotkut teistä tuntevat ne syvällisesti ja huolestutte niistä. Mitä olen kertonut teille pelosta? Pelko pysäyttää valon. Haluatteko oikeasti pysäyttää tämän muutosprosessin? Se on kaikki, mitä varten olette eläneet, ja se tapahtuu, koska elätte näinä uusina aikoina. Jos haluatte jatkaa, rakkaat ystävät, vastaus on lakata pelkäämästä sitä valoa, mikä olet sinä. Ymmärtäkää, että odottamanne energia on täällä. Se oli numero viisi.

Aikakapselit ja planeettaevoluutio

Numero kuusi: "kuusi" on jumalainen numero. Se viittaa korkeampaan itseen ja moniin muihin piirteisiin, jotka puhuvat henkisestä järjestelmästä tarkoituksenmukaisesti ja myötätuntoisesti. Tämän planeetan aikakapselit avautuvat ja alkavat toimittaa teille suuren määrän henkisen evoluution pikaraide-energiaa, mitä en voi selittää vielä. Jos kysytte: "Mitä se on?", vastaus on "kyllä". Olemme puhuneet tästäkin aiemmin.***

Rakkaat ystävät, muinaisihmisten viisaus kertoi teille, että te ette pysty vielä määrittelemään mestarilukua 44 numerologiassa ja hallitsemaan sen jälkeisiä lukuja. Syynä on, ettei teillä ole vielä tietoisuutta ymmärtää, mitä ne ovat. Te ette tiedä, mitä ette tiedä. Jos voitte hyväksyä tämän ja ymmärtää, että on vielä tuntemattomia asioita, niin pärjäätte hyvin numeron "kuusi" kanssa.

Aikakapselit niiltä muinaisilta olennoilta jotka kylvivät teidät, avautuvat, koska ohititte vuoden 2012 merkkipaalun. Ne kaatavat moniulotteisia ominaisuuksiaan planeettaverkkoihin [magneettiverkko, kristalliverkko ja Gaia-verkko]. Ne kaatavat uutta elämänenergiaa pikaraide-evoluution kautta. Vanhat sielut poimivat ensimmäisenä kaiken tämän ja se edesauttaa niitä asioita, joista olen kertonut – yhdestä viiteen. Ne ovat katalyyttienergioita, joista ette tiedä vielä ja jotka vastaavat lopulta kehittyneestä ajattelusta ja lisääntyneestä viisaudesta. Vuosien päästä teillä on myös nimet niille psykologiassa.

Kaikki nämä asiat liittyvät maalaisjärkeen ja viisauteen. Lisäksi kuitenkin alkaa olla sellaista tietämistä, että lopulta ihmiskunta hyväksyy sen ja kutsuu sitä uudeksi ihmisluonteeksi. Myötätunto lisääntyy ja muuttaa sitä, mitä yleisö haluaa katsella elokuvissa, televisiossa ja internetissä. Viisauden lisääntyminen näyttäytyy hitaasti. Alttius kypsyyteen ja rauhaan maan päällä on alkanut. Kuten kuvattiin aiemmin, planeetan vanha energia taistelee loppuun saakka ja yrittää pitää vanhat tavat hengissä. Vanhat tavat häviävät eikä vanha energia reinkarnoidu vanhana. Hitaasti se karsiutuu, aivan kuten alakoulu karsiutui henkilökohtaisesta elämästänne, kun siirryitte eteenpäin.

Taipumus terveyteen ja pitkään ikään kukoistaa ja monia asioita paljastuu ja muuttuu sallimaan tämän. Massojen henkinen tietoisuus tulee paljon myöhemmin, kun ihmisrodun terve järki alkaa yhdistellä asioita. Kerroin teille, että tämä olisi vaikeaa, koska monet teistä ovat nähneet tulevaisuuden jonkinlaisena henkisenä räjähdyksenä. Se ei ole. Terveen järjen hidas tietoisuusmuutos johtaa toiset tiedostamiseen. Näin homma toimii.

Energiasta mikä kiertää planeettaa, tulee lopulta sitä, miten te ajattelette, ja se muuttaa ihmiskunnan kevyemmäksi ja korkeammalla värähteleväksi sieluryhmäksi. Prosessissa köyhyys ja sairaudet vähenevät, yhteiskunnallisista ongelmista tulee tasapainoisempia, suvaitsevaisuus on suurempaa ja uudet keksinnöt tekevät selviytymisestä paljon helpompaa. Mitään tästä ei liitetä henkisyyteen. Ei vielä.

Niinpä täällä on ateisteja ja agnostikkoja, jotka tietävät pidemmästä elämästä, rauhasta maan päällä ja myötätunnosta. He eivät liitä sitä mihinkään "ulkopuoliseen". Tämä johtuu siitä, että heille se on älyllistä, intuitiivista ja "niin asiat ovat". He kutsuvat sitä "uudeksi kehittyneeksi ihmisluonteeksi" eivätkä he tiedä, mistä se tuli. Eivät vielä. Intellektuellit katsovat taaksepäin historiaa ja sanovat, että meillä oli barbaarinen aika vuoteen 2012 saakka, jolloin ihmiset alkoivat viisastua. Sadan vuoden päästä katsotte taaksepäin ja näette ihmiskunnan, mikä oli hyvin, hyvin erilainen ja paljon väkivaltaisempi. Sosiologit lisäävät uuden kasvutason kaavioonsa, sillä se merkitsee muutosta ajattelussa, mitä ei oltu nähty koskaan aiemmin. Se nähdään ihmisen kypsymättömyyden loppuna ja viisaamman ihmiskunnan alkuna. Mutta pitkään aikaan ei ole yhteisymmärrystä sisäisestä Jumalasta. Sen sijaan uskomusjärjestelmien välillä on enemmän suvaitsevuutta.

Mutta te ja minä tiedämme syyn muutoksiin. Aikakapselit avautuvat ja ne kaatavat teille katalyyttienergiaa tietoisuuden uudelleenjärjestelyyn. Se tulee siemenvanhemmiltanne, plejadilaisilta, joilla on mittaamatonta rakkautta teitä kohtaan, niin kuin vanhemmalla olisi lastaan kohtaan, mutta hyvin erilaista. Heidän ylpeytensä siitä on tuttua, että ohititte tuon merkkipaalun ja he näkevät teidän menevän pimeyden ja valon "hyrräliikkeen" läpi, sillä he ovat tehneet sen. He ovat katselleet, miten käsittelette planeettanne jäljellä olevaa pimeyttä ja miten paljon sydämeenne sattuu kaikki näkemänne ja kaikki kuolema. He ovat hiljaa, sillä teillä yksin on vapaa valinta siitä, miten nopeasti planeetta muuttuu, ja te kokoatte palapeliä, aivan kuten he kokosivat.

Tieto siitä, että kaikki asiat kiertävät ja opitut oppitunnit ovat tarkoituksenmukaisia, antaa teille suurempaa viisautta. Kaikki tämä virtaa verkkoihin tällä hetkellä. On vaikea puhua tästä, koska te ette tiedä, mitä ette tiedä. Siemenvanhempanne ovat nähneet sen ja he tietävät, minne homma on menossa, ja heidän henkensä salpautuu, kun he katselevat teidän avaavan oven siihen, minkä hekin ovat kokeneet.

Tämä vie jonkin aikaa, mutta avasitte tuon oven ja kun aika kulkee, saatte paljastuksen, mistä siinä kaikessa on kyse. Ihmettelettekö, miksi minä Kryon olen rakastanut ihmiskuntaan? Kerroin teille sen juuri: koska olen nähnyt sen aiemmin. Niin ovat toisetkin – Orion, Arcturus ja muut nimet, joista ette ole ennen kuulleet. Ne ovat kaikki käyneet sen läpi ja kaikki katselevat teitä nyt ja juhlivat elämäänne. Jotkut teistä ymmärtävät ja tietävät, että olen oikeassa, ja toiset kävelevät ulos tänä iltana tai nousevat tuoleistaan ja ovat tuskin lainkaan hahmottaneet tätä informaatiota. Se on vapaa valinta ja sitä kunnioitetaan – sitä kunnioitetaan hyvin paljon teillä kaikilla. Henki ei tuomitse. Jos lähdette pois ja ajattelette, että tämä oli kiva tapaaminen, ei sen enempää, teillä kulkee sama määrä enkeliolentoja ovesta ulos kanssanne kuin vuosisatojen parantajalla tai shamaanilla. Jokainen ihminen on luotu tasaveroiseksi. Tämä merkitsee, että teillä kaikilla on sama henkinen potentiaali – sisäisen Luojan oivaltaminen. Se on päivän viesti.

Voi ihminen, tämä ei ole isän new age. Tämä on sinun new agesi.

Kryon

*"The Way of It", helmikuu 2015, (www.kryon.com/freeaudio)

** "Luontaisen paljastaminen" 22.11.2014

*** "The Nodes and Nulls of the Earth, Part 2", maaliskuu 2014, (www.kryon.com/channelling)
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: emoapoxut ja 8 vierailijaa

cron