Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

2.7.2014 MITEN SAAN PERHEENI HYVÄKSYMÄÄN ELÄMÄNMUUTOKSENI?

ViestiKirjoittaja hammer » 04.07.2014 14:26

MITEN SAAN PERHEENI HYVÄKSYMÄÄN ELÄMÄNMUUTOKSENI?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Vuosi sitten lähdin vanhempieni luota ja muutin uudelle alueelle, jotta voisin alkaa elää omaa elämääni. Se on muutos, mitä olen pohtinut monta vuotta – paeta isäni tunneväkivaltaa. Tähän saakka en ole keskustellut tästä vanhempieni kanssa, mutta minun täytyi kertoa äidilleni, koska hän vaati saada tietää, miksi en ole puhunut isälleni kuluneen vuoden aikana. Kun yritin selittää hänelle, miten satuttavaa isän käyttäytyminen on ollut, hän sanoi, ettei hän antaisi minun rikkoa perhettä, ja luulen, että hän kieltää tilanteen. Minun täytyy asettaa voimakkaat rajat perheelleni, oppia rakastamaan itseäni ja huolehtimaan itsestäni, mutta äiti vaatii, että lähetän isälle syntymäpäivä- ja isänpäiväkortin, ja sanoo, että olen ilkeä ja tahditon, kun en tee sitä. Rajojen asettaminen perheelleni on ollut minulle vaikeaa, mutta se on myös auttanut minua rakastamaan itseäni enemmän, enkä tiedä, miten käsittelen äitini kritiikin ja sen, ettei hän kunnioita valintojani.

Jenniferin vastaus:

Onneksi olkoon, että olet tehnyt näitä voimallisia muutoksia elämässäsi etkä ole antanut periksi äitisi vaatimuksille – tällä erää. Kuten epäilet, äitisi ongelma liittyy vähemmän sinuun kuin häneen itseensä ja hän etsii omaa vahvistustaan. Hän ei pidä valinnoistasi, mutta se ei tee niitä vääriksi. Sinun täytyy päättää, pystytkö säilyttämään rajasi ja löytämään ratkaisun, mikä saa olosi tuntumaan mukavalta, itsevarmalta ja onnelliselta. Hän ei ehkä pidä siitä, mutta sinun täytyy päättää, miten tärkeää ja oleellista se on sinulle ja miten se vaikuttaa valintoihisi ja päätöksiisi.

Riippumatta siitä, miten hyödyllisinä pidämme omia elämänmuutoksiamme itsellemme, on ihmisiä, jotka tuntevat ne uhaksi. Silloin heidän täytyy katsoa omaa elämäänsä ja päättää, pystyvätkö hekin muuttumaan. Äitisi näkee sen, mitä teet, kaiken sen henkilökohtaisena torjumisena, mitä hän pitää totena, mihin hän uskoo ja mitä hän puolustaa. Hänen mielestään täydellisen perhekuvan säilyttäminen on tärkein asia ja kaikkien on tehtävä voitavansa pitääkseen tuon kuvan/harhakuvan hengissä, niin kuin hän on tehnyt. Kyllä, hän on kieltämisen tilassa, mutta vain siksi, että hänen on uskottava, ettei hän ole haaskannut aikaansa tai energiaansa tekemällä kaiken voitansa perheyksikön rakentamiseksi, riippumatta siitä, miten epätäydellisenä tai toimimattomana sinä pidät sitä. Silloin kun sinä torjut sen, hänen mielestään torjut myös hänet ja kaiken, mitä hän tekee.

Suurempi ongelmasi on, ettei äitisi kuuntele sinua, kunnioita asemaasi tai anna sinulle vaihtoehtoa. Joko teet, mitä hän haluaa, tai hän torjuu sinut. Se on manipuloivaa ja luultavasti olet nähnyt hänen käyttäytyvän sillä tavalla pitkään. Sinun ei tarvitse lähettää isällesi kortteja tai puhua hänelle, mutta tee se, koska se on sinun valintasi, ei koska yrität näyttää hänelle, miten paljon hän on loukannut sinua tai miten vihainen olet hänelle. Se ei vaikuta häneen – hän ei ymmärrä vihaasi, koska hän uskoo olevansa oikeassa.

Rajasi voivat pysyä ennallaan ja voit tehdä, mitä tahansa – älä vain odota, että äitisi pitää siitä tai hyväksyy sen, mitä teet, koska se on liian uhkaavaa hänelle. Hän on vihainen sinulle nyt, mutta onko se ok sinulle? Epäilen, että hänen haastaessaan rajasi aiemmin, annoit periksi saadaksesi hänen hyväksyntänsä. Nyt kun et enää halua tehdä sitä eikä hän anna sinulle valinnanvaraa, ainoa vaihtoehtosi on pitää pintasi ja tehdä se, mikä on sinulle mukavaa. Näe tämä itsesi rakastamisen oppituntina. Rakastatko itseäsi riittävästi tehdäksesi, mikä on oikein ja parasta sinulle, vaikka ne ihmiset joiden rakkautta ja vahvistusta haluat, haastavat sinut joka tasolla ja panevat sinut valitsemaan omien tarpeidesi ja heidän tarpeidensa välillä?

Aika parantaa kaikki haavat ja se parantaa myös oma haavasi perheeseen liittyen. Keskity nyt tekemään se, mikä tuntuu oikealta ja parhaalta sinulle. Ole onnellinen, tee sitä, mitä rakastat, ole itsevarma ja luo oma ilosi. Uudet ihmiset jotka kunnioittavat sinua ja rajojasi, auttavat vahvistamaan valintasi ja sinulla on suhteita, jotka ravitsevat ja tukevat sinua ja peilaavat itserakkauttasi sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

6.7.2014 ENERGIATILAN LUOMINEN MUUTOKSELLE

ViestiKirjoittaja hammer » 07.07.2014 16:12

ENERGIATILAN LUOMINEN MUUTOKSELLE

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutin kahdeksan vuotta sitten Kansas Cityyn, kaupunkiin mitä en ole koskaan tuntenut mukavaksi. Miksi olen asunut täällä niin pitkään, jos en ole koskaan edes halunnut asua täällä? Osa vastausta liittyy sen sijaintiin USA:n maantieteellisessä keskipisteessä ja olemalla täällä olen ylläpitänyt valtavasti energiaa ja valoa, kun olemme käyneet läpi viimeisten kahdeksan vuoden muutoksia. Mutta nyt olen valmis lähtemään ja itse asiassa olen ollut jo jonkin aikaa. Taloni on myynnissä, mutta ei tapahdu mitään liikettä, ja sain viime viikolla viestin, että ellen poistaisi osaa energiastani, niin ei olisi tilaa kenellekään muulle.

Asuessani täällä olen remontoinut talon kokonaan. Jokaista kattoa, seinää ja lattiaa on muutettu jollain tapaa. Jos aioin asua täällä, minun oli tehtävä talosta kotini ja heijastus minusta – ja se on. Mutta se on niin paljon peili siitä, kuka minä olen, ettei se voi kuulua kenellekään muulle, ellen poista siitä osaa energiastani. Ja pohtiessani talon myyntiä viime viikolla, arkkienkeli Uriel tuli äänekkäästi ja selvästi läpi: "Pakkaa tavarasi ja tee energiatilaa jollekin toiselle." Siinä oli tolkkua – tämä talo on niin maadoittunut minun energiaani, ettei kukaan voi tulla edes etuovesta.

En ole koskaan pitänyt talon järjestämisestä enkä laita kaikkea pois, että minun täytyy elää laatikkojen keskellä. Mutta ymmärsin viestin energian siivoamisesta, koska jokainen etuovesta sisään tuleva saa energiaviestin: "Tämä on Jenniferin talo." Teemme kaikki tätä elämässämme ja maadoitumme niin täysin tiettyyn energiataajuuteen tai –malliin, ettei ole tilaa millekään muulle. Energiatilan luomiseksi meidän täytyy luopua joistain asioista ja jos siinä iskee pelko ja kauhu sydämeesi tai sinulla ei ole hajuakaan, miten aloittaa, tässä on muutamia ehdotuksia auttamaan:

1. Odotukset ja toiveet sisältävät paljon energiaa ja ne luovat usein paljon suuremman energiatilan, minkä jokin tilanne tai ihminen voi täyttää. Jos voimme säilyttää toiveen, mutta olla avoin laajemmalle tyydytysasteikolle (kuin tietty ihminen tai tilanne), teemme tilaa sille, että jokin muu täyttää sen.

2. Itsensä tuomitseminen ja kritisointi luovat myös käänteisen energiatilan. Ajattelemme, että olisimme voineet tehdä paremmin, joten sidomme itsemme tuohon kokemukseen, ihmiseen tai tilanteeseen, kunnes "saamme sen oikein". Itsemme vapauttaminen tuomitsemistaakasta luo tilaa uudelle energialle.

3. Toisten kritisointi ja tuomitseminen sitoo meidät heihin, koska ajattelemme, että he olisivat voineet tehdä paremmin, joten siirrymme heidän polulleen, roikumme mukana ja odotamme, kunnes he muuttuvat. Ajattelemme, että saamme heidät kärsimään, ja se voi olla totta, mutta me kärsimme enemmän. Ja koska energiatilamme on täynnä odotuksia, tuomitsemista ja kritiikkiä, ei ole tilaa uudelle energialle.

4. Viha ja katkeruus (mikä on anteeksiannon vastakohta) vievät myös valtavan energiatilan. Viha on voimakas tunne, mikä voi inspiroida meidät liikkumaan, mutta se myös pitää tilaa, minkä voi ottaa jokin tyydyttävämpi, kuten ilo ja rauha. Tämä vihan varaama energiatila tukkii uuden energian virtaamisen.

5. Kun emme ole läsnäolevassa hetkessä ja elämme menneisyydessä tai tulevaisuudessa, olemme täyttäneet energiatilamme sillä, minkä uskomme mahdolliseksi tai mikä tapahtuu, eikä ole tilaa ihmeille tai muille mahdollisuuksille. Jos voimme antautua, mikä merkitsee taistelemisen tai vastustamisen lopettamista, voimme luoda tilan uudelle energialle. Lopputulos voi olla erilainen, kuin odotimme, mutta se on, mitä halusimme, ja mahdollisesti enemmän.

Energian täytyy liikkua ja se vaatii tilaa liikkuakseen. Kuvittele lasin täyttämistä piripintaan vedellä. Jotta lasiin voi laittaa lisää vettä, osan siitä on poistuttava, tai muuten lisääminen aiheuttaa sotkua. Tämä tapahtuu, silloin kun yritämme tuoda uutta energiaa tekemättä tilaa sille – sillä ei ole paikkaa minne mennä. Ja koska ylläpidämme taajuutta, mikä ei ole sillä rakkaus-, ilo-, rauha- ja yltäkylläisyysasteikolla, mitä ehkä haluamme, yhteyksiä jotka päästävät nuo kokemukset elämäämme, ei voi muodostaa.

Emme päästä irti asioista, joissa ajattelemme epäonnistuneemme tai joita emme ole mielestämme tehneet kunnolla. Päästämme irti asioista, joissa päätämme olevamme valmis, ja päätämme haluavamme ja ansaitsevamme jotain muuta. Mitä ajattelet ansaitsevasi tällä hetkellä? Minkä energian on siirryttävä pois elämästäsi tilan tekemiseksi jollekin muulle? Älä tuomitse tai kritisoi itseäsi tai ketään muuta – kaikki tekevät joka hetki, mitä voivat. Kun hyväksymme, että kaikki on aina jumalaisessa järjestyksessä, ja sallimme itsemme etsiä oman täyttymyspolkumme, energia-aaltoilua tapahtuu vaivattomasti. Ja olemme täysin tietoinen vaadittavasta irtipäästämisestä, jotta energia juoksee vaivattomana virtana meille ja pois meiltä ja transformoitumistamme voimaannuttaa yhtä paljon se, mitä haluamme tuoda elämäämme, kuin se mistä olemme valmis päästämään irti todellisuudessamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

9.7.2014 TAPAAMMEKO HEIDÄT TAAS TAIVAASSA?

ViestiKirjoittaja hammer » 15.07.2014 19:13

TAPAAMMEKO HEIDÄT TAAS TAIVAASSA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
9.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, minusta tuntuu, että kuluneet kaksi vuotta ovat olleet pitkää ja jatkuvaa eroamista monista ihmisistä, jotka luulin tuntevani, mutta joita en tainnut tunteakaan, koska on tullut hyvin selväksi, etteivät he voi olla enää elämässäni. Toisinaan tämä tekee minut hyvin surulliseksi ja mietin, mitä heille tapahtuu, kun yhteytemme katkeaa. Tapaammeko heidät taas taivaassa? Onko mahdollista, että yhdistymme taas johonkin toiseen aikaan? Tiedän, ettei se ole minun vikani ja minun täytyy antaa heidän mennä, mutta minun on erittäin vaikea tehdä tätä ilman pientä katumusta siitä, mitä olisi voinut olla, ja toivetta, että palvelin heitä jollain tavalla.

Jenniferin vastaus:

Yhteyden katkaiseminen on vaikeaa, silloin kun tunteemme ovat kietoutuneet energiaan, mistä päästämme irti. Silloin kun joku tekee hyvin selväksi, ettei hän voi olla elämässäsi – joko käyttäytymisellään tai omalla oivalluksellasi, ettei yhteys palvele sinua tyydyttävästi – se johtuu siitä, etteivät energianne sovi yhteen. Hän haluaa ehkä yhdistyä kanssasi tavalla, mikä ei ole mahdollinen sinulle, tai sinä haluat hänen olevan tasolla, mitä hän ei pysty saavuttamaan. Kummassakin tapauksessa kyse on energiaprosessista ja voit saada enemmän rauhaa, jos päästät irti tunteista ja omasta velvollisuudentunteestasi näissä asioissa ja ymmärrät tapahtuvan energiavaihdon, millä tavalla yhdistymme ihmisten kanssa tai sitten emme.

Kenelle tahansa on erittäin epämukavaa olla energiataajuudessa, mikä ei ole harmoniassa oman taajuuden kanssa. Ajattele, miten epämukavaa sinulla on, kun olet ihmisten lähellä, joiden kanssa et voi yhdistyä – he tuntevat samalla tavalla sinusta ja sinun energiastasi. Vaikka voimme uskoa, että voimme korjata, parantaa, muuttaa tai hallita epätasapainon, emme oikeasti voi, koska toisen ihmisen on tunnistettava energiaepätasapaino ja tehtävä valinta oman energiansa muuttamisesta. Joskus se tapahtuu, toisilla kerroilla ei. Lahjasi heille on näyttää erilainen energiamahdollisuus. Heidän lahjansa sinulle on vapauttaminen jakamastanne karmasta, minkä he tekevät joko valitessaan tai torjuessaan lahjasi ja tuon energian.

Yhdistymme ihmisten kanssa tarkoituksesta, mikä palvelee kaikkia, tavallisesti eri tavoin. Jos olet tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat haastavia, annat heille tilaisuuden, mitä he eivät pysty arvostamaan, ja saat päätöksen tähän karmavelvollisuuteen. Näiden tilanteiden karmaan sisältyy tavallisesti sitoumuksia, joita teemme toisille halutessamme antaa heille uuden tilaisuuden tehdä tai olla tavalla, minkä uskomme palvelevan heitä tai parantavan heidän elämäänsä jotenkin. Mutta vaikka kuinka haluaisimme heidän hyväksyvän energialahjamme, heidän on oltava halukas tekemään se ja olemaan tuossa taajuudessa kyetäkseen tunnistamaan ja hyväksymään sen. Muuten he pitävät sitä vain sekaantumisena, manipulointina tai haasteena.

On aina jälleenyhdistymismahdollisuus tässä ja muissa elämissä, koska emme koskaan katkaise täysin yhteyttä kehenkään. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme energeettisesti ja olemme kaikki yhtä. Vaikka ehkä suret entisen ystävän, kumppanin tai vieraantuneen perheenjäsenen menettämistä, yhteytesi häneen ei koskaan katkea sielutasolla. Työsi hänen kanssaan on tehty, kun tarjoat tuota energialahjaa, ja loppu riippuu hänestä. Ole siis iloinen, että olet tietoinen tarjoamastasi mahdollisuudesta, astu sitten etäämmälle ja anna tuon ihmisen valita, mikä on oikein ja parasta hänelle. Hän ei tee virhettä, kuten et sinäkään. Kun selvität omat karmavelvollisuutesi, -kiertosi ja –sopimuksesi, sallit uusien tyydyttävien, iloisten ja karmattomien yhteyksien tulla mahdolliseksi itsellesi, kun siirryt eteenpäin omalla matkallasi, mikä palvelee sinua parhaiten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.7.2014 OLEMISEN JA TEKEMISEN VELVOLLISUUDET

ViestiKirjoittaja hammer » 15.07.2014 21:47

OLEMISEN JA TEKEMISEN VELVOLLISUUDET

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miksi on niin, että elämässä tuntemanne ilo vähenee, kun tapaatte jonkun, joka on surullinen? Miten voitte olla onnellinen yhtenä hetkenä ja sitten tuntea syyllisyyttä onnellisuudestanne, kun olette tietoinen jonkun toisen tuskasta? Onko teidän väärin nauttia yltäkylläisyydestä ja hyvinvoinnista, kun toisilla on rajoituksia? Häpeättekö menestystänne, kun tiedätte toisten kamppailevan? Mitä ovat velvollisuutenne toisia kohtaan ja miten voitte olla tukeva valomajakka, jos ette jaa heidän nykyistä olotilaansa? Kyse on tekemis- ja olemisvelvollisuuksienne ymmärtämisestä.

Epäselvyys syntyy siitä, kun uskotte, että olemisenne keskittyy siihen, mitä teette, ja että ollaksenne valo toisille teidän täytyy tukea heitä myös omien siunauksienne peilaamisessa. Tämä luo uskomuksen, että teillä on velvollisuus tehdä toisille, jotta hekin voivat nauttia samanlaisesta elämästä, minkä olette luoneet itsellenne. Vaikka voitte olla valaistumisen lähde toisille, ette voi olla heidän valaistumislähteensä. Ei ole lupausta menestymisestä tai yltäkylläisyydestä elämässä – on vain mahdollisuus nauttia rajattomasta yltäkylläisyydestä ja siunauksista elämässä, silloin kun se on yksilön valitsema polku.

Tekemisvelvollisuutenne – mitä teette elämässänne ja elämällänne – ulottuu ainoastaan omaan elämänpolkuunne. Kaikki mitä teette elämänpolullanne, palvelee teitä ja oppimistanne, parantumistanne, kasvamistanne ja transformoitumistanne. Matkanne on oma luomuksenne, se on oma parantumispolkunne ja kaikki sillä on osa sitä, mitä teette itseänne varten. Se mitä teette toisia varten tai heidän puolestaan, ei palvele teitä, ellei sitä tehdä täyttämään jokin oppituntinne. Voimallisin läksy minkä voitte oppia, on, että te ette ole vastuussa toisten ilosta tai tuskasta, heidän oppimisestaan tai parantumisestaan eivätkä he ole vastuussa teistä. Tämä velvollisuus on luonut karmaelämät ja vapaudutte niistä, kun hyväksytte, että jokainen on täysivaltainen omalla polullaan, aivan kuten te olette omallanne.

Ihmiskunnan yhteinen matka on täydellinen ylösnousemuskokemus ja jokaisen yksilön polku johtaa valoon omalla tavallaan. Yksikään polku ei ole tärkeämpi ja jokaisella ihmisellä on oma polkunsa luotavana ja seurattavana. Velvollisuutenne ihmiskuntaa kohtaan on olla omassa totuudessanne, laajentua energianne korkeimpaan ilmaisuun ja kokea valonne täysi potentiaali. Parantumisestanne ja oppimisestanne tulee mahdollisuus muille, sitten kun he voivat resonoida sen kanssa itse.

Ei ole johtajia, ainoastaan harmonia- ja resonanssikohtia. Ei voi olla seuraajia, silloin kun jokainen ihminen tiedostaa, että hän johtaa itseään siihen valovärähtelytaajuuteen, minkä hän voi kokea. On opettajia ja oppilaita, mutta jokainen ihminen on sekä opettaja että oppilas, joka opettaa ja oppii ja on kokija ja kokemus, sillä jokainen joka on harmoniassa, tarvitsee ja voi saada tuon kokemuksen.

Säälin ja myötätunnon välillä on merkittävä ero ja velvollisuutenne ulottuu myötätuntoon, mikä vaatii kiintymättömyyttä ja hyväksymistä, mutta ei sääliä, mitä on, silloin kun tunnette vastuuta toisten polusta, uskotte, että teillä on velvollisuus varmistaa heidän onnellisuutensa, tai tunnette vastuuta sellaisten tulosten luomisesta, joita ette usko heidän itse kykenevän luomaan.

Valonne säteilee kirkkaimmin, kun olette korkeimmassa energiassanne, koette suurinta iloanne ja elätte täyttymyksellisintä elämää, minkä osaatte luoda itsellenne. Silloin olette voimaantunein ja silloin olette myös voimakkain valonlähde maailmalle. Teillä on velvollisuus Lähteelle, mikä on osa polkuanne, mutta ei olla lähde niille, jotka tuomitsette heikoiksi tai voimattomiksi. Kaikki ovat jumalaisen Lähdevalon kipinöitä ja kaikki ovat yhtä voimakkaita. Ollaksenne valo maailmalle, olkaa kirkkain valo, mitä voitte, ja olemuksenne voimalla valaisette polun, jotta toiset voivat valita sen, ja te voitte kokea iloa ja täyttymystä, mikä on harmoniassa oman valaistumis-, laajentumis- ja ylösnousemuspolkunne kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

16.7.2014 AIHEUTTAVATKO ENERGIAMUUTOKSET MIELENTERVEYSONGELM

ViestiKirjoittaja hammer » 19.07.2014 22:20

AIHEUTTAVATKO ENERGIAMUUTOKSET MIELENTERVEYSONGELMIA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
16.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, minulla on kaksi tyttöystävää, joiden 19- ja 20-vuotiailla pojilla on yhtäkkiä vakavia mielenterveysongelmia. Toisen ongelma kallistuu vainoharhaiseen skitsofreniaan ja toisella on vakavaa ahdistusta, masennusta ja mahdollisesti traumanjälkeinen stressihäiriö kamalan jääkiekko-onnettomuuden jälkeen. Olen ihmetellyt, toivat heidän vaivansa pinnalle kokemamme energiamuutokset, ovatko ne väliaikaisia vai pysyviä, onko kyse oireesta, että ollaan tai eletään kahden maailman välillä, ja voidaanko tehdä mitään maadoittumis- tai energiatyönä heidän auttamisekseen. On kummallista, että minulla on kaksi ystävää, joilla on kummallakin tällaisia pelottavia ongelmia ja mahdollisuus, että he joutuvat huolehtimaan aikuisista lapsistaan koko ikänsä. Oletko kuullut tällaisista ongelmista ja mitä muut ihmiset tekevät?

Jenniferin vastaus:

Energiamuutokset voivat synnyttää joukon mielenterveys- ja tunneongelmia, jotka vaihtelevat lievästä vakavaan. Joskus nämä vaivat ovat väliaikaisia ja kestävät päivän tai muutaman viikon, toisilla kerroilla ne voivat olla pysyviä, jos ihminen ei osaa ratkaista niitä. Suurten energialatausten aikana niiden ihmisten tila, jotka ovat taipuvaisia tällaisiin häiriöihin, voi kovasti huonontua, on hälyttävää pää- ja aivovammojen lisääntymistä ja ne jotka eivät ole maadoittuneita, löytävät itsensä hyvin pelottavasta paikasta kahden maailman välillä. En puhu psykologina tai mielenterveysammattilaisena, vaan sellaisena joka on tietoinen energian toimintatavasta, integrointi-, harmonisointi- ja moniulotteisuuskäsitteistä ja siitä, että mielenterveysammattilaiset eivät tunnusta mitään yhteyttä mielen ja energiataajuuksien ja –värähtelyjen välillä.

Muutokset vaikuttavat kovasti kehoon kaikilla tasoilla – fyysinen, tunne ja mentaali, aina solu-, atomi- ja aliatomitasolle saakka. Kehon jokainen osa työskentelee energian kanssa, esimerkiksi sähkö on sydämen käyttövoima. Lääkärit tietävät, että sydän voidaan käynnistää uudelleen sähköshokilla, mutta eivät ajattele, että myös meitä ympäröivällä energialla on vaikutus kehoon. Mielen oletetaan sisältyvän aivoihin, mutta se on itse asiassa osa koko kehoa, jokainen solu on osa mieltä. Silloin kun ympärillämme oleva energia muuttuu, mieli kehossa muuttuu myös tai yrittää harmonisoitua muutokseen 3D-perspektiivistä ja roikkuu kiinni siinä todellisuudessa, minkä se tuntee, ja yrittää selvittää uutta todellisuutta, mistä se on tietoinen, mutta minkä käsittelytavasta se ei ole varma.

Epätasapainoa syntyy, silloin kun mieli ei kykene harmonisoitumaan uusien energiataajuuksien kanssa ja yrittää vastustaa niitä. Silloin mieli jakautuu olemassa olevan ja uuden todellisuuden välillä ja tämä saa aikaan tunteen maailmojen välissä olemisesta. Mutta osa niistä suodattimista jotka eivät salli mielen nähdä aktiivisesti henkimaailmaan, on poissa ja ihminen kuulee oikeasti ääniä ja näkee asioita, jotka eivät ole näkyviä silmälle. Tämä on yksi skitsofrenian ilmentymistapa.

Pää- ja aivovammat ovat hyvin yleisiä näissä energiamuutoksissa. Fyysisellä tasolla niitä voivat aiheuttaa onnettomuudet, kun syvyysnäkömme muuttuu, mielen yhteyden muuttuessa fyysisen maailmaan. Oletko huomannut itselläsi taipumusta kompastua ja kaatua, kun on suuria energiamuutoksia ja/tai –latauksia? Tämä johtuu siitä, että mielen "tilasuhde" fyysisyyteen muuttuu, kun siitä tulee tietoinen uusista ulottuvuuksista, joita ei voi nähdä silmillä. Mieli ei tiedä, mitä tehdä näillä uusilla todellisuuksilla, joten se yrittää integroida ne siihen, minkä se tuntee, tai sivuuttaa ne, vaikkei se pysty siihen pitkään.

Vaikka aivovammojen ja henkisen tasapainottomuuden seuraukset voivat olla katastrofaalisia, niitä voi tapahtua myös, silloin kun aivot yrittävät sopeutua uusiin energiataajuuksiin, muttei niillä ole näihin viitekehystä. Joskus aivot sulkeutuvat niin kuin katastrofaalisen loukkaantumisen tapahtuessa, ja vaikka ihminen käsittelee energiaa, hän ei ole enää fyysisesti tajuissaan. Joskus mieli yrittää toimia normaalisti ja käyttää tunnettuja viitekohtiaan uusiin ulottuvuuksiin ja energioihin, joten se kuulee ääniä tai näkee kuvia, jotka eivät ole fyysistä todellisuutta, mutta ne ovat olemassa energiatilassa. Ihminen joka kokee tätä, on todellisuudessa jumissa ulottuvuuksien tai maailmojen välissä. Ei ole paluuta, koska hänen tietoisuutensa on osittain avoin uusille ulottuvuuksille, mutta ilman jonkinlaista energiatyötä tai hoitoa hän ei pysty integroimaan täysin tätä energiaa kehoonsa/mielensä todellisuuteen. Vaikka häntä siis kutsutaan hulluksi ja harhaiseksi, hän ei vain kykene täysin harmonisoitumaan mihinkään todellisuuteen ja hän osallistuu useisiin.

Tästä on tulossa aina vain yleisempää, minkä uskon jatkuvan, kun prosessoimme enemmän ja korkeampia energiataajuuksia ja –latauksia. Tästä syystä on tärkeää pysyä maadoittuneena ja olla energiavirrassa, vastustamatta sitä. Mitä hoitoihin tulee, niin erilainen energiatyö mikä keskittyy energian tasapainottamiseen ja uudelleenkalibroimiseen – mm. akupunktio, kristallien kanssa työskentely, maadoittuminen, laajentuminen, harmonisoituminen ja keskittyminen – voivat olla hyödyllisiä, riippuen ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Teknologiat jotka mittaavat energiataajuuksia ja voivat jalostaa ja säätää energiatasoja, voivat olla hyödyllisiä. Tästä aiheesta ei tehdä tällä hetkellä riittävästi tutkimusta, mutta tiedän niiden toimivan. Ystävilläsi ja heidän lapsillaan on käytettävissä nämä hoidot, mutta ne eivät ole valtavirtaa. Jos he ovat halukkaita kokeilemaan niitä, he voivat löytää tukea, parannusta ja palata pyrkimäänsä normaalitilaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.7.2014 TOIMINTAVOIMAFORMULA

ViestiKirjoittaja hammer » 22.07.2014 18:28

TOIMINTAVOIMAFORMULA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
20.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun ajelin autoa viime viikolla, sain takauman ensimmäisestä autostani, missä ei ollut ohjaustehostinta. En usko, että nykyään voi ostaa autoa ilman ohjaustehostinta, mutta muutama vuosikymmen sitten se oli melko kallis vaihtoehto, mikä oli saatavilla luksusautomalleihin. Ilman ohjaustehostinta rattia oli käännettävä tiukassa mutkassa tosissaan ja kummallakin kädellä. Mutta ohjaustehostimeen siirtyminen merkitsee, että täytyy muistaa tuo voima ja olla ohjaamatta niin kovasti, jottei yliohjaa autoa ja aiheuta lisäongelmia. Voima itsessään ei ole kovin hyödyllistä ja meidän on aktivoitava oma toimintavoimaformulamme, voidaksemme olla voimakas hallittavalla, tehokkaalla ja sydämellisellä tavalla.

Muistan ensimmäisen kerran, kun ajoin ohjaustehostinautoa ja miten ohjasin jatkuvasti liikaa, koska olin tottunut suureen tarpeeseen kääntää ratista. Tämä saa minut ajattelemaan polkua, millä olemme olleet, ja miten paljon se on muuttunut. Nyt meillä on parempi pääsy omaan voimamme, mutta emme ole vielä tottuneet siihen, joten ohjaamme liikaa, teemme liikaa työtä, ajattelemme liikaa ja aiheutamme lisätyötä itsellemme. Olemme voimaantuneita, mutta emme ole vielä täysin tottuneet voimaamme, ja kuitenkin tällä matkalla se on ollut ainoa asia, mikä on ollut jatkuvasti käytössämme, vaikka luulimmekin sen olevan kallis, rajoittunut ja hieno vaihtoehto. Mutta itsessään voima ei ole tehokasta ja meidän on aktivoitava oma toimintavoimaformulamme, mikä on voiman, rohkeuden, aikomuksen ja toiminnan yhdistelmä.

Sain upeaa palautetta eräältä, joka oli työskennellyt "30 Days to Everyday Miracles" (= 30 päivää jokapäiväisiin ihmeisiin). Ensimmäinen oppitunti on "Olet voimakas" ja lukija kirjoitti: "Kun luin ensimmäisen oppitunnin, itkin, koska olen tuntenut suurta voimattomuutta elämässäni." Sen tietäminen, että hän oli voimakas, salli hänen muuttaa oman elämänsä, mutta tuon tiedon myötä hän oivalsi, että hänen oli myös ryhdyttävä toimiin, ilmaistava aikomuksia energiavirtaukselle ja käytettävä rohkeutta viedäkseen prosessin läpi. Voimaan pääseminen vaati tietoa, voiman käyttäminen vaatii rohkeutta, aikomus antaa suunnan ja fokuksen ja toiminta saa aikaan liikettä – ja ne kaikki toimivat yhdessä.

Ilman rohkeutta mikä on sydänenergian käyttämistä, voimasta tulee hallinta- ja kontrollointityökalu. Ilman voimaa toiminnasta tulee toiveajattelua ja toivomista, ilman keinoja muuttaa unelmat todellisuudeksi. Ja ilman aikomusta harhailemme sokeana pimeydessä, ilman suuntaa tai fokusta voimallemme, rohkeudellemme tai toiminallemme. Mutta emme voi tehdä mitään näistä asioista, silloin kun pelkäämme omaa voimaamme.

Hyvin paljon voimaan liittyvästä pelostamme tulee entisistä elämistä, jolloin olemme ehkä käyttäneet sitä väärin. Vaikkemme ole ehkä sitä tänä päivänä, toisissa elämissä olemme olleet hyväksikäyttäjä ja hyväksikäytetty, hyökkääjä ja uhri. Voimamme väärinkäyttämispelko voi estää meitä tunnistamasta, että voimme olla voimakas, koska ajattelemme, että käyttämällä voimaamme satutamme toisia. Meidän ei ole mahdollista satuttaa ketään, koska kaikki ovat täysivaltaisia omassa elämässään ja kaikilla on samanlainen pääsy omaan voimaan. Se mitä he ja me teemme voimallamme, on valinta ja kaikki valitsevat eri tavalla.

Aktivoimme voimaformulapotentiaalimme, kun päätämme, että haluamme tehdä jonkin muutoksen tai transformoida elämämme. Sitten voimme haaskata voimamme yrittämällä ohjata liikaa tai ajattelemalla liikaa yksityiskohtia sen sijaan, että ilmaisemme aikomuksen haluamastamme lopputuloksesta ja sallimme sen opastaa meitä energiaresurssiemme kanavoimisessa ilmentämiseen. Mitä tahansa teemme, voima on aina meitä varten – se on pysyvästi ja jatkuvasti energiakentässämme. Kun tiedämme sen, voimme keskittää huomiomme voimaformulamme muihin aspekteihin – rohkeuteen, aikomukseen ja toimintaan – ja samalla säteillä valoa polullemme, parhaiden mahdollisten, tehokkaiden ja voimaantuneiden lopputulosten luomiseksi itsellemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

23.7.2014 MITEN KÄSITTELEN ILKEÄÄ EX-MIESTÄNI?

ViestiKirjoittaja hammer » 24.07.2014 23:00

MITEN KÄSITTELEN ILKEÄÄ EX-MIESTÄNI?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, olen nyt eronnut, käytyäni läpi kolmen vuoden prosessin, missä ex-mieheni taisteli kanssani koko ajan. Ei siksi, että hän halusi pysyä naimisissa, vaan uskoakseni siksi, että se olisi vain mahdollisimman vaikea. Hän ei voi enää tavata 5- ja 7-vuotiasta lastamme, koska hän ryyppää ja sammuu heidän ollessaan hänen luonaan. Hän lähettää minulle hyvin ilkeitä sähköposteja, miten olen huono äiti ja kamala ihminen, ja lapseni pelkäävät häntä eivätkä halua puhua hänelle tai tavata häntä. Miten voin olla neutraali hänen energiansa suhteen ja suojella lapsiani häneltä?

Jenniferin vastaus:

Minusta pääseminen pois tästä avioliitosta ja hänen luotaan on juhlan aihe. Mitä lastesi suojelemiseen tulee, niin he ovat kertoneet sinulle, etteivät halua nähdä häntä, eikä hän tee siitä mahdollista, joten älä murehdi asiaa. Sinun ei tarvitse lukea hänen sähköpostejaan ja voit poistaa ne, vaikka luulen sinun lukevan ne siinä toivossa, että jonain päivänä hän muuttuu ja alkaa olla mukava sinulle. Tässä on paljon karmaa – luulen, että tiedät sen – etkä paranna sitä olemalla mukava hänelle.

Tämän kaltaisissa hyvin intensiivisissä karmasuhteissa on aina mukana kosto, minkä vuoksi hänen kanssaan on mahdotonta olla tekemisissä. Tiedät, että on karmaa, ja yrität parantaa sen olemalla kiltti ja rakastava, mutta karmaoppitunnissa ei ole kyse siitä – siinä on kyse voimaantumisesta ja olemisesta sallimatta hänen negatiivisuutensa, vihansa ja pelkonsa tuhota itseäsi. Samaan aikaan kun sinä et ymmärrä, miten hän voi vastata ystävällisyyteesi niin suurella vihalla, niin hän ei ymmärrä, miksi et ole hajonnut, kuollut tai antanut periksi, vaikka hän lähettää niin paljon negatiivisuutta sinulle.

Hän jatkaa tällaista käyttäytymistä, koska hän ylläpitää energiaa voimaantumisoppitunnillesi, kunnes lakkaat taistelemasta ja yrittämästä todistaa hänelle, että hän voi olla mukava. Hän voisi tehdä tuon valinnan, mutta hän ei tee sitä tässä elämässä. Näin voimakkaita ja tuhoavia karmaoppitunteja kohdatessa uskomme, että voimme rakastaa jonkun parantumaan, transformoitumaan ja eheytymään. Mutta se ei tavallisesti ole oppitunti, mikä meidän on opittava. Sen sijaan se on meille tilaisuus voimaantua kunnioittamalla toisten valintoja, mitä tahansa ne ovat. Sinä olit tilaisuus elää erilaisessa energiassa, mutta hän ei halua tehdä sitä. Lakkaa siis yrittämästä pakottaa häntä "näkemään valo" ja anna hänen elää pimeydessään, missä hänellä on mukavaa.

Lapsesi valitsivat kummankin vanhempansa, sinut ja hänet, koska heillä oli opittavia oppitunteja teiltä kummaltakin. Hän ei ole "vahinko", vaan hän on heidän isänsä, koska heidän täytyy ymmärtää hänen energiaansa, mitä sinä et voisi opettaa heille. He eivät halua nähdä häntä, joten älä pakota heitä. Sitten kun he ovat paljon vanhempia, he voivat muodostaa suhteen hänen kanssaan, jos päättävät niin. Lakkaa lähettämästä tällä erää hänelle energiaa pelkosi ja katumuksesi kautta, anna avioliittosi olla ohi, huolehdi lapsistasi ja ole kiitollinen, että olit tällä kertaa riittävän vahva, ettei hän pystynyt tuhoamaan sinua, mikä on tapahtunut monta kertaa menneisyydessä.

Ja tarkkaile omaa energiaasi, jotta teet tilanteen helpommaksi lapsillesi, koska he ovat hyvin herkkiä energiallesi. Ole onnellinen, naura heidän kanssaan, luo iloa elämäänne ja lakkaa olemasta surullinen. Siirryt eteenpäin ja löydät uuden suhteen, joka on rakastava, voimaannuttava, tukeva, lempeä ja vapaa karmaoppitunneista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

27.7.2014 RAJAT – VAPAUDEN AVAIMET

ViestiKirjoittaja hammer » 30.07.2014 18:05

RAJAT – VAPAUDEN AVAIMET

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
27.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen aina sanonut, että rajat ovat hyvä asia ja meidän pitäisi käyttää niitä joka päivä, koska ne auttavat meitä energiamme hallitsemisessa. Käytämme rajoja pysyäksemme harmoniassa sen kanssa, mitä haluamme olla ja saada elämässämme ja mikä palvelee meitä parhaiten. Vaikka ajattelemme niitä usein keinona pitää ihmisiä ja asioita pois elämästämme, ne eivät oikeasti ole sitä. Sen sijaan ne toimivat yhteyksiemme energeettisenä sisäänpääsykriteerinä. Rajat edustavat sitä, miten voimme tai haluamme mennä johonkin tilanteeseen ja niistä tulee rajoituksia, kun ne estävät meitä siirtymästä eteenpäin. Rajat ovat avaimemme vapauteen, koska ne auttavat meitä hallitsemaan energiaamme ja sitä, kenen kanssa olemme yhteydessä, minkä päästämme elämäämme ja minkä torjumme.

Kuvittele itsesi ilman rajoja, jolloin kuka ja mikä tahansa voi tulla elämääsi tahtoessaan ja tehdä, mitä haluaa. Oletko koskaan kokenut rajattomuutta jonkun kanssa? Hän ei kunnioita sinua ja tekee, mitä haluaa, ja sinä siedät sitä, kunnes et enää pysty. Sitten reagoit vihaisena ja syytät häntä itsesi kohtelemisesta väärin, mutta se ei ole hänen vikansa – sinulla ei ollut rajoja, ei mitään tapaa kommunikoida hänelle, mitä pidät sopivana käyttäytymisenä ja miten odotat ihmisten käyttäytyvän lähelläsi. Onko sinulla rajaa sille kunnioitus-, arvostus- ja rakkausmäärälle ja –tyypille, mitä odotat toisilta? Onko aika asettaa rajoja? Ne eivät ehkä saa toisia muuttamaan käyttäytymistään, mutta ne poistavat elämästäsi ihmiset, jotka eivät arvosta ja kunnioita sinua.

Rajat edustavat myös enintä tai vähintä, mitä teet jossain tilanteessa. Esimerkiksi, minä nautin ulkoaktiviteeteista, mutten pidä telttailusta. Niinpä vaikka käyn patikoimassa, melomassa kajakilla ja vietän aikaa luonnossa, en tee sellaista, mihin sisältyy telttailua. Mitkä ovat sinun rajasi elämäsi tilanteiden ja ihmisten kanssa? Mitä olet valmis tekemään ja mihin vedät rajan? On tärkeää tietää omat rajamme, koska ne opettavat ihmisille, miten käyttäydytään lähellämme. Ne edustavat energeettistä pääsymaksua kaikille ja kaikelle, minkä kanssa yhdistymme tai kenen kanssa haluamme olla yhteydessä.

Rajoista tulee rajoituksia, silloin kun pelkäämme antaa muutoksen ja transformoitumisen tapahtua. Jos rajoitamme itsemme siihen, minkä olemme tunteneet aiemmin, niin kaikesta uudesta tulee pelkoaluetta, mihin emme uskalla astua. Rajoista tulee muureja, silloin kun pelkäämme, että meidän on puolustauduttava ihmisiä ja tilanteita vastaan. Sitä tapahtuu vain, kun emme ole maadoittunut omaan energiaamme emmekä kunnioita omia rajojamme. Jos olemme esimerkiksi huolissamme, etteivät ihmiset pidä meistä, niin olemme valmis poistamaan rajat saadaksemme toisilta haluamaamme rakkautta riippumatta siitä, ovatko he energeettisesti yhteensopivia vai eivät.

Tarvitsemme rajoja ollaksemme selkeä elämämme aikomuksissa. Se ei palvele ketään, kun olemme ilman rajoja, koska silloin vedämme puoleemme ihmisiä ja tilanteita pelosta, emme korkeimmasta energiastamme. Meidän täytyy myös tietää omat rajamme ja kunnioittaa niitä – tietää ne asiat, joita emme halua tehdä ja joita emme usko voivamme tehdä, sallimatta niiden tulla rajoituksiksi. Ja meidän täytyy kunnioittaa myös toisten rajoja, kunnioittaa heidän valintojaan – olemme niistä yhtä mieltä tai emme – ja sallia sen, mikä resonoi ja on harmoniassa, yhdistyä iloisesti meihin, ja kaiken mikä ei, kulkea omaa polkuaan.

Ja jos satuit miettimään, niin olen telttaillut aiemmin ja noiden kokemusteni vuoksi en tee sitä enää. Pidän parempana pehmeää sänkyä, kuumaa suihkua ja aamiaista huonepalvelusta. J

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.7.2014 PÄÄTÖKSEEN SAAMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 31.07.2014 21:08

PÄÄTÖKSEEN SAAMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
30.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Jätin juuri väkivaltaisen poikaystäväni enkä osaa päästää irti tuosta energiasta. Olen edelleen hyvin rakastunut ja yhdistynyt häneen. Tiedän, että hän on hyvä ihminen, muttei hän ole hyvä minulle. En ymmärrä, miksi roikun kiinni, kun minulla on kammottavia muistoja yhteisajastamme, mutta ne vainoavat minua. Minulla on pakkomielle siitä, mitä hän tekee nyt ja kenen kanssa. Käsittääkö hän koskaan, etten yrittänyt sotkea hänen päätään, ja lakkaa syyttämästä minua kaikesta? Miten pystyn antamaan hänen mennä ja saan asian päätökseen, ennen kuin tämä tekee minut hulluksi? Olen yrittänyt, mutta kaikki palaa jatkuvasti takaisin enkä osaa päästää irti. Teenkö jotain väärin?

Jenniferin vastaus:

Tuhoisissa ja haastavissa suhteissa, joihin sisältyvät väkivaltaiset suhteet, on aina paljon karmaa sekä parannuslupauksia ja tärkeitä sielusopimuksia. Mutta vaikka nämä toivat sinut yhteyteen hänen kanssaan, sinua pitävät siinä uskomuksesi velvollisuuksistasi hänelle ja hänen parantumiseensa ja siitä, miten ne loppuvat ja vapautuvat. Sitten kun päästät irti niistä, pystyt päästämään myös irti tästä tilanteesta ja saat haluamasi rauhan ja päätöksen asialle.

Väkivaltaisissa suhteissa – on se sitten fyysistä, mentaalista, tunne- tai henkiväkivaltaa – on yksi yhteinen piirre. Väkivalta johtuu tuon henkilön tietoisuudesta, miten paljon parannusta on ulottuvilla ja miten haluton, kyvytön ja valmistautumaton hän on hyväksymään sitä. Hyvän tunteen sijasta parantava energia saa hänen olonsa tuntumaan kamalalta ja hän purkaa sen siihen ihmiseen, joka antaa parannusta. Tietysti tuon torjumisen edessä parantaja antaa enemmän energiaa, mikä lisää väkivaltaa.

Mutta parantajassakin on usein vähän syytä tässä, koska usein menemme näihin suhteisiin ajatellen, että tehtävämme on saattaa loppuun parantaminen eikä pelkästään antaa energiaa. Se vastaa vähän sitä eroa, että vain valmistaa aterian toiselle ja laittaa sen pöydälle hänen syötäväkseen, eikä tämän lisäksi paloittele ruokaa ja syötä häntä, tuntien vastuuta sen varmistamisesta, että hän pitää ruuasta. Otamme aivan liikaa vastuuta parantajina, silloin kun meillä ei ole kontrollia parantumisprosessiin eikä se ole meidän tehtävämme.

Pystyt päästämään irti pakkomielteestä tähän ihmiseen ja siihen, mitä hän tekee elämällään nyt, kun hän ei ole kanssasi, sitten kun hyväksyt, että sinulla ei ollut mitään velvollisuutta saada häntä hyväksymään ja integroimaan parantava energiasi. Vaikka sinä pystyit kuvittelemaan mahdollisuuden hänen parantumiseensa ja eheytymiseensä ja teidän kahden yhteismatkan jatkamiseen, hän ei pystynyt kuvittelemaan sitä. Suuremman potentiaalin näkeminen jossakussa, kuin hän pystyy kuvittelemaan itse, on yksi moniulotteisen suhteen merkki.

Pelkäät hänen puolestaan, jatkaako hän elämistä "parantumattomassa" tilassaan, minkä vuoksi sinun on vaikea päästää irti, ja pelkäät myös, ettet tehnyt omaa työtäsi. Teit ja pelkästään meneminen tuohon suhteeseen oli todiste rohkeudestasi ja vilpittömästä halustasi auttaa tätä ihmistä parantumaan. Se että hän torjui sinut kaikista ponnisteluistasi huolimatta, ei ole heijastusta sinusta tai mistään energiaosastasi. Hän ei vain pystynyt integroimaan antamaasi energiaa, eikä se ole hänen ja sinun välinen asia, johtuiko se hänen omasta vihastaan vai arvottomuuden tunteistaan – se on hänen ja Lähteen välinen asia. Olit lahja hänelle – lahja jonka hän päätti torjua – ja tämä on se päätös, mikä sinun täytyy hyväksyä.

Etsit asiaan päätöstä häneltä, vaikka sinun täytyy antaa se itse itsellesi. Päätös tulee harvoin pienessä siistissä paketissa, koska meidän täytyy päättää, että olemme eheä ja valmis jonkin tilanteen osalta, saamatta vahvistusta siitä toiselta. Ei ole helppoa päästää irti elämien mittaisista parantamissitoumuksista, mutta tänä aikana meidän täytyy vapauttaa itsemme näistä velvollisuuksista, jotka teemme syvimmästä yhdistymis-, parantamis- ja eheytymishalustamme koko ihmiskunnan puolesta. Mutta meitä ei ole velvoitettu parantamaan ketään tuolla tasolla, emmekä voikaan parantaa.

Onnittele siis itseäsi "hyvin tehdystä työstä", tiedä, että tämä ihminen tekee täsmälleen, mitä hänen täytyy ja mitä hän haluaa tehdä, ja luo rakastava, tyydyttävä, parantunut ja eheä suhde jonkun toisen kanssa, joka on valmis integroimaan energiaa tarjoamallasi tasolla ja pystyy myös antamaan energiaa takaisin sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.8.2014 ELOKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 06.08.2014 19:15

ELOKUUN ENERGIAT



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.8.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Elokuu tuo tervetullutta helpotusta intensiiviseen heinäkuuhun, mikä on aina vaikea kuukausi itselleni. On kyse sitten Ravun vesimerkkienergiasta, mikä valelee Oinaani tulienergiaa, tai kesän kuumuudesta, mistä en oikein välitä, en ole koskaan tuntenut heinäkuussa oloani mukavaksi. Olen toimintaihminen ja minun täytyy liikkua, luoda, tehdä jotain ja tuntea olevani hyödyllinen eikä heinäkuu suo sitä koskaan minulle. No, saamme vähän toimintamahdollisuutta elokuussa, yhdessä sellaisten voimien kanssa jotka varmistavat, että ryhdymme toimeen harkitusti pitäen mielessä, että sen mitä teemme, on palveltava meitä parhaalla tavalla. Toiminta ilman suunnitelmaa tai mahdollista lopputulosta on täyttymättömien odotusten resepti. Ja varmistaaksesi elokuun energioiden käyttämisen parhaalla tavalla, sinun pitäisi suunnitella rentoutua, virkistäytyä, uudistaa tavoitteidesi tai unelmiesi jotain puolia, tarkastella menneisyyttä ainoastaan sen sisältämien oppituntien vuoksi ja asettaa kurssi uuteen tulevaisuuteesi, mikä on vain toinen sana toteuttamattomalle tai aktivoimattomalle potentiaalille.



Jos olet toivonut, että johonkin aikaan tänä vuonna tuntisit, että saat vihreän valon syöksähtääksesi eteenpäin, saatat olla vähän pettynyt elokuussa. Sanon "vähän", koska saatat tuntea olevasi motivoituneempi tässä kuussa, sitten kun olemme prosessoineet heinäkuun lopulla saamamme ryöpytyksen, minkä pitäisi olla selvä täysikuuhun mennessä 10.8. Meillä on paljon luomistukea tässä kuussa, pienten esteiden kera, koska meillä on sekä Mars että Saturnus Skorpionissa painamassa jarrua sekä Neptunus-energia varmistamassa, että käytämme henkisiä lahjojamme, opastustamme ja intuitiotamme prosessissa.



Kyllä, meidän on ajateltava jarruja tässä, koska Mars ja Saturnus yhdessä ovat maankuulu "vastustamaton voima kohtaa liikkumattoman esineen". Parhaimmillaan voimme käyttää tämän energian miettimällä tarkkaan jokaista askelta ja ryhtymällä tarkoitukselliseen, opastettuun ja itsevarmaan toimintaan. Pahimmillaan tämä energia on ajamista toinen jalka kaasulla ja toinen jarrulla – emme pääse mihinkään nopeasti, mutta saamme aikaan paljon melua ja savua ja poltamme kumia. Yhdessä ne väheksyvät sitä valtavaa luomisenergiaa, mitä meillä on elokuussa, auringon, Merkuriuksen, Venuksen ja Jupiterin ollessa rohkeassa ja pöyristyttävässä Leijonassa, mikä ei ole välttämättä huono asia.



Minusta on mielenkiintoista, että Skorpionin ja Leijonan neliö on hyvin huomattava tässä kuussa, koska Skorpioni on sisäisen maailmamme, niiden syvimpien ja pimeimpien paikkojen merkki, missä pelkomme ja salaisuutemme ovat, ja Leijona on auringon merkki – rohkea, luova, suorapuheinen, seurallinen, epäsovinnainen ja valmis ottamaan riskejä. Skorpionin myötä meitä kuitenkin pyydetään ryhtymään toimeen, mikä todella palvelee meitä, ottamaan riski omissa rajoissamme, katsomaan ennen kuin hyppäämme, toimimaan sisäisen opastuksemme mukaisesti ja olemaan selkeä lopputuloksemme osalta – toivomatta vain parasta silmät suljettuna sille, mistä tiedämme, ettei se toimi.



Työskentelin hiljattain asiakkaan kanssa, joka on yrittänyt tehdä syvällisen elämänmuutoksen kuluneet kaksi vuotta ja jumittaa edelleen "alussa". Hän tietää, mitä haluaa tehdä, mutta hän pelkää ja se on ok. Ongelmana on, että hän yrittää teeskennellä, ettei hän pelkää – hän ei kunnioita pelkojaan ja tartu niihin toimintaansa liittyen, joten joka kerta kun hän siirtyy eteenpäin, pelot pomppaavat esiin. Ne menisivät pois, jos hän tarttuisi niihin, mutta hän näkee sen merkkinä epäonnistumisesta – hänen pitäisi olla vahvempi kuin pelkonsa, niiden ei pitäisi vaivata häntä, hän on niitä voimakkaampi ja voi tahtoa ne pois. Siihen saakka kun hän on valmis kunnioittamaan kaikkia pelkojaan ja tyydyttämään niiden vaatimukset, hän jatkaa jumittamista alussa eikä siirry eteenpäin.



Pelot kertovat meille, missä tarvitsemme turvallisuutta, vahvistusta ja lohtua. Ja jos nuo asiat puuttuvat jostain elämämme osasta, ne pomppaavat esiin jokaisen muutoksen myötä, minkä yritämme tehdä. Pelkääminen ei ole heikkouden merkki eikä ei ole kovin viisasta teeskennellä, ettei noita pelkoja ole. Tässä Saturnus ja Mars Skorpionissa haastavat luomisintomme ja rohkeat tekomme, jotta voimme kohdata pelkomme, tietää, mitä ne ovat, löytää niiden lähteen ja sitten tehdä suunnitelman niiden ohittamiseksi. Pelkäätkö pimeää? Ota taskulamppu ja varaparistot. Luuletko, ettet saa riittävästi ruokaa? Pakkaa lounas mukaan. Luuletko, ettei joku pidä sinusta? Pistä yllesi suosikkiasusi, seiso ylpeänä ja selkä suorassa ja muista, ettet voi miellyttää kaikkia, mutta jos olet onnellinen, olet voittanut sekä taistelun että sodan. Opettele pitämään omia juhlia ja kutsu niihin ihmisiä, jotka oikeasti rakastavat ja resonoivat kanssasi.



Tässä kuussa pitää ryhtyä toimeen, kun tunnet sen olevan oikein ja parasta ja mikä tärkeintä, palvelevan sinua ja haluamaasi lopputulosta. Meidän on lakattava etsimästä hyväksyntää ja vahvistusta ihmisiltä, jotka eivät jaa visiotamme. Ihmiset tuomitsevat tavallisesti tavoitteemme suhteessa kykyynsä nähdä itsensä tekemässä samaa asiaa. Jos he eivät saa tuota yhteyttä, he eivät usko sinunkaan saavan riippumatta siitä, miten oikeaa tai täydellistä tuo toiminta on sinulle. Älä kysy telttailuvarusteneuvoja sellaiselta, joka ei pidä telttailusta. Tämä ei ole typerä vertaus – teemme sitä kaiken aikaa. Pidä aikeesi omana tietonasi ja kerro, sitten kun tunnet sen olevan oikein ja puhuvasi oikealle yleisölle. Mutta ennen kaikkea varmista, että jokainen askel palvelee sinua – aikomustasi, lopputulostasi, iloasi ja rauhaasi – ja antaa sinulle vahvistusta, että olet oikealla polulla, koska se tuntuu oikealta ja hyvältä.



Käytä tässä kuussa Leijonan luova energia potentiaalisi tutkimiseen ja Mars/Skorpionin rajoittava energia suunnitelmiesi huolelliseen tarkistamiseen, jotta tiedät, että tekemäsi liikkeet luovat sitä, mitä haluat. Jos et usko, että on oikea aika toimia, niin älä toimi. Sinulla on muita tilaisuuksia seuraavassa kuussa. Ja käytä tämän kuukauden avainsanoja – rentoudu, virkistäydy, uudistu ja tarkastele uudelleen (eikä ole edes Merkuriuksen perääntymiskuukausi, mikä on ensi kuussa) – miettiäksesi vaihtoehtojasi ja jättääksesi vähän tilaa ihmeille ja siunauksille hyväntahtoiselta universumilta, mikä odottaa unelmiesi julkistamista. Tulevaisuus edustaa kaikkea, mitä et ole tehnyt tähän mennessä – yksi sana toteuttamattomalle potentiaalille. Toteuta potentiaalisi ryhtymällä opastettuun, sieluntäyteiseen ja harkittuun toimintaan, mikä palvelee sinua.



Upeaa kuukautta!


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: eisuzoqu ja 6 vierailijaa

cron