Winninger Toni Ann (mastersofthespiritworld.com) Mestarit

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

8.7. – 15.7.2014

ViestiKirjoittaja hammer » 16.07.2014 19:11

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
8.7. – 15.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, miksi Lähde loi universumin (eikä mitään muuta) keinona tutustua kokemuksiin rakastavan ystävällisyyden ulkopuolella – eikö yksinkertaisempia keinoja ollut käytettävissä? Onko tämä universumi Lähteen ensimmäinen yritys? Miksi näin pikkuruinen maapallo niin valtavassa universumissa? Universumin historiassa ihmiset ovat loppujen lopuksi vain silmänräpäys. Täytyikö Lähteen odottaa pitkään alkaakseen oppia oppitunteja, joita ihmissielut toivat, vai oliko Lähteellä muita keinoja ymmärtää itseään ehdottoman rakkauden ulkopuolella, ennen kuin me tulimme kuvaan mukaan? Ihmiset ovat tekemässä elämästä maan päällä karua ja kenties jopa mahdotonta tulevina vuosina. Merkitseekö tämä, että maapallon ainutlaatuinen tarkoitus lähenee loppuaan? Lakkaako sieluja inkarnoitumasta? Onko kaikki oppitunnit melkein opittu? Miettiikö Lähde uuden tilan luomista oppituntien oppimiseen? Kiitos näkemyksestänne, kuten aina. –Alissa, USA

Vastaus:

Esittämäsi kysymys käyttää ihmisen harhakuvia sielun matkasta puhumiseen ja tarinassa on paljon muutakin. Lähde loi sen paikan, mitä kutsumme maapalloksi, positiivisuuden ja negatiivisuuden kaksinaisuudeksi, voidakseen tutkia kokemuksia ehdottoman rakkautensa ulkopuolella. Se oli hyvin yksinkertainen kokeilu: yksi paikka missä sielut voisivat uskaltautua käyttämään valinnanvapautta, ymmärtääkseen valita positiivisia kokemuksia reaktiona negatiivisiin oppitunteihin, joita ne olivat järjestäneet elämäänsä varten.

Samaan aikaan toiset sielut jotka eivät halunneet kokea negatiivisuutta, halusivat paikan, mihin kokoontua saamaan yhteisiä kokemuksia ei-kaksinaisuudessa. Tätä tarkoitusta varten luotiin toisia paikkoja ja planeettoja, joita voitte nähdä universumissanne. Useimmissa näistä sieluilla ei tarvitse olla kehoa, koska ne työskentelevät yhdessä energeettisissä hankkeissa eivätkä tarvitse lihaksia, hermoja, tunteita tai fyysistä olemusta. Vaikka oli joitakin, missä haluttiin "peite", jotta voitiin testata sellaisia asioita kuin voima ja kestävyys, useimmiten kommunikointi tapahtui värähtelynä, joten äänihuulet olivat tarpeettomat.

Lähde on kerännyt informaatiota vuosituhansia. Ei ollut mitään muuta kuin Lähde, ennen kuin sielut yksilöllistyivät kokonaisuudesta, eikä näin ollut tarvetta mihinkään fyysiseen paikkaan kokeiluita varten. Ihmiset ovat kehittyneet planeetan rinnalla, jotta voitiin saada uutta informaatiota. Ihminen on tuhonnut osia maailmasta aiemminkin ja sitten löytänyt tapoja sopeutua. Maapallon tarkoitus jatkuu, kun uudet ihmissukupolvet löytävät tapoja elää uusien oppituntien kanssa. Mitään uusia paikkoja ei suunnitella, koska tämä paikka on kaukana vanhentuneesta.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut 15 vuotta naimisissa, omasta näkökulmastani onnellisesti. Meillä on pari kaunista lasta. Poika on 13-vuotias ja tyttö 6-vuotias. Rakastan myös lapsiani. Palattuamme äskettäin asumaan lähelle vaimoni perhettä, asiat ovat muuttuneet paljon. Kun ilmaisin haluni erota vaimoni negatiivisen elämänasenteen vuoksi, hän masentui ja jäin päättämättömyyden tilaan. Vaimoni sanoo jatkuvasti mm. "en kestä huolehtia lapsistamme" ja "minua ei tehty avioliittoa varten". Kehotan häntä yrittämään nähdä asioiden positiivisen puolen, mutta turhaan. Intuitioni sanoo, että hän on hyvä ihminen, mutta harkitsen vakavasti mahdollisuutta lähteä avioliitostamme. Voimmeko yrittää uudestaan muuttamalla pois hänen perheensä luota? –Gerson, Brasilia

Vastaus:

Vaimosi tekee valintansa niiden paineiden perusteella, mitä hänen perheensä ja ystävänsä asettavat. Hän kaipaa saada leikkiä kuten pikkutyttönä. Hän ei halua ottaa mitään vastuuta aviomiehestä tai lapsista. Hän käyttäytyy kuin hemmoteltu pikkulapsi ja hänen perheensä ajattelee sen olevan ok, koska he ovat saaneet hänet taas takaisin. Sinua ei ole koskaan pidetty riittävän hyvänä heidän tyttärelleen.

Hänen negatiivisuutensa ja masennuksensa tulee niiltä, joiden kanssa hän on nyt tekemisissä. Kukaan heistä ei näe maailmaa positiivisesti ja he ruokkivat toistensa negatiivisuutta. Heillä on ikään kuin kilpailu, kuka pystyy olemaan negatiivisin. He keräävät myös negatiivisia olentoja (inkarnoitumattomia) seuraansa.

Pelkästään muuttaminen pois hänen perheensä luota ei muuta hänen nykyistä käyttäytymistapaansa. Hänen tarvitsee haluta olla vaimo ja äiti eikä nähdä sitä raadantana. Kaiken negatiivisuuden alla on hyvä sielu, mutta se on haudattuna hyvin syvälle. On mahdotonta saada ihmisiä muuttamaan tapaansa ajatella tai käyttäytyä, elleivät he halua muuttua. Mikään mitä sinä teet, ei saa häntä muuttumaan.

Silloin valinnaksesi tulee: kestä häntä näissä olosuhteissa tai siirry eteenpäin. Häänne ovat ohi ja kaikkien on tehtävä paljon valintoja päästäksenne takaisin siihen, missä oltiin.

Kysymys:

Mestarit, olen kihloissa, mutta olemme enemmän ystäviä kuin rakastavaisia. Välitän hänestä syvästi, mutta olen pysynyt hänen kanssaan kenties omien ratkaisemattomien henkilökohtaisten ongelmieni vuoksi. Tapasin äskettäin miehen, johon tunnen yhteyttä, rakkautta ja halua, ja tiedän, että minun pitäisi tehdä valinta, mutten osaa. Tunnen pelkoa, epätoivoa ja rohkeuden puutetta ja pitäisin heidät molemmat, vaikka tiedänkin sen olevan mahdotonta. Miten voisin siirtyä tässä eteenpäin? –Jenny, Suomi

Vastaus:

Sulhasesi on upea mies, mutta pidät häntä enemmän suojelevana veljenä kuin rakastajana. Toisaalta hän on syvästi rakastunut sinuun. Henkilökohtaiset ongelmasi – petetyksi tulemisen ja riittämättömyyden tunne ja kyvyttömyys luottaa ihmisiin – ovat estäneet sinua etsimästä rakastettavaa kumppania.

Sinulla on aina ollut voimakas tarve olla jonkun tarvitsema ja sulhasesi oli ensimmäinen, joka kohteli sinua sillä tavalla ehdottomasti. Sallit suhteen edetä aina avioliittoehdotukseen saakka, koska hän oli ainoa, jonka kanssa tunsit turvaa. Hän tunsi rakkautta sinua kohtaan ja sinä tunsit hänen tarvitsevan itseäsi – sinulla ei ollut tuolloin aavistustakaan, miltä romanttinen rakkaus tuntui.

Tämä uusi mies on esitellyt sinulle puhtaan rakkausvetovoiman eikä vain hoivaavaa viehätystä. Revit itsesi rikki, ellet päätä, mitä teet tässä tilanteessa. Kumpikin päätös on voitto sinulle. Sulhasesi rakastaa ja kunnioittaa sinua aina ja uusi viehätys esittelee sinulle hillittömän rakkauden. Kummallakin miehellä on parhaat intressisi sydämessään.

On mahdotonta saada heidät kummatkin kerralla, elleivät he kumpikin tiedä tilanteesta ja suostu siihen. Sinulla on valtava määrä vahvuutta sisälläsi, mitä et ole koskaan käyttänyt pelon vuoksi. Sielusi on osa Lähdettä, kaikkien Lähteen suurenmoisten voimien kera. Paistattele tuossa voimassa ja näe, kumpaa elämää haluat. Kerro sulhasellesi, että rakastat häntä, muttet tunne vetoa häntä kohtaan, ja puhu asia selväksi. Hän saattaa löytää tavan, millä voit sellaista vetoa häneen, kuin hän tuntee sinuun.

Puhu uudelle miehellesi sulhasestasi, turvallisuudesta mitä hän on tuonut elämääsi ja mitä pelkäät muussa maailmassa. Huomaat, että hän merkitsee pelkkää seksuaalista rakkautta, ei lainkaan hoivaavaa. Voitko tuntea riittäväksi seksin, kun sinua tarvita minkään muun vuoksi?

Kysymys:

Mestarit, olen lukenut monia inkarnoituneiden opettajien ja kanavien kirjoja, mutta minusta opetusten eroavuudet ovat hämmentäviä. Ketä minun pitäisi kuunnella? Eroavuudet ovat niin suuria toisiaan, että se riittää saamaan minut lopettamaan totuuden etsimisen. Kenen totuus on totuus? –Karen, Englanti

Vastaus:

Totuus on jotain, mikä vastaa todellisuustunnettasi. Kukaan ei voi kertoa, millainen oman totuutesi pitäisi olla. Sen on resonoitava sen ihmisen kanssa, joka hyväksyy sen totuudeksi, ja tässä tapauksessa se olet se. Älä kuuntele ketään ehdottoman informaation lähteenä. Katso, miltä kaikki lukemasi ja kuulemasi tuntuu sinusta. Tuntuuko se oikealta ja haluaisit sen osaksi todellisuuttasi? Silloin hyväksy se, kunnes se ei enää palvele tuota tarkoitusta.

Kaikki ihmiset ovat sieluja, joka on Lähteen energiaosa, mikä meni maan päälle kokemaan elämänoppitunteja. Saadaksesi tilanteita, joita tarvitaan oppituntejasi varten, luot ympäristön, mikä sallii sinun saada vaaditut osatekijät. Luot todellisuuden, mistä tulee totuutesi tämän elämän tehtäviesi loppuunsaattamiseksi.

Inkarnoituneet opettajat voivat kertoa vain sen, mitä he ovat kokeneet niiden uskomusjärjestelmien varjossa, jotka he ovat hyväksyneet omaksi todellisuudekseen. Silloin kun ihminen hyväksyy jonkin mahdottomaksi, hänen on mahdotonta tehdä se, vaikka toiset ovat tehneet sen.

Kanavilla sen aitous, mitä he välittävät, liittyy heidän tietolähteeseensä. Jos se tulee yksittäiseltä sielulta, miten paljon kokemusta tuolla sielulla on? Pystyykö kanava erottamaan oman tietoisuutensa välitetystä materiaalista vai tekeekö hänen egonsa lisäyksiä informaatioon? Osa välitetystä materiaalista on aloittelijan tasoa, kun taas muu materiaali on kannattajille, asian harrastajille tai mestareille. Siitä mitä tulee läpi yhdellä tasolla, ei ole hyötyä toisella tasolla oleville.

Kukaan ei voi kertoa sinulle, missä kohtaa olet matkallasi – sinun täytyy tuntea se. Ei ole ehdottomasti yhtä vastausta kaikkien tarpeeseen. Kukin todellisuus soveltuu vain yhdelle yksilölle. Valitse oma todellisuutesi sen perusteella, missä tunnet olevan tolkkua, ja elä sitten elämääsi tuon tiedon perusteella. Se on sinun totuutesi eikä kenenkään muun.

Kysymys:

Mestarit, olen lapsesta saakka halunnut kirjoittaa kirjan. Minusta tuli toimittaja ja olen kirjoittanut monia asioita. Sittemmin julkaiseminen on muuttunut. Monet kirjat ovat saatavissa vain digitaalisena. Olen miettinyt monia kirjanaiheita, mutta joka kerta joku osoittaa jo kirjoitetun kirjan ja minulta menee motivaatio. Julkaisutoiminta on vaikeaa ja voittoa tavoittelevaa bisnestä. Ihmiset joita julkaistaan, ovat tavallisesti kuuluisia ja tekevät voitoista varmoja. Neuvokaa minulle tässä mahdollinen polku. Pitäisikö minun kirjoittaa kirja? Vai onko kaikki jo kirjoitettu? Mikä harkitsemistani aiheista on paras? Julkaistaisiinko kirjoittamaani kirjaa koskaan? Tulisiko siitä yhtään voittoa? Vai olisiko se egoharjoitus? Tai vielä pahempaa, turha harjoitus, mikä on kellarissani näytelmäni ja elokuvani rinnalla? –Christina, USA

Vastaus:

Mikä on ollut syysi haluun kirjoittaa kirja? Sinun on pystyttävä vastaamaan tähän kysymykseen, ennen kuin tiedät, onko kirjoittamien oikeasti sinua varten. Ammattina kirjoittaminen on palvellut sinua hyvin, mutta aihe ei ole aina ollut itse valitsemasi.

Kirjan aiheen etsinnässä toisten kuunteleminen ei auta sinua lainkaan. Jotkut noista "neuvojista" eivät halunneet sinun menestyvän sellaisessa, mihin he eivät ole pystyneet, joten he tekivät voitavansa lannistaakseen sinut. Silloin kun annat päätöksenteon elämässäsi toisille, sanot, että he tietävät enemmän sinusta kuin sinä itse.

Se kirjoitatko kirjan, riippuu vapaasta valinnastasi. Kaikkea ei ole kirjoitettu tai muuten tuhansia uusia kirjoja ei julkaistaisi joka vuosi. Kyllä, monet kirjat käsittelevät samaa aihetta – lajityypit ovat rajallisia mutta sisältö ei.

Kuuluisilla ihmisillä on toki etulyöntiasema julkaisutoiminnassa, koska he ovat jo tunnettuja ja jotkut ihmiset lukevat vain nimen vuoksi kaiken, mitä he kirjoittavat, vaikka se olisi roskaa. Tämä ei merkitse, että uusia kirjoittajia ei voida löytää ja he eivät voi onnistua kirjojensa saamisessa luettavaksi.

E-kirjat ovat äärimmäisen suosittuja nykyään. Niitä on helppo julkaista ja ne ovat helposti saatavilla. Totta, ne eivät tuota painetun kirjan taloudellista tulosta, mutta useampia kappaleita ostetaan ilman etukäteiskuluja. Sinun täytyy kysyä kirjoittamissyytäsi. Onko se tietosi ja kokemuksesi jakaminen? Vai yhteiskunnan suuren osan viihdyttäminen? Vai tulla kunnioitetuksi bestseller-kirjailijana?

Ensimmäisen askeleesi pitäisi olla tässä esitettyihin kysymyksiin vastaaminen ja jos sitten haluat edetä, ala muuttaa projisoimaasi aikomusta. Kaikki epäröinti, epäily tai negatiivinen ajattelu upottaa veneesi. Ajatusenergia on voimakasta.

Kysymys:

Mestarit, onko jokin määrän nieleminen päivänpolttavaa fluoria haitallista ihmisen (fyysiselle/henkiselle) terveydelle? Tämä suuri väittely yhteiskunnan virallisten tahojen ja sen ihmisosan välillä, joka uskoo luonnollisempaan ruokavalioon ja luonnonmukaisempiin hoitoperiaatteisiin, on hämmentävää. On myös rokotukset, antibiootit ja väitetyt karsinogeenit ruuassa ja ihonhoidossa. Miten tiedän valitsevani parhaan mahdollisen vaihtoehdon itselleni ja perheelleni, kun ei ole mitään lopullisia johtopäätöksiä? Voinko kumota jonkin haitan puhdistamalla tuotteet rukouksella ennen käyttämistä? Toisaalta, onko jokin syy epäillä salaliittoteorioita? Miksi kukaan vain keksisi niitä? Ne voi nähdä joko yrityksenä luoda tarpeetonta pelkoa tai sellaisen totuuden paljastamisena, mikä on hyödyllinen ihmisille. Kumpaa se on? –Aino, Suomi

Vastaus:

Ei ole mitään fyysisiä ravinteita, kemikaaleja tai sekoituksia, jotka ovat vaara henkiselle terveydelle. Riskit fyysiselle keholle ovat kahdessa luokassa: ne jotka sekaantuvat ihmiskehon kasvuun tai tasapainoon ja ne jotka haitallisia, koska ne liittyvät sielun valitsemaan elämänoppituntiin.

Luonnonmukainen ruokavalio ja luonnonmukaiset parannustekniikat käyttävät vain asioita, jotka ihmiskeho on tuntenut tuhansia vuosia. Kun ajatellaan, että luontaisin menetelmin ihminen eli noin 35-40 vuotta, voidaan nähdä hyötyjä siitä, että tiedemiehet ovat käyttäneet kemiallisia sekoituksia tiettyihin vaivoihin. Suurin vaikeus kaiken tällä hetkellä käytössä olevan arvioimiseen on, että testausta ei koskaan tehdä kaikissa sairaus- ja vaivaluokissa, tai tilastoja ei pidetä lainkaan.

Parannustekniikkojen ja aikomusten käyttäminen negatiivisuuden poistamiseen jostain aineesta on aina hyödyllistä. Emme voi sanoa, että tietyt asiat ovat haitallisia ja toiset ovat suotuisia, koska kaikki ihmiset ovat erilaisia ja heidän vuorovaikutuksensa jonkin aineen kanssa vaihtelee. Jotkut voivat juoda myrkkyjä eivätkä reagoi, koska heidän ei tarvitse. Ne jotka ovat fyysisesti herkkiä, voivat reagoida asioihin, joita useimmat eivät edes huomaa.

Salaliittoteoriat raportoivat harvoista tosiasiallisista testeistä, vaan ne liittyvät enimmäkseen ajatukseen, mihin joku uskoo, ja hän haluaa toisten hyväksyvän sen pienin todistein tai ilman todisteita. Jotkut tekevät sitä pahamaineisuuden vuoksi. Toisilla on pyyteetön pyrkimys ja he luulevat suojelevansa maailmaa. Useimpien teoreetikkojen vaikeutena on tieteellisten todisteiden puute, mikä on ongelmana myös monissa parannusväitteissä.

Vastauksena on katsoa, mikä tuntuu hyvältä sinusta, ja olla käyttämättä mitään ravinnetta, hoitoa tai menettelytapaa liikaa. Mene eteenpäin positiivisen energian ja sen aikomuksen kera, että kaikki on niin, kuin pitäisikin olla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.7. – 29.7.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 30.07.2014 18:24

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
22.7. – 29.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, tapasin tämän kaverin kaksi vuotta sitten. Kun tapasin hänet, tunsin jo tuntevani hänet. Tapaaminen oli odottamaton ja sattumanvarainen. Meillä synkkasi ja seksuaalinen vetovoima oli hämmästyttävää, mutta hän juoksi koko ajan karkuun tai yritti löytää syitä työntää minut pois. Myös hänen vihansa minua kohtaan oli tavallaan luonnotonta, ottaen huomioon ettei välillämme koskaan oikeasti tapahtunut mitään provosoimaan tällaista reaktiota. Joka tapauksessa lopulta hän lähti kokonaan ja se särki sydämeni. Ajattelen häntä joka päivä ja toivon hänelle parasta. Kaikki sanoivat meidän olleen täysin samanlaisia. Haluan vain tietää, onko hän kaksoisliekkini, sielunkumppanini vai pelkästään satunnainen intohimosuhde? Jos hän on kaksoisliekkini, näenkö häntä enää tässä elämässä? –Danielle, Kanada

Vastaus:

Kun tapasit tämän miehen, teidän välisenne energia oli sisarusten, jotka tulivat samasta sieluryhmästä ja olivat tavanneet toisensa lukuisia kertoja kehossa ollessaan. Teillä on ollut ainakin kolme yhteistä elämää aiemmin. Ette olleet tehneet ehdotonta suunnitelmaa toistenne tapaamisesta tässä elämässä, mutta polkunne sattuivat kohtaamaan. Yhteisen taustanne magnetismi veti teidät yhteen.

Hän ei voinut olla kanssasi perheenä, koska hän oli jo sitoutunut toiseen. Viha mitä hän osoitti ja minkä tunsit kohdistuvan sinuun, oli todellisuudessa kohdistettu häneen itseensä sen vuoksi, että on valehtelija ja typerys. Hän oli turhautunut, ettei hän pystynyt olemaan rehellinen sinulle olosuhteistaan. Hän pelkäsi paljastuvansa ja menettävänsä teidät molemmat.

Hän ajatteli, että jos hän työntäisi sinut pois, sinusta tuntuisi paremmalta, kun olisit päättänyt suhteen itse. Hän toivoi, että unohtaisit hänet, kun hän hävisi ja oli epämiellyttävä sinua kohtaan. Lopulta hän teki oman valintansa ja oivalsi, ettei hän voisi elää kahdessa maailmassa samanaikaisesti.

Vaikka hän on sielukumppanisi, hän ei ole kaksoisliekkisi. Täydellisen samanlaisuuden vaikutelma tulee toisille energiatuttuudestanne. Hän ei halunnut loukata sinua tulemalla ja menemällä, mutta oli liian heikko voidakseen itselleen mitään ja pysyäkseen poissa. Hän on lähtenyt elämästäsi, mutta jos asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla nykyelämässä, hän saattaa ilmestyä takaisin. Valinta on silloin sinun, tyydytkö häneen hänen ehdoillaan vai toivotatko hänelle kaikkea hyvää ja lähetät hänet muihin seikkailuihin. Teette kumpikin omat valintanne.

Kysymys:

Mestarit, luen kirjaa nimeltään "Heaven is Beyond Your Wildest Expectations" (= taivas ylittää hurjimmatkin odotuksenne). Mies nimeltään Richard Sigmund kuoli, meni taivaaseen ja tapasi Jeesuksen. Jeesus kertoi hänelle, että hän tulee pian hakemaan väkeään. Olen lukenut tämän myös muista kirjoista ihmisistä, jotka ovat myös kuolleet ja menneet taivaaseen. Onko tämä totta? Palaako Jeesus hakemaan kansaansa? –Megan, USA

Vastaus:

Jeesus jonka kosminen nimi on Sananda, on tullut maapallolle useita kertoja. Jokaisessa inkarnaatiossaan hän oli opettaja, mentori, guru ja mikä tärkeintä, tiennäyttäjä. Tiennäyttäjä on hyvin erityinen sielu, joka päättää auttaa kokemattomampia sielua muistamaan, keitä he ovat, ja käsittelemään ihmiselämän oppitunteja ja saamaan valaistumista yhdistyäkseen universumin ehdottomaan rakkauteen.

Monet kirjoitukset ovat määritelleet Jeesuksen tehtävät. Useimmat näistä muodostavat myös järjestäytyneiden uskontojen oppijärjestelmän. Neuvomme sinua ja kaikkia muita etsijöitä kysymään itseltään kaikesta informaatiosta, mitä on runsaasti planeetalla, miltä se tuntuu sinusta. Resonoiko se kanssasi vai onko se vain jotain, mikä sinulle on menneisyydessä opetettu ja mistä olet lukenut nyt? Oletko päättänyt valita nämä uskomukset vai jatkaako se jonkun toisen kasvatusta, mitä et ole koskaan kyseenalaistanut?

Sielut koostuvat energiasta, ovat samaa Lähdettä. Maaplaneetta on positiivisen ja negatiivisen energian kaksinaisuus, missä sielujen tieto ja viisaus voi kasvaa niiden voimista ja kyvyistä Lähde-energian osina. Sitten kun sielu jättää maaplaneetan, se palaa ei-fyysiseen energiaolemukseensa.

Sielu voi päättää ottaa koska tahansa samanlaisen muodon kuin ihmisillä. Maapallon ollessa ainoa kaksinaisuus, poistuessaan sen pinnalta sielut ovat Kotona ehdottomasti rakastavassa tilassaan. Useimmat eivät käytä aikaa sellaisen peitteen loihtimiseen, joka on suunnilleen ihmiskehon kaltainen – on mukavampaa olla vain energiaa ja kyetä olemaan, missä ja milloin haluaa.

Silloin kun ihmiset uneksivat toisesta ulottuvuudesta tai projisoivat itsensä sinne, he näkevät siellä sen, minkä he hyväksyvät todeksi omassa todellisuudessaan. Jos he ajattelevat näkevänsä jokin tunnetun olennon, tuo persoona näyttää täsmälleen samalta kuin näkijän muistoissa.

Sielulla joka on Jeesus tai Sananda, ei ole suunnitelmia palata maapallolle lähitulevaisuudessa. Hän ei pidä ihmisiä "kansanaan", vaan näkee heidän olevan samanlaisia kuin hän – Lähde-energian osia, samanlaisia kuin sisarukset.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut viimeiset kaksi vuotta sitoutunut oppimaan kokemastani pettämisestä. Otan vastuun omasta osastani ja olen kiitollinen nöyryys-, myötätunto- ja anteeksianto-oppitunneista itselleni ja kumppanilleni. Näytän kuitenkin juuttuneen epävarmuustilaan, missä katson taaksepäin ja kadun ja kamppailen sen lapsen hyväksymisen kanssa, mikä miehelläni nyt on. Pyrin siirtymään eteenpäin itsesäälistä, marttyyriudesta tai uhrina olemisesta, en kuitenkaan saa sovintoa tämän viimeisen hankaluuden kanssa. Minusta se on hyvin tuskallinen oppitunti. Arvostaisin opastusta parhaasta tavasta siirtyä eteenpäin, koska tästä on tulossa epäterve pakkomielle ja se estää minua elämästä nyt-hetkessä. Lisäksi se luo toistuvan kokemuskierteen, missä palaan jatkuvasti vanhoihin haavoihin, vaikka se on turhaa. Kamppailen myös sen tunteen kanssa, että mieheni on "päässyt pakoon" tapahtunutta, vaikka rakastan häntä syvästi, ja tunnen tekopyhyyttä. –Louisa, Iso-Britannia

Vastaus:

Yksi oppitunti mitä et maininnut, on mustasukkaisuus, ja tämä esittää suurta osaa pulmatilanteessasi. Tämä pyörii lapsen ja sen ympärillä, miten sitä hellitään pettämisen ja sellaisen tuloksena, mitä et voi kopioida palauttaaksesi oman elämäsi siihen, mitä se oli ennen uskottomuutta. Parantavaa balsamia kaikille sieluille ja niiden valitsemille matkoille on ehdoton rakkaus.

Niin syvästi kuin rakastatkin aviomiestäsi, et ole todellisuudessa pystynyt antamaan hänelle anteeksi, koska sinusta hän tuntuu "päässeen pakoon" jotain. Kuvittele, että jos tämä suhde olisi onneton taloustilanne, mihin hänet houkuteltiin, ja hän menetti kaikki säästönne. Voisitko antaa hänelle täysin anteeksi, että hän aiheutti muutoksen elinolosuhteissasi rahanpuutteen vuoksi? Koska tähän sisältyi pyhä avioliittolupaus, pidät sitä perimmiltään tärkeämpänä.

Tähän oppituntiin ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Olet rakastanut tätä miestä aiemmin, mutta et voi rakastaa häntä ehdottomasti petollisten tekojen jälkeen. Sinulla ei ole velvollisuutta pysyä hänen kanssaan. Valinta on sinun.

Jos haluat palata paikkaan, missä hyväksyt hänet epätäydellisenä ihmisenä, joka hän on, niin sinun täytyy muuttaa joitain elämäsi aspekteja. Ensinnäkin sinun täytyy lakata elämästä menneisyydessä. Hänen vikoihinsa keskittyminen ei vaikuta niihin mitenkään. Sinun täytyy alkaa sivuuttaa ne tunteet, jotka ovat ainoastaan tuhoavia, ja tehdä uutta elämää ympäröivistä faktoista.

Keskity jokapäiväiseen elämäänne yhdessä. Koska et voi muuttaa menneisyyttä, näe, voitko tulla äitipuoleksi lapselle, joka on syytön tähän tilanteeseen. Lapsen elämästä tulee vaikeaa, koska pettämistä oli sen syntymän ympärillä. Auta sitä voittamaan se ahdistus, mikä on läsnä tulevaisuudessa. Jos haudot negatiivisia tunteita syntymästä, lapsi tuntee sen ja vastuuta. Miten typerää se on? Jos et voi nähdä itseäsi tekemässä tätä, niin kenties on aika siirtyä eteenpäin.

Kysymys:

Kirjoitin melkein vuosi sitten pettävästä aviomiehestä. Pelkäsin jättää häntä lasteni onnellisuuden ja tuntemattoman tulevaisuuden vuoksi. Järkeistän jäämispäätökseni yritykseksi pitää perhe kasassa. Hän sanoo, ettei sitä tapahdu uudestaan. En kuitenkaan tunne mitään tunnetta sanojen takana. Muutama viikko sitten eräs mies tuli elämääni asiakkaana. Pidimme suhteen ammatillisena avioliittojen ja työn vuoksi. Hänellä on ongelmia avioliitossaan – eri poluilla. Hän sanoo tuntevansa, että on tuntenut minut koko elämänsä. Meillä on ollut samanlaiset polut, kokemukset ja tunnemme vetoa sielutasolla. Kun hän lähti keskuksesta, tunsin sanomatonta tuskaa. En pystynyt lopettamaan hänen ajattelemistaan, kunnes luin artikkelin kaksoisliekeistä, mikä peilasi kaikkea tuntemaani. Merkitseekö tämä mitään vai onko tämä sen oivaltamiseen, mitä puuttuu? –Debbie, Iso-Britannia

Vastaus:

Kaksoisliekit ovat viimeinen hiukkanen Lähteestä, mistä teidät murrettiin tullessanne sieluyksilöksi. Kaksoset eivät voi olla erossa ollessaan ihmismuodossa samaan aikaan. Tämä mies ei ole kaksoisliekkisi tai muuten ette olisi pystyneet vastustamaan toisianne eikä hän olisi pystynyt siirtymään eteenpäin. Olette kumpikin samasta sieluryhmästä ja viettäneet aiempia elämiä yhdessä.

Oli päätetty, että hän tulisi elämäsi tänä aikana, jotta voisit päättää, olisiko sinulle edullista pysyä miehesi kanssa. Miehesi on hyvin hämmentynyt elämästään ja "tarpeistaan". Hän rakastaa edelleen sinua ja lapsia omalla tavallaan, mutta hän ei ole sitoutunut sinuun täysin. Hän ei voi sanoa sinulle minkään tason varmuudella, mitä hän tekee huomenna.

Aviomiehesi on myös sieluryhmäsi jäsen ja hänet valttiin esittelemään sinulle nämä elämänoppitunnit. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisellä matkalla, kaikessa on kyse vain valinnoista. Vapautesi testien valitsemiseen yltää elämän joka kerrokseen. Tapaaminen asiakkaasi kanssa tapahtui tutustuaksesi taas romanttisiin hetkiin ja päättääksesi, olitko valmis uuteen seikkailuun.

Tämä kohtaaminen on tehnyt sinut tietoiseksi siitä, mitä sinulta on puuttunut avioliitostasi ja mitä elämä voi olla. Nyt kykenet päättämään, minne menet tästä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selittää Lemurian ja Atlantiksen mantereita? Olemmeko siellä eläneiden ihmisten inkarnaatioita? Miksi mantereet ovat poissa? –Iara, Brasilia

Vastaus:

Lemuria tai Mu oli manner Tyynessä valtameressä ja sen jäänteitä ovat nykypäivän Havaiji, USA:n läntisin rannikko ja Tulirenkaan vulkaanisen alueen saaret. Se edelsi Atlantista kymmeniätuhansia vuosia ja hajosi ennen Atlantkisen häviämistä. Atlantis oli Atlantin valtameressä ja ulottui Afrikan mantereeseen ja sen yli. Nykyisin jäänteitä voi löytää Bahamasaarten läheltä, Pääsiäissaarilta ja muista saariryhmistä. Tähän sisältyi maantieteellisesti ns. Bermudan kolmio.

Kumpikin näistä pakoista oli olemassa ennen tallennettua historiaanne. Asukkaat olivat hyvin henkisiä ja pystyivät kommunikoimaan ajatusprojektiolla. Ne pystyivät liikuttamaan itseään ja asioita mieltään käyttäen. Monet näitä alueita asuttavista sieluista tulivat muista planeettataustoista. He näyttivät melkein ihmisiltä, mutta olivat paljon pidempiä.

Kumpikin maamassa tuhoutui yhteisvaikutuksena vulkaanisesta toiminnasta, mannerlaattaliikkeistä ja tieteellisistä kokeiluista sellaisilla asioilla, kuin kylmäfuusio, molekyylimanipulointi ja maankuoren laserkristalliporaaminen. Asukkaat tiesivät, milloin loppu oli tulossa, ja he pakenivat toisiin paikkoihin.

Multa sadat seurasivat vanhoja laavaputkia, jotka kulkevat nykypäivän Los Angelesiin ja ylös koko Kalifornian länsirannikkoa, erityisesti Mt. Shastan alueelle. Jotkut jälkeläiset asuvat Mt. Shastan sisällä kaupungissa, minkä nimi on Telos. Näitä sieluja on vaikea nähdä, koska he käyttävät psyykkisiä kykyjä itsensä naamioimiseen ja he ovat pääasiassa vähän eri ulottuvuudessa.

Altantiksen selviytyjät löysivät itsensä pääasiassa Egyptistä ja Titicaca-järven alueelta Boliviasta. Tänä aikana on fyysisenä jotain ihmisiä, joilla on geenimateriaalia jommastakummasta paikasta. Sieluja jotka olivat yhden tai useampia elämiä Lemurialla tai Atlantiksella tai kummallakin, elää nyt erillisiä elämiä nykypäivän maapallolla.

Kysymys:

Mestarit, uskon, että Raamatun tarina hyvän- ja pahantiedonpuusta on symbolinen tarina positiivisista ja negatiivisista valinnoista, valinnanvapaudesta ja elämän kontrasteista, happamista ja makeista elämänvalinnoista ja tavasta löytää sielu … Mutta mikä on Nooan arkin idea? Olette myös kertoneet meille, että aika on vain maaplaneetalla. Onko sieluilla siksi mahdollisuus kokeilla samaa ihmistä/perhettä/yhteisöä määrättömästi, myös samaan aikaan? Siis esimerkiksi 10 sielukokemusta samoissa ihmisnahoissa, 10 erityyppistä kokemusta. Teidän näkökulmanne olisi näin 10 eri ulottuvuutta ja kokemusta, silloin kun minä koen yhtä fyysistä? –Juha, Suomi

Vastaus:

Viittaat siihen, mitä olet hyväksynyt uskomusjärjestelmäksi, minkä mukaan olet päättänyt elää. Puhuttaessa jonkin uskonnollisen harjoituksen osista, voit ottaa kaiken, osan tai et mitään sen uskomuksista. Joidenkin uskontojen kerätyt tarinat tai vertauskuvat auttavat niiden väkeä, joka ei tuolloin osannut lukea itse, ymmärtämään lahkon periaatteet.

Sanomme niille, jotka tulevat luoksemme, että heidän pitäisi aina katsoa tunteistaan, onko jokin opinkappale oikein heille. Jos se ei resonoi, niin sivuuttakaa se. On mahdollista ja sitä on tapahtunut vuosisatojen saatossa, että ihmiset ovat kirjoittaneet, mitä haluavat ryhmänsä uskovan, tarkoituksenaan yksinomaan kontrolloida heidän ajatteluaan.

Puhuessamme ajasta, viittaamme siihen, mitä pidätte menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena. 24 tunnin kello ja 356 vuorokauden vuosi on ajan tallennuskeino maan päällä, koska se perustuu maan kiertoon auringon ympäri.

Tietoinen mieli ei pysty täysin ymmärtämän keskustelua ajasta. Se on tietoinen vain yhdestä elämästä kerrallaan, vaikka muistaisikin entisiä elämiä hypnoosissa. Ihmismieli kykenee keskittymään vain yhteen elämään kerralla, toiset "naksuttavat" taustalla kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä, mikä pitää kaiken liikkeessä tiedostamattanne.

Sielu on osasi, mikä on ikuinen ja jatkaa elämistä ja kokemista. Keho on olemassa sielusi niiden valintojen vuoksi, missä eletään, kuka ollaan ja mitä tehdään. Sielu voi valita toistuvia elämiä saman sieluryhmän kanssa, mutta se ei käytä samaa kehoa. Useimmat sielut haluavat saada erilaisia kokemuksia eivätkä päättäisi olla ainoastaan hyvin yhteenpunoutuneessa perheessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

HENKIMAAILMAN MESTAREILLE USEIN ESITETTYJÄ KYSYMYKSIÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 31.07.2014 15:42

HENKIMAAILMAN MESTAREILLE USEIN ESITETTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

NEUVOT JA NEUVONANTAJAT

Kertoisiko joku, mitä tehdä?

Olet vastuussa omasta elämästäsi ja kohtaat sen elämänoppitunnin, minkä sielusi järjesti ratkaistavaksesi. Korkeampi mielesi syöttää sinulle hyvien ideoiden virtaa. Ole valppaana ja kun tunnet itsellesi oikealta tuntuvan idean, tee se – miten pienen tahansa. Se laittaa sinut oikealle polulle.

Miten voin muuttaa aviomiehestäni/vaimoani?

Olette kumpikin vastuussa omasta elämästänne. Ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi yrittää vaikuttaa puolisosi elintapaan, mutta hänellä on vapaus päättää olla kuuntelematta sinua. Lopulta sinun on oivallettava, että jos et pidä siitä, mitä tapahtuu, vaihtoehtonasi on lähteä.

Miten voin saada hyvän työpaikan tai rahaa?

Sinun täytyy rakentaa omanarvontuntoa seuraamalla niitä hyviä ideoita, joita korkeampi mielesi antaa sinulle, ja vapauttamalla itsesi entisistä ongelmista ja elämällä nykyhetkessä. Mitä enemmän rakastat itseäsi, sitä paremmat työmahdollisuutesi ovat. Muista olla sabotoimatta sitä, mitä luot, puntaroimalla negatiivisia ajatuksia mahdollisuuksia.

Miten voin auttaa lapsiani?

Vanhempien tehtävänä on auttaa lapsiaan ymmärtämään maailmaa, missä he elävät, ja kehittämään vahvan itsetunnon. Vanhemmat eivät ole vastuussa lastensa elämästä – lapset ovat ja he voivat päättää olla hyväksymättä jossain tilanteessa tarjottua apua.

Keitä neuvonantajaneuvostossamme on?

Ryhmä henkioppaita jotka auttavat sieluja päättämään, mitä oppitunteja ne haluavat kokea, ja jotka auttavat niitä käyttämään parhaiten opittuja oppitunteja. Heidät valitaan yhteistuumin sielun kanssa.

Keitä ja mitä ylösnousseet mestarit ovat?

He ovat sieluja, jotka ovat inkarnoituneet ja saaneet valmiiksi kaikki oppituntinsa ja valaistuneet täysin omasta luonteestaan. Heidän ei enää tarvitse palata maan päälle oppimaan lisää. He voivat päättää opettaa ja mentoroida muita sieluja ihmismuodossa. (Sana "mestari" merkitsee opettajaa.)

HENKIOPPAAT

Onko minulla henkioppaita ja miten otan niihin yhteyden?

Kaikilla ihmisillä on oppaita. Ne ovat ei-fyysisiä sieluja, jotka ovat inkarnoituneiden sielujen käytettävissä avuksi vapaasta valinnasta. Yleisesti ottaen, kontakti oppaisiin muodostetaan meditoidessa, kun tietoisuuden on annettu vähentyä.

Mitä henkioppaat tekevät?

He vastaavat kysymyksiisi ja antavat ajatuksia ajankohtaisista energioista, jotka voivat vaikuttaa suunnitelmiisi tulevaisuudessa. He eivät ennusta tulevaisuuttasi eivätkä sano koskaan, mitä pitää tehdä.

Miten minun pitäisi meditoida?

On monia tapoja, esim. keskittyminen hengitykseen, hiljaiseen kävelyrytmiin tai kynttilän liekkiin. Kaikki nämä menetelmät sallivat sinun sulkea tietoisen mielen, jotta korkeampi mieli on enemmän käytettävissäsi.

Miten voin kehittää psyykkisiä kykyjä?

Sinun täytyy aloittaa selkeällä tavoitteella: olla parantaja, tehdä Reikiä, muodostaa yhteys kuolleisiin jne. Kaikilla ihmisillä on jonkinlaisia psyykkisiä kykyjä, jos he sallivat sen. Sinun on avauduttava tietoisesti tilaisuuksille, jotka auttavat tavoitteesi saavuttamisessa. Sitten harjoittele, harjoittele ja harjoittele, kunnes siitä tulee toinen luontosi.

Miten voin ymmärtää ja käsitellä unihalvausta?

Tämä tilanne voi syntyä, kun tietoisuus palaa nukkuvaan kehoon matkusteltuaan lepojakson aikana. Rentoudu, anna tuntoaistin palata ja tajua tietoisesti ihmiskehosi.

Ovatko unet todellisia?

Unet voivat olla monia asioita, esimerkiksi jatkoa kokemuksille joita oli kehon ulkopuolisella matkalla levon aikana tai jonkin sellaisen uudelleen näyttelemistä, mitä olet lukenut tai nähnyt.

Mitä numerot 1111 merkitsevät?

Oppaasi toimittavat sinulle usein viestejä digitaalikellojen, mainostaulujen, mainosten jne. kautta. Identtiset numerot merkitsevät tavallisesti "kyllä" tai vahvistavaa vastausta, kun taas sekasortoiset numerot ovat negatiivisia. 1111 on lisäksi merkki jonkin uuden tapahtumisesta elämässäsi. Se on oven tai aukon kaksoispilarit (11-11) erilaiseen kokemukseen.

SIELUN MATKA

Ovatko taivas ja helvetti oikeita paikkoja?

Ne ovat mielentiloja, joita koetaan maan päällä ja neljännessä ulottuvuudessa, missä tarvitaan kaksinaisuutta positiivisena ja negatiivisena energiana. Niitä ei ole viidennessä ulottuvuudessa (Kotona).

Mitä tuomitseminen on?

Mielentila mikä on vain maapallon fyysisessä kolmannessa ulottuvuudessa. Planeetan kaksinaisuuden ja polariteetin vuoksi kaikella on vastakohta. Ihmiset luokittelevat kaikkia muita ihmisiä sen vaikutelman perusteella, missä kohtaa he tuntevat näiden olevan hyvän ja pahan henkilökohtaisella, eettisellä tai uskonnollisella asteikolla.

Mikä elämäntarkastelu on?

Kokemus mihin sielu ryhtyy palatessaan Kotiin inkarnaation jälkeen. Siinä neuvosto ja oppaat auttavat sitä löytämään viisautta siitä tiedosta, mitä se saavutti tuon inkarnaation aikana.

Mitä karma on? Estääkö karma minua?

Karma liittyy ihmisten tekojen seurauksiin. Monet ihmiset käyttävät sitä selittämään kokemuksiaan, joita he pitävät huonoina. Tämä on epätäsmällistä sovellettuna ihmiskokemuksiin. Täsmällinen näkemys on yksinomaan tekojen energeettinen vaikutus.

Mitä inkarnoitumaton, haamu ja poltergeist (räyhähenki) on?

1) Inkarnoitumaton: sielu joka roikkuu kiinni fyysisyydessä, koska se haluaa jatkaa mennyttä elämäänsä. Tämä sielu/kehokuva pysyy yhteydessä maahan ja ottaa yhteyttä jälkeen jääneisiin tai kummittelee heille, kunnes se päättää palata Kotiin.

2) Haamu: sielu joka on inkarnoitumaton tai myös sellainen, joka on palannut Kotiin, mutta joka haluaa tulla ihmisten näkemäksi ja voi tehdä itsestään näkyvän.

3) Poltergeist: sielu joka käyttää energiaa fyysisten asioiden liikuttamiseen.

Mitä akaasiset tiedostot ovat?

Energiakirjasto mikä sisältää tiedostot kaikesta tiedosta ja viisaudesta, mitä on saatu sielujen kokemuksista maaplaneetalla. Jokaisella sielulla on oma tiedostonsa siitä, mitä on tapahtunut sen kussakin inkarnaatiossa, ja kaikki nämä tiedostot ovat tässä kirjastossa.

Onko oikeasti enkeleitä ja arkkienkeleitä?

"Enkeli" on ihmistermi taivaallisesta olennosta, joka Lähteestä eroamisen jälkeen toimii oppaana maan päällä oleville, mutta voi joskus myöhemmin kokea fyysisen kuoren. "Arkkienkeli" on ihmistermi taivaallisesta olennosta, joka on hyvin kehittynyt ja kokenut oppaana ja jonka sielu ei ole koskaan inkarnoitunut.

Mitä valaistuminen tai henkinen ylösnousemus on?

Valaistuminen tapahtuu, kun inkarnoitunut sielu tiedostaa täysin kuolemattomuutensa ja muistaa koko ydinolemuksensa – kuka se on ja mitä se voi tehdä. Ylösnousemus on se prosessi, millä sielusta tulee täysin tietoinen ydinolemuksestaan ja se voi päästä kaikkeen viisauteen, mitä on kaikkialla. (Tämä ei ole fyysisen kehon siirtymistä korkeampaan ulottuvuuteen, mitä ei koskaan tapahdu. Vain sielu voi ylösnousta.)

Mitä viisaus on?

Tietoisuus inkarnaation aikana saaduista henkisen elämän faktoista ja periaatteista, sen ymmärryksen kera, miten niitä sovelletaan, kun eletään taas maan päällä.

USKOMUS JA TOIMINTA

Mitä inkarnoituminen on?

Se on prosessi, missä sielu joka on mennyt maaplaneetalle, ottaa fyysisen kehon. Sielu on energeettisesti läsnä hedelmöityksessä. Se ottaa paikkansa sikiön kehossa tavallisesti juuri ennen synnytystä, harvoin heti hedelmöityksen jälkeen eikä koskaan syntymän jälkeen.

Mitä uskomusjärjestelmät ovat?

Ajatuksia ja tekoja, jotka alun perin saadaan ja kopioidaan vanhemmilta, uskonnosta ja yhteiskunnasta ja jotka jäsentävät ihmisen käyttäytymistä. Saatuaan tietoisuutta itsestä, sielu voi kirjoittaa uudelleen tai muuttaa nämä saadut uskomukset sopimaan yhteen oman ymmärryksen kanssa todellisuudesta.

Mitä egolla tarkoitetaan?

Fyysisen tietoisen mielen toimintaa, kun se käyttää tuomitsemista ja mittareita siihen, miten ihmiset hahmottavat itsensä. Se tekee sielulle mahdolliseksi toimia yhteiskunnassa, voidakseen oppia oppitunteja ja saavuttaa viisautta. Se on ihmisen uskomusjärjestelmien poimintaa, jotka ovat välttämättömiä henkilön ollessa fyysisessä kehossa.

Onko valinnanvapaus laki?

Universaali laki sanoo, että kaikilla sieluilla on ylin oikeus päättää, mitä ne tekevät ollessaan inkarnoituneena. Se ulottuu elämän kaikkiin puoliin, biologisten vanhempien valitsemisesta oppitunteihin ja fyysisen kuoleman tapaan ja ajankohtaan. Miten rajoittava vapaa tahto on? Kun sielu on päättänyt tehdä jotain, se voi tuntea tuon päätöksen rajoittavan, mutta se on silti vapaa tekemään toisen päätöksen.

Mikä kohtaloni ja tarkoitukseni elämässä on?

Ikuisen Lähteen osana sielusi on vapaa valitsemaan oman polkunsa – Luoja ei ole antanut sinulle mitään erityistä kohtaloa. Tulemme maaplaneetalle tarkoituksenamme kokea negatiivista energiaa – kuten olemme suunnitelleet etukäteen – löytääksemme itsemme ja tunteaksemme täydemmin kauniin sielumme rakkausluonteen.

Mikä siirtymä on?

Sielun siirtyminen elämästä kehossa elämään Kotona. Fyysinen kuolema.

Mikä reinkarnoituminen on?

Prosessi mitä sielu käyttää kokeakseen enemmän oppitunteja viisauden saamiseksi. Saatuaan valmiiksi yhden inkarnaation, sielu palaa Kotiin arvioimaan kokemuksiaan ja päättämään, mitä muuta se haluaa oppia. Sitten se reinkarnoituu tulemalla uuteen fyysiseen kehoon saamaan lisäkokemuksia.

Voinko puhua edesmenneille sukulaisilleni?

Kun sielu on siirtynyt takaisin Kotiin, se kuulee kaiken, mitä sanot sille. Se pystytkö kuulemaan sielua, riippuu harjoittelusta ja uskosta omaan kykyysi.

UNIVERSUMI

Mikä Lähde on?

Kaiken ihmisten tietämän ja kaiken olevaisen alkuperä. Se on ehdotonta rakkausenergiaa, korkeinta värähtelyä ja sitä on kaikessa. Yksikään ihminen tai eläin ei voi elää ilman jotain Lähdeyhteyttä. Lähde ei tuomitse eikä palkitse tai rankaise sieluja.

Mitä sielut ovat?

Lähteestä jaettuja yksilöllisiä energiaosia, jotta saadaan ainutlaatuisia kokemuksia täydellisyyden ulkopuolella. Ne ovat kaikki Lähteen hiukkasia, joten jokainen sielu on myös Lähde. Kaikki sielut ovat tasavertaisia riippumatta siitä ihmiskuoresta, missä ne ovat päättäneet asua.

Missä ja mikä Koti on?

Ei fyysinen, vaan energeettinen ehdottoman rakkauden ja tietoisen Lähdeyhteyden paikka. Siellä jokainen sielu toimii oppaidensa ja neuvostonsa kanssa. Jokainen sielu joka ei ole inkarnoitunut maan päälle tai muualle, on tietoisesti Kodin ulottuvuudessa.

Mitä ulottuvuudella tarkoitetaan?

Energiavärähtelyn aaltoaluetta tai kerrosta. Maaplaneetta on kolmannessa ulottuvuudessa, mikä on luonteeltaan fyysinen. Koti mikä on täysin ei-fyysinen, on viidennessä ja korkeammissa ulottuvuuksissa. Neljäs ulottuvuus on maapallon ja Kodin välinen yhtymäkohta ja se on sekoitus fyysisiä ja ei-fyysisiä energioita.

Mikä ydinolemuksemme on?

Todellisuus siitä, kuka olet: ikuinen "Jumalvoiman" osa – fraasi mitä joskus käytetään merkitsemään kaikkia sieluja ja kuvataan ehdottomana rakkautena.

Mikä Jumalan ja Lähteen välinen ero on?

Jumalan uskotaan olevan erillään ihmisistä ja tuomarina hän päättää, olemmeko eläneet hyvän vai huonon elämän ja pitäisikö meitä palkita vai rangaista siitä. Sielut jakavat Lähteen ehdottoman rakkausenergian ei-fyysisessä todellisuusmaailmassa. Lähde ei tuomitse sitä ihmiselämän harhaa, mitä sielut elävät fyysisessä maailmassa.

Onko eläimillä sielu?

Hyvin pienellä prosenttiosuudella elämistä on sielu. Vain 1-2% kaikista sielusta valitsee kokemuksen eläimenä – useimmat elävät vain ihmisinä. Sieluttomilla eläimillä on jumalainen energiakipinä, mikä elävöittää ne – sama energia mikä elävöittää muutkin elävät asiat, kuten kasvit.

ELÄMÄNOPPITUNNIT

Mitä elämänoppitunnit ovat?

Erilaisia ennalta suunniteltuja kokemuksia, yleensä negatiivisia, joita sielulla on inkarnoituneena saadakseen viisautta.

Miten voin tietää, mitä oppituntini ovat?

Tunnistat ne negatiivisesta reaktiostasi – pelko, epäily tai viha – siihen, mitä sinulle tapahtuu. Tunnet, että sinut haastetaan, mutta joskus olet epävarma tuon haasteen luonteesta.

Miksi minulle tapahtuu huonoja asioita koko ajan?

Koska sielusi valitsi ne vapaasti ennen inkarnoitumistasi, vaikeista, vaarallisista, masentavista tai muista negatiivisista kokemuksista suoriutumiseksi. Tämä auttaa sinua oppimaan kaiken omasta upeudestasi, joten itse asiassa huonot asiat eivät ole niin huonoja, miltä näyttävät.

Miksi olen masentunut ja kyvytön olemaan onnellinen?

Tämä on hyvä esimerkki elämänoppitunnista. Tehtäväsi on löytää, miten sielu pyrkii voittamaan masennuksen rakastavalla ja positiivisella tavalla. Masennuksen syy on myös elämänoppitunti, jos se ei ole kemiallinen.

Minulla on pelko, mistä se tulee?

Pelko on perimmäinen negatiivinen tunne ja rakkauden vastakohta, mikä on sielusi ydinolemus. Se tulee negatiivisuudesta, mitä tasapainottaa sama määrä positiivista energiaa maaplaneetalla. Pelko ja epäilykset ovat hälytysmerkki jostain elämänoppitunnista, mikä täytyy löytää ja työstää.

Miten voin auttaa itseäni?

Apu tulee vakaasta virrasta positiivisia tunteita, joita valitset intuitiivisesti. Positiivisiman seuraaminen laittaa sinut oikealle polulle. Vältä negatiivista ajattelua, tuomitsemista ja egosi viestin seuraamista siitä, minkä yhteiskunta sanoo olevan oikein tai väärin. Etsi sisäistä rakkauttasi, jotta voit rakastaa itseäsi sen matkan vuoksi, jolla olet.

Olenko saanut loppuun oppituntini?

Mahdollisesti. Sielusi valitsi joukon oppitunteja. Kun tunnet, että ne on saatu loppuun, voit päättää oppia muunnelmia alkuperäisistä, levätä, nauttia tai astua palvelujaksoon, missä autat muita saamaan samoja kokemuksia, jotka olet juuri saanut loppuun.

SIELUKUMPPANIT

Mitä sielukumppanit ovat?

Toisia sieluja, jotka tulivat olemaan samalla hetkellä kuin sinä tai juuri ennen tai jälkeen. Näiden sielujen määrä on tavallisesti 144. Yleisesti ottaen nämä ovat sieluja, joiden kanssa päätit tehdä tärkeimmät sopimukset ennen inkarnoitumista.

Milloin kaksoisliekkini ilmestyy?

Kaksoisliekkisi on viimeinen sielu, josta erosit, kun Lähteestä yksilöllistyminen tapahtui. Kaksosilla on läheinen ja rakastava suhde, mikä ei ole kannattava inkarnoituessa, koska se on niin häiritsevä. Sen vuoksi on todella hyvin harvinaista, että kaksoset koskaan tapaavat maan päällä. Se suosittu uskomus, että kaksoisliekki on ihannekumppani, on väärä.

Mitä sielusopimukset ovat?

Vapaaehtoisia sopimuksia joita sielut tekevät toisten sielujen kanssa Kotona varmistamaan, että ne saavat oikeita maatilanteita auttamaan haluttujen fyysisten oppituntien kokemisessa.

Mikä inkarnoitunut on?

Sielu joka on mennyt maaplaneetalle ja on nyt fyysisessä kehossa.

Mikä korkeampi itsemme on?

Se inkarnoituneen sielun osa, mihin voidaan päästä hakemaan informaatiota, mikä on tavallisesti henkilölle tiedostamatonta.

Mikä kuoremme on?

Elävä fyysinen rakenne, jossa sielu asuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

5.8. – 12.8.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 18.08.2014 19:08

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
5.8. – 12.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, joskus on vaikea olla se, kuka olen tänä päivänä (henkisesti), ja haluaisin sulkea pois kaikki asiat, joita näen jatkuvasti ympärilläni! Tästä syystä luultavasti rakastan nukkua paljon. Onko teillä mitään neuvoa, miten tyynnytän herkän sieluni ollessani hereillä ja teen elämäni jatkamisesta vähän helpompaa – tunnen, että minua tarkkaillaan koko ajan ja joskus se saa minut masentumaan. Meditoidessa mieleni voi matkustaa niin kauas, etten voi edes rentoutua sitten! Mikä tahansa neuvo olisi hyödyllinen. –Sylvia, Hollanti

Vastaus:

Pääongelmasi on odotuksesi, että sinun täytyy päästää tietoisuuteesi kaikki ollaksesi nyt-hetkessä. Olet hyperherkkä olento, joka nappaa energioita ympäriltään. Sinun on opittava keskittämään herkkyytesi elämäsi tasapainottamiseksi.

Aloita erottavalla negatiivinen ja positiivinen energia, mistä löydät itsesi. Estä kaikkea mitä pidät negatiivisena, tulemasta tietoisuuteesi. Voit tehdä tämän ympäröimällä kehosi valkoisella positiivisen ja rakastavan energian kuplalla. Kun etsit turvapaikkaa unesta, se tapahtuu tavallisesti paetaksesi negatiivisuutta, mikä on kuin kaiutin, joka pauhaa ärsyttävää musiikkia sinulle jatkuvasti.

Olet usein negatiivisten olentojen tarkkailun alla, koska ne kadehtivat positiivista energiaasi ja haluavat syödä sitä. Voit ajaa ne pois lähettämällä tarkoituksellisesti ehdottomasti rakastavaa energiaa johonkin elottomaan esineeseen. Ne vetäytyvät tuon esineen luo välipalalle ja sinä voit ohjata huomiosi muualle.

Meditaation aikana menet vain niin pitkälle, kun sallit itsesi kulkea. Et ole asettanut mitään rajoja. Kun aloitat sessiosi, ajattele, mitä haluat tapahtuvan matkasi aikana. Haluatko mennä jonnekin tapaamaan opasta keskustellaksesi ja oppiaksesi lisää sieluna olemisesta? Matkustaa johonkin mielenkiintoiseen paikkaan? Kokea uudestaan jonkin entisen inkarnaation? Olet ajaja – et ole vain tiedostanut sitä. Kartoita määränpääsi ja menet vain tuohon paikkaan.

Kysymys:

Mestarit, minulla on 10-vuotias poika, joka vihaa opiskelua, ja tämä on aiheuttanut paljon jännitettä ja masennusta elämääni. Murehdin aina, mitä hänestä tulee. Tämä on rasittanut suhdettani häneen ja kaikkiin ympärillä, koska olen aina jännittynyt – tunnen hajoavani eikä kukaan ymmärrä minua. Auttakaa ja opastakaa minua – tarvitsen sitä epätoivoisesti. –Dilshad, Intia

Vastaus:

Annat ihmisten manipuloida itseäsi olemalla niin kiihkeä pojastasi ja siitä, miten hän suhtautuu kouluun ja toisiin. Olet niin fokusoitunut poikasi käyttäytymiseen, että on mahdotonta toimia. Poikasi on hyvin älykäs ja hänelle on tullut peliksi katsella, miten turhautuneeksi hän voi tehdä sinut. Näet hänet vain opiskelijana. Katso häntä hemmoteltuna pikkupoikana, joka tekee kaikkensa saadakseen tahtonsa läpi – ja hän onnistuu.

Toiset näkevät, mitä hän tekee, ja yrittävät kertoa sinulle. Jännitteesi ei aiheuta ongelmia ihmisten kanssa, vaan kyvyttömyytesi nähdä mitään muuta kuin hänen opintonsa. Kyse ei ole siitä, etteivät toiset ymmärrä sinua – sinä kieltäydyt kuuntelemasta, mitä toisilla on sanottavana tai ehdotettavana.

Poikasi ei tarvitse opiskella niin paljon, kuin luulet, että hänen pitäisi, koska hän osaa tehdä työn, jos haluaa. Hän on tehnyt kodistasi taistelukentän ja hän katsoo, pystyykö hän murtamaan komentokeskuksesi ja ottamaan ohjakset. Hän on jo ottanut sinut kiinni ja tehnyt sinusta sotavangin. Olet hänen armoillaan, koska olet antanut hänelle oman voimasi.

On aika ottaa takaisin voimasi. Et pysty koskaan saamaan häntä tekemään sellaista, mitä hän ei halua tehdä. Tee hänen arvosanoistaan tärkeä asia, älä opiskelumäärästä. Älä anna hänelle sellaisia etuoikeuksia kuin videopelit, urheilu, televisio tai ystävien kanssa puhuminen, elleivät arvosanat ole hyväksyttävällä tasolla. Hän tappelee vastaan, sanoo vihaavansa sinua tai ettei hän välitä, mutta jonkin ajan kuluttua hän haluaa vapautensa takaisin.

Päästä irti vastuusta häneen. Voit olla vain hänen äitinsä, et sellainen joka ottaa kädestä ja ohjaa elämän läpi. Hänellä on paljon aikaa olla poika, sitten kun hän lakkaa olemasta lapsimies, joka johtaa huushollianne.

Kysymys:

Mestarit, minulla on hyvä elämä – kiitos niiden opetusten, jotka kertovat minulle, missä kohtaa voin petrata monissa tilanteissa. Vähitellen opin lukuisien oppituntien kautta, joita kohtaan päivästä toiseen, ja minusta tuntuu, että kaikki menee hyvin. Mutta haluaisin teidän kysyvän oppailtani ja jumalolemukseltani, mitä minun pitäisi tehdä päästäkseni paremmin kosketukseen niiden kanssa, ymmärtääkseni niitä ja ymmärtääkseni, mitä minun täytyy tehdä elämässäni. Minun täytyy myös tietää, miten voin saada hyvät asiat negatiivisista oppitunneistani, erityisesti vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa, koska en taida pystyä kehittämään myöskään ehdotonta rakkautta heitä kohtaan, vaikka tiedän sen olevan tärkeää. Voisitteko auttaa minua ymmärtämään, mitä ehdoton rakkaus on ja miten se eletään täällä maan päällä? –Luciana, Brasilia

Vastaus:

Sinulla on tietoa henkisyyden perusteista, mutta et ole ymmärtänyt, ettei se ole kuin uskonto, mikä kertoo sinulle, mitä tehdään. Et pysty kommunikoimaan oppaidesi kanssa, koska luulet, että niiden on aloitettava keskustelu tai jonkun muun on kysyttävä heiltä. Sinun vastuullasi on päättää, mitä haluat tehdä ja kenen kanssa haluat puhua. Sitten vain puhuttelet niitä ja alat kommunikoida.

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus siinä, miten ne elävät elämäänsä. Kukaan muu ei suunnittele oppitunteja sinulle. Ennen tulemistasi tänne teet yleissuunnitelman siitä, mitä haluat kokea, ja sitten kun kukin alue tulee tarkasteluun, sinä – ja yksin sinä – päätät, miten selvität tilanteen. Valitset askeleet kunkin tapahtuman läpi.

Maapallo on ainoa negatiivinen paikka missään. Oppituntisi esitellään sinulle negatiivisuuden kautta. Sitten päätät, siedätkö tuota negatiivisuutta vai siirrät sen sivuun ja valitset positiivisuuden. Vain sinä voit tehdä nuo päätökset. Tietämistarpeesi merkitsee, ettet halua tehdä työtä löytääksesi sen, mikä resonoi kanssasi – haluat, että kaikki laitetaan eteesi ilman tarvetta ponnistella.

Ehdoton rakkaus on sen hyväksymistä, mitä sinulle esitellään. Se on sen hyväksymistä, kuka olet, millaista elämäsi on ja mitä tilanteita sinulle esitellään. Se on kykyä heittää tuomitseminen ulos ovesta. Se sanoo, ettei mikään ole oikein tai väärin, vaan ainoastaan, mitä tietyn ihmisen täytyy kokea oppiakseen. Se on negatiivisesta oppimista ja sen kääntämistä positiiviseksi. Muista: älä tuomitse, elä vain nyt-hetkessä.

Kysymys:

Mestarit, olette maininneet kosketukseen pääsemisen omien tunteidensa kanssa, päätöksen/suunnan vahvistamiseksi. Olen havainnut, että tuo tunne voi olla todella hienovarainen. Odotin "suurta tunnetta", kun todellisuudessa se voi olla kuiskaus. Sain vahvistuksen, että kasvan tässä. Mutta tämä auttoi oikeasti saamaan vahvistusta, koska olin pettynyt, etten saanut suuria tunteita! Minusta tuntuu, että toisillakin saattaa olla tämä huoli. Voitteko kertoa tarkemmin tunteesta? Kenties suuren tunteen sijasta se onkin hiljainen ja rauhallinen? –Anne, USA

Vastaus:

Olemme todella iloisia, että toit esiin tämän aiheen, koska se liittyy johonkin, mistä olemme aina kommunikoineet: ihmisen odotuksiin. Kun olet päättänyt ennen jonkin tapahtumista, mitä sinun mielestäsi pitäisi tapahtua, olet rajannut mahdollisuuksia ja kiinnittynyt mahdolliseen mahdottomuuteen. Jos odotat suurta työntöä, hienovarainen tönäisy menee kuulematta tai tuntematta.

Tällä käsityksellä on vähän tekemistä nyt-hetkessä elämisen kanssa. Jos sinulla ei ole entisiä tai tulevia ajatuksia siitä, mitä voi tapahtua, olet avoin sille, mitä tulee tiellesi hetkessä. Ihmiskehon fyysinen tunne on mikä tahansa aistimus, mikä ei ole osa mitään muuta normaalia prosessia tuossa kehossa. Silloin kun saat tyhjästä tunteen tai aistimuksen, että sinun pitäisi tehdä jotain, se on hienovarainen merkki sen tyyppisestä tunteesta, mihin viittaamme.

Aikuiset ja yhteiskunta kasvattavat ihmisiä kertoen aina täsmälleen, mitä heiltä vaaditaan jonkin aikaansaamiseksi. Totut siihen. Haluat sen jatkuvan, koska et voi olla väärässä jossain, jos sinun ei ole tarvinnut tehdä mitään muita valintoja.

Tähän toisten kuuntelemiseen ja tottelemiseen ei sisälly sieluasi – tuota pientä sisäistä ääntä. Sisäinen viisaus ei tule opettajasi jylisevänä äänenä. Se alkaa tavallisesti vähän epäröivästi, kuin kuiskauksena. Etkö ryhdy näin mihin tahansa uuteen hankkeeseen, vähän huolissasi? Kun itseluottamuksesi lisääntyy ja usko itseesi kukoistaa, sen voimakkuus voi kasvaa – mutta vain jos haluat sitä. Jos voit kuulla ja tunnistaa sen opastukseksi, miksi sen täytyy puhkaista tärykalvosi?

Elä nyt-hetkessä ja tiedosta, mitä tapahtuu lähelläsi, ja tähän sisältyy myös kehosi. Kun puhuit määränpäästäsi, eikö sydämesi tai vatsasi värähdellyt vähän? Kun kirjoitit mahdolliset vaihtoehdot paperille, näyttikö jokin vähän kirkkaammalta tai tummemmalta? Nämä ovat tunteidesi puumerkkejä – ei ainoastaan fyysisten, vaan myös emotionaalisten ja älyllisten. Kiitos taas kerran kysymyksestä.

Kysymys:

Mestarit, ajattelen lähteä työpaikastani ja aloittaa oman bisneksen. Teen työtä tietokoneella kotoa käsin eikä minulla ole kurjaa, muttei iloistakaan työssäni. Olen kahden vaiheilla. Hengessä osaan olla hiljaa ja luottaa prosessiin. Egossa minulla on pelkoja ja ristiriitaisia uskomuksia, että taloudellinen yltäkylläisyys on vaikeaa. Minun on vaikea tunnistaa, mitä sydämeni haluaa – tehdä kovemmin työtä bisneksen eteen, mikä voisi toimia, vai pysyä mukavassa työpaikassa ja etsiä iloa muista paikoista? –Rayne, Israel

Vastaus:

On aina jotain sanottavaa omana pomonaan olemisesta ja kaikkien päätösten tekemisestä, jotka koskevat elämääsi. Tiedät kaiken valinnanvapaudesta ja olet maininnut fyysiset panokset, jotka tukevat maailmaasi ja sitä tapaa, miten tarkastelet sitä.

Nyt on aika käyttää valinnanvapauttasi. Kumpikaan vaihtoehto ei ole oikea tai väärä sinulle – vain erilainen tapa mennä tästä eteenpäin. Ego mikä tuo esiin kaikki pelot ja epäilykset, saa voimaa yhteiskunnan mielipiteistä, mikä tuomitsee kaiken ja kaikki. Nämä ajatukset perustuvat siihen, mitä on tapahtunut jollekin toiselle, joka on valinnut samanlaisen polun. Mutta tuo joku et ole sinä ja sillä pitäisi olla vähän tai ei mitään tekemistä sinun mahdollisen menestymisesi kanssa.

Henki kertoo sinulle kaiken sisäisestä voimastasi ja kyvystä ilmentää sen, mitä haluat. Sinun on hyväksyttävä oma voima luodaksesi ja tiedettävä, että voit käyttää sitä tuodaksesi haluamaasi taloudellista yltäkylläisyyttä. Sydämesi on tuo pieni sisäinen ääni, mikä kertoo sinulle, oletko valmis tekemään jonkin liikkeen ja milloin.

Sisäinen olemuksesi auttaa sinua päättämään polun. Ei ole mitään väärää jäädä sinne, missä olet ja missä pystyt helposti täyttämään työn vaatimukset, ja siksi sinulla on vapaata aikaa tutkia muita vaihtoehtoja. Onnellisuus on eri asia eri ihmisille. Raha on yksi, tyytyväisyys saavutuksista on toinen ja jonkin uuden asian osaaminen – bisnes tai henkilökohtainen – on yksi. Valinta riippuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, teen menneiden elämien regressioita. Toisinaan työskentelen asiakkaiden kanssa, joilla on erittäin negatiivisia energioita. Mitä suojamenetelmää minun pitäisi käyttää estääkseni negatiivisia olentoja tai energioita ripustautumasta minuun? Riittääkö valkoisen valon visualisoiminen vai pitäisikö käyttää muita värejä? Vai mitä muuta menetelmää on parasta käyttää? –Corey, Singapore

Vastaus:

Ensimmäinen ehkäisevä menetelmä mitä sinun pitäisi harkita, ovat kristallit, jotka imevät negatiivisuutta, sellaiset kuin kvartsiperheen kivet. Sinun täytyy ajoittain puhdistaa ne suolavedellä, auringonvalolla tai kuunvalolla. Joidenkin kivien laittaminen myös ikkunalle pitää poissa negatiivisuuden, mitä asiakkaasi vetää puoleensa ulkoa. Tärkein askel on minimoida se, mitä houkutellaan huoneeseen, ei ainoastaan asiakkaidesi mukana tuleva.

On tärkeää suojata itsesi ennen session alkua. Negatiivisuus voi tulla sinuun vain, jos se kutsutaan. Se voi kuitenkin kiinnittyä sinuun, jos se näkee yhteensopivuutta. Kehosi ympäröiminen valkoisella valolla torjuu negatiivisia energioita ja estää niitä kiinnittymästä. Useimmat energiat eivät pysty tunkeutumaan valkoisen valon läpi. Jos kuitenkin tunnet jonkin yrittävän päästä sen läpi sinuun, lisää sateenkaarivesiputous pääsi yläpuolelle – tämä lannistaa ja irrottaa sen.

Kutsu sessiosi lopussa kaikkea negatiivisuutta astumaan energiapalloon ja kysy, haluaako se mennä valoon vai muuhun haluamaansa määränpäähän. Lähetä se aikomuksellasi sinne, minne se haluaa mennä – mutta ei elävään ihmiseen. Hiero fyysisesti käsistäsi pois kaikki ulkopuolinen energia ja toivo sen lähtevän.

Jos tunnet olleesi suuressa määrässä negatiivista energiaa, mene kylpyyn, missä on merisuolaa, Epsom-suolaa ja etikkaa. Ammeelliseen vettä ei tarvita enempää kuin puoli kuppia. Tämä puhdistaa kaiken sinusta ja saa myös kehosi poistamaan myrkkyjä. Älä tee tätä liian usein tai siitä menee teho. Voit käydä suihkussa ja hieroa vähän merisuolaa ihollesi päivittäin, jos haluat – tämä vie negatiivisuudelta kyvyn tarttua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.8. – 26.8.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 28.08.2014 20:58

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
19.8. – 26.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, psyykkinen tyttäremme jolla on autismi, on kirjoittanut, että lapsenlapsemme (poika) on edesmenneen sisareni reinkarnaatio. Olen aina ajatellut, että näkisin sisareni taas kuoleman jälkeen, mutta jos hän on inkarnoituneena nyt, miten voisin mitenkään tavata hänet taas silloin? Jättävätkö henget, jotka ovat siirtyneet eteenpäin, henkilökohtaisen viestintuojatyyppisen hologrammin taakseen? Vai tulevatko ne vanhana itsenään jotenkin tapaamaan meitä? Hämmennyn kaikesta tästä, koska haluan kovasti nähdä taas lähteneet perheenjäseneni … sellaisina kuin he olivat tuntiessani heidät. Miten tämä toimii? –Carolyn, USA

Vastaus:

Sielut eivät koskaan kuole, ne vain menevät elämästä toiseen. Joskus ne päättävät tulla samaan ihmissukuun, missä ne ennen elivät, ja toisilla kerroille ne menevät johonkin uuteen, saadakseen täysin erilaisen kokemuksen.

Muistat tietyn sielun kontaktistanne kasvotusten. Keho ei ole muuta kuin peite, minkä sielu on valinnut tiettyyn elämään. Kun sielu siirtyy takaisin Kotiin, fyysinen kuori jää planeetalle. Sielun ydinolemus on ehdottomasti rakastavaa energiaa, mikä tarvitsee "ulkokuoren". Se on muodoton ja voi olla monissa paikoissa kerralla, mistä syystä se ottaa harvoin ihmismuodon Kotona, koska se vaatii paljon energiaa ja rajoittaa liikkumista.

Olet oikeassa siinä, että jos sisaresi päätti tulla takaisin, hän ei ole energiamuodossa, kun palaat alkuperäiseen muotoosi (energia), ellei hän suunnitellut hyvin lyhyttä elämää ja kuole ennen sinua. Saatat myös olla pettynyt näkemääsi henkilöön, koska lähdettyään maan päällä käyttämästään kehosta sielulla ei ole fyysistä ulkomuotoa, ellei se päätä rakentaa uudestaan sellaista. Valittu muoto voi vaikuttaa minkä tahansa ikäiseltä, mitä se oli tuossa kehossa. Se saattaa myös tehdä kosmeettisia muutoksia, jos kehossa oli jotain, mistä se ei välittänyt.

Sielut eivät jätä sinänsä taakseen hologrammeja, mutta täällä olevien muistot riittävät joskus antamaan tuontapaisen määritelmän. Tunnet sisaresi hänen energiastaan, jos vain avaudut hänen sielustaan tulevalle energialle.

Kysymys:

Ollessani 8-vuotias kumpikin vanhempani murhattiin eri tilanteissa. Vuotta myöhemmin tätini hakattiin myös kuoliaaksi. Kun tulin vanhemmaksi, traagiset menetykset jatkuivat, kunnes minulla ei ollut enää sukua jäljellä. Menetin 10 sukulaista 8-16-vuotiaana eikä elämäni ole ollut sen jälkeen koskaan enää samanlaista. Minusta tuntuu, että kannan tätä valtavaa taakkaa harteillani ja sydämeni on särkynyt korjauskelvottomaksi. Olen nyt 27-vuotias ja mietin vain, onko sukuni kirottu vai onko tämä jonkinlainen karmatilanne. Koko sukuni on kuollut ja minun täytyy tietää miksi. –Danielle, Kanada

Vastaus:

Olet sielu, jolla on ollut monta elämää, ja halusit äärimmäisiä kokemuksia tällä kertaa. Halusit löytää sisäisen vahvuuden, itseluottamusta sekä yksinäisyyden ja hylkäämisen rajat. Valitsit perheesi, koska tiesit heidän suunnitelmistaan lähteä lyhyen maa-ajan sisällä.

Joka kerta perheenjäsenen lähdettyä sinun täytyi arvioida uudestaan elämäsi ja prioriteettisi. Joka kerta otit enemmän ja enemmän vastuuta omasta kasvatuksestasi. Sinusta tuli tietoinen vahvuuksista, joita ei olisi voinut tuoda esiin millään muulla tavalla.

Yksi asia mikä painaa raskaana harteillasi, on tunne, että olet selviytyjä. Tämä tunnetaan "selviytyjän syyllisyytenä" – miksi en myös minä? Sinun on ymmärrettävä, ettet olisi voinut tehdä ehdottomasti näiden tapahtumien estämiseksi. Ne oli kaikki suunniteltu etukäteen. Suunnitelmasi oli käsitellä kaikkien muiden lähtemisen seuraukset, kun itse vielä jäit.

Ei ole mitään kirousta, vain elämänoppitunteja. Karmaa mikä on negatiivinen tulos negatiivisesta teosta, on vain maapallon kaksinaisuudessa eikä sillä ollut mitään vaikutusta sinuun tai perheeseesi. Perheenjäsentesi kuolemat olivat heidän ennalta suunnittelemiaan.

Nyt kun olet tässä vaiheessa elämääsi, ala katsoa vain nykyhetkeä ja sitä, mitä tarvitaan elämäsi jatkamiseen. Et tarvitse ketään kannattelemaan itseäsi, olet riittävän vahva vetämään itsesi haluttuun määränpäähän. Päätä, haluatko tai tarvitsetko perhettä elämääsi. Jos kutsut luoksesi perheen, heillä ei tarvitse välttämättä olla biologista yhteyttä. Jos et, näe, mikä tulevaisuuden seikkailusi voisi olla – siis menneisyyden energiasta irtipäästämisen jälkeen.

Kysymys:

Mestarit, tunnen ikään kuin eläväni kaksoiselämää. Joku kerran sanoi minulle, että minulla on "auvoinen elämä", ja niin onkin. Elän upean aviomieheni kanssa, minulla on mahtava koti, työpaikka, ystäviä ja tunnen suurta kiitollisuutta näistä siunauksista. Kuitenkin monet perheenjäseneni kärsivät huonosta terveydestä ja vammaisuudesta ja etsivät minulta sekä fyysistä että henkistä tukea. Huolehdin nyt seitsemästä ihmisestä. Useimpina päivinä puren hammasta ja kestän sen, mutta se on todella vaikeaa. Älkää sanoko: "Se ei ole sinun taakkasi, anna jonkun muun ottaa se." Olen kuullut kaiken tämän miljoona kertaa ja todellisuudessa se ei toimi. Haluan vain tietää, mitä tarkoitusta tämä kaikki palvelee. Joinain päivinä haluan vain kuolla. –Christine, Englanti

Vastaus:

Tiedät suurimman osan siitä, mitä aiomme sanoa – sinulla ei ole velvollisuutta niitä kohtaan, joista olet ottanut vastuun. Tämä on valitsemasi asema, mutta se ei merkitse, ettet voi löytää muita tapoja huolehtia heistä. Oletat, että olet ainoa, joka tietää oikean etenemistavan ja joka välittää. Useimmat muut ovat menneet taustalle, kun heidän ei tarvitse tehdä mitään, koska sinä huolehdit kaikesta.

Olet antanut ympärillä oleville vallan omassa päätöksenteossasi ja jokapäiväisessä elämässäsi. Voit jäädä tähän tilanteeseen tai voit vähitellen alkaa siirtyä paikkaan, missä kunnioitat itseäsi ja otat takaisin voimasi tai osan siitä. Tämä on sinulle elämänoppitunti, mikä määrittelee, kunnioitatko omia tarpeitasi vai oletko vain antaja.

Monet perheestäsi ovat uhrimoodissa ja he haluavat jonkun muun huolehtivan itsestään, jottei heidän tarvitse ottaa itse vastuuta. Jossain määrin edesautat heidän tarvitsevuuttaan olemalla aina paikalla ja kannattelemalla heitä. He kutsuvat sinua yrittämättä ratkaista asioita itse. Mitä kauemmin he pysyvät näissä puitteissa, sitä heikommaksi ja riippuvaisemmaksi he tulevat.

Tämä on sinun elämäsi ja sinä teet kaikki päätökset. Sinun on päätettävä, milloin sinua käytetään hyväksi ja mitä haluat tehdä asialle. Olet kuvannut itsesi aasiksi, joka kantaa kuormaa, ja sinun on muutettava tuota kuvaa mielessäsi, ennen kuin mikään muuttuu. Alat uupua kuorman alla. Päätökset tästä eteenpäin riippuvat sinusta. Tässä elämässä mikään ei ole oikein tai väärin – kyse on pelkästään oppitunnistasi ja siitä, miten tuo oppiminen tapahtuu.

Kysymys:

Mestarit, olen hämmentynyt siitä, kuka tekee syntymää edeltävän suunnittelun. Jotkut sanovat sen olevan "me", joka on tietoinen itsestään Lähteenä, kun taas toiset sanovat sen olevan "me", joka on ei-fyysinen, muttei tietoinen meistä Lähteenä. Äskettäin luin Seth-materiaalia, missä Seth kuvasi olentoa, joka ylikompensoi syntymää edeltävässä suunnittelussaan, mikä johti vaikeisiin oppitunteihin inkarnoituneella persoonalla, eikä "niitä olisi tarvinnut olla". (Ymmärtääkseni se merkitsee "tarpeetonta".) Toisessa kirjassa Jeshua, kanavoitu olento, kuvaa syntymää edeltävän suunnittelun tekevää sielua rakkauden ja rakkaudettomuuden sekoitukseksi ja suunnitelmassa luodaan elämä "kuuraamaan" rakkaudettomuutta pois sielusta. Tämä näyttää ristiriitaiselta sen ajatuksen kanssa, että meidän täydelliset Lähdeversiomme tekevät syntymää edeltävän suunnittelun. Kuka suunnittelun tekee ja miten nämä suunnittelijat voivat olla vajavaisia, mikä johtaa ylikompensointiin? –B., Singapore

Vastaus:

Hämmennys lukemistasi eri materiaaleista syntyy, koska ei ole mitään yleistä kuvausta tai ymmärrystä siitä, mitä eri sanat yleismaailmallisesti merkitsevät. Kun ihmiset puhuvat sielusta, tarkoittavatko he henkeä, osaa mikä tuli Lähteestä vai ihmisolennon tiedostamatonta puolta? Vai tarkoittavatko he kaikkea yllämainittua? Kanavat voivat puhua vain oman sanastonsa sanoja, he eivät voi käyttää toisen kielen termejä, ellei toinen sielu valtaa heidän kehoaan.

Siteeraamasi lähteet tulevat myös eri jaksoilta ja paikoista, missä terminologia vaihtelee vähän. Vastaamme kysymykseesi määritellen omat sanamme, kun etenemme. Viittaamme sieluna Lähteestä "murrettuun" osaan. Silloin kun se on ei-fyysinen, sitä voidaan kutsua hengeksi tai sieluheijastumaksi, mistä asutetaan keho. Kun sielu on ei-fyysinen ja Kotona ehdottomassa rakkaudessa, sillä ei ole negatiivisia tai rakkaudettomia osia. Sitten kun sielu palaa taas ehdottomaan rakkauteen, se on täysin tietoinen Lähde-energiaolemuksestaan.

Kuka tekee suunnitelmat? Lähteen tiedostava sielu mikä ymmärtää täysin elämänoppitunnit ja valinnanvapauden, hahmottelee haluamansa elämän. Vaikka jokaista sielua opastaa sen oma neuvosto, se ei tee mitään päätöksiä sielun puolesta. Aivan kuten te ihmiset syötte joskus enemmän, kuin kehonne tarvitsee tai sietää, koska silmät syövät enemmän kuin vatsa, sielut voivat yliarvioida niiden oppituntien lukumäärän, joihin ne pystyvät yhdessä elämässä.

Suunnittelun koko tarkoitus on kokea tilanteita, joita sielu ei ole koskaan ennen kohdannut. Koska sielu ei ole tietoinen kohtaamiensa vaikeuksien laajuudesta, on mahdollista ahmia liikaa. Tämä on yksi syy, miksi ihmiset tekevät itsemurhan – heidän suunnitelmansa ovat ylivoimaisia. Se ei ole väärin, se on vain yksi oppitunti.

Kysymys:

Mestarit, olen eronnut melkein 14 vuotta sitten toisesta avioliitosta, 7 yhteisasumis- ja 16 avoliittovuoden jälkeen, meillä on yksi tytär ja autoin miestä kardiologikoulutuksen ja –tutkijakauden aikana (erikoisalana "ajatusleikit"). Tämä on kuudes kerta "oikeuden halventamista elatusvelvollisuuden maksamattomuudesta" ja on ollut lukemattomia muita kertoja vastaavia ongelmia. Olen jo lähempänä 70 vuotta ja taloudellisesti riippuvainen siitä. Meillä on ollut monta yhteiselämää, hän on kateellinen, mustasukkainen ja katkera tyttärelleni ja minulle. Otimme tässä elämässä tehtäväksi hänen auttamisensa henkisessä kehityksessä. Olen uupunut käymään oikeudessa. Onko tämä viimeinen kerta? Onko tämä käännekohta vai olemmeko tuomittuja koko elämän ajaksi tähän kärsimykseen? –Jane, USA

Vastaus:

Sinulla on antajahistoria ja olet antanut toisten tehdä kaikki päätökset puolestasi. Ex-miehesi näkee sinut helppona manipuloida eikä odota sinun puolustavan itseäsi. Hän on myös tietoinen ahdistuksesta, mitä hän saa aikaan toimillaan, ja se on hänestä hauskaa.

Vaikka hän on arvostettu ammatissaan, hän on naiivi ja hemmoteltu pikkupoika, kun kyse on sinusta ja hänen tyttärestään. Olet oikeassa, että tämä on inkarnaatiosarjaa, mikä on kestänyt monta elämää. Hän taistelee edelleen voittaakseen sinut ja ne velvollisuudet, jotka hänelle on määrätty. Hän on täysin kykenevä suorittamaan oikeuden määräykset, mutta hän aiheuttaa mieluummin sinulle ahdistusta. Oikeus on saanut tarpeekseen hänen tempuistaan ja kurittaa häntä uhaten vankilalla, ellei hän lopeta pelleilyään.

Mikään ei saa häntä näkemään henkistä kasvua tämän taistelun takaa. Hän näkee kaiken egonsa kautta. Hänellä on mahdollisuus nähdä se elämänoppituntina, mutta se veisi häneltä manipuloinnin. Hän näkee sinut edelleen sellaisena, joka saa asioita ilman mitään, ja on kateellinen siitä helppoudesta, millä hän tuntee, että pystyt tekemään asioita. Hän käsittää, ettei hän olisi selvinnyt koulusta ja virka-asunnoista ilman apuasi, ja tämä tekee hänet katkeraksi siitä, ettei hän pystynyt tekemään kaikkea yksin.

Jatka vain hänen palauttamistaan vastuuseen ja jonain päivänä hän perääntyy ja näkee, mikä törppö hän on ollut – mutta älä jää pidättämään hengitystäsi.

Kysymys:

Mestarit, jätin 15 vuotta sitten aviomieheni ja lasteni isän, koska hän on erittäin manipuloiva ihminen. Hän luuli tietävänsä, mikä oli parasta minulle, ja tiedostamatta sidoin itseni. Kärsin vakavasta psoriasiksesta ja olin lopulta myös vakavasti sairas. Sairaalassa sain henkisen kokemuksen: olin täynnä rakkautta ja valoa ja ääni kehotti minua eroamaan miehestäni. Tämä valo rakasti minua riippumatta siitä, mitä tein. Samaan aikaan rakastuin syvästi toiseen mieheen, joka auttoi minua erossani. Asuimme yhdessä 12 vuotta. Rakastin häntä ehdottomasti, vaikka hän pettikin minua. Neljä vuotta sitten hän jätti minut ja meni naimisiin toisen naisen kanssa. Suren edelleen ja tunnen henkistä yhteyttä häneen. Miksi näin on ja miksi en pysty siirtymään eteenpäin ja olemaan onnellinen? –IA, Norja

Vastaus:

Tärkeä elämänoppituntisi on ollut analysoida, mistä rakkaudessa on kyse, miten eri ihmiset kokevat sen ja minkä he näkevät rakkautena. Aviomiehellesi rakkaus merkitsi, että tekisit juuri sen, mitä hän halusi – ei mitään muuta. Ensin hyväksyit hänen määritelmänsä ja olit suhteessa orjana. Tämä vei kaiken voimaksi ja energiasi, mikä teki sinusta sairaan.

Kun oivalsit, ettei rakkaudella ole näitä ominaisuuksia, erosit hänestä ja siirryit eteenpäin. Sinulla ei ollut vieläkään mitään aavistusta, mitä rakkaus oli, joten tulkitsit rakastajasi myötätunnon rakkaudeksi. Hyväksyit, ettei hän antanut ehdotonta rakkautta, koska hän levitti itseään toisille, mutta se oli ehdottomasti parempaa, mitä koit aviomiehesi kanssa. Kun hän jätti sinut, se tapahtui henkilökohtaisesta taloudellisesta syystä – miten hän voisi hyötyä avioliitosta tämän toisen naisen kanssa.

Kokemus minkä sait sairaalassa – valo, ääni ja rakkauden tunne – oli yhteys sieluusi, korkeampaan itseesi, ei-fyysiseen tiedostamattomaan osaasi. Se on aina kanssasi – sinun täytyy vain mennä takaisin sisääsi ja tuoda se esiin.

Et voi päästää irti henkisestä yhteydestä, mitä tunnet lähteneeseen mieheen, koska se tuntui niin hyvältä. Mutta se ei ollut hän – se olit sinä! Uskoit vain sen olleen hän, koska hän sattui olemaan paikalla, kun yhdistyit siihen. Luo elämä, missä olet oman universumisi keskipiste ja missä tuot esiin rakkautesi. Sitten voit tehdä, mitä haluat, ja voit saada etsimäsi rakkauden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.9. – 9.9.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 16.09.2014 10:31

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE



Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)

2.9. – 9.9.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:

Mestarit, ihmissieluja kierrätetään eri elämien fyysisissä kehoissa, mutta henget ovat metafyysisiä ja elävät melkein ikuisesti. Onko mahdollista muuttaa ihmissielu hengeksi tai henki ihmissieluksi? Mitä tarvitsee tehdä ja keneltä pitäisi kysyä tehdäkseen mahdollisen tästä muutoksesta? –Hannah, USA



Vastaus:

Tämä on yksi tapaus, missä käytettäviä sanoja ei ole standardoitu ja ristikkäismerkitys mutkistaa ymmärrystä. Lähde "mursi" osia itsestään saadakseen kokemuksia fyysisessä ulottuvuudessa. Näitä osia kutsutaan sieluiksi ja Lähteen tapaan ne koostuvat energiasta ja ovat ikuisia.



Ne ovat sieluja riippumatta siitä, asuvatko ne tällä hetkellä ihmiskehossa vai ehdottomasti rakastavan Lähteen ei-fyysisessä ulottuvuudessa. Jotkut ihmiset viittaavat niihin sieluihin henkinä, jotka eivät ole fyysisessä muodossa. Ei ole mitään ihmissielua, pelkästään ihminen jonka sielu elävöittää. Jotkut sanovat, että energia ihmisten sisällä on heidän henkensä.



Sielut eivät ole koskaan täysin jossain paikassa, koska ne ovat energiaa ja voivat olla useammassa paikassa kerralla. Inkarnoituessaan maan päälle ne asuvat pääasiassa ihmiskehossa, mutta osa niiden ydinolemuksesta pysyy Kotona Lähteen kanssa.



Sieluilla on muodosta riippumatta valinnanvapaus kaikissa olemassaoloaan koskevissa valinnoissa. Valinta elämästä maan päällä tai muualla riippuu täysin yksittäisestä sielusta. Ne menevät fyysiseen muotoon saadakseen kokemuksia, jotka eivät ole mahdollisia, kun ollaan pelkkää energiaa. Valinta ihmiskokemuksista tai fyysisyyteen menemisestä tai ei-fyysisyyteen jäämisestä riippuu täysin kustakin sielusta. Mitään lupaa ei tarvita keneltäkään.



Kysymys:

Mestarit, suurimman osan elämästäni olen tuntenut olevani ylistimuloitunut, kuitenkin väsynyt ja uupunut. Korvissani soi jatkuvasti ja intensiivisiä ajatuksia kulkee päässäni. Olen yliherkkä melulle. En tunne olevani harmoniassa tai läsnä kehossani. Äskettäin hypnoterapeutti – Newtonin koulukunta – teki minulle kolmen tunnin entisten elämien regression. Sessiopäivänä heräsin väsyneenä ja soiminen ja ajatukset olivat tavallista voimakkaampia. En pysynyt menemään transsiin. Autojen äänet häiritsivät minua jatkuvasti. Terapeutti sanoi, että minulla on "vahva tajunta", mikä estää minua yhdistymästä. Mitä voin tehdä yhdistyäkseni ja tullakseni alas? Jatkanko hypnoterapian kokeilemista? En pysty myöskään meditoimaan ajatusten kiitäessä. –Dobri, Puola



Vastaus:

Et pysty menemään hypnoottiseen transsiin tai meditoimaan, ennen kuin luovut kontrollista. Kertomasi oireet osoittavat, että sinulla on voimakas halu tietää kaikki, mitä tapahtuu, ja kyetä kontrollimaan lopputulosta. "Hivuttaudut" kaikkeen ympärilläsi. Luulet olevasi yliherkkä, mutta olet oikeasti yliutelias, ja sinun täytyy tietää, mitä tapahtuu, vaikka se olisi vain katua pitkin ajava auto.



Suurin osa vaikeudestasi nukkua silloin kun jotain suurta on tapahtumassa, johtuu odotuksistasi. Pelkäät äärimmäisesti asioita, joista et tiedä, miten ne päättyvät. Pyörität kaikkia mahdollisia skenaarioita ja sitten kyseenalaistat ajatustesi uskottavuuden. Et pysty rentoutumaan ja päästämään irti, koska pelkäät, että sinulta menee jotain ohi.



Voidaksesi saada meditointikyvyn, sinun täytyy pystyä sulkemaan mielesi. Sinulle mielen ajatukset ovat elämäsi tärkein asia. Ylimpänä on egosi, joka perustuu siihen, miten tuomitset asioita. Mennäksesi virran mukana, jäämättä roikkumaan pään ajatusten pyöröoviin, sinun täytyy lakata katsomasta kaikkea tuomiten, miten se pätee sinuun. Anna maailman pyöriä ja mene pelkkään tarkkailijamoodiin.



Olet hyvin huolissasi siitä, miten pärjäät verrattuna kaikkiin muihin. Miksi? Se ei auta sinua ymmärtämän elämääsi tai rentoutumaan ja selvittämään päätäsi.



Aloita meditoinnista. Kun asetut hiljaiseen paikkaan, mihin ulkopuoliset äänet eivät tunkeudu, keskity kehosi tuntemuksiin. Voitko tuntea ilman menevän keuhkoihin ja niistä ulos? Tee tätä jonkin aikaa ja jos muita ajatuksia ponnahtaa esiin, tuo itsesi takaisin hengitykseen. Kuuntele seuraavaksi veren kulkemista kehon läpi. Esitä seuraavaksi jokin kysymys ja kuuntele vastausta.



Ole kärsivällinen ja jatka yrittämistä, kunnes pystyt sulkemaan pois ulkopuolisen melun. Jos sinulla on vaikeuksia, ala tehdä kävelymeditointia. Kävelet ja kun pysyt valppaana mahdollisille esteille jalkojesi alla, huomaat sisäisen melun vähenevän ja sitten häviävän.



Kysymys:

Mestarit, minulla on mutkikas suhde. Rakastamme toisiamme erittäin paljon, mutta meillä on hyvin erilainen perspektiivi elämään ja se on ollut aina ongelma, koska hän on erittäin lapsellinen ja joskus itsekäs. Olen nyt raskaana ja hän käy toisessa maassa töissä saadakseen enemmän rahaa, vaikka olen pyytänyt häntä jäämään kanssani. Päätän aina rakastaa ehdottomasti, mutta tällä kertaa tunnen tarvetta tehdä jotain itseni ja vauvani puolesta sen sijaan, että annan hänen päättää taas kerran ja roikun kiinni sellaisessa, joka ei näytä kykenevän vastuullisuuteen. Olenko itsekäs? Voisiko heittää onnellisuuteni pois? –Andreia, Portugali



Vastaus:

On fakta, ettei ihmisiä voi saada tekemään asioita, joita he eivät halua tehdä. Puolisosi rakastaa sitä, että rakastat häntä ehdottomasti, ja käyttää tätä hyväkseen. Hän on itsekäs monin tavoin, koska oikeasti hän ajattelee vain itseään ja omia halujaan. Hän ei ole huolissaan sinusta tai vauvasta.



Tilaisuus lähteä luotasi kaukana olevan työpaikan vuoksi, antaa hänelle oikeutuksen siihen, ettei hän ole auttamassa sinua valmistautuessasi saamaan lapsen. Hän ei ole paikalla lapsenhoidon ja unettomien öiden vuoksi. Hän ei näe tätä sellaisena, mihin hänen pitäisi tai mihin hän haluaa osallistua. Hän osaa hädin tuskin huolehtia itsestään – miten hän pystyy koskaan pitämään huolta lapsesta?



Et ole itsekäs, olet vastuullinen. Näet, että sinun mielipiteidesi pitäisi vaikuttaa suhteessa, ja hän kieltäytyy hyväksymästä sitä. On aika päättää, haluatko alkaa tehdä omia päätöksiä sen sijaan, että mukaudut kaikkeen, mitä hän haluaa. On aika ottaa takaisin oma voimaksi ja puolustaa sitä.



Sinun täytyy määritellä, minkä näet onnellisuutena. Joillekin se on toisten sallimista tehdä kaikki päätökset, tarvitsematta ottaa mitään vastuuta. Toisille se on valinnanvapautensa käyttämistä, kontrolloiden omaa elämäänsä ja tehden kaikki sitä koskevat päätökset.



Mikään ei ole oikein tai väärin. On monia tapoja oppia oppitunteja tässä elämässä. On sinun valintasi, haluatko jäädä tähän tilanteeseen vai muuttaa sitä ja etsiä toisen. Onnellisuus voidaan yleensä löytää sieltä, missä tunnet hyväksi oman olosi ja elämäsi.



Kysymys:

Mestarit, olen suhteessa, missä pääni sanoo, ettei se ole oikea, emme sovi toisillemme enkä saa siitä, mitä tarvitsen. Mutta sydämeni tuntee toisin. Silloin kun olemme kahdestaan, se tuntuu upealta ja tunnen suurta rakkautta. Mutta kun olemme toisten ihmisten joukossa, pääni sekaantuu asiaan ja se tuntuu taas väärältä. Se on hyvin hämmentävää, mutta tiedän, että tässä on jokin voimallinen oppitunti. Voitteko auttaa minua ymmärtämään sen? –Suzanne, Englanti



Vastaus:

Kuka on koskaan sanonut, että elämässä on vain yksi puoli? Kaksinaisuudessa kohtaat jatkuvasti positiivisia ja negatiivisia vaihtoehtoja. Ai niin, ja älä unohda egon ja korkeamman itsen vaikutusta. Olet täällä oppimassa oppitunteja käyttämällä valinnanvapauttasi. Nuo valintatilanteet tulevat uskomusjärjestelmistäsi, tunteistasi, fyysisistä reaktioistasi tapahtumiin ja sisäisestä dialogistasi.



Oletko koskaan kuullut vastakohtien vetävän puoleen toisiaan? Tilanteessasi on joitain piirteitä fyysisen kehosi reagoinnista teidän kahden väliseen yhteyteen. Kuin kaksi marjaa jotka kuhertelevat mukavasti ja kotoisasti. Tämä on oppitunti niistä toiminnoista nauttimisesta, jotka sielu voi tuntea vain fyysisessä kehossa. Onko se väärin? Ei ihmisen eikä hengen näkökulmasta.



Katsotaanpa nyt tosiasioita. "Pää sanoo, ettei se ole oikein." Tämä merkitsee, että ego-osasi sen uskomuspanoksen kera, mikä tulee oppimisesta ja yhteiskunnasta, ei ajattele, että sinun pitäisi olla siinä, missä olet. "En saa siitä, mitä tarvitsen." Taaskin uskomusten ja yhteiskunnan tuomitsemista, missä on vain vähän panosta korkeammalta itseltäsi, koska sinulla on tunne siitä, mitä olet oikeutettu saamaan toisilta. Tämä ohjaa sinua tuntemaan ja hyväksymään oman voimasi, haluamatta antaa sitä kenellekään toiselle.



Rakkauden fyysinen puoli ja vuorovaikutus ovat se osa, mitä sielu tarvitsee vahvistamaan elämäsi jonkun kumppanina. Reaktio mikä sinulla on ollessanne toisten kanssa, osoittaa, että rakastajaasi koskevissa päätöksissä mukaudut muiden mielipiteisiin. Pääsi, egosi, ei halua, että toiset tuomitsevat sinut, silloin kun tunnet, etteivät he hyväksy valintojasi. Voit antaa heidän pyörittää elämääsi tai voit olla piittaamatta heistä ja tehdä omat valintasi. Tässä tilanteessa ei ole oikeaa tai väärää – vain sinun kykysi tehdä valintoja. Mene tunteidesi mukaan – älä sen, mitä muut ajattelevat.



Kysymys:

Mestarit, mitä minun pitäisi tehdä, jotta löytäisin tarkoitukseni elämässä? Nykyinen ammattini arvostetaan korkealle yhteiskunnassamme ja siitä saa hyvät tulot, mutta en voi (tai edes halua) tehdä sitä enää. Olen ollut sairauslomalla yli neljä vuotta ja nyt olen määräaikaisella sairauseläkkeellä 31.12.2014 saakka. Minulla ei ole työpaikkaa, mihin voin palata. Mikä on siis paras tapa löytää työpaikka, jotta voisin elää yltäkylläisesti ja heijastaa tuota hyvinvointia ja jumalaista rakkautta kaikille muille ympärilläni? –Minna, Suomi



Vastaus:

Teet fantastista työtä elämän välttelemisessä. Sinulla on ollut neljä vuotta aikaa kääntyä sisäänpäin katsomaan, mikä resonoi sielusi kanssa, ja sen sijaan olet suurimman osan ajasta säälinyt itseäsi, "voi minua raukkaa". Syleilet negatiivisuutta ja epäonnistumista. Pyyhi pöytäsi puhtaaksi, ikään kuin et olisi koskaan ollutkaan töissä.



Koska sairauseläkkeesi on loppumassa, on päätetty, että olet sopiva palaamaan jonkin tyyppiseen työhön – sinä päätät, mitä se on. Tarkoituksesi elämässä on saada selvää itsestäsi sieluna ja käyttää sisäisiä voimia ja kykyjä upean elämän saamiseen.



Etsi, mikä kiinnostaa sinua. Etsi, mikä tuntuu hyvältä sinusta. Olet hyvin älykäs ihminen, mutta istut kädet ristissä ja odotat maailman tulevan luoksesi kertomaan, mitä teet. Ei homma toimi niin. Jokaisella sielulla on valinnanvapaus. Valaistuminen tulee päätösten tekemisestä ja vastuun ottamisesta noiden valintojen seuraamuksista.



Siirrä sivuun pelot ja epäilykset, joita tulee uskaltautumisesta uuteen suuntaan. Muista, että aloitat alusta, joten ei ole historiaa, mikä täytyy käsitellä. Älä odota vuoden loppuun saakka – tutki nyt, mitä mahdollisuuksia sinulla on. Osaat käsitellä helposti ihmisiä. Vaikka olet joutunut kauas siitä, aloita se keskeisenä teemanasi. On monen tyyppisiä ammatteja, jotka antavat sinulle tyydytystä. Jos panostat aikaasi ja nerokkuuttasi, jaat taitojasi ja rakkauttasi toisten kanssa.



Kysymys:

Mestarit, minun on vaikea voittaa tiettyjä elämän haasteita, erityisesti silloin kun ne koskevat toisten tunnetilaa. Esimerkiksi minun on suhteissani täytynyt käsitellä universaalia rakkautta ja haastetta pysyä sitoutuneena yhteen olentoon, samalla yrittäen, ettei hän tunne oloaan "vähemmän tärkeäksi" – paremman sanan puutteessa – mikä minulta menee ohi? Minusta tuntuu, että vaikka valitsisin mitä tahansa sanoja, se loukkaa. Välitän kaikista tasapuolisesti ja haluan auttaa kaikkia kanssasieluja tämän matkan läpi – tunnen, että minua vedetään moneen suuntaan. –Jerry, USA



Vastaus:

Asetat itsesi ylimmäiseksi tuomariksi siinä, mitä kuvittelet toisten ihmisten ajattelevan, silloin kun on mahdotonta olla heidän kehossaan tietääkseen, mitä he tuntevat. Tunteet ovat hyvin henkilökohtaisia aistimuksia, joita voidaan generoida vain yksilön sisältä. Tarkkailemalla voit ehkä saada tunteen, miten toinen reagoi johonkin tilanteeseen, mutta et voi sanoa varmasti, onko johtopäätöksesi oikea.



Jokainen ihminen kontrolloi sitä, miten ja miksi hän rakastaa toisia. Jonkun rakastaminen ehdottomasti ei vaikuta siihen, mitä tuo ihminen tuntee sinusta tai palauttaa sinulle. Jotkut ihmiset ovat kyvyttömiä ymmärtämään, mitä rakkaus on. Voit lähettää heille tukuttain ehdotonta rakkautta ja he voivat loukkaantua, koska et kehunut heidän uutta asuaan.



Älä yritä ottaa itsellesi ympärilläsi olevien tunnereaktioita. Älä tunne vastuuta siitä, miten toiset tulkitsevat rakastavaa vuorovaikutustasi. Ole vain oma itsesi. Tee, mitä haluaisit tehtävän itsellesi. Et voi koskaan tietää, milloin sanasi tulkitaan väärin. Jotkut ihmiset kukoistavat negatiivisissa energioissa ja näkevät vain sen, mitä heille tulee negatiivisena tai tuhoavana – et voi muuttaa heidän tulkintaansa asiasta tai vaikuttaa siihen.



Jokainen sielu on omalla matkallaan. Et voi ottaa yhtään askelta tai tehdä yhtään päätöstä kenenkään toisen puolesta. Et voi ohjelmoida sitä, miten toiset reagoivat johonkin tilanteeseen. Lakkaa yrittämästä ohjata ympärilläsi olevia. Heillä on oppitunteja, joita he päättivät kokea, ja asioita tapahtuu heille tuon valintansa perusteella. Luovu kontrollointitarpeestasi.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

16.9. – 23.9.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 29.09.2014 17:38

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
16.9. – 23.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, puhumme reinkarnaatiosta ja siitä, miten tuomme joskus jäämävaikutuksen vanhasta elämästä nykyiseen elämään. Veljenpoikani on nyt 7-vuotias ja hän on ollut hullaantunut Titanicista niin kauan, kuin voimme muistaa. Hän pystyy siteeraamaan monia faktoja ja hän valitsi itse tämän aiheen. Häntä kauhistuttaa uiminen ja tämä aiheuttaa ahdistusta, koska hänen odotetaan osallistuvan koulussa näille oppitunneille. Olemme kotona yrittäneet totuttaa häntä veteen hyvin hitaasti ja painostamatta, mitään läpimurtoa ei ole kuitenkaan tapahtunut. Mietin, oliko yksi hänen entinen elämänsä Titanicilla. Kun ihminen tuo suuren pelon entisestä elämästä tähän elämään, miten voi nuorella iällä voittaa nämä pelot ymmärtämättä menneitä elämiä. –Sammy, Iso-Britannia

Vastaus:

Veljenpoikasi oli Titanicilla. Hän oli nuori maastamuuttaja, joka matkusti perheensä kanssa. He joutuivat kannen alle ja hukkuivat. Hänen viimeiset tietoiset ajatuksensa tuolta kerralta oli kamppailu pinnalla pysymisestä ja tukehtuminen veteen.

Hänellä oli ensin vaikeuksia päästää irti ja sallia itsensä siirtyä täysin Kodin valoon. Hän kummitteli uponneen laivan kansilla useita maavuosianne ja etsi vanhempiaan ja sisaruksiaan. Vedessä melominen tuo muistoja turhautumisesta, pelosta ja epätoivosta.

Hän ei ole liian nuori hyötyäkseen ohjatusta meditaatiosta ja/tai hypnoosista. Häntä voidaan pyytää tutkimaan vedenpelkoaan ja palaamaan ensimmäiseen kertaan, kun hän koki sen. Tämä ei ole ainoa elämä, missä tämä pelko on tullut pintaan. Hänen on ehkä käytävä parissa elämässä pelon poistamiseksi. Tämä voidaan tehdä pyytämällä häntä käyttämään nykytietoaan uintitaidosta sekä oivallusta, että hän pystyy siihen, jos päästää irti ajatuksesta, ettei osaa.

Kuvien, elokuvien tai klippien näyttäminen hänelle pikkupojista, jotka uivat virkistyen, nauttien ja kilpaillen, ennen hänen ohjaamistaan omaan menneisyyteensä, antaa hänelle lisää itseluottamusta siihen, että joku hänen ikäisensä voi onnistua. Myös vieminen paikkoihin joissa hän voi kävellä laiturilla tai penkereellä lähellä vettä, ja oleminen veneessä vesillä auttavat häntä rentoutumisen oppimisessa.

Aloittakaa opastamalla hänet visualisoimaan. Tehkää se ensin jollain hänen suosikkiharrastuksellaan, missä hän voi nähdä itsensä tekemässä. Siirtykää sitten kahlaamaan viileässä vedessä, kun on todella kuumaa. Kun tämä on tehty useita kertoja ja hän on rentoutunut, viekää hänet paikkaan, missä hän voi kahlata. Rentouttakaa hänet ja laittakaa muistuttamaan, mitä hän teki, silloin kun silmät oli suljettuna ja hän kuvitteli tämän tilanteen.

Kysymys:

Mestarit, minusta on välillä vaikea erottaa intuition ääni egon, mielen ja tunteiden äänestä. Viime aikoina minulla on ollut vaikeuksia avautua ja laskea puolustukseni. Rakastuminen jähmettää minut mahdollisen sydänsurun, pettämisen ja nöyryyttämisen pelosta ja haluan karata. Tämä tuo mukanaan vaikeuden luottaa toiseen ihmiseen ja päästää irti tarpeesta olla kontrollissa koko ajan. Miten voin oppia luottamaan ja lopettaa menneisyyden loukkausten raahaamisen perässäni ja antaa suhteelle tilaisuuden toimia olematta liian hallitseva tai vastakohta – kylmä ja varautunut? –Karin, Suomi

Vastaus:

Olet tunnepyörteen keskellä, mikä on peräisin elämänoppitunneistasi. Huoli ääniesi alkuperästä kumpuaa siitä, ettet halua kuunnella mitään, mikä lähestyy sinua. Elämäsi on täynnä pelkoja ja epäilyksiä eikä mikään näytä ystävälliseltä.

Sinun on ensin tutkittava oppituntejasi – pettämistä, hylkäämistä, itseluottamuksen puutetta ja itsensä kunnioittamista, minkä kaiken päällä on tunne, ettei kukaan koskaan puhu totta sinulle. Tunnet, että kaikki haluavat loukata sinua ja ansaitset sen. Asetat esteitä, jottei kukaan voi päästä niiden läpi. Esteitä voivat olla välinpitämättömyys, pelko tai yritys ajaa ihmiset pois, jottei sinun tarvitse olla tekemisissä heidän kanssaan.

Ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin on hyväksyä, kuka olet – hyväksyä, että olet yhtä hyvä kuin kaikki muut ja ihmiset voivat loukata sinua vain, jos sallit heidän vaikuttaa itseesi. Elät jatkuvasti menneisyydessä, teet uudelleen kaikki entiset kokemuksesi ja uskot, ettei mikään ole muuttunut. Eikä mikään ole muuttunut, koska et ole sallinut sitä. Roikut kiinni siinä, minkä tunnet, ja pelkäät, että tuntematon on pahempaa kuin menneisyys.

Voimassasi on kyky tuoda itsellesi se, mitä sinun tarvitsee kokea. Koska olet jo elänyt kaikki nämä satuttavat asiat läpi, sinun ei tarvitse toistaa niitä enää. Tunnista, että ne tapahtuivat ja opit, ettet tarvitse niitä elämässäsi, joten voit nyt siirtyä johonkin muuhun.

Luo se, mitä haluat tulevaisuutesi olevan. Äänet joista puhut, ovat oppituntejasi, joita tulee sinulle egon, korkeamman itsen ja tuttavien sanojen kautta. Tee kontrolloivista äänistä omiasi. Päätä, mitä haluat nähdä ja tehdä. Silloin kun poikkeat suunnitelmasta, käske itseäsi palaamaan siihen. Usko, että olet luoja ja johtaja.

Kysymys:

Mestarit, luin "The Life and Teachings of the Masters of the Far East" (osat 1, 2 ja 3) (= kaukoidän mestareiden elämä ja opetukset) ja jokseenkin hämmennyin luettuani useita kirjoituksia sen kirjoittajan, herra Spaldingin taustasta. Jotkut sanovat, että hänen kirjoituksensa ovat (enimmäkseen) fiktiota eikä hän ole koskaan ollut niiden ihmisten seurassa, joihin hän viittaa. Kirja viittaa jatkuvasti Lähteeseen (Jumala) ja kehottaa lukijaa kääntymään ja luottamaan pysyvästi Lähteeseen ja tämän tekemällä kohottamaan omaa taajuuttaan korkeammalle. Tämä kaikki kuulostaa hyvin uskottavalta minusta. Voisivatko Mestarit vahvistaa kyseisen fiktion ja/tai kommentoida sitä, jos näin on? –Wim, Alankomaat

Vastaus:

Herra Spaldingin aikana oli yleistä tuoda länsimaiseen henkisyyteen uusia ajatuksia itämailta. Herra Spalding ei koskaan fyysisesti tehnyt kirjoissa mainittuja matkoja. Hän ei koskaan puhunut niiden mestareiden kanssa ihmismuodossa, joihin hän viittaa kirjoissaan. Tämä eri merkitse, ettei hän koskaan saanut oppineilta ylösnousseilta mestareilta informaatiota käsitteistä, joita sisältyy hänen kirjoituksiinsa.

Spaldingin kiinnostus näihin opetuksiin alkoi hänen jäsenyydestään ryhmässä nimeltään "Uusia ajatuksia", mikä alkoi San Franciscon alueella 1920-luvulla. Hän tunsi vilpitöntä yhteyttä opetuksiin ja halusi jakaa materiaalin maailman kanssa osoittaakseen ihmisille uuden tavan arvostaa ja ymmärtää omaa matkaansa maapallolla.

Kirjoittajana hän ymmärsi amerikkalaisten lukijoiden viehätyksen informaatioon ihmislähteestä, joka on mystisestä ja vieraasta maasta. Hän otti järjestössä saamansa opetukset ja sen avun, mitä hän sai meditaatioissaan, ja kirjoitti kirjansa.

Toisin sanoen, hän puhui kanavoinnin avulla ylösnousseiden mestareiden kanssa ei-fyysisissä maailmoissa. Pelätessään, että kanavointi nähtäisiin hölynpölyksi, hän valitsi sen sijaan matkatarinan. Hänet tunnettiin pitkien tarinoiden kertojana, mutta se liitettiin hänen kirjoitukseensa vasta kuoleman jälkeen.

Näiden kirjoitusten merkitys on sen ymmärtämisessä, että lukija voi poimia sanoista. Alkuperällä – faktaa vai fiktiota – on vähän merkitystä. Vaikutuksella sieluun on eniten merkitystä. Nämä sanat avaavat ihmiskehossa värähtelyn maistella valaistumista Lähteen ehdottomasta rakkaudesta.

Näiden uskomusten soveltaminen omaa elämäänsä on lukijan harkinnassa. Voit ottaa, mitä tarvitset, ja jättää muun.

Kysymys:

Mestarit, minulta kesti 12 vuotta siirtyä eteenpäin elämässä mieheni kuoltua. Olin hänelle vihainen siitä, että hän jätti minut. Hän oli elämäni rakkaus. Mutta tuona aikana löysin taas itseni ja havaitsin olevani upea ihminen. Haluan saada taas rakkautta elämään ja viime aikoina olen tehnyt vääriä valintoja. Haluan tietää, löydänkö taas rakkauden? –Susann, USA

Vastaus:

Monet tämän elämän oppitunnit koskivat aviomiehesi lähtöä. Oli järjestetty, että hän jättää sinut, koska olitte niin yhdistyneitä toisiinne ja riippuvaisia toisistanne. Sielun matka on yksilöasia, missä on välillä kumppanuuksia. Teidän kumppanuutenne päättyi, jotta voisit siirtyä oppituntiesi loppuunsaattamiseen.

Kun hän jätti sinut, tunsit vihaa, hylkäämistä, surua, yksinäisyyttä, eloonjääneen syyllisyyttä ja suunnanpuutetta enemmän kuin koskaan ennen. Sinulla ei ollut häntä auttamassa näiden tunteiden läpikäymisessä ja sekin oli uutta. Maailmasi järkyttyessä sinun oli ensin löydettävä itsesi ja sitten päätettävä, miten halusit jatkaa.

Valinnat olivat periaatteessa kaksiosaisia: voisit jäädä kaikkien näiden tunteiden negatiiviseen energiaan tai voisit hyväksyä, että voit päättää heittää pois pahat tunteet ja korvata ne rakkauden ja onnellisuuden positiivisilla tunteilla.

Oli aika ottaa yksin vastuu tulevaisuudesta. Pystyit tähän, kun loputa tunnustit, että sinulla oli voima ymmärtää oppitunnit – ja se, että ne olivat vain sitä, oppitunteja – ja siirtyä luomaan elämäsi loppuosaa tässä kehossa.

Löydät rakkauden, kun astut etäämmälle, pääset eroon kiireestäsi ja annat universumin tulla luoksesi. Ongelmana valitsemassasi lähestymistavassa on epätoivo, mitä tunnet. Siihen ei ole tarvetta – ole vain oma itsesi. Olet ainoa tärkeä asia elämässäsi. Kuvittele, millaisen kumppanin haluat. Ilmaise maailmalle, että olet valmis vastaanottamaan. Sitten vain odota.

Kysymys:
Mestarit, voin tuntea sen parannuksen/puhdistuksen, mitä kanavoijani teki minulle, mutta hänen tulkintansa/selityksensä elämästäni eivät resonoi lainkaan kanssani, ja näin olen hämmentynyt. Olenko kieltämismoodissa? Vai onko minussa useampi sielu? En ymmärrä, miksi valitsin kaikki nämä tapahtumat. Pystyn kommunikoimaan henkioppaideni ja enkeleideni kanssa, mutten selvästi, näin ollen olen edelleen hämmentynyt. Arvostaisin kovasti kaikkea viisautta tai kaikkia neuvoja, joita voitte antaa minulle! –Wanchain, Kanada

Vastaus:

Asut tuossa kehossa yksin – mitään ylimääräistä sielua tai negatiivisuutta ei ole seuranasi. Yksi elämänoppitunneistasi on lakata haluamasta, että toiset kertovat sinulle, mitä tehdä ja ajatella. On aika lakata tuomitsemasta, mikä on egon alaa, ja arvioida, mitä sinulle tapahtuu, mikä tulee tiedostamattomasta mielestäsi.

Arvostelet kiihkeästi kaikkea ympärilläsi. Ajattelet tapahtumia sen sijaan, että tunnet, miten ne liittyvät sinuun. Sen tunnistaminen, ettei jokin resonoi kanssasi, on hyvä askel sellaisten uskomusjärjestelmien luomiseen, jotka ovat omiasi eivätkä jäänteitä toisten haluista ja opetuksista. Tämä ilmentyy itse tekemässäsi todellisuudessa.

Joka kerta kun joku kertoo sinulle jotain – mukaan luettuna me – sinun pitäisi katsoa, miltä se tuntuu. Jos se ei resonoi kanssasi, niin laita se sivuun. Palaa siihen mahdollisesti tulevaisuudessa nähdäksesi, miltä se silloin tuntuu, mutta älä ehdottomasti tunne sen sisältöä sitovaksi.

Oppaasi kommunikoivat kanssasi, mutta odotuksesi sen muodosta estävät sinua edistymästä. Odotat sanallista keskustelua ja he antavat sinulle visuaalisia viestejä. Valonvälähdyksiä, kellojen sointia sekä televisiotapahtumia ja lehtiartikkeleita laitetaan tiellesi, jotta näet niiden neuvot. Rentoudu ja ole tietoinen kaikesta lähiympäristössäsi.

Kanavoija voi välittää vain saamiaan viestejä, joita voivat rajoittaa hänen omat ajatuksena tai kokemuksenpuute esitetyn tilanteen merkityksestä. Tästä syystä kaikkien asioiden vieminen tunteidesi kautta – ei ajatustesi – tekee johtopäätöksistä omiasi.

Kysymys:

Mestarit, koin äskettäin yhdistymisen sieluuni ja sisäiseen itseeni ennen kokemattomalla tavalla. Energiani nousivat ja minusta tuntui niin hyvältä, että kaikki muu tuntui merkityksettömältä. Mutta siihen liittyi toinen ihminen, johon olen tuntenut suurta vetoa sen jälkeen, kun tapasin hänet vuosia sitten. Nyt olen jumissa hänen ajattelemisessaan ja jakamassamme tunteessa ja laiminlyön avioliittoani, vaikka minusta tuntuukin, että minun pitäisi siirtää tämä energia omaan kehittymiseeni. Tunnen, että minun täytyy muuttaa elämäni suuntaa. Avioliittoni ei oikein toimi, mutten tiedä, onko minulla vielä läpikäytäviä asioita mieheni kanssa. Mitä tämä kokemus yrittää kertoa minulle? Kuka tämä ihminen on? Tunnen, että hän on puolikkaani, mutta pelkoni kertoo, että kuvittelen vain kaiken. –Kesia, Suomi

Vastaus:

Haluat epätoivoisesti yhdistyä siihen samaan ehdottomaan rakkauteen, mistä sielusi koostuu. Tunnet, ettet saa sitä koskaan aviomiehesi kanssa, koska sitä ei ole tapahtunut välillänne. Silloin kun olet täysin avoin universumille, yhdistyt tähän energiaan. Pystyit yhdistymään tähän mieheen, koska etsit rakkautta niin raivokkaasti, että avasit itsesi ilman rajoja, tietämättömänä haavoittumismahdollisuudesta. Jäit kiinni siihen, mitä luulit hänen energiakseen, ja ajattelit, että se on ainoa tapa tuntea rakkautta.

Kyse ei ole vain tästä miehestä – sinulla on ollut aina tuo kyky, mutta pelko on estänyt sinua avautumasta. Olet niin turhautunut elämään, että olet fantasioinut tämän miehen pelastukseksi ja pelastajaksi ikävältä kyllästymiseltä ja rakkaudenpuutteelta. Voit käyttää tätä energiaa haluamallasi tavalla, sitten kun oivallat sen yhteyden, mikä on aina käytössäsi.

Tämä on käännekohta elämässäsi. Olet valmis hyväksymään kyvyn ilmentää, mitä haluat. Päästä irti tarpeestasi olla toisen ohjaamana ja luo uusi todellisuus. Olet valmis niiden syiden osalta, miksi sinä ja miehesi menitte naimisiin. Sinun tehtäväsi on päättää, onko jäljellä mitään, mikä saisi sinut haluamaan jäädä.

Muista olla itsesi kaikkina aikoina tulevaisuudessa. Älä ole riippuvainen toisten energiasta tai ajatuksista sen tuntemisessa, mitä tarvitset. Ole uskollinen itsellesi ja universumi auttaa tuomaan sinulle sen, mitä haluat kokea. Luo jokainen uusi päivä yrittämättä tuoda mukana menneisyyden asioita. Lakkaa vain kuvittelemasta ja ala elää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.9. – 7.10.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 18.10.2014 09:09

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
30.9. – 7.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, tässä maailmassa on tuskaa ja kärsimystä. On vaikea uskoa, että valitsemme nämä tuskalliset kokemukset. Se saa minut uskomaan, että olemme masokisteja. Miksi jättäisimme rakkaudellisen paikan tullaksemme tähän maailmaan? –Arturo, USA

Vastaus:

Sielut ovat seikkailunhaluisia olentoja. Elämisestä täydellisessä paikassa voi tulla parhaimmillaan tylsää ja pahimmillaan suorastaan turhauttavan julmaa. Sielu istuu Kotona, tuossa ehdottaman rakkauden paikassa mistä puhut, ja katselee, mitä ne sielut kokevat, jotka ovat päättäneet tulla maapallolle.

Ilman kehoa sielut eivät voi kokea tunteita, nauttia fantastisesta ateriasta, olla seksiaktissa mikä päättyy orgasmiin tai tietää, millaista on suorittaa vaikea tai monimutkainen tehtävä. Ne voivat vain katsella. Niillä ei ole aisteja haistamiseen, maistamiseen tai tuntemiseen. Ne alkavat kaivata sitä, mitä näkevät toisten tekevän, riippumatta siitä, vaikuttaako se vaikealta vai helpolta. Niiden perspektiivistä mikään ei ole oikein tai väärin – se on vain kokemus ja sitten päätetään, halutaanko se toistaa vai ei.

Lähteen koko tarkoitus erottaa itsestään osia, joita kutsumme "sieluiksi", oli kyetä kokemaan, mitä se ei ollut – täydellisyyden ja suurenmoisuuden vastakohta. Jos vietät koko aikasi kehonlämpöisessä nesteessä ilman lisästimulaatiota, sinulla ei ole aavistustakaan, mitä muuta on.

Sinun on synnyttävä ollaksesi kuumuuden ja kylmyyden, kosteuden ja kuivuuden, tuulen ja tyyneyden kohteena. Jokainen kokemus lisää tietoa, minkä muutat viisaudeksi soveltamalla oppimaasi, kun teet tulevaisuuteesi liittyviä valintoja. Sitten kun sinulla on perusta haluamallesi ilmastolle, päätät yhteiskunnan, missä haluat olla mukana, ja vuorovaikutussuhteet ja niin edelleen – jatkat tekemistä ja päättämistä.

Oppitunnit – rakkauden vastakohtien löytäminen – voidaan ymmärtää vain kokeilemalla niitä. Muista, että tarkoituksena on ymmärtää ne, joten sielun on selvitettävä negatiivisuus valitakseen positiivisen ja halutun tiedon. Sielut päättävät kokea negatiivisuutta kouluttaakseen itseään – masokistit saavat vain nautintoa tuskasta (vaikka heidän sielunsa on saattanut valita tuon negatiivisuusmuodon elämänoppitunniksi).

Kysymys:

Mestarit, minulla on kaksi lasta, joilla on Touretten syndrooma, ja sen käsitteleminen on erittäin vaikeaa heille, minulle ja miehelleni. Nuoremmalla 9-vuotiaalla pojallani se on hyvin vakava ja se vaikuttaa häneen ja hänen elämäänsä erittäin negatiivisesti ja järkyttää häntä. Onko tämä sielun karmallinen valinta vai onko siihen muita syitä? Onko mitään, mikä voi auttaa? Olen kovasti huolissani hänen tulevaisuudestaan, elämästään ja hyvinvoinnistaan. Mitä tahansa neuvoja tai apua arvostettaisiin kovasti. –Lola, Australia

[USA:n lakien noudattaminen: Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä tiloja tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Kaikki mitä ilmenee ihmisten elämässä, on ohjeiden mukaista ja osa elämänoppitunteja, joita he ovat valinneet. Joskus nämä oppitunnit ovat yksinomaan heidän, mutta usein ne tapahtuvat, koska sielut ovat tehneet sopimuksen toisen kanssa, joiden kanssa ne jakavat tämän elämän, antaakseen materiaalia heidän polulleen ja kokemuksilleen.

Sellainen tilanne mitä lapsesi käsittelevät, on myös perheen ongelma, koska se vaikuttaa kaikkiin perheessä. On myös heijastevaikutus niihin ihmisiin, joiden kanssa kukin teistä on kontaktissa. Kaikilla on oppitunteja suvaitsevuudesta, kärsivällisyydestä, kontrollin puutteesta, toisten tuomitsemattomuudesta ja syyllisyyden käsittelystä. Tällaiset olosuhteet tekevät erittäin raskaaksi hyväksyä ehdottomasti ihminen, jota se vaivaa, ja rakastaa häntä ehdottomasti.

Negatiivisuus lisää turhautumisen voimaa. Se myös vetää lisänegatiivisuutta tuon ihmisen puoleen ja lisää sekoitukseen vihakerroksen. On tärkeää opettaa pojille rauhoittavaa positiivista energiaa, mitä voidaan käyttää laukaisemaan tapahtumia.

Olet jo työskennellyt poikien kanssa saadaksesi heidät rentoutumaan. Kun he ovat rentoja, alkakaa visualisoida hiljainen ja rauhoittava paikka, missä he tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Lisätkää tähän paikkaan "taikatuoli", missä he voivat istua, ja se vie pois ei-halutun sanailun. Jos he harjoittelevat tätä, se auttaa heitä olemaan kontrollissa, joten silloin kun he tuntevat hyökkäyksen, he voivat kuljettaa itsensä tuohon tuoliin ja tyhjiöön, mikä imee sanat.

Kysymys:

Mestarit, minulle on vaikeaa kolmannen silmän avaaminen. Minusta tuntuu, että negatiivisuuden tsunami pakahduttaa aistini. Tiedän, ettei se ole omaani, mutta sitä on vaikea käsitellä. Minusta tuntuu, että pystyin näkemään auran, ja se oli upeaa. Nyt näen negatiivisuutta ja se on kamalaa. Voin myös nähdä reikiä ihmisissä. Se on erittäin häiritsevää. Mutta ymmärrän nyt, että reikien näkeminen on tapa auttaa ihmisiä selviytymään. Onko se totta? Tulkitsenko sen oikein? Koska ole hyvin hämilläni edes tietääkseni, että se on välittäjätoimintaa … Auttakaa minua. Tarvitsen ymmärrystä. –Vania, Brasilia

Vastaus:

Sinulle on tärkeää määritellä tarkasti, miten odotat kolmannen silmäsi avautumisen hyödyttävän sinua. Kaikilla on yksilöllinen kokemus yhdistyä energiaan, mikä on maapallon kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuusenergian ulkopuolella.

Kykysi nähdä auroja ja reikiä ihmisissä tulee yhteydestä fyysisen kehosi ulkopuolelle ja vastaanotto tapahtuu kolmannen silmän toiminnan avulla. Sekä negatiivisen että positiivisen näkeminen on osa prosessia.

Tuot itsellesi sen, mitä sinun tarvitsee kokea. Siis kaikki negatiivisuus tulee sinulle, jotta voit tunnistaa, miten estät sitä puuttumasta elämääsi.

Olet tekemisissä monien hyvin negatiivisten ihmisten kanssa ja he tuovat mukanaan roskansa, kun ovat kanssasi. Negatiivisista asioista puhuminen tuo myös tuota energiaa. Lakkaa olemasta tavanomaisesti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja kysy aina itseltäsi, palvelevatko he oppituntien oppimistarkoitusta. Jos eivät, älä haaskaa aikaa ja ota negatiivista pahoinpitelyä heiltä.

Muuta elämääsi niin, että suojaudut pimeydeltä peittämällä itsesi valkoiseen suojavaloon. Hankkiudu eroon negatiivisuudesta ja tuomitsemisesta. Et tarvitse egoa henkisen elämän elämiseen. Lakkaa ajattelemasta asioita käyttämällä pääsi älyllisiä opetuksia. Tunne sydämelläsi, jolle antaa voimaa ehdoton rakkaus.

Vastaanottamasi informaatio on välittäjätoimintaa, mikä ei ole muuta kuin tiedostamattoman korkeamman itsesi ja oppaidesi sallimista antaa ehdotuksia sinulle omaksi hyödyksesi ja niiden hyödyksi, joita autat. Noudata ja käytä kaikkea informaatiota lähteestä riippumatta vain, jos se resonoi sielusi kanssa.

Kysymys:
Mestarit, henkinen kehittyminen on ollut pääfokukseni elämässä niin kauan, kun voin muistaa – jo lapsena. Samalla kun kykenen tunnustamaan itsekeskeisyyteni, yritän olla yhtä lailla tietoinen vahingosta, mitä se saattaa aiheuttaa. Koen päivittäin useita todellisuusperspektiivejä ja minusta tuntuu mahdottomalta löytää omaa polkuani. Miten tiedän, mitä osiani kuuntelen ja mistä päästän irti? Miten päästetään irti? –Amanda, USA

Vastaus:

Kuvasit kauniisti kaikkien osalta, millaista on elää ihmiskehossa, jota elävöittää sielu ja johon vaikuttaa kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuus, viidennen ulottuvuuden sieluaspektien kera. Henkisiin kasvumalleihin sisältyy negatiivisuuden laittaminen sivuun kaikista ihmiselämän tuomitsevista osista ja positiivisuuden valitseminen kaikissa toimissa.

Itsekeskeisyys on ego, mitä hallitsee kaiken arvostelu, luokittelu ja tuomitseminen elämässä. Henkisyydessä ego ja kaikki tuomitseminen poistetaan ja hyväksytään, ettei ole mitään oikeita tai vääriä sääntöjä. Polkusi tiedostamiseen antaa voimaa joissain tapauksissa tuomitsemiselle ja kunnioittaa hyväksymistä toisissa. Koska nämä kaksi asetelmaa ovat vastakkaiset, todellisuutesi ponnahtelee edestakaisin noudattamastasi käyttäytymistavasta riippuen.

Tuomitsemistiedostot ovat aivoissasi ja ne on tallennettu sinne sen perusteella, mitä olet kuullut, lukenut tai nähnyt yhteiskunnan uskomuksista. Kyky tietää, ettei ole oikeaa tai väärää – on vain kokemuksia – tulee henkienergiasi tuntemuksista ja se syntyy aiemmista kokemuksistasi ja sielutiedosta, mikä on yksilöllistä jokaiselle sielulle.

Kutsut luoksesi tilanteita, mitkä mahdollistavat valitsemiesi oppituntien oppimisen, ja olet aina oikeassa paikassa, kun olet siinä. On täydellinen valinnanvapaus, mikä sallii sinun aina päättää, miten haluat käsitellä elämääsi.

Fyysiset ajatuksesi ovat tulleet niiltä, jotka ovat myötävaikuttaneet muistoihisi, ja tunteesi tulevat omista kokemuksistasi. Jos haluat olla henkinen, seuraa tunteitasi, ole nykyhetkessä ja tarkkaile, mitä olet kutsunut luoksesi.

"Irtipäästäminen" antaa ymmärtää, että roikut kiinni jossain olemassaolevassa, mikä merkitsee, että sen on tultava menneisyydestä. Et voi muuttaa menneisyyttä, joten ole "huolissasi" vain tästä hetkestä. Tarkkaile, tunne ja toimi sen perusteella, mitä ympärilläsi on, ikään kuin näkisit sen ensimmäistä kertaa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ystävä, joka asuu Filippiineillä. Hän on puoliksi filippiiniläinen ja puoliksi japanilainen ja luullakseni hän on ottanut itselleen vaikeita elämänkysymyksiä. Hän ei ole koskaan nähnyt isäänsä syntymän jälkeen eikä ymmärrä, miksei tämä pyrkisi kontaktiin hänen kanssaan, mutta haluaa löytää hänet, jos mahdollista. Tunnen hänen tuskansa tähän asiaan liittyen ja haluaisin auttaa, jos voin – ainakin auttamalla häntä ymmärtämään elämänoppitunteja, joita tässä opetellaan. Hänen tätinsä asuu Japanissa. Valitettavasti tämä ei ole etsinnöistään huolimatta löytänyt sisarentyttärensä isää. Näin ollen tuntuu olevan hyödytöntä, että etsisin netistä, ja tämä näyttää parhaalta aloitusreitiltä. –Rex, Englanti

Vastaus:

Ystäväsi oppitunteihin tässä elämässä sisältyy hylätyksi tulemisen ja ei-rakastettuna olemisen tunne, koska hänen isänsä joka ei ole mitään muuta kuin henkilö, joka antoi sperman hänen äitinsä munasolun hedelmöittämiseen, päättää, ettei hänellä ole mitään tekemistä tyttären kanssa. Hän ei halua olla tekemisissä äidin, tyttären tai perheen kanssa millään tavalla – hän ei halunnut saada vauvaa.

Tämän miehen oppitunteihin sisältyy syyllisyys, ajattelemattomuus, itsekkyys ja välinpitämättömyys. Hän ei ota vastuuta teoistaan ja lähtee pakoon kaikkea, mitä hän ei pysty kontrolloimaan. Hänen tuomisensa ystäväsi elämään aiheuttaisi vain lisää sydänsurua ja vaikeita tilanteita.

Ystäväsi suurin oppitunti on tunnistaa ja hyväksyä, että tässä on kyse vain oppimisesta rakastamaan itseään tuomitsematta toisia. Itsensä rakastaminen – todella hyväksyttäessä – saattaa loppuun ihmiskokemusten tarpeen. Ei ole itsekästä tai narsistista rakastaa itseään. Se on pelkästään sisällä olevan sielun ja sen aseman hyväksymistä suurenmoisen ja ikuisen Lähteen osana.

Ajan käyttäminen ystäväsi isän löytämiseen ottaa pois siltä työltä, mikä voi saada aikaan oppimista ja rakkautta hänen elämässään. Hän on luonut odotuksia rakastavasta ihmisestä eikä mies ole sitä. Hän ei lisää ystäväsi elämään mitään muuta kuin surua. Aina kun hän ajattelee isäänsä, hän kutsuu sisään negatiivisia ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia. Tämä vetää puoleensa lisää negatiivisuutta, ja onnellisuutta (positiivista energiaa) on vaikea löytää tästä kaikesta.

Anna hänen luoda oma elämänsä. Hän ei tarvitse ketään muuta kertomaan, mitä hän haluaa. Hän etsii vastauksia elämänsä ja ne kaikki ovat sisällä.

Kysymys:

Mestarit, olen psykoterapeutti ja oltuani monta vuotta työskentelemättä olin epävarma ensimmäisellä käynnillä. Pyysin valo-olentoja ja ylösnousseita mestareita antamaan tukea palvelun aikana. Kerran laitoin käteni potilaan päälle ja erilaista informaatiota hänestä tuli päähäni. Kerroin hänelle, mitä olin "kuullut", ja pian kaikki vahvistettiin. Sitä tapahtuu kaikilla ihmisillä, joita hoidan. Jonkin ajan kuluttua aloin meditoidessa tuntea jotain tapahtuvan silmissäni ja korvissani. Korvissa kuuluu kovia ääniä, tunnen kipua enkä ymmärrä oikein, mitä ihmiset kertovat minulle. Kun yritän saada jotain itsestäni, en pysty siihen. Voitteko kertoa minulle mitään tästä? –JéSsica, Brasilia

Vastaus:

Olet pyytänyt monta vuotta apua ei-fyysisiltä oppailta ja mestareilta ympärilläsi ja he ovat auttaneet. Nyt kyseenalaistat, haluatko saada sitä informaatiota, mihin he auttavat sinua yhdistymään. Se on sinun valintasi. Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus päättää, mikä on hyväksyttävää niiden tietoisuuden luomisessa.

Olit päättänyt ennen maapallolle tuloasi, että halusit olla parantaja ja auttaa muita kehon tuomisessa harmoniaan ja tasapainoon. Sen tietäminen, mikä vaikuttaa heihin, voi olla ensimmäinen askel, mikä sallii ihmisten "peruuttaa" ja parantaa itsensä. Pystyt pääsemään käsiksi tähän informaatioon ja välittämään sen asiakkaillesi.

Fyysiset oireet meditaation aikana ovat tulosta energiayhteydestä pyytämäsi avun kanssa. Se avaa väyliä informaatiovirralle. Se on väliaikaista ja kestää, kunnes totut tuohon taajuuteen. Voit koska tahansa lopettaa sen, mitä tapahtuu, mutta se ei ehkä ole pysyvä loppuminen.

Informaation saamiseksi on välttämätöntä, ettei kanavalla ole kiinnostusta siihen, mitä vastaanotetaan. Mielen on oltava tyhjä. Silloin kun yrität saada informaatiota itsellesi tai itseäsi koskien, sinulla on oma etu vastauksissa ja siksi mielesi ei ole tyhjä, vaan täynnä odotuksia. Informaatio ei voi virrata vapaasti tuolloin. Yksinkertaisesti sanottuna, et voi saada informaatiota itsellesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.10. – 21.10.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 29.10.2014 21:13

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
14.10. – 21.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minulla on vaikeuksia tyttöystävän ilmentämisen kanssa. Tämä on aina ollut kompleksini – minulla oli ensimmäinen ja ainoa tyttöystäväni 33-vuotiaana kovan rukoilemisen jälkeen. Nyt olen jumissa, koska tiedän rukouksen toimivan ja pelkään sitä. Jos jokaiseen päähänpistooni vastattaisiin, elämästä tulisi sietämätöntä enkä kehittyisi. Niinpä en pysty rukoilemaan ilman sisäistä vastustusta sen pelon vuoksi, että rukouksiin todella vastataan. Jos rukoilisin jotain henkistä, en pelkäisi, mutta tässä rukouksessa näyttää olevan kyse vain egoni tyydyttämisestä. Mutta kuten sanoin, tyttöystävän saaminen on erityskompleksini, koska tyydytän usein egoani muilla tavoilla. Miten voin päästä yli tästä ongelmasta tulematta munkiksi? –George, Iso-Britannia

Vastaus:

Rukous millaisena sen tunnistavat useimmat ihmiset järjestäytyneiden uskontojen ohjeista, on anelua ylimmältä olennolta, jolla on voima tuomita muita ja antaa rukoiltava asia. Tällä itsen ulkopuolisella olennolla uskotaan olevan perimmäinen kontrolli kaikkeen, mitä tapahtuu.

Jokaisessa ihmisessä on sielu, joka on osa kaiken Lähdettä, mikä on ehdottomassa rakkaudessa eikä tuomitse mitään. Siksi jokaisen ihmisen sielulla on samat suurenmoiset kyvyt ja ominaisuudet kuin kaiken olemassaolon alkuperällä. Ihmisten perusongelmana on, että heidän täytyy ensin hyväksyä ja oivaltaa, että heillä on nämä kyvyt. He ovat kaikkivoimaisia, kaiken luovia, kaiken tietäviä ja suurenmoisia.

Vaikka he hyväksyisivätkin nämä kyvyt, he eivät ehkä pysty käyttämään niitä tietyssä elämässä, koska se on ristiriidassa tai sekaantuu niihin elämänoppitunteihin, jotka he valitsivat ennen tulemistaan maapallolle. Jos jokin mitä halutaan, ei ole ristiriidassa, niin on pelkästään kyse siitä, onko ihmisellä uskoa itseensä ja omiin voimiinsa.

Kun ihmiset ajattelevat rukoilevansa jotain itsensä ulkopuolista olentoa, he itse asiassa kysyvät itseltään, uskovatko he ansaitsevansa ja haluavatko he käyttää energiaa haluamansa kohteen luomiseen elämäänsä. Tämä on henkinen teko, koska se on yksilön ydinolemuksen käyttämistä. Ego ei pysty luomaan mitään, vaan sielu.

Vaikeutenasi on luottaa itseesi ja lakata kyseenalaistamasta arvokkuutesi. Elämänoppitunteihin sisältyy itsensä hyväksyminen kyselemättä, negatiivisuuden välttäminen, vain positiivisten lopputulosten näkeminen ja hankkiutuminen eroon sellaisista lauseista kuin "en voi", "en usko siihen", "sitä ei koskaan tapahdu", "se ei toimi". Ala sanoa sen sijaan: "Minulla on kaunis naisseuralainen" – ja usko, että hän tulee luoksesi.

Kysymys:

Mestarit, tyttärelläni oli terveyskriisi vauvana, mistä hänelle jäi vakavia vammoja. Etsiessäni selkeyttä tämän syyhyn, olen kohdannut kaksi ajattelukoulukuntaa. 1) Tämä on hänen valintansa ja osa hänen/meidän elämänoppituntia. 2) Lähde-energia ja sairaus eivät voi olla rinnakkain – sen aiheuttavat negatiiviset ajatukset – ja parantuminen on aina niiden ulottuvilla, jotka hyväksyvät sen. Kumpaa se siis on? Puuttuiko/puuttuuko minulta uskoa mahdollistamaan hänen parantumisensa? Onko parantuminen mahdollisuus hänelle, jos minä pyydän sitä? Vai enkö voi tehdä mitään tilanteen muuttamiseksi, jos vammaisuus on hänen elämää edeltävä valintansa? –Phoebe, USA

Vastaus:

Kaikki ne asiat joita sielulle tapahtuu ihmismuodossa, sielu on aiemmin valinnut osaksi jotain elämänoppituntia. Oppitunti voi olla henkilökohtainen ja vaikuttaa vain sieluun tai osa ryhmäoppituntia, missä sielun läsnäolo vaikuttaa ympärillä oleviin suoraan tai epäsuoraan.

Vaikka Lähde-energiaulottuvuudessa ei ole negatiivisuutta, sielut joissa on Lähde-energiaa, tulevat negatiivisuuteen voidakseen oppia elämänoppitunteja. Sielu valaistuu siinä, miten se päättää reagoida negatiivisuuteen. Ihmiset jotka valtaa jokin negatiivinen ajatus – kuten varmuus siitä, että he saavat flunssan – tuovat tuota energiaa itseensä ja heitä koetellaan.

Tyttäresi parantumisella ei ole mitään tekemistä sinun uskosi kanssa. Jokainen sielu on vastuussa omasta tilastaan. Ainoastaan hän voi pyytää parantumistaan, kunhan se ei ole ristiriidassa sen vammaisuusasteen kanssa, mitä hän halusi käsitellä tässä elämässä.

Periaatteena tässä on, ettei kukaan voi kontrolloida toisen elämää. Riippumatta siitä, mitä teet – lähetät parantavaa energiaa, työskentelet fyysisen terapian kanssa, annat hänelle lisäravinteita jne. – se on hyödyllistä vain, jos hän hyväksyy sen. Jos hän torjuu ponnistelusi, se on turhaa. On mahdotonta muuttaa ihmisten elämänvalintoja ilman heidän yhteistyötään ja suostumustaan.

Olet osa tyttäresi elämää oppiaksesi omien halujesi rajoituksista. Halusit kokea syyllisyyttä, masennusta, kärsivällisyyttä sekä kyvyttömyyttä kontrolloida tai vaikuttaa. Jatka ehdottoman rakkautesi antamista ja vastaanota sitä häneltä.

Kysymys:

Mestarit, minusta tuntuu, ettei minulla ole ollut koskaan tyydyttävää suhdetta elämässäni. Olen jo 47-vuotias ja minulla on poika, joka on jo aikuinen mies. Pikkutytöstä lähtien olen etsinyt aitoa rakkautta, mutta olen elänyt enimmäkseen väkivaltaisissa suhteissa. Minulla on ollut monta masennusjaksoa ja olen ollut riippuvainen alkoholista hyvin pitkän aikaa. Nyt olen löytänyt alkoholiongelmiini apua AA-ryhmistä, mutta minusta tuntuu edelleen yksinäiseltä ja rakkaudettomalta. Voinko tehdä jotain eri tavalla itseni auttamiseksi tässä tilanteessa? Näen itseni henkisenä ihmisenä. Näen ennalta ja "tiedän" asioita. Mutta en tiedä, miten löydän rakkautta itselleni. –Sirpa, Suomi

Vastaus:

Luot odotuksia siitä, miten asiat toteutuvat, ja sitten ajattelet niiden muuttuvan vastaamaan unelmiasi. Et tiedä, mitä rakkaus on, koska mielikuvasi siitä tulevat elokuvista ja kirjoista. Yksi elämäoppituntisi oli käsitellä hyväksikäyttöä ja väkivaltaa ja oivaltaa, ettei sinun tarvinnut jäädä noihin tilanteisiin, vaan voisit poistua niistä.

Sen sijaan että kohtaisit nämä oppitunnit, ymmärsit ne ja päätit kunnioittaa itseäsi, jotta voisit siirtyä eteenpäin, reaktiosi oli ennen piiloutua tosiasioilta alkoholiin tai masennukseen. Olet heräämässä vaihtoehdoille ryhmiesi kautta ja pystyt nyt luomaan sellaisen elämän, mitä haluat.

Yksinäisyys pysyy, kunnes hyväksyt itsesi elämäsi kontrolloijaksi. Silloin kun ihmiset ympärilläsi ovat surullisia, liityt heihin, koska niin olet tehnyt aina. Vaihda ajatuksesi positiivisiin, onnellisiin ja rakkaudellisiin asioihin ja tunnet eron välittömästi.

Rakkaus tulee ensin hyväksynnän kautta. Aivan kuten hyväksyt poikasi hienoksi ihmiseksi, sinun täytyy hyväksyä myös itsesi. Katso kaikki harppauksia, mitä olet tehnyt viime aikoina, ja onnittele itseäsi edistymisestä. Riemuitse siitä, ettet ajattele enää ansaitsevasi väkivaltaa. Rakasta sitä, että ohjaat nyt elämääsi.

Tuot itsellesi sen, mitä sinun täytyy kokea, joten päätä, mitä haluat. Kuvittele kumppani, minkä ansaitset uudessa elämässäsi. Mene sisällesi ja etsi sitä ehdotonta rakkautta, mitä Lähteellä on kaikkia ja äidillä omaa lastaan kohtaan. Vietä aikaa tuossa energiassa ja päätä sitten tehdä siitä oletustunteesi.

Kysymys:

Mestarit, muutama vuosi sitten minulla oli syvällinen kokemus, missä "tiesin" olevani täysin parantunut pitkäaikaisesta sairaudestani. Olin hyvin kiitollinen ja kiitin Henkeä ylenpalttisesti. Parantuminen ei kuitenkaan ilmentynyt fyysiselle tasolle. Voisitteko selittää, mitä tässä kokemuksessa todellisuudessa tapahtui? Miksi tunsin olevani parantunut? Mikä esti sitä ilmentymästä? Tapahtuuko fyysinen parantuminen? –Angela, Australia

Vastaus:

Sieluissa joilla on ihmiskokemus, on monta kerrosta. Niillä on mentaali-, tunne-, henki- ja fyysinen puoli. Käsiteltäessä jotain fyysistä vaivaa mikä on osa elämänoppituntia, on ehkä parannettava tai tasapainotettava jokainen kerros. Pitkäaikainen sairautesi oli ulkoinen merkki valitsemastasi oppitunnista. Se vaikutti kaikkiin neljään kerrokseesi.

Henkisellä tasolla ymmärsit tekijät joista oppituntisi koostui ja hyväksyit opetukset itsearvostuksesta, ilmentämisestä, kärsivällisyydestä ja itseensä luottamisesta. Tämä salli sinun päästä eroon sairautesi henkisen osan vaikutuksista. Fyysisellä tasolla sinun täytyy vielä työskennellä niiden oppituntien kanssa, joissa olet riippuvainen toisista ja kykenet pyytämään apua muuttaessasi negatiivisen ajattelun positiiviseksi toiminnaksi.

Tunteellisesti et ole palauttanut tasapainoa uhrista eheäksi ihmiseksi. Siitä on tullut uskomusjärjestelmä, mihin samaistut, eikä siitä ole päästetty irti vielä. Mentaalisesti et usko täysin siihen, että täydellinen transformoituminen voi tapahtua. Epäilyksiä hiipii jatkuvasti elämääsi ja ne pitävät fyysisen muutoksen loitolla.

Altistuminen ongelmiesi keston aiheuttamille asioille on luonut hyväksyttävän mukavuusalueen ja sitä on tutkittava ja siitä on päästävä eroon, ennen kuin niin dramaattinen muutos voi tapahtua, minkä näit meditatiivisessa tilassasi. Kaikki on mahdollista.

Kysymys:

Mestarit, olen 51-vuotias enkä ole koskaan ollut naimisissa. Minulla ei ole lapsia enkä ole koskaan halunnut saadakaan, Minulla on ollut muutamia pitkiä suhteita, aina myrskyisiä, enkä ole koskaan kohdannut miestä, joka ottaisi minut. Olen etsinyt koko elämäni rakkautta, miestä joka todella pysyy ja voimme kulkea yhdessä, mutta tähän mennessä sitä ei ole tapahtunut. Olen ollut yksin muutaman vuoden enkä hyväksy mahdollisuutta, että vietän lopun inkarnaationi yksin. Tiedän, ettei onnellisuutemme pitäisi liittyä toiseen ihmiseen, mutta minusta tuntuu kurjalta ilman kumppania. Haluan todella kumppania, mutta rakkauden tuleminen vaatii todella hyvin paljon. Onko yksinoleminen osa kohtaloani? Löydänkö jonkun tässä elämässä? –CeciLia, Brasilia

Vastaus:

Olet erittäin vahva, kontrolloiva, vähän itsekäs ja usein manipuloiva ihminen. Olet komentanut itsellesi sen, mitä haluat, etkä ole löytänyt myöntyväistä miestä. Odotuksesi tulevat vaatimuksista, joita kuvittelet mielessäsi, eivätkä ne ota koskaan huomioon toista ihmistä. Tämä on johtanut mieshistoriaasi.

Aloitat suhteen esittäen, mitä luulet miehen haluavan, ja pidättelet omia vaatimuksiasi suhteelta. Tämä on johtanut myrskyisään lopputulokseen ja useisiin kumppaneihin.

Sinun täytyy ensin tunnistaa oma määritelmäsi rakkaudesta. Aloita kysymällä, rakastatko oikeasti itseäsi. Voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi. Voit jakaa ja saada toisen tuntemaan rakkautta vain siinä määrin, kuin otat vastaan itse.

Sinulla on älyllinen ymmärrys tästä, koska totesit tietäväsi, että rakkaus ja onnellisuus eivät liity toisen läsnäoloon. Kurjuutesi ja masennuksesi yksin ollessa tulee osittain siitä, ettei sinulla ole yleisöä, jolle näytellä ja jota kontrolloida. Vedä puoleesi ihmistä, joka on avoin elämän henkiselle puolelle. Luovu tarpeestasi kontrolloida ja ala vain keskustella siitä, mitä haluat elämältä.

Yksinoleminen ei ole osa kohtaloasi, mutta elämänoppituntiesi täyttämien on. Sitten kun selvität, mitä rakkaus on, pystyt jakamaan toisen kanssa. Menestyksesi sopivan kumppanin löytämisessä riippuu sinusta ja siitä aikamäärästä, minkä panostat rakkauden löytämiseen itsellesi.

Kysymys:

Mestarit, olette jo kertoneet minulle, ettei tämä mies ole kaksoisliekkini, vaan ihminen joka saa minut uskomaan. Missä kaksoisliekkini nyt itse asiassa on? Maan päällä vai jossain muualla? Kaipaan kovasti olla hänen kanssaan täällä. Olen tehnyt paljon ollakseni hyödyllinen ja ystävällinen tässä elämässä. Kaipaan yhteistä elämää sellaisen kanssa, joka on värähtelyltään yhteensopiva kanssani. Tuskani hänestä ei hävinnyt ja tekstailin hänelle. Kun hänen vaimonsa puuttui asiaan, hän katkaisi yhteyden täysin heinäkuussa. Tarvitsen vastauksia – rakastan häntä edelleen ja olen hämmentynyt. Ottaako hän koskaan yhteyttä minuun vastausten kera? Rakastiko hän minua? Tuska on vielä jäljellä. –Eliya, Serbia

Vastaus:

Sinulle tuli täydellinen pakkomielle siitä, että tämä mies oli kaksoisliekkisi. Et oikeasti edes tiedä, mitä se merkitsee, mutta luulet sen olevan kaikki, mitä tarvitset. Pakkomielteesi tuloksena aloit vaania tätä miestä siinä määrin puhelimella, että sinut olisi voitu pidättää häirinnästä. Häiritsit hänen elämäänsä etkä kunnioittanut häntä sallimalla hänen tehdä valintoja – vaadit vain myöntymistä omiin haluihisi. Hän ei suunnittele ottavansa sinuun yhteyttä. Ehkä luulet rakastavasi häntä, mutta hän halveksii sinua elämänsä pilaamisesta.

Jos haluat saada värähtelyltään sopivan kumppanin, sinun täytyy oppia jakamaan, asettamatta kaikkia rajoja itse. Nykyisellä etenemistavalla vetäisit puoleesi vain egoistisen miehen, joka haluaa tehdä kaikki päätökset. Jos haluat henkistä liittoa, sinun täytyy päästä eroon tuomitsemisesta ja mennä universumin virran mukana.

Ensin sinun on päästävä pois menneisyydestä, kuvitelluista unelmistasi. Et kykene vetämään toista elämääsi niin kauan, kun voit ajatella vain tulkintaasi menneisyydestä. Laita kansi tuon seikkailun päälle. Ala elää nyt-hetkessä ilman historiaa, mihin juuttua kiinni. Hahmottele, millaisen ihmisen kanssa haluat jakaa elämäsi, ja varmista, että hän on vapaa eikä sitoutunut toiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.10. – 4.11.2014 KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

ViestiKirjoittaja hammer » 08.11.2014 20:12

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
28.10. – 4.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, ymmärrän ne oppimiskokemukset, joita kaksinaisuusmaailma antaa. Mutta en ymmärrä tiettyjen fyysisten erityisilmentymien tarkoitusta. Törmäsin taas kerran myrkkysumakkiin, mikä on antanut minulle päivä- ja viikkotolkulla surua ja kurjuutta. Mikä on myrkkysumakin, tammen ja muratin arvo? Mikä on moskiittojen, loisten ja kärpästen arvo? Moskiittojen ainoa tarkoitus näyttää olevan nisäkkäiden olon tekeminen kurjaksi. Mikä tarkoitus on sellaisilla sairauksilla kuin Ebola. HIV, polio, syöpä jne. ja vähemmän hengenvaarallisilla – mielisairaudet, aivotulehdus, keuhkokuume, flunssa, vilustuminen ja allergiat? Loimmeko me sielut tarkoituksella nämä kamalat asiat jostain syystä? Miten fyysinen kärsimys palvelee meitä? –Christina, USA

Vastaus:

Miten monta kertaa sinun täytyy sivuuttaa välitön ympäristösi, ennen kuin hyväksyt, että hetkessä läsnäoleminen pitää sinut poissa negatiivisuudesta? Myrkkysumakin ulkonäkö ei ole muuttunut viime kerrasta, kun törmäsit siihen.

Sielut ihmiskehossa oppivat elämänoppituntinsa kokemalla negatiivisuutta, ymmärtämällä, miten se tuli niiden alueelle, ja näkemällä, mitä niiden on tehtävä pitääkseen sen poissa. Jotkut oppitunnit tarvitsevat mainitsemiasi vaivoja, myös tuholaisia ja sairauksia, jotta opitaan niistä ja tehdään tarvittavia valintoja niiden tehtävien suorittamiseksi, joita suunniteltiin ennen maapallolle tulemista.

Fyysinen kärsimys saa kohteidensa huomion. Muuten he saattavat olla piittaamatta haittamahdollisuuksista, kieltäytyä ehkäisevistä toimista ja asettua auliisti vaaraan jostain voittamattomuuden tunteesta.

Nämä vaivat antavat mahdollisuuden kokea uhrina olemista, kontrollinpuutetta, luottamusta omiin parantumiskykyihin, masennusta, toivottomuutta, toiveikkuutta, avun saamista toisilta ensimmäistä kertaa ja melkein kaikkia muita mahdollisia oppitunteja kaksinaisuudessa.

Tämä tilanne oli kaikkien sielujen yhteisluomus, mikä antaa riittävästi tekijöitä vahvistamaan oppitunteja. Vaikeudet saavat teidät huomaamaan ja ajattelemaan ratkaisua ja tekemään työtä sitä kohti. Henkisessä prosessissa ratkaisu on se ymmärrys, miksi vedit jotain puoleesi, ja tarpeellisten valintojen tekeminen suunnitelman toteuttamiseksi.

Kysymys:

Mestarit, halusin kysyä, miksi joinain päivinä tunnen suurta yhteyttä lähteeseen ja kihisen onnellisuutta ja innostusta. Kuitenkin kun minulla on suuria tunteita tai olen tolaltani, näytän hetkessä kadottavan yhteyteni. Minulla näyttää olevan tällä hetkellä ympärilläni paljon ihmisiä. jotka saavat oloni tuntumaan negatiiviselta, enkä ole varma, kuvittelenko tämän vai onko se totta. Johtuuko tämä siitä, että egoni ottaa vallan? Jos näin on, miten voin estää mieltäni hyökkäämästä kimppuuni? Joskus minusta tuntuu, että oma mieleni on pahin viholliseni. –Michelle, Englanti

Vastaus:

Mieli, ego ja kolmannen ulottuvuuden tuomitseminen esittävät kaikki omaa osaansa sinun suuntaamisessasi pois ydinolemuksesi generoimista tunteista. Olet herkkä energialle, mutta et ole oppinut vielä erottelukykyä, mikä sallisi sinun kääntyä pois negatiivisista aalloista.

Silloin kun lennät positiivisessa energiassa, lasket puolustuksesi. Ilman suojaa olet haavoittuva ihmisille, jotka tuovat negatiivisia värähtelyjä, ottavat haltuun aurasi ja syövät hyviä tunteita, mikä jättää sinut alttiiksi negatiivisuudelle. Sitten alat ajatella tuntemisen sijasta.

Kun toisia on ympärillä, putoat egotuomitsemiseen ja huolestut siitä, mitä he ajattelevat ja teetkö, mitä he haluavat sinun tekevän. Pysyminen loitolla egosta poistaa kaikki huolet siitä, mitä toiset ajattelevat. Erottelukyky sallisi sinun päättää välittömästi, mitä päästät sisään ja minkä estät tai karkotat pois.

Tuomitsemiseen siirtyminen tapahtuu menneisyydessä tai tulevaisuudessa, ei koskaan läsnä olevassa hetkessä, koska sinulla on oltava standardeja, joita vastaan mitata, tai odotuksia. Yksi tapa torjua väijytys on palata heti läsnä olevaan hetkeen, kun alat verrata tai tuomita.

Mieli ei ole pahin vihollisesi, koska se voi ottaa myös ne uskomukset, joiden mukaan haluat elää, ja pitää niitä muistutuksina siitä, mitä tehdä, kun tunnet pakahtuvasi. Sen arvioiminen, tarvitseeko sinun kokea jokin tilanne, on kaikki, mitä sinun on tehtävä lopettaaksesi testin.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin saada vastauksia. Minulla on monia epäilyksiä siitä, mihin suuntaan mennä henkisyydessäni, ja usein tunnen, että uskoni on poissa eikä mikään ravitse minua, ja kokeilen jotain objektiivisesti enkä tiedä, mistä etsiä. Opettajat, te tunnette minut ja mitä etsin, voitteko opastaa minua jollain tavoin? Ja haluaisin myös kysyä äidistäni, joka asuu isän kanssa. Hän on huono aviomies ja käyttää huumeita ja alkoholia, eikä äiti pysty koskaan jättämään häntä. Opettajat, miksi se on niin vaikeaa hänelle? Mitä tapahtui toisissa elämissä, että on tällaista? –Talita, Brasilia

Vastaus:

Analysoit kaiken, mitä tulee elämääsi. Lisäksi kehität erityisodotuksia siitä, mitä haluat elämässäsi. Sabotoit itseäsi vaatimalla tiettyjä tuloksia teoistasi. Tarvitset luottamusta itseesi, ei johonkin toiseen tai johonkin oppijärjestelmään tai johonkin unelmaan siitä, mitä luulet tarvitsevasi tai haluavasi.

Lakkaa ajattelemasta kaikkea ja ala tuntea se suunta, mihin sinun pitäisi edetä. Mikään ei ole oikein tai väärin – kaikki on vain kokemusta. Ala seurata noita intuitiivisia tunteita, joita saat ja jotka kyseenalaistat ja analysoit. Luota, että niitä tulee jostain syystä. Sielut vetävät puoleensa sen, mitä ne tarvitsevat kokeakseen.

Äitisi on erittäin heikko, helposti manipuloitava ja pelokas ihminen, joka uskoo saavansa ansaitsemansa elämän. Hänen täytyy päättää, miksi hän ei pysty jättämään isääsi ja hänen hyväksikäyttävää elämäntyyliään. Hänen täytyy oivaltaa, että lähtöpäätös on yksin hänen.

Työskentele äitisi kanssa sen tietämiseksi, mitä itseensä luottaminen merkitsee. Auta häntä näkemään, että hän hyväksyy miehensä täydellisen kontrollin ja se on mahdollista, koska hän sallii sen. Avioliitosta lähteminen ei ole epäonnistumista, vaan oman voimansa tunnustamista. Hänen valintansa on hyväksyä, että hän on yhtä hyvä kuin miehensä eikä ansaitse miehensä antamaa kohtelua.

Kysymys:

Mestarit, olen lopultakin valmis rakkauteen ja tunnen sen olevan lähellä … hän melkein koputtaa ovelleni – luulisin – MUTTA ongelmana on, mitä voin tehdä luottaakseni, että tyttäreni on turvassa? Minulla on kokemuksia lapsen hyväksikäytöstä ja olen aivan varma, että myös tyttärelläni on ollut niitä, tai jos ei ole, pelkään silti hänen turvallisuutensa puolesta. Miten pääsen yli tästä pelosta? Onko entisissä elämissämme jotain tähän liittyvää? –Anett, Suomi

Vastaus:

Sinusta ehkä tuntuu, että rakkautesi on lähellä, mutta olet sulkenut oven hänen edestään pelkojesi vuoksi. Silloin kun annat voiman ongelmien mahdollisuudelle, se kutsuu niitä tulemaan vierailulle. Menneisyys on menneisyyttä eikä se vaikuta nykyisyyteen tai tulevaisuuteen, ellet kutsu tuon energian toistumista luoksesi.

Lakkaa ajattelemasta – ja sen myötä tuomasta – pahimpia mahdollisia tilanteita maailmaasi. Anna aikaa ja energiaa vain positiiviselle ja ihanimmalle, mitä haluat ilmestyvän. Samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa – jos muistelet huonoja kokemuksia, universumi luulee, että haluat saada niitä taas ja varmistaa, että se tapahtuu.

Pelot ovat opasteita niihin elämänoppitunteihin, joita halusit työstää tässä elämässä. Kun sellainen ilmestyy, sinun täytyy mennä siihen ja selvittää, miksi se on ja miten voit ymmärtää ja karkottaa sen elämästäsi. Kysy itseltäsi, miltä pelko sinusta tuntuu, mene takaisin sen lähteeseen ja näe, että se oli vain oppitunti, ja jos sinun ei tarvitse kokea sitä enää, sinun ei ole pakko.

Sinun täytyy olla hyvin positiivinen itsesi ja sen suhteen, mitä tarvitset. Lähde-energian osana mikä on sielusi, sinulla on voima ja kyky luoda oma maailmasi. Jos kuvittelet ympäristösi vain positiiviseksi ja rakastavaksi, sen saat. Varo, ettei negatiivisia ajatuksia hiivi sisään ja täytä maailmaasi niillä asioilla, joita olet pelännyt ennen.

Tyttäresi on myös erittäin voimakas sielu ja hän tuo itselleen ne asiat, joita hän haluaa kokea. Luota, että hän tuntee oman mielensä ja henkisen polkunsa.

Kysymys:

Mestarit, olen äiti, jolla on kaksi kaunista tytärtä. Minulla on ongelmia suhteessa mieheeni, taloudellisessa tilassa, talossani jne. Ajattelin pystyväni olemaan hyvä äiti ja teen suurimman osan siitä, mitä halusin tehdä, jotta lapseni olisivat onnellisia. Mutta nyt huomaan, että se kaikki on liian ylivoimaista minulle enkä selviydy riittävän hyvin, ja useat yleiset tavoitteet elämässäni, jotka aioin saavuttaa, ovat epäonnistuneet. Minulla on ongelmia nyt myös lasteni kanssa. Ja luulen – johtuuko se siitä, että yritän liikaa? Olenko oikeasti huono äiti? Olenko laiska? Suunniteltiinko se jostain syystä? En näytä ymmärtävän kaikkea tästä tilanteesta ja sen oppitunneista. Toivon jotain merkkiä siitä, minne mennä tästä. –Margarita, Venäjä

Vastaus:

Sinulla on niin voimakkaat odotukset siitä, miten asioiden pitäisi olla, ettet salli toisten ihmisten ja perheenjäsenten vuorovaikutusta. Olet pakahtunut vain, koska asiat eivät mene niin, kuin luulet, että niiden pitäisi. Et voi sanella, miten toiset reagoivat samaan ärsykkeeseen, minkä sinä kohtaat. Jokainen sielu on omalla polullaan.

Olet erittäin kovasti mukana kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemisessa. Tuomitset, arvostelet ja luokittelet itseäsi koko ajan sitä vasten, mitä havaitset ja luet toisten käyttäytymisestä. Et ole he. Heillä on erilaiset elämänvalinnat, joita he seuraavat. Sinun valintasi on kyetä ymmärtämään itseäsi ja omia motiivejasi elämässä.

Olet ollut fantastinen tytärtesi rakastamisessa ja tukemisessa, mutta nyt kun he varttuvat, haluat kontrolloida heidän ajatteluaan ja he kapinoivat. Anna heidän elää omaa elämäänsä. Heidän on käsiteltävä omat läksynsä oppiakseen ja nähdäkseen, minne he menevät tästä. Ennen kaikkea yrität liian kovasti olla täydellinen. Piristy.

Sinun on oikea aika astua etäämmälle ja arvioida, mitä on tapahtunut elämässäsi, avioliitossasi ja lastesi kimpaantumisessa tässä kohtaa. Mitä olet oppinut elämänkokemuksista? Haluaisitko muuttaa käyttäytymisessäsi jotain, mikä tekisi elämästäsi miellyttävämpää sinulle? Tee se.

On aika lakata ajattelemasta ja toimista toisten puolesta – aviomiehen, lasten, tuttavien – ja alkaa työstää henkistä kasvuasi. Lakkaa suunnittelemasta, kuvittelemasta ja analysoimasta ja ala nähdä, mitkä asiat resonoivat sielusi kanssa. Kysy aina: miltä tämä minusta tuntuu? Luovu siitä analyyttisestä vertailusta, mitä olet tehnyt.

Kysymys:

Mestarit, kysyttyäni vuosia sisäiseltä itseltäni, mikä elämäntehtäväni oli, näin 1977 kauniin valo-olennon, joka kehotti minua menemään maatilalle ja rakentamaan paikan, missä voitaisiin järjestää kursseja edistämään henkistä tiedostamista ja tarvetta ja keinoja luonnon palauttamiseen ja säilyttämiseen, mikä olisi tärkeää yhtenä selviytymisalueena tänä muuttuvana aikana. Minulle kerrottiin, että toisia tulisi auttamaan. Löysin 1984 kuvatun paikan, ostin maata ja tein työtä parhaani mukaan. Kohtasin monia vaikeuksia matkan varrella … Nyt näen olevani periaatteessa yksin, eksyneenä ja paikka on suljettu hyödyttömänä … Oliko kaikki harhaa, egoni keksintöä? Mitä tein väärin? Mikä on oppitunti ja mitä teen nyt? Olen hyvin kiitollinen, jos ansaitsen vastauksen. –Ana, Brasilia

Vastaus:

Valo-olennot eivät koskaan kerro, mitä tehdään. Ne antavat ehdotuksia, mutteivät sanele tekoja. Tämä olento oli inkarnoitumaton, joka antoi sinulle oman unelmansa, mitä se ei pystynyt toteuttamaan. Se ei ollut siirtynyt eteenpäin, koska se halusi saada jonkun toisen kiinnostumaan toiveidensa täyttämisestä.

Laitoit itsellesi valtavan paineen keksiäksesi elämälle jonkun tehtävän, tarkoituksen, mikä sallisi sinun auttaa toisia. Tämä ei auttanut sinua, vaan antoi ainoastaan tonneittain työtä, mikä täytyi tehdä. Loit unelman, joka perustui toisen toiveisiin, ja sitten laitoit siihen kaiken energiasi.

Tämä oli kokemus menemisestä sinne, minne sinut ohjattiin, ja itsesi sallimisesta ajatella, että juuri sitä halusit. Jos se olisi ollut hyödyllinen toisille, energia olisi vetänyt ihmisiä luoksesi tekemään siitä menestyksen. On aika alkaa tuntea itse ja ottaa vastuu teoistasi.

Kaikki ihmiset luovat sen harhakuvan, minkä he haluavat elämäkseen. Teit sen, mutta ainoastaan toisen ohjeiden mukaan. Meditoi, mitä sielusi haluaa luoda sinulle. Älä murehdi toisten auttamisesta, ennen kuin olet pystynyt auttamaan itseäsi. Mikään ei ole oikein tai väärin – kaikki on vain kokemus, minkä antamaa hyötyä itsellesi voit arvioida. Määrittele, mitä haluat, ja tee niin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron