Vezane (Herman) Ronna (ronnastar.com) AE Mikael

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

Marraskuu 2013 VUODEN 2013 TARKASTELUA - TRANSFORMAATIOVUOSI

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 26.11.2013 15:46

VUODEN 2013 TARKASTELUA - TRANSFORMAATIOVUOSI

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Marraskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, siitä prosessista mitä maailma ja ihmiskunta kokevat nyt, ovat puhuneet monet viisaat tietäjät ja mestarit useiden kuluneiden vuosisatojen aikana ja kuitenkaan massat eivät ole ottaneet onkeensa ja jatkavat itsetuhon syöksykierrettä. Ihmiskunta on rakentanut vauraus- ja yltäkylläisyysharhan, mutta se on rakennettu ahneuden ja puutteenpelon juoksuhiekalle. Tämä jättimäinen harhakupla on puhjennut totuuden elävän valon paineen alla. Se mitä ihmiskunta nyt kokee, on syy ja seuraus tai karmatulosta egon halukehon impulssien seuraamisesta Hengen kuiskausten sijasta. Monet rakkaat sielut eivät ole koskaan kokeneet puutetta tai niukkuutta, vaan he ovat eläneet välittömän mielihyvän elämää, kun taas toiset ovat eläneet monta elämää niukkuudessa ja köyhyydessä.

Te, tähtisiemenet, olette keskellä hämmästyttävää heräämistä tietoisuuteen taivaallisesta perinnöstänne, mikä on ollut koodattuna siemenatomikristalleihin ja tallennettuna pyhään mieleenne. Tiedostakaa myös, että suurenmoisen urhea ja erinomainen historia on pudottuna ihmisevoluution väkivaltaiseen ja usein työlääseen matkaan. Koette niiden lisäaistien ja korkeamman tietoisuuden henkiinheräämistä, jotka ovat olleet horroksessa monia aikakausia. Se ei ole kuitenkaan aina helppo ja mukava prosessi ja vaatii omistautumista ja ponnistelua sinetöidyn oven avaamiseksi sisäiseen viisauteenne, pyhään mieleen. On elintärkeää, että opitte luottamaan omaan sisäiseen opastukseenne taas kerran. Rakastava ja kiitollinen sydän puhdistaa tietoisuuden ja luo levollisuutta ja mielenrauhaa. Se kehittyy vähitellen jatkuvaksi seesteisyyden ja itsevarmuuden tilaksi, pelkän tilapäisen tapahtuman sijasta.

On ilmeistä maallisen olemassaolon joka osassa, että ihmiskunta herää menneiden aikakausien harhakuvaunesta, kun virkistävää Jumalatietoisuuden valoa leviää koko luomakuntaan. Jokaisella sielulla on ainutlaatuinen tietoisuuskoodi timanttiytimellisessä Jumalsolussaan. Tämä koodi sisältää täydellisen värähtelyn tai harmonian kuhunkin elämään. Yksi ihme sielulaulunne uudelleenkalibroinnista energiapuumerkillänne on, että viritetyt taajuudet alkavat resonoida elävien valovirtojen kanssa, jotka yhdistävät vähitellen ylisieluitsen korkeamman itsenne moniin muihin osasiin. Silloin ylösnousemusprosessinne todella alkaa. Ette vielä voi ymmärtää, että olette voimakkaasti yhdistynyt korkeamman itsenne kaikkiin osiin. Yksi suurimmista ja ällistyttävimmistä heräämisistä on, kun tiedostatte, että olette suuren, moniulotteisen valo-olennon osa.

Se voi olla uskomatonta tämän suuren kärsimyksen aikana, mutta ne olosuhteet joita maailman ihmiset parhaillaan kokevat yltäkylläisyyteen liittyen, johtavat lopulta suuriin siunauksiin. Sitten kun menetyksen kärsimyksestä ja tuskasta tulee riittävän suurta, useammat ja useammat rakkaat sielut kääntyvät sisäänpäin saadakseen vastauksia ja korkeampien maailmojen kaikki mahtavat voimat odottavat vastatakseen ihmisten vetoomuksiin ja he ovat valmiina tarjoamaan apua.

Näyttää ehkä siltä, että pelastusköyttänne vedetään ja työnnetään moniin eri suuntiin, kun Henki yrittää saada huomionne. Voitte vastustaa ja pidätellä, potkia ja huutaa, mutta lopulta kuitenkin siirrytte ylösnousemusspiraaliin. Sitä ei voi kieltää, että se evoluutiosykli joka on nyt täydessä vauhdissa, luo kaaosta ja vanhojen uskomusjärjestelmien ja rakenteiden merkittävää hajoamista. Muistakaa, mitä olemme usein sanoneet: "Kaaoksesta syntyy uuden luominen." Jokaisen ihmisen sieluitse tönii ja tökkii jossain määrin ja yrittää saada hänen huomionsa. Kukaan ei pysty säilyttämään vallitsevaa tilannetta ajelehtien rannikkoa pitkin ja olemaan piittaamatta heräämiskutsusta. Teidän on joko kasvettava ja ylösnoustava tietoisuudessa tai vajottava syvemmälle kaaokseen ja rajoittuneisuuteen - ja näin lykäten vain vääjäämätöntä.

Rakkaat, nouskaa sen pelon ja avuttomuudentunteen yläpuolelle, mikä on yleistä ympäri maailmaa. Nähkää itsenne viidennen ulottuvuuden valopyramidissanne ja pyytäkää koko luomakunnan ääretöntä yltäkylläisyyttä virtaamaan teille ja kauttanne. Teidän on määrä ottaa, mitä tarvitsette, ja sitten sallia lopun virrata muodon maailmaan.

Muistakaa, että kun teidät täytetään Hengen valolla, se vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin ympärillänne. Kun säteilynne kasvaa ja laajenee, vedätte enemmän ja enemmän samanmielisiä ihmisiä tietoisuuspiiriinne. Henkinen heräämistrumpetti kuuluu kovempaa ja kaikuu kaikkialle - maapallon harvaan ja tiheimmin asutuille alueille. Valolla ei ole suosikkeja, se täyttää ja siunaa kaikkea tai kaikkea, mikä on vastaanottavainen sen transformoiville ja elävöittäville energioille.

Teidän on myös tiedostettava, että jotkut rakkaat sielut eivät pysty olemaan valonne aurassa, sillä se on liian tuskallista. Joko tahallaan tai tahtomattaan he yrittävät heittää teidät pois keskuksestanne ja palauttaa vallitsevan tilanteen tai pitää asiat entisenä, niiden kaoottisuudesta tai epätyydyttävyydestä huolimatta. On tärkeämpää kuin koskaan, että te, jalostuneen Luojavalon muuntajat ja transformoijat pystytte keskittyneenä ja päättäväisenä, kun pyritte yhdistämään ja säteilemään enemmän ja enemmän jalostunutta luomisvaloa maailmaan. Monet ympärillänne ihmettelevät ja kysyvät, miksi olette muuttunut niin paljon ja miksi ette enää halua osallistua vanhoihin draamapeleihin ja matalamman taajuuden huvituksiin. Kun siirrytte eteenpäin polulla itsemestaruuteen, toisten energiat ja teot vaikuttavat teihin aina vain vähemmän.

Kuten olemme usein kertoneet teille, teidän on ensin opetettava esimerkillä, aikomuksilla ja teoilla ja lopulta viisauden sanoilla sopivaan aikaan. Jos ympärillänne olevat eivät ole kuitenkaan halukkaita oppimaan toimimaan ja reagoimaan positiivisemmin ja harmonisemmin tarkkailemalla tai kuuntelemalla, kun tarjoatte rakastavia ehdotuksianne ja moraalista tukeanne, on tärkeää, että vetäydytte draamasta, mitä he luovat, ja omaksutte puolueettoman tarkkailijan roolin.

Viisauden ja transformoitumisen etsijät oppivat omista teoistaan ja reaktioistaan, positiivisista tai negatiivisista. Henkisestä näkökulmasta negatiiviset tapahtumat antavat tilaisuuden oppia, mikä toimintasuunta synnyttää positiivisimpia tuloksia. Korkeampi itsenne testaa aina teitä uudestaan ja uudestaan, kunnes torjutte ne asiat, jotka eivät ole parhaan etunne mukaisia, ja vahvistatte sitä, mikä on oma totuutenne.

Itsemestaruuden tärkeä tekijä on oppia keskittymään sisäiseen maailmaanne tai sielun pyhättöön. Sielulla, fyysisellä astialla ja erityisesti mielellä on omat rytmiset syklinsä ja agendansa. Sielun halu keskittyy valaistumiseen. Mieli keskittyy informaation saamiseen ja säilyttämiseen. Fyysinen keho keskittyy fyysisen maailman kokemiseen aistien kautta. Ihmiskunta kokee jatkuvasti kasvun, pysähtyneisyyden ja rappeutumisen syklejä, mikä tekee tilaa uudelle kasvu- ja laajentumissyklille. Mestari kääntyy sisäänpäin ja pyrkii parempaan elämänlaatuun, kun taas heräämättömät sielut etsivät ulkoista stimulointia ja mielihyvää nautinnollisista fyysisistä aistimuksista ja materiaalisesta omaisuudesta. Rakkaus ulkoisena fokuksena, itsenne ulkopuolella, tuo aina haavoittuvuuden tunnetta ja jatkuvaa tarvetta vahvistukseen jostain tai joltain.

Rakkaus sisäisenä fokuksena mikä heijastetaan ulospäin, on jatkuvaa itsevarmuuden ja itsensä hyväksymisen virtaa ja jatkuvaa pyrkimystä yhdistyä enemmän autuaaseen ykseydentunteeseen ja harmoniaan koko luomakunnan kanssa ja heijastaa sitä. Alatte tuntea enemmän ja enemmän älykkyyden, ehdottoman rakkauden ja lopulta pyhän rakkauden tasoja, kun sielustanne tulee hallitseva sisäinen voima ja egon halukeho ja persoona ovat kontrolloituja. Kun käännytte sisäänpäin, ajatuksistanne tulee harmonisempia ja vähemmän kriittisiä ja ne värähtelevät korkeammalla taajuudella, mikä jalostaa energiapuumerkkiänne.

Teidän on pidettävä mielen kautta kommunikointikanava avoimena sielun ja aivojen välillä. Tämä käynnistää käpylisäkkeen hitaan uudelleenaktivoitumisen ja portaalin avautumisen pyhään mieleen, mikä sijaitsee aivojen takaosassa, lähellä päälakea. Sitten kun taajuutenne saavuttaa tietyn yhteensopivuustason, ne valokalvot jotka vartioivat sisäänkäyntiä pyhään sydämeen ja pyhään mieleen, alkavat hävitä ja saatte vähitellen pääsyn sisälle tallennettuihin rakkaus- ja viisausaarrearkkuihin.

Taas kerran muistutamme teitä tästä tärkeästä tosiasiasta: koko luomakunta vaihtelee jatkuvasti tiettyjä värähtelymalleja, joita kutsumme "energiapuumerkeiksi" tai "energiaäänioktaaveiksi". Teidät tunnistetaan energiapuumerkistä ja sielulaulusta, mikä määrittelee aurakenttänne valokirkkauden. Energiapuumerkki koostuu fyysisen astianne taajuuksista kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössänne. Ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden tasapainoiset taajuudet on tallennettuna sieluitseenne ja niistä tulee sielulaulunne osa. Rakkaat, juurruttakaa tämä ajatus tiukasti mieleenne. On lukematon määrä yhtenäisiä tietoisuuskenttiä. Olette yhdistymässä monien näiden kosmisen tietoisuuden korkeampien taajuuskenttien magneettivoimaan. Alatte virittyä jumalaisen tahdon, jumalaisen viisauden ja jumalaisen rakkauden värähtelyihin, mitkä ovat Isä/Äiti Jumalamme ensisijaisia ominaisuuksia ja laatuja.

Voimakkaan sisäisen tilanne yksi tärkeä ominaisuus on, että kaksi kättänne ovat kehittyneimpiä linkkejä aivoihinne, sillä kämmenissä on eteeriset kristalligeneraattorit. Ne suunniteltiin olemaan joitain fyysisen astian voimakkaimpia sähkömagneetti-impulsseja. Tästä syystä ne jotka ovat aktivoineet tai kehittäneet käsiensä parannusvoimaa, ovat hyvin tehokkaita parantamistaidossa. Tulevaisuudessa teillä on mahdollisuus kehittää taas sormenpäidenne muistisoluja, niin että voitte päästä tietoisesti ja alitajuisesti käsiksi informaatioon kosketuksella.

Hyvä harjoitus voisi olla pitää toisessa kädessäsi kristallia, jonka olet ohjelmoinut parantavaksi kristalligeneraattoriksi, kun keskityt aktivoimaan kämmeniesi parannuskykyjä. Keskity äärettömyyshengityksen avulla lähettämään/tuntemaan timantinkovia valohiukkasia kämmenissäsi. Kämmenistä voi tulla hyvin lämpimät tai ne alkavat kihelmöidä. Sinulta saattaa mennä vähän aikaa näiden aistimusten tuntemiseen. Saat kuitenkin vähitellen kyvyn lähettää parantavaa Luojavaloa oman kehosi eri paikkoihin. Tulevaisuuden parantamisessa on mukana valaistuneita ja dynaamisia parantajia, joilla on kyky lähettää melkein lasermaisia jumalaisen valon parantavia säteitä asiakkaisiinsa. Reiki ja muut energiamenetelmät perustuvat tähän esoteeriseen muinaistietoon.

Myös chakrajärjestelmässä on sekä magnetisointi- että säteilykykyjä. Mitä korkeampia taajuusmalleja pystyt sisältämään, sitä nopeammin ja täydellisemmin chakrasi pyörivät ja näin säteilevät suurempaa voimaa ja korkeampia taajuusmalleja koko kehoosi ja maailmaan. Energia on aina liikkeessä. Luominen on aina liikkeessä. Ainoa tauko on luomisen hiljaisen hetken aikana.

Kuten monet teistä tietävät, viime vuosien kuluessa termistä "maaenkeli" on tullut yleinen henkisesti suuntautuneissa viesteissä ja kanavoiduissa kirjeissä. Selkeyden vuoksi, tämä voi merkitä ketä tahansa sielua, joka pyrkii päättäväisesti saavuttamaan itsemestaruuden, jotta hän voi liittyä maailmanpalvelijajoukkoihin. On monia siunattuja sieluja, jotka ovat suostuneet ruumiillistumaan maan päälle voidakseen edustaa niitä arkkienkeleitä, jotka säteilevät 12 suuren Jumalatietoisuussäteen energioita tässä aliuniversaalissa kokemuksessa. Muistakaa, että maatehtävänne pääfokus on auttaa matalampien ulottuvuuksien rakkaus-valon voimistamisessa ja näin vähitellen palauttaa kolmannen/neljännen ulottuvuuden tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Me enkelimaailmasta olemme täällä suurena voimana auttamassa teitä siirtymään tämän suuren evoluutiomuutosajan läpi helposti ja sujuvasti. Teidän on kuitenkin pyydettävä apuamme, sillä emme voi loukata vapaata tahtoanne. Ottakaa takaisin oikeutettu paikkanne valonmestareina, rakkaat ystävät, ja muistakaa, että kun integroitte Hengen ja valaistuneen totuuden tietoa, pyydämme teitä jakamaan viisauttanne. Olemme aina lähellä opastamassa, suojelemassa, innostamassa, mutta ennen kaikkea rakastamassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Joulukuu 2013 OLETKO VALMIS ILMENTÄMÄÄN PYHÄÄ TULIENERGIAASI

ViestiKirjoittaja hammer » 04.12.2013 21:29

OLETKO VALMIS ILMENTÄMÄÄN PYHÄÄ TULIENERGIAASI?

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, tulitte kaukaisista universumeista, aliuniversumeista, galakseista ja kaukaisilta planeetoilta ja toitte mukananne runsaasti kosmista informaatiota, mikä oli tallennettuna pyhään mieleenne haettavaksi tulevaisuudessa. Teidän oli läpäistävä tiukat vaatimukset ja tehtävä juhlallisia lupauksia. Suostuitte tulemaan maapallolle näinä merkittävinä evoluutioaikoina ja sitten inkarnoiduitte erittäin monenlaisiin ja usein hyvin vaikeisiin olosuhteisiin. Teitte lupauksen, että sitten kun teidän oli aika astua ylösnousemuspolulle, sallisitte meidän siirtää sivuun vapaan tahtonne, jotta voisimme käyttää mitä tahansa tarpeellisia toimenpiteitä teidän herättämiseksenne. Monilla tämä johti sieluyhdistymiseen ja toiset jotka olivat jo heränneet sieluitselleen, olivat valmiita yhdistymään korkeamman itsensä osaan. Silloin kun sielu lopulta sulautuu täysin pyhään sydämeen, se on mittasuhteiltaan valtava jälleenyhdistyminen. Silloin kun aikomuksenne koostuvat rakkaudella päällystetystä viisaudesta ja ne heijastetaan puhtaasti, teistä tulee pyhän tulienergian voimakas lähde.

Tämä herääminen johti jumalaiseen massatyytymättömyyteen "etuvartion" keskuudessa, kuten sitä kutsumme. Olette kaikki kokeneet niitä moninaisia ja merkittäviä transformaatioita, joita on tapahtunut massojen keskuudessa. Teihin ovat vaikuttaneet myös kiihtyneet maanmuutokset, joiden määrä on lisääntynyt ja jotka jatkuvat säännöllisesti - tai olette tarkkailleet niitä. Useimmat teistä jotka olette tietoisesti ponnistelleet jumaluuden saamiseksi takaisin niillä keinoilla, joihin tunsitte/tunnette vetoa, olette tässä kehittyneessä sieluryhmässä. Suostuitte olemaan esimerkkejä ja olette valmiita tekemään kaiken vallassanne olevan helpottaaksenne toisten tietä tulemalla valon vartiosotilaiksi, tiennäyttäjiksi ja maailmanpalvelijoiksi.

Menneinä aikakausina ylösnousemusprosessi oli vain niiden ulottuvilla, jotka inkarnoituivat tiukasti noviiseiksi polulle - opetuslapsiksi joiden tehtävänä oli ankkuroida jumalvaloa ja tuoda esiin kosmista viisautta mahdollisimman paljon. Tuo aika on mennyttä. On massaylösnousemuksen aika, sillä kaikki tämän universumin planeetat, aurinkokunnat, galaksit ja aliuniversumit ovat aktiivisesti mukana ennenkuulumattomassa ylösnousemusprosessissa. Luomispyörät pyörivät ikuisesti spiraalina alaspäin tai ylöspäin, sisäänpäin tai ulospäin, riippuen tuon ajan kosmisesta syklistä.

Supertietoinen mieli ja korkeamman itsenne monet osat ovat linkki henkisiin maailmoihin. Ensin alatte ehkä saada informaatio- tai inspiraatiovälähdyksiä intuitiivisten kykyjenne kautta ja meditoidessa. Mielen voimat parantuvat kovasti, kun polulla oleva pyrkijä tulee tehokkaammaksi ja rennommaksi käyttämään pyhän mielen korkeampia taajuusmalleja. Tuloksena aivorakenteen korkeampien taajuusmaailmojen käyttämisestä, suuri osa menneiden tapahtumien muistoista alkaa haalistua, kun siirrytte vaistomaisesta aivo/ mieliulottuvuudesta korkeamman mielen ulottuvuuteen. Ylösnousemus on mieltä laajentava, prosessi missä siirrytään tietoisuustilasta toiseen. Tietoisuus laajenee sisältämään koko ihmiskunnan, maanpallon, aurinkokunnan ja sen toiminnan. Fokus ei ole enää pikkuitsessä. Perimmäinen tavoite on tulla galaktiseksi olennoksi ja saavuttaa lopulta universaali tietoisuus.

Kun teistä tulee tehokas pääsemään korkeampien ulottuvuustaajuuksien voimaan ja majesteettisuuteen, alatte saada vilauksia siitä, miten ihmeellinen paratiisi voi olla, ja alkaa herätä innostusta. Tätä tapahtuu ympäri maailmaa. Se on erittäin henkilökohtainen kokemus, sillä teillä voi olla hämmennystä, myllerrystä ja kaaosta ympärillänne ja olette silti keskittynyt rauhan ja ilon tyyneen silmään. Kun aikaa kuluu, huomaatte, että rauhakeskuksenne laajenee pidemmälle ja pidemmälle, ja kun useammat teistä alkavat päästä käsiksi ikuiseen täydelliseen voimaan, se leviää nopeammin ja nopeammin, kunnes se käsittää koko maailman.

Massojen keskuudessa tapahtuu suurta heräämistä, niissä jotka eivät tähän saakka olleet valmiita kuuntelemaan Hengen sisäisiä tönäisyjä tai tutkimaan luomisen mysteereitä, joita alkaa tulla uuden jumalaisen suunnitelman korkeamman taajuuden säteiden virtauksina. Olemme sanoneet, että olette olleet hyvin rohkeita astuessanne mukavuusalueeltanne, massatietoisuusvirran suosituista uskomuksista kartoittamattomalle alueelle. Olette olleet valmiita kohtaamaan monia haasteita ja testejä eivätkä teitä ole saaneet luopumaan ne, jotka ovat sanoneet teidän olevan väärässä, pahuutta tai toiveajattelijoita. Olette todistamassa, että se minkä olette hyväksyneet totuudeksenne, todella toimii ja vahvistus on konkreettinen ja näkyvä kaikille, joten siitä ei voi väitellä. Pelko on suurin pelote, mutta opitte kesyttämään pelkonne ja vaaditte pyhän tahdonvoimanne.

Joka kerta kun käytte viidennen ulottuvuuden valopyramidissanne, teistä tulee taitavampi pääsemään käsiksi luomislahjoihin ja käyttämään niitä ja tuotte mukananne enemmän ja enemmän viidennen ulottuvuuden jalostunutta ja ilmentymätöntä valoainesta. Nähkää näiden valovirtojen pyörivän spiraalina alas fyysisiin ilmaisumaailmoihin, kun niistä tulee vähitellen kouriintuntuvia ja ne ottavat muodon ohjauksessanne visioidenne, unelmienne ja selkeän aikomuksenne kautta. Monet teistä ovat oppineet tarpeellista kurinalaisuutta visioidenne pitämiseksi horjumatta ja opitte, että ilmentämisihmeitä tapahtuu yksi selkeä ajatus, yksi askel tai teko ja yksi päivä kerrallaan. Ei ole mitään oikopolkuja, rakkaat, teidän on seurattava universaaleja ilmentämislakeja voidaksenne valjastaa luomisvoiman.

Teitä kutsutaan liittymään valon johtotiimiin - niihin jotka näyttävät tietä kauniille sieluille, jotka heräävät nyt henkisestä unestaan. Tuhansia tarvitaan edesauttamaan tätä seuraavaa heräämisaaltoa, mikä on nyt tapahtumassa, sillä se sisältää miljoonia ja miljoonia ihmisiä. Nekin jotka edelleen kieltävät, tulevat tietoiseksi, että jotain syvällistä ja ennenkuulumatonta tapahtuu maan päällä. Näiden sielujen ei tarvitse käydä läpi sitä laajaa puhdistumista ja tuskallista prosessointia, jonka hyvin monet teistä ovat kokeneet. Olette avanneet tien ja teillä on tietoa, mitä auttaa heitä siirtymään nopeasti heräämisprosessin läpi voimaantumiseen.

Olette esimerkkejä ja tiennäyttäjiä, sillä teidän on määrä opettaa ympärillenne oleville yksinkertaistetut askeleet, joita tarvitaan heidän vanhojen ajattelumalliensa puhdistamiseen, niin että Luojan jumalainen valo voi alkaa ottaa heidän sydänkeskuksensa hallintaan. Te olette päätekijöitä, urheat ystäväni, kun siirrymme evoluutiospiraalin seuraavaan vaiheeseen. Toivomme, että alatte hyväksyä sen, mitä kerromme teille - että olette kaikki kauniita olentoja, jotka kantavat kallisarvoista Luojakipinää sydämessään/sielussaan. Sallikaa korkeamman itsenne innostaa ja opastaa teitä, mutta astukaa eteen ja käyttäkää tietoa, viisautta ja taitoja, joita olette kalliisti saavuttaneet.

Rakkaat sydämet, te ette ole menneiden kokemustenne ja muistojenne yhdistelmä. Teillä on ollut monta elämää naisena, missä miehet ovat hyväksikäyttäneet tai kaltoin kohdelleet teitä, ja monia elämiä mieskehossa, missä kärsitte rakkaan kumppanin menettämisestä, teidät petettiin tai ette täyttäneet vaatimuksia jollain tavalla. Kaikki nämä ristiriitaiset energiat soluissanne, aurakentässänne ja aivorakenteessanne värittävät näkemystänne vastakkaisesta sukupuolesta, kunnes selvitätte ja muunnatte ne. Olemuksenne ytimessä etsitte jälleenyhdistymistä jumalaisen itsenne toisen puolikkaan kanssa, tuon täydellisen jumalaisen luomissäteen joka lähetettiin kokonaisena. Jakauduitte sitten kahdeksi alisäteeksi, joista toinen edustaa Isäluojaa ja toinen Äitiluojaa. Olette jakautuneet ja eronneet moniksi tietoisuusosiksi tai -sirpaleiksi sen jälkeen, mutta olette ikuisesti kaivanneet ja pyrkineet palaamaan eheyteen ja ykseystietoisuuteen.

Miten voitte parantaa ja yhdistää nämä itsenne kaksi pääosaa? Ensinnäkin, kehittämällä itsearvostusta ja itserakkautta. Alatte säteillä tätä korkeammalla värähtelevää energiaa ulospäin auravoimakentästänne ja toiset reagoivat sen mukaisesti. Oppikaa luottamaan itseenne ja intuitioonne, jotta voitte luottaa muihin. Ette koskaan tunne olevanne yksin, kun opitte, että teillä on mahtavia enkelivoimia aina lähellänne - valmiina suojelemaan, kannustamaan, rakastamaan ja tukemaan teitä päivän tai yön joka hetki. Päästäkää irti menneisyyden tuskasta antamalla anteeksi itsellenne ja kaikille muille.

Elämässänne on edelleen niitä, joiden kanssa ette resonoi, ja näin on niin kauan, kun olette fyysisessä astiassa. Jos pystytte ylläpitämään tuomitsemattoman asenteen ja säteilemään rakkautta kaikkien ihmisten ydinolemukselle, teidän ei tarvitse kokea karmatanssia tai vuorovaikutusta heidän kanssaan. Siunatkaa heitä ja sallikaa heidän seurata omaa polkuaan, samalla kun itse seuraatte omaanne.

Ihmiskunnan on aika poistaa ne eteeriset suojakilvet, mitkä he ovat asettaneet sydän/solar plexus keskukseensa, jottei heitä voi satuttaa tai heihin ei voi kohtuuttomasti vaikuttaa. Sen pyhän sydämen missä timanttiytimellinen Jumalsolunne on, kultaisen sinettiportaalin avaaminen sallii Isä/Äiti Jumalamme rakkaus-valon virrata vapaasti pyhän sydämen etu- ja takaportaalista.

Rakkaat, haluamme esitellä teille yhden tärkeän ajatuksen. Tiedämme, että näin tehdessämme laukaisemme pelon ja epäilyksen monissa teissä. Jos näin on, pyydämme laittamaan informaation sivuun ja pyytämään vahvistusta, onko se teidän totuutenne, tai jos se on liian epämukava, vain sivuuttamaan sen. Tulee paljon informaatiota, mikä haastaa menneisyyden vanhan maailman käsitykset ja ajatusmuodot. Lapset oppivat elämän yksinkertaisia peruskäsitteitä varhaisvuosina ja oppitunnit ja tieto tulevat monimutkaisemmiksi ja ajatuksia herättävämmiksi heidän kasvaessaan. Tämä ajatus pätee myös henkiseen koulutuksenne ja kasvuunne.

Olemme kertoneet teille, että Ylin Luoja on alkanut säteillä jalostunutta rakkaus-valo-olemusta olemuksensa sydänytimestä (puhtaan ja jumalaisen valo-olemuksen timantinkovat hiukkaset). Tämä olemus sisältää luomisen kaikki puolet, joihin sisältyvät siemenajatukset, energiakomponentit ja suuret suunnitelmat ennen kokemattomille uusille luomuksille. Näissä Luojavalon ihmeellisissä monisäteissä on juuri aktivoitu puhtaan ilmentymättömän potentiaalin mustan asteikon säteet. Luoja lähettää näitä säteitä lahjana ympäri universumia, sillä ne sisältävät sen suuren tyhjiön hiljaisuuden, mihin pääsevät käsiksi kaikki, jotka ovat riittävän rohkeita käyttämään hyväksi tyhjiön suurenmoista voimaa osallistuakseen tulevien maailmojen ja galaktisen luomiseen.

Ensin tuli tyhjiö ja sitten tuli valo ja valossa olivat kaikki hyvät ja ihmeelliset asiat. Valospektriä ei voisi erottaa ilman monia pimeyden sävyjä. Monet teistä pelkäävät pimeyttä ja omaa varjopuoltaan ja pitävät sitä pahuutena. Rakkaat, jos kaikki on osa yhtä, Luojaa, miten voi olla mitään pelättävää, silloin kun olette täynnä Jumalvaloa? Olette ihmisinä luoneet monia pelättäviä asioita, mutta nämä asiat eivät ole Luojan tekemiä. Pelkäättekö suurta tyhjiötä, joka on tähtien ja tähtijärjestelmien taustamaisema? Jotkut teistä pelkäävät yötä, mutta ette voi syyttää pimeyttä, vaan niitä satuttavia asioita, joita ihmiset tekevät pimeyden peitossa. Haluamme auttaa teitä tutkimaan ja muuntamaan noita vanhoja itseä rajoittavia käsityksiä, jotta voitte laajentaa horisonttianne ja ottaa valoviittanne. Valolahjan kera tulee suuri vastuu, johtorooli mitä hahmottelimme teille aiemmin.

Pyydämme teitä elämään korostetun tietoisesti, tuntemaan iloa yhteydestä Kaikkeen olevaiseen ja sitten jakamaan tuon ilon toisten kanssa ja käyttämään tahdonvoimaanne liikkuaksenne nopeasti valaistumispolulla, jotta korkeamman näkökulman saadessanne, voitte helpommin auttaa toisia kuoppaisten osien yli. Pyrkikää rakastamaan toisia koko sydämestänne ja sielustanne niin, kuin Luoja rakastaa teitä, puhumaan korkeinta totuuttanne rakastavasti, myötätuntoisesti ja erottelukykyä käyttäen, näkemään parhaan kaikissa ja tietämään, että olemme kaikki osa samaa suurta "minä olen" -olemusta.

Kalliit ystävät, aloitimme ja lopetamme tämän ihmeellisen matkan yhdessä. Kannustamme teitä, venytämme mieltänne ja tönimme teitä, silloin kun se on tarkoituksenmukaista, mutta ennen kaikkea rakastamme teitä ikuisesti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Tammikuu 2014 SIIRTYMÄRIITTI VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN TODELLIS

ViestiKirjoittaja hammer » 12.01.2014 22:41

SIIRTYMÄRIITTI VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN TODELLISUUTEEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Tammikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, olette parhaillaan tulossa aidoksi ja väärentämättömäksi itseksenne ylösnousemusprosessin avulla, mihin sisältyy sielukasvun jatkuvasti laajentuvia kierroksia. Ylisielu tai korkeampi itse yllyttää teitä aina eteenpäin ja ylöspäin, tietoisuuden monimutkaisempien ja voimakkaampien tietoisuuskenttien valoon. Elämänkokemustenne laadun määrää ajatustenne taajuus hetkestä toiseen. Se mitä enemmän laitatte energiaa johonkin ajatukseen toistamisen kera, määrittelee, miten nopeasti ajatusmalli ilmentyy ja miten se vaikuttaa teihin nykytodellisuudessanne. Ajatusmuotonne säteilevät äärettömyysmerkkikuviona ulos, missä ne liittyvät yhteen energeettisesti yhteensopivien tietoisuuskenttien kanssa - tietyn massatietoisuusenergiatason kanssa siinä elämän aliulottuvuushologrammissa, missä parhaillaan olette. Pelon ja negatiivisuuden taajuus on erittäin voimakasta kolmannen/neljännen ulottuvuuden massatietoisuusvirrassa. Ne negatiiviset tunteet, jotka ovat voimakkaimpia missä tahansa tilanteessa, esitellään jatkuvasti teille eri tavoin, kunnes muunnatte epäharmonisen energian korkeammalla värähteleviksi valomalleiksi.

Kun enemmän ja enemmän vanhasta todellisuudestanne häipyy pois ja siirrytte syvemmälle kartoittamattomalle alueelle, teidän on opittava luottamaan ja uskomaan, että tulevaisuus tulee esiin täydellisesti riippumatta siitä, miten kaoottiselta ja häiritsevältä se saattaa näyttää toisiaan. Ensin teidän on opittava luottamaan itseenne ja tämä voi olla vaikein askel, sillä teille on opetettu, että toiset ovat viisaampia kuin te ja he tietävät, mikä on parasta teille. Tämä on ehkä ollut totta ollessanne lapsi. Olette nyt kuitenkin aikuisia, joilla on edessä kultainen tilaisuus, sillä korkeampien universaalien totuuksien viisaus on nyt koko ihmiskunnan käytettävissä. Me olemme täällä korkeammista maailmoista suurella voimalla auttamassa teitä saavuttamaan itsemestaruutenne ja ottamamaan takaisin oikeutetun tilanne hengen täyttämänä ihmisolentona.

Olette kaikki jossain muodossa antaneet voimanne pois suurimmassa osassa inkarnaatioistanne maan päällä. Ehdollistuitte ja totuitte ns. laumatilaan, missä auktoriteettiasemassa olevat asettivat säännöt ja kertoivat teille, mitä tehdään. Tottelitte aikakauden hyväksyttyä ja rajoittavaa oppijärjestelmää - piditte siitä tai ette - sillä se tuntui turvallisemmalta kuin vastustaminen ja yritys kartoittaa oma kurssinne.

Itsemestaruuden elintärkeä osa on oppia toimimaan pyhän sydämen älykkyydellä. Kun vahvistatte yhteyttä pyhän mielen ja pyhän sydämen välillä, alatte päästä käsiksi sielun, korkeamman itsen ja moniulotteisten osienne viisauteen. Sielunne, korkeampi itsenne, oppaanne, suojelijanne ja enkelinauttajanne kommunikoivat kanssanne sieluitsen ja pyhän sydämen kautta. Hengen kuiskauksista nukkuvassa tulee rakkaudellisen viisauden ja lohdun mahtava ääni, kun heräätte oman jumaluutenne voimaan ja majesteettisuuteen.

Chakrajärjestelmänne suunniteltiin vetämään ja integroimaan Luojavaloa/energiaa ihmiskehoon sekä sisältämään kaikki jumalaisen itsenne ominaisuudet, laadut ja hyvät puolet. Rauhasjärjestelmän tehtävänä on välittää tuo energia aineeseen fyysisen astian käytettäväksi. Olette oppimassa hengittämään niin, kuin teidän alun perin suunniteltiin hengittävän, mikä antaa teille pääsyn praanaan, elämän hengitykseen, ja auttaa myös "timantinkoviksi hiukkasiksi" kutsutun, elämän puhtaan Luojaolemuksen integroinnissa. Ensimmäisinä kultaisina aikoina näitä ihmeellisiä työkaluja ja tekniikoita käytettiin vääristelemättä ilmentämään rajattomasti energiaa ja ne edesauttoivat kaiken luomisessa, mitä tarvittiin mukavaan ja yltäkylläiseen elämään. Noina upeina aikoina maapallo oli todellinen paratiisi nimeltään "EDENIN puutarha".

Saadaksenne yhteyden korkeampaan mentaalikehoon, teidän on pyrittävä pysymään keskittyneenä pyhään sydämeen. Tämä prosessi voidaan käynnistää vasta, kun olette saaneet fyysisen tunnekehonne tiukkaan kontrolliin. Tietoisella mielellä on oltava hiljaisia jaksoja voidakseen virittyä sielun ja korkeamman itsen hienovaraisiin kuiskauksiin. Saatte mielenrauhan hengittämällä tietoisesti pyhän sydämen kautta (äärettömyyshengitys), mistä tulee luontainen hengitystapa, kun muodostatte äärettömyysmerkin fyysisessä kehossanne ja harjoittelette tekniikkaa, kunnes siitä tulee tapa. On elintärkeää, että opitte hengittämään tietoisesti. Keskittyneen hengittämisen avulla - seuraten hengityksen kulkua - teistä tulee välitellen tietoinen kehonne eri osista. Kehoelementaalinne signaalit vaivasta tai sairaudesta ovat hyvin hienovaraisia ensin. Jos ette ota onkeenne näitä signaaleja, ne kehittyvät vähitellen kivuksi tai mahdollisesti vakavaksi sairaudeksi.

Ollessaan kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden maailman rajoittavissa värähtelykentissä, ihmisillä on pääsy ainoastaan peruselämänvoimaenergian puoliasteikkoon - energiaan mikä luo karkeaa ainetta ja evoluutiorajoja. Olemme puhuneet aiemmin aineellisen tietoisuustason rakenteista ja siitä, miten uskomusrakenteet ovat luoneet vankilan ja rajoittaneet teitä aivan yhtä tehokkaasti kuin mikä tahansa fyysinen rakenne. Fyysinen kehonne voi olla riemun, ilon ja vapauden astia tai se voi olla tuskan ja rajoitusten vankila. Suhteenne, työpaikkanne, perheenne tai henkiset uskomuksenne voivat olla kauniita ja palkitsevia ja tuoda omanarvon, tyydytyksen ja saavuttamisen tunnetta, tai ne voivat olla raskas taakka ja saada olonne tuntumaan epäarvostetulta, arvottomalta ja voimattomalta.

Olemme usein sanoneet, että siirtyminen pois mukavuusalueeltanne ja kollektiivitietoisuuden uskomusrakenteesta on erittäin rohkea teko. Pyrkimys elää urheasti omaa totuuttanne on ensimmäinen askel henkilökohtaisen voimanne ottamisessa takaisin. Kun päästätte irti menneisyyden kahleista ja alatte ymmärtää, että kontrolloitte omaa tulevaisuuttanne, aloitatte heräämisprosessin potentiaaliinne mestarikanssaluojana. Kun saatte viisautta ja alatte nauttia ponnistelujenne positiivisista tuloksista, alatte luottaa itseenne ja arvostelukykyynne. Moniaistihavaintotapanne laajenee ja voimistuu ja opitte tarkastelemaan valintojenne positiivisia ja negatiivisia tuloksia korkeammasta perspektiivistä ja opitte vähitellen tekemään päätöksiä sydänkeskeisestä näkökulmasta.

Opitte, että voidaksenne luoda uutta ilon, harmonian ja yltäkylläisyyden todellisuuttanne, teidän on pyrittävä löytämään ja integroimaan omat korkeimmat totuutenne ja sitten elettävä tuo henkilökohtainen filosofianne parhaan kykynne mukaan. Olette kokemuksen kautta oppineet karmasäännöt, vääristyneen ajattelun ja toiminnan tuskalliset syyt ja seuraukset. Aionien kuluessa teistä on tullut tehokkaita kanssaluojia aineellisissa maailmoissa. Suuren ponnistelun ja harjoittelun kautta olette oppineet muokkaamaan peruselämänvoimasubstanssia moniksi muodoiksi, joista monet olivat elegantteja ja inspiroivia ja toiset vääristyneitä, sillä ne olivat heijastusta heikentyneestä värähtelyvoimakentästänne.

Ylösnousemisprosessi suuremman valon korkeamman ulottuvuuden maailmoihin vaatii, että pyritte yhdistämään maallisen tietoisuutenne Jumalatietoisuuden jokaiseen korkeammalla värähtelevään tasoon. Suuri suunnitelma oli tehty niin, että paluunne korkeampiin maailmoihin saavutettaisiin integroimalla valkoisen tulen siemenatomit, mitkä on tallennettuna korkeamman itsenne jokaisen kehittyneemmän osan timanttiytimelliseen jumalsoluun. Yksitellen, askel askeleelta integroitte ylisielunne jokaisen laajemman osan tahdonvoimaa, viisautta, ominaisuuksia ja laatuja. Se riippuu teistä, miten nopeasti ja helposti teette tämän, sillä teille annettiin lahjaksi vapaa tahto, mikä on tärkeä osatekijä tämän aliuniversaalin kokemuksen suuressa suunnitelmassa.

Tämän aliuniversumin Luojatietoisuuden jokainen osa on kokenut sielukehopirstoutumisen ja jokainen sielu jokaisella olemisen tasolla ja asemalla on nyt yhdistymässä taas moniin osiinsa ja parantamassa niitä. Integroitte niin monia Itsenne osia, kuin on inhimillisesti mahdollista nykyisessä fyysisessä astiassanne, ja prosessi jatkuu, kun kuljette korkeampiin olemassaolomaailmoihin.

Olette biotietokoneita, joissa on harmoninen resonanssi. Jokainen teistä on monimutkainen värähtelevä olento. Olette tottuneet kolmannen/neljännen ulottuvuuden hitaampaan ja tiheämpään energiaan. Olette kuitenkin tasapainottumassa, harmonisoitumassa ja nostamassa voimakenttänne värähtelyä voidaksenne ylösnousta jalostuneempaan, korkeamman ulottuvuuden olotilaan. Teidän on muistettava, että olette Luojan ainutlaatuinen osa ja teidän pitäisi arvostaa ainutlaatuisuuttanne, kun pyritte palaamaan jumalaisen itsenne ykseyteen. Teillä on paljon kokemuksia ja viisautta jaettavana monien Itsenne osien kanssa ja onnistumisenne on tarkkaan tallennettu kosmisiin tiedostoihin tulevaa konsultointia varten.

Opitte poistamaan muististanne kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmän ja vapauttamaan itsenne siitä ja korkeampien ulottuvuuksien valopyramidienne kautta opitte myös kohoamaan jalostuneempiin tietoisuusmaailmoihin. Joka kerta tehdessänne tämän, tuotte vähitellen mukananne fyysiseen astiaanne ja aurakenttäänne osan korkeampien maailmojen kohottavista ja harmonisista taajuuksista, mikä rakentaa voimakkaamman, säteilevämmän ja laajemman voimakentän ympärillenne.

Silloin kun täytytte ylitsevuotavasti rakkaus-valosta ja ylisielu tai korkeampi itse on elämänne ja kokemustenne johtaja, ette enää murehdi oman osuutenne saamisesta rakkaudesta, vauraudesta, kunnioituksesta jne., sillä vahvistus siitä, kuka ja mitä olette, säteilee sisältä. Silloin siirrytte itsensä mestarin korkeampaan värähtelytilaan ja pikkuitse tai egon halukeho palaa oikeaan rooliinsa sieluitsen palvelijaksi. Tiedätte epäilemättä, että teillä on pääsy jumalaisen syntymäoikeutenne rikkauksiin, hyveisiin ja taitoihin ja että luotte oman todellisuutenne siemenajatustenne, aikomustenne ja tekojenne kautta. Ryhmätietoisuudesta ja vuorovaikutuksesta tulee teille tärkeämpi kuin henkilökohtaiset ystävyyssuhteet. Kehitätte kaikenkattavan ehdottoman rakkauden ja myötätunnon kaikkia kohtaan ettekä ole enää täysin riippuvainen kenestäkään ihmisestä tai mistään asiasta fyysisessä maailmassa.

Kun kutsutte korkeampaa itseänne joka päivä ennen ylösnousuanne ja pyydätte, että tahtonne harmonisoidaan jumalaisen itsenne tahdon kanssa suurimmaksi parhaaksenne, kultavalkoinen valonsäde ympäröi teitä joka hetki, kun menette kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmaan. Tällä tavalla annatte sieluitsellenne luvan opastaa, inspiroida ja ohjata teitä. Vahvistatte yhteyttänne korkeampaan itseen, enkelimaailmaan ja suuriin valo-olentoihin, jotta ne voivat alkaa kommunikoida kanssanne intuition kautta, ja ne auttavat teitä tekemään korkeimpia valintoja päivän joka hetki.

Kaikki laajenee keskipisteestä ulospäin, myös koko luomakunta. Mitä lähempänä olette keskusta, sitä enemmän Jumalavoimaa ja säteilyä teillä on. Kun etenette korkeamman itsetietoisuuden polulla säteilevänä valo-olentona, vallitsee pyhä rakkaus, iloinen ja tyyni käyttäytyminen sekä voimakas halu palvella toisia.

Tehkää uutterasti tavaksi keskittyä siihen, mikä on oikein jokapäiväisessä elämässänne ja maailmassa, ja alkakaa kuvitella itsenne sellaisena, miksi haluatte tulla. Olemme korostaneet, että teidän on oltava tuomitsematta, ja tämä sisältää itsenne tuomitsemisen. Muistakaa, että teillä on nyt pääsy kaikkiin valon/elämän Luojahiukkasiin, joita voitte vetää pyhään sydämeenne, ja tiedostakaa aina, että nämä luomisen timantinkovat hiukkaset voidaan aktivoida ainoastaan puhtaalla rakkaudellisella aikomuksellanne.

Usko on olennainen osa luottamusta - usko itseenne ja arvostelukykyynne, usko ympärillänne oleviin jotka ovat osoittautuneet luottamuksen arvoisiksi ja kunniallisiksi, usko Isä/Äiti Jumalaamme, universaaleihin lakeihin ja jumalaiseen suunnitelmaan ihmiskunnan tulevaisuudesta. Emme puhu sokeasta uskosta, sillä se on yksi tapa antaa oma voimanne jollekin toiselle - heidän opetuksilleen tai säännöille. Aineellisessa maailmassanne usko perustuu tekoihin ja positiiviseen lopputulokseen, mielen toimintaan mikä suodattuu sydämen kautta.

Sydän on sekä magneettinen että säteilevä pyörre ja se on ihmisvoiman todellisen lähteen varasto. Pyhä mielenne sisältää menneisyytenne ja tulevaisuutenne siemenajatukset ja se on taivaallisen Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen tahdon ja voiman henkilökohtainen lähteenne. Tulevaisuutenne siemenajatuksia on haudottava pyhässä sydämessä ja Luojavalon timantinkovat hiukkaset on sytytettävä pyyteettömällä rakkaudella. Näin ne ilmentyvät muodon maailmaan puhtaan aikomuksenne ja tekojenne kautta. Kaikenlainen yltäkylläisyys on luonnollinen ilmentymä, silloin kun olette virittyneet harmoniaan Hengen ja jumalaisen suunnitelman kanssa kaiken suurimmaksi hyväksi.

Hyvin rakkaat ystävät, näyttää ehkä siltä, että maailma ja henkilökohtainen elämänne hajoavat. Henkilökohtainen todellisuutenne muuttuu niin nopeasti, että tunnette ikään kuin elävänne lentohiekassa. Testit ja haasteet ovat niin dramaattisia ja tapahtuvat niin nopeasti, että tunnette pakahtuvanne ja mietitte usein: "Mitä teen väärin ja milloin kaikki loppuu?"

Muistatteko, mitä kerroimme teille kynnyksen asukkaasta ja enkeliolemuksesta, joka seisoo vartiossa valoportaalilla? Te, tiennäyttäjät ja määrätty eturintama, selvitätte pyhää käytävää ja asetatte perustan uuden ajan jumalaiselle suunnitelmalle ja taajuuksille. Sen tekemiseksi teidän on selvitettävä ja harmonisoitava merkittävä osa riitasointuisista värähtelymalleista, joita on neljässä alemmassa kehojärjestelmässänne - fyysinen, mentaali, tunne ja eetteri.

Tämä on välttämätöntä voidaksenne integroida mahdollisimman paljon sitä uusien ja voimakkaampien Jumalsäteiden säteilyä - Luojan voimakasta ja transformoivaa olemusta - mikä nyt pommittaa maapalloa ja ihmiskuntaa. Olemme kertoneet teille, että tilanteet joita koette nyt, eivät ole karmatekoja, joita selvitätte, sillä miljoonat teistä ovat siirtyneet armontilaan eikä menneisyys vaikuta teihin enää. Ne ovat jalostusprosessi tai siirtymäriitti, mikä on välttämätön puhdistamis- ja selvittämisprosessi, jotta voitte astua ovesta tai valoportaalista tulevan maailmanne rikkaampiin ulottuvuuksiin. Enkeliolemus avaa hitaasi portaalia, jotta enemmän ja enemmän valoa voi säteillä auttamaan teitä saattamaan loppuun tämän siirtymäriitin. Lähestytte transformaatiotunnelin loppua, rakkaat, ja kannustamme teitä PYSYMÄÄN VAKAANA. Jokapäiväisiin ja -iltaisiin rukouksiinne pitäisi sisältyä: "MINÄ VOITAN."

Olemme aina lähellänne antamassa teille voimaa, kun horjutte, ja jakamassa viisauttamme, kun olette hämmentynyt ettekä tiedä, mihin suuntaan kääntyä, mutta ennen kaikkea olemme täällä rakastamassa teitä nyt ja ikuisesti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Helmikuu 2014 - TAIVAALLISEN VALOSFÄÄRINNE LUOMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.02.2014 11:25

TAIVAALLISEN VALOSFÄÄRINNE LUOMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, alatte ymmärtää, miten erilainen fyysisestä todellisuudestanne tulee, kun saatte enemmän pääsyn korkeampien ulottuvuuksien jalostuneempiin taajuuksiin ja integroitte ne. Oivallatte myös, miten radikaalisti tulevaisuuden elämänne kokemukset muuttuvat. Kun kaikkien telepaattiset ja selvätuntoisuuskyvyt kehittyvät, ymmärrätte, miksi totuudesta, kunnioituksesta ja rehellisyydestä tulee tärkeitä. Olemme tietoisia lähettämistänne valomalleista ja myös energiapuumerkkinne värähtelystä, on se sitten harmoninen tai epäharmoninen. Näemme säteilynne tai sen puutteen ettekä voi piilottaa meiltä sitä, kuka todellisuudessa olette. Lähitulevaisuudessa tästä lahjasta tulee normaali myös monille kehittyneille valotyöntekijöille.

Ette pyri ainoastaan palaamaan sisäiseen tasapainoon ja harmoniaan, vaan korkeamman itsenne suurin halu on, että otatte takaisin kauniin sielulaulunne, mikä on ainutlaatuisesti teidän, ja kehitätte sitä. Meidän ulottuvuutemme valo- ja ääniasteikot ylittävät paljon teidän aistinne ja myös mielikuvituksenne. Omassa todellisuudessanne voitte kokea vain pienenpienen osan ympäristömme taivaallisista äänistä, säteilevästä valosta ja voimasta ja majesteettisuudesta.

Pelko ja ego ovat suurimmat vihollisenne. Kuten olemme selittäneet viime viesteissä, ne negatiiviset ja stressaavat tapahtumat joita koette tänä aikana, aktivoidaan sisältä auttamaan teitä poistamaan entisen ehdollistumisen ja/tai jalostamaan sitä. Testejä ja suvaitsevaisuustilanteita luodaan auttamaan teitä tunnistamaan kaikki rajoittavat ja vahingoittavat ajatusmallit, joita ette tiedä tietoisella tasolla. Universaali laki toteaa, että ajatusmallin taajuutta on jalostettava ja nostettava päästäkseen käsiksi tietoisuuden seuraavaksi korkeammalle tasolle. Teidän on pätevöidyttävä tai virityttävä jokaiseen uuteen tietoisuustasoon, ennen kuin voitte integroida sen sisältämät energiavärähtelyt. Sitten kun "osaatte" tuon tason tietyssä määrin, olette valmis vastaanottamaan sen ainutlaatuiset lahjat ja hyödyt.

Kun alatte seurata korkeamman itsenne tönäisyjä, saatte kyvyn olla piittaamatta teidän heikentämistänne yrittävien ihmisten teoista tai reaktioista tai ne eivät vaikuta teihin. Kaksinaisuus- ja polariteettimaailmat ovat suuria opettajia. Jos ette olisi koskaan kokeneet muuta kuin rakastavia ja positiivisia tekoja, tapahtuisi vähän tai ei mitään kasvua ja tuloksena olisi pysähtyneisyys. Egoitse yllyttää teitä jatkuvasti keskittymään ulkoiseen maailmaan ja käyttäytymään tavoilla, jotka eivät ole parhaan etunne mukaisia itsensä mestaruutta tavoittelevana.

Jos pyritte tietoisesti pysymään keskittyneenä pyhään sydämeenne ja käyttämään pyhän mielenne valaistunutta viisautta, teitä ei koskaan johdeta harhaan. Intuitionne vahvistuu ja vahvistuu, kun rakennatte itseluottamusta Itsen mestarina, ja tunnette ja ymmärrätte aina oikean päätöksen tai seurattavan polun. Kun itseluottamuksenne ja intuitiiviset kykynne lisääntyvät, päättämättömyydestä tulee menneisyyttä. Opitte taas niitä mestaritaitoja, joista nautitte korkeammissa maailmoissa. Muistakaa, että olette olleet loputtomasti maailmojen mestarirakentaja ja olette olleet korkeammissa ulottuvuuksissa paljon pidempään, kuin olette olleet kiinni matalampien ulottuvuuksien tiheässä ympäristössä.

Älkää koskaan unohtako, että olette ikuinen ja kuolematon. Fyysinen kehonne on väliaikainen temppeli, missä Jumala asuu. Pyhä sydän on sielun temppeli. Siellä on elämän ydinolemus, missä todellinen rakkaus asuu ja missä tietoisuutenne äärettömyydestä alkaa. Pyhän sydämen timanttiytimellinen jumalsolu sisältää Jumaltietoisuuden 12 sädettä, mitkä ovat taittuneen valon eteerisiä kristalliprismoja, ja niitä kutsutaan "säteiksi, jotka säteilevät luomisen ydinolemusta".

Kuolema on metamorfoosi, lihaviitan muuttuminen valoviitaksi. Teillä on vain yksi elämä ja se on ikuinen. Olette ottaneet monia rooleja matkallanne ympäri ikuisuutta. Pyhässä sydämessä pysytte kuitenkin sellaisena, kuin olitte alussa - Ylimmän Luojan jumalaisena lapsena. Valaistuminen on sisäisen jumaluutenne oivaltamista, minkä myötä impulssi syvältä pyhästä sydämestänne auttaa teitä seuraamaan erehtymättä Jumalitsenne opastusta. Korkeammissa maailmoissa valoastianne on puhdas, täydellinen ja tuhoamaton. Kuvitelkaa eheys, mitä ei ole koskaan muutettu, ja säteilevä muoto ilman puutteita.

Vaikka kaaos ja kaksinaisuus ovatkin oleellinen osa elämäänne kolmannessa/neljännessä ulottuvuudessa, tässä aliuniversaalissa pääsuunnitelmassa on järjestys ja tarkoitus. Teitä ei lähetetty kanssaluojina ilman suojaa ja selvästi määriteltyä polkua. Paluunne täyteen tietoisuuteen Jumalitsestänne tässä aliuniversaalissa kokemuksessa on aina ollut taattu.

Pyhä mielenne tietää aina totuuden ja se mitätöi lopulta tietoisen mielen väärinkäsitykset, mitkä voidaan ohjelmoida uudelleen, kun pyritte selvittämään alitajuisesta mielestä kaikki negatiiviset vaikutukset. Pyhä mieli on suora yhteys Jumalmieleen. Kohtuus kaikissa asioissa johtaa tasapainoon ja hyvinvoinnin tuntuun. Itsemestaruus johtaa fyysisten tunteiden ja alemman mielen ajatusprosessien kontrolloimiseen. Itsemestari on tiukasti pyhässä sydämessä kaaoksen ja muutoksen keskellä - pitäen kiinni pyhän mielen viisaudesta, kun se kerää vahvuutta ja opastusta Isä/Äiti Jumalaltamme, ja oppien samalla tulemaan prosessin tarkkailijaksi, kun kaikki harha häviää hitaasti pois.

Monet teistä ovat huomanneet, että riippumatta kokemuksistanne ulkoisessa muodon maailmassa, voimakas ilontunne kumpuaa sisältä. Nämä vahvat energiasykkeet ylivalaisevat minkä tahansa epäharmonisen tilanteen ja auttavat teitä pysymään keskittyneenä pyhään sydämeenne. Yksilön tahto tulee sielusta, kun taas jumalan tahto on peräisin Jumalolemuksenne siemenatomista. Sielu pyrkii ikuisesti kehittymään kollektiivista eheyttään kohti - jälleenyhdistyminen on sen tärkein tavoite.

Monien koettelemus-, testi- ja haastevuosienne läpi olemme kertoneet teille, että ylösnousemus sisältää kaikkien niiden negatiivisten ja altistettujen värähtelymallien tunnistamisen, irtipäästämisen ja transformoimisen, joita kannatte monimutkaisessa fyysisessä, mentaali-, tunne- ja eetterimuodossanne. Noviiseina jotka aloittivat transformaatiomatkan, ette voineet käsittää tai täysin ymmärtää, miten merkittävä lahja odotti teitä, sitten kun saavutitte tietyn sisäisen tasapaino- ja harmoniatason - armon lahja. Armontila odottaa jokaista sielua maan päällä, kun hän on saavuttanut kyvyn toimia neljännen ulottuvuuden keskivaiheen värähtelymalleissa ja ylempänä. Kun palaatte hyväksytylle kaksinaisuustasolle valo- ja varjoasteikossa, opitte vähitellen säilyttämään "harmittoman tilan", mikä on oleellinen tekijä sydän- ja sielukeskeiseksi tulemisessa.

Ylösnousemus merkitsee selkeämmän tietoisuuden saavuttamista Itsestä ja sen hyväksymistä, että olette Isä/Äiti Jumalamme laajentuma. Kun tutkitte Itseä syvemmältä ja syvemmältä, alatte oivaltaa intiimin yhteytenne Luojan kanssa. Sitten kun olette tunteneet ihastuttavaa autuutta sydänyhteydestä Isä/Äiti Jumalamme kanssa ja pystytte ammentamaan täysin rakkaus-valon timantinkovia hiukkasia, rakkauskaipuunne täyttyy vähitellen. Nälkänne tyydytetään aina ja teille annetaan tarvitsemaanne voimaa, tahtoa ja päättäväisyyttä saattaa iloisesti loppuun maatehtävänne. Tämän prosessin avulla todellinen Itsenne paljastuu teille vähitellen.

Olemme selittäneet, miten valo- ja varjoasteikko luotiin tähän aliuniversumiin niin, että ihmiskunta voisi kokea kaksinaisuuden ja polariteetin. Korkeammissa ulottuvuuksissa - niissä jotka ovat lähimpänä Isä/Äiti Jumalaamme ja Suurta keskusaurinkoa - kaksinaisuusasteikko on erittäin kapea. Siitä tuli kuitenkin leveämpi ja huomattavampi kuinkin uuden ulottuvuuden myötä, kunnes se saavutti maksimikaksinaisuuden, mikä oli tarkoitus kokea. Tiedätte, ettei ollut määrätty tai tarkoitettu, että ihmiskunnan pitäisi vajota näin syvälle kaksinaisuuteen ja polariteettiin ja aiheuttaa sillä hyvin paljon tuskaa ja kärsimystä. On tullut aika saattaa menneisyyden vääristymät ja kohtuuttomuudet takaisin harmoniaan ja suuri halumme on auttaa teitä kulkemaan tämän prosessin läpi helposti ja sujuvasti.

Rakkaat sydämet, liian monet teistä kantavat suuria taakkoja menneisyydestä, virheitä joita olette tehneet tässä elämässä ja myös monia erehdyksiä menneisyyden ehdollistumisesta ja haudattuja muistoja tuskallisista tapahtumista tai teoista kaikissa entisissä elämissänne. Näistä muistoista kiinnipitäminen tai epäoikeudenmukaisuustaakkojen kantaminen ei enää palvele teitä. Teidän on aika sallia meidän auttaa teitä parantamaan menneisyyden tuskalliset muistot, aivan kuten selvitämme kolmannen ja neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmien vääristymät ja saatamme nuo ulottuvuudet takaisin alun perin suunniteltuun kaksinaisuusasteikkoon.

Olemme kehottaneet teitä toistuvasti "parantamaan menneisyyden, kirjoittamaan tulevaisuutenne ja sitten elämään hetkessä", sillä tämä hetki on luomisen hiljainen piste tai voimakeskus. Miksi ette siirtyisi tuohon spiraalin keskukseen, kaksinaisuuden ja polariteetin silmään, missä kaikki on tyyntä ja rauhallista ja mikä on täynnä puhdasta ja rikasta peruselämänvoimasubstanssia, joka odottaa muokkaamista visioksenne tulevaisuudesta? Juuri tällä hetkellä kun siirrytte pyhään sydänkeskukseenne, voitte tuntea Isä/Äiti Jumalamme ja Ylimmän luojan syvällistä rakkautta ja myötätuntoa ja tietää, että olette arvokas poika tai tytär tärkeässä taivaallisessa tehtävässä. Muistakaa, että mikään mitä sanotte tai teette, ei voi vähentää tätä rakkautta.

Universaalin tietoisuuden saavuttaminen on loputon prosessi. Ihmismielen logiikka ja pyhä sydän ja pyhä mieli alkavat toimia henkisenä voimayksikkönä, kun saavutatte tietyn viisauden ja paremman Jumaltietoisuustason ja alatte automaattisesti kyseenalaistaa eri uskontojen ristiriidat. Tämä on välttämätöntä, jotta alatte etsiä jumalaisen totuuden puhdasta ydinolemusta, mikä on pirstoutuneena muinaisiin pyhiin kirjoihin. Ajan kuluessa pyhä totuus paljastuu teille tietoisuutenne nykytason mukaisesti. Itsensä mestari etsii, löytää ja integroi jatkuvasti monimutkaisempia ja voimaantuneempia pyhiä kosmisia totuuksia. Ylösnousemus on jatkuvaa nykyisten rajojenne ylittämistä sekä tunteellisesti että mentaalisesti. Teidän on aina integroitava ja koettava kaikki uusi tieto, minkä hyväksytte uudeksi elämänfilosofiaksenne, ja saavutatte näin noiden ajatusten viisauden.

Urheat valonkantajani, teistä on tulossa tietoisempia ja hyperherkkiä muutoksen taajuusmalleille sekä sisällänne että ympärillänne ja kun korostunut tiedostamistunteenne lisääntyy, teidän on kriittistä oppia tulemaan tietoiseksi tarkkailijaksi. Itsensä mestari näkee elämän tapahtumat aina korkeammasta näkökulmasta, jotta hän ei jää kiinni siihen draaman ja kaaoksen pyörteeseen, mikä vallitsee maailmassa. Vaatii kurinalaisuutta ja suurta viisautta pysyä kurssissa tai keskuksessaan ja voimaantuneena, kun maailma näyttää ympärillänne uppoavan syvemmälle ja syvemmälle kaaokseen ja tuhoon.

Tiedämme, miten innokkaita olette saavuttamaan täyden itsemestaruuden. Kuten olemme usein todenneet, pikaraide ei ole kuitenkaan välttämättä parempi. Teidän on oltava valmis sallimaan, että korkeampi itsenne ja enkelioppaanne asettavat kehitystahtinne, sillä voimme tarkkailla korkeammasta näkökulmasta, mitä tapahtuu ympäri maailmaa sekä teidän jokaisen sisällä. Tämä tekee meille mahdolliseksi tulkita tulevien tapahtumien lopputuloksen, voimakkaimman todennäköisen tulevaisuuden energioiden kautta. Tällaisina aikoina meidän sallitaan toisinaan puuttua asioihin Isä/Äiti Jumalamme ja valoherrojen erityisvaltuutuksella.

Pyydämme teitä muistamaan, että jos eteenne laitetaan jatkuvasti esteitä yrittäessänne liikkua eteenpäin tai luoda jotain uutta elämässänne, tietäkää, ettei aika ehkä ole oikea visionne toteuttamiselle. Olkaa valmiita menemään turvapaikkaan (viettämään aikaa pohdiskellen), jotta korkeampi itsenne voi informoida, mitä teidän täytyy tehdä edetäksenne tai mitä sellaista on mahdollisesti tapahduttava, mistä ette ole tietoinen, ennen kuin pyrkimyksenne voidaan toteuttaa ja ilmentää. Olkaa valmiita pysymään hetkessä ja tietämään, että olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla nyt. Affirmoikaa usein: "Tämä on täydellinen hetki ja olen keskittynyt läsnäolevan hetken voimaan."

Anomme teitä tarkastelemaan elämänkokemuksia pyhän sydämenne ja pyhän mielenne suodattimilla, kun ammennatte elämän ja valon voimakkaita timantinkovia hiukkasia ja täytätte ne rakkaudellanne, ennen kuin säteilette niitä maailmaan ja ihmiskuntaan. Olemme kaikki tässä kosmisessa evoluutiotanssissa ja yhdessä voitamme.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Maaliskuu 2014 HENKISEN JÄLLEENTAPAAMISEN JUHLIMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 20.03.2014 10:53

HENKISEN JÄLLEENTAPAAMISEN JUHLIMINEN



AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)

Maaliskuu 2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat mestarit, liitytäänpä yhteen tänä pyhänä aikana, kun jaamme toiveemme, unelmamme ja pyrkimyksemme tulevaisuudesta. Kyllä, meilläkin on suuria toiveita ja visioita siitä, mitä te, maaplaneetan tähtisiemenet, saatte aikaan itsellenne.

Sulkekaa silmänne hetkeksi ja hengittäkää syvään, kun kohdistatte tietoisuutenne pyhään sydänkeskukseenne. Kuvitelkaa nyt, että tässä ajattomassa hetkessä tulemme kaikki yhteen riemuitsemaan, muistamaan jumalaisen suhteen toisiimme ja muodostamaan sen uudestaan. Nähkää sielunne silmin ja tuntekaa tunnistamistunteiden kumpuavan pyhästä sydämestänne, kun valtava henkiperheenne - mennyt, nykyinen ja tuleva - tulee tervehtimään teitä. Katsokaa, kun Isä/Äiti Jumalamme säteilevät osat – kaikki säteilevät ja kirkkaat olennot koko tästä aliuniversumista pienimpään elementaaliolentoon saakka – esittäytyvät suurenmoisessa komeudessaan, kun ne syöksyvät kulkemaan keskuudessanne. Tässä ei ole rajoja, ketään ei suljeta pois, sillä tässä korkeampien ulottuvuuksien suuressa kokoontumisessa on tilaa kaikille – jokainen sielu joka on koskaan inkarnoitunut maapallolle, on läsnä eetterikehossaan ja kaikki kallisarvoiset olennot tästä aurinkokunnasta ja galaksista. Nimittäin on suuri jälleentapaaminen muistellen aikaa, jolloin keräännyitte kaikki juhlimaan ennen monien pitkien matkojen alkua fyysiseen maailmaan maaplaneetalle.

Älkää epäilkö sitä, rakkaat, että olette tervetulleita ja kuulutte tähän kokoontumiseen. Näemme teidät kaikki upean säteilevinä. Ainutlaatuinen auravärikuvionne säteilee meidän kaikkien nähtäväksi ja erityisen värähtelyharmonianne - henkilökohtaisen sielulaulunne - suloiset soinnut lisäävät sfäärien taivaallista musiikkia, mikä sekoittuu ja sulautuu yhteen ykseydessä. Vaellatte luonnostaan niiden luo, jotka säteilevät samoja värejä ja harmonioita kuin te, niiden joiden taivaalliset soinnut sekoittuvat täydellisesti yhteen omienne kanssa, sillä nämä ovat rakkaimpia ja lähimpiä sielukumppaneitanne, joista erositte kauan sitten. Antakaa mielenne vähän vaeltaa: mitä uusia oivalluksia tulee mieleen, mitä viisauden sanoja tulvii esiin, mitä itsellenne tärkeää muistatte? Sallikaa sen mahdollisuuden tulla tietoisuuteenne, että tästä eteenpäin teillä on pääsy uuteen informaatioon, kehittyneisiin ajatusmalleihin, luoviin ideoihin ja viisauteen, mikä on tallennettu valopaketteihin pyhään mieleenne odottamaan aktivoimista näinä tärkeinä ja merkityksellisinä aikoina.

Kun sekoitutte ja virtaatte yhteen, yhdistyen ryhmään toisensa jälkeen, hyödytte niiden kokemuksista ja erityisnäkemyksistä sekä annatte oman viisautenne niille. Nähkää itsenne istuvan niiden rakkausmestareiden joukossa, jotka ovat rakkaimpia sydämessänne, kun he ympäröivät teidät rakkaudessa ja myötätunnossa ja peittävät teidät säteilyllään. Jokainen vuorollaan antaa erityisominaisuuksiaan: totuus, luottamus ja suojelu, selkeä havaitseminen ja valaiseminen, kiitollisuus ja pitkämielisyys, selkeys ja nöyryys, keskittyminen ja omistautuminen, rauha ja tyyneys, muuntuminen ja puhdistuminen - vain muutamia mainitaksemme. Nämä ovat vain joitain aurinkokuntanne seitsemän säteen ominaisuuksia ja laatuja, joista olemme puhuneet hyvin usein. Mitä ominaisuuksia teiltä puuttuu? Mikä on "henkenne heikkous"?



Taas kerran, kääntykää sisäänpäin ja tehkää rehellinen inventaari vahvuuksistanne ja heikkouksistanne – älkää tuomitko, rakkaat sydämet, vain tarkkailkaa. Tarjoamme teille suurta tilaisuutta yhdistyä jumalaiseen valovirtaan, Lähteeseen, mistä kaikki siunaukset virtaavat. Ottakaa kaikki, minkä voitte sisältää tällä hetkellä. Pyydämme kuitenkin teitä käyttämään sen, mitä otatte, auttaaksenne toisia heräämään ja vaatimaan taas syntymäoikeutensa.



Suurin halumme on, että kaikki maan päällä heräävät ja muistavat sen jumalaisen kipinän, mitä jokainen sielu kantaa sisällään. On elintärkeää, että poistatte esteet, rajat ja rajoitukset, jotka erottavat teidät toisistanne. Kuvittelemme teidän – jokaisen teistä – parantavan kehonne, mielenne ja sielunne ja palaavan hengen puhtauteen ja harmoniaan. Näemme maapallonne palaavan tahrattomaan kauneuteensa taas kerran – sädehtivän kirkkaiden vesien, raikkaan ja puhtaan ilman ja rikkaan ja hedelmällisen maaperän kera. Kannustamme ja autamme jokaista, joka haluaa hoivata ja hoitaa eläimiä ja luontoa, kun muistatte, että teille annettiin näiden suurten luomislahjojen hoitaminen. Tarjoamme opastusta, ohjeita ja apua teille joka kerta, kun siirrytte korkeammalle tiedostamistasolle ja astutte tuntemattomaan. Annamme lohtua ja tuemme teitä, kun päästätte irti elämässänne monista asioista, joita pidätte rakkaina. Autamme teitä maksimimäärän, minkä pyhä universaali laki salli, pyrkimyksessänne voittaa puutteenne ja tasapainottomuutenne. Emme näe puutteitanne, rakkaat ystävät, ainoastaan säteilynne ja sen voimakkuuden.



Katselemme, kun arasti ja sitten joskus rohkeasti kurkotatte sisäänpäin ja ylöspäin korkeampia taajuusulottuvuuksia kohti ja näette ja tunnette kenties hetken ykseyden ihmeellisen ilon. Kuten te jotka olette kokeneet tämän ihmeen, tiedätte, te ette ole enää koskaan entisenne – kaipaatte ikuisesti paluuta tuohon autuuden tilaan. Teitä työnnetään fyysisen kestävyytenne rajoille, kun päästätte irti vanhoista energiakoodauksista, mitkä eivät ole korkeimmaksi parhaaksenne, ja tietoisen tai tiedottamattoman sopimuksen avulla nopeutatte muuntumisprosessia. Jätätte vaistonvaraisen eläinluontonne taakse, jalostatte ja vapautatte ihmisen negatiivisia impulsseja, riippuvuuksia ja rajoituksia, kun integroitte olemuksenne kaikki aspektit, fyysisen tason täysin tietoiseen itsemestariin. Taas kerran, teistä tulee henkivalo-olentoja ihmislihavaatteissa.



Ennen kuin aloititte suuren seikkailunne monta aionia sitten, jätitte suuren osan valovaatteistanne ”minä olen” –olemuksenne säilöön, aivan kuten annoitte meidän suojata muististanne suuren osan todellisesta identiteetistänne. Suostuitte ottamaan vain osan taidoistanne ja viisaudestanne kuhunkin inkarnaatioon ja tallensitte loput Jumalitsenne sydänytimeen. Osallistuitte kanssaluojana innokkaasti ja iloisesti suureen draamaan, mikä kehittyi maaplaneetalla monien aionien ajan, kun kokeilitte ja koitte koko rikasta moninaisuutta, mikä aineellisella maailmalla oli tarjottavana.



Mutta kun maapallo ja ihmiskunta vajosivat kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden tiheämmän taajuuden valo- ja varjomalleihin, elämästänne tuli niin tuskallista ja stressaavaa, että siirryitte paheksuntaan, pelkoon, vihaan ja erillisyyden tunteeseen ja olette pysyneet siellä nämä monta tuhatta vuotta. Mutta tuo aika on nyt lähestymässä loppuaan, kun pelon ja rajoitusten kahleet putoavat pois ja jokainen teistä siirtyy rohkeasti harhasumun läpi totuuden ja itsetietoisuuden säteilevään valoon. Tulkaa korkeamman näkökulman tarkkailijaksi, kun muinaiset muistonne muunnetaan valoksi, rakkaat, ja parannutte ja kudotte menneisyyden alusta.



Riippumatta vaikutelmasta tai olosuhteista, ovat ne sitten alimmat tai korkeimmat, jokainen teistä on kaunis ja ainutlaatuinen Jumalan kipinä, siunattu luomus. Olette taittunut valonsäde, mikä lähetettiin yhdestä suuresta ilmaisusäteestä, mikä säteili Jumalan mielestä, jotta Isä/Äiti Jumalamme voi kokea ja ilmaista enemmän jatkuvasti kehittyvää ainutlaatuisuuttaan. Tämä on pitkän maallisen matkanne taika ja ihme – Ylin Luoja ilmaismassa ja kokemassa teidän, Itsensä siunatun kipinän, kautta. Muistatteko nyt?



Kaikki luomisaspektit maan päällä heräävät – mineraali- ja eläinkunta sekä deeva- ja elementaalikunta – ja ne ottavat taas oikean roolinsa luonnon suojelijoina ja hoitajina. Valaat ja delfiinit jotka ovat maaplaneetan historiarekisterin pitäjiä sekä kosmisia ja telepaattisia kommunikoijia maapallon ja tämän galaksin välillä, haluavat muodostaa taas suhteen ihmisten kanssa. Te olette unohtaneet, ne eivät kuitenkaan ole. Ne ovat rakkaudella ja auliisti palvelleet ihmiskuntaa aikakausien ajan, vain tullakseen tapetuksi ja silvotuksi. Auttakaa lopettamaan tämä inhottava asia, rakkaat. Delfiinit ja valaat resonoivat vesielementtiin ja siksi ne ovat hyvin tietoisia tunnetaajuusmalleistanne. Ne ovat kärsineet rinnallanne aikakausien ajan. Monet siunatut sielut ovat sekoittaneet energiansa näiden kauniiden olentojen kanssa ja ne pyrkivät tekemään teidät tietoiseksi omasta arvostaan ja merkityksestään mutkikkaassa evoluutiosuunnitelmassa.



On lähtenyt kutsu teille, jotka muistatte ja jotka olitte paikalla alussa, yhdistyä taas fyysisellä tasolla herätäksenne omaan suurenmoisuuteenne ja perintöönne ja yhdistyäksenne velienne ja sisarienne, valaiden ja delfiinien kanssa. Korkeammissa maailmoissa tapahtuu jälleentapaaminen, mutta aivan yhtä tärkeää on, että planeetallanne tapahtuu monia suuria jälleentapaamisia. Tapaatte jälleen monia kalliita sieluperheenne jäseniä, joitain läheisiä sielukumppaneitanne ja ryhmiä, joiden kanssa olette matkanneet ajan alusta ja joiden kanssa olette saaneet monia ihmeellisiä kokemuksia. Tietäkää, että nämä jälleentapaamiset ovat lahjoja, jotka olette ansainneet, tilaisuus jakaa, tukea ja nauttia yhteensopivien sielukumppaneiden harmoniasta ja kauneudesta.



Yritättekö tästä päivästä eteenpäin tuntea läsnäolomme paremmin jokapäiväisessä elämässänne? Kun teette sen ja annatte meille luvan, voimme ottaa aktiivisemman roolin teidän auttamisessanne epävarmojen, surullisten ja stressaavien aikojen yli. Kun pyritte harmoniaan, voimme heijastaa enemmän rakkausenergiaa teitä kohti ja asettaa suojapuskurin ympärillenne. Pysähdyttekö hetkeksi, ennen kuin soimaatte itseänne tai toista, ja ajattelette: ”Miten rakkaussuodatin muuttaisi tätä tilannetta? Mitä hyvää tässä tilanteessa on ja miten voin oivaltaa korkeimman lopputuloksen?” Antakaa rakkaus- ja myötätuntolahjoja, rakkaat – älkää aineellisempia lahjoja. Tehkää kiitollisuudesta ja kiittämisestä oleellinen osa jokapäiväisiä ajatusmallejanne. Etsikää hengenkipinää tapaamienne silmistä ja tunnistakaa tuo kipinä hymyllä tai ystävällisellä sanalla. Siirtykää eristyneisyydestä ja separatismista jatkuvasti laajenevaan yhtenäisyyden ja ykseyden tunteeseen toisten kanssa. Ette ole niin nopeita tuomitsemaan tai kritisoimaan, kun oivallatte, että tulitte samasta Lähteestä – he ovat vain toinen kallisarvoinen Jumalan osa.



Puhutaanpa nyt new age –filosofioista ja uskonnollisista filosofioista, jotta voitte paremmin alkaa ymmärtää, mitä henkisyys on ja mitä ei. Niiden keskuudessa on paljon pelkoa, paheksuntaa ja kriittisyyttä, jotka ovat tietyn vakiintuneen uskonnollisen filosofian seuraajia, ja niiden jotka hyväksyvät ns. new age –käsitykset. Valitettavasti uskonnot ovat johtaneet eristäytymiseen ja separatismiin yhtenäisyyden sijasta ja Jumalan tai tietyn uskonnon nimissä on ollut konflikteja ja sotia kautta aikain. Luoja ei hyväksy, tue tai tuomitse mitään yhtä uskontoa. Kaikki olennot ovat pyhiä ja siunattuja Isä/Äiti Jumalamme silmissä ja monet polut johtavat takaisin ykseyteen.



Ihminen joka on virittynyt korkeampaan itseensä, tietää, että kaikissa uskonnoissa on kauneutta ja totuutta, mutta tiedostaa myös, että henkisyydessä ei ole kyse opinkappaleista, etiikkasäännöistä tai tietystä joustamattomasta moraalista. Henkisyys ylittää kaikki uskonnot ja yhdistää jokaisen sielun hänen omaan jumalaiseen totuuteensa. Henkisyys syleilee ja rakastaa elämää eikä tuomitse tai torju ketään. Henki toimii pyhien universaalien lakien puitteissa ja ne ovat muuttumattomia. Ja näiden lakien ytimessä on rakkaus – rakkaus Itseä ja rakkaus kaikkia Jumalan luomuksia kohtaan.



Henkisyydessä ei ole kyse psyykkisyydestä, kuten sisäinen näkeminen, selvänäköisyys ja sisäinen kuuleminen, selväkuuloisuus tai telepaattiset kyvyt. Nämä kyvyt ovat luontainen syntymäoikeutenne – olette vain unohtaneet ja nämä kyvyt ovat surkastuneet käyttämättöminä. Lisäaistihavaintonne palaavat luonnostaan, kun puhdistatte paikalleen pysähtyneet ja negatiiviset energiamallit aurakentästänne ja yhdistytte taas henki-itseenne. Voi olla uskovainen ihminen olematta henkinen, mutta ei voi olla todella henkinen, jos ei ole valmis hyväksymään hyvää joka uskonnossa ja ihmisessä ja kunnioittaen sallimaan jokaisen ilmaista henkisyyttään omalla ainutlaatuisella tavallaan. Näette Jumalan kipinän kaikissa ja kaikessa ja ilmennätte itsessänne Luojan kaikkia ihmeellisiä ominaisuuksia, kun teistä tulee elävä esimerkki toisten matkittavaksi.



Kun viritytte vähitellen ”minä olen” –olemukseenne, ylisieluitsenne jokaisen korkeamman tason kautta, integroitte enemmän Isä/Äiti Jumalamme ydinolemusta. Silloin todellinen jumalainen itsenne alkaa säteillä koko loistossaan. Sitä tapahtuu nyt, rakkaat. Näette ja tunnette sen itsessänne ja monissa ympärillänne, kun lukumääränne kasvaa runsaasti. Henki kulkee maan päällä, rakkaat, ja se olet SINÄ. Tiedä, että sinua rakastetaan mittaamattomasti.



Olen arkkienkeli Mikael.


-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Huhtikuu 2014 ARMONENKELIT

ViestiKirjoittaja hammer » 23.04.2014 08:47

ARMONENKELIT

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, näinä suuren muutoksen huolestuttavina aikoina, kun ympäri maapalloa näyttää olevan loputtomasti katastrofeja ja kärsimystä, haluamme teidän tietävän, että olemme täällä aina auttamassa teitä ja näyttämässä teille tietä. Yksi suurimmista lahjoista näinä ihmisevoluution aikoina on tietoisuus intiimistä suhteestanne enkelimaailmoihin. Siitä on puhuttu ja sitä on selitetty monta kertaa aiemmin, mutta sallikaa minun virkistää muistianne taas kerran siitä, miten enkelimaailmat sopivat Luojan suureen suunnitelmaan, lyhyen yleiskatsauksen kera tehtävistämme.

Näinä ihmiskunnan suuren heräämisen aikoina, te jotka olette integroimassa monia korkeamman itsenne ominaisuuksia ja taitoja ja jotka olette yhdistyneet pyhän mielenne viisausvarastoon, alatte saada ymmärrystä siitä, miten universaalit lait toimivat moniulotteisessa todellisuusmaailmassanne. Olemme kertoneet teille monta kertaa, että teidän on kehityttävä pois uskonnon ja henkisyyden rajoittuneista tunnekäsityksistä ja alettava oppia ja noudattaa henkisyyden pyhää tiedettä ja universaaleja lakeja.

Olemme selittäneet hyvin syvällisesti monia valopyramideja, joita on ripoteltuna tämän aliuniversumin joka ulottuvuustasolle. Olemme selittäneet hyvin yksityiskohtaisesti, miten voitte luoda eteerisen työpyramidin viidenteen ulottuvuuteen, mihin voitte kylvää siemenajatuksia kaikkia uusia luomuksia varten, joita haluatte ilmentää. Voitte myös mennä sinne ja katkaista anteeksiantorituaalilla kaikki epäharmoniset sopimukset, joita olette tehneet toisten kanssa menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa, ja näin puhdistaa kaikki negatiivisesti värähtelevät aikajanat. Silloin kun keskitytte tiettyyn ihmiseen, hänen korkeampi itsensä vie hänet työpyramidiinne – hänet kuljetetaan pyramidiin eetterikehossaan ja suljetaan suojelevaan valopalloon. Teidän pitäisi aina kuvitella ihmisen korkeampi itse seisomassa hänen takanaan ja korkeampi itse ohjaa myös teitä.

Teillä on myös oma henkilökohtainen pyramidinne, mikä sijaitsee viidennen ulottuvuuden tarkoituksenmukaisella tasolla. Jos tämä korkeampien maailmojen käsite ei ole teille tuttu, ehdotamme, että luette täydelliset selitykset, joita on annettu, ja sitten kannustamme teitä ottamaan käyttöön tämän ihmeellisen lahjan, jos se resonoi totuutenne kanssa. (Scripting Your Destiny, sivut 125-130, R)

Kautta aikana niillä joilla on myötätuntoinen luonne – riippumatta rodusta, kulttuurista tai uskonnosta – on ollut synnynnäinen halu rukoilla toisten puolesta tai lähettää rakastavia ajatuksia ja energiaa toisille, erityisesti rakkaille jotka olivat/ovat ahdistavissa tilanteissa tai kokevat suurta surua. Menneisyydessä tämä on aina ollut rakastava uskon asia, sillä tuskin kukaan oli tietoinen siitä, ottiko aiottu saaja vastaan tämän upean lahjan ja miten.

Olemme selittäneet tätä käsitettä viestintuojallemme ja hän on jakanut sen niiden kanssa, jotka opiskelevat aktiivisesti ja syvällisesti opetuksiamme jatkuvissa webinaareissa, joita hän ja hänen henkinen bisneskumppaninsa Randy Monk pitävät säännöllisesti. Enkelimaailmassa on divisioona, mitä kutsutaan "armonenkeleiksi". Tämä voimakas enkeliryhmä on feminiinisten arkkienkelien ja Jumalattaren sisarkunnan ohjauksessa. Ne välttävät Äiti Jumalamme kaikkia ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä ja niiden tehtävänä on vastaanottaa se ehdoton rakkausvalo, mitä kuka tahansa lähettää toiselle ihmiselle.

Jos tarkoitetun saajan sydänkeskus on avoin ja vastaanottava, rakkausvalo virtaa hänen aurakenttäänsä ja se integroituu hitaasti hänen neljän kehon järjestelmäänsä ja antaa näin pääsyn Jumalan valon erityisvaleluun. Armonenkeli ilmestyy aina paikalle ja pysyy lähellä tuota ihmistä, jolle lähetetään puhdasta ehdotonta rakkausvaloa. Niiden osalta jotka ovat vielä jumissa ja kärsivät kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden tiheydessä, armonenkeli integroi rakkausvalon ja tallentaa sen heidän pyhään sydänytimeensä, niin että se on välittömästi käytettävissä, kun aiottu saaja on valmis avaamaan sydänkeskuksensa kallisarvoiselle rakkauslahjalle.

Jos ihminen ei koskaan tässä elämässä poista negatiivisuuskilpeä ja avaa sydänkeskustaan, armonenkelit jotka vartioivat häntä, menevät hänen kuollessaan mukana seuraavaan maailmaan. Armonenkelit pitävät varastossa tuota rakastavaa energiaa, mitä olette välittäneet rakkaallenne, kunnes hän on valmis "heräämään". Teille pitäisi olla ihmeellinen lohtu tietää, että saaja tulee olemaan tietoinen siitä, kuka lähetti rakkauslahjan heille.

Muistakaa, että te ette lähetä Luojavalon timantinkovia hiukkasia suoraan toisille ihmisille – lähetätte heille rakkausvaloa ja korkeampi itsenne valvoo sopivaa rakkausvalokaavaa tuon ihmisen kannalta. Myös toisen ihmisen korkeampi itse valvoo sitä, milloin ja miten paljon henkilö pystyy integroimaan lahjaanne tiettynä aikana.

Kuten olemme selittäneet monta kertaa, annamme teille nämä käsitteet mahdollisimman yksinkertaisina voidaksenne ymmärtää paremmin. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että kaikki korkeammat totuudet ovat paljon monimutkaisempia, kuin ymmärrätte nykyisellä tietoisuustasollanne. Paljastamme ja selitämme enemmän ja enemmän universaaleja käsitteitä, kun itsetietoisuutenne kasvaa ja kun koette uusia ja voimakkaampia valotaajuuksia. Kun olette valmiita integroimaan sen, jalostamme ja laajennamme vähitellen kosmista tietoanne. Mitä jalostuneempia taajuuksia integroitte, sitä voimakkaammaksi tulee halunne jakaa sitä voimakasta rakkaudellista energiaa, mitä tunnette sykkivän pyhästä sydänkeskuksestanne. Alatte laajentaa näkökykyänne ja rakastava energianne virtaa perheenne ja läheisen ystäväpiirinne yli, kun sisällytätte mukaan useampia ja useampia ihmisiä, kunnes lopulta saavutatte ryhmätietoisuuden, mikä sisältää koko ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan.

Taivaallisessa enkelihierarkiassa on monia tasoja ja osastoja ja se on kuitenkin vain yksi osa Luojan tietoista itsensä ilmaisemisesta. Me, arkkienkelit, kannamme Jumalatietoisuuden ominaisuuksia ja hyveitä, aivan niin kuin te. Mutta erona on, että säteilemme tiettyjä Luojan ominaisuuksia – Jumalamielen useiden pääaspektien ajavaa voimaa, voitaisiin sanoa. Ilmaisemme aina luottamusta, rakkautta ja ehdotonta kuuliaisuutta Luojalle ja Isä/Äiti Jumalallemme. Luoja loi enkelimaailman monissa ilmaisumuodoissaan auttamaan, opastamaan, tukemaan ja opettamaan teitä, rohkeita sieluja, jotka suostuitte supistumaan vähäisemmiksi olennoiksi voidaksenne kokea Jumalatietoisuutta pirstoutuneimmassa muodossa. Alun perin ilmensitte Jumalamielen kaikkia aspekteja ja ominaisuuksia, mutta vähitellen kun matkasitte alaspäin aikakausien ja korkeampien ulottuvuuksien läpi, jäitte korkeamman tietoisuutenne "minä olen" –olemuksenne hoitoon.

Elohim, Luojan mentaalisäteily, suuret muodonrakentajat, ja ihmeellinen deeva- ja elementaalikunta jotka auttoivat luomaan koko luonnon maan päälle ja muihin maailmoihin ja jotka nyt valvovat sitä, seisovat myös valmiina auttaakseen teitä näinä myrskyisinä siirtymäaikoina. Toivomme, että olette hyväksyneet totuudeksenne, että teillä kaikilla on suojelusenkeliolentoja, jotka nimitettiin teille syntymässänne ja jotka vartioivat ja palvelevat teitä uskollisesti universaalien lakien puitteissa ja siinä määrin, kuin sallitte. On muitakin ihmeellisiä enkeliolentoja valmiina ja halukkaana palvelemaan teitä, mutta teidän on pyydettävä, sillä niiden ei anneta loukata vapaata tahtoanne.

Rakkaus ja ilo vetävät kuin magneetti puoleensa enkeleitä, sillä niiden suurin halu on palvella ihmisiä. Anominen ei ole tapa saada niiden suosiota, mutta niiden pyytäminen auttamaan pyrkimyksissänne varmistaa niiden yhteistyön. Ne auttavat teitä ilmentämään unelmanne, jos se mitä haluatte, on kaiken korkeimmaksi parhaaksi – teidän on kuitenkin muistettava, että se tapahtuu niiden ajoituksella ja tavalla. Raha on käsitteenä hämmentävä niille. Pyytäkää niitä sen sijaan auttamaan teitä yltäkylläisyyden, ilon, rakkauden ja rauhan ilmentämisessä – tämän ne ymmärtävät. Mutta teidän täytyy myös tehdä oma osanne ja ottaa tarvittavia askelia sekä poistaa kaikki itseä sabotoivat uskomukset, joita haudotte edelleen alitajuisessa mielessänne.

On rakastavia enkeliolentoja auttamassa teitä sydämen asioissa ja älyllisissä tai luovissa pyrkimyksissä – ne auttavat teitä lujittamaan päättäväisyyttänne ja työskentelemään kehoelementaalienne kanssa, hyvän terveyden ja hyvinvoinnin synnyttämiseksi fyysiseen muotoonne. Ihanat ja leikkisät kerubienkelit odottavat tuodakseen teille ilon ja hilpeydentunnetta. Nämä kallisarvoiset pienet Jumalvalo-olennot rakastavat olla lähellänne ja yllättää teidät pikkuihmeillä tai sattumilla. Pyytäkää niitä auttamaan kadonneiden tavaroiden löytämisessä ja voitte myös oppia kommunikoimaan niiden kanssa, mutta niiden kieli on tunteita ja ajatuksia eikä sanoja. Ne saavat ihon nousemaan kananlihalle, kun sanotaan totuus, ja ne "surisevat" teille enkelisuukon tai ympäröivät teidät joskus ihanalla tuoksulla. Enkelikunta tuo Jumalan rakkautta ja säteilyä ihmisille ja enkelien suurin halu on palvella.

Enkeliolemus tulee maan päälle ruumiiseen teidän kaltaistenne ihmisten kautta – ne tulevat edustamaan suuria arkkienkeleitä ja kulkemaan ihmisten keskuudessa jakaakseen Jumalatietoisuuden hyveitä ja ominaisuuksia. Kyllä, ne ovat aivan kuin te ja te saatatte olla yksi, kalliit ystäväni, ja raivaatte tietänne ihmisevoluution läpi, kun kasvatte evoluutiotikkaiden alemmilta askelmilta opiskelun, työntekemisen ja palvelemisen avulla. Jumalatietoisuuden joka tasolta on edustajia maan päällä tänä aikana, ruumiillistuneena fyysiseen ilmaisumuotoon, voidakseen ankkuroida Luojan ylevimpiä ja jalostuneimpia aspekteja. Emmekö ole kertoneet teille, että olette suurenmoisempia ja kallisarvoisempia, kuin voisitte koskaan kuvitella?

Rakkaat ystävät, jatketaanpa nyt vision rakentamista maailmanne tulevaisuudesta. Teidän on käsitettävä, että alatte rakentaa visiotanne ensin rajattomien mahdollisuuksien korkeammissa ulottuvuuksissa. Ajatuksenne ottavat hitaasti muodon, kun ne vetävät lisää jumalaista Luojavalosubstanssia ja sitten alkavat vähitellen ilmentyä fyysiseen ilmaisumuotoon maan päälle. Mitä suurempi fokus ja aikomus, sitä nopeammin visionne ilmentyy. Kun yhdistytte yhteisen, tietoisen aikomuksen kera, kaiken hyvä motivoivana voimananne, luotte synergisen, dynaamisen ajatusmuodon. Tästä syystä saatte nyt jalansijaa massatietoisuusajattelussa. Henkisinä valosotureina – vaikka lukumääränne on pienempi kuin massoilla – edistytte yhteisten ja voimaantuneiden "rakkautta, rauhaa, yltäkylläisyyttä ja harmoniaa kaikille" –ajatustenne vuoksi.

On aika olla rohkea ja sokeeraava visiossanne. Kuvitelkaa itsenne rakastavana ja täysivaltaisena mestariolentona ja muotoilkaa sitten hyvin yksityiskohtaisesti, miten toimitte moniulotteisesti rakkauden, valon ja ilon kanssaluojana.

Alkakaa katsoa pelkoa uudella tavalla. Sanokaa itsellenne, kunnes uskotte: "Minulla on uusi suhde pelkoon. Pelko on tunne, mikä palvelee minua, ja olen aina tunteideni kontrollissa. Siksi olen pelon kontrollissa." Pelon yläpuolelle nouseminen merkitsee, että voitte kokea sitä, tarkkailla sitä, oppia siitä ja sitten kulkea sen läpi. Tällä tavalla pelko palvelee teillä varoituskellona siinä, mikä teidän täytyy tiedostaa, mikä on poissa tasapainosta, mikä teidän täytyy saattaa harmoniaan. Tunteet muodostuvat negatiivisista tai positiivisista energia-ajatusmuodoista ja teidän on kontrolloitava niitä sen sijaan, että annatte niistä tulla isäntänne.

Valakaa perusta visionne tunnepuolelle. Mikä tekee teistä iloisen ja täyttää teidät kiitollisuudella? Teidän täytyy sallia Henkenne nousta korkeuksiin. Teidän täytyy kuitenkin myös hoivata sisäistä lasta ja sielua. Olkaa valmis ilmaisemaan ja vaatimaan sitä, mikä koskettaa tai ravitsee sisäistä viattomuuttanne – ilo, ihastus ja spontaanisuus tai suru, viha ja pelko. Tuntekaa nämä tunteet, mutta oivaltakaa, että te ette ole yhtä kuin nämä tunteet. Ilmaisunvapauden pitäisi olla tärkeä osa visiotanne. Tietäkää, että teillä on oikeus olla täysin spontaani ja seurata viehtymyksiänne ja halujanne, kunhan ne ovat kaiken suurimmaksi hyväksi. Alkakaa odottaa parasta ihmisistä ja he täyttävät odotuksenne. Vaatikaa ja kuvitelkaa elämänne olevan täynnä ihmeitä, kauneutta ja iloa ja vähitellen suurimmat affirmaationne toteutuvat. Kun tuette, rakastatte ja vaalitte kaikkia asioita, saatte tukea ja teitä rakastetaan ja vaalitaan vastavuoroisesti.

Kehittäkää oma filosofianne elämästä ja elämisestä. Kuunnelkaa sisäistä opastustanne ja käyttäkää erottelukykyä. Alkakaa olla nyt vuorovaikutuksessa olemuksenne monien puolien kanssa, ikään kuin niitä olisi kaikkialla ympärillänne, seurassanne joka hetki – sillä todellisuudessa niitä on. Haette tietoisesti informaatiota ja viisautta viidennestä ulottuvuudesta ja sen yläpuolelta ja kun hyväksytte sen totuudeksenne, pystytte kommunikoimaan selkeästi ja totuudenmukaisesti oppaiden, opettajien, mestareiden, enkeliauttajien ja kaikkien suurten valo-olentojen kanssa.

Älkää antako polun esteiden saada teitä luopumaan – kulkekaa rohkeasti niiden läpi tai yli. Älkää antako epämukavuuden ja tuskan lannistaa teitä – kutsukaa enkeliauttajianne tyynnyttämään ja tukemaan teitä. Älkää antako toisten epäilyjen ja tuomitsemisen heikentää päättäväisyyttänne – näyttäkää heille esimerkillänne ja olkaa rohkea vakaumuksessanne. Älkää ottako silmiänne tai huomiotanne tavoitteesta, rakkaat ystävät, sillä tuo suuremman valon ovi on lähempänä, kuin luulette. Välitämme teille Isä/Äiti Jumalamme rakastavia ajatuksia, kun ylösnousemusspiraali kääntyy. Oletteko valmiita seuraavaan heräämiseen?

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Toukokuu 2014 YKSILÖLLISTYNEEN ILMAISUN UUDET SÄTEET

ViestiKirjoittaja hammer » 16.05.2014 20:00

YKSILÖLLISTYNEEN ILMAISUN UUDET SÄTEET

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, jatkamme tärkeimpien tekniikkojen ja informaatioiden tarkastelua ja laajennamme niitä, joita olemme antaneet teille kuluneiden 22 vuoden aikana. On aika päästää irti, muuntaa tai parannella monia vanhoja rajoittavia ajatusmuotoja ja rakenteita, jotka olette hyväksyneet henkilökohtaiseksi todellisuudeksenne. Jos vähän meditoitte ja pohdiskelette niitä rakenteita, joita olette luoneet kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuuteenne ja joihin sisältyy mentaali-, tunne-, fyysiset ja myös jotkut henkiset rajoitukset, päätätte nopeasti, että on aika päästää irti monista siteistänne, jotta voitte liikkua nopeammin ja sujuvammin tulevaisuuden laajentuvaan ja voimaannuttavaan maailmaan.

Monista teistä tuntuu siltä, että olette kuin pitkän ja vaikean kilpailun viime taipalella ja energianne ja innostuksenne laahaa perässä. Teistä tulee aina vain pettyneempi maallisen elämänne glamouriin ja asiat jotka ennen innostivat teitä, näyttävät jokseenkin likaisilta ja tylsiltä. Se johtuu siitä, että vaihtelette kahta valtavan erilaista todellisuutta tai useita ulottuvuuksia kerralla, ja neljä alinta kehojärjestelmäänne (fyysinen, mentaali, tunne ja eetteri) yrittää sopeutua ja pysyä sielu/henki-itsenne perässä. Tämä on aiheuttanut paljon stressiä ja rasitusta maa-astiallenne.

Valtava määrä teistä on tehnyt ja on tekemässä kvanttihypyn galaktiseen tietoisuuteen, minkä myötä vanha maailmanne/olemistilanne putoaa pois nopeammin, kuin pystytte integroimaan uuden, korkeamman taajuuden elämänne jalostuneita energioita/värähtelyjä ja käsitteitä. Kun teistä tulee tietoinen siitä, mitä tapahtuu, ette ole niin stressaantunut ja hämmentynyt. Uskokaa meitä, kun sanomme, että helpotusta on saatavilla. Yksi suurimmista haluistamme on auttaa teitä prosessissa, jotta siirtymänne voidaan tehdä helposti ja sujuvasti. Monien kuluneiden vuosien aikana paljossa informaatiossa, monissa harjoituksissa ja meditaatioissa, joita olemme antaneet teille, on ollut kyse vanhojen negatiivisten energiamallien muuntamisesta. Tämä prosessi on välttämätön tien tekemiseksi Luojavalon kevyiden solujen kertymiselle ja integroitumiselle – yksilöllistyneen ilmaisun uusille ja voimakkaille korkeamman taajuuden säteille Ylimmältä Luojalta.

Tämän prosessin ensimmäinen osa oli rakentaa voima/rakkauspyramidinne viidenteen ulottuvuuteen. Kun loitte tämän ihmeellisen paikan, asetitte näyttämön kvanttihypylle, josta olemme puhuneet. Ylimmän Luojan suurenmoisia ja jalostuneita energioita ei voida säteillä suoraan maahan tai kolmannen tai alemman neljännen ulottuvuuden ympäristöön. Suuri osa ihmiskunnasta ja hyvin monet paikat maan päällä eivät ole vielä valmiita tähän lahjaan – se aiheuttaisi liian paljon kaaosta massojen keskuudessa ja planeetallenne. Siksi sitä on dramaattisesti "heikennettävä" tai suodatettava tavalla, jotta se on kaikkien ulottuvilla ja suurimmaksi hyödyksi.

Olemme selittäneet teille, miten säteileviä pyramidinmuotoisia valoasemia on sijoitettuna ympäri tätä aliuniversumia, jokaiseen ulottuvuuteen ja aliulottuvuuteen, mihin jätitte aurakopion itsestänne joka kerta, kun pirstoitte tai jaoitte olemuksenne pienempiin ja pienempiin maskuliinisiin ja feminiinisiin tietoisuusosiin. Eteerinen elämän/valolankanne kutoo polun koko tämän aliuniversumin läpi. Se jumalainen valonsäie mikä yhdistää teidät jokaiseen Itsen sirpaleeseen, on tiukasti yhdistetty myöd suurenmoiseen Jumalitseenne/"minä olen" –olemukseenne, Isä/Äiti Jumalaamme Suuressa keskusauringossa ja lopulta Ylimpään Luojaan.

Kun menette maailman valopyramidiin, mikä sisältää hologrammikopion maailmasta, ja hengitätte sisään rakkaus-valoa Luojalta ja hengitätte ulos pyhää ja ehdotonta rakkautta, tämä ihmeellinen energia suodattuu tai laimentuu niin, että sen voivat vastaanottaa kaikki, jotka ovat valmiita ja halukkaita avaamaan sydänkeskuksensa ja näin käynnistämään transformoitumisprosessin galaktiseksi henki-ihmisolennoksi.

Kun menette henkilökohtaiseen pyramidiinne tai rakennatte pyramidin tietylle projektille tai tehtävälle, avaatte tien uusien luomissäteiden virtaamiselle täydellä voimalla, valikoimalla ja asteikolla valotemppeliinne ja auttamaan pyrkimyksissänne. Avaatte henkilökohtaisen porttinne yltäkylläisyyteen, kun luotte pyhän tilan Jumalmielen liittymiselle teihin kanssaluomisprosessissa. Muistakaa, että olemme kertoneet teille monta kertaa, että olette kanssaluomisen mestareita – olette vain unohtaneet sen. Muistakaa myös, että yltäkylläisyyttä tulee monissa muodoissa.

Äärettömyyshengitys on yksi tapa päästä uusiin luomisenergioihin. Kun käynnistätte ylösnousemuschakran selkärankanne päässä, aivojen pohjassa, alatte avata porttia galaktiseen tietoisuuteen. Tämä merkittävä käynnistyspiste on oleellinen osa ajankohtaista ihmisevoluutioprosessia. Koko ihmiskunta ohjelmoitiin tätä tapahtumaa varten ja ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu jokaisessa sielussa maan päällä. Kun hengitätte äärettömyyshengitystä ja näette sen kiemurtelevan maahan ja ulos eetteriin, autatte myös saamaan tämän upean lahjan käyttöön ensimmäisessä, toisessa, kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa ja kaikissa niiden Jumalatietoisuuden osissa.

Oppia ylläpitämään tarkoituksenmukainen alfa-tietoisuustaso on myös tärkeä työkalu. Se auttaa teitä saavuttamaan ja säilyttämään kunnon tasapainon energia/aurakentässänne, jolloin teistä tulee hienoviritetty harmoninen instrumentti, mikä heijastaa vain valo-rakkaustaajuuksia, ilman mitään riitasointuja.

Aiemmassa viestissä esittelimme myös termin "metavisio", mikä on kohonnut ja fokusoitunut tietoisuustila, jolloin olette aina virittyneet korkeamman itsenne ja "minä olen" –olemuksenne viisauteen. Tämä on yksi alfa-mestariksi tulemisen hyödyistä. Metavisiota käyttäessä teistä tulee elämän tarkkailija ja osallistuja. Suodatatte nopeasti pois kaikki negatiiviset ajatusmallit, kun opitte sallimaan ainoastaan korkeimman Luojatotuuden tulla voimakenttäänne ja ottaa hallinnan olemuksestanne.

Käsitteellinen näkökykynne ja intuitionne laajenee kovasti yli normaalin. Sitä voitaisiin verrata viruksiin, jotka ovat hyvin yleisiä tietokoneteknologianne maailmanlaajuisessa verkossa. On niitä, jotka pommittavat teitä tuhoisilla energioilla jostain syystä ja on myös niitä, jotka lähettävät vilpillisiä ja/tai negatiivisia/matalataajuuksisia sähköposteja. Teidän on rakennettava esteitä/suodattimia ja torjuttava nämä viestit/energiat kaikin mahdollisin tavoin ja on tärkeää, että pysytte valppaana ja yhden askeleen edellä niitä. Sama pätee hienoenergioihin, jotka lisääntyvät ihmisen kollektiivitietoisuudessa – teidän on suodatettava kaikki riitasointuinen energia, sallimatta saastumista ja sallien vain ne ajatusvärähtelyt, jotka ovat harmoniassa mestari-itsenne kanssa.

Siinä missä aurinkokuntanne ja galaksinne säteet ovat olleet numeroita 1 – 12, uudet säteet joista puhumme, tunnetaan ilmaisuominaisuuksistaan. Älkää olko huolissanne väreistä, sillä ne voivat olla sekoitus mistä tahansa tai kaikista säteistä niin, kuin haluatte ilmaista niitä. Olette näiden säteiden taiteilija, rakentaja ja karsija ja luomispotentiaali on rajaton. Nämä säteet joita voitaisiin kutsua tämän aliuniversumin kahdentoista pääsäteen alisäteiksi, säteilevät Ylimmän Luojan valo-olemuksen valoa ja voimaa. Näitä säteitä on tarkoitus käytätä vähän eri tavalla kuin aurinkokuntanne seitsemää sädettä ja korkeamman tietoisuuden viittä sädettä. Niitä voidaan käyttää hyvin monina yhdistelminä ja monilla tavoilla, sillä ne ovat hyvin erikoistuneita energioita.

Aloitetaanpa fyysisestä astiastanne. Menkää makaamaan kristallipöydälle työvalopyramidiinne. Enkä pyydätte terveyden ja elinvoiman sädettä säteilemään fyysiseen astiaanne, tai kauneuden, nuorekkuuden, koordinoinnin, vahvuuden, voiman, eleganssin, selvänäkemisen, selväkuulemisen, joustavuuden ja minkä tahansa muun ominaisuuden säteitä, jotka tulevat mieleen ja jotka parantavat fyysistä hyvinvointianne. Kutsukaa ja aktivoikaa vain yhtä tai kahta säde-energiaa kerralla.

Tietäkää, että "minä olen" –olemuksenne ja ylisielu/korkeampi itsenne valvoo prosessia ja varmistaa, että integroitte ainoastaan sopivan määrän näitä voimakkaita energioita eikä enempää. Halunne ei pitäisi olla ainoastaan nopeutunut transformaatio, vaan että vaivattomuuden- ja armonlakia noudatetaan aina. Teidän on tarkoitus nauttia prosessista, rakkaat. Tuskallisten oppituntien, trauman, stressin ja epäonnistumisen aika voi olla ohi, jos sallitte prosessin toimia hyväksenne siirtymällä syyn ja seurauksen tai karman ulottuvuudesta maailmoihin, missä armonlakia sovelletaan.

Keskittykää nyt tunnekehoon. Kun seisotte kristallipöytänne päässä, nähkää tunnekehonne ilmentyvän ja ottava muodon pöydällä. Miltä tunnekehonne näyttää teistä? Tutkikaa sitä hetki ja tarkkailkaa eri sävyjä, värejä ja muotoja, jotka muodostavat tunnekehonne. Saatatte yllättyä näkemästänne. Jos sisäinen näkökykynne ei ole aktivoitu tällä hetkellä, pyytäkää aktivoimista, mutta sitä odotellessa vain vaistotkaa sen muoto ja värit. Se mitä näette, on oikein, ja jos jatkatte harjoittelua, sisäiset aistinne tarkentuvat. Aloitatte ehkä pyytämällä puhtaan Luojarakkauden sädetaajuuksia virtaamaan ja täyttämään teidät ylitsevuotavasti, huuhtoen pois kaikki riittämättömyyden, syyllisyyden, häpeän ja epäilyn tunteet. Kutsukaa nyt vuorostaan myötätunnon sädettä, armon ja anteeksiannon sädettä, vastaanottamisen, intohimon, rauhan, harmonian, hyväntahtoisuuden, intuition, rohkeuden jne. säteitä. Nähkää sitten tunnekehonne täyttyvän kustakin näistä energioista, kun integroitte sen maksimimäärän, mikä on sopiva teille tiettynä aikana.

Keskittykää nyt mentaalikehoon. Seiskää taas kristallipöytänne päässä ja nähkää mentaalikehonne ilmentyvän ja ottavan muodon pöydällä. Miltä mentaalikehonne näyttää teistä? Onko se voimakas ja hyvin määritelty vai onko se vaimea, sotkuinen ja vääristyneen värinen? Pyytäkää totuuden, tahdon, urheuden, viisauden, älykkyyden, fokuksen, luovuuden, jumalaisen ajattelun, valokielen/mallien, pyhän geometrian, kurinalaisuuden, organisoinnin, tieteellisen informaation ja järjestyksen säteitä, vastaanottamisen sädettä ja jakamisen/antamisen sädettä, kutakin vuorollaan, virtaamaan alas sen suuren generaattorikristallin läpi, joka roikkuu pöydän keskikohdan yläpuolella henkilökohtaisessa valopyramidissanne.

"Minä olen" –olemuksenne suodattaa kunkin ilmaisusäteen ydinolemusta puhtaimmassa muodossaan eetterikopioonne. Nähkää pyramidinne täyttyvän kaikkien näiden säteiden ydinolemuksesta ja voimasta, kun ne leviävät kaikkeen. Tietäkää, että tuotte jokaisen säteen lahjan mukananne fyysiseen maailmaan, missä tällä hetkellä asutte. Voitte vaatia sen, käyttää ja jakaa sitä, kun astutte todella rooliinne kanssaluojana Isä/Äiti Jumalamme kanssa.

Keskitytte ehkä myös eetterikehoonne, mikä sisältää valokehopiirustuksenne. Eetterikeho ympäröi fyysistä astiaa ja vääristymät ja vajavuudet sijoittuvat siihen ennen ilmentymistään fyysiseen astiaan. Nyt tuo prosessi peruutetaan. Fyysisen muodon täydellisen luomisen ydinolemus on tallennettuna eetterikehoon ja teidän on täytettävä olemuksenne tuo osa harmonisella valolla taas kerran, jotta se on fyysisen kehonne saatavilla. Miltä eetterikehonne näyttää? Voitteko nähdä vääristyneen energian tummia verkkoja siinä? Onko siinä laikkuja, jotka ovat kiinteämpiä ja tummempia kuin muut? Missä niitä on? Tämä kertoo teille, missä kehonne on poissa tasapainosta ja ahdistunein ja missä luultavasti koette seuraavan terveyskriisin tai sairauden.

Lisäksi haluatte ehkä alfa-valotilassa keskittyä fyysiseen kehoon viikon tai pari, kun valmistelette kehonne vastaanottamaan ja ilmentämään näitä voimakkaita energioita. Jos tunnette jollain tavalla eksyneenne, olevanne maadoittumaton tai olonne on epämukava, lopettakaa prosessi päiväksi tai pariksi ennen jatkamista. Antakaa Hengen olla oppaananne – älkää mallintako etenemistänne tai transformaatiotanne kenenkään toisen mukaan. Yhdistytte omaan jumalaiseen älykkyyteenne ja aktivoitte omaa luovaa nerouttanne.

Ottakaa joka päivä tai niin usein kuin mahdollista muutama hetki virittyäksenne fyysisen astianne ja kehoelementaalienne älykkyyteen. Tämä on syvä alitajuinen mielenne, mikä tunsi vain täydellisyyden alussa, mutta olette ohjelmoineet sitä vuosisatoja negatiivisilla ajatuksilla, mikä johti vähitellen epätäydellisyyteen, vaivoihin ja sairauteen. Se on jokseenkin pitkällinen prosessi, mutta puratte negatiiviset ajatusmuodot ja asennatte taas kerran täydellisyyspiirustuksen – Aatami/Eeva Kadmon –kehon. Tämä on osasyy, että teillä on niin paljon oireita: hämmennys, uneliaisuus, kyvyttömyys keskittyä jne. Se minkä ilmentyminen vei satojatuhansia vuosia, peruutetaan ällistyttävän lyhyessä aikajaksossa.

Keskittykää ainakin kerran viikossa tunnekehoonne/luontoonne ja tehkää inventaari, mikä on muuttunut edellisestä kerrasta. Tunnetteko olevanne tasapainoisempi ja enemmän rauhassa? Pystyttekö käsittelemään paremmin jokapäiväisen elämänne stressiä? Oletteko sallivampi vai suvaitsemattomampi lähellänne olevia ihmisiä kohtaan? Pystyttekö keskittymään suureen kuvaan, pienen tarinan sijasta? Mikä on paremmin tai huonommin? Minkä haluatte muuttaa eniten? Priorisoikaa ja kutsukaa sitten kutakin ilmaisusädettä, kun integroitte vähitellen uuden todellisuutenne kaikki jalostuneet ominaisuudet ja energiat.

Keskittykää myös mentaalikehoonne ainakin kerran viikossa. Ajatteletteko selkeämmin? Pystyttekö käsittelemään ja lajittelemaan informaatiota tehokkaammin, jotta voitte kerätä viisauden joka kokemuksesta tai integroinnista? Oletteko kurinalaisempi? Onko teidän helpompaa ja iloisempaa täyttää velvollisuutenne? Tunnetteko olevanne virittyneempi korkeampaan älykkyyteenne ja onko teillä ollut inspiroivampia luomisideoita? Miten tietoisuutenne on muuttunut ja mitä on muuttunut sen tuloksena?

Voitte aina halutessanne tunnistaa säteiden värejä, joita heijastetaan teille, ja keskittyä niihin. Keskittykää kuitenkin ensin jokaisen säteen tunneominaisuuksiin. Joka kerta kun integroitte uuden ilmaisusäteen, aurakenttänne muuttuu. Kun vastedes säteilette Luojan rakkaus-valoa, se ottaa kaikkien niiden säteiden lisääntyneitä ominaisuuksia, joita olette omaksuneet. Näin tehdessänne alatte heijastaa omaa ainutlaatuista Jumalvalosädettänne, lahjaanne ihmiskunnalle.

Rakkaat, annamme teille yhden lisätavan päästä käsiksi täyteen jumalaiseen potentiaaliinne, siihen osaanne mikä on odottanut aioneita yhdistyäkseen taas kanssanne. Voimme näyttää teille tietä, mutta teidän on otettava askeleet ja kuljettava prosessin läpi. Lupaamme, että se on ponnistelun arvoista. Ojennamme kätemme toveruudessa, kun sekoitamme ydinolemuksemme omaanne. Lähetämme teille ilon ja rauhan säteitä, mutta ennen kaikkea lähetämme teille rakkauttamme.

Olen arkkienkeli Mikael ja tuon teille nämä totuudet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Kesäkuu 2014 KOHTALON OTTAMINEN HALLINTAAN

ViestiKirjoittaja hammer » 28.06.2014 18:30

KOHTALON OTTAMINEN HALLINTAAN

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (http://www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, jatketaanko joidenkin menneisyyden tärkeimpien opetustemme tarkastelua? On elintärkeää, että teillä on ylösnousemusprosessin päätavoitteet juurtuneena muistipankkiinne. Integroitte parhaillaan seuraavia sopivia Luojavalotasoja, ylisieluälykkyytenne avulla. Monien viidennen ulottuvuuden itsen osien yhdistäminen ja integroiminen johtaa lopulta uuteen biologiseen luomissuunnitelmaan.

Jumalainen syntymäoikeutenne sisältää kaikki luomakunnan lahjat, taidot, ominaisuudet ja hyveet. Ne ovat vapaasti otettavissanne. Teidän on kuitenkin ansaittava ne ponnisteluillanne ja sitten jaettava integroitu viisautenne niiden kanssa, jotka ovat polulla takananne. Maapallon viisaat ja mestarit ja polun vihittävät ovat käyttäneet lukemattomasti aikaa ja ponnisteluja tuodakseen esiin taitonsa ja saadakseen viisautta, mitä he jakavat kaikkien kanssa, jotka ovat viisauden etsijöitä. Heidän tehtävänsä on tehdä itsemestaruuden saavuttamisen matkasta tai tehtävästä helpompaa ja he ansaitsevat palkkion ponnisteluistaan. On tapahduttava yltäkylläisyysvaihtoa. Teidän on annettava aikaa ja ponnisteluja itse tai teidän on maksettava korvausta niille, jotka viitoittavat tietä teille, toimittamalla korkeampien maailmojen kehittyneitä viisausopetuksia. Teidän on nostettava ajatuksenne ja tavoitteenne korkeimpiin mahdollisiin taajuuksiin ja tehtävä niistä tällä tavalla jalostuneita ihanteita, jotka hyödyttävät koko ihmiskuntaa.

Heräämisprosessiin sisältyy siirtyminen monien astraali(tunne)tasojen läpi. Tavoitteenne on keskittyä tietoisuuden mentaalitasolle. Tarkoituksenmukaiseen aikaan polun seuraaja siirtyy hitaasti yli fyysisistä perhevelvollisuuksista ja –vastuista, kun hänen tietoisuutensa, valonsa ja viisautensa lisääntyy. Pyrkijän vaikutusvalta lisääntyy asteittain, niin kuin myös hänen potentiaalinsa tulla maailmanpalvelijaksi. Vaaditaan jatkuvaa ja tarkoituksellista ponnistelua, että kesytetään ego ja saadaan tietoa ja asiantuntemusta, mitä vaaditaan tullakseen maailmanpalvelijaksi. Teidän täytyy olla erinomainen esimerkki ja teillä täytyy myös olla kyky inspiroida ja innostaa halua henkiseen kasvuun, voidaksenne palvella ihmiskuntaa opastavana valona. Valaistunut opettaja tarjoaa totuutta sellaisena, kuin se on paljastunut hänelle, ja hän antaa myös oppilailleen tilaisuuden hyväksyä tai torjua opetukset.

Hyvin monilla teistä on vaikeuksia löytää tehtävänne tai intohimonne ja näin ajelehditte päivien läpi toimettomana. Jatkatte ei-minkään tekemistä, ponnistelematta mitenkään positiivisten muutosten käynnistämiseksi elämässänne. Kaikkien ei ole tarkoitus opettaa massoja tai tulla maailmankuuluksi. Te jotka teette hiljaa jokapäiväisiä velvollisuuksianne – kun teette pieniä ja vakaita parannuksia itsessänne ja samalla säteilette luomisen rakkaus-valoa maapalloon ja maailmaan – vaikutatte dramaattisimmin negatiiviseen maaympäristöön. Etsimme maailmanpalvelijoita ruohonjuuritasolla. Jokaista teitä tarvitaan auttamaan massojen kollektiivitietoisuuden nostamisessa ja jalostamisessa.

Kun käytte läpi transformaatiokoettelemuksia, -testejä ja haasteita, haluamme kannustaa niitä, jotka tuntevat avuttomuutta ja pelkoa siitä, ettei ole tietä ulos niistä pulmatilanteista, joista löydätte itsenne. Ettekö avaisi mielenne sille mahdollisuudelle, että jumalaisen olemassaolon maailmassa on apua saatavilla ja käytettävissänne on uusi ajattelutapa ja jalostuneempi elämistapa?

Rukoilette ja pyydätte usein epätoivoisena apua. Jos sitä ei kuitenkaan tule muodossa, mikä on teille mukava, kiellätte ja torjutte sen. Rukouksiin vastataan aina. Rukoukset jotka pyytävät suurinta parasta, ilmentyvät ihmeinä – suurina ja pieninä – ja avaavat polun helpolle ja sujuvalle elämälle. Egon halukehon rukouksiin vastataan sallimalla teidän etsiä omat ratkaisunne, jotka ilmentävät väärinkäsityksiänne ja sopimattomia tekojanne. Elämänoppitunnit opitaan kokemalla se, mitä olette luoneet. Ego vetää puoleensa epäharmoniaa ja tyytymättömyyttä ja saa etsijän hakemaan ratkaisuja ja mielihyvää itsen ulkopuolelta. Teidän on opittava rukoilemaan puhtaalla sydämellä ja korkeinta järjestystä tarkoittaen. Kun nostatte valomääräänne, lisäätte sydämen magneettivoimaa. Teidän on opittava vastaanottamaan teille annettua yltäkylläisyyttä sydän kiitollisena.

Miksi ette aloittaisi tehtäväänne listaamalla elämänne negatiiviset asiat, jotka haluaisitte muuttaa? Aloittakaa useilla pikkuasioilla ja muistakaa, että teidän on aloitettava itsestänne. Vakuutamme teille, että jos ponnistelette sinnikkäästi ja käytätte teille antamiamme työkaluja, alatte nähdä dramaattisia muutoksia elämässänne. Pyydämme teitä testaamaan meitä. Tutkikaa mieli avoimena joitain peruskäsitteitä, joita olemme antaneet, ja soveltakaa hitaasti ja uskollisesti jokapäiväiseen elämäänne niitä, joiden kanssa resonoitte voimakkaimmin. Antakaa meille lupa opastaa ja inspiroida teitä ja näin teillä on taivaan voima takananne. Rakkaat, voitte epäonnistua vain, jos annatte periksi.

Aika on oleellista, sillä on hyvin ilmeistä, että massojen pelko ja viha, luonnonvoimat ja maanmuutokset/puhdistukset kiihtyvät ja voimistuvat joka päivä. Eri ryhmien välille on muodostumassa voimakasta jakautuneisuutta – ei ainoastaan yksittäisissä paikoissa ympäri maailmaa, vaan joka maassa, myös joka rodussa, kulttuurissa, uskonnossa ja poliittisessa yhteydessä. Olemme kertoneet teille, että valon ja varjomaiden välinen kuilu laajenee, ja se on hyvin selvää sekä korkeasta että maanäkökulmasta. Näemme selvästi ne alueet, jotka kylpevät elävässä valossa – kiitos teidän, uskollisten valon vartiosotilaiden. Näemme myös negatiivisuuspyörremyrskyjä ja kaaosta muodostuvan monissa maissa, maakunnissa, kaupungeissa, lähiöissä ja myös perheissä ympäri maailmaa.

Jos jäätte kiinni maailman uutismedian retoriikkaan, teidän on pakko tiedostaa, että negatiivista kiihkoa syydetään ilmoille ja niiden tietoisuuteen, jotka ovat vastaanottavaisia vääristyneille sensaatio- ja erillisyysviesteille. Puutteen pelko, viha hallitsijoita, johtajia ja hallitusta kohtaan ja närkästys oikeudesta tavaroihin ja palveluihin ilman henkilökohtaista vastuuta ovat oireita voimakkaasta muutospelosta, mitä on maailman joka alueella ja ihmistietoisuudessa.

Ylösnousemusprosessin seuraavan askeleen on aika alkaa ja monet edistyneistä pyrkijöistä polulla ovat jo tehokkaita ja syventyneitä menettelytapoihin. Tänä aikana ei ole epäselvää, että niiden yksilöiden jotka ovat jollain tavalla kehittyneitä henkisessä tietoisuudessa, heräämis- ja evoluutioprosessia nopeutetaan enemmän kuin koskaan maailmanhistorian aikana, jotta he voivat toimia universaalien lakien ja kosmisen totuuden välittäjinä ja tulkitsijoina.

Teistä, pyrkijöistä polulla, on tulossa tehokkaita monien valo/voimapyramidien rakentamisessa ja käyttämisessä viidennessä ulottuvuudessa, kun hitaasti mutta varmasti sopeudutte alemman viidennen ulottuvuuden ympäristöön. Olette avanneet väyliä valokaupunkeihin, jotta voitte vähitellen yhdistyä korkeampiin ja jalostuneempiin valotaajuuksiin. Valmistaudutte myös olemaan säännöllisesti vuorovaikutuksessa korkeamman itsenne monien osien ja suurten valo-olentojen kanssa.

Jälleenyhdistymiskutsu alkaa monilla teistä, jolloin korkeamman taajuuden sielulaulunne lähestyy Jumalitsenne eri osia. Kun jalostatte värähtelymallejanne ja energiapuumerkkinne saavuttaa tietyn harmoniatason, sielulaulunne alkaa kaikua neljänteen, viidenteen ja joillain teistä mahdollisesti kuudenteen ulottuvuuteen ja hyvin vähitellen korkeamman itsenne joidenkin sieluosien aurakenttään. Kun nämä itsenne siunatut osat tulevat hitaasti tietoiseksi teistä, ne alkavat siirtyä harmoniaan kanssanne. Ne joiden värähtely on alempi kuin teidän, putoavan alapuolellenne, ja ne jotka ovat polulla teidän edellänne, siirtyvät hitaasti valopilariin yläpuolellenne. Liikutte myös sivuttain sekä korkeammalle jalostuneisiin maailmoihin, kun kaikki "minä olen" –olemuksenne osat alkavat vähitellen siirtyä lähemmäs ja lähemmäs jumalaisen valonne keskuspilaria.

Joillekin teistä tämä informaatio on hämmentävää. Kuitenkin monet teistä kokevat jo tätä prosessia vaihtelevassa määrin yöllisillä matkoillaan tai meditoidessa. Siksi haluamme antaa teille perusymmärryksen siitä, mitä tapahtuu ylösnousemusprosessin eri tasoilla.

Kun tutkitte kosmisen totuuden mysteerejä, rakennatte tietovarastoa, mistä voitte ammentaa tarvittaessa. Kun saatte pääsyn pyhään mieleenne, näyttää myös siltä, että olette ikään kuin yhdistynyt kosmiseen informaatiolähteeseen. Kuitenkin alussa oma laaja muinaismenneisyytenne on annettu käyttöön. Teistä tulee aina vain herkempi ideoille, käsityksille ja monimutkaiselle informaatiolle ja saatte kyvyn yhdistyä tähän rikkaaseen informaatiovarastoon tahdonalaisesti.

Kannustamme teitä tutkimaan jokaista alla mainittua tärkeää kohtaa, kunnes teillä on kokonaisvaltainen ymmärrys sen merkityksestä, jotta voitte päättää, onko tuo käsite validi teille. Voitte sitten tehdä älykkään päätöksen, haluatteko integroida tämän tiedon ja sitten vaatia sen osaksi ydintotuuttanne vai ette. Erottelukyky on elintärkeä, kun korvaatte vanhat ja vanhentuneet rajoittavat uskomukset uudella korkeammalla taajuudella ja laajentuneella tietoisuudella. Se on itsemestarin tie.

* Ihmiskunnan fokusoitunut katse nostetaan maallisen elämän läkähdyttävästä hetteiköstä tulevaisuuden kaukaiseen horisonttiin. Aineellisten rikkauksien halu korvataan sielutietoisuuden kaipauksella.

* Fokusoitunut älykkyys on välttämätöntä, jotta voidaan astua onnistuneesti viidennen ulottuvuuden monille alitasoille ja hyödyntää niiden valtavaa viisauden ja kehittyneiden kykyjen varastoa.

* Maailmanpalvelijat pidetään yhdessä voimakkaalla sieluyhteydellä, muistamalla juhlavan lupauksen palvella ihmiskuntaa, yhteisen tietoisuuden ylösnousemistavoitteen kera.

* Vilpittömistä rukouksista ja suurimman hyvän anomisesta kaikelle on sieluun keskittyneen meditoinnin rinnalla tultava hyväksytty kommunikointimuoto Isä/Äiti Jumalamme ja suurien valo-olentojen kanssa.

* Valtava määrä sieluja jotka toimivat edelleen kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristön harhassa, heräävät vähitellen sieluitsensä tönäisyille, kun he siirtyvät massatietoisuuden uskomusrakenteen vaikutuksen ulkopuolella.

*Teidän on elintärkeää saada kontrolliin egopersoona ja alitajuinen mieli, jotta ylisielu tai korkeampi itse voi alkaa säteillä viisauttaan sieluitseenne.

* Oli ennalta määrätty, että enkelikunnan ja muiden suurten valo-olentojen osia/kipinöitä inkarnoituisi maan päälle ja seuraisi ihmisen polkua.

* Vihkimysportaaleja on avattu ja jäänyt auki kautta aikain. Kuitenkin menneisyydessä vain harvat rohkeat sielut pääsivät avoimen oven läpi ja saavuttivat itsemestaruuden.

Kun kehitytte ja teistä tulee taitavia jakamaan viisauttanne toisten kanssa, teistä tulee aina vain herkempi hienovaraisille viesteille, käsityksille ja ideoille oppailtanne, opettajiltanne, enkeliauttajiltanne ja korkeampien maailmojen valaistuneilta mestareilta. Sitten kun olette muuttaneet keräämänne informaation viisaudeksi ja teistä on tullut elävä esimerkki jokaisesta uudesta kehittyneestä tietoisuustasosta, olette pätevä opettamaan noita käsityksiä muille. Teidän on koettava se, mitä opetatte, ja tultava loistavaksi esimerkiksi, mikä on tehokkain tapa saada toisten huomio.

Muistakaa, urheat ystäväni, että jokaisena aikakautena ja jokaisessa merkittävässä syklissä, kosminen viisaus ja jumalainen totuus tuodaan niiden ulottuville, joilla on avoin mieli ja rakastava sydän. Isä/Äiti Jumalan tahdolle alistuminen merkitsee universaalien lakien noudattamista sellaisina, kuin ne paljastuvat teille. Itsemestari pyrkii aina tekemään korkeimpia valintoja, hänellä on palava halu auttaa toisia ja hän on aina vastuussa omista teoistaan. Kutsukaa meitä ja sallikaa meidän valaista tietä, kun matkustatte tulevaisuuteen. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.


Ronnalta:

Rakkaimmat ystävät ja sieluperhe, lopullinen avioerohakemus jätettiin 2.6.2014. Olen hyvin kiitollinen ja helpottunut, että tämä tuskallinen saaga on lopultakin ohi. Olen saamassa vähitellen takaisin iloni ja hyvinvointini, kun siunaan kaikkea menneisyyden draamaa ja päästän siitä irti sekä tiedän epäilemättä, että se mitä tapahtui, on ollut kaikkien osallisten parhaaksi. Monet meistä kokevat haasteita ja testejä, jotka ylittävät hurjimmatkin kuvitelmamme, ja niitä on erittäin vaikea ymmärtää ollessamme prosessin keskellä. Kuitenkin katsoessamme taaksepäin ja nähdessämme oppitunnin oikeudenmukaisuuden, tiedämme, että olemme saaneet viisautta tuosta tapahtumasta ja olemme sitten valmis siirtymään seuraavaksi korkeammalle tietoisuustasolle.

Siitä ylösnousemuksessa on kyse – korkeampien ja korkeampien valotaajuuksien asteittaisesta integroinnista, mikä häiritsee uskomuksiamme ja käyttäytymistämme ja haastaa ne, kunnes olemme valmis integroimaan Luojavalon jalostuneemman tason ja säteilemään sitä. Se on loputon prosessi "vanhasta irtipäästämistä, uuden integroimista ja mentaali-, tunne- ja fyysisen astiamme jalostamista, jotta meistä voi tulla valonkantajia tai Jumalan aurinkoja, jotka säteilevät valo-rakkautta muodon maailmaan".

Kuten varmaan useimmat teistä tiedostavat, kuluneen vuoden aikana arkkienkeli Mikael on tarkastellut uudestaan monia menneisyyden tärkeitä oppitunteja kuukausiviesteissään. Hän on kertonut antaneensa meille merkittäviä oppitunteja ja informaatiota tätä ylösnousemusprosessin vaihetta varten. Koska kulunut vuosi on ollut myös stressaava minulle ja pystyin vain keskittymään positiivisena pysymiseen kokiessani kaikkea negatiivista energiaa, mitä luotiin tämän "siirtymäriitin" aikana, arkkienkeli Mikael on auttanut minua valmistelemaan kuukausiviestit niin, ettei se ole vaatinut kovin paljon aikaa ja energian keskittämistä minulta. Hän sanoo, että minun on nyt tarkoitus pysyä "turvapaikassa" (tai vähän vetäytyneenä mistään merkittävästä ulkoisesta henkisestä toiminnasta), voidakseni vähitellen integroitua niihin uusiin valotaajuuksiin, joita on käytössäni nyt.

Nautin myös kotini rauhasta ja seesteisyydestä ja meditoin ja pohdiskelen paljon. Letitia, hänen miehensä Dan ja poikani Rick valmistelevat jatkaa Elkoon vuosittaiseen Vezane-sukutapaamiseemme. Olin juuri kolme upeaa päivää rakkaan ystäväni Mokshapriyan kanssa, joka luo valokaupunkiturvapaikkaa New Yorkin osavaltion pohjoisosaan. Myös upea "Mestaruuden etsintä" –opettajamme Fabienne Hollannista suunnittelee lyhyttä vierailua Letitian ja minun luo valokaupungin rakentamisen rahojenkeruutapahtuman jälkeen heinäkuussa. Randy ja minä suunnittelemme ilmaista "Kysy arkkienkeli Mikaelilta" –webinaaria elokuulle ja meillä alkaa uusi webinaarisarja lokakuun alussa. Tarkastelemme arkkienkeli Mikaelin kolmatta viestikirjaa "Your Sacred Quest".

Meille on kerrottu, että maapallon vanha jumalainen suunnitelma on nyt vedetty pois ja Vesimiehen ajan kehittynyt jumalainen suunnitelma virtaa esiin voimakkaina uusina säde-energioina Isä/Äiti Jumalaltamme, suurten arkkienkelien kautta. Suuret myllerrys- ja epävarmuusajat joita olemme kokeneet muutaman vuoden, olivat välttämättömiä meidän valmistelemiseksi tähän hämmästyttävään uuteen Luojavalotulvaan. Arkkienkeli Mikael kertoo minulle, että ensi syksynä alamme nähdä tuloksia näistä voimakkaista ja transformatiivisista värähtelytaajuuksista.

Jokainen meistä vetää itseensä sen sopivan määrän korkeampaa valotaajuutta, minkä pystymme integroimaan, jotta voimme sitten aktivoida sen ja säteillä muodon maailmaan. Rakkaat ystävät, tätä varten olemme valmistautuneet nämä monet vuodet. Pyydän siis teitä keskittymään siihen, mikä on oikein maailmassanne, ja ilmaisemaan kiitollisuutta siunauksistanne, kun käytte läpi henkilökohtaista "siirtymäriittiänne" ja puhdistatte pöydän kirkkaalle tulevaisuudelle, joka on juuri horisontissa. Kuten arkkienkeli Mikael sanoo meille: "Pysykää lujana, rakkaat. Paras on vasta tulossa."

Ikuisesti rakkautta ja enkelisiunauksia, Ronna

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

-----------------

Edit. Korjattu ajankohta oikeaksi eli Heinäkuu 2014.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Kesäkuu 2014 PÄÄSY MAAPALLON SIEMENATOMI-TIEDOSTONPITÄJÄKRIS

ViestiKirjoittaja hammer » 05.07.2014 09:03

PÄÄSY MAAPALLON SIEMENATOMI-TIEDOSTONPITÄJÄKRISTALLEIHIN

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, kuvitelkaa sielunne silmin, että näette maapallon suuresta valoaluksesta ja yhdessä me, enkelivoimat ja monet universaalit valo-olennot jotka edustavat Isä/Äiti Jumalaamme, synnytämme ihmeellisiä jumalaisia energiavärähtelykuvioita valmisteluna ihmiskunnan asumiselle maapallolla. Monisyisten ja mutkikkaiden valmisteluvaiheiden aikana suuria aistivia kristalleja laitettiin syvälle maahan strategisiin paikkoihin ympäri planeettaa. Osa kustakin valtavasta kristallista nousi maan pintaan vartiosotilaana, mikä säteili energiaa ja informaatiota kosmokseen sekä toimi jumalaisen valon, viisauden ja voiman vastaanottajana Isä/Äiti Jumalaltamme.

Monien aionien aikana, kun tapahtui maamuutoksia, joissa vuorijonot nousivat taivaisiin, maamassat laskivat vedenpinnan alle ja mannerten muoto muuttui, useimmat näistä suurista kristalleista pirstoutuivat ja hautautuivat syvälle maahan ja vesiin. Kuitenkin monet pysyivät ehjänä syvällä vesissä, suurissa luolissa ja vielä useammat ovat lähellä maanpintaa piilossa, ainoastaan ohuen maa- tai kasvikerroksen peitossa ja odottavat teidän löytävän ne ja tuovan esiin niiden voimalliset lahjat ja muinaismuistot. Ne ovat maapallon siemenatomi-tiedostonpitäjiä ja teillä on avain, mikä antaa teille pääsyn siihen viisauteen ja ilmentämisvoimaan, mikä on horroksessa niiden sisällä.

Jokainen teistä kantaa sieluolemuksessaan, DNA:ssaan ja henkilökohtaisessa Jumalitsessään hyvin ihmeellisiä lahjoja, hyvin maagista energiaa ja universaalin informaation ja historian valtavaa muistipankkia. Kaikki nämä tarinat joita nyt kerrotaan ja muinaismuistot joihin päästään käsiksi – ettekö oivalla, että olitte siellä? Kenties kyse ei ollut aina juuri teistä fyysisessä muodossa, vaan toisinaan kyse oli sieluperheenne läheisestä jäsenestä. Teidän ei tarvitse kokea henkilökohtaisesti kaikkea, mitä on tapahtunut tämän suuren matkan aikana ympäri universumia ja maan päällä, osallistuaksenne siihen tai saadaksenne sen muistipankkiinne, sillä teillä on elämänlanka, sielumuistoyhteys välittömään sieluperheeseenne, mikä luo linkin, jonka avulla he saavat dataa ja viisautta teidän kokemuksistanne ja heidän kokemuksensa kylvetään myös teidän muistivarastoonne.

Monet teistä ovat siirtymävaiheessa, minkä myötä tunnette yhteydettömyyttä ja yksinäisyyttä, kun pyritte sopeutumaan kosmisten värähtelymallien seuraavaan tasoon. Ihmiskunta on tulossa vähitellen esiin alempien astraalitasojen rajoittavasta harhasta, kun ylemmän neljännen ulottuvuuden laajentavat ja nopeutuneet taajuudet leviävät jollain tasolla maapalloon ja kaikkiin sen asukkaisiin. Tietäkää, että Jumalvalopilarinne levenee ja voimistuu niin, että enemmän ja enemmän jumalaista elämäneliksiiriä voi virrata teihin ja lävitsenne, kun se kyllästää kehonne ja säteilee alas maapallon sieluolemukseen. Tämä jalostunut energia on kriittistä isäntäplaneetallenne, kun tämä suuri olento kamppailee palauttaakseen sisäisen tasapainon ja harmonian sekä vähentääkseen luonnonmullistusten voimakkuutta pinnalla. Korkeammat värähtelytaajuusmallit ovat erityisen tärkeitä planeettaanne ympäröivän aurakentän puhdistamissa ja palauttamisessa alkuperäiseen täydelliseen suunnitelmaansa. Kun puhdistatte neljä alinta kehojärjestelmäänne, jotta voitte jatkuvasti lisätä sitä timantinkovien valohiukkasten määrää, minkä voitte vetää itseenne ja säteillä itsestänne, on velvollisuus ja lahja pystyä auttamaan rakasta planeettaanne kehittymään myös.

Kun Ylin Luoja lisää elämäneliksiirin virtausta "kokoversumissa", se vaikuttaa koko luomakuntaan. Ette voi piiloutua siltä. Ette voi kieltää sitä. Elämänlankanne Lähteeseen tulee vahvemmaksi ja vastustamattomammaksi koko ajan. Magnetismi voimistuu ja vedätte puoleenne voimakkaammin ja voimakkaammin järjestelyjä, jotka olette vaatineet todellisuudeksenne. Jos uskotte, että teidän on elettävä köyhyydessä ja kaaoksessa, noita ajatusmuotoja vahvistetaan elämässänne. Jos olette hyväksyneet sen totuuden, että olette oikeutettu kauniiseen, iloiseen ja vauraaseen elämään, tuo todellisuus levittäytyy eteenne (jos viette sen läpi ja otatte oikeita askelia, kuten hahmotellaan aiemmissa viesteissämme).

Paluu harmoniaan ja tasapainoon alkaa jokaisesta teistä. Ykseystietoisuus voi alkaa teistä tässä ja nyt, tässä hetkessä. Ensin on elintärkeää, että tunnustatte ja tuotte tietoisuuteenne kaikki ne tasapainottomat sirpaleet, joita olette luoneet monien elämienne aikana – ne asiat jotka kontrolloivat teitä ja ne asiat jotka ovat luoneet tunnepuolen ja mielen vankilan ympäröivään aurakenttäänne. Sitten teidän on tultava tietoiseksi näistä sirpaleista ja siitä, miten ne vaikuttavat todellisuuteenne, ja tietoisella aikomuksella teidän on saatava aikaan halu muuttua ja täyttää nuo sirpaleet transformatiivisella rakkaus-valoenergialla. Olemme aina valmiita ja halukkaita auttamaan teitä positiivisissa pyrkimyksissänne, mutta teidän on pyydettävä ja annettava meille lupa, jotta voimme vahvistaa päättäväisyyttänne ja antaa teille tarvittavaa tietoa sekä nopeimman ja parhaan tavan saavuttaa transformaationne helposti ja sujuvasti.

Menneisyydessä olette yrittäneet monta kertaa tukahduttaa riippuvuutenne, negatiiviset tapanne ja ajatusmallinne, tai saada niistä vallan. Olette vastustaneet niitä, vihanneet niitä ja ajatelleet jatkuvasti niitä ja näin vahvistaneet niiden kontrollia tunteistanne, mielestänne ja elämänlaadustanne. Muistakaa meidän sanoneen monta kertaa – sillä se on universaali totuus – että annatte sille energiaa ja vahvistatte sitä, mihin keskitätte huomionne, positiiviseen tai negatiiviseen. Teidän on vapautettava luomanne sirpaleet rakastamalla niitä ja tunnustamalla, että ne ovat palvelleet teitä hyvin, ja lähettämällä intohimottoman ajatuksen, että nyt niiden on aika yhdistyä ja tulla taas kerran osaksi teitä sydämen solaarivoimakeskuksessa, täyttyä valosta ja tulla Jumaltietoisuutenne voimaantuneeksi osaksi.

Tietäkää, että kaikki etsii jollain tasolla valoa, kaikki etsii tasapainoa ja harmoniaa ja paluuta siihen, mitä se oli alussa. Uuden tiedostamisen tai laajentuneen tietoisuuden joka vaiheella on erityisihmeensä ja –etunsa, joista pitää nauttia. Joka kerta kun päästätte irti jostain itseä rajoittavasta ja tuskallisesta ajatusmuodosta, tavasta tai riitasointuisista energioista sisällänne, transformoidutte ja poistatte pienen (tai suuren) osan valepuvustanne, mikä sallii teidän integroida uuden osan ihmeellistä Jumalitseänne. Näin tehdessänne luotte vähitellen uuden voimaantuneen "sinun". Teille avautuu uusi todellisuus, missä teillä on pääsy moniin uusiin käsityksiin sekä uusiin taitoihin ja herkkyytenne Hengen hienoille nyansseille ympärillänne tulee taianomaisesti esiin.

Jos voisitte todella nähdä verkkojärjestelmän, elämänverkon tai kaikkien asioiden yhteyden, saisitte paremman ymmärryksen ykseysajatuksesta. Ainoastaan maapallolla ei ole monisyistä verkkojärjestelmää. Teillä on valovirtoja, jotka säteilevät teistä ja teihin, toisiinne, edestakaisin kaikkien ihmisten kesken maapallolla. Jotkut ovat voimakkaampia, jotkut ovat heikompia, mutta olette kuitenkin luontaisesti yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen planeetallanne ja myös tässä aliuniversaalissa ilmaisussa. Tämä voi olla ällistyttävää ja teidän vaikea kuvitella, mutta se on totta.

Sanoessamme, että olette kaikki yhtä, mitä se oikeasti merkitsee ja miten se tapahtuu? Se johtuu siitä, että koko maapallolla ja sen ympärillä on noita valovirtoja, jotka tunkeutuvat kaikkiin ja suodattuvat kaikkien läpi. Kyllä, suurin osa näistä valovirroista on erittäin heikkoja, mutta useammat ja useammat näistä valovirroista voimistuvat ja luovat tunnistamisvärähtelyn. Sisältä kaiku sanoo: "Kyllä, muistan sinut. Kyllä, tiedän, kuka olet, ja tiedän, että olemme olleet yhdessä aiemmin. En tiedä missä, mutta tunnen ja tunnistan värähtelysi ja energiapuumerkkisi. Kosketat sieluani ja saat sydämeni kielet laulamaan. Rakastava ydinolemuksesi vakuuttaa minulle, etten ole enää yksin. Tervetuloa sydämeeni. Pyydän sinua jakamaan matkani ja sallimaan myös minun olla osa sinun matkaasi."

Opitte hyvin paljon, hyvin nopeasti. Se on usein niin mieltä laajentavaa, että te ette tiedä, mitä uskoa, ja luulette, että te ette pysty omaksumaan tai integroimaan yhtään enempää uutta informaatiota, mutta kerromme teille, että tämä on vasta alkua. Teistä on tulossa henkisiä ihmisaikuisia, kun taas menneisyydessä olette toimineet ihmislapsina rajoittavassa kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa ja tunteneet olevanne ikään kuin irrallaan Jumalasta ja kohtalon ja luonnon oikkujen kontrolloima. Itsemestareina ja henkisinä aikuisina opitte, että olette universumin kansalaisia, olette tähtisiemeniä, valonsotureita ja uuden ajan etujoukkoa. Olette liidelleet tässä universumissa ja myös muissa universumeissa.

Olette kuulleet, että hyvin pitkän aikaa maapallon, tämän aurinkokunnan ja galaksinne ympärillä oli karanteeni, mikä on nyt hajonnut, jotta voitte saada galaktista, universaalia ja "kokoversaalia" informaatiota. Kerromme teille nyt, että tämän universumin ympärillä oli myös suodatin. Tämä universumi missä me kaikki esitämme oleellista osaa, on yksi uusimmista universumeista, mikä on luotu Ylimmän Luojan ydinolemuksesta, ja siksi se sijaitsee luomakunnan kaukaisimmalla reunalla.

Mekin olemme olleet rajoittuneita tiedossamme "kokoversaalista" toiminnasta sekä sen korkeamman värähtelytaajuusenergian määrässä, mihin meillä oli pääsy. Nimittäin ensimmäiset luodut universumit olivat voimakkaimpia ja lähimpänä täydellisyyttä, sillä ne olivat Ylimmän Luojan suuren keskusauringon ympärillä ja sisälsivät puhdasta luomisolemusta. Kun enemmän ja enemmän universumeita, galakseja ja tähtijärjestelmiä luotiin, mikä laajensi ja työnsi luomakuntaa pidemmälle ja pidemmälle suureen tyhjiöön (ja kauemmas Ylimmästä Luojasta), jokainen refraktio tiheyteen merkitsi, että jokaisessa uudessa luomuksessa oli vähemmän Kaiken olevaisen täydellisyyttä.

Teidän täytyy käsittää, että olemme kaikki paljon "pienemmäksi" muunnettuja energiaosia, mutta silti oleellinen osa suurenmoista Ylintä Luojaa. Ja jos meidät lähetettiin käskien luomaan Luojan nimissä, sillä Luojalla oli halu kokea enemmän itsestään, miksi Luoja kertoisi meille, mitä meidän piti luoda? Meille annettiin siunattu jumalainen lahja kanssaluojina ja niin myös jokaiselle teistä. Olitte kanssaluojajumala itse ansaitusti eikä tämä ole jumalatonta – se on universaali totuus. Älkää antako kenenkään kertoa teille mitään muuta. Muistakaa, että olette vastuussa omista luomuksistanne syyn- ja seurauksenlain kautta.

Ymmärtäkää, että tämä universumi luotiin dramaattisesti heikennetyllä ja laimennetulla peruselämänvoima-aineksella. Jotkut kutsuvat tätä universumia langenneeksi, mutta me emme kutsu sitä niin. Tämä on universumi, mikä luotiin erityisesti, jotta voisimme kokea kaksinaisuutta ja polariteettia. Valo- ja varjoasteikkoon suunniteltiin Luojavalon hiljainen piste keskelle ja kaksinaisuusheilurin oli määrä heilahtaa vain tietyn määrän positiiviseen ja negatiiviseen, maskuliiniseen ja feminiiniseen, valoon ja varjoon, jin- ja jang-energiaan. Teidän on ymmärrettävä, että jotkut kanssaluojajumalat loivat vähemmän täydellistä, kun hekin oppivat käyttämään Luojan antamia oikeuksiaan. Aionien kuluessa heiluri heilahti aina vain pidemmälle kaksinaisuuden varjomaille, mutta sitä on aina tasapainottanut sama määrä jumalaista valoainesta. Maapallon kaksinaisuus ja polariteetti on nyt palaamassa keskelle, suunnitellulle oikealle valo- ja varjoasteikolle.

On aina ollut suurenmoisia korkeampien maailmojen lähettiläitä hajaantuneena ympäri tätä universumia ja erityisesti tässä aliuniversumissa, teidän galaksissanne ja maapallolla, sillä täällä esitetään luomakunnan jumalaisen kokeilun huipentuman loppuvaiheet. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, Ylin Luoja ottaa nyt aktiivisen roolin "kokoversumin" luomisprosessissa ja sen sydänytimestä virtaa nyt puhdasta ja jalostunutta energiaa ja vaikuttaa sen jokaiseen osaan, suurimmasta pienimpään. Luomakunta ei supistu, se laajenee jatkuvasti ja teillä on olennainen osa tuossa laajentumisessa.

Olette suuressa risteyksessä, rakkaat ystävät. Kun kuljette monien osienne puhdistamis- ja selvittämisprosessin läpi, jätätte taakse energiat, jotka loivat kaiken tuskan, kärsimyksen ja ahdistuksen. Astukaa etäämmälle hetkeksi ja katsokaa viime kuukausia tarkkailijana – alatteko saada kuvan siitä, mistä suuressa suunnitelmassa ja ylösnousemuksessa on kyse? Tiedostaminen ja kontrollissa oleminen ovat mestaruuden tärkeitä osia. Jos olette uutterasti työskennelleet niiden oppituntien kanssa, joita olemme antaneet teille, teidän pitäisi olla hyvin matkalla saamaan takaisin ne monet lahjat, jotka toitte maapallolle monta aionia sitten.

Jokainen teistä on oman universuminsa keskus. Kanssaluojana lähetätte energiaa ja aikomuksen, mikä luo tietyn taajuuden ajattelumalleja. Nämä korkeamman taajuuden värähtelyt lähtevät teistä energiasäteinä äärettömyysmerkin muodossa ja luovat aaltoja, jotka ovat heijastusta tietoisista ajatuksistanne, aikomuksistanne ja teoistanne. Kun opitte pysymään sydän- ja sielukeskeisenä ja näin säteilette aina ehdotonta rakkautta ja tasapainoisia ja harmonisia värähtelymalleja, maailmanne ja todellisuutenne muuttuu vähitellen paremmaksi, sillä toimitte voimaantuneena kanssaluomismestarina – Isä/Äiti Jumalamme ja Ylimmän Luojan todellisena jumalaisena lähettiläänä.

Muistakaa näinä suuren epävarmuuden ja muutoksen aikoina, rakkaat valonsoturini, että ei ole mitään pelättävää ja on erittäin paljon saavutettavaa. Tuntekaa pyhän hengityksemme lämpö, kun se hivelee poskeanne, ja tuntekaa se rakkausaura, millä ympäröimme teidät. Olemme lähellä, kurkottakaa koskettamaan meitä. Me vastaamme. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Elokuu 2014 ILMENTÄMISVOIMAN PARANTAMINEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 13.08.2014 20:29

ILMENTÄMISVOIMAN PARANTAMINEN



AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)

Elokuu 2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Rakkaat mestarit, kun kuljette paluupolkua olemassaolon korkeamman ulottuvuuden maailmoihin, mikä tunnetaan valon/elämän virtana tai joskus kosmisen tietoisuuden sateenkaarisiltana, värähtelymalli sisällänne ja ympärillänne ovat jatkuvassa muutostilassa. Tämä on johtanut jatkuvasti lisääntyvään tietoisuuden laajentumiseen, minkä myötä ne suodattimet, joiden kautta katsotte todellisuusmaailmaanne, sekä ne uskomusrakenteet, jotka olette rakentaneet ympärillenne, korvataan vähitellen korkeammilla ja voimaannuttavammilla totuuksilla. Maailma minkä olette luoneet ja ne joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa, heijastavat aina teille niitä uskomuksia ja odotuksia, jotka ovat hyväksyneet totuudeksenne.



Tuskallisessa tai heikentävässä tilanteessa on aina vääristyneitä tai tasapainottomia uskomuksia ja kiinnikkeitä, jotka pitävät teidät valheellisen ja kuvitteellisen todellisuuden vankina. Uskomukset jotka kontrolloivat monia tekojanne ja reaktioitanne päivittäin, ovat hitaasti häviämässä ja ne korvataan itseä voimaannuttavilla käsityksillä, jotka hyväksytte vähitellen uudeksi todellisuusversioksenne(visioksenne). Olette laajentamassa tietoisuutta Itsestä ja kehittämässä fokusoituneemman ja syvemmän tietoisuuden niistä, joiden kanssa olette tekemisissä, ja myös maailmoista, jotka ylittävät nykyisen näkökykynne.



Olette kuulleet usein sanottavan "kaikki on harhaa". Tämä ei merkitse, että kaikki mitä on luotu fyysiseen maailmaan, ei ole kiinteää, sillä ei ole rakennetta tai se ei ole totta. Eikä se merkitse, että korkeammat maailmat ovat kuvitteellisia ilman konkreettista rakennetta tai määritelmää. Kaikki olemassaolotasot tässä universumissa näyttävät yhtä todellisilta niille, jotka asuvat niissä, kuin maakotinne näyttää teille. Luoja ja sen kaikenkattava vaikutus on aivan varmasti totta, aivan kuten mekin.



Harhaa on havaintonne maailmasta, todellisuus mitä katsotte itse tekemienne suodattimien kautta – uskomukset, rakenteet, tabut ja rajoitukset, jotka olette koodanneet alitajuiseen mieleenne ja hyväksyneet totuudeksenne. Kaikki näkevät maailman ja päivittäiset tapahtumat oman uskomusverhonsa ja muunnellun tietoisuustason läpi. Siksi monet näkevät kaiken negatiivisen suodattimen läpi, kun taas valaistuneet sielut kokevat elämän rakkaus- ja tuomitsemattomuussuodattimen läpi.



Näinä nopeutuneen transformaation aikoina koette suuria muutoksia sisä- ja ulkopuolella. Kalvot alitajuisen, tietoisen ja supertietoisen mielen välillä ohenevat ja näin teille annetaan pääsy subjektiiviseen ja itseä rajoittavaan informaatioon, mistä teidän täytyy päästää irti, ja vääristyneisiin käsityksiin jotka teidän täytyy parantaa, voidaksenne palata sisäiseen tasapainoon, kun pyritte saamaan takasin itsemestaruuden. Aivojen vasen ja oikea puolisko sekä alitajuinen, tietoinen ja supertietoinen matriisi ovat sulautumassa yhteen ja palaamassa yhtenäiseen super- tai makrotietoisuustilaan. Monin tavoin sanonta "on taas kerran niin, kuin oli alussa" pätee siihen transformaatioprosessiin, mitä ihmiskunta kokee nyt.



Kaikki fyysisten aistien havainnot, jotka muodostavat jonkin vaikutelman teille, sekä kaikki teot, vuorovaikutus ja reaktiot välitetään ja tallennetaan automaattisesti alitajuisen mielen muistisoluihin. Taaskin painotamme, että alitajuinen mieli on subjektiivinen, se ottaa jokaisen ajatuksen tai kokemuksen kirjaimellisesti ja siihen vaikuttaa tämän jälkeen henkilökohtainen ennakkoasenteenne. Alitajuinen mieli jatkaa reagoimista vanhoihin ajatusmalleihin ja ehtoihin ja niiden toistamista uudestaan ja uudestaan, kunnes väärinkäsitykset on selvitetty ja ohjelmoitu uudelleen.



Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden maailmanne on sattumanvarainen ja kaoottinen, kun taas korkeamman neljännen ja ylempien ulottuvuuksien aika-paikkajatkumo on joustavampi ja virtaavampi. Kun integroitte korkeampien ulottuvuuksien värähtelymalleja, kaikki mikä ei ole yhteensopivaa, nousee pintaan ratkaistavaksi, mikä johtaa korkeampaan viisauteen. Ne jotka ovat kehittäneet sisäistä näkökykyään, tietävät, että ajatukset ovat konkreettisia. He tietävät, että ajatuksen laatu tai taajuusmalli määrittelee sen värin, kun taas tunne määrittelee sen ottaman muodon. Mitä keskittyneempi ja yksityiskohtaisempi ajatus on, sitä selvempi hahmosta tulee. Matalan taajuustason ajatukset ovat tummia, sameita ja vääristyneitä, kun taas ajattelun korkeammat oktaavit – ne jotka ovat täynnä valoa – ovat herkempiä ja loistavia. Teidän on hyväksyttävä, että ajatuksillanne on substanssi ja ne vaikuttavat teihin ja ympäröivään maailmaan.



Teidän on oltava valmis tutkimaan ennakkoajatuksia elämänne monimutkaisista perinteistä, rakenteista ja rajoista ja teidän on päästettävä irti tai transformoitava uskomukset, jotka pitävät teidät jumissa itseaiheutetuissa rakenteellisissa rajoissa. Irtipäästäminen kiintymyksistä, vanhentuneista tavoista ja käsityksistä on jatkuva prosessi ja se vaatii jatkuvaa valppautta ja parantamista. Olemme tietoisia, että olette muodostaneet ympärillenne mukavuusalueen, minkä yli teidän on vaikea siirtyä, vaikka se onkin epämukava ja rajoittava. Mutta se teidän juuri on tehtävä, rakkaat, jos teidän on tarkoitus laajentua ja tulla niiksi kanssaluomisen mestareiksi, joita teidän on tarkoitus olla.



Irtipäästäminen on vapauttavaa ja antaa teille voimaa laajentaa tietoisuuttanne ja maailmaanne. Mitä korkeampia värähtelymalleistanne tulee, sitä nestemäisemmiksi rajoitukset ympärillänne tulevat. Älkää kiinnittykö niihin elämän rakenteisiin, jotka olette rakentaneet ympärillenne. Teidän on käsitettävä, että muutos on oleellinen osa kasvua. Teette päätöksiä ja valintoja joka päivä ja kehittyvälle mestarille on välttämätöntä pyrkiä aina korkeimpiin valintoihin. Kaksinaisuusasteikkonne rajoista tulee ahtaammat ja valintaheiluri heilahtaa keskeltä paljon vähemmän oikealle ja vasemmalle. Tämän tuloksena havaintotapanne ja tietoinen tajuntanne laajenee ja nousee eksponentiaalisesti. "Mestari seuraa aina kapeaa polkua ylöspäin" on muinainen totuus, mikä pätee yhä. Teidän on aina etsittävä korkeinta totuuttanne ja sitten elettävää sen parhaan kykynne mukaisesti.



Teidän on tärkeää tietää, että kosmisissa luomissykleissä on tarkka järjestys, mikä määrittelee jumalaisen ilmaisun suuren valikoiman ja korostaa sitä. Siksi on tärkeää, että opitte virtaamaan ja mukautumaan ajan muutoksiin, sivuuttamaan kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuutenne rajoittavat uskomukset saadessanne viisautta, etsimään korkeampia totuuksia ja kasvamaan lähemmäs alkuperäistä jumaluustilaanne.



Olemme yhden suurimman transformaationsyklin keskellä, minkä tämä universumi on koskaan kokenut. Teidän on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että maapallolla on ollut monia pienempiä syklejä ja jokainen teistä on kokenut näitä transformaatioaikoja tavalla tai toisella.



Tuleva seitsemäs juurirotu on korkealle kehittynyt ja henkisesti virittynyt ja siihen vaikuttaa transformaation, puhdistumisen, vapauden ja sovituksen seitsemäs säde. Kaikkiin ja kaikkeen maan päällä vaikuttaa seitsemännen säteen, violetin muuntamisliekin, säteily. Monet vanhat ja vanhentuneet opetukset sivuutetaan, kun viisautenne kehittyy ja taajuusmallinne kohoavat. Rakkauspohjaiset ja voimaannuttavat uskonnolliset uskomukset säilyvät, kun taas pelkopohjaiset ja kontrolloivat käsitykset sivuutetaan hitaasti. Siirtymässä valaistumisaikakauteen ne uskonnot selviytyvät, jotka ovat valmiita laajentamaan filosofiansa sisältämään paljastetut, korkeammat Luojatotuudet.



Uudet olemissyklit käynnistyvät halukkuudella muuttua ja niihin voidaan vähitellen yhdistyä helposti ja sujuvasti. Kuitenkin niillä jotka vastustavat, se tapahtuu kaaoksen ja konfliktin kautta. Paljon riippuu kapasiteetistanne vetää puoleen, omaksua (tai torjua) ja sitten välittää jalostuneempia energioita, jotka tunnetaan korkeampana totuutena. Sielunne ja korkeampi itsenne muistavat sen syyn, miksi päätitte kokea ja ilmaista tuskallisia tilanteita – ei rangaistuksena, vaan ratkaisun saamiseksi.



Teidän on erittäin tärkeää pyrkiä vahvistamaan itsemääräämisoikeuttanne ja täyttymyshaluanne. Teidän on kehityttävä egoa palvelevasta tilasta sielua palvelevaan tilaan. Sielu on osanne, joka on yhteydessä universaaliin kokonaisuuteen. Saavutatte myötätuntoa rankalla tavalla tuskan ja kärsimyksen kautta (egon ajamana) tai helpolla tavalla yhdistymällä taas korkeampaan itseenne ja Jumalsäteeseen (sielun inspiroimana).



Mikään ei voi paeta jalostuneen Luojavalon ja timantinkovien hiukkasten säteilyä ja magneettivaikutusta, mikä nyt leviää tähän universumiin, aliuniversumiin, galaksiin, aurinkokuntaan, maapalloon ja ihmiskuntaan. Chakrat ovat kuin sähkömagneettisia paristoja kehossa. Sähkömagneettitaajuuksien värähtelyt kommunikoivat tietoisuuden monille tasoille. Teidän on oltava harmoniassa värähtelytaajuuksien kanssa ja virittynyt niihin, voidaksenne integroida ne. Valon, ajattelun ja äänen korkeammat taajuudet värähtelevät veressä, soluissa, elimissä, luissa, lihaksissa ja kudoksissa ja rikastavat hyvinvoinnintunnettanne. Kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristön matalammat taajuudet rajoittavat elämää antavan energian virtausta ja lisäävät tihetyttä neljässä alemmassa kehojärjestelmässänne. Veri kuljettaa maasukulinjanne, mutta mikä tärkeämpää, myös kosmisen sukulinjanne ja jumalaisen perintönne, geenikoodeja.



Rakkaat valonkantajani, pyydämme teitä näkemään jokaisen testin ja haasteen tilaisuutena päästää irti vanhentuneista ajatuksista ja värähtelymalleista, jotka eivät enää palvele suurempaa hyväänne. Pyydämme hartaasti teitä tarkastelemaan elämänkokemuksianne pyhän sydämenne ja mielenne suodatinten läpi, kun ammennatte elämän/valon timanttisädehiukkasia ja täytätte rakkaudellanne, ennen kuin säteilette ne maailmaan ja ihmisille. Olemme kaikki tässä kosmisessa evoluutiotanssissa ja yhdessä voitamme.



Olen arkkienkeli Mikael.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron