Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

10.4.2014 MIKSI HÄN MUUTTI MIELENSÄ?

ViestiKirjoittaja hammer » 12.04.2014 22:57

MIKSI HÄN MUUTTI MIELENSÄ?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
10.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, minulla on ollut suhde, mikä tuntui hyvin voimakkaasti oikealta – meillä oli syvä yhteys ja olimme samalla aaltopituudella. Ensimmäistä kertaa tunsin niin voimakasta yhteytä toiseen. Sitten juuri kun luulin, että etenisimme, mies perääntyi, kertoi rakastavansa jotain toista ja kuitenkin keskustellessamme tunsin, ettei hän kertonut totuutta. Rakastan häntä ja tiedän, että voimme olla upea pari ja saada upean suhteen yhdessä. Miksi hän muutti mielensä?

Jenniferin vastaus:

Tiedän tämän olevan rankkaa ja näen sitä monissa suhteissa, kaikilla tasoilla. Tavallisesti nainen tarjoaa suhdetta ja mies perääntyy ja tämän tapahtumiselle on useita syitä. Tärkein syy on, että on mahdollisuus syvälliseen transformaatioon, iloon, rauhaan ja rakkauteen, eikä hän ole varma, pystyykö hän astumaan tuohon potentiaaliin, joten hän luo tilapäisen esteen energialle saadakseen aikaa päättää, voiko hänestä tulla tuo ihminen, joka sallit hänen olla. Hän ei oikeastaan muuttanut mieltään – hän tarvitsee vain aikaa päättää, onko hän valmis siihen, mitä tämä suhde sallii hänen olla ja millaiseksi tulla.

Jokainen yhteys minkä muodostamme jonkun kanssa, avaa uuden mahdollisuuden hänelle. Suhteissa – romanttisissa tai muissa – meille tarjotaan tilaisuus astua uudelle olemistasolle ja ilmaista uusia ja laajempia puolia itsestämme. Mitä voimakkaampi transformaatiopotentiaali on, sitä vaikeampia valinnasta tulee. Pystymmekö tulemaan tuoksi ihmiseksi ja ylläpitämään tuon värähtely- ja olemistason? Mitä tapahtuu, jos emme pysty? Mitä toinen ihminen ajattelee meistä, jos niin tapahtuu? Vaikka me näemme toiset korkeimmassa potentiaalissaan, jos he eivät pysty myös itse näkemään itseään siinä, he löytävät tavan sabotoida suhdetta ja tätä tapahtuu tässä.

Et voi tehdä mitään prosessin nopeuttamiseksi tai saadaksesi hänet näkemään sen arvon, mitä tarjoat, mutta voit säilyttää sen energiatason, minkä ulotat häneen. Sinulla on vaarana tässä yrittää antaa enemmän ja toivoa, että tämä auttaa häntä näkemään suhteen arvon – se ei auta. Kun yrität sulkea tuota kuilua ulottamalla lisää energiaa häneen, lisäät entisestään suhteen mahdollisuutta ja se saa hänet vain pelkäämään sitä lisää. Hänen täytyy pystyä näkemään itsensä kokonaisuudessaan siinä, mitä tarjoat, näkemään itsensä suhteessa, mikä sallii hänen astua korkeimpiin aspekteihinsa ja tulemaan ihmiseksi, joka hän tietää sielutasolla voivansa olla, muttei ole varma siitä egotasolla.

Silloin kun näemme toisten epäröivän suhteissa, luontainen taipumuksemme on yrittää sulkea tuo kuilu ja teemme sen ulottamalla lisää energiaa heihin, mutta se ole vastaus, koska se tekee heidät tietoisemmaksi tarjoamastamme potentiaalista ja heidän panoksensa nousee ja myös pelkonsa. Ja sen sijaan, että se on jotain, minkä he näkevät positiivisessa valossa, se voi muistuttaa heille, miten pitkälle heidän on mentävä, miten paljon heidän on muututtava ja miten heistä tuntuu huonommalta verrattuna siihen, miten me näemme heidät. Sen sijaan meidän on luotava heille tilaisuus valita se, mitä tarjoamme, pysyä sitten omassa energiassamme ja antaa heidän tehdä omat valintansa. Jotkut päättävät siirtyä eteenpäin ja toiset päättävät, että se ylittää heidän kapasiteettinsa ja he jäävät siihen, missä ovat. Monissa tapauksissa tämä on se päätös, minkä tarvitsemme karmakierron lopettamiseksi ja siirtyäksemme eteenpäin heidän kanssaan tai ilman heitä.

Vaikea osa tätä prosessia on antaa toiselle vaihtoehto tuomitsematta, pakottamatta, painostamatta tai manipuloimatta riippumatta siitä, mitä haluamme hänen valitsevan. Vaikka toivomme hänen valitsevan meidät, hän valitsee sen, mikä on parasta hänelle oman energiansa, oman taajuutensa ja omien tarpeidensa taustaa vasten. Emme voi saada ketään näkemään enemmän omasta potentiaalistaan, minkä hän pystyy näkemään tuolla hetkellä, ja jos yritämme, otamme riskin, että saamme hänet uskomaan olevansa väärässä, riittämätön ja puutteellinen sen sijaan, että saavutamme oman tavoitteemme ja sallimme hänen tuntea laajemman version itsestään ja astua siihen.

Parannamme näiden yhteyksien avulla karmakiertoja (mitä voimakkaampi yhteys, sitä voimakkaampi, vanhempi ja pakottavampi karma) ja haluamme tuon ihmisen siirtyvän parantuneemmalle, eheämmälle ja kokonaisemmalle polulle kanssamme, minkä uskomme olevan seuraava askeleemme yhdessä. Anna hänen valita ja pysy keskittyneenä aikomukseesi oman elämäsi suhteen. Ole hänelle valo tunnelin päässä ja se kannustaa häntä valitsemaan valon. Jos ei, hänellä on edelleen asioita opittavana, oppitunteja viimeisteltävänä ja hän löytää jonkun auttamaan itseään siinä, kun taas sinä löydät jonkun, joka voi olla sinun värähtelytaajuustasollasi ja täyttää tuon mahdollisen tilan, minkä haluat saada elämääsi.

Tällaiset suhteet ovat tyypillisesti ns. moniulotteisia suhteita. Lue niistä lisää uudesta e-kirjastani "10 Signs of a Multi-Dimensional Relationship".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.4.2014 UUDELLEENKUTOJA – TARINA PARANTAMISESTA JA TARKOIT

ViestiKirjoittaja hammer » 20.04.2014 16:17

UUDELLEENKUTOJA – TARINA PARANTAMISESTA JA TARKOITUKSESTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme olleet niin paljon vahva ja toisia tukeva ja varmistaneet, että kaikilla on, mitä he tarvitsevat parantuakseen ja tullakseen ehjäksi ja kokonaiseksi, että mietimme, milloin on oma vuoromme. Monilla meistä on ollut tärkeitä sielusopimuksia täytettävänä elämämme ensimmäisessä osassa ja niiden täyttämisen fokus on ollut parantamisessa. Parantamisponnisteluillamme olemme auttaneet toisia päästämään irti menneisyydestään ja keksimään tulevaisuuden ja valmistelleet heitä elämäntyöhön, mikä heillä oli tehtävänä.

Nyt kun tämä työ on tehty, meidän on aika uudistua huolehtijasta ja tukijasta vahvaksi, menestyneeksi ja voimakkaaksi omassa elämässämme. Miten teemme sen ja mitä se merkitsee? Tähän kysymykseen on vaikea vastata, koska se merkitsee sen uudelleenmäärittelyä, miten katsomme itseämme ja mitä teemme ajallamme, energiallamme ja lahjoillamme. Yksi lukija kirjoitti minulle kerran: "En ole koskaan luonut mitään arvokasta itselleni elämässä. Polkunani on ollut auttaa toisia menestymään." Hän kirjoitti eläneensä voimaannuttaen toisia ja varmistaen heidän menestyksensä ja hän ihmetteli, milloin hän voisi tehdä jotain itselleen.

Mutta hän oli tehnyt jotain itselleen löytämällä iloa toisten menestyksestä. Olen varma, että toiset ovat arvostaneet hänen apuaan, ja halusin kysyä, voisiko hän nauttia samasta arvostuksesta, jos hän toteuttaisi omia unelmiaan, tavoitteitaan ja halujaan. Hänellä saattaa olla myös epäonnistumisen pelkoa ja itseluottamuksen puutetta. Vaatii rohkeutta siirtää nuo ponnistukset omaan elämäänsä, jolloin hänen mielestään panokset ovat korkeammat, menestymisen ei ole yhtä varmaa ja hän saattaa havaita sen, mitä hän on aina pelännyt – ettei hän kykene menestymään. (En usko sen olevan totta, mutta hänen on selvitettävä se itse.)

Hän muistuttaa erästä, jonka tunsin vuosia sitten – naista joka oli "uudelleenkutoja" ja korjasi reikiä ihmisten vaatteissa, saaden ne näyttämään uusilta. Tuohon aikaan töissä oli oltava kiva jakkupuku (ja sukkahousut) ja minulla oli useita villapukuja. Yhtenä päivänä näin pienen koinsyömän reiän yhdessä villajakussani enkä halunnut heittää koko pukua menemään pienen reiän vuoksi. Joku ehdotti, että veisin sen uudelleenkutojalle, joka korjaisi reiän uutta pukua halvemmalla. Niinpä vein jakun hänen liikkeeseensä ja hän sanoi, ettei olisi mikään ongelma korjata reikää, ja jakku näyttäisi taas uudelta.

Hain muutaman viikon päästä kauniisti korjatun jakkuni. Koinsyömä reikä oli poissa ja jakku näytti uudelta. Kysyin, miten hän teki sen, ja hän näytti ylpeänä työpaikkansa ja puhui tekniikastaan. Pienenpieniä neuloja ja voimakasta suurennuslasia käyttäen hän otti säikeitä vaatteen päärmeestä ja käytti niitä reiän täyttämiseen – ja kutoi kuvioon sovittaen niin, että kangas näytti uudelta. Hän oli ylpeä työstään ja oli tehnyt sitä vuosikymmeniä. Itse asiassa hän oli hyvin arvostettu ja ihmiset ympäri maata lähettivät hänelle vaatteitaan korjattavaksi.

Mutta työ vaati veronsa hänen kehostaan. Hänen selkänsä meni kyttyrään monien vuosien kumartumisesta työssä, hänen kätensä olivat muhkuraiset nivelreumasta ja näkö oli huono. Hän käytti paksuja laseja ja iho oli kalpea, koska hän oli niin paljon sisällä. Kysyin, miksi hän teki tätä työtä, ja hän vastasi, että hänen isänsä joka oli räätäli, oli opettanut häntä sanoen, että ihmiset tarvitsisivat aina vaatteiden korjaajaa ja tämän taidon myötä hänellä olisi aina töitä. Kun kysyin, olisiko hän halunnut tehdä jotain muuta, hänen silmänsä sumentuvat ja hän sanoi aina halunneensa tanssijaksi, muttei hänen isänsä hyväksynyt sitä, joten hän teki, mitä isä halusi.

Hän ei koskaan kysynyt, miten ihmiset rikkoivat vaatteensa – hän vain korjasi hiljaa vahingon ja lähetti ne takaisin uuden näköisinä. Mietin, miten moni ihminen arvosti hänen taitoaan ja omistautumistaan ja ajattelivatko he, miten paljon työtä vaati korjata heidän aiheuttamansa vahinko – oli se sitten huolimattomuutta tai tapaturma. Tai miten uudelleenkutoja oli käyttänyt suuren osan elämästään tekemällä tätä toisille? Kuka teki sen hänelle? Kuka oli häntä varten, kun hän tarvitsi "uudelleenkutomista" elämässään?

Kun opin tuntemaan hänet, hän kertoi vähän elämästään. Hän ei ollut koskaan naimisissa tai hankkinut lapsia, hän oli huolehtinut isästään kuolemaan saakka tämän jäätyä leskeksi ja hän oli perinyt isänsä liikkeen. Liike, asiakkaat ja työ olivat hänen elämänsä. Mietin, oliko hän koskaan pysähtynyt miettimään, miten hän huolellisesti ja tarkasti korjasi toisten vahinkoja ja halusiko hän koskaan pitää puolensa ja päättää tehdä jotain muuta. Ajatteliko hän koskaan, miten paljon hän teki muille ja milloin tulisi se päivä, jolloin oli aika uudistua ja alkaa elää eri tavalla? Ehkä hänen oli liian myöhäistä tulla tanssijaksi, mutta hän voisi silti oppia tanssimaan.

Vaikka tuo uudelleenkutoja on kuollut, olen ajatellut häntä monta kertaa vuosien varrella. Yksi hänen lahjansa minulle – korjatun jakkuni lisäksi – oli muistuttaa pysähtymään, ennen kuin otan tehtäväkseni uudelleenkutoa toisille. Pitäisikö minun tehdä se vai voinko perääntyä ja antaa heidän korjata "reikänsä" itse? Joskus toisten on opittava omien ongelmiensa korjaaminen, vaikka uskoisinkin voivani tehdä sen paljon nopeammin, helpommin ja tehokkaammin. Mutta haluanko tehdä sitä ja samalla kun keksin heille tulevaisuuden tai uudistan heidän elämänsä, mitä omalle elämälleni tapahtuu?

Meidän on vaikea olla itsekäs ja itsekeskeinen ja meillä on negatiivisia mielipiteitä niistä, mutta ne merkitsevät oikeasti fokusoitumista sisäämme kysyen, mikä on hyvä meille ja miten jokainen tilanne sopii omalle elämänpolullemme. Silloin kun sallimme toimintamme fokuksen olla ensisijaisesti itsessämme, mietimme omia tarpeitamme sen sijaan, että ryntäämme huolehtimaan toisista. On upea tunne uudelleenkutoa jonkun elämää, mutta siitä voi tulla tapa, mihin lankeamme, emmekä sitten pääse pois. Meidän on muistettava, että kaikki ovat voimakkaita – meillä kaikilla on sama voimanlähde, vaikka toiset eivät meidän mielestämme toimikaan kovin voimallisesti tai käytä voimaansa kovin viisaasti.

Kuten tuo alussa mainittu henkilö joka luo toisille sitä, mitä hän ei luo omaan elämäänsä, voimme tukea ja kannustaa toisia jonkin aikaa, mutta meidän on lopulta palattava omaan keskukseemme ja kysyttävä, miksi meistä tuntuu, että meidän on tehtävä toisille sellaista, mitä emme tee itsellemme. Voimme olla ikuisia uudelleenkutojia ja korjata toisten vahinkoja, reikiä ja aukkoja tai voimme uudistua ja luoda omaan elämäämme kaiken, mitä haluamme, ja antaa sitten toisten sytyttää oman valonsa omastamme, mikä roihuaa kirkkaasti. Tämä tapahtuu, sitten kun myös he ovat valmiita loistamaan kirkkaasti, koska he ovat valmiita uudelleenkutomaan elämänsä, uudistumaan ja uskomaan, että he ansaitsevat uuden voimallisen ja voimaantuneen tulevaisuuden ja voivat saada sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

21.4.2014 ELÄMÄ KÄÄNTYY HENGENVEDOSTA TOISEEN

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 22.04.2014 10:36

ELÄMÄ KÄÄNTYY HENGENVEDOSTA TOISEEN



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

21.4.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Kun ajattelen tämän viikon energioita, näen kuvan väkkärästä. Niiden tekeminen oli lapsena hauskaa sadepäivän hommaa. Hyvän väkkärän tekemisessä oli kaksi salaisuutta (ja tämä liittyy kaikin tavoin siihen, miten käsittelemme ja käytämme tämän viikon energiaa tehokkaasti eikä kyse ole taito-oppitunnista):



1. kaikkien sivujen on oltava samansuuruisia ja tiukasti kiinnitetty keskelle ja

2. väkkärän ja tikun väliin on laitettava välilevy, jotta se kääntyy helposti.



Kardinaalisuurristi on myös neliö ja siitä väkkärä alkaa – neliskulmaisesta paperipalasta. Jokaisesta kulmasta leikataan diagonaalisesti keskelle. Neljä ulkokulmaa ankkuroidaan keskelle. Erottaja laitetaan väkkärän takaosan ja tikun väliin ja näin väkkärä voi pyöriä.



Väkkärä muuttaa neliön kauniiksi muodoksi, mikä pyörii vaivattomasti tuulessa (tai puhaltaessa). Kun puhallat väkkärään, se pyörii – jos lopetat puhaltamisen, se lakkaa liikkumasta. Transformaatio vaatii jatkuvaa aikomusta, mutta se ei merkitse kovaa työtä, vaan jatkuvaa huomioita aikomukseen. "Minä olen", "minulla on" ja "minä teen" ovat kaikki aikomuksia, jotka säännöllisesti käytettäessä saavat aikaan voimallisia tuloksia.



Mitä vaaditaan energian liikuttamiseksi elämässäsi suuntaan, mihin haluat sen virtaavan?



Miten voit muuttaa draaman ja kaaoksen sujuviksi ja helpoiksi lopputuloksiksi?



Missä sinun tarvitsee maadoittua, keskittyä ja tasapainottua, jotta voit tarkastella tilannettasi kiintymättä ja löytää sen yhteisen keskuksen, mistä voit luoda uusia lopputuloksia ja mahdollisuuksia?



Kyse on perspektiivistä ja prosessista – olemme kaikki nyt riittävän voimakkaita luomaan niitä lopputuloksia, joita haluamme olla elämässämme. Olemme luojia, on aika luoda.



Ajattele neliötä elämäsi alueina, joissa muutos on mahdollinen tai haluttu, ja kardinaalisuurristin transformaatioenergia voi antaa polttoainetta niille. Leikkaukset edustavat aikomusta, minkä ilmaiset tehdäksesi jotain kaunista ja toimivaa kaikista haasteista, joita kohtaat. Jokaiseen haasteeseen – vaikka kuinka vaikeaan – voidaan tarttua, kun olemme maadoittunut ja keskuksessamme ja löydämme sen ydintekijän, mikä on kaikissa haasteissamme. Ja jos kaivat riittävän syvältä, havaitset, että kaikilla elämänhaasteilla on yhteinen ydin. Se voi olla uhritietoisuus, itserakkauden puute, viha, katkeruus, ylivoimaisuus, voimattomuus, jähmettyminen, huoli, epäily tai pelko.



Aikomuksen ilmaiseminen luo astian, mihin energia voi virrata, jotta se voidaan kanavoida ilmentymään. Ilman aikomusta energia on pirstoutunutta, tarkoituksetonta eikä sillä ole suuntaa. Luontomme ihmisenä on etsiä tasapainoa, mikä meillä on ollessamme keskuksessamme, kiintymätön, tuomitsematon ja peloton. Maadoittuminen ja keskittyminen sallii meidän löytää tuon pelottoman paikan ja voimme tehdä sen muistamalla, että elämä tapahtuu joka hetki, ei ole huomista tai eilistä – on vain tämä hetki, nykyisyys, missä hengitämme ja elämme. Ja väkkärän tikku on muistutus, että meillä on haaste ja ratkaisu käsissämme. Luojana sinulla on voima muuttaa jokainen tilanne joksikin kauniiksi.



Auttamaan sinua tämän prosessin johtamisessa ja tämän viikon arkkienkeli Urielin kanavoiduksi viestiksi jaan vaalituimman viestini kaikista niistä sadoista viesteistä, joita olen kanavoinut viimeisten kymmenen vuoden aikana, mikä on "Hengenvedosta toiseen". Luen sen usein uudestaan, erityisesti silloin kun minulla on haasteita ja olen maadoittumaton, kun yritän elää tulevaisuudessa ja unohdan nykyhetken ja minua täytyy muistuttaa siitä, että tämä hetki on voimakkain, koska tästä hetkestä luodaan kaikki muut hetket.



Ole läsnä hetkessä, luo valtava astia energiavirroillesi ja muista jättää pieni ekstratila ihmeille, kun universumi on hyvin mielikuvituksekas ja nokkela. Kohdista huomiosi sitten aikomukseen miettimättä, milloin se tapahtuu, ja affirmoimalla, että se tapahtuu nyt eikä ole viiveitä. Meillä on tilaisuusikkuna, mikä voi muuttaa maailmaa, ja kun teemme oman osamme yksilönä, laajennamme energian voimaa ja potentiaalia, minkä kollektiivi voi käyttää. Ennen kaikkea muista, että kaikki aikomukset ilmennetään tuomitsematta, joten ilmaise suuria aikomuksia ja anna ilmentämisen alkaa.



ARKKIENKELI URIEL:

Hengenvedosta toiseen



Vuodelta 2008



Kamppailetko läsnä olevassa hetkessä elämisen kanssa? Näetkö, miten läsnä oleva hetki on ainoa, joka sinulla on, ja ettei menneisyyttä ja tulevaisuutta ole, ennen kuin tunnistat läsnä olevan hetken. Eläminen läsnä olevassa hetkessä on sinulle kuin hengittämistä. Aivan samalla tavalla kuin elät tästä hetkestä seuraavaan, elät hengenvedosta toiseen. Samaan aikaan kuin kehosi voi selviytyä pitkiä aikoja ilman vettä tai ruokaa, se voi elää vain muutamia minuutteja hengittämättä. Elät hengenvedosta toiseen ja eloonjäämisesi joka elämässä riippuu kyvystäsi vetää seuraavan kerran henkeä.



Fyysisessä kehossanne on monia piirteitä, jotka eivät vaadi ajattelua tai ponnistelua. Teidän ei tarvitse muistuttaa sydäntänne lyömisestä eikä lihaksianne työskentelemisestä, kun haluatte nousta ylös tai kävellä. Silmänne näkevät, kun haluatte nähdä maailman ympärillänne, korvanne kuulevat, verenne virtaa ja keuhkonne vetävät seuraavan kerran henkeä. Tämä kaikki tehdään puolestanne. Kuvitelkaa, millaista elämänne olisi, jos teidän täytyisi muistaa kaikki nämä asiat niiden tapahtumiseksi. Ette pystyisi keskittymään mihinkään muuhun. Hengittäminen joka on tärkein tekijä fyysisessä selviytymisessänne, hoidetaan puolestanne. Ja näin voitte toimia Hengen kanssa kaikkien tarpeidenne tyydyttämiseksi.



Fyysisen kehonne elintoiminnot on suunniteltu toimimaan ilman huomiotanne, jotta voisitte keskittyä toisiin matkanne puoliin. Tämä on esimerkki siitä, miten aineellinen maailma voi ilmentyä teille vaivattomasti. Ja kuitenkin te edelleen olette huolissanne siitä, mitä tapahtuu päivästä toiseen. Kun keskitytte menneeseen tai tulevaan ettekä ole siinä läsnä olevassa hetkessä, missä vedätte seuraavan kerran henkeä, sivuutatte esimerkin siitä, miten Henki toimii elämässänne. Hengittämässänne ilmassa on ehdotonta rakkautta. Sitä antavat teille maapallo ja elementit, jotka tekevät yhdessä työtä varmistaakseen, että teille on aina runsaasti ilmaa hengittävänä, sekä kehonne, mikä muistaa huolehtia hengittämisestä puolestanne.



Kannatko huolta siitä, mistä seuraava henkäys ilmaa tulee? Et tietenkään. Näin vaivatonta todellisuutesi voi olla. Aivan samalla tavalla kuin et ajattele sitä, muistatko vetää seuraavan hengenvedon tai onko sinulla ilmaa hengitettävänä, voit päästää irti siitä huolesta, tyydytetäänkö kaikki tarpeesi, sitten kun tunnistat, miten Luoja antaa sinulle kaiken tarvitsemasi rajattoman yltäkylläisesti, ja kun lakkaat keskittymästä huoleen, epäilykseen ja pelkoon hyväksyäksesi sen, että aina on riittävästi. Ja kun vedät seuraavan kerran henkeä, muista, että Luoja joka rakastaa sinua mittaamattomasti, antaa sen sinulle yltäkylläisyydessä.



Hengitä tarkoituksella ja syvään ja tiedä, että Luojan rakkautta on jokaisessa hengenvedossasi ja aivan samalla tavalla kuin hengittämäsi ilma annetaan vaivattomasti, jokainen muukin tarpeesi tyydytetään, kun muistat, että elämäsi on henkinen matka aineellisella tasolla, missä kaikki mitä tarvitset, on ulottuvillasi.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

23.4.2014 JALKA KUMMASSAKIN MAAILMASSA

ViestiKirjoittaja hammer » 26.04.2014 09:19

JALKA KUMMASSAKIN MAAILMASSA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten olet selvinnyt huhtikuun tapahtumista tähän saakka? Vielä ei ole valmista, koska edessä siintää pimennys 29.4., mutta se on kuukauden viimeinen tapahtuma ja sitten olemme toukokuussa. Se on vähän kuin muutossa, sitten kun pakkaamisen ja muuttamisen myllerrys ja draama ovat ohi, kaikki on purettu, järjestetty ja uudesta asunnosta tehty uusi kotimme. Päästämme irti paljosta vanhasta energiasta ja maadoitamme uutta energiaa samaan aikaan ja riippuen siitä, mistä päästät irti ja mitä energiaa pidät ja prosessoit kahdella tasolla – itsesi ja ihmiskunnan puolesta – voi tuntua siltä, ettei mitään tapahdu (mikä ei ole todennäköistä) tai käyt läpi pahimman tunnekriisin, mitä olet koskaan kokenut.

Olen kuullut monia raportteja ihmisten äkillisistä kuolemista, itsemurhista ja suhteiden loppumisista tai ihmisistä tuntuu, että he ovat täysin "kypsiä" jonkin elämäntilanteen osalta. Saatat saada myös päätöksen johonkin tilanteeseen, kuten minä sain eilen, mikä oli täydellinen yllätys, hyvin odottamatonta, mutta myös suuri helpotus. Tämä on yksi tämän energian vaikutuksista ja se voi olla upeaa toisaalta, mutta hyvin epämiellyttävää toisaalta. On vaikea ajatella, että toisille nämä ajat ovat upeaa vapautumista ja toisten kokema tuska on niin syvää, että heistä tuntuu oman henkensä riistäminen olevan ainoa vaihtoehto. Olemme kaikki suuren paineen alla tällä hetkellä, joten jos tunnet tarvetta lähestyä jotakuta, seuraa opastustasi. Toisaalta jo tarvitset apua, pyydä sitä. Nämä eivät ole helppoja aikoja ja ne ovat väliaikaisia, joten ei ole mitään tarvetta kamppailla aivan yksin.

Jos meillä on koskaan ollut jalat kahdessa maailmassa, se on nyt ja kun päästämme irti vanhasta energiasta, luomme myös sen korkeamman taajuuden uuden maan toimintamalleihin. Luultavasti siksi meidän kaikkien on tarvinnut lihoa muutama kilo viime viikkojen aikana, koska tarvitsemme sen maadoittumisen, minkä sopimattomien vaatteiden aiheuttama turhautuminen ja ärsytys antaa, pitääksemme energiamme fyysisessä kehossa. Koska haluamme välttää kipua, on taipumusta lähteä kehosta, kun näitä tuskallisia tunteita nousee, mutta meidän ei tarvitse tehdä sitä. Sen sijaan meidän täytyy antaa niiden nousta ja kulkea läpi aikomuksenamme luoda niiden korkeampi taajuus, jotta surusta tulee iloa, vihasta anteeksiantoa, voimattomuudesta voimaantumista ja pelosta luottamusta.

Jos huomaat muistavasi tuskallisia elämän tapahtumia ilman mitään syytä, tämä on energiaa, mikä tulee esiin vapautettavaksi ja muunnettavaksi. Älä pysähdy tuomitsemaan tai kritisoimaan itseäsi, miettimään, miten olet voinut olla sellainen idiootti, niin sokea, typerä tai tietämätön tai miksi joku oli niin ilkeä sinulle. Vedä henkeä ja valitse uusi energia, millä korvaat sen, ja anna sen sitten mennä ohi. Kysy itseltäsi: "Kun siirryn toiseen olemisulottuvuuteen, haluanko ottaa tämän energian mukaani?" Jos et, niin minkä version haluat ottaa? Meillä kaikilla on ollut visio ylösnousemisesta korkeampiin olemisulottuvuuksiin ja siitä, mitä siihen sisältyy. Osa tuota prosessia on päättää, mitä haluamme ottaa mukaamme ja mitä haluamme jättää 3D:hen. Muista, että nämä energiat eivät ole yhteensopivia, ne eivät sekoitu lainkaan, joten 3D-kamamme on jäätävä 3D:hen. Mainosta lainatakseni: "Se mitä Vegasissa tapahtuu, jää Vegasiin." No, se mitä 3D:ssä tapahtuu, jää 3D:hen.

Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa antaa itsellesi päätöstä, vapautusta ja parannusta menneisyydestä kuin nyt, mukaan luettuna menneet elämät, karma, trauma ja kaikki elämän tilanteet, joita tämä luo sinulle. Mistä haluat päästää irti, mitä et halua enää kokea ja tuntea tai mitä et halua enää taakaksesi? (Vihje: kaikki mikä ei palvele haluasi rakkauteen, iloon, rauhaan ja yltäkylläisyyteen elämässäsi, on taakka.) On täydellistä aikaa päästää irti noista asioista ja auringonpimennys 29.4. on hyvä päivä tehdä irtipäästämis- ja anteeksiantoseremonia ja saada tarvitsemasi päätös. Olemme siirtymässä eheyteen ja ykseyteen itsemme ja jumalaisen lähteen tai Luojan kanssa. Jos eheys merkitsee, että voit astua uusiin olemisulottuvuuksiin rakkauden, rauhan, ilon ja yltäkylläisyyden tilassa, miten eheä voit sallia itsesi olla?

Tämä on myös aikaa olla lempeä itsellesi, ilmaista aikomuksia elämällesi ja muistuttaa itseäsi siitä, millaista haluat elämäsi olevan, silloin kun asioista tulee rankkoja. Kun ilmaiset uusia aikomuksia elämällesi, kaikki mikä on epäharmoniassa niiden kanssa, tulee esiin arvioitavaksi ja tarkasteltavaksi, eli ennen kuin päästät irti energiasta, se antaa sinulle vielä tilaisuuden valita sen jonkin erilaisen sijasta. Sillä ei ole merkitystä, mitä valitset – ei ole oikeaa tai väärää – mutta sinun on kuitenkin valittava vanhan energian pitämisen tai sen uuden energian sallimisen välillä, mikä on harmoniassa aikomuksesi kanssa. Muista, että kyse on prosessista ja menemme sen läpi askel kerrallaan – samalla tavalla kuin hengitämme hengenveto kerrallaan. Jotkut energiat joista päästämme irti, ovat olleet osa energiakenttäämme ja –matriisiamme monta elämää, joten irtipäästäminen voi olla vähän katkeransuloista. Pysy vain keskittyneenä siihen, mitä haluat elämässäsi seuraavaksi, ja näin ainoastaan valintasi eivät ole ilmiselviä, vaan myös kaikki mikä ei ole harmoniassa niiden kanssa, saattaa livahtaa hiljaa itsestään pois elämästäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.4.2014 TOUKOKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja hammer » 29.04.2014 07:00

TOUKOKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
28.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet päässyt läpi huhtikuusta ja seisot ja hengität edelleen, onneksi olkoon. Nyt kun olemme päässeet läpi noista energioista (ja ne olivat voimakkaita), saamme tilaisuuden harmonisoitua niiden kanssa ja ottaa ne käyttöön toukokuusta alkaen. Transformaatioprosessia ei saada koskaan valmiiksi yhdellä askeleella, se on irtipäästämis-, vastaanottamis-, harmonisoitumis- ja integroitumismatka. Päästämme irti vanhasta tehdäksemme tilaa jollekin uudelle, muutamme huomiomme kohdetta ilmaistessamme uusia aikomuksia, integroimme uusia energioita, kun vanha ei enää palvele meitä, ja tämä on jatkuvaa evoluutio- ja ylösnousemusspiraalia. Jos ajattelimme, että sitten kun huhtikuu on ohi, asiat palautuisivat normaaliksi, olemme osittain siinä. Mutta matka on tehnyt suuren kierroksen eikä status quo enää päde. Kaikkea on hämmennetty esiin – nyt meidän täytyy päättää, minne kaikki sopii.

Huhtikuu oli hyvin korkeaenergiainen kuukausi ja toukokuussa voimme aloittaa noiden energioiden käytännön soveltamisen. Toisella tavalla katsottuna, jos se mitä tapahtui huhtikuussa, sai sinut siivoamaan tunne-, psyykkistä ja henkistä kaappiasi, niin toukokuussa saat laittaa takaisin kaappiin kaiken, paitsi ne asiat joita ilman tiedät voivasi elää, joita et enää halua tai tarvitse. Mitä nuo asiat ovat? Kaikkea mikä ei enää palvele elämäsi aikomusta tässä hetkessä. Kaikkea mikä ei ole enää harmoniassa visiosi kanssa itsestäsi, seuraavista askelistasi ja tulevaisuudestasi siinä mielessä, mitä haluat nyt. Kaikkea mikä ei anna sinulle tai mikä ottaa sinulta. Kaikkea mikä tekee sinut surulliseksi, tyytymättömäksi, voimattomaksi tai onnettomaksi. Toukokuussa katsomme elämää arvoperspektiivistä.

Pimennys 29.4. Härässä lisää uuden tekijän siihen uudelleenjärjestelyyn, mikä meillä oli huhtikuussa. Ennen kuin ryntäämme laittamaan elämäämme uudestaan kasaan, on aika tehdä arvotarkastelu. Hyvin usein mittaamme arvoa sen perusteella, mitä toiset ajattelevat meistä – jos he pitävät meistä, tunnemme olomme arvokkaaksi ja arvostetuksi, ja jos he eivät pidä, niin ajattelemme olevamme rikki tai väärässä. Tuomitsemme itsemme sen perusteella, miten toiset vastaanottavat ja näkevät meidät ja arvostavatko he sitä, mitä tarjoamme heille. Mutta arvo on hyvin subjektiivinen asia, koska arvostamme asioita, jotka ovat merkityksellisiä meille. Esimerkiksi jos olet kuunnellut Enlightening Life –radio-ohjelmaa, käytän usein telttailua esimerkkinä arvosta. En pidä siitä enkä menisi telttaretkelle, jos joku pyytäisi, riippumatta siitä, miten upeana hän pitää sitä, koska en arvosta telttailua. Sillä ei ole paikkaa arvojärjestelmässäni. Kiva loma rannalla tai vuoristossa, asuminen mukavassa hotellissa ja syöminen kivoissa ravintoloissa on arvokasta minulle – teltassa nukkuminen ei ole. Mitä sinä arvostat? Mitä arvo ja arvokkuus merkitsevät sinulle?

Arvo ylittää sen, mikä on tärkeää sinulle. Se kuvaa, millä on merkitystä elämässäsi. Arvostatko rakkautta, rauhaa ja iloa? Arvostatko elämäsi ihmisten kunnioitusta ja arvostusta? Arvostatko merkityksellisen työn tekemistä, jota rakastat, tai elämistä paikassa, missä saat "energiamielisen" ihmisyhteisön tukea? Jos et ole ajatellut näitä asioita pitkään aikaan tai jos olet siirtänyt ne sivuun, koska et tunne voivasi saada tai ansaita tällaista arvoa elämässäsi, toukokuu tuo nämä asiat esiin sinulla.

Et voi vaatia, että toiset arvostavat sinua, mutta voit aloittaa arvostamalla itseäsi, mikä asettaa energian vetämään puoleen kaikkea, mikä vastaa itsearvostustasi. Tämä voi merkitä, että ihmiset ja tilanteet jotka eivät pysty arvostamaan sinua, lähtevät elämästäsi. Se merkitsee myös, että tulee asioita, jotka ovat harmoniassa arvosi kanssa. Muistatko artikkelin pyöröovista – se mikä menee ulos, tekee tilaa sisään tulevalle ja jos käytämme aikomustamme voimallisesti, tuo prosessi voi olla saumaton.

Toinen asia. Voit tuntea olevasi jumissa toukokuussa (tai se tunne jatkuu, jos olet tuntenut niin muutaman kuukauden), koska vaikka Mars lakkaa perääntymästä (vihdoinkin!), se pysyy suurimman osan kuukautta pimennyskulman lähellä. Sen kulmaa pimennykseen sanotaan "inkonjunktioksi" (150 astetta), mikä tunnetaan epämiellyttäväksi kulmaksi – kuin laittaisi kuutionmuotoista palikkaa pyöreään reikään. Jonkin on muututtava palikan sopimiseksi – meidän on käytettävä eri palikkaa tai löydettävä erilainen reikä. Tämä on kaikki osa sitä jatkuvaa transformaatioprosessia, missä olemme olleet useita vuosia ja mikä muuttuu toukokuussa perustan luomiseksi arvojärjestelmäämme. Sitten kun energia tuntuu liikkuvan taas elämässäsi täysin esteettä – mikä on ehkä kesä- tai heinäkuussa – sinulla on muodostettuna oma arvosi ja olet valmis harmonisoitumaan ja integroitumaan ihmisiin ja tilanteisiin, jotka heijastavat uutta arvoperustaasi sinulle.

Tuntuuko siltä, että aina kun käännyt ympäri, jotain muuta ilmestyy esiin? Toivotko täysin selvää merkkiä, jotta voit rentoutua ja ottaa rennosti? Kaipaatko entisiä hyviä aikoja, kun elimme kaikki autuaassa tietämättömyydessä näistä asioista ja elämä oli ennustettavampaa? Se ei ollut oikeasti ennustettavaa, se oli vain mukavaa ja tunnettua. Olimme kohtalopolulla, missä kaikki laitettiin eteemme karmamme mukaisesti ja meillä oli paljon vähemmän vaihtoehtoja. Nyt olemme luomispolulla ja vaikka kohtalo ja karma ovat yksi polku, on monia muita, joita voimme valita. Siis, jos olemme valmis astumaan mukavuusalueeltamme epämukavuusalueelle ja arvostamaan itseämme riittävästi uskoaksemme, että olemme upean arvon ja arvokkaiden kokemusten arvoinen.

Koska vaikka vaihtoehtoja on käytettävissä, meidän on kuitenkin valittava ne. Päätöksen helpottamiseksi mukavuusalueestamme tulee hyvin epämukava, kun sielumme yllyttää meitä transformoitumaan, ja sitten kun lopulta päätämme murtautua vapaaksi, astumme tuntemattomalle luomisalueelle, missä on rajattomat mahdollisuudet. Tämä on se uusi toimintamalli, jonka olemme tulleet synnyttämään tänne, joka on tämän elämän tehtävä ja tarkoitus ja perintö, minkä jätämme tuleville sukupolville. Sen sijaan että toivotaan vanhojen hyvien aikojen palaamista (koska ne eivät palaa emmekä oikeasti haluakaan sitä), keskitytään siihen rauhaan, rakkauteen, yltäkylläisyyteen ja iloon, minkä luomiseen meillä on nyt voima. Mitä voit tehdä ollaksesi se Lähdevalon täysi ilmaisumuoto, mikä olet? Se on lahjasi itsellesi, Lähteelle, ihmiskunnalle ja universumille. Näe itsesi arvokkaana ja arvostettuna ja tiedät täsmälleen, mitä tehdä toukokuun energioilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

30.4.2014 SE OLI TODELLA HUONO NEUVO – VAI OLIKO?

ViestiKirjoittaja hammer » 10.05.2014 08:59

SE OLI TODELLA HUONO NEUVO – VAI OLIKO?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
30.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, luin vastauksesi kysymykseen kaiken menettämisestä ja olen raivoissani olettamuksistasi. Sanot, että valitsemme kaikki menetyksemme tietoisesti tai tiedostamatta. Se on alentuvaa ja virheellistä. Väärällä logiikallasi energiani ja huomioni puute äidille teininä aiheutti hänen syöpänsä ja kuolemansa. Se on naurettavaa. Minut irtisanottiin äskettäin työpaikasta, jotka rakastin ja jolle annoin kaikkeni, koska työtehtäväni lopetettiin. Aiheutinko oikeasti tämän? Artikkelissasi syytät menettäjää menetyksistään – miten kehtaat julkaista sellaisia yleisväittämiä? Sinun pitäisi tietää, että on menetyksiä, joihin meillä ei ole ehdottomasti mitään kontrollia. Menin tänä iltana epätoivoisena nettiin saadakseni vähän toivoa ja artikkelisi lukeminen sai oloni tuntumaan huonommalta, ei paremmalta. Toivon, ettei kukaan muu kompastu todella huonoon neuvoosi niin kuin minä.

Jenniferin vastaus:

Voin ymmärtää pelkosi ja vihasi asioista, joita tapahtuu elämässäsi. Muutos ei ole aina helppoa, erityisesti silloin kun se tulee odottamattomilla tavoilla, jotka saavat meidät tuntemaan, että meidät ahdistetaan nurkkaan. Kysymyksesi antaa useita aiheita, joihin vastaan, mutta ensin minulla on kysymys sinulle. Jos sinä et ole vastuussa kaikista tapahtumista elämässäsi, niin kuka on? Miten määrittelet menetyksen verrattuna siunaukseen tai hyötyyn? Miten määrittelet niiden arvon? Ja vaikka olen pahoillani äitisi kuolemasta, haluaisin sinun miettivän, miten voit pitää itseäsi vastuullisena hänen elämänvalinnoistaan. (Viitattu artikkeli on "Olen menettänyt kaiken, mitä nyt teen?" 5.6.13)

Jos emme tunnista, että meillä on voima elämässämme, niin meillä ei ole valtaa elämäämme. Ja lisäksi tunnustamatta sitä voimaa, mikä meillä on luoda kaikki tilanteet, kiellämme itseltämme voiman muuttaa noita tilanteita. Sanot tässä, että olet voimaton elämässäsi – mutta sinä et ole. Näen sinut voimakkaana riippumatta siitä, mitä elämäsi olosuhteet ovat, koska tiedän, että olet voimakas. Mutta sinun täytyy nähdä itsesi voimakkaana, ennen kuin mikään elämässäsi voi muuttua, ja nähdä nuo muutokset positiivisina ja suotuisina.

Sanoit, että annoit kaiken työllesi ja menetit sen, kun tehtäväsi lopetettiin. Annoitko kaiken aikasi ja energiasi työllesi ja jos annoit, mikä muu elämässäsi ei saanut huomiotasi? Onko jotain muuta, mitä sinun tarvitsee tehdä elämälläsi ja mitä et tehnyt, ennen kuin menetit työsi? Miten kauan olet ajatellut, että halusit muuttua, mutta pelkäsit liikaa yrittääksesi? Nyt tuo polku on avattu sinulle.

En ole ajattelematon tai tahditon olosuhteidesi osalta. Tiedän aivan liian hyvin kuuden lomautuksen jälkeen kahdeksassa vuodessa, miten masentavaa on olla töissä ja menettää työpaikka, ja pidin todella useista työpaikoistani. Mutta nuo menetykset olivat tilaisuuksiani laittaa energiani ja aikani muihin hankkeisiin, minkä lopulta tein. Sinäkin voit tehdä sen, kun lakkaat syyttämästä kaikkia muita ongelmistasi ja tiedostat, miten voimakas olet omassa elämässäsi. Löysitkö tämän artikkelin, koska etsit "kaiken menettäminen"? Miten olisi etsiä "vihasta irtipäästäminen" tai "onnellisen elämän luominen"? Miten voimakas voit olla, jos et ole vihainen?

Kanavoit voimasi vihaan ja vaikka se saa olosi tuntumaan voimakkaalta, se ei ole kovin hyödyllinen tapa käyttää energiaansa. Viha on voimakas tunne, mutta se on hyvin rajoittava, koska voit luoda elämääsi vain asioita, jotka peilaavat vihaasi. Oletko halukas käyttämään energioitasi muilla tavoin? Tämä on hyvää aikaa harkita uutta alkua, selvittää, millaista arvoa haluat elämääsi, miten haluat sen tulevan ja miten valmis ole tunnustamaan oman voimasi (mikä vaatii sinua hyväksymään vastuun kaikesta, mitä tapahtuu elämässäsi).

Lopuksi äitisi kuolemaan liittyen, sinulla ei ollut mitään tekemistä hänen valintansa kanssa. Asenteesi häntä kohtaan teininä ei luultavasti ollut erilainen kuin useimmilla teineillä, mutta olet syyttänyt itseäsi hänen kuolemastaan, ja epäilen, että kannat suurta syyllisyyttä ja häpeää siihen liittyen, tunnet hänen hylänneen sinut ja tunnet voimattomuutta tilanteesta. Tästä syystä tunnet suurta voimattomuutta elämässäsi nyt etkä salli itsesi saada paljon mitään, myös iloa. Rankaiset itseäsi jostain, mihin sinulla ei todellakaan ole kontrollia (yksi ainoista asioista, joihin sinulla ei ole kontrollia), ja se on jonkun toisen valintoja. Anna anteeksi äidillesi, että hän jätti sinut yksin, ja anna anteeksi itsellesi, ettet arvostanut häntä ja olit tyypillinen teini. Anna sitten siunata itseäsi upeilla asioilla, joita voit luoda, kun tunnustat voimasi, jotta voit voimallisesti luoda sen ihanan, arvokkaan ja arvostetun elämän, minkä ansaitset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

7.5.2014 HÄN SANOO, ETTÄ HÄNELLÄ ON SORMUS, MUTTEN OLE NÄHNY

ViestiKirjoittaja hammer » 13.05.2014 04:57

HÄN SANOO, ETTÄ HÄNELLÄ ON SORMUS, MUTTEN OLE NÄHNYT SITÄ VIELÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
7.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, olen rakastunut mieheen, joka sanoo rakastavansa minua, ja olemme tehneet pitkän tähtäyksen suunnitelmia, joihin sisältyy avioliitto. Kuukausia sitten hän sanoi ostaneensa minulle kihlasormuksen, mutten ole nähnyt sitä vielä. Meillä on kaukosuhde ja vaikka hän sanoo tulevansa katsomaan minua, tuovansa sormuksen ja kosivansa minua virallisesti, hän ei ole tehnyt sitä vielä. Leikkiikö hän vain kanssani vai onko hän vakavissaan? Sydämeni särkyy, koska minä rakastan todella häntä. Ja tunnen itseni tosi typeräksi, kun olen uskonut kaiken, mitä hän sanoo minulle, ja luullut hänen olevan vilpitön. En voi antaa tällaisen kohtelun jatkua enkä tiedä nyt, mitä tehdä. Elämäni on odotustilassa, koska odotan hänen toimivan ja pelkään, etten koskaan ehkä löydä sitä rakkautta, mitä todella haluan sellaisen miehen kanssa, joka rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa minua ja joka pitää kiinni lupauksistaan. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jenniferin vastaus:

Tiedän, että on rankkaa, kun joku sanoo yhtä ja tekee toista, ja on selvää, että on jotain, mikä estää tätä miestä tunnustamasta suhdetta ja kunnioittamasta lupauksiaan sinulle. Elämäsi ei ole odotustilassa, ellet salli sitä, ja sinulla on vaihtoehtoja, mutta ne eivät ehkä sisällä häntä. Hän saattaa olla vilpitön, mutta suhteella ja sitoutumisella ei ehkä ole samaa merkitystä hänelle kuin sinulle. Todiste hänen aikomuksistaan on hänen teoissaan eikä hän toimi. Kenties se on pelkoa, kenties se on omaa arvottomuuden tunnetta. Mutta mitä se onkin, sinun on aika siirtyä eteenpäin eikä se merkitse välttämättä oven sulkemista tälle ihmiselle ja suhteelle, vaan oven avaamista uusille vaihtoehdoille ja tilaisuuksille.

Tällainen vahva vetovoima on portaali voimakkaisiin karmakiertoihin, joissa aloitamme yhteyden samasta energiasta, mihin jäimme edellisessä yhteisessä elämässä. Olet ehkä torjunut hänet tai särkenyt hänen sydämensä aiemmin ja nyt hän tulee taas esiin tiedostamattoman muiston kera siitä, mitä tapahtui aiemmin. Vaikka yrität ehkä tiedostamatta sovittaa sen, mitä teit, hänkin maksaa tiedostamattaan sydämensä särkemisestä. Kumpikaan teistä ei tee tätä tahallaan, mutta olette kumpikin jumissa tässä kierrossa ja peilaatte toistenne pelkoja. Tämä on myös moniulotteinen suhde, missä erityisesti hän ei ole harmoniassa sen potentiaalin kanssa, mitä näet hänessä, ja sinä teet kovemmin töitä suhteen eteen kuin hän. Katso lisää aiheesta artikkelista "10 moniulotteisen suhteen merkkiä" 23.1.2013.

Tässä on kolme asiaa: parantuminen minkä haluat saada hänen kanssaan, mitä haluat suhteelta ja mitä haluat häneltä suhteessa. Niputat ne kaikki yhteen, mutta niihin täytyy tarttua yksitellen. Tärkein asia on, mitä haluat suhteelta, ja luoda sellainen itsellesi. Sitten se ihminen joka voi kohdata sinut tuolla aikomus-, taajuus- ja värähtelytasolla, liittyy seuraasi. Tiedä vain, ettei se ole ehkä hän, mutta se on joku, jolla on samanlainen aikomus ja sama energiataso. Sinun on luotava tila sille, mitä haluat suhteelta – ota vain tämän miehen nimi pois ovesta. Hän saattaa olla yksi vaihtoehto, mutta voi olla muitakin.

Sitten kun olet ilmaissut aikomuksen suhdetarpeistasi, pysy siinä. Älä odota häntä, älä kerro hänelle, mitä olet tehnyt, äläkä anna hänelle yksinoikeutta liittyä seuraasi, laittaa elämäsi odottamaan tai älä toivo ja rukoile, että hän "näkee valosi". Et ehkä elä "elämäsi loppuun saakka" hänen kanssaan, mutta sallit itsesi löytää sen rakkauden ja sitoutumisen, mitä haluat. Valmistaudu hyväksymään, ettei hän jaa suhdevisiotasi, ja hyväksy hänen valintansa ilman surua tai syyllisyyttä. Et voi saada häntä näkemään sen arvoa, mitä sinulla on annettavana, ellei hän arvosta, mitä tarjoat, ja tässä kohtaa hän ei tee sitä. Hänellä on valintatilanne ja valinnan on oltava mukava hänelle. Voit myös huomata, että kun peräännyt, hän siirtyy eteenpäin, mutta tiedät sen vain, jos peräännyt ja annat hänelle liikkumatilaa. Tämä pattitilanne, missä olet, ei voi jatkua, joten siirry pois siitä. Ja saat rauhan ja tarpeesi tyydyttävän suhteen joltain, joka voi antaa sen sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

14.5.2014 MIKSI VIETIN ÄITIENPÄIVÄN TYTTÄRENI LUONA VANKILAS

ViestiKirjoittaja hammer » 16.05.2014 19:55

MIKSI VIETIN ÄITIENPÄIVÄN TYTTÄRENI LUONA VANKILASSA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Vietin äitienpäiväni käymällä hyvin vihaisen tyttäreni luona vankilassa. Sen jälkeen kun adoptoin hänet syntyessä, olen rakastanut ja hoivannut häntä ja elättänyt hänet. Siitä lähtien kun hänet laitettiin neljän päivän ikäisenä käsivarsilleni, olen pitänyt häntä tyttärenäni enkä ole koskaan tuntenut, ettei hän ole oma lapseni. Mutta sitten kun hän aloitti huumekokeilut 14-vuotiaana ja koki muita fyysisiä traumoja, tunsin menettäneeni hänet. Näyttää siltä, että hän on valinnut hyvin vaikean polun, ja tiedän, että hän on hyvin intuitiivinen, kun hän alkoi nähdä auroja ja olentoja 16-vuotiaana. Tiedän, että minun pitäisi päästää hänestä irti ja hänen on kuljettava tämä polku, mutta sydämeni särkyy. Millaisen karman jaamme ja miten voin parantaa sen ja särkyneen sydämeni? Teinkö jotain väärin ja olisinko voinut estää näitä asioita tapahtumasta hänelle?

Jenniferin vastaus:

Niin vaikeaa kuin meille onkin nähdä lastemme kärsivän ja käyvän läpi hyvin vaikeita elämänkokemuksia, meidän on muistettava, että vaikka meillä on karmakierto ja sielusopimus heidän kanssaan, heillä on myös oma karmansa parannettavana. Vaikka annoit tyttärellesi yhden polkuvaihtoehdon rakastamalla ja hoivaamalla häntä, hänellä oli myös muita vaihtoehtoja eikä hän valinnut sinun polkuasi. Tämä ei tarkoita, ettei hän valitse sitä myöhemmin elämässä, mutta nyt hän valitsee tämän polun kulkemisen. Olet paikalla häntä varten, sitten kun hän on päättänyt kärsineensä riittävän pitkään.

Lapset valitsevat vanhempansa eri syistä, pääasiassa koska he tarvitsevat erilaisia polkuja, mitä heidän elämänsä voi kulkea. Annoit tyttärellesi rakkautta, hoivaa, tukea ja opastusta, mikä esitteli yhden vaihtoehdon hänen elämälleen. Antamasi lahjat tukevat häntä tuolla vähemmän rakastavalla polulla, minkä hän on valinnut elämälleen tänä päivänä. Ja se mitä annoit hänelle, tukee häntä sen trauman ja tuskan läpi, minkä hän on päättänyt kokea elämässään nyt. Kun hän käy läpi karmaansa, hän voi aina kulkea voimaannuttavampaa polkua, mutta vasta päätettyään parantaa karmakiertonsa.

Tilanteessasi on toinen aspekti ja se liittyy erityiskarmaan adoptioissa. Näissä tilanteissa on paljon sielusopimuksia ja karmakiertoja kaikkien kesken – biologisten ja adoptiovanhempien ja lapsen. Ne voivat olla äärimmäisen haastavia ja edustavat tavallisesti monien elämien trauman toteutumista. Kirjoitin näistä laajasti kirjassani "Ascending into Miracles – the Path of Spiritual Mastery", minkä saa Amazonista.

Olet tehnyt juuri sen, mitä sinun pitikin tehdä tyttäresi kanssa, joten älä tunne, että olisit voinut tehdä asiat eri tavalla tai teit jotain väärin – et tehnyt. Täytit sielusopimuksesi hänen kanssaan. Voimaannutit häntä valitsemaan positiivisemman ja itseä rakastavamman polun, mutta hän ei valinnut sitä itselleen. Hän voi palata rakkauteen ja välittämiseen, mitä annoit hänelle, sitten kun hän on valmis siihen. Älä sitä odotellessa syytä itseäsi hänen valinnoistaan, koska et voi kontrolloida niitä. Pidä hyvin voimakkaat rajat hänen kanssaan, älä anna hänen syyttää sinua siitä, mitä hän tekee elämällään, ja muistuta hänelle, että rakastat häntä ja sitten kun hän on valmis käyttäytymään rakastavammalla ja voimallisemmalla tavalla, olet tukemassa häntä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.5.2014 VOIMATON JA HALVAANTUNUT – VIISI ASKELTA TAPPIOSTA

ViestiKirjoittaja hammer » 24.05.2014 13:42

VOIMATON JA HALVAANTUNUT – VIISI ASKELTA TAPPIOSTA TOIMINTAAN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
19.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Murmeliperhe antoi minulle tällä viikolla tehokkaan oppitunnin tappiosta, voimattomuudesta, halvaantumisesta ja toivottomuudesta, mikä toi esiin hyvin tuskallisia ongelmia menneisyydestäni. Päätös siitä, lannistuisinko tilanteesta, mitä en uskonut voivani kontrolloida, vai ryhtyisinkö toimeen sen ratkaisemiseksi, siirsi minut uhrina olemisen, voimattomuuden, vihan ja halvaantuneisuuden tunteesta – elämäni ydinhaasteista – voittamaan haasteen tehokkaalla tavalla (ja pelastamaan puutarhani nälkäiseltä murmeliperheeltä). Kerron tällä viikolla tämän tarinan ja viisi askelta, jotka voit ottaa päästäksesi tappiosta toimintaan.

Olen nähnyt murmelin pihallani pari vuotta ja tiesin, että se asui osa-aikaisesti taloni alla. Mutta sain tietää vasta äskettäin, ettei se ainoastaan asunut kuistini alla koko ajan, vaan se oli myös synnyttänyt neljä poikasta. Kun viime viikolla istuin työpöytäni ääressä puhumassa valmennusasiakkailleni, katselin, kun kolme poikasta käveli rennosti pihallani ja mutusteli kasvejani. Olin vihainen, voimaton ja avuton, koska en tiennyt, miten estäisin niitä. Ellen tekisi sitä, ne eivät ainoastaan hävittäisi puutarhaani, vaan jatkaisivat myös asumista kuistin alla.

Niinpä ryhdyin toimeen ja soitin Eläinvalvontaan, mikä auttoi minua ottamaan ne kiinni yksi kerrallaan ja vapautti ne suurelle luonnonsuojelualueelle kotini lähellä (mutta riittävän kaukana, etteivät ne tule takaisin). Ne ovat nyt kaikki poissa ja niiden pääsy kuistilleni on suljettu (kanaverkolla ja 50 paunalla sementtiä). Oppitunti ei mennyt minulta tässä ohi, koska samalla kun olin vihainen siitä, miten tunteettomasti ne tuhosivat kaiken työn, mitä olin tehnyt puutarhassani (ne olivat vain murmeleita), tunsin olevani myös uhri, halvaantunut ja voimaton tavalla, mikä toi esiin hyvin vanhoja muistoja. Koettuani halvaantumisen lapsena muistan edelleen, miltä tuntui olla avuton ja voimaton jonkin sellaisen edessä, mitä et voinut kontrolloida. Muistan olleeni vihainen siitä, että se tapahtui minulle, ja tiesin, että voisin hyväksyä lääkärin ennusteen, etten kävelisi enää koskaan, tai voisin ryhtyä toimeen ja tehdä sen, mitä vaaditaan, kävelläkseni taas normaalisti, ja päättää elää voittajana uhrina olemisen sijasta. (Osta kirjani uhrimentaliteetin voittamisesta "The Difference Between a Victim and a Victor is I AM".)

Kun katselin murmelin poikasten mutustelevan puutarhaani, ensimmäinen tunteeni oli viha, koska ne eivät välittäneet kasveihin kuluttamastani rahasta ja niiden istuttamiseen käytetystä ajasta ja ponnistuksesta. Sitten tunsin voimattomuutta, kun ihmettelin, miten pääsisin eroon niistä – niillä oli hyvin onnellista, turvallista ja mukavaa pesässään kuistini alla enkä kykene tappamaan eläintä riippumatta siitä, miten paljon haluan saada sen pois talostani. Ja tunsin vähän toivottomuutta, koska tilanne näytti mahdottomalta. Mutta ylivoimaisuuden ja halvaantumisen tunne sai todella huomioni, koska ensin luulin, ettei ole mitään tehtävissä – ne jäisivät ja söisivät puutarhassani, kunnes olivat valmiita lähtemään, jos koskaan olisivat. Tunsin olevani jumissa, koska en ollut varma, miten tämä ongelma käsitellään.

Eläinten kiinniottaminen oli helppoa, kiitos omenien (joista ne tuntuvat todella pitävän) ja tukevian metalliansojen, jotka Eläinvalvonta antoi. Laitoimme syötin ansaan ja tunnin kuluttua kuulin ansan laukeavan ja menin katsomaan, kun yksi murmeli oli kiinni. Sitten he veivät ansan pois ja vapauttivat eläimen ja minä jäin toisen ansan kanssa ottamaan kiinni toista eläintä. Niiden kaikkien kiinnisaaminen vei kolme päivää ja jos ajattelet, että se vei paljon aikaani, energiaani ja huomiotani, olet oikeassa. Olin toiveikas, että saisimme ne kaikki kiinni, mutta pelkäsin vähän, etteivät ne tekisi yhteistyötä. Onneksi ne tekivät ja nyt ne ovat kaikki poissa.

Kun tunnemme avuttomuutta ja toivottomuutta jonkin elämänhaasteen edessä, meidän on tehtävä elämää muuttava valinta – voimme lannistua tai ryhtyä toimeen. Se on elämää muuttava, koska se mitä päätämme tehdä tuon haasteen hetkellä, muuttaa elämämme kurssia siitä eteenpäin. Silloin kun valitsemme tappion, uskomme, ettei meillä ole kontrollia tilanteessa, vaivumme toivottomuuteen, halvaannumme ja tunnemme, ettei meillä ole mitään kontrollia. Tappiosta voi tulla tapa ja yksi tappio voi johtaa tappioiden hyväksymisen elämään, ennen kuin edes esitämme seuraavan kysymyksen: "Mitä ovat muut vaihtoehtoni?" Vaikkemme ehkä kykene kontrolloimaan tuota tilannetta, voimme kontrolloida sitä, mitä teemme sille. Tämä on toimeenryhtymisosa.

Halvaantuminen, voimattomuus ja toivottomuus ovat mielentiloja – ne alkavat uskomuksistamme. Jotkut haasteet ovat vaikeampia kuin toiset, mutta jokaisella haasteella on poistumisovi (mikä voi olla piilossa näkyvistä), jos päätämme etsiä sitä uskomalla ensin sen olemassaoloon ja sitten ryhtymällä toimeen kulkeaksemme siitä läpi. Uusien ratkaisujen etsiminen, avun pyytäminen sekä päätös siirtyä tilanteen yli ja saada helpotusta ovat kaikki toimintavalintoja, jotka voimme tehdä joka tilanteessa. Jos haluamme saada energian liikkeelle, meidän on oltava valmis antamaan energialle polku ja tuo polku on joko tappio tai voitto, halvaantuminen tai liike, viha ja turhautuminen tai voimallisten aikomusten ilmaiseminen voitokkaasta toiminnasta ja liikkeestä eteenpäin tilanteen yli.

Näiden elämänhaasteiden ratkaiseminen on osa ylösnousemusmatkaamme, kun ne edustavat sitä, mitä olemme tulleet tänne transformoimaan. Emme ole täällä voittamassa kärsimystä yhtä paljon kuin oppimassa, miten eletään elämää vapaana kärsimyksestä, ja teemme sen kohtaamalla haasteen ja muuttamalla uskomuksiamme niin, että voitamme tuon haasteen ja kaikki muut sen kaltaiset. Valitsemme elämänpolkumme kaikki piirteet – haasteet ja kaiken – jotta voimme elää voimallisemmin ja harmoniassa voimamme eri aspektien kanssa (niiden jotka luovat iloa, rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä tuskan ja kärsimyksen sijasta) ja resonoivat jumalaisen ja inhimillisen puolemme kanssa, jotka toimivat kumppaneina.

Tässä on viisi askelta, jotka voit ottaa siirtyäksesi tappiosta toimintaan:

1) Mikä on kohtaamasi tilanne? Ole selkeä siinä, mikä se on, ja yksinkertaista se perustekijöihin. Se voi olla jonkin tai jonkun tunkeutuminen tilaasi, taloudellisen, tunnepuolen tai fyysisen turvallisuuden menettäminen tai jokin, mikä häiritsee mielen tai sydämen rauhaa.

2) Mitä oikeasti pelkäät tässä tilanteessa? Että se on pysyvä, että et toivu koskaan, että se leimaa sinut koko elämän ajaksi? Pelkosi ymmärtäminen on tärkein osa, koska sinun on tartuttava siihen, ennen kuin voit ryhtyä toimeen.

3) Mitä luulet tapahtuvan, jos tämä jatkuu? Äänen antaminen peloillesi auttaa sinua tunnistamaan ne ja saamaan tilanteeseen perspektiiviä. Jos sinusta kuulostaa typerältä sanoa: "En koskaan pääse yli tästä" tai "Tämä ei koskaan lopu", olet luonut kysymyksen, mihin osaat vastata.

4) Minkä lopputuloksen haluat tilanteeseen? Aikomukset luodaan haluamastamme lopputuloksesta käsin, joten määrittele lopputuloksesi ja sinulla on käyttökelpoinen ja looginen polku seurattavana ja tämä luo myös polun energialle, mikä muuttaa tilanteen. Silloin kun fokusoidut lopputulokseen, esität kysymyksen: "Mitä ovat muut vaihtoehtoni?"

5) Mitä voit tehdä ensimmäiseksi? Jäämme jumiin, koska luulemme, että meidän on tehtävä kaikki kerralla emmekä näe, miten voimme tehdä sen. Ja emme tee sitä – meidän täytyy ottaa vain yksi askel ja sitten seuraava askel tulee esiin. Päätä tehdä yksi asia, silloin tiedät, mitä teet seuraavaksi. Ja avun pyytäminen voi olla ensimmäinen tekosi – älä sivuuta tätä, koska se voi olla tarvitsemasi ratkaisu.

Jokaiseen haasteeseen on ratkaisu, kun olemme valmis elämään voittajana uhrin sijasta. Määrittelen tämän em. kirjassani. Kohtaa haasteesi ja päätä ryhtyä toimeen. Jokainen teko on tärkeä, myös se, mikä alkaa päätöksestä olla olematta enää lannistunut, voimaton, halvaantunut ja toivoton. Mikä ensimmäinen tekosi on? Miten olisi tuon voittajan ja uhrin välisen eron miettiminen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

21.5.2014 MIKSI OPPAANI HÄMMENTÄVÄT MINUA?

ViestiKirjoittaja hammer » 26.05.2014 20:03

MIKSI OPPAANI HÄMMENTÄVÄT MINUA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
21.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, olen käynyt kahden vuoden aikana läpi hyvin vaikeita henkilökohtaisia haasteita ja minusta tuntui, etten ollut kovin hyvin yhteydessä oppaisiini. Aloin käyttää työkaluja itseni auttamisessa ja saamani informaatio on usein hämmentävää ja joskus jopa harhaanjohtavaa. Miksi oppaani hämmentävät minua tällä tavalla ja miten voin olla avoin vastaanottamaan parasta informaatiota korkeimmista lähteistä, tuntematta, että minua ovat huijanneet energiat, jotka eivät toimi parhaan etuni tai korkeimman parhaani mukaisesti?

Jenniferin vastaus:
Tunnemme tarvitsevamme tehokkainta ja välittömintä opastusta suurimman hädän hetkellä. Ja näinä aikoina olemme usein peloissamme ja hämmentynyt ja haluamme tulla opastetuksi oikeaan suuntaan, joten kysymme usein ja hyvin vilpittömänä. Mutta koska olemme peloissamme ja hämmentynyt, olemme pelkopohjaisella tasolla, joten emme voi yhdistyä korkeimpiin energialähteisiin, koska yhteystasomme riippuu siitä energiasta, millä itse värähtelemme. Korkeampien tasojen saavuttamiseksi meidän on päästävä irti pelosta, mikä voi olla vaikeaa ollessamme haastavassa ja pelottavassa tilanteessa.

Näissä tilanteissa tapahtuu myös niin, että haluamme itsellemme kerrottavan, mitä tehdä, ja haluamme nopeimman, helpoimman ja tuskattomimman tien ulos tilanteestamme, joten olemme avoin mille tahansa. Joskus emme osaa kuvitella, että positiivinen ja suotuisa lopputulos on mahdollinen, joten olemme valmis tyytymään siihen, mikä vapauttaa meidät pelostamme ja tuskastamme nopeimmin. Olemalla tässä tilassa avaudumme melko matalan tason energialle ja opastukselle ja koska luulemme, ettei meillä ole käytössämme monia vaihtoehtoja, olemme valmis ottaman ensimmäisen asian, mikä tulee. Siinä kohtaa luomme lisää ongelmia itsellemme.

Saadaksemme korkeamman perspektiivin, meidän täytyy olla korkeammalla energiatasolla. Mutta luulemme, että sitten kun olemme korkeammalla energiatasolla ja poissa ongelmasta, meillä on korkeampi perspektiivi. Homma ei toimi niin. Ja silloin kun pyydät opastusta pelostasi käsin, saat pelkosi kanssa resonoivaa opastusta, minkä vuoksi se johtaa sinut kehään. Lakkaa ensinnäkin käyttämästä työkaluja, koska ne eivät auta, silloin kun pelkäät. Ala toiseksi esittää oikeita kysymyksiä. Sen sijaan, että kysyt sellaisia asioita kuin "milloin tämä on ohi" tai "pääsenkö koskaan pois tästä tilanteesta", pyydä nähdä tilanteen oppitunti ja siunaus ja mitä sinun täytyy oppia siitä.

Muistuta itsellesi, että luot oman todellisuutesi, joten kysy itseltäsi ja oppailtasi, miksi loit tämän tilanteen. Olemme vastuussa todellisuutemme jokaisesta osasta, myös pahimmista ja vaikeimmista osista. Emme voi olla vastuussa vain osittain siitä – olemme vastuussa siitä täysin. Täytyykö sinun oppia oppitunteja arvosta tai ansaitsemisesta tai voimakkaiden aikomusten asettamisesta ja pitämisestä siitä rakkaudesta, rauhasta, ilosta ja yltäkylläisyydestä, joita oikeasti haluat elämääsi, antamatta itsesi joutua harhateille? Pyydä korkeinta opastusta korkeimmasta lähteestä, mutta pyydä voimallisesti, mikä muistuttaa heille sinun tietävän, että olet kontrollissa – tarvitset vain navigointikumppania etkä sellaista, joka vaatii auton ajamista sinne, minne hän haluaa mennä, ajattelematta sinun panostasi (kuten tapahtuu, silloin kun et ota vastuuta todellisuudestasi ja pyydät nopeinta ja helpointa tietä ulos).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: easowapa ja 7 vierailijaa

cron