Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

26.2.2014 MINÄ SANON SEIS JA SINÄ HALUAT MENNÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 27.02.2014 21:30

MINÄ SANON SEIS JA SINÄ HALUAT MENNÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, julkaisit hiljattain jotain siitä, että monet avioliitot päätyvät eroon, koska niiden karma loppuu ja sen tapahtuessa suhteelle on luotava uusi perusta tai se loppuu. Mitä tapahtuu, silloin kun toinen osapuoli haluaa jäädä ja toinen lähteä? Miten se ratkaistaan ja mitä siihen liittyvä karma on? Kuten voit arvata, olen tässä tilanteessa enkä tiedä, mitä tehdä, koska se särkee sydämeni.

Jenniferin vastaus:
Olen pahoillani, että tämä tilanne tekee sinut surulliseksi, ja sinun on löydettävä jotenkin rauha sen osalta. Vaikka tilanne on hyvin henkilökohtainen, se mitä kumppanisi tekee, ei ole henkilökohtaista - se on tulosta omasta energiamuutoksestasi ja karmakiertosi lopusta. Ajattele, missä olit silloin, kun tapasitte ensi kerran, ja missä olet nyt. Miten erilaista se on? Alkuperäinen energia on nyt muuttunut ja sinä olet se, joka on muuttunut. Kumppanisi haluaa lähteä, koska se on hänelle epämukavaa. Voit tehdä jotain helpottamaan suruasi, mutta se ei takaa, ettei suhteesi lopu.

Ihmiset jotka ovat tavanneet ja menneet naimisiin viimeisten 20-40 vuoden aikana, yhdistyivät auttamaan toisiaan karmansa parantamisessa ja karmakiertonsa lopettamisessa. Tästä syystä yhteydet olivat hyvin vahvoja, mutta vaikka he luulivat saavuttaneensa "onnellisena elämänsä loppuun saakka", heidän karmallaan oli muita suunnitelmia. Kun he pääsevät kohtaan, missä karma voi loppua, koska toinen osapuoli muuttaa energiaansa, avioliitossa tullaan päätöspisteeseen, mihin sisältyy loppuminen tai uusi alku. Ja tuon valinnan on oltava yhteinen, kummankin osapuolen on tunnettava mukavaksi uusi energia ja oltava samalla aaltopituudella ja samassa värähtelytaajuudessa.

Jos yksimielisyyttä ei voi saavuttaa, toinen voi päättää, ettei hän halua enää olla tuossa avioliitossa. Tämä johtuu siitä, että yhdistymistarkoituksessa on tapahtunut muutos eikä ole yhteistä aikomusta (operatiivinen sana on "yhteistä") uudesta karmattomasta yhteydestä. Joskus ihmiset tottuvat niin karman draamaan ja kaaokseen, että oleminen ilman sitä on hyvin epämukavaa heille. He eivät tiedä, miten ollaan rauhassa, ilossa ja karman vetämättä ja luomatta heidän polkuaan. Heille on jotenkin helpompaa tuntea olevansa ilman kontrollia kuin olla kontrollissa. Jos karma oli suhteen syy, niin se on menettänyt perustansa ilman karmaa ja on luotava uusi perusta tai ei ole mitään syytä sen jatkumiselle.

Se ajatus on naurettava, että avioliiton mikä on taloudellinen sopimus, jolla ei ole mitään tekemistä tunteiden tai rakkauden kanssa, pitäisi kestää ikuisesti - vaikka sitä käytetään tarkoituksena. Elleivät puolisot ymmärrä tuohon yhteyteen liittyvää energiaa ja ole valmiita keskittymään pysymiseen harmoniassa ja muuttumiseen yhdessä, avioliitto ei voi kestää painetta niistä energiamuutoksista, joita kumpikin puoliso käy läpi sen aikana. Ja lopulta kun karma loppuu, heidän täytyy tunnistaa se ja sopia yhdessä yhteyden viemisestä uuteen suuntaan. Jos näin ei tapahdu, heillä ei ole todellakaan syytä pysyä yhdessä ja he olisivat paljon onnellisempia ja tyytyväisempiä jonkun muun kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Uutiskirjeestä 3.3.2014 - MAALISKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 08.03.2014 11:38

MAALISKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 3.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten sanonta kuuluu: "Maaliskuu tulee kuin leijona ja lähtee kuin lammas." Tämä pitää ehkä paikkansa säätilan osalta, kun maaliskuu alkaa tyypillisesti talvisäällä ja loppuu lämpimämpiin keväisiin lämpötiloihin. Mutta kaiken muun osalta luulen, että maaliskuu tulee kuin puolihampaaton leijona ja loppuu kuin nälkäinen leijona, jolla on uudet hampaat ja joka etsii seuraavaa ateriaansa. Olemme kestäneet monta toimimattomuuden kuukautta ja nyt olemme valmiita muutoksiin - melkein kaikki kelpaa tässä kohtaa. Ne tulevat huhtikuussa, sillä maaliskuussa suuria ja elämää muuttavia lopputuloksia ei oikein tueta, vaan niiden takana olevia päätöksiä ja valintoja.

Merkurius kulkee nyt suoraan, mutta sekä Mars että Saturnus perääntyvät. Tämä merkitsee, että kommunikointi saa ehkä vauhtia, mutta toiminta ei. Mars perääntyy noin kerran kahdessa vuodessa ja se on toimintaplaneetta, joten sen perääntyessä on vähän kuin yrittäisi ajaa autoa toinen jalka kaasulla ja toinen jarrulla - saat aikaan paljon melua ja savua, muttei paljon toimintaa tai liikettä eteenpäin. Se ei merkitse, että toiminta on mahdotonta - täytyy vain ryhtyä tietoiseen ja harkittuun toimintaan ja esittää sellaisia kysymyksiä kuin "haluanko tehdä tätä?" tai "miksi teen tätä?" sen sijaan, että ryhtyy huonosti mietittyyn toimintaan. On ehkä levättävä enemmän eikä huvita tehdä mitään toisinaan. Se on kaikki osa Marsin perääntymistä, mikä loppuu 20.7. (varjojakso mukaan luettuna).

Tämä ei ole kuitenkaan huono asia, koska jos katsotaan energialiikkeitä, joita olemme kokeneet vuodesta 2012 saakka, niin kaikki on tuonut meitä takaisin itseemme, ytimeemme ja keskukseemme. Miten teemme valintoja ja päätöksiä, mitä kriteerejä käytämme ja mihin laitamme itsemme - prosessin alkuun, keskelle vai loppuun? Vai olemmeko "jälkihuomautus" ja tarpeemme tulevat sen jälkeen, kun kaikista ja kaikesta muusta on huolehdittu? Miten tämä vaikuttaa kykyymme ilmentää sen, mitä haluamme, ja kenties emme ilmennä, mitä haluamme, koska pyydämme kaikkien muiden puolesta?

Tässä kuussa saamme hyvän katsauksen siihen, mihin energiamme keskittyy, ja meillä on aikaa tehdä kurssikorjauksia. Jos jokin tilanne ei liiku eteenpäin, tee selkeys- ja suuntatarkistus - teetkö, mitä haluat tehdä, ja oletko selkeä siinä, mitä se on? Jos et, perääntymiset kannustavat aikalisään, uudelleenharkintaan, uudelleenarviointiin ja hyvin usein irtipäästämiseen. Jos et aina tee valintoja harkiten ja pohdiskellen, sinulla on aikaa tehdä niin nyt. Niinpä sen sijaan, että ryntäät ulos ovesta kohti määränpäätäsi ja huomaat perillä, että jätit lompakkosi tai tärkeät paperit kotiin, tai sinulla on edelleen tohvelit, koska unohdit vaihtaa kengät jalkaasi, maaliskuun energiat hidastavat sinua riittävästi, jotta voit suunnitella tarkemmin.

Kenties teet liikaa ja sinun tarvitsee jättää joitain asioita pois. Kenties olet lykännyt joitain asioita, koska sinulla ei ole ollut aiemmin aikaa, ja nyt ne tuijottavat sinua vaatien huomiotasi.

Jos tämä on vanha normaalisi, saat luoda nyt uuden normaalin. Huomasin viime viikolla, että autoni akku alkaa hiipua, muttei minulla ollut aikaa mennä ostamaan uutta. Sitten jäin jumiin lentokentälle, kun auto ei käynnistynyt (kylmässä säässä), joten se oli käynnistettävä kaapeleilla ja pysähdyin autoliikkeeseen ostamaan uuden akun matkalla kotiin. Autossani on nyt uusi akku, joten se ongelma on hoidettu. Jos vanha ei olisi hyytynyt lentokentällä, olisin lykännyt ostoa, mutta minun oli hoidettava asia silloin, koska tiesin, että se oli tyhjä eikä auto käynnistyisi enää.

Katso tilanteita, joita tulee esiin tässä kuussa, tilaisuutena ratkaista jokin ongelma, mikä on luultavasti ollut olemassa jonkin aikaa, et ole vain hoitanut sitä. Ehkä on asioita, jotka sivuutat, koska pidät niitä liian vaikeina. Ehkä olet vain kyllästynyt hoitamaan asioita ja toivot, että ne menisivät pois tai ratkeaisivat itsestään. Tai ehkä olet vain väsynyt yrittämään niin kovasti. Meidän on istuttava rentoutumaan joskus, laitettava asiat uuteen tärkeysjärjestykseen ja annettava itsemme olla. Nyt sinulla on tilaisuus tehdä se ja voit tehdä sen vaivattomasti - sinun on vain priorisoitava se ja itsesi. On ok pysähtyä haistelemaan ruusuja eikä maailma lopu, jos teet sen.

Kolme henkilökohtaista planeettaa - Merkurius, Venus ja Mars - on ollut perääntymisvaiheessa joulukuun 2013 alusta saakka, mitä on hyvin harvinaista. Niiden energia vaikuttaa kaikkeen, mitä teemme - kommunikointiin, liikkumiseen ja matkustamiseen, kaikkiin tunneyhteyksiin, toimintaan, haluun, vihaan ja iloon. Tuntuuko sinusta, että olet kaivannut toimintaa elämässäsi? Tässä kuussa voit alkaa ajatella sitä toimintaa, mihin haluaisit ryhtyä. Aloita siitä, mitä haluat, ja katso sitten, mikä seisoo tielläsi tai rajoittaa etenemistäsi. Tämä on upea kuukausi ottaa kaksi kertaa enemmän aikaa ajatella asioita läpi ja antaa jokaiselle lopputulokselle tilaisuus "tihkua" esiin.

Saturnus perääntyy noin kuusi kuukautta vuodessa, joten olemme tottuneet siihen ja se lisää energiaa siihen ehdotukseen, että luomme itsemme uudestaan uudella tavalla. Se kannustaa meitä menemään syvälle sisään ja pääsemään kosketukseen niiden aspektiemme kanssa, jotka usein sivuutamme, koska muut asiat ja ihmiset ovat joko tärkeämpiä tai vaativampia. Koska liike eteenpäin on vähän tukkoista, voimme ottaa aikaa ajatella asioita huolellisemmin ja laajentaa suunnitelmiamme uusien ideoiden tai mahdollisuuksien integroimiseksi. On aika olla joustava ja avoin uusille ideoille, juuri ajoissa valmistautumiseksi huhtikuun energioihin, jotka ovat voimakas muutoskatalyytti. Ja voimme nyt juhlia sitä, että Merkurius kulkee suoraan ja helmikuu on ohi.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Re: Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

ViestiKirjoittaja hammer » 18.03.2014 06:51

MIKSEI HÄN VOI VAIN SANOA ”KYLLÄ”?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
12.3.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, tapasin miehen, joka on elämäni rakkaus, saimme syvän yhteyden joka tasolla ja tunnemme, että olemme tunteneet toisemme ikuisesti. Meillä on yhteiset kiinnostukset, voimme puhua tuntikaupalla ja meistä tuntuu niin mukavalta yhdessä, että olemme jo puhuneet pitkäaikaisesta suhteesta, vaikka emme ole tunteneet toisiamme kovin pitkään. Sitten yhtäkkiä hän ei puhu enää minulle enkä tiedä, mitä tein ajaakseni hänet pois. Tuleeko hän takaisin ja miksei hän voi vain sanoa ”kyllä” tälle upealle yhteydelle?

Jenniferin vastaus:

Olen kuullut monia samanlaisia kysymyksiä - enimmäkseen naisilta - jonkun sellaisen tapaamisesta, jonka kanssa he saavat tällaisen yhteyden, ja sitten mies lakkaa kommunikoimasta. Ongelma ei ole sinussa. Kyse on paljon syvemmästä asiasta, mikä liittyy menneisiin elämiinne yhdessä ja siihen, kuka hänestä voi tulla kanssasi omassa elämässään. Hän tarraa omaan epävarmuuteensa ja pelkoonsa tähän asiaan liittyen ja vaikka se on henkilökohtaista, koska se tapahtuu sinulle, kyse ei ole sinusta.

Monet pitkäaikaiset suhteet (joita olemme selvittäneet elämien ajan) tulevat nyt takaisin parantamista, transformoimista, irtipäästämistä ja päätöstä varten. Joskus ne voivat siirtyä eteenpäin, joskus eivät. Samalla kun toinen kumppaneista tarjoaa parannusta ja uutta polkua kuljettavaksi yhdessä, toinen epäröi – ei siksi, että tuo polku ei ole upea, vaan että se on. Ja sitten hämmennymme, koska annamme hänelle mitä upeimman tilaisuuden ja hän torjuu meidät. Mistä siinä on kyse? Siinä on kyse hänen omasta arvostaan ja kyvystä ylläpitää kuvaa omasta menestyksestään ja ilostaan.

Vaikka tarjoammekin ehkä upeaa polkua, toisen ihmisen on kyettävä näkemään itsensä tuolla polulla, mihin voi sisältyä myös vaalituimpien haaveiden täyttyminen, tilaisuus elää sydän avoimena, tuntea todellista iloa, sitoutumista ja rakkautta ja kokea rakkaus kumppanin kanssa, joka todella rakastaa häntä ja hyväksyy hänet. Tämä kuulostaa upealta ja se onkin, mutta joillekin ihmisille se on liian upeaa. He eivät pysty näkemään itseään sellaisessa tilanteessa, vaikka se olisi heidän vaalituimpien unelmiensa toteutumista.

Joskus on pahempi saada, mitä haluaa, kuin toivoa jotain, mitä et usko koskaan tapahtuvan. Ollessaan toivomisvaiheessa, ei tarvitse käsitellä todellisuutta, missä toive on suoraan edessä. On yksi asia visioida mahdollisuudesta ja aivan toinen saada se toteutumaan elämässään. Ja jos et ole varma, pystytkö elämään tuon mahdollisuuden, on turvallisempaa vain toivoa sitä. On melkein pahempaa, kun on joku, joka on samaa mieltä mahdollisuudesta ja sitten tarjoutuu jakamaan tuon matkan kanssasi – hän kertoo sinulle nyt, että se on oikeasti mahdollista. Joillekin ihmisille se on vain liikaa ja he pelästyvät ja juoksevat karkuun.

Anna hänelle aikaa, jatka omaa elämääsi ja anna hänen oppia elämään tämän tilanteen kanssa omalla tavallaan. Hän joko tulee luoksesi valmiina tähän matkaan tai hän perääntyy peläten omaa potentiaaliaan ja sinä olet päättänyt tämän karmamatkan hänen kanssaan. Joka tapauksessa saatte kumpikin tarvitsemanne parannuksen ja sinä voit siirtyä eteenpäin etsimään sellaista, joka jakaa visiosi ja on valmis rakkauteesi, ja tämä mies saa toisen oppitunnin joltain, joka auttaa häntä tekemään tämän valinnan. Se ei ole helppoa, mutta on toisia, joiden kanssa voit yhdistyä tällä voimallisella tavalla, jotka ovat valmiita olemaan kanssasi ja joiden kanssa voit saada sen rakastavan, iloisen ja tyydyttävän suhteen, mitä etsit.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Re: Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

ViestiKirjoittaja hammer » 22.03.2014 20:25

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
19.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää uutta vuotta. Ei, aivoni eivät ole jäätyneet enkä julkaise uudestaan tammikuun 1. päivän artikkelia – 20.3. on uuden astrologisen syklin alku, päivä jolloin eläinrata palaa Oinas-pisteeseen, mikä on nolla astetta Oinasta. Kevätpäiväntasaus on aina uuden vuoden alku ja se on linjassa luonnon kanssa, kun uusi kasvukausi alkaa ja näemme talven hellittävän. (Ainakin sen pitäisi hellittää, tämä on ollut hyvin pitkä ja kylmä talvi monille meistä). On hyvä aika siivota, valmistautua, kuunnella ja luopua kaikesta, mitä et halua viedä uuteen vuoteen mukanasi.

Minulla oli poikkeuksellinen tilaisuus siivota paljon tänään, kun käynnistin ”tarkista levy” –toiminnon tietokoneellani, missä käydään läpi kovalevy sektori sektorilta ja siivotaan se. (Minulla on tetrabyten kovalevy, mikä on paljon tilaa). Kun käynnistin ohjelman, luulin sen olevan nopea prosessi. Muttei sitä ole koskaan tehty tälle tietokoneelle ja se surrasi ja surrasi ja vei lopulta yli neljä tuntia. Ensin istuin tietokoneen ääressä odottamassa sen loppumista, kun luulin sen kestävän vain muutaman minuutin enää. Kun näin, että se veisi paljon pidempään kuin luulin, aloin siivota toimistoani ja järjestellä mappeja.

Nämä ovat asioita, joita minun on pitänyt tehdä jonkin aikaa, ja olin aloittanut homman, silloin kun oli ollut vähän vapaata aikaa siellä täällä. Nyt minulla oli paljon aikaa edessäni ja voisin joko istua tietokoneen ääressä ja ärsyyntyä ajon pitkästä kestosta tai käyttää ajan mappien läpikäymiseen ja toimistoni järjestämiseen. Niinpä tein sen. Katsoin tietokoneruudulta aina silloin tällöin prosessin edistymistä, mutta se ei edennyt yhtään nopeammin ja koska se tapahtuu DOS-tasolla, minun oli odotettava sen loppumista, ennen kuin pystyin käyttämään taas tietokonettani. En voinut lopettaa tätä kesken kaiken – aloittamisen jälkeen sen on mentävä loppuun. Hmm, mikä muu elämässä tapahtuu tuolla tavalla?

Siihen mennessä kun se oli valmis, koko toimistoni oli siivottu, olin heittänyt pois, mapittanut ja järjestänyt uudelleen kasapäin vanhoja papereita ja artikkeleita ja löytänyt asioita, joita olin unohtanut, lukenut vanhoja muistiinpanoja ja löytänyt myös hahmotelman muutamasta projektista, minkä saan loppuun muutaman viikon kuluessa. Mitään tästä ei olisi tapahtunut tänään, jos en olisi päättänyt siivota tietokoneeni kovalevyä, ja se oli hyvä asia, kun liiketoimintani, toimistoni ja tietokoneeni ovat nyt valmiita uuteen vuoteen.

Kaikki elämänpolussa, ylösnousemuksessa, evoluutiossa, transformaatiossa, parantumisessa ja irtipäästämisessä on prosessia. Meillä on taipumusta tehdä sitä puuskittain, silloin kun meillä on aikaa tai kun se on mukavaa - yritämme saada sen sovitettua aikatauluun tai muihin asioihin, joita meidän on tehtävä. Sitten yhtenä päivänä meidän on vain tehtävä se ja laitettava kaikki muu sivuun. Se tapahtuu tavallisesti, silloin kun vähiten odotamme sitä tai luulemme, ettei meillä ole aikaa siihen, mutta se tapahtuu oikeaan aikaan. Muutaman viime viikon - luultavasti valmisteluna tähän päivään - olen ajatellut mappien läpikäymistä, muttei ollut koskaan aikaa. Tietokoneen käytön estäminen merkitsi, että minulla oli aikaa – universumi on sillä tavalla hauska. Se antoi minulle sekä aikaa että tilaisuuden saada tämän tehtyä.

Riippumatta siitä, missä olet prosessissa, on aina jokin oikea aika tehdä asioita ja tuo aika esittäytyy, silloin kun olet valmis siihen. Et voi kiirehtiä sitä, eikä sinun pitäisi pelätä sitä. Ainoa syy, miksi ajattelemme jonkin muutoksen tekemistä, on, ettei polussa millä olemme, ole enää energiaa meille. Tiedämme tämän, koska se ei tue meitä, ei tunnu oikealta, mikään ei toimi, kamppailemme ja tunnemme olevamme jumissa. Emme ehkä ole valmis jättämään sitä, mutta se on valmis jättämään meidät ja kun tämä tapahtuu, huomiomme kääntyy muihin mahdollisuuksiin, ovi avautuu ja meidät ohjataan siitä läpi (toivottavasti lempeästi).

Kunhan muistamme, että tuo prosessi vie meitä aina kohti valoa, parantumista ja transformaatiota ja energiamme suurempiin ja suurempiin ilmaisuihin, voimme pysyä tuossa virrassa ja antaa prosessin kehittyä hyvin luonnollisesti. Mitä enemmän päästämme irti, sitä enemmän luomme energiatilaa uusille asioille, lakkaamme jumittamasta ja alamme tuntea innostusta taas elämässämme, koska olemme uusien, tyydyttävien, voimakkaiden ja tukevien energioiden virrassa, jotka ovat harmoniassa aikomuksemme kanssa, ja olemme valmis synnyttämään uudet unelmamme ja todellisuutemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.3.2014 HARMONISOITUKAA NIIDEN ENERGIOIDEN KANSSA, JOITA O

ViestiKirjoittaja hammer » 24.03.2014 21:06

HARMONISOITUKAA NIIDEN ENERGIOIDEN KANSSA, JOITA ON RIVISSÄ TEITÄ VARTEN

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
17.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maapallon ja ihmiskunnan energiaperusta on saavuttanut uusia tasoja ja tämä on aiheuttanut paljon kitkaa niille teistä, jotka muistavat olleensa aiemmissa ylösnousemusjaksoissa. Joka kerta kun olette saavuttaneet samanlaisen paikan aiemmissa inkarnaatioissa, tulokset eivät ole olleet odottamianne ja nyt pelkäätte epäonnistumisen tai loppuunsaattamattomuuden mahdollisuutta. Tiedostatte, että tämä uusi energia värähtelee taajuuksilla, jotka ovat ihmiskunnalle ennestään tuntemattomia, ja teistä tuntuu, että teidän täytyy vartioida, jotta sitä käytetään korkeimmalla ja parhaalla mahdollisella tavalla. Koska ihmiskunnalla on uusi perusta, tämän energian väärinkäytöllä ei saavuteta niitä tuloksia, joiden uskotte olevan mahdollisia – eli paluu ei-ylösnousemusaikajanoille. Koska ihmiskunnan perustaajuus on korkeampi, aiemmat lopputulokset eivät voi ilmentyä samalla tavalla nyt. Harmonisoitumisenne on oleellista, koska energiat ovat jo ”rivissä” yhdistyäkseen teihin.

Ulottuvuudet joihin voi nyt päästä, ovat teille portaaleja energiaan, mikä on teidän energeettisestä menneisyydestänne ja osittain ihmiskunnan mahdollisesta energeettisestä tulevaisuudesta. Kyse on kokemuksistanne aiemmissa ylösnousemusjaksoissa toisissa ulottuvuuksissa ja universumeissa, joten muistatte menneisyytenne, kun saattelette ihmiskuntaa ylösnousseeseen ja kehittyneeseen tulevaisuuteensa. Voidaksenne laajentua tuohon energiapotentiaaliin, mikä on nyt planeetan käytettävissä, teidän on muistettava menneisyytenne – kokemukset joita teillä on ollut muissa elämissä, muilla aikajanoilla ja muissa ulottuvuuksissa opettajina ja parantajina, jotka ovat osallistuneet aiempiin ylösnousemusjaksoihin. Olette jo harmonisoituneet tähän toisten aspektien ja inkarnaatioiden energiaan. Nyt teidän harmonisoiduttava sen kanssa ihmisaspektissanne ja –perspektiivissänne.

Vaikka tämä on uusi kokemus maapallolle ja ihmiskunnalle tällä hetkellä, se ei ole uusi kokemus monille valolähettiläille, jotka osallistuvat nyt prosessiin – se on uusi vain niille 3D-aspekteille, jotka ruumiillistatte. Olette tuoneet nämä muistot työkaluiksenne tällä jaksolla. Voimakkaita aspekteja on heräämässä jokaisessa teissä ja suuressa osassa ihmisiä, mikä yhdistää teidät taas voimaanne ja jumaluuteenne, ja tämä auttaa teitä luomaan uusia energiapolkuja, joista tulee ylösnousemuksen seuraavissa vaiheissa tarvittavia energiakanavia. Nämä ovat energioita, joihin olette jo harmonisoituneet – nyt voitte saattaa maapallon ja ihmiskunnan energiat harmoniaan niiden kanssa. Energeettinen laajentuminen tuo teidät uuteen tietoisuuteen voimastanne, potentiaalistanne ja mahdollisuuksista, jotka vaativat teitä muistamaan, minkä olette unohtaneet – aspektit jotka olette laittaneet sivuun, koska uskoitte niiden aiheuttaneen enemmän tuskaa kuin edistymistä, eivätkä ne auttaneet tai olleet hyödyllisiä, koska voimakkaista kyvyistänne huolimatta ylösnousemusta ei saatu koskaan toteutettua.

Jokainen ylösnousemussykli saattaa harmoniaan uusien taajuuksien kanssa ja siirtää valoa ja energiaa pidemmälle evoluutiospiraalissa, mikä tuo lähemmäs jumalaista lähdettä. Jaksot rakentuvat toisilleen ja uusi jakso alkaa edellisen loppuunsaattamisesta. Kun sykli on valmis, uusia taajuuksia tulee ulottuville, jos on tapahtunut laajentumista ihmiskunnan valmiudessa ruumiillistaa enemmän valoa ja korkeampia värähtelyjä, mikä sallii uusien energioiden vastaanottamisen. Olette nyt saavuttaneet yhden syklin lopun ja olette valmiita aloittamaan uuden.

Rakkaudesta on tulossa uusi yhteystaajuus ja fyysinen ihminen yhdistyy taas jumalaiseen keskukseensa ja etsii iloa ja rauhaa elämänkokemuksista ja maailmalle. Tämä ei ole pysähtymisen aikaa – on aikaa lisätä ponnistelua, nostaa omaa taajuuttaan ja kaivaa syvältä muististanne aikoja, jolloin olitte voimakkaita opettajia ja parantajia, kun tulitte maan päälle osallistuaksenne muihin ylösnousemussykleihin riippumatta siitä, miten ne loppuivat. Olette aina onnistuneet nostamaan taajuuksia, vaikkei se olekaan riittänyt koko syklin loppuunsaattamiseen, ja on aika harmonisoitua taas tuon energian kanssa.

Jos tämä jakso on turhauttava, se johtuu siitä, että olette nyt uudessa vaiheessa ja kun pääsette lähemmäs toteutumista, epäonnistumisen pelko väijyy teitä. Epäonnistuminen on ihmisen uskomus ja universaalin liikkeen laajemmasta perspektiivistä sitä ei ole olemassa. Keskittykää ylösnousemuksen yhteen tarkoitukseen – uudelleenharmonisoituminen jumaluuden kanssa, jälleenyhdistyminen Lähde-energiaan, transformaatio ja evoluutio, paluu sisäiseen jumalaiseen luontoon. Olkaa avoin vastaanottamaan oma voimanne, säteilkää valoanne kirkkaasti, älkääkä pelätkö epäonnistumisen mahdollisuutta, koska nyt tarvitaan täyttä luottamustanne ja uskoanne säilyttämään sen liikevoiman, minkä olette saaneet aikaan tämän syklin loppuunsaattamiseksi nyt. Ja muistakaa, että teillä on koko universumin tuki tässä prosessissa, joten pyytäkää apua, opastusta ja tukea, kun tarvitsette sitä – sitä on teitä varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.3.2014 VIISI MERKKIÄ ”AIDALLA ISTUMISESTA” JA MITEN TEHDÄ

ViestiKirjoittaja hammer » 25.03.2014 21:20

VIISI MERKKIÄ ”AIDALLA ISTUMISESTA” JA MITEN TEHDÄÄN PARAS VALINTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
25.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ilmaisua ”aidalla” käytetään kuvaamaan tilannetta, missä emme osaa päättää, olemme epävarma, hämmentynyt tai tilanteen pakahduttama ja olemme jäykistyneet tai jumissa emmekä tee päätöstä. Niinpä istumme aidalla emmekä valitse mitään. Joskus on helpompaa olla aidalla kuin tuntemattomalla (tai tunnetulla) alueella. Joudumme tällaiseen tilanteeseen, silloin kun

* emme ehdottomasti halua jotain vaihtoehtoa, muttemme ole varma toisesta
* pelkäämme liikkua kumpaankaan suuntaan, koska emme halua minkään menevän pieleen
* olemme edelleen järkyttynyt, vihainen tai ”karrella” äskettäisestä huonosta kokemuksesta emmekä halua toistaa sitä tai
* olemme vain vihainen ja näin näytämme maailmalle, ettemme aio osallistua siihen enää.

Aidalla istumisen hyvä puoli on, että tiedostamme kaikki mahdolliset skenaariot – ainakin etäältä. Sen huono puoli on, että olemme täysin paikallaan tekemättä valintaa suuntaan tai toiseen ja tunnemme olevamme jumissa. Tiedämme olevamme jumissa ja se tuntuu meistä pahalta, muttemme vain pysty päättämään, mihin suuntaan käännymme. Kuvaako tämä jotain tilannetta elämässäsi? Miten tiedät, istutko aidalla?

Tässä on viisi merkkiä, jotka ehkä kuvaavat jotain "aidallaistumistilannetta" elämässäsi:

1. Tunnet todella jumittavasi ja tiedät sen, mutta tunnet myös voimattomuutta mahdollisten vaihtoehtojen edessä. Ja et halua kenenkään tietävän, että pelkäät tosiasiassa valinnan tekemistä, joten teeskentelet ottavasi aikaa, jotta pääset kaikkiin vaihtoehtoihisi.

2. Olet jo tehnyt parhaasi ja yrittänyt tosissaan ja elämäsi on silti sotkua. Niinpä et aio tehdä mitään ja katsot, mitä tapahtuu seuraavaksi. Koska et pysty tekemään positiivista muutosta elämääsi yrittämällä kovasti, et yritä lainkaan ja katsot, toimiiko se paremmin.

3. Viimeisin pettymys elämässäsi on edelleen tuoreena muistissasi. Olet yrittänyt nauraa sen pois, mutta sinusta tuntuu oikeasti pahalta. Kukaan ei tiedä, miten paljon se on horjuttanut luottamusta itseesi ja omiin kykyihisi etkä luota itseesi enää.

4. Mikään näkemäsi vaihtoehto ei ole houkutteleva ja ne vaativat kaikki liikaa ponnistelua, eivät tuo haluamaasi lopputulosta ja sinun on vaikea uskoa, että jollain niistä voisi olla positiivinen tai haluttu lopputulos.

5. Haluat jonkun muun tekevän valinnan puolestasi tai odotat, kunnes sinun on tehtävä jokin valinta, koska luulet tilanteen selviävän itsestään ja sitten paras ja ilmeisin vaihtoehto esittäytyy sinulle, eikä sinun tarvitse tehdä valintaa, koska vain yksi vaihtoehto on enää käytettävissä.

Jos jokin näistä tilanteista kuvaa, miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä, älä huoli. Löydämme itsemme usein aidalta, silloin kuin edessämme on jokin tärkeä valinta tai kun pelkäämme päätöksen tekemistä. Aidalla oleminen ei ole ongelma, vaan se jäykistyminen ja pelko, mistä kärsimme silloin, ja tämä johtaa itseluottamuksen puutteeseen ja pelkoon. Sitten kun meidän täytyy tehdä valinta – tavallisesti koska olemme odottaneet niin kauan, ettemme voi enää välttää sitä – valinta perustuu pelkoon ja voimattomuuteen ja tuloksemme heijastavat sitä.

Paras tapa päästä pois aidalta on valita lopputuloksesta, ei vaihtoehdoista käsin. Emme tavallisesti tiedä, mikä lopputulos on, ja koska pelkäämme, kaikki vaihtoehdot ovat kammottavia. Mutta jos keskitymme haluamaamme lopputulokseen, alamme vetää puoleemme energiaa, mitä tuo lopputulos vaatii, ja vaihtoehdosta mikä sopii tuohon lopputulokseen, tulee selkeämpi. On myös mahdollista, että vaihtoehto mikä sopii haluamaamme lopputulokseen, ei ole edes harkitsemiemme joukossa, joten lopputuloksemme energiaan pääseminen auttaa tuomaan tuon energian myös vaihtoehtoihimme. Sitten nostamme perspektiiviämme, muutamme värähtelyä ja vedämme puoleen korkeampaa mahdollista lopputulosta, koska emme enää pelkää tekevämme väärää valintaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Re: Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

ViestiKirjoittaja hammer » 27.03.2014 20:47

ELÄMÄNI EI PITÄISI OLLA TÄLLAISTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
26.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Rakas Jennifer, en näe valoa tunnelin päässä. Olen 57-vuotias eikä minulla ole ketään auttamassa. Terveystilanteeni on huonompi kuin koskaan. En voi mennä edes Jumalan tykö. Mieleni on tyhjä. Minulla on jatkuvaa diabeteksen aiheuttamaa neuropatiakipua (itse aiheutettua), olen kohta koditon ja minulla on suuri velka opintolainoista ja sairaalakuluista. Olen varma, että menen helvettiin kuoltuani. Itsemurha näyttää ainoalta tieltä ulos. Ei pitäisi olla näin sotkussa enää minun iässäni, olen varsinainen typerys. Ainoa asia puolellani on, että olen sinkkumies eikä kukaan jää kaipaamaan minua.

Jenniferin vastaus:

Tiedän, että kamppailet tällä hetkellä ja elämäsi tuntuu niin ylivoimaiselta, ettet tiedä, mihin kääntyä. Lähesty jotakuta, joka voi auttaa sinua. Apua on saatavilla, mutta sinun oltava valmis jakamaan tuskasi jonkun kanssa, joka osaa auttaa sinua. Et ole tehnyt mitään, mikä on mahdoton korjata, ja kaikki kamppailevat elämässään ja se voi olla todella rankkaa toisinaan – tiedän, sillä minäkin olen kokenut sen. Ja se oli pakahduttavaa, mutta pääsin siitä yli ja sinäkin voit päästä.

Monet ihmiset kamppailevat nyt ja kaikki käsittelevät elämänsä jotain puolta, minkä he tuntevat olevan korjauskelvoton, mutta se ei koskaan ole. Minäkin olen käynyt läpi nuo rankat ajat. Oli jakso, jolloin ajattelin elämäni olevan niin huonossa jamassa, että pyysin joka ilta Jumalaa ottamaan minut kotiin, ja sitten herätessäni aamulla oli pienoinen pettymys, koska olin edelleen täällä. Jälkikäteen ajatellen olen iloinen, että olen (tai en olisi jakamassa tätä sinun kanssasi), mutta vaati paljon päättäväisyyttä, luottamusta ja uskoa ottaa askelia takaisin siihen, missä tunsin elämän taas toimivaksi ja elinkelpoiseksi.

Jos olet tuossa kohdassa, tiedä, että monet ihmiset haluavat auttaa, ja jos pyydät apua, sitä on. Voit myös itse auttaa olemalla tuomitsematta tai kritisoimatta itseäsi ja luomalla toimintasuunnitelman, mikä vie sinut epätoivosta päättäväisyyteen ottaa ensimmäinen askel. Se voi olla avun pyytämistä joltain tai sen valinnan tekemistä joka hetki, että aiot voittaa tämän haasteen ja jättää sen taaksesi. Joskus tällainen tilanne on otettava hetki hetkeltä. On aina jokin vastaus eikä se ole itsemurha. Tunnet, ettei kukaan kaipaa sinua, mutta sinua kaivataan – jokainen on tärkeä ja tuemme kaikki elämänprosessia jollain tavalla.

Kirjoitat, että tunnet itsesi typerykseksi ja ettei elämäsi pitäisi olla tällaista, mutta tämä tilanne ei ole tullut yhdessä yössä. Miten monta kertaa olet katsonut elämääsi ja ajatellut, että sinun pitäisi pärjätä paremmin, elämäsi ei pitäisi olla tässä tilassa, ettei sinun pitäisi kamppailla tällä tavalla? Milloin luovuit toivosta itsesi suhteen ja miten voit alkaa uskoa taas itseesi ja mahdollisuuksiisi?

Vaikka tämä tuntuu pahimmalta hetkeltäsi, se on itse asiassa voimakkain hetkesi, koska sinulla ei ole enää pelon tai epäilemisen ylellisyyttä – sinun on tehtävä jotain, koska selkäsi on seinää vasten. Vaikka se on "astu ylöspäin" –hetki, se voi olla myös "anna periksi" –hetki ja sinulla on voima valita tämä oman elämäsi osalta. Valitse "astu ylöspäin" ja anna itsellesi tilaisuus luoda jotain upeaa itsellesi. Se vaatii vain astumaan toiseen suuntaan ja voit löytää taas ilon. Olen täällä sinua varten ja pyysit minulta apua, joten lähesty toisia lisää ja päästä joku elämääsi, joka voi muistuttaa sinua arvostasi ja arvokkuudestasi ja joka voi auttaa sinua syyttämään taas tuon valon sisälläsi ja muuttamaan nämä olosuhteet joksikin upeaksi ja positiiviseksi.

Huom.: Tämä artikkeli on vastaus todelliseen kommenttiin eräältä lukijalta, joka kamppailee elämänolosuhteidensa kanssa, kuten voit nähdä sisällöstä. Kyllä, ne ovat rankkoja ja tuntuvat ylivoimaisilta, mutta hän lähestyi minua ja vastasin sähköpostilla hänelle ja yritän saada hänelle jotain apua.

Selvitin, mistä hän kirjoitti, ja otin tänään yhteyttä "itsemurhan estäminen" –kuumaan linjaan Phoenixissa, Arizonassa toivoen, että he ottaisivat yhteyttä mieheen ja varmistaisivat, että hän on ok. Koska hän lähestyi minua, minun täytyi tehdä voitavani hänen auttamisekseen. Niinpä välitin eteenpäin muutaman yksityiskohdan, joita minulla oli hänestä, ja toivon, että häneen saadaan yhteys jonkinlaisen avun saamiseksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

31.3.2014 HUHTIKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja hammer » 01.04.2014 20:40

HUHTIKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
31.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näen huhtikuun energiapotentiaalin samanlaisena kuin halkaistun avokadon. Joskus se on täydellinen, kuten kuvan avokado, jonka söin päivälliseni kanssa eilen illalla. Toisilla kerroilla se on pettymys ja ulkoisesti täydelliseltä näyttänyt avokado on mustaa mössöä sisältä. Tämä on yksi voimallisimmista kuukausista, mitä meillä on ollut pitkään aikaan, jolloin on kardinaalisuurristi, kaksi pimennystä, Uranuksen ja Pluton neliö, jatkuva Jupiterin ja Pluton T-risti ja useita muita voimakkaita aspekteja, jotka alkavat 1.4. Yksittäisinäkin nämä ovat hyvin voimakkaita energioita ja yhteen laitettuna ne saavat aikaan kuukauden, joka vaikuttaa tuntuvasti.

Olemme osa universumin energiamoottoria, mikä on ilmeistä kaikkialla ympärillämme, myös aurinkokuntamme planeetoissa. Kaikki on osa samaa kokonaisuutta, mihin sisällymme myös me. On kiistämätöntä, että maailma muuttuu, hallitukset ja talousrakenteet ovat kriisissä, yhteiskuntamme käyvät läpi merkittäviä muutoskipuja, olemme yksilöinä ja kollektiivisesti kyllästyneet vanhoihin tapoihin ja etsimme uusia vastauksia kollektiiviseen huonovointisuuteemme. Kuten oppaani ovat muistuttaneet minulle, "synnytys valmistelee kehon syntymää varten ja laittaa sen valmiiksi, jotta vauva voi tulla ulos". Olemme tunteneet tähän saakka synnytyskipuja. Luulen, että tämä vauva on valmis syntymään, ja se on rankka paikka, vai onko?

Uskon, että olemme kollektiivisesti valmiita muutokseen, vaikka emme tiedä, mitä tuo muutos pitää sisällään. Jokainen aspekti jonka koemme huhtikuussa, on muutosportaali – tai tarkemmin sanottuna syvällinen transformaatioportaali. Muutos voi olla niin yksinkertaista kuin uuden asun pukeminen ylleen, mutta transformaatio on täydellinen muodonmuutos. Jos ajattelet kokevasi huhtikuun energiat kuin sukkien vaihtamisena – ehkä koet, mutta epäilen sitä. Huhtikuun kardinaalisuurristin yksi mielenkiintoinen piirre on, että se osuu USA:n kartalle ja Pluto on taas Kauriissa ensimmäistä kertaa vuoden 1776 ja USA:n syntymäpäivän jälkeen ja se voi kokea merkittävän uudestisyntymän.

Kardinaalimerkit edustavat neljää elementtiä – tuli, vesi, ilma ja maa – ja ne ovat luonnon kulmakivet. Jokainen niistä voi ravita tai tuhota. Esimerkiksi tuli voi tuhota eukalyptusmetsän Australiassa, mutta eukalyptuksen siemenet tarvitsevat tulta leviämiseen ja merkittävän metsäpalon jälkeen suurempi metsä on mahdollinen. Vesi voi olla lempeä ja kupliva virta tai raivoisa tulva, mikä pyyhkii kaiken pois mennessään. Ilma voi tuntua lempeältä tuulahdukselta tai ulvovalta tuulelta. Maa on planeettamme, joka ravitsee meitä luomalla ruokaa, mitä meidän tarvitsee syödä, ja ilmaa, mitä meidän tarvitsee hengittää, mutta asteikon toisessa päässä ovat maanjäristykset, preeriat ja erämaat, kuivuus, polttava kuumuus ja pureva kylmyys. Meitä pakotetaan kysymään nyt yksilöinä ja kollektiivisesti, missä elämämme ja maailmamme on niin kaukana tasapainosta, että tarvitaan syvällistä transformaatiota.

Tuohon kysymykseen voi vastata helposti, koska voimme nähdä esimerkkejä siitä kaikkialla. Hallitukset jotka tekevät laittomia ja salaisia toimia omia kansalaisiaan vastaan, pankit jotka tuhoavat taloutta, media mikä ei raportoi uutisia, suuryritykset jotka laativat lakeja omaksi edukseen, myrkytetyt ruokavarannot, vahvat jotka sortavat heikkoja ja ahneus mikä sokaisee ihmiskunnan yksinkertaisille totuuksille – myötätunto, luottamus ja rakkaus. Olemme havainneet muutamana menneenä vuotena, että olemme päästäneet ketun juoksemaan kanalaan. Olemme sallineet sen tapahtua siinä uskossa, että se tehtiin meidän hyödyksemme ja että meistä huolehdittaisiin. Ja nyt meidän on otettava voimamme takaisin, mutta sillä on hintansa, missä meidän on valittava mukavuuden tai voimaantumisen välillä.

Mukavuustekijä on siellä, missä ajattelemme, että sujuva ja vaivaton elämä on ulottuvilla, jos annamme oman voimamme pois. Olemme oppineet, ettei se niin tapahdu. Uskomme, että voimaantuminen vaatii kovaa työtä, kamppailua, vastuun ottamista ja luopumista sujuvuudesta ja vaivattomuudesta eikä sekään ole totta. Mikä siis on totta? Voimme saada kummankin – voimaantumisen ja sujuvuuden ja vaivattomuuden, rauhan maan päälle, rakkauden toisiamme kohtaan, yhteyden, yhteistyön ja myötätunnon – ja ainoa kustannus meille yksilöinä on, että otamme avosylin vastaan oman voimamme ja tulemme oman energiamme mestariksi.

Jos haluamme ottaa vastaan huhtikuun antaman transformaation, meidän on osoitettava halukkuutemme olla omassa voimassamme ottamalla vastustamatta ja avosylin vastaan muutos ja transformaatio, selkeyttämällä, mikä ei palvele meitä elämämme aikomuksessa, halussamme iloon ja olemalla valmis päästämään siitä kaikesta irti tietämättä, mikä sen korvaa – tietämällä vain, että ilmennämme sen, mikä palvelee korkeimpia aikomuksiamme, kun meillä on rohkeutta ottaa ne vastaan. Tämä vaatii, että ymmärrämme antautumiskäsitteen, mikä ei tarkoita periksi antamista – se merkitsee taistelemisen lopettamista. Emme ole lyöty, silloin kun antaudumme. Olemme voittaja, koska voimme taistella vain itseämme vastaan eikä voitto ole mahdollinen silloin.

Muutostuulet ulvovat nyt ja meidät on työnnetty jyrkänteen reunalle. Se riippuu meistä, putoammeko siltä tuskissamme mustelmilla ja ruhjottuna vai leivitämmekö siipemme ja kohoamme uusiin korkeuksiin. Itse asiassa emme ole koskaan ennen olleet voimallisemmassa asemassa syvällisen, voimakkaan ja kestävän transformaation luomiseksi elämäämme ja maailmaan. Kysymys kuuluu: onko meillä rohkeutta avata ovi ja antaa kaikkien vanhojen valtarakenteidemme poistua ja tietää, että ne korvataan jollain uudella ja ihanalla (mikä meidän on tietysti luotava)? Sanommeko haluavamme muutosta ja toivomme, että tämä merkitsee vain uuden hatun ostamista, joka sopii vanhaan asuumme, vai onko se täydellistä uudistumista? Vanha ulos ja uusi sisään on tämän kuukauden teema. Oletko valmis?

Huhtikuussa joka päivä kohtaamme transformaatiovalintatilanteen ja voimme vastata joko "kyllä" tai "ei". "Kyllä" kutsuu transformaatiota sujuvasti ja "ei" merkitsee, että transformoidumme silti, mutta vähemmän sujuvasti ja vastustaen. Mihin olet kyllästynyt, mitä et enää halua, minkä olet halunnut muuttuvan, minkä olet toivonut muuttuvan tai olevan ohi? Katso äläkä halua enää, koska löydät vastaukset huhtikuussa. Käsitelläksesi parhaiten tämän voimallisen kuukauden energian, ole aidosti omassa mestaruudessasi, selkeä aikomuksessasi, voimaantunut siitä visiostasi, mitä haluat elämääsi ja maailmaan, ja ota se askel kerrallaan. Elämä tapahtuu hengenvedosta toiseen ja näin nopeasti voimme edetä. Ja jos et tunne, että mikään tästä pätee sinuun, älä tunne oloasi liian mukavaksi, koska tämän energian kääntöpuoli tapahtuu lokakuussa 2014.

On voimallinen kuukausi täynnä mahdollisuuksia luoda, mitä tahansa haluat. Energia reagoi tahtoosi, se on täysin tuomitsematonta eikä se välitä, miten tai mihin käytämme sitä. Käytä sitä voimallisesti ja vietä upea kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.4.2014 "KOLMENTOISTA" AIKA JA EI ENÄÄ AIKAA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 04.04.2014 09:13

"KOLMENTOISTA" AIKA JA EI ENÄÄ AIKAA



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

2.4.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Valmistaudumme huhtikuun 15. päivän pimennykseen, jolloin on merkittävä planeetta-asetelma, kardinaalisuurristi, 13 asteessa. Luku 13 on erittäin merkittävä pyhässä geometriassa – 13 planeetta aurinkokunnassamme (niitä ei ole vielä löydetty kaikkia), Jeesus ja 12 opetuslasta, aakkosten 26 kirjainta (13x2), 13 kuunkiertoa vuodessa, Israelin 13 heimoa, englantilaisten aakkosten 13. kirjain on M, mikä ylösalaisin käännettynä on W, kokonaisen (suom. huom. "kokonainen" on whole) kaksi puolta, mies ja nainen, pyhä feminiininen ja pyhä maskuliininen. On 13 säveltä musiikkioktaavissa, 13 pääsysteemiä elämänkukassa ja 13 on taroteissa kuoleman kortti, mikä merkitsee transformaatiota. Sitä on pidetty pyhänä lukuna paljon aiemmin, ennen kun katolinen kirkko teki siitä epäonnen luvun.



Miksi tämä on niin tärkeä? Koska kaikella tällä keskittymisellä 13:een olemme tehneet tärkeän siirtymän uuteen ulottuvuusportaaliin. Ja luultavasti tunnet tämän vaikutukset, jos tunnet olevasi pois tasapainosta, huonovointinen, vähän alakuloinen, ärsyyntynyt tai tunteellinen, laitat asioita väärään paikkaan, et pääse aamulla ylös sängystä tai et pysty nukahtamaan illalla. Kehorytmimme muuttuvat, koska suhteemme aikaan muuttuu. Lopetamme myötäpäivään kulkevan lineaarisen 3D-ajan ja astumme universaaliin, ei-lineaariseen, vastapäivään kulkevaan virtaukseen. Kaikki luonnossa ja universumissa, mukaan luettuna planeettojen kiertoradat, kulkee vastapäivään. Ainoastaan ihmiset yrittävät ns. kontrolloida energiavirtaa pakottamalla itsensä tarkkailemaan elämää jonkin luonnottoman voiman mukaan ja laittamaan energian kulkemaan omalla tavallaan, myötäpäivään. Mutta se on muuttumassa.



Energiakierto minkä ihmistietoisuus on luonut itselleen ja mikä kulkee myötäpäivään, hidastuu nyt, jotta se voi integroitua muun universumin – myös planeetan – normaaliin kiertosuuntaan, mikä on vastapäivään. Tällä hetkellä pyörimme vastasuuntiin (kuvittele kaksi eri suuntiin pyörivää esinettä ja yritä laittaa ne yhteen ja ne hylkivät toisiaan) eikä ihmiskunnan energia pysty integroitumaan planeetan ja muun universumin pyörimiseen.



Kierron on hidastuttava, ennen kuin se pysähtyy, minkä uskon tapahtuvan 20.-29.4. kardinaalisuurristin myötä, ja sitten pyöriminen alkaa taas, kun olemme integroituneet planeettaenergian luonnollisempaan kiertoon. Muista, että tämä on energeettinen prosessi, ei fyysinen, vaikka luultavasti meillä on fyysisiä oireita, kuten ehkä tunnet tällä hetkellä. Voidaksemme siirtyä pois lineaarisesta 3D:stä, meidän on myös siirryttävä pois kaikesta, mikä pitää meidät siinä, ja luonnoton energiakiertomme on osa tuota prosessia, mikä on osa tietoisuuttamme ja ajatuksiamme, ja tämä luo energiakentän, mikä estää meitä integroitumasta täysin maapallon ja muun universumin energiaan. Käytämme jatkossakin kelloa varmistamaan, että menemme tapaamisiin ajoissa, mutta energiaprosessimme eivät enää ole epäsynkronissa muun universumin kanssa.



Jos sinulta "hukkuu aikaa", kaadut tai kompastut, tunnet olevasi pois tasapainosta tai kadotat ja laitat väärään paikkaan asioita, tunnet jo hidastumisen, mikä voimistuu 10 seuraavan päivän ajan. Jos tunnet, että olet hyvin irrallaan tästä kaikesta, rauhassa ja kuin toisella planeetalla, niin olet käynyt jo läpi tämän prosessin ja kiertosi on muuttunut, mikä merkitsee, että sinun täytyy kiinnittää ylimääräistä huomiota maadoittuneena pysymiseen, olet herkempi ympäröivälle tunne-energialle ja luultavasti löydät monia syitä jäädä kotiin yksin noin seuraavat 10 päivää. Tarkkaile, mitä tulee elämääsi ja lähtee siitä – pyöröovet joista puhuin hiljattain, ovat hyvin aktiivisena nyt. Kun avaat portaalit ja kutsut uudet energiat elämääsi, sallit kaiken, mikä ei resonoi niiden kanssa, lähteä samasta ovesta. Uudet ulottuvuustilamme toimivat värähtelyn, tinkimättömyyden, vapauden ja rakkausenergian perusteella (mikä kutsuu myös uusia tasapainoisia ja integroituneita suhteita elämäämme).



Nauti tästä ajasta. Se on ennenkuulumaton ihmishistoriassa ja sinä osallistut prosessiin. Jokainen meistä on tärkeä ja kuljemme tätä polkua yhdessä. Kun keskitymme kollektiivisesti hyvään – siihen rakkauteen, myötätuntoon, rauhaan ja iloon, mitä haluamme tuoda elämäämme – laajennamme noita energioita ja niitä moniulotteisia portaaleja, joiden läpi niitä tulee. Tämä on uuden maapallon syntymä – oletko valmis olemaan moniulotteinen, ajaton, voimaantunut ja voimakas?


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

7.4.2014 VIISI MERKKIÄ MERKIN SAAMISESTA

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 07.04.2014 19:35

VIISI MERKKIÄ MERKIN SAAMISESTA



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

7.4.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine



Ei ole merkki (käytän tätä sanaa paljon tässä artikkelissa) epäilemisestä tai uskon puutteesta, jos pyydämme merkkejä tai vahvistusta parhaasta seuraavasta askeleesta, valinnoista polullamme tai siitä, että valitsemme voimallisimman mahdollisuuden. Erityisesti jos ajattelemme tehneemme aiemmin paljon voimattomia päätöksiä tai valintoja, jotka edustavat vähemmän voimaantunutta tai voimaantumatonta itseämme, haluamme, että meille näytetään, että voimme saada erilaisia tuloksia tällä kertaa.



Niinpä pyydämme jotain merkkiä ja sitten tavallisesti se menee meiltä ohi, koska luulemme sen olevan jotain suurenmoista, suurta, jumalaista ja ilmiselvää. Ja se on tavallisesti jotain sellaista kuin autonavaimen hukkaaminen, munien pudottaminen lattialle, odottamattoman lahjan saaminen, arpajaisissa voittaminen, jonkun yhteydenotto menneisyydestä (mikä edustaa joko iloisia tai tuskallisia muistoja) tai renkaan puhkeaminen.



Mikä näiden merkkien viesti on? Se riippuu esittämästämme kysymyksestä.



Yksi lempimerkkini tuli minulle muutama vuosi sitten, kun ajattelin liiketoimintakumppanuuttani erään ihmisen kanssa. Kumppanuus ei sujunut hyvin, oli paljon ongelmia, kumppani oli haastava ja aloin miettiä, pitäisikö minun perääntyä hankkeesta. Yhtenä päivänä laitoin munia kiehumaan lounasta varten ja palasin työhuoneeseeni muutamaksi minuutiksi niiden kiehuessa. Minusta ei tuntunut, että paljon aikaa olisi kulunut, mutta haistoin palaneen munan hajua juuri, kun kuulin ison pamauksen. Juoksin keittiöön, mikä oli täynnä mustaa ja haisevaa savua, ja kuulin useita pamauksia lisää, kun kattilan kansi alkoi hyppiä. Suljin kaasun ja sanoin kiitosrukouksen siitä, että olin laittanut kannen kattilaan, koska munani olivat kiehuneet kuiviksi ja räjähtelivät nyt kattilassa. Vei jonkin aikaa valmistaa uusi munaerä ja kuurata kattila ja tällä kertaa pysyin keittiössä munien kiehuessa. Sain merkkini ja lopetin kumppanuuden.



Miten tiedät, että saat merkin? Aloita kysymällä oikeanlaisia kysymyksiä, kuten



Saako tämä aikaan haluamani tuloksen? Sinulla pitäisi olla jo haluttu tulos mielessä.



Miten tämä palvelee minua? Haluat tietää, palveleeko se iloasi vai tekeekö se elämästäsi kovempaa.



Kannattaako minun seurata tätä polkua, jos haluan kehittyä ja laajentua polullani? Rajoitatko vaihtoehtojasi olemalla liian yksityiskohtainen, peloissasi tai epäilemällä itseäsi tai tuloksiasi?



Onko jotain, mitä en näe ja mikä minun pitäisi tiedostaa? Näkökykymme on rajoittunut entisten kokemustemme perusteella siihen, minkä tiedämme mahdolliseksi. Onko jotain muuta, mitä emme ole harkinneet vielä?



Onko tämä minulle voimallinen valinta vai haudonko salaista pelkoa? Energia virtaa voimakkaimpien tunteidemme suuntaan ja jos kyse on pelosta, luomme siitä käsin.



Haluanko oikeasti tätä lopputulosta vai onko ulottuvillani jotain muuta? Joskus pyydämme sitä, minkä ajattelemme voivamme saada, emmekä sitä, mitä oikeasti haluamme. Jos meillä on rohkeutta uneksia siitä, mitä pidämme mahdottomana, uusista elämänpoluista tulee mahdollisuus.



Tässä on viisi tapaa tietää, että saat ehkä merkin, mikä on vastaus kysymykseesi.



1. Tapahtuuko elämässäsi jotain, mikä on epätavallista tai poikkeuksellista? Joskus löydät rahaa, pikkukolikoita tai sulkia tai näet toistuvia numero- tai kirjainsarjoja. Kolikot ja sulat ovat usein enkelien tapa yhdistyä kanssamme.



2. Näetkö samanlaisia viestejä ilmoitustauluilla, rekisterikilvissä, lauluissa joita kuulet radiossa ja ne kaikki viittaavat asiaan, mistä kysyt? Jos kysyt jostain vaihtoehdosta ja kuulet ja näet kaikkialla jatkuvasti "ei" tai "kyllä", se on merkki.



3. Saatko samanlaisia viestejä ihmisiltä, jotka näyttävät kaikki sanovan samaa tai puhuvan kysymyksestäsi (mitä et ole kertonut heille) ja he voivat olla täysin vieraita tai täysin tietämättömiä kysymyksistä, joita mietit? Jos mietit, onko sinulla jokin terveysongelma ja kaikki ympärilläsi alkavat puhua tuosta aiheesta – myös sinulle tuntemattomat ihmiset – sinun pitäisi luultavasti mennä tarkistukseen. Nämä ovat merkkejä, jotka vastaavat kysymykseesi.



4. Saatko odottamattomia siunauksia toisilta tai pudotatko tai rikot asioita, mikä ei ole sinulle tavanomaista? Yhdellä asiakkaalla oli epäilyksiä uudesta suhteesta ja yhtäkkiä mies jonka kanssa hän oli, alkoi rikkoa asioita hänen kotonaan (ei tahallaan). Mies nosti teekattilaa ja kahva jäi käteen, hän avasi kaapinoven ja nuppi putosi, hän rikkoi keittiön hanan ja lautanen joka naisella oli ollut 10 vuotta, hyppäsi miehen kädestä ja murskautui lattialle. Useiden samanlaisten tapausten jälkeen nainen sai viestin perille ja lopetti suhteen.



5. Onko sinulla kalvava tunne, että jokin ei ole oikein jossain tilanteessa? Näetkö kummallisia unia siitä tai asiasta murehtiminen valvottaa sinua yöllä? Intuitio on voimakkain oppaamme ja se antaa meille sisäisiä merkkejä, joihin meidän täytyy kiinnittää huomiota. Jos sinulla on jokin miellyttävä tai epämiellyttävä toistuva uni jostain tilanteesta, intuitiosi opastaa sinua valinnassa. Kuuntele sitä, koska sen tarkoitus on auttaa sinua yhdistymään korkeimpaan polkuusi ja lopputulokseen, minkä voit saavuttaa, ja se on joskus piilossa sinulta, mutta ei sielultasi ja sisäiseltä opastukseltasi.



Olisi mukavaa, jos merkkimme toimitettaisiin käteen taivaasta enkelin siivillä, kiitävällä nauhalla sidottuna ja tähtipölyä ympärille siroteltuna. Tavallisesti ne tulevat kuitenkin jokapäiväisinä tilanteina ja vaikka viestit ovat selkeitä, ne menevät meiltä ohi, jos etsimme enkelin siipiä ja tähtipölyä. Esitä siis voimallisia kysymyksiä, pyydä merkkejä ja tarkkaile niitä. Niitä tulee ja ne antavat tarvitsemasi vastauksen, mikä ei ehkä ole aina se vastaus, minkä haluat kuulla – mutta se on toinen asia. Pysy virittyneenä sisääsi ja fokusoituneena, koska vastaus on tavallisesti suoraan edessäsi, merkkinä mikä on lähetetty erityisesti hyödyttämään sinua ja se näyttää, minkä kanssa olet harmoniassa ja miten luot täydellisen ratkaisun tuolla hetkellä tuohon tilanteeseen.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: opniwezerxua, oyecupjakomo ja 5 vierailijaa

cron