Selacia (selacia.com)

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

6.1.2014 TAMMIKUUN ENERGIOIDEN NAVIGOIMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 07.01.2014 21:08

TAMMIKUUN ENERGIOIDEN NAVIGOIMINEN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
6.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun asetutte vuoden 2014 ensipäiviin, tunnette luultavasti innostusta ja samaan aikaan epävarmuutta siitä, mitä on edessä.

Ilmassa on todella enemmän optimismia, mikä auttaa teitä yhdistymään inspiraatioon ja uudenlaiseen luottamuksentunteeseen elämästä. Viime vuoden vuoristoradassa oli haastavia hetkiä myös kehittyneimmille henkisyyden harjoittajille. Luultavasti toivotatte tervetulleeksi sen kevyemmän energiasävyn, mikä vallitsee vuoden 2014 alkaessa.

Juokaa sitä, hengittäkää usein ja pysykää läsnä. Tämän kuukauden onnistumiseksi teidän täytyy säilyttää innostuksenne ja visionne siitä, millaisen elämän haluatte saada henkilökohtaisesti ja yhdessä toisten kanssa.

Edessä oleva vuosi tulee mukanaan uusia tilaisuuksia säteillä valoanne ja laajempaa tukea, mitä voitte hyödyntää tiedostamisellanne ja olemalla oikeassa mielentilassa. Jos teillä oli ongelmia 2013 tai huolenne jatkuvat edelleen, on elintärkeää pitää fokuksenne positiivisena ja sydänkeskeisenä.

Ovia avautuu. Niiden avautuessa teille esitellään ehkä uusia ihmisiä, uusia projekteja tai uusia tilanteita. Jos jäätte jumiin valittamiseen tai huolehtimiseen, taajuutenne putoaa ettekä edes ehkä huomaa avointa ovea tai mitä sen takana on. Kaikki tietysti tekevät monia asioita, mutta 2014 teillä ei ole varaa antaa mielen sabotoida itseänne.

Luultavasti keskityitte vuoden lopussa jonkin verran aikomuksiinne 2014 ja selvititte vanhoja energioita. Jos et ole tehnyt viime artikkelini "uuden vuoden uuden kuun prosessia", ei ole vielä liian myöhäistä. Itse asiassa energiat tukevat nyt tuon prosessin kanssa työskentelemistä hyötyjen vahvistamiseksi. Jos artikkeli meni sinulta ohi, katso arkistosta.

Juuri nyt on täydellinen aika ajatella uudelleen sellaista, mitä ennen pidit mahdottomana. Tähtää korkealle! Käytä hyödyksi nyt vallitsevat kevyemmät energiat, mitkä vaikuttavat sinuun ja kollektiiviin. Virity näihin energioihin, äläkä tyydy toiseksi parhaaseen.

Alla on muutama vinkki kulkemiseen taidolla tässä kuussa. Työskentele niiden kanssa asettaaksesi hyvän perustan loppuvuodeksi.

Vinkkejä tammikuun energioiden navigoimiseen

1) Pidä henki ja pyhyys fokuksesi etualalla. Silloin kun henki on polttoaineesi, kaikki ympärilläsi valaistuu ja sinusta tulee valomajakka maailmamme. Kun näet kaiken ja kaikki pyhänä, herätät rakkauden voiman ja muistat oleellisen totuuden. Kaikki kokemuksesi muuttuvat, kun toimit tällä tavalla.

2) Kutsu henkeä säännöllisesti näyttämään sinulle kirkkaampi polku eteenpäin ja auttamaan sinua pysymään kurssissa uuden vuoden aikomuksissasi välttämällä itsesi epäilemistä ja sabotointia. Onko huono päivä? Pyydä nähdä suuri kuva ja muista, miksi elät nyt.

3) Tiedosta energiamuutokset ihmisissä, liiketoiminnassa ja maailmanlaajuisesti. Minään aiempana vuotena kollektiivi ei ole vaikuttanut yhtä paljon. Sinulla ei ole varaa eristäytyä ja kuvitella tekeväsi yksin sitä, mitä teet. Se on harhaa - luomistanssiasi ei voi tehdä eikä se tapahdu soolona. Suhteet ja yhteisö ovat elintärkeitä menestyksellesi 2014. Tärkeää on myös yhteiskunnan tunnesyke. Silloin kun ihmiset ovat optimistisempia ja luottavaisempia tulevaisuudesta, nämä tunteet voivat tarttua ja tukea uusia suuntia ja lähestymistapoja. Tämä merkitsee, että ideoista joita kukaan ei olisi kuunnellut aiemmin, tulee vakavia keskusteluaiheita.

4) Pidä silmällä merkkejä elämäsi avautumisesta uudella tavalla. Runsaasti tilaisuuksia voi tulla hetkessä ovellesi tänä vuonna - sinun on huomattava ne läsnä olevassa hetkessä ryhtyäksesi toimeen ennen ovien sulkeutumista. Kiinnitä tarkkaa huomiota myös yksityiskohtiin, sillä joskus vain osa jotain tilaisuutta esitellään kerralla. Tähän voi olla syynsä. Tiedostaminen, henkiyhteys ja jumalainen ajoitus ovat avaimia menestymisellesi.

5) Muista, että paras työkalusi menestyksen mittaamiseen on korkeampi hengen näkökulma. Jumalaisena muutoksentekijänä olet moniulotteinen olento, joka luo nykyisyyttään ja tulevaisuuttaan valtavalla kankaalla, mikä ylittää ulottuvuudet ja ajan. Oma energiasi ja se, miten käytät sitä maailmassa, on tärkeämpää kuin pankkitilisi tai mikään muu maallinen mittatikku.

Hyvien aikojen rinnalla huomaat usein, että tietty informaatio on verhottua ja tietyt tulokset näyttävät viipyvän. Jos olet tehnyt sisäisen ja ulkoisen työn jonkin unelman toteuttamiseksi, luultavimmin ehdollistunut mielesi tuntee viivytystä. Tämän tietäen, ole kärsivällinen niiden olosuhteiden kanssa, joita haluat muuttaa tai luoda. Luota, että hyvääsi todellakin tihkuu!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

28.1.2014 HEVOSEN VUODEN HYÖTY

ViestiKirjoittaja hammer » 29.01.2014 22:49

HEVOSEN VUODEN HYÖTY

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
28.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hevosen vuoden - mitä juhlitaan kiinalaisena uutenavuotena ensi perjantaina - energioita alkoi tulla 1.1. jälkeen käynnistäen uuden syklin, mikä vaikuttaa sinuun ja kaikkiin rakkaisiisi.

Päätökset joita teet missä tahansa uudessa syklissä, ovat tärkeitä, sillä niillä voi olla merkittävä vaikutus loppujaksoon. Päätökset tai valinnat joita teet nyt Hevosen vuoden alkaessa, voivat olla vielä merkittävämpiä kuin 2013 tekemäsi ja ne vaikuttavat sinuun kovasti koko vuoden 2014 ja sen jälkeen.

Tässä artikkelissa on joitain vinkkejä auttamaan näiden kriittisten päätösten tekemisessä voimaantuneesti ja vuoden aloittamisessa hyvin. Löydät tässä syklissä monia uusia tilaisuuksia ja ovia, jotka eivät olleet aiemmin auki. Valintoja joihin liittyy uusia ihmisiä, uusia projekteja ja uusia suuntia, tulee nopeasti ja raivokkaasti.

Avain niiden tekemiseen pysyä hereillä ja tietoisena - pannen merkille ovet, kun ne avautuvat, jotta voit ryhtyä toimeen. Tuohon toimintaan liittyy aina valinta ja haluat tuon valinnan tulevan tietoisesta tajunnasta. Muista: myös toimeen ryhtymättömyys oven avautuessa on valinta.

Parhaan valinnan tekemiseksi sinun on oltava selkeä siinä, mitä haluat. Se vaatii mestaruutta. Opettelet erottamaan, mitä ehdollistunut egoitse haluaa ja mitä korkein parhaasi haluaa.

Sinun on oltava maadoittunut ja sydämessäsi tehdäksesi optimaalisia valintoja. Ei riitä, että sanoo mielessään olevansa sydämessä - sinun on todella asuttava siellä ja toimittava sieltä käsin. Tämä kuulostaa helpolta, ikään kuin pelkkä aikomus riittäisi. Itse asiassa se vaatii suurta taitoa ja paljon harjoitusta.

Olet ehkä 2013 tullut kärsimättömäksi, turhautuneeksi tai kenties pettyneeksi omaan etenemistahtiisi. Kehittyneimmätkin henkisyyden harjoittajat voivat olla kärsimättömiä toisinaan!

Kuluneena vuotena kärsivällisyys on ollut tärkeä ominaisuus kaltaisillenne muutoksentekijöille. Jos olet samanlainen kuin useimmat ihmiset, sinulla oli pysähdysten ja lähtöjen vuoristorataa ja odotusta siinä välillä. Vuodessa 2014 on kevyempi ja kutsuvampi sävy. Tänä vuonna kannattaa olla edelleen kärsivällinen, mutta ehkä huomaatte eteenpäin liikkumisen helpommaksi pohtia ja saavuttaa.

Pohtimisosa on tärkeä - sinun on tiedettävä selkeästi, mitä haluat! Ei riitä, että sanot haluavasi yltäkylläisyyttä tai uuden suhteen. On myös hyödytöntä lähestyä aikomuksia panemalla merkille, mitä et halua. Ole yksityiskohtainen ja positiivinen.

Aiempiin vuosiin verrattuna energioihin liittyy 2014 enemmän liikettä eteenpäin. Se merkitsee enemmän ylä- ja alamäkiä, enemmän mutkia ja käännöksiä ja enemmän huippuja ja laaksoja. Hevosen vuoden energiassa on kyse liikkeestä, matkasta uudelle alueelle ja kiihkeästä halusta vapautua entisistä rajoituksista.

Itse asiassa voit kokea usein tämän halun herpaantumattomana pohjavirtauksena ja tunnet, ettet sinä ja maailma yksinkertaisesti voi muuttuu tarpeeksi nopeasti. Varmasti se on aikaa, jolloin tunnet intohimoa vallitsevan tilanteen muuttamiseen - on kyse sitten työstäsi, suhteistasi, kehostasi tai elintavastasi.

Intohimo on tietysti hyvä asia. Avain on sen löytäminen, miten kanavoida tuo intohimo positiivisella ja rakantavalla tavalla. Tuleehan Hevosen vuosi paljon tulen kera ja tätä energiaa on ohjattava tai siitä voi tulla tuhoavaa - joko sinulle tai muille elämässäsi.

Kun katsot ympärille, huomaat, että useimmat ihmiset eivät ole hyviä energiasurffaajia. He eivät tunne mukavaksi aalloilla ratsastamista. Kun tulee energiapiikki, heidät heitetään pois kurssista.

Haluatte ja tarvitsette nyt tavan ratsastaa aalloilla itsevarmasti ja rohkeasti - vaikkette aina tiedäkään, minne ne vievät teidät seuraavaksi. Kaikista tähänastisista vuosista 2014 on sellainen, jolloin teillä on eniten mahdollisuuksia tehdä merkittäviä muutoksia, mitkä muuttavat elämänne kurssia.

Nämä muutokset tekee hyvin tärkeäksi se, että ne ovat perustavanlaatuisia ja tarttuvat olemuksenne juureen ja siihen, miten ilmaisette sitä fyysisessä maailmassa. Tällaista muutosta olet kaivannut ja henki tönii sinua sukeltamaan siihen. Ei puolittain - olet jumalainen muutoksentekijä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

17.2.201 ENTISET ELÄMÄT JA SUHTEET

ViestiKirjoittaja hammer » 19.02.2014 21:24

ENTISET ELÄMÄT JA SUHTEET

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
17.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisälläsi on entisistä elämistä nykyisten ja tulevien suhteidesi siemenet. Jos tämä kuulostaa mielikuvituksen venyttämiseltä, ajattele seuraavaa.

Siitä ajasta lähtien kun olit äitisi kohdussa, maailma on ehdollistanut sinua - opit, miten suhtaudutaan olosuhteisiisi, toisiin ihmisiin ja myös itseesi. Punottuna suureen osaan tätä ehdollistumista oli siemeniä muinaismenneisyydestäsi.

Nämä siemenet niistä mahdollisuuksista, mitä sinusta voisi tulla ja tulisi, tulivat mukanasi. Ne olivat osa energiapakettia, mikä oli koodattuna DNA:hasi. Jotkut ovat erittäin hyödyllisiä, kuten sellaiset jotka auttavat sinua olemaan kärsivällinen muiden kanssa. Jotkut siemenet voivat pidätellä sinua, kuten ne jotka saavat sinut epäilemään toisia ilman oikeutusta.

Entisten elämien siemenet

Mistä nämä siemenet tulivat? Ne ovat peräisin menneisyydestäsi - omista entisistä elämistäsi, oman sukulinjasi esi-isämateriaalista ja myös ihmiskunnan valtavasta ja kehittyvästä massatietoisuudesta. Tämä viimeinen kategoria on todella valtava ja sitä on pidettävä osana entisiä, nykyisiä ja tulevia mahdollisuuksiasi.

Jokainen jonka tapaat, kantaa myös suhteisiin vaikuttavia mahdollisuussiemeniä. Tämä ei merkitse automaattisesti, että jokainen ihminen elämässäsi on jostain entisestä elämästä. Kun otetaan kuitenkin huomioon se valtava vuorovaikutusmäärä, minkä ihmiset kokevat elämien aikana, on itse asiassa hyvin tavallista reinkarnoitua monien samojen ihmisten kanssa.

Tämän päivän Mary-täti on voinut olla Elizabeth-sisaresi 1800-luvulla. Nykyinen pomosi Steve on ehkä ollut isäsi John 1600-luvulla ja naapurisi Sylvia oli äitisi Rebecca tuossa samassa elämässä.

Vastaavasti puolisosi tässä elämässä on voinut olla romanttinen kumppanisi tai perheenjäsenesi useissa muissa avainelämissä. Kissasikin on voinut olla kanssasi toisessa elämässä! Kaikki nämä esimerkit ovat osa reinkarnaatiotanssia - tunnet energeettisesti vetoa tiettyihin ihmisiin ja tilanteisiin.

Entisten elämien siementen merkitys 2014

Jos sinulle on tuttu jo tämä ajatus ja sinulla on ehkä ollut useita konkreettisia déjà vu -kokemuksia, miksi tämä on tärkeämpää nyt 2014?

Ensinnäkin tämä on hevosen vuosi, jossa on paljon tulienergiaa. Tämä merkitsee lisääntynyttä vauhtia ja nopeutunutta herätysaikataulua. Tulkittuna henkilökohtaiselle tasolle tämä merkitsee, että tunnet luultavasti voimakasta intoa selvittää keskeneräiset entiset asiat, jotta voit saada hyviä suhteita. Tiedät intuitiivisesti, että se miten suhtaudut toisiin, on tärkeä vaikuttaja onnistumisessasi yleisesti.

Silloin kun ymmärrät, että menneisyytesi on enemmän kuin vain tämä elämä ja ihminen jonka kanssa olet tekemisissä, oli hyvin luultavasti jossain entisessä avainelämässä, hahmotat paremmin suuremman kuvan. Tämä voi tehdä helpommaksi ongelmien määrittämisen, mukaan luettuna ne DNA-mallit jotka on selvitettävä, ennen kuin voit saada rakastavia suhteita. Mitä rakastavammaksi tulet 2014, sitä korkeampi taajuutesi on ja tämä auttaa sinua ilmentämään menestystä lukuisilla tasoilla.

Toiseksi, vuoden 2014 kaltainen tulivuosi voi tuoda sinulle lukemattomia tilaisuuksia, joihin et päässyt aiemmin käsiksi. Hyödyt eniten avoimista tilaisuusovista, kun voit ylläpitää ja lähettää rakastavaa energiaa - sisältäsi rakkaille, työtovereille ja vieraille. Et koskaan tiedä, mistä seuraava tilaisuus voi tulla! Suhteet ovat katalyytti eteenpäin liikkumiselle.

Jos voisit jäljittää tilaisuuksia energeettisesti, huomaisit, että monta kertaa ne ovat peräisin ihmiseltä, joka on kaukana henkilökohtaisista piireistäsi. Jokin mitä tuo ihminen sanoo tai tekee, katalysoi idean tai toiminnan jossain toisessa. Sitten syntyy tapahtumasarja ja hyödyllisiä tilaisuuksia tulee suoraan ovellesi. Ensin ne eivät ehkä edes näytä tilaisuuksilta.

Esimerkiksi, sinulle tarjotaan töissä koulutusohjelmaa, mikä näyttää pinnalta mielenkiintoiselta, mutta se ei ehkä puhu sydämellesi. Kenties silmäilet jo täysin uutta alaa ja sinun on vaikea innostua mistään työssäsi. Jos tarkistat asian sydämeltäsi, voit kuitenkin tuntea, että tuon koulutuksen vastaanottamisessa on suurempi tarkoitus. Koulutuksessa tai koulutuksen saamisen vuoksi voit tavata hyödyllisen ihmisen, johon sinulla oli läheinen suhde toisessa elämässä. Tätä ihmistä voidaan energeettisesti vetää auttamaan sinua nyt, edes hänen tietämättään miksi.

Kolmanneksi, jälkikäteen tämä vuosi ymmärretään suureksi muutosvuodeksi maailmassa ja ihmisissä. Se on kuin muutosmittarin viisari siirtyisi "sataa" tai ainakin puolivuosisadassa koettua korkeinta arvoa. Jumalaisena muutoksentekijänä roolisi on olla tämän kiihtyneen muutosvaiheen eturintamassa.

Riippumatta siitä, mitä muita töitä sinulla on tai mitä teet ajallasi, tärkeintä toimintaasi on rakastavien suhteiden osaaminen. Tämä alkaa sinusta, kun kehität lisää itseluottamusta, itserakkautta ja voimaannut. Noita ominaisuuksia kehitetään, kun paljastat ja selvität entisiä elämänmalleja, joihin liittyy rakkaus ja suhteet.

Sinulla on silloin pääsy voimakkaimpaan olemassa olevaan vastalääkkeeseen - rakkauteen. Käytä sitten rakkausvastalääkettä elämässäsi jokaiseen suhteeseen. Älä aliarvioi voimaasi muuttaa henkilökohtaisia olosuhteitasi ja maailmaa. Luota, että henki on rinnallasi ja tuo sinulle ihmisiä ja tilanteita, joita tarvitaan hämmästyttävän elämän luomisessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

25.7.2014 UUDENKUUN MUUTOKSET 26.7.

ViestiKirjoittaja hammer » 27.07.2014 08:52

UUDENKUUN MUUTOKSET 26.7.

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
25.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluatko energisoida täysin uuden vaiheen elämässäsi tai löytää lisäselkeyttä jostain, mikä on juuri päättynyt?

Uusikuu 26.7. on erinomaista aikaa keskittyä aktiivisesti täysin uusiin alkuihin ja kääntyä sisäänpäin suuremman ymmärryksen saamiseksi viimeaikaisista elämäntapahtumista. Tämä pätee erityisesti kaikkeen, mikä todella puhuu sydämellesi ja sallii sinun ilmaista itseäsi aidosti.

Avaimena nyt, uuteen kuuhun johtavana viikonloppuna, on virittyä itseensä ja asioihin, jotka auttavat sinua yhdistymään sydämesi ja elämänintohimosi kanssa. Kutsu samalla tavalla sisäistä viisauttasi näyttämään sinulle, mikä viimeaikaisista tai ajankohtaisista tapahtumista menee täyden aidon ilmaisusi tielle. Pohdiskele näitä asioita nyt ja seuraavien päivien kuluessa.

Luultavimmin olet kokenut lukuisia kaoottisia ja kenties lannistavia elämäntapahtumia 2014. Jos olet useimpien ihmisten kaltainen, sinulla on ollut pettymyksiä ja olet tuntenut epävarmuutta useammin kuin kerran, kun kuljit läpi äskettäisistä haastavista ja ennustamattomista sykleistämme.

Nuo vaikeat syklit ovat osa sitä transformaatioenergiapakettia, mikä vaikuttaa kaikkiin ihmisiin tänä aikana. Ne voivat näyttää säälimättömiltä, mutta korkeammasta perspektiivistä katsottuna niiden sinnikkyys auttaa ajan kuluessa ihmiskuntaa siirtymään korkeampiin rakkaustaajuuksiin. Sitähän loppujen lopuksi haluat – elää maailmassa, missä kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan.

Lempeämmät syklit

Näinä megamuutosenergioiden aikoina on lempeämpiä syklejä, kuten se laajentumisaalto joka tuli tässä kuussa. Tuo energia saattaa tuntua lempeältä tuulenhenkäykseltä ihollasi ja se auttaa sinua olemaan optimistisempi ja yhdistymään tilaisuuksiin, joita tulee ovellesi.

Jokainen noista tilaisuuksista tulee jonkinlaisen muutoksen kera. Tehtäväsi jumalaisena muutoksentekijänä on tehdä rauha muutosprosessin kanssa. Tähän sisältyy se armoton ja välitön muutos, mikä estää keskivertoihmiseltä itsensä toteuttamisen.

Tyypilliselle ihmiselle monien välittömien muutosten kanssa elämisestä – monet eivät hänen kutsumiaan – tulee liikaa käsitellä. Ylikuormittunut ihminen laittaa sitten tiedostamatta energeettisen stop-merkin maailmalle ja estää juuri ne tilaisuudet, joita hän epätoivoisesti haluaa.

Katso itseäsi uudestaan

Päätä tämän uudenkuun aikaa katsoa itseäsi uudella tavalla, päivitetystä perspektiivistä, mikä ottaa huomioon kasvusi ja sen, miksi elät nyt. Et tietenkään ole keskiverto tai tyypillinen. Sinulla on ainutlaatuinen jumalainen kipinä ilmaista tavoilla, joilla kukaan muu ei pysty.

Sinulla ei tarvitse olla loppuelämä suunniteltuna ilmaistaksesi sitä, mitä tekee sinusta erityislaatuisen. Sinulla ei tarvitse myöskään olla tiettyä työpaikkaa tai sielunkumppania rinnalla ilmaistaksesi lahjojasi. Älä odota.

Työskentele sillä, mitä sinulla on. Työskentele sen kanssa, kuka olet – yli sen mitä maailma kertoo sinun olevan. Työskentele moniulotteisesti ajattoman ikuisen itsesi kanssa, joka elää nyt antaakseen ainutlaatuisen panoksen ihmiskunnalle ja maapallolle.

Työskentele sisäisen viisautesi kanssa herpaantumatta. Kysy sisältä säännöllisesti, vaikket olisikaan tietoinen vastauksesta. Kysy joka tapauksessa.

Muista: myös pimeimpinä hetkinä valo loistaa kirkkaasti ja kasvaa. Sinä olet tuo valo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

24.9.2014 UUDEKSI SINUKSI TULEMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 26.09.2014 21:01

UUDEKSI SINUKSI TULEMINEN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
24.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuuko sinusta koskaan, että olet juuttunut keskelle, että olet ikään kuin maailmojen välissä? Toinen maailma on vanha elämä, minkä osalta luulit olevasi jo valmis, eikä uusi maailma ole vielä täysin muodostunut.

Tämä tyhjiössä olemisen tunne on yleinen ylösnousemuspolulla. Itse asiassa mitä tietoisempi ja enemmän hereillä olet, sitä enemmän pystyt tuntemaan hienovaraiset muutokset elämänvaiheissasi. On luonnollista, että on hetkiä, jolloin olet tyhjiössä, tilassa missä uuden luominen tapahtuu. Konventionaalinen mielesi saattaa murehtia, ettei mitään tapahdu – niin epätotta!

Lopultahan henkinen transformaatio on ajan kuluessa tapahtuva prosessi. Ei ole koskaan lopputuotetta, vaan rikot jatkuvasti rajoja ja pyrit herpaantumatta ilmaisemaan enemmän aidosta jumalaisesta muutoksentekijäitsestäsi. Kokemusvaiheiden aikana kasvat henkisesti ja muutut lukemattomilla tavoilla.

Koska tämä on tyypillinen osa polkua, miksi nämä muutossyklit näyttävät paljon intensiivisemmiltä nyt?

Ensinnäkin, melkein kaikki voi näyttää äärimmäisemmältä nykyään niiden epävakaiden energioiden vuoksi, joita on tässä historiajaksossa. Nytkin kun asiat tuntuvat vähän kevyemmiltä ja optimistisemmilta, ilmassa on myös niin paljon epävarmuutta ja muutosta, että vain taitavimmat ihmiset pystyvät tehokkaasti käsittelemään ylä- ja alamäet.

Toinen iso tekijä elämisen kiihkeydessä nyt on pelkästään niiden muutosten määrä, joita sinä ja toiset tekevät tässä yhdessä elämässä. Sinulla on taatusti paljon tehtävää, paljon enemmän kuin aiemmissa elämissä, jolloin suurin haasteesi saattoi olla keksiä, miten onnistut perheasioissa. Ehkä pyydät, että voisipa vain olla niin yksinkertaista tällä kertaa!

On normaalia haluta asioiden olevan yksinkertaisia – kaikki kiedottuna kivaan pakettiin, missä on värikäs rusetti. Kuitenkin kaipaamasi yksinkertaisuus on harhaa, mikä perustuu lineaariseen ehdollistumiseen, mikä on aivan liian rajallista sille "kvanttisuudelle", mihin olet nyt kehittymässä!

Se uusi sinä miksi olet kehkeytymässä tässä elämässä, on tosiaan kvanttinen. Se on todellinen luontosi ja se on valtavan suuri. Synnyit tähän otolliseen aikaan – täynnä potentiaalia jättää taakse toimimattomat lineaariset lähestymistavat – ottaaksesi vastaan tämän valtavuuden.

Tähän liittyy jyrkkä oppimiskäyrä, sillä olet unohtanut, miten eletään moniulotteisena olentona. Ydintasolla et tietenkään oikeasti unohda. Ihmiselämäsi ovat kuitenkin ehdollistaneet sinut ajattelemaan pienesti ja näkemään maailman mustavalkoisena. Kosminen itsesi tietää, että olet erottamattomasti yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen – et vain maa päällä, vaan ympäri kosmosta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

1.10.2014 LOKAKUUN ENERGIOIDEN LAHJA

ViestiKirjoittaja hammer » 04.10.2014 08:41

LOKAKUUN ENERGIOIDEN LAHJA

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
1.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuvittele pakettia, joka toimitetaan ovellesi. Se on täynnä hyviä asioita ja vähemmän hauskoja asioita, jotka ehkä haluaisit palauttaa lähettäjälle, jos voisit. Laatikossa on myös henkilökohtaisesti hyvin hyödyllisiä ja käytännöllisiä asioita. Mitä jos paketti toimitettaisiin, silloin kun olet poissa, etkä edes tietäisi siitä?

Tuo paketti on tosiaan siellä ja se sisältää lokakuun ainutlaatuisia energioita. Mitä siinä on? Kaksi pimennystä, Merkuriuksen perääntyminen ja energiatukea, mitä auttaa sinua tekemään Feng Shuin sisäisiin kaappeihin ja näkemään monet asiat selvemmin, myös suhteet.

Se toimitetaan riippumatta siitä, kiinnitätkö huomiota vai et, ja sen sisältö vaikuttaa sinuun, vaikket uskoisikaan luonnonkiertoihin tai planeettaenergioiden transformaatiovoimaan.

Paketista

Tämän artikkelin tarkoitus on kertoa sinulle tuosta paketista ja auttaa sinua yhdistymään kaukokatseisesti elämääsi ja valtaviin mahdollisuuksiisi jumalaisena muutoksentekijänä.

Kyllä, sinulla on valtavat mahdollisuudet toteuttaa itseäsi ja ruumiillistaa enemmän kvanttiolemassaolo – osittain koska elät näinä aikoina ja myös sen henkisen transformaatiopohjatyön vuoksi, mitä olet tehnyt elämien ajan!

Jos olet kuin useimmat ihmiset, olet ollut kiihtyneessä transformaatiomoodissa jonkin aikaa – kenties koko elämäsi tähän saakka. Vaikka tiedät intuitiivisesti, että tämä on "elämänprojekti", on luonnollista, että kyllästyt joskus siirtymään taas uuden muutosjakson läpi tai haluat vain olla jo tien päässä.

Rentoudu – tie mitä ajattelet, on lineaarinen. Et halua sitä yhtään enempää kuin nähdä jatkuvia muistutuksia edelleen hyvin toimimattomasta ja lineaarisesta yhteiskunnastamme. Tämä on se maailma, minkä perimme ja mitä myös autoimme muissa elämissä luomaan. Kun laitamme asiat perspektiiviin, tulee helpommaksi saada sitä lisäkärsivällisyyttä ja rakastavaa lempeyttä, mitä tarvitaan siirtymiseen läpi tästä kriittisestä vaiheesta.

Jokainen hetki on arvokas jalokivi

Korkeammasta henkisestä perspektiivistä katsottuna, elämäsi jokainen hetki on arvokas jalokivi, siunaus, koska saat tuon lisähetken tullaksesi valaistuneemmaksi ja eheämmäksi. Tavallinen itsesi unohtaa helposti elämäsi lahjan ja sen, miksi synnyit tähän historian aikaan. Tuo tavanomainen osasi on ehdollistunut keskittymään maaliviivaan ja pääsemään sinne mahdollisimman nopeasti. Eikö olekin mielenkiintoista, miten lineaarinen itsesi voi kiinnittyä niin maaliviivoihin, joilla ei ole merkitystä 300 vuoteen!

Se on oleellista, mitä on nyt

Koska joillakin teistä ei ole kiinnostusta tai taustaa tietyistä astrologisista vaikutuksista, kuvaan tässä asioita hyvin yleisesti.

Ensinnäkin, se vallankumouksellinen muutosjakso mikä on rakentunut vuosia ja millä on lukuisia muita huippuja kuin 2012, tanssii kohta intensiivisesti, mikä herättää varmasti jokaisen elossa olevan ihmisen hyvin henkilökohtaisella ja sisäisellä tavalla. Se on kuin tulisesti maustetun aterian syömistä tarkistamatta ainesosia – tunnet tulen vatsassasi ja kenties myös muissa paikoissa! Tuo tuli voi tuntua sisäiseltä järkytykseltä tai stressiltä, niin läpitunkevalta, että se saa huomiosi. Varmuuden vuoksi se katalysoi syvään juurtuneita ongelmia, joita ei ole vielä täysin ratkaistu, ja saa mielen kiitämään yhteiskuntamme kaikenlaisten epäoikeudenmukaisuuksien ympärillä.

Lokakuu liittyy kovasti tuohon sisäiseen tulitanssiin ja siihen, miten reagoit siihen. Pidä mielessä, ettei mikään mitä tulee pintaan sisälläsi, ole sattumanvaraista tai vailla merkitystä. Tee siksi, mitä voit, pysyäksesi läsnä ja sydämessäsi. Tähän sisältyy myötätuntoisuus itseäsi ja muita kohtaan – jos teet tätä edes tunnin, silloin kun muut ympärilläsi eivät pysty, tuet kovasti rakastavampaa maailmaa.

Jos sinusta tuntuu sitä, että kosminen kaivuri on päästetty vapaaksi sisälläsi ja se törmää johonkin vanhaan haavaan tai muihin keskeneräisiin asioihin, älä taistele sitä vastaan. Teidät luonnostaan, mitä sota tekee, eikö vain? Se ei ole kaunista eikä saa aikaan mitään. Tee, mitä voit, löytääksesi rauhan tämän kosmisen kaivurin kiskoessa asioita, joita olisit mieluummin näkemättä.

Hyvät uutiset

Tässä ovat hyvät uutiset! Lokakuun energiat tulevat lukemattomien tilaisuuksien kera ratkaista ne tahmeat ongelmat, jotka ovat olleet kanssasi erittäin kauan. Suhteet ovat polttopisteessä. Ajattele tietoisia ja rakastavia suhteita avaimena kaikkeen muuhun, mitä haluat saada, olla tai tehdä.

Kun lokakuu alkaa, kutsu sisäistä viisauttasi näyttämään sinulle, mitkä suhteet vaikuttavat eniten onnellisuuteesi ja edistymiseesi polulla. Ole kiitollinen suhteesta avainliittolaisiin, ihmisiin jotka tukevat sinua terveellä, vastavuoroisella tavalla. Arvosta niitä.

Katso kvanttisuurennuslasilla haastavia suhteita. Nämä ovat ihmisiä, jotka ärsyttävät sinua kotona tai työssä, ja niitä jotka näyttävät estävän etenemistäsi joka käänteessä. Haastavat ihmiset eivät ehkä ole enää edes elämässäsi – pelkkä ajatus heistä voi laukaista itse-epäilyn tai jonkin erittäin vanhan ongelman sisälläsi.

Ole rohkea. Ole läsnä. Ole rakastava.

Pyydä henkeä auttamaan sinua lokakuun energiapaketin lahjojen täydessä hyödyntämisessä. Älä tee siitä toisia ihmisiä koskevaa. Paketti on sinun ja se voi olla tärkeänä apuna liikkumisessasi eteenpäin tulevina aikoina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.11.2014 2015 ENNUSTEITA – VALLISTSEVAN TILAN HAASTAMISVUOS

ViestiKirjoittaja hammer » 09.11.2014 12:00

2015 ENNUSTEITA – VALLISTSEVAN TILAN HAASTAMISVUOSI

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
2.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maapallon ollessa edelleen jyrkänteellä, leijuen kuin jättipallo vanhan ja uuden välissä, voi vaikuttaa siltä, ettei mikään muutu oleellisesti. Älä anna näiden ulkoisten vaikutelmien huijata itseäsi! Paljon tosiaan muuttuu ja tapahtuu tällä planeetalla.

Kyllä, olemme edelleen käännekohdassa. Tuo jyrkänne pysyy todellisena uhkana 2015. Meidän on kiinnitettävä huomiota ja toimittava, silloin kun on aika muuttaa planeetan kohtaloa.

Ihmiskunnan on yhdistyttävä yhteisen vision kera ja toimittava uudella tietoisuudella. Kun otetaan huomioon pitkä aggressiivinen ja sotaisa historiamme, tämä on valtava tehtävä, mutta tätä synnyimme tähän aikaan edesauttamaan.

Emme ole kevytsarjalaisia – olemme jumalaisia muutoksentekijöitä!

Ehkä pidät itseäsi jo jumalaisena muutoksentekijänä. Itse asiassa tuossa roolissa on ehkä ollut vuosia sitten jo niin paljon järkeä, että olet käyttänyt energiaasi tarvittavaan sisäiseen transformaatioon ja toimiin ulkoisessa maailmassa. Esimerkiksi kun parannuit sisätasolla, käytit lisääntynyttä valotietoisuuttasi jokapäiväisiin tilanteisiin suhteissa ja työssä.

Harkitse kutsua korkeampi itsesi mukaan, kun luet eteenpäin. Kysy hengen näkemystä siitä, mitä nämä sanat merkitsevät sinulle henkilökohtaisella tasolla. Todennäköisesti huomaat ajan kuluessa resonoivasi tämän artikkelin eri osiin. Idea: laita tämä vuoden 2015 ennusteartikkeli jonnekin saataville, jotta voit tarkastella sitä uudestaan tulevina kuukausina.

Koodattu DNA-tasolle

Muista, että meidät on koodattu DNA-tasolla olemaan maapallon massiivisen muutoksen eturintamassa. Meillä on ollut valmisteluelämiä ollaksemme tässä nyt. Ei siis ollut mitään sattumaa, että synnyimme, silloin kun synnyimme – jotta voisimme erottua ja johtaa tietä. Pohjatyömme on paljon valtavampaa, kuin voimme mitenkään kuvitella. Ikuinen yhteytemme henkeen voitelee sitä kvanttitavalla.

Sielumme inkarnoitui tänne maan päälle fyysiseen muotoon palvellakseen korkeimmalla tavalla tässä risteyksessä. Ajatuksena on tuoda henki fyysisyyteen – kehoomme ja ilmaisuumme – osallistuen aktiivisesti maailmaan. Näin kasvamme henkisesti ja näin myös meistä tulee positiivisen muutoksen voimakkaita agentteja.

Ajattele nyt, miten paljon kasvua ja muutosta olet jo kokenut henkilökohtaisesti. Jos olet todella rehellinen itsellesi, se on luultavasti enemmän, mitä saavutit useimmissa aiemmissa elämissä. Aiemmissa historiajaksoissa ei yksinkertaisesti tapahtunut yhtä paljon verrattuna tähän.

Mikä muuttuu

Mietitäänpä esimerkkejä siitä, mikä maailmassamme muuttuu. Kasvava määrä tietoisia ja koulutettuja ihmisiä ympäri maailmaa näkee ja kyseenalaistaa vakavasti epäoikeudenmukaiset valtarakenteet ja todelliset syyt sodankäyntiimme historiassa. Tämän kiihtyneen maailmanlaajuisen heräämisen vuoksi valoa säteilee nyt lukemattomiin ongelmiin ja tasapainottomuuksiin. Paljon piilossa ollutta tulee kaapista kaikkien nähtäväksi!

Tietenkin sen näkeminen, mitä täytyy korjata, ja sen todellinen korjaaminen on kaksi eri asiaa. Esimerkiksi huomaat puettuasi pimeässä, että sukat ovat eri paria. Jos olet edelleen kotona huomatessasi tämän, etsit samaa paria olevat ja korjaat tämän epäsopivuuden. Oli helppoa korjata tämä hyvin yksinkertainen ongelma.

Monimutkaisemmissa asioissa – erityisesti niissä joihin liittyy muita ihmisiä ja myriadeja olosuhteita, jotka eivät ole kontrollissasi – vaaditaan radikaalia muutosta näkemyksessä ja korkeamman tietoisuuden toimintaa. Älä anna monimutkaisuuden estää itseäsi osallistumasta tilanteisiin, jotka tarvitsevat korjausta. Maailma tarvitsee valoasi ja sydänkeskeistä lähestymistapaasi – luota tähän.

2012-ilmiö

Kun mietit ihmiskunnan edistymistä tähän mennessä ja katsot, mitä on todellisuudessa tapahtunut ja miten paljon on muuttunut, laita päähäsi kvanttilasit nähdäksesi suuren kuvan. Lineaarinen ajattelu ei näytä sinulle, mitä todellisuudessa tapahtuu. Se on liian kiinni sellaisissa päivämäärissä kuin 2012, jolloin hyvin monet ihmiset uskoivat virheellisesti siihen fantasiaan, että maailmamme voisi muuttua yhdessä yössä.

Asiat muuttuvat ja muutoksia on tullut esiin hyvin pitkän aikaa. Kuitenkin kaikkien tuhansien vuosien toimintahäiriöiden korjaaminen on prosessi. Silloin kun käytämme lineaarisia mittatikkuja siihen, mikä on mahdollista, pohjustamme itsellemme suurta pettymystä.

Jos olet niiden joukossa, jotka ovat pettyneitä ihmiskunnan epäonnistuttua tekemään massaylösnousemuksen 2012, on aika päästää siitä irti ja siirtyä eteenpäin. Pettyminenhän on vain taajuutesi laskemista ja itsesi estämistä osallistumasta täysin mitä hämmästyttävimpään tietoisuusmuutokseen, mitä on koskaan tehty maapallolla. Se tapahtuu ja olet avainpalapelinosa lopputuloksessa.

Maapallon kohtalo on käsissämme

Jokaisella meistä on rooli siinä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Maapallon kohtalo on käsissämme. Vuosi 2015 on aikaa, jolloin tämä totuus on selvempi kuin koskaan ennen. Se on aikaa, jolloin meitä kutsutaan ottamaan paljon aktiivisempi rooli maapallon tulevaisuudesta. Tässä kriittisessä vaiheessa meillä ei ole varaa istua sivurajan takana ja odottaa auktoriteettihahmojen löytävän ja korjaavan kaiken, mikä on pielessä.

Valtarakenteiden tausta

Koska hyvin paljon siitä, minkä täytyy muuttua, liittyy vallan väärinkäyttöön, on hyödyllistä ymmärtää tausta. Valtarakenteet – ja konventionaaliset instituutiot joita muodostettiin asioiden täytäntöönpanoon – luotiin kauan sitten lineaaristen mallien perusteella. Ne eivät koskaan toimineet tasa-arvoisesti. Näissä malleissa oli hierarkia, joka suosi huipulla olevia.

Ajattele, että entisissä elämissä olet kokenut tämän yhtälön kummankin puolen! Joskus olit ehkä varakas maanomistaja tai hallitsija. Toisilla kerroilla olit ehkä talonpoika tai orja, joka ei saanut omistaa varallisuutta tai jolla ei ollut sanavaltaa siinä, mitä tapahtui.

Myönnä, että olet luultavasti osallistunut valtajärjestelmien luomiseen ja hallinnoimiseen. Sen näkeminen, että autoit luomaan nykyongelman kumpaakin puolta, voi auttaa sinua olemaan myötätuntoisempi ja rakastavampi, kun teet oman osasi asioiden korjaamisessa. Kun otat vastuun energioistasi tällaisena aikana, voit siirtyä yli nyt vastuussa olevien "pahisten" syyttelemisestä.

Muuttaaksemme oikeasti jotain, meidän täytyy nähdä kokonaisuudessaan se, mikä täytyy muuttaa. Meidän on nähtävä asiat kaikista kulmista ja perspektiiveistä ja otettava lukuun kokonaisuus ja historiallinen tausta. Ei riitä, että vain valitaan uusia johtajia, jotka voivat helposti sotkeutua vallitsevan tilan protokollaan. Äänestäminen on tärkeää, voimme monin tavoin äänestää ihanteitamme, mutta pelkkä äänestäminen ilman muita toimia vähentää sitä voimaa, mikä meillä oikeasti on. Samalla tavalla myöskään ratkaisujen rukoileminen ei pelkästään riitä, vaikka rukoukset voivat tietysti auttaa. Energioidemme ja tekojemme on oltava maailmassa harmoniassa rukoustemme ja aikomustemme kanssa.

Emme voi rukata toimimatonta lineaarista maailmaa lineaarisella lähestymistavalla. Se on kuin pienen laastarin laittamista valtavaan haavaan. Meidän on ajateltava isommin ja sovinnaisuuslaatikon ulkopuolella – mikään mistä puuttuu kvanttisuus, ei kelpaa!

Olemme luonnostaan kekseliäitä ja uteliaita. Voimme käyttää näitä ominaisuuksia täysin uusien rinnakkaiselotapojen luomiseen pienellä planeetallamme. Katso ympärille – esimerkkejä pulpahtelee esiin tasaisin väliajoin, kuten joukkoutetut bisnesmallit. Pidä silmällä myös uusia malleja.

Salli toisten menestymisen muotin rikkomisessa innostaa sinua ottamaan riskejä. Kieltäydy tyytymästä vallitsevaan tilaan vain siksi, ettet tiedä, mitä muuta tekisit, ja se näyttää isommalta kuin sinä.

Vuoden 2015 energioiden vaikutus

Vuoden 2015 energiat – mukaan luettuna planeetta-asetelmat ja muut tekijät – katalysoivat vielä syvemmän tason kyseenalaistamista ja suurempaa levottomuutta, mitä olemme nähneet tähän saakka. Epävarmuus ja kaaos jatkuvat. Nämä häiritsevät energiat ovat rintarinnan sen kanssa, että rauhallisempien ja yksinkertaisempien aikojen äänekäs vaatiminen kasvaa.

Lisäksi useimmat ihmiset tuntevat alituista tarvetta jäsennellä uudestaan elämänsä perustaa. Siltä voi tuntua, vaikka olisit vastikään tehnyt suuria muutoksia. Miksi? Perustassasi voi olla symbolinen halkeama – jokin alue elämässäsi, missä sinun täytyy olla vakavampi ja vastuullisempi.

Itsemestaruuden merkitys suhteissa pysyy hallitsevana teemana. Se miten suhtaudut itseesi ja toisiin, esittää avainroolia siinä, miten koet elämän ja miten nopeasti kehityt henkisesti. Vinkki: pidä suhteet tutkassasi ja kun vaikeuksia syntyy, tee sisäistä ja ulkoista työtä asioiden pitämiseksi tasapainossa.

Toinen jatkuva ja tärkeä teema 2015 on tarve hallita tahtosi ja sisäisen tulesi käyttö. Koska tulta tarvitaan polttoaineeksi uudestisyntymääsi, tutustu siihen, miten se toimii elämässäsi. Tasapainon löytäminen ennen kuin toimit tulesi mukaan, pysyy yhtenä tärkeänä tehtävänäsi.

Riippuen siitä, miten kosmiset energiat asettuvan linjaan kanssasi henkilökohtaisesti, tämä vuosi voi tuntua työnnöltä, mitä olet tarvinnut astuaksesi täysin omaan voimaasi ja rohkeasti tuntemattomille alueille.

Vallitsevan tilan haastaminen

Voidaksesi tehokkaasti kohdata vuoden 2015 energiat, sinun täytyy haastaa vallitseva tila säännöllisesti. Mitä se merkitsee?

1) Se merkitsee oman vallitsevan tilasi haastamista, sen kyseenalaistamista, miten olet tottunut toimimaan kaikenlaisissa tilanteissa. Huomaat, että paljon henkilökohtaisessa vallitsevassa tilassasi on tavanomaista eikä sitä ole kyseenalaistettu pitkään aikaan. Aloita jatkuva kyseenalaistamisprosessi nyt.

2) Se merkitsee vallitsevan tilan suurennuslasilla katsomista suhteissa ja elämän avaintoimissa, kuten työ. Muista: pelkästään se, että olet aina tehnyt jotain tietyllä tavalla, ei merkitse, että se on optimaalinen tapa! Erityisesti suhteista voi tulla vaikeita, kun kaksi ihmistä ei yhdistyessään ole selkeitä kommunikoinnissaan siitä, mitä he haluavat ja mitkä heidän rajansa ovat.

3) Siihen liittyy enemmän sen kyseenalaistamien, mitä näet ulkoisessa maailmassa. Monet asiat eivät ole sitä, miltä näyttävät! Esitä niitä syvällisempiä kysymyksiä, joita toiset ihmiset eivät vielä esitä. Kieltäydy menemästä asioissa julkisen mielipidelauman mukana – haluat löytää oman totuutesi.

Vain kyseenalaistamalla yleisen käytännön, tulemalla tietoiseksi ja ymmärtämällä, miten asiat toimivat, voit alkaa selkeyttää, mitä roolia voit esittää sen muuttamisessa, mikä ei toimi. Tuon roolin on 2015 oltava enemmän kuin ideoita ja epäoikeudenmukaisuudesta valittamista. Tarvitaan valontäyteistä läsnäoloasi ja sydänkeskeisiä toimiasi. Luota, että sinua opastetaan tulevina kuukausina löytämään, mitä tämä merkitsee sinulle henkilökohtaisesti. Tiedä, että sinulla on, mitä vaaditaan – ei pelkästään ylläpitääksesi liikkeen eteenpäin, vaan kukoistaaksesi rakkaudessa ja ilossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

20.11.2014 AIKAVÄÄRISTYMIEN KANSSA ELÄMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 23.11.2014 09:15

AIKAVÄÄRISTYMIEN KANSSA ELÄMINEN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
20.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutostuulet ovat vaihtuneet tässä kuussa, mikä sallii enemmän liikettä eteenpäin ja hengähdystauon lokakuun ailahtelevista energioista. Jos et vielä tunne tasaista purjehdusta, yksi syy on kokemamme aikavääristymä.

Kello voi kertoa yhden asian, kuitenkin oma sisäinen aikatunteesi voi saada tuntumaan, että olet ajasta jäljessä tai haluat olla edellä. Yleisvaikutus voi olla tunne, ettet ole oikein vireessä sen kanssa, missä sinun tarvitsee olla. Haluat yksinkertaisesti ehkä pysäyttää koko aikakarusellin!

Et oikeasti voi tietenkään pysäyttää ajankulkua, mutta voit tehdä paljonkin pysyäksesi tasapainossa. Itse asiassa tällä vuoden 2014 viimeisellä taipaleella on oleellista, että löydät, miten ystävystytään ajan ja muutoksen kanssa.

Jumalaiset muutoksentekijät ja aika

Voimaantumisesi jumalaisena muutoksentekijänä linkittyy olennaisesti kahden yhdistyneen energian hallitsemiseen – aika ja muutos. Voimaantumistahan koetaan, kun harjaannut navigoimaan elämän vaihteluita – ja löydät lisääntyvässä määrin oman keskuksesi ja sisäisen rauhan olosuhteista riippumatta. Vain tyynestä tilasta voit tehokkaasti kohdata seuraava yllätyksen tai haasteen ja toimia korkeimmalla tavalla. Vain olemalla läsnä ja sydämessäsi voit saada selkeyden siitä, mitä edessäsi on, ja viisautta tietää, miten kohdata näkemäsi.

Kolme muistutusta ajasta

Tässä on kolme muistutusta ajasta. Pidä nämä mielessä tänä hektisenä aikana voidaksesi saada enemmän sisäistä rauhaa.

1. Käsitä, että on tosiaan kellonaika ja monia käytännön syitä synkronoida kellot – kuten ystäväsi tapaaminen päivällisellä tai saapuminen lentokentälle ennen koneesi lähtöä.

2. Kellonaika on lineaarinen mitta. Olet kvanttiolento, joten älä mittaa mahdollisuuksiasi kellolla – ajattele suuremmin. Sovella kvanttiperspektiiviä tuntiin, mikä sinulla on ennen tapaamista, ja tämä sallii valtavan luovuusreservin kuplia tietoisuuteesi – ja teet yhdessä tunnissa sen, mikä olisi voinut kestää sinulta koko aamun.

3. Ota huomioon ajankohta tai vuodenaika. Tähän aikaan vuodesta joulu ja vuoden lopun aikarajat voivat vääristää ajantuntua. On usein kaikenlaista hyörinää ja kaikilla ympärilläsi on kiire jonkin kanssa ja he ovat ehkä kiihtyneitä. Tästä tulee kouriintuntuva tunne ja se voi tarttua!

Kolme vinkkiä aikamestaruuteen

Tässä on kolme tapaa hallita aikaa näinä aikoina. Käytä niitä päivittäin ennen vuoden loppua, jotta sinusta tulee varustautuneempi luomaan unelmiesi elämän!

1. Maadoitu ja palaa keskukseesi parhaasi mukaan useita kertoja päivässä. Jos et ole varma, oletko maadoittunut, et luultavasti ole. Keskity istuen tai seisten sydämeesi ja punaiseen energiaviivaan, joka kulkee kehostasi pyhään maahan.

2. Kun ajattelet ajoitettuja asioita, päätä, että lähestyt kelloa kvanttisesti. Tämä merkitsee, että olet käytännöllinen ja kunnioitat itseä ja toisia, ja se merkitsee myös, että kieltäydyt antamasta luovuutesi tulla ajan orjaksi. Muistat, että luovuutesi ja sisäinen viisautesi, joiden lähde on henki, tulevat rajattomilla tavoilla!

3. Pysy tietoisena lauma-ajattelusta ja taipumuksesta jäädä kiinni vuodenajan järjettömään ryntäilyyn. Jos jollain asialla on todella kiire, hoida se tietysti parhaasi mukaan tärkeänä. Muista kuitenkin, että monet asiat eivät ole oikeasti kovin tärkeitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.1.2015 SIELUKUMPPANIT JA KOHTALO

ViestiKirjoittaja hammer » 23.01.2015 22:01

SIELUKUMPPANIT JA KOHTALO

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
22.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suhteet esittävät avainroolia ilossasi ja menestyksessäsi 2015 ja jotkut sielukumppaniyhteydet voivat vaikuttaa ratkaisevasti pitkäaikaisempaan kohtaloosi. Ole tämän ymmärtämiseksi valmistautunut laajentamaan näkemystäsi siitä, mikä sielukumppani on ja miten te kaksi voitte auttaa toisianne ajan kuluessa.

Mikä sielukumppani on?

Sielukumppani on sellainen, jonka kanssa sinulla on side sielutasolla. Se on ihminen tai lemmikki, joka tulee elämääsi erityisyhteyttä varten, mikä tavallisesti rikastaa elämääsi ja auttaa sinua kasvamaan. Tämä on sellainen, joka auttaa sinua näkemään itsesi selvemmin ja rakastavammin, ja tämä auttaa sinua kehittymään henkisesti.

Vuoden 2015 mahdollisuudet

Tänä vuonna kun energiat ovat kevyempiä ja on enemmän mahdollisuuksia siirtyä eteenpäin, sielukumppaniyhteytesi voivat olla merkittävä tekijä menestymisellesi. Auttavathan sielukumppanit katalysoimaan elämäntarkoituksesi täyteen ilmaisuun. He antavat hyödyllistä tukea ilmeisin ja vähemmän ilmeisin tavoin – kuten sinun tyynnyttämisesi rankan päivän jälkeen ja esitteleminen jollekin, joka voi avata uusia tilaisuusovia. Sielukumppani voi muistuttaa sinua myös hyvistä ominaisuuksistasi.

Sielukumppanit eivät ole sattumanvaraisia. Koska yhteys on sielutasolla, nämä kaksi sielua osallistuvat tapaamisen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Tämä yhteys muodostuu tavallisesti lukuisien elämien aikana ja johtaa vahvaan siteeseen. Tästä syystä tavatessasi jonkun ensimmäistä kertaa voi tuntua siltä, että olette vanhoja ystäviä ja on mukavuutta, mikä tulee pitkästä kokemuksesta. Kun tunnette eri olosuhteista ajan kuluessa, teillä synkkaa ja autatte toisianne kasvamaan. Vahva side ajan takaa vetää teidät yhteen kerta toisensa jälkeen.

Sielukumppanityypit

Kvanttiperspektiivistä katsottuna meillä on useampia sielukumppaneita. On myös erityyppisiä sielukumppaneita. Useimmat ihmiset ajattelevat romanttista sielukumppania. Tämä tyyppi tulee tavallisesti toisessa elämässä luodusta siteestä. Joissa elämissä olet voinut olla hänen romanttinen kumppaninsa ja toisissa elämissä ehkä paras ystävä, sisarus, vanhempi, lapsi tai bisneskollega.

Jotkut romanttiset sielukumppanit ovat elämän kestävässä suhteessa. Näin ei kuitenkaan aina ole. Näiden kahden sieluperspektiivistä, laajemmasta näkökulmasta katsottuna, romanttista suhdettanne ei ole ehkä suunniteltu kestämään koko elämää – monista syistä. Joskus polkunne kulkevat eri suuntiin ja kummankin täytyy kokea jotain uutta. Tässä tapauksessa kumpikin voi myöhemmin yhdistyä toisen sielukumppanin kanssa, joka tulee elämään täydellisenä aikana.

Erityisside kunkin ihmisen kanssa

Jonkun sielukumppanin kanssa oleminen ei vie huononna sitä erityissidettä, mikä kullakin kumppanilla on. Hengen silmin katsottuna jokaisella yhteydellä on ainutlaatuinen tarkoitus ja se on itsenäinen.

Konventionaalisen yhteiskuntamme mustavalkoisessa ajattelussa on taipumusta ajatella, että meillä on vain yksi sielukumppani ja voimme olla onnellinen vain yhden ihmisen kanssa.

Lemmikit voivat olla sielukumppaneita

Lisäksi lineaarisesti ajattelevat ihmiset usein sulkevat pois sen, että myös lemmikit voivat olla sielukumppaneitamme. Todellisuudessa sielukumppaniside ei ole vain ihmisten välinen. Päästessämme toiselle puolelle ja katsoessamme hengen näkökulmasta, voimme nähdä tämän selvästi.

Toisella puolella meillä on myös korkeampi näkemys siitä, miksi joissain sielukumppaniyhteyksissä on hankausta ja järkytyksiä. Itse asiassa romanttiset sielukumppanuudet ovat joskus hyvin räjähtäviä ja toisilla kerroilla "alkusutina" häviää jo ennen sitoutumista. Tämä voi olla hyvin hämmentävää ja turhauttavaa – vähintäänkin!

Voimakas vetovoima ihmisten välillä ei todellakaan takaa tasaista kyytiä. Rakastuneilla ihmisillä on usein se väärä oletus, että sielukumppanin kanssa oleminen on kuin satua, missä sitoudutaan koko elämäksi eikä ole erimielisyyttä tai ongelmia. Tämä ei tietenkään ole totta.

Kuten mainittiin, joskus kumppanuutta ei koskaan tarkoitettukaan pitkäaikaiseksi. Lisäksi niin kauan kun jommallakummalla on ratkaisemattomia kysymyksiä tai elämänsuunnitelmia, ne esitetään usein lähimpien kanssa – tässä tapauksessa sielukumppanin.

Sielukumppanien lahjat

Kosmisesta perspektiivistä olet ikuinen olento, jolla on sarja kokemuksia tässä fyysisessä todellisuudessa. Joskus kasvat eniten ristiriidasta, mitä katalysoi syvempi sisäinen kyseenalaistaminen. Sielukumppani jonka kanssa olet yhdistynyt useissa elämissä, voi tuntua riittävän turvalliselta, että lasket puolustuksesi. Kenties yksi lahja tuon ihmisen tuntemisesta taas tässä elämässä on, että hän auttaa sinua olemaan aidompi ja ottamaan takaisin voimasi, minkä olet antanut toisille.

Tämä lahja saattaa olla selvä vasta, sitten kun olet oppinut nämä asiat. Silloin te kaksi ette ehkä enää ole pari. Avaimena tässä on nähdä suhteen lahja nyt ja arvostaa sitä. Silloin on paljon helpompaa lakata roikkumassa siinä, mitä oli, ja siirtyä eteenpäin.

Vinkki: Ole läsnä ja sydänkeskeinen jokaisen tapaamasi ihmisen kanssa. Ajattele jokaista ihmistä osana ihmisperhettäsi. Ajan kuluessa löydät sielukumppanisiteitä useiden ihmisten kanssa. Tee parhaasi, jotta opit jokaisesta niistä, ja kuuntele, mitä sydämesi kertoo tuosta yhteydestä ja sen merkityksestä nykyhetkellä. Ajattele jokaista sielukumppanisidettä uutena mahdollisuutena olla rakastava – itsellesi ja toisille. Rakkaus on se, millä on merkitystä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

3.2.2015 VALMISTAUDU VUOHEN VUOTEEN

ViestiKirjoittaja hammer » 06.02.2015 23:50

VALMISTAUDU VUOHEN VUOTEEN

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)
3.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos et ole vielä huomannut vuohen vuoden kevyempää ja optimistisempaa energiaa, huomaat vuoden edetessä. Kiinalainen uusivuosi alkaa virallisesti 19.2., päivä voimakkaan uudenkuun jälkeen, mikä on yksi vuoden 2015 kuudesta superkuusta. Tämä yhdistelmä asettaa näyttämön voimakkaille tietoisuusmuutoksille ja läpimurroille henkilökohtaisessa elämässä.

Mikä on uutta vuohen vuodessa

Hevosen vuotena 2014 oli nopeasti liikkuvia energioita ja paljon enemmän tulienergiaa kuin muutamina aiempina vuosina.

Viime vuoden fokus liittyi paljon liikkeeseen, matkoihin uudelle alueelle ja voimakkaaseen haluun olla vapaa entisistä rajoista. Osa tästä jatkuu vuohen vuotena, mutta eri pohjavirtausenergialla.

Hevosten lailla vuohetkin liikkuvat, mutta rauhallisemmin ja varovaisemmin. Vuohessa on enemmän jiniä tai feminiinienergiaa – taiteellista, luovaa ja yhteistyötä tekevää. Vuohet ovat anteliaampia ja valmiimpia tekemään myönnytyksiä päästäkseen sinne, mihin niiden täytyy mennä.

Kuvittele esimerkkinä vuohilaumaa, joka kulkee kivikkoista vuorenrinnettä. Yksi johtaa tietä ja ne menevät ylös joukkona, kiinnittäen huomiota reittiin ja hidastaen tarvittaessa. Vuohet ovat ketteriä ja joustavia, joten ne pystyvät navigoimaan vaikeaa maastoa. Nämä ovat yksittäisen vuohen positiivisia ominaisuuksia, joista hyötyy myös lauma.

Yleisesti ottaen vuohet nauttivat toistensa auttamisesta ja tämän vuoksi on anteliasta ja yltäkylläistä energiaa. Kuvittele, miten tämän voisi tulkita omaan elämääsi ja yhteiskuntaan kokonaisuutena!

Vuohet liikkuvat hevosten tapaan tulienergian kera. Sisäisen tulesi hallitseminen on 2015 edelleen tärkeää.

Tarkkailtavia yleisteemoja

Ihmiset tuntevat kaikkialla edelleen voimakkaan vallankumouksellisen muutoksen. Enemmän kuin koskaan ennen, sinun täytyy haastaa myös vallitseva tila ja karsia pois elämästäsi asioita, jotka eivät enää toimi tai sovi sinne, mihin olet matkalla.

Olet tottunut jo näihin kierroksiin, kuitenkin jokaisella vuodella on eri arominsa.

Koska tämä on vuohen vuosi, nähdään luultavasti enemmän keskustelun tulevan humanitaarisesta perspektiivistä.

Aloitteet paremmasta maailmasta joita on pitkään pidetty hyllyllä, voivat tulla etualalle ja keskiöön yllättävillä tavoilla. Riittävän yhteistyöhengen myötä voidaan saavuttaa historiallisia sopimuksia.

Taiteet – mukaan luettuna musiikki ja muu luova ilmaisu – voivat vaikuttaa tärkeänä apuna avainongelmien ratkaisemisessa.

Henkilökohtaisella tasolla on tärkeää käyttää luovaa lähestymistapaa kaikkiin asioihin. Luovuus on välttämätöntä murtautumiksesi vanhoista olemistavoista ja täyden hyödyn saamiseksi avautuvista ovista.

Avain menestykseen tänä vuohen vuotena on pysyä läsnä ja päästä käsiksi sisäisiin ja ulkoisiin resursseihinsa, jotka auttavat pysymään positiivisena ja valppaana uusille tilaisuuksille.

Suhteet esittävät merkittävää roolia menestyksessäsi ja sisäisessä harmoniassasi. Keskity siksi sisäisen tasapainon säilyttämiseen ja kaikkien vanhojen esteiden puhdistamiseen, jotka estävät sinua liittymästä toisiin positiivisilla tavoilla.

Liity ystäviin ja ryhmiin

Yhdisty ystäviin ja ihmisryhmiin, joilla on samanlaiset tavoitteet. Tee tämä useammin 2015 voidaksesi kehittyä polullasi.

Tee, mitä voit, suhdetaitojesi hiomiseksi. Tähän sisältyy taito yhdistyä uusiin ihmisiin ja vaalia suhteita.

Salli ihmisten elämässäsi antaa sinulle hyödyllistä palautetta, mikä auttaa sinua näkemään itsesi selvemmin. Pidä mielessä, että joskus voit saada tarkemman arvion itsestäsi olemalla lähellä ihmistä, joka on eri mieltä kanssasi tai jota tuskin tunnet!

Ihmiskunta katsoo syvemmälle itseensä

Yleisesti ottaen vuoden 2015 energiat katalysoivat ympäri planeettaa vielä syvällisempää kyseenalaistamista, kuin oli mahdollista aiemmin. Tämä johtuu osittain harvinaisista planeetta-asetelmista ja viime vuosikymmenten muutosvauhdista.

Ihmiskunta katsoo syvemmälle itseensä kuitenkin myös, koska on sen aika.

Kriittisen massan uusi taso

Herääminen etenee uudelle kriittisen massan tasolle, mikä laukaisee radikaalisti uuden ja rakastavamman ajattelutavan. Kun tämä suodattuu ihmisillä pintaan, kylvetään rakastavamman maailman siemeniä.

Toisinaan saatat tuntea, että olette tyhjiössä, missä mitään ei tapahdu. Älä pelkää tuota tyhjiötä. Sellaisina aikoina paljon asioita suodattuu pintaan. Tyhjiö on hedelmällinen tuntematon, mikä sisältää kaiken sen, mitä voit mitenkään luoda. Tämä on totta sekä henkilökohtaisesti että kollektiivissa. Tästä syystä tietoinen valitseminen on tärkeää.

Muista nämä asiat, kun seuraavan kerran koet tyhjiön tai jonkin selittämättömän viivytyksen. Luota, ettet ole yksin – et hetkeäkään. Kuvittele itsesi rakkaan auttajajoukon ympäröimänä – fyysisen ja näkymättömän. Ne ovat yhteistyökumppaneita syvällisessä heräämisprosessissa. Ne auttavat sinua kylvämään rakastavamman maailman siemeniä. Kun teet tämän vuotena 2015, nostat värähtelyäsi ja kiihdytät vauhtiasi eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron