Hoffman Jennifer (enlighteninglife.com) AE Uriel

Jokaiselle kanavahenkilölle on varattu oma ketjunsa. Valtaosa kanavoinneista on Pirjo Laineen käännöksiä. Tänne siis vain kanavointeja. Näkemyksille /mielipiteille on varattu oma ketjunsa.

20.1.2014 RAUHASSA OLEMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 21.01.2014 18:00

RAUHASSA OLEMINEN

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voitte tuntea rauhojen rauhaa? Ymmärtämällä eron rauhoittumisen ja rauhassa olemisen välillä. Rauhoittuminen merkitsee, että olette hiljaa paikallanne, ilman liikettä ja ajattelua. Mutta tämä on ihmisluontoa vastaan ja merkitsee, että teidän täytyy kovasti "olla tekemättä". Mielen luonne on ajatella ja kehon luonne on liikkua ja vaikka voitte pysäyttää niiden toiminnan, vaatii ponnistelua rauhoittua, mikä on aineellinen tulkinta rauhasta. Tämä on fyysistä vuorovaikutusta energian kanssa, mikä on enemmänkin määräämistä kuin virtaamista. On korkeampi rauhan aspekti, mihin liittyy virtaaminen rauhan energiaan ja se rauhassa olemista.

Olette rauhassa, silloin kun yhdistytte elämään keskuksessanne, mikä on valontäyteinen Lähde olemuksenne keskipisteessä. Koska olette valo-olento fyysisessä kehossa ja valon luonne on olla rauhan energiassa - voitte kutsua sitä levolliseksi - mutta menee hengen luontoa vastaan olla levossa, kun energia ja valo liikkuvat aina. Rauhassa oleminen on rauhan energian syleilemistä ja sen tietämistä, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, kaikki on hyvin ja kaikki mikä ei ole harmoniassa valon ja rauhan virtauksen kanssa, voidaan saattaa takaisin rauhaan, silloin kun pysytte yhdistyneenä rauhakeskukseenne ja olette rauhassa.

Rauhoitutte tai olette fyysisessä rauhan tilassa, silloin kun keskitytte olemiseen tekemisen sijasta. Onko teidän vaikea tehdä se - pysäyttää mielenne rupattelu ja se kiireisyys, kaaos ja meteli, mikä teitä ympäröi? Jos on, etsikää rauhakeskuksenne. Kuvitelkaa se kirkkaaksi valokipinäksi sisällänne. Se voi olla pieni tai suuri, miten haluattekin sen kuvitella. Kun käännätte huomionne sisäänpäin, tuo valo laajenee ulospäin, kunnes se täyttää energiatilanne kehon yli niin pitkälle, kuin haluatte viedä sen. Kun olette ympäröineet itsenne tuolla valolla, olette rauhassa.

Näin yhdistytte hiljaisuuteen, mikä on sisällänne koko ajan, silloin kun tunnistatte, että rauhassa oleminen ympäröi teidät rauhan energialla ja olette sen virrassa. Kaaoksenkin keskellä rauhassa oleminen sallii teidän löytää polun tyyneyteen ja saada selkeyttä hämmennyksen kohdatessa. Rauhan energiasta voidaan harkita kaikkia vaihtoehtoja, tutkia jokaista mahdollisuutta ja kaikki mahdollisuudet voivat yhdistyä kanssanne, koska ette estä energian ja liikkeen virtaa yrittämällä olla paikallanne ollaksenne hiljaa ja yrittämällä pysäyttää liikkeen rauhoittuaksenne. Ja riippumatta siitä, miten häiritsevää energia on ympärillänne, voitte luoda tyyneyttä kaaokseen ja teistä tulee tarkkailija levollisesta paikastanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

22.1.2014 MITEN VOIN AUTTAA, KUN MINUA PYYDETÄÄN PYSYMÄÄN PO

ViestiKirjoittaja hammer » 23.01.2014 21:20

MITEN VOIN AUTTAA, KUN MINUA PYYDETÄÄN PYSYMÄÄN POISSA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 22.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, useat perheenjäseneni tappelevat toisensa kanssa asioista, joka tunnen voitavan ratkaista, jos he vain istuisivat yhdessä puhumaan. Olen tarjoutunut olemaan välittäjänä tässä keskustelussa, mutta ne ovat pyytäneet minua olemaan sekaantumatta asiaan, jotka minusta ovat eniten uhreja tässä tilanteessa. Haluaisin sen loppuvan, koska se saa aikaan paljon loukattuja tunteita ja suuren välirikon perheeseen, mutta miten voin auttaa, kun minua pyydetään pysymään poissa?

Jenniferin vastaus:
Tässä on kyse karmasta ja karmakierrosta, mihin he osallistuvat toistensa kanssa. Kyllä, he ovat perhettäsi, mutta et ole osallinen tässä ongelmassa, ja voit vain tarkkailla ja toivoa, että yhtenä päivänä se selvittävät asian. Se ei luultavasti tapahdu pian, koska he kieltäytyvät ottamasta mukaan ulkopuolisia resursseja, jotka tuovat uutta energiaa tilanteeseen, joten he vain toistavat draamaa toistensa kanssa, mitä on jatkunut elämien ajan.

Karmakysymyksiä on usein perheenjäsenten kesken eivätkä ne liity suoraan muuhun perheeseen, mutta vaikuttavat perheeseen kokonaisuutena. Esimerkiksi silloin kun vanhemmilla on karmaa lastensa kanssa perheenä, karmaa on myös vanhemman ja lapsen välillä sekä vanhempien kesken ja lasten kesken. Jokainen näistä karmakierroista toimii aina ja siitä syystä jotkut lapset tappelevat kovasti, jotkut vanhemmat inhoavat jotain lasta tai eivät tule toimeen hänen kanssaan toimeen ja jotkut sisarukset eivät pidä toisistaan. Biologisen yhteyden tunneodotukset luovat parhaan perustan näiden kysymysten parantamiselle ja ratkaisemiselle, vaikkei sitä aina tapahdu.

Oletko ajatellut sitä mahdollisuutta, että oma karma-aspektisi on olla sekaantumatta heidän ongelmiinsa ja antaa heidän tapella sen sijaan, että sukellat mukaan päätä pahkaa ja yrität ratkaista ongelmia, jotka eivät liity sinuun?

Kaikissa karmakysymyksissä anteeksianto on avain parantumiseen, mutta se on vaikeaa, silloin kun tunteet ovat voimakkaita eikä kukaan halua parantaa karmaa, koska he tappelevat mieluummin toistensa kanssa, kun se on usein tutumpi ja mukavampi vaihtoehto. Ja sinun täytyy tosiaan pysyä erossa siitä - ei pelkästään, koska sinua on pyydetty, vaan koska et voi tehdä mitään, kun et ole mukana tässä energiatasolla, vaikka oletkin samaa perhettä. Voit toivoa heille parasta ja tietää, että silloin kun he pääsevät siihen pisteeseen, missä he tulevat pyytämään sinulta apua, he ovat valmiita päästämään irti tästä karmasta ja siirtymään parantuneempaan ja eheämpään elämään. Silloin antamasi apu on tehokkaita ja se on ainoa tapa, millä se voi olla tehokasta, koska pyytäessään sitä he ovat valmiita kuuntelemaan ja tekemään tarvittavan parantumistyön, jotta he voivat oppia tulemaan toimeen keskenään ja arvostamaan toisiaan.

Siihen saakka kaikki apu, mitä yrität antaa heille, nähdään sekaantumisena ja sinusta tulee heidän syntipukkinsa ja yksimielisyyskohtansa, eli he ovat samaa mieltä yhdessä asiassa - olet syy heidän ongelmiinsa - ja he hyökkäävät kimppuusi ja tekevät sinusta vastuullisen kaikesta, mikä on pielessä heidän suhteessaan. Rentoudu, jatka omaa elämääsi, pysyttele heistä loitolla ja anna heidän kyllästyä tappelemiseen niin, että he haluavat löytää paremman tavan olla tekemisissä toistensa kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

26.1.2014 MAHDOTTOMAN TEKEMINEN KIITTÄMÄTTÖMÄLLE? - INDIGON

ViestiKirjoittaja hammer » 27.01.2014 19:38

MAHDOTTOMAN TEKEMINEN KIITTÄMÄTTÖMÄLLE? - INDIGON VANHEMPIEN ILOJA JA KARIKKOJA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yleistä

Miten voimallinen viikko onkaan mahdollista olla. Venus alkaa lopultakin kulkea suoraan peräännyttyään 21.12. saakka, meillä on toinen Jupiterin ja Pluton kolmesta oppositiosta (edellinen oli elokuussa 2013) ja meillä on uusikuu ja kiinalainen uusi vuosi 31.1. Lopultakin näemme jotain liikettä kuukauden jälkeen, jonka energia näytti laahaavan, toimimattomuuden ja herpaantumattoman puhdistamisen kera. Uusia alkuja on runsaasti, mutta samalla kun Venus saa takaisin menetetyn alueen helmikuussa, Merkurius alkaa perääntyä, joten on vähän hidastelua tulevassa kuukaudessa.

Olemme Merkuriuksen, Marsin ja Saturnuksen perääntymisen varjoalueella nyt ja Venus ja Jupiter perääntyvät. Kaikki henkilökohtaiset planeetat ovat jonkinlaisessa perääntymisvaiheessa, joten ei mikään ihme, että meillä on vaikeuksia ryhtyä toimeen. Jos energia ei tänä vuonna tähän mennessä ole tehnyt vaikutusta, niin älä ole liian pettynyt. Vuoden ensimmäinen kuukausi voi alkaa hitaasti, mutta toiminta etenee nopeasti, sitten kun se alkaa. Saatamme huhtikuuhun ja sitten lokakuuhun mennessä toivoa hitaampaa liikettä. Jos katsot elämääsi, erityisesti lapsiasi ja mietit, milloin he aikovat tehdä jotain, tämän viikon indigo- ja kristalliartikkeli on sinulle.

Mahdottoman tekeminen kiittämättömälle? - indigovanhemman iloja ja karikkoja

Olen kuullut monista vanhemmista, jotka pelkäävät sekä ovat vihaisia ja turhautuneita lapsiinsa, jotka eivät näytä ns. saavan asioitaan järjestykseen. Kun he tulevat aikuisikään, he näyttävät ottavan valtavan askeleen taaksepäin ja vetäytyvän omaan epäilys- ja hämmennysmaailmaansa. Jotkut lääkitsevät itseään huumeilla tai alkoholilla, toiset ovat apaattisia ja välinpitämättömiä, jotkut vihaisia ja töykeitä ja toiset vetäytyvät omaan hiljaiseen maailmaansa. Ja he tekevät tämän kotona, koska ovat työttömiä. Heidän ikäisenään me kasvatimme omia lapsia eivätkä he näytä pääsevän edes ylös sängystä. Olimmeko huonoja vanhempia ja mitä vikaa aikuisissa lapsissamme on?

Voisin puhua sielusopimuksista, itseluottamusongelmista joita monilla indigoilla näyttää olevan, heidän riippuvuusongelmistaan ja yleisistä ongelmista, joita liittyy näiden lasten vanhemmuuteen ja se tarttuisi osaan ongelmasta - että tällä voimakkaalla, luovalla ja toimintasuuntautuneella ongelmaratkaisusukupolvella voi olla niin vaikea alku elämässä, että se näyttää melkein haitalliselta. Miten voimme saada heidät pois lamastaan ja motivoida alkuun? Se on vaikeaa, mutta on eräs tapa. Ongelmana on, että se vaatii meitä vanhempia katsomaan itseämme ja niitä pelkoja, toiveita ja unelmia joita peilaamme lapsiimme.

Olet kuullut omat vanhemmuustarinani eikä indigolasteni kasvattaminen ollut helppoa. Vaikka lapseni ovat nyt menestyneitä aikuisia, se tuli vuosien päänsäryn ja tuskan jälkeen, työntyen heidän velttoutensa läpi ja omaksuen asenteen, mikä oli sekä tukeva että vaativa. Suurimmat läpimurtoni tulivat, kun oivalsin, että kohtelin lapsiani kuin uhreja. Ja vaikka heillä olikin lapsuustraumoja, kun en antanut heidän siirtyä sen yli, en antanut heille sitä, mitä he tarvitsivat päästäkseen läpi omasta tuskastaan.

Heti kun lakkasin tukemasta heidän uhritilaansa - mikä oli todellinen, mutta minun oli päätettävä, milloin lopettaisin sen - he muuttuivat. Minulta vaati suurta rohkeutta siirtää sivuun pelkoni siitä, etten olisi hyvä vanhempi tai että he paheksuisivat vaatiessani heiltä enemmän ja sietäessäni vähemmän heidän apatiaansa. Sitten pystyin auttamaan heitä heidän polullaan. Monet meistä tuntevat omien vanhempiemme olleen riittämättömiä ja se on kannustanut meitä olemaan osallistuvampia, huomaavaisempia ja välittävämpiä vanhempia. Mutta jos tuemme lastemme tuskaa, emme voimaannuta heitä tehokkaasti. Ja jos he tuntevat pelkomme, heillä ei ole vahvuutta ylittää omia pelkojaan. Tässä kohtaa kaikki - vanhempi ja lapsi - jäävät jumiin.

Indigot ovat fiksuja, hauskoja, eteviä, hyvin lahjakkaita ja totuudellisia ja nämä ovat heidän mahtavia ominaisuuksiaan. Heiltä puuttuu myös itseluottamusta, he loukkaantuvat helposti, tuntevat voimansa ja lahjansa pakahduttaviksi, eivät osaa päättää elämänpolkuaan ja ovat alttiita riippuvuuteen ja masennukseen, mitkä ovat heidän vähemmän upeita ominaisuuksiaan. Jos voimme ylittää pelkomme siitä, että me emme ole hyviä vanhempia, he eivät pärjää (tässä kohtaa sielusopimuksemme tulevat kuvaan mukaan) ja meidän on kannustettava heitä olemalla supertukeva (riippumatta heidän käyttäytymisestään), niin olemme vanhempia omien pelkojemme kautta eikä se auta heitä.

He reagoivat pelkoihimme, erityisesti kätkettyihin pelkoihin. Niitä on, silloin kun sanomme itsellemme, että he epäonnistuvat, he eivät koskaan pääse pois kotoa, saa työpaikka ja mene naimisiin eivätkä he opi sopeutumaan ja muuttumaan elämässään niin, että he voivat tehdä jotain muuta kuin istua kotona pelaamassa videopelejä. Meidän on muutettava ajatuksiamme ja käyttäytymistämme ja se auttaa heitä muuttamaan omiaan. Indigon vanhempana oleminen ei ole aina helppoa, mutta lopulta lapsesi löytää oman polkunsa - vaikka se voi vähän kestää - mikä saa hänet tuntemaan iloa ja täyttymystä elämässään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

29.1.2014 MISSÄ OVAT IHMEENI, KUN TARVITSEN NIITÄ?

ViestiKirjoittaja hammer » 31.01.2014 23:48

MISSÄ OVAT IHMEENI, KUN TARVITSEN NIITÄ?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 29.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, kirjoitit äskettäin siitä, miten "ihme on hetkessä, ei liikkeessä". En löydä ihmeitä mistään elämäni osasta tällä hetkellä, kun taistelen joka päivä säilyttääkseni mielenterveyden, kun mikään ei elämässäni toimi. Miten voin löytää ihmeen tästä sotkusta, kun voin vain pysyä lujana katsellessani elämäni hajoavan ja yrittäessäni olla masentumatta, kun en voi tehdä yhtään mitään?

Jenniferin vastaus:
Silloin kun kaikki näyttää menevän sinua vastaan ja elämäsi hajoaa - ja olen ollut itsekin siinä - ratkaisu on aina sisälläsi. Tiedän, että sitä on vaikea hyväksyä tällaisena aikana, mutta mitä teet todellisuutesi luojana saadaksesi elämäsi hajoamaan tällä tavalla? Ja mitä voit tehdä todellisuutesi luojana luodaksesi uuden, tyydyttävämmän ja iloisemman elämän itsellesi? Elämäänsä voi muuttaa kärsimättä, mutta olet varmaan tarvinnut suuren annoksen transformaatiota etkä ole kiinnittänyt huomiota tuleviin vihjeisiin, koska se tapahtuu näin dramaattisesti.

En yritä olla epäystävällinen, mutta jos sinun on tarkoitus yhdistyä sisäiseen voimaasi tilanteen muuttamiseksi - ja sinulla on voima - sinun on otettava vastuu kaikkien elämäsi tapahtumien luomisesta. Sinulla ei voi olla voimaa tehdä upeita asioita elämässäsi, samalla kun sivuutat sen voiman, mikä sinulla on myös repiä elämäsi hajalle. Emme ole valikoivasti luovia tai voimakkaita - kaikki elämässämme on meidän kontrollissamme. Ja mietin myös, mihin sellaiseen et ole kiinnittänyt huomiota muutaman kuukauden tai vuoden aikana, mikä vaati näin dramaattisten tapahtumaketjun huomiosi saamiseksi.

Nyt kun elämäsi on hajonnut, mitä vaatii sen kasaaminen uudella ja erilaisella tavalla? Sinun on nähtävä itsesi tämän prosessin kontrollissa, koska sinä olet ja olet ainoa, joka on. Tunnustamalla kontrollisi ja voimasi voit ilmaista voimallisia aikomuksia elämällesi. Mitä ne ovat? Ilman aikomusta elämälläsi ei ole vahvaa perustaa ja tunnen, että näin ollen olet löytänyt itsesi siitä, missä olet nyt. Aikomuksen puute auttoi elämääsi lähtemään tuuliajolle ja palautat sen hallittavampaan tilaan, kun asetat aikomuksesi sille, mitä elämäsi on. Luulet, että ihmeitä tapahtuu, sitten kun muutat elämääsi, mutta ihme tapahtuu nyt, kun tuskasi voimaannuttaa sinut miettimään, miten olet elämäsi kontrollissa. Ne ovat energiamuutoksia ja heti kun alat miettiä, miten muutat elämääsi, olet laittanut ihme-energian liikkeelle. Lopputulos on vain se seuraus, minkä näet - kaikki on osa ihmeprosessia.

Et voi odottaa asioiden muuttuvan alkaaksesi liikkua eteenpäin. Sinun on nähtävä sen yli, mitä tapahtuu nyt, ja kuviteltava, mitä haluat elämäsi olevan ja millaiseksi tulevan. Tiedän, että sitä on vaikea tehdä, silloin kun tunnet kulkevasi pimeässä, yksin ja peloissasi, mutta tämä on myös karmakierto sinulla, mikä antaa tilaisuuden ottaa takaisin voimasi suuren vastoinkäymisen kohdatessa ja nousta elämäntilanteesi yläpuolelle sen sijaan, että olet sen uhri. Aloita tänään, jotta saat energian liikkeelle, etsi voittoja riippumatta siitä, miten merkityksettöminä pidät niitä, ja juhli jokaista. Tämä vahvistaa aikomustasi ja antaa itseluottamuksesi takaisin.

Jonain päivänä katsot taaksepäin tätä aikaa ja huomaat, että ihme tapahtui oivaltaessasi, ettet voinut enää sietää tällä tavalla elämistä ja tuskasi oli niin suurta, ettei sinulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin sallia muutoksen tapahtuminen. Joskus vaaditaan tätä muutoksien tekemiseksi elämässämme - tuskamme on ylitettävä muutospelkomme. Voit tehdä tämän ja nyt on aika aloittaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

2.2.2014 HELMIKUUN ENERGIAT

ViestiKirjoittaja hammer » 03.02.2014 19:40

HELMIKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 2.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kuussa tapahtuu paljon energeettisesti ja paljon siitä sisäisillä tasoilla. Ennen kuin voihkaiset "ei taas", ole rohkea, koska se ei ole muutaman viime vuoden näännyttävää sisäistä työtä. Tämä on paljon kevyempää ja virtaavaa, vaikka en käytäkään sanaa "helpompaa", koska se ei ole ainoastaan subjektiivinen käsitys, vaan se on myös vertailua, mitä ei voi käyttää. Jokaisella on oma versionsa helposta ja vaikeasta, virtaavasta ja jumiutuneesta ja siitä, mikä on ongelma versus tilaisuus. Tämä kuukausi on täynnä tilaisuuksia, jotka voivat olla naamioituneena ongelmiksi. Miltä tahansa ne näyttäväkin, ratkaisu on myös ulottuvilla.

Tässä kuussa on kolme suurta energiatapahtumaa. Ensimmäinen on, että Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta, kulkee taas eteenpäin ja kaikki jumiutuneet rakkausongelmat voidaan nyt ratkaista. Jos sinulla on ollut jotain suhteita, jotka eivät ole edenneet, tai olet tehnyt valintoja suhteista, näet ehkä tilanteen selviävän nyt. Toinen suuri tapahtuma on Merkuriuksen perääntyminen Kaloissa ja Vesimiehessä, mikä alkaa 6.2. ja loppuu 28.2. Tavalliset Merkuriuksen perääntymisvaroitukset pätevät: älä allekirjoita sopimuksia ja aloita uusia hankkeita (ellei sitä ole suunniteltu jo ennen perääntymistä), tarkista toiseen kertaan kommunikointisi, ota varmistukset tietokoneestasi, ajattele kahdesti, ennen kuin valitset, ja "mittaa kahdesti, katkaise kerran" - yleismiestä lainatakseni.

Tämä Merkuriuksen perääntyminen on Kalojen alussa, mikä on eläinradan henkisin merkki. Se on myös yhtymässä paikallaan seisovan Neptunuksen kanssa, mikä antaa hyvin voimakkaan henkisen silauksen. Merkurius hallitsee kahta merkkiä - Kaksosia ja Neitsyttä. Kaksosissa se on kuin 2-vuotias, joka säntää heti kadulle, kun päästät sen kädestä irti. Neitsyessä se on lapsi, joka tuskailee jokaista päätöstä. Kaloissa se on harkitsevampi, mutta siksi että sen täytyy olla, ei koska se haluaa olla. Silloin kun käytämme oman aikamme, harkitsemme useampia vaihtoehtoja ja sitten valitsemme sen, mikä on harmoniassa aikomuksemme kanssa, etenemme tasapainoisemmin ja kestävämmin. Mieti viime kertaa, jolloin teit jonkin nopean päätöksen ja sitten päätit - elettyäsi sen tuloksia jonkin aikaa - ettet pitänyt lopputuloksesta ja sinun oli valittava uudestaan.

Tämä Merkuriuksen perääntymisjakso on hyvä varmistamaan, että jokainen valinta tehdään korkeimmaksi parhaaksemme ja palvelemaan meitä. Se on hyvä tietoisempaan ja sielukkaampaan aikomusten ilmaisemiseen. Merkurius hallitsee mieltä ja joskus meidän on oltava vähän mielettömiä, jotta voimme antaa sielun valon loistaa. Se perääntyminen Vesimieheen, ilmamerkkiin, alleviivaa tarvetta ajatella tietoisemmin, mitä teemme, ettemme liiku sokeasti eteenpäin toivoen, että kaikki on ok, sitten kun pääsemme loppuun. Se on täysin ulkona perääntymisen varjoalueelta 21.3.

Kolmas suuri tapahtuma helmikuussa on kuun pohjoissolmun siirtyminen Vaakaan (ja eteläsolmun Oinaaseen) 18.2. Kuunsolmut vaihtavat merkkiä joka toinen vuosi ja ne ovat olleet Skorpionissa ja Härässä 30.8.2012 saakka. Haluatko tietää, mitä syyttää kaikista ongelmista, joita sinulla on ollut vuodesta 2012 eteenpäin? Kuunsolmut Skorpionissa ja Härässä ovat osavastuussa. Kaikki vesimerkit ovat olleet korostuneita siitä lähtien ja se on ollut kuin kätketty vesivuoto talossasi, mistä et tiedä, ennen kuin lattia romahtaa astuessasi sille. (Tämä tapahtui minulle talossani ja minun oli tehtävä koko kylpyhuone uudestaan reiän korjaamiseksi lattiassa.)

Vaa'assa ja Oinaassa solmut painottavat tasapainon löytämistä, harmonian ja rakenteen luomista ja tarkoitukselliseen toimintaa ryhtymistä. Siinä missä elämäsi on heitetty pois keskuksestaan, pystyt luomaan uuden keskuksen korostamalla uutta. Menneisyydestä ei ole käytössäsi mitään, mikä ei enää voi palvella aikomustasi iloon, rakkauteen, rauhaan, harmoniaan, yltäkylläisyyteen ja menestykseen. Voit luoda nyt jotain uutta ja sinua tuetaan siinä. Mutta jos yrität herättää henkiin vanhaa ja tuoda sen takaisin elämääsi nyt, sinulla saattaa olla ongelmia.

Jatkuva oppitunti tulevina kuukausina on oppia näkemään itsemme ensiksi energiaolentona ja toiseksi fyysisenä olentona ja luomaan samalla tasapaino näiden kahden puolen välille. Meillä on taipumusta olla niin maadoittunut fyysiseen kehoon, että unohdamme energiavirrat, joilla toimimme joka tasolla. Se minkä tunnemme hidasteena, on oikeasti yritystä saada meidät katsomaan itseämme uudella tavalla. Silloin kun meidän on hidastettava, se on vihje sen varmistamiseen, että käytämme koko itseämme - mieltä ja henkeä - joka tilanteessa. Energialähteemme on sisällämme, ei ulkopuolellamme. Mitä tahansa ulkoisessa maailmassa tapahtuukin, se on heijastusta siitä, mitä tapahtuu sisällä, ja peili tavastamme käyttää energiaa.

Tässä kuussa meillä on myös Marsin perääntymisvarjo. Se alkaa perääntyä 1.3. ja kulkea suoraan 20.5. ja se on täysin ulkona perääntymisalueelta 22.7. Se on pitkä perääntymisaika toimintaplaneetalle, mutta se palvelee tarkoitusta - saa meidät hidastamaan, harkitsemaan sielukkaasti vaihtoehtoja ja sitten ryhtymään toimeen, mikä palvelee aikomustamme korkeimmalla mahdollisella tavalla. Hyvä uutinen on, että Venus kulkee nyt suoraan, joten rakkauden ja kauneuden planeetta tukee meitä.

Tämän kuukauden avainsana on "uudelleenkeskittyminen" - tuon uuden keskuksen löytäminen itsellesi, missä elät rakkaudessa, rauhassa ja ilossa ja otat rauhallisesti. On paljon aikaa toimia, sitten kun sinulle on selkeää, mitä haluat, ja antaa energiaitsellesi tilaisuus osallistua toimintaan. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

Uutiskirjeestä 5.2.2014 MITEN PÄÄSEN POIS TÄSTÄ ANSASTA?

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 09.02.2014 12:41

MITEN PÄÄSEN POIS TÄSTÄ ANSASTA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 5.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen jonkun toisen luomassa tilanteessa ja vaikka olenkin tehnyt tärkeitä oivalluksia, tunnen silti olevani ansassa. Tämä ihminen on eksyksissä ja siirtää ongelmansa minuun ja sieluni on luonut tämän kasvu- ja parantumistilaisuudeksi, mutten näytä pystyvän nousemaan sen yläpuolelle. Tämä varmaan merkitsee, etten ole valmis, mutta haluan vapautua siitä ehjänä ja kokonaisena. Yritän kovasti etääntyä, mutta hän jatkaa minun syyttämistäni ongelmistaan. Miten voin siirtyä eteenpäin tässä tilanteessa?

Jenniferin vastaus:
Teet kaksi toteamusta, mitkä kertovat minulle, miksi olet jumissa tässä tilanteessa. Ensinnäkin sanot, että joku toinen on luonut sen ja olet hänen uhrinsa. Toiseksi uskot, ettet ole valmis nousemaan sen yläpuolelle, koska sielusi ei ole valmis, joten teet itsestäsi uhrin. Vastaus kysymykseesi ei sisällä tätä ihmistä lainkaan, vaikka kysyt, milloin hän lopettaa ja päästää sinut menemään. Hän ei lopeta, koska todellinen syy tähän tilanteeseesi on, että olet antanut voimasi hänelle. Sanot olevasi ansassa ja oletkin, mutta sinulla on myös avain itsesi vapauttamiseen - pelkäät vain käyttää sitä.

Katsotaanpa tässä karmakiertoa, koska siitä tässä on todellisuudessa kyse. Olet ollut hänen kanssaan aiemminkin tässä tilanteessa, jolloin et sallinut itseäsi pakotettavan toimintaan tai vastustit häntä ja tulos oli epämiellyttävä. Niinpä olet päättänyt olla tässä elämässä uhri ja laittaa itsesi tilanteeseen, missä sinun on odotettava, että hän päästää sinut menemään. Kuten olet nähnyt, se ei toimi. Kysymys sinulle on: mitä pelkäät tapahtuvan, jos lakkaat osallistumasta hänen tilanteeseensa ja vapautat itsesi? Mitä syyllisyyttä tai muita velvoitteita yrität ratkaista odottamalla hänen lupaansa irtaantua hänestä?

Joka kerta kun tunnet olevasi uhri, sinun täytyy tarkastella, missä kohtaa annat voimasi jollekin. Se on kuin autosi avaimien antamista jollekin valittaen, ettei hän koskaan lainaa sinulle autoasi. Olet tehnyt hänet vastuulliseksi tässä tilanteessa ja hän on edelleen karmakierrossa eikä tiedä, mitä tapahtuu. Sinä olet se, jolla on epämukavaa, joten sinun on vapautettava itsesi. Siitä syystä tunnet olevasi niin kontrolliton, koska olet antanut jollekin toiselle elämäsi kontrollin ja odotat hänet vapauttavan sinut. Sitä ei tapahdu. Olet poistanut kaikki rajasi hänen kanssaan ja nyt odotat hänen toimivan niin, kuin sinulla olisi niitä, mutta sinulla ei ole ja hän tietää sen, minkä vuoksi hän jatkaa tekemistäsi uhriksi. Ilman rajoja sinulla ei ole tapaa suojautua. Rajat eivät välttämättä pidä ihmisiä ulkona, vaan ne pitävät energiamme ja voimamme koskemattomana.

Tartu omiin syyllisyys- ja voimattomuusongelmiisi ja siihen, miksi tunnet myös tämän ihmisen olevan voimaton, koska hän ei ole - hänellä on täydellinen valta sinuun. Ja hänellä on tuo valta, koska annoit sen hänelle. Sitten kun sinulla on rohkeutta sanoa "ei enää", olet vapaa tästä tilanteesta - et aiemmin. Teet sen, kun olet valmis. Se saattaa olla, sitten kun olet riittävän kyllästynyt kontrollointiin vapauttaaksesi itsesi tai kun tuska tässä tilanteessa olemisesta ylittää pelkosi kaikista seuraamuksista, joita kuvittelet tulevan, jos et odota hänen lupaansa lähteä. Joka tapauksessa valinta kuuluu sinulle - ei hänelle - ja sitten kun oivallat sen, käytät anteeksiannon avainta ja otat takaisin voimasi, jotta voit siirtyä eteenpäin elämässäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

Uutiskirjeestä 9.2.2014 RAKKAUDEN JA ARVON OSTAMINEN JA MYYM

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 11.02.2014 11:12

RAKKAUDEN JA ARVON OSTAMINEN JA MYYMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 9.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Autoin erästä asiakasta valmistautumaan tärkeään bisnestapaamiseen ja hän sanoi: "Tunnen olevani valmis. Nyt minun täytyy vain myydä itseni heille." Se toi esiin, miksi hänestä tuntui, että hänen oli vakuutettava heidät arvostaan ja arvokkuudestaan ja myytävä heille se, mitä hänellä oli tarjottavana. Miksi hän ei voinut vain tehdä parhaansa ja antaa sen olla päätösperuste? Jos hän myy liikaa, hänellä on vaarana ylimyydä itsensä, tehdä lupauksia, joiden pitäminen on hänelle vaikeaa, tai mennä tuohon tärkeään tapaamiseen tuntien, että hän häviää, ja luoda siitä itsensä toteuttava ennuste. Miksi meistä tuntuu, että meidän on myytävä itsemme toisille, ja vakuutettava heille, että olemme "riittävän hyvä" heille, silloin kun meidän täytyy vain olla "riittävän hyvä" itsellemme ja antaa heidän tehdä omat valintansa?

Lopulta asiakkaani oli rento tapaamisvalmistelujensa suhteen, joihin sisältyi tarjouslista ja vielä tärkeämpää, muistutus asioista, joihin hän ei aio suostua. Tällä tavalla hänen ei tarvitse venyä liikaa ja tehdä lupauksia, joita hän ei pysty pitämään. Emmekö kaikki tee näin, kun yritämme yhdistyä toisiin, erityisesti tilanteissa missä haluamme todella olla arvostettu ja yhdistyä tai mitä pidämme tärkeänä? Ylimyymme itsemme, teemme ns. kaikkemme ja uskomme, että meidän on vakuutettava toisille, että olemme riittävä kaikin tavoin, ja mitä sitten tapahtuu? Suostumme asioihin, joita emme voi tai halua tehdä myöhemmin, tai huomamme menneemme tilanteeseen, mikä ei palvele meitä. Mutta olemme panostaneet niin kovasti tuohon tilanteeseen, ettemme tunne voivamme perääntyä siitä tai haluamme olla arvostettu kaikesta huolimatta ja teemme paljon saadaksemme sen.

Halumme olla riittävä toisille saa meidät luulemaan, että meidän täytyy myydä itsemme, vakuuttaa heidät, että heidän pitäisi pitää meistä ja arvostaa meitä, haluta viettää aikaa kanssamme, olla kanssamme tai luoda yhteys. Pelkäämme, että meidät torjutaan, sivuutetaan tai meistä ollaan piittaamatta ja luulemme tämän olevan merkki siitä, ettemme ole riittävän hyvä. Kuitenkin todellisuudessa ihminen joka torjuu meidät, ei tee sitä sen vuoksi, kuka olemme, vaan sen vuoksi, mitä hänen pitää olla voidakseen olla kanssamme. Hänen on oltava meidän energiatasollamme ja taajuudessamme muodostaakseen merkityksellisen ja arvokkaan yhteyden ja se voi olla liikaa. Kun asiaa katsotaan tuosta perspektiivistä, oivallamme, ettemme voi myydä itseämme riittävästi sellaiselle, joka tietää tuon yhteyden hinnan olevan liian korkea hänen maksettavakseen.

Paras ja ainoa asia, minkä voimme tehdä, on olla oma itsemme kaikin tavoin, olla parhaimmillamme ja säteillä kirkkainta valoamme. Silloin kun olemme harmoniassa sisällämme tällä tavalla, voimme olla harmoniassa niiden kanssa, jotka pystyvät olemaan harmoniassa meidän kanssamme. Meidän ei tarvitse myydä itseämme näille ihmisille - he tietävät jo, kuka olemme. Meidän ei tarvitse vakuuttaa heitä arvostamme tai arvokkuudestamme - he voivat nähdä sen itse. Peilaamme parasta heihin ja päinvastoin. Eivätkä he odota tai halua meidän tekevän yliampuvia lupauksia tai aloittavan siitä, ettemme ole tarpeeksi, koska he tietävät, että olemme heidän tapaansa täydellinen, kokonainen ja eheä kaikin tavoin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

17.2.2014 KYSYMYSTEN ESITTÄMINEN JA VASTAUSTEN ETSIMINEN

ViestiKirjoittaja hammer » 17.02.2014 21:38

KYSYMYSTEN ESITTÄMINEN JA VASTAUSTEN ETSIMINEN

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 17.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraatte elämässänne etsijän polkua ja esitätte kysymyksiä, joiden vastausten toivotte antavan teille sitä rauhaa, mukavuutta ja lohdutusta, minkä muistatte henkikodistanne. Mutta elämänne voi tuntua loputtomalta etsinnältä, kun esitätte kysymyksiä, joihin ei vastata, koska teidän on opittava, että teillä on vastaus jo jokaiseen kysymykseen, minkä esitätte. Vastaus on olemassa ja odottaa teidän esittävän kysymyksen. Tämä edustaa voimaantumisen ja valaistumisen etsintäänne. Silloin kun esitätte kysymyksen, koska haluatte tietää, että teille vastataan, pelkäätte ja etsitte yhteyttä ja tunnustusta. Vastaus jokaiseen kysymykseen on sisällänne ja siihen voidaan vastata riippuen siitä, miksi esitätte tuon kysymyksen. Kaikki vastaukset ovat sisällänne riippumatta kysymyksestä.

Kysymykseenne, onko maailmassa rakkautta, ei vastata antamalla teille rakkautta, koska maailma etsii sitä rakkauslahjaa, minkä te tuotte sille. Usein petytte joka kerta etsiessänne iloa, koska ilo odottaa, että te luotte sitä. Iloa ei löydy vastauksena kysymykseenne - tuon vastauksen luotte, sitten kun sallitte ilon olla energia sisällänne ja laajennatte sitä maapallolla. Etsijän polku loppuu, kun etsijä oivaltaa yhden tärkeän totuuden: se joka esittää kysymyksen, sisältää myös tuon kysymyksen vastauksen.

Esitätte kysymyksiä joskus siitä pelosta, ettei ole Lähdettä eikä opastusta auttamaan teitä polullanne. Te ette halua vastauksia - haluatte yhdistymistä, jumalan armoa, tunnistamista ja totuutta epäilynne yläpuolella. Nämä kysymykset heijastavat voimattomuutta, luottamuksen ja uskon puutetta siihen, että te olette vastaus kaikkiin kysymyksiinne. Jumalaisena valokipinänä te ette voi olla tietämätön, koska tiedätte aina, ja kuitenkin etsitte vahvistusta, koska näette maailman epäjärjestyksessä ja haluatte tietää, että jollain on vastaukset. Voitte tuoda jumalaista järjestystä kaaokseen, silloin kun tiedätte, että se joka tiedostaa kaaoksen, on vastaus ja hänellä on ratkaisu.

Miksi pyydätte universumilta vastauksia, kun te olette etsimänne vastaus? Se mitä haluatte joka kokemuksesta - oppitunnit joita teidän on opittava, parannus mikä on ulottuvillanne ja rauha ja ymmärrys mitä sielu etsii - on jo itse kokemuksessa. Voitte mennä oppitunnista toiseen etsien vastauksia, mutta jokaisessa oppitunnissa on vastaus teille - ja vain yksi vastaus tarvitaan. Jokainen oppitunti on täydellinen kokemus, silloin kun pysähdytte riittävän pitkäksi aikaa kuullaksenne vastauksen, ennen kuin esitätte kysymyksen. Ja tuo vastaus on aina sisällänne.

Valitsitte etsijän polun siinä uskossa, että olette arvoton kokemaan ihmisyyttä täyden Lähdeyhteytenne kautta. Ego tuntee elämän etsijänä eikä se pysty kuvittelemaan elämää, missä kaikkiin kysymyksiin on vastattu eikä ole enää esitettäviä kysymyksiä. Mutta tämä on ylösnousemuspolkunne eikä korkeammissa värähtelyissä ole kysymyksiä, kun elämästä tulee kehittyvä luomispolku, jolloin te ette ole enää etsijä ja siirrytte luomiskohdasta toiseen, kun teistä tulee vastaus kaikkiin kysymyksiin yhteytenne kautta. Universumin kanssaluojana luotte vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joten teidän ei enää tarvitse kysyä ja voitte vain vastaanottaa inspiroituneen aikomuksen kera, mitä ei pyydetä tyydyttymättömän tarpeen tilasta, vaan seuraavasta ansaitsemiskohdasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
hammer
Ylläpitäjä
 
Viestit: 5843
Liittynyt: 03.11.2013 22:02

19.2.2014 - MIKSI PELOT OVAT ARVOKKAITA?

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 21.02.2014 09:13

MIKSI PELOT OVAT ARVOKKAITA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 19.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen kohtalaisen tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Minulla on hyväpalkkainen työ. Vaikken nauti sellaisesta työstä, mitä teen, enkä oikeastaan pidä asuinpaikastani, jään tänne työpaikan vuoksi. On muita luovempia asioita, joita voisin tehdä lahjoillani, ja tiedän estäväni itseäni, mutten tiedä, miten päästää irti ammattini ja elämäni muuttamiseen liittyvistä peloista. Ja minusta tuntuu, että haaskaan aikaa ja viivyttelen, mutten vain näytä pääsevän liikkeelle luovuudessa ja sellaisten asioiden tekemissä, jotka toisivat minulle enemmän iloa.

Jenniferin vastaus:
Ensimmäiseksi sinun on lakattava tuomitsemasta itseäsi viivyttelyn vuoksi. Etkä haastaa aikaa - emme koskaan haaskaa aikaa. Kaikella mitä teemme, on arvoa meille, ja se on arvokasta jollain tavalla. Ja priorisoimme elämämme sen perusteella, mitä arvostamme. Sinulle on jotain arvoa sillä, ettet tavoittele iloisempaa polkua elämässäsi. Silläkin on arvoa, että annat pelkojesi hallita sitä, mitä teet lahoillasi, ajallasi ja energiallasi. Avain eteenpäin liikkumiseen on selvittää, miksi uskot, että se, ettet anna luovuudellesi ja lahjoillesi sijaa elämässäsi, on niin arvokasta sinulle.

Arvostamme kaikkea elämässämme joka hetki ja voin sanoa näin, koska jos emme arvostaisi näitä asioita, tekisimme jotain muuta. Jonkin arvostaminen ei merkitse, että pidämme siitä. Se merkitsee, että se on tärkeää meille. Sinä arvostat työpaikkaasi ja vakaata tilipussia. Ja uskot, että omasi kaltainen työ on ainoa tapa saada taloudellista turvaa. Et myöskään arvosta lahjojasi tai ajattele, että ne ovat enemmän aikasi ja huomiosi arvoisia. Kenties et arvosta, koska pelkäät, etteivät muut ihmiset arvosta niitä tai pidä niitä tärkeinä. Ja priorisoimme aikamme ja energiamme perustuen uskomuksiimme siitä, mikä on arvokasta. Olet priorisoinut elämäsi työpaikkasi ympärille, et luovuutesi ja sen muuttamiseksi sinun on priorisoitava lahjasi ja laitettava ne etusijalle.

Pelkomme sisältävät hyvin paljon informaatiota meille ja olisi hyödyllistä tutkia, mitä omasi ovat tähän kysymykseen liittyen. Kertoiko joku sinulle, että ollaksesi arvokas sinulla on oltava hyvä työpaikka, vakaa palkka ja taloudellinen pesämuna? Eikö hän arvostanut luovuutta ja lahjojesi vapaata ilmaisemista? Jos näin on, sinun pitäisi ylittää nuo uskomukset lakataksesi viivyttelemästä ja tavoitellaksesi luovempia energiasi ilmaisemistapoja. Mitä enemmän ymmärrät pelkojasi, sitä enemmän vapautat esteitä, joita olet luonut niiden ympärille elämässäsi.

Onko sinulle arvokasta olla onnellinen, tuntea tyydytystä ja tuntea, että teet sitä, minkä tunnet olevan tärkeää sinulle elämässä? Ehkä voit tutkia tätä pidemmälle, koska tämän pitäisi olla arvokkaampaa tai tärkeämpää sinulle tehdäksesi siitä prioriteetin elämässäsi. Ja jos et voi tehdä sitä, niin hyväksy, missä olet, ja salli itsesi nauttia elämästäsi juuri sellaisena, kuin se on, koska sinulle on hyvin tuhoisaa tuomita itsesi ankarasti, silloin kun seuraat omia prioriteettejasi. Jos haluat todella muuttua, luo uudet prioriteetit, laita lahjasi etusijalle ja anna sitten itsesi kulkea tuota polkua pitkin ja katso, mihin se vie sinut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

24.2.2014 - PETTYMYSTEN JA TÄYTTYMÄTTÖMIEN ODOTUSTEN SIUNAUK

ViestiKirjoittaja Magellan sky code » 24.02.2014 20:16

PETTYMYSTEN JA TÄYTTYMÄTTÖMIEN ODOTUSTEN SIUNAUKSET

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 24.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on viesti pettymyksestä, anteeksiannosta, vapahduksesta ja parantumisesta. Se on isästäni ja siitä, mitä hän opetti minulle - ei olemalla malli-isä, millaisen kaikki haluavat, vaan olemalla oma itsensä. Hänen kuolemastaan on kulunut 25 vuotta 28.2. Tuolloin olin 30-vuotias, raskaana kolmatta kertaa, huolehdin hänestä, koska hän asui kanssani, ja olin hyvin vihainen siitä, ettei hän ollut ollut "hyvä" isä. Hän oli 52-vuotias, sairas ja teki kuolemaa. Pidin häntä vanhana, mutta sitten täyttäessäni itse 52 vuotta oivalsin, miten nuori hän oli. Lääketieteellinen kuolinsyy oli keuhkolaajentuma ja krooninen keuhkoputkentulehdus, mutta tiedän hänen kuolleen särkyneeseen sydämeen, koska hän ei koskaan toipunut lapsuustraumastaan.

Hän jäi orvoksi pienenä 4-vuotiaana - tarpeeksi vanhana tietääkseen, mitä hänelle tapahtui, mutta liian nuorena ymmärtääkseen. Se oli toisen maailmansodan aikana, jolloin monet juutalaiset lapset menettivät perheensä. Hän ei koskaan enää nähnyt perhettään ja 7-vuotiaana hänet adoptoi perhe USA:sta. Vaikka hän oli fiksu ja hauska, hän pysyi omissa oloissaan eikä ollut kovin sosiaalinen. Synnyin vuoden päästä siitä, kun hän meni äitini kanssa naimisiin. Minulla ei ole kovin paljon muistoja hänestä kotona - osittain siksi, että hän matkusti paljon työnsä vuoksi ja osittain että kotona ollessaan hän puhui harvoin. Aloin paheksua hänen hiljaisuuttaan, etäisyyttään ja osallistumattomuuttaan elämäämme tunteellisesti. Luulin, ettei hän rakastanut meitä, ja toivoin, että minulla olisi ollut "parempi" isä.

Vuosien saatossa tuo katkeruus ei vähentynyt. En voinut päästä siitä yli eikä hän voinut lähestyä minua, koska hän oli niin haavoittunut. Se vaikutti myös suhteisiini ja mietin, miksi tunsin aina viehätystä etäisiin ja tunteellisesti saavuttamattomiin miehiin. Viidentoista yhteydettömyysvuoden jälkeen isäni lähestyi minua, koska hän oli kuolemassa ja tarvitsi jonkun huolehtimaan itsestään. Sanoin huolehtivani, vaikka minun oli vaikea suostua. Luulen, että hän tiesi minun tekevän sen velvollisuudesta, ja se luultavasti loukkasi hänen tunteitaan. Toivotin hänet tervetulleeksi kotiini, huolehdin hänestä parhaan kykyni mukaan ja olin iloinen, että hänellä synkkasi lasteni kanssa ja heillä oli hauskaa videopelejä pelatessaan. Luulen, että se aika minkä hän asui kanssani, oli kirkas kohta hänen elämässään, ja jälkikäteen ajateltuna olen iloinen, että pystyin antamaan hänelle tuon ilon elämän viimekuukausina.

Isäni sanoi kuolinvuoteellaan ainoan kerran minulle "rakastan sinua". Hän pyysi myös anteeksi, ettei ollut ollut parempi isä, ja kertoi olevansa ylpeä minusta. En käsittänyt tuolloin, miten vaikeaa hänen varmaan oli sanoa nuo sanat. Sitten olin monta vuotta vihainen hänelle siitä, että hän sanoi nuo sanat liian myöhään eikä ollut se isä, minkä halusin hänen olevan. Hän ei ollut paha ihminen - vain etäinen, surullinen ja tunteellisesti saavuttamaton. Nyt toivon, että hän olisi vielä maisemissa, koska hän oli fiksu, hauska ja antoi hyviä neuvoja (silloin kun sattui puhumaan) ja saatoin käyttää niitä joskus. Voisin olla hänen ystävänsä nyt ja hyväksyä hänet juuri sellaisena, kuin hän on, koska en haastaisi häntä olemaan joku, jota tarvitsin. Ja kenties sen vuoksi hänestä voisi tulla tuo ihminen.

Silloin kun minulla on auton kanssa ongelmia, ajattelen isääni, joka oli lahjakas auton mekaniikassa ja pystyi diagnosoimaan ongelman pelkästään kuuntelemalla autoa. Hän oli varsinainen nero kaikessa teknisissä ja sähköasioissa. Luulen perineeni teknisiä kykyjäni häneltä. Se vei pitkän aikaa, mutta nyt voin muistaa isäni sellaisena, joka esitti merkittävää roolia elämässäni, ja arvostan häntä sen vuoksi - enkä käytä energiaani ollen vihainen ja katkera hänelle siitä, ettei hän ollut sellainen, kuka hänestä ei voinut tulla.

Tunnen nyt myötätuntoa häntä kohtaan, koska vaikken pysty samaistumaan hänen hylkäämis- ja menetyskokemukseensa, voin ymmärtää, miten se teki hänestä sen, kuka hän oli tai vielä tärkeämpää, keneksi hän päätti tulla. Hän ei koskaan toipunut siitä ja se näkyi hänen kasvoiltaan, silmistään ja kaikesta, mitä hän teki. Kun kykenen antamaan hänelle anteeksi, tuntemaan myötätuntoa häntä kohtaan, pääsemään yli toteutumattomista odotuksistani ja pettymyksestäni kaikkiin asioihin, joita hän teki, ja voin muistaa ne hyvät asiat ja lahjat, joita hän antoi minulle - enkä ajattele sen olleen onneton sattuma, että hän oli isäni, enkä toivo, että hän olisi ollut joku muu. Sen asian opin, että riippumatta siitä, mitä elämässäni tapahtuu, voin valita, miten annan sen vaikuttaa minuun ja tapaani elää. Kiitos isäni - olen valinnut eläväni voimallisesti, täysillä ja ilossa. Se on yksi niistä lahjoista, jotka hän tietämättään antoi minulle tuskastaan, ja se oli kaikkein arvokkain lahja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Avatar
Magellan sky code
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1425
Liittynyt: 02.11.2013 09:18

EdellinenSeuraava

Paluu Kanavoinnit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron