Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:10

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 18.11.2013 15:19 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1335
Tähtitieto
HEALTH ANGEL Fotoniresonanssiterapia

Jokainen solu lähettää ja vastaanottaa valoa

Terve solu säteilee koherenttia valoa ja toimii yhteen muiden solujen kanssa. Sairas tai vajaatoimintainen solu säteilee kaoottisesti, joka kaaos lisääntyy sairauden edetessä.

Kudosten lisäksi kaikilla aineilla ja aineyhdistelmillä on luonteenomainen valonlähetystaajuutensa, mitä käytetään hyödyksi Health Angel -laitteessa. Kehon kemiallisia reaktioita ohjaa elektromagneettinen värähtely. Korjaamalla tätä värähtelyä, keho muuttaa automaattisesti biokemiallisia toimintojaan.

Terveet värähtelyt vahvistetaan

Health Angel poimii kehosta sen värähtelyt, suodattaa ne ja erottelee terveet sairaista. Terveet värähtelyt vahvistetaan ja sairaat muutetaan niin, että ne toimivat yhteen terveiden kanssa. Sen jälkeen kaikki värähtelyt palautetaan terveinä ja vahvana takaisin kehoon.

Toistamalla Health Angel terapiaa muutamia kertoja (keskimäärin 3-5 kertaa) muuttuu keho yhä terveemmäksi ja vähitellen se kykenee itse parantamaan itsensä.

Health Angel pureutuu oireiden syihin


Laite perustuu saksalaisen Dr. Vollin elektro-akupunktuuri systeemiin. Sillä mitataan käsien ja jalkojen akupunktiopisteet, joilla on erilainen sähkönjohtokyky. Mittauksessa saatu tulos ilmaisee pistettä vastaavan meridiaanin tai siihen kuuluvan elimen kunnon. Koneen avulla pystytään löytämään erilaisten oireiden aiheuttaja ja vaikuttamaan siihen korjaavasti.

Markkinoilla on hyvin suuri kirjo erilaisia värähtely-, valo- ja väritaajuuksiin perustuvia terapialaitteita. Erona pelkkään tietokonepohjaiseen terapialaitteeseen Health Angel -fotoniresponssiterapia -laite käyttää fyysisesti läsnä olevia aineampulleja. Tästä edusta johtuen myös ainetason eetterinen puoli on konkreettisesti läsnä. Näin, terapioista saadaan erittäin yksilöllisiä lisäämällä tai vähentämällä eri aineampullien määrää laitteen kuppiin.

Health Angel terapialla keho saadaan tasapainoon korjaamalla ja oikaisemalla kehon omia energioita. Laite saattaa kehon immuunisysteemin takaisin kuntoon, niin että keho voi suorittaa tehtäväänsä omin avuin. Keho alkaa poistaa ylimääräisiä, kehoon kuulumattomia ja myrkyllisiä aineita sekä korjaa solujen uudistumisprosessia.

Health Angel -laitteen kehittelijä Dr Johan Boswinkel on hollantilaissyntyinen kahden tieteenalan tohtori. Hän on saavuttanut biofysiikan ja taloustieteen tohtorin arvon, ja toimii tällä hetkellä Sveitsissä. Lisäksi hän on opiskellut akupunktiota Uudessa Seelannissa. Health Angel -laitteen kehittely kesti 18 vuotta ja se valmistui 1999.

Silloin tänne Suomeen saapui kuusi kappaletta Health Angel laitetta ensimmäisessä aallossa. Käyttökoulutus alkoi Suomessa 1999 loppuvuodesta. Tällöin mm. Mikko Mähönen ja Eija Riikonen (silloin Puskala) saivat myös omat laitteensa.

Health Angel -laitteen kehittelijä Dr Johan Boswinkel toteutti yhdessä Pille Randmaan kanssa ensimmäisen aallon terapeuttien koulutuksen henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen tulleet terapeutit ovat saaneet koulutuksensa näiltä kuudelta ensimmäisen aallon terapeuteilta.

Asiasisällön täsmennys on välttämätön vuosia kestäneen erheellisten ja sekavien tietojen oikaisemiseksi.

Terapiapaketti sisältää mittauksen ja terapian, sekä aivopuoliskojen energiatasapainotuksen. Tarvittaessa HA:lla on mahdollista kääntää kehossa oleva vääristyt sähköisyys oikeaksi.

Jos olet motivoitunut lopettamaan tupakan polton tai tahdot päästä eroon muista riippuvuuksista, on terapialaitteesta ratkaisevaa apua.

Toimipisteessämme Kankaanpääntie 94 (Mäntsälä) terapiapaketin hinta on 40 euroa / hlö.

Maakunnassa useamman henkilön / ryhmän terapiapakettihinta on 45 euroa / hlö.

Kannattaa vertailla eri terapeuttien hinta / laatusuhdetta ja saavutettuja tuloksia toisiinsa.

Health Angel terapiaa voi tiedustella alla olevista yhteyksistä:
Puh. 09-2917075
Fax. 09-27943350
E-mail. yhdistys@tahtitieto.fi

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia