Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 16.12.2018 22:24

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 27.11.2013 10:37 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1334
EI JOS, VAAN SITTEN KUN

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.creatormediator.com)
Huhtikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kuluneen kuukauden aikana henki on näyttänyt minulle monia asioita. Maan päällä tapahtuu asioita, joilla on mahdollisuus tönäistä pois tasapainosta. Ne jotka osaavat nähdä tai kuulla henkisesti, ovat jo ehkä saaneet tuulenvireen niistä asioista, joita on tulossa. Tarkoitustamme varten ei ole niin tärkeää tietää yksityiskohtia tulevasta, kuin auttaa valmistautumaan tuleviin tapahtumiin. Minäpä selitän. Olemme viime vuosien aikana jakaneet helpoimman polun tulla henkiseksi ihmisolennoksi. Se on erilainen tapa elää kuin vain olla ihminen, joka yrittää olla henkinen. Silloin kuin olette henkinen ihmisolento, sanotte, että haluatte olla joka päivä niin täysin yhteydessä sieluunne kuin pystytte. Suostutte myös katsomaan suurempaa kuvaa elämänne kaikissa tilanteissa.

Suuremman kuvan katsominen kuulostaa helpolta. Valitettavasti silloin kun ollaan kriisitilanteessa, voi olla helpompaa unohtaa suurempi kuva ja nähdä vain edessä oleva kuolema ja tuho. Tällä hetkellä ihmiset kokevat maan päällä tulipaloja, tulvia, vulkaanisia purkauksia, maanjäristyksiä, tornadoja jne. Jotkut joutuvat auto-, juna- ja lentokoneonnettomuuksiin, perheillä ja ystävillä on vakavia terveysongelmia, on väkivaltaa, kidnappauksia, murhia ja itsemurhia sekä yhtäkkisiä kuolemia - muutamia mainitakseni. Riippumatta siitä koetteko näitä asioita itse vai kuuletteko vain niistä, ne voivat tehdä sydämenne raskaaksi ja tönäistä teidät pois tasapainosta. Kun kuulette näistä asioista, on tärkeää muistaa, kuka olette - henkinen ihmisolento.

Haluaisin todella kertoa teille, että nämä negatiiviset tilanteet loppuvat, kun nousemme enemmän viidennen ulottuvuuden energiaan. Totuus on, että ne lisääntyvät. Mitä korkeammalta valo loistaa maan päälle, sitä vaikeampaa sielun on olla näkemättä totuutta siitä, kuka hän on. Se ei voi kätkeä omaa pimeyttään egolta. Matalamman energian sielut suuttuvat siitä, etteivät he voi varastaa enää valoa korkeammassa energiassa kulkevilta. He pystyivät tekemään sen aiemmin, mutta 1.1.2009 saakka se ei ole enää ollut mahdollista.

Jokaiselta sielulta kysyttiin silloin, haluaako se ylösnousta. Ne jotka sanoivat "kyllä", menivät oven korkeammalle puolelle, ja ne jotka sanoivat "ei", pysyivät entisessä paikassa. Kun ovi sulkeutui tuolloin, ne jotka olivat oven kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden puolella, leikattiin irti valosta, joka ei ollut heidän omaansa. Nyt kun he voivat täysin nähdä, keitä he ovat, he eivät pidä näkemästään. He eivät pidä siitä, keitä he ovat, ja he haluavat jatkaa tämän sielukokemuksen läpi kellumista - samaa mitä he ovat tehneet monen, monen elämän ajan. Kaikissa muissa ulottuvuuksissa mitä olemme kokeneet, on ollut mahdollista varastaa tai imeä valoa korkeammalla olevalta henkilöltä, mutta viidennen ulottuvuuden energia ei "johda" mitään matalampia energioita. Jokaisen sielun on loistettava omaa valoaan.

Niiltä jotka eivät päässeet läpi tammikuussa, kysytään toisella kertaa uudestaan, haluavatko he ylösnousta. Silloin useampi vastaa "kyllä". Mutta siihen saakka nähdään enemmän ja enemmän kaaosta maan päällä reaktiona siihen, että heidät on leikattu irti korkeammasta valosta. Tämä on kuin hemmotellun lapsen reaktio siihen, ettei hän saa haluamaansa. Valitettavasti näillä sieluilla on valta luoda kaaosta ja vahinkoa maan päälle.

Silloin kun näette tai kuulette näitä asioita tapahtuvan, teidän on tärkeää pysyä omassa voimassanne henkisinä ihmisolentoina ja katsoa suurempaa kuvaa. Ette ole voimattomia - olette voimakkaita, kun täysin ymmärrätte uuden roolinne, mihin olette kulkemassa viidennen ulottuvuuden olentona. Tässä muutamia asioita, joita enkelit ovat korostaneet minulle:

* Kaikki mitä sielulle tapahtuu, auttaa sitä kehittymään.
* Kuolema ei yllätä koskaan ketään sielua.
* Jokainen sielu on sopinut jokaisesta tilanteesta, mikä sille tapahtuu - onnettomuuksista terroristihyökkäyksiin.
* Jokaisella sielulla on vapaa tahto kärsiä tai olla onnellinen.
* Meidän ei ole tarkoitus tuomita toisen sielun päätöksiä.
* Emme voi tietää maan päällä ollessamme koko syytä siihen, miksi sielu tekee jonkin päätöksen.
* Meidän ei ole tarkoitus sekaantua toisen sielun polkuun.
* Meidän on tarkoitus olla myötätuntoinen sielun jokaista päätöstä kohtaan.
* Meidän on tarkoitus rakastaa näitä sieluja, vaikka he näyttävät vahingoittavan itseään tai toisia.

Voitteko tehdä nämä asiat nykyisellä henkisellä polullanne? Voitteko tehdä puolet niistä? On tärkeää, että olette rehellinen itsellenne. Tämä osoittaa teille, missä kohtaa olette sielunne kehityksessä. Oletteko valmis olemaan Jumalan osa ja Jumalan kaltainen? Voitteko rakastaa ja antaa anteeksi kuin Jumala? Tätä viides ulottuvuus on - Kristus-tietoisuutta. Silloin kun sanotte haluavanne olla viidettä ulottuvuutta, sanotte: "Haluan saada Kristus-mielen." Kukaan ei odota teidän olevan 100%:sti Kristus-tietoisuudessa täällä hetkellä, mutta haluamme teidän käsittävän, mitä pyydätte. Teidän on tärkeää olla realistisia henkisen matkanne osalta.

Maailmassa on tänä päivänä paljon huuhaa-henkisyyttä. Esim. oletteko sellaisessa henkisessä ryhmässä tai sellaisen henkisen opettajan alaisuudessa - tai tiedättekö sellaisesta - missä opetetaan, että kyse on meistä vastaan he? Jos olette jonkin puolesta, saako se teidät vastustamaan jotain? Pystyttekö olemaan tuomitsematta niitä, jotka eivät usko kuten te itse? Valitaan yksi ryhmä vain esimerkiksi - entä ne ryhmät jotka leivittävät vihreää viestiä? Jos joku tulisi noiden ihmisten luo sanomaan: "En usko siihen, mitä teette, enkä aio muuttaa mitään", vastaisiko tuo ryhmä rakkaudessa vai tuomitsisi tuon henkilön? Tuomitsisitteko te? Sanotaanpa, että opetatte, parannatte tai myytte jotain. Jos henkilö jolle puhutte tai jota parannatte, ei päädy tekemään sitä, mitä sanotte, turhaudutteko tai suututteko? Tuomitsetteko hänet? Yritättekö keksiä lisää syitä, jotka vakuuttavat hänet siitä, mitä sanotte?

Sieluna teidän on oltava erittäin tarkkana siitä, missä ryhmissä olette, mitä aatetta edistätte ja kenen alaisuudessa opiskelette. Te saatatte nähdä vain yhden elämän. Me näemme koko sielunne. Ja kaikkien tämän hetken henkisten mahdollisuuksien myötä jotkut teistä huijataan huuhaa-henkisyyteen. Oletteko valmis riskeeraamaan yhden elämän tässä tärkeässä sielunne muistamisen risteyksessä siksi, koska tavoitehakuiset ihmiset ohjasivat teitä harhaan? Rukoilkaa sen osalta, kenen opetuksia kuuntelette (tämä merkitsee hänen henkisten viestiensä lukemista, opetustensa kuuntelemista, kirjojensa lukemista jne.) ja kenelle avaudutte henkistä opastusta varten. Tämä ei ole elämä, missä teillä on varaa haaskata aikaa. Käyttäkää erottelukykyä - niihinkin joiden opetuksia olette seuranneet vuosia. He eivät ehkä ole menossa samaan suuntaan kuin te.

Kun puhumme viidennestä ulottuvuudesta, kyse on elämänmuutoksesta, sielun kasvusta. Haluamme teidän olevan totuudellisia itsellenne ja toisille koko ajan ja joka tilanteessa. Esittäkää itsellenne nämä kysymykset. Kun tapahtuu murha - joko teihin liittyvän henkilön tai muun - sallisitteko sen tönäistä itsenne pois tasapainosta ja unohtaisitte henkisen polkunne? Muistaisitteko, kuka olette, ja antaisitte anteeksi murhaajalle ja murhatulle (koska hänen sielunsa suostui siihen) ja pyytäisitte opastusta siihen, miten käsitellään tilanne korkeimmalla ja helpoimmalla tavalla? On aivan yhtä tärkeää antaa anteeksi murhaajalle kuin rakkaallenne, joka unohtaa taas tuoda kotiin maitoa. Esittäkää nyt itsellenne sama kysymys, mutta ottakaa aiheeksi auto-onnettomuus ja se, aiotteko haastaa vastapuolen oikeuteen. Minkä luulette olevan korkein vastaus tähän tilanteeseen? Pystyisittekö kulkemaan korkeampaa tietä tuossa tilanteessa?

Olemme täällä harhassa nimeltään maapallo. On erittäin helppoa unohtaa, että tämä ei ole todellista. Kyse on suuresta näytelmästä, joka on suunniteltu sallimaan sielunne muistaa, että se on osa Jumalaa. Kun muistatte, verhot laskeutuvat ja kaikki näyttelijät tulevat pois näyttämöltä ja menevät yhdessä juhlimaan. Kukaan ei ole vihainen toiselle. Aivan päinvastoin, jokainen on innoissaan siitä, että näytelmä on ohi ja jokainen sielu on kasvanut näytelmän vuoksi.

Jos se mitä olemme pyytäneet teiltä, vaikuttaa liian vaikealta, katsokaa, missä kohtaa ajattelette sen olevan vaikeaa. Rukoilkaa siitä. Kun tilanteita tulee esiin elämässänne, pyytäkää sieluanne (enkeleitä) tekemään teistä tietoisempi reaktioistanne. He auttavat teitä näkemään, oletteko helpoimmalla tiellä ylösnousemukseen.

Kyse ei ole siitä, tapahtuuko näitä tilanteita. Kyse on siitä, milloin niitä tapahtuu. Sanotte ehkä, että luulitte asioiden olevan kuin taivaassa nyt, kun viidennen ulottuvuuden ovi on avautunut. Olette oikeassa. Elämänne voi olla taivas, mutta vain se että te teitte tuon päätöksen, ei merkitse sitä, että ympärillänne olevat valitsevat taivaan. Emme lähteneet planeetalta, kun teimme tämän valinnan tuoda sisään korkeampaa energiaa. Olemme edelleen täällä kaikkien muiden kanssa. Meidän on opittava elämään sen kanssa, että jokaisella on mahdollisuus valita mikä tahansa ulottuvuus olinpaikakseen.

Ette ehkä käsitä sitä, että suurin osa teistä tämän lukijoista on 5% kaikista maapallon olennoista, jotka valittiin ensimmäisinä ankkuroimaan viidennen ulottuvuuden energian. Tämä on erittäin pieni osuus! Eivätkä kaikki valitut ole päässeet näin pitkälle. Jotkut ovat kääntyneet jo takaisin. Koska te olette neljännen ulottuvuuden tikapuiden yläaskelmalla, syntyy kuilu teidän ja tiukasti maan päällä kulkevien välille. Sielunne halusi auttaa takananne olevia tekemällä heidän polustaan helpomman sitten, kun he päättävät kulkea sitä. Rakastitte heitä riittävästi tehdäksenne tuon valinnan - muistutamme teitä siitä, että rakastaisitte heitä myös nyt.

Teillä on vaihtoehto: pysyä voimakkaassa, rakastavassa energiassanne tai sallia matalampien energioiden vaikuttaa teihin ja vetää teidät pois taivaastanne. Korkein valinta on saada teidät vaikuttamaan maailmaan eikä päinvastoin. Olette suurempi siunaus kaikille maan päällä, jos käsittelette jokaisen tilanteen korkeimman rakkauden ja myötätunnon kera, mihin teillä on pääsy, ja annatte jokaiselle sielulle vapauden valita oma polkunsa. Kyse ei ole siitä, oletteko mukana, vaan milloin olette mukana noissa kaoottisissa tilanteissa. Kun seuraava terroristihyökkäys tapahtuu, miten aiotte käsitellä tunteitanne? Aiotteko suuttua? Aiotteko järkyttyä? Aiotteko olla rauhallinen, rakastava ja anteeksiantava? Tämä on korkein ja paras tapa auttaa ympärillänne olevia.

Olemme esittäneet teille kaikille tällä kertaa kysymyksen: "Elätkö puheidesi mukaisesti henkisenä ihmisolentona?"

Olkaa siunattuna tiedolla ikuisista asioista,
Christina

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia