Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 16.12.2018 22:52

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 27.11.2013 10:01 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1334
VALMISTAUTUNUT VALONSOTURI

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.creatormediator.com)
1.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmisiä jotka ovat päättäneet kuulua valotyöntekijöihin tässä elämässä, voitaisiin kutsua myös sotureiksi. Herra kertoi minulle, että sotureiden on aika valmistautua. Viime vuonna kauttani virranneet viestit ovat koskeneet energiamme puhdistamista anteeksiannon avulla, keskittymistä omaan polkuumme toisten polkuun sotkeutumisen sijasta, toimimista tuomitsematta muita, rakkausymmärryksemme kohottamista - muutamia mainitakseni. Nyt on aika kulkea helpointa polkua suurimman voiman kera ja valmistautua, niin että voitte ryhtyä toimeen hetken varoitusajalla, sitten kun Henki kutsuu. Emme koskaan tiedä, milloin tuo hetki on. Ja nyt tuo hetki tulee yhtäkkiä.

Saatamme luulla, että se tulee suorassa yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Saatamme luulla, että kyse on vain perheestämme. Ja olemme valmistautuneet kutsuun noilla elämämme alueilla. Mutta emme tiedä tarkkaan, milloin meitä kutsutaan palvelemaan ja kuka kutsuu. Valotyöntekijöinä jotka kulkevat tätä korkeampaa polkua, kerromme Hengelle päivittäin, että haluamme palvella koska tahansa ja ketä tahansa. Minulle on kerrottu, että teitä kutsutaan yhtäkkiä.

Tässä joitain esimerkkejä:

Saatatte olla ajamassa töihin, kun edessänne on yhtäkkiä auto-onnettomuus ja joku pyytää apuanne. Ette ole ehkä koskaan auttaneet tällä tavalla, joten kysykää Hengeltä, mitä tehdä.

Olette ehkä töissä ja yhtäkkiä työtoverinne huomaavat menettävänsä työpaikkansa. Te ette menettäneet omaanne, mutta Henki haluaa teidän lohduttavan noita ihmisiä. Henki kutsuu teitä palvelemaan heitä. Mitä sanotte noille ihmisille? Pyytäkää Henkeä puhumaan kauttanne, jos tarvitaan sanoja. Jos ei, vain kuunnelkaa, kun he käyvät läpi tunteitaan.

Saatatte kuulla äkillisestä kuolemantapauksesta ystävänne perheessä. Henki kutsuu teidät viettämään aikaa perheen kanssa. Ette ole varma, mitä sanoa, koska näkemyksenne kuolemasta ei ole sama kuin yhteiskunnan. Pidätte kuolemaa pelissä hetkellisenä pulmana, jolloin tuo henkilö saa yhdistyä sieluun, eikä ole mitään menetystä. On vain iloa ja onnea siitä, ettei ole enää havaittua erillisyyttä. Mitä sanotte surevalle perheelle? Pyytäkää Henkeä antamaan teille sydämellisiä lohdutuksen ja rauhan sanoja ja jos sanoja ei tule, halatkaa, pitäkää kädestä ja kuunnelkaa.

Saatatte olla kotona katsomassa uutisia, kun yhtäkkiä siellä sanotaan, että maahanne on hyökätty. Ensimmäinen ajatuksenne on, missä perheenjäsenenne ovat. Sitten huomaatte, että Henki koputtaa. Hyvin monia ajatuksia kulkee päänne läpi siitä, mitä tehdä, kenelle soittaa, miten edetä. Yhtäkkiä huomaatte, että Henki koputtaa kovemmin. Hengitätte ja muistatte sitten, mitä tehdä. Kysytte Hengeltä, mitä teidät kutsutaan tekemään, tietäen, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä.

Tämä viimeinen on voimakkain esimerkki siitä, miten valotyöntekijää kutsutaan palvelemaan tulevina päivinä. Kyse voisi olla terroristi-iskusta. Kyse voisi olla maanjäristyksestä, tulivuorenpurkauksesta, hurrikaanista, tulvasta - valitettavasti listalla on monia asioita. Henki kutsuu valotyöntekijöitä, jotka ovat puhdistaneet sydämensä, kuulemaan selkeästi myös kriisiaikoina. Silloin kun tunteenne ovat mukana, on vaikeampaa kuulla. Energianne puhdistaminen auttaa teitä yhdistymään Henkeen vahvemmin riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu.

Tässä on jotain, mitä enkeli kertoi minulle äskettäin. Hän näytti minulle käden ja sormissa olivat nämä sanat: rauha, vakaus, valo, rakkaus, voima. Enkeli selitti, että kun työstämme rauhan elämäämme, tuloksena on vakaus. Sitten kun olemme tehneet työtä saadaksemme vakautta, lisää valoa on käytettävissämme. Kun olemme kutsuneet lisää valoa kokemukseemme, tuloksena on rakkaus. Kun olemme kutsuneet suurempaa ja korkeampaa rakkautta elämäämme, saamme voimaa. Tällaista voimaa ei käytetä negatiivisesti. Puhumme silloin sielun painopisteestä, uudesta vahvuudesta sielussa. Tämän viidennen ulottuvuuden voiman kautta, mihin olette päässeet käsiksi korkeamman rakkauden avulla elämässänne, värähtelette ja voitte käyttää kaikkia muita luettelon asioita - rauhaa, vakautta, valoa ja rakkautta - koska jokainen rakentuu edelliselle. Ja voitte jakaa sitä toisten kanssa mahtavalla tavalla. Sieluina meillä ei ole kokemusta tästä uudenlaisesta voimasta, koska se ei ole ollut käytettävissämme ennen tätä. Ja tämä johtuu siitä, että olemme nyt maatason taivaspuolella.

Tämän uuden voiman kera meitä kutsutaan valmistautumaan valonsotureiksi. Toinen tapa sanoa tämä on, että meitä pyydetään olemaan keskittyneempiä valotyöntekijöitä. Tai vahvempia valotyöntekijöitä. Meille on opetettu joka kuukausi, miten värähdellään valoa, lähetetään valoa, saadaan valon voima kasvamaan, laajennetaan valoa jne. Nämä opetukset ja visualisoinnit eivät olleet vain tekemään oloamme hyväksi. Niiden on ollut tarkoitus auttaa teitä samalla tavalla, kuin kertotaulu auttaa osaamaan kertomista. Silloin kun teillä on tarve värähdellä, lähettää, voimistaa tai laajentaa valoanne palvelemaan muita, teidän ei tarvitse keksiä, miten se tehdään, tai ajatella, että te ette osaa tehdä mitään auttaaksenne. Kurkotatte automaattisesti sisäänpäin, kun teitä kutsutaan, ja vain teette sen. Ja se on täydellistä.

Harjoitus tekee täydelliseksi. Kun lapseni olivat pieniä, opetin heitä kysymään, pitäisikö heidän mennä ulos tiettynä iltana tai tiettyyn paikkaan. Annoin heille paljon tapoja puhua Hengen kanssa päivittäin. Opetin heille tämän, koska tuolloin sain henkisiä ohjeita kolmelta Lopunajan enkeliltä siitä, mikä työni olisi tulevaisuudessa (nyt), joten olin tietoinen siitä, mitä oli tulossa. Mutta mikä tärkeintä, opetin sitä heille myös siksi, että heillä olisi hyvät ja vahvat henkiset lihakset. Ja tiesin, että jos he harjoittelisivat, he muistaisivat voivansa kysyä Hengeltä, mitä tehdä, ja luottaisivat saamiinsa vastuksiin, jos he joutuisivat joskus tulevaisuudessa kriisitilanteeseen - sen sijaan että olisivat mukana "voi ei!!" -porukassa.

Emme ehkä pidä kaikesta, mitä näemme ympärillämme maailmassa muitten sielujen valintojen vuoksi, mutta voimme käyttää kaikkia henkisiä kykyjämme palvellaksemme, kun meitä kutsutaan auttamaan heitä. Pysyminen helpoimmalla polulla, valmistautuminen ja ennen kaikkea, vastaaminen kutsuttaessa on korkein vaihtoehto, mikä meillä on tällä hetkellä.

Olkaa siunattuja vahvalla henkisellä yhteydellä,
Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia