Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 16.12.2018 21:43

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 27.11.2013 09:34 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1334
Ronna Herman on ehdottomasti yksi suosikeistani, näiden reilun 150:n persoonan joukosta, joiden kanavointeja Pirjo on meille kääntänyt jo reilun vuosikymmenen ajan :)

KAKSITOISTA PYHÄÄ LUOMISHEIMOA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (http://www.lightparty.com)
Marraskuu 2002
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on aika laajentaa tietoanne siitä, miten Luojan suunnitelma laadittiin ja miten tuo suunnitelma on vaikuttanut teihin kaikkiin monissa elämissänne, mutta erityisesti tässä elämässä. Olemme selittäneet monta kertaa aiemmin, että maapallo resonoi numero seitsemän harmoniaan, kun taas galaksinne ja tämä maailmankaikkeus resonoi kahdentoista harmoniaan. Tähän on ollut lukuisia viittauksia menneisyydessä - jotkut on annettu vertauskuvina ja monet ovat niin yleisesti tunnettuja, että te ette edes ajattele niiden syvempää merkitystä.

Rakkaalla Kristus-tietoisella olennolla, Jeesuksella, oli 12 opetuslasta ja historianne puhuu paljon Israelin 12 heimosta, astrologinen eläinkarttanne on jaettu 12 osaan ja yksi maapallon tärkeimmistä ajanlaskentajärjestelmistä jakaa vuotenne 12 kuukauteen. On monia muita esimerkkejä, ja jos tulette tietoisemmaksi tämän luvun merkityksestä, alatte tunnistaa niitä. Useammin ja useammin näette unta numerosta 12:12 ja se tuodaan toistuvasti huomionne piiriin digitaalikellonne kautta. Numero 12 kantaa eheyden ja tasapainon värähtelytaajuuksia ja kannatte sisällänne näitä värähtelytaajuuksia chakroina (tai pyörivinä valopyörteinä), mitkä humisevat ja käynnistyvät, kun olette täysin aktivoineet ne.

Ensinnäkin, teidän on ymmärrettävä, että antamamme esimerkit ovat hyvin yksinkertaistettu yleiskatsaus siitä, miten Luoja toimii, ja että puhumme vain tästä maailmankaikkeudesta, emme monikaikkeudesta. Silloin kun tämän maailmankaikkeuden suurenmoiset energiat saatettiin yhteen Suuren keskusauringon muodossa, suuri joukko tähtisiemeniä (niitä jotka olivat aiemmin yksilöityneet Jumaltietoisuudeksi) vastasi kutsuun monikaikkeuden uloimmilta reunoilta ollakseen osa tätä upeaa uutta luomisseikkailua.

Suuret olennot joiden oli määrä olla tämän maailmankaikkeuden Isä/Äiti Jumala, täyttivät tämän uuden Suuren keskusauringon jumalaisella olemuksellaan. Ja kaikki joiden oli määrä olla osa tätä uutta luomista, vedettiin tämän suuren Jumalvalon piiriin ja heihin valettiin/koodattiin uusi Jumalan suunnitelma. Suurin määrä jumalkipinöitä olivat niitä, jotka eivät vielä olleet ilmentyneet tai tulleet tietoiseksi (kutsumme heitä usein pyhän viattomiksi olennoiksi). Kun tämän maailmankaikkeuden Isä/Äiti Jumalan säteily räjähti, ensimmäiseksi luotiin Kahdentoista kanssaluojaneuvosto, Elohim-neuvosto/Kanssaluojajumalat, valonherrat ja arkkienkelikunta. Näissä kussakin luojavoimassa on monia alajakoja, mutta tätä lyhyttä selostusta varten tämän on riitettävä.

Haluamme tällä kertaa iskostaa tietoisuutenne - sillä se on tärkeintä ymmärryksellenne - että oli 12 suurta ominaisuus-, laatu- ja hyvesädettä, jotka synnytettiin Isä/Äiti Jumalamme sydämestä. Luotiin 12 suurenmoista universaalia olentoa, jotka nimitettiin kosmisiksi monadiryhmiksi/jumalaisiksi "minä olen" -ryhmiksi, ja nämä jaettiin myöhemmin 12 galaktisemmaksi monadiryhmäksi. Jokainen teistä on yhden tällaisen suuren olennon osa. Teidät on erotettu suureksi joukoksi sirpaleita, kun olette matkanneet monien ulottuvuuksien läpi, mutta olette edelleen oleellinen osa tuota suurta olentoa - aivan kuin olette osa Ylintä luojaa, Yhden tai Kaikkeuden kipinä. Tämä on myös numeron 144 merkitys: 12 x 12 ryhmää, jotka on luotu jokaiselle luomistasolle ja jotka voivat sisältää miljardeja yksittäisiä kipinöitä tai sieluja.

Kun olitte valmiita inkarnoitumaan maan päälle - alennettuanne paljon värähtelyänne - olitte vain 144 sielun monadissa/"minä olen" -ryhmässä, mikä muodostui 12 osasta/kipinästä ja tämä oli jakautunut kahdeksitoista. Olette olleet tekemisissä näiden 144 kipinän kanssa kautta aikain - tanssien kaksinaisuuden rytmissä ja esittäen eri rooleja toisillenne, kun olette pyrkineet palaamaan harmoniaan ja tasapainoon. Tämä ei merkitse sitä, että te ette olisi olleet tekemisissä toisten ryhmien kanssa, mutta etsitte intiimiä sieluperhettänne - ette ainoastaan tukemaan itseänne, vaan ollaksenne vuorovaikutuksessa monin tavoin.

Menneisyydessä ette ole usein olleet yhteydessä niihin, jotka ovat välittömän sieluperheenne kipinöitä tai omaa 12:n yksikköänne. Suhteet tässä ryhmässä ovat tavallisesti liian intensiivisiä ja tuette toisianne toisin tavoin - usein olemassaolon korkeammista ulottuvuuksista. Toisin sanoen, ette ole kaikki inkarnoituneena maan päälle samaan aikaan.

Annamme teille yksinkertaistetun katsauksen jokaisesta 12 suuresta monadiolennosta ja toivottavasti suuremman ymmärryksenne avulla pystytte määrittelemään, missä ryhmässä tai heimossa - kuten päätimme kutsua niitä tässä opetuksessa - toimitte tässä tärkeässä elämässä.

Tämän maailmankaikkeuden korkeammissa ulottuvuuksissa koitte luomista monadiryhmänä, mikä koostui joko ensimmäisen, toisen tai kolmannen säteen energioista, ennen kuin laskeuduitte tähän galaksiin (säteet neljästä seitsemään ovat kolmannen säteen alasäteitä). Sitten koitte galaksin ryhmämonadina, missä oli sekoitus ensimmäistä, toista ja kolmatta sädettä. Täällä liityitte yhteen yksittäisiksi ryhmiksi tai sieluperheiksi, jotka koostuivat tietystä määrästä kutakin kolmea ensimmäistä sädettä (ei kuitenkaan tasamäärin), mikä toi ryhmään suuren valikoiman universaalia kokemusta.

Monet ovat kutsuneet näitä ryhmiä "tehtäväkumppaneiksi" ja sitä olitte. Sekoititte ja sulautitte yhteen energianne ja ominaisuutenne, jotta oikean ajan tullessa tunnistaisitte "heimonne" intuition ja värähtelyresonanssin avulla - olisi tietty sielupuumerkki, mikä vetäisi teidät yhteen. Keräännyitte sitten galaktisen monadin auravalopiiriin ja sieltä aurinkokuntanne "minä olen" -olemuksen kautta pirstouduitte tietoisuuden pienemmiksi ja pienemmiksi kipinöiksi, kun "taannuitte" viidennen, neljännen ja kolmannen ulottuvuuden kokemukseen.

Teidän oli määrä yhdistyä taas fyysisillä tai astraalimatkoillanne ja liittyisitte yhteen luomaan energiapyörteen, joka on suurempi kuin osiensa summa. Tämä yhteensulautuminen vahvistaisi, tukisi ja auttaisi jokaista teitä valitsemallanne polulla - mikä se sitten olisikin. Se on ykseystietoisuuteen palaamisen alku. Tätä ilmiötä tapahtuu ympäri maailmaa tänä aikana.

Haluamme teidän ymmärtävän, että olette viettäneet paljon enemmän aikaa ykseystietoisuudessa kuin siinä kovasti heikennetyssä yksilötietoisuudessa, mihin nyt samaistutte. Menneet elämät joita teillä on ollut tässä aurinkokunnassa ja maaplaneetalla, ovat vain olematon osa siitä, mitä muistipankissanne on ja kuka todellisuudessa olette. Vasta silloin kun te ja maapallo vajositte kolmannen/neljännen ulottuvuuden tiheyteen, menetitte muistikuvan yhteydestä tosiinne ja Lähteeseen. Kyllä, olette saavuttaneet paljon tietämystä, kun matkasitte omaa suurta seikkailuanne, ja nyt teidän on aika yhdistyä heimonne tai sieluperheenne jäseninä jakamaan sitä viisautta, mitä olette kaikki haalineet aionien aikana.

KAKSITOISTA LUOMISHEIMOA on jaettu seuraavasti.

Kuten todettiin, universaalit heimot tai ryhmät ovat seuraavat:

* KAHDENTOISTA KANSSALUOJANEUVOSTO
* ELOHIM-NEUVOSTO/KANSSALUOJAJUMALAT
* VALONHERRAT
* ARKKIENKELI/ENKELIKUNTA

Seitsemän galaktisen ilmaisun heimoa voitaisiin määritellä näihin yleisluokkiin:

* JOHTAJAT/PIONEERIT/SOTURIT - halu luoda
* OPPINEET/TUTKIJAT - viisaus/abstrakti tietämys
* TIETÄJÄT/OPETTAJAT - aktiivinen älykkyys
* ARTISAANIT/KÄSITYÖLÄISET - taiteellinen luominen/muodon rakentajat
* TIEDEMIEHET - konkreettinen tietämys
* RISTIRETKELÄISET - omistautuminen/idealismi
* PALVELIJAT/ETSIJÄT - vapaus/vapahdus/puhdistuminen

Kuten totesimme aiemmin, jumalainen "minä olen" -olemuksenne tai monadinne on joko ensimmäinen, toinen tai kolmas säde. Säteet neljästä seitsemään ovat kolmannen säteen alasäteitä. Monadinne ei koskaan muutu, mutta sielusäteenne, fyysinen kehosäteenne, tunnekehosäteenne, mentaalikehosäteenne ja persoonasäteenne muuttuvat eri elämissä, jotta voitte kokea luomisen kaikki puolet, ominaisuudet ja laadut. Tavoitteenne on saavuttaa tasapaino ja harmonia kaikissa säde-energioissa, ja näin voitaisiin sanoa, että valitsette kokevanne eri heimojen energioita eri elämissä, jotta voitte rikastaa sielunne kokemusta. Monadisäteenne on päällyste ja vaikuttaa siihen, miten havaitsette maailman ja miten toimitte ja reagoitte erilaisiin elämän oppitunteihin. Muistakaa, että on sekä positiivisia että negatiivisia tapoja käyttää kunkin säteen energioita. Puhumme vain positiivisista ominaisuuksista tällä kertaa.

JOHTAJAT/PIONEERIT/SOTURIT kantavat JUMALAN TAHDON ENSIMMÄISEN SÄTEEN energioita luodakseen uskoa, rohkeutta ja suojelua. Nämä ovat dynaamisia yksilöitä, jotka ovat täynnä päättäväisyyttä, halua voittaa ja hallita jokainen tilanne, mikä heidän eteensä laitetaan. He usein erottuvat ja tulevat esiin jollain tavalla. He johtavat mielellään eivätkä ole seuraajia. Tämä säde edustaa lähinnä luomisen maskuliinienergioita: ulospäin keskittyvä, dynaaminen, toimintaan suuntautunut ja voimakas.

OPPINEET/TUTKIJAT kantavat RAKKAUDEN JA VIISAUDEN TOISEN SÄTEEN energioita. Nämä sielut ovat totuuden ja tiedon ja pohjimmiltaan valaistuksen etsijöitä. Tämän ryhmän painopisteenä on muuttaa tieto viisaudeksi ja keventää viisautta rakkaudella ja myötätunnolla. Tämä säde kantaa maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainoa.

VIISAAT/OPETTAJAT kantavat AKTIIVISEN ÄLYKKYYDEN KOLMANNEN SÄTEEN energioita - hengen taso ja korkeampi mentaalinen/kausaalinen mieli. Nämä sielut ovat abstrakteja ajattelijoita, filosofeja ja metafyysisen tiedon etsijöitä. Tämä säde edustaa pääasiassa luomisen feminiinisiä tai Jumaläidin energioita: sisäänpäin kääntyvä, intuitiivinen, hoivaava ja kärsivällinen.

ARTESAANIT/KÄSITYÖLÄISET kantavat KAUNEUDEN, HARMONIAN JA TAITEELLISEN PYRKIMYKSEN NELJÄNNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on voimakkaasti yhteydessä tunnetasoon/kehoon ja korkeamman itsen intuitioon. Sitä kutsutaan ristiriidan ja kamppailun kautta saavutettavan harmonian säteeksi. Voidaksenne yhdistyä korkeampiin luomiskykyihinne teidän on kesytettävä ego ja saatettava tunnekeho harmoniaan.

TIEDEMIEHET/ÄLYKÖT kantavat KONKREETTISEN TIEDON VIIDENNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on yhteydessä mentaalitasoon/kehoon. Nämä sielut ovat ajattelultaan lineaarisempia ja analyyttisempiä tyyppejä ja heistä tulee usein tiedemiehiä, tutkijoita, insinöörejä, tietokone-eksperttejä, lääkäreitä ja hoitajia.

RISTIRETKEILIJÄT kantavat OMISTAUTUMISEN JA IDEALISMIN KUUDENNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on myös tunnepohjainen ja sen energiat keskittyvät alitajuiseen mieleen ja astraalitasoon. Tämä on lempeä säde, joka iskostaa hellyyden, rauhan ja rauhallisuuden halua. Tästä löydätte seuraajat, jotka etsivät jotakuta näyttämään heille totuuden ja tien. Ne jotka ovat merkittävästi mukana kirkoissa ja uskonnollisissa järjestöissä, tulevat usein tämän säteen alaisuudesta.

PALVELIJAT/ETSIJÄT kantavat VAPAUDEN, VAPAHDUKSEN JA PUHDISTUMISEN SEITSEMÄNNEN SÄTEEN energioita. Tämä on muuntavan violetin liekin säde ja vallitsevin säde maan päällä tällä hetkellä. Tämä on hyödyntämistä ja ilmentämistä korkeimmassa muodossa sekä palvelemista. Suurin osa ihmisistä maan päällä on tällä hetkellä palvelijoita/etsijöitä.

Viisi korkeampaa/universaalia sädettä ovat yhdistelmiä seitsemästä ensimmäisestä säteestä, valeltuna Luojan kultavalkoisella "luminessivalolla". Näiden upeiden säteiden säteily on nyt kaikkien ihmisten ulottuvilla ja ne ovat instrumenttina niiden valtavien muutosten edesauttamisessa, mitä nyt tapahtuu maan päällä.

Haluamme teidän ymmärtävän, että monia sieluja kustakin 12 heimosta on nyt inkarnoituneena maatasolle. Totta, neljän korkeamman heimon olentomäärä on paljon pienempi, mutta heitä inkarnoituu suurempina ja suurempina määrinä auttamaan maapalloa ja ihmiskuntaa läpi synnytyskivuista - syntymästä Jumaltietoisuuteen, luonnolliseen olotilaanne.

Jokainen teistä on peräisin yhdestä näistä tämän maailmankaikkeuden 12 pyhästä luomisheimosta. Se on päällyste, mikä on ollut mukananne alusta saakka ja mikä on vaikuttanut teihin joka elämässä. Kyllä, alussa synnyitte Ylimmän luojan sydänkeskuksesta, kuitenkin alkuperänne tässä universaalissa kokemuksessa voisi olla enkelikunta tai mikä tahansa näistä suurista sukulinjoista. Emmekö ole kertoneet teille, että olette ihmeellisen jumalolennon pieni kipinä?

Haluamme myös iskostaa mieleenne sen, että ainutlaatuisen alkuperänne ja päällysteidenne vuoksi tarkastelette maailmaa eri tavalla kuin ympärillänne olevat. Esim. jos jumalainen "minä olen" -olemuksenne on ensimmäinen säde, impulssinne, halunne, testinne ja toimintatapanne on hyvin erilainen kuin toisen tai kolmannen sädemonadin. Auttaako tämä teitä ymmärtämään, miksi ympärillänne olevat toimivat eri tavalla, heillä on erilaisia näkökulmia ja kiinnostuksen kohteita ja he tuntevat vetoa eri ammatteihin ja harrastuksiin?

Eivät ainoastaan maalliset kulttuuri- ja rotuominaisuutenne tee kustakin teistä ainutlaatuista/erilaista - kyse on jostain paljon syvemmästä ja syvällisemmästä kuin tämä. Ja paradoksi on siinä, että suuressa moninaisuudessanne olette pohjimmiltanne kaikki samaa. Nauttikaa ainutlaatuisuudestanne, rakkaat, löytää se, mikä saa sielunne laulamaan ja tuo iloa elämäänne, mutta katsokaa myös suurempaa kuvaa ja tietäkää, että olette kaikki Luojan osia. Rakastakaa toisianne niin kuin itseänne, sillä todellisuudessa silloin ulotatte rakkauden itsenne moniin osiin. Rakkaat, älkää kiinnittäkö huomiotanne kaikkeen pelkoon ja negatiivisuuteen, mitä syöstään eetteriin, vaan liittykää meihin, sillä yhdessä keskitymme horisonttiin, missä mahtava valaistumisen uusi aika koittaa.

Olen teidän rakastava veljenne ja jatkuva kumppaninne. Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia