Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 16.12.2018 22:04

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 26.11.2013 15:26 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1334
Laitetaanpas tämä helmi kokonaisuudessaan tänne :)

AIKAKAUSIEN KÄTKETTY SALAISUUS

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, jokaisen tietoisen sielun on seurattava omaa kohtaloaan, sitä erityisesti suunniteltua polkua joka johtaa valaistumiseen ja integroitumiseen jumalaisen itsen kanssa. Oppitunnit joita opitte ja hiotte, on lisäarvonne kokonaisuudelle. Näissä tuskallisilta näyttävissä kokemuksissa on viisauden jalokiviä, joita tarvitsette toteuttaaksenne oman osuutenne suuresta suunnitelmasta. Älkää siis tuomitko itseänne tai etenemistänne vertaamalla toisiin ihmisiin. Älkää tuijottako muita kunnioittaen tai kateellisena niistä taidoista ja lahjoista, joita he hallitsevat ja ilmentävät, sillä teidän sisällänne odottavat löytämistä aivan yhtä suuret aarteet.

Olette syvällä sen totuuden löytämisessä, mikä on vältellyt ihmiskuntaa satojatuhansia vuosia - salaisuus mikä on ollut syvälle kätkettynä kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailman kuvitteelliseen todellisuuteen: totuus aidon rakkauden luonteesta, mitä se on ja mitä se ei ole. Rakkaus ei ole vain fyysisiä tunteita ja voimakas halu omistaa toinen tunteakseen eheyttä. Aito rakkaus ei ole jännitystä sen valloittamisesta tai saamisesta, mikä näyttää olevan tuon ajan "suuri palkinto" ja mikä päätyy usein sen sijaan suureksi taakaksi.

Rakkaus ulkoisena polttopisteenä, teidän ulkopuolellanne, tuo aina haavoittuvuuden tunteen, sillä egon halukeho etsii jatkuvasti vahvistusta joltakulta tai jostain. Rakkaus ei ole itsensä uhraamista tai uhrina olemista, jolloin annatte niin paljon itsestänne, ettei teillä ole enää omaa identiteettiä. Rakkaus ei tee mahdolliseksi ympärillänne oleville, ettei teitä kunnioiteta ja teitä hyväksikäytetään, silloin kun he vahvistavat omia heijastuksianne arvottomuudesta. Miten voitte odottaa kenenkään toisen kohtelevan itseänne kunnioittaen ja rakastaen, jos ette ole valmis asettamaan rajoja ja lähettämään selkeitä viestejä rakkaudesta, hyväksynnästä ja arvostamisesta itseänne sekä toisia kohtaan?

Teidän on poistettava ne eteeriset esteet tai suodattimet, joita olette laittaneet sydämenne ja tunteidenne ympärille, jotta pystytte vastaanottamaan ja säteilemään sydän- ja sielurakkauden korkeampia taajuuksia. Teidän on kohdattava pelkonne niiden menettämisestä, joita rakastatte, ja päästettävä irti menneisyyden pettymyksistä ja pettämisistä, jotka usein ilmentyvät läheisyyden tai sitoutumisen pelkona toista kohtaan. Kun opitte uskomaan ja luottamaan itseenne, kehitätte perustavanlaatuisen luottamuksen toisiin ja toiset luottavat ja uskovat teihin, sillä luottamus synnyttää luottamusta.

Itsensä uhraamisen, marttyyriuden ja kärsimisen rajoittavien ja rampauttavien ajatusmuotojen sekä fyysisen kulkuneuvonne kauneuden ja täydellisyyden kieltämisen on loputtava. On aika arvioida uudelleen, päästää irti tai muuntaa kaikki tuhoavat ajattelumallit, jotka olette ottaneet totuudeksenne tai sallineet toisten pakottaa teille monien elämien ajan. Pysähtykää hetkeksi ja vastatkaa näihin kysymyksiin totuudellisesti: Määrittelettekö sen, kuka olette, yksinomaan fyysisenä olemuksena ja sitten jatkuvasti itsenne tuomiten keskitytte pääasiassa vajavuuksiinne? Vertaatteko itseänne tavanomaisesti toisiin, kun käytte jatkuvaa sisäistä taisteluanne, mikä perimmiltään varmistaa epäonnistumisen ja vahvistaa vääristyneen näkemyksenne? Suurella enemmistöllä ihmisistä on rakkaus-vihasuhde itseensä, mikä pitää heidät jatkuvasti turhautuneena ja juuttuneena itse aiheutetun kurjuuden suohon.

Teidän on tiedostettava, että sieluvalaistumisen polku saa aikaan dramaattisen mullistuksen sekä sisäiseen että ulkoiseen todellisuuteenne. Teidän on pyrittävä kohoamaan epäharmonisten draamojen yläpuolelle jokapäiväisessä elämässänne, kun uutterasti pyritte palauttamaan harmoniaan kaikki tasapainottomat ja haastavat suhteet. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Kuitenkin oppiessanne toimimaan pyhästä sydänkeskuksestanne ja ollen samalla virittyneenä pyhään mieleenne, kehitätte vähitellen vilpittömän herkkyyden ja seesteisyyden, puhtaan ajattelun ja toiminnan rinnalle. Kerromme teille, että tässä maailmassa on runsaasti urheita sieluja, jotka ovat hyvin matkalla itsemestaruuteen. He ovat polun kunnioitettuja opetuslapsia, joista tulee eräänä päivänä tulevan, viidennen ulottuvuuden maaplaneetan ylösnousseita mestareita.

Tiedämme teidän ihmettelevän, miksi olette näin monien testien ja negatiivisten tilanteiden kohteena. Kerromme teille, urheat sielut, että olette keskellä intensiivistä vihkimys- ja transformaatioprosessia, mikä on koettava saavuttaakseen korkeampia tietoisuustasoja - ei rangaistuksena, vaan keinona vapauttaa tai muuntaa kaikki se jumiutunut ja vaikutuksille altistunut energia, mikä on pitänyt teidät orjana hyvin rajoittuneessa ja kaoottisessa ympäristössä. Monet teistä ovat olleet vihkimyspolulla monta elämää ja olette valmis seuraavaan jättihyppyyn tietoisuudessa.

Silloin kun alussa astutte ylösnousemuksen "koepolulle", persoona tai ego tulee tietoiseksi sielun tönäisyistä ja alkaa taistelu paremmuudesta. Sielutuli tai elävöittävät, korkeammat värähtelymallit alkavat polttaa pois negatiivista energiaa, mitä nousee pintaan käsiteltäväksi. Puhdistavista tulista tulee lopulta valaisevaa valoa, kun prosessia toistetaan uudestaan ja uudestaan, kunnes korkeamman itsen monet puolet alkavat sulautua yhteen sielun kanssa ja ylösnousemusprosessi nopeutuu dramaattisesti.

Muistakaa, että jokaisella ajatuksellanne tai toteamuksellanne on tietty värähtelytaajuus. Jos toistatte jotain toteamusta riittävän usein, se juurtuu tiukasti alitajuiseen mieleen osaksi totuuttanne. Sillä ei ole merkitystä, ovatko nuo taajuusmallit korkeaa vai matalaa värähtelyä tai ovatko ne totta vai valhetta. Ajan kuluessa alitajuinen mielenne integroi ne "vakiintuneiden uskomustenne muistipankkiin".

Kritiikki voi olla positiivinen asia, kunhan siitä ei sallita tulla tuhoavaa (ilmaistu pahansuopuudella tai halulla loukata). On aikoja, jolloin kritiikki on tosiasian ilmaisemista - kun se on jonkin rajoituksen neutraalia toteamista. Olkaa kuitenkin harkitsevaisia arvotuomitsemisessa. Muistakaa käyttää vapaata tahtoanne viisaasti - teillä on aina oikeus hyväksyä tai hylätä tuomitseva toteamus.

Rakkausenergiat ovat valaistuneen sielun näkökulmasta täysin erilaisia kuin niiden energiat, jotka edelleen pelaavat vääristynyttä "minä vastaan sinä" -kaksinaisuuspeliä. Teidän en ensin avauduttava sielunne rakkaudelle ja viisaudelle. Kun tuo rakkaus kasvaa solaarisydänkeskuksessanne, taianomainen asia tapahtuu: portaali pyhään sydämeenne avautuu hitaasti ja sinne tallennettu pyhä rakkaus alkaa virrata koko fyysisessä astiassanne, erityisesti chakrajärjestelmän kautta. Alatte käsittää, että olette Isä/Äiti Jumalamme jumalainen kipinä ja olette rakkauden ja kunnioituksen sekä luomakunnan kaiken ilon, kauneuden ja runsauden arvoinen.

Pyhästä sydänytimestä ulospäin heijastettu rakkaus johtaa jatkuvaan itsen vahvistamisen ja hyväksymisen virtaan. Ihminen joka on keskittynyt pyhään sydämeensä, pyrkii aina yhdistymään enemmän ykseyden ja harmonian autuaaseen tunteeseen ja heijastamaan sitä. Tämä on kallisarvoinen tunne, mistä tulee olemuksenne luontainen osa, kun olette saaneet pääsyn valon/rakkauden/elämän virtaan ja Luojavalon vakaa virta kulkee pyhän sydämenne lävitse.

Teidän on opittava taas kunnioittamaan ja rakastamaan itseänne, ennen kuin voitte muodostaa tyydyttävän ja rakastavan suhteen toisten kanssa. Teidän on alettava keskittyä siihen, mikä on oikein, eikä siihen mikä on väärin. Alkakaa kuunnella sieluitsenne kuiskaavaa intuitiivista ääntä (mikä kovenee antaessanne tunnustusta sen viisaudelle), kun se antaa teille kannustusta, näkemystä ja tietoisuutta laajasta potentiaalistanne. Emme puhu egoistisesta rakkaudesta, vaan syvästä ja kestävästä arvokkuuden ja itseluottamuksen tunteesta, kun alatte muodostaa taas yhteyden viisaan ja rakastavan korkeamman itsenne moniin osiin.

Jumalainen rakkaus on Isä/Äiti Jumalamme ydinolemus ja se juoksee valkoisen tulivalon virtoina, jotka ovat täynnä rajattomia mahdollisuuksia, sen loputtomassa halussa kokea enemmän itseään. Luojavalon timantinkovat hiukkaset virtaavat Ylimmän Luojan sydänytimestä meille, tämän universumin Isä/Äiti Jumalan kautta. Se on siunattu lahja koko luomakunnan käytettäväksi kaikilla tasoilla - korkeimmasta ja voimakkaimmasta matalimpaan ja heikoimpaan. Syntymäoikeutenne on tuoda esiin oma ainutlaatuinen ilmaisunne rakastavan kanssaluomisen kautta ja harmoniassa Jumalan suunnitelman kanssa, mikä on aina täysin Luojan suuren suunnitelman mukainen.

Miten paljon jumaluudestanne olette ruumiillistaneet? Miten rakastavia luomuksenne ovat, urheat ystäväni? Millaisen temppelin olette luoneet sielullenne? Henkisyydestänne on tulossa läheistä ja henkilökohtaista, kun puhdistatte merkittävimmät vääristymät maailmastanne laajemmin. Opitte, että yhteytenne Isä/Äiti Jumalaamme on myös erittäin henkilökohtainen suhde. Itse asiassa havaitsette, että teillä on Jumalolemuksen osa pyhässä sydänytimessänne.

Silloin kun olette vuorovaikutteisessa oppimissuhteessa, te joko jaatte egon halukehon ehdollista rakkautta tai sielun pyhää rakkautta, riippuen kummankin osapuolen valaistumisasteesta. Kummankin tyyppisessä suhteessa tapahtuu kiinnittymisprosessi. Olette joko suhteessa, missä sallitte energialankojen kiinnittyä solaarivoimakeskukseenne, ja olette myös lähettäneet energialankoja toiseen ihmiseen (mikä johtaa tasapainottomien taajuusmallien köydenvetotanssiin), tai jos olette keskittyneet pyhään sydämeenne ja käytätte pyhän mielenne viisautta, olette antaneet osan timantinkovista valohiukkasistanne (Jumalhiukkaset) suhteeseen, mikä muuttaa täysin keskinäisen dynamiikkanne.

Totuuden ja vilpittömyyden on oltava kaikkien suhteiden perusta, joita muodostatte tulevaisuudessa. Sieluitsenne ei hyväksy mitään vähempää, sillä yhteensopivat värähtelytaajuudet ovat luontainen vahvistamisbarometri kaikissa läheisissä suhteissa. Ensin teidän on hyväksyttävä itsenne sellaisena, kuka olette nyt, ja teidän on pyrittävä tulemaan parhaaksi ihmiseksi, mitä voitte mitenkään olla, tutkimalla asenteitanne, uskomuksianne, tapojanne ja heikkouksianne.

Teidän on opittava, että kestävän suhteen perusta toisten kanssa on ensin hyväksyä syvästi rakastaen itsensä juuri sellaisena, kuin olette tällä hetkellä. Muistakaa sanamme menneisyydestä: "Teidän on rakastettava sitä itseä, joka olette tällä hetkellä, samalla kun pyritte tulemaan siksi itseksi, joka haluatte olla." Teidän on ensin keskityttävä kapasiteettiinne ruumiillistaa rakkaus, jolloin pyritte tulemaan rakastavammaksi ja rakastettavammaksi, kunnes lopulta käsitätte, että olette personoitua rakkautta ettekä tarvitse ketään muuta vahvistamaan tuota totuutta teille. Kun yhdistytte omaan pyhään sydämeenne ja tuohon pyhän rakkauden lähteeseen omassa jumalaisessa Jumalkipinässänne, muistatte, että käytössänne on loputon rakkaus/valovarasto, sillä se on jumalainen perintönne.

Asutte normaalin massatietoisuustodellisuuden ulkopuolella, silloin kun saavutatte henkisen valaistumisen, mikä johtaa sydämen, mielen ja tunteiden keveyteen. Vastaanottaaksenne ja lähettääksenne rakkautta teidän on poistettava suojasuodattimet, jotka asetitte solaarivoimakeskuksenne ylle monia aikakausia sitten, jotta toiset eivät voisi satuttaa teitä. Teidän on sallittava mahtavan kolminkertaisen liekin räjähtää ja avata portaali, jotta pyhä sydämenne voi vastaanottaa rakkautta. Rakkaus on voimallinen ja luonnollinen olotila. Hengen puhdas ja pyhä rakkaus on tunne, mitä ei voi vääristää ehdoilla tai teoilla.

Rakkaudella on monia eri ominaisuuksia ja tunteita, kuten kiihkeä romanttinen rakkaus kumppaneiden välillä, vanhemman hellä ja suojeleva rakkaus ja lapsen luottavainen rakkaus. Rakkaus on Hengen kieli ja se on ainoa tapa kommunikoida Isä/Äiti Jumalamme kanssa. Luojan ja Äiti/Isä Jumalamme rakkaus on kaikenkattavaa ja loputonta. Tuska ja kärsimys ovat tulosta sen rakkauden kieltämisestä, mitä olette. Silloin kun olette tiukasti keskittyneet pyhään sydämeenne, ylitätte kaiken merkittävän epäharmonian. Silloin kun elätte totuuttanne, luotatte itseenne ja pyritte aina vuorovaikutukseen toisten kanssa positiivisella ja totuudellisella tavalla. Ja niinpä pyydämme hartaasti, rakkaat, että heitätte auki portaalin pyhään sydämeenne, jotta voitte täyttyä yli äyräiden jumalaisesta elämän eliksiiristä. Ikuisen elämän lahja odottaa teitä.

Tietäkää, että olemme aina lähellä opastammassa, innostamassa ja suojelemassa teitä.

Olen arkkienkeli Mikael.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia