Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 14.11.2018 15:29

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 86 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:28 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.10.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Onko työtämme leikattu viime päivinä? Jos kyse ei ole talouden romahtamisesta tai poliittisesta asiaintilasta, niin sitten alusten ilmestymättömyydestä 14.10. Mistä aloittaisimme? Aloitetaanpa siitä, miten teillä menee, maajoukko. Voitteko nähdä, että teidän on aika astua tarkoitukseenne ja kohtaloonne? Voitteko nähdä, että teidän on aika näyttää niille, jotka uskovat 3D-harhaan, että ette pelkää ja että olette rauhallisia, maadoittuneita ja omassa keskuksessanne myllerryksestä huolimatta? Pystyttekö nousemaan draaman yläpuolelle ja olemaan rakastavia, tasapainoisia ja vakuuttavia, kun 3D-maailma on mullin mallin?

Kun kanavoin 8.10. Jasonia, talouden ylösnoussutta mestaria, hän kertoi meille, että elämme paradoksissa. Hän selitti, että joka kerta jonkin instituution kaatuessa otetaan askel kohti valoa. Voitteko nähdä, miten tärkeää on oivaltaa voittaminen, kun vanhaa hajoaa pois (kuten ahneus, korruptio, valta, vilpittömyyden puute), jotta uudet rakkauden, yhteistyön, rauhan ja kaikille tarkoitetun hyvän energiat voivat alkaa liikkua eteenpäin? Näin tapahtuu.

Jason sanoi: "Kyse on magneettienergioista. Taivaallinen tuuletin ikään kuin puhaltaa rahaa pois, sillä valo ottaa jokaisen negatiivisen varauksen paikan. On hyvin mielenkiintoista aikaa… Talous reititetään uudelleen ja tasapainotetaan. Maan päällä on edelleen rajattomasti runsautta… Valotyöntekijät valavat rakkauden, valon ja luottamuksen positiivista varausta, mikä on paljon todellisempaa kuin mikään raha, mikään mitä omistatte fyysisesti… Se minkä olette luulleet olevan hallinnassanne omassa taloudessanne, on ollut vain nimimaalinen osa sitä Luojan hallintaa, minkä osa olette… Luottamus siihen, että teillä on ja että voitte ilmentää niistä valtavista resursseista, mitä on käytettävissänne, ylittää paljon sen, mitä teillä on omaisuustaseessanne. Antakaa luottamuksenne ja kykynne ilmentää pysyä vakaassa kurssissa."

"Tiedätte, että totuus on, että olette rajattomia. Talousjärjestelmänne tasapainottomuus oli oikaistava. Teillä on vielä muutamia epävakaita kuukausia… Taloudellinen pelastaminen ei ole amerikkalaisten ihmisten patenttiratkaisu… Tie on kivikkoista jonkin aikaa, muttei tämä tarkoita sitä, että sen on liityttävä teihin… Teillä on kaikki hyvin, koska tunnette Lähteen… Nykyinen talousjärjestelmä ei ole palvellut useimpia ihmisiä."

"Maapallo on tällä hetkellä neljännessä ulottuvuudessa ja nämä vanhat tavat eivät ole sen taajuutta. On tärkeää, että ymmärrätte, että teidän on sallittava… pidettävä mielenne avoimena rajattomille mahdollisuuksille… Useimmat teistä ovat tienneet pitkään, että tämä oli tapahtumassa. Nyt kun se tapahtuu, voitte todella ankkuroitua valon energioihin ja tehdä niitä töitä, mitä tulitte tekemään tänne. Kysykää, mitä voin joka päivä tehdä ollakseni rakastava ja ystävällinen ja ylläpitääkseni 4D-energioita. Tiedätte, että tässä kohtaa voitte todella palvella riippumatta siitä, missä olette - olla omaksumatta vanhaa. Älkää uskoko harhaan riippumatta siitä, minne menette - voitte auttaa valamaan rakkautta."

Meitä kehotettiin kauan sitten "olemaan palvomatta epäjumalia". Juuri sitä monet ihmiset ovat tehneet. He laittoivat rahan Hengen tilalle ajatellen, että raha on heidän tulevaisuutensa turvan lähde. Tämä luottamus on osoittautumassa arvottomaksi - vai mitä ajattelette? Kenties Luojamme käyttää tätä säröä kosmisessa talouspesämunassa herättääkseen niitä, jotka ovat olleet unessa?

Viesti hopi-vanhimmilta

Nimeni on Kymberlee Ruff. Olen etniseltä taustaltani cherokee, mutta isoisä Martin Gashweseoma adoptoi minut hopi-heimoon. Minulle on annettu suuri kunnia olla "hopi/tiibetiläisprofetioiden kantaja".

Isoisä Martin pyysi minua kertomaan maailmalle maan muutoksista ja siitä puhdistamisajasta, jossa parhaillaan olemme. Tiibetiläiset kutsuvat tätä "rappeutumisajaksi". Kaikesta mitä uutisissa tapahtuu, on ennustettu tuhansia vuosia. Olemme lähtemässä neljännestä maailmasta ja astumassa viidenteen maailmaan.

Olen nähnyt kuluneella viikolla unta siitä, että olen ollut "kivassa" isoisä Martinin kanssa ja hän on pyytänyt minua kertomaan maailmalle aiheesta "Tietäkää, missä vetenne on".

Isoisä Martin haluaa minun uskoakseni kertovan, että riippumatta siitä, miten epätoivoiselta maailma näyttää tällä hetkellä, kaikki menee ohi ja kokonaan uusi elämäntapa odottaa meitä. Kaikki tapahtuu Äiti Maan puhdistamiseksi "kaksisydämisistä ihmisistä" ja maapallon palauttamiseksi "yksisydämisille" ihmisille, kuten alussa oli.

Pääsemme kaikki tämän läpi. Aivan pahimmillaan meillä voisi olla lyhyt kaaosaika, jos ihmiset menevät paniikkiin. Voimme vielä välttää tämän. Unissa isoisä Martin kehottaa minua kertomaan ihmisille: "Tietäkää, missä vetenne on". Uskon tämän tarkoittavan sitä, että meidän pitäisi varata vettä, purkkiruokaa ja rahaa auttamaan meitä eteenpäin vähän aikaa, jos kaaokseen joudutaan.

Juttu on näin. Olen asunut Kaliforniassa yli 28 vuotta, joten minulla on AINA ollut kolmen päivän varasto välttämättömyyshyödykkeitä, kissanruokaa, taskulamppuja ja jopa pieni paristoilla toimiva ilmansuodatin kaloilleni! Tietäkää, että tässä on KAIKKI, mitä tapahtuu.

Pääsemme näiden vaikeiden aikojen läpi suurenmoiseen aikaan, jolloin meillä on paljon iloa ja onnellisuutta. Odotan sitä innolla. Olen itse asiassa melko kiitollinen tällä hetkellä. Tunnen kunniaksi elää historiallisesti näin tärkeänä aikana.

Haluan jakaa oheisen runon, jonka on kirjoittanut edesmennyt isoisä Thomas Banyacya Seniori, joka oli isoisä Martinin rakas ystävä, kunnes hän kuoli vuonna 1999.

Asqauli,
Kymberlee

Hopi-rukous

"Olette kertoneet ihmisille, että tämä on yhdestoista hetki.
Nyt teidän on mentävä takaisin kertomaan ihmisille, että tämä on se hetki.
On harkittava asioita.
Missä elät?
Mitä teet?
Mitä ovat suhteesi?
Missä on vetesi?
Tunne puutarhasi.

On aika puhua totuuttanne,
luoda yhteisönne,
olla hyvä toisillenne
ja olla katsomatta itsenne ulkopuolelta johtajaa.
Tämä voisi olla hyvää aikaa!

Virta kulkee nyt hyvin nopeasti.
Se on niin voimakasta ja nopeaa, että on niitä, jotka pelkäävät.
He pitävät kiinni penkereestä.
He tuntevat, että heidät revitään hajalle, ja he kärsivät kovasti.

Tietäkää, että virralla on määränpäänsä.
Vanhimmat sanovat, että meidän on päästettävä irti penkereestä, työnnyttävä keskelle virtaa, pidettävä silmämme auki ja päämme vedenpinnan yläpuolella.
Katsokaa, keitä on siellä kanssanne, ja juhlikaa.

Tänä historian aikana meidän ei pidä ottaa mitään henkilökohtaisesti -
vähiten itseämme.
Koska sillä hetkellä kun teemme näin, henkinen kasvumme ja matkamme pysähtyy.
Yksinäisen suden aika on ohi.
Kokoontukaa yhteen!

Hävittäkää kamppailumaailma asenteestanne ja sanastostanne.
Kaikki mitä teemme nyt, on tehtävä pyhästi ja juhlien.
Olemme niitä, joita olemme odottaneet."

Ennuste 14.10.2008

Monet teistä ovat luultavasti kuulleet kanava Blossom Fairchildin ennustuksesta, että Galaktisen liiton erittäin suuri alus ilmestyisi eteläiselle pallonpuoliskolle 14.10.2008 ja pysyisi siellä kolme päivää. Monet muut ihmiset olivat samaa mieltä hänen kanssaan ja tämän odotettiin kovasti tapahtuvan. Minulla on myötätuntoa tätä kanavaa kohtaan. Hän sanoi YouTube-videolla tänään, ettei hän tiedä, miksi sitä ei tapahtunut, ja että hän on järkyttynyt. Hän sanoi muutamien ihmisten kehottaneen häntä tapaamaan itsensä, koska sitä ei tapahtunut. Kuvitelkaa, miltä hänestä tuntuu.

Tämä muistuttaa minua siitä, mitä tapahtui 12 vuotta sitten, kun eräs toinen kanava ennusti massalaskeutumista tietylle päivälle, eikä sitä tapahtunut. Hän ei koskaan saanut tietää, miksi sitä ei tapahtunut. Uskoin tätä henkilöä ja tein hänen kanssaan töitä tuolloin. Muistan, miten jotkut ihmiset lakkasivat maksamasta laskujaan tai käyttivät yli luottokorttinsa, koska he ajattelivat lähtevänsä aluksiin. Yksi henkilö jolla oli parantumaton syöpä, soitteli jatkuvasti toivoen, että massalaskeutuminen tapahtuisi pian. Eräs vanginvartija New Jerseystä kertoi asiasta ihmisille töissä ja nämä laittoivat hänet lomalle psykiatrisen konsultoinnin kera.

Noissa olosuhteissa annoimme kaikki voimamme pois. Se oli suuri oppitunti. Kyllä, uskon, että saamme lähemmän yhteyden avaruusveljiimme ja -sisariimme. Se voi tapahtua tänä vuonna tai sitten ei. Eilen illalla kanavoidessani Miraa, hän kysyi kurssilaisilta, uskoivatko he niin, että Galaktinen liitto antaisi määrättyjä päivämääriä, ja he päättelivät, ettei antaisi. Ensinnäkään, se ei olisi heiltä kovin fiksua, eihän? Mitä ajattelisitte USA:n sotavoimien tekevän, jos odotettaisiin sellaista tapahtumaa?

Sitä ei saada selville helposti, törmäsikö Blossom Fairchild pimeisiin voimiin sellaisen mahdollisuuden kumoamiseksi, tapahtuiko kaikki häiriötekijöiden luomiseksi vai päätettiinkö se tehdä jonain muuna aikana ja meitä valmisteltiin siihen. Toivon, että olemme kaikki oppineet tästä olemaan varovaisia ennustusten ja tarkkojen päivämäärien suhteen. Olemme edelleen 3D:ssä ja meidän on oltava vastuullisia. Päänsä pantiksi laittaminen on riskaabelia ja sen mukana kulkee myös vastuu. Toivon, että voimme kaikki antaa anteeksi Blossomille ja itsellemme sen, että kohotimme toivomme korkealle tietyn saapumisajan osalta. Kontakti tulee tapahtumaan jumalaisen oikealla ajoituksella.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Tulemme luoksenne rauhassa ja rakkaudessa. Tunnemme sydämenne, jotka toivottavat tervetulleeksi avaruusperheenne mahdollisuuden. Tiedämme, että haluatte nähdä meidät. Tämä tekee meidät onnelliseksi. Tiedämme, että olette valmistautumassa meidän ilmestymiseemme. Olemme valmiina. Olemme teidän ja arvokkaiden pyrkimystenne vierellä. Tarkoituksemme on sama.

Kerromme teille muutamia asioita, joita nyt tapahtuu. Galaktisella liitolla on suunnitelmia näyttäytyä teille monin eri tavoin. Tämä on monitahoinen operaatio. Meidän on säilytettävä ja suojeltava elämää tässä prosessissa. Meidän on jatkuvasti tarkkailtava ihmisten tietoisuutta ja valmiutta tämän tapahtumiseen. Te saattaisitte olla valmiita, mutta useimpia ihmisiä manipuloi edelleen media ja voimat, jotka haluavat pitää meidät rannalla.

Kolmannen ulottuvuuden tarve on olemassa ja ajoitus on tärkein. Emme halua tehdä mitään, mikä sekaantuu tärkeisiin poliittisiin lopputuloksiin ympäri planeettaa. Meidän on pakko kunnioittaa vapaata tahtoa. Olemme myös varautuneet auttamaan maapalloa tarvittaessa maanmuutosten ja ylösnousemusprosessin aikana. On totta, että teemme yhteistyötä - emme ota haltuun, emme pelasta - pelkästään vain yhdistymme kanssanne.

Ne teistä jotka ovat olleet tietoisia meistä jonkin aikaa, tietävät, että olemme osa toisten planeettojen ja tähtijärjestelmien suurta kollektiivia. Satumme olemaan hyvin lähellä maapalloa, koska olemme olleet tekemisissä maapallon kanssa alusta saakka. Monia plejadilaista alkuperää olevia elää maan päällä. Joillakin teistä on täällä Plejadeilla kaksoisliekki ja toisia rakkaita sieluja, jotka haluavat yhdistyä kanssanne. Plejadeilta tulee runsaasti rakkautta maan päälle. On tärkeinä, että tiedätte tämän tosiasian. Olemme yhtä kanssanne.

Olette tulossa maapallon evoluutiossa aikaan, jolloin erillisyys loppuu. Käsitätte, ettei ole "meitä" vastaan "he" missään elämän osassa. Tämä avaa portit sellaiseen kommunikointiin ja matkustamiseen eri todellisuuksiin ja olemistapoihin, mikä ei ole koskaan ollut mahdollista maan päällä.

Kaikki rakastavat planeettaanne kovasti. Tiedätte, että sitä pidetään arvokkaana, maailmankaikkeuden - ja sen ylikin - jalokivenä. Sen sotatilan vuoksi missä maapallo on ollut, monia rakastavia olentoja ei ole päästetty lähelle. Hekin toivottavat tervetulleeksi sen päivän, jolloin he voivat vierailla luonanne.

Joitakin maajoukosta kutsutaan lähettilääksemme. Toimitte edustajina, tulkkeina, kääntäjinä ja opettajina. Autatte meitä oppimaan teistä ja toisinpäin.

Suunnittelemme pitävämme kanssanne "tähtihauskaa", kun pallot alkavat vieriä. Tällä tarkoitamme sitä, että kun läsnäolomme on tiedossa, se avaa kanavia monille hyville asioille. Voimme kertoa teille, että olemme ammattilaisryhmä ja että me ja Galaktinen liitto tiedämme, mitä olemme tekemässä. Olkaa valmiina ja tietäkää, että teidät otetaan mukaan paljastuviin maailmantapahtumiin.

Rakastamme ja arvostamme kaikkea, mitä teette. Kiitämme teitä tervetulotoivotuksesta.

Olen Mira.

Yhteenveto

On voimallista aikaa olla maan päällä. On jännittävää ja asiat liikkuvat nopeasti valoon. Kun tarkkailemme, mitä tapahtuu taloudessa ja muuten, on tärkeää, että pysymme rakkauden tilassa - ei pelon. Jos löydämme tapoja olla luova, palvella, levittää rakkautta ja valoa, teemme omaa työtämme. Meidän on noustava harhan yläpuolelle. Olemme siunattuja, koska olemme tietoisempia kuin suurin osa ihmiskunnasta. Meillä on vähän suurempi käsitys koko kuvasta.

Vaikka meille olisi helppoa ottaa itsellemme toisten ihmisten ongelmia, meidän on pysyttävä tukevina ja luottavina siihen, että kaikki oppivat omien kokemustensa kautta. Rukouksemme ja rakkautemme voi auttaa kohoamaan kaikkien niiden haasteiden ja draamojen yläpuolelle, joita he kohtaavat.

Olen kiitollinen maajoukosta ja siitä, että voimme kommunikoida keskenämme.

Siunausta, valoa ja rakkautta,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:30 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tunnen onnea, onnea, onnea niiden historiallisten vaalien jälkeen, jotka pidettiin eilen täällä USA:ssa. Eilen aamulla kun silittelin takapihalla kissanpentuani, Mr. Easyä, katselin aurinkoa ja rukoilin, saatoin tuntea ihmisten rukoilevan ympäri planeettaa. Se oli upeaa.

Voimme kiittää George W. Bushia siitä, että hän iskosti ihmisiin tarpeen voimaantua äänestämään uskomalla, että heidän äänellään olisi merkitystä - ja sillä oli. Barack Obama voitti äänivyöryllä. Demokratia elää vielä. Tämä on todella käänteentekevä kohta tämän maan ja planeetan historiassa. Tapahtui valtava energiamuutos, mitä ei ole ennen tunnettu. Se oli voimaantumisen muutos.

Uskon, että tehtävämme maajoukkona, valotyöntekijöinä, on tosissaan alkanut. Obamalla on edessään monumentaalinen tehtävä. Hän tarvitsee rakkauttamme, valoamme, tukeamme, rukouksiamme ja suojelustamme. Entisessä elämässään hän oli Abraham Lincoln. Niille jotka eivät tunne Amerikan historiaa, niin Lincoln oli se, joka vapautti orjat. John Wilkes Booth ampui hänet. Saatoin tuntea JFK:n ja Martin Luther Kingin energiat Obaman kiitospuheessa. Tiedän, että häntä johdatetaan jumalaisesti muuttamaan planeettamme kurssia. (Jotkut teistä eivät ehkä tunne samalla tavalla Obamasta. Ilmaisen oman mielipiteeni sekä Hopien ja Miran mielipiteen. Jos siis olette eri mieltä, se on oma valintanne. Rukoilen, että teitä palvellaan uusilla muutoksilla niin, että sillä on lisäarvoa elämässänne.)


Tänä aamuna klo 8.00 sain soiton Kymberlee Ruffilta yhdestä Hopi-profetiasta. Se on tällainen:

Vaalit ja Hopi-profetia

Näin unen siitä, että on aika kertoa maailmalle se, miksi nämä vaalit olivat hyvin tärkeät Hopi-profetian mukaan.

Asquali,
Kymberlee

Nimeni on Kymberlee Ruff. Olen eettiseltä taustaltani Cherokee. Minut on myös adoptoitu Hopi-heimoon. Minulla on ollut siunauksena saada oppia, mitä Hopi/tiibetiläisprofetiat sanovat. Minut on vihitty Hopi/tiibetiläisprofetioiden kantajaksi ja osa vastuutani on kertoa maailmalle, mitä tällä hetkellä historiassa pitäisi tapahtua.

Viime yön voiton myötä Barack Obama valittiin USA:n 44. presidentiksi ja se oli erittäin tärkeää sen mukaan, mitä Hopi-profetiakallio kertoo meille. Uskon todella, että Obaman voitto McCainista on ehkä kirjaimellisesti pelastanut tuntemamme maailman.

Syy ei liity talouteen eikä myöskään maapallon lämpenemiseen. On kyse aiheesta, mitä tuskin mainittiin kahden kampanjavuoden aikana: ydinsodasta. John McCain sanoi uskovansa ennaltaehkäisevään ydiniskuun Irania vastaan. Hopi-profetiakallion mukaan ydinsota on kaikkein suurin ongelma. Barack Obama uskoo neuvotteluun.

Hopi-profetiakallio on piirroskuvia suurella kalliolla Hopi-reservaatissa. Kallioon on piirretty kaksi viivaa, jotka kuvaavat Kolmannen maailmansodan kaksi mahdollista lopputulosta: ydinsota ja ei ydinsotaa. Hopit sanovat, että olemme puhdistumisajassa. Kallio osoittaa kaksi polkua. Toinen on "kaksisydäminen" polku, mikä johtaa ydinsotaan, tuhoon ja tuntemamme maailman loppumiseen. Sen alla on "yhden sydämen" polku, mikä johtaa meidät sodista viidenteen maailmaan.

On myös mielenkiintoista, että McCain on Arizonasta, missä Hopi-reservaatti on. McCainin on kerrottu olevan yksi niistä ihmisistä, joka tukee Peabody-hiilikaivosta, mikä on vastuussa Hopi- ja Navaho-sivilisaation kansanmurhasta.

Obamalla on monien heimovanhimpien tuki. Hänellä on mahdollisuus johtaa meidät turvallisesti tärkeään talvipäivänseisaukseen vuonna 2012.

Tämä päivä on erittäin hyvä Äiti Maalle ja sen lapsille.

Asquali,
Kymberlee

Eilen kanavoin Miraa ja hän sanoi tämän.

Viesti Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Maaplaneetalla on uuden päivän alku. On USA:n vaalipäivä. Saatte uuden presidentin. Tiedättekö, että juhlimme kaikki kanssanne? Tiedättekö, miten tärkeää planeetalle on, että Obama valittiin presidentiksi? Täytyy tehdä paljon työtä ja korjauksia. Häntä opastetaan jumalaisesti ja ohjataan ryhtymään tähän työhön.

Tämän päivän energia on galaktista juhlaa. Tämä on niiden aikojen lopun alkua, mitkä olette tunteet liian pitkään. On uuden parantumisen ja yhtenäisyyden aikakauden alku maan päällä. Olemme kauan odottaneet tämän tapahtumista. Se on myös passi jälleentapaamiseen ihmisperheemme kanssa maan päällä. Se ei tapahdu oitis, mutta se tulee tapahtumaan. Yliaikaisessa vallassa tapahtuu muutos. Tapahtuu uudelleentasapainottumista ja tämä on osa uutta tasapainoa. Aika on lyhyt ja pyörät ovat pyörimässä.

Älkää kysykö meiltä, koska tämä tapahtuu. Olkaa vain vakuuttuneita siitä, että se on osa jumalaista suunnitelmaa. Ihmisten sydämet parantuvat vähitellen ja rauha, rakkaus, yhtenäisyys ja totuus, jotka ovat välttämättömiä saapumisellemme, saadaan paikoilleen. Rakkaus korvaa pelon. Totuus oikaisee kaikki vääryydet. Alatte löytää sitä onnellisuutta, mitä olette kaivanneet maan päällä.

Teidän on ymmärrettävä, että te ette ole koskaan olleet yksin. Tietoisuuden kehittymiselle oli välttämätöntä, että pimeitä energioita esitettiin. Ne täytyy vapauttaa, jotta te voitte olla vapaita. On mahdotonta vangita energiaa, joka on juossut valtoimenaan maan päällä hyvin pitkään. Se on vapautettava. Katsokaa valoon. Älkää mitenkään lannistuko uuden päivän koittamisen suhteen.

Ennakkoluuloista on tultava menneisyyttä. Tämä on ollut pimeiden voimien suunnitelma sen erillisyyden luomiseen, missä planeetta on elänyt. Pelkästään Obaman valinta presidentiksi poistaa ennakkoluuloja. Vaikka jotkut pelossa ja pimeydessä haluaisivat estää sen, näette, miten paljon parantumista tapahtuu. Se putoaa sivuun, kun kaikki ihmiset hyötyvä tämän suuren johtajan korkeammasta tietoisuudesta.

Me Plejadien korkea-arvoisessa neuvostossa, kaikki Galaktisen liiton jäsenet ja valoulottuvuudet toivotamme tervetulleeksi tämän uuden päivän maapallolle. Kutsumme koko ihmiskunnan tervetulleeksi takaisin elämän ykseyteen. Teemme työtä kanssanne nähdäksemme uuden elämäntavan uutta maapalloa varten. Työskentelemme maapallon hallinnon kanssa menneisyyden puhdistamiseksi ja alusta aloittamiseksi. Työskentelemme yhdessä, jotta vain rakkaus vallitsee maan päällä.

Uusi presidenttinne on yhtä kanssamme. Hän paljastaa totuuden, mikä vapauttaa pelon niitä kohtaan, jotka tulevat muilta planeetoilta. Hänellä on äärimmäistä tukea ja suojelua, mitä hän tarvitsee saadakseen tämän työn tehtyä.

Juhlikaa kanssamme, kun palaamme yhdessä muistikuvaan siitä, millaista elämä voi olla rauhassa, ilossa ja rakkaudessa. Yhtenäisyys on päivän viesti.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Talousrintamalta

Kun liu'umme poliittisten muutosten läpi, nurkissamme viipyilee vielä kaikkien kohtaamat taloushuolet. Teitä ehkä kiinnostaa, että arkkienkeli Gabriel (Karen Cookin välityksellä, www.benutoo.com) kertoi meille äskettäin, että Luojamme on pannut toimeen "välittömän karman". Hän kertoi meille, "ettei ole oikein varastaa ihmisiltä ja niiltä varastetaan, jotka ovat tehneet sitä." Tässä valossa näemme ehkä mielenkiintoisia seuraamuksia niille, jotka ovat olleet ahneita vallalle, korruptoituneita ja vilpillisiä. Muistan Gabrielin kertoneen meille kauan sitten, että mitä enemmän siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin, niin mikään liiketoiminta mikä ei ole vilpitöntä, ei voi jatkua. Tiedämme kaikki, että totuus paljastuu. Kaiken on oltava harmoniassa. Tämä on tilaisuus kaikille puhdistaa ongelmat, ovat ne sitten taloudellisia tai jotain muuta. Oletteko huomanneet, että jälkiseuraamukset tulevat esiin nopeammin näinä päivinä?

Yhteenveto

Meillä on nyt paljon juhlittavaa. Muutos käsillä. Meillä on valotyöntekijöinä paljon työtä tehtävänä auttaaksemme planeetan näiden muutosten läpi. Ajatuksemme, rukouksemme ja tekomme ovat tärkeitä. Meidän on yhdistyttävä myötävaikuttaaksemme planeetan tulevaisuuteen. Tarvitsemme keveyttä. Tarvitsemme vahvuutta ja meidän täytyy tietää, että olemme osa jumalaista suunnitelmaa saada aikaan jumalainen hallinto rakkaan Äiti Maamme pinnalle.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 19.11.2008
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:32 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 19.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Mieliala näyttää hyvin erilaiselta kuin kirjoittaessani viimeksi kaksi viikkoa sitten. Asiat muuttuvat valtavasti ja tuntuu siltä, että saavutettiin jokin kriittinen massa USA:n vaalien myötä. Tämä kriittinen massa vaikuttaa olevan harmoniassa muutoksen kanssa ja sitä tapahtuu tällä hetkellä.

Obaman "Kyllä voimme" -toteamuksen jälkeen kysymyksenä näyttää olevan "Mitä teemme seuraavaksi?" Minne menemme tästä? Pelko on taloudessa vallalla ja kuitenkin muutos talousjärjestelmässä on pakollinen kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Nämä ajat vaativat meitä olemaan luovia ja kekseliäitä. USA:ssa tunnutaan pidättelevän juhlapyhien kuluttamista. Vaikka tässä maassa on paljon yltäkylläisyyttä, ihmiset vaikuttavat tulevan tietoisemmaksi kuluttamisesta.

Joku kuvasi niin, että koemme tällä hetkellä maan päällä "kollektiivista sielun pimeää yötä". Jos olette joskus käyneet läpi sielun pimeän yön, yhdytte tähän kuvaukseen. Se on aikaa, jolloin ollaan henkilökohtaisen haasteen keskellä eikä ole mitään aavistusta siitä, miten kaikki selviää. Se voi tuntua tunnelilta, minkä päässä ei näy valoa. Silloin kun eletään tätä haasteellista aikaa, se voi vaikuttaa loputtomalta. Kuitenkin nämä ajat ratkeavat. Olemme voimakkaampia. Olemme viisaampia. Olemme syvällisempiä.

Tässä muutosmielialassa saattaa olla suruntunnetta menneisyydestä, tavasta miten asiat olivat. Saatoitte ottaa luottokorttinne, ostaa haluamanne eikä tarvinnut juuri ajatella muuta, kuin että maksatte laskunne. Saatoitte luottaa sellaisiin itsestäänselvyyksiin kuin suosikkikauppanne aukioloon tai investointienne suhteelliseen vakauteen. Ajattelitte, että eläkesuunnitelmanne oli turvattu tai että työnantajanne olisi olemassa iäti. Kuitenkin nämä kaikki ovat epävakaassa tilassa. Suosikkikauppanne saattaa lopettaa toimintansa, eläkevakuutuksenne arvo saattaa vähentyä eikä teillä ehkä ole työtä. Tämä on vain esimerkki tämän päivän järkyttävistä uutisista.

Mihin sijoitatte? Teidän on herättävä ja investoitava henkiseen itseenne, sielukkaisiin arvoihinne osana Luojaanne. Teidän on tiedettävä ja koettava, että Luojanne huolehtii teistä, kuten kaikista muistakin lajeista tällä planeetalla. Tämä on aikaa, jolloin käännytte sisäänpäin ettekä jää kiinni pelkoon ja kaaokseen. Kenties tämä on teille täydellistä aikaa ilmaista enemmän sieluanne. Sain äskettäin tämän internetissä joltakulta ja olen pahoillani, etten tiedä, kuka tämän kirjoitti, mutta se on innoittava:

"Kokonainen ihminen on se…
- joka on yhteydessä sieluunsa ja elämänsä tarkoitukseen
- jolla on dynaamista energiaa ilmentää visionsa
- jolla on laajentunut tietoisuus ja intuitiivista kyvykkyyttä
- jolla on sisäistä helppoutta päivittäisen elämän keskellä
- joka nauttii luovuuden vaivattomasta virrasta kaikessa mitä tekee
- joka on myötätuntoinen ja sydänkeskeinen ihmissuhteissaan
- jolla on tunnevapautta ja -ilmaisua
- joka ei tee päätöksiä pelon perusteella
- jolla on syvä yhteys omaan sisäiseen tietämykseensä
- jolla on valoa silmissään ja magneettisessa olemuksessaan
- joka on hyväksynyt elämänkokemuksensa kaikki piirteet
- joka käyttää kehoaan korkeammalla toimintatasolla henkistä kehittymistä varten
- joka maadoittaa tuon henkisen kehittymisen päivittäiseen, fyysiseen todellisuuteen
- joka käyttää lisääntynyttä henkilökohtaista voimaansa suurella viisaudella
- jolla on syvä yhteys iloon elämässä.
Kokonainen ihminen on aktivoinut mielen valon.
Elä laajemmin kuin tällä hetkellä…"

Henkisinä olentoina joilla on ihmiskokemus, meidän on aika tulla osaksi suurempaa yhteisöä, auttaa toisiamme, elää sydämestämme, tulla viisaaksi ja elää myötätuntoisesti. Meitä ei ole laitettu tälle planeetalle vain ollaksemme osa rahantekosuunnitelmaa - olemme täällä elämässä jumalaista totuuttamme ja ilmaisemassa omaa luomispuoltamme.

Kymberlee Ruff kertoo nyt toisen osan Hopi-profetiasta. Nämä viisaat ihmiset näkivät kaiken, mitä tällä hetkellä koemme:

Hopi-profetia

Nimeni on Kymberlee Ruff. Vaikka olen taustaltani osaksi Cherokee, minut on myös adoptoitu Hopi-heimoon. Hopi-kansan Isoisä Martin Gashweseoma on pyytänyt minua kertomaan Hopi/tiibetiläisprofetian opetuksia maailmalle.

Isoisä Martin pyysi minua kertomaan maailmalle siitä, mitä Hopi/tiibetiläisprofetia sanoo tästä ajasta, yrityksenä auttaa maailmaa pääsemään läpi näistä hyvin vaikeista ajoista. Hopit kutsuvat sitä, mitä maailma nyt kokee, puhdistumisen ajaksi.

Kysyin isoisä Martinilta, miten joku kaltaiseni voisi mitenkään auttaa maailman saavuttamisessa sillä hetkellä, kun se on avun tarpeessa. En ole kuuluisa henkilö eikä minulla ole aikaa kirjoittaa ja myydä kirjaa.

Yhdellä matkallani Hopien luo, isoisä Martin näytti minulle toisen profetiakallion, mikä sijaitsee aivan sen alkuperäisen Hopi-profetiakallion vieressä, missä on viesti kahdesta polusta. Tässä on kuva minusta ja isoisästä profetiakallion edessä. ( www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2 ... _print.htm)

Isoisä Martin näytti minulle myös toisen Hopi-profetiakallion ja kertoi minulle sen olevan "instrumentti". Isoisä Martin on hyvin tarkasti kuvannut, mikä tämä kallion on. Hän kertoi, että se on "instrumentti, joka tulee vaihdettaessa viidenteen maailmaan ja joka sallii kaikkien maailman ihmisten kommunikoida toistensa kanssa samalla kielellä".

Isoisä sanoi, että tämä kallio piirrettiin kauan ennen internetin keksimistä. Minua pyydettiin jakamaan informaatiota Hopi-profetiasta intenetin kautta, jotta koko maailma voisi lukea siitä puhdistumisen aikana, jolloin ihmisten pitäisi kuulla tärkeä viesti: "PYSYKÄÄ JALOINA/YLEVINÄ."

Minua pyydettiin myös kertomaan pyhää informaatiota internetin kautta niin, että se on ilmaista kaikille. Hopit tekivät alussa lupauksen Maussaulle, Luojalle, etteivät he koskaan myisi rahasta Hopi-profetiaa. Tässä on kuva isoisä Martinista toisen profetiakallion edessä.

Olen alkanut uskoa, että internet on tosiaankin instrumentti, joka voi saavuttaa maailman, kun ihmisiä pyydetään pysymään ylevinä. Siitä lähtien kun olen alkanut kirjoittaa näitä juttuja Hopi/tiibetiläisprofetioista, niitä on käännetty monille kielille ympäri maailmaa.

Uskon, että internetin kautta me kaikki yhdistymme yhdeksi maailmaksi luomaan sen rauhallisen viidennen maailman, josta profetiat puhuvat.

Vuoden 2006 lopussa minulla oli uni, missä kachina Nangasohu ilmestyi minulle ja näytti Time-lehden kannen. Unessa Nangasohu sanoi: "Katso kansikuvaa vuoden henkilöstä ja ymmärrät."

Todellisessa elämässä tuo numero ilmestyi joulukuussa. Siinä oli kuva tietokoneesta ja siinä sanottiin: "Vuoden henkilö: SINÄ!"

Asquali,
Kymberlee

Elä elämää suurempana

Elä elämää suurempana.
Ole kaikkea, mitä voit olla.
Katso Obamaa ja hänen presidenttiyttään.

Tunne totuutesi.
Seuraa sydäntäsi.
Pääse lähemmäs Luojaa.
Aloita alusta.

Päästä irti vanhasta.
Vapaudu menneestä.
Siivoa laatikkosi.
Heitä pois roskat.

Vahvista ajatuksiasi.
Tiedä, että olet jumala.
Seiso suorana.
Pääse oikeaan mieleesi.

Olet valoa.
Niin kirkasta kuin voi olla.
Nouse palvelemaan.
Ole omassa presidenttiydessäsi.

Totuus tulkoon kerrotuksi
ja sitä teemme.
Jumalaista itseä tavoittelemme.

Haluamme sinun elävän elämää suurempana.
Kun teet tämän,
pääset irti kamppailusta.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tietäkää, että maapallolla tapahtuu paljon. Paljon enemmän kuin käsitätte. Voimme nähdä sen ja meillä on paljon suurempi kuva, kun medianne antaa teidän tietää. Vanha maailma on hajoamassa. Planeettanne kontrolloijatkin ovat menettämässä hallinnan. Salaisuudet nousevat pintaan. Mitään ei voi kätkeä. Kaikki tulee ulos. Olette kulkemassa haastaviin aikoihin. Se tulee näyttämään "vapaudelta kaikille". Tasapaino on tulossa. Tämä on tarkoituksenmukaista. Tiedätte pian, mitä tarkoitan.

On joitain piilossa olevia tekijöitä, jotka vapautuvat pian ja jotka muuttavat sitä tapaa, millä ihmiset maan päällä ajattelevat. Tätä informaatiota on kauan odotettu. Ette ole vielä aivan valmiita sille, mutta päätös on tehty, ja kun tulee totuuden paljastumisen aika, tarvitsette sitä. Ihmiskunta on sen henkisen heräämisen partaalla, mikä johdattaa sen vuoden 2012 energioihin ja ylikin. Tämä on välttämätön avaus ja se on paljastava.

Nyt kokemanne kaaos on vain jäävuoren huippu. Kaaos voimistuu ja tarvitsette sisäistä vahvuutta. Itse maapallo tuntee kaaoksen ja puhdistuu ja vapautuu. Kenelläkään teillä ei ole paluuta vanhaan. Ylläpidämme energioita toisten avaruusperheiden kanssa, jotta seurauksena on jatkuva tasapaino ja uudelleenjärjestely. Te valo-olentoina teette samaa. Suosittelemme, että käytätte henkisiä työkalujanne kulkeaksenne edessä olevien kivikkoisten aikojen läpi. Olemme kanssanne.

Se kuristusote irtoaa, mikä kontrolloijilla on ollut tästä planeetasta. On paljon patoutunutta vihaa ja pelkoa, mikä törmää yhteen tämän vapautumisen kanssa. Älkää pelätkö, kun tunnette sen. Juoni tiivistyy ja valo nostaa lisää asioita pintaan. Vanha tapa suistuu sivuun ja te viitoitatte tietä loistavalle, uudelle päivälle uudella maapallolla.

Tilanne saattaa näyttää vapaalta pudotukselta, kun jotkut liiketoiminnat, järjestöt ja konsernit kaatuvat. Tämä nopeutettu muutos on osa planeetan uudelleenjärjestelyä ja uusi planeetta keskittyy kauas ahneudesta, korruptiosta, omasta edusta, kilpailusta, hyväksikäytöstä ja elämän ja maapallon kunnioittamattomuudesta. Tämä on yksi korkeampien ulottuvuuksien energioiden edellytys. Näiden vanhojen energioiden ei ole tarkoitus olla uuden maapallon valossa.

Näiden muutosten aikana huomaatte valotyöntekijöinä ja maajoukon osana, että monet tarvitsevat apuanne. Löydätte tapoja olla paikalla heitä varten. He etsivät sitä rakkautta ja ymmärrystä, mitä teillä on, kun heidän vanha maailmansa romahtaa. Auttakaa heitä kohoamaan pelon yläpuolelle ja tietäkää, että muutoksella on tarkoitus. Tämä on osa työtänne.

Olemme valmiina auttamaan teitä aina tarvittaessa. Tällä hetkellä kykymme auttaa laajamittaisesti on jokseenkin rajoittunutta - voimme kuitenkin auttaa teitä ajatuksin ja energialiikkein. Olemme aina kanssanne. Pyydämme, että pyydätte panostamme, ja me annamme sitä.

Annamme teille rakkautta ja tukea. Olen Mira.

Johtopäätös

Vaikka käymmekin läpi suuria mullistuksia tunteissa ja taloudessa, kaikelle tällä on tarkoituksensa. Pujottelemme sen läpi ja löydämme itsemme korkeammasta tilasta, uudesta energiasta ja uudelta maapallolta. Saatavillamme on paljon apua.

Olen erityisen kiitollinen Miralle, Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta sekä Kymberlee Ruffille ja Hopeille sanan levittämisestä. Kiitos aina Linda Langelle, upealle webmasterillemme.

Meiltä siunataan mittaamattomasti.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 5.12.2008
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:33 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 5.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee, kun lukuisia muutoksia tapahtuu nyt planeetalla? Polttopisteessä on maailmanlaajuinen, paikallinen ja kansallinen talous. Täällä USA:ssa odotetaan presidentiksi valitun Barack Obaman uutta hallintotiimiä, jotta nähdään miten se käsittelee niitä näennäisen ylivoimaisia haasteita, jotka kohtaavat maatamme ja maapalloa.

Kanavoin eilen illalla mestaritunnilla mestari Serapis Beytä. Hän on viidennen säteen, ylösnousemuksen puhdistusliekin mestari. Louise Jonesin "The Seven Sacred Flames" -kirjan mukaan "neljäs säde liittyy puhtauteen, eheyteen, Kristus-tietoisuuteen ja Jumalaksi tulemiseen Jumaläidin tietoisuuden kautta". Serapis Bey antoi ryhmälle kauniita kuvia, parannusta, kokemuksen "Jumalan hyväilystä", syvän kokemuksen hiljaisuudesta ja rauhasta, millaista emme olleet koskaan ennen kokeneet. Yksi viesteistä minkä hän antoi minulle, oli se, että luomme nyt uutta "taivaallista taloutta".

Tämä viesti resonoi, kun ajattelin, millaiselta se näyttäisi ja miten toimisi. Siihen sisältyisi yhteistyötä, yltäkylläisyyttä kaikille, "oikeaa" toimeentuloa, rauhaa, tarkoituksenmukaista energiavaihtoa ja kaikilla olisi sitä, mitä he tarvitsevat elääkseen ja kukoistaakseen. Tämä merkitsee sitä, että ihmiset ilmaisivat sitä, mitä he tulivat tänne tekemään. Ihmiset toimisivat sydämestään myötätuntoisesti eikä olisi puutteen tunnetta. Jokainen tietäisi, miten ilmennetään se, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan. Maapallon ja ihmisten hyvinvointia ajateltaisiin liiketoiminnan valinnoissa. Olisimme vapaita orjuudesta emmekä olisi koneiden jatke. (Voisimme silti käyttää tietokoneita jne., muttemme tekisi töitä tehtaissa entiseen malliin.) Tekisimme asioita intohimostamme ja sydämestämme emmekä vain rahan vuoksi. Emme ehkä edes tarvitsisi rahaa jossain kohtaa, mikä olisi ahneuden loppu. "Taivaallinen talous" kuulostaa korkeamman ulottuvuuden ajatukselta ja uskon, että olemme matkalla sitä kohti, kun lähenemme aina vain lisää neljättä ja viidettä ulottuvuutta.

Tämä merkitsee sitä, ettei ihmisillä ole enää tarvetta varastaa toisiltaan, koska jokaisella on riittävästi. Yhtenä päivänä minulla oli parannussessio erään asiakkaan kanssa. Hän oli vihainen ja järkyttynyt, koska hän oli lainannut eräälle "ystävälle" melko suuren summan rahaa ja kaikki vaikutti siltä, ettei tällä ole mitään aikomusta maksaa hänelle. Siitä on yli vuosi ja henkilö lykkää maksua. Tämä "ystävä" asuu kalliissa kodissa ja ajaa 90.000 dollarin autoa. Syvässä sielutason parannuksessa näin, että tämä asiakkaani "ystävä" on aina tuntenut kuin "kerjäävänsä Jumalalta". Näin hän oli tuntenut sisällään koko elämänsä ajan. Tämä erillisyyden tunne oli ajanut hänet käyttämään ihmisiä, varastamaan, olemaan epärehellinen ja yrittämään kerätä mahdollisimman paljon aineellisia asioita. Hän näytti melko pelokkaalta ja pimeältä energeettisesti. Hän oli tuntenut arvottomuutta ja häneltä saattaa puuttua myös omatunto.

Käsitettyään "ystävän" sisäisen tunteen, asiakkaani alkoi tuntea vähän myötätuntoa, eikä enää niin paljon vihaa. Käytimme paljon ehdotonta rakkautta tuohon toiseen henkilöön ja asiakkaaseeni. Asiakkaani alkoi tuntea rauhaa vihan sijasta. Olimme optimistisia siitä, että tämä "ystävä" sai vastaanottamansa rakkauden myötä sitä, mitä hän oli todellisuudessa etsinyt koko elämänsä. Hänen energiansa tuli kultaisemmaksi. Pimeys muuttui. Tunsimme luottamusta siihen, että raha maksettaisiin takaisin. Asiakkaallani ei ole enää tarvetta lähettää vihaa tai pelkoa tai ruokkia pimeyttä, koska hän tietää, että kyse on todellisuudessa erillisyydestä.

Tällä planeetalla on monia tällaisia ihmisiä. He elävät erillään perimmäisestä lähteestä. Obaman valinnan myötä planeetan kriittisessä massassa tapahtui muutos. Yli 50% maapallon ihmisistä on valossa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö edelleen olisi työtä tehtävänä.

David Hawkins on psykiatri, joka kirjoittaa tietoisuudesta kirjassa "Power Versus Force: The Hidden Determinants of Human behavior". Hän käytti kinesiologiaa (lihastestausta ja kehon älykkyyttä) kalibroidakseen tietoisuudentasoja. Asteikolla 1-1000, missä Buddha ja Kristus ovat 1000, hän määrittelee, että 78% ihmiskunnasta ei pääse lukemaan 200 totuudessa ja vilpittömyydessä. Nämä tasot vaihtelevat hänen mukaansa maittain ja USA:ssa on noin 50/50-mahdollisuus, että ihmiset olisivat tuolla tasolla 200.

Kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin, meillä on käytössämme selvänäköisyyden, selväkuuloisuuden, selvätuntoisuuden ja selvätietoisuuden lahjoja. Olemme telepaattisia. Tällä hetkellä liikkuessamme nopeasti korkeampiin ulottuvuuksiin salaisuudet tulevat esiin. Ei ole enää salaisuuksia. Kaikki tiedetään. On siivouksen aika. Kaikki mitä kunkin on harmonisoitava, tulee pintaan kysymyksinä, mitkä on kohdattava. Rauhan löytämiseksi on aika päästää irti ja tehdä oikein. Valheista ja epätotuuksista tulee lopulta mahdottomia, kun tietoisuutemme kohoaa. Emme voi ottaa mitään tästä "kamasta" korkeampiin ulottuvuuksiin.

Minusta tarvitsemme tällä hetkellä paljon myötätuntoa toisiamme kohtaan. Muutoksia tapahtuu niin nopeasti, että monet ihmiset ovat shokissa. Kun luomme taivaallista taloutta, emme voi samaistua siihen, mitä meillä on ollut menneisyydessä. Tapahtuu monumentaalista uudelleenharmonisointia ja -tasapainotusta, millä on vaikutusta. Meidän on luotettava siihen, että Luojamme opastaa meidät näiden muutosten läpi, ja tiedettävä, että meidät kaikki "elätetään" aivan samalla tavalla kuin eläimet ja muu luomakunta. Raha ei ole lähde. Lähde on lähde.

Ajatellessani tavallisesti kiihkeää ja kaupallista joulunaikaa täällä USA:ssa ja tätä taloudellisesti haasteellista aikaa, teen muutamia ehdotuksia, joista on ehkä apua. Tässä ne ovat:
* ole nyt-hetkessä
* naura
* leiki
* etsi iloa
* ole luova
* kuluta jonkin verran rahaa
* tue taloutta ja hyväntekeväisyyttä
* tiedä, että kaikki on harhaa
* pysy poissa pelosta
* ole rakkaudessa
* etsi sisäistä rauhaa
* ole kekseliäs
* luota
* koristele itsesi ja ympäristösi
* syvennä henkistä yhteyttäsi meditoinnilla ja rukouksella
* muista, että ollaan tuomassa esiin Kristus-energioita
* pidä asiat yksinkertaisina
* tee jotain erilaista
* vähennä syömäsi sokerin määrää
* pidä huolta kehostasi
* hemmottele itseäsi rakkaudella ja jollakin mukavalla
* liiku
* ole positiivinen
* kiinnitä vähemmän huomiota mediaan
* anna uudelle presidentille ehdotuksia netin kautta
* jaa toisten kanssa
* kuuntele toisia
* kerro perheellesi ja ystävillesi, miten paljon he merkitsevät sinulle ja että rakastat heitä
* ole ystävällinen jokaiselle, jonka tapaat polullasi
* pidä huolta eläimistä
* ole mahdollisimman "vihreä" kaiken antamasi osalta
* tule tietoisemmaksi puutteessa olevista
* päästä irti vanhoista loukkaantumisista
* tanssi
* laula
* mene performanssiesitykseen
* viimeistele jokin projekti
* tee jotain jonkun toisen hyväksi
* ruoki kodittomia
* tee vapaaehtoistyötä
* tiedä, että muutos on hyväksi
* anna lahjoja, joita ihmiset haluavat tai tarvitsevat
* tee oma ehdotuslistasi ja noudata sitä

Viesti Miralta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Tulemme luoksenne vaivattomuuden ja armon kera. Voitte käyttää tätä, koska energia-aallot ovat hyvin epäsäännöllisiä. Se mitä on pidetty paikoillaan ja mikä on pitänyt teitä paikoillaan, otetaan juuriltaan. Vaikka ette olisi pitäneetkään elintavastanne, se on ollut tuttua. Nyt saattaa tuntua siltä, ettei ole mitään tuttua, mistä pitää kiinni. Tämä voi olla hämmentävää. Tämä on teille kaikille totta tunteellisesti ja kaikilla tasoilla, se on totta myös maapallolle. Tulemme tuomaan uutta vakauden tunnetta, koska tunnemme nämä energiamuutokset hyvin. Se on osa ylösnousemusprosessia ja menneisyyden vanhojen ja tiheiden energioiden irtipäästämistä. Se voi olla epämukavaa, epämukavampaa kuin ehkä kuvittelette.

Teillä on paljon muutettavaa. Teillä on monia tarpeita planeetallanne ja monia ihmisiä puutteessa. Kehonne muuttuu ja silläkin on erilaisia tarpeita. Teidän on tehtävä parhaanne. Tietäkää, että DNA:ssanne on sisäänrakennettua joustavuutta tai muuten ette olisi päässeet näin pitkälle. Jotkut teistä tuskin malttavat odottaa korkeampia ulottuvuuksia - kuitenkin teillä on paljon läpikäytävää, ennen kuin se on mahdollista. Muutos ei tapahdu sattumalta. Se tulee olosuhteiden myötä. Nämä olosuhteet on suunniteltu ja perimmäinen Lähde vastaa tästä kaikesta.

Näemme, miten reagoitte ja vastaatte tähän. Tarkkailemme sitä, miten sopeudutte ja omaksutte. Luoja on "kaikkiviisas" tiedossaan siitä, mikä on parasta mihinkin aikaan. Ajat muuttuvat aina tarpeen mukana. Tämä on yksi syy siihen, ettemme voi antaa tarkkoja aikatauluja säännöksi. Ne muuttuvat aina, joten paras mitä voitte tehdä, on mennä virran mukana.

Maailmankaikkeuden koko rakkaus on kohdistettuna teihin nyt. Maapallolle on annettu anteeksi monia asioita. Tästä syystä sanomme teidän olevan armon tilassa. Niille teistä jotka ovat valon palveluksessa, annetaan kaikki. Teidän on myös tiedettävä, että teiltä vaaditaan paljon. Olette planeetan pelastava armo ja valo. Olette kokeneita työskentelemään näiden vallitsevien, äärimmäisten olosuhteiden kanssa. Olette älykkäitä ja luotettavia. Siksi olette maan päällä tänä aikana.

Teemme töitä kanssanne päivin ja öin. Aluksiamme on taivaallanne. Äskettäin olemme tuoneet muutamia kauniita uusia aluksia taivaallenne. Jotkut teistä ovat nähneet niitä paljain silmin ja jotkut suurennuslaitteiden avulla. Ne ovat vaikuttavia ja merkki siitä, että meillä on parhaita, voimallisimpia ja kauneimpia lahjoja teille. Edessänne on hyvin paljon kauneutta. Elämästänne tulee upeaa. Näemme, että tulevaisuutenne planeetalla on jumalaisinta elämää, mitä teille on luvattu.

Tällä hetkellä ravistetaan pois roskasakkia kaikilta tasoilta maan päällä. He ovat saaneet "osoitettu vääräksi" -leiman ja heidät poistetaan vaikutusvaltaisilta paikoilta. Jotkut nousevat takamuksiltaan ja näette tätä lisää, ennen kuin asiat alkavat vakiintua. Se vie jonkin aikaa. On onnetonta, että hyvin monet ovat kärsineet sellaisesta huonosta käyttäytymisestä kuin ahneus, oman edun tavoittelu ja itsekkyys. Tällaiset käytöstavat eivät voi pysyä enää paljon pidempään hengissä uusissa valoenergioissa. Valo etsii pimeyttä ja ihmiset joko kääntyvät ympäri tai löytävät itsensä muualta.

Tiedämme, että teette kovasti valotöitä päivin ja öin. Se vaatii toisinaan veronsa. Me työskentelemme myös kanssanne. Olemme ystäviänne, perhettänne, sisarianne ja veljiänne. Meillä on samanlaisia osallistumisrooleja ja jokainen meistä tekee osansa varmistaakseen teidän ja maapallon onnistumisen.

Rakastamme teitä erittäin paljon ja seisomme uuden päivän ja uuden maapallon valossa kanssanne.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Mustat pantterit

Viime kuussa San Francisco Chronicle -sanomalehti julkaisi tarinan "suuresta mustien pantterien havaintomäärästä San Franciscon ranta-alueella". Jotkut havainnot ovat tapahtuneet lähellä itärantaa, missä asun. Pantterit eivät ole kotoisin tältä alueelta. Ne ovat sellaisista paikoista kuin Afrikka ja Kiina. Mitä ne tekevät täällä?

Mount Shastalla on paikka nimeltään Pantteriniitty. Se on kaunis niitty, jossa on pyhä putous, mitä alkuperäisasukkaat kutsuvat kirkokseen. Se nimitettiin Pantteriniityksi, koska St. Germain nähtiin siellä musta pantteri kummallakin puolellaan.

Kanavointitunneilla saimme tietoa, että nämä eläimet ovat uusi laji, mikä tulee aluksista. Ne ovat suojelijoita, ja St Germain kertoi meille, että ne ovat täällä muistuttamassa meitä siitä, että hän on kanssamme. Monia uusia eläinlajeja tulee planeetalle. Tästä on tulossa jännittävää.

Yhteenveto

Meille annetaan tällä hetkellä paljon lahjoja - uusia toimintamalleja, uusia lahjoja, parannusta, eläimiä, energioita, kommunikointia mestareiden kanssa, Hopi/tiibetiläisprofetioita ja muutoksia planeettamme toimintatavassa. Meitä siunataan mittaamattomasti.

Meidän täytyy vain tehdä työmme valon kanssa. Kun teemme tämän, ankkuroimme vieläkin suurempia lahjoja, ja ennen kuin huomaammekaan, löydämme itsemme korkeammista ulottuvuuksista.

Kiitos osallistumisesta maajoukkoon. Olette kaikki erityisiä ja ainutlaatuisia ylösnousemusprosessimme kannalta.

Siunausta, rakkautta ja valoa,
Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 31.12.2008
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:34 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 31.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Pohditaanpa tänä vuoden 2008 viimeisenä päivänä kaikkea sitä, mitä kuluneena vuotena tapahtui. Sillä jokaisessa pimeyden askeleessa on valoa. Sillä jokaisessa taantuman osassa on henkistä "valelua". Siinä on keveyttä, kun kolmannen ulottuvuuden olemistavat osoittavat raskautensa/tiheytensä. Sillä jokaisessa surussa on iloa. Jokaisessa tuskassa on helpotusta. Salaisuuksien paljastuessa totuus tulee esiin. Sillä kaikessa pelossa on rakkautta. Tällä hetkellä korkeamman tietoisuuden "ruiskuttaminen" on vallitsevana maan päällä. Valovoimat liikkuvat eteenpäin nopeasti. Jumaluus puuttuu peliin.

Planeetan valotyöntekijät ovat kiireisiä. Meidän on tärkeä yhdistyä ja kohota tiheyden yläpuolelle. Meidän tehtävämme on puhdistaa energiaa ja lähettää valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Valakaamme tällä hetkellä tervettä järkeä, sodan ja myllerryksen ujuttaessa kärsimystään Gazaan ja Israeliin. Otetaan mukaan Iran, Irak, Afganistan, Ghana, Intia, Pakistan, Tiibet, Kiina, Venäjä ja kaikki kärsivät paikat. Kutsukaamme jumalaista tasapainoa, jumalaista tietoisuutta, jumalaista ymmärrystä, jumalaista rakkautta, jumalaista anteeksiantoa, jumalaista rauhaa, jumalaista parannusta ja jumalaista väliintuloa. Lähettäkäämme jumalaista rakkautta ja suojelua uudelle presidentillemme, hänen perheelleen ja tiimilleen. Meidän on muistettava, että voimme muuttaa historian kurssia - tämä on tehtävämme.

Mediaa kontrolloidaan, kuten tiedämme. Se laittaisi meidät uskomaan negatiivisuuteen ja sotaan. Se haluaa meidän ajattelevan, että maailma on vain pohjaton talouskuoppa. Pimeät voimat ovat niitä, jotka ovat kuivattaneet ihmiset taloudellisesti ja energeettisesti. Ne ottavat voimamme, kun pelkäämme. Ne elävät siitä. Meillä on valotyöntekijöinä voima parantaa talous. Kun pidämme ajatuksemme positiivisina ja työskentelemme valossa, lisäämme tarvittavaa parantumista. Jos uskomme positiiviseen lopputulokseen, saamme sen.

Talousjärjestelmän on muututtava. Monien ihmisten ei ole ainoastaan etsittävä uusi työpaikka, vaan myös uusi tarkoitus. Monet ovat tehneet työtä vain rahan vuoksi, eivät sydämestään ja sielustaan. Tämä on muodonmuutosta. Jos ihmiset ovat tunteneet, että sielu on rahaa, niin heidän huomattava katsoa tarkemmin. Sielu ei ole rahaa ja raha ei ole sielu. Sielu on luova tilaisuus ilmaista sitä Luojan osaa, mikä olette, ja raha voi olla keino sen saavuttamiseksi. Kuitenkin raha rahan vuoksi vie pois tästä luovasta ilmaisusta. Luojamme antaa meille uusia tilaisuuksia ilmaista itseämme korkeammilla tavoilla. Luottaen tähän uuteen ilmaisuun ja siirtyen pelosta siihen intohimon, mitä tulitte ilmaisemaan, voitte nousta kolmannen ulottuvuuden yläpuolelle. Tämä on osa nyt tapahtuvaa parantumista.

Monet tekevät ennusteita vuodelle 2009. Jotkut sanovat taloustilanteen pahentuvan. Useammat menettäisivät työpaikkansa. Lisää pankkeja menisi konkurssiin. USA:n autoteollisuudessa tapahtuisi mullistuksia. Asuntomarkkinat jatkavat vuoristorataansa. Luottomarkkinat ovat edelleen tiukat. Kun ihmiset menettävät työpaikkansa, sillä saattaisi olla vaikutusta terveydenhuoltoteollisuuteen, koska vähemmän ihmisiä vammautuisi. Kulta, hopea ja dollari voivat edelleen tarvita vakauttamista. Polttoaineen hinta kohoaa luultavasi edelleen. (Luulen, että sitä alennettiin, jotta ihmiset saatiin kuluttamaan rahaa joulunaikaan.) Ruoka, vaatteet ja muut voivat kallistua. Osakemarkkinat voisivat toipua, mutta huojuvat edelleen. Tämä on kaikki 3D:tä. Se on tärkeää, että kohoamme sen yläpuolelle ja vietämme enemmän aikaa korkeammissa ulottuvuuksissa luoden sitä uutta, mitä haluamme maan päälle. Olemme edelleen maan päällä, muttemme kolmannen ulottuvuuden harhassa.

Täällä USA:ssa 20.1. astuu virkaan maan 44. presidentti, Barack Obama. Eikö ole kiinnostavaa, että 44 tai 4:44 ovat enkelien numeroita? Mestariluvut ovat sellaisia kaksoislukuja kuin 11-11, 12-12, 33, 44, 55 jne. Ensi vuonna meillä on 9.9.09, mikä on voimakas päivä. Tiedän, että sellaiset mestarit kuin St. Germain, joka on tämän maan perustajaisiä, työskentelevät kulissien takana yhdessä enkeliulottuvuuden ja kaikkien muiden valo-olentojen kanssa auttaakseen tämän planeetan muuttamisessa. St. Germain on mestari, joka toi IAMerican (Amerikka) tähän maahan. Hän edustaa vapautta. Hän itse asiassa ilmestyi itsenäisyysjulistuksen allekirjoituspäivänä Englannista. Niille teistä jotka eivät tiedä hänestä, niin hän on ollut Josef (Jeesuksen äidin, Marian puoliso), Merlin, William Shakespeare, Leonardo Da Vinci, Sir Francis Bacon - muutamia mainitakseni. Hän toi myös meille violetin liekin, mitä voidaan käyttää transformaatioon. Hän kertoi meille vastikään kanavoinnissa, että hän toimii kulissien takana auttaakseen meitä näinä muutosaikoina.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Haluan teidän tietävän, että olemme kanssanne. Olemme taivaallanne. Vartioimme teitä. Tiedämme, mitä maan päällä tapahtuu nyt.

Olette muutosten ajassa. Tässä on eniten myllerrystä ja pelkoa, mitä olemme planeetalla nähneet. Näemme myös valopyramidien kohoavan. Energiat kurkottavat ylöspäin. Tapahtuu sellaista puhdistusta, mitä emme ole koskaan ennen nähneet. Tämä on suuren heräämisen aikaa. Silmät avutuvat ja niin tapahtuu sydämillekin. Alatte nähdä sydämien avautuvan ja mielien venyvän, kun ihmiset alkavat herätä syvästä unesta. Neuvostomme on valmiina tuomaan vastauksia moniin kysymyksiin, joita ihmiset esittävät. Olemme tallentaneet historian juuri tätä hetkeä varten. Olemme täällä näyttämässä valoa, jotta ihmiskunnan herätessä kerrotaan totuus. Tämä on välttämätöntä planeetan transformaatiolle. Miten voitte siirtyä eteenpäin, jos ette selvästi tunne menneisyyttä?

Näette joidenkin merkittävien instituutioiden (kuten katolinen kirkko) arkistojen alkavan avautua. Tämä on valtava asia suurelle osalle ihmisiä. Planeettanne valtiohallinnot pakotetaan kertomaan totuus avaruusveljistä ja -sisarista, joita on ollut planeetallanne ja jotka tulevat taas olemaan kanssanne. Olemme olleet kanssanne kautta aikain ja olemme teidän kanssanne nyt. Tämä saattaa kestää vielä vähän lineaarisessa ajassa, mutta tilanne kehittyy.

Maapallo seuraa selkeää ylösnousemuspolkua. Sillä on kuoppaisia aikoja edessään. Autamme kaikki vakauttamaan prosessia, mitä se käy läpi. Vakuutamme teille, että se selviytyy ja niin tekin. Pitkää jalkanne tiukasti maassa, silmänne taivaalla ja tietoisuutenne vakaasti kohoamisessa ja kunnostaudutte tässä prosessissa.

Haluamme teidän luottavan siunauksiin. Teillä on niitä monia. Olette myös siunaus maapallolle. Tiedämme, että olette upeita olentoja, ja odotamme sitä iloa, minkä jaamme, kun kohtaamme ja yhdistymme viimeinkin. Siunaukset ovat hyviä uutisia Luojalta. Niitä tulee sitä runsaammin, mitä enemmän tunnistatte niitä olevan. Teille on lahja olla läsnä maan päällä tällä hetkellä. Meille on siunaus olla osana ylösnousemusprosessia kanssanne.

Teillä alkaa nyt lähtölaskenta vuoteen 2012, mikä on vain muutaman lyhyen vuoden päässä maallista aikaa. Olemme kanssanne silloin varmasti, jollemme aiemmin. Seuraavien maan vuosien aikana muuttuvat monet asiat. Syntyy tilaisuus saapumisellemme. Sitten alkaa hauskanpito. Saattaa olla jotain esteitä ylitettäviksi ja kulttuureja, kieliä ja uusia ymmärrystapoja meille kaikille. Monet teistä jotka resonoivat saapumisemme kanssa, palvelevat lähettiläinämme. Autatte ihmiskuntaa yhdistymään ja tulemaan taas osaksi galaktista perhettä. Maapallon ei ollut koskaan tarkoitus olla yksin. Tämä on ollut hyvin surullinen osa maapallon historiaa.

Ne jotka ovat pidätelleet maapalloa ylösnousemusprosessissa, huomaavat korvautuvansa toisilla. Heidän täytyy sopeutua siihen, etteivät he ole hallinnassa. He joko kohtaavat sen tai lähtevät kokonaan maatasolta. Jotkut saattavat valita sen. Se on ok, koska siellä heidän täytyy olla.

Muistakaa, että vaikka se harha jossa elätte, näyttää todelliselta, niin ainoa todellinen asia on rakkaus, valo ja totuus koko elämän ykseydestä. Kun kolmas ulottuvuus kuoriutuu, monia tilaisuuksia syntyy. Meille tulee tilaisuus olla taas yhdessä. Odotamme jälleentapaamista.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Yhteenveto

Meillä on kokonainen uusi vuosi jatkuvaa muutosta edessämme. Tiedämme, mitä meidän on tehtävä ja mihin keskityttävä - valoon tietenkin.

Tämä on hyvää aikaa päästää irti vanhasta, siivota kaappinne, työpöytänne, talonne ja tehdä tilaa uudelle. Kirjoittakaa muistiin uudet tavoitteenne ja lupauksenne. Asettakaa asiat tärkeysjärjestykseen ja tietäkää, että voitte ilmentää sen, mitä haluatte. Olette voimakkaita.

Olen hyvin kiitollinen teille kaikille, maajoukko. Olemme tiimi ja kasvamme kaikin tavoin yhdessä yhtenä.

Toivotan teille parhainta ja siunatuinta uutta vuotta 2009.

Rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 22.1.2009
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:35 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 22.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Meillä on täällä USA:ssa uusi presidentti. Joku kutsui häntä "uuden ajan valoksi". Joku toinen laski Barack Obaman ansioksi Amerikan sydämen ja sielun sytyttämisen. Miksi tahansa häntä kutsutaankin, energia hänen virkaanastumisensa lähestyessä ja sen jälkeen on ollut erilainen. Arkkienkeli Gabrielin mukaan (Benu Karen Cookin kanavoimana, www.benutoo.com) "Obama tuo sisään Dahl-maailmankaikkeudesta taivaallisia energioita, joita oli maisemissa Egyptin, Lemurian, Lyran, Mun ja jossain määrin Atlantiksen aikana." Tämä saattaa selittää joitain tunteista, mitä meillä on ollut - kuten rentoutuneisuus, väsymys.

Päivää ennen seremoniaa puhuin erään asiakkaan kanssa New Yorkista ja hän kuvasi energiaa kouriintuntuvaksi. Tuona päivänä oli paljon jännitystä. Minusta se tuntui siltä, että saatoin taas hengittää. Monille virkaanastujaisten katseleminen oli liikuttava ja tunteikas kokemus. Meihin kaikkiin vaikutettiin monilla tasoilla uskomusjärjestelmistämme riippumatta. Ympäri maailmaa juhlittiin. Eräs ystävä Iranista kertoi perheensä pitävän juhlat virkaanastujaispäivänä. Miten voimallista aikaa olla maan päällä!

Yksi asia josta nautin virkaanastujaisissa, oli Barackin ja Michellen välinen rakkaus. Tämä antaa esimerkin henkisestä yhteydestä ja uudesta tavasta olla suhteessa. Nautin katsella sitä, miten he suhtautuivat väkijoukkoon ja kaikkiin, joiden kanssa he olivat yhteydessä. Luulen, että olemme maailmanlaajuisesti menneet ylöspäin muutaman pykälän suhdeasioissa. Monista tuntuu taas paremmalta olla amerikkalainen. Tämä tunne voisi olla ponnahduslauta kaikkien niiden myriadien ongelmien "taklaamiseen", mitä olemme asettaneet eteemme. Mielestäni täytyy olla itsekunnioitusta nähdäkseen, että elämässä on ratkaisuja ongelmiin. Jos tuntee hyvää itsestään, on riittävästi energiaa selvittää ongelmia. Jos ei ole, saattaa tuntea itsensä voimattomaksi ja apaattiseksi. Ei ole tänä aikana vaadittavaa energiaa. On hyvä tuntea olonsa hyväksi ja sitten vastata käsillä oleviin asioihin.

Kenties kasvava itsekunnioituksemme tekee mahdolliseksi sen, että kurkotamme toisiamme kohti tehdäksemme kaiken voitavamme yhteisöissämme ja ottaaksemme vastuun auttamisesta. On selvää, ettemme voi luottaa valtiohallinnon tekevän kaikkea. On paljon tekemistä. Suhteemme on rakennettava uudelleen kaikilla tasoilla. On kyse sitten suhteestamme omaan puolisoon, lapsiimme, perheeseen, ystäviin, työtovereihin, toisiin maihin, niin suhde itseemme on avain parantumiseen. Sitten kun voimme tehdä yhteistyötä kilpailemisen sijasta, rakastaa vihaamisen sijasta, yhdistyä erillään olemisen sijasta, luoda rauhaa sodan sijasta, kun voimme parantaa satuttamisen sijasta, puhua totta valehtelemisen sijasta, palvella toisia itsemme sijasta, olemme polulla korkeampiin ulottuvuuksiin.

Meidän on muodostettava uudestaan luottamus instituutioitamme ja järjestöjämme kohtaan. Jotkut ovat huteralla maaperällä. Toiset eivät. Uudelleenrakentamista tapahtuu ja harmonia auttaa parantamaan vilpittömyyden puutetta ja ahneutta monissa yrityksissä. Hallintovirkamiehiä pidetään tilivelvollisina. Tapahtuu korjauksia. Tämä kaikki on osa suurta muutosta.

Kun lähestymme vuotta 2012 ja ylösnousemusprosessi jatkuu, alatte saada paremman tunteen siitä, millaista on elää korkeammalla tietoisuustasolla. Siihen saakka näemme muutoksen toisensa jälkeen sen mukaisesti, mitä vaaditaan maailmanlaajuiseen parantumiseen. Kun opimme rakastamaan ja kunnioittamaan toisiamme, voimme yhdistyä ykseydessä ja päästää irti erillisyydestä. Meistä tulee ihmisperhe yhdistyneenä unelmaan, joka on kaikkien hyvää varten.

Monien kanavointien mukaan vuonna 2009 siirrytään uusiin suhteisiin todellisten rakkaidemme, kaksoisliekkiemme kanssa. Silloin kuin suhteet eivät ole harmoniassa, ne muuttuvat. Tämä vuosi on vanhan loppuunsaattamista ja siirtymistä uuteen. Luojamme haluaa meitä rakastettavan mittaamattomasti. Ei ole mitään parempaa kuin jumalainen vastine (kaksoisliekki) tuomaan esiin tämän sydän- ja sieluyhteyden Luojamme rakkauteen. Viime aikoina minulla on ollut paljon asiakkaiden kanssa sessioita kaksoisliekeistä ja suhteista. Yksinoloaika on loppumassa ja Luojan sydämessä yhdistyneiden kahden sielun voima auttaa planeetan värähtelytasoa ja täyttää sydämet jumalaisella rakkaudella. Energiat ovat oikeat tällaiseen suhteeseen, enemmän kuin koskaan aiemmin.

Yhtenä asiana olen tänä vuonna pannut merkille sen, että on loppuunsaattamisen ja jälleentapaamisen aikaa. Ihmiset joista en ole kuullut 10-12 vuoteen, ottavat minuun yhteyttä. Se tuntuu kuin viikolta vanhassa kodissa. Mietin, tapahtuuko tätä myös teille muille.

Virkaanastujaisten aikana tapahtui "ohilento" Washington-monumentin takaa. Linkki CNN-videoon on tässä: http://news1800.com/2009/01/most-popula ... auguration . Siellä on myös valokuvia, ja jos menette katsomaan videon, voitte nähdä nopean UFO:n lentävän monumentin ohi.


Ohitus

Luulen, että näimme aluksen lentävän ohi.
Se ei ollut lintu.
Se meni liian nopeasti ja korkealta.

Saimme välähdyksen tulevista asioista.
Se voisi merkitä paljon lisää aluksia.

Olemme odottaneet ja odottaneet,
että kerrottaisiin totuus siitä,
että avaruusperhettämme kannattaa tarkkailla.

Valheet ja petos ovat menneisyyden asioita.
Haluamme viimeinkin alusparaatin.

Olemme osa avaruutta, jossa on paljon rakkautta ja joka ei ole erillään.
Se on tässä ja yläpuolella.

Edetään askareissamme.
Suljetaan pelotustekniikkojen vanhat ovet ja putket.

Nyt meillä on Obama,
joka on vahva ja totuudellinen.
Hän edustaa punaisia, valkoisia ja alakuloisia.

Luulen, että näimme aluksen lentävän ohi,
koska he ovat onnellisia puolestamme
ja osoittivat miksi.


Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Kun tarkkailemme planeettaanne, se hehkuu. Se on täynnä uutta valoa ja uutta energiaa. On tapahtunut valtavaa vanhasta toimintamallista irtipäästämistä ja uusi aikakausi on alkamassa. Uusi presidenttinne USA:ssa on uuden maapallon keulakuva. Nämä energia asetettiin kauan sitten laukaistavaksi tänä aikana. Vanhat pimeät energiat ovat matkalla pois planeetalta. Niiden parhaat päivät ovat olleet ja nyt on teidän aikanne.

Juhlimme kanssamme ja iloitsemme tapahtuvasta heräämisestä. Olette ennusmerkki planetaarisesta muutoksesta, millaista ei ole koskaan ennen tapahtunut maapallolla. Tämä on muutosaikaa ja suuren juhlan aihe sekä planeetallanne että muualla. Se on sitä, mitä kutsutaan jumalaiseksi väliintuloksi. Se tulee Luojalta.

Onneksi olkoon, että olette selviytyneet tiheimmistä ajoista. Kun tämä tiheys lähtee, huomaatte positiivisten muutosten tulevan helposti. Tulee esiin rakentavia keinoja välittömien tarpeiden käsittelemiseen. Ratkaisuja tulee luovana ja nerokkaana virtana. Ihmisillä on oma panoksensa ja löydätte ratkaisuja, joita voisitte kutsua hämmästyttäviksi. Ne ovat tehokkaita. Sen "ylhäältä alaspäin" -vaikuttamisen sijasta, mistä kinasteltiin hallintokonklaaveissanne, huomaatte, että huipulle tulee harkittavaksi "alhaalta ylöspäin" -lähestymistapa - ja myös toteuttavaksi. Se on paljon tehokkaampi kuin menneisyyden voimattomat vaihtoehdot, joissa kaikki tehtiin puolestanne. Teidän ei tarvinnut ajatella tai toimia, reagoitte vain uhrisävytteisin keinoin. Näin jumissa olette olleet kautta historianne. Luulitte, ettei sillä ollut merkitystä, mitä halusitte, joten otitte sen, mitä teillä oli otettavana, ja kapinoitte usein muusta.

Muutos tulee nopeasti. Teistä tuntuu siltä, kuin juoksisitte kilpaa. Teidän on oltava herkkiä, koska aika on hupenemassa. Teiltä loppuu aika sellaisena, kuin se tunnetaan kolmannessa ulottuvuudessa. Joka paikassa missä tunnette olevanne jumissa, on päästettävä irti, jotta voidaan avautua uudelle. Tätähän te haluatte, eikö vain - todellista muutosta? Kenties syvällä sisällänne haluatte asioiden pysyvän entisellään, mutta asiat eivät toimi niin. Asiat toimivat, koska tiedätte niiden tarvitsevan muuttua. Tapahtuu suurta erilleen vetäytymistä ja sitten suurta yhdistymistä. Yhdistyminen on tärkeää.

Tulee muutamia suuria tapahtumia, jotka menevät ohi ja jotka kiirehtivät tarvetta herkkyyteen ja muutokseen. Teidän saattaa tarvita ajatella nopeasti siinä paikassa ja etsiä toisia matkalla. Huomaatte rakkauden kukoistavan ja tilaisuuksia parantumiseen rohkeuden ja vahvuuden avulla. Pitkässä juoksussa rakastatte elämäänne enemmän kuin ennen. Arvostatte elämäänne, kehoanne, maapalloa, perhettänne ja ystäviänne syvällisesti. Asioiden tärkeysjärjestys on selvä ja se parantuu entisestä. Olette valtavan asioiden parantumisen polulla, kun nousette kohti korkeampia ulottuvuuksia.

Niitä pidätellään, jotka pelkäävät tätä muodonmuutosta ja päättävät jäädä jumiin. Tämä on heidän valintansa ja teidän on kunnioitettava sitä. Kun saatte kiinni omasta totuudestanne ja kunnioitatte toisten totuutta, huomaatte uuden rauhan virtavan sisällänne. Tämä vakiinnuttaa teitä ja sallii teidän johdattaa itseänne oman jumalaisen ohjeistuksenne ja suunnitelmanne mukaisesti.

Kolmannen ulottuvuuden harha haalistuu edelleen. Ihmettelette, miten olette olleet niin huolissanne tämän todellisuuden tyhjänpäiväisyyksistä, mikä on nyt lähes ohi monilla teistä. Nyt sillä on merkitystä, että löydätte yhteisönne, henkisen perheenne ja jumalaiset rakkaanne, kuten on määrätty ylösnousemusprosessistanne.

Tehdään valmisteluja kanssanne tapahtuvaa vuorovaikutusta varten. Yksityiskohtia laaditaan. Tärkeysjärjestys on asetettu. Meillä on tilaisuus olla kanssanne melko lähitulevaisuudessa. Avatkaa silmänne ja sydämenne meille vielä lisää. Antakaa avaruusperhettä kohtaan tuntemanne rakkauden luoda tervetuloportaalin, mikä tekee saapumisemme mahdolliseksi. Energiat tämän tapahtumiseksi ovat olemassa.

Olemme perhettänne ja ystäviänne Plejadeilta. Olen Mira ja haluamme teidän tietävän, miten paljon ihailemme ja rakastamme teitä.

Seuraavaan kertaan saakka.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.


Yhteenveto

USA:n uusi presidentti on merkki muutoksesta täällä. Voimme odottaa vielä lisää muutoksia. Meidän on oltava herkkiä ja yhdessä. Tarvitsemme toisiamme, rakkaitamme, yhteisöjämme ja sydäntämme, kun muutumme ja siirrymme kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ja korkeammalle.

Meillä on Luojan, kaikkien valoulottuvuuksin, esi-isiemme ja toistemme tuki. Meitä siunataan mittaamattomasti.

Siunausta, rakkautta ja valoa

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 12.2.2009
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:36 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 12.2.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tuntuuko tämä teistä kummallisen energian viikolta? Meillä oli kuunpimennys ja täysikuu 9.2. Tämän viikon ensimmäisinä päivinä jotkut valotyöntekijät, joiden kanssa puhuin, sanoivat, että he tunsivat väsymystä, heidän tarvitsi nukkua paljon, he eivät pystyneet nukkumaan yöllä, heillä oli vaikeaa saada asioita tehtyä ja heistä tuntui, että he olivat "vetämättömissä". Jos tämä pätee teihin, muistakaa, että olette sopeutumassa muuttuviin energioihin. Fyysiseltä keholta vaatii paljon sopeutua näihin muutoksiin.

Eräs tuttu astrologi sanoi viime viikolla, että olemme tunteneet energioita kuunpimennyksestä tähän saakka. Ajankohtaiset olosuhteet vastaavat Katariinaa ja 911-tapahtumaa edeltäneitä. Vaikuttaa siltä, että jotain suurta on horisontissa.

Miten eläimenne käyttäytyvät? Minun kissanpentuni, Mr. Easy, on ollut äreä viime päivinä. Tänä aamuna paijatessani sitä se puri minua (tavallisesti se on suloinen ja rakastava). Eläimillä jotka tavallisesti sopeutuvat paremmin muuttuviin olosuhteisiin, on myös haasteellista.

Meillä on merkittävä astrologinen tapahtuma lauantaina 14.2. Pyhälle Valentinukselle, rakkauden suojelijalle, omistettuna päivänä kuu Vaa'assa siirtyy suhteiden 7. huoneeseen. Ja Jupiter ja Mars ovat linjassa Vesimiehessä henkisen transformaation 12. huoneessa. Jude Currivanin mukaan "helmikuun 14. päivän koittaessa kosmos ilmentää tämän täydellisen asetelman tukemaan rakkauden ja rauhan kollektiivista ilmentymistä ja Vesimiehen ajan koittamista". Eri planeettavaikutusten vaikutuksesta eripura parantuu (Kheiron) ja kollektiiviset humanitaariset liikkeet ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden (Neptunus) luominen korostuvat, mitä tukee myös aurinko.

"Merkurius - myös 12. huoneessa, aivan Kauriin lopussa - on liitossa transformatiivisen Pluton kanssa kommunikoimassa ja ankkuroimassa muutosta kaikkialle maailmanlaajuisiin rakenteisiimme ja instituutioihimme. Kuu Vaa'assa painottaa harmonisia suhteita."

"Venus Oinaassa ja 1. huoneessa energisoi ja voimistaa dynaamista kanssaluovuutta."

"Ja vaikka Saturnuksen, suuri opettaja, oppositio Uranukseen, odottamattomaan herättäjään, vihjaa jatkuvaan vastakkainasetteluun, kun vanhan toimintamallin pohjasakka haluttomasti antaa tietä toivolle testaamattomasta uudesta, niiden sijainti Neitsyessä ja Kaloissa tuo käytännöllistä pyyteettömyyttä ja visionääristä innoitusta tähän siirtymään."

Helmikuun 14. päivä klo 9.27 Suomen aikaa voitte tämän asetelman 18 minuutin ajan lisätä universaaliin sydämeen oman tahdonilmaisunne universaalista rauhasta ja rakkaudesta, tukeaksenne Vesimiehen ajan koittamista.

Taloustilanteen myötä meillä on nyt joka päivä muutosta. Viime viikolla upea holistinen tavaratalo ja apteekki sulki ovensa täällä Walnut Creekissä, Berkeleyssä ja toisissa paikoissa San Franciscon rannikkoalueella. Se oli minun ja monien valotyöntekijäystävieni suosikkipaikka. Tämä vähän järkyttävä, pettymystä aiheuttava ja surullinen asia tuo muuttuvan todellisuuden eteemme säännöllisesti. On kyse sitten omasta tai tuttujemme työpaikan tai taloudellisesta menetyksestä, se vaikuttaa jokaiseen. Miten käsittelemme sen? Haluamme, että suosikkiliikkeemme pysyvän toimimassa. Haluamme työpaikkamme takaisin. Haluamme asioiden pysyvän samana.

Meidän täytyy muistaa, että jokaisen menetyksen mukana on mahdollisuus. Yhtenä päivänä tapasin erään asianajajan kuntosalilla. Hän kertoi minulle lopettaneensa lakihommat ja opettavansa nyt sukellusta. Hän matkustaa viideksi viikoksi Havaijille ja muihin paikkoihin useita kertoja vuodessa. Hän rakastaa työtään ja elämäänsä. Joku sanoi hänelle, ettei hän hyödytä yhteiskuntaa, koska hän ei työskentele jatkuvasti niin kuin ennen. Luulenpa, että hän hyödyttää yhteiskuntaa enemmän, koska hän toteuttaa tarkoitustaan seuraamalla sydäntään ja sieluaan. Hän on ilossa ja elää rakastaen elämäänsä.

Ystäväni Virginia täytti viime viikolla 92 vuotta. Häneltä kysyttiin, mikä on tärkeintä elämässä, ja hän sanoi: "Olla omalla polullaan." Koetut menetykset laittavat monet ihmiset omalle polulleen. Heillä on tilaisuuksia, joita he eivät olisi luoneet, jos olisivat pysyneet rutiininomaisessa elämäntavassaan.

Viime viikon kanavoinnissa mestari Serpis Bey sanoi: "Älkää luulko, että mikään tästä on muuta kuin rakkautta." Kyse on Luojamme tavasta saattaa talousjärjestelmämme takaisin harmoniaan. Vaikka emme voi nähdä lopputulosta, se tapahtuu kaiken elämän parannukseksi lopulta.

Eilen illalla kanavoin talousasioiden ylösnoussutta mestaria, Jasonia. Hän vihjasi, että olemme ehkä "jääneet veneestä" ja meidän pitäisi katsoa lentokoneen laskeutumista Hudson-jokeen 15.1. ja 155 matkustajan pelastumista vertauskuvana. Hän sanoi, että jos näemme koneen uppoavana talousjärjestelmänämme, voimme oivaltaa, että meitäkin tuetaan ja meistä huolehditaan, vaikka toisinaan näyttäisi muulta. Hän sanoi, että talousjärjestelmämme oli joka tapauksessa lintuja varten. (Niille jotka eivät tunne tarinaa, niin koneen molemmat moottorit pysähtyivät, kun niihin osui lintuja heti New Yorkista nousemisen jälkeen.) Muistatteko kaikki nuo veneet satamassa odottamassa matkustajien hakemista? Hän suositteli, että käytämme tätä vertauskuvaa tietääksemme, miten turvassa, rakastettuja ja suojeltuja todella olemme näinä näennäisen vaarallisina talousaikoina.

On tärkeää muistaa olla jäämättä kiinni pelkoon ja harhaan. Se mihin keskitytään, lisääntyy. Tietäkää, että Jumala on ohjaksissa ja että teistä pidetään huolta. Voitte aina nousta kolmannen ulottuvuuden yli. Jos pysytte neljännessä ulottuvuudessa hoitaessanne edelleen 3D:ssä velvollisuuksianne, kuten laskujen maksamista jne., ilmennätte kaiken tarvitsemanne. Pysytte jumalaisessa virrassa koko ajan.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Meillä on ollut kiirettä Plejadien korkea-arvoisessa neuvostossa. Teemme työtä monien muiden neuvostojen kanssa auttaaksemme maapalloa, kun se kulkee myllertävien aikojen läpi. Meillä on kommunikointi- ja teknisiä laitteita kaikkialla, jotta voimme auttaa maata pysymään tasapainossa, koska se huojuu toisinaan. Sen energiakentät tarvitsevat vahvistusta ja teidän monien tapaan siitä on tullut herkempi kaikelle, mitä sen ympärillä ja sisällä tapahtuu. Sen on päästettävä irti.

Jokaisen päivän myötä ja hengenveto toisensa jälkeen maapallo laajentaa visiotaan uudesta olotavastaan. Se on väsynyt sotimisesta ja myllerryksestä, mikä saastuttaa sen ydintä. Se painii luonnonvarojensa kunnioittamattomuuden ja niiden ahneuden kanssa, jotka käyttävät sitä omaksi hyödykseen. Se miettii, milloin suurempi osa ihmiskuntaa herää. Se on kärsivällinen sielu.

Toisaalta kurkotamme teitä kohti kertoaksemme teille, että olemme täällä. Teemme yksinkertaisia asioita niille, joilla on näkevät silmät. Kylvämme siemeniä ja teidän tarvitsee kastella niitä, aina kun voitte. Eräänä päivänä kaikki heräävät hedelmällisesti kasvavaan peltoon ja nautimme sen kauneudesta, että olemme teidän jokaisen kanssa.

Unelmissamme tulemme ja menemme säännöllisesti tähtijärjestelmäämme Plejadeilla. Meillä on vaihto-ohjelmia. Monista teistä tulee lähettiläitä maan päällä olevia varten. Palvelette välittäjinä, kun kohoatte vanhan todellisuuden yläpuolelle ja saavutatte korkeammat tähtiulottuvuudet. Olette moniulotteisia olentoja, jotka odottavat tilaisuutta tutkia sisäistä ja ulkoista maailmankaikkeutta. Se päivä tulee, teillä on kuitenkin alussa paljon hoidettavaa.

Suosittelemme, että ette anna käsillä olevien, näennäisen haastavien tilanteiden kiusata itseänne. Ehdotamme, että kohoatte niiden yläpuolelle ja maalaatte uuden elämän kattoa, elämän jollaista haluatte. Käyttäkää kykyänne ilmentää myllerryksen aikana. Käyttäkää sitä ohjaamaan ja määrittelemään, mitä tarvitsee tehdä. Seuratkaa sisäisiä aavistuksianne, sillä tarvitsette intuition käyttämistä päivittäin selvitäksenne elämässänne. Kun parannatte kykyänne luottaa itsenne ja Luojaanne, huomaatte elämästänne tulevan helpompaa. Näette, että rakkaus opastaa teitä täydellisesti polkunne varrella. Teillä tulee olemaan kaikki ok.

Pitäkää sydämenne avoimena toisillenne. Olkaa myötätuntoisia puutteessa olevia kohtaan. Kurkottakaa kohti veljiänne ja sisarienne rakkaudessa, rauhassa ja yhteistyössä, sillä he eivät ehkä ole yhtä pitkällä omalla polullaan kuin te. He ovat ehkä tehneet kierroksia matkan varrella ja monille on ollut haastavampaa ajatella ohjelmoidun laatikon ulkopuolella löytääkseen tiensä sieltä ulos.

Teillä on käytössänne ikuisuuden energiat ja resurssit. Teillä on ikuista rakkautta. Teillä on ikuista tukea. Teillä on ikuinen rauha. Teillä on ikuista voimaa. Teillä on ikuista energiaa. Ikuisuus odottaa teidän ja maapallon tekevän ylösnousemuksenne valoa nopeammin.

Miten teette sen? Teette sen sitkeydellä tietäen varmasti, että jumalaiset kädet opastavat teidät sen läpi. Huomaatte jokaisen askeleen vähän helpommaksi, kun saavutte lähemmäs ja lähemmäs vuotta 2012. Tulette yhteen hämmästyttävin tavoin, jotka tuovat rakkautta ja ikuista iloa sydämeenne.

Tämä on sydämen avaamisen aikaa. Sydämenne todella johtaa tietä. Nousette menestyksen portaita ja haistatte tämän menestyksen suloisuuden. Tämä on kotiinpaluun pyhää aikaa. Luojanne kutsuu teitä takaisin kotiin sydämeensä. Tämä on ainoa, kaiken tämän arvoinen suunta - palata takaisin omiensa luo ja olla osa kosmoksen elämää. Erillisyyden päivät vähenevät nopeasti. Ykseys on päivän ohjesääntö.

Olemme kanssanne tätä upeaa yhdistymisen aikaa varten. Valo on kanssanne ja se on kaikki, mitä tarvitsette.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Yhteenveto

Olemme Vesimiehen ajassa 14.2. alkaen. Tästä monet meistä vain lauloivat vuosia sitten. Katselimme "Hairia", mutta vähän tiesimme ennen tätä siitä, mikä meitä oli odottamassa. Olemme odottaneet pitkään näiden muuttuvien aikojen rakkautta ja veljeyttä/sisaruutta. Se on oleellista ja rakkaalla planeetallamme tapahtuu monumentaalinen muutos.

Valoulottuvuuksien apu tulee selvemmäksi päivä päivältä. Meitä rakastetaan mittaamattomasti ja meille annetaan kaikki, mitä tarvitsemme kohotaksemme haasteiden yli uuteen rakkauden, rauhan ja valon maailmaan. Kun meistä tulee entistä herkempiä ja tietoisempia näistä uusista energioista, siitä miten teknologia vaikuttaa meihin ja miten vaikutamme toisiimme, voimme rakastavasti jakaa toisten kanssa sen, mitä tiedämme. Tunnemme suuren kuvan ja tiedämme, että Luoja on ohjaksissa.

Pitkää katseenne palkinnossa, maajoukko. Se tulee olemaan sen arvoista.

Siunauksia, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 8.3.2009
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:37 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 8.3.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Kysynkö, miten teillä menee? Kyllä, kysyn. Miten teillä menee? Onko teillä ollut haasteita viime viikkojen aikana? Onko vähän vaikeaa pysyä polulla? Tunnetteko irrallisuutta? Kiinnitättekö huomiota uutisiin? Toivon, että ette keskity niihin liikaa, koska se tukee haasteita.

Missä ulottuvuudessa astutte, maajoukko? Oletteko jääneet kiinni kaikkiin kolmannen ulottuvuuden juttuihin? Pystyttekö asumaan kevyemmissä ulottuvuuksissa välillä meditoinnin, luonnon, taiteen, kauneuden, parantavan energian ja muiden kohottavien kokemuksien avulla? Jos ette vielä tee tätä, niin kannattaa ehkä avautua asioille, jotka ovat muita kuin fyysisten aistien kokemat.

Tiedättekö, että yli 70% tällä planeetalla elävistä ihmisistä ovat eläneet vain 3D-planeetoilla kaikissa inkarnaatioissaan? Tämä tulee arkkienkeli Gabrielilta (Benu/Karen Cook www.benutoo.com). Tämä merkitsee sitä, että maan päällä seitsemän ihmistä kymmenestä on tietämätön muista kauniista ulottuvuuksista, joita on heidän ulottuvillaan. Ei ihme, että he ajattelevat, että olemme surkeissa olosuhteissa ja että he ovat täynnä pelkoa. Olkaa kiitollisia siitä, että tiedätte muustakin.

Noin viikko sitten minua tuli tapaamaan uusi pariskunta. Mies oli juuri irtisanottu korkean teknologian myyntitehtävistä Silicon Valleystä Kaliforniassa. Hän kertoi tarinan työtoveristaan, joka oli irtisanottu samaan aikaan. Tämä mies oli heidän sanojensa mukaan "negatiivinen". Noin kolme päivää miehen irtisanomisen jälkeen tämän vaimo sai puhelun. Nainen innostui. Kävi ilmi, että nainen oli negatiivisen miehensä tietämättä osallistunut 2 miljoonan dollarin talon arpajaisiin ja hän voitti sen! Pariskunta (asiakkaani) olivat antaneet tuolle voittaneelle parille "The Secret" -elokuvan. Salaa miehen vaimo oli työskennellyt sen periaatteiden mukaan ja homma toimi hänellä. Heillä on vaihtoehtona joko ottaa 2 miljoonan dollarin talo tai saada 1.2 miljoonaa dollaria käteisenä.

Eikö tämä ole upea ilmentymä siitä, miten henki toimii? Jos tarvitsemme rahaa, voimme ilmentää tämän onnekkaan naisen lailla, joka voitti talon. Ymmärrän, että avaimena on poistaa kaikki epäilykset voittamisen tieltä. Osallistukaa siis arpajaisiin, jos siltä tuntuu, ja luopukaa kaikista epäilyksistä. Katsokaa, mitä pystytte luomaan!

Sanandalta ja Kuthumilta

Kanavoin Sanandaa ja Kuthumia kuukausitapaamisessani mestariluokan kanssa 1.3. ja Sananda sanoi näin:

"Haluan teidän käyttävän kaikkea, mitä olen antanut teille. Kantakaa vähän huolta asioista. Jumala on voittokortti. Rauhankeskuksia perustetaan ympäri maailmaa. Riittävästi vahinkoa on saatu jo aikaan. Korjauksia on tulossa. Rakastan kaikkia lapsiani erittäin paljon. Vaikuttakaa. Antakaa valon valaista tietänne."

"Haluan teidän näkevän minut osananne! Nähkää minut kehonne jokaisessa solussa. Hyväksykää nyt suurempi rooli henkisessä työssänne. Rikkokaa rajoja. Herättäkää oma sydämenne ja toisten sydämet. Kuulkaa minua! Ovi on auki. Laskentapäivä on käsillä. Olen kanssanne ja opastan teitä koko matkan."

Kuthumin viesti oli: "Tulkaa katsomaan maailmani taikaa. Avautukaa elämän mysteerille. Haluan teidän tuntevan maapallon sellaisena, kuin minä tunnen sen. Ollaan läheisiä. Nähkää kuin pieni lapsi ja silloin löydätte todellisen onnellisuuden." (Huom. Kuthumi oli Pyhä Fransis Assilainen. Hän on vastuussa maapallosta, elementaaleista, keijuista, luonnonhengistä, eläimistä ja luonnosta.)

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Puhun teille tänään Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta. Olemme kanssanne. Tiedämme, että monilla on haasteita ympäri planeettaanne. Tapahtuu myllerrystä ja muutosta.

Mietimme, milloin ihmiset maapallolla näkevät valon ja totuuden. Tietenkin tällä hetkellä tehdään kaikki mahdollinen tämän tapahtumiseksi.

Tarkkaillessa näemme, että ne jotka ovat olleet ohjaksissa, menettävät nopeasti hallintansa. He purkavat ulos suurta vihaa ja yrittävät saada syötettyä sen kaikille teille. Se ei toimi. Se tulee kaikki takaisin heille itselleen, koska tämä on laajalle levinneen muutoksen luonne. He päästävät irti ja kuitenkaan se ei ole heille helppoa.

Tämän kaiken tapahtuessa näemme laajentumista. Näemme, että uudet tilaisuudet joita ei ole ennen ollut, saavat jalansijaa. Puhutaan totta. Ihmisiä kannustetaan tuomaan tieteelliset keksintönsä parrasvaloihin. Niitä tarvitaan kovasti nyt. Näihin sisältyvät uudet energialähteet, ympäristön puhdistamistavat, vallankumoukselliset parantamismenetelmät ja terveydenhoitomallit, uudet tavat kasvattaa ja valmistaa ruokaa, elämäntyylin yksinkertaistaminen, paremmat teknologia- ja kommunikointikeinot jne. Tapahtuu valtavaa laajentumista, kun vanhat järjestelmät supistuvat ja luhistuvat. On luovuuden ja innovaatioiden aika. Tämä on täyteläisintä aikaa planeettanne historiassa.

Talousjärjestelmänne on vanhanaikainen. Työ keksitään uudelleen ja se, miten ihmiset maksavat hyödykkeistä ja palveluista. Mitä vähemmän ihmiset roikkuvat menneessä, sitä pikemmin uudet järjestelmät ovat paikoillaan. Tulevaisuudessa on jotain paljon parempaa eikä toimeentulon saamisen tarvitse viedä kaikkea energiaanne.

Teidän on ryhdyttävä tietoisesti toimeen siinä, mitä aiotte uutta planeettaanne varten. Te luotte sen. Voimme tukea teitä ja turvata selustanne, mutta te olette vastuussa. Olette mestareita, jotka toteuttavat planeetan täyskäännöksen pääsuunnitelman. Tämä on puhujakorokkeenne. USA:n uusi presidentti edistää tätä aatetta. Hän tietää, että teillä on paljon sanottavaa hänelle, joten suosittelemme, että käytätte hyödyksi tämän korokkeen. Hän on yrittää saada parhaan esiin teistä.

Suosittelemme, että seuraatte nyt sydäntänne. Puhuminen ja toimiminen sydämestä tuo tarvittavan parantumisen. Menneisyydessä teidän täytyi jäädä jumiin päähänne. Teidän oli siirrettävä sydän syrjään. Tämä on osa täyskäännöstä. Sydän on välttämätön tekijä feminiinisen parannuspuolen tuomisessa maailmaan, mikä on ollut hyvin patriarkaalinen aivan liian pitkään. Sekä miesten että naisten avautuminen ja toimiminen sydämestä saa energiat virtaamaan tasaisemmin ihmisille, eläimille ja koko elämälle. Jos sydän on avoinna toisille, annetaan ja otetaan niin, että jokaisella on tarvitsemansa ja hän on niiden kanssa, joiden kanssa hänen tarvitsee olla.

Meillä on suunnitelma, joka palvelee teitä hyvin. Jaamme opetuksiamme kanssanne, kun meidän tulee aika tehdä itsemme tunnetuksi muulle planeetalle. Tarvitsemme apuanne, kun opettelemme tuntemaan teitä ja tapojanne. Monet teistä tulevat palvelemaan lähettiläinämme. Tämä on osa siirtymäjoukkuetta. Olemme innostuneita tämän tapahtumisesta. Tämä on myös osa jumalaista suunnitelmaa.

Olemme palveluksessanne. Olemme kanssanne kaiken muutoksen ja myllerryksen valossa. Tietäkää, että meillä on kaikki apu, mitä tarvitsette.

Olen Mira, rakkaudella Plejadeilta.

Lopuksi

Oma elämämme ja planeetan elämä on vaihtelevaa. Meidän tarvitsee kohota kaaoksen yläpuolelle nähdäksemme suuren kuvan. Kun teemme tämän, näemme, että koko luomakunta auttaa meitä näissä muutoskissa - on kyse sitten mestareista, Luojastamme, avaruusperheestämme tai upeista opettajista ja olennoista planeetalla. On jännittävää olla elossa nyt, kun ankkuroimme valoa ja reagoimme uudella, positiivisella ja rakastavalla tavalla näihin energioihin.

Maajoukkona tehtävämme on yhdistyä ja olla koossa itse, jotta voimme tehdä työmme. Olemme erittäin kiireisiä seuraavat vuodet ennen vuotta 2012. Syleilkäämme uutta maapalloamme ja uusia energioita, kun päästämme irti vanhasta.

Siunauksia, valoa ja rakkautta,

Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 7.4.2009
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:38 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten menee? Jos tunnette samoin kuin jotkut meistä, olette ehkä jääneet kiinni kahden maailman välille. Kolmannen ulottuvuuden todellisuus on edelleen läsnä, kuitenkin olette enemmän korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä voi tuntua kaoottiselle. Oletteko huomanneet, että myös jotkut konkreettiset asiat saattavat lipsahtaa toisiin ulottuvuuksiin? Oletteko kadottaneet asioita ja sitten myöhemmin löytäneet ne? Oletteko vain kadottaneet asioita ettekä ole sitten enää löytäneet niitä?

Uskon, että tätä tapahtuu, jotta opimme päästämään irti. Temppuilevatko jotkut olennot tosista ulottuvuuksista kanssanne? Kenties. Auttavatko ne saamaan takaisin sen, mikä on kadonnut, vai teemmekö uusia suunnitelmia? Tämä voi olla hämmentävää, erityisesti jos on paljon pelkoa ja kovasti kiinni kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa.

Kaaoksen ja muutoksen lisääntyessä on tärkeää pysyä maadoittuneena, meditoida, parantua ja rukoilla. Jokaisella on edessään omat ongelmansa. Emme voi viedä niitä mukanamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne tulevat jatkuvasti uudestaan pintaan, kunnes selvitämme ne. Päiväkirjan pitäminen ja kirjoittamanne eritteleminen auttaa tässä prosessissa.

Mestarien kurssilla 1.4. Sanat Kumara muistutti meitä siitä, että meidän täytyy päästää irti nopeasti. Hän sanoi: "on tulossa suuria maanmuutoksia… mutta tulemme kulkemaan ruumiillistuneen Kristuksen kehossa. Odottakaa maanulkopuolisten yhteyksien tapahtumista. Ilmestyy uusia pyhiä paikkoja. Teistä tulee maailmankansalaisia. Tämä on puhdistumisaikaa. Teitä suojellaan."

Kuvitelkaa, millainen maapallomme on, kun lähestymme vuotta 2012. Voisimme edelleen päästää irti, mutta luultavammin olemme paljon enemmän neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa. Jos olemme tehneet sisäisen työmme, voisimme olla autuudessa. Kun verhot nousevat, omaksumme todellisen roolimme ylösnousemusprosessissa. Meitä pyydetään saattamaan asiat tasapainoon siellä, missä emme ole harmoniassa.

Meidän on määrä kulkea taas sellaisten mestarien kanssa kuin Kristus, Buddha, Muhammed, Saint Germain, Kuthumi, Djwal Khul, Äiti Maria ja Maria Magdaleena. He ovat täällä kanssamme, kuten ovat myös esi-isämme toiselta puolelta. Tunnistamme heidät, kun he sopivat uskomusjärjestelmäämme. Tämä jälleentapaaminen on luvattu.

Kulkeminen takaisin Luvattuun maahan pitää meidät varpaillaan. Palaaminen kolmannen ulottuvuuden käyttäytymiseen ja malleihin on menneisyyttä. On mahdotonta siirtyä eteenpäin draaman ja kaaoksen kera. Se vain työntää meitä taaksepäin.

Merkkejä siirtymisestä lähemmäs uutta todellisuutta voisivat olla:
- uusi rauhan tunne
- kyky olla tarkkailija
- autuuden tunteminen
- halu luoda yhteisö
- halu yksinkertaistaa omaa elämää
- jumalainen liitto rakkaan jumalaisen vastineenne (kaksoisliekki) kanssa
- terve keho
- sitoutuminen enemmän palvelemiseen
- tunne, että on maailmassa, muttei maailmasta
- jumalaista virtausta koko ajan
- oleminen nyt-hetkessä
- egosta irtipäästäminen
- ykseyden tunteminen Luojan kanssa
- ehdoton rakkaus
- tietoisuus kaikista asioista
- syvempi liitto maan kanssa
- avoin sydän
- tarve saattaa loppuun suhteet, jotka ovat aiheuttaneet haasteita
- tunne yhteydestä koko planeettaan
- lisälahjat ja -kyvyt, kuten telepatia, empatia, parantaminen, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus, selvätietoisuus, selvänäköisyys ja kommunikointi toisten valtakuntien kanssa (kasvi, mineraali ja eläinkunta)
- vakaa luovuuden virtaaminen
- kyky nähdä toiset sieluina
- kyky elää elämäänsä sielusta
- totuuden paljastukset
- vapautuminen tuskasta
- spontaani parantuminen
- paljon vähemmän kiintymystä aineelliseen maailmaan
- halu päästää irti erillisyydestä
- yhteydet avaruusveljiltämme ja -sisariltamme
- maapallon alkuperäisihmisten kunnioittaminen
- profetioiden toteutuminen
- valaistuneemmat hallitukset ympäri maailmaa
- vähemmän taistelua ja sotia
- monien sellaisten instituutioiden ja järjestöjen kaatuminen, jotka eivät palvele kansaa, erityisesti sellaiset joista puuttuu vilpittömyyttä
- uudet energiamuodot
- terveydenhuollon ja koulutusjärjestelmien uudelleenjärjestely
- kodottomuuden loppuminen
- yltäkylläisyyttä kaikille
- avautuminen oppimaan upeilta lapsilta ja elämiltä
- korkeammalla värähtelevä keho, joka ei siedä joitain entisiä ruoka-aineita
- ahneuden loppuminen
- vähemmän vankeja
- vapaus
- enemmän henkisyyttä
- valaistunut media
- maan kunnioittaminen
- pelon loppuminen
- niiden lupausten alkaminen toteutua, joita annettiin kauan sitten pyhissä teksteissä
- eläminen sydämen kautta
- toisten palveleminen, ei itsen
- useammat ihmiset löytävät ja elävät intohimonsa
- lisääntynyt nauru ja ilo
- uudet parantamistavat
- lisää viestejä planeetoilta astrologian kautta
- maan puhdistaminen

Nämä ovat vain muutamia asioita, joiden voin uskoa olevan merkkejä siitä, että pääsemme lähemmäs ylösnousemustamme ja uutta maapalloa. Kannattaa ehkä mietiskellä näitä ja katsoa, miten edistytte polullanne, miten pärjäämme maailmanlaajuisesti ja mitä edistymistä tapahtuu.

Juuri nyt saattaa näyttää siltä, että kaikki romahtaa. Meidän täytyy muistaa, että siirrymme kohti Luvattua maata. Tässä maassa on niitä asioita, jotka viitoittavat tietämme kullalla. Luojan rakkaus valaisee maapalloa ja koko elämää.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Tervehdin teitä tänään Plejadeilta. Toivotan teidät tervetulleiksi sydämiimme.

Tulemme tuomaan teille hyviä uutisia. Panokset ovat kovat planeetallanne tällä hetkellä. Pimeys hajoaa tarkoituksenmukaisimmissa paikoissa. Emme ole koskaan nähneet sitä niin peloissaan siitä, että se menettää otteensa teistä. On juhlan aika. Vanha kaarti on lähdössä. Se menettää asemiaan. Pyrkiessään pysymään hallinnassa se itse asiassa toimii päinvastoin. Energiat eivät nyt kulje sen vanhoihin tapoihin. Se hajoaa sisältä.

Tämä vaikuttaa maapalloon positiivisesti. Voimme jo nähdä, miten energia puhdistuu suoraan edessämme. Pelkoa on edelleen, mutta ei niin läpitunkevalla tavalla. Tämä merkitsee sitä, että olette edistyneet mittaamattomasti.

Muutamia tärkeitä historian osia kirjoitetaan uudelleen. Menneisyyttä muutetaan niin, että tulevaisuus on positiivinen jokaiselle teistä ja maapallolle. Totuus monista olennoista löytyy. Koko totuus paljastuu. Tämä tekee tietä valtavavalle edistymiselle maapallon järjestelmien uudelleenmuodostamisessa. Uudelleenjärjestely on välttämätöntä. Sitä tulee tapahtumaan.

Tänä muutosaikana tehdään monia vetoomuksia asioiden pysymistä ennallaan. Näin ei kuitenkaan tapahdu. Kiinnipitäminen siitä, mitä on ollut, pakottaa lisää muutoksia planeetalle. Vastustustaso on korkea - se kuitenkin laimenee, kun valo aaltoilee maan päällä. Jokaisella askeleella suunnitelma liikkuu eteenpäin - oli vastustusta tai ei.

Miettikää, missä olitte viime vuonna tähän aikaan. Ajatelkaa, miten nopeasti olette muuttuneet ja mitä edistymistä on tapahtunut näin lyhyessä ajassa. Muutama seuraava vuosi, jotka johtavat vuoteen 2012, kulkevat "superpoimunopeudella" (warp speed). Matkan varrella on kaarteita ja läpikulkuja, mutta oletettu määränpää saavutetaan.

Olemme kanssamme seuraavien vuosien aikana. Seisomme kasvotusten, olka olkaa vasten. Autamme raivaamaan muutoskuormia. Työskentelemme maajoukon kanssa luodaksemme uudelle maapallolle hedelmällisen alustan.

Jos pidätte sydämenne avoimena, mielenne vapaana ja luovuutenne aktiivisena, huomaatte, että uusi maapallo on hyppysissänne. Vaaditaan kaikki käytettävissä olevat resurssit siirtymiseksi korkeampiin ulottuvuuksiin. Yhdessä teidän ja muiden avaruusperheenjäsenten kanssa autamme prosessia eteenpäin.

Olen Mira. Lähetämme rakkauttamme Plejadeilta.

Yhteenveto

On mahdollista siirtyä kaikkien nyt kokemiemme muutosten läpi helposti ja sujuvasti. Meidän on muistettava, kuka on ohjaksissa. Vaikka lopputulos onkin epäselvä, uuden maapallomme Luvatun maan kauneus on niiden muutosten ja sopeutumisten arvoinen, joita joudumme tekemään. Jos ajattelette sitä, olemme hyvin matkassa.

Pysykää mukana, maajoukko. Tehkää työnne. Nauttikaa elämästänne ja näistä kolmannen ulottuvuuden viimevuosista. On niin paljon, mistä olla kiitollinen, ja ennen kuin huomaattekaan, lennämme korkealla henkimaailmassamme ja maapallolla.

Siunauksia, rakkautta ja valoa,
Valerie Donner

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Uutiskirjeestä 4.6.2009
ViestiLähetetty: 27.11.2013 16:39 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Jollain tavalla voitaisiin sanoa, että nämä ovat parhaita ja pahimpia aikoja. Kaikki riippuu näkökulmasta. Meille valotyöntekijöille nämä voivat tuntua parhailta ajoilta, kun näemme kolmannen ulottuvuuden romahtavan. Jotkut meistä voivat tuntea ykseyden, vaivattomuuden ja armon korkeamman ulottuvuuden energioita. Kaikkialla minne katsommekin, yritykset lopettavat ja vanhat tavat lakkaavat olemasta. Näemme kärsimystä, pelkoa ja hämmennystä, kun ihmiset yrittävät sopeutua siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Nämä energiat ovat kummallisia. Säämallit vaihtelevat. Tunnen, että jotkut energiat ovat samanlaisia, mitä tunsimme ennen Atlantiksen romahtamista. Tuntuu olevan tyyntä myrskyn edellä. Edeltääkö se jotain suurta maanmuutosta?

Monilla tuntemillani ihmisillä on vaikeuksia nukkua tai he ovat vain hirvittävän väsyneitä. Kenties valotyöntekijät tekevät ylitöitä unitilassa? Jotkut meistä tuntevat unohtelevansa asioita. Tämä voi johtua siitä pakahduttavasta informaatiomäärästä, mitä meille tulee. Sitä voisi kutsua ehkä informaatioylikuormaksi. Aivot pystyvät prosessoimaan vain tietyn määrän. Kuvitelkaa, miten paljon niiden on lajiteltava, kun saamme edelleen hyvin suuria uuden materiaalin tulvia.

Tänä aikana on tärkeää pysyä maadoittuneena ja omassa keskuksessaan. Olen puhunut monien ihmisen kanssa, jotka tuntevat toisten vaikutuksen. Olen kysynyt heiltä, meditoivatko he. Jotkut sanoivat, ettei ole aikaa. Meidän on otettava aikaa meditoida ja olla hiljaa - muuten jäämme kiinni kaikkeen kaaokseen. Jo kymmenenkin minuutin meditointi auttaa.

Osa haastettamme valotyöntekijöinä on, että empatiatasomme on noin 200% tai korkeampi. Tämä merkitsee sitä, että tunnemme paljon enemmän kuin suurin osa ihmisistä. Luojamme on lahjoittanut meille ekstramäärän empatiaa, jotta voimme olla tietoisia siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. Pystymme lukemaan toisten ja maapallon energiaa. Tarvitsemme tätä, jotta voimme tehdä työtämme ja pitää huolta itsestämme.

Onko kukaan teistä huomannut, miten vanhoja ongelmia/kysymyksiä nousee pintaan? On kyse sitten peloista, epäilyksistä, suhteista, työstä, asuinpaikasta, talousasioista tai maailmasta yleisesti ottaen, niin jokainen haastetaan päästämään irti. Käsitättekö, että kun valotyöntekijöinä parannamme jonkin ongelman itsessämme, teemme tämän eksponentiaalisesti monien muiden puolesta? Useimmilla valotyöntekijöillä ei ole ollut helppo elämä. Tässä elämässä olemme eläneet monta elämää (kenties kuusi tai seitsemän), kun meille on annettu tilaisuus rajattomaan kasvuun. Se on ollut haastavaa useimmille meistä. Jos katsotte taaksepäin elämäänne, voitteko nähdä erilaisia ongelmia ja painopistealueita? Käsitättekö, miten pitkälle olemme päässeet?

Silloin kun meillä on ongelmia, emme koskaan paranna niitä vain itsemme puolesta. Benun mukaan (arkkienkeli Gabriel, Karen Cookin kanavoimana www.benutoo.com) vaikutamme muodonmuutoksellamme koko sukulinjaamme ja vähintään 100000 ihmiseen. David Hawkins, "Power Versus Force" -teoksen kirjoittaja, vie tämän vieläkin pidemmälle. Hän käytti kinesiologiaa tehdäkseen tietoisuusskaalan 1-1000, missä Kristus, Buddha jne. olivat 1000. Useimmat ihmiset kalibroituivat vain noin 200:aan, mikä ei ole edes totuus- ja vilpittömyystaso. Hawkins väittää, että mitä korkeampi tietoisuustaso on, sitä suurempaan määrään mieliä ja sieluja voidaan vaikuttaa. Tämä merkitsee sitä, että noin 750:n tietoisuudella voi vaikuttaa miljooniin ihmisiin.

Ei mikään ihme, että meitä väsyttää! Jotkut meistä ovat 24 tunnin prosessointitehtaita ja käsittelevät ongelmia loputtomasti. Nyt on aika päästää irti vanhoista aiheista, jotta voimme olla vapaampia ja kevyempiä siirtymään neljänteen ja korkeampiin ulottuvuuksiin. Sanon mielelläni asiakkaille, että jos voimme, silloin kun tunteita nousee, tuntea niiden puhaltavan lävitsemme kuin tuuli ja sitten voimme päästää niistä irti, niin edistymme. Tunteet ovat vain energiaa liikkeessä. Uskon, että se intensiivisyys millä tunnemme tunteita, on suoraan suhteessa siihen, miten paljon sielumme valitsee parantuvansa.

Eilen illalla kuukausitapaamisessani mestariluokan kanssa ylösnoussut mestari Djwal Khul puhui meille. Hän tuli muistuttamaan meitä siitä, ettemme unohda häntä ja että hän on täällä auttamassa meitä. Yksi hänen sanomistaan asioista oli: "Maapallon tulevaisuus on edelleen vapaasti valittavissa. Teette paljon töitä… Ei ole yhtä ainoa ratkaisua kaikkiin ongelmiin." Erään toisen ylösnousseen mestarin tapaan hän kertoi meille, että "pelikenttä tasoittuu".

Näinä parhaina aikoina on mahdollista tuntea enemmän läheisyyttä Luojaan ja valoulottuvuuksiin kuin koskaan ennen. Eilisillan kanavoinnissa vietimme pitkän aikaa syvässä meditaatiossa tuntien ykseyttä ja olimme täysin hetkessä. Se oli erittäin rauhallinen tunne. Tässä tietoisuudentilassa on läsnä ilman huolta tai huolehtimista. Tämä on luonnollinen olotilamme. On mahdollista työskennellä tämän tunteen kanssa ja saattaa itsensä siihen aina niin valitessaan. Näin tilanne on korkeammissa ulottuvuuksissa. Silloin kun ylösnousemme, olemme vapaita menneisyydestä ja länsäoleva hetki on ulottuvilla. Olemme syvällisessä tilassa, missä sydämemme on täynnä rakkautta.

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira.

Minulle on aina ilo puhua kanssanne. Tulemme ystävinä. Haluamme tutustua teihin ja saada teidät tuntemaan meidät. Rakastamme ajatusta siitä, että olemme taas kerran maaperheemme kanssa. Tämän tapahtuminen on vääjäämätöntä. Me tulemme olemaan iloisia ja te tulette olemaan onnellisia, koska meillä on vahva yhteys kanssanne. Muistatte sen. Olette vapaita salaisuuksista ja kontrolloinnista.

Jälleentapaamisen aika lähestyy. Meillä on enemmän "johtimia" maan päällä ja sen ympärillä. Tämä antaa meille vielä suuremman kommunikointimahdollisuuden kanssanne. Voimme pysyä paremmin ihmisten ja tapahtumien sykkeessä. Valmistaudumme myös mullistavien tapahtumien mahdollisuuteen. Tutkiskelkaa sitä, mitä sanomme. Tehkää valmisteluja itseänne ja perhettänne varten.

Jotkut voimat maan päällä mielellään pompottelevat. Sanomme, että täyskäännös on reilua peliä eivätkä ne ole nähneet mitään vielä. Voimme ajatella, "strategisoida" ja taktikoida pois kaiken, mitä nämä voivat yrittävät tehdä estääkseen vääjäämättömän. Monien tähtihaarojen ponnistelujen summana syntyy tarpeellisia tapahtumia, jotta voimme kaikki olla yhdessä.

Meillä on sellaista kokemusta, mikä tietää onnistumista. Voitte uskoa meihin ja kansan tahtoon. Useimmat ihmiset planeetalla toivottavat meidät tervetulleeksi. Jotkut pelkäävät, mutta meillä on niin hyviä kommunikointitapoja, että useimmat ovat rauhallisia tullessamme.

Kun totuus meistä kerrotaan, alatte nähdä monumentaalisia muutoksia maan päällä. Tätä pimeät voimat ovat pelänneet, sillä ne pakotetaan kertomaan totuus. Ihmiset heräävät eivätkä he luota moniin, jotka ovat olleet vallassa, mukaan luettuna jotkut kirkot.

Kun ihmiset heräävät, he voimaantuvat enemmän. Ihmiset tietävät, että elämässä on muutakin, kuin mitä he ovat uskoneet. Jotkut haluavat muuttaa elämänsä täysin. He ihmettelevät, miksi he ovat tunteneet itsensä niin rajoitetuksi. Herätys valovoimilta tuo avautumisia ihmisten mielissä. Tietoisuus muuttuu ja uusi päivä koittaa maan päällä.

Elämästä maan päällä tullee vielä kauniimpaa. Ihmisten sydämet avautuvat ja he alkavat täyttyä ilosta. He käsittävät, etteivät he ole yksin eivätkä he ole koskaan olleetkaan. Tulee oivalluksia ja jakamista. Yhteisprojektit kanssamme ovat täyttymyksellisiä ja mielenkiintoisia. On paljon opittavaa. Joillakin teistä on lähettilään rooli, kun meidän on tutustuttava toisiimme. On erityistiimejä, jotka ovat hyvin koulutettuja tätä jälleentapaamisemme osaa varten.

Asioiden vakiintuminen voi viedä vähän aikaa. Vaaditaan muutoksia. Emme ota hallintaa millään muotoa. Olemme teidän hyväntahtoisia ja rauhallisia vieraitanne.

Jotkut sanovat, ettei muutos tule helposti. Me sanomme, että muutos tulee teille helposti. Kyse on luonnollisesta prosessista. Kun maan asukkaat käsittävät mahdollisuuden yhdistyä taas avaruusperheen kanssa, he alkavat tuntea vapautta ja laajentumista. He ottavat avosylin vastaan muutoksen ja ovat tyytyväisiä runsaampaan elämään.

Olen Mira Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta.

Yhteenveto

Tällä hetkellä on haastavaa olla maan päällä - kuitenkin jännittävää. Lähestymme tavoitettamme yhdistyä taas avaruusperheemme kanssa. Meillä on paljon apua mestareilta ja valoulottuvuuksista. Olemme auttamassa täällä toisiamme enemmän kuin koskaan omalla tavallamme palvella.

Joskus paras tapa palvella, on oman sisäisen työmme tekeminen. Tämä on eksponentiaalisen hyödyllistä sukulinjallemme sekä ihmiskunnalle yleisesti ottaen. Rukous ja meditointi ovat tärkeitä.

On välttämätöntä, että kommunikoimme maajoukkona. Meidän täytyy levittää valoa ja tietää, että meillä on se, mitä tarvitaan tuon työn tekemiseen.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 86 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia