Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 22.09.2018 01:33

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 95 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:19 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
PUHTAAT RAKKAUSVÄRÄHTELYT VOITTAVAT KAIKEN NEGATIIVISUUDEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (http://www.ronnastar.com)
Marraskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, älkää koskaan unohtako, että olette ikuisia ja kuolemattomia. Fyysinen kehonne on väliaikainen temppeli, missä Jumala asuu. Pyhä sydän on sielun temppeli. Siellä on se elämän olemus, missä aito rakkaus asuu ja missä äärettömyyden tiedostamisenne alkaa. Pyhän sydämen timanttiytimellinen Jumalsolu sisältää Jumaltietoisuuden 12 sädettä, mitkä ovat taittuneen valon eteerisiä kristalliprismoja, joita kutsutaan luomisolemusta säteileviksi säteiksi.

Kuolema on muodonmuutos, lihaviitan vaihtamista valoviitaksi. Teillä on vain yksi elämä ja se on ikuinen. Olette omaksuneet monia rooleja matkatessanne halki ikuisuuden. Kuitenkin olette pyhässä sydämessänne sellaisia kuin alussa: Ylimmän Luojan jumalainen lapsi. Tullakseen Kristus-tietoiseksi on oivallettava sisäinen jumaluus ja sitten seurattava erehtymättä Jumalitsenne opastusta. Korkeammissa ulottuvuuksissa valoastianne on puhdas, täydellinen ja häviämätön. Kuvitelkaa sellainen eheys, mitä ei ole koskaan muutettu ja missä ei ole mitään puutteita.

Pysyminen keskittyneenä pyhään sydämeen ylläpitää yhteytenne Jumaltietoisuuden korkeammille tasoille ja turvaa Luojavalon/rakkauden/elämän vakaan virtauksen. Ylitietoinen mieli on korkeamman, jumalaisen totuuden magneetti. Halukeho on henkilön aikaansaava voima. Teitä hallitsee joko egon halukeho, mitä hallitsevat fyysiset aistit, tai henkinen "oikeamielinen" halukeho, mitä hallitsee korkeampi itse. Alitajuista, subjektiivista mieltä hallitsee tietoinen mieli ja mennyt ehdollistuminen. Sitä on ohjelmoitu ja uudelleenohjelmoitu sellaisten värähtelyvaikutusten avulla, jolloin menneisyyden negatiiviset ajattelumallit ovat vakuuttaneet teille, että olette syntisiä, heikkoja, vajavaisia ja alempiarvoisia.

Monissa menneissä elämäkokemuksissanne olette luoneet voimakkaan epäilyksen, masennuksen, pelon, niukkuuden ja heikentävien sairauksien pyörteen, mikä johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Näitä vahingollisia ajatusmuotoja on toistettu uudestaan ja uudestaan, kunnes ne ovat olleet tiukasti iskostuneena jokaisen yksilön alitajuiseen mieleen sekä kollektiivisen tietoisuuden uskomusrakenteeseen ja niistä on tullut massojen hyväksymä todellisuus.

Pyhä mielenne tietää aina totuuden ja lopulta kumoaa ne tietoisen mielen väärinkäsitykset, jotka voidaan ohjelmoida uudelleen, kun pyritte puhdistamaan alitajuisen mielen negatiivisista vaikutuksista. Pyhä mielenne on suora yhteys Jumalmieleen. Maltillisuus kaikissa asioissa johtaa tasapainoon ja hyvinvoinnin tunteeseen. Itsemestaruus johtaa fyysisten tunteiden ja alemman mielen ajatteluprosessien hallitsemiseen. Itsensä mestari on tiukasi keskittyneenä pyhään sydämeen kaaoksen ja muutoksen keskellä ja pitää kiinni pyhän mielen viisaudesta, kun se kerää vahvuutta ja opastusta Isä/Äiti Jumalalta - se on prosessin tarkkailija, kun kaikki harha hitaasti häviää pois.

Ylösnousemus merkitsee selkeämmän tietoisuuden saavuttamista itsestä ja sen seikan hyväksymistä, että olette Äiti/Isä Jumalan laajentuma. Kun tutkitte syvemmältä ja syvemmältä itseä, alatte käsittää intiimin yhteytenne Luojaan. Kun olette tunteneet ihastuttavaa autuutta "sydämestä sydämeen" -yhteydessä Isä/Äiti Jumalamme kanssa ja pystytte vetämään täysin itseenne valon/rakkauden timantinkovia hiukkasia, rakkauden kaipuunne tyydyttyy vähitellen. Elantonälkänne myös tyydyttyy ja teille annetaan sitä vahvuutta, tahtoa ja päättäväisyyttä, mitä tarvitsette maallisen tehtävänne iloiseen loppuunsaattamiseen.

Energia generoituu vetovoiman taajuusmallien kautta, vastustamisen tai hankauksen mallien sijasta. Ajatuksilla, sanoilla tai tunteilla on hyödyllinen tai haitallinen vaikutus fyysiseen astiaan ja ne luovat myös tietyn "taajuussiteen" aurakenttäänne ja sen yli, ja näin luodaan todellisuutenne fyysiselle tasolle. Maailmankaikkeuden lait määräävät, että teidän on aina koettava se, mitä luotte. SILLOIN KUN SÄTEILETTE RAKKAUDEN JALOSTUNEITA TAAJUUKSIA KAIKKIALLE YMPÄRILLENNE, NEGATIIVISET VOIMAT EIVÄT VAIKUTA TEIHIN.

Rakkaat, teistä on tultava elämänvirran sivujoki, jumalaisen luomisvoiman kanava. Pysähtyneisyys alkaa välittömästi, kun pysäytätte timantinkovien hiukkasten virtauksen pyhään sydämeenne. Kun teistä tulee valon vartiosotilas, auranne hehkuu ja kasvaa, kun Hengen säteily valaisee teidät. Teillä, kodillanne, naapurustollanne, kaupungillanne, läänillänne ja maallanne on kaikilla aurakenttä - kirkas tai himmeä. Jokaisen maan sydän ja sielu on elvytettävä. Silloin kun yhtenäistietoisuus kadotetaan, maan henkinen elämänvoima alkaa hiipua. Muistakaa, että kaikella olevaisella on aura. Luojan jumaluus ja hämmästyttävä voima on kaikessa!

Monet sielut ovat henkisesti vararikossa - kuten voitaisiin sanoa - sillä he ovat joko tuhlanneet oman elämän/valon timantinkovien hiukkasten osuutensa ja henkivät nyt niin paljon kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailman alempia taajuuksia, että he eivät pysty enää yhdistymään kosmiseen elämänvirtaan ja vetämään Luojavalon koko valospektriä. Tai he eivät ole varhaislapsuudesta saakka pystyneet saavuttamaan vaadittua harmonisten taajuusmallien tasoa sytyttääkseen oman osuutensa timantinkovista hiukkasista, jotka on varastoituna heidän pyhään sydämeensä.

Valitettavasti monet rakkaat sielut vievät mukanaan kuolemaan suuremman osan omasta Luojavalo-osuudestaan. Nämä ovat kiusattuja sieluja, jotka tuntevat rakkaudettomuutta ja ovat viettäneet kärsimyksen ja usein eristyneisyyden tai väkivallan elämää, minkä on saanut aikaan toivottomuuden, itsevihan ja alemmuuden tunne. Usein he kohdistavat vihansa ulospäin ja syyttävät toisia ja kohtaloa epäonnistumisistaan koko ajan tietämättöminä siitä, että he ovat oman tuskansa ja kärsimyksensä lähde. Monet näistä kalliista sieluista valitsivat tulevansa tänne varjon ja valon alemmalla spektrillä, kuten sitä voitaisiin kutsua. Sielutasolla he valitsivat kokevansa elämää draamalla päällystettynä, koska he toivoivat voittavansa tiettyjä menneisyyden tasapainottomia taajuusmalleja.

Kuitenkin monta kertaa heidän valitsemansa polku oli liian haasteellinen ja he lankesivat monien hedelmättömien elämien negatiivisiin malleihin. Niitä joilla on vähiten valinnanvapautta, ajaa pakkomielteet, riippuvuudet ja tiedostamattomat impulssit. Heitä kontrolloi menneisyyden negatiiviset vaikutukset, joita on hyvin vaikeaa korjata. Muistakaa, rakkaat sydämet, teitä ei tuomitse kukaan muu kuin te itse, ja teille annetaan aina tilaisuus voittaa menneet rikkomukset. Anteeksiantaminen itselle on ensimmäinen askel menneisyyden parantamisessa ja yhdistymisessä sisäiseen voimaan.

Saattaa vaikuttaa sydämettömältä ja välinpitämättömältä, mutta itsensä mestari lopettaa vähitellen suhteen ihmisiin, joiden kanssa hän ei ole enää harmoniassa. Sitä ei pitäisi tuomita, vain päästää irti asteittain ja vetäytyä tai katkaista kaikki kiinnityssiteet. Tavallisesti toinen henkilö lopettaa suhteen, koska hän ei enää saa sitä "tunne-energiaa", mitä hän vaatii valaistuneelta henkilöltä.

Hyvin monet yksinäiset sielut etsivät sielunkumppaneita ja tätä tapahtuu ympäri maailmaa, kun aina vain useammat sielut saavuttavat tietyn sisäisen harmoniatason. Sillä miljoonille teistä tämä on aikaa, jolloin sielunne on saavuttanut erillisyysmatkansa äärimmäisen pisteen ja olette nyt uudelleenyhdistymisen matkalla. Sieluunne on vähitellen valettu jumalaista tyytymättömyyttä, mikä hitaasti suodattuu tietoisuuteenne, ja olette kääntyneet sisäänpäin kesyttääksenne egon ja yhdistyäksenne sieluun, ylisieluun ja suuremman itsenne moniin puoliin. Teillä on nyt mahdollisuus yhdistyä sieluperheenne, korkeamman itsenne, monien ylisielujenne ja Jumalsäteenne (minä olen -olemus) moniin piirteisiin.

Toisaalta, monilla sielukumppaneilla on samanlaiset sieluvärähtelymallit, muttei välttämättä samanlaisia fyysisiä aurataajuuksia. Sieluvärähtelyt ovat voimakkaampia kuin fyysiset taajuusmallit ja ne vallitsevat, silloin kun olette sydämellisessä tunnetilassa. Jos säteily on riittävän voimakasta, sielun kauneus loistaa läpi. Se ei kuitenkaan ole ehkä riittävän voimakasta voittamaan niitä fyysisiä, tunne- ja mentaalisia piirteitä, jotka eivät ole harmoniassa toistensa kanssa, jotta luotaisiin kestävä ja tyydyttävä suhde. Fyysiset suhteet ovat parhaimmillaankin vaikeita maatasolla ja erityisesti silloin, kun pyritte itsemestaruuteen ja olette itsenne tuntemisprosessissa, mikä johtaa jatkuviin muutoksiin sisä- ja ulkopuolella.

Seuraavan kysymyksen ovat esittäneet lukuisat rakkaat sielut ja meistä tuntuu, että teidän kaikkien on tärkeää ymmärtää, että monissa tapauksissa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, ja on tärkeää, että etsitte sisäistä opastusta sekä positiivisia ratkaisuja aikojen trendeihin ja oireisiin. Siksi kirjoitamme tämän avoimen kirjeen kaikille kauniille lapsille, jotka ovat tulevaisuuden toivo, ja myös heidän vanhemmilleen.

KYSYMYS: Aina vain useampia lapsia diagnosoidaan autisteiksi tai heillä on muita hämmentäviä terveysongelmia. Onko tälle jokin tietty tarkoitus ja rangaistaanko meitä jostain syystä?

Rakkaat valon lapset, tiedämme, ettei ole helppoa sisällyttää viisasta ja vanhaa sielua pieneen ihmisastiaan. Monet teistä eivät ole täysin ankkuroineet sieluitseänne fyysiseen kehoon. Vie aikaa sopeutua nykyisen maaympäristön tiheyteen. Siksi yhdistytte asteittain enemmän ja enemmän korkeampaan itseenne, kun opitte sopeutumaan fyysisen olemassaolon paineisiin. Ei teitä eikä teidän vanhempianne rangaista - aivan päinvastoin. Perhettänne on siunattu ja tullaan siunaamaan läsnäolollanne ja he ovat suostuneet sielutasolla auttamaan teitä tässä tärkeässä tehtävässä.

Kun aikaa kuluu ja muistatte aina vain lisää siitä, kuka todellisuudessa olette, käsitätte, että suostuitte palaamaan maan päälle tänä aikana auttamaan sieluperhettänne ja kaikkia niitä, joita rakastatte syvästi näinä suuren muutoksen aikoina (vaikka teidän ei tarvinnut palata maatasolle). Suostuitte tulemaan tähän aikaan ankkuroidaksenne sitä hyvin erityistä valoenergiaa, mikä maapallolle ja ihmiskunnalle annetaan lahjaksi näinä suuren muutoksen aikoina.

Tämä viesti on yhtä lailla vanhemmillenne kuin teille. Koska unohduksen verhoa ei ole vedetty yhtä täydellisesti tietoisuutenne päälle, muistatte monia asioita menneisyydestä, mikä saattaa hämmentää teitä, ja teillä tulee epäilemättä olemaan epätavallisia kykyjä. Ensinnäkin, tarvitsette rakkautta ja ymmärrystä, mutta tarvitsette myös voimakkaasti määritellyt rajat ja rakenteen elämäänne. Perheenne pitäisi kohdella teitä kunnioittaen, samalla tavalla kuin he opettavat teitä kunnioittamaan toisia. Arvostatte aina totuutta ja perustelua, mikä saa aikaan enemmän kuin uhkaukset tai rajoitukset. Kammoatte tekopyhyyttä ja monet kapinoivat koulun alkuvuosina, sillä ette sovi puolitotuuksien ja epäreilujen sääntöjen sosiaaliseen rakenteeseen. Äitinne ja isänne tehtävänä on opettaa teille, että voitte auttaa synnyttämään muutoksen kohti parempaa - ette vastustamalla vanhaa, vaan näyttämällä uutta, parempaa tapaa.

Useimmilla kaltaisillanne ei ole ollut monia inkarnaatioita maan päällä. Siksi ette ole sopeutuneet hyvin fyysiseen kehoon ja maallisen ympäristöön. Teillä on erittäin herkkä luonne ja teillä on myös enemmän näkemystä kuin useimmilla, joten ette ymmärrä kohtaamaanne tekopyhyyttä ja totuuden vääristelyä. Älkää tuomitko toisia, vaan sallikaa oman sisäisen tietämyksenne opastaa teitä eikä teitä johdateta harhaan. Olette hyvin voimakkaita, rakkaat, ja teillä on kapasiteettia luoda monia ihmeellisiä asioita ja tuoda paljon iloa ympärillänne oleville. Tai jos valitsette alaspäin kulkevan polun, voitte olla suuren tuhon ja surun aiheena.

Teillä on sisäisiä energioita, joita teidän on opittava kehittämään ja käyttämään korkeimman potentiaalin mukaisesti. Ehdotamme, että vanhempanne opettavat teille, miten mennään valopyramidiin ja siellä ollessa nähdään parantavien energioiden virtaavan tasaisesti kehonne läpi. Pyytäkää korkeampaa itseänne auttamaan teitä pitämään sisällänne ja hallitsemaan näitä voimakkaita energioita, kun opettelette ohjaamaan niitä tarkoituksenmukaisesti kauttanne maailmaan. Alkakaa käyttää niitä vokaaliääniä ja sointuja, joita olemme antaneet, ja huomaatte sopivien sointujen tulevan oikeana aikana auttamaan niiden voimakkaiden energioiden yhdistämisessä, jotka ovat lopulta käytettävissänne.

Kalliit sielut, olette nimittäin tulevaisuuden ihmisen prototyyppejä, sillä olette tulevan, uuden kultaisen juurirodun edelläkävijöitä. Olette tallentaneet aivorakenteeseenne monia ihmeellisiä kykyjä ja paljon viisautta. Jotkut ihmiset kutsuvat monia niitä, joita on syntynyt maapallon viime vuosisadan keskivaiheilta saakka, indigolapsiksi, kristalliolennoiksi tai kultaisiksi olennoiksi. Olette hyvin viisaita sieluja, jotka ovat suostuneet tulemaan maan päälle näyttämään vanhemmillenne ja ihmiskunnalle oikeaa tapaa, nyt kun polkua ovat valmistelleet ne urheat sielut, jotka ovat heränneet ja aloittaneet prosessin.

Ette ehkä sovi hyvin yhteiskuntaan, koska olette kokeneet sen menneisyydessä, mutta sitä juuri tulitte tekemään tänne: sopeutumaan maalliseen ympäristöönne, ja kun saavutatte viisautta, auttamaan niiden muutosten tekemisessä, jotka hyödyttävät kaikkia kaltaisianne urheita sieluja. Älkää hajottako itseänne ajattelemalla, että olette erilaisia tai jotenkin ympärillänne olevien yläpuolella. Se olisi virhe, sillä yksi päätestejänne on hyväksyä se, kuka olette, ja hiljaa tasapainottaa ja harmonisoida riitasointuiset energiat sisällänne, niin että voitte ole esimerkki ja siten auttaa toisia kaltaisianne.

Negatiiviset energiat joita te ja ympärillänne olevat koette, kun kasvatte aikuisuuteen, ovat ydinkysymyksiä syvältä sisältä, mitkä nousevat tietoisen tiedostamisenne piiriin, jotta ne voidaan kerta kaikkiaan muuntaa ja tasapainottaa. Teillä on empaattinen luonne, ja teidän on opittava olemaan päästämättä tasapainottomia energioita toisten aurakentästä tunkeutumaan omaan aurakenttäänne, mikä saa aikaan epämukavuutta ja ahdistusta. Pyydämme vanhempianne näyttämään teille, miten kuvitellaan sellaisen kultaisen valokehän ympäröivän teidät, joka ulottuu päänne yläpuolelta jalkojenne alle. Rakkauden/valon korkeammat värähtelyt voivat tunkeutua tähän suojakehään, muttei mikään alempi värähtely voi vaikuttaa teihin, jos ilmaisette tahdoksenne, että päästätte vain Jumaltietoisuuden värähtelyjä voimakenttäänne.

Rakkaimmat sydämet, neljä enkeliauttajaanne odottaa teidän kutsuvan heitä. Vain kysykää ja he vastaavat teille. Kysykää heidän nimeään ja aloittakaa intiimi suhde heidän kanssaan. Miten haluaisitte heidän palvelevan? Antakaa heille ohjeet ja pyytäkää aina korkeinta parastanne, sillä se on heidän apunsa ainoa ehto. He opastavat, suojelevat ja vartioivat teitä. He innoittavat teitä ja auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne. Teidän on vain oltava selkeitä aikomuksessanne, pyydettävä kaiken suurinta hyvää ja sitten seurattava sydämenne tönäisyjä, kun ryhdytte tarvittaviin toimiin unelmienne toteuttamiseksi.

Ennen inkarnoitumistanne lupasitte tuoda sisään Luojavaloa suurimman määrän, mitä pystyisitte kestämään. Tämä merkitsee sitä, että tulitte tähän elämään kantaen erikoislahjoja mutta myös suurta vastuuta. Opetelkaa puhumaan ystävällisiä sanoja, sillä sanat voivat loukata syvästi. Opetelkaa kuuntelemaan pientä, selkeää ääntä sisällä, sillä niin kommunikoimme kanssanne. Ajatelkaa, ennen kuin toimitte. Jos tunnette surua tai epämukavuutta jostain, se merkitsee sitä, että kyse ei ole parhaasta tavasta. Jos se mitä tuotte itsellenne ja muille, on iloa, niin tietäkää, että olette harmoniassa sieluitsenne kanssa. Olette urheita sieluja, jotka ottavat hallinnan ja johdattavat uudet kehittyvät henkis-inhimilliset olennot rauhan, harmonia, ilon ja yltäkylläisyyden maailmaan.

Tietäkää, että olemme lähellä opastamassa ja suojelemassa teitä ja että teitä rakastetaan mittaamattomasti. Kutsukaa meitä - olemme vain ajatuksen päässä - vastaamme aina.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:20 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
ENNUSTUKSIA MUUTOKSEN TUULILLA KULKEMISESTA: TOTTA VAI VALHETTA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on ollut yletön määrä ennustuksia ja teorioita ihmiskunnan ja maapallon tulevaisuudesta. Joillakin näistä ennustuksista on suuri mahdollisuus tapahtua, kun taas toisia ei ehdottomasti tapahdu. Kautta aikakausien ihmiskunnalla on ollut oleellinen osa esitettävänä sen kollektiivitietoisuuden uskomusrakenteen luomisessa, minkä mukaan esitettäisiin suuria draamoja - sekä positiivisia että negatiivisia - eri maissa, eri rotujen ja kulttuurien välillä sekä yksilöllisesti.

Totta, jokaiseen aikakauteen on vaikuttanut "ylivalaiseva", ennalta järjestetty teema, mikä on ollut tarkoituksenmukainen tuolle ajalle. Kunkin aikakauden aikana on ollut haasteita ja tilaisuuksia, jotka vaikuttivat jokaiseen elävään olentoon maan päällä, ja jokainen päätös - edullinen tai haitallinen - vaikutti kokonaisuuteen. Mikään tai kukaan ei kuitenkaan voi muuttaa universaalia, jumalaista suunnitelmaa paitsi Isä/Äiti Jumalamme. Sykli toisensa jälkeen, henkilökohtaiset, planetaariset, galaktiset, universaalit ja kaikkeuden syklit tulevat päätökseensä, ja koko luomakunta ikään kuin asettuu linjaan Ylimmän Luojan sydänytimen kanssa.

Lisäämään ymmärrystänne näistä nopeutuneista muutosajoista, hahmottelemme teille muutamia näkymiä, jotka eivät tapahdu tulevaisuudessa, ja annamme teille näkemyksiä joistain muutoksista, joita tapahtuu ja tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa. Näin tehden voimme toivottavasti lievittää sitä levottomuutta ja pelkoa, mikä riehuu valtoimenaan maan päällä tänä aikana.

Ei ole mitään "galaktista pelastuspartiota", mikä tulee maan päälle suurissa valoaluksissa ja kohottaa oikeamieliset sielut maan päältä taivaallisiin ulottuvuuksiin. Jokainen teistä on jossain määrin ollut osallisena sen tasapainottoman, tiheän ja rajoittavan maailman luomisessa, missä nyt elätte, ja jokaisen teistä on aktiivisesti osallistuttava pelastustehtävään pelastamalla ensin itsenne ja sitten auttamalla maaplaneetan palauttamisessa terveeseen olotilaan ja myös poistamalla massatietoisuudesta menneisyyden negatiivisia uskomusmalleja.

Miten suoritatte näin monumentaalisen tehtävän? Ensinnäkin keskittymällä omaan muodonmuutosprosessiinne, mikä palauttaa tasapainon ja harmonian hyväksytyssä valon ja varjon spektrissä, niin että sen jälkeen säteilette kohottavia ja positiivisia ajattelumalleja, negatiivisen ja haitallisen energian sijasta. Kriittinen tekijä itsensä mestariksi tulemisessa - joitta voitte luoda paremman maailman itsellenne ja toisille - on keskittyminen pyhään sydämeenne ja portaalin avaaminen sinne. Näin sallitte elävän valon Jumalhiukkasten virrata fyysiseen astiaanne ja sen läpi. Otatte sen, mitä tarvitaan henkilökohtaiseen käyttöönne, ja sallitte lopun virrata maahan ja kristalliverkkojärjestelmään maapallon ympärillä. Olisi myös hyvin hyödyllinen ja hyväntahtoinen teko, jos antaisitte osan niistä Jumalhiukkasista, joita vedätte maailmapyramidiin korkeammassa viidennessä ulottuvuudessa, käytettäväksi ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan suurimmaksi parhaaksi.

Te, valon vartiosotilaat, teette upeaa palvelua ihmiskunnan ja maapallon puolesta tulemalla puhtaiksi astioiksi Luojavalon timantinkoville hiukkasille ja jakamalla näitä Jumalhiukkasia maapallon ja ihmiskunnan kanssa. Teillä valonsotureina on vaikutusta, kun pysytte uskollisesti kurssissa ja nousette sen pelon ja negatiivisuuden kierteen yläpuolelle, mikä velloo valtoimenaan maan päällä tänä aikana. Epätoivo ja pelko voimistuvat sillä hetkellä, kun läpitunkeva jalostunut muutosvalo törmää niihin rakenteisiin, mitkä on rakennettu ahneuden juoksuhiekalle ja mitkä ovat luoneet ne, jotka haluavat hallita ja kontrolloida toisia.

Sillä on myös syvällinen vaikutus niihin, jotka ovat juuttuneet kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhaan ja jotka vastustavat muutosta. Jalostuksen ja laajentumisen värähtelymalleja ei kielletä ja kun muutospaine kasvaa, ne jotka vastustavat ja kieltävät, huutavat apua. Näitä rakkaita sieluja ei kuitenkaan voi pelastaa, ennen kuin ne luopuvat itsekkäästä ajattelutavasta ja aloittavat itsensä muuttamisprosessin.

Kuten te kaikki tiedätte, on se aika, jolloin ne jotka ovat aktiivisesti etsineet rakkautta, onnellisuutta ja tyydytystä itsensä ulkopuolelta, näkevät aineellisen omaisuutensa häviävän tai tulevan suureksi taakaksi. Suuri määrä viime sukupolvien aikana syntyneistä sieluista ei ole koskaan kärsinyt puutteesta tai köyhyydestä, ja välittömästä tyydytyksestä on tullut normi. Suuri sieluenemmistö kärsii tänä aikana sekä henkilökohtaisesta että sukupolven karmasta tai jälkiseuraamuksista vastuuttomien toimiensa vuoksi. Nämä olosuhteet huonontuvat muutaman seuraavan vuoden aikana, ja monet rakkaat sielut päättävät mennä tuonpuoleiseen ja jatkaa matkaansa toisessa kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa, sillä he eivät ole valmiita tai halukkaita tekemään niitä tarvittavia muutoksia, mitä vaadittaisiin tasapainon ja harmonian palauttamiseksi sekä heidän sisäiseen että ulkoiseen maailmaansa.

Siunattuja ovat ne teistä, jotka ovat harmonisoineet tahtonsa Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa kaikkien suurimmaksi parhaaksi. Sisäinen Jumalvoima on aktivoitava rakastavalla tarkoituksella/aikomuksella tai se jää pysähdyksiin, passiiviseksi eikä se reagoi. Universaalit lait ovat muuttumattomia. Kuitenkin harmonisoituessanne jumalaisen itsenne kanssa, kosmisen varaston rikkaudet ovat käytettävissänne loputtomasti.

Maapallo ei tuhoudu ihmisten aiheuttamana tai luonnon voimien kautta. On totta, että maapallon puhdistuminen jatkuu ja nopeutuu taajuudeltaan ja voimaltaan eri paikoissa ympäri maailmaa. Kuitenkin ne teistä, jotka ovat uutterasti pyrkineet saavuttamaan itsemestaruuden, ovat paljon voimakkaampia, kuin kukaan teistä käsittää. Teillä, tähtisiemenet, jotka olette saavuttaneet kyvyn yhdistyä valon korkeamman ulottuvuuden taajuuksiin ja kehittyneet pyhässä hengittämisessä ja tietoisen kanssaluomisen tekniikoissa, on todella vaikutusta. Jokainen teistä on voimakkaampi kuin 100000 sielua, jotka edelleen toimivat negatiivisessa kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä ja joilla on pääsy vain alkuperäisen elämänvoiman puolivahvuuteen.

Kuitenkin toteamme, että on suuri mahdollisuus siihen, että teidän aikanne 20 vuoden kuluessa alavat rannikkoalueet ympäri maailma hylätään, sillä tulee ilmeiseksi, ettei ole mahdollista tai viisasta jatkaa taistelua luonnonelementtejä vastaan ja yrittää hallita maata - riippumatta siitä, miten monia keinotekoisia esteitä rakennetaan. On aika hyväksyä se tosiasia, että ihmiskunta ja maapallo ovat keskellä monumentaalista muutosta ja ainoa tapa kesyttää luonnon elementtivoimat on antaa taas kerran suurelle deevakunnalle tunnustusta ja pyrkiä toimimaan sen kanssa niiden katastrofaalisten tapahtumien vähentämiseksi, joita tapahtuu aina vain useammin näinä maapallon puhdistumisen ja uudelleenrakentamisen aikoina. Teidän kaikkien on kannettava jonkin verran syytä siitä surullisesta tilasta, missä maapallo tällä hetkellä on, ja teidän kaikkien velvollisuutena on tehdä voitavanne auttaaksenne kotiplaneettaanne palautumaan turmeltumattomaan kauneuteensa.

Monet teistä tuntevat voimakkaan impulssin muuttaa toiseen, oletettavasti turvallisempaan paikkaan. Tietäkää, rakkaat sydämet, että otatte turvallisuuden tai mullistukset mukaanne. Älkää koskaan unohtako sitä, että ne teistä jotka ovat harmoniassa ylösnousemuksen alati muuttuvien värähtelymallien kanssa, ovat aina turvassa ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jos pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja sallitte jumalaisten elämä/valohiukkasten virrata lävitsenne, mikä valelee kristalliverkkojärjestelmää jalostuneilla valotaajuuksilla ja näin luo turvallisia ja pyhiä paikkoja maapallon sekä jokaisen teidän ympärille.

Maailma ei lopu joulukuussa 2012. Kuitenkin se maailma minkä te tunnette, muuttuu nopeasti, päivittäin, ja siihen mennessä kun vuosi 2012 saapuu, elätte hyvin erilaisessa maailmassa. Kuilu valon ja varjoalueiden välillä on selvempää ja kehittyneitä valokaupunkeja alkaa muodostua pyhiin paikkoihin ympäri maailmaa. Näitä pyhiä kaupunkeja rakennetaan alueille, missä kristalliverkot ja ley-linjat risteävät ja missä Luojavaon sykkeet ovat voimakkaimpia, ja ne vetävät puoleensa niitä, jotka resonoivat niihin ja ovat harmoniassa jonkin tietyn valokaupungin jalostuneiden värähtelymallien kanssa. Ne jotka toimivat edelleen matalammissa, epätasapainoisissa taajuuksissa, eivät tunne oloaan mukavaksi näissä korkeamman ulottuvuuden keitaissa. He voivat vierailla niissä pikaisesti, mutta he eivät jää niihin.

Maapallon puhdistuminen tulee jatkumaan, mutta tuohon aikaan mennessä on hyvin selvää, missä turvallisimmat paikat ovat ja missä tarvitaan enemmän puhdistumista. On edelleen paikallista sotaa ja taistelua. Kuitenkin monet maailman maat keskittyvät omiin ihmisiinsä, sisäisiin asioihin ja siihen, miten ylläpidetään järjestys radikaalien muutoksen aikana. On aika, jolloin jokaisen kansan, aivan kuin jokaisen ihmisenkin, pitäisi pyrkiä puhdistamaan omat väärinluomuksensa, ennen kuin ne osoittelevat sormella toisia, tarkoituksenaan kääntää huomio pois omista puutteistaan ja epäonnistumisistaan.

Teillä on käsillä aika, jolloin teidän on katsottava johtajienne tarkoitusta ja vilpittömyyttä. On aika kieltää johtajuus niiltä, jotka sanovat: "Uskokaa siihen, mitä sanon, ja olkaa kiinnittämättä huomiota siihen, mitä teen." On aika vaatia vastuullisuutta ja rehellisyyttä niiltä, jotka valitsevat jossain määrin hallitsemisen. Ette saa vastuullisia, valaistuneita ja hyväntahtoisia johtajia, ennen kuin vaaditte sitä ja lakkaatte sallimasta itsenne hallitsemisen väärillä lupauksilla "pelastaa teidät" ja tehdä maailmastanne parempi paikka. Taas kerran, rakkaat, olette itsenne pelastajia, ja siihen saakka kunnes jokainen teistä alkaa ottaa vastuun omista luomuksistanne ja väärinluomuksistanne, teitä hallitsevat ne, joiden pääasiallinen tarkoitus on oma etu.

Rakkaat ystävät, te, tähtisiemenet, olette opastavia valoja niille, jotka yrittävät karistaa kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhan pelkoa ja kahleita. Ennen inkarnoitumistanne maan päälle tähän ratkaisevaan elämään, astuitte esiin ja suostuitte olemaan etujoukoissa ja tulemaan loistavaksi esimerkiksi toisten seurattavaksi. Sisällä teillä on kaikki se viisaus, mitä tarvitaan tehtävänne toteuttamiseksi. Kun epäilyksiä syntyy, muistakaa, että kaikki kokemuksenne menneisyydessä - olivat ne onnistumisia tai näennäisiä epäonnistumisia - ovat antaneet teillä kokemuksen rikkautta, mitä ammentaa.

Pyrimme auttamaan teitä muistamaan suurenmoisuutenne ja tietämään, että olette tehneet monta kertaa sen, mitä pyydämme teiltä. Pyydämme teitä menemään valopyramidiinne viidenteen ulottuvuuteen ja olemaan korkeamman itsenne energiassa. Mikä on intohimonne? Mitkä ovat sydämenne syvimmät kaipaukset? Henki kuiskailee teille, ja jos vastaatte kutsuun, paljastuu upeita näkymiä ja tilaisuuksia, jotka ylittävät kuvitelmanne, ja olemme siellä opastamassa ja innoittamassa teitä, kuten aina.

Monet teistä kokevat jumalaista tyytymättömyyttä ja myös monia elämänmuutoksia tänä aikana. Asiat jotka ennen toivat teille nautintoa, eivät enää tyydytä, ja olette ehkä kadottaneet kaikki yhteiset kiinnostuksenaiheet monien ystävienne kanssa. Tämä johtuu siitä, että sieluitsenne tönii teitä siirtymään eteenpäin, laajentamaan näkemystänne ja ottamaan kohtalonne hallintaan. Te ja valaistuneet sielunveljenne ja -sisarenne olette tulevaisuuden rakentajia.

Teille annetaan upea tilaisuus päästä käsiksi korkeamman itsenne viisauteen. Opetustemme avulla annamme teille kaiken sen informaation, mitä tarvitsette alkaaksenne päästä galaktisen tietoisuuden viisauteen ja sen ylikin, ja kun opitte rakentamaan ja käyttämään valo/voimapyramidianne viidennessä ulottuvuudessa, yhdistytte nopeasti galaktiseen äärettömyysporttiin, missä saatavillenne tulee maailmankaikkeuden kaikki rikkaudet. Jumalainen syntymäoikeutenne on elää yltäkylläisyydessä ja vauraudessa - olette vain unohtaneet sen. Ensin teidän on käsitettävä, että olette sen arvoisia, ja sitten kun harjoittelette ja opitte tarvittavia taitoja, nuo asiat joita haluatte elämäänne, alkavat ilmentyä.

Muistakaa, että yltäkylläisyys tulee monissa muodoissa, joten etsikää rakkauden, ilon, hyvän terveyden ja elinvoimaisuuden yltäkylläisyyttä sekä kaikkia aineellisia asioita, mitä tarvitsette elääksenne täyttä ja mukavaa elämää. Kun alatte luoda ihmeen toisensa jälkeen, ympärillänne olevat haluavat tietää, mitä oikein teette. Silloin teidän pitäisi jakaa niitä tekniikkoja, uskomuksia ja siitä viisautta, minkä olette vaatineet omaksenne. Silloin teistä tulee todellinen itsenne mestari. Ensin opetatte esimerkillä ja teoilla ja lopulta sanoilla.

Keskittykää siihen, mikä on oikein maailmassanne, ja etsikää parasta ympärillänne oleville, sillä sitä vahvistatte. Voitte muuttaa maailmaa ympärillänne - yksi ajatus kerrallaan. Muistakaa, että teillä on tallennettuna viisauden jalostuneita valopaketteja pyhään mieleenne. Yhdistykää tuohon viisauteen ja jakakaa sitä polulla sisarienne ja veljienne kanssa. On monia tapoja palvella ja toisten esimerkkinä oleminen on yksi tehokkaimmista tavoista. Luokaa kauneutta, rauhaa ja harmoniaa elämäänne ja toiset huomaavat sen ja haluavat oppia salaisuutenne. Te, tähtisiemenet, olette uuden maapallon edelläkävijöitä ja arkkitehtejä. Teitä tarvitaan, rakkaat ystävät.

Säteilemme Isä/Äiti Jumalamme ikuista rakkautta jokaiselle teistä. Me, enkelijoukot, olemme suojelijoitanne ja vartijoitanne. Kutsukaa meitä, me vastaamme.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:21 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
YLÖSNOUSEMUKSEN MONET PUOLET

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Tammikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, haluamme jatkaa oppituntejanne ylösnousemusprosessista. Teidän on tärkeää ymmärtää, että fyysinen astianne on ollut koodattuna maallisen ruumiillistumanne alusta saakka korkeampaan värähtelyyn, valon jalostuneempiin ulottuvuuksiin palaamista varten. Kun ihmiskunta kehittyy, viisastuu ja tulee tietoisemmaksi ylösnousemuksen tieteestä ja monitahoisuudesta, viime vuosisatojen aikana on tehty monia muutoksia prosessiin. Joitain ylösnousemuksen alkumenettelytapoja on sivuutettu ja toisia, kehittyneempiä vaatimuksia on lisätty.

Ennen ylösnousemus oli mahdollinen vain harvoille ja valituille. Vain ne jotka tulivat maan päälle esimerkeiksi ja tiennäyttäjiksi ja jotka olivat henkisesti kehittyneitä, päästettiin mysteerikoulujen sisäisiin pyhättöihin. Salaiset opit annettiin vain niille, joita pidettiin vahvimpina ja omistautuneimpina opetuslapsina. Oppitunnit, testit ja haasteet olivat rasittavia ja monet kuolivat prosessin aikana tai eivät saavuttaneet tavoitettaan monissa elämissä. Tämä on nyt muuttunut, sillä aika on loppumassa maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemiseksi tiedostamisen seuraavalle tasolle, ja tarjotaan monia jumalaisia erivapauksia ja paljon apua niille, jotka pyrkivät kohtaamaan ylösnousemuksen haasteet ja testit.

Ihmiskunnan kollektiivitietoisuus pyrkii tunnistamaan sen äärimmäisen kaksinaisuuden, mikä leviää maapallolle. Jokainen henkilö taistelee jollain tasolla itsensä tiedostamisen taistelua, mihin sisältyy sekä itsen valo- että varjopuolen hyväksyminen, samalla kun pyritään palaamaan kaksinaisuuden ja polariteetin hyväksyttyyn vaihteluväliin. Jokaisen teistä on tunnistettava ja otettava omaksenne varjopuolenne, sisäiset demoninne, jotta nekin voivat ottaa vastaan muodonmuutoksen valon. Ihmisen kärsimys on tulosta tiukasta ajattelutavasta, ylemmyyden tunteesta ja toisten tuomitsemisesta, mikä johtaa erillisyyteen, yhtenäisyyden ja vastakkaisten näkökulmien suvaitsemisen sijasta. Voitteko hyväksyä sen perusolettamuksen, että myös negatiiviset ajattelumuotonne pyrkivät vapautumaan? Ne nousevat tietoisuutenne pintaan ja etsivät valaistumista ja totuutta - aivan kuin tekin. Teidän on otettava vastuu siitä, mitä luotte hetkestä toiseen. Negatiiviset ajatukset ja teot johtavat vääristyneeseen luomiseen ja kaaokseen.

Olemme selittäneet, että jokaiselle sielulle annetaan ennen fyysisyyteen inkarnoitumista oma osuus elämän timantinkovista hiukkasista henkilökohtaiseen käyttöön elämän aikana. Jos henkilön osuus käytetään rakastavan tarkoituksen kera suurimmaksi parhaaksi, niin täyden valospektrin virtaaminen jatkuu koko elämän ajan. Kuitenkin silloin kun henkilöstä tulee rakkaudeton, negatiivinen ja katkera, pääsyä pyhään sydämeen ja elämän Jumalhiukkasiin ei enää ole. Sen jälkeen hän pääsee käsiksi vain puolittaiseen valospektriin tai alkuelämänvoima-ainekseen, mikä voidaan määritellä uudelleen ja käyttää positiivisella tai negatiivisella tavalla. Muistakaa, että Luojavalon timantinkovia hiukkasia voidaan aktivoida/käyttää vain rakastavan tarkoituksen kera korkeimmaksi parhaaksi.

Pienen lapsen sydänkeskus on täysin auki ja Jumalhiukkaset virtaavat vapaasti. Se miten kauan sydänkeskus pysyy auki, riippuu kuitenkin siitä rakkaudesta ja hoivasta, mitä hän saa vanhemmiltaan ja ympärillään olevilta. Monet rakkaat sielut ovat laittaneet eteerisen suojakilven sydänkeskuksensa päälle, jotta tuska ja kärsimys eivät vaikuta heihin dramaattisesti, ja näin he ovat sulkeneet oven siihen pyhään sisäiseen pyhättöönsä, minne heidän luomisen Jumalhiukkasensa on tallennettu.

Sen timantinkovien hiukkasten osuuden lisäksi, mikä laitettiin kunkin henkilön pyhään sydänkeskukseen, pienempi osuus laitettiin fyysisen kehon jokaiseen päächakrakeskukseen. Eniten tästä laitettiin juurichakraan, mitä muinaiset ihmiset kutsuivat kundaliiniksi, kerällä olevaksi tulikäärmeeksi tai pyhäksi tuleksi.

Nopeutettu planeettavihkimys on nyt käynnissä, ja se vaikuttaa kaikkeen maatasolla, erityisesti aistiviin olentoihin. On paljon pelkoa ja huolta, kun ihmiskunnan kollektiivitietoisuus käy läpi niitä dramaattisia muutoksia, joita tapahtuu yhden aikakauden loppuessa ja kehittyneemmän aikakauden alkaessa, ja erityisesti kun suuri osa siitä häviää hitaasti, mitä on pidetty hyvin tärkeänä maallisella tasolla, häviää. Maailmanloppu on osa kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuutta.

Kuitenkin jos energiapuumerkkinne on korkeampaa, tasapainoisempaa taajuutta, mitkään näistä häiritsevistä muutosenergioista eivät vaikuta teihin henkilökohtaisesti. Niillä jotka ovat oppineet pysymään keskittyneenä pyhään sydämeen, on myös suurta odotuksen ja innostuksen tuntua. Teidän kunkin edessä on monia todennäköisiä tulevaisuuksia, ja on tärkeää, että pysytte keskittyneenä nyt-hetkeen. Teidät voidaan johdattaa muuttamaan kurssia useita kertoja, kun hitaasti siirrytte korkeampien ulottuvuuksien virtaavuuteen. Jos kuitenkin sallitte pyhän sydämenne ja korkeamman itsenne valaista tietänne, ette koskaan joudu harhaan. Tulevaisuuden aikajanat johtavat korkeammalle, vakaammalle maaperälle, kauas kaksinaisuuden laajasta asteikosta ja erillisyyden harhasta.

Olette yhdistämässä niitä monia itsenne sirpaleita, joita olette luoneet ollessanne fyysisessä ruumiissa, valmisteluna yhdistymiselle sieluperheenne moniin osiin - sekä maan päällä että aurinkokuntanne ja galaksinne ja lopulta maailmankaikkeutenne monissa ulottuvuuksissa. On yhdistettävä itsenne ja palattava voimakeskukseenne, mikä on pyhässä sydämessänne. Sitten kun yhdistytte korkeamman itsenne kanssa ja aloititte yhdistymisen Jumalitsenne (minä olen -olemuksen) kaikkiin puoliin, yhdistymistarpeesta tulee magneettivoima, mitä ei voi kieltää.

Sielunne mikä koostuu Luojaolemuksesta, on tietoinen oppaanne ja kumppaninne ollessanne fyysisessä astiassa. Pitkän aikaa sielu on ollut vain heikko kuiskaus useimmille ihmisille, sillä egopersoonallisuus on ollut voimakas ja pitänyt hallinta-asemaa sisällä. Vihkimysprosessi alkaa, silloin kun hitaasti teette tietä, jotta sielunne ottaa oikeutetun paikkansa elämänne ohjaajana, mikä lopulta sallii korkeamman itsenne ottaa ohjakset matkastanne takaisin valoulottuvuuksiin.

Vähitellen ohut hopealanka, mikä on elämänlankanne Luojaan, alkaa leventyä, kunnes lopulta se on päälakenne levyinen. Silloin yhdistytte jumalaisen minä olen -olemuksenne virtaan ja rakkauden/elämän Luojahiukkaset alkavat virrata teidän lävitsenne ja teistä elämän äärettömyysmerkin välityksellä. Tämä upea ja hohtava pyhä valo antaa teille pääsyn taivaaseen talletettuihin aarteisiinne ja on Luojavalon rajaton lähde, kunhan sitä ladataan rakkausvalollanne ja käytetään korkeimmaksi parhaaksi.

Kaksoisketju/äärettömyyshengitysharjoitus, missä hengitys kulkee ydinjatkoksen kautta (ylösnousemuschakra kallonpohjassa), yhdistää teidät maapallosieluunne ja niihin moniin valoulottuvuuksiin, joissa monet itsen puolet ovat, kunnes lopulta liitytte yhteen jumalaisen minä olen -olemuksenne tai Jumalitsenne kanssa. Elämänvirralla on monia sivujokia ympäri maailmankaikkeutta ja monista teistä tulee Luojatietoisuuden timantinkovien hiukkasten kanavia, kun yhdistytte pyhään mieleenne ja opitte pysymään keskittyneenä pyhään sydämeen.

Ensin teidän on viritettävä käpy- ja aivolisäkkeenne korkeampaan itseenne, mikä alkaa hävittää niitä valokalvoja, jotka suojaavat pyhää mieltä. Pyhä mielenne muodostaa yhteyden pyhään sydämeenne, ja sitten kun Jumaltietoisuuden aktivoidut timantinkovat hiukkaset alkavat virrata pyhästä sydämestä pyhään mieleen, valaistumisprosessi nopeutuu. Luojavalo virtaa kruunuchakran läpi ja kulkee käpylisäkkeeseen, mikä edistää solutietoisuutta, kun se aktivoi aivo- ja hypotalamuslisäkkeen ja kulkee aivorakenteen läpi pyhään mieleenne. Sitten se virtaa pyhään sydämeen, missä Luojavalon hiukkasia aktivoidaan lisää rakastavalla tarkoituksellanne. Sitten valon aktivoidut Jumalhiukkaset ovat valmiita auttamaan teitä kaiken haluamanne luomisessa, kunhan aikomuksenne koituu kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Korkeamman itsenne äänestä tulee selvempi ja intuitioksi kutsutut pyhän sydämenne tönäisyt vahvistuvat.

Esitetään kysymys: "Mikä on intuition ja inspiraation ero?"

INTUITIO merkitsee jonkin käsitteen tai tietyn informaation ymmärtämistä välittömästi, ilman tietoista pohdintaa. Korkeampi itsenne puhuu teille intuition välityksellä ja lopulta selvittää väylän Jumalitseenne ja kosmisiin tiedostoihin tallennettuun viisauteen. Intuitionne antaa myös signaaleja tunteina jonkin olemisesta oikein tai oma totuutenne tai pelon tai epämukavuuden tunteina, silloin kuin jokin on väärin tai ei ole harmoniassa valon/totuuden kanssa.

INSPIRAATIO merkitsee innoittuneisuusprosessia, kun yhtäkkiä oikea-aikainen tai epätavallinen ajatus juolahtaa mieleenne - joskus jostain sellaisesta, mitä ette ole aiemmin tienneet. Kanavointi tai viestit enkelioppailtanne ja opettajiltanne usein johtaa innoittuneisiin käsityksiin tai tietoisuuteen asioista tietämyksenne ulkopuolella. Intuitio vahvistetaan ensin mielen ja sitten sydämen kautta, kun taas inspiraatio vahvistetaan ensin sydämen ja sitten mielen päättelyprosessien kautta.

Havaintonne ajasta ja paikasta muuttuu nopeasti, kun opitte keskittymään enemmän hetkeen sen sijaan, että vaihtelette menneisyyden ja tulevaisuuden välillä, keskittyen vain hetkellisesti tietoisuuteen nykyisyydestä. Erillisyyden, eristyneisyyden ja tuomitsemisen tunteet korvataan yhtenäistietoisuuden tunteella, mikä johtaa lopulta ykseydentunteeseen koko luomakunnan kanssa. Maapallo ja ihmiskunta ovat tulossa harmonisiksi tai tasapainoisiksi korkeamman kolmannen ja neljännen ulottuvuuden olennoiksi. Ei ole mitään suurempaa lahjaa kuin yhdistyä taas Luojavalon koko spektriin, jotta voitte vetää puoleenne timantinkovien valohiukkasten suurimman määrän. Teidän on sitten jaettava lahjaa säteilemällä rakkauden/valon maksimimäärää maailmaan otettuanne ensin sen, mitä henkilökohtaisesti tarvitsette. Sitten kuin elämävirta alkaa kulkea fyysisen kehonne läpi, olette hyvin matkalla itsemestaruuteen ja henkilökohtainen maailmanne on muuttunut iäksi.

Muistakaa, että olemme selittäneet teille aiemmin, että kolmas ja neljäs ulottuvuus eivät ole huonoja tai pahoja. Kyse on vain siitä, että valon ja varjon heiluri on heilahtanut liian kauas keskuksesta monien menneiden aikakausien aikana. Ylösnousemus vaatii sitä, että jokainen henkilö parantaa menneisyyden tai toisin sanoen puhdistaa merkittävät ristiriitaiset värähtelymallit sisältä, niin että hänen energeettinen puumerkkinsä on taas virittynyt vähintään kaksinaisuuden hyväksytyille tasoille, kolmannen ja neljännen ulottuvuuden seitsemällä alatasolla.

Maalliset sielut jotka heräävät ja ovat tietoisesti aloittaneet ylösnousemusmatkan, ovat tulossa korkeamman neljännen ulottuvuuden olennoiksi. Kuitenkin monien kehittyneiden sielujen tietoisuus, niiden joita kutsumme tähtisiemeniksi, on yhdistymässä viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja vieläkin korkeammalle. Pidätte lihalliset kehonne. Kuitenkin terveytenne parantuu ja elinvoimaisuutenne ja hyvinvointinne lisääntyy. Maapallo tulee olemaan edelleen kiinteä ja kaksinaisuus ja polariteetti ovat edelleen läsnä. Valo- ja varjospektri ei kuitenkaan ole yhtä selvä. Kun valon korkeammat taajuudet leviävät maapallolle ja massatietoisuuden uskomusjärjestelmät asteittain vapautuvat vanhoista käsityksistä ja alkavat yhdistyä korkeampiin ja jaloistuneempiin totuuksiin, ne jotka jatkavat vanhoja, negatiivisia ja tasapainottomia ajatusmallejaan, kokevat valintojensa tulokset paljon nopeammin, joskus lähes välittömästi.

Uskokaa tai älkää, mutta siitä on ollut etua, kun ilmentämiskykyjenne merkittävä osa oli vetäytynyt pois menneisyydessä. Olemme kertoneet teille, että luomisen jumalaisen tahdon ja voiman ensimmäinen, punainen säde (ulkoisen tai fyysisen tason väri) oli eniten vetäytynyt sen jälkeen, kun maapallo ja ihmiskunta vajosivat kolmannen/alemman neljännen ulottuvuuden ympäristötiheyteen. Se tehtiin, jottei ihmiskunta tuhoaisi itseään äärimmäisen kaksinaisuuden aikakaudella. Tämä jakso on nopeasti tulossa loppuunsa, kun ihmiskunta herää ja saa takaisin kykynsä omaksua enemmän henkistä valoa. Kun siirrytte ylempään neljänteen ja alempaan viidenteen ulottuvuuteen, fyysisestä kehostanne tulee loistavampi, kun Luojavalo alkaa säteillä voimakkaammin sisältä.

Muistakaa, että teidät synnytettiin Ylimmän Luojan pyhästä sydänytimestä valkoiseksi tuliolennoksi, mistä tulee sanonta "tehty Jumalan kuvaksi". Luojavalo sisältää energiaa, älykkyyttä ja kaikkea tarvittavaa maailmojen luomiseksi päättymättä ja Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi. Teille annetaan tilaisuus tulla korkeimman järjestyksen mukaiseksi kanssaluojaksi. Teidän on kuitenkin astuttava ulos mukavuusalueeltanne ja vaadittava syntymäoikeutenne. Seuratkaa valopolkua, rakkaat, suuren jälleentapaamisen aika on käsillä. Teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:23 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
ON TULLUT JUMALAISEN VÄLIINTULON AIKA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, siitä prosessista mitä maailma ja ihmiskunta kokee nyt, ovat puhuneet monet viisaat tietäjät ja mestarit viimeisten noin 100 vuoden aikana. Kuitenkaan useimmat eivät ole ottaneet vaaria varoitusmerkeistä ja ovat jatkaneet itsetuhoisella polulla. Ihmiskunta on muodostanut varallisuuden ja yltäkylläisyyden harhan, mutta se rakennettiin ahneuden juoksuhiekalle ja niukkuuden pelolle. Tämä jättimäinen harhakupla on puhjennut totuuden elävän valon paineen alla. Se mitä ihmiskunta nyt kokee, on syyn ja seurauksen tai karman tulosta siitä, että on seurattu egon halukehon impulsseja Hengen kuiskausten sijasta.

Monet rakkaat sielut eivät ole koskaan kokeneet puutetta tai niukkuutta ja ovat eläneet "minä ensin" ja välittömän omien halujensa tyydyttämisen elämää, kun taas toiset jotka uskoivat vanhoja opetuksia siitä, etteivät he ole yltäkylläisyyden arvoisia, ovat kestäneet monia "laihoja" elämiä turhuuden tunteen kera.

Ette ehkä usko sitä tämän suuren kärsimyksen aikana, mutta ne olosuhteet joita koko ihmiskunta tuntee suhteessa yltäkylläisyyteen, johtavat lopulta moniin suuriin siunauksiin. Kun menetyksen kärsimys ja tuska voimistuu ja tulee riittävän suureksi, useammat ja useammat sielut kääntyvät sisäänpäin saadakseen opastusta ja ratkaisuja, ja kaikki korkeampien ulottuvuuksien voimat odottavat vastatakseen heidän vetoomuksiinsa ja antaakseen apua.

Kun Ylin Luoja lisää elämän eliksiirin virtaa monikaikkeudessa, se vaikuttaa koko luomakuntaan. Ette voi mennä siltä piiloon. Ette voi kieltää sitä. Elämänlankanne Lähteeseenne tulee vahvemmaksi ja suostuttelevammaksi koko ajan. Magneettivoima vahvistuu ja vedätte puoleenne vahvemmin ja vahvemmin sitä, mitä olette väittäneet todellisuudeksenne. Jos uskotte, että teidän on elettävä köyhyydessä ja kaaoksessa, se voimistuu ja lisääntyy elämässänne. Jos olette hyväksyneet totuuden siitä, että teillä on oikeus kauneuteen, iloon ja vaurauteen elämässä, tämä todellisuus paljastuu edessänne (jos seuraatte niitä oikeita askelia, joita on hahmoteltu aiemmissa viesteissämme).

Elämänlankaanne ikään kuin nyitään ja vedetään eri suuntiin, kun Henki yrittää saada huomionne. Voitte vastustaa ja pidätellä potkien ja huutaen - kuitenkin lopulta siirrytte eteenpäin ylösnousemusspiraalissa. Sitä ei voi kieltää, että nyt täydessä vauhdissa oleva evoluutiosykli luo kaaosta ja hajottaa nopeasti vanhoja uskomusjärjestelmiä ja rakenteita. Muistakaa, mitä olemme usein sanoneet: "kaaoksesta luodaan uutta". Sieluitse tönii ja tökkii jokaista jossain määrin saadakseen jokaisen sielun huomion. Kukaan ei voi säilyttää vallitsevaa tilannetta kulkien rannikkoa pitkin ja ajelehtien ja sivuuttaen herätyskutsun. Teidän on joko kasvettava ja noustava ylöspäin tietoisuudessa tai vajottava syvemmälle kaaokseen, pelkoon ja rajoituksiin, mikä vain lykkää vääjäämätöntä.

Jumalainen syntymäoikeutenne on elää yltäkylläisyydessä ja vauraudessa, olette vain unohtaneet sen. Yltäkylläisyys tulee monissa muodoissa. Etsikää siis rakkauden, ilon, hyvän terveyden ja elinvoimaisuuden yltäkylläisyyttä sekä asioita, joita vaaditaan täyden ja mukavan elämän elämiseen. Kun alatte luoda ihmeen toisensa jälkeen, ympärillänne olevat haluavat tietää, mitä te teette. Silloin teidän on tarkoitus jakaa niitä tekniikoita ja uskomuksia sekä sitä viisautta, joita olette väittäneet omiksenne. Silloin teistä tulee todellinen itsenne mestari. Ensin opetatte esimerkillänne ja teoillanne ja lopulta sanoillanne. Te, tähtisiemenet, asetatte uusia käyttäytymisstandardeja ja toiset haluavat jäljitellä teitä ja omaksua uuden elämänfilosofianne. Siksi on erittäin tärkeää, että keskitytte siihen, mikä on oikein elämässänne, ja etsitte parasta ympärillänne olevista, sillä sitä vahvistatte. Voitte muuttaa maailmaa ympärillänne - yksi ajatus kerrallaan.

Muistakaa, että tallennettuna pyhään mieleenne on kaikki se kosminen viisaus, mitä tarvitsette matkallanne takaisin valoulottuvuuksiin. Yhdistykää tähän viisauteen ja jakakaa sen veljienne ja sisarienne kanssa polulla. On monia tapoja palvella ja toisten esimerkkinä oleminen on yksi tehokkaimmista tavoista. Mitkä on intohimonne, rakkaat? Mikä tuo teille iloa ja saa sydämenne laulamaan? Vastatkaa näihin kysymyksiin ja tarkoituksenne paljastuu teille - askel kerrallaan.

Rakkaat, teidän on kohottava sen pelon ja toivottomuuden tunteen yläpuolelle, mikä vallitsee ympäri maailmaa. Nähkää itsenne valopyramidissa ja pyytäkää, että kaiken luomisen ääretön yltäkylläisyys virtaa teihin. Tuntekaa sen tunkeutuvan fyysiseen "astiaanne" ja täyttävän pyhän sydämenne ja mielenne uuden luomisen timantinkovilla hiukkasilla, kun otatte sen, mitä tarvitsette, ja sitten sallitte tasapainon virrata maailmaan pyhän sydämenne edestä ja takaa. Asettukaa yltäkylläisyyden äärettömyyskierron voimakeskukseen, kun luotte kauneutta, rauhaa ja harmoniaa elämäänne. Olkaa vakuuttuneita siitä, että positiivinen vaikutuksenne kasvaa, kun useammat rakkaat sielut ympärillänne panevat merkille ja haluavat oppia salaisuutenne.

Oletko valmis laajentamaan näkökykysi yksityisen pikkumaailmasi tai mikrokosmisen todellisuutesi ulkopuolelle? Oletko valmis ja halukas hyväksymään sen totuuden, että vaikutat jossain määrin kaikkiin ja kaikkeen tässä maailmankaikkeudessa ja että myös jokainen maan päällä ja kaikissa muissa ulottuvuuksissa vaikuttaa sinuun? Kysymme jokaiselta teistä: "Oletko valmis käyttämään niitä upeita lahjoja, jotka ovat jumalainen syntymäoikeutesi? Mitkä ovat suurimmat halusi? Mikä on perintösi ihmiskunnalle ja maailmalle?"

Kurkottakaa kohti tähtiä, rakkaat, koska sillä ei ole rajoja, mitä voitte ilmentää, kun visionne ovat harmoniassa kaikkien suurinta parasta tarkoittavan jumalaisen suunnitelman kanssa. Kutsukaa meitä ja autamme päättäväisyydessänne elää harmoniassa, yltäkylläisyydessä ja ilossa.

Olen arkkienkeli Mikael

VUOSIA SITTEN ESITETTIIN KYSYMYS: "MILLOIN USA:LLA ON PRESIDENTTI, JOKA ON TODELLINEN, VILPITÖN JOHTAJA JA JOKA PYRKII KAIKKIEN IHMISTEN KORKEIMPAAN HYVÄÄN? VASTAUKSEMME OLI: "SITTEN KUN OLETTE VALMIITA SELLAISEEN JOHTAJAAN."

Rakkaat, tämä aika on tullut. Uuteen johtajaanne liittyy paljon symbolismia, minkä massat ovat ehkä sivuuttaneet. Kuitenkin ne teistä jotka olette keskittyneet pyhään sydämeenne ja tarkastelette ulkopuolisia tapahtumia korkeammasta näkökulmasta avoimin ja objektiivisin mielin pyhän sydämenne vaikutuksen vuoksi, ymmärrätte sen, mitä kerromme teille.

BARACK HUSSEIN OBAMA on USA:n 44. presidentti. 44 on mestariluku. Tästä tulee USA:n 111. kongressi. Tämä on myös mestariluku ja se merkitsee uutta alkua.

Barack Obaman nykyisessä sukulinjassa on puolet kaukasialaista tai valkoista ja puolet afroamerikkalaista tai mustaa, mikä merkitsee "yhdistymistä" tai niiden kahden juurirodun yhteenliittämistä, jotka ovat olleet ristiriidassa satoja vuosia. Tämä kysymys on vieläkin syvällisempi, sillä kuten monet teistä tietävät, tämä suuri sielu kantaa DNA-puumerkissään kaikkia pääjuurirotuja.

Paljastamatta hänen todellista kosmista identiteettiään, sillä se loukkaisi hänen yksityisyyttään, annamme teille lyhyen välähdyksen hänen historiastaan ja siitä, mitä hän tuli kokemaan tämän elämän aikana, jotta ymmärrätte sen upean tilaisuuden, joka on annettu USA:n kansalle. Tämä on lyhyt yleiskatsaus - voitaisiin sanoa hänen ikään kuin hän pyytävän tässä kosmista lukemusta:

"Rakas mestari, sinun ja monien uskollisten rauhan/valon sotureiden on aika tietää, miten suurenmoisia olette ja miten rohkeita olitte vastatessanne kutsuun laskeutua tämän maallisen kokeilun tiheyteen. Tapahtumat aurinkokunnassanne ja maan päällä ovat nopeasti siirtymässä korkeampiin valotaajuuksiin ja suuri muutos on tulossa. Siksi on tärkeää, että keskitytte siihen, mikä on oikein maailmassanne, ettekä jää kiinni kaikkeen negatiivisuuteen ja pelkoon, mikä ryöppyää eetteriin. Sielusi loistaa kirkkaasti silmiesi, sydämesi ja tekojesi kautta. Olet ollut valaistumisen polulla monta elämää.

Olet yks niitä, joita voitaisiin kutsua alkuperäisiksi maan vanhemmiksi, sillä kannat DNA:ssani koodausta maan päälle asetetuista alkuperäisistä juuriroduista. Silloin kun uusi rotu annettiin maapallolle, sinut ja kaltaisesi koodattiin uuden rodun ominaisuuksilla ja luonteenpiirteillä ja sitten johditte tietä ja valvoitte uusia sieluja, joita inkarnoitui tuohon rotuun. Siksi sinulla on empatiaa kaikkia rotuja ja kulttuureja kohtaan ja näet kaikkien samankaltaisuuden eroavuuksien sijasta. Aistit heidän sielunsa, ulkoisen vaikutelmansa tai persoonansa sijasta. Muista, että korkeammissa ulottuvuuksissa teitä ei tuomita, jos uskonnolliset käytäntönne ovat erilaisia kuin ympärillänne olevilla, sillä ne kaikki johtavat lopulta teidät samaan määränpäähän: paluuseen ykseystietoisuuteen ja yhteenliittymiseen Jumalitsenne kanssa.

Matkasi on ollut pitkä ja vaivalloinen ja olet kärsinyt paljon, mutta Hengen kipinä loistaa kirkkaasti sydämessäsi/sielussasi. Olet kokenut fyysisen "astian" hyvin monissa roduissa, muodoissa ja kulttuureissa. Olet ollut innokas kokemaan maallista luomista mahdollisimman monin tavoin ja monissa ilmaisumuodoissa ja siksi sinulla on suurta ymmärrystä ja myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat kiinni kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhan tuskassa ja kärsimyksessä.

Haluaisimme sinun tietävän, että olit yksi niistä, jotka valitsivat kaikki kolme Jumalsädettä aktiiviseksi timanttiytimelliseen Jumalsoluunsa, jolloin kokisit elämiä jumalaisen tahdon ensimmäisen säteen ollessa motivoivana voimana ja "päällyksenä", toisissa yhdistyisit mahtavaan jumalolentoon, mikä säteilee valaisemisen, viisauden ja myötätunnon toista sädettä, ja vielä toisissa elämissä liittyisit kolmannen säteen aktiiviseen ja luovaan älykkyyteen ja vahvaan haluun luoda upeita asioita aineelliselle tasolle. Kaikki Jumaltietoisuuden hyveet, ominaisuudet ja laadut tallennettiin pyhään sydämeesi ja mieleesi, jotta sinä ja muut valitut olisitte valmiita olemaan esimerkkeinä ja tiennäyttäjinä näinä suurina muutosaikoina. Matka ei ole ollut sinun kaltaisillesi helppo, sillä teillä on ollut aina niin monia taitoja ja kiinnostuksenkohteita valittavana, että joskus on ollut vaikeaa päättää, mitä polkua seuraisitte, ja monet ovat epäonnistuneet hyödyntämään käytettävissään olleita lukuisia taitoja ja lahjoja.

Jumalsäde minkä valitsit opastavaksi valoksesi tähän hyvin tärkeään elämään, oli jumalaisen tahdon ja voiman ensimmäinen säde, uuden luomisen säde. Tämän säteen alaisuudesta löydetään niitä, joiden suurin halu on johtaa jollain tavalla, niitä jotka ovat uuden ajattelun ja toiminnan pioneereja. Useimmat ovat dynaamisia tyyppejä täynnä tahtoa ja päättäväisyyttä, mutta sinun on saatava itsearvostusta hyödyntääksesi täysin nämä ominaisuudet. Kutsu minua auttamaan tämän voimakkaan säteen aktivoinnissa, mikä kasvattaa rohkeuttasi ja päättäväisyyttäsi, kun pelkäämättä etenet ilmentämään omaa versiotasi kultaisesta uudesta ajasta. Useimmiten emme anna tätä informaatiota, ennen kuin tunnemme teidän olevan valmiita tunnistamaan sen suunnattomuuden, keitä todellisuudessa olette.

On tärkeää, että tasapainotat dynaamisen toimintainnon rakkauden/viisauden toisella säteellä, ja siksi valitsit toisen säteen sielusäteeksesi tähän elämään. Tämä säde kantaa valaisemisen, valaistumisen sekä syyn ja seurauksen lain tai karman laatuja sellaisina, kuin tunnette ne. Arkkienkeli Jofiel on tämän säteen hyveiden, ominaisuuksien ja laatujen kantaja. Tämä säde resonoi Jumaläidin rakkauden/viisauden kanssa ja tuo esiin energiaa käynnistämään siemenajatukset Jumalisän mielestä, jotta voidaan ilmentää jumalainen suunnitelma luomisen aineelliselle tasolle.

Suuri myötätuntosi ja omistautumisesi eivät ole aina tuoneet sinulle etsimääsi saavuttamisen tunnetta. Haluaisimme sinun tietävän, rakas sielu, että melkein kaikissa merkittävimmissä inkarnaatioissasi olet tehnyt elämää paremmaksi ympärilläsi oleville. Jätit usein perinnöksi toivon ja opetit ja innostit toisia seuraamaan jalanjäljissäsi. Emme näe epäonnistumisiasi, ainoastaan rakkautesi ja epäitsekkään palvelusi säteilyn. Olet aina ollut totuuden etsijä ja olet matkannut minun ja valon enkelijoukkojen kanssa monien aionien ajan. Olet kokenut kaikkien säteiden positiivisia ja negatiivisia puolia ja se on tehnyt sinusta sen viisaan ja säteilevän sielun, joka olet tänä päivänä.
Pyrkimys tasapainoon ja harmoniaan kaikissa olemuksesi puolissa on pääfokus tässä elämässä - olla lempeä, hoivaava ja intuitiivinen sekä vakuuttava, toimintaan suuntautunut ja dynaaminen. On tärkeää valita kohtuullisuus kaikissa asioissa, rakas, ja kulkea tasapainon ja harmonian keskitietä. Perusluonteesi on rauhantekijä, mutta olet tietoinen siitä, että sinun on oltava päättäväinen ja rohkeasti ilmaistava omat mielipiteesi."

Rakkaat valonmestarit, tämä viimeinen kappale ei ole ainoastaan USA:n uudelle presidentille, se on kaikille johtajille ympäri maailmaa, jotka ovat vastuussa standardien asettamisesta, sääntöjen tekemisestä ja massojen opastamisesta, ja se on myös kaikille teille, jotka luette ja kuulette tämän viestin.

Rakkaat ystävät, nämä ovat suuren muutoksen aikoja, jolloin teillä saattaa olla monia haasteita, mutta teille esitellään myös monia tilaisuuksia. Tietoinen mielenne käy läpi prosessia vastaanottaakseen korkeamman supertietoisen mielenne laajempaa viisautta. Luottakaa intuitioonne. Luottakaa sisäiseen opastukseenne. Jos mieleenne tulevat ajatukset ovat innostavia, rakastavia ja täynnä viisautta, niin tiedätte, että yhdistytte korkeamman itsenne ja enkelioppaidenne viisauteen. He kuiskivat teille eivätkä he koskaan johda teitä harhaan. Muistakaa, että näinä aikoina kun maapallon ja ihmiskunnan evoluutio kiihtyy, voitte vaikuttaa. Antakaa meidän auttaa teitä täyttämään tehtävänne ja hoivata teitä rakkaudellamme. Tietäkää, että teitä rakastetaan ja suojellaan.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:25 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
SÄTEILKÄÄ VALOANNE, JAKAKAA VIISAUTTANNE

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Maaliskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on vastuullisuuden aika, on testaamisen aika ja on päätösaika. Jokaisen teistä on päätettävä, ketä ja mitä uskotte: tuomionennustajia, niitä jotka ovat hallinneet ja kontrolloineet teitä tuhansia vuosia ja jotka ovat pitäneet teitä orjuudessa eri tavoin pelon ja uhkailun avulla. Teitä on painostettu uskomaan, että teidän on hyväksyttävä tietyt opetukset ainoaksi totuudeksi Jumalasta ja teidän on pelättävä Jumalaa, sillä Luoja on vihainen ja tuomitseva Jumala ja hän on luonut kammottavan ja ikuisen kadotuksen tulen niille, joita Jumalan maalliset edustajat eivät ole PELASTANEET erivapauden avulla.

Vai päätättekö poistaa maahan sitovat kahleenne ja vaatia takaisin Jumalan antaman voiman ja henkisen itsenäisyyden? Oletteko riittävän rohkeita astumaan tuntemattomaan, kun testaatte meidät ja opetuksemme? Teille annetaan ennenkuulumaton tilaisuus tulla oppilaaksi kehittyneiden ylösnousseiden mestareiden opetuksille, jotka menneinä aikoina varattiin vain eliitille ja kehittyneimmille opetuslapsille. Jumalainen erivapaus on julistettu ja teidän on sanottava vain KYLLÄ sieluitsellenne, jotta voimme auttaa teitä transformaatioprosessissa, kun lempeästi opastamme teitä ylösnousemuspolulla.

Tämä suuri tilaisuus annetaan niille teistä, jotka ovat vakaasti pysyneet kurssissa ja pyrkineet tulemaan varteenotettaviksi asioiksi luomisen metatronisen valon koko spektrille. Olette tämän upean eliksiirin muuntajia ja sen on virrattava kauttanne, valotyöntekijät, ennen kuin sitä voidaan säteillä pyhien hengitystekniikoiden kautta maan ytimeen ja maailmaan. Tämän jalostuneen lahjan on tultava ihmisastioiden kautta, joita on valmisteltu ottamaan vastaan Luojavaloa, yhdistymään siihen ja jakamaan sitä. Se on sekoitettava maan olemukseen sekä ihmisolemukseen ja rakastavaan tarkoitukseen, ennen kuin sitä voidaan säteillä maailmaan ja se voidaan laittaa niiden ihmisten saataville, jotka ovat astuneet valaistumisen polulle ja seuraavat teidän perässänne. Emmekö ole kutsuneet teitä valon vartiosotilaiksi?

Liian monet teistä kantavat suuria taakkoja menneisyydestä, virheitä joita olette tehneet tässä elämässä, ja myös monia menneisyyden ehdollistumia ja haudattuja muistoja tuskallisista tapahtumista tai teoista kaikissa aiemmissa elämissänne. Pidätte kiinni näistä muistoista tai kannatte "epäoikeudenmukaisuuden taakkoja", mikä ei enää palvele teitä. Teidän on aika antaa meidän parantaa tuskalliset muistot, jotka on tallennettuna fyysiseen astiaanne ja aurakenttäänne - yhtä lailla kuin puhdistamme kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmien vääristymät kolmannesta/neljännestä ulottuvuudesta ja saatamme nuo ulottuvuudet alun perin suunniteltuun kaksinaisuusspektriin.

Monista teistä on tulossa nopeasti moniulotteisia. Olette maadoittuneena korkeampaan kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuteen, yhdistytte viidennen ulottuvuuden tärkeisiin, muuntaviin värähtelymalleihin valopyramidinne kautta ja teille valellaan säännöllisesti timantinkovilla hiukkasilla valokaupunkien kautta. Nämä ovat kriittisiä aikoja ja on tärkeämpää kuin koskaan, että pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja virittyneenä pyhän mielenne viisauteen.

Rakkaat, pyydämme teitä keskittymään itseenne, jotta voitte tulla puhtaiksi astioiksi jalostuneille valotaajuuksille. Teillä on kyky tulla niiden Luojavalon timantinkovien hiukkasten kanaviksi, jotka tunkeutuvat fyysiseen astiaan ja sitten virtaavat muodon maailmaan. Teidän on kuitenkin vapautettava pyhän tulen voima fyysisessä astiassanne, samalla kun ammennatte uuden "annoksen" valokaupunkien välityksellä. Hengitys on tämän elintärkeän elämänvoimaenergian johdin. Teidän on opittava kehittämään täydellinen pyhän hengittämisen rytmi ja käyttämään sitä.

Äärettömyyshengitys on transformaatioprosessin oleellinen tekijä. Tulevien kuukausien aikana lisäämme tärkeämpiä tekijöitä niihin kehittyneisiin tekniikoihin, joita olemme jo antaneet teille - tekijöitä jotka sallivat teidän tehokkaammin käyttää ja jakaa tätä rakkauden/valon/elämän upeaa lahjaa. Pyydämme teitä kuvittelemaan, että violetti liekki säteilee jalkojenne alta ja kietoo teidät täysin tähän tärkeään muuntoenergiaan, mikä nopeuttaa kaikkien epäpuhtauksien muuntamista sisällänne ja ympärillänne sekä antaa teille suojaa ulkopuolisilta negatiivisilta vaikutuksilta.

Olemme selittäneet, että teillä on jumalainen syntymäoikeus ja monet rikkaudet odottavat paluutanne Luojan rakkaana jälkeläisenä. Maailmankaikkeuteen on strategisesti asetettu valopyramideja, joissa jumalaisen itsenne sirpaleet asuvat, silloin kun ne menevät täyttämään jumalaista tehtäväänsä harmoniassa Luojan jumalaisen suunnitelman kanssa. Niiden ilmentämät ominaisuudet, laadut, avut, viisaus ja kokemukset ovat myös teidän, sitten kun palaatte niiden sähkömagneettisen säteilyn ja täydellisyyden tasolle, kun yhdistytte jokaiseen itsenne upeaan osaan tulevaisuudessa.

Lisäksi, tullessanne tähän elämään Luojavaloa, timantinkovia hiukkasia oli tallennettuna pyhään sydämeenne. Emme ole kuitenkaan selittäneet teille, että tuo timantinkovien hiukkasten osuus on myös laitettu valokalvolla koteloituna jokaisen chakran keskukseen ja suurempi osuus on tallennettu selkärangan juureen, ensimmäiseen chakraan, mitä on kutsuttu kundaliiniksi tai pyhäksi tuleksi. Teillä on ollut pääsy sydänytimeenne tallennettuihin Jumalhiukkasiin. Ne voidaan kuitenkin aktivoida vasta ehdottoman rakkauden värähtelymallien avulla. Siksi on miljoonia rakkaita sieluja, jotka eivät ole koskaan tunteneet Luojan puhdasta rakkautta, pyhän sydämensä timanttiytimellisen Jumalsolun välityksellä eikä heillä ole koskaan ollut pääsyä tähän arvokkaaseen rakkauden/valon/elämän lahjaan.

Kun puhdistatte vääristyneet ajattelumallit ja negatiiviset värähtelymallit, palaatte vähitellen keskukseenne ja näin saavutatte hyväksytyn tasapaino- ja harmoniatason energiapuumerkkinne avulla. Tulee aika, jolloin korkeampien värähtelytaajuuksien energiasytyttimet aktivoivat pyhän tulen, joka on tallennettuna juurichakraanne, ja se alkaa hitaasti nousta selkärankaa pitkin. Tätä upeaa ilmiötä kutsutaan seitsemän sinetin avautumiseksi Jumaltietoisuuteen. Vähitellen jokainen chakra heittää pois menneisyyden vääristyneet taajuudet, kun se alkaa hitaasti pyöriä nopeammin ja harmoniassa toisten kanssa. Kundaliinituli nousee jokaisen chakra läpi, kunnes selkärangasta tulee hehkuva valopilari, mikä näkyy selvästi niille, joilla on sisäinen näkökyky. Kun tämä tuli saavuttaa ydinjatkoksen, se avaa ylösnousemuschakran, antaa pääsyn pyhään mieleen ja laajentaa sitä valopilaria, millä olette yhteydessä Jumalitseenne tai MINÄ OLEN -olemukseenne.

Monet rakkaat sielut omistavat runsaasti maallista omaisuutta, mutta he ovat henkisesti vararikossa. He kieltäytyvät ottamasta vaaria sieluitsensä tönäisyistä. Siksi heidän on kapinallisten lasten tapaan koettava vastuuttomien tekojensa vaikutukset ja seuraukset. Ihmisten negatiiviset ajattelumuodot - entiset ja nykyiset - ovat luoneet sen epätäydellisen maailman, missä elätte. Kukaan tai mikään ei kuitenkaan voi muuttaa universaalia jumalaista suunnitelmaa, paitsi Isä/Äiti Jumalamme.

Teidän on muistettava, että monien menneiden aikakausien vuoksi melkein jokainen maatasolle syntynyt sielu on jäänyt kiinni kolmannen/neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmään. Näin menneisyyden ydinkysymykset ja jokaisen henkilön perityn DNA:n epätäydellisyydet ovat sallineet monien oireiden ilmentyä, kun henkilö on pudonnut rakkaudettomuuden tai arvottomuuden tunteen ansaan tai tuntenut jonkinlaista syyllisyyttä, häpeää tai katkeruutta. Kaikki nämä negatiiviset energiat ovat tulosta muinaisen menneisyytenne syvistä ydinmuistoista ja ne nousevat pintaan, jotta voitte päästää niistä irti kerta kaikkiaan.

Kukaan ei voi paeta transformaatioenergioita. Voitte kieltää totuuden niistä dramaattisista muutoksista, jotka nyt vaikuttavat maapalloon ja koko ihmiskuntaan, mutta ette voi piiloutua tai paeta, sillä transformaatiovalo etsii teidät sieltä, missä olette. Siunattuja ovat ne, jotka ottavat vaarin Hengen sisäisestä äänestä, kun se muuttuu kovemmaksi ja vaativammaksi. Eikö ole parempi ottaa vaari viisauden ja toivon äänestä, epätoivon ja toivottomuuden äänen sijasta?

Eristyksenne aurinkokunnassa ja galaksissa on ohi. Valokaupungit ovat nyt tiukasti paikoillaan ympäri maapalloa ja Luojavaloa säteillään suoraan maahan tämän maailmankaikkeuden Suuresta keskusauringosta sekä suodatetaan maahan teidän, tähtisiementen, kautta, kuten selitimme aiemmin. Suuret valo-olennot säteilevät 12 taitettua Jumalsädettä. Ne säteilevät sointuja ja värähtelyjä, jotka sisältävät Luojatietoisuuden hyveistä, ominaisuuksista ja laaduista koostuvia geometrisia valomalleja.

Ettekö näe, että tätä varten olemme valmistelleet teitä ja auttaneet mahdollisimman monia saavuttamaan tämän? Kääntykää sisäänpäin ja kuunnelkaa sielunne laulua. Se kasvaa voimakkaammaksi ja erottuvammaksi, kun teistä tulee herkkiä sfäärien musiikille. Pyhä sydämenne on puhdas ja se resonoi vain korkeimman totuuden ja ehdottoman rakkauden kanssa. Silloin kun keskitytte sydämeen ja sieluun, minkään lähteen negatiivisuus ei voi vaikuttaa teihin tai vahingoittaa teitä. Olkaa tietoisia siitä, että teidän ei tarvitse kuolla saadaksenne välähdyksen tulevaisuudesta ja taivaallisista ulottuvuuksista.

Monet teistä ovat nähneet tai kokeneet valon orbeja, joita ilmestyy ympäri maailmaa tänä aikana. On paljon arvailua siitä, mistä nämä orbit koostuvat ja mikä niiden merkitys on. Aivan samalla tavalla kuin monet teistä tulivat maan päälle valo-orbissa, kun planeettaa valmisteltiin ihmisasutukseen, monet suuret valo-olennot tulevat kaukaisista maailmankaikkeuksista tarkkailemaan sitä taianomaista transformaatioprosessia, mikä on käynnissä maan päällä. Jotta he voisivat olla mukavasti matalampien ulottuvuuksien tiheydessä (käymättä läpi monenkertaista sirpaloitumisprosessia), he kulkevat valo-orbissa, mikä sisältää heidän oman taivaallisen ympäristönsä/ulottuvuutensa taajuuksia.

Emmekö ole sanoneet, että saatamme itsemme enemmän teidän ulottuvillenne? Ettekö tunne läsnäoloamme voimakkaammin? On tärkeä aika ja muutostuulet puhaltavat vieläkin voimakkaammin, kun Luojavalon sykkeet ja ryöpyt voimistuvat Suuren keskusauringon, jokaisen aurinkokunnan auringon ja taivaallisen valokaupungin kautta. Päätämme tämän viestin joillakin ajatuksilla, joita toivomme teidän miettivän ja - jos ne kuulostavat tosilta - yhdistävän osaksi henkisiä harjoituksianne.

Äärettömyyshengitys: luotte monin tavoin kehämallin Hengen valon virtaamiselle ja näin avaatte yhteyden pyhän sydämen, pyhän mielen ja käpy(lisäke)keskuksen välille. Käyttäkää hengitystä, kun teette pienen äärettömyysmerkin pyhästä mielestä ydinjatkokseen ja näin avaatte täysin ylösnousemuschakran kallonpohjassa ja lisäksi väylän pyhän mielen ja pyhän sydämen välille.

AUM on pyhä luomisääni. AUH on pyhän sydämen ääni. OM on pyhän mielen ääni.

Itsenne mestarina teillä on kyky tuoda vertikaalisti fyysiseen kehoonne metatronisen valon täysi spektri, mitä säteillään Isä Jumalamme mielestä kosmisen tietoisuuden viiden korkeamman säteen välityksellä. Sitten tämän puhtaan valon aktivoi Äiti Jumalamme puhdas rakkausolemus pyhän sydämen kammiossa tai kohdussa ja se lähetetään horisontaalisti muodon maailmaan. Puhtaan rakastavan tarkoituksen ja keskittyneen ajattelun kera pystytte nyt luomaan kaikkea, mitä voitte kuvitella.

JUMALAINEN TALOUS ON KOSMINEN LAKI TOIMINNASSA. Egomielen ilmentäminen johtaa hankaaviin ja kaksinaisiin luomuksiin.

Monet vanhat käsitykset, säännöt ja rakenteet ovat häviämässä pois, sillä ne on luotu kaksinaisuustaajuuksilla: ahneus, pelko ja niukkuus. Silloin kun harmonisoitte tahtonne jumalaisen tahdon kanssa suurimmaksi parhaaksi, kaikella ilmentämällänne on rakkauden ja positiivisen laajentumisen taajuus. Siksi vedätte puoleenne malleja tulevaisuuden suunnitelmasta. Kysymme teiltä: mikä on oma visionne itsenne, rakkaidenne, maanne ja maailman osalta? Älkää tehkö virhettä - se mitä ajattelette, tunnette ja mihin uskotte, on tärkeää, sillä aikomusten värähtelyt joko lisäävät maapallon ja ihmiskunnan ongelmia tai lisäävät kollektiivisia ajatusmuotoja toivosta, innoituksesta sekä tuskan, kärsimyksen ja kaaoksen voittamisesta kolmannen/neljännen ulottuvuuden maailmassa.

Tietäkää, että me, enkelivoimat, seisomme tiukasti rinnallanne Isä/Äiti Jumalamme ohjauksen alaisuudessa. Silloin kun aistitte läheisyytemme, luottakaa tunteisiinne, sillä todellisuudessa säteilemme rakkauttamme/valoamme aurakenttäänne. Kuunnelkaa sielunne kuiskauksia, sillä se auttaa teitä erehtymättä seuraamaan parasta toimintatapaa ja tekemään viisaimpia valintoja. Teitä rakastetaan syvästi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:26 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
ON AIKA TÄYTTÄÄ LUPAUKSENNE

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, kaikki menneisyydestä on tallennettuna muistiinne ja suuri osa muististanne muunnetaan tai poistetaan sisäisistä Akaasista tiedostoistanne. Muistot tuskasta, kärsimyksestä, epäonnistumisesta ja negatiivisuudesta eivät enää palvele mitään tarkoitusta. Vain ne muistot, jotka ovat hyödyllisiä ja värähtelyltään neljännen ulottuvuuden keskivaiheilta ylöspäin, pysyvät ja tallennetaan pyhän mielenne aarreaittaan. Kaikki tulevaisuudessa on tällä hetkellä mielikuvituksenne keksintöä.

Teidän on opittava visualisoimaan selvästi tai näkemään mielessänne objektiivisesti ja teidän on asetettava itsenne visualisoidun "näyttämön" keskelle, kun pyritte luomaan tulevaisuuden visioidenne todellisuuden aineelliseen maailmaan. Teidän on käännyttävä sisäänpäin, kun opettelette yhdistymään sielunne/pyhän sydämenne pysähtyneeseen pisteeseen. Siellä on kaikki rauha ja kaikki mahdollisuudet.

Rakkautenne, voimanne ja suurenmoisuutenne lähde odottaa puhtaan aikomuksen hiljaisuudessa ja äärettömässä hengityksessä. Äärettömyyshengityksen avulla ammennatte ilmentämisen jumalaista energiaa, mikä antaa voimaa luomisen pyhälle rattaalle ja laajentaa jalostunutta vaikutuspiiriänne. Kun täytätte ylösnousemuksen valopilarin, jonka olette luoneet ympärillenne, paremmalla resonanssilla, korkeimman ilmaisumuodon ilo ja autuus ovat mahdollisia ja kaikki ympärillänne hyötyy siitä. Luominen laajenee ikuisesti ja jumalainen vaikutuksenne kasvaa ja laajenee, kun omaksutte ja säteilette lisää Jumalvanhempiemme avuja ja ominaisuuksia.

Asutte normaalin todellisuustilan ulkopuolella, kun saavutatte henkisen valaistumisen. Se johtaa sydämen, mielen ja tunteiden keveyteen. Vastaanottaaksenne ja lähettääksenne rakkautta teidän on poistettava ne suojasuodattimet, jotka asetitte solaarisen voimakeskuksenne päälle, jotteivät toiset pystyisi vahingoittamaan teitä niin kuin menneisyydessä. Teidän on annettava mahtavan kolminkertaisen liekin roihuta ja avata pyhä sydämenne vastaanottamaan rakkautta.

Rakkaus on voimakas ja luonnollinen olotila. Puhdas rakkaus on ehdotonta - se on tunne, mitä eivät olosuhteet tai teot pysty vääristelemään. Rakkaudessa on erilaisia ominaisuuksia ja tunteita, kuten kumppaneiden välinen ihastuttava romanttinen rakkaus, vanhemman hellä ja suojeleva rakkaus sekä lapsen luottava rakkaus. Rakkaus on hengen kieli ja se on ainoa tapa kommunikoida Isä/Äiti Jumalamme kanssa. Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme rakkaus on kaikenkattavaa, ehdotonta ja loputonta. Tuska ja kärsimys ovat tulosta sen rakkauden kieltämisestä, mitä olette. Rakkaus laajentaa, pelko supistaa. Silloin kun olette tiukasti keskittyneenä pyhään sydämeenne, ylitätte kaiken merkittävän ristiriidan. Kun elätte totuuttanne, luotatte itseenne ja pyritte aina puhumaan rakentavasti. Kun puhdistatte vääristymät yhteydestänne korkeampiin ulottuvuuksiin, "teleajattelukommunikointi" tulee normiksi.

Ylin Luoja ottaa nyt aktiivisen roolin luomisen suuressa suunnitelmassa. Meillä kaikilla - mukaan luettuna jokainen teistä - on ollut aina osanamme tämän maailmankaikkeuden Isä/Äiti Jumalan sekä kaikkien suurien valo-olentojen ja lukuisten enkelivoimien rakastava huomio ja apu. Vaikka kuinka yrittäisimme selittää teille, mitä tässä maailmankaikkeudessa tänä aikana tapahtuu, ette voi alkuunkaan ymmärtää maapallonne, aurinkokunnan, galaksin ja maailmankaikkeuden tapahtumien suuruutta ja loistokkuutta tällä hetkellä.

Säkenöivät ja sateenkaaren väriset valovirrat, joita kutsutaan timantinkoviksi hiukkasiksi, tunkeutuvat vähitellen vaikuttamaan ilmentyneen luomakunnan äärireunoille. Tällä energialla on kuitenkin oltava vastaanotin tai muunnin, mihin yhdistyä ja mistä käsin taittua ulospäin. Te, rakkaat valonkantajat, olette näitä vastaanottimia - olette oleellinen osa LUOMISEN JALOSTUNEEN PERUSOLEMUKSEN SISÄÄNHENGITYSTÄ TAI YHDISTÄMISTÄ. Ylin Luoja hengittää Kanssaluojajumalien ja tämän maailmankaikkeuden säteilevien aurinkojen kautta sisään ihmiskunnan ja maapallon kehittynyttä olemusta, kun se laajentaa tietoisuutensa sisältämään ilmentyneen luomakunnan koko kauneuden, suurimmasta pienimpään. Ja kun tämä prosessi on valmis, se alkaa alusta: Luoja/Jumaltietoisuus laajentuu ja kehittyy ikuisesti, loputtomasti.

On esitetty kysymys: mihin näette maailmanne uskontojen menevän, kun ne ovat taistelleet tuhansia vuosia?

Kaikki uskonnot sisältävät innoittuneita ja kohottavia totuuksia niiden dogmaattisten sääntöjen, suuntaviivojen ja ehtojen rinnalla, joita ovat usein muunnelleet ja kirjoittaneet uudelleen kulloinkin vallassa olevat. Menneisyydessä ja suuressa määrin myös nykyisyydessä maapallon ihmisenemmistöä ovat hallinneet uskonnolliset johtajat, jotka jatkuvasti painottavat rangaistusta ja kadotusta, jos ette seuraa heidän opetuksiaan. Useimmiten heidän oppinsa kertovat teille, että heidän tiensä on ainoa tie pelastukseen ja vain heidän kauttaan voitte saada anteeksiannon ja pelastua. He ovat pyrkineet pitämään teidät laumassa, jolloin auliisti seuraatte johtajia kyselemättä, kun yritätte tuntea turvaa ja varmuutta, jottei teidän tarvitse tehdä mitään dramaattisia ja elämää muuttavia päätöksiä itse.

Jumalan nimissä on ollut lukemattomia taisteluja ja sotia, jotka ovat johtaneet elämän ja omaisuuden massatuhoutumiseen. Kerromme teille myötätuntoisesti, että tämä ei ole Jumalan tahto, vaan niiden tahto jotka ovat antaneet egon vallanhalun, vihan, ahneuden ja tietämättömyyden ylittää oman Jumalatietoisuutensa ja tunteensa oikeudenmukaisuudesta. Menneisyydessä henkisyyden tunteet ovat olleet kuormitettuja ja henkisyyden tiede on kielletty massoilta.

Olemme pyrkineet monien kuluneiden vuosien aikana valaisemaan ja informoimaan teitä niistä universaaleista laeista, joita kaikkien on noudatettava palatakseen vastuulliseen, henkiseen aikuisuuteen. Järjestäytyneiden uskontojen - ja tarkoitamme niitä kaikkia - on muutettava opetuksiaan ja oppijärjestelmiään sisältämään muuttumattoman totuuden korkeammista universaaleista laeista, joka sallii Ylimmän Luojan rakkauden/valon levitä valaisemaan niiden johtajien ja heidän opastustaan seuraavien sydäntä ja mieltä. Jos näin ei tapahdu, niiden vaikutusvalta hiipuu ja niiden seuraajat etsivät opastusta ja innoitusta muualta.

Rakkaat, valaistumiseen johtaa monia polkuja. Aito henkisyys ei vaadi tiettyjä rituaaleja tai tiukkoja uskomuksia - se on korkeimman totuutensa elämistä koko sydämestään omistautuneena. On yksi jumalainen, muuttumaton totuus, jota teidän on noudatettava: älkää vahingoittako ketään, myöskään itseänne. Teidän tehtävänne on etsiä korkeimpien älyllisten, tunteellisten ja henkisten totuuksienne sekoitus opastamaan teitä polullanne kohti valaistumista.

Säilyttäkää luottavainen asenne, kun pengotte tuntematonta ja pyritte ilmentämään visionne, jotka teille on annettu matkallenne korkeampiin olemassaolon ulottuvuuksiin. Kun teette moraalisesti korkeimpia valintoja, sieluanne valellaan sen loppumattoman jumalaisen rakkauden hurmiolla, mikä on tallennettuna pyhään sydämenne. Jos pyritte harmonisoimaan tahtonne Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa, teistä tulee lopulta täysivaltainen kumppani, monien aika/avaruusmaailmojen kanssaluoja.

Meitä on pyydetty puhumaan myös maapallon vesivaroista, säämalleista, maanmuutoksista sekä siitä, mitä vuonna 2012 tapahtuu. Tuhoutuuko maapallo?

Nämä ovat tosiaankin ihmiskunnan suuren koettelemuksen aikoja, kun luonnonvoimat yrittävät palauttaa maapallon tasapainoon ja harmoniaan sekä sisältä että ulkopuolelta. Maaplaneetta on hengissä, muttei voi hyvin, sillä tämä tietoinen olento on kärsinyt ihmiskunnan epäsointuisista värähtelymalleista ja teoista aionien ajan. Myös isäntäplaneettanne käy läpi irtipäästämisprosessia ja ravistaa irti kolmannen ja neljännen ulottuvuuden vankilansa kahleita. Muinaisiin labyrintteihin ja ley-linjoihin joita on syvällä maapallon sisällä ja ympärillä, on taas kerran levitetty parantavaa valoeliksiiriä ja pitkään uinunutta tietoista kristallirakennetta syvällä maan sisällä hämmennetty ja se herää.

Olemme kehottaneet teitä monta kertaa odottamaan maapallon puhdistumista. Mullistavat tapahtumat varmasti nopeutuvat, kun korkeampia valotaajuuksia tunkeutuu maapalloon ja ihmisiin. Kyllä, tulee olemaan kuivuusalueita ja tulva-alueita ja joistain rannikkoalueista tulee lopulta asumattomia. Tästä on kerrottu ennalta eikä sen ole tarkoitus saada aikaan pelkoa. Sanomme taaskin, että jos teillä on oltava myllerryksiä tullaksenne tietoiseksi siitä, että on tullut aika hoitaa maapallon resursseja tiedostavasti, niin sitten olkoon.

Itsensä mestari kuitenkin valitsee vaivattomuuden ja sujuvuuden ja käyttäen vapaan tahdon lahjaa tekee tarpeellisia elämänmuutoksia varmistaakseen resurssien vakaan virtaamisen. On siksi tärkeämpää kuin koskaan, että suojelette luontoa ja ymmärrätte, että "kysynnän ja tarjonnan" välillä on oltava tasapaino. Taaskin painotamme sitä, että silloin kun olette harmoniassa universaalien lakien kanssa, mukaan luettuna luonnonlait, teillä ei koskaan ole puutetta. Aivan kuten olemme pyytäneet teitä kääntymään sisäänpäin ja yhdistymään kehoelementaalienne kanssa, pyydämme teitä nyt virittymään luonnonvoimiin ja säteilemään rakkauttanne/valoanne maapallon sydänytimeen auttamaan isäntäplaneettanne transformaatiossa.

Rakkaat, varmistamaan turvallisuutenne vahvistakaa ylösnousemuksen valopilarianne, mikä yhdistää teidät henkilökohtaiseen voimapyramidiinne viidennessä ulottuvuudessa ja taivaallisissa valokaupungeissa. Kuvitelkaa Luojavalon kultainen "pallo" ympärillenne ja pyrkikää laajentamaan sitä mahdollisemman kauas äärettömyyshengityksen avulla sekä nähkää se täynnä taianomaista eliksiiriä, mitä kutsutaan timantinkoviksi hiukkasiksi. Teitä voimaannutetaan ja suojellaan ja tämä on myös yksi parhaista tavoista auttaa ympärillänne olevia ja keventää sitä taakkaa, mitä Äitimaa yrittää muuntaa.

Ne dramaattiset muutokset joita maapallo ja ihmiskunta kokevat nyt, jatkuvat jossain määrin tulevina vuosina. Kuitenkin dramaattisimmat muutokset tapahtuvat ihmisten sydämissä. Lisää sieluja päättää lähteä maatasolta jatkaakseen omaa kulkuaan kohti valoa harmonisemmassa ympäristössä. Tämä on jumalainen järjestely, joka on annettu niille sieluille, jotka ovat edelleen yksilöllisen sieluilmaisun alkuvaiheissa. Teidän jotka pyritte saavuttamaan itse-mestaruuden ja yhdistymään Luojavalon maksimimäärään, pitäisi kuvitella, että syntyy uusi runsauden maailma, jossa elätte harmoniassa luonnon ja toistenne kanssa.

OLKAA VAKUUTTUNEITA SIITÄ, ETTÄ MAAPALLO EI TUHOUDU. SE VENYY JA KIRISTYY, KUN SE VAPAUTTAA PALJON SITÄ PAINETTA, MITÄ ON KERTYNYT MONIEN AIONIEN AIKANA, JA AIKANAAN KUN SE ASETTUU UUTEEN ASEMAANSA AURINKOKUNNASSA, SE PALAUTUU SIIHEN SYNTYMÄNSÄ TURMELTUMATTOMAAN JA REHEVÄÄN KAUNEUTEEN, JOLLOIN SITÄ KUTSUTTIIN EDENIN PUUTARHAKSI. TOTTA, ETTÄ KAUKAISESSA TULEVAISUUDESSA KOLMANNEN JA NELJÄNNEN ULOTTUVUUDEN MAAPALLO NÄYTTÄÄ KARULTA - AIVAN KUTEN MUUT AURINKOKUNTANNE PLANEETAT. VIIDENNESSÄ ULOTTUVUUDESSA SE KUITENKIN VILISEE ELÄMÄÄ JA ON NIIN KAUNIS, ETTÄ SE YLITTÄÄ MIELIKUVITUKSENNE.

Kun Luojavalon paine ja määrä lisääntyvät, aina vain useammat tiedostavat olennot tuntevat sen vaikutuksen. Suuri draama mitä nyt esitetään ympäri maailmaa, on tulosta ihmisten keskittymisestä elämän ulkoiseen prosessiin sen sijaan, että he keskittyisivät sisäiseen, henkeen yhdistymisprosessiin. Varallisuuden ja aineellisen hyvän ylenpalttinen kerääminen ei tuo rauhaa, onnellisuutta tai tyydytystä. Etsikää harmoniaa ja ykseyttä henki-itsessänne ja kaikki se muu seuraa, mitä tarvitsette elääksenne rauhassa ja mukavasti.

Ihmiskunnan henkiinherääminen on ollut erittäin pitkä kehityskamppailu, jotta on saavutettu olemuksen tasapainotila hengen laskeutumiseksi ottamaan hallintaan pyhä sydämenne. Henkiinherääminen ja ylösnousemus sisältävät paluun alkuperäiseen suurenmoisuuteenne ruumiillistamalla suurimman määrän jumalaista valoanne ja Jumalan antamia ominaisuuksia. Muistakaa, kuten olemme sanoneet aiemmin, evoluutio on tarkoituksellista, ei sattumanvaraista.

Rakkaat ystävät, nyt on aika täyttää se lupaus, jonka teitte ennen ruumiillistumistanne tähän elämään. Teille annettiin pyhä tehtävä ja teitte sellaisen lupauksen, että kun se aika tulisi, valmistautuisitte olemaan puhtaan Luojavalon jalostuneiden ja ihastuttavien säteiden astioita. Kyllä, sanomme teille jokaiselle: teidät valittiin huolella tai muuten ette kaipaisi ja pyrkisi saavuttamaan jotain fyysisen todellisuuden ulkopuolella.

Vaikka saattaa näyttää siltä, että kaaos ja pimeys lisääntyvät maan päällä, vakuutamme teille, että tämä on vain väliaikainen tilanne. Aivan kuin henkilökohtaisessa elämässännekin, kaikki epäharmoniset värähtelymallit nousevat pintaan, jotta Luojavalon säteily voi muuntaa ja jalostaa sen, mikä ei ole virittyneenä maapallon ja ylösnousevan ihmiskunnan uuteen, taivaalliseen sielulauluun. Olette kaikki kokemassa upean, uuden todellisuuden aamunkoittoa, ja näin kannustamme teitä olemaan rohkeita ja päättäväisiä tulevaisuuden visionne osalta.

Riemuitsemme kanssanne ja olkaa vakuuttuneita siitä, että "valoisuutenne/keveytenne" vaikuttaa dramaattisesti varjoisilla mailla. Ympäröimme teidät Luojavalon ja säteilevän suojakilpemme kultaisella "pallolla". Teitä rakastetaan syvällisesti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:28 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
YLÖSNOUSEMUSPASSI

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Toukokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, ylösnousemusprosessi alkaa, kun teistä tulee tietoisia siitä, että te ette ole harmoniassa Jumalitsenne ja Isä/Äiti Jumalamme kanssa, mikä johtaa haluun tehdä elämänmuutoksia. Näin sisällä käynnistyy jumalainen tyytymättömyys, kun etsitte omaa korkeinta totuuttanne ja syntyy halu muuntaa menneitä "rikkomuksia" ja päästää niistä irti, mihin lopulta sisältyy anteeksiantaminen itsellenne ja kaikille muille.

Pysyminen viattomuuden tilassa on ylösnousemusprosessin perusta. Epäsointu alkaa sisältä ja se laukaistaan "epäpätevien" ajatusten kautta. Ylösnousemuksessa on monia tasoja ja vaiheita: henkilökohtainen maallinen ylösnousemus, jonka myötä te asteittain tasapainotatte ja harmonisoitte chakrakeskuksenne, mikä vuorostaan käynnistää fyysisen astianne ja aurakenttänne puhdistumisen riitasointuisista energioista. Tämä aloittaa merkabanne ylemmän osan lataamisen tähtitetraedrin, merkaba-valokentän luomiseksi. Kun tietoisuutenne kehittyy ja saavutatte jalostuneemman resonanssin, tämä perusvalokenttä muuntuu vähitellen merkivaksi, mikä on ylösnousemuksen valokulkuneuvo.

Näin alkaa ihmiskunnan aurinkokunnan ja galaktinen ylösnousemusprosessi. Lopulta koemme yhdessä universaalin ylösnousemusprosessin. Tämä vaihe tapahtuu kaukaisessa tulevaisuudessa. Kuitenkin me korkeammissa olemassaolon ulottuvuuksissa olemme saaneet välähdyksiä tästä ihmeellisestä kosmisesta tapahtumasta ja vakuutamme teille, että se on niin valtavan monimutkainen ja kunnioitusta herättävä, että se ylittää nykyisen ymmärryksenne.

Teillä, tähtisiemenillä maan päällä tällä hetkellä, on suunnaton, rikas ja upea menneisyys, ja tämä kriittinen tehtävä maaplaneetalla on vain yksi monista tärkeistä missioista, joita olette ottaneet vastaan pitkällä matkallanne ilmentymättömän avaruuden suureen tyhjiöön. Monet teistä vastasivat kutsuun monikaikkeuden kaukaisilta alueilta ollaksenne osana tätä universaalia kokemusta. Ennen kuin aloititte laskeutumisenne tiheyteen, lupasin, että yhdistyisimme, sitten kun universaali tehtävämme on valmis, ja menisimme eteenpäin yhdessä Ylimmän Luojan opastuksessa ja komennossa seuraavaan upeaan tehtävään - toteuttamaan annettuja valtuuksia luoda uusia maailmoja ja tähtijärjestelmiä, kenties jopa uuden maailmankaikkeuden.

Ylimmän Luojan ydinolemus on timanttiytimellisessä Jumalsolussanne syvällä pyhässä sydämessänne. Se on asetettu sinne, ennen kuin aloititte matkanne fyysisyyteen. Jumaltietoisuuden ominaisuudet, hyveet ja laadut tallennettiin chakrajärjestelmään ja myös timantinkovien hiukkasten varasto sijoitettiin jokaiseen chakraan.

Kehittyäksenne ylösnousemusspiraalissa teidän on otettava pyhä tuli, teidän on henkilökohtaisesti tultava itsenne mestariksi ja sitten teidän on jaettava saavutettu viisaus toisten kanssa, jotta edistytte valaistumisen seuraavalle tasolle. Tämä on universaali laki ja jos ette jaa valoanne ja viisauttanne, Jumalhiukkasten energiavirta vähenee asteittain. Puhtaat motiivit ja aikeet, rakastava asenne, halu elää oma totuutenne sellaisena, kuin se paljastuu teille, sekä tahto palvella, ovat elintärkeitä, jos teidän on tarkoitus kulkea ylösnousemusspiraalia menestyksekkäästi.

Voitte edistyä hitaasti evoluutiopolulla yhdistymällä pyhään tuleen omassa Jumalitsessänne ja ammentamalla siitä. Kuitenkin voitte kutsua ylösnousseita mestareita, arkkienkeleitä, jotka ovat aina valmiina auttamaan teitä, tai keitä tahansa suurta valo-olentoa, jonka kanssa resonoitte. Pyytäkää heitä ylivalaisemaan teidät laaduillaan, hyveillään ja ominaisuuksillaan. Tämä asettaa teidät nopeutetun transformaation polulle ja auttaa teitä saavuttamaan tarpeellisen valomäärän siirtyäksenne Jumaltietoisuuden seuraavalle tasolle.

Korkeampi itsenne valvoo kehityspolkuanne tarkasti. Jos tietoisuuden sisäinen valo loistaa liian kirkkaasti liian nopeasti, se voi rasittaa tietoista mieltä ja egon halukehoa ja saada aikaan valtataistelun. Se mitä energiaa ammennatte, määrittelette ja kohdistatte maailmankaikkeuteen, on yksin teidän vastuullanne ja se palautuu varmasti teille jonain päivänä - joko positiivisessa tai negatiivisessa muodossa. Tämä on karmallisen syyn ja seurauksen laki.

Jokainen sielu ammentaa Jumalitsensä olemusta suhteessa siihen elämäntehtävään, minkä se ottaa tiettyyn inkarnaatioon. Ne valinnat jotka teette fyysisenä olentona, jolla on vapaa tahto, määrittelevät sen, miten suureen osaan pyhän olemuksenne varastosta teillä on pääsy ja miten suurta osaa kykenette hyödyntämään. Muistakaa, että se ehdoton rakkaus mitä ilmennätte ja heijastatte, sisältää kaavan pyhän luojatulen sytyttämiseen sisällänne. Teidän on valppaana ylläpidettävä korkeimman resonanssin energiapuumerkkiä/taajuusmallia varmistaaksenne Luojavalon pyhien hiukkasten jatkuvan virtaamisen korkeammista ulottuvuuksista.

Rakkaat, puhdistamme nopeasti tietä tulemisellenne jumalaisiksi sanansaattajiksi, innostaviksi opettajiksi ja uuteen olemassaolotapaan vihityiksi. Jumalsäteet joiden alkuperä on Ylimmän Luojan sydänytimessä, ovat mielettömän voimakasta taitettua valoa, mikä on astunut alas ja mitä taitetaan Isä/Äiti Jumalamme tietoisuusprismalla tämän maailmankaikkeuden Suuren keskusauringon välityksellä.

Ihmiskunta on elänyt varjomailla Atlantiksen vajoamisesta saakka. Ihmiskunta unohti vähitellen olemuksensa lähteen ja vajosi syvemmälle polariteettiin - ja näin alkoi laaja kaksinaisuusasteikko. Opitte elämänkokemuksia kokemisen kautta - kärsimyksen tai armon. Kumman valitsette? Teidän on siivottava menneisyytenne tunnevarasto - vanhat tunnekaunat ja itsenne tuomitseminen, mitkä alentavat itsearvostustanne ja voimaanne.

Hyvin harvoilla sieluilla on ollut etuoikeus päästä niihin viisausopetuksiin ylösnousemuksesta, mitkä nyt paljastetaan. Ennen maan vuotta 1930 ylösnousseet mestarit antoivat salaisia viisausopetuksia vain henkisesti kehittyneimmille turvapaikoissa ja ashrameissa ympäri maailmaa. Näitä opetuksia kutsuttiin "okkulttiseksi viisaudeksi", mikä merkitsee kätkettyä tai verhottua. Vuonna 1930 annettiin myös jumalainen erityisvapaus siihen - ensimmäistä kertaa Atlantiksen uppoamisen jälkeen - että tietoa yksilön "minä olen" -olemuksesta annettiin ihmisille, ja violetin liekin muuntavia energioita nopeutettiin valmisteluna tulevaa ihmiskunnan ja maapallon ylösnousemusta varten.

Kun opitte käyttämään universaaleja ilmentämislakeja, on valtavan tärkeää, että pidätte mielenne kurissa ja määrittelette selvästi, mitä haluatte luoda, sillä ottaessanne voimaantuneen itsensä mestarin viitan, luotte sen tai tulette siksi, mihin keskitytte, nopeammin. Ennen halunne, ajatuksenne ja aikomuksenne olivat sumuisia, epäselviä ja tahattomia ja niihin vaikutti tai niitä hallitsi usein alitajuinen tai tiedostamaton mieli. Sielutiedot opastavat teitä sielun koulutuksen ja henkisen kehityksen matkalla. Tämän päivän viisausopetuksia voitaisiin kutsua ylösnousemuspassiksi. Puhtaat motiivit ja aikeet, rakastava asenne, halu elää oma totuutenne sellaisena, kuin se on paljastettu teille, sekä halu palvella ovat elintärkeitä, jos tarkoituksenne on kulkea ylösnousemusspiraalia menestyksekkäästi.

Mitä hyötyä informaatiosta on, jos ette käytä sitä saavuttaaksenne viisautta ja näin auttamaan teitä ammentamaan lisää pyhää tulta tai luomisen Jumalhiukkasia, metatronisen valon koko spektriä, mikä sisältää alas astunutta Ylimmän Luojan valoa, sen perimmäisen elämänvoiman puolispektrin sijasta, mikä on ollut maan asukkaiden käytössä siitä lähtien, kun pimeys laittoi pilven ihmiskunnan tietoisuuden ylle ja elämänvoimaanne vähennettiin kovasti?

Todellinen henkisyys merkitsee elävän totuuden noudattamista eikä sitä harjoiteta vain yhtä, kahta tuntia viikossa, kuten tehdään useimmissa uskonnollisissa seremonioissa. Kyse on herkeämättömästä, palavasta halusta olla jatkuvassa yhteydessä Hengen kanssa. Ihmisten on siirryttävä ortodoksisen palvelemisen pintavesien ohi, elämän mystiseen virtaan. Akaasiset tiedostot ovat värähtelymalleja - positiivisia tai negatiivisia - jotka on tallennettuna kosmiseen kirjastoon, mikä sisältää luomisen koko historian.

Valkoisen tulen Jumalsolut, joita kutsutaan timantinkoviksi hiukkasiksi, ovat olemuksenne ydin. Tähän viitataan sanonnassa "Teidän tehtiin Jumalan kuvaksi." Jokaisen teidän on opittava, miten ammennetaan pyhää tulta, joka sisältää omaan ja myös maapallon ylösnousemukseen tarvittavia timantinkovia valohiukkasia. Ylösnousemusliekin on tultava teidän kaltaistenne miesten ja naisten sydänten läpi ollakseen maapallon ja ihmiskunnan ulottuvilla ja hyödyksi.

Mitä enemmän timantinkovia hiukkasia ammennatte elämän kosmisesta virrasta, aktivoitte ne omalla kallisarvoisella rakkauslahjallanne ja sitten sallitte pääosan virrata kauttanne muodon maailmaan, sitä enemmän osuutenne lisääntyy ja sitä enemmän jumalan kaltainen teistä tulee. Teidän kauttanne valo ja voima sekoittuu maallisen olemuksenne kanssa ja astuu alas tai muuntuu hyväksyttäviksi taajuuksiksi ihmiskunnan käyttöön ja myös juurrutettavaksi maahan.

Ponnistelujenne vuoksi tämä jumalainen elämäneliksiiri on nyt eläinkunnan käytössä hyvin muunnellulla tavalla ja myös deeva- ja elementaalikunta käyttää sitä ravitsemaan ja täydentämään luontoa. On tärkeää, että ymmärrätte, että Luojavalon säteet ravitsevat ja ylläpitävät koko luomakuntaa. Pyhiä paikkoja ympäri maapalloa valeltiin kosmisella energialla suurista kristallitorneista, joita pystytettiin strategisiin paikkoihin ympäri maailmaa, silloin kun se luotiin. Te, tähtisiemenet, olette nyt valon eläviä vartiosotilaita, jotka toimivat elävän valon kantajina.

Valopaketteja jotka sisältävät joskus vaikeasti tulkittavaa kehittynyttä informaatiota, ladataan niihin, jotka ovat aloittaneet pyhän sydämen ja pyhän mielen yhdistämisprosessin. Aikanaan tästä tulee normaali prosessi. Kuitenkin tällä hetkellä teidän on annettava itsellenne aikaa kääntyä sisäänpäin ja pohdiskella, mitä teille annetaan, jotta voitte alkaa muuntaa tuota tietoa viisaudeksi ja yhdistyä siihen, mikä kuulostaa teistä todelta. Teidän on sitten otattava uusi viisautenne käyttöön, mikä parantaa vähitellen valomääräänne ja lisää uuden värähtelymallin sielulauluunne.

Esittäkää itsellenne tämä kysymys ennen nukahtamistanne: miten olen tänään hyödyttänyt ihmisen/maallista viisauden ja rakastavan energian varastoa? Eläminen viattomuuden tilassa nyt-hetkessä on tavoitteenne. Muistakaa, että suurempien lahjojen myötä tulee suurempi vastuu.

Kun teistä tulee tehokkaampia kanssaluojia maatasolla, teidän on jatkuvasti valvottava energiamallejanne ja pyrittävä parantamaan niitä. Teidän on pyrittävä ylläpitämään harmonia ja jalostunut jumalainen ilmaisu. Teidän on vapautettava sisällänne sen pyhän tulen voima, joka on ollut horroksessa monia tuhansia vuosia. Teidän on opittava ohjaamaan ja keskittämään energianne niille elämänne alueille, joita haluatte muuttaa. Muodostamalla oman elämän luojapyöränne ja jatkuvasti jalostamalla sitä, kylvätte keskittyneen muutoksen siemeniä ja hankitte sitä luomisen pyhää tulta, mitä tarvitaan ilmentämään se, mitä olette kuvitelleet. Kun pystytte tekemään tämän tehokkaasti, henkilökohtaisesta maailmastanne tulee ihmemaa ja teistä tulee valomajakka kaikkien nähtäväksi.

Rakkaat, nämä ovat suunnattoman muutoksen aikoja ja upea tilaisuus niille, jotka teidän tapaanne loistavat valoaan. Älkää antako toisten lannistaa itseänne. Seuratkaa sydäntänne ja sallikaa Hengen olla oppaananne. Olemme aina lähellä innoittamassa ja tukemassa teitä. Olemme teihin hyvin tyytyväisiä. Minä olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:29 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
HENKILÖKOHTAISEN TOTUUTENNE ELÄMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Kesäkuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on valopolku, mikä johtaa teidät tiheydestä henkisten ulottuvuuksien keveyteen. Avain joka antaa teidän kulkea tätä pyhää polkua, on sisällänne, ja sitä kutsutaan energiapuumerkiksenne tai sielulauluksenne. Värähtelymallillanne tai energiapuumerkillänne on resonanssi, rytmi, sointuja ja värähtely - aivan kuin laululla - ja alkuperäinen sielulaulunne oli täysin harmoniassa maailmankaikkeuden taivaallisen sielulaulun kanssa.

Jokaisella ulottuvuudella on ainutlaatuinen resonanssi ja määriteltävissä oleva harmoninen äänimalli. Fyysinen olemassaolonne on todellisuus, joka keskittyy harmoniaan ja tasapainoon tai niiden puutteeseen ja mitä pidemmälle menette tiheyteen, sitä riitasointuisempi värähtelymallistanne tulee. Aineellisen tason todellisuudessa keskitytte tavallisesti konkreettisiin asioihin, joilla on massa tai tiheys, syyn ja seurauksen aika/avaruussuunta. Se että jokainen teistä on oman todellisuutensa luoja, tunkeutuu vähitellen massatietoisuuden uskomusmalleihin.

Kun jalostatte värähtelyänne, teistä tulee vähitellen moniulotteinen, mikä merkitsee sitä, että yhdistytte useiden ulottuvuuksien taajuusmalleihin samanaikaisesti. Tehdäksenne tilaa neljännen, viidennen ja ylempien ulottuvuuksien monien tasojen jalostuneille taajuuksille, täytyy tapahtua puhdistumista. Niiden oppituntien ja ohjeiden avulla joita olemme antaneet teille vuosien kuluessa, pyrimme antamaan teille tietoa ja työkaluja, joita tarvitaan ylösnousemuspolun vaivattomaan ja sujuvaan kulkemiseen.

Kun saavutatte tietyn harmoniatason sisällänne, avaatte fyysisen kehon portteja tai portaaleja korkeampiin ulottuvuuksiin - ylösnousemuschakra tai ydinjatkos kallon pohjassa, sydänchakran takaportaali ja kruunuchakran aukon laajentuminen. Nämä ovat merkittäviä askelia ylösnousemusprosessissa, sillä ne muodostavat teille yhteyden taas elämänvirtaan, mikä sisältää niitä luomisen eläviä valohiukkasia, mitä kutsutaan timantinkoviksi hiukkasiksi. Tuossa kohtaa alatte rakentaa koko valospektrin voimakenttää, kun pyritte tulemaan itsenne mestariksi ja tietoiseksi kanssaluojaksi, joka luo vain niitä asioita, jotka ovat kaiken korkeimmaksi hyödyksi. Siitä eteenpäin hengitysharjoituksenne ja affirmaationne saavat täysin uuden merkityksen.

Seitsemän eteeristä peruschakraa tai "sähkömagneettienergian pyörivää pyörää" on sijoitettu fyysiseen kehoon vastaanottimiksi niille Jumaltietoisuuden ominaisuuksille, laaduille ja hyveille, joita säteillään Isä/Äiti Jumalamme sydänkeskuksesta universaalin Suuren keskusauringon kautta. Kun pyritte palaamaan tasapainoon ja harmoniaan neljässä alemmassa kehojärjestelmässänne - fyysinen, mentaalinen, tunne ja eteerinen - jalostatte vähitellen värähtelymallejanne ja aloitatte ylösnousemuksen valon korkeampiin taajuuksiin.

Chakrajärjestelmä alkaa ottaa galaktisen Jumaltietoisuuden viiden korkeamman säteen säteilyä, mikä tulee saataville, kun energiapuumerkkinne jalostuu riittävästi yhdistyäkseen viidennen ja kuudennen ja lopulta korkeampien ulottuvuuksien taajuusmalleihin. Viidellä korkeammalla säteellä on syvällinen vaikutus neljännen/viidennen ulottuvuuden fyysisen astian seitsemään chakraan. Ennen kaikkea timantinkovien valohiukkasten varasto kunkin chakran valopallossa vapautuu. Pyhän tulen kundaliini tai käärme joka on varastoituna juurichakraan, alkaa nousta ja käynnistyy prosessi, mitä kutsutaan korkeamman tietoisuuden seitsemän sinetin avaamiseksi. Chakrat alkavat todella pyöriä tasapainottomuuden sijasta. Ne vaihtavat väriä, kun ne virittyvät Jumaltietoisuuden korkeampiin taajuuksiin ja niistä tulee sateenkaarenvärisiä, sillä niitä valellaan Luojavalon värähtelyllä ja hehkuvalla luminenssilla.

Erivärisinä loistavat säteet auttavat yhdistymisessä ja tasapainottumisessa galaktisen tietoisuuden korkeampiin taajuusmalleihin. Mitä enemmän tasapainotatte, harmonisoitte ja vahvistatte chakrajärjestelmäänne, sitä enemmän jumalaista valoa voitte ottaa sisäänne. Selkärangasta tulee lopulta valotanko, jonka kautta Luojavalon virtaukset voivat kulkea vapaasti ja esteettä, minkä myötä ylösnousemusprosessi nopeutuu suuresti.

Tässä maailmankaikkeudessa on jumalaisen valon monia korkeamman taajuuden säteitä. Kuitenkin nykyisellä kokemuskierroksella ihmiskunnalla on ollut pääsy vain Jumaltietoisuuden 12 pääsäteeseen. Tämä muuttuu, kun siirrytte valon jalostuneempiin ulottuvuuksiin, aivan kuin Jumalan suunnitelma on muuttunut. Tämän myötä tulevassa todellisuudessanne kaikki kolme Jumalsädettä ylivalaisee teitä Jumaltietoisuuden ominaisuuksien, laatujen ja hyveiden yhdistelmänä ja fyysinen astianne ohjelmoidaan sisältämään suurempi määrä aktiivisia chakroja ja taajuusmalleja.

On tärkeää ymmärtää sitä fyysistä kaavamaisuutta, jonka kanssa synnyitte. Nyt on kuitenkin aika tulla tietoiseksi siitä, mitä jumalainen suunnitelmanne on tulevaisuudessa sen sijaan, mitä olitte menneisyydessä. Ystävät, te kehitytte ja teidän on määrä omaksua inhimillisen ilmaisun seuraava taso. Puhumme lisää tästä tulevaisuudessa. Tällä kertaa riittää, kun sanotaan, että tulette olemaan erittäin tyytyväisiä uuteen jalostuneeseen ja säteilevämpään fyysiseen astiaanne.

OHJENUORIA, JOTKA AUTTAVAT ITSE AIHEUTETUISTA RAJOITUKSISTA VAPAUTUMISESSA:

* Ensiksi, teidän on pyrittävä tulemaan sydän- ja sielukeskeiseksi.

* Affirmaatiot auttavat teitä ohjelmoimaan uudestaan alitajuntanne ja tietoisen mielenne ja muodostamaan uuden ohjeiston elämistä varten.

* Teidän on palattava polariteetin hyväksyttyyn värähtelymalliin, jotta voitte päästä korkeampaan neljänteen ja alempaan viidenteen ulottuvuusympäristöön.

* Ennen kuin hyväksytte mitään totuudeksenne, teidän on erotettava, mikä arvo tällä informaatiolla on ja kuulostaako se todelta sisäisen opastuksenne mukaan?

* On monia polkuja, jotka johtavat samaan määränpäähän - takaisin valoulottuvuuksiin joista tulitte.

* Älkää tuomitko niitä käsityksiä, jotka eivät resonoi omana totuutenanne. Valitkaa se polku, joka on oikea teille, ja sallikaa toisten tehdä samoin.

* Tietäkää, että korkeampi itsenne valvoo teitä tuon pienen sisäisen äänen avulla. Kun teette jotain, mikä ei ole sopusoinnussa elämänfilosofianne kanssa, tunnette raskautta tai epämukavuutta sydänkeskuksessa/solar plexuksen alueella.

* Kun jokin mitä luette, kuulette tai tarkkailette, on sopusoinnussa uskomustenne tai periaatteidenne kanssa, tunnette keveyttä tai laajentumista sydänkeskuksessa tai kenties sellaisia energiaväreitä ihonne pinnalla, joita viestintuojamme usein kutsuu "enkelinlihaksi" (vrt. kananliha).

* Muistakaa kuitenkin, että on yksi muuttumaton totuus, jonka pitää sisältyä elämänfilosofiaanne ja se on käsky "älkää tehkö vahinkoa kenellekään, mukaan luettuna itsenne".

* Kun aito universaali totuus suodattuu tietoisuuteenne, se poistaa lopulta kaiken virheellisen ajattelun. Evoluutioprosessin kautta korkeammat, jalostuneemmat käsitykset tulevat ulottuville, niin että ihmiskunta kääntyy asteittain takaisin muuttumattomaan universaaliin lakiin/totuuteen.

* Kolme miljoonaa vuotta ihmiskunta on elänyt varjomailla. Erittäin harvoilla sieluilla on ollut pääsy siihen ylösnousemusopetusten viisauteen, mikä on ulottuvillanne tänä päivänä.

* Mitä hyötyä informaatiosta on, jos ette käytä tietoa viisauden saavuttamiseksi? Teidän on ammennettava enemmän luomisen Jumalhiukkasia auttamaan edistymistänne ylösnousemusspiraalissa. Teidän on sitten jaettava vastahankittu viisautenne toisten kanssa kehittyäksenne valaistumisen seuraavalle tasolle.

* Jos ette anna tietoisesti osan timantinkovista hiukkasistanne virrata sydänkeskuksestanne maailmaan, kun ehdoton rakkautenne on aktivoinut ne, niin Jumalhiukkasten virtaus teille vähenee hitaasti.

* Tähtisiemenenä ylösnousemuspolulla pyritte itsemestaruuteen ja teidän on opittava ottamaan takaisin henkinen voimanne jumalaisen tahdon/voiman ensimmäisen säteen kautta.

OHJENUORIA, JOTKA AUTTAVAT HENKISEN KURINALAISUUDEN KEHITTÄMISESSÄ:

* oppia, että toisinaan on viisasta viivyttää mielihyvää
* harjoitella vastuun hyväksymistä
* omistautua totuudelle
* olla realistinen
* pyrkiä aina ylläpitämään tasapaino kaikissa asioissa
* jos ette ole kurinalainen ja elämänne oman hallinnassa, niin elämänne hallitsee teitä
* jos elämästä tulee liian helppoa, velttous tulee mukaan ja teistä tulee tuottamaton
* elämän pitäisi olla haaste, mikä paljastuu aina, kun pyritte parantamaan itseänne
* tulla ongelman ratkaisijaksi kohtaamalla haasteenne suoraan
* kehittää "voittaja-voittaja" -filosofiaa kolmannen ulottuvuuden todellisuuden "voittaja-häviäjä" -käsityksen sijaan

Muistakaa, rakkaat, kuten on todettu monta kertaa aiemmin, ettei voima/valta korruptoi vaan sen väärinkäyttö. Vallan ja vaurauden hankinta testaa sisäistä voimaanne ja henkistä kypsyyttänne. Se lisää positiivisia tai negatiivisia piirteitä, mitä teillä jo on. Jos toimitte ahneudesta, itsekkyydestä ja "minä, minulle, minun" -näkökulmasta, se paljastaa ja laajentaa noita piirteitä. Jos olette henkisesti keskittynyt "me, meidän, ykseys" -olotilaan, hyveenne ja positiiviset ominaisuutenne lisääntyvät ja laajentuvat.

Viisaat eivät kamppaile rahasta tai keskity yksin siihen - eivätkä he näe köyhyyttä hyveenä. He aloittavat kääntymällä sisäänpäin ja keskittymällä sisäisten resurssiensa lisäämisen ja viisauden saavuttamiseen, jotta he voivat olla kaikenlaisen universaalin runsauden hyviä kaitsijoita. Teillä ei ole arvoa itsellenne ettekä voi todella voimaantua ja palvella toisia, jos toimitte köyhyystietoisuudesta. Teidän on oltava esimerkki ympärillänne oleville, kun opitte elämään ja ilmaisemaan omaa paljastunutta totuuttanne.

Lopuksi haluaisimme selkeyttää vanhaa käsitettä, mikä on askarruttanut monia oppilaita, joita on johdettu tutkimaan menneisyyden opetusten viisautta. 1900-luvun okkulttisissa viisausopetuksissa mainittiin usein Suuri valkoinen veljeskunta. Ei ollut tarkoitus, että sanat "valkoinen veljeskunta" määrittelisi värin tai rodun, vaan kyse oli viittauksesta Jumalan valoon, minkä ilmaistaan olevan "kristallin valkoista". Ei myöskään ollut tarkoitus päätellä, että kyse oli ainoastaan miehisestä ryhmästä, sillä oli/on monia naispuolisia mestareita, jotka ovat aina palvelleet henkisen hierarkian tai kosmisen hallituksen korkeissa asemissa.

Muinaisen, kosmisen Suuren valkoisen veljeskunnan jäsenet ovat osa Melchizedekin veljeskuntaa ja se koostuu monista maapallon ylösnousseista mestareista - sekä miehistä että naisista - sekä korkealle kehittyneistä, ei-fyysisistä henkiolennoista tämän maailmankaikkeuden kaikilta alueilta. Menneisyydessä he auttoivat ihmiskuntaa monista turvapaikoista ja ashrameista, mitkä oli strategisesti sijoitettu ympäri maailmaa. Nyt nämä korkea-arvoiset olennot asuvat taivaallisissa valokaupungeissa ympäri maailmaa. Ne teistä jotka ovat aktiivisesti ylösnousemuspolullaan ja ovat yhdistäneet viidennen ulottuvuuden taajuuksia fyysiseen astiaansa, voivat nyt tehdä eetterikehossaan yöllisiä retkiä valokaupunkien luokkahuoneisiin nopeuttaakseen ylösnousemusprosessia.

Tulkoon tietoon, että tätä kallisarvoista ryhmää kutsutaan Kosmiseksi valoneuvostoksi heijastamaan kehittyvää universaalia tietoisuutta. Hyväksytte sen totuudeksenne tai ette, rakkaat, niin teistä on tulossa galaktisia kansalaisia ja yksi valaistumisen tulevista askelista on yhdistyminen monien solaarisen ja galaktisen valoperheenne jäsenten kanssa. Olkaa vakuuttuneita siitä, että tulevaisuudessa joitakin teistä pyydetään liittymään Valoneuvostoon ylösnousevan ihmiskunnan ja maapallon edustajina.

Uskolliset soturini, olette heräämässä hämärästä unitilasta, jonka myötä olette aionien ajan olleet valon puolispektrin nälkädieetillä. Avatkaa sydämenne ja mielenne ja laajentakaa näkemystänne sisältämään Jumaltietoisuuden hyveiden, ominaisuuksien ja laatujen koko lahja.

Meille on suuri ilo auttaa, innoittaa ja suojella teitä matkallanne takaisin valoulottuvuuksiin. Tietäkää, että teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:30 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
JUMALTIETOISUUDEN SEITSEMÄN SINETIN AVAAMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

HUOMAUTUS RONNALTA:

Rakkaimmat ystävät, arkkienkeli Mikael antoi minulle tämän upean meditaation/harjoituksen vuosia sitten esitettäväksi seminaareissani. Osa informaatiosta on hänen kolmannessa viestikirjassaan "Your Sacred Quest", mutta ei koko prosessia. Hän kertoi minulle, että on tärkeää, että ihmiset puhdistuvat tietyn määrän ja prosessoivat vanhoja energioita, ennen kuin he pyrkivät kohottamaan hengen kundaliini-tulta. Käytimme kahdeksaa "solaariharmonista täyden spektrin äänirautaa" meditoinnin aikana ja kokemus oli erittäin syvällinen.

Arkkienkeli Mikael toteaa: "Teidän kaikkien jotka haluatte, on aika siirtyä seuraavalle tietoisuustasolle, ja Jumaltietoisuuden seitsemän sinetin avaamisen aloittaminen auttaa kovasti teitä valaistumismatkallanne. Tämä prosessi voidaan tehdä vain kerran tai useita kertoja riippuen siitä, mistä tunnette teidän tarvitsevan vapautua. Virittykää kehoelementaaliinne ja opetelkaa keskittymään alueille, jotka lähettävät teille stressisignaaleja. Opitte pian ne kehonne alueet, jotka tarvitsevat enemmän huomioita."

Rakkaat sydämet, olemme hyvin dramaattisten ja elämää muuttavien aikojen keskellä, mitkä ovat usein jännittäviä ja upeita ja toisinaan hyvin haastavia ja hämmentäviä. Riippumatta siitä mitä tulevaisuus tuo, selviydymme yhdessä. Lähetän teille ikuista rakkauttani ja enkelisiunauksia.

Ronna

***********

Rakkaat ystävät, teidän on aika ottaa täysi hyöty fyysisistä ja henkisistä aisteistanne. Teidän on kehitettävä ja opeteltava kunnolla käyttämään fyysisiä aistejanne päästäksenne niihin korkeampiin aisteihin, jotka vaipuivat horrokseen hyvin kauan sitten: selvänäköisyys, selväkuuloisuus tai telepaattiset kyvyt ja selvätuntoisuus (empaattinen, intuitiivinen henkilö jolla on laajentunut sisäinen tietoisuus). Kaikki nämä tehostuneet kyvyt ovat osa jumalaista syntymäoikeuttanne, jotka vain odottavat, että otatte ne käyttöönne.

Olemme puhuneet hyvin yksityiskohtaisesti fyysisen astian seitsemästä päächakrasta ja hahmotelleet kunkin positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. On tärkeää, että käsitätte myös, että jokaisella kehon chakralla ja elimellä on myös oma tietoisuus, mitä päällystää monien menneiden kokemustenne ja ajattelumuotojenne energiat. Ette ole luoneet uskomuksillanne ja ajatustenne värähtelytaajuuksilla ainoastaan ulkoista maailmaanne, vaan myös sisäisen maailmanne.

Kehonne kommunikoi kanssanne monin tavoin, mutta osaatteko kuunnella ja tulkita, mitä se kertoo teille? Olen sanonut tämän totuuden teille aiemmin, mutta se kestää toistamisen. Monet teistä ovat hyväksyneet sen tosiasian, että voitte kommunikoida ja vuorovaikuttaa enkeliulottuvuuksien ja valo-olentojen kanssa, mutta useimmat teistä ovat edelleen tietämättömiä siitä, että voitte kommunikoida myös kehomuotonne monien osien kanssa.

Jokin aika sitten annoimme teille korkeamman tietoisuuden seitsemän kristallipallon lahjan, jonka avulla aloititte chakrajärjestelmänne palauttamisen harmoniseen tilaan, hengittämällä jumalaisen "minä olen" -olemuksenne valopalloja fyysisen kehonne jokaiseen seitsemään päächakraan. Laitoimme teidät hengittämään valopallon sisään ja sitten asettamaan äärettömyysmerkin jokaisen pallon/chakran päälle nopeuttamaan epäharmonisten energiamallien irtipäästämisessä, kun pyritte ottamaan takaisin itsemestaruutenne lahjat. Fyysisen kehon seitsemän päächakran puhdistaminen, harmonisointi ja tasapainottaminen johtaa tärkeään vihkimysprosessiin, joka on nimeltään JUMALTIETOISUUDEN SEITSEMÄN SINETIN AVAAMINEN.

Kun kukin chakra on itsessään palautettu harmoniaan, aktivoituu prosessi, jonka avulla avautuu energiapyörre ja tuon chakran täydelliset ominaisuudet ja energiat heijastetaan ylöspäin seuraavaan chakraan. Myös Luojavalon timantinkovien hiukkasten varasto vapautuu joka chakrasta ja alkaa virrata ylöspäin prosessin toistuessa, kunnes kruunuchakra aktivoituu. Tämä sallii upean ja hämmästyttävän asian tapahtua: chakrajärjestelmä alkaa pyöriä niin nopeasti, että se muuttaa selkärangan hehkuvaksi valokuiluksi ja Luojan viisi korkeampaa galaktista sädettä virtaa alaspäin tuon valopilarin läpi ja valelee kaikki chakranne jumalaisen "minä olen" -olemuksenne loistevalolla/luminenssilla.

Tätä prosessia monet teistä ovat kokeneet muutamien viime vuosien ajan ja koska olette nopeutetulla vihkimys-/transformaatiopolulla, fyysisessä kehossa on aktivoitunut paljon epämukavuutta ja vääristymiä. Oli/on paljon vapautettavaa, korjattavaa ja tasapainotettavaa, ja se minkä luominen on vienyt tuhansia vuosia, muunnetaan muutamassa lyhyessä vuodessa. Olkaa siis lempeitä itsellenne ja tietäkää, että olette yhdistämässä ja transformoimassa ihmisitsenne loistavaksi ihmis-henki-itseksenne.

Sallikaa meidän antaa yksinkertainen harjoitus auttamaan teitä fyysisen astianne sisäiseen viisauteen yhdistymisessä. Annan teille avainsanan joka chakraa varten. Tutkikaa ja opetelkaa kunkin chakran ominaisuuksia ja sitten kun elätte päivittäistä elämäänne, hymiskää tai sanokaa tuo sana kullekin chakralle, silloin kun on sopivaa. (Näitä sanoja voidaan halutessanne soinnuttaa ja ylläpitää niin kauan, kuin se tuntuu mukavalle.) Aivan kuin vokaalien soinnutuksessa, aloittakaa itsellenne mukavimmasta, alimmasta sävelestä ja hitaasti siirtykää asteikolla ylöspäin, kun toistatte kunkin chakran sanaa. Tarkkailkaa, mitä tulee mieleen, kun hymisette avainsanaa ja keskitytte chakraan. Miten "ELÄTTE" juurichakran energioita, miten "RAKASTETTE" sydänenergioilla jne.?

JUURICHAKRA

Juurichakra maadoittaa fyysisen itsenne maan elämänvoimaan ja antaa vakautta (tämä on tärkeintä, sillä teidän on kunnioitettava ja ylläpidettävä fyysistä kehoanne kurkottaessanne tähtiin). Kun tämä chakra toimii kunnolla ja tasapainossa, teillä on enemmän elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa teitä vapautumaan vanhoista selviytymis- ja niukkuusongelmista ja yhdistymään yltäkylläisyyden aarrearkkuun.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta "MINÄ ELÄN". Sano itsellesi: "PÄÄSEN JA YHDISTYN NYT YKSEYDEN VOIMAAN SEKÄ YHTEYTEENI MAAN JA KAIKEN YLTÄKYLLÄISYYDEN KANSSA."

Hengitä syvään. Kuvittele valopallon, joka edustaa juurichakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee ensimmäisestä chakrasta toiseen (joka sijaitsee aivan navan alapuolella). Sano: "OLEN YHTÄ JUMALAISEN LUOJALÄHTEEN KANSSA." Hengitä syvään ja soinnuta: A(H).

NAPACHAKRA

Tämä on fyysisen/tunneitsenne sija. Silloin kun tämä chakra on tasapainossa, teitä ei enää kiusaa itse-epäily, riippuvuudet tai seksuaaliset ongelmat. Olette virittynyt sielumielenne viisauteen egomielen sijasta ja vähitellen kaikki alitajuisen mielen vanhat, itseä rajoittavat ajattelumallit korvataan itsevarmuudella ja tunnevakaudella. Otatte takaisin henkilökohtaisen voimanne, kun opitte luomaan iloa, rauhaa ja hyvinvointia, pelon ja rajoitusten sijasta.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ TUNNEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN JA YHDISTYN NYT INTOHIMON VOIMAAN OPPAANANI HENKI. HALUAN LUODA ILOA, RAUHAA JA HYVINVOINTIA NAUTTIAKSENI JA JAKAAKSENI TOISTEN KANSSA."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa toista chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee toisesta chakrasta kolmanteen (solar plexus). Sano: "OLEN EHYT JA KOKONAINEN ITSESSÄNI." Hengitä syvään ja soinnuta: UU.

SOLAR PLEXUS

Tämä on fyysisen/mentaalisen itsenne sija. Kun tämä chakra alkaa pyöriä harmoniassa ja jäljellä on vain muutamia epäsointuisia energioita, itsearvostuksenne palaa, tietäminen muuttuu viisaudeksi ja ajattelun selkeydeksi. Saatte takaisin itsekontrollin ja hallitsette halunne. Opitte asettamaan rajoja ja kunnioittamaan toisten rajoja, kun ammennatte energiaa elämän universaalista lähteestä ja omasta "minä olen" -olemuksestanne sen sijaan, että kytkeydytte ympärillänne olevien energioihin. Solaarivoimakeskuksenne (solar plexus, sydän ja kateenkorva) aktivointi alkaa tässä kohtaa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ TAHDON". Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT HENKILÖKOHTAISEEN VOIMAKESKUKSEENI JA OTAN TUNTEENI HALLINTAAN. HALLITSEN HALUNI. ASETAN SELVÄSTI MÄÄRITELLYT RAJAT."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa kolmatta chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee kolmannesta chakrasta neljänteen (sydänchakra). Sano: "OLEN LUOMISVOIMA." Hengitä syvään ja soinnuta: OU.

SYDÄN

Sydänchakra on portti korkeampiin chakroihin, jotka yhdistävät teidät sieluitseen ja henki-itseen. Silloin kun sydänchakranne on tasapainoton tai enimmäkseen kiinni, toimitte ensisijaisesti vaistonvaraisena ihmisenä, mitä hallitsevat fyysisen itsen kolme alinta chakraa. Kun tasapainotatte sydämen energiat, mielen ja tunteet (kehon elämän- ja rakkausvoiman energiakeskukset), yhdistytte Jumalmielen ehdottomaan rakkausvoimaan. Irtipäästätte nopeasti kaikista energioista ja ajattelumalleista, jotka ilmentyvät mustasukkaisuutena, kateutena, itsekkyytenä, syyllisyytenä tai arvottomuuden tunteina. Kun sytytätte jumalaisen tahdon, viisauden ja rakkauden kolminkertaisen liekin, alatte kehittää myötätuntoa ja ykseyttä elämän ja kaikkien asioiden kanssa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ RAKASTAN". Sano itsellesi: "AKTIVOIN NYT TUNTEIDENI JA SOLAARIVOIMANI ELÄMÄNVOIMAKESKUKSEN. VASTAANOTAN JA HEIJASTAN VAIN RAKKAUS- JA VALOENERGIAA. AVAAN SYDÄMENI HENGEN JUMALAISELLE VIRTAUKSELLE."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa neljättä chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee neljännestä chakrasta viidenteen (kurkkuchakra). Sano: "OLEN UNIVERSAALIA RAKKAUTTA." Hengitä syvään ja soinnuta: AA.

KURKKU

Kurkkuchakra on yhteydessä astraali/tunnetasolle tai mentaali/kausaalitasolle riippuen heijastamienne ajatusten ja sanojen värähtelytaajuudesta. Tämä saattaa vaikuttaa hämmentävältä. Koska kuitenkin luotte oman todellisuutenne säteilemillänne taajuusmalleilla, vetovoimanlaki varmistaa, että alemmat taajuudet joita lähetätte, vetävät puoleensa astraalitason energioita, ja korkeammat energiat yhdistyvät tietoisuuden mentaalitasoille. Ylösnousemusprosessi käsittää fyysisen, astraali- (tunne) ja mentaalitason - ja lopulta korkeampien ulottuvuuksien - hallitsemisen/mestaruuden. Kommunikointi, puhutun sanan voima, on yksi tärkeimmistä työkaluista fyysisellä tasolla. Silloin kun alatte käyttää rakkauden/valon kieltä ja sielupuhetta, puhutte aina korkeinta totuuttanne, puhutte ja kirjoitatte ilmaisevasti ja luovasti ja teistä tulee tehokas tulevaisuuden visionne ilmentämisessä.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ PUHUN". Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT TAHDONVOIMAKESKUKSEENI KOMMUNIKOINTI- JA ITSEILMAISUVOIMAN AVULLA. PUHUN TOTUUTTANI REHELLISESTI JA EROTTELUKYKYÄ KÄYTTÄEN."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa viidettä chakraasi, alkavat pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee viidennestä chakrasta kuudenteen (kolmas silmä). Sano: "OLEN TÄYDELLINEN ILMAISUMUOTO." Hengitä syvään ja soinnuta: AI.

KOLMAS SILMÄ

Otsachakra tai kolmas silmä avaa oven "sisäisiin aisteihin" ja yhdistää teidät ensin tiedostamattomaan itseenne (alitajuinen mieli) ja vähitellen korkeampaan itseenne, kun Jumalmielen puhtaan kosmisen valo-olemuksen (kutsutaan säteiksi) sallitaan tulla aktivoimaan Jumalatietoisuutenne (ydinolemuksenne). Siirrytte intuition kuiskausten kautta sen tietämiseen, että Henki opastaa ja innostaa teitä. Korkeampien mentaalisten ja intuitiivisten tasojen uusi tieto, luovat ideat ja innoitukset ovat ulottuvillanne, kun puhdistatte vääristymät.

Rakkaat, älkää pelätkö näennäisiä pimeitä energioita tai ajatusmuotoja, jotka leijuvat tietoisuuteenne tai silmienne eteen meditoinnissa, sillä nämä ovat omia luomuksianne, jotka tulevat etualalle parannettavaksi ja muunnettavaksi valoksi. Rakkaus on dynaaminen, luomisen koossapitävä voima ja kun rakkautta/valoa säteillään mihin tahansa "epäpätevään" ajatustaajuuteen, se "valaistuu" ja lopulta muuttuu. Muistakaa käyttää myös violetin liekin lahjaa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ NÄEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT INTUITIIVISEN MIELENI VOIMAAN. MINULLA ON SELKEÄ NÄKEMYS JA KUUNTELEN TARKKAAVASTI, KUN YHDISTYN SISÄISEEN VIISAUTEENI JA KORKEAMMAN ITSENI VIISAUTEEN."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa kuudetta chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee kuudennesta chakrasta seitsemänteen (kruunuchakra). Sano: "OLEN SELKEYEN JA VIISAUDEN TÄYDELLINEN INSTRUMENTTI." Hengitä syvään ja soinnuta: EI.

KRUUNUCHAKRA

Silloin kun kruunuchakra aktivoituu, avautuu väylä henki-itseenne ja "minä olen" -olemukseenne tallennetut viisaudet, lahjat ja aarteet ovat käytettävissänne. Kun osoitatte, että olette valmis elämään ja säteilemään luomisen rakkautta/valoa/totuutta, teitä huuhdellaan jatkuvasti lisääntyvällä Jumaltietoisuuden kahdentoista säteen ominaisuus- ja hyvevirralla.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ OLEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT HENKISEEN VOIMAANI JA YHDISTYN JUMALAISEN "MINÄ OLEN" -OLEMUKSENI KANSSA, MIKÄ ON VALAISTUMISENI, INNOITUKSENI JA VIISAUTENI KESKUS."

Hengitä syvään ja näe valopallon, joka edustaa seitsemättä chakraasi, alkavat pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee seitsemännestä chakrasta sielutähteesi. Hengitä syvään ja soinnuta: II.

SIELUTÄHTICHAKRA (15-20 cm kruunun yläpuolella)

Sano itsellesi: "YHDISTYN JA OLEN HARMONIASSA YKSEYSTIETOISUUTEEN KULKEVAN SATEENKAARISILTANI KANSSA. MUUNNAN NÄIN KAIKKI EPÄPÄTEVÄT ENERGIAT, KUN SIIRRYN KARMANLAIN YLI, ARMON TILAAN."

Hengitä syvään. Kun soinnutat, kuvittele valopilarin, joka yhdistää sinut Jumalitseesi ("minä olen" -olemus), levenevän ja levenevän, kunnes se muodostaa lotus-kukan pääsi päälle. Näe sen puhdistavan kaikki vääristymät ja pysähtyneisyys jumalaisesta yhteydestäsi Henkeen, niin että jumalaisen valon, tahdon ja viisauden taajuusmallit virtaavat vapaasti sinuun Äiti/Isä Jumalastamme ja sinusta maailmaan. Sano: "OLEN YHTÄ JUMALAISEN LÄHTEEN KANSSA." Hengitä syvään ja soinnuta kolme kertaa: AUM, AUM, AUM.

Auttamaan lisää puhtaan ja voimakkaan yhteyden muodostamisessa henkioppaisiinne, enkeliauttajiin ja jokaiseen, jonka kanssa haluatte työskennellä henkiulottuvuuksissa, annamme tämän harjoituksen:

Keskitä tietoisuutesi syvälle pyhään sydämeesi, kun vedät syvään henkeä muutaman kerran. Kuvittele (miten tahansa) ydinolemuksesi kulkevan valopallossa portaalin läpi pyhän sydänkeskuksesi takana. Siirryt nopeasti viidenteen ulottuvuuteen, uuteen ja henkilökohtaiseen valopyramidiin, mikä on erityisesti suunniteltu tapaamispaikaksi sinulle, ystävillesi ja kavereillesi korkeammissa ulottuvuuksissa. Siirry tähän pyhään paikkaan ja asetu makuulle kristallipöydälle. Kun teet tämän, katsele ympärillesi huoneessa ja näe pöydän ympärillä kristallituoleissa istumassa kaikki ne, joiden kanssa haluat kommunikoida ja työskennellä. Käytä hetki tunnistaaksesi ne, joiden kanssa olet pyramidissa.

Kuten kaikissa muissakin korkeampien ulottuvuuksien valopyramideissa, kaksipäinen, puhdas kvartsikristalli roikkuu pyramidin huipusta kristallipöydän päällä. Sähköisiä valokipinöitä säteilee jättikristallista huoneeseen. Tämä on Ylimmän Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme jalostunutta olemusta. Pöydän alla on suihkulähde, mistä violetti liekki roihuaa huoneeseen ja muuntaa kaikki epäsointuiset energiat, jotka tuot tähän paikkaan vapautettavaksi ja puhdistettavaksi. Tule tähän pyhään paikkaan usein vahvistamaan yhteyksiäsi valoperheesi kanssa.

Sano itsellesi: "OTAN TAKAISIN JUMALAISEN SYNTYMÄOIKEUTENI JA YHTEYDEN KORKEAMPAAN ITSEENI, SIELUPERHEESEENI JA KAIKKIIN VALO-OLENTOIHIN, JOIDEN KANSSA MINUN ON TARKOITUS TYÖSKENNELLÄ JA KOMMUNIKOIDA, JOTTA PÄÄSEN SIIHEN KOSMISEEN VIISAUTEEN JA TOTUUTEEN, MIHIN MINUN ON TARKOITUS YHDISTYÄ JA MITÄ JAKAA. TÄSSÄ JA NYT OTAN TAKAISIN ITSEMESTARUUTENI JA KAIKKI JUMALAISEN ITSENI LAADUT, LAHJAT, AVUT JA OMINAISUUDET. HALUAN OLLA ELÄVÄ JA PERSONOITU ESIMERKKI RAKKAUDESTA, HARMONIASTA, YLTÄKYLLÄISYYDESTÄ JA ILOSTA. OLEN JUMALAINEN RAKKAUS, JUMALAINEN VALO, JUMALAINEN TAHTO JA JUMALAINEN VIISAUS TOIMINNASSA. NIIN OLKOON! NIIN SE ON! MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN!"

Rohkeat ja urheat ystäväni, kun tämä ylösnousemusprosessi kiihtyy, on tärkeämpää kuin koskaan, että käytätte hyödyksenne mahdollisimman monia kehittyneitä transformaatiotekniikoita. Tämä saattaa näyttää yksinkertaistetulta. Kuitenkin yllä oleva harjoitus/meditaatio on voimakas työkalu auttamaan vanhojen värähtelymallien vapauttamisessa ja palaamisessa fyysisen astian voimaantuneeseen kaksinaisuustilaan, jotta sielulauluistanne/energiapuumerkeistänne tulee voimakas ja suuri, kaunis ja harmoninen sinfonia.

Annamme teille kaikki tarpeelliset työkalut ja kaiken mahdollisen informaation auttamaan teitä valaistumispolullanne. Teidän on kuitenkin otettava vastuu paluustanne itsemestaruuteen. Seisomme rinnallanne auttamassa teitä, kun otatte takaisin oikeutetun asemanne henkisenä olentona Isä/Äiti Jumalamme jumalaisessa tehtävässä.

Osoitamme kunniaa urheudellenne. Teitä rakastetaan kovasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 26.11.2013 12:31 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
KAKSITOISTA PYHÄÄ LUOMISHEIMOA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.lightparty.com)
Marraskuu 2002
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on aika laajentaa tietoanne siitä, miten Luojan suunnitelma laadittiin ja miten tuo suunnitelma on vaikuttanut teihin kaikkiin monissa elämissänne, mutta erityisesti tässä elämässä. Olemme selittäneet monta kertaa aiemmin, että maapallo resonoi numero seitsemän harmoniaan, kun taas galaksinne ja tämä maailmankaikkeus resonoi kahdentoista harmoniaan. Tähän on ollut lukuisia viittauksia menneisyydessä - jotkut on annettu vertauskuvina ja monet ovat niin yleisesti tunnettuja, että te ette edes ajattele niiden syvempää merkitystä.

Rakkaalla Kristus-tietoisella olennolla, Jeesuksella, oli 12 opetuslasta ja historianne puhuu paljon Israelin 12 heimosta, astrologinen eläinkarttanne on jaettu 12 osaan ja yksi maapallon tärkeimmistä ajanlaskentajärjestelmistä jakaa vuotenne 12 kuukauteen. On monia muita esimerkkejä, ja jos tulette tietoisemmaksi tämän luvun merkityksestä, alatte tunnistaa niitä. Useammin ja useammin näette unta numerosta 12:12 ja se tuodaan toistuvasti huomionne piiriin digitaalikellonne kautta. Numero 12 kantaa eheyden ja tasapainon värähtelytaajuuksia ja kannatte sisällänne näitä värähtelytaajuuksia chakroina (tai pyörivinä valopyörteinä), mitkä humisevat ja käynnistyvät, kun olette täysin aktivoineet ne.

Ensinnäkin, teidän on ymmärrettävä, että antamamme esimerkit ovat hyvin yksinkertaistettu yleiskatsaus siitä, miten Luoja toimii, ja että puhumme vain tästä maailmankaikkeudesta, emme monikaikkeudesta. Silloin kun tämän maailmankaikkeuden suurenmoiset energiat saatettiin yhteen Suuren keskusauringon muodossa, suuri joukko tähtisiemeniä (niitä jotka olivat aiemmin yksilöityneet Jumaltietoisuudeksi) vastasi kutsuun monikaikkeuden uloimmilta reunoilta ollakseen osa tätä upeaa uutta luomisseikkailua.

Suuret olennot joiden oli määrä olla tämän maailmankaikkeuden Isä/Äiti Jumala, täyttivät tämän uuden Suuren keskusauringon jumalaisella olemuksellaan. Ja kaikki joiden oli määrä olla osa tätä uutta luomista, vedettiin tämän suuren Jumalvalon piiriin ja heihin valettiin/koodattiin uusi Jumalan suunnitelma. Suurin määrä jumalkipinöitä olivat niitä, jotka eivät vielä olleet ilmentyneet tai tulleet tietoiseksi (kutsumme heitä usein pyhän viattomiksi olennoiksi). Kun tämän maailmankaikkeuden Isä/Äiti Jumalan säteily räjähti, ensimmäiseksi luotiin Kahdentoista kanssaluojaneuvosto, Elohim-neuvosto/Kanssaluojajumalat, valonherrat ja arkkienkelikunta. Näissä kussakin luojavoimassa on monia alajakoja, mutta tätä lyhyttä selostusta varten tämän on riitettävä.

Haluamme tällä kertaa iskostaa tietoisuutenne - sillä se on tärkeintä ymmärryksellenne - että oli 12 suurta ominaisuus-, laatu- ja hyvesädettä, jotka synnytettiin Isä/Äiti Jumalamme sydämestä. Luotiin 12 suurenmoista universaalia olentoa, jotka nimitettiin kosmisiksi monadiryhmiksi/jumalaisiksi "minä olen" -ryhmiksi, ja nämä jaettiin myöhemmin 12 galaktisemmaksi monadiryhmäksi. Jokainen teistä on yhden tällaisen suuren olennon osa. Teidät on erotettu suureksi joukoksi sirpaleita, kun olette matkanneet monien ulottuvuuksien läpi, mutta olette edelleen oleellinen osa tuota suurta olentoa - aivan kuin olette osa Ylintä luojaa, Yhden tai Kaikkeuden kipinä. Tämä on myös numeron 144 merkitys: 12 x 12 ryhmää, jotka on luotu jokaiselle luomistasolle ja jotka voivat sisältää miljardeja yksittäisiä kipinöitä tai sieluja.

Kun olitte valmiita inkarnoitumaan maan päälle - alennettuanne paljon värähtelyänne - olitte vain 144 sielun monadissa/"minä olen" -ryhmässä, mikä muodostui 12 osasta/kipinästä ja tämä oli jakautunut kahdeksitoista. Olette olleet tekemisissä näiden 144 kipinän kanssa kautta aikain - tanssien kaksinaisuuden rytmissä ja esittäen eri rooleja toisillenne, kun olette pyrkineet palaamaan harmoniaan ja tasapainoon. Tämä ei merkitse sitä, että te ette olisi olleet tekemisissä toisten ryhmien kanssa, mutta etsitte intiimiä sieluperhettänne - ette ainoastaan tukemaan itseänne, vaan ollaksenne vuorovaikutuksessa monin tavoin.

Menneisyydessä ette ole usein olleet yhteydessä niihin, jotka ovat välittömän sieluperheenne kipinöitä tai omaa 12:n yksikköänne. Suhteet tässä ryhmässä ovat tavallisesti liian intensiivisiä ja tuette toisianne toisin tavoin - usein olemassaolon korkeammista ulottuvuuksista. Toisin sanoen, ette ole kaikki inkarnoituneena maan päälle samaan aikaan.

Annamme teille yksinkertaistetun katsauksen jokaisesta 12 suuresta monadiolennosta ja toivottavasti suuremman ymmärryksenne avulla pystytte määrittelemään, missä ryhmässä tai heimossa - kuten päätimme kutsua niitä tässä opetuksessa - toimitte tässä tärkeässä elämässä.

Tämän maailmankaikkeuden korkeammissa ulottuvuuksissa koitte luomista monadiryhmänä, mikä koostui joko ensimmäisen, toisen tai kolmannen säteen energioista, ennen kuin laskeuduitte tähän galaksiin (säteet neljästä seitsemään ovat kolmannen säteen alasäteitä). Sitten koitte galaksin ryhmämonadina, missä oli sekoitus ensimmäistä, toista ja kolmatta sädettä. Täällä liityitte yhteen yksittäisiksi ryhmiksi tai sieluperheiksi, jotka koostuivat tietystä määrästä kutakin kolmea ensimmäistä sädettä (ei kuitenkaan tasamäärin), mikä toi ryhmään suuren valikoiman universaalia kokemusta.

Monet ovat kutsuneet näitä ryhmiä "tehtäväkumppaneiksi" ja sitä olitte. Sekoititte ja sulautitte yhteen energianne ja ominaisuutenne, jotta oikean ajan tullessa tunnistaisitte "heimonne" intuition ja värähtelyresonanssin avulla - olisi tietty sielupuumerkki, mikä vetäisi teidät yhteen. Keräännyitte sitten galaktisen monadin auravalopiiriin ja sieltä aurinkokuntanne "minä olen" -olemuksen kautta pirstouduitte tietoisuuden pienemmiksi ja pienemmiksi kipinöiksi, kun "taannuitte" viidennen, neljännen ja kolmannen ulottuvuuden kokemukseen.

Teidän oli määrä yhdistyä taas fyysisillä tai astraalimatkoillanne ja liittyisitte yhteen luomaan energiapyörteen, joka on suurempi kuin osiensa summa. Tämä yhteensulautuminen vahvistaisi, tukisi ja auttaisi jokaista teitä valitsemallanne polulla - mikä se sitten olisikin. Se on ykseystietoisuuteen palaamisen alku. Tätä ilmiötä tapahtuu ympäri maailmaa tänä aikana.

Haluamme teidän ymmärtävän, että olette viettäneet paljon enemmän aikaa ykseystietoisuudessa kuin siinä kovasti heikennetyssä yksilötietoisuudessa, mihin nyt samaistutte. Menneet elämät joita teillä on ollut tässä aurinkokunnassa ja maaplaneetalla, ovat vain olematon osa siitä, mitä muistipankissanne on ja kuka todellisuudessa olette. Vasta silloin kun te ja maapallo vajositte kolmannen/neljännen ulottuvuuden tiheyteen, menetitte muistikuvan yhteydestä tosiinne ja Lähteeseen. Kyllä, olette saavuttaneet paljon tietämystä, kun matkasitte omaa suurta seikkailuanne, ja nyt teidän on aika yhdistyä heimonne tai sieluperheenne jäseninä jakamaan sitä viisautta, mitä olette kaikki haalineet aionien aikana.

KAKSITOISTA LUOMISHEIMOA on jaettu seuraavasti.

Kuten todettiin, universaalit heimot tai ryhmät ovat seuraavat:

* KAHDENTOISTA KANSSALUOJANEUVOSTO
* ELOHIM-NEUVOSTO/KANSSALUOJAJUMALAT
* VALONHERRAT
* ARKKIENKELI/ENKELIKUNTA

Seitsemän galaktisen ilmaisun heimoa voitaisiin määritellä näihin yleisluokkiin:

* JOHTAJAT/PIONEERIT/SOTURIT - halu luoda
* OPPINEET/TUTKIJAT - viisaus/abstrakti tietämys
* TIETÄJÄT/OPETTAJAT - aktiivinen älykkyys
* ARTISAANIT/KÄSITYÖLÄISET - taiteellinen luominen/muodon rakentajat
* TIEDEMIEHET - konkreettinen tietämys
* RISTIRETKELÄISET - omistautuminen/idealismi
* PALVELIJAT/ETSIJÄT - vapaus/vapahdus/puhdistuminen

Kuten totesimme aiemmin, jumalainen "minä olen" -olemuksenne tai monadinne on joko ensimmäinen, toinen tai kolmas säde. Säteet neljästä seitsemään ovat kolmannen säteen alasäteitä. Monadinne ei koskaan muutu, mutta sielusäteenne, fyysinen kehosäteenne, tunnekehosäteenne, mentaalikehosäteenne ja persoonasäteenne muuttuvat eri elämissä, jotta voitte kokea luomisen kaikki puolet, ominaisuudet ja laadut. Tavoitteenne on saavuttaa tasapaino ja harmonia kaikissa säde-energioissa, ja näin voitaisiin sanoa, että valitsette kokevanne eri heimojen energioita eri elämissä, jotta voitte rikastaa sielunne kokemusta. Monadisäteenne on päällyste ja vaikuttaa siihen, miten havaitsette maailman ja miten toimitte ja reagoitte erilaisiin elämän oppitunteihin. Muistakaa, että on sekä positiivisia että negatiivisia tapoja käyttää kunkin säteen energioita. Puhumme vain positiivisista ominaisuuksista tällä kertaa.

JOHTAJAT/PIONEERIT/SOTURIT kantavat JUMALAN TAHDON ENSIMMÄISEN SÄTEEN energioita luodakseen uskoa, rohkeutta ja suojelua. Nämä ovat dynaamisia yksilöitä, jotka ovat täynnä päättäväisyyttä, halua voittaa ja hallita jokainen tilanne, mikä heidän eteensä laitetaan. He usein erottuvat ja tulevat esiin jollain tavalla. He johtavat mielellään eivätkä ole seuraajia. Tämä säde edustaa lähinnä luomisen maskuliinienergioita: ulospäin keskittyvä, dynaaminen, toimintaan suuntautunut ja voimakas.

OPPINEET/TUTKIJAT kantavat RAKKAUDEN JA VIISAUDEN TOISEN SÄTEEN energioita. Nämä sielut ovat totuuden ja tiedon ja pohjimmiltaan valaistuksen etsijöitä. Tämän ryhmän painopisteenä on muuttaa tieto viisaudeksi ja keventää viisautta rakkaudella ja myötätunnolla. Tämä säde kantaa maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainoa.

VIISAAT/OPETTAJAT kantavat AKTIIVISEN ÄLYKKYYDEN KOLMANNEN SÄTEEN energioita - hengen taso ja korkeampi mentaalinen/kausaalinen mieli. Nämä sielut ovat abstrakteja ajattelijoita, filosofeja ja metafyysisen tiedon etsijöitä. Tämä säde edustaa pääasiassa luomisen feminiinisiä tai Jumaläidin energioita: sisäänpäin kääntyvä, intuitiivinen, hoivaava ja kärsivällinen.

ARTESAANIT/KÄSITYÖLÄISET kantavat KAUNEUDEN, HARMONIAN JA TAITEELLISEN PYRKIMYKSEN NELJÄNNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on voimakkaasti yhteydessä tunnetasoon/kehoon ja korkeamman itsen intuitioon. Sitä kutsutaan ristiriidan ja kamppailun kautta saavutettavan harmonian säteeksi. Voidaksenne yhdistyä korkeampiin luomiskykyihinne teidän on kesytettävä ego ja saatettava tunnekeho harmoniaan.

TIEDEMIEHET/ÄLYKÖT kantavat KONKREETTISEN TIEDON VIIDENNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on yhteydessä mentaalitasoon/kehoon. Nämä sielut ovat ajattelultaan lineaarisempia ja analyyttisempiä tyyppejä ja heistä tulee usein tiedemiehiä, tutkijoita, insinöörejä, tietokone-eksperttejä, lääkäreitä ja hoitajia.

RISTIRETKEILIJÄT kantavat OMISTAUTUMISEN JA IDEALISMIN KUUDENNEN SÄTEEN energioita. Tämä säde on myös tunnepohjainen ja sen energiat keskittyvät alitajuiseen mieleen ja astraalitasoon. Tämä on lempeä säde, joka iskostaa hellyyden, rauhan ja rauhallisuuden halua. Tästä löydätte seuraajat, jotka etsivät jotakuta näyttämään heille totuuden ja tien. Ne jotka ovat merkittävästi mukana kirkoissa ja uskonnollisissa järjestöissä, tulevat usein tämän säteen alaisuudesta.

PALVELIJAT/ETSIJÄT kantavat VAPAUDEN, VAPAHDUKSEN JA PUHDISTUMISEN SEITSEMÄNNEN SÄTEEN energioita. Tämä on muuntavan violetin liekin säde ja vallitsevin säde maan päällä tällä hetkellä. Tämä on hyödyntämistä ja ilmentämistä korkeimmassa muodossa sekä palvelemista. Suurin osa ihmisistä maan päällä on tällä hetkellä palvelijoita/etsijöitä.

Viisi korkeampaa/universaalia sädettä ovat yhdistelmiä seitsemästä ensimmäisestä säteestä, valeltuna Luojan kultavalkoisella "luminessivalolla". Näiden upeiden säteiden säteily on nyt kaikkien ihmisten ulottuvilla ja ne ovat instrumenttina niiden valtavien muutosten edesauttamisessa, mitä nyt tapahtuu maan päällä.

Haluamme teidän ymmärtävän, että monia sieluja kustakin 12 heimosta on nyt inkarnoituneena maatasolle. Totta, neljän korkeamman heimon olentomäärä on paljon pienempi, mutta heitä inkarnoituu suurempina ja suurempina määrinä auttamaan maapalloa ja ihmiskuntaa läpi synnytyskivuista - syntymästä Jumaltietoisuuteen, luonnolliseen olotilaanne.

Jokainen teistä on peräisin yhdestä näistä tämän maailmankaikkeuden 12 pyhästä luomisheimosta. Se on päällyste, mikä on ollut mukananne alusta saakka ja mikä on vaikuttanut teihin joka elämässä. Kyllä, alussa synnyitte Ylimmän luojan sydänkeskuksesta, kuitenkin alkuperänne tässä universaalissa kokemuksessa voisi olla enkelikunta tai mikä tahansa näistä suurista sukulinjoista. Emmekö ole kertoneet teille, että olette ihmeellisen jumalolennon pieni kipinä?

Haluamme myös iskostaa mieleenne sen, että ainutlaatuisen alkuperänne ja päällysteidenne vuoksi tarkastelette maailmaa eri tavalla kuin ympärillänne olevat. Esim. jos jumalainen "minä olen" -olemuksenne on ensimmäinen säde, impulssinne, halunne, testinne ja toimintatapanne on hyvin erilainen kuin toisen tai kolmannen sädemonadin. Auttaako tämä teitä ymmärtämään, miksi ympärillänne olevat toimivat eri tavalla, heillä on erilaisia näkökulmia ja kiinnostuksen kohteita ja he tuntevat vetoa eri ammatteihin ja harrastuksiin?

Eivät ainoastaan maalliset kulttuuri- ja rotuominaisuutenne tee kustakin teistä ainutlaatuista/erilaista - kyse on jostain paljon syvemmästä ja syvällisemmästä kuin tämä. Ja paradoksi on siinä, että suuressa moninaisuudessanne olette pohjimmiltanne kaikki samaa. Nauttikaa ainutlaatuisuudestanne, rakkaat, löytää se, mikä saa sielunne laulamaan ja tuo iloa elämäänne, mutta katsokaa myös suurempaa kuvaa ja tietäkää, että olette kaikki Luojan osia. Rakastakaa toisianne niin kuin itseänne, sillä todellisuudessa silloin ulotatte rakkauden itsenne moniin osiin. Rakkaat, älkää kiinnittäkö huomiotanne kaikkeen pelkoon ja negatiivisuuteen, mitä syöstään eetteriin, vaan liittykää meihin, sillä yhdessä keskitymme horisonttiin, missä mahtava valaistumisen uusi aika koittaa.

Olen teidän rakastava veljenne ja jatkuva kumppaninne. Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 95 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia