Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 23.09.2018 09:14

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 40 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 06.12.2013 19:30 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
PYHÄ AVAIN KULTAISEEN SILTAAN

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( http://www.kuthumischool.com)
3.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkauden ja rauhan tervehdykseni, kun astun energiakenttäänne. Tänään lordi Buddha seisoo rinnallani kunnioittaen kaikkia elämänmuotoja ykseyden yhtenäisyydessä. Todellakin, eikö tämä ole sitä, minkä uskomme kaikki jakavamme - yhtenäisyyttä ykseydessä? Miksi on niin vaikeaa tervehtiä vierasta? Me mietimme, milloin oivallatte erillisyyden asenteen.

Näemme kaikkialla tätä luotua erillisyyttä. Perheissänne, työpaikallanne, kylissä ja kaupungeissa. Ajattelette toisia erillisinä ja niinpä tunnette heidät erillisinä. Silloin luotte erillisyyden toisista. Luotte "he ja me" -ajattelutavan. Valopolullaankin olevat antavat myöten erillisyydelle ajatuksiensa ja tekojensa kautta. He alkavat uskoa ja tuntea, että he ovat parempia kuin toiset, että he ovat kokeneempia, että heillä on enemmän tietoa, ja näin he luovat erillisyyttä.

Sanon teille, että tämä ajatus erillisyydestä on voitettava, jos todella haluatte tulla henkiseksi mestariksi. Sillä siihen saakka kunnes voitatte koko egoitsen, ette ole oikeutettu käyttämään mestarin titteliä.

Tämä titteli saadaan korkeamman oppimisen, viisauden saavuttamisen ja egoitsen voittamisen kautta. Antamalla ehdotonta rakkautta vapaasti kaikille. Ja siinä on tuo sana - ehdoton. Miten moni teistä voi todella sanoa rakastavansa ehdottomasti? Jolloin yksinkertaisesti rakastatte ja annatte ilossa ja autuudessa - vaikka mikä olisi? Miten moni teistä?

Olen puhunut sydänenergiastanne ja sydänkeskuksen kahdesta "osasta". Kolmannen ulottuvuuden sydämestä ja korkeammasta sydämestä, joka sisältää Jumalan, Lähteen timanttivaloa. Nyt teitä kutsutaan aktivoimaan se timanttivalo, mikä kaikilla on sisällään. Joku kysyy miten? Miten teen sen? Mistä aloitan, mestari?

Odotatte ehkä pitkää, monimutkaista vastausta. Kuitenkin vastaus on erittäin yksinkertainen. Teidän on alettava tuntea, toimia sydänkeskuksenne kautta. Tultava pois päästänne, mielestänne, joka usein ruotii ajatuksianne, tekojanne ja varjostaa sydäntunteitanne. Ensin teidän on tehtävä ehkä tämä tietoisesti - saatava itsenne kiinni siitä, kun mielenne alkaa analysoida jonkun ihmisen sanoja tai kokemaanne tilannetta. Ja lisäksi, jos kokemanne tilanne on negatiivinen ja tuskallinen, vielä suuremmasta syystä teidän on tunnettava, miten reagoitte - yhdistyttävä sydämeenne. Sillä kuka joukostanne voi heittää ensimmäisen kiven? Kuka joukostanne on todellinen mestari? Olette edelleen voittamassa menneisyyttänne - ja puhun monista menneistä elämistä, muistoista joita pidetään sielumuistissanne. Opitte ylittämään kultaisen sillan sinne, mitä kutsutte taivaaksi.

Ystäväni, kultainen silta ei ole sitä, että sinulla on ruukullinen kultaa sateenkaaren päässä. Se ei ole satua tai unta. Etkö näe, että se on sisälläsi? Kultainen silta on korkeassa sydämessäsi.

Minäpä toistan tämän, sillä se on pyhä avain, joka tekee teille mahdolliseksi elämisen taivasten valtakunnassa - kultainen silta on korkeammassa sydämessänne. Teidän ei tarvitse analysoida, miettiä, sallia egoitsenne vetää teitä tästä sisäisestä "kullasta", estää teitä kokemasta sitä iloa ja rakkautta, mikä on syntymäoikeutenne. Se on aika nyt! Käsitämme, että on joskus vaikeaa kääntää vuorovettä kolmannen ulottuvuuden kokemuksissa ja tilanteisiin reagoimisessa. Muuttaa lapsuuden ehdollistumista. Se vaati teitä muodostamaan tietoisesti uuden tavan reagoida, olla - uuden "tottumuksen". Kuitenkin sanon teille, että jos tämä on halunne, jos haluatte muuttaa käyttäytymisreaktioitanne ja alkaa ylittää kultaista siltaa, niin alkakaa - niin olkoon!

Sillä kun alatte muuttaa reaktioitanne ja ajatuksianne rakkauteen, myötätuntoon, alatte nähdä toiset rakkauden ja valon korkeammasta sydämestänne, niin tapahtuu ihme - alatte tuntea, alatte yhdistyä Jumalan energiakenttään.

Teistä alkaa tuntua hyvältä sisällänne - tunnette lisää myötätuntoa, alatte oivaltaa, että edessänne oleva henkilö ei tiedä yhtään paremmin kuin te. Oivallatte, että siinä kohtaa he ovat omalla evoluutiopolullaan. Tässä kohtaa teille esitetään valintatilanne. Voitte hyväksyä sen, etteivät he tiedä paremmin, ja lähettää heille ajatuksissanne rakkautta, tai voitte kohdata heidät menemällä alaspäin omaan kolmannen ulottuvuuden negatiiviseen käyttäytymistapaanne. Valitsette siitä, mitä olette jo oppineet.

Sähkömagneettikentät ympärillänne ovat jo muuttuneet ja jatkavat muuttumistaan. DNA-rakenteenne muuttuu tämän vuoksi. Ystäväni, tämä on tiedemiesten todistama tosiasia. Olette monta vuotta kaivanneet taivaaseen. Olette kaivanneet sen kokemista. Nyt voitte valita sen. Nyt pystytte kokemaan taivaan maan päällä.

Jos pidätte sanomaani vaikeana uskoa - että näin vosii olla - niin sanon teille, alkakaa kokeilla sitä! Aloittakaa.

Jos on vaikeaa yhdistyä tietoisesti sydämeenne, niin asettakaa vain käsi sydämellenne. Tämä saa aikaan hienoisen energiamuutoksen mielessänne, mikä virtaa energiakenttäänne, kuin kääntäisitte timanttisydämen katkaisimesta. Kaikki on nimittäin energiaa. Kaikki on energiaa. Opitte kokemuksen kautta, sen kautta mitä teette ja miten reagoitte. Jokainen teistä elää muutosaikoja. Muutosta on kaikkialla ympärillänne. Valitsitte inkarnoituvanne maan päälle tänä aikana auttaaksenne tässä muutoksessa, ihmiskunnan evoluutiossa. Teitä on opastettu ja autettu tienne jokaisella askeleella - minä työskennellen tämän kanavan kautta ja monet muut valo-olennot olemme opastaneet teitä.

Ydinviestimme on erilaisista esitysmuodoista huolimatta ollut aina sama: muutos kolmannen ulottuvuuden käyttäytymisestä Kristus-ulottuvuuden energiaan - valon, rakkauden ja myötätunnon energiaan.

Jokaisella teistä on Jumalan sirpale sydämenne timanttivalossa. Teitä pyydetään nyt aktivoimaan tämä valotimantti, ylittämään kultainen silta taivaaseen, luomaan uusi maapallo, uusi olemistapa. Tänään annan teille pyhän avaimen sen tekemiseksi, kohtalonne toteuttamiseksi.

Mestari Kuthumi
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 18.12.2008 - TOTUUDEN SILTA
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:28 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
TOTUUDEN SILTA

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
18.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun uusia valoenergia-aaltoja virtaa maan päälle, korkeampi tietoisuutenne kehittyy vielä lisää. Jotkut tuntevat rauhaa ja tyyneyttä, toisia pyydetään päästämään irti syvistä ongelmista, joita he eivät ole aiemmin kyenneet vapauttamaan. Tämä voi tapahtua vihan tai kyynelten muodossa. On tärkeää käsittää, että juuri nyt, joulukuussa 2008, meidän on puhdistettava ne vanhat ongelmamme, jotka estävät meitä siirtymästä eteenpäin rakkauden, valon ja rauhan polulla.

Tänään kuulin kauniin joululaulun "Hiljainen yö" (suomeksi nimellä Jouluyö, juhlayö) ja nämä sanat valaisivat mielessäni kuin sähikäinen:
Jumalan poika rakastaa puhdasta valoa.
Kirkkaus säteilee pyhiltä kasvoiltasi
pelastavan armon koittaessa,
Herra Jeesus, sinun syntymässäsi.

Vau, ajattelin. Eikö tämä ole sitä, mitä me kaikki maan ihmiset koemme juuri nyt? Eivätkö nämä ole sanoja, joita jokainen meistä kokee astuessaan valaistumisen polulle? Päätin puhua mestari Kuthumin kanssa tästä joululaulusta, minkä sanat tunnen hyvin syvällisiksi. Tässä hänen vastauksensa.

Lynette

***********
Tervehdin jokaista teitä rakkauden ja viisauden toisella säteellä. Syleilen teitä kultaisella säteellä, mikä vapaasti annetaan teille.

Keskustelen hyvin mielelläni tästä kanssasi. Nämä sanat kantavat tosiaankin suurenmoista viestiä. Sellaista minkä monet ovat jättäneet huomaamatta. Tiedätte, että valo sisältää kaiken - kaiken olevan, kaiken mitä näette ympärillänne. Kaiken. Myös jokainen teistä sisältää valoa.

Olen puhunut tästä monta kertaa - korkeamman sydämenne timanttivalosta. Saatatte miettiä, miksi viittaan "korkeampaan sydämeen". Silloin kun tiedostetaan korkeammalta, ollaan koettu jo muutos korkeampaan tietoisuuteen. Olette jo vapauttaneet paljon kolmannen ulottuvuuden energiasta. Sydänvirta on suurempi, koska olette luoneet uuden polun ja avautuneet Luojalle, Jumalalle. Siksi ykseyden virta on paljon suurempi. Ja näin virtaatte puhtaan valon energioiden myötä.

"Jumalan poika" viittaa Jeesukseen. Tunnette Jeesuksen pelastajana, suurena parantajana, joka käytti pyhää valoa luodakseen ihmeitä. Ei tehdäkseen itsestään suuren, ei, vaan herättääkseen ihmisiä, jotka olivat orjuutettuna pimeydessä. Siitä pelon pimeydestä, mikä oli luotu vaikutusvaltaisten ahneudesta ja mitä oli aiheuttanut massoille tuskaa ja kärsimystä luomalla puutetietoisuuden.

On totta, että monet teistä ovat edelleen tässä tietoisuuden transformaatiovaiheessa. Nyt planeetalla on edelleen paljon pelkoa. Mutta kysyn, mikä teitä pelottaa eniten. Onko se menettäminen - työnne, rahojenne menettäminen? Tämä saa aikaan pelkoa puutteen kautta ja näin ruokkii puutetietoisuutta. Muistatan teitä siitä, että teillä on edelleen voima luoda, työskennellä yhdessä luodaksenne yltäkylläisyyttä jokaiselle teistä. Auttakaa toisianne fyysisellä tasolla, mutta aivan yhtä tärkeä on tunnetaso. Työskennelkää yhdessä. Kasvattakaa oma ruokanne, vihanneksenne. Työskennelkää yhdessä.

Vuosia monet ovat kokeneet hallintaa velkojen kautta. Tämä vapautetaan nyt. Juhlikaa, sillä olette vapaita nyt luomaan tulevaisuutenne. Mitä todella haluatte? Se mikä elättää teidät, ei ole ulkoisessa maailmassanne, vaan sisällänne. Sydämenne, tunteenne, rakkaus kaikkia kohtaan. Jeesuksella ei ollut mitään - ja kuitenkin kaikki. Hänen elämänsä oli yksinkertaista, eikö vain? Kuitenkin näette hänet pelastajana. Kehotan teitä katsomaan hänen elämäänsä ja sitten katsomaan omaanne. Katsokaa sitä, mitä olette luoneet itsellenne. Yksinkertaisessa elämisessä löydätte suurimman rauhanne.

On totta tänä päivänä, että loistavat säteet ympäröivät maapalloa. Ne jotka ovat tietoisia valoenergiasta, riemuitsevat, sillä he tietävät, että Jumala auttaa heitä ja koko ihmiskuntaa näinä suuren transformaation aikoina. Ja näin he tuntevat toivoa, he riemuitsevat tietäen, että jokin suuri voima on heidän kanssaan. Eikö tämä ole laulun sanomaa "pelastavaa armoa"? Eikö teitä ympäröi armo, rakkaus Luojalta? Olette nyt siirtymässä pois siitä Jumalan kuvasta, minkä ihminen on luonut omia valta- ja kontrollitarpeitaan varten. Monet sanovat, että Jumala on rakkaus. Kysytte ehkä: "Miksi minulle sitten kerrotaan ikuisesta helvetistä, jos en seuraa käskettyjä ohjeita?"

Sanon teille: "Kuka teille kertoo tämän?" Sillä se ei ole Jumala, Luoja - ei. Ja näin sopivia ovat sanat "pelastava armo", mikä annetaan teille ilmaiseksi. Sillä kun käännytte valoon, elätte tuon valon sydämessänne - ette ihmisen kontrolloivien sanojen kautta. Käännytte kontrolloinnin pimeydestä todelliseen valoon, ehdottomaan rakkauteen kaikkia kohtaan. Tässä armossa tämä valo ja rakkaus täyttää teidät.

Monet vertaavat tätä uutta tietoisuutta syntymään, uuteen syntymään tietoisuudessa. Uuteen tapaan elää rauhassa ja ykseydessä.

Monet juhlivat pian Jeesuksen syntymää. Se tuo ajatuksenne Jeesukseen, sellaisiin lauluihin kuin tämä nyt esiintuotu. Pyydän teitä muistamaan, todella muistamaan, Jeesuksen elämän yksinkertaisuuden. Miten hän tuli näyttämään tietä. Pyydän teitä tarkastelemaan elämäänne nyt. Katsokaa ympärillenne. Jokaisella alueella mikä tuntuu epämukavalta, korkeampi itsenne yllyttää muutokseen, muutamaan tuota elämänne aluetta, kunnes tunnette mukavuutta. Luotte oman maailmanne, ei kukaan toinen. Jos todella tunnette toisen luoneen ulkoisen maailmanne, niin se johtuu siitä, että olette antaneet hänelle voimanne.

Ei ole liian myöhäistä muuttua. Tämä on edessänne tulevana vuonna. Kyllä, olemme puhuneet tästä aiemmin, mutta aina on niitä, jotka päättävät olla kuuntelematta, jotka lukevat sanojani ja palaavat arkielämäänsä tekemättä mitään. Puhun uudesta vuodestanne seuraavassa tapaamisessa kanssanne. Tällä erää - juhlikaa. Tietäkää, että tulevaisuudessanne on todella toivoa. Vaaditaan kuitenkin teidän ponnistelujanne tämän yhdistymiseksi tulevaan todellisuuteenne.

Kutsun tätä laulua totuuden sillaksi, sillä ihmiskunta on nyt valmis. Prosessi on alkanut. On sen aika.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:29 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
2009 - KEHITTYMINEN PYHÄÄN YHTEYTEEN

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (spiritlibrary.com)
1.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdin teitä taas kerran rakkaudessa, kaiken sen yhtenäisyydessä ja ykseydessä, mitä on ja on ollut. Kun tulen luoksenne nyt, tuon mukanani Jumalaluojan tahdon ja hänen valosiunauksensa teille. Olkaa hiljaa hetken ja yhdistykää valoon, tuntekaa se, kun se tulee energiakenttäänne ja kulkee kruunuchakranne läpi käpylisäkkeeseen ja jatkaa avaamaan ja syöttämän korkeampaa sydäntänne, joka on yhteydessä sieluunne. Sillä täällä, olemuksenne ytimessä, asuu Äiti/Isä Jumalolemuksen yhteys ja pyhä tietoisuus.

Tämä sykkivä jumalenergia vaatii nyt tiedostamista ja sielunne kautta muistamista ja yhdistymistä takaisin todelliseen ytimeenne, alkuunne, mistä todella synnyitte. Ystäväni, tänä taianomaisena vuonna 2009 on aika muistaa. Tänä vuonna, joka on 11, pyhä luku, ja joka kantaa tämän vuoden henkisen kehityksenne värähtelyenergioita. Niiden valohiukkasten avulla, jotka tunkeutuvat olemukseenne, aktivoivat korkeammat voimakeskuksenne ja vetävät teidät korkeampaan värähtelyyn, haluatte ymmärtää enemmän sielutiedostanne - tarkoituksestanne, omasta ainutlaatuisesta polustanne, sielustanne - ja se on matka menneisyydestänne ja siitä, mitä tulee olemaan.

Planeettaenergiat tänä vuonna todellakin työntävät ihmiskuntaa pyhään kotiinsa, kokemaan täysin ja olemaan Luojaenergian kanssa. Monet teistä alkavat herätä, etsiä uutta tietoa ja ymmärrystä matkastanne. On korkeampaan sydänenergiaanne yhdistymisen vuosi - tunnustelemaan/tuntemaan tienne jokaisen päivän kokemuksen loppuun.

Olette nyt yhdistymässä tähän tunnekeskukseen. Tähän me ja kosmiset veljemme olemme valmistelleet teitä lukuisia vuosia. Energiat ovat voimistuneet viimeisten kymmenen vuoden aikana. Olette tunteneet tämän. Olette kaikki nähneet muutoksia henkilökohtaisessa maailmassanne, ulkoisessa maailmassanne ja toisissa maissa. Olen puhunut näistä muutoksista monta kertaa opetuksissani auttaakseni teitä.

Nyt olette tässä uuden vuoden, uuden syklin alussa, voimallisessa ja erittäin merkittävässä risteyksessä. Puhuin tästä risteyksestä aiemmissa opetuksissani, nyt selitän lisää. Kuten olen sanonut, monet kyseenalaistavat roolinsa, tarkoituksensa ja yrittävät ymmärtää kaikkea, mitä on. Miksi, milloin, miten, mitä varten? On sanottava, että olen puhunut paljon kaikesta, kuten muutkin valo-olennot. Kuitenkin edelleen haluatte ehdottomasti olla tässä vanhassa ajattelemisen tavassa. Nyt on aika yhdistyä sydämeenne, tunnekeskukseen, sielunne kotiin. Sillä sielunne ei ajattele - ei - se tuntee. Ja se pystyy tuntemaan kaiken, sekä positiiviset että negatiiviset tunteet. Voin kertoa teille, että sielu vetäytyy sieltä, missä on liikaa negatiivisuutta ympärillänne. Tämä saa tuntumaan tyhjältä - tunne- ja tuntemustyhjiöltä. Sielu ei nimittäin ole läsnä ja näin olette tilapäisesti sielutyhjiössä, kunnes sielu palaa ja tietoisuus tunteista alkaa.

Olette sieluristeyksessä. Minne astutte? Jäättekö paikallenne, koska ajattelette - taas mielen energiaa - että olette turvassa sellaisena, kuin olette. Ette tunne mukavuusalueellanne mitään halua muuttua, joten jäätte samaan "paikkaan".

Vai astutteko uudelle polulle, mikä johtaa kokemaan uutta maapalloa, sitä puhtaan ilon jumaluutta, missä ehdoton rakkaus asuu?

Mitä valitsette? Teillä on voima kieltäytyä - kuitenkin ajan kuluessa vaaditaan paljon enemmän kolmannen ulottuvuuden energiaa jäädäksenne siihen, missä nyt olette. Risteys on jokaisella teillä edessään. On aika olla hiljaa paikallaan, kuunnella sisältä. Todella kuunnella. Kuunnella sydäntänne korkeamman itsenne kautta. Vanhat tavat joita olette kokeneet hyvin monien inkarnaatioidenne ajan, romahtavat. Kontrollointi pelon, ahneuden ja toisen nöyryytyksen kautta murentuu nopeasti. Niille jotka toimivat edes hiukankin näillä piirteillä, muutokset maan päällä ja elämässänne luovat vieläkin enemmän pelkoa, kun yritetään turhaan pitää kiinni vanhoista, tutuista energioista. Uusi polku on käsillä. Pysähtykää, harkitkaa päästämistä irti vanhoista tavoista, jotka eivät enää palvele teitä.

Ja näin 2009 on myös haasteiden vuosi. Jumalainen energia joka valohiukkasten kautta tunkeutuu olemukseenne ja herättää sieluvalonne, vetää teitä sisäisen rauhan ja ilon uusiin korkeuksiin. Monet eivät ole kokeneet valon kautta saatavillanne olevan puhtaan ilon syvyyttä. Valomäärä, minkä olette jo yhdistäneet olemukseenne, määrää sen, miten suuria omat haasteenne ovat. Muistakaa, että valo on suojelijanne ja aseenne. Ei ole muita aseita - ei.

Epätoivon aikoina uppoutukaa valohiukkasiin ja teidät kohotetaan. Älkää alentako itseänne kolmannen ulottuvuuden energiatasolle toisen sanallisen hyökkäyksen aikana, vaan lähettäkää hänelle valoa yhdistettynä rakkauteen. Upottakaa hänet ja itsenne tuohon energiaan. Sillä vain valolla on voima hävittää kaikki negatiivisuus, muuntaa, pehmentää, parantaa. Monet toimivat negatiivisesti pelosta. Muistuttakaa siis itseänne käyttämään valon voimaa kaikissa haasteissa, mitä teille esitetään koettavaksi. Muistakaa, että valon voima on syntymäoikeutenne.

Kosmisia päivämääriä vuonna 2009

Kun etenette tulevan vuoden läpi, teille lähetetään monia merkkipaaluja kosmisten energioiden kautta. Kuitenkin merkittävin on 9.9.2009.

Tuona päivänä kosmisten valohiukkasten rajaton määrä on erittäin voimakas, mikä kutsuu kaikkia syvimpään henkiseen yhteyteen. Se on suurenmoista aikaa. Kaikille aikaa juoda itsensä täyteen valohiukkasia viimeistelemään solujenne DNA:n muodonmuutos. Vesi on kantaja. Kutsumme sitä kosmiseksi syntymäksi, sisäisen jumalvalon syntymäksi Kristus-tietoisuuden ja ehdottoman rakkauden avulla. Odotamme tätä suurta juhlan ja syntymän päivää. Minä, Kuthumi, puhun tästä lisää, kun tämä ajankohta tulee lähemmäs.

Valmistautumisena annan teille kaksi muuta jumaluuteen yhdistymispäivää. Ensimmäinen on 11.1.2009. Taaskin huomaatte numero 11:n pyhän numerologian. Tämä on ensimmäinen kosminen valmisteluportti yhdistymiseksi lisää sieluvaloonne - ensimmäinen ovi hyväksynnän uuteen luomiseen.

Toinen voimapäivämäärä, jonka annan teille, ovat kesä- ja heinäkuu. Molemmat ovat merkittäviä jumaluutenne kehittymiselle. Kesäkuu on tärkeää valmistautumis- ja yhdistymisaikaa, sillä heinäkuussa avautuu yksi yhdistymisportti. Teidän on valmistauduttava energeettisesti, jotta teidän on mahdollista kestää uusia energioita.

Kolmas päivä on lähellä tämän suurenmoisen vuoden loppua, mikä on 11.11.2009 - taaskin numero 11:n värähtelyä, mikä sisältää paljon jumalaista voimaa. Tämä päivä on portti, joka pitää teitä jumalaisessa vahvuudessa ja rauhassa uuden kosmisen syntymän kautta.

Koska tämä on merkittävä vuosi sielunne heräämisessä, monissa muissa päivämäärissä on myös merkittäviä energioita voimaannuttamaan teitä äärettömillä valoenergioilla. Kuten aina, opastan teitä joka askeleella, yhdessä Suuren valkoisen veljeskunnan veljien ja sisarien kanssa. Tulemme luoksenne, muutamia kerrallaan, jottei valomme sokaise teitä. Kuten kaikissa asioissa, teidän on oltava valmistautuneita kokemaan suurta valoa ja korkeita värähtelyenergioita. Ystäväni, alatte siis nähdä, miksi sanon teidän olevan risteyksessä. Sieluvalossa on kilpenne ja haarniskanne. Mitä enemmän valoa kannatte, sitä kirkkaampi ja vahvempi sieluvalonne on.

Muita tekijöitä vuonna 2009

Muistatte, että vuoden 2008 alussa varoitin teitä tulevasta, erityisesti talousjärjestelmienne osalta. Koette nyt tätä. Voin kertoa teille, ettei maailmanne taloudellinen mullistus ole vielä valmis. Koette edelleen harhakuvaa rahasta. On valheellisten talousodotusten luomisen ilmapiiri. Sanon harhakuva, koska näin talousmarkkinoitanne hallitsevat pitävät teitä pelossa. Teitä pyritään edelleen hallitsemaan rahan luomisen ja lainausmenettelytavan avulla.

Sanon teille, että yksinkertaistakaa elämänne. Päästäkää irti tästä taloudellisen pulan pelosta, mikä nujertaa monet. Yksinkertaistakaa elämänne. Tämä on haasteena monille vuoden aikana. Katsokaa sitä, mitä tarvitsette ja mitä haluatte. Siinä on suuri ero. Yllytän teitä yksinkertaistamaan elämänne.

Haluan sanoa teille kaikille, että olette nyt astumassa uudelle tiedostamisen ja kokemisen polulle. Kuten olen sanonut, olette kokemassa hyvin transformatiivisia aikoja. Haluan muistuttaa teitä ja kehotan teitä kaikkia kuuntelemaan - todella kuuntelemaan - että tämä on ryhmiksi yhdistymisen aikaa. Auttamaan toisianne, työskentelemään yhdessä ja viljelemään maata ruokanne kasvattamiseksi. Muodostamaan yhteisöjä elämään yhdessä uudella tavalla, auttamaan toisianne ehdottomassa rakkaudessa.

On tärkeää auttaa toisianne tunteissa, koska jotkut pitävät näitä muutosaikoja helpompina kuin toiset. Ei ole aika palata egoitseen ja ajatella itseänne suuremmaksi kuin muut - ei. On aika työskennellä yhdessä ja jakaa tietämystänne ja myötätuntoanne toisten kanssa vapaasti.

Olemme puhuneet ykseydestä, yhteydestänne ykseyteen. Sanon teille: miten voitte kokea tämän suuren ykseyden, jos ette pysty tekemään yhteistyötä, jos ette pysty elämään yhdessä? Ymmärtäkää, että tämä ei vaadi olemaan yhdessä suuressa talossa, ei. Talot voivat olla erillisiä, mutta kuitenkin harmonisoitukaa toistenne kanssa yksinkertaisissa tarpeissa ja ehdottomassa rakkaudessa. Tämä on edessänne.

Ja näin olette valintaristeyksessä. Kysyn, mitä valitsette luovanne tulevaisuuttanne varten.

Lähden luotanne rakkaudessa ja parantavissa energioissa, kun valmistaudutte uuden vuoden sykliänne varten.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:30 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
KRISTUS-VALON ENSIMMÄINEN VIHKIMYS - TAIVAS MAAN PÄÄLLÄ

Kuthumia ja kumppaneita kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
18.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun mestari Kuthumi tuli esiin seurueensa kanssa, saatoin tuntea suuren valon, suuren rauhan ja tiesin tämän olevan erittäin tärkeä kanavointi. Mestari Kuthumi oli kertonut jo minulle tästä kokoontumisesta. Hän ei ollut kertonut kuitenkaan sen sisällöstä. Nyt lukiessani kanavointia näen sen merkityksen ihmiskunnalle. Mestari Kuthumi puhui aiemmassa kanavoinnissaan "Avatkaa sisäisen valon ovi" ihmiskunnan seisomisesta evoluutionsa risteyksessä. Jos näin on, niin tämä on kaikkeuden kultainen avain, avain matkallemme eteenpäin. Valon loistamiseksi edessä olevalla tiellä.

Olen Vesimies. Syntymäpäiväni on 24.1., keskellä tätä syvällistä energiaa, mistä mestarit puhuvat tässä. Annan tämän niille, jotka näkevät, niille jotka hyväksyvät todellisen valomuotomme, niille jotka pyrkivät valmistautumaan uuden maapallon luomiseen. Annan tämän valossa, ehdottomassa rakkaudessa kaikkeutta kohtaan.

Lynette, valittu kanava

Tulen tänään sinisellä Kristus-säteellä, joka on yhdistynyt Jumalan kultaiseen säteeseen. Tämä päivä on erittäin siunattu, tämä päivä jolloin minä, Kuthumi, Maha Chohan, Sanat Kumara ja Ra Mu päätämme puhua teille, kertoa teille niiden uusien energioiden - kultaisen valopyörteen - suuruudesta, mitkä ovat nyt käytettävissänne. Planetaariset energiat ovat auttaneet valmistautumisessanne, näiden energioiden alkamisessa, jotka yhdistävät, valmistelevat merkittävää auringonpimennystä varten.

Miten juhlimmekaan. Toivotamme tervetulleeksi tämän ajan evoluutiossanne. Olemme kehittäneet teitä tien jokaisella askeleella, kulkeneet rinnallanne, kun olette kulkeneet tietänne, mikä oli toisinaan teille vaikea. Jotkut teistä kompastelivat pikkukiviin, toiset päättivät kiivetä järkäleiden yli. Toisinaan elämänne vaikutti erittäin kovalta. Tunsitte tunnetuskaa ja jotkut teistä huusivat: "Jumala, oletko hylännyt minut? Miksi minun on kestettävä tämä tuska? Etkö ole rakastava Jumala? Miksi minun on kärsittävä?"

Rakas ystäväni, se johtui siitä suuresta rakkaudesta, mitä isä Jumalallanne on sinua kohtaan ja mikä on mahdollistanut hänen seisomisensa katselemassa oppimistasi, kun olet kokenut sitä, mitä tarvitsit, mitä päätit oppia rikastaaksesi sieluasi. Suurimmassa rakkaudessa Jumala voi nähdä egoitsesi läpi, mikä kamppailee selviytyäkseen, kun enemmän ja enemmän hänen suurta valoaan ja rakkauttaan virtaa sinuun hänen jumaltietoisuudestaan. Jotkut teistä valitsivat kiipeävänsä suurten kivijärkäleiden yli polullanne, mutta teidän ei tarvinnut tehdä sitä - valitsitte sen voimakkaan tahtonne vuoksi. Tahdon joka oli niin voimakas, että saatoitte voittaa sen vain vaikeuksien kautta, päästä irti ja siirtyä eteenpäin suureen rauhaan ja rakkauteen. Te todellakin valitsitte sen. Kyllä, valitsitte.

Usein suurin voitettava esteenne on hyväksyminen. Kanssaihmisen hyväksyminen riippumatta rodusta, ihonväristä tai siitä, ketä hän valitsee kutsuvansa Jumalaksi. Toisen egon hyväksymisestä. Aa, nyt olette yllättyneitä. "Miten voin tehdä sen", kysytte. Silloin kun näette toisen egoitsen peilaavan teille tarinaa vihasta, itsekkyydestä, mahtailemisesta, kontrolloinnista, niin tunnistakaa se hänen egoitsensä esiintulemiseksi.

Vanhassa käyttäytymismallissa oma egoitsenne astuisi nopeasti eteenpäin ja reagoisi. Tavallisesti aggressiivisella tavalla. Ja näin molemmat egot taistelisivat paremmuudesta väitellen, huutaen, loukaten toisiaan. Tunteenne täynnä vihaa ja raivoa. Millaisen esityksen saisittekaan aikaan! Kyllä, esityksen. Sillä ettekö osallistu esitykseen näissä tilanteissa? Sanon siis, hyväksykää. Tunnistakaa egon esitys ja hyväksykää. Sanokaa itsellenne: "Ei, en valitse meneväni mukaan tällaiseen esitykseen. Vaikeuksien aikana käännyn poispäin." Tunnistatte siis sen, kun toisen egoitse pyrkii hallitsemaan teitä, hyväksytte sen, näette sen ja päätätte kääntyä poispäin. Älkää antako sille energiaa ja egoitse on lyöty!

Monet näkevät tämän nyt. He luovat rauhallisen energian ympärilleen ja ympäristöönsä. Kosmiset energiat tukevat tällaista olemis- ja elämistapaa. Nyt on aika hyväksyä uudet energiat, uusi polku, uusi maapallo. Vanhat tavat eivät enää palvele teitä. Kerron teille, että jos palaatte takaisin vanhoihin tapoihin, alatte tuntea itsenne sairaaksi - fyysisesti ja tunteiltanne. Energiatasonne hupenee nopeasti. Lisäksi, jos jatkatte vanhoja käyttäytymistapoja, energiakenttänne heikentyy. Kolmannen ulottuvuuden energiat eivät nimittäin pysty selviytymään niissä uusissa viidennen ulottuvuuden energia-aalloissa, jotka ympäröivät maapalloa ja kaikkia sen päällä eläviä. Ja niinpä kehotan teitä hyväksymään.

Kun hyväksytte, olkaa myös kiitollisia, kun näette uusien ihmeiden kehittyvän edessänne - sisällänne muuttuneen DNA:n ihmeen, mikä kannustaa teitä hyväksymään ja siirtymään eteenpäin etsien vain rauhaa ja rakkautta, avaten sydämenne toisille tukien ja auttaen monilla tasolla. Tämä itsessään on suuri ihme, jos katsotte taaksepäin historiaanne. Historiaanne täynnä vihaa, kontrollointia, ahneutta ja sotaa. Tämä on vanha tapa elää. Kuluneiden yhdeksän vuoden aikana teitä on valmisteltu sekä mieleltänne että sydämeltänne. Olemme puhuneet tästä - vasemman ja oikean aivopuoliskon yhdistämisestä. Tämä on myös esittänyt osaansa evoluutioprosessissanne. Tarve elää hetkessä. Hyväksyä. Päästää irti tulevan aikanne kontrolloinnista.

Ja tulemme nyt - veljeni Ra Mu, Maha Chohan ja Sanat Kumara - jakamaan kanssanne, juhlimaan kanssanne, kuten kerroimme tälle kanavalle. Sillä olette kulkeneet mahtavan polun kohti valoa. Teitä on johdatettu ja opastettu. Tietäkää, että teitä on todella rakastettu matkanne joka askeleella. Ja nyt näinä voimakkaina päivinä tulemme opastamaan teitä tämän tärkeän, edessänne olevan askeleen läpi. Kehotan jokaista teitä valmistautumaan ja avautumaan hyväksymiselle, astumaan eteenpäin ja hyväksymään valon uuden yltäkylläisyyden. Astun nyt sivuun ja pyydän Maha Chohania puhumaan.

Minä, Maha Chohan, seison edessänne ilon ja onnellisuuden aalloissa. Värikkäät sateenkaaret ulottuvat tietoisuuteenne ja kiillottavat valokehoanne. Tämä on välttämätöntä, kun valmistaudutte energiatulvaan auringonpimennyksen aikana ja sen jälkeen. Tämä on voimallinen ajankohta, suurenmoinen tapahtuma. Suuri olento, tämä suuri jumaltietoisuusenergia, lähettää valoatomeja, jotka tunnetaan valokehrinä. Kun valokehrät on imetty kehoonne, ne aktivoivat korkeamman sydänchakranne, laajentavat DNA:tanne ja näin kohottavat teidät viidennen ulottuvuuden energiatasoille. Tämä on välttämätöntä evoluutioprosessinne tässä vaiheessa. Se on ensimmäinen askel valo-olennoksi tulemisessa, jolloin alatte säteillä niin paljon valoa, että alatte hehkua. Monille teistä tämä on tuttua. Jotkut kutsuvat sitä "haloksi". (Naurua) No, synnytätte "halon", rakkaat ystävät. Valokehrien on ladattava korkeampi sydän, koska sitä ei voi aktivoida kolmannen ulottuvuuden energioilla.

Korkeampi sydämenne avaa oven uudelle polullenne. Jotkut teistä näkevät sateenkaarenvärejä ja jotkut näkevät myös uusia värisävyjä, joista tulee ilmiselviä. Pehmeitä häivähdyksiä hopeaa, kultaa ja kuparia. Nämä ovat korkeampia chakravärejä. Työskentelette näiden uusien chakrapisteiden kanssa uudella polullanne, kun luotte uutta maapalloa.

Valokehrät tuovat teille uusia yltäkylläisyystasoja. Aiemmin olette ajatelleet yltäkylläisyyttä luomisenne aineellisina leluina - autona, talona, kolikkoina. Näettekö näiden olevan vanhaa polkuanne? Vanhaa yltäkylläisyyttä, vanhoja haluja. Uusi yltäkylläisyys sisältyy valokehriin ja korkeampaan sydämeenne Suuren keskusauringon, Jumalan sydämen, Jumalmassan kautta. Kyse on korkeammalla värähtelevästä yltäkylläisyydestä ja - kuten Kuthumi on sanonut - hyväksynnästä. Teidän on hyväksyttävä, ennen kuin voitte kulkea uutta polkua uuden maapallon luomisessa. Niinpä tulen tänään - koska valvon ihmiskuntaa - vartioimaan tätä suurta askelta, mitä auttaa pimennysenergioiden luoma voimapyörre. Tulemme yhdessä tänne nyt opastamaan teidät tästä läpi, kulkemaan rinnallanne Jumalan palvelijoina.

Minä, Sanat Kumara, astun nyt esiin. Käsittäkää, että työskentelemme kaikki yhdessä palvelijoina ehdottomassa rakkaudessa. Planetaariset veljenne seisovat vieressä ja katselevat. Arkkienkelien ja enkelien joukot seisovat yhtenä yläpuolellanne, kun se jota kutsutte Jumalaksi, lähettää uusia valokehriä, itsensä osia, aktivoimaan teidät täysin sisältä. Voimaannuttamaan teidät valolla. Tämä askel on otettu valmistelemaan teitä tämän vuoden tapahtumia varten. Tekemään mahdolliseksi sen, että fyysinen kehonne sietää ja sisältää voimakkaampaa valoenergiaa. Uudet syklit maapallon sisällä ja ulkopuolella ovat alkamassa. Olette nyt valmiita ja alatte kokea taivaanne ilmestymistä maan päälle.

Käsillä oleva aika on upeaa. Kuunnelkaa Kuthumin sanoja, sillä hän on valmistellut teitä hyvin. Ne jotka ovat kuunnelleet, ovat valmiita. Maailmanne epätotuudet paljastuvat pian. Tämä ei ole odottamatonta. Myös ne paljastuvat, jotka ylläpitävät näitä epätotuuksia vallasta. Muistakaa, että epätotuudet, petos ja valheet eivät voi tulla uudelle polullenne, sillä nämä ovat vanhoissa tavoissa ylläpidettyjä pimeitä energioita. Kun otatte uudet energiat itsellenne, teille paljastuu enemmän ja enemmän pimeitä energioita, tapahtumia ja sanoja. Siirtykää eteenpäin.

Valo on ruokanne, olemuksenne, se on tulevaisuutenne. Se on kaikki.

Ra Mu, autatko nyt näitä sieluja opastuksellasi valon kultaisesta pyörteestä?

Mielelläni. Minä, Ra Mu, annan mielelläni teille tämän paljastuvan lahjan. Johdatan teidät kivisen polkunne yli virtaavan kullan polulle, mikä kohottaa ja ylläpitää teidät uusissa valoenergioissa. Istukaa kanssamme nyt, kun energiamme ja valokehomme yhdistyvät kosmisessa tietoisuudessa.

Ole hiljaa, sulje silmäsi, että saat suurimman edun tästä paljastumisesta.

Hengitä syvään.

Päästä irti.

Hengitä syvään.

Päästä irti kaikista matalammista energioista, tapahtumista, ajatuksista.

Hengitä.

Rentouta fyysinen keho, hitaasti jäsen toisensa jälkeen.

Rentoutua lihaksesi hitaasti.

Kun päästät irti fyysisen kehosi raskaasta kulkuneuvosta, alat tuntea vapautuvasi, päästäväsi irti. Alat tuntua kevyemmältä, et enää raskaalta.

Hengitä.

Päästä nyt irti lopuista kolmannen ulottuvuuden energiajäämistä, kaikista matalammista ajatuksista. Päästä irti. Anna niiden mennä.

Ala nähdä valoa, hengitä sisään valoa. Näe se. Tunne se.

Tunnut paljon kevyemmältä, kuin höyheneltä.

Hengitä sisään lisää valoa.

Sinut ympäröi suuri rauha, joka tunkeutuu olemuksesi jokaiseen soluun. Tämä suuri rauha tuntuu vain, kun yhdistyt korkeampiin ulottuvuuksiin.

Hengitä.

Näe nyt kultainen valo, haaleana ensin, ja sitten kirkastuu ja kirkastuu. Kultainen valo alkaa liikkua, se ympäröi sinut ja pyörii lempeästi ympärilläsi.

Seisot nyt keskellä, kun kultainen valo jatkaa liikkumista ympärilläsi muodostaen suurenmoisen kultaisen valopyörteen.

Näe minut, Ra Mu, Kuthumi, Maha Chohan ja Sanat Kumara ulkoreunoilla.

Näe itsesi seisovan keskellä, liikkuvan kultaisen valon yläosassa. Et pelkää, koska ei ole mitään pelättävää. Olet täysin turvassa, valoystäväni.

Pyörteen syvyyksissä tunnet Jumalan suuren voiman. Niin voimakkaan, että se pystyy vapauttamaan ja muuntamaan matalammat energiat virtaavaksi kultaiseksi valoksi - Jumalan olemukseksi.

Olet kokenut paljon ajattelun kaksinaisuutta. Osasta et ole kyennyt täysin päästämään irti ja vapautumaan. Nyt pystyt, syvimmistä syvimmät synkät ajatuksesi voidaan nyt vapauttaa. Syvimmistä kivuistasi syvimmät voidaan nyt vapauttaa.

Katso meitä. Tunne rakkautemme. Näe valomme, kun korkeampi sydämesi aktivoituu - paikka missä Jumalolemus asuu sisälläsi.

Tunne ehdottoman rakkauden laajentuvan kovasti ympärilläsi. Tiedä, että mekin olemme kulkeneet maan päällä. Tiedä, että meikin olemme kokeneet tämän. Olemme kasvaneet olemukseltamme tullaksemme valon, Jumalan palvelijoiksi. Meistä on tullut valoa.

Nyt seisomme tässä edessäsi, auttamassa sinua eteenpäin valopolullasi. Ota kädestä - anna meidän auttaa sinua, kun päästät irti syvimmästä kivustasi. Voimme tehdä tämän yhdessä.

Hengitä.

Nyt on aika päästää irti syvimmästä, synkimmästä tuskastasi, antaa sen mennä kultaisen valopyörteen syvyyksiin, sallia kultaisen valon muuntaa, parantaa syvin tuskasi.

Täytä nyt itsesi virtaavalla, kultaisella valolla. Tee tämä niin monta kertaa, kuin haluat. Puhdista itsesi valolla, aivan kuin Jeesus puhdisti itsensä valolla. Nyt puhdistut kultaisen valon, Jumalan valon, kasteessa.

Hengitä sisään kultaista valoa, Jumalan olemusta.

Herätä Kristus-valo sisälläsi. Avaudut nyt ja hyväksyt tulevasi uudeksi valo-olennoksi.

Hengitä, lepää.

Kuule enkelikuoro ja taivaallisten trumpettien kutsu.

Hengitä, tunne iloa, keveyttä.

Nyt sinut valaistaan valolla. Yhdistyt massatietoisuuden, kaikkeuden kanssa. Tunnut painottomalta, sillä olet valoa tällä hetkellä.

Olet sieluvaloa, yhdistyneenä kaikkeen, yhdistyneenä Jumalaan.

Nyt näet, miksi valmistelemme teitä, miksi juhlimme. Liity seuraamme ilon ja onnellisuuden juhlaan - sellaiseen mitä et ole ennen kokenut.

Ole rauhassa, tunne tämä syvä rauha, joka sinä olet, Jumalan, ykseyden valossa. Avaa nyt todellinen sydämesi täyttämään koko olemuksesi valolla, rakkaudella kaikkea kohtaan.

Levitä rakkautesi kuin peite. Peitä tällä rakkauspeitteellä maapallo ja kaikki ne, jotka asuvat sen pinnalla ja sisällä.

Hengitä.

Näe nyt valoympyrä, kun se pyörii sinua kohti lempeästi hehkuen kirkkaan kultaista valoa. Niin kirkasta että haluat kääntyä poispäin sen kirkkautta, mutta et pysty. Näe valokehrän leijuvan yläpuolellasi, sitten yhdistyvän sydänkeskukseesi, yhdistäen sydämesi ja korkeamman sydämesi yhdeksi.

Näe nyt toisen kehrän kultainen valo, kun se alkaa säteillä ylläsi ympäröiden sinut uudella valolla, uudella yltäkylläisyydellä, uudella Jumalenergialla.

Tunne se. Hengitä sitä sisään. Tule kultaiseksi valoksi - yhdeksi.

Hengitä.

Ime itseesi. Lepää.

Sinut on nyt kastettu uudessa valossa, vihitty uusiin energioihin. Kristus-valo asuu nyt sisälläsi. Tämä on ensimmäinen vihkimys.

Anna nyt itsesi lempeästi laskeutua takaisin fyysiseen kulkuneuvoosi. Yhdisty takaisin fyysisyyteen lempeästi, hitaasti. Sekoitu kehoon muuntuneessa olemuksessasi.

Lepää.

Minä, Ra Mu, astun nyt taaksepäin.

******

Minä, Kuthumi, tulen vielä kerran esiin. Kannatte energioitamme kanssanne muutamia päiviä. Kristus-valo jää sisällenne tästä päivästä eteenpäin. Se on yhdistetty kanssanne.

Olette se tuleva Kristus, josta teille on kerrottu. Valmistelette nyt uutta polkua. Luotte nyt uutta polkua, uutta maapalloa näiden yhdistettyjen energioiden ja sisällänne olevan Kristus-valon avulla.

Vanha on nyt takananne. Olette vapaita luomaan uuden polkunne, uuden todellisuutenne, uuden elämänne. Päivät auringonpimennyksessä ja sen ympärillä kantavat voimakkaita energioita. Jos tunnette vielä tarvetta vapautua lisää synkistä ajatuksista tai kivusta, niin tehkää se, koska energiat auttavat teitä näiden neljän päivän aikana.

Valaistumisen valokoodit ladataan tähän kanavaan. Ne ovat puhtaita ja voimakkaita visuaalisia symboleja uudesta yltäkylläisyydestä, mikä on nyt käytettävissänne. Jokaisen koodin kautta teitä opastavat valokehrät, jotka kytkevät omaan sieluvaloonne, uusien valoenergioiden yhdistämiseksi. Kun imette lisää valoa, se on teille lisävalmistelua tänä mestarivuotena.

Siunaamme teitä. Pidämme teitä ykseyden rakkaudessa ja suuressa valossa.

Mestari Kuthumi
Lordi Maha Chohan
Mestari Sanat Kumara
Lordi Ra Mu

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:32 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
IHMISEN MUUTTUVA TIETOISUUS

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (spiritlibrary.com)
31.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdin teitä jumalaisessa valossa ja Jumalan siunauksissa, kun tulemme yhteen taas kerran ykseydessä.

Monet kamppailevat tietoisen mielensä kanssa tänä planetaarisen muutoksen aikana. Joillakin teistä egoitse on keskipisteessä, mikä tuo esiin turvattomuuden ja pelon tunteita. Toiset heilahtelevat edestakaisin, välillä peläten ja ajatellen puutetta ja välillä ymmärtäen enemmän valosta meditoinnin ja sielunsa kohtaamisen avulla. Ja on toisia, jotka eivät voi hyväksyä muodonmuutoksen tapahtumista, eivät voi hyväksyä muutosta omassa DNA:ssaan ja jotka itsepäisesti pitävät kiinni vanhoista käsityksistä ja uskomuksista ja ajatustensa kautta vanhentavat ennen aikaisesti fyysistä kehoaan, mitä alkavat rasittaa sairaudet, ja se kuolee. Koska he uskovat niin olevan, siksi niin on.

Planeetan aurakehossa on hämmennystä. Miljardien ajatusten energeettinen jäte heiluu edestakaisin. Kuitenkin tiedemiehenne tunnistavat muutoksia DNA-säikeissä ja mannerlaatoissa. He tunnistavat nyt, että kaikilla ajatuksilla on energia-aalto, värähtely. Ja lisäksi sen, että kaikilla elävillä olennoilla maan pinnalla on energiakenttä - jopa vesipisaralla. Monet lääkärinne myös tunnistavat sen vaikutuksen, mikä tunnekeholla ja fyysiseen kehoon ja mentaalikehoon. He ymmärtävät nyt, miten tasapainoton tunnekeho - hermojärjestelmän syöttämänä - voi vahingoittaa fyysistä kehoa, tuhota solurakennetta ja usein vangita sielun mielen kuvitelmiin ja matalavärähteisiin ajatuksiin. Kokemustensa ja tutkimustensa kautta he näkevät nyt, että heidän on tarkasteltava tunne-, mentaali- ja fyysistä kehoa potilasta hoidettaessa. Alatte siis nähdä sen suuren transformaatioprosessin, mitä te kaikki elätte ja koette.

Aivan keskellä, aivan ytimessä on tietoinen mielenne, ajatuksenne, jotka vuorostaan ruokkivat tunteitanne ja tuntemuksianne. Kaikessa on värähtelyenergiaa, mikä säteilee kumppaniinne, ystäviinne, yhteisöönne, maahanne ja planeettaanne. Värähtelyenergia mitä lähetätte tässä prosessissa miljoonia kertoja päivässä, säteilee ja liittyy yhteen triljoonien toisten kanssa. 1970- ja 1980-luvuilla aloimme lisätä ymmärrystänne tästä kaikkien luomasta energiakentästä kertomalla teille, että suuri massa pimeämpää energiaa ympäröi ilmakehässä planeettaanne. Puhuimme tarpeesta kattaa se valolla - tuon energian muuntamiseksi, massan hävittämiseksi.

Tämä aloitti uuden ymmärryksen siitä, miten jokaisella teistä on kyky työskennellä energian kanssa ja muuntaa energiaa. Tässä teille annetussa tiedossa oli suuri voima.

Nämä olivat ensiaskelia. Tämän kautta aloitte ymmärtää valoenergiaa. Ymmärsitte, että oli hyvä muuntaa ja voisitte muuntaa asioita, myös tunteitanne. Ymmärsitte, että ollessanne alakuloinen, vihainen tai suuttunut, voisitte muuntaa nuo tunteet onnellisuudeksi ja rauhaksi, jopa iloksi ympäröimällä itsenne valoenergialla ja hengittämällä sitä olemukseenne. Ja näin tämä laajensi tietoisuuttanne ja rikasti sieluanne.

Havaitsitte, miten upeaa valoenergia on, miten se voi parantaa kaikilla tasoilla. Sielu heräsi monien sisällä. Olitte väsyneitä työn ja tuskan peliin ja sen luomaan tuhoon. Kun monet teistä kokivat sisäisen rauhan, aloitte janota enemmän. Päätitte, että kokemus minkä halusitte luoda ja elää, oli rauha ja harmonia. Kuitenkaan toiset eivät jakaneet näkemyksiänne ja he päättivät sen sijaan pysyä vanhoissa sodan, tuhon, tuskan ja hallinnan toimintamalleissa.

Kun aikaa kului, lisää sieluja heräsi korkeampaan ymmärrykseen energiasta ja omasta sielustaan. Lähetitte energiaa planeettaanne - vain vähän aluksi, sillä aurakehonne oli heikko. Planeettanne astuu nyt fotonienergiavyöhykkeeseen. Monet meistä täällä auttavat prosessissa ja syventävät näitä energioita, joihin yhdistytte. Ne teistä jotka ovat riittävän tietoisia ja vahvoja, yhdistyvät vieläkin kirkkaampaan valoon keskusaurinkonne solaarikehrien kautta. Vielä korkeamman värähtelyn hiukkasiin. Ja näin aloitatte toisen tietoisuustason. Puhun tästä lisää, lisääntyneen tietoisen ymmärryksenne eduksi.

Nyt ymmärrätte enemmän niistä transformaatioajoista, joita elätte. Aika sellaisena kuin tunnette sen, on nopeutunut. Päivät näyttävät lentävän ohi. Yritätte tehdä kovemmin työtä saadaksenne tehtyä kaiken työnne ja kaikki velvollisuutenne tiettynä päivänä. Siitä tulee vaikeampaa, eikö niin? Voin kertoa teille, että tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi saavuttaa kaikkea sitä, mitä haluatte saavuttaa yhdessä päivässä. Tämä johtuu siitä, että aikanne nopeutuu entisestään.

Miksi näin on? Ystäväni, kuten teille on kerrottu, meidän ulottuvuuksissamme ei ole aikaa. Teillä on myös ymmärrys siitä, että olemme erittäin korkeavärähteisellä tasolla. Korkeamman värähtelytason vuoksi meillä ei ole sitä, minkä te koette ajaksi. Aikaa voi olla vain matalammilla ulottuvuustasoilla. Kuitenkin tämä on ollut teille mahtava kokemus, eikö olekin? Miten muuten voisitte kokea ajan kuin elämällä sen? Nyt tämä aikakokemus on loppumassa. Ihmisen ja maapallon energioita kohotetaan huomattavasti. Tietoisuusenergianne ovat myös muuttumassa.

Olen sanonut, että "ymmärrys vapauttaa pelon". Tämä on totuus. Sillä kun ymmärrätte, teillä ei ole mitään tarvetta pelkoon. Prosessin ymmärtäminen on pelon voittamista.

Mitä siis on tietoisuuden transformaatio? Se on ymmärryksen, kokemuksen ja tiedon saamista valosta. Oman sieluvalonne ymmärtämistä ja kokemista. Sieluvalonne kautta sen ymmärtämistä, että olette osa suurta jumalaista valoa - Jumalan massatietoisuutta. Energiaa joka on niin kirkasta, että sitä kutsutaan Suureksi keskusauringoksi. Olette osa tätä suurta energiaa, jota kutsutte Jumalaksi.

Tietoisuutenne muuttaminen on tämän ymmärtämistä, tämän tuntemista ja tämän elämistä päivittäisessä elämässänne rauhan ja kaikkia kohtaan tuntemanne hyväntahdon kautta. Uuden harmonia- ja yltäkylläisyyskokemuksen elämistä. Ystäväni, tätä olen johdattanut teitä ymmärtämään opetusteni avulla. Kutsutte sitä uudeksi maapalloksi. Se on uusi kokemus, uusi seikkailu. Se on askel kotiin palaamiseen. Olette kuulleet tämän. Olen tosiaankin puhunut näitä sanoja. Mihin olette palaamassa, mikä on se koti, josta puhun?

Olette palaamassa sieluvalonne jumaluuteen, Jumalan massatietoisuuteen, sillä olette osa Jumaltietoisuutta. En puhu siitä Jumalasta, jonka ahneutta ja valtaa täynnä oleva alempi mieli on luonut. Ei, puhun todellisesta Jumalasta, joka on aina ollut. Jonka osaa kannatte sisällänne, myös synkimpinä aikoinanne. Tämä todellisen Jumalan osa, josta olen puhunut monta kertaa, sisältyy korkeaan sydämeenne. Kutsun sitä timanttivaloksenne, koska tiedän teidän arvostavan timanttejanne kovasti. Kun tämä timanttivalo aktivoi sieluvalonne tietoisen mielenne kautta, vanha tietoisuus putoaa pois. Alatte toimia korkeammasta tietoisesta mielestänne kaiken sen upean rakkauden ja ilon kera, mikä teillä on vielä kokematta ja elämättä.

Näettekö, miksi juhlimme tätä suurta ja upeaa aikaa evoluutiossanne. Teillä on suuri haaste nyt todellisuudessanne. Suuri transformaatiohaaste ulkoisessa maailmassanne. Kuitenkin sanon teille, katsokaa todellisuuttanne. Mikä on sinun todellisuutesi? Ystäväni, se on sitä, mitä luot ajatustesi ja tunteidesi kautta ja mikä seuraa teoistasi. Ajatuksesi ovat luomisesi ydin.

Etkö ymmärrä? Älä ajattele pelon, puutteen tai kamppailun ajatuksia. Nyt on aika luoda uusi kokemus, uusi seikkailu. Tarkastele ajatuksiasi. Keskity. Keskitä ajatuksesi siihen, mitä haluat toteutuvan.

Olen kertonut teille tämän vuoden olevan mestarivuosi. Olen selittänyt teille muodonmuutosprosessia. Teillä on nyt uusi ymmärrys. On aika muuttaa tietoista ajatteluanne, luoda uusi todellisuus. Vastustakaa kaikkia pelkoajatuksia joka aiheessa tai joka tasolla. Yllytän teitä keskittymään uuteen elämään, uuteen tiehen matkallanne kotiin.

Ehdotonta rakkauttani jokaiselle teistä valossa,

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:34 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
VALOKEHON EHEYTTÄMINEN

Hilarionia, Kuthumia, Jeesusta ja Lady Nadaa kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
21.2.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Hilarion, astun olemassaolonne varjoista säteilevään valoon ja lähetän teille tervehdyksen kaiken suuresta lähteestä. Veljeni Jeesus, Kuthumi ja sisareni lady Nada ovat kanssani tässä lähetyksessä.

Kun astuin esiin olemassaolonne, menneisyytenne varjoista, sain lyhyen yleiskatsauksen monista ja moninaisista kokemuksistanne. Jokaista kokemusta pidetään sielunne muistissa. Tämä antaa kaksinaisen kokemuksen ja sallii teidän tehdä vertailuja ja tulevaisuuden valintoja. Voitaisiin sanoa, että kaikki aiemmat inkarnaationne ja ilmentymänne antavat kokemusta ja oppia teille.

Älkää tuhlatko arvokasta energiaa asuen menneisyydessänne. Sitä ei voi muuttaa. Se oli sitä, mitä päätitte ja teidän tarvitsi kokea, ja jokainen teistä on kokenut vihaa, rakkautta, tuomitsemista, tuskaa, iloa, rikkauksia, köyhyyttä, kauneutta, rumuutta, luovuutta, orjuutta - monia kokemuksia.

Paljon tästä piilotatte - ette halua nähdä sitä. Ja kuitenkin on yksinkertaisesti tunnistettava, saatava yksinkertainen yleiskatsaus siitä, että olette kokeneet kaikkea ja että nyt olette valmis kokemaan todellisen jumalaisen itsenne taas kerran.

Tämä voidaan saavuttaa, kun ette anna energiaa menneisyydellenne, kun ette asusta synkissä syvyyksissä ja elä uudestaan menneisyyttänne. Siihen ei ole mitään tarvetta, se on hukkaan heitettyä energiaa. Kuten Kuthumi on kertonut teille monta kertaa, ei ole oikeaa tai väärää - on vain kokemista. Älkää siksi rangaisko kaunista itseänne. Älkää himmentäkö valoanne. Siirtykää eteenpäin hyväksyen monet puolenne ja kokemuksenne. Avautukaa jumalaiselle itsellenne, jumalaiselle tahdolle.

Lady Nada astuu nyt lähemmäs. Siunausta teille jokaiselle tarkoituksessa ja jumaluudessa. Tulen puhumaan teille tahtonne voimasta. Olette tietoisia aivojenne vasemman ja oikean puoliskon yhdistymisestä ja myös maskuliini- ja feminiinienergioidenne yhdistymisestä sisällänne. Tuotte nyt esiin ja tasapainoon nämä energiat, jotka sisältyvät sielumuistiinne aiemmista kokemuksista. Miespuoli pehmenee myötätunnolla ja naispuoli astuu sielun viisauteen ja jumaluuteen. Ja näin palkitseva tasapaino saavutetaan, kun pelko ja tukahduttaminen vapautuvat hyvin monilta tasoilta.

Yhdistytte nyt suurempaan voimaan, jumalaiseen voimaan. Sytytätte sen, mitä olette aina kantaneet sydämessänne, timanttivalon. Autan feminiinisyydellä tässä prosessissa, kun astutte ulos menneisyytenne orjuudesta ja tukahduttamisesta. Joitakin pidetään tänä päivänä edelleen kahleissa maailman joissain "maakunnissa". Tulen heidän lähelleen eristyksen ja epätoivon aikoina lohduttamaan, parantamaan ja voimaannuttamaan.

Sillä feminiinisyys nousee oikeutetulle paikalleen maskuliinisuuden rinnalle - ei taakse, ei eteen, vaan rinnalle ja tasapainoon. Ja siinä kaikki liittyy Jumalan todelliseen olemukseen, jumalaiseen rakkauteen kaikkea kohtaan.

Jeesus astuu esiin kauniissa valossa ja rakkaudessa, mikä lisää jo upeaa valoa. Hän kohottaa oikean kätensä ja valo syöksyy pitkinä valkoisen valon säteinä koko maapallolle ja sen asukkaisiin.

Kunnia olkoon jokaiselle teistä, kun tapaan teidät taas kerran. Tuntekaa rauhan, rakkauden ja anteeksiannon säteeni. Olette astumassa suuren anteeksiannon aikaan. Miksi se on teistä niin vaikeaa? Odotatte, että teille annetaan säännöllisesti anteeksi, kuitenkaan ette pysty antamaan anteeksi toiselle? Miksi näin on?

Tänä uutena vuotena 2009 ympäriltänne puhdistetaan paljon, kun pyritte jättämään taaksenne sen, mikä ei enää palvele teitä ja kun pyritte tunnistaman ja tuntemaan sielun, Jumalan valon. Me kaikki olemme puhuneet tästä teille. Nyt astutte tähän siirtymäkokemukseen, sitä ei voi enää kieltää. Ette voi enää kieltää sitä, että olette siirtymäajassa.

Hilarion on puhunut teille siirtymisestä pois varjoitsestänne, menneisyyden taakse jättämisestä ja yhdistymisestä jumalaiseen tahtoon. Tämä on nyt edessänne oleva haaste. Irrottakaa otteenne, antakaa anteeksi itsellenne, rakastakaa itseänne. Tämä on totuus ja tie eteenpäin. Anteeksianto on annettava ehdoitta - itsellenne ja muille. Vasta sitten kun luovutte anteeksiannon avulla niistä raskaista taakoista, joita niin välttämättä haluatte kantaa, pystytte vaatimaan jumalaisen syntymäoikeutenne täysin.

Tulemme nyt luoksenne vapaasti. Verhoa on nostettu. Nyt pyydämme teitä liittymään seuraamme. Päästäkää irti taakoistanne. Antakaa anteeksi ja astukaa iloisesti rakkauteen ja vapauteen. Sillä näin tehdessänne yhdistytte jumaluuteen sisällänne ja ilmaisette sitä jumalaisen tahdon ilmaisemisen kautta.

Minä, Kuthumi, astun nyt puhumaan kanssanne, valmistelemaan teitä uusiin energioihin. Aiemmissa opetuksissamme olemme puhuneet uusista energioista, joita nyt säteillään ilmakehäänne. Imette näitä atomeja fotonivyöhyke-energiasta ja Suuren keskusauringon kultaisista valokiekoista. Monilla teistä on fyysistä stressiä. Haluan puhua fyysisestä ja tunnekehostanne tällä kertaa.

Jotkut kokevat fyysisiä oireita: väsymystä, velttoutta, raajojen särkyä, kurkkutulehduksia, kehon lämmönnousua. On myös tunneongelmia liittyen menetykseen, pelkoon, menneisyydestä vapautumiseen ja astumiseen ulos vanhoista, tutuista tilanteista. Ystäväni, käytte läpi suurta siirtymää kaikilla kehotasoilla - teillä on niitä seitsemän, kuten tiedätte. Kaiken on suodatuttava fyysisen kehon läpi - jokaisen kokemuksen, jokaisen tunteen - fyysisen kehon on tunnettava kaikki.

Kuitenkin jokaista teitä ympäröi valo, joka tunnetaan valokehona. Tätä tarkoitusta varten en käy läpi sen toimintoja. Kuitenkin sanon, että monien valokeho on erittäin heikko ja pahimmillaan vaarassa romahtaa. Monilla on siinä suuria reikiä, mitkä päästävät negatiivisuuden sisään sekä saavat aikaan sairautta, mikä viedään fyysiseen kehoon. Kehotan teitä kuuntelemaan, sillä se mitä puhun, on erittäin tärkeää kaikille ihmisille.

Ne teistä jotka ovat valinneet seuraavansa opetuksiani tämän kanavan kautta (Lynnette) tuntevat jo harjoituksen, jonka annan teille nyt. Aika on kuitenkin oikea siihen, että kaikki saavat tämän tiedon.

Tätä tietoa kutsuisitte muinaiseksi. Sitä on käytetty vuosien ajan, vuosisatoja sitten maassa, mikä tunnetaan Lemuriana.

Lemurialaiset olivat kehittyneitä korkeammassa tiedossa. He ymmärsivät ja käyttivät energiaa hyvin. He elivät korkeavärähteisessä energiassa ja heillä oli yleensä hyvä terveys. He käyttivät nimittäin energiaa. Ihmiskunta on vasta hyväksymässä tämän. Olette vasta alkamassa ymmärtää korkeamman energian, värin, äänen, niiden suurien kristallikammioiden parannusvoimaa, joita on syvällä maan sisässä. Muinaiskulttuurit ymmärsivät tämän. Kun siirrytte uusiin tapoihin, uusi maapallo ja ihminen ymmärtävät myös.

Lemurialaiset käyttivät tätä harjoitusta joka päivä herätessä. Se piti heidän elämänenergiansa vahvana.

Kutsun tätä lemurialaiseksi harjoitukseksi ja pyydän sen annettavaksi nyt kaikille vahvistamaan valokehoa. Sillä toistamalla tätä harjoitusta päivittäin, valokehonne vahvistuu ja näin se voi täyttää roolinsa "puskurina" uusille energioille.

Uudet energiat (fotonivyöhyke ja kultaiset valokiekot) vahvistuvat, kun aikanne kulkee eteenpäin nopeasti. On tärkeää, että valokehonne, puskurinne, pysyy vahvana. Tämä on ensimmäinen massa, joka kohtaa nämä uudet energiat. Nämä uudet energiat yhdistyvät mestarilisäkkeeseen ja suodattuvat sieltä fyysisen kehonne kautta energisoimaan, parantamaan ja kohottamaan jokaisen olemuksenne solun värähtelyä.

Pyydän siis, että tämä laitetaan saataville siunauksen kera. Kun suljette silmänne, yhdistytte täydemmin meihin ykseydessä ja yhtenäisyydessä.

(Harjoitus ostettavissa täältä www.kuthumischool.com/en/teachings/Volu ... ration.php)

Rakkautemme, rauhamme ja siunauksemme ovat kanssanne.
Mestarit Kuthumi, Hilarion ja Jeesus sekä Lady Nada

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 20.6.2009 - VALON ATOMIPOMMI
ViestiLähetetty: 10.12.2013 11:37 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
VALON ATOMIPOMMI

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
20.6.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys sinulle, ystäväni. Minä, Kuthumi, tulen taas kerran energiakenttääsi. Tuon Suuren ykseyden siunauksia ja parantavia säteitä, arkkienkelien trumpetinsoiton keskellä, sillä täällä, korkeammissa ulottuvuuksissa, juhlimme tätä aikaa planeetallanne. Pidätte näitä aikoja ehkä vaikeina, myös epäreiluina - kuitenkin niihin sisältyy oppimista teille.

Sielunne kutsuu teitä valoon, sytyttämään oman keskusaurinkonne, kuuntelemaan, avautumaan uusille tavoille. Olen kuullut jonkun sanovan tälle kanavalle "avaamaan sydämen valon atomipommiksi". Miten upea onkaan sellainen sydän, täynnä valoräjähdystä. Miten upean keskusauringon loisittekaan. Sillä tänään kutsun sydänkeskustanne - mukaan luettuna korkeamman sydämenne energiat - yhdistymään kateenkorvachakraan ja muodostamaan oman keskusaurinkonne.

Saanko kertoa teille, että tämä kaunis sielu joka antoi nämä sanat - valon atomipommi - oli omassa kokemuksessaan hyvin matalassa ajatus- ja tunnetilassa. Hän oli kohta menossa joksikin aikaa vankilaan - suljetuksi ja kokemaan kovia monella tasolla.

Ja kuitenkin tämä rohkea sielu tunnisti sydänkeskuksensa toiveessaan, että valon atomipommi täyttäisi hänet. Tässä suuressa pimeydessäkin hänen valonsa loisti kirkkaasti.

Jotkut teistä ehkä tuomitsevat ja kysyvät, mitä hän on tehnyt joutuakseen vankilaan. Kuitenkin sanon teille: miten tiedätte, ettei tuo teko ollut hänelle katalyytti sydämen avaamiseksi omalle sieluvalolleen? Huutamiseksi ja kääntymiseksi pois pimeydestä. Miten tiedätte? Miten siksi voitte tuomita?

Kerromme teille, että hänen sanansa pysyvät - tämä huuto, jonka olemme kuulleet hänen suuren epätoivonsa aikana. Hänen sanansa - valon atomipommi - tuo tarkoitusta ja iloa sadoille muille, muille jotka eivät ole sellaisessa pimeydessä. Nämä upeat toivon, tahdonilmaisun, luomisen sanat menevät massoille. Nämä sanat ovat hänen lahjansa ihmiskunnalle. Oletteko ajatelleet asiaa näin? Vai oletteko pelkästään keskittyneet sanoihin "hän on menossa vankilaan" - siksi hänen on oltava paha ihminen? Tämä on tuomitsemista.

Tuomitseminen on alempaa itseä, egoa. Antakaa hänen, joka on synnitön, heittää ensimmäinen kivi.

Kerron teille, ettei joukossanne ole ketään synnitöntä. Tästä huolimatta rakastamme teitä, puhumme kanssanne, opastamme teitä ja autamme teitä näkemään paremman tavan eteenpäin luomisessanne.

Sillä kyse on teidän luomisestanne. Joka päivä luotte erilaisia kokemuksia. Valitsette, mille tilanteelle ja kenelle annatte energiaanne. "Mitä energiaa", kysyt. Fyysistä, ajatus- ja tunne-energiaa, ystäväni.

Olen sanonut monta kertaa: ihmisen suurin oppitunti on tunnekehonsa voittaminen. Niin paljon hukataan energiaa katkeruuden, vihan ja kyllä, myös tuomitsemisen tunteisiin. Käytte läpi irtipäästämisen oppituntia. Päästäkää irti näistä negatiivisista tunteista, vanhoista käyttäytymismalleista. Monet edelleen päättävät pitää kiinni. Miksi, kysyn. Mitä hyvää se teille tekee? Se vain sitoo teidät tunnetuskaan, kurjuuteen ja ahdistukseen.

Olen kutsunut tätä vuotta mestarivuodeksi. Jotkut teistä muistavat tämän aiemmasta opetuksestani tänä vuonna. Kenties nyt näette miksi. Sillä planeetan energiat auttavat teitä tavoilla, joita ei ole ollut maan päällä moniin vuosiin. Uusia energioita on ympärillänne auttamassa teitä avautumaan ja yhdistymään keskusaurinkoonne, sydänkeskukseenne. Ajattelette aurinkoa keskuksena, joka antaa lämpöä ja ravintoa teille ja maapallolle. Se antaa elämän. Missä olisitte ilman aurinkoa? Miten voisitte selviytyä?

Kysyn teiltä, miten voitte selviytyä ilman sydänkeskustanne, ilman rakkauden tuntemista, ilman myötätuntoa kaikkia kohtaan. Miten voitte selviytyä tulevaisuudessanne?

Miten voisitte luoda uuden maapallonne ilman tätä yhteyttä - oman keskusaurinkonne, sydämenne säteilemättä rakkautta sytyttämään kaikki elämänmuodot, levittämään elämää antavaa rakkautta. Vauva on vain olemassa ilman rakkautta. Lapsi ei kukoista ja kasva asiaankuuluvasti. Kerron teille, että jos ei yhdisty tai voi yhdistyä omaan keskusaurinkoonsa, niin myös ihminen kuihtuu eikä pysty kukoistamaan, kasvamaan ja astumaan eteenpäin evoluutiopolullaan.

Tulevien viikkojen kuunpimennys auttaa teitä tässä vaaditussa muutoksessa. Jotkut tuntevat jo vaikutuksen elämässään. Niille jotka kuuntelevat intuitiivisesti, jokainen muutos on jo selvä. Planeettaenergiat auttavat teitä kovasti tämän muutosperiodin läpi, irtipäästämisessä vanhoista tavoista. On aika määritellä uudelleen se, mikä on todella tärkeää elämässänne. Hengen todellisia lahjoja ei voi ostaa.

Tässä vuodessa 2009 on siis kyse suuresta jälleenyhdistymisestä. Yhdistymisestä sieluun, sisäiseen totuuteen, mikä aktivoi keskusaurinkonne. Tässä kohtaa jolloin kaikki valheellisuus putoaa pois elämästänne ja käsitätte, miten triviaalia siitä on tullut, astutte eteenpäin, uuteen tarkoitukseen. Tarkoitukseen mikä on paljon suurempi kuin näkyvä todellisuutenne. Yhdistytte keskusaurinkonne kautta sielumuistoon ja yhdistytte taas rauhaan - suureen rauhaan ja iloon. Pystytte silloin päästämään täysin irti kaikesta, mikä ei enää palvele teitä, kun päätätte, ettei teillä enää ole asenteiden ja aineellisen omaisuuden valheellisuutta luodussa elämässänne.

Ajatuksenne luovat muutoksen, mikä sitten luo uuden maapallonne. Kyllä, pystytte muuttamaan ja ohjaamaan sitä hologrammia, missä elätte nyt. Jos voitte keskittyä johonkin ideaan voimallisesti, visualisoida ja ylläpitää tuon painopisteen, tuotte sen hologrammiinne. Se näyttää olevan olemassa. Tällainen planeettanne ja eetterinne on.

Alatte juuri ymmärtää, miksi ette voi elää uudestaan menneisyyttä. Se mitä muistatte, on muisto siitä, mikä on jo luotu. Siitä tulee ummehtunutta ainetta, ummehtunutta energiaa. Kuitenkin pyritte elämään sitä jatkuvasti ajatus- ja tunnekehossanne. Yritätte epätoivoisesti pitää kiinni menneisyydestä, pitää sen hengissä. Mitä energiahaaskausta. Mitä ajatusvoiman haaskausta. Näettekö, miten turhaksi se tulee? On paljon parempi päästää siitä irti. Se on valmis, tehty. Olette tehneet valintanne ja eläneet kokemuksen. Sitä ei voi muuttaa.

Kun ihmiskunta ymmärtää enemmän luomisprosessista, ihmettelette, miksi odotitte niin kauan. Miksi ette vain ryhtyneet toimeen. Keskittykää omaan keskusaurinkoonne. Se nopeuttaa irtipäästämisprosessia. Se sallii sielutietämyksenne nousta esiin, johtaa teitä eteenpäin. Kun alatte ruokkia keskusaurinkoanne, se laajenee massatietoisuuteen. Valonvoimaa ei voi sivuuttaa. Se kannustaa ihmiskuntaa omaa transformaatiotaan kohti, parantumisen ja korkeamman tietoisuuden kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 21.9.2009 - TASAPAINON AIKA
ViestiLähetetty: 10.12.2013 15:02 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
TASAPAINON AIKA

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
21.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ystäväni, Kuthumi palaa puhumaan teille taas kerran. Tuon teille sydämen smaragdisäteen. Puhdistamaan, parantamaan ja myös virkistämään teitä. On aika siirtyä eteenpäin elämässänne. Päästää irti kaikista säikeistä, joista ego pitää kiinni niin epätoivoisesti, päästää irti menneisyydestä. Sillä ei ole sijaa tunnekehossanne. Siirtyä eteenpäin valoprismassa ja planeetta-ajassa.

Päiväntasausaika on käsillä. Tällä on paljon merkitystä ihmisten tietoisuudelle.

Aivan kuin 9.9.09 avattiin valoportaali virrattamaan paljon valoenergioita tälle planeetalle, tämä päiväntasaus seuraa uuden valohiukkasryöpyn kera. Nämä valohiukkaset kantavat myös tasapainoenergiaa, mikä kannustaa kaikkia luomaan tasapainon elämäänsä.

Maailma on kokenut puhdistumista monilla tasoilla. Tämä oli välttämätöntä, koska hyvin monet elivät valheellista elämäntapaa, mikä rakentui aineellisuudelle ja sen monille matalammin värähteleville ulkoisille merkeille. Ja niin tuli tarpeelliseksi puhdistua, tarkastella asioita ja luoda uusi polku. Monista tämä on äärimmäisen vaikeaa. Monien on tarvinnut monipuolistua ja löytää uusia työskentelytaitoja. Mutta sanon teille, että monet ovat myös kasvaneet uusiin tietoisuuskorkeuksiin. Monet ovat nyt myös onnellisempia, kun taloudelliset paineet on nostettu heidän harteiltaan. Puhdistumiseen on sisältynyt siis myös monia siunauksia.

Nyt on aika tasapainottaa taas tunne- ja mentaalikehonne. Päästäkää irti täysin vanhoista vihoista, loukkauksista ja epäoikeudenmukaisuuksista, joita olette kokeneet. Miksi antaa niiden painon edelleen olla taakkananne? Ei ole välttämätöntä kantaa tätä raskautta. Sillä se on raskautta, ystäväni. Se on negatiivisia tunteita, negatiivisia ajatuksia ja katkeruutta. Ja katkeruus - vaikka miten pieni - istuu olkapäällänne kuin kivi, joka painaa teitä alaspäin. Pitäen teidät matalammissa värähtelyissä. Kuitenkin kerron teille, että te päätätte näin olevan. Kyllä. Ajatelkaa tätä. Se on teidän valintanne. Ja kyllä, joku on voinut loukata tai huijata tai pettää teitä, mutta te päätätte pitää tuon loukkauksen elossa mentaali- ja tunnekehossanne. Miten? Jatkaen energian antamista tuolle tapahtumalle. Joka kerta kun muistatte sen, loukkaantumisenne ja vihanne kasvaa. Syötätte sitä taas. Näin negatiivisuus kasvaa aurassanne. Ajatelkaa tätä - yllytän teitä siihen.

Sillä tunnekehonne ajatteleminen, tarkistaminen ja puhdistaminen auttaa tuomaan teidät takaisin tasapainoon. Tämä sallii teidän imeä enemmän valohiukkasia tänä tärkeänä aikana - päiväntasausaikana. Älkää miettikö negatiivisia ajatuksia.

Sillä ajatustason negatiivisuus on kuin virus. Se leviää hyvin nopeasti kaikille elämänne alueille.

Se ruokkii egoa. Itsekuria tarvitaan, se on totta. Mutta sielun viisaus tietää tämän ja pelkästään muistuttaa sopeuttamaan ajatuksenne vastaavasti.

On toinen alue, joka vetää hyvin monia teistä alaspäin. Tämä on toisten tuomitseminen. Ihmiseltä toiselle, rodulta toiselle, maasta toiselle. Tuomitseminen on egoa. Kyllä, todella on. Hyvin monet tuomitsevat todella miettimättä toista ihmistä. Juorut leviävät. Teillä on sisällänne voima katkaista kierto. Sillä niin kauan kuin tuomitsette, ette saavuta tasapainoa itsessänne tai elämässänne.

Päiväntasaus on uusien alkujen aikaa. Upeaa aikaa planeetallanne, jolloin monet kokevat energiamuutoksen. Se on hyväksynnän, ykseyden aikaa. Astumista tasapainoon, rauhaan. Uusissa energioissa, kun sydämenne on taas voimaantunut valohiukkasista, yllytän teitä ottamaan aikaa ja katsomaan taas kerran omaan sydämeenne. Avatkaa, puhdistakaa, uudistakaa ja yhdistäkää sydämenne Suurempaan aurinkoon - Jumalan valoon sisäisen aurinkonne kautta. Sallikaa tuon energian myös uudistaa Äiti Maata. Ruokkikaa häntä rakkaudellanne, valollanne. Päiväntasaus tuo teille uutta energiaa, tasapainon valoa.

Transformaationne on tapahtumassa. Se alkoi melko monta vuotta sitten. Nyt näette, ymmärrätte, miten autamme teitä.

Ymmärrätte sielun värähtelyjä, ulottuvuuksia ja prismoja. Tämä aika, päiväntasaus, on todellisen heräämisen aikaa kaikille.

Käyttäkää se kerätäkseen voimaa toinen toisenne auttamiseen. Liittykää yhteen meditoimaan, voimaannuttamaan itseänne kaveruuden ja uusien energioiden kera. On aika vaatia syntymäoikeutenne. On aika ankkuroida uudet energiat omaan sydämeenne, mikä säteilee joko olemukseenne. Tasapainon aika on täällä. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Ankkuroikaa uudet energiat sydämeenne.

Näin valmistaudutte kulkemaan uutta polkua, luomaan uutta maapalloanne, missä rauha ja valo vallitsevat ykseydessä. Ovi on auki. On sen aika, tasapainon aika. Avatkaa sydämenne ja vastaanottakaa. Olemme antaneet teille violetin liekin, tosiaankin monta kertaa. Violetin liekin polttamaan kaiken negatiivisuuden. Kaikkien tasojen parantamisen sinisen liekin. Punaisen liekin juurruttamaan uuden tavan uusia asenteita. Keltaisen liekin kietomaan teidät Jumalan armoon ja tietoisuuteen. Täysin hyväksyen rakkauden kaikkea kohtaan. Pyhien liekkien meditaatio ohjaa teitä liekkien vihkimysprosessissa. Nyt annan meditaation tasapainon saavuttamiseksi (suom. huom. ostettavissa netistä).

Eteenpäin astumiseksi on päästettävä irti vanhoista tavoista, ajatuksista ja tunteista. Irtipäästäminen ja puhdistaminen avaa oven uusien energioiden tulemiseksi kaikille tietoisuustasoille. Pelko ei elä siellä, vain ilo. Rakastamisen ilo. Vastaanottamisen ilo. Olemisen ilo. Kaiken ykseyden ilo.

Mestari Kuthumi
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 15:03 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
OLE KUIN KOTKA

Kuthumia ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
15.10.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun astun valokenttäänne, kuunnelkaa tarkkaan. Kuunnelkaa… Kuulletteko sen? Trumpetit kutsuvat. Nouskaa. Nouskaa valon ja ykseyden loistokkaaseen juhlaan. Nouskaa matalampien puutteen ja pelon ajatustenne yläpuolelle. Miksi huolehditte niin paljon huomisesta, kun tämän päivän ajatuksenne luovat tulevaisuutenne? Mielenne luettelee ajatusfantasioitanne siitä, mitä voitte tai mitä ette voi olla, ja sitten vaihtaa nopeasti painopisteen toiseen haluun.

Kun pyydän teitä nousemaan, pyydän teitä nousemaan korkeampaan itseenne. Sieltä todellinen tulevaisuutenne voidaan nähdä - polkunne sellaisena kuin se on tällä hetkellä. Tietysti tämä voi myös muuttua. Miten, kysytte.

On mahdollisuus muuttumiseen niin kauan, kun vapaa tahto pystyy muuttamaan jonkin tapahtuman olosuhteita.

Niin kauan kun joku toinen pystyy astumaan mukaan vapaan tahtonsa, ajatustensa ja päätöstensä kera. Tietysti tämä vääristää ja muuttaa edellistä kuvaa. Ulkopuolinen vaikutus luo uuden lopputuloksen.

Tietysti jos pysytte keskittyneenä korkeamman itsenne kautta ettekä anna energiaa ulkopuolisille energioille, niin silloin, ystäväni, luotte uuden polun itsellenne. Uuden kokemuksen. Kuitenkin mielenne jatkaessa näkymien ja ajatusten vaihtelua, luotte pelkästään hämmennystä. Emme voi tehdä mitään auttaaksemme - emme mitään. Auttajat täällä eivät voi toimia eivätkä antaa apua, silloin kun on hämmennystä.

Pysyminen korkeammassa tietoisuudessa tekee mahdolliseksi sen, että saatte selkeyttä ja uuden painopisteen.

Voitte kutsua arkkienkeli Urielia hämmennyksessänne ja pelossanne, sillä Urielin energia tuo selkeyttä päivittäisiin ongelmiinne ja vahvistaa luottamustanne. Jos kutsutte Urielia, kehotan teitä avautumaan - avaamaan mielenne ja sydämenne. Avautumaan vastaanottamaan sekä parantavaa energiaa että rauhaa. Sillä vain rauhassa, hiljaisuudessa voitte todella kuunnella. Arkkienkeli Uriel liittyy seuraani tänään auttamaan monia teitä planeettanne myllertävien aikojen läpi. Syyllisyytenne ja epäilyksenne luo uuden verhon ulottuvuuksiemme välille. Tämä verho pyrkii erottamaan meidät ja näin Uriel tulee enkelijoukkojen kanssa auttamaan teitä. Siksi sanon: pysähtykää, olkaa hiljaa ja kuunnelkaa. Kuuletteko trumpettien kutsun? Enkelit kohottavat teitä ja auttavat tuomaan vakauden takaisin ajatuksiinne, elämäänne.

Saatamme teidät takaisin totuuteen. Ajattelette ehkä, että se mitä luotte ympärillenne, on totuus - se ei ole. Se on pelkästään sitä, mitä olette valinneet kokevanne, mistä olette valinneet oppivanne. Monilla on vaikeuksia tämän käsityksen kanssa. Veljeni ja minä olemme keskustelleet tästä pitkään. Emme ole voineet ymmärtää, miksi ihmiselle on kovin vaikeaa ymmärtää sellaista, mikä on meille erittäin yksinkertaista. Olemme istuneet monta tuntia teidän aikaanne. Sitten muistelin viimeistä elämääni maan päällä - ja muistin. Sielumuistoni tuli esiin. Ja ymmärsin. Me ymmärsimme. Sillä tietoinen mielenne ei muista sitä, mitä on sielussa. Näin se on harhaa, minkä näette vaikeana, turhauttavana. Tästä syystä kehotan teitä keskittymään korkeamman itsenne kautta.

Suhtautukaa kaikkeen korkeamman itsenne kautta, sillä kaikki näyttää silloin hyvin erilaiselta.

Tärkeysjärjestyksenne muuttuu. Ratkaisut annetaan teille. Uriel suojelee ja opastaa teitä, kun rakennatte sieluvalokeskustanne.

Tässä keskuksessa tiedätte, elätte ja luotte rauhassa. Kaikki muu jää taaksenne. Tämä on teidän valintanne, ei meidän. Olen kehottanut monta kertaa yksinkertaistamaan elämäänne. Se aika on nyt. Olette lähestymässä taas yhden vuoden loppua. Kun katsotte taaksepäin tätä vuotta, mitä näette? Mitä olette saaneet aikaan? Mitä olette luoneet? En kysy, oletteko menestyneet vai ette. Se ei ole tärkeää tässä. Pyydän teitä tarkastelemaan, näkemään, oletteko tyytyväinen siihen, mitä on ympärillänne - oletteko tyytyväinen ja rauhassa. Sillä näette kaikkien tämän vuoden kokemusten - hyvien tai vähemmän hyvien - tuoneen teidät siihen paikkaan, missä olette nyt, tänä päivänä. Tuoneet ymmärryksenne, kasvunne. Oletteko saavuttaneet sielun kasvua vai materiaalista kasvua? Kumpi on tärkeää teille? Nämä kysymykset, jotka esitän teille, ovat osa elämänne tarkastelua.

Kun kotka nousee istumaan puun latvaan, se näkee kaiken. Se katsoo alaspäin selkeästi ja tarkkanäköisenä. Voitteko sanoa samaa?

Kerron teille, että kun yhdistytte korkeampaan itsenne, teistä tulee kuin kotka. Vapaa, keskittynyt, kykenevä katsomaan selkeästi korkealta. Sillä sieltä näette kaiken. Lähellä maata näette vain sen, mitä on edessänne. Korkealta pystytte näkemään kaiken. Vasemmalle, oikealle, taakse, eteen - kaiken tämän korkeampien ulottuvuuksien hiljaisuudessa. Kun yhdistytte korkeampaan itsenne, yhdistytte niihin ulottuvuuksiin, joista voi nähdä kaiken, voi saavuttaa viisautta. Mutta ensin teidän on opittava olemaan hiljaa ja kuuntelemaan…

Rauhaamme teille.

Mestari Kuthumi ja arkkienkeli Uriel


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.12.2013 15:04 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
YLÖSNOUSEVATKO ELÄIMET?

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
1.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille. Minä, Kuthumi, tervehdin teitä taas kerran. Minulta on kysytty, ylösnousevatko eläimet. Mielenkiintoinen aihe.

Jotkut ihmiset pitävät tiettyjä eläimiä itseään pyhempinä. Toiset pitävät eläimiä rahoituskeinona. Eläimiä kidutetaan, pahoinpidellään, jotkut niistä sekoavat kärsimästään julmuudesta. Toiset pitävät tiettyjä eläimiä harmina, jonain ammuttavana ja tapettavana. Toiset näkevät eläimet pelkästään ruokana ja ottavat vain sen, mitä tarvitsevat.

Mutta sitten on niitä, jotka osoittavat valitsemalleen eläimelle suurta rakkautta. He ruokkivat, hoitavat ja myös hemmottelevat pilalle tämän eläimen, tunteellisesti ja rakastaen ja kohtelevat eläintä kuin omaa lastaan. Melkoinen ristiriita asenteissa, eikö olekin? Aivan samalla tavalla kuin on ihmiskunta, on eläinkunta. Eläimet palvelevat ihmiskuntaa, aivan kuin mineraali- ja kasvikuntakin.

On eläimiä, jotka ovat ihmiskunnan ruokaketjussa. He tulivat tietäen tämän. Luuletteko, ettei linnulla, lehmällä tai hirvellä ole tietoisuutta, tunteita? Tuomitsette näin olevan, koska ne eivät kommunikoi kanssanne puhuen kieltänne. Kuitenkin ne voivat itkeä pelosta ja tuskasta. Niissä on lihaa, verta, luita ja hermot kuten teillä. Niillä on tiettyä älykkyyttä. Vaikka tämä ei ole ihmistasolla, se on olemassa. Voin vakuuttaa teille, että ne todellakin tuntevat tuskaa - tunne- ja fyysistä tuskaa.

Ihmiskunnan on aika muuttaa asennettaan eläinkuntaan - ylimielisyydestä myötätuntoon. Kaikki palvelevat elämän, olemassaolon kiertoa.

Tarkastellaanpa eläimiä, jotka tulevat luoksenne lemmikkeinä. Usein valittuna eläimenä. Koska on monia lajeja, puhun koirasta tai kissasta. Monet tulevat ihmisen elämään parantamaan jollain tasolla. Tämä on usein tunneparantamista. Te annatte ruokaa, suojaa - turvasataman. Vastineeksi saatte ehdotonta rakkautta ja uskollisuutta. Monet teistä etsivät näitä ominaisuuksia ihmissuhteesta eivätkä voi löytää niitä. Niinpä annatte hyvin paljon rakkautta ja kiintymystä lemmikillenne. Usein lemmikille riittää vain tieto, että se on kanssanne samassa huoneessa. Monet teistä kertovat lemmikilleen ongelmiaan, huoliaan ja tunteitaan. Voitte nähdä eläimen katsovan teitä syvään. Tuolla hetkellä se ymmärtää tunteenne, tuntemuksenne.

Koira usein seisoo luonanne tai kävelee luoksenne ja jos istutte, laittaa päänsä jalallenne. Tämä vastaa ihmisen halausta. Eläimet kommunikoivat eri tasolla kuin ihmiset. Kuitenkin ne ymmärtävät enemmän, kuin käsitätte. Silmät ovat ovi sieluunne. Tämä pätee myös eläimiin. Ne jotka kuuntelevat sieluaan, ymmärtävät, mitä sanon. Teidän on usein vaikeaa rakastaa, antaa täysin ehdottomasti. Eläin voi tehdä sen. Monet koirat tekevät näin. Ne ovat oppineet, että vain heidän ihmiskaverillaan on merkitystä, että tuossa suhteessa on rakkautta, rauhaa ja luottamusta. Niistä tulee omistautuneita, uskollisia.

Miten moni teistä jolla on läheinen suhde toiseen ihmiseen, voi sanoa samaa? Miten moni teistä voi rakastaa ehdottomasti? Ajatelkaa tätä hetki, sillä tämä merkitsee toisen käyttäytymismallien hyväksymistä - sekä hyvien ja vähemmän hyvien. Voitteko todella hyväksyä? Koira voi. Ja pidätte sitä alhaisempana kuin itseänne. Joskus eläin on opettaja. Silloinkin kun olette vihainen, koira istuu odottamaan, kunnes vihanne on mennyt, ennen kuin se tulee energiakenttäänne. Se tekee tämän tuomitsematta.

On koiria ja kissoja, jotka tulevat jonkun ihmisen luo, koska ne ovat jakaneet aiemman elämän hänen kanssaan. Tuota kertaa ei ehkä ole pystytty saattamaan loppuun ja näin eläin palaa.

Aivan samalla tavalla kuin kaksi ihmissielua voi tunnistaa toisensa, niin voivat myös eläin- ja ihmissielu tunnistaa toisensa. Tunnette, tajuatte välittömästi tuntevanne toisen sielun - tuntien olonne mukavaksi toistenne seurassa.

Nämä eläimet inkarnoituvat tosiaan tarkoituksen kera. Eräs tämän kanavan sanonta tulee mieleeni: "Anna kulkukoiralle koti ja se maksaa takaisin kiitollisuudella." Ja sanotte silti, ettei eläimessä ole älykkyyttä? Sanon teille: ajatelkaa uudestaan. Olkaa hiljaa ja tarkkailkaa.

Minulta siis kysyttiin, ylösnouseeko eläin. Mitä kutsutte ylösnousemiseksi? Mitä luulette tapahtuvan? Aivan samalla tavalla kuin ihmisellä on oppimis- ja kokemiselämä toisensa jälkeen, niin voi olla kotieläimelläkin. Sanon "koti" syystä. Näillä eläimillä on korkeampi värähtely kuin villieläimillä. Kun niiden värähtely kohoaa ja ne kantavat enemmän valoa, enemmän rakkautta, nekin kulkevat korkeampaa polkua ylösnousemukseen, sillä ne ovat palvelleet ihmiskuntaa ja Jumalaa - aivan kuin tekin. Ystäväni, luulette nimittäin, että ylösnousemus tapahtuu oppimisesta ja tutkimisesta. Tämä on ihmisen ymmärrys, ihmisen ilmaisutapa. Ylösnousemusta ei voi kuitenkaan saavuttaa, ennen kuin toimitte sydämestä - ehdottomasti, rakkaudella, tuomitsematta toista, vahingoittamatta toista fyysisesti tai sanallisesti. Ymmärrättekö? Ymmärrättekö ne monet tasot, joita on polulla ylösnousemukseen?

Usein side tulee erittäin vahvaksi ihmisen ja hänen lemmikkinsä välillä. Kumpikin tuntee tämän ja reagoi rakkaudella ja lempeydellä. Eläimestä tulee osa perhettä. Aivan samalla tavalla kuin te tarvitsette joskus universaalia parannusta, niin tarvitsee lemmikkinnekin. Kissat ja koirat ovat hyvin intuitiivisia - kuten ovat hevosetkin. Ne reagoivat voimakkaasti toisten erilaisiin energiakenttiin. Usein ne imevät negatiivisia energioita, erityisesti ihmiskumppaneistaan. En käytä sanaa "omistaja", koska kukaan sielu ei voi omistaa toista, ei. Universaalista parantavasta energiasta on suurta hyötyä. Se puhdistaa ja parantaa eläimen aurakenttää ja fyysistä kehoa - aivan kuin teidänkin. Se pidentää elämää ja palauttaa harmonian energiatasolle.

Tiesittekö, että myös nämä kotieläimet asuvat korkeammassa ulottuvuudessa, kun ne siirtyvät rajan yli, että ne pystyvät tulemaan tällaisen kanavan kautta antamaan tunnustusta ihmisperheelle, mitä ne rakastivat hyvin paljon elämänkokemuksensa aikana - aivan kuin tekin voitte tehdä siirryttyänne rajan yli. Kaikki tulevat rakkaudella - minkäänlaista negatiivisuutta ei voi olla tuolla tasolla.

Kun tekin kohotatte värähtelyänne ja pystytte kommunikoimaan korkeammilla tasoilla, monet pystyvät nyt puhumaan lemmikkinsä kanssa käyttäen telepatiaa. Näin näette, että toiset kommunikointitasot ovat avoinna teille.

Olkaa avoimia kaikille rakkaudella.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 40 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia