Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 20.09.2018 20:29

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 79 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 18.01.2014 10:53 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
MITÄ YSTÄVÄLLENI TAPAHTUU?

Kirjoittanut Sandra Walter (http://www.sandrawalter.com)
Päivitetty 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lyhyt heräämisilmiön esittely heränneiden perheelle, ystäville ja työtovereille.

Esipuhe

Ylösnousemusoppaana kuulen monia turhautuneita ja sydäntä särkeviä tarinoita heräämisilmiöstä. Sen vaikutus suhteisiin voi olla vaikea, erityisesti perheen tai ystävien kanssa.

Silloin kun kaksi ihmistä näkee todellisuuden täysin eri tavalla, on vaikea kuroa umpeen kuilua heidän välillään. Se on vielä kiusallisempaa, silloin kun nämä kaksi ihmistä jakoivat ennen monia yhteisiä asioita.

Tämä on erittäin lyhyt esittely monimuotoisesta aiheesta. Se on tarkoitettu heränneiden ystäville ja perheenjäsenille ja se antaa nopean ja neutraalin yleiskatsauksen heräämisprosessista.

Toivon, että jakamalla perusinformaatiota edesautan ymmärrystä tästä ainutlaatuisesta ja haastavasta ilmiöstä.

Monia siunauksia sinulle ja omillesi,

Sandra Walter

Mitä ystävälleni tapahtuu?

Kenties et ole keskustellut hänen kanssaan vähään aikaan. Ystäväsi tai perheenjäsenesi putosi pois sosiaalisesta tutkastasi. Kun otat taas yhteyttä, löydät erilaisen ihmisen. Hän on muuttunut tavalla, mitä et ymmärrä.

Ikään kuin hän puhuisi eri kieltä. Hän käyttää sellaisia sanoja kuin "aktivointi", "vahvistaminen" tai "puhdistaminen". Hän heittää sanan "ylösnousemus" keskusteluun ja huolestut, että hän on menettänyt järkensä! Mitä ihmettä ystävälleni tapahtuu?

Ennen kuin selitän heräämistä, haluan kiittää sinua, että välität hänestä tarpeeksi lukeaksesi tämän kirjan. Ole vakuuttunut, ettei hänen muuttumisensa oli erillistapahtuma. Sadattuhannet ihmiset kokevat samaa heräämisilmiötä kuin ystäväsi. Itse asiassa lukumäärä on tässä kohtaa miljoonia, mutta kirjassani otamme mukaan vain ne, jotka ovat aktiivisia ryhmissä, keskusteluissa tai netissä.

Ihmisille jotka kokevat heräämisilmiön, on joskus vaikeaa jakautuminen vanhan ja uuden elämän välillä. Kuilu entisen perheen, ystävien ja työtovereiden ja heränneen yhteisön välillä tulee suuremmaksi ajan kuluessa.

Kyse ei ole siitä, etteivät he välitä teistä tai eivät piittaa teistä uuden elämänsä vuoksi. Sen selittäminen, mitä heille tapahtuu, tai sen kuvaaminen, mitä he tuntevat, voi olla pelottavaa. Se voi tuntua niin vaikealta, että he päättävät pysyä hiljaa siitä ollessaan ihmisten ilmoilla.

Tämä ei tuomitse kykyänne olla avomielinen tai hyväksyä heidät. Monet heränneet ihmiset päättävät, että on helpompaa lähteä pois yhteenotosta kuin yrittää vakuuttaa ystäville tai perheelle, että se mitä he tuntevat, on todellista.

Tästä syystä kirjoitin tämän kirjan - selittämään, mitä maailmassa tapahtuu ja miten se vaikuttaa rakkaisiinne, ja tyynnyttämään huolianne.

Heräämisilmiö

Sana "herääminen" vihjaa siihen, että ystäväsi oli ennen unessa. Aloitetaanpa terminologian selittämisellä.

Ihmiskeho käy läpi tasoparannusta. Olet ehkä kuullut huhuja vuodesta 2012, jolloin maapallo ja galaksimme keskus asettuivat linjaan. Vaikket olisi lukenut tästä aiheesta, on muutamia huomattavia tieteellisiä löytöjä, jotka soveltuvat heräämisilmiöön. Joulukuun 2012 asetelma toi useita galaktisia syklejä päätökseen, joiden pituus oli 26000 vuodesta 62 miljoonaan ja 16.9 miljardiin vuoteen - vain muutamia mainitakseni. Se oli merkittävä astronominen tapahtuma. Monet näistä sykleistä ovat merkinneet massiivista evoluutiomuutosta maapallon menneisyydessä.

Maya-kalenteri mikä seurasi täsmällisesti 16.9 evoluutiovuotta maapallolla, loppui. Planeettarakenteessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia 62 miljoonan vuoden välein. Joka 26000. vuosi planeettamme ja aurinko asettuvat linjaan galaksimme keskuksen kanssa, mikä saa aikaan "päiväntasausprekession". Siirrymme uuteen eläinradan aikakauteen ja seuraava on Vesimiehen aika.

Nämä ja muut 2012 päättyvät syklit ovat menneisyydessä aiheuttaneet merkittäviä muutoksia maapallon elämään. Fossiilisten todisteiden mukaan maapallon evoluutiossa on aukkoja, jotka tunnetaan "aikahyppynä". Näemme evoluutiossa hyppäyksen hyvin lyhyessä ajassa. Olennot uivat meressä yhtenä vuotana ja kävelevät maalla seuraavana. Olemme tulleet "aikahyppyjaksoon". Historian mukaan evoluutio nopeutuu ja elämä maapallolla muuttuu joksikin muuksi.

Galaksin alue mille liikumme, tuo voimakkaan tulvan fotoni- ja muita valotaajuuksia. Linjautumisemme laittaa meidät suoraan tämän fotonivalon reitille, mikä tunkeutuu aurinkoon, planeettaamme ja kaikkeen, mitä täällä elää. Asettuminen linjaan näiden energioiden kanssa on menneisyydessä saattanut olla syy aukkoihin fossiilisissa todisteissa. Tämän aihealueen tutkimus on kiehtovaa. Taas kerran, tämä on hyvin peruskatsaus valtavasta aihepiiristä.

Kaikista planeetoista on tulossa kirkkaampia ja kuumempia, mutta keskitytäänpä omaan kotiimme. Maapallon taajuus tai Schumannin resonanssi kasvaa. Omien koulupäiviemme oppikirjojen 7.83 megahertsin resonanssi on mennyttä ja planeetta nousee 50 megahertsiin joka päivä, perustason ollessa noin 14 megahertsin paikkeilla. Tämä on merkittävä muutos, koska todellisuutemme perustuu värähtelyyn.

Vakaa todellisuus on tietyissä värähtelytaajuusrajoissa, kuin radiotaajuus. Nämä taajuuskaistat luovat ulottuvuuksia, joissa elämää koetaan. Ollakseen tietyssä todellisuudessa, elävän olennon täytyy sopia tuolle taajuuskaistalle. Se on kuin radiokanavan hakemista. Saadakseen maakokemuksen on sovittava sen taajuuteen.

Kun maapallo lisää taajuuttaan, niin myös kaikkien planeetan elävien olentojen täytyy lisätä. Koska alempi taajuus häviää, meidän on sopeuduttava uusiin taajuusrajoihin. Kun kuljemme siirtymän läpi, energiat muuttavat mineraaleja, elementtejä, kasveja, eläimiä ja ihmisiä.

Solurakenteemme on muututtava voidakseen sisältää planeetan korkeamman värähtelyn. Galaksin uusien energioiden ja kohonneen maataajuuden välissä kehomme sopeutuu aliatomitasolla. Lisää käyttämättömistä aivosoluistamme ja roska-DNA:stamme - käyttämättömät rakenteet jotka ovat olleet unessa hyvin pitkään - alkavat aktivoitua.

Tästä sana "ylösnousemus" tulee. Se mikä oli unessa tai käyttämätöntä, käynnistetään nyt.

Koska tämä on evoluutiota, se ei tapahdu kaikille samaan aikaan tai samalla tavalla. Kyllä, kyse on suhteellisen pienestä aikahyppyikkunasta maapallon pitkässä elämänhistoriassa, mutta se ei ole kaikilla yksi yhtäkkinen "pamahtaminen" täysin uuteen taajuuteen.

Tämä synnyttää epämukavan tilanteen ihmiskunnalle. Osalla käyttämätön DNA ja solurakenne on alkanut herätä, kun taas toiset ovat edelleen unessa. Yksi ihminen on kokenut heräämisen, kun taas toinen ei ole.

Sanat "unessa" ja "hereillä" näyttävät hierarkialta, ikään kuin evoluutio olisi valinnut heränneet tai he olisivat saavuttaneet korkeamman olemistason. Huomaa, että kukaan joka saavuttaa tietyn heräämistason, ei tuomitse mitenkään heräämättömiä. Herääminen poistaa tuomitsemisen ja erillisyyden kokonaan - mukava sivuvaikutus siitä, että enemmän DNA:ta ja aivovoimaa on käytössä.

Käyttämätön osa sisällämme osoittautuu ihmisen todelliseksi sydämeksi, missä rauhasta ja harmoniasta tulee menettelytapamme. Ratkaisu väkivaltaiseen, ahneeseen ja vääristyneeseen maailmankulttuuriimme on omissa soluissamme. Maailman harmonia ja hyvinvointi voi olla aikahyppymme suuri evoluutiovoitto.

Tästä sana "siirtymä" tulee - siirtymä korkeampaan taajuuteen tai korkeammalle tietoisuustasolle.

Olemme tavallaan planeetalla, missä on kaksi eri todellisuutta - vanha ja uusi toimintamalli ovat rinnakkain. Ei ole helppo tilanne, jos kaksi todellisuutta on rinnakkain sosiaalisessa piirissäsi tai perheessäsi.

Mitä tapahtuu, kun heräät?

Kaikki muuttuu. Todellisuutesi kääntyy ylösalaisin - joko äkillisestä tapahtumasta tai päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien saatossa. Tämä riippuu siitä, mitä evoluutiolla on varastossa sinua varten. Vuoden 2012 asetelman jälkeen heräämiskokemus on tullut nopeammaksi ja intensiivisemmäksi.

Ennen meditoimme luolissa vuosia päästäksemme käyttämättömien rakenteidemme korkeampaan tietoisuuteen. Ilmeisesti se on muinaishistoriaa, koska ihmisiä herää joka päivä.

Maailmassa missä työskentelen, herääminen on henkinen kokemus. Tämä ei liity mitenkään uskontoon. Ei liitytä mihinkään ryhmiin, ei makseta maksuja tai seurata johtajia. Se on itsensä voimaannuttamisen prosessi, mikä on ainutlaatuinen jokaisella yksilöllä.

Joku määrittelee heräämisen oivallukseksi, ettei kaikki ole oikein maailmassa. En ole samaa mieltä siitä, että herääminen on salaisten agendojen, maailman salaliiton, Illuminatin olemassaolon tai kemikaalivanojen löytämistä. Heräämisprosessi kietoutuu joskus yhteen maailman salaliittojen kanssa, koska näkökyvystä ja erottelukyvystä tulee erittäin tarkka. Alat nähdä totuuden ihmisissä, tapahtumissa ja agendoissa. Voi olla erittäin lannistavaa astua ulos vanhan todellisuuden laatikosta ja nähdä nukkuvan väestön massamanipulointi.

Herääminen ei ole tietoisuutta vääryydestä planeetalla. Se on kokemus manipuloinnin ulkopuolella, mikä synnyttää evoluutiomuutoksia kehossa.

Herääminen saattaa tapahtua meditoidessa, sairauden kautta tai tapahtumana, mikä muuttaa yksilön tietoisuutta juuri riittävästi antamaan jokin uuden tapahtua. Kenties yksilö kyseenalaistaa olemassaolon luonteen tai tutkii jotain perinteisten uskomustensa ulkopuolella. Kenties hän alkaa impulsiivisesti harrastaa joogaa tai tai chitä tai jotain, mikä käyttää hänen tietoisuuttaan eri tavalla. Evoluutio on evoluutiota ja siinä on mukana monia tekijöitä ja siksi jotkut ihmiset heräävät ja toiset eivät. Kyse ei ole selviytymistilanteesta tai jumalaisesta valinnasta. Heränneiden ihmisten yhteisö on hyvin heterogeeninen. Olen konsultoinut lakimiehiä, lääkäreitä, Wall Streetin meklareita ja Grammy-voittajia sekä metafyysikkoja, kanavoijia ja kotiäitejä. Herääminen on laajalle levinnyt ilmiö. Heräämishetki voi olla syvällinen. Äkillinen laajentumisen tunne voi pakahduttaa aistit. Tunnet ehkä saumattoman yhteyden kaikkeen universumissa, ikään kuin olisit yhdistynyt kaikkeen mitä on.

On hyvin uskomatonta tuntea tuollaisen energian sykkivän kehonsa läpi. Tuolla hetkellä todellisuudestasi lentää kansi pois. Kaikki ihmiskokemuksen esteet häviävät äkillisessä aktivointiräjähdyksessä. Elämäsi on muuttunut muutamassa sekunnissa. Nukkunut itsesi heräsi.

Silloinkin kun heräämisprosessi on progressiivinen - tapahtumasarja mikä haastaa henkilön todellisuuden - aktivointikäännekohta laittaa heräämisen liikkeelle.

Heräämistasot

Heräämisprosessissa on monta tasoa, mitkä vaihtelevat uudesta tiedostamisesta ihmisen fyysisen, mentaali-, tunne- ja henki-itsen täydelliseen muuttumiseen.

Jotkut ihmiset kokevat aktivoitumishetken eivätkä mene koskaan yhtään pidemmälle. He tukahduttavat kokemuksensa, koska se haastaa kaiken, mitä he tietävät. He päättävät, että on vain liian vaikeaa muuttaa koko perspektiiviään elämään.

Toisilla tarpeesta tietää enemmän tulee pakkomielle. He alkavat etsiä selittääkseen, mitä heille tapahtui ja miten he voivat kokea enemmän tuota tunnetta. Joskus tuota suurta räjähdystä ei tunneta koskaan uudestaan. Joskus laajentuminen kasvaa ja kasvaa ja herättää lisää käyttämätöntä materiaalia kehossa. Tämä evoluutioprosessi on ainutlaatuinen jokaiselle yksilölle.

Heräämiskokemuksia

Herääminen voi tuoda laajan kirjon kokemuksia, jotka riippuvat ihmisestä ja hänen valinnoistaan. Tunne autuaasta ehdottomasta rakkaudesta, yhteydestä omaan sieluun tai korkeampaan itseen ja syvä kiitollisuus kaikesta on yleistä. Jotkut heräämiset aktivoivat psyykkisiä kykyjä. Toiset saavat tietoa entisistä elämistä tai maapallon historiasta. Muutamille avautuu pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, enkeleihin tai maan ulkopuolisiin olentoihin.

Monet heränneet tuntevat voimakkaan yhteyden Ylimpään luojaan tai Lähteeseen tai Jumalaan, mikä määrittelee uudelleen heidän uskomuksensa ja uskonsa.

Heräämisestä selviytyminen

Tietoisuuden laajentaminen ei ole ollut suosittu tai tuettu valinta yhteiskunnissamme. USA:ssa meillä on meditointikeskuksia, joogaretriittejä ja new age -keskuksia, mutta heräämisilmiöstä ei puhuta vielä laajasti, edes henkisissä yhteisöissä. Koska tämä on pirstoutunut ilmiö, herännyt yksilö voi tuntea olevansa hyvin eristynyt.

On erittäin vaikeaa nähdä havaitun todellisuuden ulkopuolelle, silloin kun toiset eivät näe. Monet heränneet eivät uskalla jakaa kokemuksiaan heräämättömien ystäviensä tai perheensä kanssa. Se kuulostaa hullulta! Se kuulostaa siltä, että on valittu tai erityislaatuinen. Tämä aihe kohtaa usein vastustusta. Saattaa alkaa väittely tai heitä pilkataan tai heidät leimataan epävakaaksi, hipiksi, kultin jäseneksi, newagelaiseksi tai tulee myriadeja muita reaktioita käsitykseen eri todellisuudesta. Niinpä he eivät puhu siitä ja ajattelevat, että on parempi olla suututtamatta ystäviään tai osallistumatta väittelyyn siitä, mikä on todellista ja mikä ei.

Niille jotka ovat tehneet rohkean valinnan "tulla ulos henkisestä kaapista" ja alkaa kertoa uudesta perspektiivistään, tuo paljastuminen voi merkitä eristäytymistä vanhasta porukasta. Koska ihmiset eivät ymmärrä, mitä ihmettä heidän ystävälleen on tapahtunut, he lopettavat kommunikoinnin.

Eristäytyminen voi olla hyvin masentavaa. Herännyt voi hylätä perheensä kokonaan ja joissain tapauksissa se on hyvä valinta. Kummankaan todellisuuden - heränneen tai nukkuvan - ei tarvitse sietää toisen hankausta. On parasta antaa asian olla, eikä joutua loputtomaan ristiriitaan, mihin ei ole ratkaisua. Kumpikaan ei yritä vakuuttaa tai käännyttää toista. Lopulta herännyt ihminen astuu pois konfliktista, koska se tuntuu mielettömältä, kun hänen heräämisprosessinsa voimistuu. Ehdottoman rakkauden viisaus yllyttää herännyttä kunnioittamaan kaikkia polkuja. Usein tämä merkitsee lähtemistä pois ystävien ja perheen luota.

Kokeile tätä: perspektiivi

Kokeile tätä harjoitusta ymmärtääksesi.

Leiki, että näet hyvin selväjärkistä unta.

Tässä unessa ihosi alkaa hehkua! Sinusta tuntuu uskomattomalta, kuin enkeliltä tai säteilevältä auringolta. Haluat unen jatkuvan ja jatkuvan. Se on yksi noista hyvin energisistä unista, joita et unohda.

Hätkähdät hereille unesta ja tunnet edelleen hehkun. Hymyilet, kun sinulla on vielä tuo tunne. Miten upea uni! Se tuntuu vielä niin todelta, että nostat kätesi ylös ja katsot, hehkuvatko ne. Ja ne hehkuvat! Itse asiassa koko ihosi säteilee valoa, olet ihmislamppu! Et voi uskoa sitä - näetkö edelleen unta? No, on aika lähteä töihin, joten jatkat aamuasi.

Hyppäät ylös sängystä ja hehkuva valo on edelleen. Menet suihkuun ja syöt aamiaista ja se on edelleen. Menet töihin ja se on edelleen, mutta kukaan muu ei näe sitä. Mietit, oletko menettänyt järkesi! Miksi kukan muu ei voi nähdä sitä? Minä hehkun ja minusta tuntuu uskomattomalta! Pyydät läheistä ystävää katsomaan sinua - näkeekö hän mitään epätavallista? Ystäväsi ei näe mitään. Perheesi ei näe mitään. Lääkärisi ei näe mitään. Jos mikään ei ole pielessä, niin miksi minä hehkun?

Hehkuminen jatkuu päiviä, viikkoja, kuukausia. Alat tuntea erillisyyttä yhteiskuntaan. Sinulle tapahtuu tämä uskomaton asia etkä voi jakaa sitä! Etsit internetistä jotakuta, jolla on ehkä sama vaiva.

Googlaus paljastaa tuhansia sivustoja täsmälleen samasta ilmiöstä.

Leukasi putoaa: voiko tätä tapahtua ympäri maailmaa? Tuhannet ihmiset hehkuvat eikä kukaan heidän ympärillään näe sitä? Olet helpottunut löytäessäsi nettiyhteisön tälle hehkumisilmiölle, mutta et vieläkään voi puhua siitä ystäviesi, perheesi tai työtovereidesi kanssa, koska he eivät näe todisteita. Ystäväsi ajattelevat, että olet hullu, vanhempasi ajattelevat, että olet jossain kultissa - elämäsi ei sovi enää mukaan. Miten pääset tästä läpi? Tällaista herääminen on monille ihmisille. Syvällinen kokemus, mitä kukaan heidän ympärillään ei voi nähdä tai tuntea.

Heräämisen haasteita

Sosiaalisten ongelmien lisäksi, ne ihmiset joihin heräämisprosessi vaikuttaa, voivat kokea lukuisia fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Se riippuu heräämistasosta. DNA:mme on hiilipohjainen rakenne, mutta voidakseen sisältää maapallon korkeamman taajuuden, se alkaa muuttua enemmän kristallipohjaiseksi rakenteeksi. Tämä voi aiheuttaa kummallisia ja joskus tuskallisia tuntemuksia kehossa. Se voi aiheuttaa sairautta tai tasapainottomuutta, jos ihminen ei huolehdi itsestään kunnolla.

Vaikka ihminen olisi hyvin terve, energia voi aiheuttaa intensiivisiä fyysisiä oireita. Viime vuosikymmenellä olen nähnyt perinteisten lääkärien diagnosoivan väärin monia heräämisoireita sairauksiksi ja oireyhtymiksi.

Käyttämättömien rakenteiden aktivointi voi olla mielen ja tunteiden tasolla pakahduttavaa. Masennus tai kiinnostuksen puute sellaiseen, mikä oli ennen hauskaa, on hyvin yleistä. Ei halua osallistua vanhaan toimintamalliin. Monilla on huono pääsy uuden mallin toimintaan, ellei se ole internetissä.

Tietoisuus kahden toimintamallin olemisesta yhteiskunnassa samanaikaisesti voi aiheuttaa pettymystä. Perinteisestä toiminnasta tulee tylsää ja rasittavaa. Monilta katoaa kyky keskittyä tavanomaisiin tai toistuviin tehtäviin. Tyytymättömyys työpaikkaan, suhteisiin, elämäntyyliin ja ystäviin jättää monet heränneet neuvottomaan tilaan, missä on vähän tuloja tai tukea.

Ylösnousemusprosessi

"Ylösnousemus" on konstikas sana, koska se tuo kuvia leijumisesta taivaaseen tai fyysisestä kuolemasta. Se ei ole kumpaakaan. Ylösnousemus on muutos kehon taajuudessa, jotta se voi kokea korkeamman ulottuvuuden. Ylösnousemus on niiden tavoite, jotka kokevat voimistunutta heräämistilaa. Koska olemme aikahypyssä, on harvinainen tilaisuus käyttää tätä evoluutioikkunaa ylösnoustakseen korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä olisi pysyvä korkeamman tietoisuuden tila.

Useimmat ylösnousemukseen sitoutuneet ovat jo kokeneet viidennen ulottuvuuden uuden maapallon - maapallon korkeamman ilmaisutaajuuden. Sen sijaan että kulkevat uuden ja vanhan toimintamallin väliä vuosia, ylösnousemuspolulla olevat ihmiset päättävät nopeuttaa prosessia ollakseen täysin korkeammassa ulottuvuudessa.

Ylösnousemuspolulla olevat käyttävät eri menetelmiä kiihdyttääkseen tietoisuutensa ja nukkuvien rakenteidensa kehittymistä. Kuten heränneissä, myös ylösnousemusprosessissa on monia tasoja. On yksilöllinen valinta ylösnousta ja se on hämmästyttävä, kuitenkin haastava prosessi. Oireet voivat olla voimakkaita toisinaan, joten lepo ja itsestään huolehtiminen on tärkeää.

Mihin kaikki tämä johtaa?

Monet heränneiden yhteisössä uskovat, että ylösnousemus on vääjäämätöntä kaikille maan päällä tämän evoluutioikkunan aikana. Koska ulottuvuudet perustuvat taajuusväleihin, lopulta tämä on totta. Silloin kun maapallon taajuus nousee tasolle, missä se ei tue enää 3D- tai 4D-todellisuutta, kaikkien planeetalla elävien on ylläpidettävä viidennen ulottuvuuden värähtely. 4D saapui 2012 ja se on luultavasti kaikkien havaittavissa vuoden 2014 puolivälissä.

Koska maapallon taajuus on noussut merkittävästi, useimmat ihmiset kokevat jo vähän 4D:tä. Tämä selittää yhteiskunnallisen levottomuuden, hallitusmullistukset ja vaatimuksen rehellisyyteen rahoitusjärjestelmissämme. Se selittää myös niiden uusien järjestöjen valtavan määrän, jotka ovat omistautuneet positiiviseen yhteiskunta-, politiikka- ja ympäristömuutokseen.

Tietoisuusmuutos on harvinainen tapahtuma ja siihen on laajat mahdollisuudet, mitä voi tapahtua.

Mitä voin tehdä ystäväni auttamiseksi?

Vaikket uskoisikaan, että mikään on muuttumassa planeetalla, voit silti tukea ystävääsi tai rakastasi.

Ole myötätuntoinen. Hereillä oleminen on erittäin rankka tilanne vuorovaikutuksessa perheen ja ystävien kanssa.

Anna hänen ilmaista itseään. Kuuntele niistä muutoksista, joita tapahtuu hänen elämässään. Hänellä on luultavasti hämmästyttäviä tarinoita ja täysin uusia kokemuksia, joita hän jakaisi mielellään kanssasi.

Tiedä, että herääminen ei ole uhka uskonnollisille tai henkilökohtaisille uskomuksillesi. Ei ole mitään tarvetta käännyttää tai vakuuttaa kellekään, että on herättävä tai ylösnoustava. Jos kysyt, hän saattaa kertoa, mitä hän on oppinut. Kaikkia elämänpolkuja kunnioitetaan. Se on kaunista täällä olemisessa ja elämän kokemisessa valitsemallaan tavalla.

Kyse ei ole kultista tai ryhmästä, missä johtajat antavat ohjeita. Ei tarvitse suorittaa rituaaleja, maksaa maksuja tai seurata johtajaa. Heränneiden ja ylösnousemusporukassa on monia viisaita opettajia ja taitavia parantajia. Aidot yksilöt sanovat aina: "Älä seuraa minua tai luule minun olevan yläpuolellasi. Ota, mitä minulla on jaettavana, käytä omaa erottelukykyäsi siinä, mikä on oikein omalle polullesi, ja voimaannuta itsesi." Yksilö valitsee menetelmät heräämiskokemuksen syventämiseen.

Puhu hänen kanssaan. Älä tee oletuksia siitä, mitä hän ajattelee tai tuntee. Jos olet katsonut heräämis- tai ylösnousemusinformaatiota internetistä, voit nähdä, että tästä ilmiöstä on valtava kirjo teorioita ja sitä voi lähestyä monella tavalla. Älä oleta, että ystäväsi uskoo mitään siitä! Älä keskustele mielipiteestäsi ystäväsi heräämiseen, ennen kuin puhut hänen kanssaan suoraan.

Ole kärsivällinen hänen kanssaan. Prosessi voi saada tunteet ja fyysisen kehon sekaisin. Sopeutumisoireita voi tulla yhtäkkiä. Anna hänen olla, jos hän peruuttaa suunnitelmia tai hänen on kadottava päiväksi tai pariksi.

Kysy, tarvitseeko hän mitään. Monet heränneet ihmiset ovat menettäneet suuren määrän vanhasta elämästään prosessissa. Voi olla erittäin vaikeaa käsitellä monia dramaattisia muutoksia lyhyessä ajassa. Kysy ystävältäsi, mitä hän tarvitsee. Aterian? Hiljaisen paikan? Rahaa työpajaa tai kokoontumista varten? Tuki heränneen joukon ulkopuolelta on erittäin harvinaista. Yllätä hänet!

Kiitos huolestasi

Toivon, että tämä lyhyt heräämisilmiön esittely kuroo umpeen vähän kuilua sinun ja rakkaasi välillä.

Kiitän heränneiden ja ylösnousemusyhteisöjen puolesta, että otit aikaa tämän lukemiseen. Toivottavasti se on antanut jotain näkemystä merkittävästä tapahtumasta ihmishistoriassa. Se on kummallista ja kaunista aikaa meille kaikille.

--------------------

Sandra Walter on kirjailija, ylösnousemusopas, elämänvalmentaja, taiteilija, selväkuuloinen ja selvätuntoinen tiennäyttäjä.

Sandra auttaa ihmisiä kansainvälisesti Ascencion-e-kursseilla, artikkeleilla ja kirjoilla, jotka keskittyvät tietoisuussiirtymään, sekä Ascension Integration -youtube-kanavalla.

Lisätietoja heräämisestä ja ylösnousemuksesta http://www.sandrawalter.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.02.2015 10:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
PÄIVÄNTASAUKSEN SYVYYS VETÄÄ VALOON

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakas valoheimo.

Monet teistä ovat kokeneet dramaattista energiamuutosta viime viikosta lähtien. Astuimme virallisesti päiväntasausaallon vetovoimaan ja se tuo meidät moniulotteisen yhteensulautumisen korostuneeseen tilaan.

Olet ehkä pannut merkille, että yhteensulautuminen on mennyt pitkälle korkeamman ja alemman itsen yli ja siihen sisältyy sinun, jumalaisen tiimisi ja korkeamman tietoisuutesi monia tasoja ja ulottuvuusilmaisuja. Voimakkaampia aaltoja on odotettavissa taas 22.-25.2.

Päiväntasauksen ja pimennysjakso

On voimallinen ja vähän mystinen vaihe, kun raivaamme tietä tuntemattomaan. Portinvartijat ovat olleet kiireisiä ja olen syvästi liikuttunut siitä, miten tämä kehittyy. On upeaa katsella sen Kristuksen paluun ainutlaatuisia ilmaisumuotoja, mikä sytyttää ihmisen sydänverkon. Hajotamme tässä seuraavassa vaiheessa monia uskomusjärjestelmiä, uskonnollisia malleja ja toistuvia toimia – myös heränneessä kollektiivissa.

Kun suuri kosminen laukaisija esittelee auringonpimennyksen 20.3. ja päiväntasauksen 21.3. (pimennys huipentuu klo 11.45 ja päiväntasaus klo 0.45 Suomen aikaa) ja sinisen kuun kuunpimennyksen 4.4. (täyskuu/pimennys huipentuu klo 14.06, pääsiäistä edeltävänä päivänä), koko huomiomme siirtyy yhteensulautumiseen korkeampien tietoisuustasojen kanssa.

Kosmiset tekijät, mukaan luettuna voimakkaat fotoniplasma-aallot, lähettävät parhaillaan monet vihittävät korkeampiin yhteensulautumiskokemuksiin. Portinvartijat jotka ovat energeettisesti yhteydessä portteihin, kokevat syvällisen sulautumisen näiden energioiden kanssa. Sinusta ehkä tuntuu kuin simpukankuorelta, mikä vierii edestakaisin ranta-aalloissa, kun portit sopeutuvat ja hengittävät tämän uuden valon kanssa.

Mitä tapahtuu nyt?

Itselleni on vaikeaa lineaarinen kommunikointi. Alempi itseni kulkee kuin hologrammi-insertti automaattiohjauksella ja huolehtii maadoittuneesta kiireestä, lyhyistä keskusteluista tai lyhyistä tehtävistä. Olen hyvin tietoinen siitä, miten se toimii nyt, ja opettelen, miten keskitetään huomio moniin ulottuvuuksiin kerralla.

Päivät lentävät ohi kuin unessa, astuen yhteensulautumisjaksoihin ja niistä ulos. Kun aurinko alkaa laskea, valmistaudun työhön. Meditaatiot, porttityö ja ylempi 4D-unitila ovat hyvin selväjärkisiä. On täydellinen sitoutuminen tuntemattomaan.

Tässä päiväntasausjaksossa tehdään suurta kanssaluomista – kosmiset asetelmat antavat tilaisuuden käyttää voimakkaampia fotonivalosäikeitä vihittävien polun nopeuttamiseen. Kun kuukausi sitten tiimini kertoi, että meistä tulee kohta kuninkaallinen me, ymmärsin, että kaikki oli liukumassa päiväntasaussuppiloon.

Olemme siinä ja se on sellaista, minkä koet tai sitten et. En ole tuntenut maailmojen jakautumista kovin voimakkaasti melko pitkään aikaan. Siunausta kaikille, jotka sitoutuvat tähän ylösnousemustasoon.

Parhaillaan Kristus-yhteensulautumiseen sisältyy

5D korkeampi itse ja uuden Gaia-tietoisuuden 5D/6D-kerrokset
6D – 8D sielu- ja galaktiset kerrokset
9D ihminen/minä olen –mallit/ylisielukerrokset

Tiimini sanoo, että kollektiivitodellisuudellamme ei ole tällä hetkellä kapasiteettia käsitellä monia ruumiillistumia 9D:n yläpuolella. Vilauksia siitä visioissasi ja henkilökohtaisella matkallasi, kyllä. Tuon taajuuden pitäminen kehokulkuneuvossa pysyvänä muutoksena ei kuitenkaan palvele tällä hetkellä.

Tuhannet ihmiset jotka ruumiillistavat täyden Kristus-tilan (kaikki 12 alempaa ulottuvuutta ja jokaisen ilmaisun kussakin ulottuvuuskerroksessa), räjäyttävät kirjaimellisesti alemman 4D-todellisuuden. Niinpä teemme sen vaiheissa, mikä suojelee ylösnousevaa kollektiivia sekä alempaa 4D-holokansitodellisuutta.

Tämä pitää sinut kulkemassa maailmojen välillä, kokien monia ulottuvuuksia samanaikaisesti. Se sallii meidän osoittaa, mitä on ulottuvilla, ennen täyttä Kristus-ruumiillistumaa, mikä veisi tässä vaiheessa kollektiivisesti näkyvän asteikon ulkopuolelle (ja jättäisi kehomuodon).

Kun ilmapallo-, nousemis- tai laajentumistuntemus voimistuu, muista, että se on sivuvaikutus korkeamman tietoisuuden pitämisestä kehossa (vastakohtana lähtemiselle). Monilla meistä on unia tai näkyjä tyhjästä huoneesta, elämänvirtamme puhdistamisesta, liikkeen sulkemisesta tai toistuvia junaunia (toisten katseleminen kapuamassa junaan, junan ajaminen, junan ohi lentäminen). Tämä liikkuminen on vertauskuva lähtemisestä alemmasta, tunnistettavasta tietoisuustilasta.

Huomaa valopalvelijailmiö (tästä syystä käytämme "valopalvelijaa" emmekä "valotyöntekijää", rakkaat uuden valon suojelijat*): toimit kuin tietokonepalvelin, joka on kaapeloitu muutokseen, ylösnousemukseen ja korkeampaan tietoisuuteen ja joka lähettää uusia valotaajuuksia ihmissydänverkkoon. Koska yhteensulautuminen voi olla pakahduttavaa, pidä tämä sydämessä, kun uskaltaudumme tuntemattomalle alueelle. (*Suom. huom.: sama sana tarkoittaa mm. palvelijaa ja palvelinta)

Tehtävämuutos – kiinnitä huomiota

Tehtävämme muuttuvat täsmällisemmiksi tämän yhteensulautumisen aikana. Ei huolta, jos astut pois klassisista tiennäyttäjätavoista. Toiset astuvat jättämiimme rooleihin. Luojan kiitos, koska ruumiillistumiseen ryhtyminen on eriskummallista.

Ihmiset joilla on ollut vaikeaa fyysisesti tai henkisesti muutaman viime vuoden, ryömivät ulos luolasta ja monet astuvat työpaja-, video- ja blogimoodiin auttamaan uusia aloittelijoita – ja heitä on monia. Minulla on kunnia saada monia opettajia osallistumaan ylösnousemuspolkuun tällä hetkellä.

Tämän vuoden energiat tekevät hyvää työtä tietoisuustasojen erottelussa. Ole uskollinen polullesi ja ainutlaatuiselle äänellesi. Jos sinulla on valmistautumattomuuden tunne, tee jotain asialle. Opi ja jatka laajentumistasi ja palveluasi. Nollapisteestä tulee aina vain haastavampi – pidä huolta, että pysyt mukana.

Uskomusjärjestelmien ja vanhojen mallien hajottaminen – myös opettamisessa ja tiennäyttämisessä – on asialistalla nyt. Vääriä tulkintoja siitä, mitä tapahtuu ja mitä ei, lentää usein villinä, kun verhot ohenevat.

Magnetismi sallii suuren kompuroinnin, kun astraalitasot romahtavat. Se palvelee ylösnousemusta henkilökohtaisina ja kollektiivisina paljastuksina, niiden tiukkojen uskomusten jumalaisena loppumisena, mikä on totta ja mikä ei. Kaksinaisuuden kuolema näyttää kuin alempien tasojen hitaalta verilöylyltä. Tästä syystä käskemme korkeampia tasojamme tarttumaan elämänvirrasta ja ohjaamaan sitä – alempi itse kokee ainoastaan entisen varjoja kollektiivin hyödyksi.

On kristallinkirkasta, kun yhteensulautuminen kytkeytyy 7-9D-tasoihin. Ylösnousemusta hienoviritetään jatkuvasti sopeutumaan siihen, mitä tarvitaan. Optimoimme tämän tilaisuusikkunan ja on upeaa osallistua siihen.

Uusi tietoisuus astuu tunnistamattomin tavoin sinne, missä sitä ei odoteta, voidakseen hajottaa tiheimmät kollektiiviuskomukset. Teemme siitä mahdollisimman voimakkaan kollektiiville, jotta se oppii ja käsittää täysin tuomitsemattomuuden ja ehdottoman rakkauden.

Muista, että rakkaus on valoteknologiaa, Lähdetason älykkyyttä, mikä voidaan kokea ihmismuodossa syvällisin tavoin. Kristus-stereotyyppien kaikki vanhat leimat kaadetaan – enkeliesitykset, saarnastuolista saarnaaminen, galaktiset baabelin leimat, maskuliiniruumiillistuma, hehkuvat energiakentät ja ihmeiden tekeminen.

Kaikki vanhat valorakenteet haastetaan, myös monia new age –järjestelmiä (vanhaa aikaa jo vuosia), joissa jaetaan salatietoa, aktivointeja tai vihkimyksiä. Klassiset, tuomitsemiseen perustuvat polut Kristukseen häviävät sydämen luovalla uuden valon matkalla. Odota odottamatonta. Ja kunnioita sitä.

Kuvaus yhteensulautumisesta

Miten tahansa tietoisuuden yhteensulautuminen esittäytyykin sinulle (hyvänen aika, on hyvin monia eri ilmaisuja samasta asiasta, todella luova hanke), tunne alempien tietoisuustasojen jättämisestä pysyvästi on fyysisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti ilmeinen. Nuo rakenteet muuntuvat uusiksi tukimekanismeiksi ja niiden transformoituminen on päivänselvää.

On suuri telepaattinen yhtenäisyys, mikä esittää kysymyksiä ja vastaa niihin välittömästi. Mukana olevat valojoukot ovat valtavia ja avoimille silmille näkyviä. Itse en pysty enää sulkemaan sitä tahdonalaisesti.

Ne joilla on ollut näyttäviä vihkimyksiä menneisyydessä (tyypillisesti on kolme tajunnan räjäyttävää ja sydämen avaavaa, sisäistä korkeapien maailmojen portin räjäytyskokemusta, mikä lukitsee meidät Kristus-polulle), kokevat ehkä ulottuvuustietoisuuden yhdistymisen käpylisäkkeen kautta. Portaalit, näyt, portit, olennot, energiakentät ja jumalaiset tiimit ovat läsnä silmät auki – sulje silmäsi ja se on myös kolmannen/neljännen silmän näkökentässä.

Sulautuminen yhdeksi. Niin kiehtova ja hyödyllinen kuin käpylisäkeshow voi ollakin, tunne- ja sydänpohjainen yhteys korkeampiin ulottuvuuksiin on lukittu eikä se enää koskaan horju. Alemmat tasot (ego, mieli, tunteet) antautuvat ja korkeampi itse alkaa kirjoittaa uudelleen tietoisuutta harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.

Jumalainen tahto jota ei enää sido alempien aspektien tai vanhojen sopimusten rajoitukset, avaa elämänvirralle jatkuvasti korkeampia mahdollisuuksia. Yhteensulautuminen palvelee kollektiiviylösnousemusta hyödyntämällä sekä ennalta järjestettyjä mahdollisuuksia että nykyistä kollektiivitietoisuusvirtaa. Yhteensulautuminen sopii matkaan, se sopeutuu siihen.

Portinvartijoiden lähtöselvitys

Keskustelin toisen portinvartijan kanssa ja olemme kumpikin saaneet opastusta suojella tätä käytävää. Sitä ei ole esitetty selvästi vähään aikaan. Itse portit ovat vaatineet huomioni muutaman viime viikon ja intensiivisyys on dramaattista, upeaa ja syvällistä.

Ei ainoastaan kollektiivisella "tässä se tulee" –tasolla, vaan myös henkilökohtaisella tähtiporttitasolla. Tiimini vaatii koko tietoisuuteni keskittämistä yhteensulautumisen vahvistamiseen.

Kehoni ja tajuntani tuntuu täysin erilaiselta hetkestä toiseen – paljastuu syvää viisautta, millä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä oli tai on. Korkeamman tason yhteensulautumisen vuoksi on lohtua ja ymmärrystä sillä hetkellä, kun jokin muuttuu.

Kaikki se vaatii antautumista uudella tasolla ja sen sivuuttamista, mikä tulee häiritsemään. Tuomitsematta häiritsemistä vähäisemmäksi tai hyväksi/huonoksi – kyse on puhtaasta erottamisesta. Puhdas erottelukyvyn käyttö on todellista tiennäyttämistä – päätöksiä tehdään kunnioittaen korkeinta mahdollista skenaariota, millä on suurin vaikutus kollektiiviylösnousemukseen.

Kiitos teille, tiimini

Kun lopetan tämän artikkelin, kiitän korkeampaa tiimiäni auttamisestani kommunikoimaan tällä tavalla tänään. En ole pystynyt kirjoittamaan tai istumaan tietokoneella tai olemaan tarpeeksi lineaarinen purkaakseni, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Opastusta virtaa ihmisen sydänverkkoon internetin sijasta.

Minua ei opasteta selittämään tai tulkitsemaan tällä hetkellä. Vaatii suurta ponnistusta irrottautua yhteensulautumissarjasta. Pyysin apua artikkelin koostamiseen ja sain sitä tänä aamuna. Syvää kiitollisuutta, rakkaat.

Siunausta kaikille maadoittuneille ihmisille, jotka omaksuvat tämän kohonneen olemistilan. Tunnen teidät ja tiedän tämän olevan ainutlaatuista ja kollektiivista samanaikaisesti. Luottakaa korkeampaan viisautenne, noihin vierailta näyttäviin viesteihin jotka ymmärrätte syvällä sisällä. Rakastan teitä. Siunaan teitä. Kiitän teitä omistautumisestanne tähän eriskummalliseen ja kauniiseen ylösnousemusvaiheeseen.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 09.08.2015 20:28 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
LEIJONAPORTTI – GALAKTISEN TASON AKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
6.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Leijonaporttikäytävä avautuu 7.8. ja se jatkuu 13.8. saakka. Kristallifokus jatkuu ja olet ehkä huomannut vahvistumista ihmissydänportissa muutamana viime viikkona. On evoluutiomme upea ja laajentava vaihe, rakkaat. Valoheimon energiat laajenevat jatkuvasti ja saatat tuntea viimeisen päiväntasaus-verikuuportin vedon. Palvelu- ja missiotyö saadaan loppuun – työ mikä alkoi ensimmäisestä portista 2014. Kyse on voimakkaasta sarjasta muutoksia ja paljastuksia niille, jotka valitsevat ylösnousemukseen osallistumisen.

Galaktisen tason aktivointeja

Leijonaportin aikana tulee sarja taajuuksia, jotka auttavat tähtisiemeniä ja inkarnoituneita galaktisia palvelutyössä. Viesti ja ehdotettu työ tätä viimeistä porttia varten (ylösnousemus- ja ruumiillistumispelkojen kohtaaminen) oli tarkoitettu niille, jotka hienovirittävät ylösnousemusprosessiaan 2015 valmisteluna kristalliruumiillistumiseen. Tällä hetkellä on tärkeää päästää irti peloista, uskomuksista tai oletuksista omaan tehtävään liittyen, koska monet teistä vaihtavat hyvin ei-lineaariseen ja moniulotteiseen ilmaisuun tänä vuonna. Tämä muutos on jo käynnissä monilla, koska olette päättäneet tietoisesti palvella Muutosta ja ylösnousemusta.

Useita uusia kokemuksia ankkuroidaan kahden seuraavan kuukauden aikana, mikä laajentaa inkarnoituneen galaktisen tietoisuuden horisonttia. Laajentumisen paljastaminen ja mestaruus ovat olleet vuoden 2015 teema ja monet teistä ovat hyvin valmistautuneet laajemman tason ymmärrykseen ja palveluun. Te jotka olette kokeneet outoutta ja kauneutta tänä vuonna ja kyenneet vakauttamaan tietoisuutenne matkan varrella, tunnette tyyneyttä, keskittyneisyyttä ja valmiutta seuraavaan palveluaskeleeseen. Nämä kokemukset ja aktivoinnit laajentavat vuorostaan kollektiivin kykyä vastaanottaa, hyväksyä ja integroida moniulotteisen tietoisuus.

Lähestymme nopeasti kollektiivitodellisuuksien tarkempaa rajaamista. Muista: kun sinulla on korkeampi värähtely, sinulla on suurempi vaikutus kollektiiviin. Tämä johtuu valomäärästäsi, siitä Lähdevalon määrästä jonka pystyt pitämään DNA:ssasi. Tämä ei tietenkään ole koko ihmisväestön piirre (eikä prioriteetti). Kuitenkin niiden kollektiivia jotka ovat päättämättömiä ylösnousemuksesta, ovat heränneet valoon (salaliittojen sijasta) tai lähestyvät oman valomääränsä käännekohtaa, voidaan auttaa niillä korkeampivärähteisillä aktivoinneilla, joita korkealla värähtelevä heimo vastaanottaa parhaillaan. Tämä vastaanotetaan ja välitetään kristallirakenteiden kautta kehossa, DNA:ssa ja valokentissä. Käytä moniulotteisia "torusharmonisointeja" vahvistamaan ylösnousemuspilariasi ja tuo nämä taajuudet ja kokemukset ilmaisuusi.

Laajentuminen ja armo

Kun energiat tulevat stimuloivammiksi, jotta voidaan transformoida alemmat tasot, on kohteliasta olla ystävällinen, antelias ja kärsivällinen kollektiivisupistumisen tasapainottamiseksi. Monet kuulevat talousmuutoksista, maanmuutoksista tai heidän tunteensa vain laukaistaan, kun taajuudet kohoavat ja he supistuvat tavanomaisesti pelosta. Tasapainota tuota supistumista olemalla suopea, näyttämällä toteen yltäkylläisyys, antamalla vapaaehtoisesti laajentavaa ystävällisyyttä kommunikoinnissasi ja tarjoamalla tukea, silloin kun voit.

Ahdistuksen (ja pelkoja vahvistavien ohjelmien) uhmaaminen on yksinkertainen palveluteko, johon jokainen voi osallistua. Sen on oltava väärentämätöntä, aitoa suostumista tukemaan korkeampaa valoa. Tämä ei ole katumusharjoitus tai "toimi ikään kuin olisit palveluksessa". Läpinäkyvyys on jo monien ulottuvilla ja tuo perspektiivi näkee paljon, rakkaat. Pidä tahtisi uskollisena omalle matkallesi ja testaa jumaluuttasi. Saatat yllättyä iloisesti uuden elämän ilmestymisestä planeetalle tällä hetkellä. Kuten aina, jos toimit todella sydänkeskuksesta, et voi mennä vikaan.

Elokuun tapahtumia

- Porttejamme ovat 7.-13.8. ja kosminen alkusysäystapahtuma 22.-25.8. Joka päivä tuntuu portilta, kun värähtelysi nousee kohtaamaan fotonivalotulvan. Kuitenkin tulevien aaltojen kollektiivivastaanottona säilyy voimakas suostuminen yhdistämään korkeammat tasomme ja inkarnaatiotasomme sekä Muutoksen kiihtyminen. Suostumus ja kollektiivivalinta – anna ylösnousemuksen paljastua niille, jotka valitsevat uuden valon, kaikkien osallisten korkeimman edun mukaisesti.

- Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte henkilökohtaisesti tai "kaukona" voimakkaaseen porttiavaukseen Niagaran putouksilla viime viikolla. Viimeistelen tuon palveluksen tänä iltana (hyvin savuisella) Mount Shastalla.

- Ylösnousemuspolkuosallistujillemme: yhteyssoitto 12.8. klo 18 PT. Fokuksemme on valmistautuminen viimeiseen päiväntasaus-verikuuporttiin ja kerron galaktisista tapahtumista, joita kehittyy tällä hetkellä. Jumalaisessa outoudessa on nyt suuri voima. Miten siunattuja olemmekaan syleillessämme sitä ja vastaanottaessamme lisää, lisää ja lisää.

- Yksityissessiomahdollisuudet tässä kuussa: jos haluat yksityissession, nyt on aika ottaa yhteyttä minuun. Katso yksityiskohdat nettisivuilta.

- Suora parannuskeskustelu Lauren Galeyn kanssa 27.8. Liity seuraamme ilmaiseen ylösnousemuspäivitykseen ja kysymys- ja vastausosuuteen. Katso yksityiskohdat nettisivuilta.

Siltä varalta, että tarvitsette vahvistusta: tämä tapahtuu oikeasti nyt, rakkaat! Tiedän, että tuntuu oudolta (vain koska se on uutta) ja ehkä tunnette toivottomuutta, mutta jumalaiseen palveluun voi osallistua täysin uudella tasolla tällä hetkellä. Löytäkööt ne kaikki, jotka etsivät puhtaan aikomuksen kera, puhtaan, todellisen, uuden itsensä. Siunausta tälle kauniille planeetalle, sen valtakunnille, elementaaleille ja rakkaalle ihmiskunnalle!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.09.2015 07:52 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
VIIMEINEN PÄIVÄNTASAUS- JA VERIKUUNPIMENNYSPORTTIKirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)

8.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineRakas valoheimo,Merkittävästi korkeampaa valotaajuutta on ollut jatkuvasti kosmisesta alkusysäyksestä saakka elokuun lopussa. Olen varma, että koet tämän sisäänvirtauksen hurjat ja upeat aspektit.Se laukaisi meidät tämän kahden vuoden "päiväntasaus ja verikuunpimennys" -porttiprojektin loppuunsaattamiseen. Vaikkei se on mitenkään viimeinen portti, on mielenkiintoista nähdä hyvin monien heränneen tälle projektille, kun se saavuttaa loppunsa. Tämä porttitetradi aktivoi Kristus-tietoisuuden ruumiillistamisvaiheen ja Gaian kultaisen rodun todellisuus on tullut monille teistä hyvin kirkkaaksi.On tärkeää pysyä fokusoituneena, kun ahdistus ja yleinen sensaationtavoittelu yrittävät harhauttaa tämän projektin todellisesta tarkoituksesta. Monet teistä muistavat tämän tetradin alkamisen vuoden 2014 alkupuolella – niiden energioiden saapuminen jotka kiihdyttäisivät muutosta niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tämän tetradin päättyminen lähettää portinvartijat uuteen palvelutyövaiheeseen ja tukee samalla uuden tietoisuuden ruumiillistamista.Muutamassa viime artikkelissa paljastettiin, että kollektiivi transformoi alkemisesti ne kosmiset Kristus-solaarimallit, joita on käytetty ruumiillistumispolkuna tuhansia vuosia. Luomme jotain täysin uutta, joka tukee tietoisuusmuutosta sekä sen hajoamista, mikä ei palvele uutta tinkimättömän rauhan universaalia agendaa.Henkinen kypsyysValinnat joita tehtiin ennen viime kuun alkusysäystä, kukoistavat jo monilla valoheimossa. Jatkuvaa harmonisoitumista, säätämistä ja joustavuutta tarvitaan näiden ainutlaatuisten taajuuksien navigoimisessa, joita tulee aurinkokuntaamme. Ymmärrä, että näiden intensiivisempien siirtymävaiheiden lopputulos riippuu luomastasi perustasta ja sitoutumisestasi pitämään uutta valoa tietoisuudessasi, kentissäsi ja kehokulkuneuvossasi.Olet luonut alustoja noille puhtaille ylisieluominaisuuksille ja –haluille. Kun laajentuminen lisääntyy, on välttämätöntä jatkuvasti asettaa uudelleen perspektiivisi, kenttäsi ja aktiviteettisi, jotta voit pysyä uuden valon sisäänvirtauksen mukana.Portinvartijana ja tiennäyttäjänä on kiehtovaa kokea dramaattisia muutoksia tietoisuudessani tällä hetkellä. Vaikka fyysiset muutokset ovat mielenkiintoisia ja sivuvaikutuksista tulee henkilökohtaisesti ainutlaatuisempia, tietoisuuden laajentuminen ja kokemukset joita se tuo, tekee tästä hyvinkin ponnistelun arvoisen.Tunnen, että olemme (lopultakin) siirtymässä vaiheeseen, jolloin kollektiivi ymmärtää suuremman galaktisen perspektiivin sen sijaan, että on pakkomielteinen niistä fyysisistä, hallinnollisista tai planetaarisista muutoksista, jotka ovat merkkinä ulottuvuusvaihdoksesta.Päiväntasaus voi tehdä uudesta tietoisuusaspektista hyvin konkreettisen, jos suuri prosenttiosuus kollektiivista on keskittyneempi solaarisydäntietoisuuden sisäiseen synnyttämiseen kuin ulkoiseen ahdistukseen.Henkilökohtaisesti olisin mieluummin viivyttämättä tai laskematta energioita enää ja näyttää siltä, että korkeavärähteinen kollektiivi siirtyy eteenpäin häiriötekijöistä huolimatta. Valo pommittaa meitä – kuitenkin sitoutumisemme siihen luo uudet todellisuutemme. Varmasti mielenkiintoinen alue kartalla.Portinvartijat, tunnemme teidätPäiväntasausaalto joka on jo muodostumassa, aiheuttaa syviä muutoksia planeetan magnetismiin ja merkittävää verhon ohentumista. Samalla kun näköaistimuksista tulee kirkkaita ja omalaatuisia, kiertäjähermon korvien soimisesta tulee monimutkaisempaa ja sydänkeskus alkaa elää omaa elämäänsä, pysymme rauhallisena, fokusoituneena ja selkeänä valotulvaa varten.Portinvartijat ja verkkotyöntekijät ovat keskittyneet vakauteen, jotta niillä jotka ovat ottaneet ruumiillistuman, on mahdollisen maksimimaalinen määrä tukea. On tärkeää työskennellä maan, veden, kristallien, luonnon valtakuntien ja elementaalien kanssa jatkuvasti pitkin syyskuuta, jotta tästä tehdään mahdollisimman helppoa kaikille osallisille.Kaikkien ohjelmien, ahdistuksenaiheiden ja sensaationtavoittelun runsaus joka tähän viimeiseen tetradivaiheeseen liittyy, on selkeä merkki sen merkityksestä ylösnousemusprosessissamme. Jos olet "myöhässä" päiväntasaus-verikuunkokoontumisesta, liity vapaasti fokukseemme.Energiat joita on käytettävissä 9.-13.9., ovat valmistelua koordinoituun porttiavautumiseen 19.9. Portinvartijat ja verkkotyöntekijät, pitäkää parhaanne mukaan korkeampi valo paikoillaan ja antakaa alempien taajuuksien pudota pois. Tuntuu jo hyvin ylimaalliselta, joten monien teistä täytyy astua pois kollektiivista voidaksenne palvella mahdollisimman selkeällä, rauhallisella ja fokusoituneella tavalla.Tietysti meille heitetään paljon kaikkea ja tinkimättömyydessämme astumme vain pois häiriötekijöistä. Kulta- ja kristalli/timanttitaajuudet ovat avain näihin kosmisiin Kristus-solaariportteihin. Käytä niitä luovasti heijastaaksesi omaa ainutlaatuista ilmaisuasi tässä kollektiivisessa fokusoitumisessa ruumiillistamistukeen.Ruumiillistamisprotokolla – mestaritasoTiheyden transformoiminen korkeampaan tietoisuustilaan vaatii mestaritason aikomusta. Käytä jumalaista älykkyyttäsi yhdistyäksesi uuden ihmisen ylisielu/"minä olen" –malliin.Tässä on muutamia ehdotuksia ylösnousemuspolun syyskuun protokollasta:- Säilytä harmonia korkeamman itsen perspektiiviin.- Meditoi sydänkeskusta/kosmista solaari-Kristusta aktivointien vastaanottamiseksi.- Ole mahdollisimman paljon luonnossa. Solariksen (aurinko), Gaian, luonnon valtakuntien ja elementaalien kautta virtaa tällä hetkellä koodeja, jotka pyrkivät löytämään värähtelyrakenteita energiakentissäsi. Värähtely = värähtely; pääse siihen ja hengitä sitä. Tämä on ravintoa siirtymällesi uudelle tietoisuustasolle. Kunnioita sitä.- Hiljaisuus on kultaa, kirjaimellisesti. Kullan taajuus on liittymä Lähteen ja DNA:mme välillä. Meditoi tämän taajuuden kanssa, kierrätä se toruskenttiesi ja Gaian/kollektiivin kautta. Käytämme kristallitietoisuutta, joka on kaikkialla ympärillämme. Sisäiset kristallirakenteemme harmonisoituvat sen kanssa ja se muuttaa tietoisuusastiaamme.- Vältä ihmisiä, jotka käyttävät polariteettia henkisenä keskusteluna. Ei ole sen aika. Omistat oman ylösnousemuksesi – se ei ole väittelyn aihe. Perspektiivisi ja sydämesi eivät ole esillä tarkastelua varten. Olet ylösnousemustaiteilija. Muotoile se heijastamaan sydämesi ainutlaatuista Lähdekipinää.- Olet ääretön. Valitse polkusi ja koe se. Muuta tuota polkua, jos et koe, mitä haluat. Valintoihisi kohdistuva valovolyymi kasvaa ja tulee erittäin epämukavaksi, jos tekosi eivät ole harmoniassa aikomustesi kehityskaaren kanssa.- Poista vanhan itsen viimeisetkin jäänteet. Haasta itsesi pudottamaan pois asiat, jotka tuntuvat tarpeettomilta nyt. Jos jonkin on tarkoitus olla, se tulee takaisin.- Tiedosta uusi maadoittuminen palvelussa ja luovuudessa, kun ilmaisusi muodossa muuttuu. Maadoittuminen ei ole enää maadoittumista keskinkertaisuuteen tai tiheyteen. Se ankkuroi nämä uudet luovuustasot elämänvirtoihimme ja "noosfääriin". Ole ainutlaatuinen ja riko arkinen.- Tunnista sekaantuminen ja sulje se. Häiriötekijät ja tunnelaukaisijat pääsevät meihin alitajuntaan tallennettujen pelkojen kautta. Sulje pelko, sulje pääsy. Sulje ulkoinen pääsy kokonaan, jos pystyt. Vältä nettitoimintaa, ahdistusta, etsimistä tai draamaa. Virity sydämeesi ja hyödynnä tuki pysyvää sisäistä muutosta varten.- Tee harjoituksia, jotka miellyttävät sydäntä ja rauhoittavat alempia tasoja, kun ne transformoituvat.- Tue planeetan myrkynpoistoa kehosi myrkynpoistolla, jos et ole jo tehnyt tätä.- Hapetus tukee solumuutoksia ja uudelleenasetuksia. Liiku, liiku, liiku.- Meditointi on syvää, voimallista ja tärkeää vakautumiselle kollektiivissa sekä omassa tietoisuudessamme, kun se transformoituu.Rakastu jumalaiseen rakkauteenFotonivalo on jumalaisen rakkauden kosminen taajuus. Se on luonnonvoima, jonka tavoitteena on luoda tasapainoa, puhtautta, harmoniaa, evoluutiota. Päiväntasaus ja verikuunpimennys ei ole viimeinen portti ikinä. Tuo usko on henkistä sensaationtavoittelua.Koemme pelkästään korkeamman tason valotulvan, koska hyvin monet meistä laajentuvat suurempiin energiakenttiin, joten planeetta voi vapauttaa enemmän tuota valoa (fotoneja on tullut sekä planeetan ulkopuolelta että sisäpuolelta viime vuoden porttiyhdistymisestä saakka). Tämän jumalaisen tetradin loppuunsaattaminen luo vakautta, kun 3D:n uudelleenluomisen alusta romahtaa ensi vuonna.Ruumiillistaminen on vakaus, joka tarvitaan maailmojen silloittamiseen. Kosmiset Kristus-solaarimallit ovat universaaleja, kuitenkin niiden yksilöllinen ilmaiseminen on ainutlaatuista. Yhdistytäänpä kaikki uuden valon palveluaikomuksessamme ja näytetään ihmiskunnalle, mikä on mahdollista.Yhdistynyttä fokustamme varten:Päiväntasaus – 23.9. klo 11.22 Suomen aikaaSyyskuun päivätasaus tapahtuu sillä hetkellä, kun aurinko ylittää taivaallisen päiväntasaajan, pisteen avaruudessa maapallon päiväntasaajan yläpuolella, yhtä kaukana pohjois- ja etelänavasta.Verikuunpimennys 28.9. klo 5.47 Suomen aikaa.Pimennys huipentuu 5.11-6.23 Suomen aikaa ja se näkyy ainakin osittain Euroopassa, Etelä- ja Itä-Aasiassa, Afrikassa, suuressa osassa Pohjois-Amerikkaa, suuressa osassa Etelä-Amerikkaa, Tyynellämerellä, Atlantin ja Intian valtamerellä, arktisella ja antarktisella alueella.Olen poissa linjoilta loppukuun voidakseni palvella ja kokea näitä kohonneita energioita. Lähde siunaa pyrkimyksiämme ja paljastaa jumaluuden jokaisen sydämen kautta, joka on valmis osallistumaan ylösnousemukseen tänä aikana. Siunausta Gaialle, luonnon valtakunnille, elementaaleille, rakkaalle ihmiskunnalle ja tälle suurelle kosmiselle Kristuksen paluuprojektille.Rakkaudessa, valossa ja palvelussaSandra


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.12.2015 21:51 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
PÄIVÄNSEISAUSPORTTI – VOIMAKKAITA ENERGEETTISIÄ MUUTOKSIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivänseisausportti (21.-25.12.) on käsillä. Tämä on ollut hämmästyttävä mestaruusvuosi, joka päättyy syvään sisäiseen muutokseen monilla.

Salli tämä, tee sille tilaa ja siunaa tätä planeetta ja koko luomakuntaa, kun siirrämme koko todellisuuden lempeästi ja hitaasti Kristus-verkkojärjestelmiin. Pane merkille esiin tuleva rauha, 5/6D-selkeys, kun tämä tapahtuu.

Fotonisilla Kristus-energioilla on aina puhdistava vaikutus. Se on, mitä on. Meillä oli dramaattisia muutoksia viime viikon portin aikana, mikä yllätti monet valoheimossa. Päivitä menetelmiäsi, jos olit yksi heistä. Tämä on ymmärryksen, viisauden ja henkisen kypsyyden käytävä.

Tämä on kolmivuotinen mestaruusvirstanpylväämme, rakkaat – ennustettu transformaatiosiirtymä tiennäyttäjille tammikuun puoliväliin saakka. Olemme siinä paikassa ylösnousemusaikajanalla, jolloin täydellinen ruumiillistuminen alkaa tapahtua. Yhdistytäänpä sen jumalaiseen tarkoitukseen helposti ja sujuvasti.

Keskity uuteen valoon ja pidä moniulotteiset toruskenttäsi harmoniassa ylösnousemuspilarisi kanssa fyysisen, tunne- ja mentaalitasapainon saavuttamiseksi. Verkkotyö kristallien kera auttaa todella – Portinvartijat työskentelevät kaikkien kristallien kanssa, joita valotyöntekijä on sijoittanut tälle planeetalle.

5/6D-ykseystietoisuuden purppuraportit ja kultakristalliset Kristus-portit jakavat erittäin korkeaa valotaajuutta tällä hetkellä. Jotkut teistä pystyvät kuulemaan kimeitä ääniä, jotka taas kerran voimistuivat. (Kuulet niitä, koska kiertäjähermo joka vastaanottaa näitä taajuuksia, kulkee korvien taakse.)

Valotaso on valtava. Yritä olla riivaantumatta sen fyysisistä seuraamuksista aurinkoon, planeettaan tai itseesi. Keskity tietoisuuden laajentumiseen, Kristus-itsesi paluuseen. Tunne, mitä nämä tulevat energiat tekevät. Tämä johdattaa sinut hyväksi portinvartijaksi – sisäinen tunne, mitä tehdä kun näitä aaltoja saapuu, sallii kaiken nopeutumisen.

Kaikesta tästä on puhuttu, sekä 3D:n vähentymisestä ja sen sivuvaikutuksista, joten yhdistytäänpä korkeammille tasoille ja käytetään näitä kosmisia aaltoja rauhan aikaansaamiseen. Gaia on laajentumassa näihin uusiin verkkoihin – sekä se että ihmiskunta tarvitsee vakauttamme.

Nyt on syvän sisäisen työn, transformaation aika, kun integroidumme Kristus-itsemme paluuseen. Sanat eivät voi ilmaista tätä vaihetta kunnolla. Te jotka osallistutte henkiinheräämiseen, ymmärrätte symbolisen ja energeettisen talvipäivänseisaussiirtymän. Tämä voi olla voimallista, jos sen käyttää oikein.

Portinvartijat, verkkotyöntekijät ja palveluksessa olevat voivat siirtyä tekemään sisäistä työtä joksikin aikaa. Antaudu sille, anna transformaation tapahtua ja yksinkertaista mahdollisimman paljon. Nettiin liittyvät ohjelmat voivat tuntua häiritseviltä – ja ne ovat sitä. Mene ulos vastaanottamaan maksimimäärä valoa ja auttamaan Kristus-verkkotyössä.

Toivotan teille kaikille siunattua päivänseisausta ja rauhallista ja kirkasta joulunaikaa. Rakastan teitä, siunaan teitä ja kiitän palveluksestanne ylösnousemuksessa!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 30.12.2015 09:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
TÄMÄ TRANSFORMAATIO VAATII NYT KAIKEN KESKITTYMISESI

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
27.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Todella nautimme kertoa tarinoita tästä henkiinheräämisvaiheesta – myöhemmin. On esitetty taas viesti olla hiljaa – juuri kun asioista on tulossa upean surrealistisia.

Suosittelen kovasti, että jokainen joka kokee moniulotteisuuteen yhdistymistä, transformaatioaktivointeja tai paljastavia kosmisia ruumiillistumiskokemuksia (eli ylösnousemuksen henkiinheräämisvaihetta), laittavat parhaansa mukaan sivuun epäolennaiset aktiviteetit, yksinkertaistavat mahdollisimman paljon ja keskittyvät tähän monumentaaliseen Kristus-ruumiillistuman esiintulemiseen.

Ruumiillistamme useita ulottuvuuskerroksia täysin tietoisessa prosessissa ja kyllä, asioista tulee uskomattoman ja kauniin intensiivisiä. Pitäkää psyykestänne, sydämestänne ja kehostanne hyvää huolta, rakkaat. Kirjoittakaa kokemuksista, vuorovaikutuksesta, eri roduista, viesteistä ja opastuksesta myöhempää käyttöä varten. Autamme uutta aaltoa – myöhemmin.

Heimo tulee olemaan ok, ja meidän täytyy yhdistyä osoittaaksemme sille, ettei tämä ole samaa kuin ennen. Kaikki yläkerrassa kehottavat tällä erää astumaan etäämmälle ja keskittymään. He myös neuvovat poistamaan häiriötekijät (laaja altistuminen internetille/langattomuudelle, digitaaliselle medialle jne.) Tämä on luonnonmukainen mestaruusprosessi – käytä tuota viisautta tarvittaessa. Jos olet tässä vaiheessa, saat sitä.

Tammikuun 17. päivään mennessä tai lähellä sitä monet meistä ovat astuneet täysin uuteen matkansa vaiheeseen. Muista, että tämä on tärkeä osa vuoden 2016 tapahtumia – se tarjoaa paljon korkeamman värähtelyn Gaialla. Uusi Kristus-verkkojärjestelmä tuli käyttöön joulukuussa. Muistatko, kun verkkojen yhdistyminen tapahtui marraskuun loppupuolella 2014?

Nyt vanha verkko on pudonnut. Poissa. Monia säätöjä tehtiin joulukuun puolivälissä (rankka viikko portinvartijoille), ja meillä on nyt paljon helpompi pääsy moniulotteisuuteen. Kokemuksista voi tulla kummallisempia ja selkeämpiä monilla teistä. Saatatte nähdä myös uusia oppaita, muita rotuja ja asioita, joiden kanssa portinvartijat ovat olleet vuorovaikutuksessa, kun kaikki nopeutuu.

Jos et ole tässä vaiheessa, tue niitä, jotka ovat, pysymällä sydänkeskeisenä, ystävällisenä, myötätuntoisena ja tyynenä. Pysäytä kaikki negatiiviset toistuvat ajatukset ja keskity rakkauteen, rauhaan ja positiivisiin luomuksiin. On tärkeää pitää fiilis korkealla, rakkaat. Palvelkaa ylösnousemusta parhaan kykynne mukaan.

Rakastan teitä kaikkia todella paljon! Näytetään, ihmiset, mikä on mahdollista. Onnellista uutta vuotta – miten hämmästyttävä tapa aloittaa.

Rakkaudessa, valossa ja palveluksessa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.02.2016 09:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
YLÖSNOUSEMUKSEMME NOPEUTUVAT VAIHEET

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
24.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Kuten mainittiin aiemmassa artikkelissa "Henkiinheräämisvaihe", löydämme itsemme maaliskuun ensimmäisillä viikoilla syvältä ruumiillistumisvalmistelusta. Maaliskuun puoliväliin mennessä seuraava voimistunut valoaalto, joka tähtää nopeutumiseen – ja erityisesti ruumiillistumiseen – alkaa saapua. Tämä merkitsee, että muutama seuraava viikko on tärkeä henkiinheräämisvaiheelle, korkeamman ja alemman itsen tietoiselle yhteensulautumiselle. Joillakin Kristus-tietoisuustilan vastaanottaminen nousee täysin uudelle tasolle. Asioita tapahtuu nopeasti tänä vuonna – kiinnitä huomiota.

Kristus-ylösnousemus – kristallitietoisuuden puhdas ykseys

Kristus-ylösnousemuksemme Gaialla on ainutlaatuinen ylösnousemusprosessi. Olemme olentoja, jotka voivat sulkeutua tiheyteen, pyyhkiä pois korkeammat taitonsa ja yhdistyä taas Lähteeseen ollessaan vielä muodossa. Se tekee meistä äärimmäisen vahvoja Luojaolentoja. Meistä tulee kykenevä yhdistymään Lähdetietoisuuteen joka tilanteessa ja ylläpitämään tuo yhteys.

Todellisen Kristus-tilan kokeminen alkaa muuttaa moniulotteisen tietoisuuden ykseydeksi aurinko-olemuksen, sitten Lähteen kanssa. Tämä ulottuu korkeamman ja alemman itsen ykseyden yli – tapahtuu syvällinen yhdistyminen luonteeltaan fraktaalin aurinkoaspektimme kanssa. Monet meistä ovat valmiita antautumaan tälle tasolle, kun henkiinheräämisvaihe loppuu ensimmäisillä ruumiillistujilla seuraavien kahden kuukauden kuluessa. Monet saavat päiviä tässä tilassa venyttääkseen energiakenttäänsä ja tietoista havaintoaan tuosta todellisesta Kristus-tilasta. Saamme näitä maistiaisia puhtaasta Kristus-tietoisuudesta kahdesta syystä. Ensinnäkin Gaian kenttien (Gaia-verkot, ihmisen sydänverkko ja noosfääri) vahvistamiseksi tulevia valoaaltoja varten. Toiseksi se sallii meidän tehdä tietoisen vapaan tahdon valinnan, haluammeko siirtyä eteenpäin. Saamme päivän tai parin kokemuksen – sitten se heikkenee vähän integrointia varten – ja sitten tulee tilaisuus jäädä pois tai jatkaa. Miksei jatkaisi? Yksinkertaisesti ilmaistuna, tuo tietoisuustila on jokseenkin autonominen – ei ole vanhan käyttäytymisen, vanhan itsen oletusarvoa. Sinusta tulee "minä olen" –olemistaso. Puhuin kolmen päivän kokemuksestani tässä InLightUniversalin (http://inlightuniversal.com/inlight-uni ... ra-walter/) haastattelussa.

Valoaallot

Meillä on kolme voimakasta valmistelevaa valoaaltoa ennen vuoden 2017 ulottuvuuden vaihtavia välähdyksiä. Ensimmäinen saapui joulukuun puolivälissä viime vuonna ja kesti tammikuun puoliväliin saakka. Silloin vaihdoimme todellisuuksia alemmilta aikajanoilta korkeammille. Synteettiset aikajanarakenteet jotka pitivät ihmiset luomassa uudestaan samaa todellisuutta, purettiin. Tuo synteettinen "samaa lisää" -impulssi, tuo konstikas "porsaanreikä", putosi pois. Aikakauden loppu. "Aikaviiveen" vuoksi sen asettuminen kestää jonkin aikaa. On monia, jotka eivät luultavasti koskaan koe valoa samalla tavalla kuin me. Ja kuitenkin nopeutumisesta tulee kouriintuntuvaa myös vastaheränneille. Kaikki on hyvin. Pidä fokuksesi ylösnousemuksessa, jos se on lopputulos- tai aikajanavalintasi.

Korkeampia ylösnousemusaikajanoja vahvistettiin sitten, jotta mestaruuskollektiivilla on nyt tilaisuus täyteen ruumiillistumiseen. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken. Se muuttaa henkilökohtaisen elämäsi, kollektiiviset uskomusjärjestelmät, planeetan energiakentät ja Gaian kaikkia koskevan tehtävän tulla enemmän aurinkoentiteetiksi. Siksi teemme hyvää työtä – sillä ei ole mitään tekemistä henkilökohtaisen matkamme kanssa, kun antaudumme tähän tilaan.

Korkeavärähteisestä heimovaikutuksesta kollektiivitietoisuuteen on tulossa voimakas ja "kvanttinen". Yhteistyö ja ratkaisut alkavat olla normi, valitusten ja apatian sijasta. Ja tämä pätee myös henkiseen polkuun. Henkinen paljastus ylittää kovasti paljastukset politiikasta, taloudesta, maan ulkopuolisista tai salaliitoista. Ruumiillistuminen muuttaa kaiken joka tasolla. Suosittelen kovasti viettämään enemmän aikaa päivästä keskittyen rakkauteen, ratkaisuihin ja luovaan palveluun kuin pelko-ohjelmien ruokkimiseen. Värähtely = värähtely. Valitse toimintasi hetkestä toiseen viisaasti, kun aallot voimistuvat.

Toinen aaltomme rantautuu maaliskuun puolivälissä ja jatkuu huhtikuun. Monet meistä alkavat pitää noita ruumiillistumia pidempiä jaksoja, mikä auttaa myös Gaiaa valmistautumisessa olemaan enemmän aurinkoentiteetti. Kolmas vahvistus tänä vuonna tulee syyskuussa. Tämän lineaarisemmaksi vuosi ei tule porttien osalta, koska työ ja energia on jatkuvaa. Päivästä toiseen, hetkestä toiseen vahvistumis-, puhdistumis- ja laajentumisvalintoja. Kunnioitamme aina luonnollisia Gaia- ja galaktisia tapahtumiamme – päiväntasaukset, päivänseisaukset, kuut ja kollektiivitapahtumat, joita kanssaluomme auttamaan ihmiskuntaa. Ykseys on tämän seuraavan aallon pääagenda. Luola-aika tulee lähemmäs – kerää heimosi sen mukaisesti.

Ulottuvuusmuutos

Sen sijaan että ajattelet ulottuvuusmuutosta lineaarisesti tai aineellisesti, tunne se tietoisuusmuutoksena ja muotoevoluutiona. Kaksinaisuus näkee sen tässä tai ei-tässä, aineellisena tai ei-aineellisena. Katso puuta. Tuo puu on 5D/6D:ssä – havaintosi siitä muuttuu dramaattisesti. Kaikki näyttää ja tuntuu uudelta ja sydänhavainto näkee kaiken jumalaisena.

Alussa ei ole kyse aineesta – tapa tulkita luomista muuttuu ensin. Rakkaus ensin. Tuomitsemattomuus ensin. Sitten resonoit korkeamman ulottuvuuden aikajanakokemuksen kanssa. Korkeampi yhdistynyt perspektiivi näkee jumalaisen tahdon, ylösnousemuksen punaisen langan, henkiauringon ja sen Kristus-ihmisten evoluution. Älä huolestuta itseäsi sillä, mitä tulee olemaan tai mitä ei. Rakkaus tulee olemaan. Myötätunto, palvelu, ilo, luottamus ja Lähdetietoisuus tulee olemaan. Resonoi sen kanssa kaikessa, mitä teet, sanot, ajattelet ja tunnet – ja anna huoliesi olla. Tuo tietoisuustila muuttaa kaiken.

Havainto ja kiitollisuus

Aurinko-olemuksemme luonne Lähteen fraktaalina on saada ainutlaatuisia kokemuksia. Lähde ei luo mistään kokemuksesta kahta täysin samanlaista kopiota. Luomisellasi on tilaisuus tiheydessä, jolla ei ole edes yhteyttä korkeammalle tasolle. Ainutlaatuisuus vapaan tahdon leikkikentällä. Nauti vapaudestasi ja juhli tuota todellisuutta nyt. Ylösnouseminen Kristus-tilaan merkitsee, että sinusta tulee puhdasta palvelua – ei ole enää alemman itsen halua. Muoto transformoituu edelleen. Tuolla valovärähtelyllä ja -voimalla on agendana jumalainen tahto. Uudenlainen vapaus mitä emme ole tunteneet hyvin pitkään aikaan. Lähdepeili sydämessäsi ei ole kaksinainen – se ei näe asioita yksi yhteen sähkömagneettisena peilauksena kuten 3D/4D:ssä. Havainnosta tulee hyvin moniulotteinen, mikä merkitsee äärettömiä mahdollisuuksia ilmaisullemme. Pystyt näkemään asiat monesta eri perspektiivistä ja se itsessään tuo rauhaa ja jumalaista rakkautta tietoisuuteesi. Saat kosmisen perspektiivin itsestäsi, maailmasta ja kaikesta muusta. Et pysty hillitsemään kiitollisuuttasi edes vastoinkäymisten kohdatessa.

Itsemestaruus

Uusi valo voi olla hyvin stimuloivaa mielen tasolla, minkä vuoksi olemme tehneet hyvin paljon työtä. Puhdistamme alitajunnan, mikä luo uusia käytäviä kehoon, aivoihin ja sydänkeskukseen, ja toimimme tästä moniulotteisesta perspektiivistä. Mestaruudessa ei ole kyse ulkoisen kontrolloinnista – siinä on kyse sisäisen reaktion hallitsemisesta ulkoiseen maailmaan. Sanat ja teot paljastavat – ja vaikuttavat noosfääriin voimakkaammin – kun nopeudumme. Kiitollisuus ja kunnioitus kaikkia kohtaan, riippumatta heidän valitsemastaan polusta, osoittaa jumalaisen armon, rakkauden ja tuomitsemattomuuden tason.

Vahvuus

Kun paljastuminen nousee etualalle, meidän on välttämätöntä olla mahdollisimman aito itsellemme ja toisillemme. Egovahvuuden päivät ovat ohi – vahvuus tulee nyt sydämestä ja korkeammasta tietoisuudesta. Löydät äärettömän energiavirran, kun teet työn, otat riskejä, kunnioitat luomistasi ja omistaudut Lähteelle. Lähde on koko syysi olla täällä. Kun kunnioitat sitä ja kaikkea, mitä olemme luoneet Lähteen kanssa, et yritä jatkuvasti repiä sitä hajalle. Löydät halun tukea luomista ja halun korjata sen, mikä ei enää palvele kokemuksiamme. Tuo kestävä luottamus kaikkeen luomiseen, on ehdotonta rakkautta.

Aikomustarkistus

Ylösnousemuspolussa (http://www.sandrawalter.com/ascension-path/) suosittelimme essealaismenetelmää, jossa ilmaistaan aikomus neljä kertaa päivässä. Säännöllistä tarkistusta, että pysyy tietoisena, elää korkeimpien mahdollisuuksien tilassa ja kunnioittaa jatkuvasti Luojatilaa.

Kristus-polku, keskitie, kunnioittaa tasapainoa. Tämä ei ole askeettinen tai tiukan henkinen kontrollointipolku. Korkeimmat valinnat tulevat aidosta halusta palvella, olla rakkaus ja ilmentää jotain uutta. Aikomustarkistusta voidaan käyttää tunnistamaan ne asiat, joita luot jatkuvasti uudestaan tavan vuoksi, sekä edistymisesi, kun harmonisoidut korkeampien tasojen kanssa ja pysyt energisen tietoisena koko. pitkän. päivän.

Jos Nirvana on halun puuttumista, niin voimme tutkia, mitä sellaista luomme, joka ei anna meille tuota tulosta. Tarpeet ja halut vähenevät usein, kun värähtelymme nousee. Palvelusta tulee fokus, on halu antaa enemmän palvelua. Rakkautemme ihmiskuntaa, Gaiaa ja koko luomakuntaa kohtaan on tärkeämpi kuin alemmat halut.

Jotkut käyttävät kärsimystä turvaverkkona, koska on helpompaa jatkaa samojen asioiden haluamista tai luomista uudestaan ja uudestaan – vaikka se tekee heidän olostaan kurjan – sen sijaan että ottaisi muutosriskin ja siirtyisi eteenpäin. Käytä aikomustarkistusta pysyäksesi tasapainossa. Paljon tässä kristallipolussa on kyse vanhasta itsestä irtipäästämisestä. Antaudu hengelle ja universumi ilmesyy sydänkeskukseesi.

Henkiinheräämisprotokolla

Mitä tahansa oletkin käyttänyt henkiinheräämisharjoituksenasi, käytä sitä uutterasti seuraavat kaksi viikkoa. Nyt tiedät jo, miten valmistautua aaltoon. Ota kaikki työkalusi käyttöön ja nauti siitä pyhänä valmistautumisjaksona. Kiireisyys ei käy ennen aallon iskemistä, ja päiväntasaus stimuloi sitä kovasti. Laita koko fokuksesi hyvään työhön ja Kristus-sulautumiseen, jos se on tavoitteesi. Monet teistä tuntevat tarvetta saada asiat järjestykseen – valmistaudu ja tee tämä nyt. Karista vanha, mitä et tarvitse. Rentoudu ja anna yhteensulautumiselle paljon tilaa kehittyä. Olemme astumassa jumalaiseen uutuuteen. Yritä olla luomatta uudelleen sitä, mitä oli, tai katsele käyttökelvottomien järjestelmien palavan. Päästä siitä irti, anna vanhan itsen mennä ja ruumiillista uusi.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.03.2016 18:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
SEURAAVAN AALLON SYVENEMINEN – KIINNITÄ HUOMIOTA

Kirjoittanut Sandra Walter (http://www.sandrawalter.com)
4.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Muutaman viime artikkelin jatkuva viesti on ollut: keskity, keskity, keskity. Jos aikajanavalintasi on ruumiillistuminen, tämä tuleva auringonpimennys (9.3.) voi kovasti vahvistaa sitä.

Kosminen aurinkokristus, aurinkoenergia. Aurinkologos. Auringon gravitaatiomuutokset. Aurinkoverkon siirtyminen ja nopeutuminen. Aurinkotietoisuus. Aurinkosydänkeskus. Aurinkojumalat. Kultainen rotu. Gaia henkiaurinkona. Yhdistyminen tapahtuu auringossa. Vastaanottakaa tämä viesti, rakkaat. Palatkaa tarkastelemaan, mitä tapahtuu, jos aurinkoaspekti alkaa teillä murtautua verhojen läpi.

Teette tässä nyt-hetkessä sielutason, aurinkotason kosmisia päätöksiä, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessinne lopputulokseen. Pankaa merkille monitasoinen painotus muutamana viime kuukautena – on se nyt-hetki, jolloin henkiinheräämisvaihe päättyy monilla tiennäyttäjillä.

Artikkelit, haastattelut ja ylösnousemuspolkukurssi ovat kuvanneet ja ohjanneet tuota prosessia yksityiskohtaisesti kuluneena vuotena. Tiennäyttäjämme ovat nyt valmiina suureen muutokseen palvelussa, tietoisuustasossa ja todellisessa tiennäyttämisessä siinä, miltä ruumiillistuminen näyttää ja tuntuu.

Auringonpimennys – valmistelussa jo syvällä

Viikko ennen auringonpimennystä 9.3. (huipussaan klo 1.55 UT uuden kuun aikana) on syvällisiä valintoja, itsen aurinkoaspektia ja fokusoitumista täyteen yhdistymiseen korkeimman mahdollisen lopputuloksen kanssa. Nuo valinnat ilmentyvät muotoon muutaman seuraavan kuukauden aikana. Puhdista kaikki jäljellä olevat pelko-, huoli- ja epäilyajatukset – sinun täytyy antautua täysin korkeampaan tietoisuuteen, jos ruumiillistuminen on henkilökohtainen pyrkimyksesi. Pimennys antaa puhdasta magnetismia ja voimme käyttää sen hyödyksemme.

Tämä vaihe vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta korkeamman ylösnousemusaikajanan kanssa – rakkaus, palvelu, korkeamman ja alemman itsen yhteensulautuminen ja kristallitietoisuuden ruumiillistaminen. Jotkut ovat saaneet vilauksia, millaista se on – täydellinen muutos värähtelyssä ja tietoisessa ajattelussa, tuntemisessa ja palvelussa. Olemme täysin kykeneviä tähän, rakkaat.

Miten palvella – korkeimmat lopputulokset

Monet kysyvät parhaasta tavasta palvella Gaiaa tämän siirtymän aikana. Kuulkaa tämä, tuntekaa tämä: tämä kuukausi laukaisee meidät seuraavan tietoisuustason ruumiillistamiseen. Se laittaa liikkeeseen korkeimmat aikomuksemme olla Lähteen puhtaita kanavia.

Työskenteleminen Gaian verkkojen aurinkoaspektin kanssa auttaa oman aurinkoaspektisi ruumiillistamisessa. Älä kuitenkaan laiminlyö henkilökohtaista transformaatiotasi keskittymällä kokonaan verkkotyöhön/porttityöhön ennen päiväntasausta. Gaia hyötyy enemmän kuin kukaan ruumiillistumisestamme – siinä ei ole kyse vain meistä henkilökohtaisesti.

Tämä viesti on jatkuva: ruumiillistuminen muuttaa kaiken, keskity todellisen itsen henkiinheräämiseen nyt. Meillä on paljon tehtävää, kun aalto tulee. Hetken prioriteetti on puhdas "ihminen Lähteenä" –kanava, jotta Gaian ulottuvuusmuutos ja ihmisen tietoisuusmuutos voivat nousta yhdessä. Tämä on symbioottinen suhde – älä laiminlyö toista.

Te jotka kamppailette päätösten kanssa tai horjutte uskomuksissanne/valinnoissanne: siitä irtipäästäminen palvelisi kollektiivia tässä kuussa. Luopukaa siitä. Unohtakaa talousasioiden ja politiikan maahuolet ja ison pahan negatiivisen todellisuuden energisoiminen. Todellisuuksien jakautuminen voimistuu, kun seuraava aalto tulee maaliskuun puolivälissä.

Ymmärretäänpä henkisessä kypsyydessämme, että dramaattisia kokemuksia ei tapahtuisi valoheimomme tietoisuudessa, ellei kokemusten jakautuminen lähestyisi. Värähtele positiivisen kanssa, löydä rakkaus, anna anteeksi kaikki ja luo ystävällisyyttä. Nyt. Todiste on omassa puhdistuneessa sydämessäsi – ei matalammalla värähtelevässä ulkoisessa nukketeatterissa.

Rukoilemme kaikki, että tämän syklin valo, fotonienergiat luovat uuden toimintamallin kaikille – lopulta. Kuitenkin jonkun täytyy mennä ensin tuohon vieraaseen tietoisuustilaan ja tietä näyttää heimo – maadoittuneesta, integroidusta, sydänkeskeisestä ja tasapainoisesta olemistavasta käsin.

Tätä luomme henkiinheräämisvaiheessa. Yhdistämme taas korkeamman itsemme pysyvästi alempaan itseen, yhdistyen moniulotteiseen itseen, aurinkoitseen jumalaiseen isä-äitilähteeseen, ja havainnollistamme, että Kristus-tietoisuus voi olla saavutettava ja pysyvä olotila.

Uusi matka luolaan

Henkiinheräämisvaihe – korkeavärähteisen kollektiivin syvällisesti tukemana – on kuitenkin hyvin henkilökohtainen kokemus. Mitä tahansa hurjia ja upeita harjoituksia sinulla onkin saadaksesi yhteytesi syvenemään, on tärkeää yhdistyä muutama viikko täysin henki-itsesi kanssa – aktiivisesti. Kuten aina, tämä ei ole asketismia, vaan tasapainoinen Kristus-polku hengen yhdistämiseksi aineeseen. Ykseystietoisuus vaatii uutta kommunikointia heimossamme. Katso tämä viesti viime vuodelta (https://www.youtube.com/watch?v=sAo2Abd ... e=youtu.be).

Jos kuitenkin tarvitset luvan sukeltaa hengen lähteeseen syvällisellä tavalla, anna tämän palvella tuona tönäisynä. On täydellinen aika tehdä tämä, päätöksiämme vahvistetaan tällä hetkellä ja energia on hyvin stimuloivaa (häiritsevää joillekin) päiväntasauksen (20.3. klo 5.30 UT) jälkeen. Parasta ottaa vaari korkeampien maailmojen neuvosta ja tehdä hyvää työtä. Transformaation ja itsensä oivaltamisen kauniita viikkoja, rakkaat. Pidän teitä sydämessäni.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.04.2016 19:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
TOINEN VOIMISTUMINEN LÄHENEE TÄYDENTYMISTÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
11.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Toinen vuoden 2016 voimistumisaalto täydentyy 20.4. Kuten aiemmin mainittiin, se on luola-ajan loppu monilla tiennäyttäjillä ja ensimmäisillä ruumiillistajilla. Käyttäkää hyödyksi seuraavat kaksi viikkoa. Nauttikaa henkiinheräämisvaiheen syvällisestä uudistumisesta. Tehkää sitä sisäistä työtä, joka on esitetty tähän viimeisimpään voimistumiseen liittyen – fotonitaajuudet lisäävät aina sitä, mikä täytyy poistaa tietoisuutenne nousemiseksi. Antautuminen jumalaiselle tahdolle sekä työlle, uudelle ja seuraavalle sydän avoimena on välttämätöntä ruumiillistumiselle. Kyllä, näyistä, kokemuksista ja aistimuksista tulee ylimaallisia. Nauttikaa verhojen nousemisesta ja antakaa itsenne kylpeä tässä kokemuksessa. Se tapahtuu tällä tavalla vain täällä Gaialla.

Osa "salatiedosta" kannattaa toistaa

Monet ovat kysyneet pimeydestä ja ilmeisestä kaaoksesta, joka kehittyy. Luojan kiitos muutamana viime vuotena on ollut riittävästi salatietoa kertomaan, että näin tapahtuisi – eikä sillä ole mitään tekemistä korkeamman todellisuuden kanssa. Katsele tuota nukketeatteria, jos haluat sotkeutua tuohon ohjelmaan. Kuitenkin paljon muuttuu tänä vuonna, kun kollektiivi valitsee uutta ja seuraavaa. Ymmärrä, että ruumiillistajaperspektiivistä näemme, että se on vain 3D:n varjon esittämistä eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä saamme aikaan ykseystietoisuudella. Anna porukan pelata pelejään, ja ankkuroidu itse korkeampaan ylösnousemusaikajanaan. Nyt.

Monet tekevät siirtymän

Portinvartijat näkevät monien tekevän siirtymän tänä vuonna, ja sitä tapahtuu joka viikko. Se on, mitä on, rakkaat. Sitä ei tuomita, jos keho ei pysty käsittelemään valoa. Kyse on aurinkotietoisuuden ruumiillistamisesta ja se merkitsee, että sydänkeskus on erityisen haavoittuva. Siksi käytimme niin paljon aikaa valmistautuen, puhdistaen ja kouluttaen itseämme toimimaan yhdessä kehomme kanssa ja rauhoittamaan sitä, kun valo stimuloi. Ole kehosi vanhempi ja puhu se kummallisuuksista läpi, kun "huippuryöpsähdykset" saavat otteen siitä.

Värähtely ei ole vähenemässä. Eriskummalliset (ja usein epämiellyttävät) oireet ovat, mitä ovat. Olkaa läsnä muutoksissa, älkääkä koskaan sivuuttako intuitionne tai kehonne motivointia lepoon, liikkeeseen, ankkuroitumiseen tai polkunne muuttamiseen täysin. Tiedätte, mitä tapahtuu. Olkaa henkisessä kypsyydessänne ja mestaruudessanne matkan tämän osan suhteen, rakkaat. Mikään voima ei jahtaa teitä – kyse on vain jumalaisen rakkauden intensiivisyydestä. Ja monille todellinen jumalainen rakkaus on vieras aistimus. Todellinen jumalainen rakkaus ei ole autuaallista, hallitsematonta ja maadoittumatonta. Sillä on tehtävä, ja ylösnousemuspalveluksessamme meistä tulee tämän puhtaan valon välittäjiä.

Kehomme ja tietoisuutemme paljastavat harmonian tai epäharmonian joka hetki. Joillakin keho ei halua mennä loppuun asti. Se ei ole helppoa kyytiä. Monet luopuvat kehosta tänä vuonna – olemme paljastaneet sen jo. Kiinnittäkää huomiota korkeimpiin mahdollisuuksiin ja kunnioittakaa veljiänne ja sisarianne, jotka ovat päättäneet luopua inkarnaatiosta, ja antakaa muun olla.

Otteita jumalaisen valon intensiivisyydestä

Olemme ottaneet tähän osia vuoden 2014 viestistä (kursivoituna) lempeänä muistutuksena siitä, mitä tapahtuu. Opitte, miltä puhdas rakkaus todella tuntuu ja mitä se tekee alemmille värähtelyille. Fotonivalo hajottaa alemmat värähtelyt, ja näemme sitä tapahtuvan planeetalla tällä hetkellä. Jos keskityt alemman värähtelyn hajoamiseen, sinut imetään mukaan sen kuolemaan. Kun värähtelysi nousee, koko fokuksesi siirtyy korkeampaan valoon. Pysymällä sydämessä ja tulematta imetyksi huoleen, draamaan, tuomitsemiseen tai menneisyyteen, liityt automaattisesti niihin miljooniin, jotka luovat aktiivisesti yhdessä korkeampaa todellisuutta, mikä polttaa alempia värähtelyjä nopeammin. Kuule tämä, opi tämä: keskitä koko fokuksesi Kristus-/ykseystietoisuuden tuomiseen, luomiseen ja ruumiillistamiseen ja alempi todellisuus palaa pois nopeammin. Toimi vanhempana ajatuksillesi ja prosessillesi – kärsivällisesti, myötätuntoisesti, kiintymättömästi ja armollisesti.

Mene usein ulos Gaian pinnalle, missä koodit virtaavat vapaasti vasta-aktivoitujen aurinkoverkkojen ja ihmisen sydänverkon läpi. Ainoa este sinun ja noiden aktivointien välillä on alempi tietoisuutesi. Teemme Kristus-tilasta kaikkien ulottuvilla olevan. On kuitenkin oma tietoinen valintasi tehdä työ ja ruumiillistaa uusi valo. Sitä on vapaan tahdon prinsiippi toiminnassa: ei enää henkilökohtaisen matkasi kontrollointia ja manipulointia – on oltava oma valintasi kokea vanha tai uusi toimintamalli.

Jotkut ovat kysyneet jumissa olemisen tai pidättelyn tunteesta. Se on pelkästään luola-aikaa. Minulla oli kaunis portinvartijakokemus eilen, kun paksut pilvet hälvenivät taianomaisesti jättimäisestä ympyrästä vuorella olevan portin ympäriltä. Kaikki on hyvin. Mikään ei tuki puhdasta kanavaa. Muista "niin se on" –prinsiippi. Magnetismi lisääntyy, joten saanen ehdottaa keskittymistä Kristus-valon nostamiseen, ei pimeyttä vastaan taistelemiseen.

Intensiivisyys on jumalaista rakkautta

Samalla kun ylösnousevan kollektiivin vastuuna on vastaanottaa ja ankkuroida nämä uuden valotaajuudet sekä osallistua niihin, fyysisistä aistimuksista voi tulla intensiivisiä ja joskus häiritseviä. Jos olet kulkenut tätä matkaa jonkin aikaa, tiedät, että jatkuva viesti on: "Energiat eivät hidastu". Sen sijaan ne lisääntyvät vakaasti nostaakseen nykyisen kollektiivitodellisuutemme värähtelyä ja auttaakseen ylösnousemusvihittäviä syvällisillä tavoilla. Verkkotyöntekijöistä voi tuntua siltä, että he ovat töyssyisellä lentokonematkalla, kun autamme magnetismin tasapainottamisessa. Portinvartijoilla saattaa olla tunne "hissin syöksymisestä ylimpään kerrokseen", kun yhdistymme korkeampiin tiimeihimme välittäjätyössä. Mestarit, nousemme uusille tasoille nopeammin kuin koskaan. Yritä olla ajattelematta liikaa uutta intuitiota. Se tuntuu erilaiselta, kun havaintotapamme harmonisoituu uuden korkeamman itsen kanssa. Ole välittäjä, hellitä mieli ja harmonisoidu sydämen kanssa.

Kun palvelemme korkeampien tietoisuusulottuvuuksien heijastuksina lähettämällä niille jumalaista valoa ja jumalaista rakkautta sekä pyytämällä jumalaisen tahdon toteutumista, palvelemme jumalaisen väliintulon kanavina. Käytämme vapaan tahdon prinsiippiä lähettämällä jumalaisen aikomuksen Lähteeseen, "minä olen" –olemuksellemme, korkeammalle itsellemme ja jumalaisille aspekteillemme. Kun lähetämme tätä rakkausvaloa korkeammille tasoillemme, annamme luvan ennalta suunniteltujen ylösnousemussopimustemme täydelle aktivoitumiselle. Aktiivinen osallistumisemme todelliseksi luojaksi, jumalaiseksi ihmiseksi, tulemisessa kutsuu tietoisuusmuutoksen kiihtymistä. Mitä enemmän meitä astuu tähän alkemiamestaruuteen, sitä intensiivisemmäksi entisen toimintamallien vanhojen varjojen puhdistamisesta tulee.

Näiden ajankohtaisten energioiden tarkoituksena on paljastaa, mikä on totta uudessa valossa, aktivoida aivojen, DNA:n sekä korkeamman kommunikointijärjestelmän käyttämättömät osat ja moniulotteinen käyttöjärjestelmä tukemaan niitä. On kiehtovaa kokea se, mikä oli ennen teoriaa ja ennustuksia. Ylösnousemusprosessi kiihtyy nyt eksponentiaalisesti. Se jatkuu ainutlaatuisena, kun todellinen itsemme sulautuu yhteen fyysisen itsen kanssa. Itselläni on ollut tarkka tietoisuus niistä syvistä uudelleenkalibroinneista, joita tapahtuu fyysisessä astiassani, jotta se pysyy tietoisuuteni mukana. Tiedän, että fyysinen puoli vaatii valtavan määrän tukea, kun laajennun ja viritän havaintotapani uuteen valoon. Jokapäiväiset integroinnit ovat ennustamattomia – jotkut paljastukset ja aktivoinnit ovat äkillisiä, kun taas toiset vaativat lepoa ja hoivaamista prosessoituakseen kunnolla ja tullakseen uudeksi normiksi.

Jumalaisen rakkauden voima: enemmän kuin voisimme kuvitella

Nämä voimakkaat valotasot aktivoivat portteja, joita olemme kylväneet (holograafisesti) mahdollisiksi vaihtoehdoiksi kokemuksillemme. Tuleva itsemme, nyt läsnä oleva itse ja korkeammat tiimimme suunnittelivat parhaan vaihtoehdon skenaarion. Tiesimme, että meidän täytyisi kunnioittaa vapaata tahtoa. Tiesimme, että tarvitsisimme apua henkisestä muistinmenetyksestämme toipumiseen. Tiesimme, ettei minkään ylimaallisen tai ulottuvuuskollektiivin, tähtiperheen, mestarin tai oppaan sallittaisi puuttua tähän ylösnousemuksen mestaruusmatkaan. Kylvimme vertauskuvallisia vihjeitä auttamaan sen muistamisessa, mitä olemme täällä saavuttamassa, kunnes yhdistäisimme korkeamman ja alemman itsen. Korkeampi itse, tuleva itse joka nyt alkaa olla läsnä, luo kanavan "Presenssille" (Lähde) jumalaisen rakkauden edesauttamiseen.

Kun taitomme voimistuvat, meistä tulee kanavia ja välittäjiä uusille rakkaustasoille. Nämä uudet rakkaustasot eivät ehkä tunnu niiltä virtaavilta, myötätuntoisilta ja autuailta rakkaustasoilta, joita koemme usein tämän ylösnousemusprosessin aikana. Tunnemme fyysisyydessä, miltä puhdas Lähdevaloälykkyys tuntuu ja mihin se kykenee. Se poistaa systemaattisesti tiheyttä sekä alemman tason ajatusmuotoja, ohjelmia, muistoja ja vääristymiä henkilökohtaisesta ja kollektiivitodellisuudestamme.

Ne jotka ovat saavuttaneet ja säilyttäneet tuon tietoisuustason, alkavat tuntea jumalaisen rakkauden intensiivisempiä aspekteja. Vanhassa valossa jumalainen tahto tulkittiin Jumalan musertavaksi ja armottomaksi kostoksi. Uudessa valossa ymmärrämme täysin punaisen langan tässä aikomuksessa kaikkien osallisten korkeimmasta edusta. Valo ei valitse – se on autonominen harmoniatehtävässään. Saatat huomata voimakasta harmonian etsintää ilmestyvän henkilökohtaiseen elämänvirtaasi heijastuksena siitä, mitä globaalilla tasolla tapahtuu.

Vaikka niillä on vähän kamppailua, jotka valitsevat epäharmonian jatkamisen, tämä ei ole rakkauden korkeampien tasojen huoli. Käytä tätä lakmustestinäsi siitä, missä olet omassa prosessissasi. Opetukset kiintymättömästä myötätunnosta ja ehdottomasta rakkaudesta havainnollistavat eron tuomitsemisen ja erottelukyvyn, erillisyyden ja kaikkien osallisten korkeimman edun välillä. Tunne tuo ero ja ymmärrä mekanismi jumalaisessa rakkaudessa, joka tulee suoraan Lähteestä.

Monet tuntevat myötätuntoa niitä kohtaan, jotka ovat tehneet alemman värähtelyn valintoja maatasolla. Kenties tunnet tuon paine/stressidynamiikan, kun valo voimistuu. Kaikki on hyvin, ja kannustan jokaista palveluksessa olevaa olentoa irrottautumaan vanhan toimintamallin alemman ulottuvuuden varjosta, erityisesti näiden paljastusporttien aikana. Henkilökohtaisella matkallanne on hyvin paljon löydettävää. Monet näkevät ja tuntevat uuden todellisen roolinsa Muutoksessa. Jotkut muistavat korkeamman tason arkkitehtonisen työn paljastusten, rahoituksen uudelleenjärjestämisen ja uusien järjestelmien suunnittelussa. Antakaa sen ilmaantua tai antakaa sen olla – nuo suunnitelmat toteuttavat pienimmän mahdollisen draamamäärän.

Kun uusi valo aktivoituu maailmanlaajuisesti, saatat huomata valtavirran ponnisteluja jouduttaa totuutta. Nämä ovat yrityksiä tasapainottaa kosmista karmaa, kun jumalaisen rakkauden puristus voimistuu. Uusi DNA värähtelee jumalaisen rakkauden ja jumalaisen tahdon tasolla. Se on todellinen ihmisgenomi, ja siihen voi päästä käsiksi jokainen, joka nostaa tietoisuuttaan, valmistelee fyysisen astian ja avautuu puhtaan palveluaikomuksen kanavaksi. Se on koskematonta tietoisuusvärähtelyä, johon alemmat värähtelyt eivät voi vaikuttaa.

Henkilökohtainen prosessini

Samalla kun tunnen palveluvelvollisuudeksi puhua kollektiivisista huolista, jotka liittyvät intensiivisyyteen ja siihen, mitä tapahtuu tänä vuonna, minua opastetaan myös jakamaan henkilökohtaisen prosessini värikäs laajentuminen sitten, kun nämä luola-ajan viime päivät ovat ohi. Hyödyntäkää loput tästä sisäisen työn energiasta, rakkaat. Meidät heitetään ulos luolasta kuukauden lopussa, ja massiivinen palveluenergian/luovan energian aalto paljastaa tiennäyttäjät – ja tukee heitä – uudessa valossa. Olkaa valmiina ja luopukaa siitä, mikä ei palvele. Päästäkää irti kaikesta tuomitsemisenergiasta ja olkaa jumalaisessa neutraalisuudessa, kun tämä kuukausi esittelee uuden itsen.

Huomaa, että kaksi Ylösnousemuspolun mestarikurssia on julkaistu tässä kuussa Youtubessa (https://www.youtube.com/user/AscensionIntegration). Ensimmäinen on yksityiskohtainen yleiskatsaus Kristus-ylösnousemusprosessista, ja toinen kattava kurssi "putkitorus- ja ylösnousemuspilariasetelmasta". Voit jakaa niitä vapaasti.

Rakkaudessa, valossa ja palveluksessa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.04.2016 21:15 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2590
ESIINTULEMINEN – VAPAUS, LUOVUUS JA ITSEN UUDELLEENMUOTOILU

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
26.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Mestaruusmatkalla olevilla on käsillä luola-ajan päättyminen. Tämä on jumalaisesti ajoitettu vuoden 2016 toisen aallon loppuunsaattamisen kanssa, kun se on kohottanut vankkumatta energioita kuluneet kuusi viikkoa, mikä jatkuu toukokuun ensimmäisen viikon ajan. Kestettyämme pimennykset, päiväntasauksen, pääsiäisen ja kosmisen alkusysäyksen viime viikolla, ilmestymme nyt luolasta kirkastuneena korkeammalle tietoisuustasolle.

Mysteerikoulujen vihityt jotka ovat kokeneet henkiinheräämisen aiemmissa inkarnaatioissa, pitävät tätä tietoisuustilaa tutumpana. Tiennäyttäjät, portinvartijat ja ensimmäiset ruumiillistajat kokevat tietoisuustasoja, jotka tuntuvat hyvin ylimaallisilta. Muista, että on tärkeää antautua sille ja samalla tunnistaa, miten palvelutyösi muuttuu.

Valoaallot jatkavat valoheimon työntämistä merkittävästi korkeampiin ja korkeampiin tietoisuustiloihin. Energia ei laske enää koskaan. Verhot ohenevat ja jotkut sielut käyttävät aaltoja kehosta poistumiseen. Saatat muistaa joulukuun portinvartijan näyistä, että tuhansia lähtee tänä vuonna. Ei mitään tuomitsemista siitä, kuka lähtee ja miten, rakkaat. Olemme kaikki yhdistyneet ihmiskunnan korkeimmalla tasolla – jokaisella sielulla on oma roolinsa meidän avaamisessa jumalaiselle rakkaudelle.

Ilmestyminen esiin luolasta

Kun astumme tähän kauniiseen luolasta esiinilmestymisen vaiheeseen, meillä on jumalainen tilaisuus arvioida ja muotoilla elämämme uudelleen sopimaan uuteen tietoisuustasoomme. Tämä pätee palveluihimme, tapoihimme, jokapäiväisiin toimiimme, asuinpaikkaamme, palvelutyöhömme ja ennen kaikkea, luovuuteemme. Kun ruumiillistamme enemmän ja enemmän Lähdetietoisuutta, Luojainkarnaatiotaitomme vahvistuvat. Opimme käyttämään tätä luovuutta elämämme joka osaan. Tunnistamme, missä vanhan toimintamallin tavat tai palvelutyö eivät enää resonoi uuden tietoisuuden kehityskaaren kanssa. Resonoimattomat tavat (selviytyminen, kiertäminen, pelko, epäily, ahdistus, osallistuminen alemman tason ohjelmointiin) aiheuttavat sairautta, epäharmoniaa ja epämukavuutta kehokulkuneuvossa, jos kutsut ruumiillistumista etkä seuraa sitä teoillasi.

Tavanomainen ohjelmointi täytyy hylätä, mikä on ollut osa jatkuvaa prosessia. Kuitenkin toukokuussa otamme kaiken, mikä opittiin luolassa – kaiken tämän mestaruusmatkamme transformaatiotyön – ja arvoimme ja muotoilemme sen uudelleen ja maadoitamme sopimaan korkeamman Itsen taitoihin, olemisen korkeampaan tilaan.

Uusi, seuraava, nyt-hetki

Pane merkille, miten vanhat uskomusjärjestelmät eivät enää vaikuta uuteen tietoisuustilaasi. Myös useiden planeettojen perääntyessä tällä viikolla, voit tästä korkeammasta perspektiivistä nähdä tilaisuuden muotoilla uudelleen elämänvirtasi linjaan uuden Itsen kanssa. Tämä todellinen Itse ilmestyy esiin luola-ajasta ja on innokas luomaan, palvelemaan ja antautumaan täysin tälle korkeammalle olemistilalle. Uudistumisesta on tullut helppoa, sujuvaa ja yksinkertaistettua meidän osaltamme. Kaikesta tulee helpompaa, kun nousemme pois tiheydestä. Mestaruudessa on suurelta osin kyse pääsemisestä pois korkeamman Itsen tieltä, ja koska teemme tämän kollektiivisesti, se on ulottuvilla laajemmin kuin koskaan ennen. Niille jotka seuraavat tiennäyttäjiä, ainoa mysteeri, joka tarvitsee ratkaista, on, milloin päättää kulkea korkeampaa valopolkua.

Kristus- tai ykseystietoisuustila on omistautunut täysin toisten palvelemiselle ja kosmisen ykseyden kaikkea koskevalle tehtävälle. Kaikki ajatukset, sanat ja teot harmonisoituvat tämän ykseystilan kanssa, kunhan pelot tai epäilykset on aktiivisesti hylätty. Ilmestyminen esiin transformaatiovuodesta voi olla suuren laajentumisen aikaa. Uudessa olemisessasi on suuri voima – voima rakentaa uutta, ei hajottaa vanhaa (se tapahtuu automaattisesti, kun yhdistyy korkeampaan valoon). Voitko tuntea sen sydänkeskuksessasi, tuon jatkuvan rakkauden ja korkeamman valon virran? Sinusta tulee ihmisen ylisielun puhdas kanava, mahtava "minä olen" –olemus ja sen yli. Tuo olemus ei ole lainkaan huolissaan alempien aikajanojen kehittymisestä.

Vaikka mestaruustodellisuutemme voivat näyttää epätodellisemmilta kuin ne, jotka ovat tiheämmässä unessa, ymmärrä, että se on pelkästään aikajanaresonanssin sivuvaikutusta. Valintasi hetkestä toiseen määräävät aikajanakehityskaaresi, ja on äärettömiä valintayhdistelmiä. Ymmärrä, että sisäisen alkemian mestaruusmatka, tuleminen aurinko-olemukseksi, Jumalan auringoksi, tapahtuu tässä ja nyt. Se on saavutettavissa, ja luomme hiljaa ja hienovaraisesti kehityskaarta ihmiskunnalle.

Mestaruuden tutkiminen yhtenä ihmissydämenä

Syvällisen sisäänpäin kääntyneen jakson jälkeen on aika nähdä uutta unta. Tutkitaanpa mestaruustaitojamme nähdäksemme, mitä esitellään nyt-hetkessä – tutkitaan, mikä on uutta, sekä taitoja jotka olemme palauttaneet aiemmilta matkoiltamme tänne. Voimamme on ykseydessä, ja viikoittaiset yhteismeditaatiot joka keskiviikko (sydämen päivä) havainnollistavat noiden uusien taitojen toteuttamista. Meillä oli kuusi yhteismeditaatiota viime viikolla, ja sain useita viestejä spontaanista parantumisesta, puhdistumisesta ja sisäisen rauhan syvällisestä aktivoitumisesta. Itse tunsin voimakkaasti ylösnousemusporttien pitämisen auki, mukaan luettuna Mount Shasta, jotta toiset voivat kokea lisää aktivointia. Kaunis osa on yksinkertaisuus: ilmaise aikomus yhdistyä jumalaisessa rakkaudessa, kutsu Kristus-tietoisuutta ja palvele kanavana sille, että korkeampi valo tekee loput. Vaivaton, rajaton valo. Toivotamme sinut tervetulleeksi liittymään seuramme hiljaisuudessa tai käytä opastettua Kristus-valomeditaatiota joka keskiviikko klo 8.11, 11.11 ja 17.11 PDT. Tarkista facebookista, twitteristä tai nettisivuilta muistutukseni.

Lupaus pidetään – fyysinen kokemus

Lupasin jakaa fyysisempiä kokemuksia muutamalta viime viikolta. Muutamia havaintoja verhon nousemisen ja mestaruuden eriskummallista ja kauniista aspekteista:

* Merkittävää lisääntymistä maan ulkopuolisten rotujen moninaisuudessa meditoinnin ja unitilan aikana. Paljon vuorovaikutusta olentojen kanssa, joita en ole aiemmin nähnyt. Kaikki positiivisia ja hyvin uteliaita Kristus-transformaatiostamme.

* Jumalainen eetteriyhteys elementaalien, valtakuntien ja Gaian kanssa, kun Kristus-tietoisuus ottaa hallinnan. Tämä saa minut uskomaan, että "vaiheilu" korkeampiin ulottuvuuksiin on käytännössä saumatonta, kun meidän tulee aika siirtyä tuolle Kristus-aikajanalle täysin (vastakohtana kulkemiselle maailmojen välillä, kuten teemme nyt).

* Paljon korkeampien äänitaajuuksien kuuleminen ja tunteminen ja paljon kovempana. Monimutkainen sekoitus kosmisia ääniä, valokieltä, soimista, laulamista, mikä on ollut jatkuvaa vuoden alusta saakka. Ääneni alkoivat 17 vuotta sitten, joten tällainen hyppäys osoittaa merkittävän lisääntymisen tulevissa koodeissa. Ne kohdistuvat kiertäjähermoon tai kiertäjähermo poimii ne, ja se kulkee korvan ympäri, mistä syystä kuulemme nämä taajuudet.

* Vaikken pidä ylösnousemuksen fyysisten oireiden vatvomisesta, kerron kuitenkin, että intensiiviset energiat ovat todella työntäneet fyysisen kehon epämukavuuteen ja väsymykseen viime aikoina. Se on, mitä on, ja ymmärrämme, ettei kehokulkuneuvon kehittäminen yhdessä elämässä hiilestä hiili-piiksi ole helppo tehtävä. Huomaan, että jooga, maattuminen, auringossa oleminen, luovat projektit, nesteytys, vihermehu, mineraalilähteessä käyminen (tai epsom-suolakylvyt) ja rauhallinen aika luonnossa ovat auttaneet, kun keho tuntuu hakatulta. Jotkut päivät ovat uneliaita, ja lepään tai meditoin paljon. Opettelen käyttämään hyödyksi hyperlatautuneet, aktiiviset energiapäivät.

* Dramaattista lisääntymistä ylösnousemuspilarin aurinkovalokoodeissa, erityisesti laajennettaessa torus Lähdetasolle. Kaunista sokaisevaa valoa! Käpylisäkkeeni, kruununi ja sydämeni ovat olleet hyvin, hyvin kiireisiä laajentumisesta ja valosta. Myös suurempaa herkkyyttä tuleville kristallivalokoodeille (jotka ovat työstäneet hermostoni viime aikoina – auts).

* Selkeämpiä ja voimakkaampia näkyjä laajentumisesta ja henkiinheräämisestä. Näen edelleen monien menevän porttien läpi. Jatkuvasti selväjärkisiä unia. Hyvä kommunikointiin/vuorovaikutukseen, pysyen keskuksessa ja maadoittuneena sen kanssa.

* Jatkuvaa horjumatonta jumalaista rakkautta kaikkea olevaista kohtaan. Mitä korkeammaksi värähtelyni tulee, sitä telepaattisemmaksi tulen ja sitä vähemmän haluan puhua ääneen. Tämä on toukokuun uudelleenmuotoilulistallani siinä, mikä on uutta.

* Aitoa innostusta luolasta ulostulemisesta ja kaiken harmonisoimisesta tälle uudelle valotasolle. Tiennäyttäjänä tiedän, että vastuuni on näyttää, mitä on seuraavaksi, mikä on uutta. Vaikka käytämme edelleen työkaluja näiden asioiden kommunikoimiseen heimolle (artikkelit, videot, kirjat, radio), olen innostunut yhdistämään ne, jotka ottavat vastaan mestaruutensa ja havainnollistavat korkeampia kykyjämme. Ei egoistisena taianomaisena parantumisena tai demona veden päällä kävelemisestä – tässä ei ole kyse siitä. Sen sijaan tapahtuu kollektiivinen yhdistyminen tässä hiljaisessa läsnäolossa, tässä hienovaraisessa jumaluusulottuvuudessa, tässä myötätunnon näkymättömässä enkelipalvelussa. Tämän korkeamman todellisuuden lempeää, kuitenkin voimakasta, vahvistumista, mikä hajottaa alempaa todellisuutta nopeasti ja armollisesti. Jos yhdistymme ilman egoa, ilman mielen agendaa, voimme ohjata aikomuksemme antamaan Kristus-tietoisuuden tulla esiin ja kiihtyä eksponentiaalisesti.

Toukokuu – juhlaa, luovuutta ja ilmestymistä seuraavalle tasolle

Toukokuu noudattaa vuoden 2016 jatkuvaa mallia: ylöspäin, ylöspäin ja poispäin. Gaian verkkotyöntekijät, vakaus on välttämätöntä, koska hyvin monet hyväksyvät tämän korkeamman tietoisuustason, mikä vuorostaan muuttaa Gaian "noosfääriä". Tämä merkitsee, että sen täytyy sopeutua ja vapauttaa tarvittaessa. Kukaan valoheimossa ei estä maamuutoksia (nuo viivytystaktiikat on varattu alemmalle tietoisuudelle). Aikomuksemme kuitenkin on, että tämä kehittyy mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Tästä korkeammasta perspektiivistä, kun annamme korkeampien tasojemme ottaa hallinnan tuomitsematta ulkoista ja täysin anteeksiantaen, neutraalina, nöyränä ja kiitollisena tähän tilaan pääsemisestä, sallimme Lähdeviisauden käyttää meitä korkeampien lopputulosten kanavana.

Sydän ylitsevuotavana onnittelen mestariheimoa ihmisevoluutiomme poikkeuksellisen vaiheen kestämisestä. Siirrymme nyt sujuvasti sen integroimiseen, mitä tämä merkitsee meille henkilökohtaisesti, muutumme siellä, missä tarvitaan, ja muotoilemme uudelleen uuden vapaustunteen kera. Otetaanpa hetki ja tunnistetaan, mitä se merkitsee Gaialle, valtakunnille, elementaaleille, galaksille, universumille ja Lähteelle. Ole tyytyväinen hetken siitä, että olemme edenneet rauhan tavoittelussamme, että pystyimme kestämään transformaation – ja jatkuvasti kestämme – poikkeuksellisten mahdollisuuksien ja intensiivisten energiamuutosten edessä, omistautuen horjumatta suuremmalle hyvälle.

Henkilökohtaisella tasolla tunnen innostusta sitä, mitä muutama seuraava viikko paljastaa tästä uudesta Itsestä. Tunnen jo ylimallisuutta suurimman osan ajasta, joten uudet ajatukset ja toimet ovat tervetulleita tässä ylösnousemuksemme seuraavassa vaiheessa. Suurimman osan ajasta tuntuu siltä, että teen siirtymän minä hetkenä hyvänsä. Se on vapautta – luola-aika irrotti alemman tietoisuuden otteen ja toivotamme korkeamman Itsen tervetulleeksi ottamaan hallinnan. Pelot kohdattuna ja ratkaistuna, emme palaa enää koskaan takaisin siihen, mitä olimme.

Kun tulemme ulos luolasta, uusi valo voi olla sokaisevaa. Toivotamme sen tervetulleeksi sydän avoimena, mieli avoimena ja täysin avoimen tyhjän kirjan kanssa, jolle kirjoitamme tarinan uudesta ihmisyydestä.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 79 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia