Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 23.09.2018 08:02

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 35 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 18.11.2013 20:36 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: JUMALAINEN INTERVENTIO TOIMINNASSA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( http://www.magnifiedmanifesting.com)
Marraskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, ystäväni, minulle on etuoikeus jakaa tämä pyhä hetki taas kanssasi.

Hyvin paljon on tapahtunut viime kerran jälkeen, kun tarkistimme tilanteen keskenämme ja olen hyvin innostunut jakamaan sen teidän kaikkien kanssa.

Viime kuun energiaennusteessa mainittiin, että syyskuun lopusta lokakuun puoliväliin olisi lepo- ja rentoutumisaikaa. Tuo aikajakso antoi meille tilaisuuden valmistautua energiamuutokseen, mikä alkoi muutamaa päivää ennen täydenkuun puolivarjopimennystä 18.10.

Kuunpimennyksen merkitys

Äskettäinen kuun puolittainen pimentyminen loi oven korkeampaan tietoisuuteen. Silloin kuu on maan varjossa.

Tämä pimennys antoi meille tilaisuuden päästää irti syvään juurtuneesta vastustuksesta ja energiatukoksista, joita olemme kantaneet varjoitsessämme. Tämä vapautuminen tuki meitä kvanttihypyn tekemisessä korkeampaan tietoisuuteen henkilökohtaisella ja kollektiivisella matkallamme.

Kuunpimennys tuki monia meistä valaisemaan itseämme sisältä ja motivoi meitä jakamaan lahjojamme ympäröivän maailman kanssa avoimemmin ja aidommin. Pimennyksen aikana tunteet ovat aina pinnassa, joten asiat tuntuivat melko intensiivisiltä ja voimakkailta. Kuitenkin ne asettuivat melko pian sen jälkeen.

Maailman tasolla näimme ja edelleen näemme, että miljoonat maailman kansalaiset pitävät sellaisia järjestöjä kuin NSA (mikä edustaa suurta osaa kollektiivin varjopuolesta) tilivelvollisena epäeettisistä vakoilutaktiikoistaan ja toimistaan, joita on käytetty henkilökohtaisen edun tavoitteluun. Tällainen varjo ei voi mennä takaisin piiloon tultuaan valoon kaikkien nähtäväksi. Tämä NSA-tilanne on nopeuttanut monien heräämisprosessia. Media voi luoda pelkopohjaista pyöritystä yrittäen vakuuttaa ihmisille, miksi tällaisia rakenteita on tärkeä olla. Ei ole mitään tarvetta ostaa tätä pelkoa, koska tiedämme, että sen on tapahduttava välttämättömien positiivisten maailmanmuutosten tapahtumiseksi.

Aurinko herää

Aurinko alkoi taas täristä, rämistä ja vyöryä 25.10. sarjalla X-luokan purkauksia. Voimakas auringon aktiivisuus on merkki, että kollektiivitietoisuudessamme tapahtuu suurta heräämistä. Näinä aikoina meillä on erinomainen tilaisuus kohdata kaikki haasteet elämässämme suoraan. Tämä johtaa tavallisesti siihen, että koemme valtavia läpimurtoja, erityisesti niillä elämämme alueilla, jotka johtavat voimaantumiseen ja syvempään yhteyteen Luojan tai Lähde-energian kanssa.

Silloin kun on paljon auringon aktiivisuutta, kuten viime aikoina on ollut, suuria valomääriä (energiaa) tulee maan ilmakehään.

Henkilökohtaisessa elämässämme tämä voi tilapäisesti ilmentyä poissaolevuutena tunteellisesti, ajatuksissa tai fyysisessä kehossa. Olemme ehkä vähän tavallista väsyneempi, meillä on pää/ontelopainetta, ylimääräistä kuumuutta tai punehtumista, ahdistusta, olemme tavallista tunteellisempia, korvat soivat ja on ailahtelevuutta - muutamia oireita nimetäkseni.

Voimakas auringon toiminta voi ilmentyä elämässämme myös inspiraatioräjähdyksinä ilman selvää syytä, yhteytenä laatikon ulkopuolisiin ideoihin, jotka voivat parantaa elämäämme jollain ennen ajattelemattomalla tavalla, ekstratyöntönä totuutemme puhumiseen sen puolesta, mikä on reilua ja oikeudenmukaista, ja värikkäämpinä unina.

Jotkut näistä asioista voivat tuntua epämukavilta. Tiedä, että se on täysin ok. Vaihtaminen korkeampiin tietoisuustiloihin ei ole aina helppoa. Kuitenkin tulokset ovat aina sen väärti, sitten kun olemme täysin integroituneet energioihin, joita ankkuroidaan kulloinkin.

Voimme tehdä useita pikkuasioita auttamaan voimakkaiden auringon aktiivisuusjaksojen läpi, kuten

* juo paljon vettä
* lepää
* puhu tietoisesti totuuttasi
* ole luonnossa
* syö ravitsevaa ruokaa, joka sisältää suuren määrän elämänvoimaa
* yhdistyy tukevien ja ystävällisten ihmisten kanssa
* valitse tietoiset ajatukset, sanat ja teot
* meditoi
* ole kiitollinen
* ole lempeä itsellesi ja toisille (pitäen asiat kevyinä)
* lohduttaudu sillä tiedolla, ettet ole yksin tällä matkalla korkeampaan tietoisuuteen
* elä läsnä olevassa hetkessä.

Jumalainen interventio toiminnassa

Kaikki muuttuu tällä hetkellä hyvin nopeasti henkilökohtaisessa elämässämme ja maailmassa, koska jumalainen interventio on toiminnassa.

Syvällä meissä jokaisessa on universumin (Luojan tai Lähde-energian) jumalainen siemen. Kun meditoimme, rukoilemme ja keskitymme sisäiseen parantumiseemme ja henkilökohtaiseen kehitykseemme, ruokimme ja ravitsemme tätä universaalia jumalaista siementä. Riittävän ravitsemisen jälkeen tämä siemen kukoistaa ja ilmentyy fyysisiin kokemuksiimme korkeampana tietoisuutena toiminnassa.

Jumalainen siemen meidän jokaisen sisällä ilmentyy elämässämme myös jumalaisena interventiona toiminnassa. Monet meistä ovat kuulleet ajatuksen: "Olemme yhtä kaiken olevaisen kanssa" eli olemme fyysinen ruumiillistuma universumista, joka kokee lisää itsestään meissä.

Kun siis pohdimme tätä ajatusta, oleta, että tämä "me olemme yhtä" on oikeasti totta. Miltä se näyttäisi? Mitä jos kutsumme todella esiin kaiken elämässämme, myös taivaalliset asetelmat jotka näyttävät tulevan väliin puolestamme?

No, tätä juuri tapahtuu. Jumalainen interventio voi vaikuttaa tapahtuvan ulkopuolellamme, mutta oikeasti me olemme kutsuneet ajankohtaisen tietoisuusmuutoksen tapahtumaan elämässämme, planeetalla ja sen yli.

Auringonpimennys tönii meitä eteenpäin

Meillä oli 3.11. viimeinen pimennyksemme, mikä oli auringonpimennys.

Auringonpimennykset luovat täydellisen ilmapiirin suurten henkilökohtaisten ja planetaaristen transformaatioiden tapahtumiselle. Kun siis yhdistetään tämä pimennys viime aikojen voimakkaaseen auringon aktiivisuuteen, on ehdottomasti suuren merkityksen ja toiminnan aikaa.

Tämä pimennys tukee meitä ankkuroimaan lisää tasapainoa suhteessa itseemme, toisiin, talousasioihin ja maailmaan ympärillämme. Jos kamppailemme edelleen näiden elämämme alueiden kanssa, tämä on aikaa katsoa tarkemmin kaikkia tilaisuuksia, joita universumi esittelee meille noustaksemme lopultakin niiden rajoitusten yli, joita olemme luoneet ja jotka ovat pitäneet meidät kamppailemassa.

Miten nousemme kamppailun yläpuolelle? On kyse vain riittävästä avoimuudesta oppia siihen liittyvä oppitunti. Sitten kun se on opittu, kamppailu häviää tai sillä ei ole enää samaa voimaa meihin kuin ennen.

Auringonpimennys inspiroi myös täysin uusiin ideoihin ja käsityksiin, jotka tukevat vielä positiivisempia muutoksia maailmassa. Nämä ideat alkavat levitä kulovalkean tavoin ympäri maailmaa ja johtavat maailmanlaajuisiin liikkeisiin, joita tarvitaan transformaation materialisoitumiseksi täysin kollektiivikokemuksiimme.

Heiluri heilahtaa takaisin

Heiluri on heilahtamassa takaisin maailmasta, joka on toiminut egon voimalla, maailmaksi joka toimii todellisella voimalla, mikä perustuu etiikkaan, myötätuntoon ja rakkauteen. Kerron tästä enemmän seuraavien kuukausien kuluessa, joten pysy kuulolla.

Pystyään nyt sydämessämme ja pidetään hyvää huolta itsestämme sisältä ulospäin. Elämä on todella poikkeuksellinen matka ja se tukee meitä aina. Kaiken yhteenvetona, tämä on erinomaista aikaa ryhtyä inspiroituun toimintaan ja toteuttaa todellisimmat ja aidoimmat toiveesi. On aika sanoa "kyllä" kaikille tilaisuuksille, joita elämällä on tarjottavana sinulle ja jotka tuntuvat olevan harmoniassa korkeimman ja suurimman hyväsi kanssa. Ei ole enää tarvetta pidätellä. On meidän aikamme säteillä.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.12.2013 19:28 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: YHDENTOISTA VUODEN SYKLI PÄÄTTYY

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Joulukuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni.

Kun yhdistyn kanssasi tänään, tunnen suuren ykseydentunteen nousevan maailmassa. Miten siunattuja olemmekaan ollessamme täällä nyt ja kokiessamme tämän matkan yhdessä.

Marraskuu oli hyvin transformoiva kuukausi monille. Meitä opastettiin sukeltamaan syvemmälle itseemme, kuin olemme sukeltaneet hyvin pitkään aikaan.

Monet meistä siirtyivät - ja siirtyvät edelleen -suuren fyysisen ja tunnepuhdistuksen läpi. Meneminen näin syvälle puhdistumisprosessiin voi saada tuntemaan, ettei puhdistuminen ikinä lopu.

Tiedä, että tämä on väliaikaista ja kaikki minkä läpi kuljemme, esittää tärkeää roolia matkallamme korkeampiin tietoisuustiloihin.

Auringon polariteetti kääntyy

Joka 11. vuosi auringon polariteetti vaihtuu ja sen magneettinen pohjois- ja etelänapa kääntyvät ympäri. Tämä polariteettivaihdos nopeuttaa jokaisen elävän olennon puhdistumisprosessia planeetalla. Se on osa 11 vuoden syklin loppumista.

Pohtimalla, kuka näytimme olevan maailmassa 11 vuotta sitten ja kuka päätämme olla nyt, vahvistamme selvästi tapahtuneen muodonmuutoksen.

Jos katsomme luontoa, voimme nähdä, että auringon kohonneen aktiivisuuden aiheuttamat geomagneettiset myrskyt vaikuttavat kovasti säämalleihin. Tiedä, että vaikka jotkut niistä aiheuttavat monia haasteita maailmassa, siinä on suurempi tarkoitus, mikä paljastuu aikanaan.

Myös henkilökohtaisella tasolla meidät käännetään nurinpäin, jotta voimme valmistautua täysin uuteen sykliin, mikä on enemmän harmoniassa korkeimman ja aidoimman itsemme kanssa.

Tämä auringon polariteetin vaihtuminen saa myös olomme tuntumaan hyvin väsyneeltä yhtenä hetkenä ja äärimmäisen energiseltä seuraavana.

Kultainen kompassi - myötätunto

Avain vaivattomampaan siirtymiseen tämän loppumisjakson läpi on maadoittua myötätuntoon. Teemme tämän ravitsemalla fyysistä, tunne-, mentaali- ja henkikehoamme.

Teemme tämän myös ymmärtämällä ja ilmentämällä sen, mitä myötätunto on.

Aito myötätunto antaa meille tilaisuuden nähdä ja rakastaa niin, kuin universumi näkee ja rakastaa. Myötätunto sallii meidän rakastaa itseämme ja toisia siitä syvän sisäisen tietäisen pyhästä paikasta, että olemme kaikki kokonaisia, pyhiä ja jumalaisia universaaleja olentoja, joita ei ole koskaan mitenkään loukattu tai vahingoitettu.

Tietysti mielemme yrittää vakuuttaa muuta, mutta tämä johtuu vain siitä, että se yrittää pitää meidät turvassa parhaan kykynsä mukaan.

Myötätunnon kera pystymme katsomaan puute-, pelko- ja rajoittuneisuustarinoiden ja -harhakuvien ohi.

Myötätuntoa ei pidä sekoittaa sympatiaan. Silloin kun tunnemme sympatiaa, alennamme värähtelyämme unohtamalla, että olemme kokonaisia ja eheitä olentoja. Tämä saa meidät ruokkimaan sitä pelko-, puute- ja rajoittuneisuusympäristöä, mihin ympärillämme olevat ehkä päättävät uskoa.

Monet meistä jotka olemme luonnostaan empaattisia, olemme eksperttejä sympatiassa. Monilla meistä on taipumusta haluta auttaa kaikkia ja pelastaa kaikki ympärillämme. Tämä on upea piirre - se kuitenkin johtaa usein tiheiden energioiden ruokkimiseen ympäristössämme.

Liian usein ihmiset, paikat ja kokemukset ympäristössämme jatkavat silloin omaa puute-, pelko- ja rajoittuneisuustarinaansa, koska niistä tuntuu siltä, että olemme antaneet vahvistusta näille kokemuksille sympatiallamme.

Myötätunto alkaa itsestä. Silloin kun sitoudumme ensin rakastamaan itseämme ja hyväksymään itsemme, pystymme ankkuroimaan koko sydämestämme enemmän jumalaista rakkautta ja myötätuntoa maailmaan ympärillämme.

Myötätunto kohottaa meidät ja ympäristömme jumalaiseen rakkaustaajuuteen. Myötätunto on kultainen kompassi, mikä sallii meidän navigoida suurten muutosaikojen läpi iloisemmin ja vaivattomammin.

Uusi alku horisontissa

Kun vuosi 2013 tulee loppuun, sydämemme avautuu tavalla, mikä antaa lisätilaa ilolle, kiitollisuudelle ja rakkaudelle elämässämme. Tämä avautuminen luo myös vankan perustan suhteessamme intuitioon ja tämä asettaa hengen sille, miten luomme seuraavan 11 vuoden syklin elämässämme.

Ja aivan kuin meidän sydämemme avautuu, avautuu myös ihmiskunnan sydän kokonaisuutena. Odota siis vielä lisää suuria muutoksia tapahtuvan maailmassamme.

Olet lahja!

Vaikka asiat ehkä näyttävät hyvin kaoottisilta toisinaan, Henkesi tiesi jo ennen tulemistasi tähän toimintamalliin, että voittaisit ne kaikki ja nostaisit ihmiskunnan takaisin todelliseen luontoonsa - rakkauteen.

Miten voimakas oletkaan, kun sinut on valittu oleelliseksi osaksi tätä kollektiivimuutosta korkeampiin tietoisuustiloihin! Tämä teko on sankarillinen ja universumi, korkeampi itsesi, oppaasi, kaikki rakkausolennot ja minä kunnioitamme sinua päätöksestä vastata kutsuun tukea ihmiskuntaa tällä tavalla.

Olet lahja meille kaikille. Kiitos, että päätit olla täällä ja viitoitat teoillasi, sanoillasi, lahjoillasi, taidoillasi ja viisaudellasi tietä meille kaikille harmonisoitua sydänkeskeiseen todellisuuteen.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 09.01.2014 21:18 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: KURKISTUS VUODEN 2014 TUOMIIN LAHJOIHIN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Tammikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta vuotta, kaunis ystäväni.

On suuri kunnia yhdistyä taas kanssasi, kun lähdemme uuteen vuoteen.

Minulla on monta jännittävää asiaa jaettavana kanssasi tässä ennusteessa! Mutta ennen kuin sukellamme joihinkin vuoden 2014 tuomiin lahjoihin, pohditaanpa hetki niitä siunauksia, joita viime vuosi toi meille.

Joulukuun 2012 - mitä oikeasti tapahtui?

Kun päivänseisaus 21.12.2012 tuli ja meni eikä mitään juuri näyttänyt muuttuvan välittömässä todellisuudessamme, monet ihmiset olivat lannistuneita, yhteydettömiä ja lyötyjä.

Ei ollut mitään epäilystä selvästä ajan nopeutumisesta ja korostuneista fyysisistä ja tunneoireista ennen joulukuun päivänseisausta 2012 ja sen jälkeen, mutta monet eivät vain tunteet riittävää tyytyväisyyttä sen kovan työmäärän ja omistautumisen jälkeen, minkä he olivat antaneet kollektiivitietoisuuden mahdollisuudelle herätä.

Vuoden 2013 alkuosasta tuli sitten meille testijakso siinä, miten sinnikkäitä olimme ja antaisimmeko itsemme upota vai uisimmeko.

21.12.2012-ilmiö opetti monille meistä syvällisen oppitunnin: päästä irti niistä yksityiskohtaisista odotuksista, joita ihmisosamme liian usein haluaa pitää, ja jää niihin kiinni.

Alkukeväästä 2013 monet meistä alkoivat kehittää "antaa mennä" -lihaksia ja syventyä kyvyssä antautua elämän luonnolliselle virtaukselle. Kun teimme tämän, asiat kollektiivitodellisuudessamme alkoivat muuttua nopeammin kuin koskaan.

Siemenet joita oli kylvetty vuosikymmeniä aiemmin ja päivänseisauksessa 21.12.2012, alkoivat itää. Uuden kirkkaan maailman alut joita olivat istuttaneet miljoonat ihmiset yhteisaikomuksen ja -meditaation avulla, alkoivat tulla esiin ja paljastua.

Vahvistuksia kirkkaasta uudesta maailmasta

Kun aika nopeutuu ja maailma muuttuu valonnopeudella, mielellämme on taipumusta unohtaa asiat nopeammin ja siirtyä siihen, mitä on seuraavaksi.

Jokaisen vuosineljänneksen lopussa (mistä on kauniina merkkinä päiväntasaukset ja -seisaukset) meitä voi palvella, kun panemme merkille henkilökohtaisia ja maailmanlaajuisia muutoksia, joita on tapahtunut, jotta voimme seurata, miten paljon asiat ovat oikeasti muuttuneet.

Voimme välittömästi vahvistaa, miten paljon olemme laajentuneet ja kasvaneet, miettimällä lyhyesti, miten näyimme maailmassa juuri ennen astumistamme vuoteen 2013 ja miten näymme nyt.

Ajattele kaikkea sitä viisautta, niitä oppitunteja ja lahjoja, joita olet saanut lyhyessä ajassa. Saa leuat loksahtamaan auki, eikö?

2013 - miten olemme kasvaneet?

Tässä on muutamia vahvistuksia siitä, miten paljon olemme laajentuneet ja kasvaneet kollektiivisesti 2013:

* Ihmisiä herää totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat, ja he yhdistyvät enemmän sydäntasolla.

* Teollisuusyritykset jotka toimivat epärehellisesti, menettävät puhtia ja vaikutusvaltaa.

* Ihmisistä tulee tietoisempia siitä, mistä heidän ruokansa tulee ja mistä se on oikeasti tehty.

* Ihmisistä tulee tietoisempia siitä, miten he voivat huolehtia paremmin ympäristöstään. Vaihtoehtoisista luonnonresursseista tulee suositumpia puhtaamman elintavan vuoksi.

* Otetaan valtavia askelia sukupuolivähemmistöoikeuksien liikkeessä.

* Valta on muuttumassa harvoilta valituilta massoille.

* Tietoisesta liiketoiminnasta ja mediasta tulee suositumpaa ja niillä on enemmän kysyntää.

* Vaihtoehtohoidot ja -terapiat tulevat hyväksytymmiksi valtavirta-ajattelussa.

* Hyvä moraali ja arvot palaavat sekä henkilökohtaisiin että bisneshankkeisiin.

* Maailma yhdistyi ja sanoi "EI!" - ja kaatoi mahdollisuuden uuteen sotaan Lähi-idässä.

2013 oli todella oppimisvuosi. Se salli miljoonien ihmisten ankkuroitua suurempaan viisauteen, mikä johtaa meitä nyt korkeampaan tietoisuustilaan. 2014 ja sen jälkeen kutsuvat meitä soveltamaan ja seuraamaan korkeampaa tietoisuutta toiminnassa.

Kurkistus vuoden 2014 tuomiin lahjoihin

Mitä meille sitten on varastossa 2014 ja sen jälkeen?

Yksi innostavimmista asioista, mitä haluaisin korostaa ja mikä alkaa jo ilmestyä esiin monilla, on kokemus syvimpien haasteidemme täydellisestä parantumisesta ja lopullisesta ratkaisemisesta.

Monet meistä ovat pitäneet kiinni viipyilevistä fyysisistä, tunne-, mentaali- ja taloudellisista malleista, jotka ovat estäneet meitä todella elämästä suurimman potentiaalimme. Vaikka nämä mallit ovat ainutlaatuisia kaikilla, monet eivät ehkä ole kokeneet niiden täydellistä parantumista ja purkautumista yksinkertaisesti, koska jokin osa heissä ei ole uskonut sen olevan edes mahdollista.

Koska nämä mallit voivat juontua monien elämien takaa, ei ole aina tarpeellista analysoida, miksi tai miten olemme hankkineet ne. Voimme kuitenkin hyväksyä ne siksi, mitä ne ovat, ja olla kiitollinen niiden opettamista oppitunneista. Voimme harmonisoitua energioihin, joita tulee ulottuvillemme, jotta tuo perimmäinen parantuminen voi tapahtua.

Näen ja tunnen, että 2014 monet asiat joiden voittaminen on ollut meille haasteellista, parantuvat melkein hetkessä. Joillakin ihmisillä voi olla jopa vaikeuksia uskoa, että nämä ongelmat on todella ratkaistu, koska vastaukset voivat tullessaan näyttää aivan liian helpoilta.

Monet näistä vastauksista ovat olleet nenämme edessä koko ajan. Ne voivat tulla meille, koska olemme vasta nyt tarpeeksi avoimia vastaanottamaan ne. Tietysti ne jotka ovat ahkerasti sitoutuneet sisäiseen parantumiseensa, tietävät, että nämä parantumiset ovat olleet tekeillä elämien ajan!

Sydämen ja mielen pitäminen avoimena

Niinpä pyydän sinua pitämään sydämen ja mielen avoimena kaikille tilaisuuksille, joita universumi antaa sinulle tänä vuonna ja jotka tukevat monien vanhojen asioiden perimmäistä parantumista ja ratkeamista elämässäsi.

Tuleva vuosi jatkaa monien niiden siunausten laajentamisella, joita saimme 2013, samalla kun korkeampi kollektiivitietoisuus pyrkii liitämään korkeuksiin. Tämä laajentunut tietoisuus mahdollistaa tehokkaasti todellisen ja positiivisen muutoksen maailmassa tavalla, mitä ei voi enää pidätellä tai kieltää.

Ne jotka ovat palvelleet tiennäyttäjinä ikuisuudelta tuntuvan ajan, huomaavat taakkansa keventyvän paljon tulevana vuonna. Tiedän monista tuntuvan, ettei se päivä koita koskaan. Kevyempi taakka on tulosta siitä, että sallimme itsemme vastaanottaa niiden tulokkaiden tuen, jotka ovat äskettäin heränneet ja innokkaita omistautumaan tietoisemmalle elämistavalle.

Kuvittele niitä äärettömiä mahdollisuuksia, joita voi ilmestyä meille, kun sallimme itsemme hengittää ja kokea kevyempää elämää. Tiedän olevani valmis - entä sinä?

Malja vuodelle, joka vyöryy autuutta, naurua, vaurautta, ihmeitä, hyvinvointia, luomistyytyväisyyttä, rauhaa, rakkautta ja rentoutta elämämme joka alueelle.

Tätä tai jotain parempaa - ja niin se on!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.02.2014 22:18 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: LIIKEVOIMAN TUNTEMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni,

Nyt kerätään liikevoimaa, minkä monet ihmiset ympäri maailmaa tuntevat hyvin kouriintuntuvasti. Vauhtia kerätään, silloin kun muutos on kohta tapahtumassa.

Jos olet ollut levottomampi, pirstoutuneempi tai tunteellisesti latautuneempi kuin tavallisesti, tiedä, että se on osa tätä liikevoima-aaltoa.

Uusi tasapainotila

Viimeiset 11 vuotta ovat olleet melkoista vuoristorataa, täynnä äärimmäisiä ylä- ja alamäkiä.

Kun astumme henkilökohtaisen ja kollektiivisen matkamme seuraavaan aikajaksoon, meillä on tilaisuus tuntea enemmän tasapainoa. Tällaista tasapainoista tilaa ei tarvitse enää saavuttaa äärimmäistoimenpitein, vaan se saadaan lempeämmällä, rauhallisemmalla ja jalostuneemmalla tavalla.

Ihmisiä on ehdollistettu vuosituhansia sekä tietoisesti että alitajuisesti. Tuona aikana olemme sisäistäneet sen kollektiiviuskomuksen, että laajentuaksemme, kasvaaksemme, kehittyäksemme, saavuttaaksemme tasapainon ja oppiaksemme, on oltava jonkinlaisia äärimmäistunteita tai -tapahtumia.

Tällaiset äärimmäisyydet palvelivat eräänlaisina mielen vihkimyksinä, jotta se voi tuntea olonsa etevämmäksi ja tyytyväisemmäksi voitettuaan ne. Oli pelkästään opittua käyttäytymistä, että näiden äärimmäisyyksien tarve välitettiin sukupolvelta toiselle.

Kuitenkin siirtyessämme korkeampaan tietoisuuteen, meidän ei enää tarvitse luoda vaikeita vihkimyksiä itsellemme voidaksemme laajentua, kasvaa ja saavuttaa tasapainoisen olotilan.

Olemme tulleet uuteen aikaan, jossa kaikki mitä olemme kuvitelleet itsellemme ja maailmalle, voi tapahtua vaivattomasti.

Mielen auttaminen hyväksymään rauhan ja helppouden

Mieli voi alkaa välittömästi vastustaa lukiessaan yllä olevan kaltaisen toteamuksen. Se johtuu kuitenkin vain siitä, että mieli on tottunut tiettyyn tapaan kokea itsensä tässä todellisuudessa.

Voimme oikeasti luoda rauhallisemman ja halutumman todellisuuden itsellemme ja maailmalle. Avain mielen auttamisessa pysymään siinä mukana on kertoa sille, ettei se menetä mitään harmonisoitumalla tähän uuteen perspektiivimuutokseen - se saa paljon enemmän sen tuloksena.

Mieli rakastaa käyttää epäilyä, huolehtimista ja pelkoa itsesuojeluna. Niinpä aina kun jokin uusi perspektiivi esitellään mielelle, sillä on taipumus suojautua.

Lempeys mielelle ja sen kiittäminen suojeluyrityksestämme, on upea tapa, millä voimme auttaa sitä tekemään tämän siirtymän. Tämä hävittää sen vastustuksen, mitä meillä on sen reaktioihin. Se voi sitten alkaa tehdä samaa ja päästää irti meidän vastustamisestamme.

Sitten kun tällainen ystävyys saavutetaan mielen kanssa, mieli alkaa hitaasti päästä mukaan ideoihin, oivalluksiin ja uskomuksiin, joita kohtaan se on ennen saattanut olla epäluuloinen.

Mieli voi sitten siirtyä sen tietämiseen, että voimme todella tyydyttää suurimmat halumme, tarvitsematta ensin luoda vastoinkäymisiä itsellemme.

Uusi alku

Kun astumme elämämme seuraavaan lukuun, meillä on tilaisuus hienovirittää aikomuksiamme ja valintojamme, jotta ne ovat enemmän harmoniassa sen kanssa, mitä haluamme luoda.

On aika aloittaa alusta ja päästää irti ylimääräisestä lastista, mitä olemme kanniskelleet kaikki nämä vuodet.

Ilmassa on nyt paljon taikaa ja energiaa, joten varmistetaanpa, että sanomme "KYLLÄ" tilaisuuksille, joita esitellään meille tämän taian tuloksena.

Nämä tilaisuudet voivat paljastua ystävinä, luovina ja bisneshankkeina, hyvinvointina, henkisenä laajentumisena ja tukena. Tiedämme, onko jokin tilaisuus harmoniassa oman visiomme kanssa, kun tarkistamme itseltämme, tuntuuko se laajentavalta ja innostavalta.

Koska 2014 on toimintavuosi, se antaa meille tilaisuuden tehdä suuria harppauksia henkilökohtaisessa, ammatillisessa ja kollektiivielämässä. Ja koska se on suuri energiavuosi, on tärkeää määrätä tahti ja maadoittua usein.

Kuten mainittiin aiemmin tässä ennusteessa, koska tässä vuodessa on vauhtia tai liikettä, monet ihmiset voivat sisäistää nämä uudet energiat levottomuutena. Maadoittuminen ja eläminen päivä kerrallaan tukee todella meitä.

Korkeampaan totuuteen yhdistyminen

Toinen uuden alun aspekti on, että paljon totuutta tulee esiin. Voimme oppia kokemistamme ihmisistä, paikoista ja asioista monia uusia piirteitä, joita emme ole aiemmin tiedostaneet.

Jotkut näistä totuuksista voivat avata silmiä, kun taas toiset voivat olla upeita vahvistuksia.

Mitä tahnansa totuuksia paljastuu, ne antavat meille tarvittavaa palautetta yhdistyäksemme ihmisiin, paikkoihin ja kokemuksiin, jotka ovat enemmän harmoniassa sen kanssa, mihin matkamme seuraava osa on menossa.

Eeppinen rakkausaktivointi

Vaikka olympialaiset alkoivat tarkoituksenaan edistää kilpailua ja erinomaisuutta tietyillä urheilualueilla, ne antavat meille nyt tilaisuuden siirtää erimielisyytemme sivuun ja seistä rinnakkain yhtenä perheenä.

Olympialaiset ovat ainutlaatuinen siinä, että vaikka niiden ympärillä onkin suuri määrä poliittista retoriikkaa, ne voivat edelleen aktivoida ja herättää maailman sydämen. Paras aika tämän tapahtumiseen on tavallisesti avajaisseremonia, jolloin miljardit ihmiset ympäri maailmaa katselevat iloisena, kun heidän maansa edustajat kulkevat valtioparaatissa.

Voimme avajaisseremonian aikana lähettää ehdotonta rakkautta, myötätuntoa ja kiitollisuutta kaikille ihmisille, jotka osallistuvat olympialaisiin ja jotka ympäri maailmaa katselevat täsmälleen samaan aikaan.

Näin luomme välittömästi yhtenäisen verkon, mikä yhdistää meidät kaikki ja antaa meille tilaisuuden kanssaluoda uutta rauhan aikakautta. Kyllä, olemme NIIN voimakkaita ja voimme käyttää tätä tilaisuutta luodaksemme tietoisuuden kvanttihypyn.

Odotan innolla yhdistymistä kanssanne silloin!

Ovet uuteen aikaan ovat avautumassa meille, joten nauttikaa matkasta.

Taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.05.2014 20:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: TAPAHTUIKO SE OIKEASTI?

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas ystäväni.

Miten olet voinut edellisen yhdistymisemme jälkeen viime kuun alussa?

Huhtikuun ennusteessa kerroin, että meillä olisi useita taivaallisia asetelmia, mitkä inspiroisivat radikaalin muutoksen tapahtumista tietoisuudessamme, ja että suuri osa tätä muutosta sisältäisi mielen, kehon ja tunteiden syvällistä puhdistumista.

Auringonpimennys huhtikuun lopussa oli huutomerkki, joka sulki oven luultavasti yhteen intensiivisimmistä, kuitenkin transformatiivisimmista ajoista viimeiseen 10 vuoteen.

Jos liu'uit viime kuun läpi täysin näiden intensiivisten energioiden vaikuttamatta, niin olet luultavasti saavuttanut suuren tasapainon sisälläsi.

Jos kuitenkin taistelit noiden syvällisten muutosten kanssa, tiedä, ettet ole yksin ja että olet juuri siinä, missä sinun on tarkoitus olla polullasi.

Monet meistä viime kuukauden kokemukset ovat jättäneet kysymään: "Tapahtuko se oikeasti?"

Vapautuminen

Viime kuussa monet kokivat niiden syvälle juurtuneiden mallien, jotka tukevat erillisyyttä edistävän, pelkopohjaisen todellisuuden luomista, tulevan pintaan voimakkaammin kuin koskaan. Nämä mallit tulivat esiin niin voimakkaina tällä kertaa ja suoraan naamamme eteen, että voimme vapautua niistä kerta kaikkiaan.

Huhtikuussa tapahtuneen massiivisen irtipäästämisen tuloksena monet tunsivat venyneensä katkeamispisteeseen saakka. Tämä on saattanut näkyä sellaisilla alueilla, kuin henkilökohtaiset ja ammatilliset suhteet, ura, paikallisympäristö, elämäntarkoitus ja omanarvontunto.

Tukahdutettuja henkilökohtaisia menneisyyden kokemuksia (erityisesti lapsuudesta) jotka luulimme jo selvittäneemme, on ehkä tullut taas pintaan, syvemmän parantumisen tapahtumiseksi.

Se että selvisimme tästä intensiivisestä jaksosta, on todiste sinnikkyydestämme.

Kun kuljemme valtavan energiavapautusjakson läpi, jollaisen olemme juuri kokeneet, tavallisesti seuraa hiljainen itsetutkiskelujakso. Tämä sallii meidän pohtia, mitä juuri tapahtui.

Monilla nämä itsetutkiskeluajat tuovat valtavan tunnekirjon, korostuneista surun, hämmennyksen ja uupumuksen tunteista lopulta helpotukseen ja iloon.

Tiedä taaskin, että tämä on täysin normaalia. Kun ihmisen koko maailma on käännetty ylösalaisin, on selviö, että tulee luonnollinen sopeutumisjakso.

Avain tämän jakson läpikulkemiseen on rakastaa tiemme läpi riippumatta siitä, mitä koemme. Tähän sisältyy kaikkien tunteidemme rakastaminen, vaikka ne eivät ehkä tunnu kaikkein mukavimmilta.

Maadoittuminen

Toukokuussa meillä on tilaisuus alkaa tuntea maadoittuneemme enemmän.

Kun maadoitumme, harmonisoidumme välittömästi läsnäolevaan hetkeen. Siinä toimimme voimallisimmista itsestämme.

Läsnäoleminen sallii meidän ylittää aikaharhan. Tästä ajattomuuden tilasta (kiintymättömyyden tilasta) halutuimmat aikomuksemme voivat ilmentyä kokemuksiimme.

Tässä on joitain yksinkertaisia asioita, joita voimme tehdä ollaksemme maadoittuneempi:

* vietä aikaa luonnossa
* laita paljaat jalat maahan (multa, ruoho, hiekka)
* keskity tietoiseen hengittämiseen
* pohdiskele viiden aistimme lahjoja, mikä sallii meidän olla täysin läsnä niissä (huomaa äänet, muodot, värit, pinnat, tuoksut ja hajut tuossa hetkessä)
* ilmaise kiitollisuutta päivittäin
* tee aikaa iloiselle ja vatsasta saakka tulevalle nauramiselle
* katso silmiin niitä, joiden kanssa olet tekemisissä, ja muista, että he ovat universumin heijastus.

Ensin maadoittuminen voi tuntua vähän rajoittavalta. Tämä kumpuaa tavallisesti siitä ajatuksesta, että "maadoittuminen" vihjaa joustavuuteen tai joustamattomuuteen.

Olemalla maadoittunut tuomme itsemme välittömästi nykyhetkeen, missä olemme voimakkain.

Koemme eniten vapautemme läsnäolevassa hetkessä, koska emme ole enää sidottu menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Tietoinen valinta maadoittua läsnäolevaan hetkeen johtaa elämiseen armon ja virtaavuuden tilasta.

Uudistuminen

Nyt kun huhtikuun energiat ovat ohi, monet meistä tuntevat uutta kiirettä polkumme suhteen. Koet ehkä uudenlaista tyytymättömyyttä nykyiseen työpaikkaan tai elämäntilanteeseen ja haluat tehdä muutoksia. Tunnet ehkä myös, että sinun täytyy "saada enemmän tehtyä" elämätarkoitukseesi liittyen.

On luonnollista tuntea tällä tavalla kasvu- ja irtipäästämisjakson jälkeen. Mutta selvittyään siitä, mistä tuli yksi haastavimmista ajoista monien henkisellä matkalla, hyvin ansaittu lepo on paikallaan.

Tämä antaa meille tarvittavaa ravintoa uudistuaksemme ja täyttyäksemme taas.

Päästetään irti tarpeesta selvittää, mitä seuraavat askeleemme ovat, ja käytetään tämä tilaisuus nyt vain lepäämiseen, leikkimiseen ja taakkamme keventämiseen.

Kaikki selviää aina, kun päätämme siirtyä pois itsemme tieltä ja annamme universumin hoitaa loput.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.07.2014 14:28 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
ENERGIAENNUSTE: HERÄÄMINEN 2.0

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Heinäkuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni!

Kiitos, että annat minulle tilaisuuden yhdistyä kanssasi tällä tavalla.

Muutaman viime viikon energiat ovat työntäneet meidät suurempaan henkilökohtaiseen ja maailmanlaajuiseen transformaatioon. Juuri kun monet meistä valmistuivat pieneksi jääneistä aikajanoista hyppäämättä tahtiakaan yli, meidät työnnettiin uusille aikajanoille täyttä vauhtia.

Sopeutuminen uusiin aikajanoihin

Ensinnäkin monet näistä uusista aikajanoista saavat tuntemaan, että olemme ottaneet askelia taaksepäin matkallamme suurempaan henkilökohtaiseen laajentumiseen.

Tämä voi tuntua lannistavalta, erityisesti jos olet satsannut paljon aikaa, energiaa ja omistautumista korkeimman vision luomiseen elämästäsi.

Tämä "taaksepäin menemisen" tunne voi näyttäytyä useilla tavoilla. Se voi hämmentää esiin vanhoja, ratkaisemattomia tunteita, joihin täytyy vielä tarttua, ja parantaa ne. Se voi myös ilmetä jumissa olemisen tunteena – ikään kuin elämäsi tilanteet olisivat pysähdyksissä.

Jos sinulla on monien muiden ihmisten tapaan ollut näitä tunteita muutamana viime viikkona, tiedä, että se on vain osa integroitumistasi uusiin aikajanoihin, joihin olet astunut.

Usein tällaisten kokemusten ilmeneminen on itse asiassa vahvistus suuresta laajentumisesta. Ne antavat meille tilaisuuden katsoa lähemmin sisäistä elämäämme ja tehdä tarkoituksenmukaisia muutoksia harmonisoituaksemme sellaiseen todellisuuteen, mistä pitäisimme enemmän.

Muutoksen seuraavat heräämisaallot

Oletko pannut merkille viime aikoina epätavallisen sään ja seismisen aktiivisuuden lisääntymisen? Entä maailmanlaajuisen levottomuuden?

Ensisilmäyksellä nämä tilanteet voivat aiheuttaa huolta, erityisesti niille jotka elävät edelleen pelkomallissa. Kuitenkin ne jotka tekevät tietoisen valinnan elää ja toimia sydämestään, voivat nähdä selvästi voimakkaat pohjavirtaukset.

Mitä siis oikeasti tapahtuu?

Maailmanyhteisömme perusta on hyvin pitkään toiminut pääasiassa patriarkaalisilla periaatteilla. Jos tämän olisi sallittu jatkua, nämä periaatteet yhdistettynä siihen, että mieli on unohtanut sielun todellisen jumalaisen luonteen, kyvyt ja tarkoituksen, olisivat luoneet lopulta maailman, mitä motivoi täysin kontrollointi, erillisyys ja pelko.

Sen sijaan tämä patriarkaalinen järjestelmä minkä alaisuudessa olemme eläneet, murenee. Voimme nähdä selvästi tätä tapahtuvan ympäri maailmaa. Kaikki järjestelmät ja ideologiat jotka toimivat salassa ja itsekkäästi, ilman rehellisyyttä, eivät enää voi jatkaa toimintaansa.

Raportit joita tulee näistä järjestelmistä, voivat yrittää vakuuttaa meille, että asiat vain pahenevat, kun on poliittista levottomuutta ja ilmastomuutoksia.

Mutta tämä ei voisi olla kauempana totuudesta, mitä oikeasti tapahtuu.

Tapahtuvat muutokset ovat itse asiassa vahvistuksia, että kollektiivitietoisuus ja maapallo heräävät korkeampaan tietoisuustilaansa. Nämä muutokset johtuvat puhdistusvaikutuksesta, mikä tukee siirtymistämme vanhasta toimintamallista uuteen.

Muutoksen uudet heräämisaallot ovat pyhiä aktivointeja, joita sielumme ovat kutsuneet kauan ennen tulemistamme tähän toimintamalliin. Nämä pyhät aktivoinnit siirtyvät meitä nopeasti elämään, toimimaan ja hengittämään sydämestä. Nämä energiat pyytävät meitä ajattelemaan vähemmän ja tuntemaan enemmän.

Ne lisäävät kykyämme rakastaa enemmän. Ne myös opastavat meitä hyväksymään intuitiomme sekä kunnioittamaan ja kuuntelemaan sitä.

Intuitio on tapa, millä henki kommunikoi kanssamme. Silloin kun seuraamme intuitiota, siirrymme takaisin niiksi voimakkaiksi luojiksi, joita olemme aina olleet – takaisin paikkaan missä mikään ei voi koskaan satuttaa tai vahingoittaa meitä mitenkään.

Intuitiota ei pidä sekoittaa vaistoon. Vaikka onkin hyödyllinen toisinaan, vaistossa on enemmän kyse selviytymisestä. Jos toimimme aina selviytymismoodista (pelon motivoimana), mieli alkaa uskoa olevansa irrallaan hengestä.

Selviytymismoodissa oleminen koko ajan aiheuttaa myös suurta stressiä tunne- ja fyysiselle keholle, mikä johtaa hyvinvoinnin epätasapainoon.

Siksi sellaiset asiat kuin meditointi, tietoinen hengittäminen, luovuus, rukoilu, kiitollisuuden osoittaminen ja lepääminen ovat tärkeimpiä asioita, joita voimme tehdä tällä hetkellä, koska ne vahvistavat mielen yhteyttä henkeen.

Sitten kun yhteys on vahva, alamme seurata intuitiota elämänpolullamme.

Valaistuminen

Kun kehitämme vahvemman yhteyden intuitioomme, polku valaistumiseen voi tulla esiin. Monet suurista viisaista jotka tulivat ennen meitä, tiesivät, ettei valaistumisessa ole kyse menemisestä tiettyä määränpäätä kohti ja ettei sillä ole ehdottomasti mitään tekemistä järjestäytyneen uskonnon tai täydellisyyteen pyrkimisen kanssa.

Aidon valaistumisen kokeminen on itse asiassa paljon helpompaa, kuin olemme koskaan ajatelleet. Vastaus voi todellisuudessa löytyä itse sanasta.

Valaistuminen (engl. sana) merkitsee keventymistä ja olemista ottamatta itseämme ja elämää niin vakavasti. Kuulostaa helpolta, eikö?

No, kun yhteiskunta on panostanut paljon älyn kehittämiseen ja ylistämiseen ja vähän intuition kehittämiseen, voi olla haastavaa muuttaa syvään juurtuneita malleja.

Silloin oivallamme, että on välttämätöntä "oppia pois" tarpeesta analysoida ja mutkistaa kaikkea. Tässä kohtaa monet henkiset harjoitukset, kuten meditointi, tulevat mukaan ja auttavat meitä hiljentämään mielen.

Sitten kun olemme oppineet poisoppimaan tarpeen yrittää tajuta kaikkea, elämän sulo ja ilo palaavat meille.

Ja tässä yksinkertaisuudessa voidaan kokea suurin valaistuminen.

Seuraavan kertaan,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Syyskuu 2014 KAIKKI MUKANA
ViestiLähetetty: 03.09.2014 17:24 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
KAIKKI MUKANA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Syyskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni,

Kiitos, että sallit minun yhdistyä kanssasi tänään.

Kun vuodenaika alkaa lempeästi vaihtua, energialiike kasvaa taas. Voitko tuntea sen?

Yksilöt sisäistävät joskus tällaisen liikkeen ahdistuksena. Tiedä, ettet ole yksin ja että monet ihmiset ympäri maailmaa tuntevat samalla tavalla.

Ahdistusta syntyy, kun liitämme pelon jännitykseen tai odotukseen. Mutta sillä hetkellä kun jätämme pelon, ahdistus muuttuu välittömästi jännitykseksi, mikä useimmille ihmisille on nautittavampaa värähtelyä.

Tapahtumarikas kesä

Tämä kesä on ollut hyvin tapahtumarikas kaikkine globaaleine muutoksineen, joita on tapahtunut.

Olemme nähneet radikaaleja muutoksia tapahtuvan aivan silmiemme edessä ja nämä muutokset ovat vain vilaus siitä, mitä on paljastumassa tulevina kuukausina.

Tänä kesänä tapahtui niin monia muutoksia – sekä henkilökohtaisesti että maailman tasolla – että monet meistä prosessoivat sitä kaikkea edelleen. Jos ajattelemme taaksepäin huhtikuuta tai toukokuuta, tulee selväksi, miten paljon olemme muuttuneet.

Voisimme käydä läpi kaikki esimerkit, jotka korostavat, miten paljon muutosta on tapahtunut sisällämme ja ympärillämme, mutta tavallisesti haluan yksinkertaistaa prosessin tarkistamalla vain, miltä minusta tuntuu.

Teen tämän esittämällä itselleni seuraavat kysymykset:

* Tuntuuko minusta, että olen sama ihminen kuin muutama kuukausi sitten?
* Tuntuuko minusta, että maailma on sama kuin muutama kuukausi sitten?

Esittäessäni itselleni nämä kysymykset, huomaan, miten nopeasti kaikki muuttuu. Vielä viisi tai kymmenen vuotta sitten muutos näytti ilmentyvän paljon hitaammin.

Nyt asiat näyttävät muuttuvan ikään kuin hetkestä toiseen. Se on hyvin jännittävää, kun päätämme luopua peloista, joita mieli on luonut muutoksen ympärille.

Kun astumme syyskuun muutamaan alkuviikkoon, meillä on tilaisuus prosessoida ja integroida kaikki, mitä tänä kesänä on tapahtunut. Tämä auttaa meitä löytämään taas jalansijamme ja tuntemaan olomme maadoittuneemmaksi.

Lasermaisesti keskittynyt aikomus

Vaikka vuoden 2014 ensimmäinen puolikas toi mukanaan paljon muutosta ja transformaatiota, nuo muutokset toimitettiin melko pirstoutuneesti.

Kun siirryimme puoliväliin kesäkuussa, muutokset olivat huipussaan siinä mielessä, miten pirstoutuneilta ja kontrolloimattomilta ne näyttivät.

Monet tunsivat menevänsä vuoristorataa ylös ja alas sen vuoksi, miten uudet korkeammat energiat vaikuttivat heihin.

Muutaman viime viikon aikana nuo pirstoutuneet energiat alkoivat yhdistyä. Kollektiivitietoisuudessa nousee nyt positiivisemmin keskittynyt aikomus.

Tämä keskittynyt aikomus on kanssamme loppuvuoden. Se sallii meidän saada aikaan paljon enemmän ja paljon helpommin sekä henkilökohtaisessa elämässämme että kollektiivissa.

Jos on jokin idea, projekti tai tilaisuus, minkä päällä olet istunut jonkin aikaa, nyt on aika antaa palaa! Varmista vain, että se tuntuu iloiselta, laajentavalta ja olevan harmoniassa korkeamman polkusi kanssa.

Jos tuntuu, se on vahvistuksesi etenemiseen sen kanssa. Sähkö ilmassa tukee täysin suurimpien visioidesi ilmentämistä!

Positiivinen fokus mikä on kanssamme nyt siirtyessämme eteenpäin, auttaa meitä myös saavuttamaan suurempia asioita maailmanlaajuisesti. Uudet projektit voivat olla uusien tapojen luomista suuremman tasapainon ankkuroimiseen, rauhan aikaansaamista tietyille maailman alueille, uusien keksintöjen ja teknologioiden esittelemistä, jotka voimaannuttavat ihmisiä, ja kaikkea siltä väliltä.

Mitä nuo kehitysaskeleet ovatkin, ne tapahtuvat paljon nopeammin nyt, aikomustemme keskittyessä uusien ideoiden synnyttämiseen uudella ja korkeammalla tasolla.

Suurin voima

Kuulemme usein, että universumin suurin voima on rakkaus, mutta mitä se todellisuudessa merkitsee?

Ihmismielellemme jumalainen rakkausenergia on määrittelemätön. Yritys yhdistyä sen merkitykseen vasemman aivopuoliskon ajattelulla toimii harvoin, koska jumalainen rakkaus ylittää kaikki ne tarinat, joita mieli mielellään laittaa sen ympärille.

Voimme yhdistyä todelliseen rakkausolemukseemme päättämällä ajatella vähemmän ja tuntea enemmän. Intuitiivisia tuntemuksia ei pitäisi sekoittaa tunteisiin, jotka ovat mieleen perustuvia reaktioita, mitkä toteavat, onko jokin hyvä vai huono – tuomitsemista.

Tunteminen ei tuomitse, se pelkästään resonoi jonkin kanssa tai sitten ei. Toisin sanoen, se joko supistaa tai laajentaa. Rakkaudessa on vähemmän kyse tekemisestä ja enemmän olemisesta.

Sen vastaisesti mitä meille on ehkä opetettu, todellisessa rakkaudessa ei ole mitään ehtoja. Se ei myöskään merkitse heikkoutta. Todellinen rakkaus ei tuomitse, se ei aiheuta tuskaa tai vastoinkäymisiä. Se ei vaadi meitä luopumaan jostain osastamme tai piilottamaan sitä. Nämä uskomusjärjestelmät ovat mieleen perustuvia rakenteita, mitkä harhauttavat meitä ja siirtävät pois todellisesta luonnostamme, mikä on rakkaus.

Aito rakkaus on horjumaton taajuus, mikä virtaa kaiken elämän läpi. Kun päätämme olla rakkaus, harmonisoidumme välittömästi tähän jatkuvaan virtaan ja sallimme kaiken vastustuksen pudota pois, mitä meillä on elämää kohtaan. Tämä saa kaiken elämässämme virtaamaan paljon helpommin.

Tuloksena väärinkäsityksistä joita olemme heijastaneet sanaan "voima/valta", monet meistä ovat epäröineet ottaa takaisin oman sisäisen voimansa, koska liitämme sen ulkoiseen, egopohjaiseen valtaan, minkä ehkä tuomitsemme korruptoituneeksi, pahaksi tai kontrolloimiseksi.

Tämä egopohjaisen vallan/voiman harha johtuu pelkästään väärin ohjatusta luovuudesta – valheellisesta muodosta minkä mieli loi unohdettuamme alkuperäisen luontomme. Se on itsensä suojelemista, mikä syntyi tuosta unohduksesta. Vaikka tällainen ulkoinen valta voi vaikuttaa hyvin todelta ja vakuuttavalta toisinaan, totuus on, ettei se ole sitä.

Jännittävä asia on, että olemme nyt kollektiivisesti muistamassa totuuden siitä, kuka oikeasti olemme – herääminen mikä sallii meidän vaatia täysin takaisin luontaisen voimamme.

Tämä on yksi suurimmista syistä, miksi muutosta tapahtuu niin nopeasti nyt.

Ihmiskunta on suuren heräämisen keskellä, ajan jolloin monet ylösnousevat viidenteen ulottuvuuteen. Nousemme pois kaksinaisuuden, tuomitsemisen ja ahdasmielisyyden alemmasta ulottuvuudesta ja siirrymme ulkoisen vallan valheellisista harhakuvista aidon sisäisen luontomme todelliseen voimaan – rakkausvoimaan.

Kun tämä ennuste tulee loppuunsa, olen kiitollinen tilaisuudesta viettää aikaa kanssasi tällä tavalla joka kuukausi.

Tiedä, että universumi, miljoonat samankaltaiset ystävät ympäri maailmaa ja minä kiedomme sinut ehdottomaan rakkauteen, iloon ja tukeen. Olemme kaikki tässä yhdessä.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.11.2014 19:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
KAMPPAILUSTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Marraskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei uskomaton ystäväni,

Mitä kuuluu? Kiitos, kun pidät täydessä aikataulussasi joka kuukausi tauon ja yhdistyt kanssani tällä tavalla. Se on todella yksi kohokohdistani joka kuukausi ja odotan sitä aina innolla.

Olen syvän kiitollinen sinulle, että sallit ystävyytemme jatkuvasti kukoistaa.

Energeettisesti puhuttaessa, millaisia olivat kokemuksesi lokakuussa? Jos oli haastavaa, et ole ehdottomasti yksin.

Lokakuun taivaallisia tapahtumia olivat kaksi pimennystä muiden astrologisten asetelmien muassa, kuten Merkuriuksen perääntyminen, ja suurimmat auringonpurkaukset vuosikymmeniin. On turvallista sanoa, että oli valtavan laajentumisen kuukausi.

Kun siirrymme tiettyjen energiasyklien läpi, kokemamme laajentuminen voi olla vähemmän mukavaa alussa, ja vielä todennäköisemmin, silloin kun meitä venytetään äärirajoille.

Näinä aikoina otamme usein taukoja ja itsemme hoivaamisesta ja rauhallisesti ottamisesta tulee hyvä asia.

Sitten kun pöly laskeutuu, sisällemme ilmestyy uusi rauha-, rakkaus- ja yhteystaso, mikä on sanoinkuvaamaton. Se saa kohtaamamme haasteet näyttämään vähemmän suurilta ja vahvoilta.

Kun tämä selkeys tulee, on tärkeää juhlistaa sitä, vaikka se olisi vain lyhyt hetki. Noiden autuaiden hetkien, tuntien, päivien tai kuukausien juhlistaminen antaa mielelle viitekohdan, mihin meidän on helppoa päästä käsiksi myöhemmin, kun asiat ehkä tuntuvat taas vähemmän iloisilta. Tämä myös laajentaa sitä, mitä juhlistamme, jotta lisää noita kokemuksia voi ilmestyä elämäämme.

Aiemmassa energiaennusteessa puhuimme siitä, miten energiat antavat meille tilaisuuden katsoa suhteitamme korkeammasta perspektiivistä. Meille esitetään sellaisia kysymyksiä kuin, toimivatko suhteemme tinkimättömässä, rehellisessä ja keskinäisen kunnioituksen tilassa ja onko aika siirtyä eteenpäin tietyistä uskomusjärjestelmistä, ihmisistä, paikoista ja kokemuksista, jotka eivät enää tunnu resonoivan sen kanssa, missä kohtaa olemme omassa elämässämme.

Saamme luultavasti vastauksia noihin kysymyksiin nyt. Jos emme, ehkä kysymme itseltämme jotain tällaista: "Mitä en salli itseni nähdä?" tai "Minkä sivuutan?"

Nämä kysymykset auttavat meitä pääsemään harhakuvien läpi totuuteen siitä, kuka olemme.

Kamppailusta irtipäästäminen

Ponnistelu ei ole enää tarpeellista. Oli aika, jolloin vaikeudet olivat tärkeä osa laajentumisprosessiamme. Ja tietysti se jatkuu joillakin, kunnes he valitsevat toisin.

Henkilökohtainen ja kollektiivitietoisuutemme on kuitenkin noussut nyt siinä määrin, ettei niiden oppituntien joita meidän on tarkoitus oppia elämässä, tarvitse olla enää ylidramaattisia.

Muistan ne päivät, kun halusin sopia joukkoon tai saada toisten hyväksyntää. Minulla oli tapana tehdä kaikkeni ollakseni, mitä kaikki muut halusivat minun olevan, ja päädyin myymään itseni loppuun joka kerta ja olin täysin uupunut ja onneton joka tasolla.

Vasta sitten kun aloin nähdä arvon olemisessa aito ja väärentämätön itseni, kaikki ovet suurimman potentiaalini elämiseen avautuivat. Silloin minusta tuli todella vapaa. Sitä näen tapahtuvan myös sinulle, ystäväni.

Kuten mainitsin aiemmin, maailman tietoisuus värähtelee kokonaisuutena nyt korkeammassa taajuudessa. Tämä merkitsee, että niiden taistelija- ja pelastaja-arkkityyppiroolien joita monet teistä ottivat merkittäväksi osaksi identiteettiämme, ei tarvitse enää olla pääasu, mitä käytämme.

Tämä ei tarkoita, että kaikki haluavat päästää irti kamppailijan identiteetistä. Kuitenkin ne jotka tuntevat oppineensa riittävästi samaistumisesta tähän arkkityyppiin ja ovat valmiita päästämään enemmän helppoutta, iloa ja rakkautta elämäänsä, pystyvät tekemään sen vähemmällä ponnistelulla.

Joillakin kamppailusta irtipäästäminen voi saada mielen tuntemaan, että identiteetti on menetetty. Tiedä, että tämä on ehdottomasti ok.

Avaimena on antaa mielelle aikaa surra. Sitten kun asiat alkavat tuntua vähän vakaammilta, voimme alkaa kertoa mielelle, että se ei ole menettänyt mitään päästämällä irti kamppailuidentiteetistään ja että se on itse asiassa saavuttanut paljon.

Jos meillä on edelleen kamppailua ja paljon vaikeuksia elämässä ja olemme valmis päästämään irti tästä kamppailusta, saattaa olla, että jossain kohtaa annoimme tiedostamatta lupauksen jäädä sellaisen värähtelyyn, jonka täytyy kamppailla. Voi olla jotain entisten elämien kokemuksia tai uskonnollisia malleja, jotka on tuotu tähän elämään.

Jos meistä tuntuu, että olemme tehneet noita lupauksia, voimme:

1. pyytää universumia tekemään meidät avoimeksi oppimaan nuo oppitunnit nopeasti, jottei niiden uudelleenluomista tarvitse enää jatkaa, ja
2. ilmaista aikomuksen, että kaikki lupauksemme perutaan ja irtipäästetään kerta kaikkiaan.

Kun ilmaisemme tietoisesti tällaisia aikomuksia johdonmukaisesti, laitamme asioita liikkeelle, jotta nuo vanhat mallit voivat alkaa selvitä ja hävitä vielä nopeammin.

Tunneitsenäisyys

Iso osa kamppailusta irtipäästämistä on luopua keskinäisestä riippuvuudesta suhteissamme. Tapahtuu työntämistä ja vetämistä, kun ihmisistä alkaa tulla riippuvaisia toisistaan. Itse asiassa suuri osa itsetunnostamme katoaa tuossa prosessissa.

Kun otamme täyden vastuun omasta onnellisuudestamme emmekä enää pyri löytämään sitä toisista, löytyy todellinen vapaus.

Nyt mieli keksii kaikki tekosyyt ja sanoo sellaisia asioita kuin: "No, et ymmärrä tilannettani. Minun on asuttava vanhempieni kanssa, koska en tienaa rahaa" tai "Rakastan kumppaniani tosi paljon enkä voi elää ilman häntä, mutta hän ei vain tee, mitä haluan hänen tekevän."

Kuulostavatko mitkään näistä ajatuksista tutuilta? Olemme sitten kokeneet noita tilanteita itse tai tunnemme jonkun, joka on, niin nuo uskomukset ovat pelkästään helppo tapa olla ottamatta täyttä vastuuta omasta onnellisuudestamme.

On myös eräs ajatus, minkä mieli haluaa joskus keksiä: jos olemme tunneitsenäinen, niin olemme yksin. Niinpä yksinolemisen pelko alkaa tehdä kaikki päätökset elämässämme … mikä saa olomme kurjaksi ja odottamaan jatkuvasti itsemme ulkopuolisten asioiden tekevän meistä onnellisen.

Tiedän, että tämä voi olla vähän epämiellyttävä aihe pohtia. On kuitenkin tärkeää valaista sitä ja olla totuudenmukainen, jotta voimme parantaa sen täysin!

Alkaaksemme rakentaa tunneitsenäisyyttä meidän on pakko muistaa kääntyä sisäänpäin ja löytää ydintunnevahvuutemme sen sijaan, että etsimme sitä itsemme ulkopuolelta.

Tässä on muutamia supertehokkaita tekijöitä, mitkä voivat auttaa meitä aloittamaan terveen tunneitsenäisyyden rakentamisen:

1. Päättää tehdä itsestämme prioriteetti jatkuvalla itsestä huolehtimisella, itsen rakastamisella ja itsen hyväksymisellä.

2. Luopua tarpeesta olla aina oikeassa ja näyttää olevansa jotain.

3. Päästää irti paineesta olla täydellinen.

4. Integroida luovaa ilmaisua, hauskanpitoa ja leikkiä jokaiseen päivään.

5. Asettaa ja saavuttaa tavoitteita.

6. Jakaa rakkautta ja myötätuntoa toisten kanssa, uskomatta pelkoharhakuviin ja kertomatta puutepohjaisia tarinoita.

7. Päättää näyttää ja tuntua jatkuvasti parhaalta SINULLE. Voimme saavuttaa tämän ravitsemalla kehoamme superparantavalla ruualla, kuntoilemalla/liikkumalla ja huolehtimalla fyysisestä estetiikastamme, jotta voimme heijastaa ulkoiseen maailmaan sitä kauneutta, mitä kannamme aina sisällä.

8. Ilmaista kiitollisuutta universumille joka päivä.

9. Muuttaa päivärutiinejamme aina muutaman päivän päästä, asioiden pitämiseksi tuoreina.

Jos olemme johdonmukainen näiden yhdeksän tekijän kanssa, 28 päivässä on kylvetty täysin siemenet tulemiselle itsenäiseksi tunteellisesti, fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti.

Kun menemme muutamaan seuraavaan viikkoon, monia asioita muuttuu jatkuvasti. Mutta yksi asia pysyy samana: rakkaus millä universumi täyttää meidät päivittäin.

Pidä hyvää huolta itsestäsi ja olemme pian taas yhteyksissä.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 04.02.2015 21:22 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2593
SPONTAANI PARANTUMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaunis ystäväni,

Minulle on suuri kunnia yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Kiitän sinua koko ihmiskunnan puolesta, että päätit omistautua sisäiselle laajentumisellesi ja muistamaan matkaasi jumaluuteen.

Maailman tietoisuus nousee hyvin nopeasti, koska olet valmis harmonisoitumaan korkeamman itsesi kanssa.

Tapahtuu hämmästyttäviä muutoksia, joten jos vuoden 2015 pari ensimmäistä viikkoa tuntuivat sinulle vähän kuoppaisilta, tiedä, ettet ollut yksin.

Monet ihmiset ympäri maailmaa kokivat paljon sisäistä ja ulkoista puhdistumista noiden viikkojen aikana. Nekin jotka eivät välttämättä tiedosta energiaa tai ole herkkä sille, huomasivat ehdottomasti, että jotain erilaista tapahtui.

Tapahtunut puhdistumisjakso oli tarkoitettu ratkaisemaan monia viipyileviä malleja, jotka estävät meitä yhdistymästä aidoimpaan ja todellisimpaan osaamme.

Tilassamme ei ole enää sijaa minkään sellaisen menestymiselle, mikä ei ole harmoniassa rakkauden kanssa.

Tieteellisesti puhuttaessa, puhdistuminen aktivoitui, kun planeettojen välinen magneettikenttä planeettamme lähellä kallistui etelään ja avasi halkeaman maapallon magnetosfääriin. Aurinkotuuli virtasi maapallolle antamaan polttoainetta hyvin voimakkaalle magneettimyrskylle, millainen tapahtui myös syyskuussa 2014. Tämä aiheutti haastavan ajan monille.

Koska kaikki on energiaa ja mekin olemme energiaolentoja, magneettimyrskyt vaikuttavat meihin ydinmolekyylitasolle saakka. Kuten aiemmin mainittiin, tämä toi esiin jokaisen mallin, mikä estää meitä toimimasta aidoimmasta ja todellisimmasta Itsestämme, jotta kaikkiin tasapainottomuuksiin joita kentässämme vielä oli, voitiin tarttua.

Ja energiaolentoina tunteillamme on taipumusta olla joka paikassa, kun suuria muutoksia tapahtuu, koska laukaisijoita on vasemmalla ja oikealla.

Rohkaiseva asia jonka monet meistä polulla olevista tietävät todeksi, on, että sitten kuin magneettimyrskyn energiat menevät ohi, hyvinvoinnintunteemme ja henkinen tiedostamisemme lisääntyy eksponentiaalisesti. Niin haastavalta kuin puhdistumisjakso ehkä tuntuukin, se on aina sen arvoista.

Spontaani parantuminen

Se ympäristö mihin olemme nyt ankkuroituneet, erityisesti aineellisessa (3D) maailmassa, on täysin kartoittamaton. Asiat jotka näyttivät ennen mahdottomilta rationaaliselle mielelle, tulevat nyt normaaliksi osaksi elämää.

Todellisuuskudelmastamme on tullut niin muokattava, että asiat ilmestyvät melkein yhtä nopeasti, kuin pystymme ajattelemaan niitä.

Maailmanlaajuisesti esimerkiksi tiedostot Ilmavoimien "Sininen kirja" –projektista, viralliset tiedot yli 12000 ufohavainnoista vuosilta 1947–1969, ovat kaikkien käytettävissä. Voit löytää ne täältä.

Tämä ei ehkä näytä isolta jutulta monille, jotka ovat olleet melko kauan tällä matkalla laajentunutta tietoisuutta kohti. Kuitenkin se paljastaa paljon ihmiskunnan heräämisestä.

Se on selkeä vahvistus, että maailma on voittanut sen pelkoehdollistumisen, mikä on liittynyt tähän aiheeseen hyvin pitkään. Ihmiskunta on valmis!

Näemme myös monien maiden ympäri maailmaa irtautuvan vanhoista ideologioista, jotka edistävät kulttuurien välistä erillisyyttä ja yhteydettömyyttä. Kollektiivi on nyt prioriteettina, mikä luo perustaa paljon kirkkaammalle tulevaisuudelle meidän kaikkien kannalta, ei vain harvojen ja valittujen.

Mielessämme saattaa olla tervettä skeptisyyttä siitä, tapahtuuko tätä kaikkea oikeasti, kaiken sen erillisyyden vuoksi, mitä mielemme on ehdollistunut näkemään maailmassa. Tämä on täysin ymmärrettävää ottaen huomioon, että ennen vei vuosikymmeniä tai vuosisatoja, ennen kuin todellinen muutos alkoi näkyä.

Asiat liikkuvat kuitenkin nopeasti nyt ja päivittäin tapahtuu niin riittävästi synkronismia ja vahvistuksia, että on melkein mahdotonta olla tiedostamatta kaikkialla ympärillämme tapahuvia muutoksia.

Monet meistä näkevät ja kokevat henkilökohtaisessa elämässään spontaaneja muutoksia, erityisesti parantumiseemme liittyen. Se ympäristö mihin olemme nostaneet itsemme, sallii nämä nopeat muutokset parantumisessa fyysisen, tunne-, mentaali- ja taloudellisen kehomme alueella. Nämä muutokset eivät vaadi myöskään yhtä paljon ponnistelua kuin ennen ja monilla ne tapahtuvat luonnostaan.

Jos palvelet kokonaisvaltaisena hyvinvointiterapeuttina tai henkisenä opettajana tai olet luovalla alalla, olet ehkä huomannut, että lahjasi ovat kehittyneet moninkertaisiksi muutaman viime kuukauden aikana.

Näet ehdottomasti välitöntä fyysistä, tunne-, mentaali- ja taloudellista parantumista itsessäsi ja asiakkaissasi. Eikö olekin henkeäsalpaava ja nöyräksi tekevä kokemus?

Jos et vielä pysty vastaanottamaan tai huomaamaan parantumista itsessäsi ja ympärilläsi, nyt on aika laskea se haarniska, mitä olet pitänyt entisten kokemusten vuoksi. Tuo haarniska tekee esteen sinun ja haluamasi parantumisen välille.

Salli universumin huolehtia siitä.

Yksi usein käyttämäni mantra on: "Rakas universumi, päätän päästä irti ja antaa rakkauden (toimia)." Tämä muistuttaa minulle, että mitä tahansa taakkoja (haarniskaa) vielä kannankin, voin rakkaudella antaa ne universumille, jotta saan enemmän tilaa sille taialle, mitä elämällä on tarjottava minulle.

Niin yksinkertaiselta kuin tämä mantra kuulostaakin, mielelle se voi olla kamppailua, koska päästäessään irti jostain mieli luulee menettävänsä jotain tai jäävänsä jostain paitsi. Totuus kuitenkin on, että päästämällä irti siitä, mikä ei enää palvele korkeinta hyväämme, emme menetä mitään, vaan saamme kaiken. Laajenemme suurimpaan potentiaaliimme emmekä enää pidä itseämme pienenä. Olemme avoin elämälle.

Jos olemme valmis parantumaan, meille annetaan tilaisuus tehdä se tänä aikana hyvin todellisella ja kestävällä tavalla. Jos emme ole täysin halukas ja valmis parantumaan, sekin on ok – tulevaisuudessa on lisää tilaisuuksia sen tekemiseen.

Jokainen on juuri siinä, missä hänen on tarkoitus olla omalla matkallaan.

Hyppääminen pois mukavuusalueeltamme

Meillä jotka olemme valmiita laajentumaan ja parantumaan, ensimmäinen asia minkä voimme tehdä, on hypätä pois mukavuusalueeltamme. Tämä voi ilmentyä useilla tavoilla.

Jos sinua kutsutaan opettelemaan luontaisia parantamis- tai luovia lahjojasi ja kehittämään niitä, luota sisäiseen opastukseesi. Ehkä päätät rikastaa lahjojasi menemällä jollekin kurssille tai johonkin työpajaa, mikä resonoi kanssasi.

Tuen saaminen myötätuntoiselta hyvinvointiterapeutilta, henkiseltä opettajalta tai elämäntapavalmentajalta on toinen tapa edistää parantumistasi. Huomaan, että terapeuttina minun voi olla helppoa unohtaa pyytää tukea.

Itse asiassa tuen pyytäminen on ennen ollut hyvin haastavaa minulle. Mutta sitten kun päätin siirtyä pois mukavuusalueeltani ja pyytää apua, monia ovia avautui minulle ja minusta tuli vielä parempi terapeutti.

Jonkin tilaisuuden etsiminen missä voi antaa takaisin ja palvella ihmisiä, tukee myös kovasti omaa laajentumistamme ja parantumistamme. Tämä sallii mielen siirtyä pois itsekeskeisyysmallista ja ohjaa tietoisuuden koko ihmiskunnan parhaaseen.

Vuohen vuosi – lisää tasapainoa ja vakautta

Kiinalainen uusivuosi (vuohen vuosi) alkaa 19.1.!

Energeettisesti tämä aloittaa paljon suotuisamman ajan kuin muutama kulunut vuosi. Paljon siitä kaaoksesta mitä on tapahtunut kuluneina vuosina, alkaa vihdoinkin loppua. Tämä auttaa tuntemaan enemmän vakautta sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti.

Niillä jotka jatkavat päättäväisesti rakkauden valitsemista, elämänlaatu rikastuu jatkuvasti taianomaisin tavoin.

Vuohen vuosi kohottaa ihmiskunnan korkeampaan tietoisuustilaan paljon tasapainoisemmin, mikä rakentaa uskoamme toisiimme ja siihen maailmaan, mitä päätämme luoda.

Miten jännittävässä ajassa elämmekään!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 15.3.2015 Kulissien takana
ViestiLähetetty: 04.03.2015 14:00 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
Dagher 03 15: Kulissien takana

*_KULISSIEN TAKANA_*

*__*

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com
<http://www.magnifiedmanifesting.com>)

Maaliskuu 2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystäväni.

Meillä on paljon kuulumisia vaihdettavana! Miltä on tuntunut viime aikoina?

Helmikuun 19. päivän jälkeen tapahtui konkreettinen muutos, mikä toi
monille meistä yleisen rauhantunteen, vaikka välillä olikin muutama
päivä, jolloin oli edelleen Merkuriuksen perääntymisen vaikutusjäämää.

Niille jotka tiedostavat, että heidän todellisuutensa on suoraa tulosta
heidän heijastamistaan ajatuksista, nuo muutama päivä antoivat
palautetta siitä, minkä asioiden hiomista voimme jatkaa, kun astumme
edessä olevaan lempeämpään vuoteen.

*_Päiväntasaus ja täydellinen auringonpimennys_*__

Maaliskuun alusta saakka energiat alkavat rakentua päiväntasausta kohti
(kevättasaus pohjoisessa ja syystasaus etelässä).

Tämä tapahtuu perjantaina 20.3. klo 12.45 Suomen aikaa. Tänä
jännittävänä transformaatioaikana koemme lisäksi täydellisen
auringonpimennyksen samana päivänä kuin päiväntasaus!

Mitä se merkitsee meille?

Päiväntasaus palvelee ovena henkisen ja fyysisen maailman väillä, mikä
mahdollistaa voimakkaan uudistumisen. Tämä uudistuminen kohottaa
tietoisuutemme kykyä kylvää suurempaa rakkautta ja viisautta hyvin
todelliseen läsnä olevaan hetkeen.

*Se on jumalaista alkemiaa koko komeudessaan!*

Päiväntasaus on myös aikaa, jolloin ne luomislahjat joita olemme
hoivanneet kesä- tai talvikuukaudet, voidaan täysin oivaltaa ja ilmaista
inspiroimaan sellaista maailmaa, mitä haluaisimme kokea enemmän.

Päiväntasaus on ihanteellista aikaa:

* Yksinkertaistaa elintilaamme tai ympäristöämme, jotta pystymme
päästämään irti monista asioista, joita emme ole käyttäneet.
Noudattamani yleisperiaate on, että jos en ole käyttänyt jotain vuoteen,
se voi nyt löytää uuden rakastavan kodin jonkun luota, joka todella
hyötyy sen saamisesta.

* Kokeilla jotain uutta, mikä tuntuu olevan mukavuusalueemme ulkopuolella.

* Vaihtaa rutiiniamme muutaman päivän välein muutaman kuukauden ajan,
pysyäksemme avoimena, tuoreena ja meille esittäytyvien tilaisuuksien
käytettävissä.

* Aloittaa uusi kurssi tai henkinen harjoitus, yhdistyäksemme taas
todelliseen rakkausluonteeseemme.

* Antaa anteeksi elämässämme kaikille ihmisille, paikoille ja
kokemuksille, jotka edelleen laukaisevat tunteemme jotenkin.

* Luoda tasapaino jumalaisen feminiiniaspektimme (luova, hoivaava ja
leikkisä puolemme) ja jumalaisen maskuliiniaspektimme (intohimoinen,
toimintasuuntautunut ja motivoitunut puolemme) välille.

* Aloittaa uusi projekti tai luova seikkailu, mikä tuntuu
harmonisoituneemmalta sydämemme toiveiden kanssa.

Jos jokin näistä ehdotuksista tuntuu laajentavalta ja iloiselta sinusta,
tiedä sen olevan vahvistus, että kenties sinun on aika integroida se
elämääsi, jotta voit tehdä tilaa raikkaille ja uusille siunauksille,
jotka ovat harmoniassa sydämesi toiveiden kanssa.

Päiväntasauksen lisäksi meille annetaan myös täydellinen
auringonpimennys 20.3. Tämä voimistaa päiväntasausenergioita, mitkä
voivat tuntua hyvin intensiivisiltä niille, joka ovat hyvin herkkiä tai
tunteellisia.

*Jotta meihin ei vaikuteta haastavalla tavalla tänä aikana, meitä
vaaditaan olemaan vain tietoisempi ajatuksistamme, sanoistamme ja
teoistamme.*

Tämä sallii meidän olla avoin pimennyksen ja päiväntasauksen
voimakkaille energioille ja työskennellä niiden kanssa paljon
tuottoisammin. Se auttaa meitä myös hävittämään kaikki viipyilevät
kauna- tai ristiriitajäämät, joita vielä koemme.

Täydellisen auringonpimennyksen aikana auringon meditoiminen vahvistaa
sisäistä aurinkoamme (sijaitsee solar plexuksessa vatsan alueella), mikä
edustaa jumalaista voimaamme. Tämä auttaa meitä ilmaisemaan itseämme
avoimemmin ja vapaammin pidättelemättä. Se auttaa meitä myös rakentamaan
luottamusta itseemme, mukaan luettuna lahjamme, taitomme ja yleinen
läsnäolomme tässä maailmassa.

On siis turvallista sanoa, että tämä kuukausi on suurta sisäisen ja
ulkoisen transformaation aikaa, mitä voidaan merkittävästi rauhoittaa
tiedostamisella ja henkisillä harjoituksilla.

*_Kulissien takana_*__

Kun muutumme kaikki sisäisesti ja ulkoisesti, myös kulissien takana
tapahtuu enemmän taikaa.

Oletko nähnyt syvällisiä unia viime aikoina? Muistatko niistä enemmän ja
enemmän?

Tunnetko lävitsesi kulkevan energia-aaltoja, jotka tuntuvat joskus kuin
sähkövirralta kehossasi?

Näetkö enemmän ja enemmän kipinöitä (minitähdenlentoja)
äärinäkökentässäsi? Huomaatko ruokahalusi vaihtelevan vähän enemmän
nykyään?

Entä suurempi herkkyys ihmisille ja kokemuksille ympärilläsi?

Henkemme on nyt täysin fokusoitunut nostamaan verhon mielessämme, jotta
pystymme ymmärtämään, sulattamaan ja integroimaan aidon itsemme jokaisen
läsnä olevan hetken todellisuuteen.

*Tämä on ISO juttu! Tämä ankkuroi "taivas maan päällä" –tyyppisen
kollektiivitodellisuuden.*

Vuosituhansia tietoinen mieli on ehdollistunut toimimaan enimmäkseen
lineaarisessa ajassa. Nyt mielelle opetetaan – Henkemme, universumin ja
kaikkien rakkausolentojen avulla – miten kukoistetaan lineaarisen ajan
ulkopuolella, jotta voimme olla voimakkaimmillamme.

Näemme nyt maailmassa siirtymisen pois siitä pelosta, minkä mieli loi ja
mihin se rentoutui ajatellessaan, että se menettäisi identiteettinsä,
sitä ei enää olisi, jos se astuisi epälineaariseen aikaan.

Henkemme näyttää kuitenkin mielellemme tällä hetkellä, että tämä
uskomus
ei voisi olla kauempana siitä totuudesta, mitä oikeasti tapahtuu.

Mielelle näytetään, miten paljon enemmän ainutlaatuista itseään se saa
kokea, kun sitä ei enää rajoita lineaarinen aika, missä se käyttää
pelkoa, puutetta, epäilyä, huolta, hämmennystä, syyllisyyttä, häpeää tai

tuomitsemista selviytyäkseen elämän haasteista.

*Henkemme ja universumi ovat avaamassa nyt ovet perimmäiseen vapauteen,
missä pystymme täysin tunnistamaan taas kerran ikuisen, eheän ja aidon
Itsemme.*

Tämän prosessin nopeuttamiseksi meiltä pyydetään vain halukkuutta
rakastaa mieltämme ja olla myötätuntoinen sille. Mielen ainoa tehtävä
oli pitää meidät turvassa ainoalla tavalla, minkä se osasi, ja siitä
olemme kiitollinen.

On tärkeää myös varmistaa, että olemme hyvin nesteytetty, saamme paljon
lepoa ja unta, jatkamme henkisiä harjoituksiamme, jotka auttavat meitä
elämään läsnä olevassa hetkessä, ja laitamme ravitsevaa ja aitoa ruokaa
kehoomme.

Tämä tukee Henkeämme niissä siunauksissa, joita se luo meille nyt.

Kuten aina, olen hyvin kiitollinen jakaessani tämän matkan kanssasi, ja
pidän tilaa, että tämä kuukausi on ilmiömäinen sinulle!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa,
lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman
elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio
omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi
ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin
pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 35 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia