Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 17.11.2018 02:14

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 15.04.2016 15:18 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
HUHTIKUUN PSYYKKINEN ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kauniit valo-olennot,

Maaliskuun energialataukset ovat olleet pakahduttavia monille eikä huhtikuu tuo helpotusta siihen jatkuvaan energiaristituleen, jota tulee planeetalle ja meille valo-olennoille, jotka transformoidumme joka päivä valokeho-olennoiksi.

Intensiivistä energiaa, jota olemme käsitelleet:

- intensiiviset unet
- viha
- nukkumisongelmat – liian vähän tai liian paljon
- korvien lisääntyvä soiminen
- kieli- ja muistivaikeudet
- ei tunnetta kehosta
- päänsärky
- voimakas kehon kuumuus
- kehon värähtelyt
- ahdistus
- kova jano
- ruokahalumuutokset

Monet näistä jutuista ovat hormonaalisia muutoksia umpieritysjärjestelmässä. Transformoituaksemme valokeho-olennoksi meidän täytyy muuttaa ensin hormonaalinen rakenteemme. Tämä voi aiheuttaa myriadeja vaivoja, mm. voimakasta kehon kuumuutta, kun molekyylimme kuumenevat transformoituakseen. Muista, että käsittelemme voimakkaita energiatulvia, kun ne kulkevat läpi ja transformoivat ihmiskehoamme 5D-valokehoksi, jota tarvitaan matkustamiseksi moniulotteisiin maailmoihin.

Monet voivat vaihdella liiallisen energian ja valtavan väsymyksen välillä. Tämä johtuu taas muutoksista valokehorakenteessa. Ota aikaa ja lepää, kun voit – on tärkeää tehdä nyt ylösnousemuksesta prioriteetti, jos pystyy.

Lisääntynyt korvien soiminen johtuu Maata ympäröivän magneettikilven heikkenemisestä, mistä olen puhunut aiemmissa artikkeleissani. Magneettikilven heikkeneminen johtaa lintu- ja kalakuolemiin, kun Maasuojan väheneminen jatkuu. Tämä jatkuu ja käy läpi syklin aina, kun uusi taso saavutetaan.

Maan luonnollista taajuutta kutsutaan Schumannin resonanssiksi, joka on yhteydessä ihmisaivojen luonnollisen taajuuden kanssa. Yhteys tapahtuu alfa- ja theta-tasolla (luova ja meditatiivinen tietoisuus). Schumannin resonanssiin voi vaikuttaa Maan magneettikentän heikkeneminen, jota on tapahtunut viimeiset 2000 vuotta. Tämän kilven heikkeneminen voi johtaa magneettinapojen kääntymiseen, joka tapahtui noin 788000 vuotta sitten. Ihmisaivot on sidottu magneettitaajuuksiin, aivan kuten linnut ja kalat käyttävät magnetismia suunnistamiseen. Näin ollen kuluneiden viiden vuoden lintu- ja kalakuolemia, kun kilven heikkeneminen on jatkunut. Tampan lentokentän uudelleenjärjestely muutama vuosi sitten oli hyvä merkki tapahtuvista muutoksista.

Monet asiat joita koemme siirtymän aikana, liittyvät suoraan magneettikentän heikkenemiseen ja ylösnousemusprosessiin, jotka yhdistyvät auringon ja keskusauringon kautta. Auringot lähettävät meille valokoodeja jatkamaan molekyylirakenteemme transformoitumista ja uudistumista. Kaikki on yhteydessä tämän prosessin kautta, kun jatkamme matkaamme valokehoksi.

2016 jatkuu korkean energian vuotena, joka on täynnä päivitettyä energiaa, päivitettyjä latauksia ja aaltoja. Astumme nyt vaiheeseen, jossa lataukset kestävät pidempään, ovat intensiivisempiä ja saavat ominaisuuksia, joita emme ole nähneet aiemmin. Sitä jatkuu tämän vuoden ja sen kohokohtia ovat päiväntasaukset, päivänseisaukset ja täysikuut. Ne ovat kaikki korkeita portaaleja tietoisuusaktivointien tapahtumiseksi.

Kun olemme nyt astuneet korkean energian uuteen pyörteeseen, jota nyt integroimme, nämä energiat saattavat saada tuntemaan, että on epätasapainossa ja tullut täysin hulluksi. Niin intensiivisiä nämä päivitykset ovat olleet. Saattaa olla manian ja masennuksen tunteita, niin kuin kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä, kun taajuutemme sopeutuvat uuteen valoon, joka transformoi meitä.

Kun energialataukset on tavallisesti hajaantuneet, meillä on välissä aikaa rentoutua ja päästä takaisin tasapainoon. Joskus kuitenkaan näin ei ole, kuten maaliskuussa. Meihin iski joko geomagneettisia myrskyjä tai energiapäivityksiä muutaman päivän välein (ei auringonpurkauksia). Tätä tapahtuu myös tulevaisuudessa – enemmän energiapäivityksiä lähempänä toisiaan ja meidät heitetään integrointiin vielä nopeammin.

Asiat nopeutuvat, myös aika, joten ylösnousemusprosessi pysyttelee tämän mukana ja siirtää meitä vielä nopeammin tavoitteeseemme: saada loppuun ylösnousemus valokehotilaan. Tätä täydellisen moniulotteisuuden tilaa voimme odottaa innolla.

Tarkkailtavia asioita mentäessä eteenpäin tänä vuonna:

- maamuutokset
- pimeys vs. valo –teemat (äärimmäisempiä)
- vaaleja edeltävä aika (tämä on kriittinen jakso energiamielessä)
- edistyminen siirtymisessä ihmis- ja eläinoikeuksia kohti

Asioita joihin keskittyä itsessään:

- kehitä psyykkisiä kykyjä ja 5D-kykyjä
- laajenna tietoisuutta
- kohtaa pelko
- siirry onnellisuuteen ja iloon

Nämä ovat hyviä tavoitteita työstettäväksi ylösnousemusprosessissa, kun meistä tulee moniulotteisia luojia. Luojina meillä on vastuu johtaa polkua toisille, jotka seuraavat. Kaikki voivat liittyä mukaan – joillakin se vie enemmän aikaa.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.05.2016 08:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
AJANKOHTAINEN ENERGIARAPORTTI - AIKAJANAMUUTOKSIA

Kirjoittanut Diane Canfield (http://www.dianecanfield.com)
20.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ja kaunis sieluheimo,

Muutama ilta sitten koin tunnin aikapoimun/vääristymän. Katsoin kelloa ja se oli 20.30. Seuraavaksi tiesin, että katsoin tunnin päästä kelloa täsmälleen 21.30. Minulta vei jonkin aikaa integroida, mitä oli tapahtunut. Tämä ei ollut mitenkään ensimmäinen kerta, kun minulta on hukkunut aikaa. Itse asiassa minulla alkoi olla näitä tapahtumia jo lapsuudessa. Nyt siirtymän tapahtuessa niistä tulee korostuneempia ja selviä siinä, mitä itse asiassa tapahtuu.

Kun katsoin kelloa 20.30, tarkistin ajan päivällisen tekemistä varten. Syystä johon en mene tässä, en halunnut tehdä sitä ennen kuin 21.30, joten kappas vaan, seuraavaksi tiedän, että kello on 21.30. Puuttuva aika oli tyhjä, eli en kokenut mitään tuona aikana.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että ilmensin tuon tunnin aikahypyn itse, koska en halunnut odottaa tuntia päivällisen valmistamista. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän – välitöntä ilmentämistä – ja tältä se näyttää. Tältä se näyttää kaikilla tulevaisuudessa. Tämä ei ole oikeasti kaukaa haettua, kun ajattelemme kaikkia 5D- ja sen yläpuolisia asioita, joita tapahtuu ympäri maailmaa tällä hetkellä.

Aika sellaisena kuin tunnemme sen, on jättämässä meidät. Se on 3D-rakenne, joka on otettu käyttöön, jotta voimme kokea tekojemme seuraamukset ja oppia tarvittavat oppituntimme maakoulussa.

Kun siirrymme korkeampiin maailmoihin, emme enää tarvitse tätä rakennetta, koska ei ole oppitunteja. On vain oleminen, ilmentäminen ja nauttiminen siitä korkeamman tietoisuuden elämästä, jota elämme korkeammissa maailmoissa.

Seuraavana iltana koin myös valtavan energia-aallon reaaliaikaisesti, kun tein viimeisintä haastatteluani (liitän artikkelin loppuun linkin haastatteluuni). Kun olin puhelimessa, aivan yhtäkkiä talo tärisi katosta lattiaan. Ikään kuin joku olisi nostanut taloa muutaman tuuman ja pudottanut sitten maahan. Koko talo tärisi. Olin yksin kotona tuolloin, joten olin ainoa, joka koki tämän oudon energia-aallon kulkemisen talomme läpi.

Normaalisti energia-aallot kulkevat lävitseni, suoraan kehoni läpi, mutta tällä kertaa se meni koko talon läpi!

Energia on hellittämättä lisääntynyt muutaman kuukauden. Jotkut ovat hyvin väsyneitä käsitellessään tulevan energian vaikutuksia. Kun tunnemme väsymystä, se on merkki integroinnista, ja meidän täytyy kunnioittaa sitä parhaan kykymme mukaan. Mene omaan pyhään paikkaasi, lepää ja rentoudu. Lähetä maailma tarvittaessa pois tehdäksesi tämän – luommehan uutta maata.

Monilla alkaa olla enemmän paranormaalia toimintaa, kuten minulla joka päivä. Jotkut kokevat sitä jo enemmän kuin ennen. Ei huolta, tämä kaikki on normaalia tietoisuuden korkeammissa maailmoissa.

On hyvin tärkeää pysyä erossa pelosta ja pelkopohjaisista ideologioista. Silloin kun jokin tuo esiin pelkoa tai stressiä, lähde pois tuon henkilön luota tai sivuuta tuo artikkeli. Emme halua mennä siihen suuntaan tällä hetkellä ylösnousemusprosessissa. Siirrymme 3D-pelkoajattelusta autuuden ja rakkauden korkeampiin maailmoihin.

Monet näkevät minun kirjoittavan autuuden tunteesta, joka voi tulla koska tahansa, mutta monta kertaa se ilmentyy klo 21:n jälkeen. Tämä on korvannut alemman pelkopohjaisen tunteen. Se voi olla hyvin addiktoiva ja siihen on ehdottomasti helppoa tottua.

Tullessaan autuusaallot tuntuvat puhtaalta taialta. Tuntuu siltä, että kaikki on oikein ja kaikkia maailmassa rakastetaan. Tämä on Luojaenergiaa, kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja. Jos et ole vielä tuntenut tätä, hankkiudu eroon pelosta ja nosta taajuutesi rakkauteen ja autuuteen.

Nämä aikajanamuutokset voivat monta kertaa tuoda maamuutoksia, kuten maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tulvia ja äärimmäisiä säätiloja.

Ne voivat tuoda myös uusia aikajanoja, joita monet luulevat samoiksi, mutta ne ovat itse asiassa erilaisia. Vanha aikajana korvataan uudella, ja vaikka saatamme luulla, että asiat ovat aina olleet niin, kuin muistamme, näin ei ole. Jotkut meistä muistavat vanhoja aikajanoja ja millaisia ne oikeasti olivat.

Osaa tästä aikajanailmiöstä kutsutaan mandala-ilmiöksi, jolloin joku julkkis elää, mutta tiedämme kuulleemme hänen kuolemastaan aiemmin. Se menee kuitenkin paljon tätä pidemmälle – todellisia tapahtumia muutetaan sopimaan tulevaan aikajanaan, jota luodaan nyt.

Miten näitä uusia aikajanoja luodaan? Me luomme niitä, kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja – luomme parempia aikajanoja ja parempia lopputuloksia maailman ongelmiin. Tämä on toteutunut unelma meille kaikille ja se tapahtuu nyt, kun siirrymme korkeampaan tietoisuuteen tietoisessa universumissa. Luomme paratiisia korkeampien tietoisuustilojemme kautta.

Voit kokea näiden aikajanamuutosten joitain vaikutuksia itse, kun sinulla on massiivisia oivalluksia siitä, miten asioiden pitäisi olla kauniilla maaplaneetalla. Tiedämme kaikki, ettei tätä planeetta kohdella niin, kuin pitäisi – ei kukaan vallassa oleva kohtele. Tiedämme, että on paljon parempia tapoja tehdä asioita ja huolehtia kaikista maailmassa. Tämä voidaan helposti tehdä, kun oikea todellisuus tapahtuu. Luomme tätä nyt, kun oivallamme, että olemme voimakkaita valo-olentoja, jotka voivat muuttaa omaa tulevaisuuttaan ajatuksillaan ja toiveillaan.

Luomme nyt ylösnousemusprosessin kautta sitä paratiisia, jota olemme aina halunneet. Luoja, tähtiystävämme ja universumin tietoisuus opastavat ja auttavat meitä matkan varrella. Olemme oikealla polulla. Jatketaan!

Kaikkia sanoja inspiroivat Luoja ja tähtitiimini, kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto.

Haastatteluni Nature of Reality –radiossa voit löytää täältä (https://www.youtube.com/watch?v=zEGqkul ... e=youtu.be)

Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.06.2016 21:39 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
AUTUASTA 5D-ENERGIAA PÄIVÄNSEISAUKSESSA JA TÄYSIKUUSSA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
22.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivänseisauksen ja täysikuun ollessa käsillä, meille tulee upeaa ja autuasta energiaa. Nämä ovat 5D- ja korkeampien maailmojen energioita. Ne tulevat kohottamaan meitä ja transformoimaan meidät uudeksi 5D-valokehopaketiksemme.

Energiat ovat olleet voimakkaita koko tämän viikon. Se on poistunut vähän tänään. Jos sinulla on ollut nukkumisvaikeuksia, tämä on syynä. Tämän päivän energia on kevyttä ja uusien alkujen onnellisuutta. Muutaman viime viikon olemme käsitelleet ylikuumentumista, väsymystä ja unettomuutta, kun valokehon esiin tuleminen jatkuu.

On tullut monia oivalluksia ja uutta tietoisuutta.

Jumalainen feminiinisyys astuu vielä enemmän rooliinsa uusina johtajina. Vanhat järjestelmät eivät ole enää tehokkaita, kun saamme lisää oivalluksia ja tietoisuutta uusista mahdollisuuksista rauhaan ja harmoniaan viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien tietoisuudessa.

Monet roikkuvat kiinni vanhoissa järjestelmissä. Vaikkeivät ne toimi eivätkä ole koskaan toimineet, tämän vain he tuntevat. He ovat 3D-sumussa luullen, että ne ovat toimineet, kun todellisuudessa niillä ei ole ollut koskaan tilaisuutta toimia kaikilla.

Ihmisten pimeä puoli hyökkää, kun uudesta valosta tulee kirkkaampaa ja kirkkaampaa, joten valmistaudu näkemään lisää pimeyttä, ennen kuin sen kaaos loppuu. Se loppuu – sillä ei ole vaihtoehtoa sen uskomattoman valon kera, jota tulee nyt kaikille.

Muista pysyä nyt-hetkessä – ei menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Tässä on ainoa voimamme mennä korkeamman ulottuvuuden tietoisuuteen.

Ne jotka ovat juuttuneet 3D:hen, eivät pysty tulemaan toimeen kanssasi, koska he pelaavat yhteiskunnallisia 3D-pelejä, mutta ei huolta – he ovat lopulta ylösnousemuskaravaanissa. Kun enemmän ja enemmän valoa tulee, useammat pakotetaan katsomaan elämäänsä, ja he näkevät, etteivät ole tarpeeksi pitkällä.

He alkavat sitten tehdä tarvittavia muutoksia pitääkseen yllä sen uuden 5D-todellisuuden, johon olemme matkalla. Nämä muutokset voivat olla vaikeita, aivan kuten ne ovat olleet monille meistä, jotka olemme kulkeneet jo tämän vaiheen läpi. Ole heitä varten ja opasta, kun he tarvitsevat apua. Siksi meidän täytyi käydä ensin tämä läpi.

Tässä on viesti, jonka sain tänään Planeettojen väliseltä kehittyneeltä valoneuvostolta (maan ulkopuolisia jotka ovat käyneet luonani henkilökohtaisesti):

"Kaikki on tavoitteessa. Olemme auttaneet taajuuden nostamisessa varmistamaan ihmiskunnan evoluutio. Olemme pelkkää valoa. Valo voi kaataa ja kaataa pimeyden planeetallanne. Ollaksenne synkronissa kanssamme, teidän täytyy kantaa aina niin paljon valoa, kun voitte, myös pimeyden kohdatessa planeetallanne. Rakastamme teitä!"

Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.07.2016 21:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
HEINÄKUUN 2016 ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meillä oli energiamuutos eilen illalla noin klo 23 EST. Ei ollut purkauksia eikä geomyrskyjä. Kun on todella virittynyt, tuntee nämä aallot, kun avaruussäässä ei tapahdu mitään muuta. Tästä syystä avaruussää kattaa vain pienen osan muutoksestamme.

Tästä syystä painotan aina elämään nyt-hetkessä – muuten meiltä voi mennä nämä aallot ohi, kun niitä tulee.

Aalto oli energeettinen siinä, että kruunuchakrani aktivoitui, muttei tavanomaisena kihelmöintinä, mitä saamme geomyrskyn myötä. Se oli hienovaraisempi ja tuntui enemmän ympäri päätä. Se oli koko kehon muutos, kun tunsin aallon kulkevan lävitseni. Se tuntui samanlaiselta kuin vuoden 2011 aallot, kun tunsin ikään kun putoavani tuolilta, kun ne kulkivat kehoni läpi. Se kesti noin 15 minuuttia ja sitten hävisi.

Nämä energia-aallot tuovat uusia aktivointikoodeja meille ja valmistelevat kehoamme hyväksymään enemmän valoa, kun transformoidumme valo-olennoksi, joka on moniulotteinen ja pystyy kulkemaan valoaalloilla.

~ Sillan rakentaminen ihmiskunnan ja kosmisten valo-olentojen väliseen kuiluun ~

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.07.2016 20:13 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
PIKAPÄIVITYS – GEOMYRSKY ON KÄYNNISSÄ JA TUO YLÖSNOUSEMUSONGELMIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2& ... &zw&atsh=1)

Meillä on ollut taas geomagneettimyrskyä kuluneina päivinä. Nämä myrskyt voivat tuoda meille kaikenlaisia ylösnousemusongelmia ja antavat meille lisää DNA-koodeja ja aktivointeja ylösnousemusprosessissamme. (Ei ole ollut mitään purkauksia, joilla on seurauksia. Mitään alle M- tai X-luokan purkausten ei kannata mainita, koska C-luokan purkauksia tapahtuu koko ajan.)

Viime päivien merkittäviä ongelmia ovat olleet unettomuus, uupumus ja päänsärky. Eilen aamulla heräsin pahoinvoivana ja vatsaani koski siinä määrin, että pystyin hädin tuskin toimimaan noin tuntiin, ja sitten se hävisi yhtä nopeasti, kuin oli tullutkin. Joillakin saattaa myös olla kipua niskassa, hartioissa ja selässä. Näiden myrskyjen aikana tulee myös intensiivisiä unia, koska jatkamme kulkemista kahdessa maailmassa kerralla.

Saatamme kokea myös autuaita aikoja, jolloin kaikki näyttää täydelliseltä ja maailma on niin, kuin pitäisikin olla. Minulla on ollut tätä kohottavaa tunnetta muutaman päivän. Nämä myrskyt voivat tuoda kaikenlaisia asioita, ja olen puhunut ja raportoinut niistä yli viisi vuotta. Yksi piirre on useammat psyykkiset kyvyt ja aikajanamuutokset.

(Vinkki: Jos joku puhuu aikajanamuutoksesta, varmista, mikä se on, koska siitä on tullut hyvin yleisesti käytetty sana ja monilla ei ole aavistustakaan, mitä se todellisuudessa merkitsee.) Aloin itse käyttää tätä termiä vuosia sitten aikalivahduksissa ja –tauoissa selittämään, mitä itse ajalle tapahtuu.

Kuten olemme nähneet viimeaikaisissa uutistapahtumissa, viha voi leimahtaa näinä aikoina ja epäoikeudenmukaisuuksia tuodaan valoon. Monet jotka eivät oivalla, että heillä on tukahdutettua vihaa, saattavat hyökätä vieraiden, ystävien tai perheen kimppuun. Tästä syystä on hyvin tärkeää olla harmoniassa aidon itsemme kanssa 24/7 ja hoitaa esiin nousevat ongelmat niiden kanssa, joiden tunnemme aiheuttavan niitä, eikä niiden, joilla ei ole osaa eikä arpaa koko asiassa.

Rakastan teitä kaikkia! Palvellen ja rakasten

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.07.2016 19:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ENERGIAPÄIVITYKSET VAIKUTTAVAT EDELLEEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
22.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää iltaa, kauniit valo-olennot!

Energia-aalto joka tuli viikko sitten, vaikuttaa edelleen. Löydät tuon artikkelin täältä englanniksi (http://www.dianecanfield.com/energy-wav ... ast-night/). Olemme saaneet monia päivityksiä ja latauksia sen jälkeen, kun raportoin tuosta aallosta. Monia oireita tulee fyysisen 3D-kehon epämukavuutena. Jotkut näistä ovat kummallisia tuntemuksia ympäri kehoa. Minulla on ollut outoa kihelmöintiä suun ympärillä ja lämmön tunnetta jaloissa. Huimausta, pyörrytystä ja yleistä poissaolevuutta. Voimakkaita unia astraalimaailmassa, kun siirrymme jatkuvasti enemmän valokehon rakentamiseen.

Näin valokeho rakennetaan: päivitetään hitaasti DNA:ta ja muutetaan kehorakennetta. Tämä on tapahtunut muille sivilisaatioille ennen meitä, kun ne kasvoivat yli 3D-todellisuudestaan. Prosessi ei ole helppo ja se vaatii aikaa, mutta on loppujen lopuksi kuitenkin sen arvoinen, kun meistä tulee täysin moniulotteisia.

Eilen tuli yksi M-luokan purkaus lyhyen geomyrskyn kera, mikä toi vielä lisää oireita ja päivityksiä meille. Tämä on ensimmäinen purkaus kuukausiin, jolla on minkäänlaista vaikutusta.

Täysikuu oli erittäin voimakas, mitä moninkertaisti tuo muutaman päivän takainen aalto. Meillä on saattanut olla hutera ja sekava olo, ahdistusta, kyvyttömyyttä nukkua, äärimmäistä väsymystä. Aallosta saakka on ollut myös tunnetta, ettei ole tässä maailmassa. Joskus saattaa tuntua siltä, että leijuu kehonsa yläpuolella eikä ole täysin yhteydessä Maahan. Tänään on taas poissaolevuutta, alhainen energiataso ja aivot sumussa. Näinä aikoina voi olla vaikea saada juuri mitään tehtyä. Lepää, kun voit, ja se auttaa sopeutumisessa.

Olet saanut ehkä monia uusia oivalluksia ja tiedät asioita, joita et tiennyt aiemmin. Saatat ajatella itseksesi: "Miksi ei ole jo nähnyt tätä?" Et ole nähnyt sitä, koska et voinut ilman saamiamme päivityksiä. Pystymme nyt näkemään enemmän koko kuvasta ja pääsemme käsiksi informaatioon, tietoon ja viisauteen, jota meillä ei ole ollut aiemmin. Tämä on suurten oivallusten ja uuteen olemistapaan sopeutumisen aikaa. Näin korkeammat ulottuvuudet toimivat – ei kysytä mitään, kaikki vastaukset ovat suoraan siinä. Tälle aikajanalle olemme siirtymässä ja monet alkavat tuntea sen. Lisääntyvässä määrin emme myöskään halua enää pelata 3D-pelejä. Kaiken pitäisi olla näkyvää ja totta. Tämä saattaa olla turhauttavaa joillekin, koska kohtaamme edelleen monia, jotka eivät ole heränneet.

Muista jatkaa maadoittumista, kuten olen sanonut monta vuotta – vuodesta 2011 lähtien, jolloin energiat alkoivat todella lisääntyä. Juo paljon puhdasta vettä ja lepää, kun voit. Älä taistele oireita vastaan, kun niitä tulee, vaan toivota ne tervetulleeksi, koska ne rakentavat valokehoa moniulotteisuuttamme varten.

Minulla on nyt tekeillä useita artikkeleita. Tässä on joitain aiheita:
- ylösnousemuksen edistyneet oireet
- kehittynyt eläminen 5D:ssä
- Mandela-ilmiö (monet ovat pyytäneet minua menemään yksityiskohtiin) ja
- henkilökohtaiset kokemukseni maan ulkopuolisten kanssa (monet odottavat näitä).

Olen kirjoittanut joistain aiheista aiemminkin, mutta menen nyt enemmän yksityiskohtiin ja lähestyn niitä uudella tavalla, koska elämme uudella aikajanalla.

Muista, että maan ulkopuoliset ystävämme ovat totta ja auttavat meitä tässä ylösnousemusprosessissa. Ne rakastavat sitä, että ne muistetaan ja saavat tunnustusta siitä avusta, jota ne antavat meille päivityksissämme valokehotietoisuuteen. Ne ovat elintärkeitä prosessillemme.

Rakastan sinua! Rakastan teitä kaikkia!

Rakkaudessa ja valossa
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 27.07.2016 20:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
ENERGIAPAINEAALTO – DNA-AKTIVOINTEJA LEIJONAPORTIN AVAUTUMISTA JA PLANETAARISTA UUTTA VUOTTA VARTEN

Kirjoittanut Diane Canfield (http://www.dianecanfield.com)
26.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei valo-olennot,

Olemme keskellä auringon muutaman viime päivän megaräjähdystä, ennen kuin Leijonaportti avautuu ja planetaarinen uusivuosi alkaa. Tämä on uusien alkujen ja uuden luomisen aikaa.

Meihin iski peräperää kaksi M-luokan auringonpurkausta 23. ja 24.7. Olemme nyt voimakkaan geomyrskyn keskellä. Halusin kirjoittaa tämän päivityksen eilen, mutta tunsin kaikkia oireita ja kykenin kirjoittamaan tämän raportin vasta nyt.

Onko sinulla ollut näitä oireita viime päivinä?

* päänsärky (voimakas)
* aivojen sumuisuus (voimakas)
* äärimmäinen väsymys
* nukkumisvaikeudet
* jano
* hengitysvaikeudet
* huimaus (voimakas)
* seisoessa tunne, että maailma on kallistunut
* niskakipu
* ylösnousemusflunssa
* voimakas kehon kuumuus
* tunne, että kaiken muun tekeminen on vaikeaa, paitsi istuminen tai makaaminen.

Nämä kaikki johtuvat lisääntyneestä auringon aktiivisuudesta, jonka keskellä olemme. Muista, että auringonpurkaukset ja geomyrskyt tuovat DNA-parannuksia ylösnousemusprosessiamme varten.

(https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2& ... &zw&atsh=1)

(https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2& ... &zw&atsh=1)

Tiedät näistä asioista, että DNA:tasi aktivoidaan:

* sinulla on tärkeämpiä käsityksiä menneisyydestäsi
* suurempi myötätunto
* enemmän psyykkisiä kokemuksia
* enemmän synkronismia elämässäsi
* näet olentoja tai esineitä tämän ulottuvuuden ulkopuolelta
* kuulet viestejä enkeleiltä tai oppailta
* yhdistelet asioita, mitä et ennen kyennyt näkemään
* tiedät totuuden tietämättä, miten tiedät sen (selvätietoisuus)
* et halua enää olla minkään feikin tai epäaidon lähellä.

Vuosi 2016 on ollut yliveto energiapuuskissa, -aalloissa ja –aktivoinneissa. Sitä jatkuu koko vuoden.

Massojen on ollut erittäin tärkeää herätä nyt. Heräämisprosessilla on kiire. Luoja ja kosmiset ystävämme ovat nyt "sytyttäneet" kaikkien valaistumisprosessin. Ketään ei suljeta pois siitä. Koemme kaikki ensimmäistä kertaa ylösnousemusprosessin niissä elämissä, jotka olemme olleet täällä.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.08.2016 17:34 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1331
AALTOJEN JÄLKEEN ENERGIA MUUTTUU NYT JATKUVAKSI VALOVIRRAKSIKirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

1.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineHei rakkaat sieluperhe ja tähtisiemenet.ValoaallotOlen pannut merkille tänä vuonna, tammikuusta alkaen, että kaikki aallot muuttuvat nyt yhdeksi valovirraksi, joka voi kestää viikkoja kerrallaan. Tämä on epätavallista siinä, että ennen meillä oli aalto ja sitten muutamassa päivässä kaikki oli taas "tavallisesti", ja nyt tilanne ei ole tämä. Nyt energia voi virrata viikkoja kerrallaan.Näin kaikki edistys tapahtuu universumissa. Evoluutio alkaa hitaina hyppyinä ja sitten ajan kuluessa hypyt muuttuvat pidemmiksi jaksoiksi, kun tietoisuus pystyy ylläpitämään enemmän ja enemmän valoa. Kun enemmän valoa ylläpidetään, tietoisuus kohoaa enemmän.Evoluutio on valon virtaamista, ylläpitämistä ja etenemistä. Valo on Luoja. Niinpä Luojan kautta meistä voi tulla ja voimme olla kaikki asiat. Meistä on tulossa rajattomia!Kaikki universumissa on olemassa Luojan lähde-energian kautta ja olemme todellisuutemme kanssaluojia. Kun saamme lisää valoa ja pystymme ylläpitämään sitä enemmän pidempiä jaksoja, pystymme yhdistymään enemmän luomiseen. Tämä merkitsee, että pystymme tulemaan reaaliaikaiseksi luomiseksi. Pystymme silloin tekemään monia samoja asioita kuin Luoja. Luoja on kaikki asiat, joita on olemassa – ei mies eikä nainen, vaan molemmat ja kaikki muu.Tämä merkitsee, että ilmentäminen on loputonta ja rajatonta. Näin enemmästä ja enemmästä ilmentämisestä on tullut helpompaa. Aikomuksen ja fokuksen avulla kuka tahansa voi ilmentää. Ilmentäminen ja kaikki muut kyvyt tulevat nyt etualalle monilla, kun he oivaltavat olevansa rajattomia olentoja, jotka kykenevät mihin vaan. Tässä universumissa ei ole rajoja.OireetAalto josta puhuin viime artikkelissani, jatkuu nyt kaikkien valo-olentojen kyetessä ylläpitämään enemmän valoa pidemmän aikaa. Tässä on muutamia oireita, joita olemme viipyillen kokeneet:* Voimakas kehon kuumuus. Tätä tapahtuu, koska DNA:mme muuttuu valokehoksi. Kun valokeho on täysin käytössä, silloin kykenemme sisältämään maksimimäärän valoa. Kun ruumiillistamme enemmän valoa, mahdolliseksi tulee enemmän asioita, jotka eivät ole olleet mahdollisia aiemmin.* Väsymys. Prosessoimme edelleen kehorakenteemme muutoksia ja tämä aiheuttaa väsymystä, kun kaikki energia käytetään tähän tarkoitukseen.* Kompastuminen, kaatuminen ja itsemme naarmuttaminen. Tätä tapahtuu, kun laajennumme valokehoksi, mikä on valtava. Emme tunne oman kehomme rajoja.* Voimakkaat unet ja selväjärkiset unet. Aina kun muutamme taajuutta, meillä on paljon voimakasta unennäköä. Silloin kun unet eivät tunnu unilta ja tunnet kuin olevasi niissä ja sinulle annetaan jokin viesti, kyse on paljon enemmästä kuin uni. Tässä lähde-energia yhdistyy sinuun. Siinä voi olla kummallisia elementtejä, jotta muistaisit sen. Muista, että muut maailmat eivät toimi kuin omamme – ne ovat symbolisia ja täytyy varmistaa, että muistat, mitä sinulle näytetään. Tästä syystä voi olla omituisia maisemia, mutta älä katso pääviestin ohi ja joudu draaman vangiksi. Tätä on vain, jotta muistaisit viestin.* Sydämen tykytystä ja jyskytystä. Tätä tapahtuu, kun sydän nopeutuu tehdäkseen tilaa valokeholle. Kun valokeho tulee käyttöön, värähtelymme lisääntyy, joten koko kehomme värähtelee nopeammin.* Viha. En ole itse kokenut tätä viime aikoina, mutta näen tätä ja kuulen tästä asiakkailtani ja muilta. Tänään eräs mies kiilasi eteeni ajaessani parkkipaikalle ja hän törmäsi melkein peruuttavaan autoon. Monien autojen täytyi pysähtyä hänen vuokseen. Kuitenkin hän käyttäytyi niin, ikään kuin minä tekisin jotain väärin. Sitten kun olimme parkkeeranneet ja menin kauppaan, ovella alkoi tappelu kahden muun miehen välillä, ja sitä jatkui jonkin aikaa, kunnes kaupan johtoa tuli keskeyttämään sen. Kun nämä energiat voimistuvat, se on erityisen vaikeaa niille, jotka eivät ole tehneet varjotyötään ja päästäneet irti kaikesta menneisyyden tuskasta ja vihasta. Se tulee nyt pintaan – heidän täytyy käsitellä se.Pyhä vinkki: Ole varovainen, jos koet tämän aspektin. Mene pyhälle alueellesi ja kysy itseltäsi, mitä tämä viha yrittää osoittaa sinulle. Mene syvälle ja tunne menneisyyden tuska, jotta voit tehdä työtä siitä irtipäästämiseksi. Tämä on ainoa tapa poistaa se energiakentästäsi. Sinun täytyy mennä kokemaan se uudestaan parantuaksesi täysin. Jos sinusta tuntuu, että olet päästänyt irti kaikesta menneisyyden tuskastasi, voit vapauttaa lisää pimeyttä kollektiivista. Kun enemmän pimeyttä vapautetaan, lisää valoa ilmestyy esiin.* Ylösnousemusflunssa. Sinulla on kipua ja särkyä tai kuumetta, ikään kuin olisit saanut flunssan tai vilustunut, eikä kuitenkaan ole kyse siitä. Se ei koskaan ilmenny täysimittaisena sairautena. Se voi kestää muutaman tunnin, muutaman päivän ja lähteä sitten pois.* Autuuden tunteet. Etsi autuuden tunnetta, erityisesti illalla auringon laskettua. Muista pysyä nyt-hetkessä tunteaksesi tämän ja kunnioittaaksesi kaikkia tunteita. Tämä on tapa tuntea enemmän ja saada tietoisuus kohoamaan virtaavasta energiasta ja tulevista aalloista.Viimeisenä kahtena viikkona näiden energiatulvien aikana meillä on mieheni kanssa ollut unia vastakkaisena sukupuolena olemisesta. Hän tarkasti kiireisenä uutta feminiinikehoaan ja minulle kokemus oli epämukava. Minusta ei ollut mukavaa mieskehossa – se tuntui tyhjältä ja tyhjiöltä. Tämä johtuu siitä, että tiedostan sen, mitä 3D-maskuliinisuus käy läpi tällä hetkellä, kun se hyppää jumalaiseen rooliinsa. Se osuu ensin epämukavuusvirtaan, kun se hajottaa valheellisen 3D-egorakenteensa, jonka sen on uskonut todeksi. Tämä jättää sen tyhjän päälle ja sen täytyy aloittaa taas alusta astuessaan voimaansa naisten ja lasten suojelijana. Tämän kokemuksen tarkoitus on yhdistää meidät toisen sukupuolemme jumalaiseen puoleen. Ei ole sattumaa, että se tapahtui meille kummallekin lyhyenä aikana. Meille tapahtuu usein tällaisia asioita – olemme nähneet monia asioita muista ulottuvuuksista samanaikaisesti.(Kirjoitan myöhemmin enemmän tästä sieluaspektiyhdistymisestä kumppaniisi.)Lisäksi on aikajanan editointitapahtumia. Esimerkiksi, tiedän kokeneeni tapahtumia aiemmin, eivätkä ne ole deja vuta. Se ei ole tunne, että jotain tapahtuu taas – se on monimutkaisempaa. Se on tunne, että jotain on tapahtunut, mutta eri aikajanalla, ja koin sitä vähän aikaa. Sitten kun palaan tälle aikajanalle, tapahtuu toistuminen ja muistan, että koin sen jo jossain muulla. Kysyn toisilta: "Eikö tämä jo tapahtunut?" He vastaavat "ei", koska he eivät tiedosta sitä eikä sitä tapahtunut heille.On myös turhautumisen tunnetta siinä totuusaallossa, joka on tullut sisään voimakkaammin. Tämä aalto torjuu kaikki valheet ja kaiken pimeyden. Siihen on sisäänrakennettuna hevonpaskamittari ja se pärähtää soimaan, kun kuulemme sitä. Parasta on jatkaa totuuden pyytämistä, kun joku yrittää vetää esiin kyseenalaisia 3D-tekniikkoja. Lopulta hänet pakotetaan kertomaan totuus tai hän siirtyy pois tietoisuudestasi.Viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta (avaruusolentoneuvosto joka on ilmestynyt minulle henkilökohtaisesti):Neuvosto kertoi minulle muutama vuosi sitten, että ihmiskunnan tulevaisuus on yhteisössä. Siihen olemme nyt matkalla. Tästä 70-luvun rakkausliikkeessä oli kyse – se oli pukuharjoitus siinä, mihin olemme matkalla.Olemme yhteisöissä huolehtien toisistamme ja työskennellen yhtenä Luojalähteen ja galaktisten kanssa. Valoneuvostoissa jotka johtavat tietä ihmiskunnalle, on kaltaisiani selvänäkijöitä tekemässä siltaa ihmiskunnan ja galaktisten välille. Tämä on jatkuvien galaktisten vierailujeni tarkoitus – vapauttaa ihmisistä avaruusolentojen pelko, tuoda takaisin yhteisöllisyyden tuntu kaikkien meidän kosmisessa ykseydessä ja ymmärtää, että olemme kaikki osa yhtä suurta avaruusolentoyhteisöä.Teemme tietoisuushyppäyksen, kun tämä tapahtuu, jotta kaikki voivat ymmärtää, mitä tapahtuu galaktisesti. Tämä on kaiken sen edeltäjä. Tästä syystä rakennamme valokehoa liittyäksemme kosmisten sisariemme ja veljiemme joukkoon. Tämä on tulevaisuutemme. Tiedän, että monet ovat tunteneet tämän vuosia minun tapaani. Meillä on se tietämys ja tietoisuus, että tähän olemme matkalla.Psyykkinen vinkki: Muista pysyä keskittyneenä nyt-hetkeen. Älä jää kiinni päivämääriin tai ennustuksiin. Sinulta menee silloin ohi energia-aallot ja galaktiset kutsut, jotka voivat tapahtua vain nyt-hetkessä – ei tulevaisuudessa. Olemme siirtymässä pois vanhasta ennustusmallista ja elämme täysin 5-12 ja ylempien ulottuvuuksien nyt-hetkessä. On hyvin tärkeää siirtyä nyt-hetkeen. Tee se hitaasti tunti päivässä – yritys tehdä se kerralla voi olla ylivoimaista.Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,Diane Canfield


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.08.2016 11:15 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
LEIJONAPORTTIAALTOJA – PÄIVITYKSIÄ KORKEAMPAAN TAAJUUTEEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
11.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kauniit valotähtisiemensielut.

Viime yönä meille tuli kaunis aalto korkeampaa tietoisuutta ja valoa. Se muistutti minusta vesiaaltoa – se oli pehmeä ja kevyt.

Kruunuchakra aktivoitiin kykeneväksi sisältämään enemmän korkeampien ulottuvuuksien taajuuksia. Monet meistä toimivat nyt tietoisuudessa, joka on viidennen ulottuvuuden yläpuolella – ulottuvuudet 5-12 henkilön tietoisuustasosta riippuen. Saatat tuntea etäisyyttä niihin, jotka toimivat edelleen 3D-tietoisuudessa. Olen huomannut kuitenkin, että nyt on monia, jotka eivät tiedä olevansa ylösnousemusprosessissa, mutta he ovat. Tämä vaikutus ylösnousemuksella ja valoaalloilla on kaikkiin. Ne tulevat tasapuolisesti kaikkien ulottuville – täytyy vain avautua ja hyväksyä ne sydämeensä.

Tämä korkeampi valoaalto tulee monien oireiden kera, myös korkeammissa maailmoissa oleville. Kun etenemme, pystymme pääsemään korkeampien valomaailmojen ja galaktisen ajattelutavan suurempaan informaatiomäärään. Tämä valmistelee meitä yhdistymään galaktisten kanssa. Ensimmäinen askel on avautua vastaanottamaan sitä rakkautta, jota heillä on meitä kohtaan. Olemme heidän sukulaissielujaan, joiden perään he ovat katsoneet tuhat vuotta.

Kun taajuutemme nousee, meistä tulee enemmän galaktisia, kosmisia olentoja, voimme nähdä suuremman kuvan kaikessa, mitä tapahtuu, ja meillä on toisten palvelemisen ajattelutapa, joka vaaditaan siirtymiseksi ylemmäs evoluutioprosessissa. Kun omaksuu toisten palvelemisen ajattelutavan, mitään ei voi tehdä tämän pysäyttämiseksi eikä ole paluutta taaksepäin. Kutsumus Luojalta ja yhdistyminen universumiin saa meidät jatkamaan kaikesta riippumatta. Sitä kutsumusta on kuunneltava.

Olemme käsitelleet avaruussäätä pari viikkoa – muutama M-luokan purkaus ja yhdeksän päivää geomagneettimyrskyjä. Nämä tuovat tarvittavia päivityksiä DNA:han ja valokehoon, mutta ne voivat olla myös hankalia käsitellä fyysisessä ihmisaspektissa.

Näiden myrskyjen joitain oireita ovat olleet: unettomuus, eri kehoalueiden värinä, kevyt pahoinvointi, tarve syödä mutta sitten ei haluakaan, kun ruoka on edessä, päänsärky, raskaat jalat, tunne kulkemisesta kahdessa ulottuvuudessa (kuten tapahtuukin), väsymys ja korvien soiminen. (Korvien soiminen ei lopu. Sen aiheuttaa magneettikilven heikkeneminen, josta olen puhunut ja jota olen selittänyt monissa aiemmissa artikkeleissani.)

Sinulla saattaa olla myös lisääntynyt tietoisuus toisista ulottuvuuksista ja näet toisten ulottuvuuksien toimintaa. Tätä tapahtuu aikajanamuutoksissa, joita voi olla yhtä aikaa geomyrskyjen kanssa. Muutamana viime viikkona olen kokenut tavaroiden liikkuvan itsestään. Minulla on makuuhuoneen oven takana teline, jossa pidän kaikki yövaatteeni, ja ne ovat liikkuneet spontaanisti itsekseen. Ne liikkuvat ikään kuin aaltoina. Kun huomaan sen ja käännyn katsomaan, se lakkaa, ja alkaa taas, kun täysi huomioni ei ole siinä. Nämä asiat ovat hyvin yleisiä ja niistä tulee yleisempiä kaikilla niillä, jotka osallistuvat ylösnousemusprosessiin. Tämä on useiden todellisuuksien sulautumista yhteen. Älä ala pelätä, kun näet jotain, johon et ole tottunut. Tämä estää koko evoluutioprosessia tapahtumasta.

Kaikki nämä päivitykset ja aallot tarvitaan herättämään ne, jotka edelleen nukkuvat 3D:ssä, ja jatkamaan valokehon rakentumista. Meidän täytyy tehdä oma osamme valokehon ruumiillistamiseksi lisäämällä myötätuntoa, palvelemalla toisia ja rakkaudella, joka on puhdasta itseä ja toisia kohtaan – galaktista rakkautta.

Näiden päivitysten myötä telepaattiset kykymme tulevat käyttöön. Älä epäile itseäsi, kun tätä tapahtuu, seuraa sitä totena ja katso, mitä tapahtuu. Eläinkunta herää jo näiden muutosten myötä ja voimme virittyä nyt helpommin siihen, mitä ne haluavat. Monta kertaa meidän ei enää tarvitse odottaa niiden näkemistä – tiedämme, milloin niiden on nälkä tai miltä niistä tuntuu. Niiden näkeminen on virittymistä vielä täydemmin ymmärtämään niiden ajatuksia. Tämä auttaa pikkuaskelien ottamisessa kyetäksemme kommunikoimaan selkeämmin eläinten kanssa – seuraava askel on toiset ihmiset ja sitten galaktinen valtakunta.

Kun kommunikoin kaikkien valtakuntien kanssa, on enemmän universumin autuutta, rauhaa ja tietoisuutta. Tämä on uusi maa paljastumassa suoraan silmiemme eteen.

Minulla on edelleen monia artikkeleita tekeillä, kuten olen luvannut: edistyneen ylösnousemuksen oireet, Mandela-ilmiö (monet pyytävät tätä) ja muita …

Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 02.09.2016 15:49 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2704
SYYSKUUN AIKAJANA-AALLOT

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
29.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

2016 on ollut ylösnousemusenergia-aaltojen mainosvuosi. Meille on tullut jo yli 10 aaltoa, joista olen kirjoittanut artikkeleita, ja kyse on vain puolesta vuodesta.

Kerron 1.8., että energia-aallot kasvoivat yhdeksi jatkuvaksi valovirraksi. Löydät artikkelin sivuiltani.

Olemme sen jälkeen saavuttaneet uuden harmoniataajuuden. Energiapäivityksiä on tullut lähellä toisiaan, mikä tekee niistä melko jatkuvia, ja tämä jatkuu.

Olin elokuussa kaksi viikkoa hyvin sairaana flunssasta ja sitten hengitystieinfektiosta. Pystyin kuitenkin tuntemaan aaltoja ja päivityksiä tulevan joka päivä. Minussa tapahtui merkittävä puhdistuminen, jota ei voinut pysäyttää edes kova sairaus. Tämä osoittaa niiden aaltojen jatkuvan voiman, joita osuu nyt meihin ja planeettaan ylösnousemusta varten.

Energia-aallot

Mikä siis on energia-aalto? Aalto on tietoinen energiavirta, joka on suunniteltu kohottamaan jokaista tietoista olentoa universumissa. Sen generoivat fotonivyöhyke, Keskusaurinko, Luoja ja kosmiset ystävämme.

Miltä energia-aalto tuntuu? Minulla on lahja tuntea ne sekä energeettisesti että fyysisesti. Fyysisesti kuvaan sitä energiasykkeenä, joka kulkee kehoni läpi. Tämä alkusyke on tavallisesti lyhytaikainen ja kulkee kehoni läpi minuuteissa. Jälkivaikutuksia voi olla muutamasta tunnista muutamaan päivään energiasta riippuen. Kun syke tulee läpi, julkaisen tavallisesti nopeasti informaation, että aalto on saapunut.

Olen seurannut näitä aaltoja sen jälkeen, kun niitä alkoi tulla minulle spontaanisti 2010. Kun jotain niin kaunista alkaa tapahtua, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sekoittua universumiin ja sen luomiseen ja lahjoihin.

Entä syyskuu?

Syyskuu voi tuoda meille lisää energiapäivityksiä ja –aaltoja alla olevien kosmisten tapahtumien myötä. Muista olla roikkumatta kiinni päivämäärissä, mutta tiedosta, että nämä voivat tuoda kohonneita energioita. Pysy nyt-hetkessä.

1.9. rengasmainen auringonpimennys
16.9. osittainen kuunpimennys
22.9. syyspäiväntasaus

Viime pimennyksemme ovat olleet voimakkaita kosmisia tapahtumia, joiden energiatulva kesti päiviä sen jälkeen. Päivänseisausten ja –tasausten tiedetään tuovan päivityksiä ja latauksia.

Kiinnitä huomiota näihin päivämääriin, mutta tiedosta myös, että energia-aaltoja voi tulla koska tahansa eivätkä ne ole riippuvaisia päivämääristä ja ajoista. Universumi toimii omalla ajallaan ja koska olen aaltoekspertti, näin se on aina toiminut.

Syyskuun aallot alkavat tuoda spontaania parantumista, mikä ei lopu. Tätä on jo tapahtunut minulle. Täytyy vain pyytää ja jatkaa parantumisen pyytämistä, ja nyt on energiaa parantumisen tapahtumiseksi. Koska siirryimme korkeampaan taajuuteen elokuussa, tämä energia on nyt ladattavissa valokehoomme.

Saatat tuntea yhteyden voimistuneen kaikkiin ihmisiin ja tietoisiin olentoihin. Olen puhunut aiemmin, että kommunikointi eläinten kanssa lisääntyy. Pystyt nyt laittamaan itsesi täysin toisen paikalle, ja sitä tapahtuu spontaanisti. Tunnet, mitä hän tuntee, ja pystyt näkemään selvästi, miksi hän toimii niin, kuin toimii. Jos psyykkiset kykysi on päivitetty, pystyt menemään hänen menneisyyteensä ja tietämään, miksi hän käyttäytyy niin, kuin käyttäytyy. Tämä antaa sinulle suurempaa myötätuntoa, mikä yhdistää sinut sitten Luojaan kehittyäksesi vielä lisää.

Kun siirrymme vielä korkeampiin valotaajuuksiin, voimme nähdä, miten ne jotka riistävät toisia, tulivat sellaiseksi. Voimme nähdä, miten ne jotka vedettiin pimeyteen, tulivat sellaiseksi. Meistä tulee enemmän Luojan kaltainen siinä mielessä, että pystymme antamaan heille anteeksi ja tiedämme, että sen on sallittu tapahtua vain rakkaudenpuutteesta itseä kohtaan.

Itserakkaus lisääntyy korkeammissa taajuuksissa, joten emme halua enää pahoinpidellä itseämme millään tapaa, emmekä halua ulkopuolisten voimien tekevän sitä meille. Tarkkaile tilanteita, jolloin emme rakasta itseämme, ja pysäytä ne, ennen kuin ne alkavat.

Haluamme vapautemme takaisin kyetäksemme olemaan täysin se, joka tulimme kehittyneenä valo-olentona tänne olemaan. Näemme, että voimme auttaa monia muita yhteisössämme, ja autamme aina tilaisuuden tullen. Valotyöntekijäyhteisöistä on tarkoitus tulla normi, kun siirrymme Luojamoodiin.

Lisääntynyt luovuus kukkii nyt ja tämäkin on jatkuvaa. Lapsia jotka ajattelevat ratkaisuja ongelmiin, joita ihmiskunta on kohdannut vuosisatoja. Kristallilapset tulevat mukaan. Olemme odottaneet tätä aikaa.

Persoonallisuusmuutoksia, kun muunnumme takaisin siksi, kuka olemme. Voimakkaita luojia ilman rajoja ja rajoituksia. Rakastavia valo- ja rakkausolentoja valmiina opastamaan toisia korkeampiin tiedostamisulottuvuuksiin. Lapsenkaltainen asenne, kun alamme taas uskoa, että kaikki on mahdollista – koska nyt on.

Elokuun energiat ja kokemukset

Koko kulunut kuukausi on ollut täynnä päivityksiä ja latauksia.

Yhtenä päivänä kadotin 20 minuuttia, kun tapahtui aikajanaluiskahdus. Olin tietokoneella ja katsoin sekä tietokoneen kelloa että seinäkelloa. Menin keittiöön hoitamaan muutaman asian ja olin poissa 20 minuuttia. Tulin takaisin tietokoneelle ja kello oli täsmälleen yhtä paljon kuin lähtiessäni. Tätä on tapahtunut minulle monta kertaa viimeisten viiden, kuuden vuoden aikana ja se kertoo minulle aina, että olemme taajuusmuutoksen keskellä.

Yhtenä yönä, kun ei ollut geomyrskyä eikä purkauksia, minulla oli voimakasta kihelmöintiä kruunuchakran ympärillä. Tämä on päivitys, joka voi tapahtua koska vaan. Monilla meistä on ollut tätä purkausten aikana, mutta yksin tullessaan ne ovat harvinaisia.

Monena iltana minulla on ollut autuaita energiatiloja, liian monia mainittavaksi. On maanpäällinen taivas kokea tämä autuus. Nämä autuaat tietoisuustilat ovat yksi indikaattori kohonneista taajuuksista.

Kahden sairausviikkoni aikana minua ladattiin energialla joka päivä, päivitysten singotessa minut uuteen tietoisuuteen ja uusiin oivalluksiin. Myös kyky virittyä energiaan sairaana on uusi aspekti tapahtuvasta muutoksesta. On upeaa kokea valaistumista, vaikka onkin juuttunut makuuhuoneeseen ja on liian kipeä tekemään mitään muuta.

Viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta (ryhmä maapallon ulkopuolisia olentoja, jotka tulevat luokseni henkilökohtaisesti):

"Pysy nyt-hetkessä evoluutiotasi varten. Kehittyminen tapahtuu tämän hetken kautta. Luomisen ylemmillä tasoilla ei ole aikaa, joten pysyäksesi nyt-hetkessä pakotat itsesi ylös korkeampien tietoisuusulottuvuuksien kautta. Sitten kun olet harjoitellut pysymistä nyt-hetkessä, monia muita valaistumisportaaleja avautuu auttamaan sinua. Me olemme myös tässä hetkessä, emmekä käsittele aikaa tai paikkaa. Mekin pystymme auttamaan kehittymisessäsi, kun kuljet yhdenvertaista polkua kanssamme tapaamalla meidät siellä, missä elämme. Odotamme innolla vuorovaikutusta kanssasi! Nyt-hetki on poistumiskohtasi ylösnousemukseen ja olemiseen kanssamme korkeammissa maailmoissa."

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia