Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 14.12.2018 09:19

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 126 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Selacia (selacia.com)
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:15 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
TALOUSKRIISISTÄ

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
Marraskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maailmanne on talouskriisissä ja luultavasti mietitte, miten kauan tämä epävakaus jatkuu. Saatatte jo tuntea vaikutuksen henkilökohtaisella tasolla tai kenties kannatte huolta siitä, miten tilanne ehkä tulee vaikuttamaan teihin. Riippumatta siitä miten maailman taloudellinen ahdinko vaikuttaa teihin, haluatte ehkä käyttää tämän tilanteen antaman mahdollisuuden kehittääksenne uuden lähestymistavan rahaan. Lopulta, maailman taloustilannehan on järkyttävässä sekasorrossa, koska on tarvetta rukata täysin ihmisten suhde rahaan.

Muutoksia tarvitaan massoja koskien, mutta myös hyvin henkilökohtaisella tasolla. Vaikuttaaksenne positiivisesti koko planeettaan ja käyttääksenne planeetan talousmyllerryksen antaman tilaisuuden suurimmaksi henkiseksi edistymiseksenne, haluatte ehkä tutkia omaa suhdettanne rahaan. Osana sitä haluatte päivittää DNA-tason rahaan liittyvän ohjelmoinnin valaistuneemmalla näkökulmalla.

Jokaiseen ihmiseen vaikutetaan

Jokaisella tämän planeetan ihmisellä - riippumatta kulttuurista tai tulotasosta - on rajoittunut uskomusjärjestelmä rahaan liittyen. Sillä ei ole merkitystä, onko tilillänne miljoona vai elättekö kädestä suuhun. Uskomukset ovat DNA:ssanne ja kuitenkin vaaditaan vain jonkinlainen katalyytti tekemään niistä toimivia. Monille valotyöntekijöille ajankohtainen talouskaaos on todellakin tuo katalyytti. Esimerkkejä ovat huoli taloustilanteen lopputuloksesta, henkilökohtaisista menetyksistä ja pelot siitä, miten selvitään tuntemattomista tekijöistä. Mikä tahansa näistä voi laukaista rahaan liittyvät rajoittavat uskomusjärjestelmät.

Mistä nämä uskomukset tulevat? Monet niistä ovat perintöä sukulinjastanne. Ne tulevat esi-isiltä, joita ette ole koskaan tavanneet, jotka ovat eläneet hyvin kauan sitten - kenties laman tai nälänhädän aikana. Jotkut tulevat omista menneistä elämistänne. Näihin sisältyvät henkiset elämät, jolloin teitte köyhyyslupauksia. Vielä toiset tulevat massatietoisuudesta eli suuri määrä ihmisiä uskoo kollektiivisesti samaan asiaan.

Kaikilla ihmisillä on vanhentuneita uskomuksia DNA:ssaan, mitkä edustavat vanhan maailman näkökulmia rahaan ja joukkoon muita asioita. Useimmat rahaan liittyvistä uskomusjärjestelmistä perustuvat pelkoon. Niihin sisältyy ajatuksia puutteesta, kamppailusta ja siitä, ettei koskaan ole riittävästi. Nämä vanhan maailman näkemykset rahasta ovat vanhanaikaisia ja toimimattomia. Tämä on syynä siihen romahdukseen, minkä nyt näette. Vallankumouksellisia lähestymistapoja tarvitaan luomaan uusia toimintamalleja rahan kanssa toimimiseen.

Ihmiskunnan "rahasuhteen" korjaaminen on melko laaja aihepiiri, mihin liittyy monimutkainen tekijäverkko. Näihin sisältyvät sellaiset selvät asiat kuin resurssit, markkinat ja liiketoiminta. Kuitenkin kuvaan kuuluu paljon muutakin. On lyhytnäköistä tarkastella kansainvälistä kriisiä persoonattomana ongelmana, joka vaikuttaa vain osakemarkkinoihin, rahalaitoksiin ja sijoitusrahastoihin. Varmastikin koette maailman talousahdingon eri tavalla, jos teillä ei ole työnantajan maksamaa tai itse maksamaanne eläkejärjestelyä tai muunlaisia taloudellisia sijoituksia. Samalla tavalla teillä on erilainen vaikutus, jos teillä on nyt vakaa työpaikka tai säännöllinen tulonlähde eläkkeestä, vuokraomaisuudesta tai muusta vastaavasta.

Koko ihmiskunta on yhteydessä

Avaimena tässä on muistaa, että koko ihmiskunta on yhteydessä. Maiden, markkinoiden, ihmisryhmien ja kuluttamianne palveluja ja tuotteita tarjoavien liikeyritysten välillä on monisyinen joukko yhteyksiä. Muistakaa, että ihmiskunta ja maapallo ovat keskellä massiivista toimintamuutosta, millaista ei ole koskaan ennen koettu. Ihmisiin kaikkialla vaikutetaan lukemattomilla tasoilla, myös tavoin joita ei voi aistia tai nähdä. Asutte sitten Amerikassa tai jossain toisessa maapallon paikassa, olette osana muutosvalikoimaa.

Kun yhteiskuntaa asetellaan uuden toimintamallin energioihin, keksitte, miten ilmennetään ja kehitetään täysin uusi tapa kokea menestystä ja vaurautta. Haluamanne muutokset tulevat niiden kaltaistenne yksittäisten ihmisten ponnistelujen kautta, jotka keskittyvät luomaan valaistuneempaa maailmaa. Jotkut näistä ihmisistä valitsette presidentiksi. Toisia on niiden yritysten ja laitosten ohjaksissa, joilla on edistyksellinen lähestymistapa. Vielä toisia on johtajina niissä yksityisissä valvontakomiteoissa, joiden tehtävänä on hajonneiden järjestelmien rukkaaminen. Jokaisella henkilöllä on osansa esitettävänä. Tällä planeetalla on tällä hetkellä hyvin paljon panoksena. Ette halua jättää maailman talouskriisiä byrokraattien, valittujen virkamiesten ja toisten auktoriteettihahmojen käsiin. Voimanne antaminen toisille - ottamatta aktiivista roolia - on vanhan mallin lähestymistapa. Tämä ei saa teitä ja maailmaanne pois talousromahduksen juoksuhiekasta.

Mitä voitte tehdä

Mitä voitte valotyöntekijänä tehdä? Ensinnäkin, voitte ottaa vastaan roolinne jumalaisena muutoksentekijänä. Tämä merkitsee siirtymistä omaan voimaanne ja halukkuutta tarkastella tilannetta ja ryhtyä toimiin sen perusteella, mitä havaitsette. Tämä merkitsee myös toimiin ryhtymistä oman totuutenne perustella, ei jonkun toisen totuuden. Sen sijaan että valitatte ja näette olosuhteet onnettomina, käytätte kaaoksen antamia tilaisuuksia sen luomiseen, mitä haluatte. Luottakaa, että pystytte tähän, ja kieltäytykää uskomasta epäilyksiä, jotka kertovat teille toista.

Maailman talouskriisin aikana opetatte itsellenne suurta kuvaa. Katsotte valtavirtauutislähetysten yli, tapahtumien taustalla oleviin syihin. Sen osana opitte ihmiskunnan kokemushistoriasta liittyen rahaan, valtaan ja kontrolliin. Opitte, mikä on toiminut ja mikä on epäonnistunut taloudellisen myllerryksen viimesyklien aikana. Kun tutkitte tätä, katsotte teille mediassa esitettävän, usein epätäydellisen historiatiedon yli. Jotta ihmiskunta voi vaihtaa korkeamman värähtelyn olemistapoihin, ihmisten on oltava halukkaita ja kykeneviä oppimaan menneisyydestä. Tähän sisältyy ymmärrys siitä, miten viha ja ahneus ovat lietsoneet sotien, diktaattorien, protektionismin, ennakkoluulojen ja monopolien kasvua.

Toisten menestyksestä oppiminen

Osana tutkimustanne löydätte esimerkkejä yksilöistä, jotka ovat vaurastuneet ja luoneet innovatiivisia, humanitaarisia lähestymistapoja sekä nousu- että lamakausien aikana. Muistakaa, että medianne keskittyy tyypillisesti enemmän epäonnistumisiin ja kriiseihin kuin menestystarinoihin ja muihin uutisiin, joissa on positiivinen sävy. Jos kuitenkin etsitte esimerkkejä aiemmista menestymisistä, löydätte niitä.

Toiseksi, voitte oppia tulemaan tietoisemmaksi omista sabotoivista malleistanne rahaan liittyen. Suurempi tietoisuus alitajuisista, rajoittavista ohjelmista on ensimmäinen askel niistä vapautumiseksi. Yksi tapa alkaa saada kosketusta alitajuntanne sisältämiin rajoittaviin uskomuksiin on kiinnittää huomiota siihen, mitä sanotte (ääneen tai omassa päässänne), kun olette huolissanne rahasta ja kun keskitytte unelmiin siitä menestyksestä, mitä haluatte ilmentää tulevaisuudessa. Se mitä sanotte näinä aikoina, antaa teille vihjeitä uskomusjärjestelmien teemoista DNA:ssa. Esim. miten usein sanotte itsellenne, ettei teillä ole koskaan riittävästi rahaa laskujenne maksamiseen? Mitä sanotte itsellenne, kun pohdiskelette vaalimianne unelmia? Uskotteko, että kykenette saavuttamaan sen, minkä sydämenne sanoo olevan elämänne työ?

Kolmanneksi, voitteko alkaa kohdata pelot ja epäilykset liittyen rahaan, vaurauteen ja menestykseen? Tähän sisältyy pelot henkilökohtaisen taloutenne vakaudesta sekä pelot maailmantaloudesta. Kieltäytykää antamasta näiden elämää lannistavien ajatusten määritellä sitä, mitä sanotte ja teette seuraavaksi. Silloin kun pelkoja ja epäilyksiä ei haasteta, ne alkavat elää omaa elämäänsä. Muistakaa, että sitä luotte lisää, mihin keskitytte ja mille annatte energianne - aina vain uudestaan! Jos annatte itsenne - lyhyenkin ajan päivittäin - uskoa pelkoon ja sallitte sen ruokkia seuraavia ajatuksianne, tunteitanne ja tekojanne, liitytte niihin massoihin, jotka tietämättään luovat lisää kärsimystä itselleen.

Teidän haasteenne valotyöntekijänä on pysyä positiivisena ja vahvistaa päivittäin omaa mieltänne siitä uudenlaisesta maailmasta, minkä haluatte luoda, saada ja missä elää. Miten voitte tehdä tämän, kun maailmanne kertoo teille, että kaikki on romahtamassa? Pysyminen positiivisena, silloin kun toiset keskittyvät tuhoon ja hävitykseen, vaatii:
1. sinnikkyyttä
2. kärsivällisyyttä
3. itseensä uskomista
4. kykyä seuloa pois yhteiskunnan pelkoon perustuva, negatiivinen sävy
5. muutosvalmiutta
6. jatkuvaa sisäistä työtä puhdistaaksenne omia sabotoivia mallejanne DNA:sta
7. itsenne ympäröimistä ihmisillä, jotka myös keskittyvät luomaan uuden toimintatavan maailmaa.

Neljänneksi, voitte kysyä itseltänne päivittäin, mitä haluatte luoda. Tämä kysymys ei liity ainoastaan tähän päivään. Ajatelkaa pitkällä tähtäyksellä. Pitäkää mielikuvituksenne ja ihmetyksenne elävänä pohtimalla sitä täysin uuden toimintatavan maailmaa, minkä tiedätte tuntuvan "kodilta". Älkää yrittäkö saada unelmianne sopimaan yhteiskunnan tuomiopäivämielialaan. Kurkottakaa tuon kylmän näkemyksen yli korkeampaan ajattelutapaan. Luottakaa siihen, että pystytte luomaan jotain täysin uutta! Päättäkää päivittäin, millaista energiaa haluatte kokea, ja ilmaiskaa tahtonne siitä, mitä ilmennätte ja miten kohtelette itsenne ja toisia. Visualisoikaa itsenne kokemassa sitä, minkä olette ilmaisseet tahdoksenne. Kun teette tämän, yhdistykää tämän kokemuksen tunteeseen - ikään kuin se tapahtuisi juuri nyt. Tunnistakaa, miltä tämä saa olonne tuntumaan.

Viidenneksi, voitte antaa itsellenne luvan ilmaista itseänne voimaantuneesti. Tähän sisältyy omien lahjojenne antaminen - mitä ne ovatkin - epäröimättä ja kiinnittymättä lopputulokseen. Muistuttakaa itseänne siitä, että sisällänne olevat lahjat on tarkoitettu annettaviksi. Päästäkää irti huolesta, etteivät lahjanne riitä. Päättäkää antaa niitä, vaikka kukaan teidän lisäksenne ei ymmärtäisi niiden arvoa. Muistakaa, että kun sallitte arvokkaan, valontäyteisen energianne kiertää jokapäiväisissä toimissa, autatte luomaan sellaisen maailman, missä haluatte asua.

Mikä on erilaista nyt

Muistakaa, että elätte ennenkuulumattomia aikoja. Mikään aiempi taloudellinen laskusuhdanne, vapautenne kontrollointi tai Amerikan kaltaisen supervallan heikentyvä maine ei voisi valmistella ihmisiä siihen, mitä nyt tapahtuu. Ajankohtainen kriisi ei ole vain yksi haaste tai tilanne, minkä vanhan maailman johtajanne pystyvät ratkaisemaan suuremmilla ja suuremmilla laastareilla. Riippumatta siitä kenet valitsette presidentiksi, hän kohtaa vaikeita haasteita yrittäessään palauttaa tasapainon ja vaurauden.

Muutokset joita kuulitte olevan tulossa, tulevat esiin nopeasti, yksi toisensa jälkeen. Samalla kun kukaan ei tiennyt tarkkaan, miltä nämä muutokset näyttäisivät, oli tieto siitä, että kaikki vanhanaikainen pitäisi purkaa tien tekemiseksi uudelle. Jotkut nyt näkemistänne muutoksista saattavat vaikuttaa yhtäkkisiltä, mutta ne ovat rakentuneet hyvin pitkään. Maailman talouskriisi on vain yksi esimerkki. Koska maailman talousjärjestelmät ovat oleellisesti kytköksissä yhteiskunnan muihin vanhentuneisiin rakenteisiin, talous on ensimmäisenä parrasvaloissa. Muutkin alueet tulevat tarkasteluun ja uudelleenjäsentelyyn. Näihin kuuluvat energia, ilmastomuutokset, planeetan resurssit (myös vesi, ruoka ja metsät), eläinten kohteleminen, koulutus, uskonto, terveydenhoito, ikääntyvä väestö, yritysmallit, politiikka ja sotavoimat.

Taloudelliset tarkistukset kestävät jonkin aikaa. Jotkut vanhanaikaiset näkemykset ovat nyt tulleet valoon ja suurempi osa ihmisistä on nyt tietoinen siitä, että monien asioiden on muututtava - kuitenkin monimutkaisten asioiden järjestäminen ja uudenlaisen tasapainon löytäminen vie aikaa. Sillä välin maat, yritykset ja tavalliset ihmiset ovat uudelleenoppimistilassa. Osana omaa uudelleenoppimistanne miettikää, miten voitte päivittää näkemyksenne heijastamaan uuden toimintatavan todellisuutta. Aloittakaa rahasta, koska se on nyt mikroskoopin alla oleva alue. Kieltäytykää menemästä joukkoajattelutavan mukaan tässä aiheessa, vaikka näkemykset näyttäisivätkin tulevan valotyöntekijöiltä. Keksikää omat ideanne.

Varakkaiden rankaiseminen

Esimerkiksi valotyöntekijäyhteisössä on niitä, joka ilahtuvat nähdessään varakkaiden menettävän suuret omaisuutensa. Huonon onnen toivominen kenelle tahansa ei ole valaistunut näkökulma. Tämän näkemyksen juuret ovat vihassa, kateudessa, vertailussa, kilpailussa ja rankaisemisessa. Ette halua lietsoa lisää näitä pelkoon perustuvia näkemyksiä. Älkää yrittäkö rangaista niitä, joilla on rahaa. Tehkää sen sijaan työtä tietoisuuden muuttamiseksi tällä planeetalla.

Silloin kun suuren varallisuuden omistavat henkilöt valitsevat henkisen polun, he haluavat luonnostaan jakaa rahojaan muiden kanssa. Vain ne jotka ovat tietämättömiä yltäkylläisyyden henkisten lakien soveltamisesta, hamstraavat ja ottavat toisille kuuluvaa. Ette halua jatkaa ikuisuuksiin sitä rankaisemisen epäoikeudenmukaista kiertoa, minkä ihmiskunta on pitänyt voimissaan tuhansia vuosia. Rikkaiden rankaiseminen ei hyödytä köyhiä. Pitäkää mielessä, että jotkut maailman varakkaimmista ihmisistä ovat myös kekseliäimpiä ja he ovat olleet valmiita ottamaan riskejä, elämään sitä unelmaa, mihin kukaan ei uskonut, keksimään jotain täysin uutta ja vetämään puoleensa toisten tukea unelmansa toteuttamisessa. Oppikaa ilmentämään näitä positiivisia näkemyksiä omassa elämässänne.

Muutoksen ajoitus

Ihmiskunta kollektiivina voi kehittyä nopeasti näennäisen lyhyessä aikajaksossa - aivan kuin yksilötkin. Kvanttimuutos korkeampaan tietoisuuteen voidaan saavuttaa, kun kriittinen massa tietoisia yksilöitä ylläpitää valaistuneita näkemyksiä ja toimii niiden mukaisesti. Sen ainutlaatuisen kokoonpanon vuoksi, keitä on inkarnoituneena tänä päivänä maan päälle, ihmisten luomistodennäköisyyksien skaala on kovasti laajentunut. Tässä viitattu "keitä" sisältää suuren määrän olentoja, jotka ovat parhaillaan inkarnoituneena - sen keitä nämä olennot ovat ja sen valopolun, minkä merkittävä määrä näistä on valinnut. Aiemmista historiajaksoista puuttui tämä ainutlaatuinen tekijäyhdistelmä, joten ihmisten kehittyminen oli rajoittuneempaa.

Yksi tekijä on tämä. Yllämainitun ainutlaatuisen kokoonpanon vuoksi, silloin kun merkittävä määrä ihmisiä hyväksyy saman todennäköisen tulevaisuuden, tuo tulos ilmentyy luultavammin planeetan laajuudessa. Siksi on erittäin hyödyllistä keskittyä joka päivä siihen valaistuneempaan maailmaan, minkä haluatte synnyttää. Pitäkää mielessä, että on paljon ihmisiä, jotka keskittyvät päivittäin tuomiopäivänäkymiin, joihin sisältyy terrorismia, tuhoisia maanmuutoksia, massanälänhätää ja hallitusten sortovaltaa. Te valotyöntekijöinä voitte luoda hyvin erilaisen todennäköisyyden, missä on dramaattisesti pehmeämpiä vaikutuksia, ja ohittaa vaihtoehtoiset kovat todellisuudet. Luottakaa siihen, että ihmiskunta löytää tavan järjestellä toimimattoman järjestelmän joksikin hyvin tehokkaaksi!

Tämä on arvokas ajankohta teille nyt-inkarnoituneina, henkisinä olentoina. Päättäkää joka päivä, että käytätte tätä ihmiskunnan suurta risteystä edistääksenne henkisyyttä ja elääksenne niiden periaatteiden mukaisesti, joista olette puhuneet hyvin pitkään. Ajatusten uudesta maailmasta on oltava muutakin kuin sanoja. Teidän on liitettävä vaalimanne periaatteet olemiseenne ja toimittava niiden mukaisesti. Teillä on runsaasti apua omalta korkeammalta itseltänne ja henkiopettajiltanne saavuttaaksenne sen, mitä olette tulleet tänne tekemään.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

Huomatus Selacialta:
"Tämä on Kahdentoista neuvoston vastaus kansainväliseen talouskaaokseen, mikä nyt vaikuttaa ihmisiin ympäri maailmaa. He puhuvat kriisin toisista puolista myöhemmissä viesteissä. Jos sinulla on lisättävää tai haluaisit Kahdentoista neuvoston keskittyvän tiettyyn teemaan, ota vapaasti yhteyttä minuun. Sillä välin luotan siihen, että heidän sanansa ovat hyödyksi teille tänä aikana, kun maailmamme antaa meille muutamia todellisia vastauksia. Päivitys annetaan muutaman päivän päästä marraskuun e-lehdessä - News from Selacia & The Council of 12."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:17 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
VIESTI 11:11-PORTISTA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
11.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunnan uusi luku on kirjoitettu kuluneella viikolla. Suuri ihmisjoukko on valinnut valon ja muutoksen polun. Ihmisten sydämissä tehtiin päätös alkaa katsoa eteenpäin, ei taaksepäin.

Tämän aktiivisen päätöksenteon eturintamassa olivat amerikkalaiset. Kuitenkin myös ihmiset monissa maissa ympäri maailmaa äänestivät sydämellään. Valotyötekijöitä kaikilla mantereilla on jonkin aikaa energisoinut positiiviset muutostuulet, ja ratkaiseva liike on saatu aikaan.

Muutosjuna liikkuu nyt eteenpäin.

Kuvittele hetken aikaa tätä junaa ja näe itsesi siinä. Pane merkille, missä kohtaa olet junassa (etupäässä, keskellä vai takapäässä). Kenen kanssa istut? Miten nämä ihmiset liittyvät valopolkuusi? Miten paljon matkatavaroita olet ottanut mukaan? Minkä tietyn matkatavaran haluaisit heittää pois matkan seuraavan vaiheen aikana?

Mieti nyt tuota matkatavaraa - sitä joka on raskas ja painaa sinua alas. Se on asia, mikä on suurin este henkisessä kehityksessäsi. Nimeä se nyt ilman vihaa tai tuomitsemista, myötätuntoisesti ja tietäen, että se on eri asia kuin olemuksesi. Kutsu henkeä auttamaan tästä asiasta luopumisessa. Oivalla myös, että kun pyydät, niin saat. Lepää tässä tiedossa.

Näe itsesi muutoksen junassa uusissa vaatteissa ja lähestyvän ihmiskokemusta valaistuneemmin. Luota siihen, että jokaisen päivän kokemus voi johdattaa sinut suurempaan selkeyteen, suurempaan yhteyteen hengen kanssa ja lisääntyneeseen iloon.

Visualisoi olemisesi hyötyvän tästä prosessista ja tämän päivän laajentuvista 11:11-energioista.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:17 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
KVANTTIHYPYN TEKEMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
20.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tänä aikana teillä on joka päivä luultavasti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Tämä on ihmisen osa tänä päivänä. Maailmaanne tehdään uudestaan aivan silmienne edessä - pala kerrallaan. Kun tämä tapahtuu, tapahtuu paljon sellaista, mikä ymmärretään täysin vasta jälkikäteen.

Joinakin päivinä näyttää siltä, ettei oikeastaan mikään muutu tai että ihmiskunta ikään kuin laskee alaspäin ylösnousemisen sijasta. Tuolloin voi vaikuttaa siltä, ettei ole mitään tietä ulos ja että koko ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

Ette oikeasti usko tähän sydämessänne. Korkeampi älykkyytenne, se osanne joka töni teidät tietoisuudenpolulle, tietää, että jotain hyvin epätavallista on tapahtumassa. Kyse ei ole vain yhdestä elämästä yhdellä planeetalla. Olette täysin uuden alueen partaalla!

Korkeampi tietoisuutenne aistii planeetan positiivisen muutoksen tuulet. Tunnistatte uudelleenjärjestelyjen energeettisen leiman paljon aiemmin, kuin se tulee yleiseen tietoon. Tunnette sen luissanne enemmän kuin mielessänne. Tiedätte, että koko maailmanne on virrassa ja täysin uusi, valontäyteisempi olemassaolo on tekeillä.

Tiedostatte, että olette oleellinen osa muutosprosessia. Vaikka tiedätte tämän, niin miten erotatte seuraavat liikkeenne, kun pelissä on niin monia muuttujia? Miten voitte edetä "näkemättä", mitä edessänne on? Miten voitte tietää, johtavatko ottamanne askeleet mihinkään?

Polulla suunnistaminen

Näihin kysymyksiin vastaamisessa auttaa seuraavien tekijöiden miettiminen.

Ensiksi, tietäkää, että sieluna olette pitkään valmistautuneet näitä aikoja varten. Lukuisien ihmiselämien aikana olette kehittäneet avainominaisuuksia, jotka auttaisivat teitä hyödyntämään optimaalisesti elämisenne 2000-luvulla.

Tämä merkitsee sitä, että sen oppimisen kautta, mikä on mahdollista fyysisessä ihmiskehossa, olette kehittäneet yhden tai useampia valaistuneita ominaisuuksia. Olette kenties oppineet esim. suurta kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä, kahta ominaisuutta mitkä huomaatte oleelliseksi suunnistaaksenne onnistuneesti modernissa maailmassanne.

Menneiden elämien haasteet ovat ehkä opettaneet teitä voittamaan avainesteet valaistumisen polulla - sellaiset kuin egoon perustuva, kyltymätön vallanhalu. Siinä määrin missä olette oppineet nämä vallan oppitunnit, voitte tässä elämässä ilmaista nöyryyttä, hyväksyntää ja lempeyttä. Tällaiset ominaisuudet auttavat teitä nopeuttamaan liikkumistanne eteenpäin - myös ylivoimaisilta vaikuttavien esteiden kohdatessa.

Toiseksi, tietäkää, että toisin kuin monissa muissa elämissänne, tämän elämän kosminen suunnitelma edellyttää teitä keskittymään monimuotoiseen tehtäväjoukkoon. Toisissa inkarnaatioissa usein keskityitte yhden avainoppitunnin hallitsemiseen. Teillä on saattanut olla elämä, missä pääasiallisesti opitte voittamaan mustasukkaisuuden. Itse asiassa olette saattaneet keskittyä sen oppimiseen useiden elämien ajan.

Tässä elämässä on erilaista se, että olette inkarnoituneet otollisena aikana, jolloin ihmiskunnan evoluutiosykli nopeutuu kovasti. Kvanttihyppy on kohta tapahtumassa, mikä muuttaa aikakehyksiä ja mahdollisuuksia kaikkien tunnettujen rakenteiden yli.

Tämä nopeutuminen merkitsee sitä, että teillä on mahdollisuus herättää sielunne loppuunsaattamattomat tehtävät ja tarttua niihin tässä yhdessä inkarnaatiossa. Ihmisten suurelle enemmistölle tämä merkitsee monia tehtäviä, kun tartutte kysymyksiin, mihin ette täysin keskittyneet aiemmin.

Tämä merkitsee sitä, että teillä on paljon "lautasellanne"! Pitäkää mielessä, että kukaan muu ei ole täyttänyt lautastanne. Sama koskee kaikkia. Ei ole uhreja, vaikka ihmisellä on taipumusta tuntea olevansa uhri. Tämä on opittu rooli, mistä olette oppimassa pois, kun voimaannutte lisää.

Mitä lautasellanne on

Loppuunsaattamattomien asioidenne lautasella on erikokoisia kysymyksiä. Esim. saatatte olla lähes lopussa kärsivällisyyden opettelussa. Tässä elämässä saatatte huomata melko helpoksi olla kärsivällinen toisten suhteen useimmissa tilanteissa, kuitenkin teidän on vaikeaa olla kärsivällinen itsenne ja toisten suhteen stressaantuneena. Vedätte puoleenne ihmisiä ja tilanteita, jotka antavat teille tilaisuuden hallita kärsivällisyyden. Saatatte löytää sisäisiä voimavaroja tämän läksyn loppuunsaattamiseksi suhteellisen lyhyessä ajassa.

Toisaalta teillä saattaa olla kuitenkin oppitunteja kohdattavana toisissa asioissa. Otetaanpa valta esimerkiksi. Vallan/voiman oikea käyttö on avainhuolenaihe suurimmalle osalle ihmisiä tänä päivänä. Jos tämä on yksi ratkaisemattomista pääongelmista, löydätte itsenne monista tilanteista, joihin sisältyy valtapeliä, kilpailua, vertailemista, uhrina olemista tai itse-epäilyä. Joka kerta kun selvitätte palan valtaongelmaa, pääsette lähemmän sen hallintaa.

Loppuunsaattamattomat asiat eivät tee teistä vähemmän jumalaista kuin naapurinne. Olemuksenne ytimessä ei ole mitään korjattavaa. Ydinolemuksenne on puhdas. Ainoat asiat mihin haluatte tarttua ja mitkä puhdistaa, ovat toimimattomia kerroksia, joita olette ottaneet sukulinjastanne ja entisestä ihmisen ehdollistumisesta. Kun olette puhdistaneet näiden mallien juuret DNA:stanne, olette vapaa niistä.

Kolmanneksi, tietäkää, että voitte yhdistyä luovuutenne korkeimmille tasoille ja nopeuttaa vauhtianne eteenpäin oppimalla keskittymään enemmän nykyisyyteen. Tämä merkitsee sen päättämistä nyt, että sillä on merkitystä, mitä luotte ajatuksillanne, tunteillanne ja teoillanne - joka hetki. Läsnäolevassa hetkessä eläminen - vaikka niin luonnollisesti kuin hengittäen - on vastoin sitä, mitä olette oppineet. Teitä on opetettu katsomaan taaksepäin menneisyyteen ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Tämä kasvatus tulee kiinteästä, lineaarisesta näkökulmasta, joka on osa vanhan toimintamallin maailmaanne.

Nyt paljastuu uusia näkemyksiä ja ne muuttavat radikaalisti ihmisen kokemusta ajasta ja siitä, mikä on mahdollista tietyissä aikakehyksissä. Ihmiskunta on päivittämässä vanhanaikaisia ajatuksiaan ajasta, todellisuudesta ja ihmisen mahdollisuuksista.

AIKA sillä tavalla, kuin olette tottuneet työskentelemään sen kanssa, on todella ihmisen ajatus. Siihen katsotaan lineaarisena ja kiinteänä, eikä virtaavana.

TODELLISUUS on paljon enemmän kuin se ulottuvuus, minkä useimmat ihmiset hyväksyvät todelliseksi. On monia ulottuvuuksia, rinnakkaisia todellisuuksia ja paljon muuta, minkä tulette havaitsemaan. On kokonainen ei-fyysinen maailma, mikä on sen rinnalla, minkä useimmat ihmiset ymmärtävät. Lisääntyvästä ihmismäärästä on mukavaa työskennellä tämän ei-fyysisen alueen kanssa ja heillä on siihen taitoa. Vaihtoehtoiset todellisuudet otetaan huomioon myös tieteellisissä tutkimuksissa.

LUOMINEN ei rajoitu siihen, mitä olette tehneet aiemmin. Siihen sisältyy rajattomasti mahdollisuuksia. Ihmisiä on opetettu ajattelemaan rajoittuneilla tavoilla ja pitämään itseään pienenä ja mitättömänä sekä ulkopuolisen avun ja ohjauksen tarpeessa olevana.

Ihmiset on ehdollistettu odottamaan, että se mitä heille kerrotaan, on todennäköinen lopputulos. Tehdään automaattisia oletuksia eikä esitetä riittävästi kysymyksiä. Massat lähtevät mukaan näihin todennäköisiin arvioihin ja unohtavat voiman luoda rajattomasta potentiaalista.

Muutos sisältää uudenlaista luovuutta. Ihmiset havaitsevat, miten luodaan mahdollisuuksista, pelkkien todennäköisyyksien sijasta. Ymmärretään kasvavassa määrin, että todennäköisiin lopputuloksiin liittyy se, mitä on tallennettuna ihmisen DNA:han, yksilön ja ryhmän karmaan sekä se valtava ajatusmuotojen meri, minkä ihmiset ovat luoneet. Samoin ymmärretään, että mahdollisiin lopputuloksiin liittyy rajattomasti mahdollisia tulevaisuuksia. Näistä ajatuksista tulee yleisiä, mikä sallii ihmisten kehittyä ulos itse aiheuttamistaan rajoituksista.

Siihen saakka on käynnissä uudelleenkoulutusprosessi ja ihmiset oppivat laajentamaan ajatteluaan siitä, mikä on mahdollista. Ihmiset alkavat herätä jumalaiselle luonteelleen ja sen myötä tietämään, että he ovat niitä, jotka luovat maailman.

Katse vuoteen 2012

Kun ymmärrätte enemmän näitä käsitteitä, lähestytte ihmisen kalenterin päivämääriä hyvin eri tavalla. Tähän sisältyy tarunomainen vuosi 2012. Silloin kun heijastatte lineaarisen aikajanakäsityksen yhteen päivämäärään vuonna 2012, pidätte itsenne lukittuna lineaariseen olemassaoloon. Itse asiassa vuoteen 2012 liitettäviä muutosenergioita ei voi rajoittaa tiettyyn päivämäärään. Näitä energioita luovat parhaillaan sellaiset jumalaiset muutoksentekijät kuin te! Vaatikaa jumalainen voimanne nyt, tunnistamalla kykynne olla vahva muutosvoima.

Älkää odottako jonkun kertovan teille, mitä tapahtuu, tai ennustavan, mitä tulee tapahtumaan. Vaatikaa se itsellenne nyt. Luokaa se niin suurella määrällä intohimoa ja sitoutumista, kuin voitte kerätä sisältänne. Älkää antako kenenkään tai minkään maailman olosuhteen - mm. ajankohtainen taloudellinen romahdus - vakuutta teitä siitä, että olette voimattomia.

Teillä on luonnostaan voima sisällänne. Käyttääksenne omaa aitoa voimaanne, teidän on ensin tiedostettava, että teillä on sitä. Seuraavaksi on ymmärrettävä ero aidon tai jumalaisen voimanne ja egoon perustuvan voiman välillä. Aito voimanne on oikeaa, sydänkeskeistä energiaa, mikä on vapaata pelosta ja tarpeesta kontrolloida. Egoon perustuvaan voimaan liittyy valtapelejä, manipulointia, pelkoja, epäilyksiä ja tarve olla parempi tai voittaa.

Jos toimitte osankin aikaa egoon perustuvalla voimalla, haluatte parantaa DNA:sta tämän dynamiikan aikaansaavat toimimattomat mallit. Voiman oikea käyttö on avain harmoniaan ja menestymiseen uuden toimintamallin maailmassa. Maat, instituutiot, yritykset, poliitikot ja yksilöt, jotka toimivat egoon perustavalla voimalla, huomaavat lisääntyvässä määrin olevansa epäsynkronissa ja menestymättömiä siinä maailmassa, mikä kehittyy korkeampivärähteiseen olemistapaan.

Neljänneksi, tietäkää, että kun päätätte seuraavista siirroistanne, haluatte tulla lisääntyvässä määrin taitavaksi oman energianne hallinnassa. Tähän sisältyy fyysinen energianne sekä tunne- ja mielentilat. Päättäkää olla lisääntyvässä määrin tietoisia siitä, mitä tunnette ja ajattelette. Tarkkailkaa tuomitsematta ajatuksianne ja tunnetilojanne ymmärtääksenne ja valjastaaksenne oman energianne paremmin. Opetelkaa kuuntelemaan, mitä kehonne kertoo teille, kunnioittakaa sen viestejä ja ryhtykää älykkäisiin toimiin havaitsemanne perusteella.

Alkakaa kiinnittää enemmän huomioita siihen, mitkä toiminnot tai ihmiset jättävät teihin uupumuksen tunteen. Esittäkää kysymyksiä erottaaksenne, miksi tunnette niin, kuin tunnette. Kieltäytykää antamasta voimaanne pois syyttämällä toisia tyytymättömyydestänne. Miettikää, mikä erityisesti laukaisee sisällänne epäharmonian. Katsokaa syvälle sisäänne määrittääksenne ne tuskalliset mallit, jotka laukeavat näissä tilanteissa. Ryhtykää toimiin sen parantamiseksi, mitä löydätte.

Viidenneksi, tietäkää, että suurin voimavaranne on kyky erottaa totuus itsestänne ja maailmastanne. Tiedostamatta sitä, mikä on todellista, kuljette sokeasti sumussa, toivottoman eksyneenä. Selkeys siitä, mikä on todellista, ketä uskoa ja minne mennä seuraavaksi, tulee luonnostaan vaiheissa, kun kehitytte henkisesti ja luovutte menneisyytenne taakoista.

Silloin kun tunnistatte, että henkinen muodonmuutoksenne on prosessi, ei rangaistus, tienne tulee iloisemmaksi kulkea. Silloin teidän on helpompaa hyväksyä se, mitä on. Jos vastustatte ja taistelette muutoksia vastaan, kärsitte tarpeettomasti ja viivytätte omaa valaistumistanne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne etsimismatkaa, ympäröimme teidät valollamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: Joulukuu 2008 JUHLAPYHÄT
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:18 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
JUHLAPYHÄT

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
Joulukuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämän juhlapyhäkauden aikana maailman yhteysverkko on näkyvämpi kuin koskaan ennen. Kuvia kaukana asuvista ihmisistä, jotka elävät teille vieraissa kulttuureissa, ilmestyy televisionne uutislähetyksiin. Näette videoiden alareunatekstien näyttävän viimeisintä terrorismiaaltoa. Kuulette USA:n vastavalituista johtajista ja heidän suunnitelmistaan toimia nopeasti laajalle levinneen hermostuneisuuden rauhoittamiseksi. Teitä muistutetaan Maailman vakavasta taloustilanteesta, joka vaikuttaa maihin ja ihmisiin laajalti. Voitte myös virittyä internetin vaihtoehtoisiin uutislähetyksiin, missä näette arvostettuja julkkiksia, jotka kurkottavat tuhon ja hävityksen yli esittelemään innovatiivisia ratkaisuja positiivisen muutoksen puolesta.

Juhlapyhät ovat usein juhlan ja perhetapaamisten aikaa sekä aikaa erossa normaalirutiineista. Niille jotka elävät tähän aikaan vuodesta talvi-ilmastossa, tämä on luonnollista aikaa sisäiselle pohdiskelulle ja oman polun arvioinnille. Se on myös aikaa vetää energiansa pois ulkoisesta maailmasta, jotta voisi uudistua ja valmistautua siihen, mitä seuraavaksi tulee.

Riippumatta siitä miten olette tottuneet juhlimaan pyhiä, tänä vuonna tapahtuu jotain aivan erilaista. On rakentunut ratkaisevaa vauhtia ihmisolosuhteiden positiivisille muutoksille. Tämä liike ei enää rajoitu yhteen ihmisryhmään tai yhteen maahan - se on levinnyt ympäri planeettaa.

Mitä merkkejä tästä liikkeestä on? Yksi merkki on se, että useammat ihmiset tuntevat, että heidän toimillaan voi olla vaikutusta. Tämä kannustaa suurempaa osallistumiseen yhteiskunnassa, missä on ollut aiemmin apatiaa. Toinen merkki on se, että ihmiset pääsevät kosketuksiin vihaansa ja turhautumiseensa siitä, että heitä on heikennetty - ja he pyrkivät ottamaan voimansa takaisin. Lisääntyvässä määrin ihmiset haluavat mennä eteenpäin ja haudata vihan ja ennakkoluulojen kirveet. Nämä aseet nähdään siksi, mitä ne ovat - vankila ja kärsimystä. Vielä yksi merkki on se, että ihmiset oppivat kyseenalaistamaan sen, mitä media ja muut auktoriteettihahmot heille syöttävät. Asukkaat vaativat, että heidän poliittiset johtajansa tarttuvat todellisiin päivänpolttaviin kysymyksiin ja että he panevat alulle muutoksia, mitkä auttavat tavallista ihmistä. Pitkä omahyväisyyden hiljaisuus on rikkoutunut.

Eläminen juuri nyt - kaiken sen keskellä mitä tapahtuu - merkitsee sitä, että vaikka yrittäisitte lähestyä juhla-aikaa tavallisesti, huomaisitte tuntuvan jotenkin erilaiselle. Osa tästä tunteesta tulee kaaoksesta ja epävarmuudesta - kuitenkin osa tulee niistä katalysoivista muutostuulista, jotka kertovat teille, että mikä tahansa on mahdollista.

Miettikää viimeistä kohtaa, kun pohdiskelette tätä kautta ja vuoden yhteenvetoa. Ottakaa tavaksi säännöllisesti visualisoida sellaista elämää, mikä ruokkii sieluanne. Keskittykää siihen, miten haluatte ilmaista valoanne ja miten haluatte palvella. Kuvitelkaa itsenne elämässä yltäkylläistä elämää kaikilla tasoille - riittävästi resursseja, monia ihmisiä joita voitte palvella, intuitiivisten lahjojenne täydellistä ilmaisemista, syvää yhteyttä henkeen ja ympärillänne niitä, jotka rakastavat ja tukevat.

Maailmanne on todellakin suuren uudelleenjärjestelyn keskellä. Tehkää joka päivä sellainen päätös, että työskentelette evoluutio/muutosprosessin kanssa osallistuen siihen. Päästäkää irti taipumuksestanne taistella tuntematonta vastaan. Käsittäkää, että olette oleellinen osa kaikkia etsimiänne ratkaisuja. Tietäkää, että henki kulkee aivan vierellänne ja teitä rakastetaan mittaamattomasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:19 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
UUDEN ALUN VALITSEMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
30.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Uusi sykli on alkamassa. Ihmiset siirtyvät vastakkainasetteluun maailman joka kolkassa osallistuakseen tietoisuuden kvanttihyppyyn.

Jos olette tunteneet olevanne odotusmoodissa tai teillä on ollut jokin takaisku, muistakaa, että te ja muut teette parhaillaan ja olette tehneet valtavasti valmisteluja. Laittakaa pois lineaarinen mittatikkunne. Tiedostakaa, että tilanteeseen liittyy ponnistelujen kumuloitumista ja että ihmisitsenne ei joskus näe koko kuvaa.

Varmasti ponnistelunne ovat yksilöllisiä, mutta kuitenkin ne ovat myös yhteistyötä, kun suurempi määrä ihmisiä herää ja alkaa yhdistyä energeettisesti luomaan positiivisia muutoksia.

Ihmiskunnan transformaation ensivaiheet, jotka ovat olleet käynnissä hyvin pitkään, ovat johtaneet teidät siihen, mistä löydätte itsenne nyt. Osan tästä evoluutiokasvusta koitte ennen tätä inkarnaatiota, kun valmistauduitte tapahtumiin tässä ratkaisevassa elämässä. Esimerkiksi olette voineet aiemmin inkarnoitua sellaisten ihmisen kanssa, jotka kohtaisitte taas tässä elämässä ja auttaisitte toisianne edistymään henkisesti.

Tässä elämässä olette saaneet yhden tai useampia herätyssoittoja, mikä on saanut teidät vakavasti haastamaan vallitsevan tilanteen. Tällä prosessilla ei ole mitään oikeaa tapaa, joten välttäkää houkutusta antaa nimi kokemuksellenne tai verrata sitä toisten kokemukseen.

Katalysoiva elämäntapahtuma

Katalysoivia elämäntapahtumianne ovat saattaneet olla työpaikan menettäminen, taloudellisen takaiskun kokeminen, muutto uuteen paikkaan, eroaminen kumppanistanne, heikentävän sairauden kohtaaminen tai jonkin muun merkittävän olosuhdemuutoksen kokeminen. Yksi tai useampi näistä on voinut hämmentää esiin syvää sisäistä tyytymättömyyttä ja sellaisten asioiden kyseenalaistamisen, mitä ei ole koskaan ennen kyseenalaistettu. Kun näin tapahtuu, kyse on todellakin sielunne tönäisystä, kun se herättää teidät ja opastaa teitä kulkemaan hengen polkua.

Tämän päivän myllerryksessä ihmiset näyttävät usein saavan enemmän kuin yhden herätyksen samanaikaisesti. Ihmiset voivat myös saada lisäherätyksiä pitkän ajan päästä ensimmäisen jälkeen.

Herätyssoittojen merkitys

Jos tämä on sinun tilanteesi, mieti seuraavaa. Ensinnäkin, jokin tyypillinen edistymistapa herätyssoitosta täydelliseen heräämiseen ei ole mitenkään tavallista näinä päivinä. Elätte hyvin erilaista aikaa, jollaista ei ole koskaan ennen nähty planeetallanne.

Ihmiskunta ja maapallo ovat ylösnousemassa, prosessissa mikä johtaa valaistuneempaan olemassaoloon. Te ja kaltaisenne valopolulla olevat tuotte esiin täysin uutta tapaa olla olemassa yhdessä. Teillä ei ole ollut samoja mahdollisuuksia heräämiseen aiemmissa elämissä.

Ette myöskään ole aiemmin jakaneet tätä planeettaa yhtä monien ihmisten kanssa eikä näin merkittävän tietoisuusmuutoksen ole ollut mahdollista tapahtua massoille. Herätyssoitollanne oli näin aiemmassa elämässä eri merkitys, laajuus ja mahdollinen vaikutus.

Sielunne valmistelee teitä menestymään

Toinen tekijä on tämä. Modernin ajan herätyssoitot ovat sielun tapa valmistella teitä menestymään valopolullanne ihmiskunnan muutoksen aikana. Ensimmäinen soittonne asettaa usein näyttämön sille, mitä seuraa.

Jos kiinnitätte huomioita ensimmäiseen soittoon, käytätte tilaisuuden arvioidaksenne elämäänne ja panette merkille sielunne tönäisyt, teidät ohjataan eri kurssille. Se miten reagoitte tuohon uudelleenohjaukseen ja mihin toimiin ryhdytte, auttaa määrittelemään henkistä edistymistänne eteenpäin.

Esimerkiksi jos reagoitte sielunne tönäisyihin asennoituen halukkaasti ja hyväksyen, edessänne olevalla tiellä on vähemmän töyssyjä. Opittu taipumuksenne on tietenkin muutoksen vastustaminen ja halu säilyttää vallitseva tilanne.

Silloin kun olette vastustuskannalla, teiltä luultavasti estyy sisäisen opastuksen saaminen hengeltä. Opastus on paikalla, mutta te ette voi saada sitä. Sen sijaan tunnette vain vihaa ja vieraantumista. Tämä voi saada teidät tuntemaan voimattomuutta ja ulkoisten olosuhteidenne uhrina olemista.

Heräämisprosessi

Tässä on kolmas tekijä. Riippumatta siitä miten halukas ja vastaanottavainen olette ja miten yhdistynyt olette sielunne tönäisyihin, heräämisenne on prosessi eikä yksittäinen tapahtuma. Muistakaa, että tämän mitä arvokkaimman ihmiselämän aikana teillä on mahdollisuus sellaiseen kvanttitason heräämiseen, mikä ei ole ollut aiemmin mahdollinen!

Tämä merkitsee sitä, että olette ehkä kokenut matkaaja - tottunut herätyssoittoihin ja reagoitte tehokkaasti - mutta kuitenkaan ette saa valmiiksi heräämismatkaanne, ennen kuin OLETTE siihen valmis. Egoitsenne voi yrittää ja yrittääkin vakuuttaa teidät siitä, että edustatte jo lopputuotetta. Voitte huijata itsenne ajattelemaan, että olette täysin valaistunut eikä teillä ole enää heräämistä koettavana.

Tämä egoon perustuva reaktio on erityisen tavallinen niissä valotyöntekijäpiireissä, jotka vertaavat itseään ihmisiin yleensä. Tietenkin verratessanne itseänne pintatasoon, missä massat ovat unessa, olette loikkauksien päässä edellä. Vertailut ovat kuitenkin egon temppuilua ja ne voivat suistaa teidät raiteiltanne silloin, kun vähiten sitä odotatte.

Valmius suuriin muutoksiin

Neljäs tekijä liittyy valmiuteen. Miten valmis tunnet olevasi arkipäivän tasolla suuriin muutoksiin? Hiipuuko intosi positiiviseen muutokseen, kun kuvittelet edessä olevaa? Tunnetko olevasi valmis ottamaan vastaan haasteet, joita varmasti tulee? Oletko halukas menemään syvemmälle itseesi päästäksesi vakaampaan tunteeseen siitä voimasta, mitä tarvitset navigoidaksesi viitoittamatonta tietä edessäsi? Pystytkö astumaan etäämmälle maailman pelkoon pohjautuvista viesteistä riittävän usein pysyäksesi omassa keskuksessasi?

Mukana oleminen niin jättimäisessä muutosprosessissa, minkä kohtaatte tänä päivänä, voi vaatia veronsa. Tunnette luultavasti vaikutuksia lukuisilla tasoilla. Selviin asioihin kuuluvat ulkoiset olosuhteenne, mukaan luettuna koti, työ, raha-asiat, ihmissuhteet ja fyysinen terveys.

Muihin avaintekijöihin kuuluvat tunteiden vakaus ja toistuvat ajattelumallit. Nämä määrittelevät sen merkityksen, minkä annatte ajankohtaisille tapahtumille, ja ne laukaisevat DNA:hanne tallennetut, rajoittavat uskomusjärjestelmät. Esimerkkejä ovat yleiset uskomukset liittyen puutteeseen, epäonnistumiseen ja auktoriteettihahmojen valtaan, mihin ette voi päästä käsiksi. Kun tällaisia uskomusjärjestelmiä katalysoidaan, kykynne reagoida onnistuneesti kriisiin vaarantuu.

Luultavimmin teidät haastetaan yli sen, missä luulette rajanne olevan. Osa teissä tietää intuitiivisesti, että suuri osa nykymaailmastanne toimii epäsynkronissa sen kanssa, mihin haluatte tähdätä.

Kyse ei ole vain maailman talousjärjestelmästä, joka nyt on polviaan myöten kriisissä. Kyse on käytännössä jokaisesta yhteiskuntanne vanhaan tapaan toimivasta osasta, minkä toiminta perustuu pelkoon, ahneuteen ja egon manipulointiin. Jokainen näistä kuluneista rakenteista kaipaa radikaalia uudelleenmuotoilua tulevien vuosien aikana.

Vuosi 2009 on käännekohta, sillä se on useiden vuosien uudelleenjäsentelyn alku. Mukaan sisältyy sekä henkilökohtaista että maailmanlaajuista uudelleenmuotoilua.

Roolinne muistaminen

Viides tekijä on oman roolinne muistaminen. Tämä merkitsee irtipäästämistä ihmisen pelkoon perustuvasta ehdollistumisesta, mikä kertoo teille, että jokin ulkopuolinen voima on tulossa pelastamaan. Tämä sama ehdollistuminen kertoo teille, että olette viallinen, tarvitsette korjausta, että teille on kerrottava mitä tehdä ja teiltä vain yksinkertaisesti puuttuu se, mitä vaaditaan tässä elämässä menestymiseen.

Saattaa tuntua lohduttavalta kuvitella jonkun kehittyneen olentoryhmän tulevan tähdistä pelastamaan teidät ja planeetan. Onko myös lohduttavaa kuvitella, että ilman sellaista väliintuloa olisitte avuton ja epäonnistuisitte siinä, mitä tulitte tekemään maan päälle?

Tietenkin elämää on tämän planeetan ulkopuolella, mitä nyt kutsutte kodiksenne. Ja varmasti on rajattomasti älykkäitä elämänmuotoja, joita tiedemiehenne ja hallituksenne eivät ole vielä julkistaneet. Jotkut näistä elämänmuodoista ovat olleet säännöllisessä yhteydessä ihmiskunnan kanssa eivätkä ainoastaan viime vuosikymmeninä.

Oletko koskaan miettinyt, mistä olet tullut? Onko kukaan koskaan kertonut sinun olevan jumalainen? Oletko koskaan liittänyt ihmisyyttäsi jumalaiseen "leimaan", mikä on ikuinen?

Muistakaa, että olette jumalaisina muutoksentekijöinä oleellinen osa muutosta. Avainmuutokset liittyvät teidän kaltaistenne yksilöiden tietoisuusmuutokseen. Kun teette nämä muutokset ja sitten olette vuorovaikutuksessa toisten ja yhteiskunnan kanssa, tapahtuu dominovaikutus.

Niiden valheellisuuskerrosten alla, jotka olette omaksuneet tietämättömyydestä ihmismuodossa, tiedätte totuuden. Olemuksenne ytimessä ei ole todellisuudessa mitään epäilystä siitä, kuka olette, miksi ihmiskokemus on varsinainen lahja ja millä tapaa teidän on tarkoitus olla maan päällä nyt muuttaaksenne ihmiskunnan maisemaa iäksi.

Vuoden 2009 ensiviikkojen aikana maailmanjohtajat ja ihmiset kaikkialla arvioivat ja valitsevat sen, mitä tässä seuraavassa vaiheessa esitetään. Osa tästä valinnasta on tietoista ja ihmiset ovat tietoisia siitä, mitä valitsevat. Toisilla tasoilla valinta tapahtuu tutkassa ja naamioituu joksikin sellaiseksi kuin toimimattomuudeksi tai välttämiseksi.

Uuden alun tarkistuslista

Millaisen uuden alun haluaisit valita? Miltä haluaisit vuoden 2009 ja muutaman seuraavan vuoden näyttävän? Miten näet ottavasi oman paikkasi toisten jumalaisten muutoksentekijöiden rinnalla? Mieti näitä ja seuraavia kysymyksiä, kun kuvittelet, mitä haluat luoda seuraavaksi. Kutsu sydämesi viisaus opastamaan sinua, kun pohdiskelet näitä ajatuksia.

Suurin haaste
Mikä on suurin kohtaamani haaste vuonna 2009?
Mitä voin tehdä eri tavalla sen ratkaisemiseksi?
Mitä sellaisia resursseja en ole vielä käyttänyt täysin, mitkä voisivat auttaa minua ratkaisemaan sen?
Miten voin ottaa hengen enemmän mukaan tällaisten haasteiden ratkaisemiseen?

Suurin valinta
Mikä on suurin valinta, mikä minun on tehtävä vuonna 2009?
Mikä suuri kuva ympäröi tätä valintaa?
Miten tämän valinnan tekeminen ja sen mukaan toimiminen muuttaa elämääni?

Suurimmat liittolaiset
Ketkä ovat suurimmat liittolaiseni valopolulla?
Kuka auttaa minua löytämään keskukseni, kun joudun pois raiteilta?
Kuka piiristäni yhdistää minut nauruun ja olemisen keveyteen?
Kuka opettaa minua eniten itsestäni?
Kuka auttaa minua yhdistymään henkeen?
Kuka auttaa minua yhdistymään sisäiseen totuuteeni?

Suurimmat mahdollisuudet
Missä suunnassa löydän laajentuneita mahdollisuuksia?
Keitä ihmisiä minun on tarkoitus palvella?
Miten löydän nämä ihmiset ja otan kontaktin heihin?
Mitä voin muuttaa tarjonnassani, jotta palvelen parhaiten näitä ihmisiä?
Mistä yhdestä asiasta pitää päästää irti suuremman menestymisen hyväksi?
Miten menen oman menestymiseni tielle?
Mitä sellaista voin tarjota, mitä kysytään missä tahansa taloudellisessa ilmapiirissä?
Mitä minun tarvitsee tietää tai tehdä tarjotakseni sitä menestyksekkäästi maailmalle?

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytömatkaa, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:20 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
IHMISTEN SYDÄN PUHUU

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
24.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jotkut sanovat, että ihmiskunta elää nyt 11. hetkeään, viimeistä hetkeä jolloin muutoksen ajatellaan olevan mahdollinen. Kaikkialla ympärillänne on esimerkkejä toisista lajeista, jotka ovat lähes tai kokonaan kuolleet sukupuuttoon. Valtamerien ja modernien kaupunkien alla on myös vihjeitä muinaisista sivilisaatioista, mitkä katosivat suhteellisen nopeasti joko säämallien muuttuessa äkisti tai ihmisen käytettyä luonnonlakeja väärin.

Tiede pystyy enemmän kuin minään tallennetun historianne aikana ennustamaan maanmuutoksiin liittyviä lopputuloksia nykyisten näkymien perusteella.

Voima muuttaa maailma

Ennuste ei tietenkään ole sama kuin todellisuus tässä ja nyt. Ennusteet liittyvät myös enimmäkseen ulkoisiin asioihin, kuten maapallon lämpeneminen ja planeetan resurssit. Tiedemiehet ottavat harvoin tekijäksi ennustuksiinsa ihmistietoisuutta ja sitä todellista voimaa, mikä ihmisillä on maailmansa muuttamiseksi. Tiedemaailman asiantuntijat jotka varoittavat katastrofeista, ovat keskittyneet laajasti siihen vahinkoon, mitä ihmiset voivat tehdä - ei hyvään. Kuitenkin vakavat ennustukset siitä, mihin ihmiskunta saattaa olla matkalla, ovat antaneet massoille suuren herätyssoiton, mikä on hämmentänyt tilannetta.

Nyt tarvittavat muutokset eivät tule omahyväisyydestä tai apatiasta. Ihmisten on alettava välittää - eikä vain itsestään vaan ihmiskunnasta kollektiivina ja planeetasta pyhänä kotina.

Näköalan on oltava laaja, vision suuri ja unelman laajentuva. Selviytyäkseen ja kukoistaakseen ihmiskunnan on hyväksyttävä täysin uusia lähestymistapoja, oltava valmis ottamaan riskejä ja päästettävä irti loputtomasta vääryyksien nimeämisestä. Olemuksenne ytimessä tiedätte tämän olevan totta ja tiedätte sen soveltuvan teihin hyvin henkilökohtaisella tasolla. Tiedätte myös, että jumalainen kipinä sisällänne ei ole kevyttä sarjaa.

Kun pääsette "käsiksi" todelliseen jumalaiseen voimaanne, vanhan toimintatavan säännöt eivät enää päde. Näkökulmanne laajenee, visionne suurenee ja unelmanne kasvaa. Rajattomat mahdollisuudet lisääntyvät!

Mitä teette täällä

Korkeampi älykkyytenne laittoi teidät planeetalle tähän elämään osallistuaksenne siihen tietoisuusmuutokseen, mitä tällä hetkellä synnytetään. Ette ehkä muista "ilmoittautuneenne" mukaan, mutta näin teitte!

Mikään osa elämästänne ei ole tähän mennessä ollut vahinko tai hukkaan heitettyä. Kaikelle sille on ollut tarkoituksensa, minkä ymmärrätte aikanaan. Tällä hetkellä riittää, kun tiedätte olevanne täällä tarkoituksesta. Ette ole uhri - ette toisten ihmisten ettekä olosuhteiden. Olette erittäin voimakas jumalainen muutoksentekijä, joka ymmärtää enemmän ja enemmän joka päivä siitä, mitä tämä merkitsee käytännössä.

Olette esittäneet välineellistä roolia auttaessanne muuttamaan ihmiskunnan ajattelutapaa joustamattomuudesta ja pelosta avoimuuteen ja rakkauteen. Olette tehneet tätä joka kerta, kun olette siirtyneet ulos omasta joustamattomuudestanne ja pelostanne, ja joka kerta kun olette kyseenalaistaneet nämä reaktiot ulkoisessa maailmassanne. Olette tehneet tätä, kun olette keskittyneet enemmän ja enemmän tässä elämässä siihen, miten luodaan lisää avoimuutta ja rakkautta - ei vain sisällenne vaan planeetalle. Olette tehneet tätä, kun olette ylläpitäneet visiota uudesta maapallosta, mikä on sydänkeskeinen ja rakastava.

Joka kerta kun olette auttaneet tällä tavalla, olette tulleet osaksi ratkaisua, mitä maailmanne tarvitsee ja on aina tarvinnut, silloin kun pelko ja viha hallitsevat ihmiskokemusta.

Ihmisten herääminen nopeutuu nyt kovasti. Ihmisten sydän puhuu ja pyytää rakkautta palaamaan. Tämä on polttoainetta täydessä vauhdissa olevalle yhteiskunnan ajankohtaiselle uudelleenjärjestelylle. Esimerkkejä on kaikkialla ympärillänne.

Barack Obama on peilinne

USA:lla on nyt johtaja, joka on virassa, koska suuri määrä amerikkalaisia on muuttanut mielensä vallitsevasta tilanteesta ja keskittynyt luomaan jotain radikaalisti erilaista ja uutta toimintamallia. Ihmiset halusivat muutosta ja he vaativat, että tähän muutokseen sisältyy kokonaisuuden ja tavallisten kansalaisten hyvä. He halusivat jonkun, jolla on mielikuvitusta, ystävällisyyttä ja sisäistä voimaa johtaa heidät näiden kaoottisten aikojen läpi. He halusivat nähdä johtajan, joka pystyisi ajattelemaan perinteiden ulkopuolella ja auttamaan Amerikan maailmanmaineen palauttamisessa. He halusivat jonkun aidon, joka puhuisi totta ja joka olisi optimistinen tulevaisuuden osalta.

On tärkeää, että amerikkalaiset ja muut ympäri maailmaa muistavat, missä todellinen voima on. Silloin kun tarkkailette Barack Obamaa tulevina päivinä, tietäkää, että hänen valintansa oli mahdollinen, koska ihmiset olivat valmiita sille, mitä hän edustaa. Ihmisten ajattelutapa sai aikaan muutoksen Washingtonissa.

Älkää katsoko sitä, miten voimakas Obama on, päädyttyään sinne, missä hän nyt on. Vaalivalinta missä tahansa demokraattisessa yhteiskunnassa on kollektiivinen energiaponnistus. Maailmanne johtajat, yritykset ja muut instituutiot ovat ihmiskunnan tietoisuuden ulkoisen maailman ilmentymiä. Näin Barack Obama on pelinne, joka näyttää, mikä on muuttunut ihmistietoisuudessa. Tämä nimenomainen peili on suuri ja se ei paljasta ainoastaan muutoksia amerikkalaisissa, vaan maailmanlaajuisesti.

Miten näin voi olla? Vaikka on yleistä tietoa valotyöntekijöiden keskuudessa, että kaikki on yhteydessä, vasta viime aikoina suuret ihmismäärät kaikilla mantereilla ovat heränneet tälle ajatukselle. Useammat ihmiset ympäri maailmaa käsittävät nyt, että he voivat vaikuttaa. Obaman valinta virkaan Washingtonissa on vain yksi rajattomasta mahdollisuusjoukosta, minkä te ja ihmiskunta voitte luoda tulevina päivinä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytömatkaa, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:21 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
AINUTLAATUINEN IKKUNA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
26.2.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maailmanne on nyt polvia myöten talousromahduksessa. Joka päivä saatte muistutuksia sairastuvista talousjärjestelmistä USA:n kaltaisissa avainmaissa. Henkilökohtaisella tasolla teillä on luultavasti omia muistutuksia maailman taloudellisen infrastruktuurin hauraasta luonteesta. Olette oppineet olemaan riippuvaisia näistä talousjärjestelmistä ja odottamaan, että ne olisivat aina tutussa muodossaan.

On varmasti suuri herätyssoitto havaita, että se mitä olette pitäneet luotettavana ja vahvana, sortuu jalkojenne alla. Tähän liittyy luonnostaan menetyksen tuntua riippumatta siitä, miten se vaikuttaa teihin henkilökohtaisesti tällä hetkellä.

Tämä menetyksen tuntu voi olla pakahduttava ja se voi laukaista äkillisen masennusjakson. Vaikkei teille olisi tyypillistä masentuminen, teistä voi tuntua, että musta pilvi peittää onnenne, toiveenne ja unelmanne.

Käännekohta

Verrattaessa nykykriisiä Amerikan suureen lamaan 1930-luvulla, tämän päivän talousahdinko on hyvin erilainen. Maailma on saavuttanut käännekohdan ja tasapainottomiin järjestelmiin on tartuttava ihmiskunnan siirtymiseksi eteenpäin. Laastarit eivät enää riitä. Maailmanlaajuista ahdinkoa ei voida ratkaista paikallisilla keinoilla, jotka ovat eristäviä, protektionistisia tai elitistisiä.

Se mitä todistatte ja koette tällä hetkellä, on osa suurta uudelleenjärjestelyä, kun ihmiskunta synnyttää uudella mallilla toimivan maailman. Talous on ensimmäiseksi kohteena, koska tämä sektori liittyy läheisesti yhteiskunnan muihin vanhanaikaisiin rakennelmiin.

Tämä kriisi ei todellisuudessa ole henkilökohtainen, vaikka se tietenkin voi tuntua siltä, kun tulonne, pankkitilinne ja tunteenne pitkäaikaisesta turvallisuudesta näyttävät epävarmoilta. Tästä erillään olette tietenkin voineet kärsiä taloudellisia menetyksiä monilla alueilla viime syksystä lähtien. Lisäksi saatatte olla tekemisissä monenlaisten menetysten kanssa - jotkut ilmentyvät jo ja toiset mahdollisesti vasta lähitulevaisuudessa. Tämä on kuin suurennustekijä, joka mahdollisesti korostaa tietoista ja alitajuista tuntemattoman pelkoa.

Saatatte tuntea ahdistusta pelkästään miettimällä, miten monien asioiden on todellisuudessa muututtava tällä planeetalla.

Viisas osanne tietää, että muutos ja menetys ovat luomisprosessin normaaleja tekijöitä maan päällä. Olette luultavasti nähneet tai kokeneet elämänne aikana lukemattomia menetyksiä - suuria ja pieniä. Olette luultavasti kehittäneet selviytymismekanismin menetysten käsittelemiseen. Osa tästä on tiedossanne ja osa tiedostamatonta.

Viisas itsenne tietää, että planeetallanne tapahtuvat muutokset ovat osa suurta tietoisuusmuutosta, mitä olette tulleet todistamaan ja synnyttämään. Tie on nyt tosiaankin kuoppainen. Kuitenkin se johtaa paikkaan, missä voitte olentona nousta korkeuksiin!

Ainutlaatuinen ikkuna

Ainutlaatuinen aikaikkuna jonka läpi menette tällä hetkellä, on erinomainen hetki pohdiskella ja päivittää reaktioitanne muutokseen ja menetykseen.

Muistutuksena - tähän ainutlaatuiseen aikaikkunaan liittyy tilaisuus singota itsenne suureen keveyteen. Kyky tulla ulos entisistä rajoittavista malleista ja muistaa totuus siitä, kuka olette, on mittaamattoman syvällinen tässä elämässä ja erityisesti tässä nimenomaisessa syklissä.

Edessänne olevaa nopeutumista ei voida mitata ihmistermein. Koskaan aiemmin ei ole ollut niin paljon kosmista apua tai suurta maailmanlaajuista kollektiivitietoisuuden muutosta, kuin mitä näette tässä aikaikkunassa.

Siksi on hyvinkin vaivansa väärti, jos tarkastelette suhdettanne muutokseen lähemmin. Jos asuisitte merenrannalla ja olisi hurrikaaniaika, haluaisitte luonnollisesti suojata ennalta kotinne ja perheenne. Te ja naapurinne miettisitte tietysti talon laudoittamista umpeen ja perheen pakkaamista autoon tarvittavien eväiden kera.

Samalla tavalla nyt, kun tapahtuu silminnähden massiivista uudelleenjärjestelyä, teitä ja ihmiskumppaneitanne tönitään löytämään kehittyneempiä reaktioita muutokseen.

Tyypillisestä ihmisestä on tullut kuin lihava mies, joka käyttää kolme numeroa liian pieniä pukuja ja yrittää sovittaa ylisuuren kehonsa standardikokoiseen tuoliin, joka on suunniteltu hänen isovanhempiensa sukupolvelle. Hänen ylipainonsa aiheuttaa myös kasvan määrän terveysongelmia.

Tällä miehelä on monia vaihtoehtoja tunteakseen olonsa mukavaksi ja terveeksi, jokaiseen niihin sisältyy jonkinlainen muutos. Avain tälle miehelle on se, MITEN hän lähestyy muutosta. Tämä liittyy tiedostamiseen ja siihen, missä tämä mies istuu energeettisesti joka hetki, kun hän reagoi henkilökohtaisen elämänsä sattumuksiin ja maailmansa tapahtumiin.

Se energia on avain, miten mies istuu. Mies voi valita jonkinlaisen istuintyynyn, mikä vaikuttaa siihen, miten hän näkee ja kokee maailmansa. Kuitenkin tällä tavallisella miehellä on taipumusta unohtaa, että hänellä on tämä valintamahdollisuus, tai kenties hän ei ole edes oppinut, että hänellä on valintamahdollisuus. Lopultahan tätä tärkeää kasvatusta ei ole useimmissa kulttuureissa, mitkä keskittyvät ulkoisen maailman menestykseen.

Valitkaa tyynynne

Jos istutte pelon ja vihan tyynyllä, kohtaatte suuria esteitä näinä massiivisina muutosaikoina. Vanhan toimintamallin tavat, joihin sisältyy pelkoa ja syyttelyä, eivät vie teitä sinne, minne haluatte mennä. Itsenne ja toistenne tuomitseminen siitä, miten asiat ovat, pitävät teidät negatiivisessa energiaspiraalissa, mitä haluatte paeta.

Toisten odottaminen pelastamaan teidät tai taianomaisesti korjaamaan ongelmanne jättää teidät tuntemaan voimattomuutta. Rikkinäisten järjestelmienne hajoamisen näkeminen katastrofina lisää menetyksen ja toivottomuuden tunnetta.

Menestyäkseen tulevien kuukausien ja vuosien aikana jokaisen on opittava innovatiivisia ja valontäyteisiä tapoja reagoida siihen, mitä tapahtuu.

Syvemmälle meneminen

Tämä tarkoittaa sitä, että opitte tuntemaan itsenne lähemmin. Jos luulette jo tuntevanne itsenne, muistakaa, että itsetiedostamisen polku on jatkuvaa oppimista. Onnistuakseen kehittyneemmillä tasoilla on oltava valmis menemään syvemmälle ja katsomaan itseään uusin tavoin. Tämä merkitsee joskus palaamista aiheisiin, jotka näyttävät vanhojen uutisten toistamiselta. Harkitkaa siksi nyt avautuvanne joillekin radikaaleille uusille vaihtoehdoille ja ideoille. Tarkistakaa sydämestänne ja aloittakaa positiivisemman energian virta, mikä alkaa muuttaa kokemustanne siitä, mitä nyt tapahtuu.

Joitain esimerkkejä:

1. Päättäkää tänään, että opettelette uuden lähestymistavan muutoksen ja menetyksen kanssa työskentelemiseen.

2. Pyytäkää korkeampaa itseänne auttamaan teitä sopeutumaan paremmin muutosprosessiin ja pysymään positiivisempana, kun menetätte teille rakkaita asioita ja ihmisiä.

3. Kutsukaa henkiapua rakastavasti näyttämään teille tuottamattomat reagointitavat muutokseen.

4. Kuvitelkaa tai visualisoikaa säännöllisesti päivän kuluessa - alkaen nyt - että teitä ympäröi ja tukee joukko hyväntahtoisia fyysisiä ja ei-fyysisiä auttajia.

Muistakaa, että planeetallanne tarvittavat muutokset syntyvät teidän kaltaisistanne ihmisistä, jotka alkavat tehdä erilaisia valintoja ja oppivat löytämään oman keskuksensa kaiken kaaoksen keskellä.

Teidän osanne, joka on nyt tulevaisuudessa, on jo tehnyt tämän. Kutsukaa tätä osaanne nyt ja säännöllisesti, kun kuljette epävarmaa tietä edessänne. Kun jatkatte jumalaisen luonteenne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:22 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
TIEDOTUSVÄLINEET JA VUOSI 2012

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
25.3.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämän päivän ihmiset ovat ihastuneet vekottimiin ja teknologiaan. Monet laitteet ja kommunikointiverkot ovat mahdollistaneet tarinankerronnan muuttumisen ympärivuorokautiseksi ilmiöksi. Eri kulttuurien ihmiset voivat nyt välittömästi kommunikoida maailmanlaajuisesti.

Ideat jotka aiemmin kehittyivät rajallisen yleisön keskuudessa hitaasti, voidaan tänä päivänä toteuttaa konkreettiseen muotoon valonnopeudella. Viestit jotka aiemmin menivät vain yhdessä muodossa tai yhden kerran, toistuvat nyt lukemattomia kertoja ja saavuttavat valtavan yleisön. Henkilön ei tarvitse olla nörtti tai yhteiskunnallisen tiedonvälityksen asiantuntija ollakseen ihmisten välisen kommunikointivallankumouksen vaikutuspiirissä. Ihmiskunnan toimintamallin muutos veisi todellakin paljon kauemmin ilman näitä muutoksia.

Juuri nyt ihmiset ja maapallo ovat kulkemassa ainutlaatuisen aikaikkunan läpi, jonka aikana sukupolvien tulevaisuus määritellään. On tapahtumassa suurta evoluution nopeutumista. Tämä merkitsee entistä suurempia tilaisuuksia luoda valontäyteinen maailma ja kehittyä henkilökohtaisesti. Jokaisella tänä päivänä elävällä ihmisellä on mahdollisuus valtavaan tietoisuushyppäykseen - mahdollisuus jättää taakse entiset, toimimattomat mallit ja siirtyä eteenpäin ilman raskaita taakkoja.

Tämä nopeutuminen sekä sen luoma ainutlaatuinen tilaisuus positiivisiin muutoksiin ovat huomionne väärti. Se ei ole mielikuvitustanne. Se on todellista. Kannattaa lähestyä näitä aikoja sydän avoimena ja tervejärkisenä. Kannattaa tulla taitaviksi tekemään tarkoituksenmukaisia valintoja nopeasti ja vahingoittamatta ketään.

Jatkuva 2012-informaatiotulva

On tärkeää kehittää erottelukykyä, kun omaksutte sitä jatkuvaa informaatiotulvaa, jota on ulottuvillanne joka suunnasta. Kuulette ennustuksia tulevaisuudesta ja vuodesta 2012 toisilta valotyöntekijöiltä, konferensseissa, elokuvissa, vaihtoehtoisissa tiedotusvälineissä, nettisivuilla ja yhteiskunnallisen tiedotuksen kautta.

Osa kuulemastanne on totta. Osa informaatiosta perustuu totuuteen suurella pelkoannoksella höystettynä. Esimerkkinä ovat internet-julkaisut, jotka tulkitsevat väärin luonnon syklejä julistaen, että syklin loppuminen merkitsee kaiken elämän loppumista. Jotkut viestit vuodesta 2012 ovat yksinkertaisesti valhetta ja niitä välittävät hyvää tarkoittavat ihmiset, jotka ovat tulkinneet väärin tapahtumia. Ja jotkut viestit tulevat niiltä, jotka elävät pimeän puolen varjossa eivätkä ole vielä valinneet valopolkua. Nämä ihmiset varottavat teitä väistämättömästä tuhosta, katastrofeista, rankaisevista pahantekijöistä ja salaliitoista, jotka kontrolloivat sieluanne.

Totuus tulee julki

Oikea totuus tulee tietysti aina julki, sillä teidän kaltaisenne, jotka haluavat saada järkeä asioihin hyödyntääkseen täysin tämän ainutlaatuisen ikkunan, eivät halua odottaa sitä aikaa, mikä vaaditaan koko maailmanne heräämiseksi sille, mistä tässä kaikessa hössötyksessä on kyse. Ihmiskunta on todella kulkenut pitkän matkan niiden uusien ideoiden hyväksymisessä, jotka ovat vielä synnytysvaiheessa. Valtaosa vanhan tavan ajattelijoista kuitenkin jatkaa fyysisten todisteiden vaatimista, ennen kuin he edes kurkistavat hyväksytyn normin ulkopuolisiin vaihtoehtoihin.

Maapallon suurten viisaiden perintö on käytettävissä, kun sitä etsitään. Muinaiskulttuurit jättivät ohjeita tuleville sukupolville arkkitehtuurissaan, kirjoituksissaan ja suullisissa tarinoissaan, joita he välittivät sukupolvelta toiselle. Näiden kulttuurien ihmiset ymmärsivät ajan syklejä ja myös loppumisten ja alkamisten luonnollista prosessia. He tiesivät sellaisesta energian nopeutumisesta, mitä nyt tapahtuu maan päällä.

Tämän kehityksen vauhti lisääntyy asteittain merkittävän aikasyklin päätökseen saakka 21.12.2012. Tämä on ajankohta, johon tiedemiehenne ja eri kulttuurien viisauden säilyttäjät yhdistävät kaikkien näiden muutosten kvanttimuutoksen. Tähän ajankohtaan viitataan sekä idän että lännen perinteissä sellaisena aikana, jolloin maapallon kosmiset syklit saavuttavat hyvin pitkän jakson loppumisen ja jonkin täysin uuden alkamisen. Tällaiset syklit ovat luonteeltaan hyvin pitkiä ja ulottuvat tuhansien vuosien ajalle. Tietyt päivämäärät eivät ole yhtä tärkeitä kuin tapahtumaan liittyvä prosessi.

Ratkaiseva valintapiste

Päätökset joita teette nyt, määräävät sen, miten tämä sykli vaikuttaa teihin. Tärkeä aika on nyt, kun teidän ja ihmistovereidenne päätökset voivat dramaattisesti muuttaa vakavat näkymät hallittaviksi tilanteiksi. Valinnat joita tehdään näiden arvokkaiden päivien, viikkojen ja kuukausien aikana ennen 2012-ikkunaa, kylvävät uuden tulevaisuutenne siemenet. Tämä pätee sekä yksilöön että kollektiiviin. Muistakaa tämä, kun seuraavan kerran tunnette, että te ette pysty vaikuttamaan tai että maailma, joka ei näytä välittävän, pidättelee teitä. Avaimena tässä on se, että te voitte valita välittävänne. Te voitte välittää siitä, mitä tapahtuu teille, rakkaillenne ja planeetallenne. Ja te voitte toimia tämän välittämisen perusteella, kun elätte jokapäiväistä elämäänne.

Roolinne ymmärtäminen

Kun tutkitte maapallon menneisyyden luonnollisia syklejä, voitte alkaa ymmärtää enemmän paikkaanne maailmankaikkeudessa. Jos pyydätte sisään tämän ymmärryksen erotellen ja pelottomasti, saatatte myös alkaa muistaa, että olette eläneet aiemmin yhden tai useamman suuren muutossyklin aikana. Käyttäen tutkimuksessanne intuitiivisesti ohjattua järkeänne tiedätte ehkä hienovaraisesti tai muistatte syvästi, mitä ihmiset aiemmin tekivät tällaisina aikoina. Kun kuulette ihmiskunnan menneisyyden maanmuutoksista ja siitä, mitä ihmiset tekivät selviytyäkseen, se saattaa tuntua teistä jotenkin tutulta. Muistatte ehkä myös muutamia virheitä, joita ihmiset tekivät aiempien syklien aikana - valitsivat egon ja pelon ja käynnistivät suurien sivilisaatioidensa loppumisen. Ehkä sitten alatte yhdistää asioita näiden kaukaisten aikojen ja sen jyrkänteen välillä, millä nyt seisotte.

Silmälappujen poistaminen

Ihmiskunta voi näillä kosmisilla hetkillä päättää ottaa pois silmälaput ja nähdä itsensä, historiansa ja menneet syklinsä. Se voi kollektiivina käynnistää suuren muutoksen korkeampaan tietoisuuteen, mikä vaikuttaa kaikkeen elämään, mukaan luettuna elämänmuodot maapallon ulkopuolella. Tämä muutos tapahtuu juuri nyt, kun luette näitä sanoja.

Tulitte tänne osallistuaksenne tähän suureen muutokseen. Olemuksenne syvimmillä tasoilla muistatte päättäneenne olla täällä tätä varten. Tulitte myös katselemaan tämän muutoksen kehittymistä - ettekä vain sivustakatsojana. Katselemisenne on tarkoitus olla aktiivista, osallistuvaa, intuitiivisesti älykästä ja visionääristä. Tulitte tarkkailemaan maailmaa täysin uudella tavalla, aktiivisen kanssaluojan näkökulmasta. Tulitte katsomaan monien toimimattomien yhteiskunnallisten rakenteiden romahtamista ja välineeksi valaistuneemman maailman luomisessa.

Jos tämä vaikuttaa paljon enemmältä, kuin mihin ilmoittaudutte, ajatelkaa, että teillä on tosiaankin kaikki resurssit tämän toteuttamiseen. Muistakaa, että olette jumalainen muutoksentekijä ja olette olleet näillä kulmilla aiemminkin. Kuvailette itseänne ehkä valotyötekijäksi, mutta ette ole kevytsarjalainen. Kun katsotte peiliin, näette ihmisen - kuitenkin tuo keho on pelkästään tilapäinen asuinsija ikuiselle hengellenne. Henkinen itsenne tietää, että vuoden 2012 ikkunaan liittyy henkinen kvanttihyppy. Tämä osanne joka puhuu teille oman korkeamman viisautenne kautta, voi auttaa teitä purjehtimaan myrskyisillä vesillä ja saamaan järkeä näihin aikoihin.

Ohjenuoria erottelukyvyn käyttöön

Miten käytätte erottelukykyänne valtavaan informaatiomäärän vuodesta 2012? Miten näette kaiken touhotuksen läpi löytääksenne sen, mikä on aitoa ja todellista itsellenne? Miten voitte sanoa, milloin jonkin informaatio on pelkästään jonkun yritys lietsoa pelkoa? Miten tiedätte, onko jokin juttu pelkkä juoru, mitä toistetaan internetissä niin monta kertaa, että monet ihmiset uskovat sen? Kyky vastata tällaisiin kysymyksiin auttaa teitä pysymään järjissänne näinä suurina muutosaikoina. Alla on muutamia ohjenuoria järkevää tiedonkeruuta varten. Niitä voidaan käyttää yleisesti sekä etsiessänne totuutta vuoden 2012 raporteista.

1. Kutsu korkeampi viisautesi tuomaan huomiosi piiriin informaatiota, joka auttaa sinua ymmärtämään planeetallanne tapahtuvaa suurta muutosta. Pyydä opastusta sellaisten medialähteiden ja opettajien luo, joita voit kunnioittaa ja joihin voit luottaa. Pyydä ohjaamista pois pelkoon perustuvasta propagandasta ja mediaviesteistä, joilla on kontrollointitavoite. Kiinnitä pyydettyäsi huomiota uniin, tiellesi lähetettyihin ihmisiin ja viesteihin, jotka vetävät sinua puoleensa mediassa. Nämä voivat olla kirjoja, viestejä yhteiskunnallisissa viestimissä, internet-julkaisuja, elokuvia ja kehittyvästä tietoisuudesta kiinnostuneiden ihmisten tapaamisia.

2. Kyseenalaista jatkuvasti se, mitä otat sisääsi aistiesi kautta - ei pelosta vaan vilpittömästä halusta löytää totuus. Älä oleta, että luotetulla johtajalla tai opettajalla on sanomassaan kaikki tosiasiat. Käsitä, että monissa median viesteissä on ärsykekynnyksen alapuolella olevia laukaisijoita, jotka voivat hämmentää pelkoa ja pelkoon perustuvia uskomusjärjestelmiä DNA:ssasi.

3. Muista, että maapallo on vastakohtaisuuksien paikka eivätkä kaikki näe asioita samalla tavalla kuin sinä. Nämä ihmiset eivät ole vihollisiasi eikä sinun tarvitse taistella heidän ajatuksiaan vastaan. Pysy keskittyneenä omaan totuuteesi.

4. Ole tarkkana sellaisen informaation osalta, joka sanoo tulevaisuuden olevan hakattuna kiveen. Kukaan ei tiedä tarkkaan, mitä tapahtuu teille tai planeetallenne tiettynä aikana. Saattaa olla merkkejä tulevista tapahtumista, jotka perustuvat vanhoihin malleihin ja ajankohtaisiin tekoihin, mutta luotte kuitenkin tulevaisuutenne, kun teette uusia valintoja hetkestä toiseen. Tulevaisuus on itse asiassa niin virtaavaa, että voitte ohjata kohtaloanne päätöksillä, joita tehdään suuren muutossyklin ihan viimepäivinä.

5. Ole tarkkana siitä seurasta, jossa olet. Aina kun mahdollista, ole niiden seurassa, joilla on optimistinen näkemys siitä, mikä on mahdollista. Vietä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka tekevät aktiivisesti työtä luodakseen positiivisia muutoksia elämäänsä. Jos ihmiset alkavat valittaa ja kantaa huolta, muista, että voit valita sen asian, minkä kanssa itse pidät yhtä. Voit päättää joka hetki, miten reagoit ulkoiseen maailmaan. Valittaminen ja huolehtiminen asettavat sinut negatiivisen energian syöksykierteeseen. Tämä kuluttaa elämänvoimaasi, heikentää luovuuttasi ja tukkii aidon intohimosi elää näinä aikoina.

6. Tee hengestä tärkeämpi elämässäsi tämän ratkaisevan syklin aikana. Ei ole tätä parempaa aikaa tehdä hengestä ihmisilmaisusi todellisempi, konkreettisempi ja oleellisempi osa. Henki ei ole erillään sinusta. Se on viisautesi lähde. Ole avoin uusille tavoille yhdistyä enemmän henkienergiaan, joka on aina sisälläsi. Salli tämän jumalaisen voiman näyttää sinulle tietä kaaoksesta valoon. Kutsu henkeä auttamaan sinua vastaamaan seuraavanlaisiin kysymyksiin, kun haluat selkeyttä muutoksesta ja vuodesta 2012.

7. Kuka. Kysy kuka sanoo sitä, mitä kuulet tai luet. Kuka on lähde? Mitä tiedät tästä henkilöstä? Tunnetko intuitiivisesti kunnioitusta, kun ajattelet tätä henkilöä? Toinen osa "kukaa" olet sinä - mikä osasi kuuntelee, välittää, tuomitsee tai reagoi? Mieti rooliasi informaation vastaanottajana. Missä mielentilassa olet vastaanottaessasi uutisia?

8. Mitä. Kysy, mistä saamassasi viestissä on todella kyse. Mene ulkoisen vaikutelman ja pinnan alle. Sukella syvemmälle erottaaksesi, mitä elokuva, kirjoittaja tai puhuja haluaa ilmaista. Näyttääkö asioilla olevan mitään sisältöä? Vaikuttaako informaatio pelkoon perustuvalta tai hallintatavoitteiselta? Kun omaksut informaatiota, pane merkille, onko mitään oleellista tietoa jätetty pois. Varoittaako viesti siitä, ettei ole mitään tietä ulos? Vaikuttaako informaatio rankaisulta? Onko informaatio keskittynyt toisten auttamiseen? Tuntuuko viesti tulevan sydämestä?

9. Milloin. Mieti, milloin viestiä levitetään. Mieti, miksi lähde sanoisi asian juuri silloin. Kyseenalaista perimmäinen tavoite. Katso viestin ajoitusta ja sitä, miten lähde voisi mitenkään tietää sanomansa. Jos kyse on ennusteesta, muista, että ennuste on vain yks mahdollinen lopputulos nykyisten energioiden perusteella. Jos tämä lopputulos on samanlainen kuin ihmiskunnan menneisyydessä tapahtunut, ei ole silti mitään takuita, että se toistuu nyt. Tee omia tutkimuksiasi historian sykleistä ymmärtääksesi paremmin, mitä menneisyydessä tapahtui. Suurimman selkeyden saamiseksi haluat ehkä etsiä erilaisia lähteitä tästä historiasta. Tiedosta, että monta kertaa historiakuvaukset ovat spekulointia - kuitenkin massamedian riittävästi toistamana ne voivat näyttää hyvin todellisilta. Tällaisen väärän informaation paikantaminen vaatii vähän harjoitusta. Kuten aina, muista pyytää henkeä ja sydämesi viisautta prosessiin mukaan.

10. Mistä. Mieti, mistä informaatio tullee. Hallitus jolla on tapana piilotella informaatiota, ei ehkä paljasta koko tarinaa. Samalla tavalla järjestöllä joka tunnetaan radikaaleista uskonnollisista näkemyksistään, voi hyvinkin olla oma tavoite, kun se kertoo vuodesta 2012. Lue internet-julkaisuja tarkkana, muistaen, että myös henkisesti suuntautuneet nettisivut voivat sisältää täysin epätäydellistä, epätarkkaa tai ennakkoluuloista informaatiota. Harkitse hankkivasi edes osa uutisistasi perinteisten lähteiden ulkopuolelta. Esim. amerikkalaiset voivat tarkastella USA:n uutisia Euroopan ja muun maailman medioista. Kaikkien maiden asukkaat voivat harkita ei-perinteisten uutislähteiden katsomista, myös internetin. Riippumatta siitä mistä saat tietosi, muista katsoa sen pinnan alle, mitä esitetään. Voit käyttää erottelukykyäsi tulematta kyyniseksi ja tympääntyneeksi.

11. Miksi. Kysy, miksi informaatio on tärkeää. Tarttuuko tiedotus mielestäsi kysymykseen "miksi"? Puuttuuko jotain ja jos puuttuu, mitä? Kun luet informaatiota, epäileekö osa sinua kirjoittajan motiiveja tai kätkettyjä tavoitteita? Salli intuitiivisesti ohjatun järkesi näyttää sinulle, minkä osalta kannattaa olla varuillaan.

12. Miten. Mieti, miten informaatio esitetään. Jos kyse on televisiohaastattelusta, näyttääkö ohjelman isännällä olevan pelkoon perustuva ennakkoasenne? Jos kyse on lehdistön tiedottamisesta, pyytääkö puhuja kysymyksiä vai kertoo pelkästään valmistellun lausunnon? Mietitkö tiedon saatuasi, mitä jätettiin pois? Miltä informaatio saa olosi tuntumaan? Tarkista sydämestäsi. Pyydä sydäntäsi näyttämään sinulle, mihin kiinnittää huomiota, mikä on todella tärkeää ja miten voit tarkoituksenmukaisimmin seurata informaatiota.

Kun jatkatte jumalaisen totuutenne löytömatkaa, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:23 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
VALAISTUMINEN JA JUMALAINEN FEMINIINISYYS

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
9.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olette sitten mies tai nainen, ette ole kokonainen liittämättä jumalaista feminiinisyyttä ihmisilmaisuunne. Jokainen ihminen joka on onnistunut nousemaan valaistumistilaan ollessaan fyysisessä muodossa, on yhdistänyt jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden itsessään. Valaistumista ei voi saavuttaa ilman tätä.

Ihmiskunnan menneisyydessä ovat tietä näyttäneet teille mm. Gautama Buddha, Jeesus, Maria ja Kwan Yin. Jokainen näistä olennoista havainnollisti feminiinisyyden ja maskuliinisuuden yhdistämisen. Maallisen elämänsä kautta he opettivat elämän arvosta sieluna ja siitä, miten päästään pyhään sydäntilaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. He havainnollistivat, että eheys syntyy, kun persoona on niin tasapainossa, että se yhdistyy sieluun.

2000-luvulla teillä on lukuisia nykyajan opettajia, jotka tuovat teille samanlaista viestiä. Kääntykää intuitiivisesti opastetun järkenne puoleen tietääksenne, mitkä opettajat voivat olla hyödyllisimpiä itsellenne. Vaikka ajattelisitte itseänne yhtenä tämän päivän viisauden opettajista, voitte silti hyötyä toisten näkökulmien kuulemisesta. Älkää antako henkisen ylimielisyyden sulkea mieltänne henkiseltä kasvulta.

Riippumatta siitä missä kohtaa näette itsenne valaistumisen polulla, miettikää hyödyntävänne toisten tarjontaa lukemalla heidän sanojaan tai kokemalla heidän viestinsä henkilökohtaisesti. Sallikaa sydäntänne koskettavan uudella tavalla.

Miltä näyttää jumalaisen feminiinisyyden vastaanottaminen jokapäiväiseen elämään? Miten yritätte löytää tämän laadun itsessänne? Miltä se näyttää "toiminnassa"? Miten voitte kehittää täydemmin jumalaista feminiinisyyttä itsessänne?

Silloin kun valitsette jumalaisen feminiinisyyden yhdistämisen ilmaisuunne, ensimmäinen askel on sen tunnustaminen, miten oleellinen tämä energia on hyvinvoinnillenne ja eheydellenne.

Tässä alkuvaiheessa käsitätte suuremman kuvan siitä, miten tasapainottomia ihmisistä on tullut opittuaan kiinnittymään patriarkaalisiin ominaisuuksiin. Huomaatte, miten tämä vanhanaikainen näkemys, joka on välitetty aiemmilta sukupolvilta teille, on johtanut nykyiseen toimimattomaan maailmaan.

Kun avaudutte näille ajatuksille, on tärkeää välttää tuomitsemasta toisia tai mitään tapahtumaa vääräksi. Joka kerta kun tuomitsette ja nimitätte jotain huonoksi/pahaksi, kutsutte sisään matalammalla värähtelevää energiaa, joka voi hämärtää selkeyttänne.

Siksi sen sijaan että nimitätte ihmiskunnan patriarkaalisia vuosisatoja virheeksi, vain tarkkailkaa neutraalisti, mitä on tapahtunut. Neutraalisuutenne auttaa teitä keskittymään selkeämmin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 24.4.2009 VALAISTUMISPOLKU
ViestiLähetetty: 25.11.2013 13:24 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1333
VALAISTUMISPOLKU

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
24.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jokainen haluaa olla onnellinen. Tämä halu on planeetan tärkein motivoiva voima. On normaalia etsiä mielihyvää ja välttää tuskaa. Vaikuttaa helpommalta tuntea onnellisuutta, silloin kun on pehmustettuna jokapäiväisen elämän paineilta. Tämä näkökulma perustuu väärään huomioon, joka liittää ilon ulkoisiin tekijöihin. Ihmiset ovat ehdollistuneet uskomaan, että jos tietyt asiat tai ihmiset vain olisivat erilaisia, niin he voisivat olla iloisia. Tämä on mielen temppu, tapa uskoa, että onnellisuus tulee jostain itsen ulkopuolelta. Itse asiassa ilo liittyy enemmän ihmisen reagointiin elämän tapahtumiin kuin itse tapahtumiin. Sillä on todellisuudessa merkitystä, miten ihminen näkee oman tilanteensa ja voiko hän löytää tyydytystä nykyolosuhteista. Tämä on avain, kun eletään muuttuvien olosuhteiden maailmassa.

Muuttuvien olosuhteiden maailma

Ainoa varma asia on, että asiat muuttuvat. Tämä pätee kaikkiin ulkoisiin olosuhteisiin, mukaan luettuna säätila. Pilvet tulevat sinisen taivaan tilalle. Sateen jälkeen saattaa näkyä sateenkaari, mutta vain hetken. Yön tähtitaivas muuttuu auringon valaisemaksi kirkkaaksi päiväksi. Puiden moniväriset syksyn lehdet putoavat ja puista tulee alastomia talvella.

Saatatte olla onnellisia uuden auton kanssa, erityisesti ajellessanne sillä ensimmäisen vuoden aikana ympäri kaupunkia. Uudessa mallissa on luultavasti enemmän ominaisuuksia kuin edellisessä autossanne, siinä ei ole lommoja ja siinä on tuo uuden auton tuoksu. Mitä tapahtuu, kun uuden auton tuoksu häviää ja huomaatte ensimmäisen lommon palattuanne parkkipaikalle? Oletteko edelleen tyytyväinen auton kanssa? Entä ensi vuonna kun kuulette, että uudemmissa malleissa on hienoja mukavuuksia, joita ei ole saatavissa omaan autoonne? Edelleen onnellinen?

Kärsitte ollessanne tyytymätön johonkin. Kärsimys voi liittyä autoon, joka ei ole enää uusi, riitaiseen suhteeseen tai omaan kehoonne, kun se vanhenee. Olennot jotka kulkivat valaistumisen polkua ennen teitä, kohtasivat samanlaisia kärsimyksiä aikanaan.

Ilon viljeleminen haasteiden keskellä

Entisaikojen valaistuneiden mestareiden tapaan tekin voitte oppia viljelemään iloa haasteiden keskellä. Voitte keksiä, miten vastoinkäymiset muunnetaan valaistumisen siemeniksi. Se ei ole helppo polku, mutta jos vakaasti sitoudutte henkiseen heräämiseen, palkkiot ylittävät kaikki maalliset aarteet. Silloin kun olette lannistuneita tai pakahtuneita, muistakaa, että valaistuminen on itse asiassa koodattuna ihmis-DNA:hanne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 126 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia