Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:49

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 05.10.2015 16:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS: YLÖSNOUSEMUS – EN TUNNE SITÄ

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
29.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennen kuin annan ylösnousemuspäivityksen uudesta tietoisuusaallosta niiden hyödyksi, jotka tutustuvat elämään korkeammassa taajuudessa, haluaisin puhua ensin niiden kokemuksesta, jotka ylösnousemuksen superverikuulähtölaskenta jätti kuiville.

On ymmärrettävää luoda odotuksia henkisesti latautuneista tapahtumista, jopa siinä määrin, että heijastaa epäluottamuksen tai turhautumisen niihin, joiden luuli myyneen itselle jonkinlaisen lupauksen.

Kuten totesin lähes kaksi vuotta sitten, 27.9.2015 olisi päivä, jolloin 1/3 planeetasta olisi harmoniassa 5D-tietoisuuden kanssa. Vaikka jotkut olivat harmonisoituneet jo ennen tuota päivää, tuon päivän universumi (oppaani) antoi minulle helpottamaan niiden pelkoa ja epävarmuutta, jotka olivat viettäneet vuosia loputtoman varjotyön juoksuhaudoissa.

Se mikä annettiin näkemyksinä kollektiivisista energioista, vaihtoi pelot ja epäilykset korkeisiin odotuksiin, joilla ei ollut mitään tekemistä minkään informaation kanssa, joka minulle annettiin tai jonka välitin.

Tapahtuiko tietoisuusmuutos? Kyllä. Tunsivatko kaikki sen? Ei. Täytyykö tuntua erilaiselta tietääkseen, että on täysin uudessa energiassa? Ei lainkaan. Aivan kuten heräämispolulla jotkut kokevat egon hajoamisen ja palaamisen todelliseen luontoonsa ilman tajunnan räjäyttävää kosmista ahaa-elämystä tai järisyttävää oivallusta, on niitä, jotka ovat siirtyneet korkeampiin taajuuksiin täysin tietämättömänä siitä.

Kysymyksesi jää, mikä estää tämän uuden tietoisuuden tunnistamisen? Ensisijaisesti se uskomus, että tiedät siirtyneesi, sitten kun tunnet jotain erilaista.

Vaikka värähtelymuutokset voi huomata muuttuvista tunnetiloista, usein vaihdellen polariteetista toiseen, hienovaraisten energioiden tiedostaminen voi tapahtua riippumatta siitä, miltä näyttää tuntuvan. Aivan kuten ei tarvita aaltoja, jotta meri näkyy, tunnemuutoksia ei tarvita, jotta pannaan merkille se jatkuvasti laajentuva tila, mikä merkitsee tietoisuusmuutosta.

Jos odotat aina erilaisia tunteita ja tuomitset matkan varrella nykyisen olosuhdeilmastosi, odotukset pilaavat tutkimusmatkasi, mikä voi johtaa vain turhautumiseen, pettymykseen tai jonkinlaiseen kärsimykseen.

Kun tietoisuutesi laajenee, usein tunne- ja fyysinen keho on viimeinen paikka, jossa huomaat todisteita muutoksesta. Paljon ennen kun evoluutiosi muuttaa surun iloksi, pelon jännitykseksi tai tuskan mielihyväksi, on tilaisuus huomata valtava tyhjyys sisälläsi – riippumatta siitä, miltä sinusta näyttää tuntuvan.

Tietysti jos valtava tyhjyys tuomitaan kokemukseksi sen tunteen puuttumisesta, jota odotat koko elämäsi, hahmotat väistämättä väärin elämän luonnollisen tilan toivottomuuden, masennuksen tai epätoivon tunteeksi.

Hyväksyessäsi, että tunteet liittyvät vääjäämättä muutokseen, mutta eivät ole ensisijainen todiste heräävästä tietoisuudesta, päästät irti kiinnittymisestä lopputulokseen – kerta kaikkiaan. Näin lopetat pattitilanteen elämän kanssa, jotta vapautat itsesi siitä koettelemuksesta, että teet yhdestä asiasta jota sinulla ei ole, vastauksen rukouksiisi. Kiinnittyneenä lopputulokseen on helppoa kiinnittyä niihin, joiden uskot voivan antaa sinulle, mitä haluat – vain käydäksesi heidän kimppuunsa aina, kun se mitä haluat, ei näytä olevan se lahja, jota he tarjosivat.

Tuntuuko sinusta tietoisuusheräämisen aikana vääjäämättä paremmalta oma itsesi, maailma ja kaikki ympärilläsi? Kyllä. Tuntuuko sinusta juuri siltä, mitä olet aina halunnut tuntea? Kyllä, mutta vain universaalin tahdon mukaisesti, joka antaa jokaisen kokemuksen tukemaan korkeinta evoluutiotasi. Tämä merkitsee, että sinusta tuntuu erilaiselta juuri sillä hetkellä, kun sinusta on tarkoitus tuntua erilaiselta.

Voit vapaasti ristiä kätesi ja anoa universumia nopeuttamaan prosessia, mutta lopulta tämä muuttaa värikkään henkisen seikkailusi, henkilökohtaisen myllerryksen helvetilliseksi matkaksi.

Riippumatta siitä, tuntuuko sinusta hyvin erilaiselta viime viikonlopun muutosten jälkeen vai et tuntenut yhtään mitään vai tunsit kenties avautumisen, mutta se integroitui niin nopeasti, että se sai sinut uskomaan, että olit kadottanut sen jotenkin – riippumatta kokemuksestasi tällä hetkellä, tärkein tekijä tietoisuuden tutkimisessa ei itse asiassa ole oikea värähtely, oikea tunnetila tai oikea ymmärrys, vaan oikean asteen tuominen matkalle.

Juurtuneena tuhoon tuomittuun uhriasenteeseen on tavallista ajatella:

"Milloin kaikesta tulee sellaista, mitä haluan?"

"Mitä minun on tehtävä saadakseni tahtomani?"

"Miten ihmeessä toiset saavat kokemuksia, joita haluan?"

"Entä minä?"

"Enkö ole tehnyt riittävän kovasti työtä?"

"Jos en saa niitä kokemuksia, joita toisilla on, niin kaikki on valhetta!"

"Tämä ei ole reilua!"

"Se oli siinä. Haluan mennä kotiin."

Uhriudessa "minun tahtoni tai ei mitään" –uhkavaatimus voi voimistua, jos henkistä matkaa käytetään yhtenä keinona kuvitteelliseen loppuun. Jos et kuitenkaan yritä käyttää energiaa tapana manipuloida elämää yksipuoliseksi seikkailuksi, voit vapaasti tutkia sielukehityksesi majesteettista ihmettä elämän täsmällisillä ehdoilla ja olosuhteilla.

Juurtuneena sydänkeskeisen tietoisuuden kypsään asenteeseen on tavallista ajatella:

"Tämä ei ole, mitä halusin, mutta tiedän, että elämä vain "vehkeilee" minun parhaakseni ja varmistaa taianomaisimman kasvuni."

"En tiedä, miksi tämä tapahtuu, mutta olen varma, että se on täällä auttamassa minua."

"On ok, ettei tahtoni toteudu. On ok, että minusta tuntuu, etten voi olla onnellinen, ennen kuin saan, mitä haluan."

"Kenties olen vain turhautunut, jotta saan tilaisuuden rakastaa ehdottomammin sitä, joka on turhautunut."

"Riippumatta siitä, miltä elämäni näyttää, luotan jumalaisen suunnitelman täydellisyyteen, ja se muistuttaa minulle joka hengenvedossa, että kaikki on hyvin."

"Jos minusta tuntuu joltain, mitä en halua tuntea, kenties se on elämän tapa auttaa minua voittamaan tuomitsemiseni tiettyjä tunteita kohtaan, ja näin auttaa minua päästämään irti kiinnittymisestä lopputulokseen. Hei, kurjat kokemukset, kiitos, että autatte minua."

"On ok, että toisilla on uskomattomia kokemuksia, joita minulla ei ole. Ne pelkästään enteilevät sitä, mikä tulee pian minunkin todellisuuteeni. Kiitos vahvistuksesta."

"Katso, miten täydellisesti elämä näyttää minulle, kuka minusta tulee, kun en saa tahtoani läpi. Tässä hetkessä ansaitsen enemmän rakkautta – ei vähemmän."

Juurtuneena oikeaan asenteeseen pystyt tutkimaan olemassaolon ääretöntä potentiaalia, universumin pitäessä kädestäsi ja opastaessa eteenpäin. Kuitenkin silloin kun yrität kontrolloida matkaa ja vaatia, että elämä saa sinut kokemaan sellaista, mitä se ei ole, syvempi matka sydämelle antautumiseen purkaa kaikki puolustukset, kunnes ei ole muuta jäljellä, kuin tahto tutkia, mitä elämä aikoo paljastaa.

Koska tietoisuusmuutoksia ei määrittele tunnetilamuutokset, tärkein harjoitus matkasi kehittämiseksi on itserakkauden tutkiminen. Tämä sallii jokaisen turhautumis-, pettymys-, neuvottelu-, sarkasmi- ja puolustautumishetken muistuttaa sinulle juuri niistä hetkistä, jolloin vaadit enemmän ystävällisyyttä, lempeyttä, hyväksyntää ja huomiota itseltäsi.

Aivan kuten monet kuvittelevat, että tietoisuusmuutoksiin täytyy liittyä tunnekokemusten parantumista, on yhtä lailla niitä, jotka eivät usko, että itserakkaus on voimakasta, ellei heistä tunnu erilaiselle kuin ennen. Miten elämä voi siirtää sinut kohonneeseen tilaan, jos edelleen vertailet ja tuomitset huonommaksi sen tilan, missä olet? Universumi on halukas edistämään matkaasi jännittävämpiin kasvu- ja laajentumisjaksoihin heti, kun päästät irti kaikesta taipumuksesta tuomita nykyinen kokemusympäristösi.

Oikealla asenteella, yksi itserakkaushetki kerrallaan, kehität luottamusta kohtaloon, joka ei vaadi sinua löytämään, mitä uskomattomia todellisuuksia et pysty välttämään. Työsi hedelmät ovat vääjäämättömiä, mutta voidaksesi avautua ikuisen autuuden loputtomalle armolle, sinun täytyy olla valmis luopumaan jokaisesta odotuksesta, toiveesta ja halusta, jotta nykytodellisuutesi voidaan hyväksyä hedelmälliseksi maaperäksi, jossa elämä valmistelee sinua vastaanottamaan kaiken, mikä odottaa saapumistasi.

Perimmiltään valintasi eivät määrää, mikä toteutuu, koska jokaista lopputulosta orkestroi kohtalon kädet. Sen sijaan vapaa tahtosi määrää kokemustesi laadun sillä perustella, miten päätät nähdä käsillä olevat olosuhteet. Tämä merkitsee, että sinulla voi olla kummallisen riemukasta odottamattomina epäonnen hetkinä, riippuen siitä, miten päätät tulkita kokemuksesi symboleja. Yhtä lailla sinulla voi olla pettymystä aiheuttava kokemus jossain elämän suurimmista juhlista, jos päätät katsoa elämää tuhoon tuomitun uhriuden linsseillä.

Miten voin nähdä tämän hetken luottamuksen silmin? Miten rakkaus käsittelisi tämän kokemuksen? Mitä korkeampi itseni tekisi tällaisena aikana? Nämä ovat oleellisia kysymyksiä, jotka auttavat sinua vaihtamaan oikeaan asenteeseen, jotta jatkuvasti kehittyvä tietoisuutesi voi miellyttää sinua sydänkeskeisen ilon tutkimisella sen sijaan, että jättää sinut epätoivoisemmaksi, nälkäisemmäksi ja yksinäisemmäksi, kuin ennen matkasi alkamista.

Olet sitten niitä monia, jotka ovat konkreettisesti huomanneet ehdottoman muutoksen todellisuudessaan, tai yksi niistä, jotka eivät pysty tunnistamaan energian laajentumista, ennen kuin elämä menee heidän tahtonsa mukaan, joka tapauksessa et koskaan ole yksin matkallasi sekunnin murto-osaakaan.

Lohduttakoon universaalin tahdon totuus, loisto, kauneus ja täydellisyys jokaista vaikeutta ja pyyhkiköön pois jokaisen kyyneleen – vuodatetaan se sitten turhautumisesta tai ilosta – paljastamaan korkeimman potentiaalisi hurmio juuri sillä tavalla, mikä on täydellinen sinulle. Se ei ehkä ole juuri se, mitä haluat, mutta se on aina täydellinen ympäristö antamaan sinulle kaiken, mitä tarvitset inspiroimaan laajentumismatkaasi.

Monin siunauksin,

Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.10.2015 16:52 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
ENERGIAPÄIVITYS: UUDEN ENERGIAN TIEDOSTAMINEN

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
2.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Riippumatta siitä, löydätkö elämäsi laajentuneelta tietoisuustasolta vai uskot siirtymäsi olevan vielä tapahtumatta, tämän päivän energiapäivitys on omistettu kummallekin kokemuspuolelle sen uuden energian tiedostamiseksi, joka on ankkuroitu Maahan.

Auttakoon se hyväksymään kaikkien subjektiivisten kokemusten ainutlaatuisuus havaintojen laajentamisessa ja toivottamaan tervetulleeksi näkyviin sen perimmäisen todellisuuden, jonka kukin meistä niin kauniisti ruumiillistaa.

Aiemmassa energiapäivityksessäni huomautin, miten tunne- ja fyysinen keho ovat usein viimeiseksi muuttuva puoli, kun uusi energia sarastaa. Jos tiedämme nyt viimeiset paikat, joissa muutokset usein tapahtuvat, voimme ottaa seuraavan askeleen ja tutkia niitä ensimmäisiä todisteita, joissa energian laajentumisen voi havaita.

Vaikka uuden toimintamallin energian tavallinen ominaisuus on kouriintuntuva valtava tyhjyyden tunne, haluan kaikkien eduksi sukeltaa tutkimaan, mistä nämä muutokset alkavat.

Kuten aina, ei ole sellaista asiaa kuin "olen hyvä tai huono kehittymisessä". Kyse on pelkästään sen tiedostamisesta, miten hienovaraiset energiat voidaan huomata omassa kokemuksessa, jotta voi oivaltaa ne suurenmoiset muutokset, jotka vahvistavat jatkuvan kasvusi.

Ensimmäinen paikka huomata energioiden muuttuminen on jotain, mitä kutsun "sisäiseksi suuntautumiseksi". Se on kuin sisäinen uskollisuusbarometri. Silloin kun sisäinen suuntautuminen muuttuu, uskollisuus muuttuu vakavasta ja epämukavasta vihollisuudesta, suuremmaksi avoimuudeksi ja tietoisuudeksi sellaisiin kokemuksiin reagoimisessa.

Jos sisäinen suuntautuminen muuttuu dramaattisesti, se aiheuttaa äkillisen tunnistamisen, että kaikki mikä ennen tulkittiin ylitettäväksi esteeksi, on itse asiassa jumaluuden katalyytti, joka vedetään omaan todellisuuteen varmistamaan korkeimman potentiaalin toteutuminen. Tällaisiin dramaattisiin sisäisen suuntautumisen muutoksiin viitataan oivalluksina tai ahaa-elämyksinä, mutta joillakin muutokset ovat paljon hienovaraisempia.

Sen sijaan, että siirrytään "vihaan elämääni" –tilanteesta "kaikki on yhtä" –tilanteeseen, sisäisen suuntautumisen muuttuminen tulee tutummaksi kuvioista, reaktioista ja olosuhteista. Tämän muutoksen aikana siirryt vakaasti siitä, että olet huolissasi vain asioista, joista pidät enemmän, terävään tietoisuuteen niistä asioista, joita et pysty kontrolloimaan – riippumatta siitä, haluatko, että voisit kontrolloida niitä vai ei.

Vaikka käyttäisit paljon aikaa yrittäen välttää kokemuksesi, manipuloiden niitä tai ohittaen ne, et ole enää eksynyt kieltämiseen. Et ole tietämätön, vaan tulemassa tietoisemmaksi, vaikka miten usein taistelisit näkyvissä olevien tilanteiden kanssa.

Et ehkä ajattele minkään olevan erilailla, koska käyttäydyt edelleen samalla tavalla, mutta lähemmin tarkasteltuna on kirjo eteneviä sisäisiä muutoksia, jotka sallivat sinun olla itsesi silminnäkijä, hahmo elämäsi elokuvassa, sen sijaan että olet olosuhteidesi uhri.

Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, yksi avaintodiste sisäisen suuntautumisesi muuttumisesta laajentuneempaan tietoisuustilaan on tuomitseminen. Tuomitsemisen herääminen voi olla merkki, että sisäinen suuntautumisesi muuttuu tietoisempaan suuntaan – riippumatta siitä, onko ego valmis hajoamaan ja integroitumaan vai ei.

Vaikka ego saattaa tuomita käyttäytymisesi, kritisoida toisten tekoja tai tuomita sisäisen kritiikkisi, tuomitseminen, kritisoiminen tai vastarinta merkitsee tietoisuuden avautumista, joka alkaa laajentua henkilökohtaisten mieltymysrajojesi yli.

Vaikka sinun on tarkoitus muistaa, miten olla avoin, valpas ja vastaanottavainen ilman kritiikin, tuomitsemisen, vastarinnan tai syyttelyn syntymistä, tätä muutosta ei alussa tapahdu.

Kun tietoisuus alkaa laajentua, korostuneempi tarkkailutunne avautuu sisälläsi. Kun tämä tapahtuu, tuomitseminen voimistuu usein tai tulee huomattavammaksi, kun egon ääni projisoi johtopäätökset ja mielipiteet toisiin ihmiseen, paikkoihin ja asioihin, joita tulee todellisuuteesi.

Yksi syy miksi useimmat henkiset lähestymistavat eivät pysty ratkaisemaan tuomitsemista, on, että säilytetään negatiivinen näkemys siihen, miten reagoit, ja ylenkatsotaan tuomitsemisen korkeampi tarkoitus muutoksen alkumerkkinä, joka tulee pitkin matkaasi. Kun muutat tapaasi tarkastella jokaista reaktioita, kaikki havaitut esteet tunnistetaan merkiksi evoluutiosta – riippumatta siitä, miten hidasta tai nopeaa etenemisesi näyttää olevan.

Sitten kun luovut tarpeesta kukistaa tuomitseminen ja hyväksyt, että se voi olla jumalainen katalyytti, joka auttaa sinua kehittymään, elämän sisäisen kriitikon roolille voidaan antautua tunnistamalla kritiikki merkiksi laajentuvasta tietoisuudesta.

Auttamaan sinua siirtymisessä suurempaan uskollisuuteen jatkuvasti laajentuvalle tietoisuudellesi, toista seuraavia sanoja ääneen:

"Hyväksyn, että ennen kuin asiat jotka haluaisin muuttaa, pystyvät muuttumaan, välittömiä muutoksia tapahtuu tavassani nähdä asiat. Vaikka saatan olla yhtä tuomitseva, kriittinen tai kyyninen kuin ennen tai kenties siedän vieläkin huonommin toisten ihmisten egon tuomitsemista ja kritiikkiä, hyväksyn sen todisteeksi, että minusta on tulossa tietoisempi, vaikka käyttäydyn edelleen niin, kuin mielestäni ei pitäisi."

"Kun sisäinen suuntautumiseni muuttuu uskollisemmaksi universaalille tahdolle, hyväksyn, että kokemusteni jokainen puoli on universumin antama evoluutiolahja eikä minussa ole mitään, joka luotiin vain heitettäväksi pois tai sysättäväksi syrjään."

"Kun hyväksyn, että tuomitseminen on merkki sisäisen suuntautumiseni alkamisesta muuttua laajempaan tiedostamiseen, kenties pystyn tuntemaan syvän tilan, joka merkitsee, että uusi energia on jo tullut kenttääni."

"Kenties evoluutioni vivahteet näyttävät minulle syvän täydellisyyden ja armon, josta voin tulla tietoisemmaksi, kun alan hyväksyä jokaisen kokemuksen opastavana voimana, jonka on tarkoitus vain auttaa minua kehittymään. Tämä merkitsee, että kaikki on täällä auttamassa minua riippumatta siitä, mitä ajattelen tai tunnen siitä. Ja näin olen vapaa."

Kun tuomitseminen toimii pahaa-aavistamattomana merkkinä laajentuvasta tietoisuudesta – riippumatta tuomitsemisen ehdottamasta ennakkoluuloisesta tai tahriintuneesta näkemyksestä – seuraavassa sisäisen suuntautumisen muutoksessa huomataan tuskallisten kokemusten terän vähentyvän.

Egoltasi joka lietsoo itseään joko väittämällä toisten olevan väärässä, olettamalla olosuhteidesi olevan jonkinlainen virhe tai kieriskelemällä oman väärintekemisensä säälissä, alkaa ikään kuin vähentyä höyry, kun edes tuomitsemista ei enää nähdä vääränä.

Kun egoa ei enää lietsota leimaamalla käyttäytymistä vääräksi, puuttuu ikään kuin kiinnostus korjata toisia tai tuomita itsensä, kun harmonisempi silminnäkijä alkaa nähdä elämäsi kehon tilavuudesta käsin. Tässä tilassa et ikään kuin luovu tarpeesta kontrolloida henkisen voiton hetkessä, vaan usein unohdat sen kontrollin, jota sinulla ei oikeasti ole koskaan ollut.

Kun egolta loppuu vastustettavat asiat ja siltä menee tuntuma kontrollointiuskomukseen, tulee enenevästi vaikeammaksi tehdä toisten käyttäytymisestä itseäsi koskevaa. Sen sijaan se miten toiset kohtelevat sinua, voidaan nähdä reaktiona heidän omaan ratkaisemattomaan tuskaansa tai tunnemyllerryskaikuihin. Et ole ehkä motivoitunut antamaan rakkautta heille, mutta et myöskään ehkä haavoitu yhtä syvästi heidän käyttäytymisestään tai huolestu siitä tai omasta reaktiostasi.

Monta kertaa syynä siihen, miksi et huomaa näitä hienovaraisia muutoksia sisäisessä suuntautumisessa, on, että hajoava egosi usein partioi energiakenttääsi ja etsii niitä samoja muutoksia, joita alkaa tulla pintaan sen ollessa poissa, joka kaipaa niitä. Yksinkertaisesti ilmaistuna, se joka odottaa muutoksen tulemista, häviää, kun muutos ilmestyy esiin.

Kun tunnistat tuomitsemisen vahvistukseksi tulemisesta tietoisemmaksi, otat elämän vähemmän henkilökohtaisesti ja myös unohdat kontrollin, jota sinulla ei koskaan ole ollut, sisäinen suuntautumisesi jatkaa uskollisuusmuutostaan huomaamalla, miten paljon nopeammin siirryt eri tunnetilojen läpi. Kenties vaikeat tunteet jotka ennen saivat sinut pois tasapainosta viikoiksi tai kuukausiksi, muuttuvat nyt päivän kuluessa tai jopa tunneissa.

Pian sisäisen suuntautumisesi muuttuminen kehittää niin maadoittuneen tietoisuuden, että epämiellyttävät tunteet tai henkilökohtainen hankaus voivat muuttua minuuteissa.

Ironista on, että silloin kun huomaat, miten paljon nopeammin tunteesi vaihtuvat, usein heräät siitä uskosta, että tunteet hyökkäävät kimppusi, ja tunnistat jokaisen tunteen lahjana, joka vastaanotetaan täysin ja toivotetaan tervetulleeksi sydämeesi.

Mitä syvempään hengität sisään jokaisen tunteen ja hengität sen ulos rauhan, rakkauden ja harmonian siunauksena, sitä laajemman perspektiivin kehität tunnistaaksesi aiemmat tunnevihollisesi pahaa-aavistamattomiksi liittolaisiksi valepuvussa.

Huomatessasi tunteiden muuttuvan nopeammin kuin ennen ja avautumisen tunteille vastaanotettavana lahjana – riippumatta niiden paketoinnista tai koristelusta – saatat edelleen huomata tuomitsevasi tai kritisoivasi, samalla kun sisällä objektiivinen tarkkailija katselee ihmiskäyttäytymisen näytöstä, sitoutumatta sisäisesti tiukasti uskomaan yhtä koviin näkökulmiin kuin aiemmin. Tässä kohtaa ikään kuin käyt juuri ja juuri läpi henkilökohtaisia kuvioita, jotka menettävät jatkuvasti voimaa ja hajoavat, kun teet niitä.

Kun sisäisen suuntautumisesi muuttuminen jatkuu, jokainen ajatus- tai tunneaalto virtaa suoraan lävitsesi ohi kulkevana kokemuksena, joka herättää uteliaisuutta ja virkistää sen sijaan, että se tuntuu jotenkin uhkaavalta. Tulet tietoiseksi ihmisen ehdollistumisesta avoimuuden tilasta käsin. Vaikka se voi tuntua neutraalisuudelta alussa, se on sitä valtavaa tyhjyyttä, josta olen puhunut 5D-tietoisuuden tulemisena.

Vaikka totut elämään nollapisteessä, missä asiat eivät enää tapahdu sinulle, vaan ympärilläsi, se voi olla myös aikaa, jolloin intohimo, inspiraatio, ilo, onnellisuus ja täyttymys näyttävät puuttuvat. Kun totut uuden toimintamallin tietoisuusilmastoon, pian valtavasta tyhjästä tilasta tulee valo kaikkien asioiden palaamiseksi sen korkeimman potentiaalisi inspiraatioksi, iloksi, hurmioksi ja täyttymykseksi, joka voidaan nyt ankkuroida ja maadoittaa armon ja kypsyyden vahvaksi perustaksi.

Silloin kun matkasi pikakelauksen yrittäminen korvataan jokaisen elintärkeän muutoksen nyanssien ja yksityiskohtien tutkimisella, pystyt näkemään selkeämmin, miten kauas olet päässyt, kun alat kunnioittaa ponnistelujasi ja hyväksyä ainutlaatuisen kauneutesi intiimimmällä tasolla. Kun kehityt sisäisen suuntautumisen joka asteen läpi, oleellisin harjoitus on valmius rakastaa sitä, joka kokee elämää, miltä tahansa se näyttää sinulle.

Sen rakastaminen, joka ivaa tuomitsemista tai sen syleileminen, joka haluaa elämän tuntuvan reilummalta, tai sen kunnioittaminen joka haluaa kaiken nopeutuvan ja pääsevänsä hyviin asioihin – jokainen kokemus esittelee sinulle itsen seuraavan aspektin, joka odottaa jonossa rakkauttasi. Vaikka kokemuksesi näyttävät olevan tietoisen toiminnan ulkopuolella, tämä pelkästään kutsuu sinua hyväksymään sen, joka osaa kommunikoida vain hyökkäämällä tai sulkeutumalla.

Miten tahansa koetkin uuden henkisen toimintamallin sarastamisen, minulle on kunnia palvella evoluutiomatkaasi, kunnes sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nähdä olemuksesi suurenmoisuus ja uskaltaa säteillä niin kirkkaasti, kuin sinut on aina tarkoitettu säteilemään.

Monin siunauksin,

Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 08.01.2016 11:24 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1335
ENERGIAPÄIVITYS TAMMIKUU 2016 – INSPIROITUNEEN TOIMINNAN VUOSIKirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)

4.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineNäyttämö on asetettu. Jokainen hahmo on valmistautunut elämien kokemuksilla siihen, mikä on lopultakin konkreettinen siirtyminen uusiin 5D-energioihin, joista moni (myös minä) on puhunut. Te joilla ei ollut tilaisuutta lukea 27.9.2015 jatko-osaani, niin kirjoitettiin kolmiosainen energiapäivitys, jota kierrätettiin maailmanlaajuisesti, ja se jää nettisivujemme artikkeliosioon.Vaikka paljon on avautunut vuoden 2015 viimeisten osien aikana, jotkut eivät kyenneet tuntemaan laajentuneita värähtelyjä sen integrointimäärän vuoksi, jota vaadittiin energiakentän täydelliseen uudelleenjohdotukseen, valmisteluna esiin tulevia aikojamme varten.Kuten aina, tarjoan näitä energiaraportteja tapana saada selkeyttä, jotta polkuasi voidaan navigoida rakkauden, myötätunnon, inspiraation, ilon, yksinkertaisuuden ja helppouden kera. Vaikka olen täällä auttamassa teitä näkemään asiat eri tavalla ja muistuttamassa kosmisista vaihtoehdoista, joiden käytettävyyden olette ehkä unohtaneet, on aina tärkeää muistaa, että ainutlaatuinen polkusi on aina sinun omasi. Vaikka tarjoan näitä päivityksiä muistutukseksi, ettet ole yksin heräämisoireissasi tai mystisissä kokemuskuvioissasi, niiden ei ole koskaan tarkoitus korvata luontaista kykyäsi ajatella omasta puolestasi. Mikä tahansa valta minulle annetaankin, tehtäväni, kunniani ja etuoikeuteni on käyttää ehdottoman rakkauden kiillotetta ja palauttaa voimasi sinulle entistä säteilevämpänä, parempana ja kirkkaampana.Toimikoot nämä sanat oppaana matkalla, joka kehittyy inspiroituneimpien valintojesi vauhdilla.Äskettäisessä keskustelussani universumin kanssa minulle kerrottiin, että vuoden 2016 teema on inspiroitunut toiminta. Silloin olennot jotka ovat olleet loputtomalta tuntuvassa henkisessä vuoristodadassa, pystyvät viimeinkin tekemään tärkeitä elämän päätöksiä, jotka kutsuvat uutta todellisuutta sarastamaan. Kollektiivitasolla 2016 paljastaa suurempaa aktiivisuutta ruohonjuuritasolla, missä heräävien olentojen yhteisöt alkavat yhdistyä puhumaan ongelmista ja toteuttamaan ratkaisuja planeettamme hyvinvoinnin hyväksi. Se ei ehkä ole heräämistä yhdessä yössä, mitä monet odottavat, vaan se on aikaa, jolloin näemme ihmisten alkavan herätä tiedostamattomasta unesta ja astuvan tietoisen toiminnan suuntaan.Vaikka vuosi 2015 näytti loppuvan suuren väkivallan ja hämmennyksen kera, erilainen kuva paljastuu, kun ajatellaan muutoksia sellaisena energiana kuin säätilat. Aivan kuten hurrikaanit voivat aiheuttaa massatuhoa, niiden tarkoituksena on puhdistaa tilaa uusien asioiden kasvamiselle planeetalla. Sisäisellä tasolla tunnekehon säätilat ovat puhdistaneet tilaa yksilötasolla ja kollektiivisesti, valmisteluna uusien energioiden ilmestymiselle esiin vuoden 2016 alussa ja sen jälkeen. Joillekin tämän tilan puhdistaminen on ollut fyysisesti heikentävää. Toisille se on ollut tunteellisesti uuvuttavaa. Joillakin on ollut kumpaakin. Ja kuitenkin on joitain, jotka ovat niin epävireessä viattomuutensa kanssa, että ainoa tapa tilan puhdistamiseen itsessään on tehdä toisista uhreja.Tämä ei suvaitse väkivaltaa millään tapaa. Koko syymme osallistua omaan heräämiseemme on nopeuttaa tämän planeetan tietoisuutta, jotta kaikki voivat elää yhtenä henkisen laajentumisen renessanssia, joka on lähempänä, kuin ehkä luulet. Kuten aina, mikään sisälläsi ei toimi syynä siihen, miksi maailma toimii niin, kuin toimii. Sen sijaan todistat epäoikeudenmukaisuutta ja julmuutta kuin henkisinä "kuvakortteina", jolloin se tunnesekoitus joka tulee tuloksena näkemästäsi, paljastaa jonon seuraavan aspektin hoivattavaksi, lohdutettavaksi ja rakastettavaksi ikuisen pelastuksen sydänkeskeisenä matkana.Inspiroikoon jokainen väkivallanteko sinua olemaan ystävällisempi itsellesi ja toisille. Olkoon jokainen puhumasi sana myötätunnon siemen, joka kylvetään jokaiseen sydämeen, niiden tuomitsemisluotien sijasta, jotka olet ladannut ja jotka ovat valmiina ammuttavaksi missä tahansa tilanteessa. Fyysinen väkivalta ja tunnejulmuus ovat negatiivisen energian ilmentymiä. Tarkoituksena ei ole muuttaa pimeyttä valoksi, vaan kutsua jokainen varjo muistamaan todellinen itsensä kaikkeuden ylimpänä valona tarjoamalla sille rakastavaa tukea, jota se ei ole koskaan saanut. Tuskan, surun, loukkaantumisen, pelon ja vihan rakastaminen sisälläsi ei mitenkään tarkoita, että se saa sinut vetämään puoleesi lisää samaa.Sen sijaan vedämme vain puoleemme lisää negatiivisuutta, kun se tuomitaan ulkomuodon tai käyttäytymisen mukaan, eikä kuntouteta rakkauden sylissä.Tämä ei myöskään merkitse, että sinun täytyisi pysyä myrkyllisissä suhteissa, aggressiivisissa elämäntilanteissa tai epäreilussa työympäristössä tapana muuntaa ympärilläsi olevien varjoja. Tavoitteena on sen sijaan asettua aina sinne, missä sinua voidaan parhaiten kunnioittaa ja arvostaa taitojesi vuoksi. Tässä turvallisemmassa tilassa elämästä tulee avoin tilaisuus syleillä viattomuutesi joka aspektia riippumatta siitä, minkä tapahtumasarjan elämä kokoaa osoittamaan sinulle, mikä on seuraavana jonossa rakastettavaksi, tuomitsemisen sijasta. Vaikka sisälläsi olisi aktiivista tuomitsemista, kenties se on pelkästään nokkelampi kutsu syleillä sitä, joka tuomitsee, sen sijaan että pidättelet rakkautta, kunnes tuomitseminen laantuu.Kun meistä tulee sellainen, joka muuttaa tapaa kohdella varjoa sen sijaan, että rakkautta pidätellään, kunnes varjo muuttuu ensin, tapahtuu sisäinen muutos sulattamaan jokaisen itsesabotoinnin ja sisäisen ristiriidan osan, kun rakkaus on oppaasi. Riippumatta siitä, näyttääkö maailmasi heräävän nopealla tahdilla tai etanan vauhtia, tämä hetki kutsuu sinua toistamaan ääneen seuraavan näkemyksen hyväksymisestä:"Hyväksyn, että näen vain juuri sen version maailmasta, joka tarvitsee nähdä, tuodakseni huomioni omiin aspekteihini, jotka ansaitsevat rakkautta. Vastaan hetki kerrallaan kaikkiin julmuuksiin vastakkaisen värähtelyn teoilla omassa elämässäni."Jos sinä tai joku tuntemasi on varkauden uhri, mitä jos vastaisit tuohon energiaan hetken anteliaisuudella, suoralla tai anonyymillä? Kun väkivalta ei näytä piittaavan toisten viattomuudesta, miksi et vastaisi tuohon energiaan olemalla vielä lempeämpi ja ystävällisempi itsellesi ja muille? Kun maailman johtajat näyttävät sivuuttavan sen, mikä on oikeasti tärkeää, mitä jos vastaisit tuohon energiaan katsomalla syvemmälle omaan elämääsi löytääksesi ne tärkeät asiat, joita ehkä välttelet, ja tekemällä tietoisempia tekoja kuin näkyvät poliittiset hahmot?Joidenkin on vaikea uskoa, miten kotinsa epäjärjestyksen siivoaminen tai pitkään odotetun rehellisen keskustelun käyminen jonkun kanssa liittyy mitenkään käsillä olevien maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseen. Ja kuitenkin ymmärtäessämme elämää energiaperspektiivistä tunnistamme, että suorin tie kollektiivitodellisuuden muuttamiseen on nostaa henkilökohtaisen tason valintojen värähtelyä. Kun 2016 kunnioittaa inspiroitunutta toimintaa, se avaa täysin uuden äärettömien mahdollisuuksien portaalin. Tämän uuden portaalin avautumisen myötä voimallisimmat valintasi, jotka kutsuvat rauhaa, harmoniaa, terveyttä, tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi, voivat lopultakin ilmentyä konkreettisiksi tuloksiksi ulkoiseen maailmaasi.Hyvin pitkään voimakkaat muutokset näyttivät rajatulta sen tavan muuttamiseen, miten näet asiat, tai lyhyesti sen muuttamiseen, miltä asiat tuntuvat tunnetasolla. Vuoden 2016 tullessa esiin, uskomattomimmat valintasi voivat toteuttaa tyydyttävimmän todellisuutesi – kerta kaikkiaan.Riippumatta siitä, tuletko ulos syvästä integroitumisvaiheesta, olet kokenut inspiroitunutta toimintaa jo kauan ennen vuoden 2016 saapumista tai olet täysin hajallaan ja tietämätön seuraavasta askeleesta, jokainen hetki toimii tilaisuutena palata rakkauteen – tunteistasi riippumatta. Silloinkin kun olet sairaan väsynyt itsesi rakastamiseen, mikset syleilisi sitä, joka on uupunut?Jos olet menettänyt kaiken toivon ja sinua kiusaa ylitsepääsemätön epätoivo, katsele YouTube-videomme "Lifes's Eternal Liberator" saadaksesi lisää energiatukea tähän kriittiseen heräämisvaiheeseen. Tämä video auttaa sinua erityisesti avautumaan rakkaudelle puhtaasti, jos ja kun sanat "rakastan sinua" yhdistettiin joskus sellaisiin, jotka sanoivat rakastavia sanoja, mutta käyttäytyivät haitallisesti tai väkivaltaisesti.Lisäksi, avataksesi sydämesi ja löytääksesi turvallisuuden, joka sallii kirkkaimman valosi säteillä, kirjani "Whatever Arises Love That" kirjoitettiin askeloppaaksi, energeettisesti ladatuksi omistajan käsikirjaksi elämiseen uudessa henkisessä toimintamallissa.Inspiroikoot nämä sanat sinua tekemään yhden rohkean uuden valinnan päivittäin, tapana hajottaa pysähtyneet tukokset "vastakierrätetyllä" energialla. Yksi rohkea valinta kerrallaan, inspiroi sitä sitten negatiivisuus, joka motivoi sinua valitsemaan tietoisemmin henkilökohtaisessa elämässäsi, tai pidät pelkästään tätä inkarnaatiota kankaana, jolle suurin taideteoksesi luodaan sarjalla rohkeita päätöksiä, niin kunnioitan sinua ikuisen valon majakkana ja sydänkeskeisen tietoisuuden ainutlaatuisena katalyyttinä.Nyt on aika säteillä universumin puolesta. Portaali on nyt auki niille, jotka eivät enää odota maailmaa tai muita muuttumaan, vaan muistavat, että elämä voi kehittyä nyt sillä tahdilla, jolla olet valmis valitsemaan eri tavalla itsellesi. Maailma on sinussa. Se minkä muutat henkilökohtaisessa elämässäsi, luo erilaisen maailman ajan kuluessa. Tämä ei merkitse, että maailman tai tuntemisesi yksilöjen teot johtuvat jostain epätasapainosta sisälläsi. Sen sijaan maailma näyttää vain sellaiselta, kuin se on, tapana inspiroida tietoisempaan toimintaan silminnäkijän elämässä, mikä vuodostaan lähettää parantavia energia-aaltoja transformoimaan kaikkea näköpiirissä.Et ole minkään näkemäsi syy. Olet tietoinen ratkaisu, joka asuu jokaisessa sydämessä. Sen sijaan että katsot maailman ongelmia, joita kaipaat ratkaista, kutsun sinut ensin palauttamaan huomiosi henkilökohtaisen elämäsi maailmanasioihin ja uskaltamaan tehdä voimallisia päätöksiä, jotka tuovat valoa kaikkien hyvinvointiin.Kun inspiroituneen toiminnan vuosi saapuu, 2016 pyytää sinua ajattelemaan seuraavaa kysymystä mahdollisimman usein: "Mitä olen valmis tekemään eri tavalla tehdäkseni tästä päivästä toisenlaisen kuin eilinen?"Yksi rohkea valinta kerrallaan, mukaan luettuna sen rakastaminen, joka pelkää muutosta tai tuntee, ettei universumi tue, sinut kuljetetaan uhrina olemisen kynnyksen yli, kauan odottamasi paratiisin säteilyyn.Aikamme on tullut, yhdessä yhtenä, ja loputtomien kysymysten maailmassa rakkaus on ainoa vastaus.Monia siunauksia kaikille,Matt Kahn


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Liitealue
Esikatsele YouTube-video Life's Eternal Liberator - Matt Kahn/TrueDivineNature.com

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.09.2017 22:03 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TUNNE-ENNUSTE 3.9.2017

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
3.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen, koska se liittyy jatkuviin heräämisseikkailuihimme. Kuten aina, tunteemme ovat vaistomaisia symboleja tapahtuvasta sisäisestä transformaatiosta. Silloin kun tunteemme vaihtelevat, tapahtuu paljon transformaatiota. Vastaavasti tunteidemme näyttäessä joko asettuneen tai olevan poissa, merkittäviä kasvuvaiheita integroidaan solukehoon.

Monilla kuluneen viikon teema on ollut hämmennysovesta kulkeminen. Hämmentyneisyyttä on silloin, kun tuntemiasi viitekohtia ravistellaan ja tietoisuutesi suunnataan laajempaan perspektiiviin. Tuntuu siltä, että universumi on tehnyt kovasti töitä varmistaakseen, että egon ydinaspektit sulavat jatkuvasti pois.

Tämä on saattanut tuntua häiriöinä tavallisessa virrassasi sekä yksilönä että intiimeimmissä suhteissa, väärinymmärryksenä ystävien kesken tai kenties kyvyttömyytenä kääntyä kulmasta parantumismatkallasi ja päästä takaisin normaalirytmiisi. Tähän voi sisältyä myös tunne, että läheiset hylkäävät tai maailma kääntyy sinua vastaan. Vaikka voi tuntua siltä, että omistautumistasi testataan, tämä päivä edustaa kovasti kaivattua valoa tunnelin päässä.

Aina kun on hämmennystä, se ravistelee henkilökohtaisen havaintotapasi lumisadepalloa, jotta voit löytää suuremmat lahjat, jotka ovat jääneet alle.

Tänä mielenkiintoisena egon ravisteluaikana on suositeltavaa pidättäytyä merkittävien elämänpäätösten tekemisestä, koska kosmisen avautumisen alkaessa tänään, kaikki alkaa asettua takaisin paikoilleen ja muotoutua paljon taianomaisemmiksi mahdollisuuksiksi, joita voit saada. Kun monet ovat asettuneet 5D-tietoisuuteen ja toiset ovat vielä kääntymässä kulmasta sitä kohti, kumpikin empaattinen olentoryhmä kokee laserintarkan universaalin tietoisuuden, kun se skannaa kentästäsi kaikkea jäljellä olevaa epäharmoniaa kaivattavaksi esiin, ratkaistavaksi ja purettavaksi, jotta tehdään enemmän tilaa ykseystietoisuuden korkeampien taajuuksien ankkuroimiselle.

Samalla kun monet kokevat paljon kaivattuja normaaleja hengenvetoja tästä päivästä alkaen ja avautuen tämän viikon keskiviikkoon saakka, tänään on tilaisuus muodostaa suurempi luottamus jumalaiseen suunnitelmaan, jolla on aina paras intressisi sydämessä riippumatta siitä, miten kivikkoista tietä tunnut tutkivan. Kenties tänään on tilaisuus syventää sitoutumistasi intiimeimpään kumppanuuteesi ilmaisemalla rakkautta ja kiintymystä entisestä poikkeavilla tavoilla.

On kyse sitten sattumanvaraisista ystävällisistä teoista tai huomaavaisuushetkistä jollekin rakkaallesi, voimme juhlistaa hämmennysovesta astumista avautumalla ja uskaltamalla rakastaa.

On syvempi syy siihen, miksi kaikki tapahtuu juuri niin, kuin tapahtuu. Se voi johtaa vain korkeimpaan evoluutioosi ja jokaisen vaalimasi siteen vahvistumiseen. Kysymykseksi jää: oletko valmis luottamaan sellaiseen totuuteen, kun viisauden lamppu opastaa sinua odottamattomien pimeyshetkien läpi. Vain näin voit löytää, miten kirkkaasti sinun oli tarkoitus säteillä.

Kaikki rakkauden puolesta, Matt Khan

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.02.2018 07:30 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TUNNE-ENNUSTE – MASKULIINI- JA FEMINIINIVARJON PARANTAMINEN

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
6.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pitkän tauon jälkeen näissä kirjoitetuissa lähetyksissä, tänään tunsin Hengen tönivän minua kertomaan yhteisistä parantumisteemoista, joita hyvin monilla meillä on tällä hetkellä.

Feminiini- ja maskuliinienergioista puhuttaessa en välttämättä viitaa sukupuoleen, vaan tunnistan kaksi peruspolariteettia joka ihmisessä sekä kaksi toisiinsa liittyvää roolia, jotka sisältyvät suhteisiimme – rakastavaisten, lasten ja vanhempien tai myös ystävysten välillä. Maskuliininen edustaa universumin mieltä tai viisauskeskusta, kun taas feminiininen edustaa universumin sydäntä tai luomis- ja tunnekeskusta. Kun maskuliini- ja feminiiniaspektit transformoituvat varjosta jumalaisiksi aspekteiksi, mieli ja sydän sulautuvat yhteen ja sytyttävät heränneen, sydänkeskeisen tietoisuuskipinän.

Parhaillaan feminiini- ja maskuliiniaspektit ovat parantumisen kriittisissä vaiheissa, kun ne transformoituvat yhden ikuisen sielun varjoaspekteista jumalaisiksi täydentäjiksi. Voidakseen transformoitua jumalaiseksi feminiinisyydeksi ja jumalaiseksi maskuliinisuudeksi, kummankin aspektin varjo on parannettava. Koemme parhaillaan maskuliini- ja feminiinivarjon parantumista – polariteetin kaksi puolta jokaisessa ihmisessä sekä suhteissa toimivat dynamiikat.

Maskuliinivarjon parantaminen – vaihe 1

Tässä vaiheessa maskuliinisuus puhdistetaan tunnetuista viitekehyspisteistään ravistelemalla sen nykyistä normaalia todellisuutta, kun entiset tiedostamattomat harkitsemattomuudet tuodaan tietoisuuden valoon. Tässä varjo puhdistetaan jumalaisen maskuliinisuuden kunnioitukseksi, nöyryydeksi ja rohkeudeksi. Tätä on esitetty julkisesti, kun monia julkkiksia ja auktoriteettihahmoja kutsutaan kohtaamaan tiedostamattomat tekonsa ja vastaamaan niistä, on kyse sitten heidän nykyisestä tiedostamattomuustasostaan tai menneisyyden luurankojen siivoamisesta pois katumuskaapista.

Kun maskuliininen mieli tunnustaa viattoman feminiinisen sydämen pakottamisen, hallitsemisen, hyväksikäytön tai manipuloinnin, itselle anteeksiantamisen polku alkaa uudistaa maskuliinivarjoa.

Niillä jotka ovat tässä integrointivaiheessa, paras toimintatapa on läpinäkyvyys. Sen sijaan, että odotat julkisten noitavainojen löytävän kaduttavimmat tekosi, maskuliinimielen on nyt aika tunnustaa vastenmielisin käyttäytymisensä.

Vaikka tiedettäisiinkin nyt paremmin kuin ennen, tapana osoittaa, että olemme todella oppineet entisistä vahingoistamme, on puhdistaa ilmaa niiden kanssa, joihin olemme vaikuttaneet – riskistä tai kustannuksesta riippumatta. Antaa joku toinen sinulle anteeksi tai ei, niin pelkästään myöntämällä rajoittuneen käyttäytymisesi ja tunnustamalla negatiivisen vaikutuksen, joka sillä on mahdollisesti ollut jonkun toisen elämään, otamme rohkean askeleen anteeksiannon suuntaan, mikä auttaa maskuliinivarjon pelastamisessa pilkkaamisen sijasta.

Maskuliinivarjon parantaminen – vaihe 2

Tässä vaiheessa olet tehnyt tietyn määrän sisäistä työtä ja saatat myös ilmentää jumalaisen maskuliinisuuden ominaisuuksia. Siinä missä ensimmäisen vaiheen loppuunsaattaminen on jumalaisen maskuliinisuuden ilmaisemista vastuullisilla sanoilla ja teoilla, toinen vaihe voi olla vähän arveluttavampi. Tämä johtuu siitä, että toisessa vaiheessa maskuliinisuus ei enää paranna henkilökohtaista varjoaan, vaan pitää tilaa feminiiniarkkityypin varjon parantumiselle henkilökohtaisessa suhdepelissä.

Tämä merkitsee, että heräävä jumalainen maskuliinisuus laitetaan usein parantamaan feminiinisen täydentäjänsä karmaa ja tunnetukoksia tämän entisestä suhdehistoriasta. Vaiheessa 1 maskuliinisuus parantuu henkilökohtaisella tasolla. Vaiheessa 2 se parantaa suhdedynamiikkaa auttamalla feminiinisyyden transformoitumisessa varjosta jumalaiseksi aspektiksi. Saattaa kuulostaa epäreilulta, että täytyy maksaa karmalasku, jota toiset keräsivät ennen sinua, mutta se on ratkaiseva antautumisvaihe.

Tässä syvässä antautumisessa maskuliinisuus pitää kärsivällisesti tilaa auttaakseen feminiinisyyttä kehittämään luottamusta ja uskoa antautua maskuliinisen täydentäjänsä sydämelle. Feminiinisyyden antautuminen maskuliinisuudelle ei liity mitenkään vallan antamiseen kumppanille, vaan se liittyy feminiinisydämen symboliseen sulautumiseen yhdeksi taivaan kosmisen mielen kanssa.

Kun maskuliinisuus pitää tilaa ja auttaa parantamaan haavat, joita feminiinisyys on kantanut hyväksikäyttö- ja vainoamissykleistä, maskuliinisuus näyttää toteen harmoniansa Lähteen kanssa ja antaa feminiinisyydelle luvan yhdistyä jumaluuden valoon, mitä voidaan kuvata kahden sydämen tulemisena yhdeksi.

Aivan kuten herännyt mieli oppii pitämään uskollisesti tilaa sydämen avautumiselle, heräävän maskuliinisuuden täytyy olla se avoimuus, johdonmukaisuus ja ehdoton rakkaus, joka kutsuu varjon laskemaan puolustuksensa ja sallimaan viattoman feminiinisydämen tulla pois piilosta.

Niillä jotka ovat tässä toimintavaiheessa, paras toimintatapa on kehittää jokin päivittäinen kiitollisuus- ja itserakkausharjoitus, samalla pitäen rohkeasti tilaa, jotta sisäiset feminiiniaspektit löytävät vahvuutta luottaa taas. Ylimielisyyttä täynnä oleva henkinen ego saattaa ajatella: "Tämä ei ole reilua. Minun ei pitäisi tarvita parantaa näitä kerroksia, jotka eivät liity mitenkään minuun." Samaan aikaan heräävä sydän jonka juuret ovat nöyryydessä, sanoo: "Saanen kunnian auttaa rakastani parantumaan, jottei mikään este erota meitä siitä rakkaudesta, joka toi meidät yhteen."

Feminiinivarjon parantaminen – vaihe 1

Feminiinivarjo on solumuisto entisistä hyväksikäyttösykleistä, ja se suojautuu mahdolliselta vahingolta torjumalla ne, jotka pääsevät liian lähelle. Koska tiedostamaton uskomus antaa ymmärtää, että lisäloukkaantumista tapahtuu aina ollessamme avoin ja haavoittuva, feminiinivarjo joko torjuu ne, jotka haluavat olla lähellä, tai yrittää muodostaa intiimejä suhteita kumppaneiden kanssa, jotka eivät ole tunteellisesti läsnä.

Usein tunne-etäinen kumppanihistoria aiheuttaa tätä soutamista ja huopaamista niiden lähellä, jotka ovat avoimia ja kykeneviä rakastamaan. Tämä tiedostamaton itseään toteuttava ennuste heijastaa vääjäämättä feminiinivarjon taipumusta olla niin harkitsemattoman maskuliinisuuden loukkaama, hakkaama ja surun murtama, että se yrittää sopia yhteen tiedostamattoman maskuliinisuuden kanssa tapana suojella itseään.

Niiden jotka ovat tässä integrointivaiheessa, on kriittistä tehdä inventaari suhteistaan sen varmistamiseksi, ettei myrkyllisyyttä jatketa millään elämän alueella. Kun on myrkyllisiä suhteita, sinua epäilemättä kutsutaan tasavertaisen varjoaspektin luo, jotta pysyt suhteissa, jotka saattavat palvella henkilökohtaisia toiveitasi, mutta niiden ei ole tarkoitus heijastaa vakaata ja aitoa intiimiä kumppanuutta.

Sitten kun et vedä puoleesi silmiinpistävän myrkyllisiä häiriötekijöitä, seuraava kriittinen askel on kehittää syvä suhde itsesi ja niiden kanssa, joihin luotat, jotta voit alkaa olla kanssakäymisessä avautuen, ollen haavoittuva ja kyeten tuntemaan turvaa. Kun tämä tapahtuu, maailmasta tulee vakaa ympäristö vetää puoleensa merkityksellisempiä ja kestävämpiä suhteita, tuskallisen menneisyyden jatkuvan heijastamisen sijasta.

Yksi tehokkain tapa parantaa feminiinivarjoa koko ensimmäisen vaiheen ajan on löytää rohkeutta puhua omista kokemuksistasi. Koska hyväksikäyttö on hallitseva kokemus hiljentämisestä ja vasten tahtoaan pitämisestä, kokemuksistamme puhuminen antaa äänen äänettömille osillemme ja tarjoaa niitä vaihtoehtoja, jotka näyttivät puuttuvan hyväksikäytön tapahtuessa.

Henkilökohtaisesti ylistän sellaisia liikkeitä, kuin #MeToo, äänen antamisesta feminiinisydämelle tuskansa ilmaisemiseen. Kun tuskalle annetaan ääni tulla kuulluksi, feminiinisyys löytää rohkeutta ja vahvuutta antaa anteeksi maskuliinisuuden tietämättömyyden sen sijaan, että taistelee ns. tulella tulta vastaan. Vaiheessa 1 feminiinisyys löytää äänen ilmaista tuskaansa ja puhdistaa myrkyllisyyden suhteista, oppien samalla avautumaan itsessään ja toisille, tuntematta uhkaa tai tarvetta joko hyökätä tai sulkeutua. Tämä valmistelee feminiinisyyttä vaiheeseen 2, jossa syvempi sukellus tietoiseen kommunikointiin, luottamukseen ja anteeksiantoon viitoittaa tietä todellisen vapahduksen sarastamiselle.

Feminiinivarjon parantaminen – vaihe 2

Kun löytää turvallisuuden olla avoin itselleen ja toisille, kuten maskuliinisuudelle, feminiinisyys alkaa työstää suhdedynamiikan muuttamista. Aivan kuten maskuliinisuus pitää tilaa feminiinisyyden kukoistamiselle, feminiinisyys oppii kehittämään luottamusta kumppaniinsa, mikä sallii antautumisen todelliseen intiimiin suhteeseen. Kun feminiinivarjo transformoidaan vaiheessa 2, feminiinisyys sallii nykyolosuhteiden olla erilaiset kuin entisissä hyväksikäyttösykleissä.

Feminiinisyyden kriittinen taitosetti vaiheessa 2 on avoimuus ja kommunikointi. Avoimuus vastaa kysymykseen: "Miten voin olla läheisempi suhteissani tänä päivänä, ja jos en kykene ottamaan askelta läheisyyteen, pystynkö kommunikoimaan tarpeeni rakkailleni?" Vaikka kumppanin on luonnollista olla pettynyt aina, kun hänen rakkaansa ei pysty kohtaamaan häntä intiimissä tilassa, kyky kommunikoida se, missä olemme, kutsuu kumppanin omaan kokemukseemme sen vahvistamisen sijasta, miten ulkopuolelle jätetyltä, tyytymättömältä tai huomaamattomalta hänestä tuntuu.

Integroituneena terveeseen suhdedynamiikkaan, maskuliinisuus pitää feminiinisyydelle tilaa tuntea turvaa ja huolenpitoa, maskuliinisuuden voimaantuneimpien tietoisten tekojen luotettavuuden myötä. Kun maskuliinisuus pitää feminiinisyydelle tilaa antautua ja avautua, feminiinisyys sallii jokaisen päivän olla askel hyväksikäyttöhistorian uudelleenkirjoittamiseen olemalla läheinen uskollisten ja luotettavien kumppaneiden kanssa. Jos tätä ei kyetä tekemään, kommunikointi on välttämätöntä, jotta maskuliinisuus tuntee itsensä kutsutuksi feminiinisyyden parantumiseen, joka liittyy sen menneisyyteen tai on viipyilevää jäämää erillisistä kokemuksista.

Vaikka maskuliinisuus saattaa nähdä fyysisen läheisyyden tapana ilmaista tunteitaan feminiinitäydentäjäänsä kohtaan, aito läheisyys sisältää myös kädestä pitämistä, jalkahierontaa, silmiin katselua, hengittelyä, käpertymistä ja aktiivista kuuntelemista.

Kun feminiinisyys pystyy luottamaan, että maskuliinisuus on kiinnostunut yhteydestä eikä vain fyysisten halujen tyydyttämisestä, se kehittää luottamuksen olla avoin, päästää irti ja kutsua sisään kaiken rakkauden, jota hänen maskuliinitäydentäjänsä kaipaa jakaa.

Yksi tärkeä tekijä feminiinivarjon toisen vaiheen parantamisessa on ensimmäisen vaiheen maskuliinivarjon harkitsemattomuuksien anteeksiantaminen, maskuliinisuuden halventamisen sijasta, niin kuin maskuliinisuus on tehnyt feminiinisyydelle historian aikana. Aivan kuten maskuliinisuudesta ei ehkä ole reilua joutua maksamaan rakkaansa menneisyyden karmalaskua, feminiinisyydestä saattaa olla yhtä lailla epäreilua olla anteeksiantava maskuliinivarjolle, erityisesti hyvin järjettömien ja raakojen hyväksikäyttösyklien jälkimainingeissa. Anteeksiantamattomuus maskuliinivarjolle on varjoaspektin säilyttämistä feminiinisyydessä. Kun tätä tapahtuu, olemme mukava pinnalta, mutta armoton jokaiselle, joka uskaltaa ylittää polkumme, ja valmis pettämään kaikki tai kaiken saadaksemme tahtomme läpi. Vääjäämättä tämä vain ylläpitää sisäistä konfliktia, joka oikeutetaan helposti oikeamielisillä näkökulmilla. Tapa auttaa kumpaakin aspektia harmoniaan jumalaisen täydellisyyden kanssa on, että jos törmätään julkisuuden henkilöön, joka täytyy asettaa syytteeseen, annetaan oikeuden tapahtua ja samalla annetaan anteeksi hänen sielulleen, jotta se voidaan puhdistaa herkeämättömän rankaisemisen sijasta.

Kohtuuton rankaiseminen on ehkä paras kuvaus siitä, miten maskuliinisuus on kohdellut feminiinisyyttä, mutta se on feminiinisyydelle tilaisuus auttaa maskuliinisuutta uudistumaan suuremmalla armolla, myötätunnolla ja rakkaudella, mitä menneisyys voi koskaan heijastaa. Yhtä lailla maskuliinisuuden tehtävä on ankkuroida jumalainen feminiinisyys saman alkemisen kokonaisuuden toiseksi tasavertaiseksi aspektiksi.

Syvimmistä toiveistamme huolimatta, mitään näistä vaiheista ei voi kiirehtiä. Vaikka haluaisimmekin olla pidemmällä, kuin olemme, on oleellista olla rehellinen itselleen ja muille siitä, missä olemme parantumismatkallamme. Näin tehdessämme kaikkien yksilö- ja kollektiivitietoisuus parantaa ne säröt ja erimielisyydet, jotka ovat jakaneet maskuliinisuuden ja feminiinisyyden varjoaspekteiksi aivan liian kauan.

Kun maskuliinisuus uudistuu kunnioittamaan ja arvostamaan feminiinisyyttä, feminiinisyys nousee samanarvoiseen voimaan tarvitsematta ilmaista tahtoaan maskuliinisella tavalla. Tässä tasavertaisuustilassa jumalainen maskuliinisuus kuuntelee ja rakastaa kiintymättä, kun jumalainen feminiinisyys avautuu läheisyyteen ja kommunikoi tarpeensa pyhän kumppanuuden turvassa.

Riippumatta siitä, missä olet matkallasi, tunne todellisen täydellisyytesi valo ja toivota tervetulleeksi sydämeesi hurmio siitä rakkaudesta, joka asuu jokaisessa hengenvedossasi. Ei ehkä ole helppoa tai tunnu reilulta, mutta tunnelin päässä on valoa. Tämä heijastaa sen kirkkautta, joka on valmis menestymään, epäonnistumaan, nousemaan ylös, ravistelemaan itsensä ja jatkamaan liikkumista eteenpäin – kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Rakkauteni kaikkien sydäntemme kanssa nyt ja ikuisesti.

Monia siunauksia, rakkaat.
Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.11.2018 15:14 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
HENKISEN PERFEKTIONISTIN TUNNUSTUKSIA

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystävilläni ja minulla on toistuva vitsi. Sanomme usein: "En ole perfektionisti, mutta työstän sitä." Tämä kepeä sutkaus on lintuperspektiivi siihen intensiiviseen infrastruktuuriin, jota elin henkisen matkani varhaiskehitysvuosina. Parhaan kykyni mukaan menin sisäiseen tutkijamoodiin, innokkaana poimimaan jokaisen oivalluksen ja saavuttamaan jokaisen virstanpylvään siinä määrin, että olin niin huolissani kaiken tajuamisesta väärin, etten kyennyt nauttimaan evoluutiostani. Kenties tämä kuulostaa tutulta myös sinulle.

Vaikka kaikki me jotka elämme maaplaneetalla, olemme empaatteja vaihtelevalla tietoisuus-, ruumiillistumis- ja integroimistasolla, valtaosa empaateista jotka ovat tietoisia energiaherkkyydestään, ovat myös toipuvia henkisiä perfektionisteja. Koska energeettisesti herkällä olennolla on heikompi ego tai huonon itsetunnon ruokkimaa ehdollistumista, on melkein vaistomaista osallistua universumin loputtomaan potentiaaliin jatkuvasti peläten, että tekee virheen, tekee jotain väärin, ohittaa jonkin tilaisuusikkunan tai jää taakse korkeimmasta laajentumiskehityksestä.

Lainaan näitä esimerkkejä kokemuksina, joita minulla on ollut ja joista olen selviytynyt. Ja sitten olen havainnut universumin toimivan sellaisella täydellisyys- ja armotasolla, että on ehdottomasti mahdotonta koskaan astua kehittyvän kohtalonsa valokeilan ulkopuolelle. Kun ego kuulee tällaisesta täydellisyydestä, se tuntee usein universumin tahdon kukistaneen itsensä, ikään kuin se kilpailisi kosmoksen kanssa jakamattomasta huomiostasi. Aivan liian usein ego tuntee itsensä hyödylliseksi vain, jos se uskoo kontrolloivansa kaikkea. Kun se keksii syvän harmonian, joka on henkilökohtaisen kontrollin ulkopuolella, se murjottaa hyödyttömyyden tilassa, ikään kuin sillä ei olisi mitään roolia elämän uskomattomalla matkalla.

Koska kaikki on yhden ikuisen totuuden ainutlaatuista ja tasavertaista ilmaisua, ego esittää ratkaisevaa roolia evoluutiossasi, vaikkei sitä roolia, jota se kuvittelee tai toivoo esittävänsä.

Kun heräät, egosi tehtävä on purkaa asioita, jotta luodaan tilaa sielun esiintulemiselle. Ego on ikään kuin parkkeerannut autonsa energiakenttäsi numeroituun paikkaan tietämättä, että se on vain hetkellisesti pysäköitynä siihen, kunnes sielu on valmis tuomaan oman kulkuneuvonsa. Vaikka ego saattaisi omaksua uskomuksen, että se on tuon parkkipaikan hoitaja, pitäen sen myös väsymättä puhtaana ja roskattomana, se ylläpitää parkkipaikan koskemattomuutta, jotta sielulla on pysäköintipaikka. Saadessaan selville tämän yllättävän kohtalokäänteen, egosta voi tulla reviiritietoinen energiakenttäsi parkkipaikan osalta ja se pitää sielua myös torjuttavana tunkeutujana. Kyse ei ole niinkään siitä, että ego kieltäytyy päästämästä irti, vaan se viivyttää sitä, kunnes se tuntee saaneensa kaiken täydelliseksi. Tosiasiassa riippumatta siitä, miten täydellisesti ego hallitsee oman tanssinsa, se kuvittelee aina vielä korkeamman täydellisyystason, jonka voi saavuttaa, mikä jatkaa sen uskoa kontrolliinsa. Tätä analogiaa käyttäen ego pyytää sielua olemaan kärsivällinen, kun se siivoaa kiihkeästi parkkipaikkaa sen saapumiselle – ja löytää aina muutaman pikkukiven siirrettäväksi yrittäessään saada kaiken oikein.

Vaikka ego kuvittelisi saaneensa kaiken täydelliseksi, se alkaa käyttää saman määrän ponnistelua tuon täydellisyyden ylläpitämiseen, jonka aikaansaamiseksi se teki kovasti töitä. Koska se ei ole koskaan vapaa loputtomasta täydellisyyden tavoittelusta tai ylläpitämisestä, ennen kun se päästää irti, niin mitä useammin egon toistuvia taipumuksia käsitellään rentoutuneella ja rakastavalla huomiolla, sitä helpommin se siirtymä voi tapahtua, että ego poistuu parkkipaikasta ja sallii sielun siirtyä tilalle.

Auttamaan siirtymässäsi egon perfektionistimalleista todellisen sieluolemuksen loistoon, tässä on muutama hyödyllinen vinkki:

1. Teet aina kaiken oikein, silloinkin kun luulet tajuavasi jonkin väärin.

Siinä missä ego uskoo saavuttamisen olevan tulosta asioiden tekemisestä oikein, sielu ymmärtää, että sekä oikea että väärä ovat pelkästään tapa tulkita lopputuloksia. Sielu tietää, että jokainen kokemus on oikea, koska se yhdistää sinut juuri niiden tunteiden kanssa, jotka täytyy tuntea, jotta voidaan selvittää menneisyys ja inspiroida tietoisuus suuremmista oivalluksista. Kyse ei ole koskaan jonkin näkemisestä oikeana tai vääränä, vaan kyse on siitä, miten paljon aikaa sinun on tarkoitus olla eri tunnetiloissa voidaksesi laajentua.

Siinä missä ego uskoo, että asioiden tekeminen oikeammin auttaa sitä saamaan positiivisempia tunteita lyhyemmässä ajassa, sielu tiedostaa totuuden ja tietää, että sinun on tarkoitus tuntea, ajatella, uskoa ja valita juuri niin, kuin tapahtuu, jotta tukahduttamis- ja epämukavuustilassa rakennetaan liikevoimaa sinkoamaan sinut korkeampiin energeettisiin ja tunnetiloihin. Jos singahdat takaisin alas, niin tapahtuu vain löytääksesi suurempia parannettavia haavoja, mikä muodostaa painetta kiihdyttämään sinut vielä entistä korkeampiin laajentumishetkiin. Tämä merkitsee, että jos olet rauhassa juuri siinä, miten asiat ovat ja ovat tapahtuneet, elämä opastaa sinua juuri sinne, missä haluat olla, kunhan sallit universumin työskennellä parhaana pitämällään tapahtuma-aikajanalla.

2. Et ehkä saa, mitä haluat, mutta tunnet aina niin, kuin haluat.

Tämä saattaa ampua jättimäisen tykinkuulan vanhaan ymmärrykseen vetovoimanlaista, mutta se kannattaa hajottaa antamaan sinulle tuoreen perspektiivin ja tilaa hengittää. Kuvittele jokin, minkä haluat vetää todellisuuteesi. Huomaa, että tähän asiaan on liitetty uskomus, että sen tuominen todellisuuteesi tuo mukanaan myös kaikki ne positiiviset tunnetilat, joita haluat tuntea useammin. Koska energeettinen parantumisjakso on se aika, joka sinun on tarkoitus viettää alemmissa tiloissa rakentamaan sen liikevoiman, joka sinkoaa sinut korkeampiin tiloihin, niiden välillä ei ole luontaista yhteyttä, mitä haluat saada ja mitä toivot tuntevasi. Se on pelkästään rajoittava henkinen uskomus, jota ruokkii oletus, että sinusta tuntuu erilaiselta henkilökohtaisten olosuhteidesi näyttäessä erilaisilta. Tosiasiassa sinun on tarkoitus tuntea olosi paljon paremmaksi, luultavasti jo paljon aiemmin kuin olosuhteesi ovat valmiita muuttumaan. Kyse ei ole siitä, että universumi ei halua antaa sinulle, mitä haluat, vaan se toimittaa sinulle juuri sen, mitä tarvitset, voidaksesi tulla siksi, kuka synnyit olemaan.

Perimmiltään erilaisten olosuhteiden kuvitteleminen on tarkoitettu vain saamaan sinut kosketukseen sen kanssa, mitä haluat tuntea. Kun tämä on tehty, universumi tuo sinulle kaikki parantavat kohtaamiset ja hetket auttamaan, että vääjäämättä tunnet niin, kuin olet kuvitellut. Kun olet harmoniassa sielun kanssa, pystyt kuvittelemaan paremmat olosuhteet intuitiivisena tietämisenä, kun ei tarvita eri kokemuksia antamaan eri tunteita. Egossa hautuen kuvittelet, että tunnet olosi paremmaksi vain, kun elämänolosuhteesi muuttuvat egon täsmällisten ohjeiden mukaiseksi. Kun pystyt kunnioittamaan, mitä haluat, hyväksyen samalla, ettei tämä ehkä ole se asia, jota tarvitset voidaksesi tuntea sen, miten paljon paremmalta sinusta on jo tarkoitus tuntua sitten, kun enemmän parantumismatkastasi on tehty, harmonia suuremman kypsyyden kanssa auttaa purkamaan taikauskoiset uskomukset egon otteessa.

3. Universumi ei ole hauras.

Miten usein sipsuttelet todellisuudessasi toivoen, ettet häiritse pyhää olemassaoloa rajoittavilla ajatuksilla, yliajattelulla tai negatiivisten tunteiden laukaisemisella? Samaan aikaan kun on paljon hyötyä siitä, että on tahdikas sanoissaan, teoissaan ja reaktioissaan, elät evoluutiosi välttämättömiä ylä- ja alamäkiä erittäin kestävässä todellisuudessa. Todellisuus joka on puettu planeetaksi, joka on kestänyt jääkausia, tulivuorenpurkauksia ja pitänyt myös tilaa meteoriparvien saapumiselle, pystyy varmasti kestämään rajoittavimpienkin ajatustesi vaikutuksen.

Erityisesti jos vaaditaan ohjelmointia pois vanhan ajattelutavan uskomuksista vetovoimanlakiin, luultavasti luulet, että kaikenlainen epätäydellisyys saa universumin kurtistamaan kulmiaan käyttäytymisellesi ja viivyttämään syvimpien toiveidesi tulemista. Kun yrität "saada kaiken oikein" tapana houkutella universumi antamaan sinulle enemmän haluamiasi asioita, epäaitous jota ilmaistaan henkisenä materialismina, peittää selkeimmän näkökulmasi.

Universumi ei ole hauras ja se pysyy yhtä häviämättömänä kuin se kohtalo, joka tulee esiin jokaisella hengenvedollasi. Sinun ehkä täytyy tehdä pelkopohjaisia valintoja voidaksesi rakentaa rohkeutta ja resonoida inspiroituneempien vaihtoehtojen kanssa, tai viettää aikaa myrskyisissä olosuhteissa, kunnes olet valmis astumaan tuntemattomaan, mutta eikö elämänpelissä ole siitä kyse? Elämä on elävä laajentumismatka, jolla sinusta tulee tietoinen kaikesta, mitä tiedät, ja muistat kaiken, mitä olet – yksi valinta kerrallaan.

Elämäsi on keskeneräinen taideteos. Kuten useimmat taiteilijat kertovat, on mahdotonta herättää henkiin taiteen taikaa tekemättä ensin sotkua.

Kun ymmärrät, ettet voi tehdä virheitä, ettei elämän tarvitse tuoda sinulle eri olosuhteita voidaksesi tuntea olosi paremmaksi ja ettet elä hauraassa universumissa, olet hyvin matkalla maadoittamassa empaattisen energiasi ja toipumassa henkisen perfektionismin karikoista.

Sitten kun jokainen päivä ei ole vain sarja pelkopohjaisia rituaaleja tai asioiden jatkuvaa ruksaamista loputtomalta henkiseltä tehtävälistaltasi, pystyt kohtaamaan elämäsi mysteerin yhtä avoimesti ja aidosti, kuin se kohtaa aina sinut. Tästä tilasta pystyt näkemään jokaisen hetkellisen virstanpylvään tärkeyden ja tutkimaan henkilökohtaisten kokemusten ääretöntä kirjoa, ilman mitään johdettavaa, muistettavaa, kontrolloitavaa tai ojennuksessa pidettävää. Tästä henkisen matkan puhdas potentiaali todella alkaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 01.01.2019 21:06 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KURKISTUS VUOTEEN 2019

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
1.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monta vuotta (ja elämää) olemme tehneet työtä, puhdistaneet kaavoja ja purkaneet uskomuksia. Olemme tuominneet itsemme herkkyydestä, selvittäneet perhe-ehdollistumisemme ja esivanhempiemme verkkoa ja lähteneet jopa sotaan omaa egoamme vastaan, kunnes itsemme rakastaminen ehdottomasti paljasti sen suloisen ja helpottavan loppupelin, jota olemme kaikki odottaneet. Kaikki on meille tuttu juttu, olemme saaneet t-paidan ja myös myyneet sen pihakirppiksellä.

Kaikki tämä sanomaan, että siirrymme planeetan tiennäyttäjinä, valotyöntekijöinä, empaatteina, maaenkeleinä ja rakkaussotureina uuteen kalenterivuoteen aidompina, sallivampina ja harmonisoituneempina vuoden 2019 uusiin energioihin.

Koska 2019 on numerologisesti 12 ja edelleen 3, se palvelee syvemmän henkisen integroitumisen aikana, kun ihmisitse, sielu ja universumi tulevat tasapainoiseen ja maadoittuneeseen harmoniaan kolmosen voiman avulla, joka on pyhän kolminaisuuden luku.

2019 on vuosi, jolloin sielusi syvin ydinolemus ja korkeimmat elämäntarkoitukset ilmestyvät universumin synkronistisella tuella tietoisuuteen toteuttamaan unelmasi. Sinun roolisi on tietysti jatkaa itsesi rakastamista – ei siksi, että on vielä monia asioita puhdistettavana, vaan sallimaan itserakkautesi laajentaa kenttääsi ja jalostaa harmoniaasi niiden korkeampien energia-aaltojen kanssa, joita olemme käyttäneet muutaman kuluneen vuoden tutustuaksemme paremmin korkeampaan värähtelytasoon.

Kunnioittamaan tätä teemaa – sielusi integrointia fyysiseen muotoon – universumi on antanut vuodelle 2019 nimeksi "kukoistavan valotyöntekijän vuosi". Tällöin ne jotka ovat loistaneet kirkkaimmin, alkavat tuntea, kokea ja tietää todellisen arvonsa universumissa, joka voi tukea tehtävääsi, nopeuttaa osallistumistasi ja luoda todellisuutesi yhtä ravitsevaksi sydämellesi ja yhtä täyttymykselliseksi sielullesi, kuin se rakkausvärähtely jota tuot maailmaan – vaikka kipuja, sydänsuruja, vastoinkäymisiä, kaavoja ja oireita edelleen viipyilisi.

Toivotan sinut tervetulleeksi osallistumaan 2019 jokaiseen tapahtumaan, jossa voimme yhdistyä henkilökohtaisesti (tai livestreamina joka on nyt käytettävissä) selvittämään huolenaiheesi ja transformoimaan olosuhteesi – kerta kaikkiaan. Kutsun sinut myös mukaan "Angel Academy 9" -ohjelmaan ja toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki, jotka olette jo rekisteröityneet. Minulle on kunnia auttaa teitä läpi tästä nopeasta siirtymästä huomattavalla, taianomaisella ja iloisella tahdilla – kaikki linjassa akaasisten tiedostojen sielusopimuksesi mukaisesti.

Astu vuoteen 2019 kiitollisempana elämisestäsi ja luottavaisempana sielusi äärettömän voiman tahtoon, kun ylität kynnyksen 5D-tietoisuuden ylösnousemusaikajanoille, joita on kauan odotettu. Olet maailmassa, joka on täynnä ystäviä, perhettä ja tuttuja, jotka tunnet ja joita rakastat. Elämä vain kehittyy täsmällisemmin ja tuo ravitsevampia suhteita, kun katsot todellisuuttasi sydänkeskeisemmästä perspektiivistä.

Alkakoon juhlamme! Kaikki rakkaudesta kaikkiin,
Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 7 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia