Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 12:04

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 21.09.2015 11:26 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
PIMENNYS- JA PÄIVÄNTASAUSHAUSKAN AJAT

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
17.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme melko intensiivisessä ja voimallisessa transformaatioajassa, kuten hyvin tiedät. Viikko sitten meillä oli osittainen auringonpimennys, vaikkei sen voima ollut mitenkään "osittainen". Ensi viikolla meillä on sekä päiväntasaus että toinen pimennys. Riittää, kun sanotaan, ettei välissä ole lepokautta. Tämä on aikaa, jolloin ne jotka puhuvat ylösnousemuksesta ja ne jotka toimivat uutena olemisessa, eroavat.

Älä välttele tai juokse karkuun mitään kokemusta. Katso syvemmälle ja näe viesti, joka sillä on sinulle. Seuraa sitä päätökseen saakka. Tämä nostaa sen erillisen egon niskakarvat, joka on vielä sisälläsi. Tuo ego saattaa potkia ja huutaa kovasti. Katso muutama hetki ja jos huomaat kapinoivasi, puolustautuvasi, reagoivasi, kieltäväsi, juoksevasi karkuun, panevasi vastaan tai vastustavasi vihaisesti, mene sisääsi, pidä erillistä egoasi sylissä ja kerro sille, miten rakastettu se on. Tämä auttaa erillistä egoasi tulemaan ylösnousseeksi egoksi, täydellisen jumalaisen sielusi ilmaisijaksi. Silloin kun erillisestä egosta tulee ylösnoussut ego, huomaat, ettet enää taistele sitä vastaan, mikä haluaa syntyä. Tämä pimennysjakso, päiväntasauksen ohella, korostaa ehdottomasti sitä, missä kohtaa olet ristiriidassa: sielu vs. ego. Teillä jotka olette tulleet yhdeksi sielun ja egon kanssa, kokemanne rakkaus on voimakasta ja se voimistuu lisää.

Kun siirrymme eteenpäin ja voimakkaampiin energioihin, oivallat, että kaikki mitä koet, on vain kehittymistäsi varten ja luovut hyvän ja pahan kaksinaisuudesta. Älä monien maanmuutosten myötä ryntää pelastamaan, sillä Gaiakin transformoituu ja kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Sitä ei tarvitse pelastaa eikä tarvitse sinuakaan. Sillä ja sinulla on voima nousta suuruuteen. Kyllä, tulee olemaan ja on erilaista. Kuitenkaan se ei merkitse, että se on hyvä tai huono asia – se on vain erilaista.

Uusi ei ehkä myöskään näytä ennakkoajatustesi mukaiselta. Päästä irti kaikista odotuksista ja ajatuksista siitä, miltä asioiden pitäisi näyttää sen perusteella, mitä sinulle on kerrottu. Kun keskityt itseesi, tietoisuutesi luo sinun uuden maailmasi. Päästä siis irti kaikesta valittamisesta ja toivomisesta ja muista, että ilmennät sen, mihin keskityt. Jos keskityt "eikö olekin kamalaa", luot lisää sitä. Jos näet kauneutta kaikissa tapahtumissa riippumatta siitä, miten maailma kuvaa niitä, luot kauneutta uuteen elämääsi. Tämä pimennysjakso parantaa tätä fokusta – mikä tahansa se onkin. Energia on neutraalia. Me saamme päättää, miten käytämme sitä.

Pidä mitä tahansa kaaosta (kaaos on tuomitsemiskutsu) evoluutiona. Muuta tarvittaessa havaintotapaasi ja tule tarkkailijaksi elämässäsi, kiinnittymättä mihinkään tai kehenkään. Tämä kiintymättömyys ja tuomitsemattomuus ovat osa jatkuvaa ylösnousemustasi. Se ei ole hyvä tai huono asia – se vain on. Salli asioiden virrata lävitsesi. Sinun ei tarvitse tietää, miksi, milloin, miten, missä tai kuka. Kaikki pelkästään auttaa sinua heräämään lisää, jotta olet terävän tietoinen, kuka olet ja miten kehityt.

Transformaatiossa on ensin vanhan tuhoaminen ja sitten rakennetaan alusta. Ajattele perhosta. Se hajoaa kotelossa. Sen DNA muuttuu täysin ja luodaan uusi muoto. Perhonen ei ole toukka, jolla on siivet – se hajoaa täysin ja sitten se rakentaa täysin uuden ja erilaisen muodon. Tuhkasta nousee feenix-lintu. Olemme feenix-lintu ja niin on Gaiakin. Ei ole mitään pelättävää, pelkkää hyväksyttävää. (Kiehtovaa, sain juuri uutta informaatiota itselleni. En ole enää se olento, joka luulin olevani aiemmissa elämissä. Kannan vain tuota olemusta. Olen täysin uusi olento. Tätä kuvattiin juuri minulle kahdella maalauksella, jotka rakas ystävä maalasi minulle. Kiitos, Robin.)

Jos käyt läpi melko intensiivisen tuhoutumisen, saatat livahtaa takaisin unohdukseen ja kaksinaisuuteen. Vanhat mallit ja vanha ajattelu voivat tulla takaisin pintaan. Ahaa! Tämä on täydellistä – sitten saat nähdä, mikä toimii edelleen sisälläsi! Voit päästää siitä irti ja korvata sen sillä, mitä haluat tuntea (sieluolemus). Sitten voit olla kiitollinen tuosta intensiivisestä kokemuksesta.

Kun siis monet asiat hajoavat elämässäsi ja ympärilläsi, älä lankea ajattelemaan "eikö se ole kamalaa?" tai "miten voin korjata tämän?", koska se pitää vanhan paikoillaan. Näe sen sijaan kaikki syvällisenä evoluutio- ja heräämissiunauksena. Upea muistutus on kirjassa "Rauhanomaisen soturin tie". Sankarimme saapuu bisnespaikalleen ja huomaa sen palaneen poroksi. Hän lähtee vain pois ja tietää, että on jonkin uuden aika. Tuon tason tietoisuus on mahdollisuus, joka meillä kaikilla on, erityisesti nyt.

Ne jotka ovat tehneet työtään kaiken aikaa, pitävät tätä aikaa hienona! Ne jotka ovat viivytelleet tarvittavien muutosten tekemisessä, voivat pitää tätä aikaa erittäin vaikeana. Vain sinä tiedät, kuka olet. Ne jotka kokevat hienoja aikoja, kokevat lisää. Ne jotka roikkuvat siinä, miten asiat ovat aina olleet, tämä tuuli saattaa tyrmätä. Ne jotka ovat valmiita, ovat asemissa valtavaa muutosta varten. Tulee lisää latauksia eikä vain nukkuessa. Aika nopeutuu. No, itse asiassa aikaa ei ole, sillä olemme ajattomassa vaiheessa (ja ajattomuus jatkuukin) ja näin "aika" näyttää nopeutuvan.

Pysy maadoittuneena. Tämä on elintärkeää. Puhdista chakrasi päivittäin. Meditoi kehossasi, jotta tuot korkeaa moniulotteista valoa itseesi – älä ajelehdi jonnekin muualle. Ylösnousemus tapahtuu kehossasi tässä ja nyt. Voit tuijottaa aurinkoa ja harjoitella "maattumista". Myös seremonian tekeminen auttaa pysymään maadottuneena. Ja voit pitää 3D-askareitasi maadoittumistyökaluina – kuten laskujen maksaminen, tiskaaminen ja pyykinpesu, ostoksilla käynti ja muut asiat, jotka vaativat huomiosi. Tällä tavalla et kapinoi 3D:tä vastaan, vaan sallit sen toimia hyödyksesi ja kanssasi. 3D-vastuiden sivuuttaminen vain lisää stressiä eikä tämä ole stressin aikaa – on aika pysyä valppaana kaikelle. Stressi laittaa uneen.

Jos havaitset esteen, voit kenties muuttaa havaintosi siitä tilaisuudeksi – mitä se sitten osoittaa sinulle? Säälitkö itseäsi? Päästä silloin irti uhrienergiasta. Muista, ettei elämä tapahdu sinulle – luot ehdottomasti kaiken ja kaikki on tiedostamislahjaa.

Ole ok sen osalta, missä olet. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja luottamusta. Ota askel, jos ja kun sinua opastetaan. Ei ole sellaista kuin jumissa oleminen – se on vanha harhakuva. Kun kunnioitat sitä, missä olet, saatat nähdä, että sinun tarvitsee edelleen oppia tai viimeistellä jotain tai olet täysin harmoniassa ja rauhassa nykytilanteesi kanssa … tunne sitä. Uudessa ei ole työntämistä tai kontrolloimista. Asiat paljastuvat tietoisuutesi mukaisesti. Jos et pidä elämästäsi, mene sisääsi ja näe, mikä tarvitsee muuttaa, ota sitten askel, jos ja kun sinua opastetaan. Ota oma aikasi, sillä asiat muuttuvat, kun otat. Jos sinusta tuntuu kevyeltä, sinusta tuntuu kevyemmältä, kun kuljemme tämän pimennysjakson läpi. Jos sinusta tuntuu raskaalta, katso pinnan alta, pidätkö kiinni tietystä uskomuksesta tai mallista. Jos olet hämmentynyt, ole hiljaa paikallasi ja kärsivällinen, sillä selkeyttä tulee. Jos sinusta tuntuu stressaantuneelta, tunnista stressin aiheuttaja ja päästä siitä irti.

Sitten kun olet valmis puhdistamisen osalta, tiedosta monet siunaukset ja ns. ihmeet elämässäsi. (Niistä mitä kutsumme ihmeiksi, tulee tavallisia.) Pidä silmällä uusia tilaisuuksia ja uusia suuntia tai laajentumista siinä, mitä jo teet. Jos sinusta tulee näkymätön muille, jotka eivät ole heränneet, se on odotettua – he eivät yksinkertaisesti näe sinua. Saatat kuulla ääniä – todellisia ääniä, ei sisäisiä (kuulet aina niitä). Pane vain merkille. Pidä silmällä höyheniä, joita päätyy paikkaan, jossa et odottaisi niitä olevan. Ole kiitollinen kaikesta ja enemmän tulee tiellesi. Tiedosta, että sinua opastetaan jatkuvasti. Opastuksesi ei ehkä tule ihmissanoina, sillä opastus tulee myös pienten asioiden tiedostamisena. Tämä on syvemmän elämisen aikaa. Pinnallinen ja reagoiva elämä on vanhaa. Kiinnitä huomiota intuitioosi, sillä se on voimakasta nyt ja tulee voimakkaammaksi – ja se on oppaasi. Älä pelkää päästää irti työpaikoista, paikoista tai ihmisistä, jotka eivät enää resonoi kanssasi. Pysy vakaana ja maadouttuneena. Tällä tavalla sinulta ei mene ohi mitään.

Kun pysyt maadoittuneena, vakautat energioita. Ne integroituvat sisällesi ja parantavat soluja, DNA:ta ja kaikkia kehojasi ja chakrojasi. Energiatulvassa ihmettelee, miten pysyä fokusoituneena. Yksi mahdollisuus on pysyä fokusoituneena uuteen, vaikka kaikkea saattaa pyöriä ympärilläsi. Voit laittaa kummankin käden sydämen päälle ja sanoa: "Olen harmoniassa sielun kanssa nyt." Hurjien energiavaihteluiden ei tarvitse heitellä sinua. Ole myrskynsilmässä. Muista, että sinulla on voima olla siinä tilassa, jonka valitset. Ja tiedä, että voit olla niin kiireinen tai niin paikallasi, kuin haluat. Kaikki riippuu sinusta. Murtaudu uusiin olemisilmaisuihin. Tiedä, mitä lahjoja sinulla on sisälläsi, ja harjoittele/käytä niitä. Kun syvennyt, suuri rauhan- ja hyvinvoinnintunne huuhtoutuu ylitsesi. Jos kamppailet, et ole kosketuksessa lahjoihisi, sillä sielusi valossa ollen on vain rakkautta.

Tunne kaikki. Jos jokin ei tunnu olevan harmoniassa, tee muutos. Tiedä, että kun sinä muutut, maailma muuttuu. Päästä irti kaikesta, minkä kanssa et enää resonoi. Tähän sisältyvät ne nimikkeet, joilla määrittelet itsesi, lahjat joista toiset ovat tunteneet sinut ja kaikki, mitä olet tehnyt tai teet. Kokeile uusia asioita, jos et ole varma, mihin suuntaan mennä. Nimittäin tarkoituksesi muuttuu myös.

Olkoon päiväsi siunattuja autuudella ja vaivattomuudella, sillä se on uusi tie.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 23.12.2016 21:14 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
TALVIPÄIVÄNSEISAUS 2016

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
17.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun menemme kohti päivänseisausta, käsitä, että se on iso juttu ja vaikuttaa kaikkiin. Päätämme suuren osan kaksinaisuutta ja erillisyyttä ja valmistaudumme ottamaan täysin vastaan ykseyden ja täysivaltaisuutemme. Joka vuosi olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja olemme enemmän kuin valmiita astumaan täysin mestaruuteemme. On pyhää ja voimallista aikaa. Askel askeleelta olemme nähneet, mikä ei palvele meitä, ja olemme päästäneet siitä irti ja näin integroineet enemmän valoa ja rakkautta olemukseemme. Jatkamme jalostamista, irtipäästämistä ja kehittymistä. Meillä on tilaisuus maadoittaa uusi itsemme ja jättää taakse paljon eksyneisyyttä, hämmennystä ja fyysistä uudelleenjärjestelyä. Jatka siis ajatustesi ja tunteidesi pitämistä korkealla ja fokusoituna rakkauteen. Näemme myös visioidemme ja tarkoituksemme uudelleenluomisen.

2016 on tehnyt hyväksemme paljon, silloinkin kun tuntui, että olimme suuressa pimeydessä ja kaaoksessa. Meillä on nyt tilaisuus saattaa loppuun kaikki, mitä olemme työstäneet. Kuitenkin on tärkeää, ettei ole toiveita, odotuksia tai kiinnittymistä siihen, miltä sen pitäisi näyttää. Pysy sen sijaan hetkessä, kun jatkat askeleen ottamista kerrallaan. Tällä tavalla sinua opastetaan. Älä projisoi halujasi tulevaisuuteen, vaan salli sen paljastua itse. Sitä paitsi, kaikki mitä projisoit, perustuu entisiin kokemuksiin tai älyyn ja on aina rajoittunutta. Jumalainen järjestys tietää, mitä tekee.

Tämä saattaa tuntua hyvin erilaiselta kuin menneisyys, jossa kontrolloimme, panimme asioita tapahtumaan, emmekä luottaneet itseämme kannettavan eteenpäin (kuten mainonnassa tai markkinoinnissa). Kun jokainen meistä sitoutuu ja luottaa jumalaiseen järjestykseen, sallimme ihmeitä tapahtua. Tämä on todellista luottamusta. Tämä on antautumista sille, mitä on, mikä kohottaa aina tietoisuuttamme ja luo elämämme. Tarkkaile ja ota askel sitä kohti, mikä on iloista ja helppoa. Jatka menneisyydestä irtipäästämistä, jotta uusi voi ottaa sen paikan elämässäsi. Päästä irti mukavuusalueestasi ja salli itsesi olla epämukavasti. Epämukavuutta on, koska yritämme pitää kiinni menneisyydestä tai projisoida menneisyytemme tulevaisuuteen sen sijaan, että luotamme prosessiin. Jos olet motivoitumaton, lannistunut tai väsynyt, käsitä, että tämä valmistelee sinua edessä olevaan. Luot sen, mitä edessä on.

Monet meistä eivät voi samaistua siihen, kuka olimme ennen. Tämä on merkki, että olemme astuneet turvallisemmin uuteen nyt-hetkeen ja olemme päästäneet paljon irti vanhasta. Meillä saattaa olla edelleen lisää irtipäästettävää ja transformoitavaa, joten jatka kärsivällisesti ja tarkkaile. Tarkkailu auttaa meitä irrottautumaan vanhasta ja luottamaan uuteen, kun se paljastuu ainutlaatuisesti kullekin meistä. Päästä irti kaikesta tuomitsemisesta (ja on paljon tuomittavaa) ja täytä tyhjä tila rakkaudella. Tiedä, että joka ihmisessä ja joka tilanteessa on rakkautta.

Hyvin paljon tapahtuu pelkästään tässä kuussa. Meihin virtaa jatkuvia valolatauksia ja aktivoi käyttämättömiä valokoodeja, synnyttää uutta DNA:ta ja aktivoi uudet piirustuksemme, mikä auttaa meitä lopulta näkemään ja kokemaan uudet olemistavat ja uudet polut sielumme ilmaisemiseen. Jos olemme halukas, voimme täydemmin päästää irti vanhoista tarinoista, jotka ovat ankkuroineet meidät vanhaan. Voimme päästää irti vanhoista traumoista ja päättää vain hyväksyä mahdollisuudet – riippuen siitä, haluammeko sitä vai emme. Mitä päätät tuntea? Se miltä meistä tuntuu, sanelee, miten uudet kokemuksemme luodaan. Jos pysyt fokusoituneena siihen, mitä päätät tuntea, et voi luoda mitään, mikä ei ole harmoniassa tuon tunteen/olemuksen kanssa.

Voit tarkastella uskomuksiasi – älä kuitenkaan luo uusia uskomuksia, sillä ne luovat vain uuden pysähtymiskohdan. Oivalla sen sijaan, että kaikki muuttuu. Havainnot muuttuvat, kun tietoisuus muuttuu. On siis parasta valita, mitä haluaa tuntea. Jos haluat tuntea vapautta, keskity vapauteen. Jos haluat tuntea iloa, keskity iloon. Jos haluat kokea enemmän rakkautta, keskity rakkauteen. Tätä on sielu/Lähde, joka elää meinä. Tämä on ylösnousemuksen tarkoitus … uppoutua täysin sieluun ja sielu uppoutuu meihin. Näiden latausten saamiseksi ei tarvitse tehdä mitään, aikoa vain vastaanottaa.

Koko tämän vuoden on tapahtunut paljon hyvin nopeasti. Paljon asioita tulee valoon, sillä totuus ei voi olla piilossa uudessa. Ne jotka ovat täysin ankkuroituneet uuteen, näkevät toisten ihmisten ja olosuhteiden läpi. He tekevät tämän kiihkottomasti, usein nyökäten vain päätään. Paljon jää pinnan alle, ja kuitenkin jos menet jonkun ihmisen tai olosuhteen pinnan alle, voit nähdä sen totuuden tai epätotuuden. Tämä auttaa vapautumisessasi. Ei voida pitää orjuudessa, jos näkee totuuden.

On voimakas halu muuttaa asioita omassa elämässä. Älä sivuuta mitään. Kun pysyy hetkessä, voi nähdä selvästi, mitä harhakuvia on ja mitä valintoja opastetaan tekemään. Jotkut näkevät totuuden jostain ja kuitenkin päättävät olla ryhtymättä toimeen, ja tämä on tietysti ok. He näkevät totuuden ja pysyvät vahvana omassa totuudessaan, ja samalla kunnioittavat toisia, jotka pelaavat edelleen vanhaa peliä. Esimerkkinä tästä voisi olla, miten ihmiset juhlivat joulua tai muita uskonnollisia juhlapäiviä. Joku saattaa tietää totuuden ja silti jäädä peliin. Tärkeä asia on nähdä totuus harhan alla. Ja jotkut päättävät olla osallistumatta näihin vanhoihin perinteisiin. Kaikessa on kyse yksilön valinnasta. Pysy vain hereillä riippumatta siitä, mitä valitset. Mitä ikinä valitsetkin, jokaisella on oma polkunsa, jota johtaa sielu.

Kun meistä tulee enemmän rakkautta, meistä tulee sallivampi ja myötätuntoisempi. Näemme hallitusten, uskontojen, rotujen ja kaikkien jakavien instituutioiden kaksinaisuuden, emmekä yhdisty yhtenä äänenä ja yhtenä sydämenä. Näemme politiikan aiheuttavan erimielisyyttä ja päätämme olla osallistumatta mihinkään, mikä pahentaa jakautumista ja kaksinaisuutta. Ykseydessä ei ole vihollisia, ei ole ketään pelättävää, sillä totuus on rakkaus eikä rakkaudessa ole jakautumista. Tämä on totta myös eläinten, kasvien ja hyönteisten osalta. Jokaisella on jokin lahja – mikään ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Kun integroimme rakkauden jokaiseen valintaamme, kunnioitamme koko elämää. Kunnioitamme muurahaisia, hämähäkkejä, mehiläisiä, lintuja, puita, kukkia ja ruohoa. Kunnioitamme kiviä, maata ja vuoria. Kunnioitamme merta, puroja ja pohjavesiä. Olemme kaikki yhtä. Olemme kaikki ainutlaatuisia, kuitenkin yhteydessä rakkauden kautta. Sieluina kunnioitamme kaikkea monimuotoisuutta ja ainutlaatuisuutta. Rakkautena kiitämme kaikesta elämästä.

Perinteisesti talvipäivänseisaus (niillä jotka asuvat pohjoisella pallonpuoliskolla) on valon paluu. Sanoisin, että se on valon lisävoimaantumista. Kun avaudumme olemaan enemmän valoa ja siksi enemmän rakkautta, ankkuroimme lisää uutta elämäämme. Kun päätämme vuoden 2016 (tosiasiassa ei ole alkua tai loppua), jatkamme saumatonta kehittymistä. Jatkamme vanhan transformoimista uudeksi ja ainoa tapa tämän tekemiseen on kiinnittää huomiota joka hetki. Silloin voit nähdä selvästi, missä kohtaa nukut ja minkä askeleen voit ottaa ollaksesi enemmän. Salli itsesi olla yksinkertainen ja virrata, äläkä jää kiinni kiireen tohinaan, joka näyttää imevän monet. Muista, että uudessa on kyse vaivattomuudesta ja virtaamisesta. Mennyttä on se vanha tapa, jossa odotukset, "pitäisi tehdä" ja uneen meneminen nielaisevat, antaen vanhojen tapojen raahata sinua eteenpäin unessasi. Hereillä ollessasi valitset. Valitset irrottautumalla siitä, mitä toiset sanovat, että sinun täytyy tehdä ja olla, ja kaikesta hypetyksestä. Pysymällä hereillä et ainoastaan näe asioita sellaisena, kuin ne ovat, vaan myös valitset polkusi harhan läpi.

Päivänseisaus on tilaisuus voimaannuttaa lisää jumalaista maskuliinisuuttasi, olet sitten mies tai nainen. Jumalainen maskuliinisuus on unelmiesi luoja ja tukija. Se tukee jumalaista feminiinisyyttäsi. Kun meditoit, laita oikea kätesi vasemman kätesi alle kämmenet ylöspäin. Tämä on sen tuen fyysistä ilmaisemista, jota jumalainen maskuliinisuus antaa jumalaiselle feminiinisyydelle. Kun heräämme enemmän sille ihmeelle, kuka olemme, ja elämän kaikille ihmeellisille lahjoille, tunnistamme, että on paljon enemmän kuin aisteilla havaittava fyysinen maailma. Olemme jumalaista valoa ja elämämme pääluoja. Jumalainen maskuliinisuus tukee unelmiemme ilmentymistä. Laulu "Mahdoton unelma" on etsintäsi kohde: "… uneksia mahdotonta unelmaa … mennä minne urheat uskaltava mennä … seurata tuota tähteä, vaikka se olisi miten toivotonta, vaikka se olisi miten kaukana …" Valomme sytyttää meidät unelmiamme kohti ja hyväksymme sen korkeamman merkityksen, miksi olemme täällä maan päällä. Säteilemme toisille ja kun nostamme omaa tietoisuuttamme, nostamme kaikkien olentojen ja Maan tietoisuutta.

Ankkuroimme uutta. Siksi meidän täytyy elää niin, kuka ja mitä sanomme olevamme. Tämä kestää niin kauan, kuin valitsemme. Päivänseisauksen valo tukee meitä etsinnässämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.01.2017 23:50 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KEHITTYMINEN UUDESSA

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
2.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun jatkamme kehittymistä, se tapahtuu epälineaarisesti, mikä merkitsee, ettemme vain lopeta yhtä vaihetta ja aloita uutta. Se on kuin keinumista puistokeinussa ja päättämistä lähteä liukuun. Kun hyppäät liukuun, katsot olkasi yli ja näet, että keinu liikkuu edelleen vauhdistasi. Sama pätee omaan evoluutioomme. Voimme liikkua eteenpäin, ja kuitenkin se vanha vaihe, josta juuri lähdimme, toimii edelleen – hitaammin kuin ennen ja menettää voimaansa. Kun jatkamme uuden integroimista, saatamme hyvinkin tuntea edelleen vanhan energian. Tämä on osa vanhan integrointia ja vanhan loppuunsaattamista. Loppuunsaattaminen on tärkeää.

Jos huomaat, että sinut vedetään edelleen vanhoihin asioihin, sinun ehkä täytyy viimeistellä ne. Vanhan ei ole tarkoitus jatkaa uuteen. Tämä voi tuntua sekavalta ja ihmettelet ehkä, miksi sinun täytyy edelleen käsitellä vanhoja asioita, kun luulit jättäneesi ne jo taakse. Se kaikki on tarkoituksellista, jottet pelkästään luo vanhaa uuteen muotoon ja kutsu sitä uudeksi. Viimeistele vanha ja toimi uudella tavalla. Voimaannuta se sieluolemus, josta haluat luoda – kuten rakkaus, ilo, rauha, ihmetys jne. – olemalla se ja keskittymällä siihen. Aikanaan toimesi ovat erilaisia, ajatuksesi ovat erilaisia ja sinusta tuntuu erilaiselta. Keskittymällä siihen, miltä haluat olosi tuntuvan, luot tuosta tunteesta.

Kun astumme vahvemmin uuteen, huomamme joitain hyvin erilaisia asioita. Olemme enemmän irrallaan tapahtumista ja ihmisistä. On vähemmän draamaa ja enemmän ymmärrystä siitä, mitä ihmisten tekojen ja olosuhteiden pinnan alla on. On enemmän virtausta ja päästämistä irti asioiden puskemista. Huomaamme, että se mikä ennen vaivasi meitä, ei vaivaa enää. Tämä on totta myös mieltymystemme muuttumisessa – saatamme havaita, ettemme nauti enää samasta, mistä ennen. Rakastamme itseämme enemmän, kun huolehdimme enemmän itsestämme valitsemalla noita asioita ilon ja intohimon tunteesta, ei velvollisuudesta. Enemmän ja enemmän emme etsi vastauksia ulkopuoleltamme, ja jos etsimme, nuo vastaukset vahvistavat sen, minkä jo tiedämme. Havaitsemme, että se mihin keskitymme, ilmentyy, sillä kaikki alkaa energiasta ja perusolemuksesta. Hitaasti meistä tulee omatekoisia mestareita.

Jokaisella meistä on omat ainutlaatuiset lahjamme. Meidän ei tarvitse kilpailla toisten kanssa, vaan kunnioittaa ja arvostaa heitä niin, kuin itseämme. Olemme kuin merenaaltoja, ainutlaatuisia ja kuitenkin osa kokonaisuutta. Olemme aalto ja olemme meri. Olemme energiaa ja tehtävämme on olla tietoinen ja hereillä oleva energia/valo/rakkausvirta. Vedämme puoleemme tai torjumme sen mukaan, mitä energiamme on. Kun meillä on korkeinta valoa/energiaa, nousemme korkeammalle tietoisuudessa ja päästämme irti kaikesta, mikä ei enää resonoi kanssamme. Vastaavasti luomme ja ilmennämme niitä asioita, ihmisiä ja olosuhteita, jotka resonoivat kanssamme ja sopivat omaan energiaamme. Olemme sopineet integroivamme sielutietoisuuden, pelkän egotietoisuuden sijasta (minä haluan, minä haluan, minä haluan).

Kun kehityt, polttopiste on paljon voimaantumisessa ja mestaruudessa. Periaatteessa tämä on "sanoista tekoihin" –päivitys. Kuitenkin tarkastellessasi 3D-maailmaa (tarkkaile sitä kiinnittymättä), saatat havaita, että se kiinnittyy enemmän 3D-kaksinaisuuteen. Muistuta itsellesi, että kaikilla on vaihtoehto. Pidä fokuksesi korkealla ja uudessa antamatta vanhan matriisin vietellä. Kun keskityt uuteen nyt-hetkeen, tietoisuutesi kasvaa, kuten tiedostamisesikin. Näet ehdottomasti, mitä verhon takana on. Pysy luonnollisena. Ja jos näyttää siltä, että asiat eivät muutu, kunnioita sitä, kun jokainen kehittyy oman sieluviisautensa mukaisesti.

Harmonisoidu omaan tinkimättömyyteesi. Harmonisoi tekosi, ajatuksesi ja tunteesi yhdenmukaisiksi. Tämä pitää sinut korkeassa energiavirrassa. Päästä irti kaikesta, mikä menee tämän yhdenmukaisen virran tielle. Kun olet neutraali, et ole kiinnittynyt ja siksi pelko ei saa otetta sinusta ja voit valita helppouden ja vapauden, kun sallit elämäsi kehittyä. Näin sinusta tulee vahvempi ja selkeämpi seuraavista askelista. Älä kiirehdi. Ole sallimisen tilassa. Jos tunnet häiriintyväsi, päästä siitä irti, mikä häiritsee sinua, ja keskity siihen, mitä päätät tuntea. Jatka itsesi rakastamista ja pysymistä maadoittuneena. Nauti hiljaisista ajoista, kun päästät irti kaikesta idioottimaisesta kiireestä. Tee vain niitä asioita, jotka kutsuvat sinua. Kyseenalaista kaikki, mitä teet, erityisesti ne automaattiset asiat joita teet kyselemättä, koska olet tottunut tekemän niitä ja koska no, kaikki tekevät niin.

Vaikka kunnioitan ihmisten päätöstä seurata gregoriaanista kalenteria ja muita muinaisoraakkeleita, olen itse seuraamatta, sillä tiedän, että korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole aikaa eikä näin päivämääriä tai kalenteria. Siirryn sen kaiken ulkopuolelle ja uuteen vuoteen rajoittumisen sijasta tiedän, että joka hetkessä on uuden potentiaali. Muista, ettei ole alkua tai loppua – kaikki on spiraalia, joka kulkee äärettömästi ylöspäin. Olkaamme kaikki uusia joka hetki, sillä nyt-hetki on todella ainoa paikka, missä voi olla. Koska elän edelleen maan päällä, käytän tietysti kalenteria. Tunnen kuitenkin totuuden tämän aataminaikuisen työkalun takana.

Olemme integroineet rakkautta joka hetki, olemme siitä tietoinen tai emme. Tämä merkitsee elämässämme suurempaa myötätuntoa toisia kohtaan, suurempaa itserakkautta ja suurempaa tiedostamista. Se harmonisoi meidät Lähteeseen ja sieluun ja kuljettaa meitä eteenpäin evoluutiossamme. Auttamaan tätä rakkauden laajentumista, ole rakkaus, ole hyväksyvä ja hengitä tietoisesti rakkaus-valoa korkeaan sydämeesi ja sydänchakraasi. Tämä auttaa päästämään irti harhakuvista, tuskasta, pelosta ja muista vanhoista kaksinaisuususkomuksista.

Tee "kateenkorvakoputusta", jossa koputat tai kutitat korkeaa sydäntäsi. Se tukee korkeampien energioiden integrointia, mikä auttaa sinua siirtymään sisäiseen iloon ja rakkauteen ja laajentamaan niitä ja integroimaan sielun sisääsi. Se auttaa neutralisoimaan vanhoja malleja ja energioita, lisäämään energiaasi ja tukemaan parantumista/eheytymistä. Kateenkorvachakra joka tunnetaan myös ilochakrana, säätelee kehon energiavirtaa. Kun se aktivoidaan, tasapaino palautuu. Se on erittäin voimakas lapsuudessa, mutta kutistuu aikuisena. Siksi on tärkeä aktivoida se, jotta voimme palata lapsen iloon ja viattomuuteen. Koputa tai kutita tätä chakraa aina, kun sinua opastetaan, ja erityisesti kun olet uupunut, pakahtunut tai huolestunut. Tee sitä noin 20 sekuntia aina tarvittaessa, useita kertoja päivässä.

Meillä on nyt erittäin voimakasta valokoodien sisäänvirtausta – ja useita tulevia päiviä. Vastaanotamme tämän valon, tuomme sen lävitsemme ja maadoitamme Gaiaan, joka maadoittaa sen ja täyttää Gaian valolla, ja näin olemme maadoittuneet Lähteeseen ja Gaiaan. Kun tämä valo on maadoitettu meissä ja meinä, se auttaa meitä tekemään muutoksia korkeimman rakkausevoluution puolesta. Varmista, että tuot sen kaikkien chakrojen läpi, erityisesti korkea sydän ja sydänchakra. Sitten kun se on käpylisäkechakrassa, korkean moniulotteisen valon jakelijassa, se täyttää kehomme kaikki osat. Älkäämme laittako aikarajaa tälle – ei ole alkua ja loppua.

On oleellista harmonisoitua yhtenevästi kehon, mielen ja sydämen kanssa. Tarkkaile kaikkea, mitä ajattelet, tunnet ja teet, ja näe, onko se linjassa. Tarkkaile sitä, että jokainen antamasi palvelu on myös korkeamman itsesi ilmaisua. Tämä voi olla projekti, taideteos, hymy tai halaus, jonka annat toiselle. Se voi olla kannustus tai mitä tahansa, jossa jaat itseäsi aidosti. Varmista, että se on myös harmoniassa ilo- ja rakkaustunteen kanssa, ettet tarjoudu velvollisuudesta, vaan puhtaasta ilon ja rakkauden tunteesta. Anna kaiken, mitä ajattelet, tunnet ja teet ilmaista sinua korkeimmalla rakkaustasolla. Jos sinulla on negatiivisia ajatuksia, päästä niistä irti, jotta kaikki mitä ilmaiset, on rakkautta. Tätä sinä olet – mitä pidät sisälläsi, sitä ilmaiset muille ja vedät puoleesi. Ole rehellinen itsellesi ja toisille. Jokainen tekosyy joka sinulla on, jokainen valhe (tai pidättely tai salaisuus) jonka ilmaiset, säteilee valoa siihen, mikä haluaa eheytyä, puhdistua sisälläsi, jotta värähtelysi ja tietoisuutesi voi nousta. Valhe on rakkauden pettämistä, ja se pettää toiset ja vie pois heidän voimansa – myös sen joka jatkaa valhetta.

Kun sinut päivitetään Kristus-tietoisuudessasi, sinua tuetaan ja vedät puoleesi korkeammalla tasolla. Kun harmonisoidut sieluusi, harmonisoidut viisauteen, puhtauteen, rakkauteen, rauhaan, iloon, laajentumiseen, voimaan ja totuuteen. Kun olet yhdenmukainen, sekoitat jumalaisen maskuliinisuutesi ja feminiinisyytesi pyhässä avioliitossa, tasapainossa. Nyt on aika ilmaista rakkautta kaikessa, mitä teet ja olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 15.1.2017 OLEMME LÄHDE
ViestiLähetetty: 17.01.2017 16:41 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
OLEMME LÄHDE

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
15.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun ymmärrät, ettet ole erillään mistään tai kenestäkään tai Lähteestä, koet itsesi, kaikki muut ja kaiken puhtaana rakkautena. Siksi tiedostat, että kaikki mitä koet ja jaat, on rakkautta. Silloinkin kun tuomitset, ettei jonkin ole rakkautta, oivallat, että kaikki on rakkautta, vaikka se saattaa häiritä sinua. Se häiritsee sinua vain, jos sisälläsi on jotain, mikä ei ole rakkautta. Silloin saatat päästää siitä irti ja täyttää tyhjän paikan rakkaudella. Tiedosta, että kaikki mitä luot ja jaat, on sitä, mitä olet … rakkautta. Kun näet ja ymmärrät, että kaikki havainnollistavat rakkautta siinä määrin, kuin he tietävät olevansa rakkautta, ja näet samanlaisuutta etkä erilaisuutta itsesi ja kaikkien muiden välillä, rakennat rakkaussiltaa.

Olemme täällä luomassa lisää rakkautta ja lisää iloa. Olemalla näitä luomme lisää sitä, mitä olemme. Askel askelelta avaudumme sille totuudelle, että olemme Lähde. Jos emme ole erillään Lähteestä, niin seuraava askel on hyväksyä, että olemme Lähde. Olemme puhdasta energiaa, kuten Lähde. Olemme puhdasta rakkautta, kuten Lähde. Niinpä tiedämme jo, miten eletään rakkautena ja Lähteenä. Kehitymme jatkuvasti ollaksemme enemmän Lähde. Kun pidämme fokuksemme siinä, voimme luoda vain sitä … rakkautta. Jokainen ajatus ja jokainen teko luo. Riippuu meistä, onko se rakkautta vai vähemmän rakkautta.

Monet voivat nähdä, että heidän tietoisuutensa on muuttunut noin kahdeksan kuluneen vuoden aikana. Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, heräsitkö tuona aikana vai aiemmin. Sillä on merkitystä, että olet herännyt. Et enää tyydy vallitsevaan tilaan tai tee asioita ollaksesi suurempaa ryhmää tai identiteetti, joka ei ole sinun. Herääminen auttoi sinua kyseenalaistamaan kaiken ja asetti sinut sisäisen ja ulkoisen löytämisen polulle. Joskus se mitä löysit, ei ollut miellyttävää – kuitenkin se auttoi sinua harmonisoitumaan enemmän ja enemmän suurempaan totuuteen sinusta. Sitten lähdit matkaan löytääksesi aidon "sinun". Matkan varrella on ollut tientukkeita (harhakuvia), joista mennä läpi – kuitenkin ne johtivat sinua aina selkeyteen ja suurempaan tiedostamiseen.

Ne jotka ottivat tämän haasteen, ovat maailman tiennäyttäjiä. Seuraamme intuitiotamme, älyn "konventionaalisen viisauden" sijasta. Emme tee mitään niin, kuin olemme tehneet sitä aiemmin tiedostamatta, vaan sallimme sydämen viisauden opastaa meitä. Paljon on karistettu, ja kuitenkin tämä puhdistuminen on sallinut enemmän rakkautta virrata meihin ja muuttaa meitä, myös soluja, DNA:ta ja oletuksia, joita meillä oli. Opimme, että olemme vapaa valitsemaan ja siksi vapaa luomaan korkeammasta ja tietoisemmasta tietämisestämme … ei menneisyydestä, ei tulevaisuudesta, vaan juuri tästä hetkestä. Olemme selkeitä, olemme puhtaita, meitä ei pidetä kiinni loputtomassa vanhassa karmassa, vaan luomme täysimmästä Lähdepotentiaalistamme.

Vedät puoleesi, mitä olet. Mitä selkeämpi olet, sitä selkeämpää ilmentämisesi on. Et vedä puoleesi, mitä välttämättä haluat – vedät puoleesi, mitä olet. Niinpä sen sijaan, että saat, mitä haluat, saat, mitä tarvitset värähtelysi nostamiseksi. Jos mielesi haluaa enemmän rahaa eikä sitä tule, minkä täytyy muuttua ensin sisälläsi? Jos uskot edelleen puutteeseen, koska sitä olet kokenut aiemmin, vedät puoleesi vain enemmän puutetta. Kun otat vastuun siitä, mitä olet sisälläsi, oivalla, että se on valtava ensimmäinen askel. Tee sitten asioita, jotka ovat hauskoja ja kevyitä sinulle. Pane merkille kaikki tavat, joilla elämässäsi on yltäkylläisyyttä. Yltäkylläisyys on sielun ydinolemus, se on paljon enemmän kuin rahaa. Kysymys: kukoistatko vai selviydyt? Tunne näiden sanojen ero. Tee niitä asioita, jotka edistävät kukoistamisen tunnetta. Päästä irti selviytymisestä, sillä se on puutetietoisuutta. Kun lahjoitan rahaa tai tavaroita, tunnen yltäkylläisyyttä. Kun maksan laskuja, tunnen yltäkylläisyyttä. Kun olen kiitollinen lämpimästä talosta, jossa asun, tunnen yltäkylläisyyttä. Antaminen ja kiitollisuus ovat varmoja tapoja muuttaa puuteuskomus yltäkylläisyydeksi. Ja kun saan, kiitän siitä.

Olemme jokainen johtaja. Riippumatta siitä, oletko johtaja ammatiltasi vai et, olet tiennäyttäjä. Johdat kunnioittamalla itseäsi ja olemalla valomajakka, joka säteilee kirkkaasti. Ei ole välttämätöntä johtaa ryhmiä tai kursseja tai olla parantaja. Johdat esimerkillä. Et ole seuraaja, joten ole voimassasi ja kaikkea, mitä tiedät olevasi. Siinä on suuri oppitunti niille, jotka eivät usko johtavansa. Kauan sitten laitoin aina jonkun jalustalle ajatellen, että hän tietää paljon enemmän kuin minä. Hän tuli kolisten alas, kun näin, ettei hän elänyt opetuksiensa mukaisesti. Tein tämän uudestaan ja uudestaan, kunnes sain viestin: "Minä olen oma opettajani, oma parantajani ja oma johtajani."

Sanojen, tunteiden ja tekojen täytyy olla linjassa yhdenmukaisesti ja tinkimättömästi. Jos ne eivät ole, on mahdotonta toimia puheidensa mukaisesti. On mahdotonta johtaa tai olla aito. Kaikki mitä sanot ja teet, vaikuttaa toisiin. Energiasi koskettaa kaikkia.

Kaikella mitä sanot, teet ja olet, täytyy olla korkeampi tarkoitus. Tämä tarkoitus antaa energiaa kaikkeen, mitä sanot, tunnet ja teet. Tarkoitus ei ole välttämättä tekemistä, vaan sitä miten näyt – se on ydinolemus, jota säteilet ulospäin. Saatat innottomasti tarkkailla, miten kaksinaisuus toimii maailmassa. Sinun ei tarvitse seurata mukana, sillä tarkoituksesi on jättää koko kaksinaisuus taakse ja olla rakkaus. Ei ole meitä ja heitä, ei ole hyvää ja pahaa – nämä ovat kaksinaisia uskomuksia. On joitain, jotka kieltäytyvät näkemästä rakkautta tai olemasta rakkaus – he haluavat välttämättä tuomita jonkin tai jonkun hyväksi tai pahaksi. Tämä tuomitseminen on osa kaksinaisuutta. Kun valitat tai tuomitset, olet kaksinaisuusenergiassa. Päästä siitä irti. Sinun ei tarvitse osallistua väittelyyn siitä, mitä pidät oikeana tai vääränä, sillä silloin voimaannutat kaksinaisuutta.

Esimerkiksi äitini on hyvin äänekäs siinä, että hän vihaa Barack Obamaa. En yritä vakuuttaa hänelle toista – hän voi tehdä, mitä haluaa. Hymyilen kyllä, koska hän vakuuttaa, miten tärkeää on olla avomielinen. Minun ei tarvitse osoittaa mitään hänelle tai kenellekään – tiedän, kuka olen. Meidän ei tarvitse osallistua tai osoittaa toiselle hänen virheitään. Olemme irti, jäämme syrjään (muistatko, kun se oli huono sana?). Pysymme keskittyneenä siihen, kuka ja mitä olemme. Meidän ei tarvitse vakuuttaa kenellekään, miten valaistunut tai fiksu tai mitään muuta olemme. Nämä ovat egoistisia nimikkeitä ja olemme siirtyneet niiden yli. Rakastamme vain hiljaa.

Uusi Maamme alkoi hengessä … eetterissä. Se on alkanut muodostua valintojemme kautta. Mitä enemmän rakkaustietoisuusvalintoja teemme, sitä enemmän uusi Maa saa muodon. Jokainen valinta perustuu tietoisuuteen, joten kun tietoisuutemme kasvaa, muodot elämässämme luodaan korkeammasta paikasta. Tietoisuus kehittyy sen perusteella, kuka olemme sisällä ja mitä valintoja teemme. Vanhassa 3D-maailassa perustimme päätökset puutteeseen ja kilpailuun. Uudessa perustamme päätökset rakkauteen ja yhteistyöhön. Kilpailu luo pelkoa ja puutetta. Yhteistyö perustuu ykseyteen ja rakkauteen.

Kun pysymme hetkessä ja valitsemme sydänviisautemme ja intuitiomme perusteella, meistä tulee sielun opastama. Meistä tulee se, mitä sielu tarkoitti kauan sitten … olla täysin sulautunut yhteen sielun kanssa, ilmaistessamme rakkautta mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Ei ollut koskaan tarkoitus olla erillisyyttä sielun ja egon välillä. Ja nyt ymmärrämme, että egon (joka luotiin ottamalla keho) on tarkoitus ilmaista sielua. Kun johdamme rakkaudesta, sielusta ja Lähteestä, päästämme enemmän irti vanhasta kamppailusta ja pelosta. Luotamme, kun ilmaisemme aikomuksen sydämellä. Kun pidämme ajatuksemme ja tunteemme korkeina, tietoisuutemme laajenee ja siksi luodut muodot ovat rakkautta. Sen sijaan, että luomme älyllisesti tavoitteita, keskitymme siihen, mitä haluamme tuntea, ja tietoisuus luo sieluolemuksesta. Tietenkään meidän ei tarvitse odottaa, sillä kun keskitymme haluttuun tunteeseen hetkessä, tietoisuus luo muodon, joka sopii yhteen tuon tunteen/värähtelyn kanssa. Kun päästämme irti kiinnittymisestä siihen, miltä sen pitäisi näyttää, miten se luodaan ja millä aikataululla, vapautamme tämän energian ilmentymään.

Rakkautena ei ole kamppailua, jonkin panemista tapahtumaan tai epäilyä. Luotamme, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja tapahtuu jumalaisena ajankohtana. Päästämme irti ja annamme olla. Oivalla, että se mitä aiot, ei ole vain sinulle, sillä olemme kaikki yhteydessä – se on kaikille. Meillä ei voi olla ajatusta, tunnetta tai tekoa, joka ei vaikuta kokonaisuuteen. Oivalla myös, että jos sisälläsi on jotain, mikä ei ole rakkautta, se tulee pintaan, jotta siitä voidaan päästää irti ja täyttää paikka rakkaudella. Tämän tarkoitus on, että kaikki valintamme tulevat rakkaudesta. Virtaa sen myötä, mitä on, ja katso, onko se linjassa ajatuksen tai tunteen kanssa. Jos se ei ole linjassa rakkauden kanssa, tee sitten korjaus.

Tavoitesuunnittelu, huolestuminen, kontrolloiminen, kamppaileminen, vastustaminen tai puskeminen ei auta. Kaikki nämä erillisyysajatukset ja –teot pitävät sinut vanhassa. Sen sijaan virtaa, luota ja "sydäntiedä", että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Täyty sen sijaan universaalilla jumalaisella rakkaudella. Tee tämä jatkuvasti riippumatta siitä, mikä näyttää saavan sinut pois kurssista. Päästä irti kaikesta, mikä ei ole rakkautta, ja kieltäydy tulemasta ulkoisen draaman viettelemäksi, joka näyttää nyt hyvin hallitsevalta. Näe, missä sisälläsi on vielä kaksinaisuutta, ja muistuta itsellesi totuudesta … olet Lähde, olet rakkaus ja sinua rakastetaan ja tuetaan kaiken läpi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2017 15:24 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
AITOUDEN, VOIMAN JA TÄYSIVALTAISUUDEN LISÄÄNTYMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme hyvin voimallisessa jaksossa. Siitä mistä ei ole päästetty irti, päästetään irti (tai se muutetaan), ja tämä kaikki johtaa ensi kuun päiväntasaukseen. Luultavimmin pintaan on tullut monia vanhoja muistoja sekä halua tietää enemmän muinaishistoriasta. Muinaishistoria ei kuulu uuteen eivätkä myös nykyelämämme muistot. Kiinnitä huomiota siihen, mihin muinaishistorian aikajanoihin olet tuntenut vetoa, ja löydät joitain vanhoja elämiäsi. Kaikkien on tarkoitus keskittyä läsnä olevaan hetkeen. Keskittyvätkö elämäsi Jeesuksen, Muhammedin tai Buddhan aikaan? Atlantiksen tai Lemurian aikaan? Muinais-Egyptin aikaan? Reformaation aikaan? Kuningas Artturin, druidien tai Jeanne d'Arcin aikaan? On todellakin aika päästää niistä irti. Sinua pyydetään uppoutumaan täysin uuteen, ilman vanhoja malleja tai uskomuksia vanavedessään. Ei ole mitään vanhaa karmaa selvitettävänä.

Olemme siirtymässä täydemmin kokonaan uuteen olemistapaan. Olet joko sitoutunut tai sitten et. Kuten olen sanonut, ylösnousemus ei ole arkoja varten. Asiat saattavat näyttää hyvin erilaisilta, ja tämä näkyy monille esimerkiksi Trumpin valintana USA:n presidentiksi. Muutos ei ole aina sellaista, mitä odotetaan, joten päästetäänpä irti kaikista odotuksista, millaiselta sen pitäisi näyttää, koska ehkä mikään ei ole niin, kuin haluaisit sen olevan.

Ydinongelmia ja -haavoja ei voi kietoa yhteen nättiin pikkupakettiin. Ydinongelmia kannetaan elämästä toiseen. Ne voivat keskittyä pettämisen, torjumisen, hylkäämisen jne. ympärille. Ne ovat osa DNA:tasi ja solujärjestelmääsi. Kuitenkin nyt sinulla on tilaisuus päästää irti niistä ja kaikista tarinoista, jotka on kudottu ydinongelmiisi. Et ole voimaton – itse asiassa olet hyvin voimakas ja siksi sinun ei tarvitse alistua karmaan tai tarinoihin, joita jatkuvasti kerrot itsellesi. Etkä tarvitse uutta tarinaa, joten päästä irti vanhasta pyhässä ruusussa ja integroi ne sieluolemukset, jotka päätät tuntea. Uusi kehoverkkosi odottaa sinua. Uusi kehoverkkosi on tehty vain niistä sieluolemuksista, jotka päätät olla – ne luovat muodot elämään. Kun integroit valitsemasi olemukset, myös DNA:si ja solusi resonoivat noiden olemusten kanssa ja vanha hajoaa rakkaudessa.

Monet jatkavat käyttäytymistä niin, että he ovat voimattomia muuttamaan mitään. Miksi näin on? Pelkäävätkö ihmiset päästää irti siitä, minkä he tietävät ja mihin he ovat tottuneet? Nauttivatko he ylösnousemuksesta puhumisesta, mutta eivät sen integroinnista? Ovatko he todella aitoja kaikkien toisten kanssa? Minulla ei tietenkään ole näit' vastauksia. Tiedän vain, mitä minä teen. Tiedän kyllä, että monet jatkavat vanhan uudelleenluomista, elleivät he integroi ylösnousemusta jokapäiväiseen elämäänsä. Jokaisen valinnan jonka teemme, täytyy olla harmoniassa sen kanssa, kuka olemme. Jokaisen valinnan on oltava harmoniassa sielun, jumaluutemme kanssa. On oltava omassa tinkimättömyydessään koko ajan ja tinkimättömyys muuttuu, kun tietoisuus muuttuu. Jos yksilö ei ole harmoniassa sielun kanssa, niin hän on harmoniassa vanhan 3D-elämän kanssa.

Ollaksemme uudessa meidän täytyy olla täysin harmoniassa riippumatta siitä, mitä tapahtuu elämässämme. Ollaksemme uudessa meidän täytyy olla haavoittuva ja oivaltaa, että kaikki luodaan tietoisuudesta (sielu, Lähde, jumaluus). Se merkitsee intuitionsa seuraamista kaikesta riippumatta. Se voi merkitä vanhasta turvastaan irtipäästämistä. Ylösnousemus ei ole aate tai uskomus tai nippu hyvän fiiliksen sanoja. Ylösnousemus on oman elämänsä elämistä mestarina. Se on sisällä – se ei ole tuolla jossain.

Jos sinulla ei tunnu olevan suuntaa, anna niin olla. Uusi suunta on tulossa. Luota ehdottomasti. Jatka irtipäästämistä ja luottamista. Silloin kun voimme sallia täysin ja päästää irti täysin, saatamme astua uuden uuteen vaiheeseen. Katso, missä pidättelet edelleen ja pidät kiinni vanhasta. Katso, missä tunnet voimattomuutta, mitä pelkäät ja mihin vanhoihin tarinoihin edelleen uskot.

Ei voi olla haarat leveällään uudessa ja vanhassa samaan aikaan. Olet joko kokonaan täällä tai et ole. Tämä vaatii suurta sitoutumista ja luottamusta. Varmista, että kaikki valintasi ovat harmoniassa jumaluutesi kanssa. Päästä irti kaikista valinnoista, jotka rajoittavat tai jotka pidättelevät sinua jollain tavalla. Nimittäin meitä pyydetään nousemaan korkeammalle ja olemaan sallimatta apatian pitää meitä vanhalla mukavuusalueellamme. Meitä pyydetään lopettamaan pienen esittäminen vanhassa matriisissa ja sitoutumaan täysin täysivaltaiseen mestaruuteemme, aitouteemme ja olemaan täydemmin uudessa.

Eheytyminen vaatii huomiotasi ja toimintaasi, sillä se minkä sivuutat tai mitä vastustat, jatkaa voimistumistaan … saadakseen huomiosi. Ei todellakaan ole syyttäminen ulkoista, ikään kuin se olisi erillään sinusta. Missä kohtaa sisälläsi painellaan nappuloita? Värähtelymme nousee korkeammalle ja meidän pitää olla puhdas vanhasta sen tapahtumiseksi. Kyllä, on paljon, mistä olla vihainen, ja kuitenkin mitä pidempään valitat, sitä enemmän annat energiaa draamalle ja vihasi kasvaa. Kun jokin ei enää suututa sinua, tiedä, että olet saanut loppuun jokin suuren eheytymisen sisälläsi. Keskity kauneuteen maailmassa, äläkä mihinkään näennäiseen rumuuteen.

Oivalla, että tämä on matka. Vaatii uskoa olla tällaisella matkalla. Päästä irti tavoitteistasi, sillä tavoitteilla on päätöskohta ja ylösnousemuksella ei ole. Ylösnousemusmatkalla ei ole alkua eikä loppua. Päätöskohdat ja tavoitteet ovat vanhaa, ne ovat luonteeltaan lineaarisia. Ole hetkessä ja sinua opastetaan eteenpäin. Päästä irti kamppailusta ja vanhasta halusta selvittää asiat. Et ole kontrollissa. Kontrolli on harhaa, joka syntyy pelosta. Voitko päästää irti pelosta ja sallia itsesi vain olla? Opi katumuksistasi, sillä kaikella on jotain opetettavaa ja kaikki opastaa sinua eteenpäin. Kaikessa on sisällään tiedostamisen lahja, jos menet minkä tahansa uskomuksen tai tilanteet pinnan alle.

Olemme voimallisessa siirtymäajassa korkeampaan tiedostamiseen ja tietoisuuteen. DNA:mme siirtyy korkeammalle, Gaia siirtyy korkeammalle ja saamme lisää valoa viemään meitä alati korkeammalle. Meditoi ja ole luonnossa. Tämä auttaa sinua kovasti avautumaan sille voimakkaalle valolle, jota virtaa sinuun ja Gaiaan. Luovu kaikesta, mikä ei ole rakkautta, kaikesta mikä ei ole sinä. Ole jumalaisessa neutraalisuudessa kiinnittymättä merkitykseen (äly rakastaa tätä, kuitenkin se tietää vain menneisyyden) ja tuo esiin valo – ja sitten säteile kuin tähti.

Aktivoi henkilökohtainen pyörteesi ja vieraile usein pyörteesi temppeleissä. Temppelit sijaitsevat henkilökohtaisessa pyörteessäsi, johon sisältyvät kaikki ulottuvuudet, myös Lähde. Kun meditoit, pidä kädessäsi kristalleja, joita sinua opastetaan käyttämään. Tiedä, että vesi sisältää henkisiä ominaisuuksia, joten kylve, ui, leiki vedessä tai pidä vesiastiaa alttarillasi. Itse asiassa symbolin pitäminen kaikista elementeistä on voimallista … kynttilä tulesta, vesi Hengestä, kristallit maasta ja höyhenet ilmasta (nämä ovat vain esimerkkejä, sinä saatat valita toisin). Tämä tasapainottaa sinua.

Näin luot ja aktivoit henkilökohtaisen pyörteesi:

Henkilökohtaisen pyörteesi luominen ja aktivoiminen

Henkilökohtainen pyörteesi on kuin merkaba siinä mielessä, että se on laajentuma siitä, kuka olemme, ja tapa integroitua korkeamman ulottuvuuden valoon. Siinä missä merkaba on valokehokulkuneuvomme, joka vie meidät korkeampiin ulottuvuuksiin, pyörre tuo valoa meille tullakseen osaksi sitä, kuka olemme. Tämä on tärkeä ero, koska meidän täytyy maadoittaa korkeamman ulottuvuuden valo itseemme, jos ylösnousemme.

Seuraava on esimerkki. Sinua saatetaan opastaa toisin.

Henkilökohtainen pyörteesi aktivoidaan jumalaisella liekilläsi, joka on yhdistynyt äitisäteeseen.

Tuo ensin äitisäde (akvamariini ja hopea) maakristalliryhmästä, joka on Maan keskellä, ja anna sen sekoittua jumalaiseen liekkiisi sydänkeskuksessa.

Tullessaan sydämestäsi pyörre kulkee spiraalina ulospäin myötäpäivään ja jatkaa laajentumista, kunnes se kulkee uuden maaverkon ja kristalliverkon (nyt ankkuroitu Maahan) läpi. Se ei kulje verkkojen läpi ainoastaan energisoidakseen niitä, vaan niistä tulee myös osa pyörrettäsi ja siksi osa sinua. Tämä lisää värähtelyäsi ajan kuluessa.

Kun pyörre jatkaa spiraalina laajentumista, se kulkee uuden kehoverkkosi läpi, joka on aurasi ympärillä, ja aktivoi sieluolemukset, joihin sinun on tärkeä keskittyä integroiden ne jokapäiväiseen elämääsi (tämä auttaa itse asiassa luomaan uutta elämääsi). Joitain esimerkkejä: erottelukyky, selkeys, myötätunto, anteeksianto, luottamus, kärsivällisyys, ilo, rakkaus, vapaus ja muut. Ne jotka sinun on tärkeä integroida, syttyvät kuin tähdet.

Pyörteesi jatkaa laajentumista spiraalina ulospäin, ulottuvuuksien 5-13 läpi, kunnes se saavuttaa Lähteen/galaktisen auringon. Kun pyörteesi saavuttaa Lähteen, Lähde lähettää jumalaista rakkautta pyörteesi kautta. Tämä voimaannuttaa pyörrettäsi ja sinua (koska olet pyörteesi) Lähdevalolla. Pyörre alkaa sitten palata spiraalina takaisin sinuun ja kulkee kaikkien ulottuvuuksien läpi, alkaen 13. ulottuvuudesta, ja kerää korkean ulottuvuuden valoa tulemaan osaksi pyörrettä/sinua. Sitten se kulkee kruunusi läpi, täyttää kaikki chakrasi, maadoittumisjohtosi, kehosi ja aurasi ja tulee lepäämään sydänkeskukseesi.

Pyörteessäsi on pyhiä temppeleitä. Ne ovat eheytymis/parantumistemppeli, korkeampaan tietoisuuteen pääsyn temppeli, ylösnousseiden mestareiden ja arkkienkelien luo pääsemisen temppeli ja luovuuden temppeli. Voit vierailla kussakin niin, kuin opastetaan yksilöllisten vaatimustesi mukaan.

Salli vain pyörteesi luoda itsensä aikomuksellasi, käyttäen tavallisesti yllä olevaa oppaana.

Älä ylianalysoi tai yliajattele sitä – salli sen vain tapahtua joka kerta meditoidessasi.

Kuten voit nähdä, olet paljon, paljon suurempi kuin fyysinen kehosi. Olet universumin keskus, ja aktivoimalla pyörteesi olet voimaantunut integroimaan korkeamman ulottuvuuden energioita, ollaksesi se ylösnouseva olento, joka todellisuudessa olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 6.3.2017 Valinnat
ViestiLähetetty: 10.03.2017 14:48 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1335
VALINNATKirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)

6.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineMuistutus: jaan vain sitä, mitä sielu jakaa kanssani, ja vain silloin, kun minua opastetaan. Jos resonoit tämän kanssa, upeaa – jos et, upeaa. Olemme kaikki ylösnousemuksen eri vaiheissa ja ylösnousemusmuistiinpanot palvelevat yleisenä ohjenuorana. Nämä eivät ole ennustuksia tai sääntöjä, koska niitä ei ole Uudessa.On jotain, joiden mielestä asioiden pitäisi näyttää erilaiselta. He saattavat kysyä: "Missä on ilo? Missä on rakkaus? Missä on rauha?" Ilo, rakkaus ja rauha ovat sisällä. Jos etsit ulkopuoleltasi todisteita, petyt, sillä Uusi on sisälläsi. Ja kun oivallat tämän, se muuttaa havaintotapaasi ja sitten näet, että oma rakkautesi, rauhasi ja ilosi vaikuttavat kaikkeen, mitä näet. Uuden on oltava sisällä, ennen kuin mikään ulkoisessa maailmassa voidaan täyttää korkeammalla valolla. Minkä kanssa olet harmoniassa? Jos olet harmoniassa maailman kanssa, joka ei ole täynnä rakkautta, rauhaa ja iloa, niin sitä koet. Jos olet harmoniassa sisäisen rauhasi, sisäisen ilosi ja sisäisen rakkautesi kanssa, niin näet ulkoisen tästä perspektiivistä. Se kaikki on sisällä. Jos oma elämäsi ei heijasta sitä, mitä haluat, niin minkä kanssa olet harmoniassa … mikä on väärin tai mikä on oikein? Oletko kiitollinen kaikesta elämässäsi? Kun olet kiitollinen, lisäät niitä asioita, joita haluat … sisäistä rauhaa, rakkautta ja iloa.Ollessasi täysin sinä, kaikki valaistaan: ne alueet jotka eivät ole rakkautta, valaistaan ja tuodaan esiin, jotta voit transformoida ne rakkaudeksi. Mitä sinussa on edelleen sellaista, mikä on pelossa? Missä pidättelet edelleen pelossa tai epäilyssä? Missä teet myönnytyksiä, missä et ole aito? Nämä ovat alueita, jotka kutsuvat sinua, jotta voit päästää irti niistä ja olla täysin, kuka olet. Valitse rakkaus, transformoi pelko.Kun siirrymme helmikuun pimennysten yli ja kohti päiväntasausta, meillä on tilaisuus tulla enemmän rakkaudeksi ja päästää irti enemmän siitä, mikä ei ole rakkautta. Pimennykset toivat muutosta ja herkkyytemme parantui niin, että olemme enemmän hereillä ja tietoisempi ja tiedämme, minkä täytyy lähteä ja missä vastustamme. On tilaisuus saada uusia polkuja sekä tilaisuuksia päästää irti vanhoista uskomuksista, malleista ja tunteista.Olemme olleet intensiivisessä parantumisvaiheessa, jossa on tapahtunut paljon muutosta. Meillä on mahdollinen tilaisuus päästää irti enemmän siitä, miten olemme pidätelleet itseämme vanhassa, luottamatta täysin, että Uusi on kaikkea sitä ja enemmän. Pimennykset auttavat meitä tekemään tämän, jos kuuntelemme ja kiinnitämme huomiota emmekä kaiva kantapäitämme maahan ja kieltäydy olemasta enemmän. Pimennykset auttavat meitä menemään syvemmälle, kuin olemme menneet aiemmin – ne auttavat meitä menemään lisäkerroksiin siitä, missä olemme vaatineet muutosta.Aina kun sisäinen äänemme sanoo: "Kyllä, mutta …", ole vakuuttunut, että paljastetaan syvempiä ydinongelmia. Uudella ei ole mitään vakuutusta siitä, jos haluat lupauksen, että asiat ovat parempia ja loistavampia, kun päästät irti vanhasta sinusta, pikkusinusta – et saa sitä. Kuitenkin jos luotat ottaessasi jokaisen askeleen eteenpäin, näet, ettei sinun tarvitse elää elämää, joka on täynnä tuskaa tai kärsimystä. Kaikki riippuu sinusta – mitään ei tehdä puolestasi ja sinun täytyy tehdä valinta siirtyä eteenpäin. Kun teet sen, jokainen askel säteilee valoa siihen, mistä täytyy päästää irti ja mitä kauneutta on integroitava. Jos harmonisoidut rakkauteen, kaikki mikä ei ole rakkautta, kuplii esiin, jotta voit vapauttaa sen valoon.Nämä viime pimennykset ravistelevat meitä, jotta voimme siirtyä sielumme opastamaan suuntaan. Tuleva päiväntasaus voimaannuttaa tätä ja sitten elokuussa ehkä saatat loppuun sen, mikä aloitettiin helmikuun pimennysten aikana. Pimennykset ja päiväntasaus ovat äärimmäisen ladattuja korkean ulottuvuuden energioilla, kuitenkin on meidän tehtävämme käyttää tämä energia siirtyäksemme eteenpäin. Meillä todella on vaihtoehto, vaikka näyttäisi siltä, ettei ole. Kaikki on valinta, on se sitten tietoinen tai tiedostamaton valinta tai sieluvalinta. Kun oivallamme tämän, ymmärrämme, ettemme ole uhreja, sillä miten voimme olla uhri, kun kaikki on meidän valintamme?Jokaisessa valinnassa on myös tietoisuus. Jos et pidä valinnastasi, etsi pinnan alta tietoisuutta ja katso, mihin valinta johtaa sinut. Tämä voi näyttää sinulle, mitkä alueet ovat myrkyllisiä tai missä sinua opastetaan irtipäästämän tai mitä kohti ottamaan askel. Pimennys voi saada olosi tuntumaan epämukavammalta työssä, suhteessa tai missä tahansa, missä pidättelet. On epämukavaa, kun vastustat muutosta tai kun olet uudessa tilanteessa, joka tuntuu kaatavan sinut mukavuusalueeltasi. Jos kuitenkin voit sallia vähän tuota epämukavuutta, se opastaa sinua eteenpäin. Monilla on halu muuttaa eri alueelle tai aloittaa jotain uutta tai lopettaa jokin vanha. Tämä on opastusta, koska kenties olet kasvanut yli nykyelämästäsi. Oivalla vain, että kaikki on korkeimmaksi evoluutioksesi, joten luota opastukseesi ja intuitioosi.Kun olet harmoniassa sielun kanssa, kuulet opastusta intuitiosi kautta. Jos olet minun kaltaiseni, sielun opastus ei tapahdu ja sitten lähde pois. Se pysyy kanssasi, joten ole vain hiljaa vähän ja ota sitten askel eteenpäin. Sielun opastus pysyy, kun taas erillisen egon "opastus" on ohikiitävää. Tunnet sielun opastuksen, kun taas erillisen egon opastus on enemmän päässä ja perustuu vanhoihin ajatuksiin ja uskomuksiin. Erillinen ego ei halua siirtyä eteenpäin, se haluaa pitää sinut menneisyydessä, sillä sen tehtävä on suojella sinua ainoalla tavalla, jonka se osaa … estämällä sinua siirtymästä eteenpäin tai muuttumasta.Kun teet päätöksen ja toimit sen mukaan, kaikki mikä täytyy selvittää, tulee esiin. Esimerkiksi jos muutat paikkaa, johon sinua opastetaan menemään, sinulla on sopeutumisjakso. Sinun täytyy ehkä sopeutua uuteen energiaan ja se voi tuntua siltä, että aloitat taas kaiken alusta. Itse asiassa aloitat. Kun sain kutsun muuttaa Idahoon Etelä-Kaliforniasta, minun täytyi sopeutua erilaisuuteen tietoisuudessa ja tiheydessä. Se ei ollut helppoa, koska odotin asioiden vain soljuvan. Miten kuitenkaan voin vain jatkaa jotain elämäntapaa ja tietoisuutta, kun aloitan uuden elämän? Kaiken on muututtava. Vanha elämäni yritti jatkuvasti vetää minut takaisin ja tietysti ajattelin: "Voi, mitä olen mennyt tekemään?!?" Tämä oli erillisen egon kapinointia. Jos tunnet opastusta muuttaa tai jättää jokin tilanne tai aloittaa jotain uutta lopettamalla jokin vanha, päästä irti odotuksistasi ja oletuksistasi ja salli se, minkä täytyy muuttua. Tämä on virtaamista sen kanssa, mikä on. Sopeutumisjaksossa on enemmän kyse entisestä irtipäästämisestä kuin "virheen" tekemisestä. Ei ole oikeasti virheitä – on vain valintoja ja jokainen valinta luo uuden polun, uuden elämän.Kun päätämme nostaa tietoisuutta, solumme ja DNA:mme nousevat myös ylöspäin sopiakseen yhteen tietoisuutemme kanssa. Solumme kantavat ajatuksia – vanhoja ajatuksia ja vanhoja uskomuksia. Jos emme muutu, solut jatkavat näiden vanhojen ajatusten ja uskomusten luomista. Kun meillä on uusia ajatuksia, ne korvaavat vanhat soluissamme ja sitten saamme uusia kokemuksia. DNA:sta tulee silloin uusi, kun päästämme irti vanhoista ajatuksista ja uskomuksista. DNA sopii sitten yhteen uuden olemistavan kanssa, ilman vanhan sukupolven karmaa ja kaikkea, mitä luotiin entisissä elämissä. Meidän ei tarvitse yrittää selvittää, millä vanha korvataan, sillä se tapahtuu luonnostaan, kun sallimme tietoisuutemme nousta. Kun harmonisoidumme intuition kanssa ja seuraamme sydäntä tai sieluopastusta ja pidämme ajatuksemme korkealla, tietoisuutemme nousee ja sitten solut ja DNA sovittautuvat sen kanssa yhteen. Tietoisuutemme nousee, kun saamme valolatauksia, kun meditoimme ja kun seuraamme opastustamme. Sitten meillä on uusi perspektiivi ja siitä luodaan uusi elämä. Kun sitoudumme tähän, valoamme virtaa kaikkiin suuntiin ja se koskettaa kaikkea elämää. Fokus on siis olla kaikkea, mitä olet, ja saada jokainen valintasi heijastamaan tätä.Uusien energioiden integroimiseen liittyvä sopeutumisjakso saattaa tuntua siltä, ettet ole maadoittunut ja olet melko keskittymiskyvytön. Saatat kokea myös muita asioita, kuten … päänsärky, pahoinvointi, huimaus jne. Auttaa madoittumaan Maahan ja korkeampiin ulottuvuuksiin, kun pelkästään aikoo olla maadoittunut siihen kaikkeen, kehosi ollessa kanava taivaan ja Maan välillä. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Niin sisällä, kuin ulkona. Luota prosessiisi. On aikoja, jolloin tuskin syöt ollenkaan, ja muita aikoja, jolloin et näytä saavan syötyä tarpeeksi. Pidä ruokasi terveellisenä, juo paljon vettä, lepää ja ole luonnossa. Päästä irti hämmennyksestä, tuomitsemisesta, pelosta ja muista matalista energioista pyhässä ruusussa ja vain ole hetkessä, miettimättä mitä edessä on. Ole kiitollisuudessa kaikesta, mitä tapahtuu elämässäsi … sisällä ja ulkona. Näin pysyt maadoittuneena ja integroit korkeampia energioita. Olet Uusi.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.03.2017 16:23 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
MAALISKUUN PÄIVÄNTASAUS 2017

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
19.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunne sanojen alta. Jokainen sana on energiaa ja tässä jaetaan paljon sanojen alla. Lue rivien välistä. Tunne sydämelläsi.

Olemme tässä viimeinkin … voimakkaassa päiväntasauksessa. Jos et ole vielä herännyt, heräät, ja jos olet herännyt, heräät lisää. Heräät kaikkeen, mikä ei virtaa, ja saat muuttaa sen! Se vaatii priorisoimaan, mikä on iloisinta ja tärkeintä sinulle. Jos menneisyydestä kuplii esiin jotain, mikä on tuskallista, on kenties aika päästää irti ja valita eri tie, joka on enemmän harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt.

Päiväntasaus on juhlan aikaa. Se tapahtuu 21.3. klo 3.28 Amerikan länsirannikon aikaa. Se on suuri hyppy eteenpäin uuden Maan ankkuroinnissa. Uusi on luotu ja nyt otamme ison askeleen sen ilmentämisessä omaan elämäämme ja maailmaan. Tapahtuu suuria liikkeitä, kun menemme eteenpäin – Maassa ja meissä. Kaikki riippuu siitä, missä fokuksesi on. Jos se on vanhan säilyttämisessä, niin sitä ilmentyy sinulle. Jos sinä, monien meidän rinnalla, päätät ilmentää rauhaa, iloa, rakkautta, yltäkylläisyyttä jne., niin sitä ilmentyy elämääsi. Luo ensin, ilmennä sitten. Kun meditoit tai lepäät ja avaat kruunuchakrasi aikomuksena vastaanottaa, vastaanotat. Sitten panet sen kaiken toimeen. Muista, että olet maailmassa, muttet maailmasta. Olet maaenkeli. Niin ylhäällä kuin alhaalla, niin sisällä kuin ulkona.

Vaikuttaa tosiaan siltä, että maailmassa tapahtuu jakautuminen – 3D:n ja korkeampien ulottuvuuksien jakautuminen. Se miten päätät elää, vaikuttaa kaikkeen elämään … se kohentaa tai heikentää. On sinun valintasi, miten haluat ilmentää. Jos valitset korkeammat ulottuvuudet (ei vain 5D:tä), niin toimi sen mukaisesti. Visualisointi ilmentää, ajatukset ilmentävät, jokainen tapa jolla päätät ilmaista rakkautta – sitten tee se. Muista, että rakkaus on paljon voimakkaampaa kuin pelko (pelko on itse asiassa harhaa, kun taas rakkaus on totuus), ja se hajottaa pelon. Kaikki mikä ei ole rakkautta, voi sitten palata valoon transformoitavaksi. Päästä irti erillisen egon ajatuksista miksi, milloin, missä, miten ja kuka. Nämä vain viivyttävät sinua ja lähettävät sinut jatkuvaan ajatuskierteeseen. Sen sijaan ota askel kohti sitä, että olet enemmän rakkaus. Pidä sydäntunteesi korkealla ja sovita ajatuksesi tunteisiisi. Sydän: tunteet, ego: ajatukset. Tuomalla ne yhteen korkeassa värähtelyssä, tuot erillisen egon sielun ilmaisuun ... sen oikeutettu paikka.

Päiväntasaus on voimallinen hyppy ylöspäin ja läpi. Se tuo lisää tasapainoa. Mitä tasapaino on, mitä se merkitsee sinulle? Tasapaino on sitä, kun kaikki kehomme (mentaali, tunne, henki, fyysinen, eetteri ja astraali) toimivat yhtenä yksikkönä. Kaikki chakramme ovat puhtaita ja yhdistyneet yhdeksi. Se on olemista virrassa keskeytyksettä. Se on olemista maadoittunut korkeampiin maailmoihin ja Gaiaan, palvellen kanavana taivaan ja maan välillä. Kun olemme tasapainossa, värähtelymme nousee ja ankkuroidumme uuteen. Kaikki mikä keskeyttää virran, on vanhaa. Voimme aloittaa uuden luvun. Olla tasapainossa, hidastaa, olla yksinkertainen ja olla tietoinen jokaisesta ajatuksesta ja tunteesta. Olla luonnossa. Oivaltaa, että kaikki on osa sinua, nekin asiat joista ehkä tuomitset, etteivät ne ole osa sinua. Kaikki säteilee valoa siihen, mitä olet integroinut tai missä olet pysäyttänyt virran. Näe aina, mikä painelee nappuloitasi, sillä siinä voit nähdä, mikä haluaa vapautua ja transformoitua. Tee vain niitä asioita, joita olet inspiroitunut tekemään. Nämä ovat asioita, jotka eivät perustu vanhoihin vastuisiin, vaan siihen, mikä on iloista ja intohimoista. Kun teet tämän, siirryt enemmän tasapainoon.

Kun juhlit päiväntasausta, sinua ehkä opastetaan jättämään kristallisi ulos yöksi imemään kauniita energioita. Jos asut USA:ssa, voit laittaa ne myös aurinkoon, kun aurinkomme on Lähteen korkeampien energioiden kanava. Oivalla myös, että kaikki aikomuksesi kaikuvat kaikissa Maan pyhissä paikoissa, temppeleissä ja verkoissa.

Päiväntasauksella on mahdollisuus transformoida mikä tahansa elämäsi alue, joka laahaa perässä. Sillä on mahdollisuus sytyttää uusi maaverkko mahtavalla tavalla. Sillä on mahdollisuus yhdistää kaikki yhdeksi sydämeksi, ykseystietoisuudeksi. Se on siirtymä, jos pyrit olemaan enemmän. Se aktivoi uutta DNA:ta, uuden äänen soluillesi ja uuden ilmaisun jokaiselle meistä. Miten päätät ilmaista itseäsi? Ruumiillistat ehkä korkeimman itsesi voidaksesi säteillä aina vain kirkkaammin. Kun säteilemme laajentunutta valoamme, se koskettaa kaikkia sydämiä maan päällä – ihmisen, flooran tai faunan. Elämme esimerkkinä, olemme tiennäyttäjiä, olemme avataaroja. Yhdessä olemme yksi sydän.

Olemme rauha. Miten ilmaiset rauhaa? Jos vastustat jotain, et ole rauha. Rauha on olla rakkautta. Sitä ilmaistaan sydämen kautta. Päiväntasaus on feminiininen. Se on jumalaisen feminiinisyyden täysi integrointi. Se on pehmeä, kuitenkin voimakas. Se ei työnnä eikä kontrolloi. Se toivottaa tervetulleeksi syli avoimena. Jumalaista feminiinisyyttä on jokaisessa elämänmuodossa.

Päiväntasausenergiat huipentuvat nyt ja ne ovat kohonneet kuluneina viikkoina. Joka päivä energiat ovat vahvistuneet, ja päiväntasauksen jälkeen tämän käytävän kauneus jatkuu. Tämä voi johtaa vanhojen energioiden kuplimiseen esiin. Joihinkin niistä voi sisältyä päättämättömyyttä, fyysisiä tarkistuksia ja muita vanhoja asioita. Ne tulevat tietoiseen mieleen irtipäästettäväksi. Meidät haastetaan pysymään poissa kiireisyydestä ja ajatuskierteestä. Oleminen selvittämättä vanhoja energioita on yritys pysyä kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa, jotka ovat täynnä erillisyyttä ja kaksinaisuutta. Tämä voisi johtaa tietämättömyyteen, mitä tehdä, ja repimiseen luottamisen ja luottamattomuuden, stressin ja hämmennyksen välillä. Voit nähdä hyvin selvästi, mikä toimii ja mikä ei.

Vaikka tämä työntää meitä päästämään irti vanhasta mukavuusalueestamme, voi olla vaikeaa antautua sille, mistä ei ole varma, ja kuitenkin tätä meiltä pyydetään … antautumaan uudelle, vaikkemme tiedä, mitä se merkitsee. Mitä merkitsee jättää kaksinaisuus ja antautua uudelle? Se merkitsee, ettei ole sitä työntämistä ja vetämistä, mitä monet ovat kokeneet. Saatamme kokea kaksinaisuuden ilmestymisen takaisin elämäämme. Kuitenkin usein on pimeintä ennen aamunkoittoa. Monet saattavat kokea vanhojen fyysisten ilmentymien paluun, kuten sumeat silmät, ruokavaliovaihtelut (vähemmän hyvien asioiden syöminen ja sitten vaihtaminen ravinteikkaaseen). Kysy keholtasi, mitä se tarvitsee joka hetki, ja seuraa sen opastusta ja muita tarkistusilmentymiä.

Kun siirrymme korkeammalle, paljon vanhaa voi hyvinkin kuplia esiin. Tämä kaikki johtaa uuden uuteen ankkurointiin, kun olet päästänyt irti ja sallit rakkauden virrata vapaasti sinuun. Seuraa energiaasi ja luota. Vain virtaa – älä puske – ja ole yksinkertainen. Rakasta itseäsi ja huolehdi itsestäsi. Jos nappuloitasi painellaan, älä reagoi, sillä silloin kiinnityt vanhoihin energioihin. Jos et reagoi, olet vapaa itsesi hahmottamisesta toisten projektioiden ja mallien uhriksi. Kun et reagoi, voit nähdä, mikä on sinun ja mikä ei. Uhrina oleminen merkitsee, että olet syyllisyyden, häpeän ja syyttelyn koukussa ja kiinni oikeassa olemiseen, pelon rinnalla.

Luota, että kaikki mitä koet, on korkeinta evoluutiotasi varten. Olet valinnut kaiken, mitä koet – joko sielun valitsemana tai tietoisena valintana. Ole lempeä itsellesi … Tanssi, leiki, piirrä, laula tai jotain, mikä on hauskaa ja kevyttä tekemistä sinulle. Sillä ei ole merkitystä, oletko yksin vai toisten kanssa, sillä olemme yhtä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 10.04.2017 21:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
KEHITTYMINEN KORKEAMMALLE

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
2.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka päiväntasaus on tullut ja mennyt ihmisen tekemän aikataulun mukaan, muista, että korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole aikaa … ja näin ollen tämä voimakas energia vaikuttaa meihin edelleen. Päiväntasaus antaa meille ison työnnön korkeampiin ulottuvuuksiin yhtä paljon, kun niitä on sisällämme. Ne auttavat meitä irtoamaan 3D-kaksinaisuusmaailmasta. Uusi on sielupohjainen, vanha on egopohjainen. Uudella ei ole mitään tekemistä vanhojen ohjelmien, uskomusten tai ajatusten kanssa. Se on uusi, emmekä voi odottaa luovamme uutta vanhasta. Meille on näytetty, missä olemme edelleen kiinni vanhassa, ja meitä on tönitty päästämään irti siitä kaikesta ja tekemään tilaa uudelle sielumme opastamana. Meillä on ollut tilaisuus viimeistellä ne vanhat karmamallit ja -sopimukset, jotka teimme kauan sitten, vai pitäisikö sanoa, jotka tehtiin meille jatkuvan karmakuvion perusteella. Uudessa meille näytetään uusia aspekteja siitä, kuka todella olemme, ja saamme tilaisuuksia ilmaista itseämme sieluna – jos otamme ne.

Nämä tilaisuudet liittyvät valintoihin ja toimiin, joita teet. Näiden valintojen ja toimien korkeimmat taajuudet ovat rakkaus, ilo ja intohimo. Nämä ovat sieluolemusta. Kun yhdistyt sieluusi, ruumiillistat nämä ominaisuudet, jotka vievät tietoisuuttasi korkeammalle, mikä vaikuttaa elämäsi joka osaan ja täyttää elämääsi tällä sieluolemuksella. Näetkö? Se on rakkausspiraali. Sitten rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi ja toiset ilman vanhoja odotuksia siitä, millaisia heidän pitäisi olla tai millainen sinun pitäisi olla. Pitäisi-asiat perustuvat vanhoihin uskomuksiin, malleihin ja sääntöihin. Ne eivät kuulu uuteen – ne ovat hyvin paljon vanhaa eivätkä osa sitä, kuka olet nyt.

Tietysti energiat voivat olla vähän hämmentäviä. Yhtenä hetkenä tunnet olevasi hyvin ankkuroitunut uuteen ja seuraavana hetkenä juurtuneesi vanhaan. Nimittäin lineaarisen ajan jakso on valmis – lineaarinen merkitsee menemistä asiasta toiseen jonkinlaisessa järjestyksessä. Virtaus ei ole sellaista. Se aaltoilee. Se kulkee sen kanssa, mitä on. Jos tunnet itseäsi vedettävän takaisin vanhaan, katso, vetääkö jokin sinua takaisin ja haluaako jokin vapautua. Muuten mene vain sen mukana. Pysy poissa tuomitsemisesta. Päästä irti siitä, mikä haluaa vapautua, lempeästi ja helposti – emme ole kilpailussa. Jos sinulla on murhetta, salli se ja päästä siitä sitten irti. Jos tunnet surua, salli se ja sitten päästä siitä irti. Jos tunnet vihaa, salli se ja sitten päästä siitä irti. Täyty aina irtipäästämisen jälkeen jumalaisella rakkaudella. Muuten luot tyhjiön ja vanha usein palaa täyttämään sen. Eikö ole parasta jatkaa täyttymistä jumalaisella rakkaudella?

Tietysti myös irtipäästämme ja kohoamme kerroksittain, kuin sipulia kuoriessa. Poistamme ulkokerroksia ja syvempiä kerroksia paljastuu. Kaikesta riippumatta jatka hyväksymistä, irtipäästämistä ja täyttymistä. Älä viipyile tai analysoi, mitä tulee esiin syvyyksistäsi – pelkästään hyväksy, päästä irti ja täyty. Kun alat analysoida ja ihmetellä sitä, kiinnityt vanhaan energiaan ja tämä pitää sen sisälläsi. Pidä värähtelysi korkeana olemalla kiinnittymättä mihinkään vanhaan. Näe aina suurempi kuva ilman tarvetta tietää, miksi jokin tapahtuu. Kun vaihdat perspektiivisi "mikä on pielessä" -tilasta "mikä on oikein" -tilaan, maailmasi muuttuu. Sinulla on vaihtoehto: voit rypeä tai kehittyä.

Vaikken halua keskittyä "ylösnousemusilmiöön", joskus auttaa, kun tietää, että fyysiset kokemuksesi johtuvat siitä, että käyt läpi valolatauksia ja kehosi sopeutuu. Tunteiden, ajatusten ja fyysisen ilmiön välillä ei ole eroa, sillä ne ovat kaikki yhtä. Se vaikuttaa kaikkeen, mikä vaikuttaa yhteen. Lataukset ovat valoa ja ne päivittävät kaiken, mitä olet. Mene sen mukana miettimättä älyllisesti, söitkö jotain, joka ei sovi sinulle, oletko allerginen jollekin vai onko sinulla huono tuuri. Pidä sen sijaan huolta itsestäsi parhaan kykysi mukaan. Voit kysyä kehosi eri osilta, mitä ne tarvitsevat. Muista, että nämä muutokset ja päivitykset auttavat sinua ankkuroimaan uudet tai unohdetut lahjat – lahjat jotka jaetaan ja lahjat jotka auttavat sinua olemaan parhaalla polulla korkeimmaksi ilmaisuksesi. Sielusi on ohjaksissa. Egosi on sielun ilmaisija. Kun meditoit sydämessäsi tai korkeassa sydämessäsi, voimaannutat itseäsi sieluna. Sinä ja sielu olette yhtä. Sielu on korkein itsesi ja se on Lähde. Kun seuraat opastustasi, lisäät jumaluuttasi.

Saattaa olla merkittäviä elämänmuutoksia. Nämä voivat olla kaikkea perheriidasta täydelliseen ympäristömuutokseen. Oivalla, että sinä olet luonut sen kaiken, tietoisesti tai muuten. Miten tahansa muutoksia tapahtuu, luota, että se on korkeimmaksi evoluutioksesi. Jos huomaat syyttäväsi jotain tai jotakuta näistä muutoksista, anna tuon vanhan energian mennä. Olet suunnitellut kaiken itsellesi noustaksesi korkeammalle. Voit kysyä itseltäsi, miten haluat nähdä muutoksen. Kun näet jonkin korkeammasta näkökulmasta, kehityt. Jos syytät (kuten hyvin monet tekevät nykyään riippumatta siitä, mitä he sanovat olevansa), pidät kiinni vanhasta, erityisesti havaintosi ollessa se, että tämä asia – mikä se onkin – tapahtuu sinulle, ei hyväksesi. Voit katsoa sitä intohimottomasti ja vastata eri tavalla, kuin olisit tehnyt ennen. Ole kiitollinen kaikesta elämässäsi ja pysy erossa minkään tuomitsemisesta hyväksi tai huonoksi, sillä se on kaksinaisuutta.

Jotkut meistä pystyvät näkemään verhon läpi. Esimerkiksi, jotkut voivat nähdä tähtiä, jotka liikkuvat, eri värejä ja muotoja ja muiden asioiden ilmentymistä, jotka eivät ole "normaaleja" 3D-elämässä. Tämä johtuu siitä, että mielemme ja havaintomme siirtyvät korkeammalle. Voimme puhua muiden maailmojen olentojen kanssa – he rakastavat sitä. Saan myös informaatiota, että monia ylösnousseita mestareita on täällä kanssamme, kuten myös monia enkeleitä. Tietysti myös monet meistä ovat enkeleitä. Maan päällä on enemmän väkeä, koska haluamme kaikki osallistua tähän mahtavaan, ennen kokemattomaan aikaan. Ei ole mitään tai ketään, jota tämä muutos ei kosketa. Monet eivät ehkä oivalla sitä, mutta sillä ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, että laitamme tossua toisen eteen ja sallimme oman jumalaisen polkumme.

Eläminen tuollaisen tietoisuuden kera ei merkitse, ettei ole haasteita – näet vain eri tavalla noiden haasteiden läpi. Muutetaanpa sana "haaste" "mahdollisuudeksi", sillä sitä haaste on. Virtaat niiden mukana, etkä vastusta niitä tai syytä jotakuta niistä. Joka kerta kun menet läpi haasteesta (tilaisuudesta), kuljet nopeasti armoaallolla. Et jää jumiin johonkin jatkuvaan karuselliin, kun sinulla on tietoisuutta ja korkeampi perspektiivi. Ei ole mitään rajoituksia, paitsi ne jotka luot itsellesi vanhojen uskomusten perusteella. Jos tunnet olevasi jumissa, katso, miten luot tämän sillä, minkä uskot todeksi. Joka askeleella ankkuroimme uutta Maahan ja aktivoimme enemmän ja enemmän uutta maaverkkoa. Yhdisty ja maadoitu siihen. Tämä auttaa Gaiaa ja sinua.

Nämä päivitykset vapauttavat myrkkyjä, sillä olemme puhdasta energiaa. Saatamme vaikuttaa kiinteältä, emme kuitenkaan ole. Kun vastaanotamme lisää valoa, muutumme. Jos olisimme kiinteä, emme muuttuisi. Kun harmonisoidumme korkeamman ulottuvuuden valon kanssa, autamme kehoamme harmonisoitumaan tähän korkeampaan energiaan, jotta meistä tulee yhtä sen kanssa. Kun emme harmonisoidu korkeampien energioiden kanssa, luomme työntöä ja vetoa tai skismaa, ja tämä johtaa tuskaan … henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Miten voimme harmonisoitua? Virtaamalla muutosten kanssa vastustamatta niitä, meditoimalla ja olemalla luonnossa. Korkeavärähteiset ajatukset auttavat myös. Tämä on pysymistä positiivisena sen osalta, mitä on.

Kuitenkin kokeissamme päänsärkyä, ahdistusta, vatsavaivoja, masennusta, selkäsärkyä ja muita fyysisiä ilmiöitä, haluamme syyttää siitä jotain. Syyttäminen on vastustamista. On parempi virrata korkeampien energioiden mukana, sillä silloin et vastusta ja harmonisoidut sen energian kanssa, mitä virtaa sinuun. Silloin kun pidät kiinni vanhoista tunteista, ajatuksista ja uskomuksista, et ole yhdenmukainen korkeampien energioiden kanssa, ja siksi vastustat. Silloin kun päästät irti vanhasta ja teet opastettuja uusia valintoja, harmonisoidut. Kaikki tunteet luovat jotain fyysistä, kuten myös kaikki ajatukset. Skannaa kehoasi ja katso, missä sinulla on jokin vanha uskomus tai energia (kenties se on jotain, josta sinulla on kipua, tai jokin/joku jolle sinun täytyy antaa anteeksi). Pyydä kehoasi ja sieluitseäsi auttamaan siitä irtipäästämisessä ja täytä tyhjä tila sitten jumalaisella rakkaudella. Kun energia virtaa vapaasti, tapahtuu parantumista/eheytymistä. Kun olet selkeä, harmonisoidut korkeampien energioiden kanssa, ja vaikka kehossasi saattaa edelleen tapahtua säätöjä, ne tuntuvat helpommilta kuin vastustaessasi.

Kaikki mestarit ovat kertoneet meille, että teemme samoja asioita ja suurempia asioita. Tämä on se aika. Meditoi, hengitä ja liiku lempeästi tietoisuuden kera. Rakasta itseäsi – kaikkia aspektejasi – ja virtaa. Kysy kaikilta kehoiltasi, mitä ne tarvitsevat eheyteen, ja seuraa sitten niiden opastusta. Olet maan päällä tarkoituksesta, ja tuo tarkoitus on olla rakkaus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.05.2017 17:03 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
UUDEN RUUMIILLISTAMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
3.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatkamme uuden kehomme kalibroimista päästämällä irti vanhasta ja ruumiillistamalla uutta. Taatusti helpommin sanottu kuin tehty. Kun integroimme niitä valtavia energioita, joita virtaa meihin, voimme yksinkertaistaa elämäämme päästämällä irti kaikesta, mikä ei enää palvele tai inspiroi meitä. Tähän sisältyvät ihmiset, asiat ja uskomukset. Kaiken mikä pitää menneisyyttä energiahyppysissään, täytyy lähteä, kun vanha ei yksinkertaisesti voi olla uudessa ja kaikki sisältää energiaa, sillä kaikki on energiaa. Tuo valokuva vanhasta poika- tai tyttöystävästä pitää sinusta yhtä helposti kiinni, kuin hän olisi fyysisessä tilassasi. Päästä siitä irti.

Monet tuntevat olevansa valmiita, ja tämän loppuunsaattamisen integroiminen koko elämään vie jonkin aikaa. Se voi olla hämmentävää ja sekavaa aikaa, ja kuitenkin se kaikki johtaa uudelle suuremmalle tarkoitustasolle ja uusiin tapoihin ilmaista sitä. Todellisuudessa yksilö voi vain ottaa askeleen kerrallaan, kun se esittäytyy. Kun päästämme irti, vastaanotamme myös enemmän valoa. Jokaisen irtipäästämisen myötä integroimme valoa määrän, joka vastaa irtipäästämäämme energiamäärää. Uusia vaihtoehtoja tulee tämän uuden myötä, ja jos yritämme tehdä päätöksiä vanhojen uskomusten tai sen perusteella, mitä olemme tehneet aiemmin, mitään ei tapahdu. Emme ole enää erillisiä – olemme täysivaltaisia jumalaisia valo-olentoja. Tiedosta, että jokaisen kalibroinnin täytyy kulkea solujemme, mentaali-, tunne-, fyysisen, astraali- ja monien muiden kehojen läpi, jotka tekevät meistä sen, kuka olemme. Tiedä myös, että jokainen olento on tiettyä ulottuvuutta, joten kalibrointi kulkee myös kotiulottuvuutesi läpi, joka on myös osa sitä, kuka olet. Sielusi järjestää kaiken tämän, joten rentoudu ja lähde pois älyllisestä egostasi, joka miettii, miten tämä tehdään.

Kun solusi imevät uutta valoa, tuo valo auttaa hävittämään vanhat uskomukset, jotka ovat energiaa ja joita pidetään soluissasi, ja tämä estää sinua toistamasta samoja tilanteita uudestaan ja uudestaan, sillä uskomukset luovat. Solujasi ruokkii DNA ja DNA:si on transformoitumassa uudeksi ja kaikki tämä vaikuttaa suunnitelmaasi, joka sisältää uuden potentiaalisi. Puhun uudesta suunnitelmastasi, en alkuperäisestä suunnitelmastasi, sillä se on vanhentunut.

Tämä siirtymä on helppo vain, jos annat sen olla, myös silloin kun tunnet fyysisesti paljon! Sinulla saattaa olla ylä- ja alamäkiä, saatat olla unohtelevainen, sinulla on päänsärkyä ja itket helposti. Tietoisuutesi on tarkka, ja tämä johtaa siihen, että olet hyvin intuitiivinen toisista ja kaikista draamoista. Saatat kuitenkin havaita, ettei sinua enää imetä mukaan tiedostamatta. Jos päätät pelata, tee se tietoisesti. Saatat tuntea, että on niin monia vaihtoehtoja, että sinua vedetään moneen eri suuntaan. Tarkkaile sitä kaikkea. Tarkkaile valheita ja manipulointia, joita tiedostamattomat ihmiset tekevät, ilman egotarvetta muuttaa heitä. Ole vain sinä, pysy maadoittuneena ja irrallaan ja ole joka tilanteessa, kuka olet.

Olemme siirtymässä lineaarisesta moniulotteiseksi, jossa ei ole aikaa. Saatat unohtaa, mikä päivä on, etkä ehkä halua osallistua toisten seremonioihin tai ryhmätilaisuuksiin. Et ehkä myöskään tunne, että haluat lisää informaatiota tai osallistua aina vain uuteen koulutukseen. Tiedä myös, että viides ulottuvuus on vain yksi monien joukossa. Olet melkein varmasti jo viidettä korkeampaa ulottuvuutta. Uuden Maan verkko on tehty monista ulottuvuuksista ja jokainen olento tuo oman ulottuvuutensa osaksi uuden Maan verkkoa. Näen sen ley-linjaverkkona, yksilön oman ulottuvuuden aktivoidessa jokaisen niistä. Pysy hetkessä. Koska emme ole enää lineaarisessa ajassa, ei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta – kaikki on hetkessä. Nyt-hetki on ainoa paikka, jossa voit olla tietoinen. Tiedostaminen ei ole menneisyydessä tai tulevaisuudessa, sillä mennyt on valmis ja tulevaa luodaan niillä valinnoilla, joita tehdään nyt-hetkessä. Jos olet läsnä olevassa hetkessä ja jostain muistosta tulee tietoinen, niin sinulla on vaihtoehtona päästää siitä irti tai antaa sen jatkaa elämäsi luomista.

Kehosi muuttuu, kun siirryt uuteen. Saatat huomata olevasi herkempi kemikaaleille ja tietyille ruoka-aineille. Ihoosi saattaa tulla näppylöitä, kun poistat myrkkyjä. Ruokaan on tärkeää kiinnittää huomiota. Geenimanipuloimattoman ja tuholaismyrkyttömän luomuruuan syöminen auttaa valtavasti. Jos sinulla on maata, sinua saatetaan opastaa kohtelemaan sitä niin, kuin kohtelet itseäsi … pitäen huolta ilman tuholaismyrkkyjä (rakastan voikukkiani, kuten mehiläiset ja linnut). Sinulla saattaa tapahtua muutoksia nukkumisessa ja muissa asioissa. Mielesi sekoittuu sydämesi kanssa ja käytät enemmän arvostelukykyä siinä, mitä katselet, kuuntelet ja luet. Intuitiosi näkee harhakuvien ja valheiden läpi – tulevat ne sitten hallitukselta, mainoksista tai ihmisiltä. Sinusta tulee luovempi, mikä on itse asiassa yhteys sieluusi. Saatat valita enemmän hiljaisuutta ja omaa aikaa ja haluat olla ulkona. Aika on erilaista. Joskus se näyttää hidastuvan ja joskus nopeutuvan. Tämäkin on muutosta lineaarisuudesta moniulotteisuuteen.

Meditointi on oleellista, sillä se ei ainoastaan laajenna sydäntäsi, vaan myös yhdistää sieluun/Lähteeseen ja voimaannuttaa tietoisuutesi, jottet toista älyttömästi vanhoja järjettömiä kuvioita. Se tasapainottaa sinua ja harmonisoi chakrasi. Se auttaa sinua olemaan uudessa vanhan sijasta, jossa jatketaan 3D-matriisin tiedostamattomana sätkynukkena olemista.

Meistä on tulossa uusi, ruumiillistamme sitä. Kun älyllistämme uuden etsimällä enemmän ja enemmän informaatiota, se pitää meidät vain päässä eikä uusi voi ruumiillistua. Uusi täytyy integroida ja ruumiillistaa. Siirry sanoista tekoihin. Kiinnitä huomiota kaikkeen synkronismiin, sillä se opastaa sinua. Tiedosta, miten rajoitat itseäsi ja miten jonkin haasteen kohdatessasi vetäydyt … jos teet niin. Katso mieluummin, mitä tuo haaste opettaa sinulle. Näe tuo haaste kasvutilaisuutena.

On monenlaisia riippuvuuksia … ruokaan, toisiin ihmisiin, televisioon, asioiden osteluun … luettelo jatkuu. Se on tapa, jolla ego täyttää tyhjän tilan sisällä. Erillinen ego ajattelee aina, että on parasta mennä itsensä ulkopuolelle ollakseen onnellinen. Oikeasti? Riippuvuuksia luodaan joka kerta, kun yksilö tekee tiedostamatta jotain ja toistaa sitä uudestaan ja uudestaan. Riippuvuudet ovat kiinnittymisiä. Riippuvuudet ovat tapa välttää jokin. Vältteletkö jotain? Kysy joka hetki, mikä palvelisi sinua ja mikä pidättelee. Puhu rehellisesti ja ilmaise itseäsi rakastavasti. Kuuntele kehoasi ja kysy, mitä se tarvitsee. Kiinnitä huomiota ja seuraa intuitiotasi (opastustasi) aina.

Jumalainen kolminaisuus – usko, antautuminen ja virtaus – auttaa sinua heräämään (enemmän) ja voimaannuttamaan tietoisuutesi (enemmän). Kun luotat ja sinulla on uskoa, että olet paljon enemmän, kuin olet uskonut, kasvat. Kun luovut vanhasta ja virtaat elämän läpi seuraten intuitiotasi ja opastustasi, kasvat. Ole hyväksyvä ja kärsivällinen, sillä on aioneittain tiedostamattomia elämiä, jotka odottavat transformoimista. Ei ole kiirettä, emme ole missään kilpailussa eikä meillä ole aikataulua. Otamme vain askeleen kerrallaan, jotta tekemämme muutokset luovat perustan. Muuten kaikki on höttöä.

Maailma ja sinä transformoidutte itse asiassa nopeasti, vaikka se saattaa näyttää hitaalta. Emme ole lineaarisessa ajassa, jossa askel A johtaa askeleen B ja niin edelleen. Voi hyvin olla kasvua, integroimista, taaksepäin menemisen ja vanhojen mallien toistamisen tunnetta, sitten liikettä jne. ilman tiettyä mallia. Kaikki kasvu aaltoilee. Älä lannistu, jos ja kun huomaat toistavasi vanhoja malleja tai osallistuvasi vanhoihin draamoihin, sillä nämä ajat ovat vain vahvistamassa sitä, minkä aloitit. Luota, että se kaikki on osa kehittymistäsi enemmäksi.

Jos tunnet toisten stressin ja pelon, muunna se luonnossa. Erityisesti puut ovat upeita transformoivia olentoja. Kiinnitä huomiota kaikkeen elämään – ihmisiin, faunaan ja flooraan – sillä jokaisella on viesti sinulle. Pidän erityisesti Aodaoin Hathawayn (Dances with Dragons) luonnontipoista (oma nimeni niille). Ne sisältävät viestejä elementaaleilta, pyhistä paikoista ja vihreästä maailmasta. Montserrat (Sacred Feminine) on luonut viestejä valokoodeista, ja rakastan niitä myös. Nämä kaksi oraakkelia tasapainottavat Maan korkeampien ulottuvuuksien kanssa.

Yksinkertaista elämäsi, tee asioista helppoja. Uusi on yksinkertaista. Ei ole sääntöjä eikä uuvuttavaa miten-luetteloa. Pidän siitä! Silloin on helppoa pysyä hetkessä. Nukkuminen ikkuna auki siunaa minua lintujen varhaisaamun laululla ja kenties kojoottien ja pöllöjen laululla yöllä. Kuun ja tähtien katsominen on yksi lempisiunaukseni. Elämän pitäminen yksinkertaisena on tapa pysyä läsnä, maailman draaman pakahduttamatta.

Hengitä syvään sydämeesi – porttisilta alempien henkilökohtaisten ja ylempien henkisten chakrojen välillä. Ei ole tarvetta käydä pyhillä paikoilla ympäri maailmaa, kun juuri siellä missä olet, on pyhää. Se mitä päätätkin tehdä, siunaa aina Maata läsnäolollasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 24.5.2017 RUUMIILLISTUMINEN
ViestiLähetetty: 25.05.2017 21:10 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2833
RUUMIILLISTUMINEN

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
24.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme epäilemättä tehneet valtavan loikan eteenpäin muutaman viime viikon aikana ja tämä jatkuu – tunnetko sen? Elämä ei ole sellaista, mitä se on ollut. Se on täysin erilaista. Olemme päästäneet irti hyvin paljon ja jatkamme sitä. Se auttaa, kun ruumiillistaa sielun täysin. Sielu on aidoin ja täydellisin "sinä". En käytä sanaa "täydellinen" vanhalla tavalla, mikä indikoi, ettei ole enää kasvua. Käytän sitä indikoimaan evoluutiota joka hetki harmoniassa sielun viisauden kanssa. On myös kiehtovaa tarkkailla (tuomitsematta) toisia, jotka eivät näytä ottavan vastaan uutta. Näyttää siltä, etteivät he pysty irrottautumaan kaaoksesta ja draamasta elämässään. Tämä ei tahdo sanoa, että minä tai me olemme parempia kuin toiset, vain erilaisia. Tarkkailemme, kun säilytämme oman aitoutemme. Tämä voi painella toisten nappuloita, ja kuitenkin se mitä he päättävät tehdä elämällään, on heidän asiansa, ei meidän. Itse asiassa saatat näyttää näkymättömältä heille, sillä et enää ole harmoniassa juoruilun tai puolen valitsemisen tai muiden "vanhojen" asioiden kanssa. He eivät yksinkertaisesti voi kuulla tai ymmärtää sinua. (Minusta on epämukavaa käyttää sanaa "he", koska hekin ovat osa meitä.)

Korkean tietoisuuden kera eläminen ei ole mitään 3D:n kaltaista. Silloin kun tarkkailemme 3D:hen ankkuroituneita, he saattavat näyttää hyvin onnettomalta meistä (minun havaintoni). He ikään kuin haluavat asioiden olevan paremmin, kuitenkaan he eivät tiedä, mitä tehdä, joten he jatkavat draaman ja kaaoksen luomista (sillä tämän he osaavat). Sen sijaan, että ottavat vastuun omista valinnoistaan, he syyttävät kaikkea tai kaikkia muita kuin itseään. Itse asiassa he ovat upeita opettajia meille, sillä ei ole meitä ja heitä. Voimme vain rakastaa heitä sellaisena, kuin he ovat – rakastamme heitä itsenämme. Voi aina päättää irrottautua vanhoista ohjelmista. Emme voi pelastaa toisia. Voimme vain säteillä omaa valoamme ja tietoisuuttamme olemalla uskollinen itsellemme. Korkean tietoisuuden myötä mikään ei pääse ohitsemme. Opimme kaikesta ja tämä tietoisuus jatkaa meidän viemistämme korkeammalle ja selkeämpään. Tästä tiedostamisesta ei voi puhua – se on havainnollistettava valinnoilla ja toimilla. Sitä ei ole tarkoitettu muuttamaan kenenkään mieltä, se vain on.

Jatkamme itsemme puhdistamista vanhoista malleista ja uskomuksista. Itse asiassa vanha tuntuu niin vieraalta ja epämukavalta, että emme voi yksinkertaisesti ylläpitää pimeyttä tai tietämättömyyttä. Jos vanhaa on vielä jäljellä vanhoina, epämukavina malleina, selvitä ne. Ne eivät transformoidu, ennen kuin kohtaat ne rehellisesti ja olleen vastuussa itsestäsi. Jos sinusta tuntuu, että joku teki jotain sinua vahingoittavaa, sinulla on edelleen uhrienergiaa sisälläsi. Anteeksianto on todellisuudessa kiitollisuutta lahjoista tekojen alla – ne kumpikin vapauttavat sinut. Uhrienergia vahvistaa elämän tapahtumista sinulle, ei sinua varten. Se jatkaa tuskallisten kokemusten luomista, kunnes tajuat läksyn. Se antaa voimasi toiselle. Jos käytät Pyhää ruusua tai muita menetelmiä tästä energiasta irtipäästämiseen, sinun täytyy täyttää tuo tyhjä tila Lähderakkaudella. Muuten vanha palaa välittömästi takaisin ja täyttää tyhjän tilan. Vanha tulee pelon, häpeän, syyllisyyden, syyttelyn, katkeruuden ja niiden muiden alempien tunteiden kanssa, joita uhrienergia kantaa mukanaan.

Kuten olen kertonut aiemmin, taajuuksien kiihtyminen jatkuu. Aiemmin, kun tätä alkoi tapahtua, meillä oli lepojakso, jolloin voimme integroida energioita. Nyt integroimme mennessämme, toisin sanoen integroimme korkeammat taajuudet sillä hetkellä, kun vastaanotamme ne. Tämä voi tuntua stressaavalta, joten meditointi ja kehosi harmonisoiminen tulevien energioiden kanssa auttaa. Meditointi nimittäin pitää värähtelysi korkeana ja auttaa sinua harmonisoitumaan korkeampiin energioihin. Tiedä, ettei meditointi ole toimintaa, jota teet minuutin, ja sitten palaat "tavalliseen" elämääsi. Meditointi on jatkuva tapa olla elämässä. Meditointi ja ne korkeammat energiat joihin pääset meditaation aikana, jatkuvat kulkiessasi päiväsi läpi. Se auttaa sinua tiedostamaan kaiken elämässäsi ja perimmäisen viestin jokaisessa tapahtumassa, jonka kohtaat/luot.

Tiedä myös, että sydänchakrasi on puhdas, sillä siihen sielu yhdistyy. Kaikki vanhat energiat, kuten tuska, syyllisyys, katkeruus, häpeä ja muut erilliseen egoon perustuvat tunteet, puhdistetaan solar plexuksessa, joten on tärkeää pitää tuo chakra puhtaana. Kun puhdistat solar plexuksen, se sulautuu sydänchakraan luomaan valtavan sydämen, joka on vain rakkautta, myötätuntoa, ymmärrystä, hyväksyntää ja kaikkea, mitä rakkaus on. Kun kehitymme, ensimmäinen ja toinen chakra yhdistyvät myös sydämen kanssa. Tämä on osa ruumiillistumista, jotta kaikki tunteemme, ajatuksemme ja fyysinen ilmaisumme ilmaisevat vain sielua … sydämen kautta.

Ruumiillistuminen on täydellistä uppoutumista Kristus-tietoisuuteen, Kristuksena olemista. Kun ruumiillistuminen on integroitu täysin, koetaan vain kauneutta ja ykseyttä. Ei ole kaksinaisuutta. Siksi ei ole tuomitsemista tai erillisyyttä. Kaikkia elämän aspekteja ohjataan, kun ilmaisemme ja koemme vain rakkautta kaikessa, mitä ajattelemme, sanomme, kuulemme, näemme ja teemme. Kun integroit korkealla virtaavat energiat ja olet harmoniassa niiden kanssa, teet valintoja ja tekoja, jotka perustuvat sydämesi opastukseen. Jos et ole harmoniassa näiden energioiden kanssa, on enemmän fyysistä sopeutumista, kuten unettomuutta, päänsärkyä, ihottumaa, aivosumua ja muita fyysisiä säätöjä … mitä tahansa kehosi sopeutumisessa vaaditaankin. Voit aina puhua kehosi osille, joihin vaikutetaan, ja kysyä, mitä ne tarvitsevat sinulta. Fyysinen kehosi on erinomainen opettaja. Se opastaa sinua täydellisesti. (Tietysti, koska se on sielun fyysinen ilmaisumuoto!)

Kiinnitä huomiota, mihin resonoit. Se voi olla paikka, ihminen tai ihmiset, musiikki, ruoka … mitä tahansa ympäristössäsi. Vietä enemmän aikaa siinä, minkä kanssa resonoit, ja vähemmän aikaa siinä, mikä ärsyttää sinua. Asiat jotka ärsyttävät, eivät ole harmoniassa tietoisuutesi kanssa – ne voivat kuitenkin olla myös erinomaisia opettajia. Voit tuntea tämän voimakkaammin nyt.

Kun jatkamme ruumiillistumisemme integroimista, juhli sitä, jos jotain vanhaa tulee esiin! Kun voimme nähdä ja tuntea sen, voimme muuttaa ja transformoida sen. Jos se jää alitajuntaan ja näkymättömiin, se jatkaa luomista ja ihmettelemme: "Mitä teen väärin? Miksi jatkan tämän kokemista?!" Tämä on tietysti vain yksi tapa tarkastella sitä – olemme moniulotteisia. Ei ole vain yhtä tapaa nähdä jokin. Avaa sydämesi ja mielesi ja näe ne erilaiset tavat, joilla jokin voi ilmaista itseään.

Virtaa epävarmuuden kanssa. Se on varmasti lahja, sillä et voi tietenkään kontrolloida asioita, kun elämä näyttää epävarmalta. Ja kontrollointi on osa pelkoa. Näetkö, miten asiat kehittyvät aina eduksesi? Epävarmuus auttaa sinua olemaan spontaani ja virtaamaan tuntemattoman kanssa. Se auttaa sinua virtaamaan niiden monien yllätysten kanssa, joita tulee epävarmuuden myötä.

En sano: "Tätä koet", sillä se laittaisi sinut laatikkoon ja liimaisi lapun otsaasi. Sen sijaan ehdotan, että saatat kokea tätä tai tuota. Olemme kaikki eri kehityspaikassa. Sinun kokemuksesi ei ehkä ole minun kokemukseni, sillä koemme kaikki ainutlaatuisesti itseämme varten. Kun hyväksymme oman elämämme ainutlaatuisuuden (ei erityisyyttä, joka varmasti erottaa), löydämme oman vakaus- ja vahvuuspaikkamme, löydämme oman keskuksemme. Ei ole ylösnousemuksen "piparimuottia".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 43 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia