Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 22.09.2018 01:42

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 19 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 15.12.2013 21:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
VUOSI 2011: ENNUSTUKSIA, YLÖSNOUSEMUSOIREITA JA MUINAISÄIDIN 13-ILMESTYSKOODIT

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (http://www.shakinaspeaks.com )
21.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä vuosi avaa 11:11-tähtiportin, mikä kantaa 13:n ja 10:10:n alkemista voimaa. 13:n mystinen taajuus, Muinaisäititaajuus, Luomisen Jumalatar, tuo kaikki tasapainottoman voiman asiat esiin kaikkien nähtäväksi, mikä tuo suuren muutoksen maailman tietoisuudessa. 10:10 tuo eheyttä ja vanhan karman, vanhojen sielu- ja planeettasopimusten ja -mallien loppuunsaattamisen, jotta voitte todella olla vapaa ja ylösnousta. Näette arkkienkeli Mikaelin toiminnan, puhdistumisen ja voimakkaan muuntumisen 55- ja 555-koodeja. 33 ja 333 tuovat pyhän sydämen ja ruususäteen pehmentämään voimakkaita transformaatioenergioita ja ylösnousemuksen ja vuoden 2012 muutoksia. Nämä värähtelytaajuudet lisäävät vauhtiaan vuoteen 2013 saakka.

Esittäytyy taianomaisia tilaisuuksia, jotka asettavat teidät asemaan, missä voitte palvella korkeinta parasta ja missä teitä voidaan parhaiten palvella. Monet teistä ovat odottaneet 11:11-, 13-33-333- ja 10:10-porttien avautumista. Nyt voitte ratsastaa korkeamman tietoisuuden eetteritasolla ja ruokkia uuden evoluution maakehoanne taivaan ja galaktisten tähtiolemuksen mannalla.

Vain niiden jotka ovat puhdistaneet itsensä ja kulkeneet pyhän sydämen polun läpi, sallitaan astua 11:11-, 13-333- ja 10:10-porteista. Tämä portti luo sisäänne värähtelytaajuuden, mikä on koskematon matalamman tiheyden tietoisuuden korruptoituneille energiamalleille ja elämän rakenteille ja järjestelmille. 444

Vuoden 2011 ylösnousemusoireita

Huimausta herätessä tai tunne pyörimisestä tai alla olevan maan pyörimisestä, kun te ette pyöri.

Lisää havaintoja peräkkäisistä numeroista ja numeromalleista, joihin sisältyy 444, 13, 33, 11:11, 12:12, 13:13, 10:10, 55 ja 136.1

Merkittäviä ruuansulatusongelmia useimmilla teistä, jotka vaihdatte taajuuttanne. Tämä on yksi uuden maakehonne ja valovärähtelynne lisääntymisen suurimmista merkeistä.

Kasvissyönnin lisääntyminen.

Olentojen empaattisuuden lisääntyminen.

Korostunut herkkyys myrkyille, ruoka-aineille ja matalamman tiheyden tietoisuudelle sekä eläinten epäinhimillisen kohtelun tiedostaminen. Tämä voi yllättää teidät, kun katselette tiedotusvälineitä ja tunnette pahoinvointia syödessänne tiettyjen eläinten lihaa. Huomaatte ehkä odottamatta tuntevanne olonne huonoksi ja haluavanne itkeä, kun kuljette liha- ja siipikarjatiskin ohi ruokakaupassa.

Olon tuntuminen kevyemmältä ja solujen värähtelyn kuuleminen.

Äärimmäisen väsymyksen jaksoja. Tämä johtuu voimakkaista solumuutoksista ja solujenne uudistumisesta alkuperäisen jumalaisen suunnitelmanne mukaiseksi.

Empaattinen ja telepaattinen kommunikointi lisääntyy, samoin yhteys luontoon, maan ulkopuolisiin ja galaktinen yhteistyö.

Sininen säde, vesi-, enkeli- ja elementaalivoimat vaikuttavat ja vetävät teitä lisäämään värähtelytaajuuttanne vesilähteiden kautta. Tarvetta puhdistua ja poistaa myrkkyjä itsestänne puhdistavien kylpyjen avulla sekä mineraalien lisääntyvää tarvetta. Vesi- ja mineraaliresurssien puutteesta, tarpeesta ja merkityksestä tulee teema maailmaanne monien vuosien ajaksi.

Ruumiin lämpötilavaihtelua.

Epänormaalien sää- ja ilmastomuutosten jatkuminen. Tämä trendi jatkuu seuraavat 13 vuotta.

Lisääntynyt ja vähentynyt auringon aktiivisuus, mikä aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä maailmassa ja lisää äärimmäistä herkkyyttä. Tämä voi aiheuttaa masennuksen, sisäänpäin kääntyneisyyden ja ahdistuksen jaksoja.

Ennustuksia ja energioita vuodelle 2011

Perhossymboleja ja perhosia

Ykseystietoisuutta ja sielunkumppaneita

Vihreyttä ja vihreää teknologiaa

Voimaa/valtaa kaikissa muodoissaan

Alkemiaa

Tähtiportteja ja tähtiporttiteknologioita maailmassa ja kehossanne

Tähtiportit ja tähtiporttiteknologiat

Oivallus, että käpylisäkkeenne on tähtiportti, joka lisää aivokapasiteettianne ja telepaattisia kykyjänne. Tämä on koodattu solumuisti, jonka aktivoivat galaksin ytimen ja 2012-ylösnousemuksen harmoniat. Tapahtuu muita löytöjä ja tähtiporttien, uusien chakrojen ja kehonne Jumalameridiaanipisteiden uudelleenaktivointia.

Dramaattisia ruokamuutoksia ja lisääntynyttä tietoisuutta myrkyistä ja geneettisesti muunnelluista ruoka-aineista ja siitä, miten se vaikuttaa ihmisen kemiaan, aivoihin, mielialoihin ja DNA:han. 444

Jumalaisen äidin taajuusharmoniat 13-33

Merkittävä muutos Jumalaisen äidin 13-33-taajuusharmonioiden ja maaäidin 136.1 Hz:n tiedostamisessa ja aktivoitumisessa luo tietoisuuden sähkömagneettisen yhtenäiskentän varmistamaan, että luomiskoodeja ja pyhän graalin tietämystä käytetään ihmiskunnan ja maan korkeimmaksi parhaaksi. Sen harmoninen ydinolemus palauttaa valokielen valon galakseista ja universumeista, mikä tuo valtavia ja taianomaisia siunauksia kaikille, joilla on avoin sydän. 13

13-33-äititaajuuden ja empatian ja myötätunnon 136.1 Hz:n palaaminen eri muotojen kautta - Shekina, Isis, Sofia, Äiti Maria, Maria Magdaleena, Kwan Yin, Shakti ja kaikki sen jumalat - luo uusia toimintamalleja, jotka voivat johtaa lisääntyneeseen harmoniaan ja rauhaan maan päällä. 33-22

Jumalatar-mallit ilmestyvät taas esiin Gaialla 11:11, 13-33-333

Äititaajuus herättää ja aktivoi monia teistä suuresti, mikä virittää teidät täydempiin ja rikkaampiin kokemuksiin elämässänne. 13-33-äititaajuus aktivoi teissä syvän sydämen kaipauksen jumalaisen armon palauttamiseen ja niiden Jumalatar-temppelien luomiseen maan päälle, jotka olivat täällä aktiivisina Atlantiksen, Lemurian (Mu) ja muinaisen Egyptin aikoina. Tämä luo uskomattoman tasapainon Gaian ykseyskentän sähkömagnetismissa, mistä on seurauksena uusi valon aikakausi.

333 - shamanistinen haamukuolema, sielusopimukset - kuoleminen ja eläminen edelleen Gaialla

Kosmis-galaktisen 10:10-harmonisoitumisen ja sielu- ja karmasopimusten loppumisen jälkeen monet teistä voivat tuntea menettäneensä yhteyden maahan, ihmissuhteisiin ja nykyelämäänne. Kiertonne voi tuntua niin loppuunsaatetulta, että ihmettelette ehkä, mikä on paikkanne täällä maan päällä nyt. Shamanistisessa haamukuolemassa tuntuu siltä, että kuolette eläessänne edelleen, ja saatatte käydä läpi myös terveysongelmia.

Elämisenne shamaanina, ihmisenkelinä ja tuonpuoleisen kanavana

Energianne värähtely on ehkä muuttunut niin dramaattisesti, että saatatte tuntea yksinäisyyttä ja eristyneisyyttä, koska teillä on vaikeuksia suhtautua elämäänne normaalilla tavallanne. Joistakin voi nyt tuntua, että elätte maailmojen välissä shamaanina, ihmisenkelinä tai tuonpuoleisen kanavana, joka kokee, tuntee, näkee ja aistii sellaista, mitä muut eivät. 2012-ylösnousemus ja sielunne ydinvoima puhtaassa ja muokkaamattomassa tilassaan on tuonut teidät tähän shamanistisen haamukuoleman paikkaan. Sieluna teillä on muutamia erityisjaksoja, jolloin voitte lähteä planeetalta. Tässä kohtaa valitsette, missä sielunne voi parhaiten palvella ja missä teistä voi tulla henkiin herännyt Feenix-lintu, joka syntyy uudesti tänne Gaialle.

Nämä ovat vertaamattomia suurten paljastusten aikoja syvimmällä sielutasollanne, jolloin tapahtuu merkittäviä läpimurtoja, joita ette tienneet mahdolliseksi. Shamanistisen haamukuolemanne jälkeen saatatte saavuttaa sen sielun kosmisen voimatason, joka on varattu vain pyhimyksille ja ylösnousseille mestareille.

Valokielen paluu, kadonneet muinaiset 528 Hz Solfeggio-taajuudet

Tiede on löytänyt 528 Hz:n rakkaus- ja ihmetaajuuden sekä muinaiset Solfeggio-taajuudet, mitkä ovat osa muinaisia äänikoodeja, joita kutsutaan myös valokieleksi. Tämä korkeamman kommunikoinnin muinainen pyhä teknologia aktivoi jumalaisen suunnitelmanne, Jumal-DNA:nne. Galaktisen ytimen kanssa linjautumisen ja uuden aikakauden myötä nämä pyhän graalin, taivaan korkeamman kommunikoinnin avaimet tulevat käyttöönne musiikin, äänien, pyhän taiteen ja moniulotteisen tiedostamisen kautta. Valokielen käyttämisestä tulee voimakas työkalu ylösnousemukseenne ja transformoitumiseenne, uusien tietoisuustasojen saavuttamiseksi. Valokieli muuntaa negatiivisuuden välittömästi ja avaa ne taivaalliset portit, jotka ovat käytettävissä täyttä jumalmestaruuttanne varten.

Odottakaa vuonna 2011 toimintatapamuutoksia, jotka tuovat odottamattomia siunauksia ja eheyttä. Joillekin se tuntuu siltä, että teitä estetään tekemästä sitä, mitä haluatte. 13. Tämä on viesti luopua siitä, mitä olette normaalisti tehneet ennen, ja sallia universumin näyttää teille uusi korkeampi tapa, mikä monissa tapauksissa sujuu ja virtaa helpommin ja sujuvammin. 13-33. Elätte vertaamattomia transformaatioaikoja, jolloin verho korkeampiin ja kosmisiin ulottuvuuksiin on ohut täällä Gaialla ja jolloin me - valon tähti- ja enkeliperheenne - voimme olla yhtä teidän kanssanne ja lähettää teille pyhintä jumalaista rakkautta, rauhaa ja valoa. Upeaa vuotta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:18 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
MAANMUUTOSTEN KIIHTYMINEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
28.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kristallikehokoodienne aktivoiminen - mitä voitte tehdä

Kalliit ja pyhät valon ja rakkauden sisaremme ja veljemme, olemme yhtä kanssanne ja ylistämme hämmästyttävää jumaluuttanne, kun te ja maailmanne käytte läpi lisää maanmuutoksia. Ylläpitäkää korkeinta myötätuntoa ja jumaluutta toisille, koska kaikkiin vaikuttaa tämä evoluutiomatkanne seuraava vaihe. Jokainen teistä on kallisarvoinen ja jokaisella teistä on rooli esitettävänä valon jumalaisessa suunnitelmassa riippumaatta siitä, miltä näyttää. Korkeampi jumaluutenne on sopusoinnussa ykseyden yhtenäistietoisuuden kanssa ja voitte harmonisoitua tähän korkeampaan totuuteen, mikä saa suvereenin jumalvoiman varmistamaan, että korkein jumalainen suunnitelma ylittää kaiken. Tästä tulee pyhän muinaisen teknologian paljastettu työkalu, mitä kerran käytitte ja mikä voimaannuttaa ihmiskunnan.

Olette kulkeneet evoluution fotoniportin läpi, koska asutte nyt uudessa valokoodauksessa. 33.

Galaksin keskus on sykkinyt valtavan energiamäärän universumiin, missä Gaia kulkee näillä kosmisilla voimilla jumalaisessa harmoniassa uuden elämänsyklin kanssa. 33-13-333. Kun Gaia virittyy galaktisen keskukseen, nämä kosmiset voimat kiihdyttävät myös kristallivalokehonne koodeja. Kristallivalokehonne on parannettu kulkuneuvo, mikä tuo teidät kultaiseen valoaikaan kera suuremman pääsyn universaaliin jumalvoimaanne. 33

Mitä on tulossa - 12:12 harmonisoituu 13-33-333:n kanssa

Maaliskuun lopun, huhtikuun ja koko loppuvuoden aikana on merkittäviä planeetta-asetelmia. Nämä kosmiset sähköiset voimat saavat aikaan aaltovaikutuksen taivaankappaleista, mikä luo nollapistemuutoksen. Nämä planeetta-asetelmat tuovat maanmuutoksia ja dramaattisia muutoksia auringon aktiivisuudessa, mikä kiihdyttää kristallivalokehoanne, jotta heräisitte lisääntyneeseen jumalaiseen lähdeharmoniaan näiden merkittävien kosmisten taivaallisten voimien kanssa. 444

Kristallivalokehonne kiihtyminen 44

Erityisesti monet teistä ultraherkistä sinisistä säteistä, valonkantajista ja maan vartijoista olette erityisesti tunteneet sen fotoniulottuvuusportin, minkä läpi juuri olette menneet. Fyysinen kehonne tunsi tämän haluna nukkua päivätolkulla, pahoinvointina, ahdistuksena ja epävakautena. Kaksi viikkoa ennen Japanin järistystä monet teistä eivät halunneet mennä ulos ja halusitte jäädä kotiin. Osa kokemustanne oli tuntea nämä ilmakehän astraali- ja kollektiivitietoisuuden voimistuneet energiavaltaväylät maan päällä. Tietäkää, että intuitiiviset tunteenne ovat korvaamaton työkalu suojaamaan teitä altistumiselta energioille, joiden kohtaaminen ei ehkä ole korkeimmaksi parhaaksenne. (55, arkkienkeli Mikaelin suojelun voimanumero)

Pimeät energiat ja negatiivisuuden energiaväylät ovat lähdössä

Tämä planeetta-asetelma rikkoi matriisin, mikä piti paikoillaan negatiivista energiaa, pimeiden energioiden edelleen viipyillessä DNA-kehossa ja tietoisuudessa. Tätä uusi 2012-jakso on - sen puhdistamista, oivaltamista ja paljastamista, mikä on heikentänyt jumalaista täysivaltaisuuttanne. Sillä polustanne on nyt tulossa uusi ja todellinen ydinolemuksenne, mikä on harmoniassa korkeampaan tapaan olla ihminen ykseyden yhtenäisessä liitossa, valossa ja rakkaudessa. Te ja maailmanne olette jättämässä ja päästämässä irti siitä, mikä on heikentänyt aitoa valopolkuanne. 55

Olette enkeli-ihmisshamaani, joka työskentelee elämän deevojen ja arkkienkelien kanssa - mitä voitte tehdä

Olette enkeli-ihmisshamaani ja kannatte korkeampia valotaajuuksia ja olette hyvin virittyneet Gaiaan, luontoon ja kosmoksen rytmeihin. Kun muistatte, miten olla korkeammassa ilmaisumuodossa enkeli-ihmisenä, maanmuutokset tuntuvat ehkä enemmän fyysisessä kehossanne. Kun maamuutoksia tapahtuu, menkää pyhään intuitiiviseen opastukseenne ja sielunne empaattiseen ääneen. Katsokaa, mikä on oikein teille henkilökohtaisesti ja mitä voitte tehdä enkelisuojelijana, maanhoitajana. Sen rinnalla kun kutsutte apua korkeammista ulottuvuuksista, ylösnousseilta mestareilta ja enkeliltä, muistakaa parantavat deevat, keinut ja elementaalit, maan, Panin deevat, ja työskenteleminen elementtien, myös ns. neljän suunnan ja "elämän arkkienkelien" kanssa.

Enkelisuojelijoiden, maanhoitajien kutsuminen

Teitä saatetaan kutsua yhdessä tekemään tiettyjä toimia, jotka auttavat teitä ja maata - laittamaan tiettyjä kristalleja ja tavaroita tiettyiin paikkoihin maan päällä ja kotonanne, jotka ohjaavat, suuntaavat ja tasapainottavat energioita. Teitä saatetaan opastaa rukoilemaan ja koskettamaan maata tietyissä paikoissa. Saatatte tuntea ohjausta valita toinen tie määränpäähänne tai odottaa, kunnes energia on jumalaisessa harmoniassa kanssanne, jotta olette täydellisen harmonisessa virtauksessa universumin kanssa. Kyse on aina pyhästä vaihdosta Gaian ja jumaluuden kanssa ja se vahvistaa intuitiivista tietämistänne.

Huhtikuun energiat 333, vesi hallitsee

Taivaankappaleet joita hallitsee vesi, tulevat asetelmiin huhtikuussa ja pitkin loppuvuotta, jolloin vesi on vaikuttava, ylittävä jumaluus kaikissa muodoissa. Teissä sinisissä säteissä on kaikin tavoin kyse vedestä, tunteista, tuntemuksista, pyhästä feminiinisyydestä ja parantamisesta. Nämä ovat aikoja, jolloin voitte harmonisoitua veden arkkienkelin ja luomisen sinisen säteen voimaelementtiinne - alkemiaa, parantumista, puhdistumista ja ihmeitä varten kehossanne ja maailmassanne.

Kunnioittakaa ja arvostakaa vettä ja näette, miten elämän arkkienkeli kommunikoi ja haluaa palvella teitä. Paras menetelmä auttaa vettä palautumaan pyhiksi eläviksi elämän vesiksi, kuten jotkut nimittävät uudelleenjärjestettyä vettä, on rakastaa ja kunnioittaa aikomuksilla, korkealla äänitaajuudella tai pyhillä harmonioilla käyttäen luontoa, pyhää geometriaa, kristalleja - kaikki tehtynä välittävällä kunnioituksella.

Maanmuutosten, luonnon ja ihmisen aikaansaamien katastrofien kiihtyminen - mitä voitte tehdä

Hankkikaa maapallo ja pitäkää sitä käsienne välissä.

Sanokaa: "Tulen rauhan ja rakkauden paikasta pyhimmässä vilpittömyydessä. Ykseyden, korkeimman rakkauden ja valon jumalaisen suunnitelman yhtenäisyysliitossa pyydän suotuisinta ja rakastavinta lopputulosta Elohimin armon kautta maapallolle, ihmiskunnalle ja koko elämälle (tähän sisältyvät kaikki eläimet, hyönteiset, vesi, ilma, kasvit, deevat).

"Rakastan teitä, maata, sisariani, veljiäni ja kaikkea elämää. Kiitän teitä pyhästä palveluksestanne. Kaikki on täysin jumalaisessa järjestyksessä."

Lisävaihtoehto: Tässä voitte virittyä luomisen kristallioktaavin pyhien äänien valokieleen. Pitkää maapalloa yhdellä kädellä ja nostakaa vasen kätenne korkealle kohti taivasta ja sallikaa pyhän äänen tulla lävitsenne korkeimmasta lähteestä maahan. Kun näitä pyhiä ääniä tulee, tuokaa kätenne alas maapallolle ohjaamaan taajuuksia maahan ja itseenne.

Valokieli, luomisen pyhät oktaavit joita tieteenne on kutsunut muinaisiksi Solfeggio-taajuuksiksi, tuovat syvällistä transformaatiota ja tuonpuoleisuutta.

Valokieli, luomisen pyhät oktaavit, ovat vielä pyhempiä kuin, mitä tieteenne on tunnistanut niiden olevan muinaisena Solfeggiona. Te siniset säteet ja monet valonkantajat olette virittyneet näihin taajuuksiin niiden tuomiseksi maahan.

Näiden rukousten tekeminen on myös erittäin parantavaa maalliselle kehollenne. Niillä on virittävä vaikutus, mikä voimaannuttaa kristallivalokoodeja ja ankkuroi Shekina-armoa Kristus-kehoonne.

Erityispaikkaan, kuten Japani

Laittakaa kätenne Japanin päälle ja olkaa korkeimman jumalaisen energian kanava sanoen: "Tulen rauhan, rakkauden ja valon korkeimman jumalaisen suunnitelman paikasta."

Auttamaan maan veljiänne ja sisarianne

Silloin kun maasisarenne ja -veljenne kohtaavat haasteita ja mullistuksia, voitte olla jumalaisen äiti- ja isäolemuksen järjestäjiä. Käyttäkää maapalloa tarvittavalle alueelle sanoen: "Isä Äiti Jumalan jumalaisesta olemuksesta sisälläni, ilman sotkeutumista, olette turvassa, teistä huolehditaan ja teitä rakastetaan. Kaikki on hyvin jumalaisessa suunnitelmassa."

Sanokaa tämä muutaman kerran sydämestänne, ikään kuin lohduttaisitte lasta, joka pelkää. Muistakaa, miten ollessanne lapsi joku aikuinen tuli luoksenne noiden rakastavien ja yksinkertaisten sanojen kera, jotka saivat teidät tuntemaan turvaa ja parantumista.

Katsokaa, miltä teistä tuntuu tehtyänne tämän, miten se voimaannuttaa teitä. Tietäkää, että se on todellista ja vaikuttaa Gaiaan ja ihmiskuntaan korkeimmassa jumalaisessa suunnitelmassa ja ankkuroi Shekinan äitiparannustaajuutta.

Jos teillä ei ole maapalloa, voitte käyttää karttaa tai ylläpitää aikomusta maapallolle.

Suosittelemme, että teette tämän harjoituksen päivittäin, kerran viikossa tai silloin kun tunnutte olevan vireessä tekemään sen. Tämä harjoitus auttaa lievittämään stressiä maassa ja kehossanne vuoden 2012 ja 2013 tulevissa muutoksissa.

Kehonne empaattisuuteen ja intuitioon luottaminen on erittäin tärkeää - se on jumalaista voimaanne!

Kehonne empaattisuuteen ja intuitioon luottaminen ja toimiminen ydinkeskuksestanne on erittäin tärkeää, kun energiat ja tapahtumat jatkavat muuttumista ja transformoitumista joskus hyvin odottamattomasti ja radikaalisti. Te siniset säteet ja valonkantajat, käyttäkää sielukielenne luontaisia lahjoja voimaantuaksenne, kuten teille on korostettu.

Haluamme vakuuttaa teille, että kaikki on jumalaisessa suunnitelmassa. Ette voi mennä loogiseen mieleenne tai egoonne yrittämään asioiden tajuamista, kun olette vaihtaneet asumaan korkeampaan asetelmaan. Menkää Kristus-kehoonne ja Kristus-mielenne johtaa teidät aina rauhaan ja oikeaan toimintaan. Rauhasta tuotte rauhaa. Pääsette siihen pyhän jumalaisen feminiinisyyden, Shekinan empatian, myötätunnon, rakkauden ja hoivan kautta, ja niin tekemällä ankkuroitte Shekina-energiaa maahan. Olemme kaikki kanssanne. Kaikki on siunattua ja jumalaisessa järjestyksessä!

1663

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:19 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
UUDEN MAAPALLON JA ENKELI-IHMISEN 2012-YLÖSNOUSEMUKSEN NOPEUTUMISMERKKEJÄ

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
27.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sinisen säteen olennot ovat erittäin herkkä ja empaattinen sieluryhmä kuten indigot ja nämä tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmiskunnan geenikoodia ja nostamaan Jumalatietoisuutta Gaialla. (Katso sivuiltamme, oletko sininen säde)

Shekina joka on hepreankielellä sana "valokieli", on Sinisen säteen mentori. Shekina on pyhän feminiinisyyden kadotettu puoli luomisesta, mikä on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimman puolen sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille näitä lähetyksiä.

************

Tähän kanavointiin upotetut lukusarjat henki on antanut Shekina Roselle aktivoimaan tätä lähetystä. (Lisäinformaatiota uusista maakoodeista englanniksi: spiritlibrary.com/shekina-rose-blue-ray/13-33-333-number-sequences-new-earth-codes)

Olette lähtemässä 3D-todellisuudesta ja -olemassaolosta, mikä rajoitti jumalaista ilmaisuanne ja pyhää täysivaltaisuuttanne, ollaksenne täysin pyhässä liitossa universumin kanssa. Luomisen mestarivalonkantajat, siniset säteet, te olette tuomassa täydelliseen harmoniaan kaikki ylösnousseet osanne monista valaistuneista ulottuvuuksista ja planeettajärjestelmistä luodaksenne eheyttä ja jumalaista voimaa elämäänne ja maailmaanne. Teillä on ihmeiden aika käsillä!

Sisäisiä valokoodejanne on nopeuttanut kosminen linjautuminen, mikä aktivoi muinaisia pyhiä teknologioita ja asettaa teidät energeettiseen tilaan vuosien 2012 ja 2013 henkistä evoluutiovihkimystänne varten. Teitä tukee merkittävä universaali planeetta-asetelma, mitä kukaan parhaillaan maan päällä elävä ei ole koskaan ennen kokenut. 13

Polku kulkee Jumaläidin shekina-taajuuden ja pyhän sydämen kautta, mikä resonoi kristallimaapallon Kristus-verkon läpi. Te olette luomisvalon kosmisessa yksinäänisyydessä jo luoneet tämän Kristus-sydänverkon Gaian kanssa uutta maapalloa ja enkeli-ihmistä varten. 11:11 12:12 = 13 - 33 333

Vanhan maailman jättäminen - 3D:n loppu

Eivät kaikki olennot valitse olla siinä korkeamman taajuuden ulottuvuudessa, mikä synnyttää uuden maapallon. On tärkeää tietää, että jokaisella olennolla on oikeus ja häntä kunnioitetaan tekemästään valinnasta. Energiakehonne ylösnousemuksen puhdistamisprosessi on aktivoinut korkeamman ruumiillistuman ydinolemuksestanne, DNA:nne jumalaisen alkuperäisen suunnitelman. Resonoitte nyt korkeammalla värähtelytaajuudella, mikä ei ehkä ole yhteensopiva ammattinne, kumppaninne, perheenne, ystävienne, ryhmienne, paikkanne ja instituutioidenne kanssa. 444

Lähdette vanhasta maailmasta eikä se ole aina hienovaraista, kun teidät leikataan hetkessä irti olosuhteista, joiden osa olitte. Perhe ja ystävät voivat suuttua ja useimmiten se johtuu siitä, että he tuntevat korkeamman energian uhkaavan heitä, mitä he eivät pysty ilmaisemaan sanoin. Jumaluusaalto joka tulee täysivaltaisesta itsestänne, ilmestyy tukemaan teitä, kun kehonne ja olemuksenne ei pysty sietämään matalampia energioita ja negatiivista käyttäytymistä tai kohtelua.

Kehonne ei siedä matalampia energioita ja negatiivista käyttäytymistä - 55

Kehonne voi protestoida siinä, missä ennen pystyitte toimimaan, kuin kaikki olisi ok. Nyt se huutaa "ei enää" ja puhutte ja toimitte korkeammasta totuudesta ettekä ole tilanteissa, jotka vievät pois voimanne. Näette tätä tapahtuvan enemmän maailmassanne ja läheisissä suhteissanne.

Erityishuomautus sinisille säteille ja erittäin herkille ja empaattisille valonkantajille: teillä on ollut taipumuksena sulkeutua energeettisesti, silloin kun tunsitte energian uhkaavan tai pakahduttavan. Tällä voi olla suora vaikutus immuunijärjestelmänne ja se voi ilmetä pudotuksena energiassanne, väsymyksenä, levottomuutena tai aivojen sumuisuutena. Tämä taipumus on muuttumassa, kun koette nyt harmonisoitumisen kosmoksen, pyhän sukulinjanne ja korkeamman immuniteetin kanssa. Siinä missä kerran olitte ilman ääntä ja hiljaa sisäisessä maailmassanne tekemässä pyhää luomistyötä, astutte nyt pyhään täysivaltaiseen voimaan. Valostanne on tulossa kirkkaampi, voimakkaampi ja huomattavampi ja Jumalan taajuusresonanssinne on enemmän vireessä luomisen kosmisen tuen kanssa.

Väärinkäsityksiä ylösnousemuksesta ja vuodesta 2012 - "Teimmekö väärän käännöksen?"

Ylösnousemuspolullanne voi olla aikoja, jolloin mietitte, teittekö jotain väärin ja miten saavuitte tiettyyn matkanne paikkaan. Teillä on ehkä ollut havaintoja ja ajatuksia, että elämänne näyttäisi fyysisesti täydelliseltä. Kotinne säleaidan takaa ja täysin vakaasta ja turvallisesta elämästänne katsoisitte ulos verhojen välistä, kun kaikki mullistukset asettuisivat eivätkä koskaan koskettaisi teitä, kun tuntisitte vain rakkautta ja valoa.

Jos olet omistanut elämäsi valolle ja olet sininen säde, muodonmuuttaja Gaia-jumalattaren kautta, niin luultavimmin ylösnousemus saattaa sinut sielusi pimeän yön syvyyksiin. Tämä saattaa tapahtua myös pari kertaa, kun kurkotat kohti syvän sielutason puhdistumista, mikä koskettaa melkein kaikkia olemuksesi osia. Todellisuutesi syvällinen transformoituminen sielusi aidosta ydinolemuksesta tuo heräämisen pyhyyteen ja myötätuntoon kaikkea elämää kohtaan ja ennenkokematonta selkeyttä. Olet jumalaisen valon ja rakkauden polulla, mikä transformoi negatiivisuuden kehosi soluista. Tämä sisäinen tarkoitus sisälläsi on opastanut kuoriutumistasi enkeli-ihmiseksi uuden maapallon paljastamista varten. 333

Vanhan maailma havaintotapaa pysymisestä yhdessä paikassa ja aineellisen omaisuuden keräämisestä pidettiin perimmäisenä vaurautena ja vakautena. Vaikka teillä voi olla aineellista omaisuutta ja mukavuutta ylösnousemuspolullanne, tämä ei ole vaurautta tai vakautta, kuten näette maailmassanne. Uudella maapallolla ankkuroidutte täysivaltaiseen itseenne, pyhään yhteyteen jumalaisen rakkauden, valon, voiman ja loiston kanssa. Tämä voittaa kaikki havaintotavat, joita teillä on ollut, jolloin voitte nousta yläpuolelle ja nähdä kaiken kaaoksen tai hämmennyksen yli - universumi on komennossanne.

Uuden ihmiskunnan 2012-ylösnousemuksen nopeutumismerkkejä - elämän tarkastelua eläessä

Elämän tarkastelu eläessä tulee, silloin kun olette saavuttaneet merkittävän tietoisuustason kokeaksenne ydinsieluolemuksenne korkeamman valelun. Tämä on tähtiolemuksenne, ylösnousseen itsenne aktivointi, Jumala-DNA ihmismuodossa. Se on ikään kuin monien elämien elämistä nykyelämässä eikä teidän tarvitse kuolla ja syntyä uudestaan, kun teette sitä jatkuvasti ja kiihtyneellä tahdilla, mikä ylittää ajan ja paikan. Elämäntarkastelunne tulee näyttämään teille, että kenties olette kiihdyttäneet niin kovasti, että te ette ole huomanneet suurta edistymistänne ja sitä, kuka olette nyt. Menneitä tapahtumia ja muistoja tuodaan teille, mutta ne eivät enää "laukaise" teitä - traumakentät on parannettu. Tämä on näyttämään teille, että ylösnousette ja kehitytte korkeampaan jumalaiseen olotilaan.

Vaihdokkaat ja uusi tähtisyntymä

Voitte ylösnousemuksessanne kokea niin valtavia latauksia sielumatriisinne korkeammista ulottuvuuskentistä, että saatatte tuntea itsenne uudeksi olennoksi tai vaihdokkaaksi. Ylösnousseiden osienne sielupunos pystyy nyt yhdistymään kanssanne ja luo laajentuneen tietoisuuden ja korkeamman ruumiillistuneen taajuuden ylläpitämään Jumalitsenne jumalaista ilmaisumuotoa.

Laajentuneet ylösnousseet osanne tuovat korkeampaa tietoa, viisautta, sielu- ja henkilahjoja, parannus- ja psyykkisten kykyjenne laajentumista ja aktivoi energiakeskuksia kehossanne ja energiakentässänne, mikä tukee teitä.

Planeetta-asetelmat ja eläminen unitilassa

Planeetta-asetelmien, uuden ja täyden kuun, päivänseisausten ja -tasausten aikana voitte tuntea, että olette unitilassa päivän tai kaksi. Saatatte olla myös verkkainen, teillä on vaikeuksia liikkua - ikään kuin tiheyden läpi - ettekä pysty heräämään. Nämä ovat siirtymäjaksoja, jotka ovat eräänlaisessa aika-avaruuden tyhjyysulottuvuudessa ja silti elätte elämäänne ja teillä on voimakas yhteys lähteeseen. Menkää energiavirran ja rytmien mukana parhaan kykynne mukaan, hidastakaa ja nauttikaa olemisesta havahtuneessa unessa.

Jumalaisen rakkauden ylösnoussut eläminen

Alatte tuntea, että haluatte ennen kaikkea selkeyttä sielustanne, aidosta täydestä ilmaisustanne, mikä on jumalainen rakkaus, ja kaikki on ollut korkeamman sydämenne "metkuja" teidän saamiseksi siihen - universumin perimmäiseen jumalaiseen voimaan ja loistoon. Koko elämä ja Jumala on palvellut teitä tuoden sen, mitä oikeasti halusitte. Tästä paikasta mitä monet teistä jo kokevat, nautitte elämän ja hengen korkeammasta kokemuksesta. Minne tahansa menette ja missä tahansa olette, jumalainen rauhan harmonia kohtaa teidät ja sanoo: "Tätä sinä olet". Tämä rauha josta puhumme, on totuus sielustanne ja hengestänne. Se on rauhan tuolla puolen - se on jumalaista iloa, mikä sisältää kaiken elämän, universumin ja kosmoksen yhdessä, ja tätä te olette! 333

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:21 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
GAIA-PISTEEN AKTIVOINTI - UUSI ENKELICHAKRA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (http://www.shakinaspeaks.com )
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Gaia-piste on Jumalkoodimeridiaaneista, jumalainen erivapaus Luomislähteen Sinisen säteen ja Shekinan sukulinjasta. Tämä enkeli-ihmispäivitys tasapainottaa sähkömagneettitaajuuden kehossasi Gaian/Maan Kristus-sydänverkkoon pyhän sukulinjasi ja Lähdeyhteytesi kautta, jotta voit ylösnousta sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on tasapainokeskipisteesi Maan kanssa ja se toimii voimakkaana suojana, kun verhot ohenevat vuoden 2012 aikana ja sen jälkeen, koska se vahvistaa ydinolemustasi kehossa.

Tietyt sielusukulinjat on koodattu harmonisoimaan ja parantamaan ihmisgenetiikan tietyt osat, Jumalkoodeille heräämiseksi ja uuden valoaikakauden tuomiseksi maan päälle. Tästä syystä jotkut sukulinjat eivät tunne yhteyttä tiettyyn informaatioon ja toisista se on merkittävää.

Siniset säteet, monet valonkantajat ja tähtisiemenet ovat tulossa herkemmiksi sähkömagneettitaajuuksille ja planeetan evoluutioprosessille. Tämä lisää energiakentän ja hermojärjestelmän stressiä, mikä saa ultraherkät "empaatikot" olemaan ei-läsnä kehossaan ja heillä on enemmän levottomuutta, mikä avaa heidän kenttänsä negatiivisille kiinnikkeille.

Gaia-piste laittaa sinut jumalaiseen voimaan korkeamman sydämen ja kehon tasapainokeskipisteen kautta, mikä aktivoituu tähtiportiksi luomislähteeseen ja vie seuraavalle ylösnousemustasollesi.

Tärkeä huomautus ultraherkille empaatikolle: yhdistyessäsi Gaian Kristus-sydänverkkoon et nappaa itseesi Maan ylösnousemusprosessin muuntumisenergioita. Se voi aiheuttaa pakahtumisen ja pelon tunteita, koska tämä voi olla pelote olla olematta täysin läsnä kehossa, maadoittuneena ja harmoniassa Gaian sydänverkon kanssa, mutta seuraavalle värähtelytasolle nouseminen on kehon värähtelytaajuuden nostamista Maan ollessa tuki ja liittolainen.

On merkittävää myös muistaa, että autoit luomaan Gaian Kristus-sydänylösnousemusverkon ennen rappeutumisen aikaa ja puuttumista alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaan. Pyhä jumalainen DNA-jälkesi on Kristus-sydänverkossa, jotta heräisit ja auttaisit Gaian ja ihmiskunnan uusien valokoodien vakaudessa. Näin voit olla täällä planeetalla - muuten korkeampi valotaajuutesi ei voisi sietää sitä geeniyhteydettömyyttä Jumalaan ja lähteeseen ja vääristymää kehossa, mitä usein kutsutaan lankeamiseksi armosta. Tästä syystä tulitte - tähtivalo-olentojen ja enkelikunnan massaruumiillistuminen kaikista universumisesta - palauttamaan Jumal-DNA:n suuren aikakausivaihdoksen aikaan. Kun vakautatte taajuutenne, luotte toisille ja itsellenne maadoittuneen Jumalvalon perustan ja värähtelyalustan, mille rakennetaan yhdistyen korkeampiin ulottuvuuksiin, taivaaseen ja Jumalmieleen Luojalähteen kautta.

Gaia-piste, "uusi enkelichakra"
- helpottaa ylösnousemusoireita
- selvittää energiakäännökset ja juoksuttaa energiaasi eteenpäin
- transformoi negatiivisuutta
- suojelee henkiolentojen kiinnittymiseltä
- laittaa sinut kehoosi ja jumalaiseen voimaasi
- helpottaa ja tasapainottaa ultraherkkyyttä maanmuutoksille
- harmonisoi sähkömagneettitaajuutesi
- vakauttaa aidon olemuksesi tulevien energiamuutosten aikana
- harmonisoi ylivoimaiset energiat
- antaa voimaa keskittymisellesi
- vähentää ADD:tä
- selvittää levottomuutta ja stressiä
- yhdistää rakkauden avulla pyhään sukulinjaasi ja "minä olen" -Jumal-DNA:han
- aktivoi jumalaisen alkuperäisen lähdesuunnitelman

Gaia-pisteen, enkelichakran aktivointipäivitys

1. Ajatustesi ja korkeamman mielesi harmonisointi korkeampaan sydämeesi

Laita seisoessasi toinen käsi kolmannen silmän ja toinen korkeamman sydämen päälle. Hengitä ja harmonisoi nämä energiakeskukset, aisti ja tunne kahdeksikon yhdistävän kolmannen silmäsi ja korkeamman mielesi korkeampaan sydämeesi. Sano: "Harmonisoin korkeamman mieleni ja ajatukseni korkeampaan sydämeeni. Olen rauhassa ja läsnä."

2. Yhteyden muodostaminen

Kun olet harmonisoinut kolmannen silmän korkeampaan sydämeen, sano:
"Yhdistyn korkeampaan itseeni,
Jumalaan, auringon kautta,
pyhän sukulinjaani
luomislähteeseen."

3. Paikanna ja aktivoi Gaia-pisteesi

Paikanna Gaia-pisteesi, mikä on noin 5-6.5 cm suoraan navan yläpuolella. Teidät löytäneesi sen, koska se voi olla herkkä ja on intuitiivinen tunne löytämisestä. Laita käsiesi sormet yhteen ja laita ne "pystyyn" Gaia-pisteeseesi. Sano: "Juoksutan nyt kaikkia energioitani eteenpäin." Hengitä ja tunne tulevasi tasapainoon. Saatat tuntea kehosi nojautuvan eteenpäin tai jonkin muun merkin siitä, että energiasi liikkuvat eteenpäin - tarkoittaen, että olet jumalaisessa virrassa Lähteen kanssa. Sano: "Ankkuroin henkihengitykseni, olen olemukseni keskuksessa ja elämäni on tasapainossa. Aktivoin Gaia-pisteeni, uuden enkelichakran." Hengitä syvään.

4. Yhdistyminen Gaian sydänverkkoon

Laita kätesi osoittamaan kohti maata, ankkuroituen Gaian Kristus-sydänverkkoon ja yhdistyen ylösnousseeseen Kristus-itseesi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaasi Gaian sydänverkossa. Olet nyt yhdistynyt pyhään kiertoon Maan Kristus-sydänverkossa korkeamman itsesi kanssa, kehosi pyhän sukulinjan kautta, pyhän sydämesi ja Lähteesi kautta.

Gaia-piste on jumalainen erivapaus, mikä auttaa Gaiaa ylösnousemuksessa, kun ankkuroit ydinhenkiolemuksesi kehoon ja aktivoit jumalaisen alkuperäisen suunnitelmasi Maan Kristus-sydänverkossa.

Aika on nyt, kun muinaiset pyhät teknologiat, arkkienkelien mystiset ja taianomaiset pyhien voimien kirjastot jatkuvasti paljastuvat sinulle. Kun heräät, korkeampi itsesi tuo esiin muistikuvia. Olemme yhtä kanssasi.

Katso aktivointivideo täältä http://www.youtube.com/watch?v=unBpGWs35ac

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:23 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
2012 - AJAN NOPEUTUMINEN JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
3.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, jumalaiset energian, taajuuden, rakkauden ja valon mestarit, olette niitä, joita olette odottaneet, kun puhumme teille korkeampien "itsejenne" kollektiivista ja olemme Sininen säde ja Shekina yhtenä äänenä.

Tunne ajan nopeasta kiihtymisestä on sitä, että maan taajuus on lisäännyt sähkömagneettiresonanssiaan. Se pulssi, sydämensyke millä Gaia (Äiti Maa) värähtelee galaktiseen ytimeen/keskukseen ja universumeihin, on tulossa harmoniaan. Se tulee esiin tapahtumien keskipisteen ollessa vuoden 2012 ylösnousemusportti. Tämä tapahtuu, kun yksi sykli loppuu ja uusi alkaa, mikä avaa ulottuvuustaajuusportin uuteen laajentuneen valon ja rakkauden aikaan maan päällä.

Gaian sähkömagneettiresonanssi lisääntyy

Tiede on tehnyt parhaansa laskeakseen Gaian sähkömagneettiresonanssin (tunnetaan Schumann-resonanssina) lisääntymisen, kun nyt normaali 24 tunnin vuorokausi näyttää olevan vain 16 tuntia. Siksi monista teistä tuntuu, että te ette pysty tekemään, mitä ennen teitte normaalissa 24 tunnin vuorokaudessa. Käytännössä ulottuvuustaajuuden lisääntymistä ei voi laskea ihmisen keksimäksi ajaksi, koska se on ajan ja paikan ulkopuolella. Nopeutuminen on ylösnousemusprosessia, joka saa aikaan nopeaa henkistä kehittymistä, jotta ylittäisitte aika- ja paikkaulottuvuuden, jolloin aikamatkailusta, nuorenemisesta, solujen uudistumisesta, ajan venyttämisestä, kahdessa paikassa olemisesta ja taianomaisista parantumisista tulee vaivattomasi osa todellisuuttanne. Tämä on sykli, missä voitte yhdistyä ja todella luoda rakkauden ja rauhan maailman. 22

Kun sopeudutte resonanssitaajuuden lisääntymiseen ja olette edelleen ihmisen tekemissä aikamuunnoksissa, tietäkää, että te olette edelläkävijöitä ja näiden kahden ulottuvuuden ja maailman siltoja ja pian olette kaikin tavoin harmonisessa rytmissä ja korkeammassa elämistavassa ja hyvinvoinnissa kaiken elämän ja luomisen kanssa. Lineaarisessa ajassa on erillisyys, segmentoitu ulottuvuustodellisuus, mikä on rajoittava. Moniulotteisessa ykseystietoisuudessa ajasta tulee täydellinen ympyrä, missä voitte ylittää ajan siirtyäksenne eteenpäin ja taaksepäin ja toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin.

Kokemuksia lineaarisen ajan ylittämisestä, moniulotteisesta todellisuudesta ja korkeammasta värähtelytaajuudesta ovat mm.:

- ajan kadottaminen
- kyvyttömyys löytää tavaroita, jotka myöhemmin näyttävät olevan aivan edessänne
- ilmentyminen valonnopeudella
- lisääntynyt synkronismi
- "vääntyneet" ulottuvuusovet, jotka ilmestyvät suoraan eteenne
- lisääntynyt enkelien, keijujen, orbien ja maan ulkopuolisten näkeminen
- kivien, puiden, vuorien ja veden henkien näkeminen ja kuuleminen
- äärimmäisen väsymyksen jaksot, kun solunne värähtelevät nopeammin, kun kuljette läpi korkeamman ulottuvuuden porteista
- solujenne värähtelyn kuuleminen
- korkeitten äänien lisääntyminen
- lataukset taivaallisista ja enkeliulottuvuuksista omasta sukulinjastanne (teistä tulee silta, joka pitää avoimena näitä jumaluuden taivaallisen värähtelyn portteja)
- unien voimistuminen, kun tunnette ne todelliseksi
- tietämättömyys viikonpäivästä ja vaikeus seurata aikaa
- päivän, viikon tai kuukauden kokeminen "ulottuvuusaika-avaruudessa", mikä vastaa vuotta, ja joskus nopeutuneen henkisen, tunne- ja mentaalikasvukehityksen kokeminen enemmän

Korostunut tunne puhtaasta rakkaudesta, surusta ja Shekinasta

Tämän luonnollisen nopeutumisen tapahtuminen aktivoi Jumala-DNA:nne (alkuperäinen jumalainen suunnitelma) ja valokehonne laajentumisen. Taajuuden lisääntyminen mikä vaikuttaa kehoonne ja olemukseenne, laittaa teidät harmoniaan jumalaisen suunnitelman kanssa. Tämä sähkömagneettisykkeen muuttuminen vaikuttaa sydämenlyöntiinne, kun lisäätte taajuuttanne ja harmonisoidutte Gaian ja kosmoksen todelliseen rytmiin. Tämä voidaan tuntea toisinaan voimakkaampana sydämenlyöntinä, kevyenä arkuutena ja tietoisuutena korkeammasta sydämestänne ja korostuneena puhtaan rakkauden tunteena.

Tämä sydämen laajentuminen ja herääminen voi tuoda loppumisia, surullisuutta, irtipäästämissurua, puhdistumista pyhän jumalaisen feminiinisyyden pitkästä tukahdutuksesta ja rakkautta ja parannusta ihmiskunnalle. Pyhät kyyneleet joita tulee tästä vapautumisesta, tuo teidät olemuksenne, ytimenne syvyyksiin, aidon ydinolemuksenne ykseyteen ja yhtenäisyyteen. Tämä pyhä puhdistuminen sallii Shekina-erivapauden tapahtua. Shekina on Jumalan feminiinisen puolen jumalainen olemus, mikä tuo alkuperäisen suunnitelman Kristus-itsen ruumiillistumisen korkeamman sydämen kautta ja ykseyden Lähdeluomisen kanssa. 33

Gaia-piste - uusi enkelichakra

Tämä harmonisoituminen korkeampiin taajuuksiin ja uusi maa voi tuntua sydämensykkeenä myös solar plexuksen ylemmällä alueella. Se voi tuntua kuin uuden elämänvoiman sykkeenä solar plexuksessa, mikä aktivoi keskittyneen tasapainopisteen (Gaia-piste) maan ja kosmoksen kanssa. Se on Jumalkoodipiste ja uusi enkelichakra. Tämä uusi enkelichakra (Gaia-piste) aktivoidaan ja se on suunniteltu erityisesti äärimmäisen herkille ja empaattisille, tähtiolennoille ja valonkantajille. Tämä uusi enkelichakra harmonisoi taajuutenne ja valokehonne Gaian sydänverkkoon ja auttaa ylösnousemustanne tapahtumaan sujuvasti ja vaivattomasti.
Katso aktivointivideo www.youtube.com/watch?v=unBpGWs35ac

Olemuksen ja Gaia-pisteen aikanopeutumisilmaus

Olemuksen ja Gaia-pisteen aikanopeutumisilmaus luo harmonisoitumisen jumalaiseen järjestykseen, mikä asettaa teidät täydelliseen paikkaan galaktisten ja kosmisten energiataajuuksien lisääntyneen nopeutumisen kanssa.

(Hengitä toinen käsi kateenkorvalle, joka sijaitsee sydäntasolla keskellä rintalastaa, ja toinen käsi solar plexuksella)
"Aivan tässä sisälläni on Jumala, täydellinen paikkani olla.
Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja toimii korkeimmaksi parhaakseni, ilokseni ja olemukseni täydellisyydeksi - minä olen."

(Aseta kumpikin käsi korkeammalle sydämelle, joka sijaitsee aivan kateenkorvan yläpuolella, sydänchakran oikealla puolella)
"Minä olen tässä, juuri missä minun on tarkoitus olla.
Ei ole mitään muuta paikkaa, paitsi missä olen juuri nyt.
Olen tässä kotona rakkaudessani, sydämessäni ja olemuksessani - minä olen hengitys."

(Kosketa toisella kädellä kevyesti kolmatta silmää, toisen käden ollessa edelleen korkean sydämen päällä. Aseta sitten kumpikin käsi sivuille ja tunne resonanssi ja harmoninen yhteys koko kehossasi.)

Käytä tätä Gaia-pisteeseen, uuteen enkelichakraan.

Ei jätetä kehoa - kosmos ja taivaat tulevat luoksenne

Tähän uuteen tilaan mikä vaikuttaa olevan vähemmän aikaa, vaikuttaa kovasti kykynne olla aidon ydinolemuksenne ruumiillistumana luonnon, Äiti Maan ja elämän kanssa. Oleminen kotona kehossanne korkeamman sydämen kautta, laittaa teidät linjaan aitojen jumaluus- ja kosmosyhteyksienne kanssa. Olette täällä ollaksenne täysin läsnä, tuodaksenne pyhän kosmisen sukulinjanne tietoa ja olemusta maahan ja ihmiskunnalle, tähtiporttikulkuneuvokehonne ja -olemuksenne kautta. Olette portaali korkeampiin maailmoihin.

Erittäin herkillä "empaatikoilla", sinisillä säteillä ja monilla valonkantajilla on ollut taipumus lähteä kehostaan, koska he eivät tunteneet turvaa kaikissa niissä intensiivisissä värähtelytaajuuksissa ja muutoksissa, joita on tapahtunut ylösnousemuksen ja uuden ajan vuoksi. Olette ehkä tunteneet tarvetta lähteä kehosta yhdistyäksenne todelliseen alkuperäänne ja jumalaisiin energioihinne. Näissä uusissa värähtelytaajuuksissa tuotte kosmoksen ja jumalaisen valon energian luoksenne ja löydätte harmonisen resonanssin jumalaisen alkuperäsiemenenne Gaia-sydänverkossa.

Ei enää prosessointia, välitön lataus

Viime vuosikymmenellä universaali rytmi on soveltunut sallimaan enemmän mielen prosessointia. Tämän oli tarkoitus auttaa ihmiskuntaa pääsemään vähitellen sydämeensä ja täyteen ruumiillistumiseen ulottuvuustaajuudesta toiseen. Lupa tämän tapahtumiseen (tunnetaan nimellä Jumalan suunnitelma 444 ja tähtisiemennys) on saanut aikaan tämän nopeutumisprosessin, palataksenne luonnolliseen olotilaanne, Jumala-DNA:hanne. Tässä uudessa tilassa olette korkeammassa värähtelytaajuudessa ja ykseydessä luonnon kanssa eikä teidän tarvitse kuluttaa aikaa ajatusprosessoinnissa. Tämä nopeutuminen on luonut teille mahdollisuuden vastaanottaa välittömiä informaatiolatauksia korkeammista maailmoista ja ydinolemuksestanne, jolloin kehonne solut ovat täysin harmonisessa "värähtelyvireessä" koko olemuksessanne.

Ajatusprosessointi voi estää teitä olemasta täysin läsnä kehossanne ja aktivoimasta valosolujanne ylösnoustaksenne Gaian kanssa. 444

Tavanomaiset ajatusmuodot ja välitön ilmentäminen

Tavanomaiset ajatusmuodot ovat todellista energiaa, mikä voi peittää auranne ja energiakehonne, jolloin ette tunne vapautta ja virtaamista Luojan kanssa. Nämä ajatusmuodot voivat estää teitä kehittymästä ja saamasta yltäkylläisyyttä sekä pitää samoissa uskomuksissa, ajatuksissa ja käsityksissä elämässänne. Erittäin herkillä olennoilla, sinisillä säteillä ja valonkantajilla voi olla taipumusta olla ajatuksissaan, mikä aiheuttaa sen, että te ette ole täysin läsnä kehossanne. Puhumme erityisesti ajatuksista, jotka eivät palvele korkeampaa totuuttanne ja jotka eivät ole edes teidän. Niistä on tullut lähes suoja, kainalosauva joka irrotti teidät sydämestänne ja esti ruumiillistumasta korkeampaan itseen ja Lähteeseen.

Monta kertaa erittäin herkät siniset säteet ja valonkantajat voivat tuntea niin syvästi monilla tasoilla ja monissa ulottuvuuksissa, että he ovat lähteneet kehostaan tai pysyneet ajatuksissaan ollakseen tuntematta tuskaa ja epämukavuutta korkeamman tietoisuuden energiakehossaan. Olette nyt uudella maapallolla ja korkeammassa taajuudessa, mikä sallii teidän olla jumalaisessa voimassanne ja koko kehon jumalaisessa tietoisuudessa, mitä kutsutaan myös selvätietoisuudeksi. Tämä johtuu siitä, että olette erittäin herkkä olento korkeammassa ja jalostuneessa taajuudessa, joten uudet energiat ja uusi maa ovat helppoja ja luonnollisia teille. Voitte lopultakin käyttää syvää eteeristä tunneluontoanne ja tietää olevanne enemmän elossa ja virittyneenä elämän suurimpiin kauneuksiin, iloihin ja rikkauksiin. 13

Ruumiillistaessanne täysin sen, kuka olette, teidän ei tarvitse häilyä edestakaisin ajatuksissanne tietääksenne, mikä palvelee teitä ja minkä suunnan otatte. Tunnette koko olemuksenne ilon puhuvan teille ja Lähdevirran tukevan teitä enemmän kuin koskaan ennen. Kyllä, tällöin enemmän elämän yltäkylläisyyttä ja vaurautta voi virrata teille. Monta kertaa ajatuksenne siitä, miten tämä tai tuo voi tapahtua, laittaa esteen eikä universumi saavuta teitä. Mieli ei voi kuvitella ikuisuutta tai sitä, miten jumaluus voi järjestää uudestaan ajan ja paikan tuodakseen teidät toivottomasta taianomaiseen, loppumisista täydelliseen tilaisuuteen, puutteesta vaurauteen ja tätä on uusi todellisuuteenne ja enemmän. 13

Ei ole tarvetta tai aikaa prosessointiin, koska se ei ole harmoniassa uusien olemisenergioiden kanssa ja se voi nyt estää teitä kehittymistä ja harmonisoitumasta korkeamman itsenne kanssa. Tämä on muistutus, että olette valmistuneet, tieto on sisällänne - olette ylösnoussut mestari, valon enkelijumalatar. Olette jo yhdistynyt ettekä tarvitse enää apupyöriä. Olette mestari, olette virittynyt - tunnette, aistitte ja tiedätte luonnon, Jumalan ja Lähteen harmonian virtaavan lävitsenne. Tulette kehoonne ydinolemuksenne kautta, korkeamman sydämenne Shekina-energian kautta, mikä laittaa teidät rakkauden, onnellisuuden, pyhien suhteiden ja elinvoimaisen terveyden loputtomaan lähteeseen. Astukaa portista nyt, kun olette jo täällä. Olemme yhtä kanssanne. 333

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:25 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
2012 - YLÖSNOUSEMUSOIREITA, ENNUSTUKSIA JA UUSI ENKELI-IHMINEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
30.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sinisen säteen olennot ovat erittäin herkkä ja empaattinen sieluryhmä, joka indigojen tapaan tuli monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja valoulottuvuuksista valaisemaan ihmiskunnan geenikoodia ja nostamaan Jumalatietoisuutta Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde.

"Shekina" - hepreankielinen sana valokielellä - on Sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut puoli, mikä on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimman puolen sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

Rakkaat jumalaiset energian, taajuuden, rakkauden ja valon mestarit, puhumme teille korkeamman itsenne ja olemuksenne kollektiivista - Shekina ja Sininen säde - ykseyslähdeliiton yhdellä äänellä. Olette niitä, joita olette odottaneet. Vuosi 2012 tuo galaktisen harmonian keskuslähteen kanssa, mikä avaa teille korkeamman ulottuvuuden portin ruumiillistaaksenne Jumalolemuksenne ja saadaksenne telepaattisen yhteyden ihmiskuntaan Kristus-sydänverkossa Gaian kanssa. 11:11

2012 on moniulotteinen aika-avaruus, missä taivaan portit avautuvat ja ne joilla on puhdas sydän ja selkeät aikomukset, siirtyvät 4D-5D-6D-ruumiillistumaan ja ovat edelleen täällä maan päällä. He ovat Kristus-enkelitaajuuden ylläpitäjiä, jotka ankkuroivat korkeampia valo- ja rakkausulottuvuuksia tänne maan päälle ja kaikkiin ulottuvuuksiin ja maailmoihin. Tämä olette te, kun useimmat jotka löytävät tämän informaation, siirtyvät ensimmäisenä korkeamman valon enkelivalokulkuneuvonsa ruumiillistumassa. 2013 aloittaa uuden aikakauden - eikä vain Maalle, vaan kaikille ulottuvuuksille ja maailmoille. 13-33-333. Monet teistä ovat jo siirtyneet vakauttamaan taajuuksia ja sitä ylösnousemusta, mikä tapahtui vuoden 2011 11:11- ja 12:12-planeetta-asetelmassa ja ulottuvuusportissa.

Enkelichakrapäivitys

Teitä päivitetään uusiin enkelicharkoihin, mikä tukee uusia korkeampia taajuuksia moniulotteisessa kehossanne, energiakierrossanne ja tietoisuudessanne. Vaikka tämä on ehkä ollut epämukavaa ja hermostuttavaa toisinaan, se on luonnollinen prosessi jumalaisen alkuperäisen suunnitelmanne Jumalolemuksen palauttamisessa.

Ylösnousemusoireita

Jotkut teistä ovat jo ehkä kokeneet näitä ylösnousemusoireita ja tulevat kokemaan vaihtelevassa määrin, kun siirrytte 4D-5D-6D-ruumiillistumaan ja korkeamman sydämen Jumallähteen ilmaantumiseen. Toisille tämä on täysin uutta, kun tapahtuu massaheräämisiä ja -siirtymiä.

Vuoden 2012 ylösnousemusoireita

Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia oireiden vuoksi, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse onkin ehkä ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua prosessissa.

* Kaikenlaiset vatsa- ja ruuansulatusvaivat: närästys, pahoinvointi, turvotus. Valtava energiaintegrointi solar plexuksessa - uutta enkelichakraa, Gaia-pistettä aktivoidaan ja integroidaan pelon poistamisella henkilökohtaiselta, geneettiseltä ja sukutasolta. "Gaia-pisteen ja enkelichakran päivitys on tasapainopiste solar plexuksessa, mikä keskittää olemuksenne Gaian sydänverkkoon korkeamman sydämenne, pyhän sukulinjanne ja korkeamman itsenne kautta." Etsikää Gaia-pisteen ja enkelichakran päivityksestä lisätietoa, miten käyttää tätä kehon Jumalkoodipistettä.

* Sydänintegrointi. Tunne sydämen tykytyksestä, sydän lyö ikään kuin voimakkaammin. Fyysinen sydän totuttautuu korkeampaan taajuuteen ja harmonisoituu Gaian ylösnousemuksen energioihin. Huom.: vaikka tämä voisi olla ylösnousemusoire, käykää terveydenhoitajalla. Näinä sydämen integrointiaikoina pitäkää itsestänne parempaa huolta rakastaen ja leväten, tarkkailkaa kofeiiniannostanne ja tarkistakaa lihastestauksella (kinesiologia), tarvitsetteko lisää kalsiumia ja/tai muita lisäravinteita.

* Korkeamman keskussydämen murtuminen ja laajentuminen. Tuntuu, kuin korkeampi sydänluunne rinnan keskellä säröilee vähän. Tämä sallii korkeamman sydäntietoisuutenne laajentumisen valovärähtelynne lisäämiseksi.

* Korkeamman keskussydämen arkuus, herkkyys tai kipu. Saatatte kokea aktivoinnin äkillisenä, hienoisena kipuna korkeammassa keskussydämessänne, kun altistutte korkeammille taajuuksille ja kristalleille.

* Päänsärky. Tähän auttaa, kun juo enemmän lähdevettä tai siunattua vettä ja on poissa sähkömagneettisäteilystä, kuten tietokoneet, näytöt ja kännykät. Käyttäkää myös geometrisiä verkkoja, kristalleja, kiviä, kasveja vähentämään altistumistanne sähkömagneettisäteilylle.

* Häiriintynyt uni ja heräily keskellä yötä, erityisesti noin klo 3-4, jolloin tunnette olevanne täysin hereillä. Meneminen väsyneenä nukkumaan ja sitten kyvyttömyys nukkua ja herääminen aikaisemmin. Tiettyjen yrttien ottaminen magnesiumin, kalsiumin ja kalaöljyjen kanssa ennen nukkumaan menoa auttaa - sekä pidempi aika hiljaa, kuunnellen pehmeää musiikkia ennen nukkumaanmenoa. Ylösnousemusprosessin kiihtyminen herättää teidät ja Gaian rytmit sopeutuvat, kuten tekin.

* Jumalaiset energialataukset joita tulee keskellä yötä. Nämä ovat erilaisia kuin häiriintynyt uni energiamuutoksista. Nämä tehdään korkeampien oppaidenne kautta antamaan teille energiatukea ja jumalaista informaatiota uudelleenkalibroimaan järjestelmäänne, mikä voidaan tehdä vain aikoina, jolloin on vähemmän sähkömagneettista ja ryhmätietoisuushäirintää. On tärkeää panna merkille jumalainen opastus, mitä teille tulee.

* Kehosuru. Teillä ei välttämättä ole surullisia ajatuksia, mutta tunnekehonne vapauttaa ja päästää irti menneitä ja syviä solumuistoja, jotka eivät palvele korkeamman taajuuden ruumiillistumaanne. On tärkeää olla menemättä suruun, sillä tämä prosessi tapahtuu toisella tasolla. Suru menee pois päivässä tai parissa. Se ei ole masennusta, mikä on jotain muuta huomiota vaativaa. Tässä voivat auttaa eteeriset öljyt, kaikenlainen tietoinen hengittäminen, jooga, liikunta, luonnossa oleminen sekä käsivarsien avaaminen sivuille, ottaen elämää sisään suuressa hengenvedossa ja sitten käsien tuominen yhteen rukousasentoon sydänchakralle.

* Herkkyys kofeiinille.

* Ruoka-aineallergioiden lisääntyminen.

* Suurempi synkronismi.

* Ruokavaliomuutokset. Monet ultraherkät ovat muuttaneet ruokavaliotaan säilyttääkseen korkeamman taajuuden tasapainon. Käytte läpi lisää herkkyysmuutoksia siinä, mitä laitatte kehoonne, ja teitä opastetaan siinä, mikä palvelee teitä.

* Lisää kuuloaistimuksia ja kehotietoisuutta toisista ulottuvuuksista, maailmoista ja hienoenergioista. Selvänäköisyyden lisääntyminen jumalaisessa opastuksessa. Tämä on tärkeää tunnistaa, koska tämä auttaa teitä tietämään, mitä oikeasti tapahtuu, mihin suuntaan mennä kaikissa muutoksissa ja mikä on turvallisinta teille.

* Solujenne värähtelyn kuuleminen energiatulvissa ja latauksissa. Tämä sallii paremman yhteyden Jumallähteeseen korkeammalla tasolla kehossanne.

* Luovuuden, projektien, ideoiden ja tilaisuuksien lisääntyminen, joita tulee peräkkäin ja samaan aikaan. Kaikki energiat vapautuvat ilmennettäväksi. Tämä on uutta energiaa, mihin sopeudutte.

* Suhdemuutokset, -loppumisia ja -alkamisia.

* Painonnousu ja -lasku. Ei pysty laihtumaan.

* Kolmannen silmän aktivointiherkkyyttä ja ihottumaa voi tulla, kun käpylisäke harmonisoi teitä laajentuneeseen tietoisuuteen Luojasta. Saatatte kokea lisääntymistä toisten maailmojen, enkelien, korkeampien ulottuvuuksien värein, orbien ja keijujen näkemisessä. Huom.: tämä aikana näkökykynne voi muuttua, kun saatatte nähdä sumua ympäristössänne - etsikää aina terveydenhoitoammattilaisen tukea.

* Maadoittumattomuuden tunne, epävakaus energiakentässänne tai yhteydessänne elämään. Hyvin suuren nopeutumisen myötä korkeammissa maailmoissa ja kunnes teette siirtymän 4D-ruumiillistumaan, saattaa tuntua siltä, että asutte vieraassa maassa. Pian tämä tila tuntuu enemmän kodilta ja luonnollisemmalta kuin se, mitä olette koskaan kokeneet.

2012 ennustuksia ja siirtyminen neljännen, viidennen ja kuudennen ulottuvuuden sydäntietoisuuteen - uusi enkeli-ihminen

Voimakkaammat telepaattiset ja empaattiset yhteydet

Koette voimakkaamman telepaattisen ja empaattisen yhteyden luontoon tai Gaiaan sekä eläimiin. Vaikka useimmilla sinisillä säteillä ja valonkantajilla on hyvin merkittävä yhteys luontoon, se lisääntyy ja tämä on osallistumista siihen Jumallähteen suurempaan virtaan, mikä kulkee lävitsenne.

Jumalaisten "haamujen" näkemisen lisääntyminen

Kun ulottuvuuksien, maailmojen ja verhojen avautuminen lisääntyy, näette lisää "haamuja" ja jumalaisia olentoja, enkelejä, valoja ja orbeja. Näette enemmän toimintaa taivaalla, epätavallisia muodostelmia, ja maa ja luonto puhuu teille.

Pimeiden negatiivisten energioiden lisääntyminen

Kun valo ja enkeliportaalit lisääntyvät, myös pimeyttä ja negatiivisuutta näyttää olevan enemmän maan päällä. Tämä on luonnollinen tapahtuma ja tasapaino, mitä tapahtuu, kun astutte uuteen aikaan. Valonkantajana on tärkeää keskittyä siihen, mikä on todellista jumalaista voimaa, sen ylimmän rakkauden Jumallähteen valoa, mitä olette. Kun luotte uutta Maata ja uutta jumalaista ihmistä, suurempaa jumalaista voimaa säteilee valojoukoilta, suuren enkelijoukon neuvostoilta ja tukitiimeiltä. Kutsukaa heitä ja harmonisoitukaa tukeen ja vastaanottamaan rakkauden ja valon jumalainen suunnitelma.

Yltäkylläisyyden ja hyvinvoinnin lisääntyminen

Kun harmonisoidutte Lähdeluomiseen, mikä kulkee lävitsenne yhtenäisessä sydäntietoisuudessa, yltäkylläisyys ja hyvinvointi lisääntyvät. Huomaatte tarpeiden, halujen, toiveiden ja unelmien tapahtuvan vaivattoman helposti. Tämä lisää tilaisuuksianne hyvinvointiin. Silloinkin kun muut ryhmät tuntevat ehkä puutetta, kukoistatte yltäkylläisyydessä. Ettekä ainoastaan saa enemmän taloudellista tukea ja hyvinvointia itsellenne, vaan autatte myös tietoisuusmuutoksessa, tämän yltäkylläisyyden yhtenäisen Lähdekoodin ankkuroimisessa maapallolle.

Ajan nopeutuminen

Ylösnousemusajan nopeutumisen lisääntyminen. Mikä tuntuu ajan nopeutumiselta, on sitä, miten olitte tottuneet elämään 3D-todellisuudessa, missä vaaditte enemmän integroimislepoaikaa sopeutuaksenne korkeampaan elämävoimaenergiaan. Kun nousette korkeampiin 4D-5D-6D-maailmoihin, latauksenne ja integroitumisenne ovat välittömiä, mikä näyttää aluksi ajan nopeutumiselta. Totutte elämään korkeammissa maailmoissa, kun siitä mikä näytti nopealta ennen, tulee luonnollista ja luonnonmukaista elämässänne.

Valokielen muinaisen pyhän äänitaajuuden paluu jumalaista DNA:ta varten ja planeetan virittämiseksi harmoniaan

Tapahtuu lisääntyvää heräämistä käyttämään kadonneita 528 Hz Solfeggio-taajuuksia, jotka ovat valokieltä ja luomisen matemaattisia yhtälöitä. Tiede jatkaa niiden matemaattisten äänitaajuusyhtälöiden tuomista, jotka rakentavat sillan tieteen, henkisyyden ja metafyysisyyden välille maailmassa. Muinaiset äänitaajuudet tuodaan takaisin tietoisuuteen taivaallisten porttien kautta, jotka avautuvat ja joilla on suuri vaikutus DNA:n aktivoimiseen ja harmonisoitumiseen Jumallähteen kanssa. Valokieli, luomisen ääniharmoniat heräävät nyt monissa valonkantajissa, kun tämä auttaa planeetan ja solujen virittämisessä takaisin harmoniaan, tasapainoon ja valoon.

Vuoden 2012 portti tuo verrattomia tilaisuuksia taianomaisuuteen ja teille saada valaistumista, välitöntä parantumista ja transformoitumista - vastaavaa ei ole koskaan ennen koettu tällä planeetalla. Jokainen on täydellisellä ylösnousemusaikajanallaan. Olkaa ilossa, sillä kärsimyksen ja erillisyyden loppu on käsillä ja olette toteuttaneet nämä loistokkaat ajat sen vuoksi, mitä te ja kaikki te olette olleet. Olemme yhtä kanssanne!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:26 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
VENUS-TRANSIITTI, RUUSUSÄDEKOODIEN AKTIVOINTI JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Venus-transiitti on harvinainen astrologinen ja astronominen tapahtuma, mikä tuo hyvin voimakkaita transformaatioenergioita, jotka vaikuttavat tunnekehoonne hyvin syvällä tasolla. Tämä aikaansaa lisää jännitettä ja radikaaleja muutoksia ja transformoi kiinnittymistä aineelliseen maailmaan ja 3D-järjestelmiin, jotka ovat vaikuttaneet pitävän teidät turvassa, turvattuna ja kontrolloituna. Venus-transiitti on porttiportaali, joka lataa pyhän jumalaisen feminiinisyyden jumalaisen valkoisen valon puhtainta olemusta. 13

Ydinolemuksenne on tulossa pyhään harmoniaan luomisen äitimaljan vasta-ankkuroitujen ruususädekoodien ja keskusauringon ja galaktisen keskuksen lähteen kautta. Nämä planeetta-asetelmat ja portit kalibroivat taajuutenne uuteen maapalloon ja ykseysliittoon. 33. Ruususädekoodit jatkavat harmonisen resonanssin tuomista Gaian kanssa ja solujenne valaisemista vuoden 2013 ajan.

Monet teistä löytävät ehkä itsensä toimintatapavaihdoksista ja muutoksista, jotka vaikuttavat olevan täysin oman kontrollinne ja valintanne ulkopuolella. Ette ehkä tunne turvaa elämässänne, ikään kuin teidät olisi pudotettu lentokoneesta ilman laskuvarjoa. Teitä ei jätetä tuuliajolle tai heitetä ulos avuttomana - te ette vain tarvitse pesän turvallisuutta enää. Voitte nousta korkeuksiin itse ja luoda oman kohtalonne. 44

Joskus voi näyttää siltä, että pimeys ajaa ylitsenne ja hyökkää kimppuunne. Tietäkää, että olette Jumalan lähdevalon majakka, joka muuttaa ihmistietoisuuden vanhoja rakenteita pelkällä läsnäolollaan. Ne jotka ovat tasapainottomia tunteiltaan, joilla on riippuvuuksia ja jotka eivät toimi todellisesta ja aidosta voimastaan, tuntevat olonsa uhatuksi. Monia käyttävät hyväkseen toiset voimat, koska heitä on helppoa kontrolloida ja manipuloida viimeisenä epätoivoisena yrityksenä päästä teistä eroon - vaikka he eivät pysty siihen, koska heillä ei ole sellaista jumalaista auktoriteettia tai voimaa. He eivät voi vahingoittaa teitä. 55, arkkienkeli Mikaelin värähtelypuumerkkiluku

Tämä voi tuoda pintaan ja hämmentää noita viimeisiä syvään juurtuneita kysymyksiä ja tunteita, jotka tunsitte parantuneen. Monet teistä viimeistelevät ydinsukulinjan ja perhegenetiikan parantamista. Jotkut teistä tekevät tätä toisten puolesta - ryhmät, ryhmätietoisuus, järjestöt, järjestelmät, verkkolinjat, maapallon alueet, ihmiskunta, kasvi-. mineraali- ja eläinkunta. Muistakaa, että olette kohtalonne täydellisessä paikassa. Sielunne haluaa puhdistaa kelvottomat energiat, sopimukset ja sielusuostumukset tullaksenne täysin niille porteille ja portaaleille, jotka järjestitte ennen Gaialle tulemistanne.

Läsnäoloanne on pyydetty Jumalan ja jumaltason perimmäisellä auktoriteetilla. Olette pimeydessä säteilevä valo. "Olkoon siellä valoa" oli kutsunne tänne Gaialle. Olette jumalainen alkuperäinen valolähde, jumalainen alkuperäinen suunnitelma. Olette valmiita ja teidät on vapautettu olemaan se luomislähteen täysivaltainen jumalainen voima, mikä olette.

Missä kohtaa ruususäde tulee mukaan

Ruususäde on pyhä järjestely ylimmän auktoriteetin Äiti Jumalattarelta - rakkauden, suojelun, myötätunnon ja pyhän liiton Jumalalta - harmonisoimaan teidät kosmisten luomiskoodien kanssa. Ruususäteessä on graalikoodit ja pyhän sydämen Shekina, Äiti Maria -malli, jotta voitte sisäistää korkeampia valotaajuuksia kehonne vahingoittumatta. Tämä Äidin pyhän sydämen säde luo jumalaisen suojeluvoiman ruusuilmentymänä, auttamaan teitä ihmiskunnan ja alempien astraaliulottuvuuksien valtavassa puhdistamisessa ja vapauttamisessa. 44

Ruususäde, jota ei ole päästetty planeetalle 1000 tai useampaan vuoteen, on ollut äskettäin sallittu värähtely Gaialla ja se tulee suuremmaksi jumalaiseksi valta-auktoriteetiksi vuoden 2012 pimennysten ja planeetta-asetelmien myötä. Ajateltiin, että ruususäde oli atomisesti liian voimakas olemaan Gaialla, kun henkinen valomäärä ei ollut riittävä. 13

Koska olette läsnä planeetalla - valonkantajat, tähtisiemenet ja sininen säde - pyhän sydämen ja korkeamman sydämen ruususäde aktivoidaan taas keskusaurinkolähteen kautta. 33. Tämä saa aikaan vielä suuremman valotulvan ja lisää stressiä astraaliulottuvuuksissa, ja ruususäde on täällä antamassa teille pyhän jumalaisen valta-auktoriteetin takaisin. 333

Pimennyksen ja Venus-transiitin ylösnousemusoireita

Tunnevuoristorata. Koette yhtenä päivänä "korkeuksia" yhteydestä "minä olen" -olemukseenne ja sitten myöhemmin tapahtumat laukaisevat taas syviä ydinkysymyksiä esiin. Vaihtelette henkisen sulosointuisuuden ja syvän tunneparantumisen välillä.

Maadoittumattomuus ja tunne, että olette unessa. Tämä voi johtua valokehonne laajentumisesta ja uudelleenkalibrointiprosessista, missä valokehonne harmonisoituu galaktisen ytimen kanssa.

Tunne auranne tai valokehonne virtaamisesta edestakaisin. Tätä tapahtui monille teistä lapsena nukkumaan mennessä. Tiedätte tämän olevan jumalaisessa harmoniassa, kun se tuntuu erittäin miellyttävältä, ja jos liikutatte kehoanne, se lakkaat. Taas kerran, valokehonne laajenee ja harmonisoituu galaktiseen ytimeen.

Haluttomuus lähteä kotoa tai mennä ihmisten ilmoille. Nämä planeetta-asetelmat ja pimennykset aiheuttavat energiapäästöpilviä alueellenne ja saatatte tuntea ja tietää intuitiivisesti olla altistamatta aurakenttänne tälle.

Aurinko kommunikoi ja alkaa kommunikoida kanssanne

"Poimuvaloaika" muuttuu. Joillakin on lepoajattomia jaksoja. Tämä on reaalielämäharjoitustanne olla hyvin läsnä ja tietää hetkessä, mikä on oikein teille. Teistä tulee adepti ja kuljette täysin ja epäröimättä yhdessä hengen kanssa. Tämä on ylösnoussutta mestaruutta.

Vaikutelma psyykkisestä hyökkäyksestä. Suuri valotulva lietsoo negatiivisuuden vapauttamista ja astraaliulottuvuudet näkevät teidät uhkana, vaikkette olekaan tehnyt mitään niille. Älkää sotkeutuko niiden kanssa. Varmistakaa, että kaikki energianne liikkuvat eteenpäin ja käyttäkää Gaian keskusta kehon tasapainottamiskohtana. Olkaa neutraali ja pysykää jumalaisesti harmoniassa Lähteen kanssa. Kun olette tässä tilassa, voitte sanoa päivitetyn version Ho'oponopono-mantrasta, pudistavan meditaatiorukouksen ja Valorukouksen*.

"Olen pahoillani, anna anteeksi minulle, ole hyvä. Rakastan sinua. Kiitän sinua. Sinut ja minut on vapautettu ja puhdistettu." Sanokaa tämä ainakin kolme kertaa tai useammin henkilön tai tilanteen nimen kera.

Intuition, tuntemisen, aistimisen ja tietämisen lisääntyminen

Kyvyttömyys liikkua eteenpäin elämänpolullanne. Teistä saattaa tuntua, että teitä estetään tehtävässänne ja polullanne. Taivas toivoo teidän olevan juuri siinä, missä olette, ja tehtävänne on tällä hetkellä vain olla valoa. Kaikki tapahtumat eivät ole aivan vielä yhdistyneet teille portiksi siirtyä eteenpäin, vaikka se tulee tapahtumaan. Tässä kutsutaan uskoa ja luottamusta - ja teitä meditoimaan ja lepäämään.

Valtavia siirtymiä suhteissa

Muuttaminen uuteen paikkaan. Saatatte yhtäkkiä huomata, että te ette ole energiaharmoniassa, ja Gaia vaihtaa paikkaanne.

Jaamme ja sanomme tämän rukouksen kanssanne Venus-transiitin läpi, kun harmonisoidutte jälleen keskusauringon valolähteeseen. Kiitos, että olette täällä ja luotte uutta valoaikaa. Olette jumalaisen suunnitelman pyhä astia muodossa, Shekina-hengen suurenmoinen loisto palautettuna pyhän sydämen kautta kiitollisuudessa. 22

*Valorukous

Olkoon valoa, sillä olen valo.

Olkoon rauhaa, sillä on rauha.

Harmonisoidun keskusauringon suureen ja mahtavaan lähteeseen.

Valaise meitä valon korkeimpaan tarkoitukseen ja kaikkien hyväntahtoiseen toimintaan.

Kaikki joukot, tiimit, ulottuvuudet, maailmat, pyhä ja täysivaltaisen valovoima, yhdistykää minussa ja palauttakaa ja parantakaa kaikki.

Valaiskaa kaikki mielet Kristuksen mieleen.

Palautettakoon totuus jumalaiseen valoon.

Palauttakaa solut valosoluiksi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaamme.

Ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:28 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
12:12:12 - INTENSIIVISTEN KARMASUHTEIDEN AKTIVOITUMINEN JA SIELUSOPIMUSTEN SELVITTÄMINEN, 333

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
20.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tähän kanavointiin upotetut numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Monet teistä "ultraherkistä" sinisistä säteistä, enkeli- ja tähtiolennoista voivat nyt kohdata suhteita, joita ette kyenneet aiemmin kohtaamaan. Nämä ovat karmallisia suhteita, liittoja ja sielusopimuksia, jotka tuovat teille DNA:n syvän ydintason parannusta ja korkeampia kosmisia aktivointimalleja, jumalaisen harmonian ylösnousemuspolullenne. 13

Pystytte nyt siirtymään näiden karmasopimusten yli ja transformoimaan ne ja siirtymään korkeammalle jumalaiselle sielupolulle, kun ihmiskehonne on lisännyt valon ja hengen ruumiillistumisen värähtelykenttää. Suhde voi olla romanttinen, ystävyyttä, liiketoimintaa ja yhdistää teidät tiettyyn paikkaan tai sielulupaukseen tai -valaan. Saatatte kokea myös lisää perhesuhteita, jotka näyttävät yhtäkkiä siirtyvän karman parantamisen ylikierroksille. 33

12:12:12-planeettatransformaation salamavauhti on kiihdyttänyt näitä sielun karmasopimuksia ja -liittoja teidän ja toisen ihmisen vapautumista ja ylösnousemista varten. Tämä on kumpaakin teitä varten, jotta teidät voidaan vapauttaa ja aktivoida valitsemaan, mihin ulottuvuuteen ja tietoisuuteen olette valmis sielutasolla. 12:12

Nämä uudemmat karmasuhteet eivät ole tavallista mallianne tai sitä, mihin olette normaalisti tottuneet ja mitä olette valinneet menneisyydessä. Voi olla äkillinen pyörremyrskysuhde, mikä näyttää tulevan tyhjästä ja minkä sielunne ja kosmos ovat "juonitelleet" täydelliseksi suunnitelmaksi, mikä vaikuttaa ehkä kaoottisilta energioilta ja luo tilanteen, mikä saattaa teidät yhteen. Tämä voi tapahtua yhteisen syyn ja monien tavoitteiden vuoksi ja se voi tuntua kiireeltä, mitä ette voi paeta.

Karmaliitot

Karmaliitot soveltuvat sielunne ja universumin korkeamman parantumiskutsun intensiivisyyteen ja velvoitteeseen, kun sielusopimukset voivat olla matkallanne olentoja, jotka tunnette toveriksi, mentoriksi ja enemmän värähtelyltään yhteensopivaksi. Karmaliitoissa olette olleet sielunkumppaneita ja/tai jumalaisia vastineita jotka yhdistyvät, silloin kun molemmat tai toinen on valmis tasapainottamaan epäpätevät energiat ja aloittamaan nomadin ylisielumatriisin integroimisen.

Karmaliitoissa voi olla haastavinta, silloin kun kumpikin teistä on haluton kehittymään ja parantumaan. Tilanteesta riippumatta universumi on kutsunut näinä nopeutuneina aikoina numeroanne, olette nyt näyttämöllä ja teidän on aika transformoida ja viedä osanne korkeampaan valorakkauteen.

Tietäkää, että kumpikin teistä - tai olosuhteet - suostuitte näihin sielusopimuksiin ennen inkarnoitumistanne ja ytimessänne olette kumpikin pyhiä olentoja, jotka esittävät osaa valon puolesta. Henkinen kehittyminen mitä nämä karmasuhteet voivat tuoda teille, on sielun transformaation rakettipolttoainetta, mikä nostaa taajuuttanne ja harmonisoi teidät jumaluuteenne tavoilla, joita ette olisi voinut kuvitella. Avain on sallia tämän tapahtua, juuttumatta entisiin uriin, egon ja matalamman tiheyden värähtelyihin. 333

Sielusopimusten ja -liittojen tunnelaukaisinten puhdistaminen

Kun entinen pelko laukaistaan tai kun näistä sielusopimuksista herää tunnetuskaa, voitte silloin nähdä parantumisen syvemmän yhteyden vapautuvan elämässänne, mihin ette kyenneet aiemmin. Tämä voi näyttää teille, missä kohtaa olette harhautuneet, koska tunsitte, että maailma oli liian kova, ja nyt se tuo jumalaisen voimanne takaisin.

On tärkeä olla eksymättä kärsimyskehoon, kun voitte olla ekstraherkkä, kun nämä portit ovat hyvin transformoivia ja herättävät Ka-tunnekehon, mikä harmonisoidaan suurempaan sopusointuun Gaian tunnekehon kanssa. Silloin kun entinen pelko laukaisee teidät, kutsukaa "minä olen" -olemustanne, henkioppaitanne, Armo Elohimia ja enkeleitä pitämään kaikki energiakehonne ehjänä. Hengittäkää syvään, tuntekaa kehossanne, mistä osa henkeänne on lähtenyt, ja jatkakaa keskittymistä Jumallähdeyhteyteen luonnon kautta, kun hengitätte syvään päästäen sieluolemuksenne ja Jumalan takaisin noihin elämänne ja olemuksenne osiin anteeksiannon kautta. Osa siitä, mitä tuodaan pintaan, on traumaa syntymästä ja erillisyydestä henkeen. 333

Sielukohtalonne 12:12:12-portin nopeutuminen

Lähestyvä 12:12:12-portti nopeuttaa sielukohtaloenergioiden tunnelaukaisinten paljastumista, mikä avaa ulottuvuusoven, kokeaksenne monien menneiden elämien ja kollektiivisen ryhmätietoisuuden syvällistä ja taianomaista parantumista samanaikaisesti. Kosmos ja valokehonne ovat "juonitelleet" yhdessä tuodakseen teille takaisin tämän eheyden ja ykseyden ylimmän transsendenssin. 444

Luotte siltaa uudelle maapallolle

Luotte siltaa. Muistakaa, ettei teidän tehtävänne ole muuttaa toista ihmistä tai tilannetta. Pystytte ylittämään nämä energiat ja pääsemään korkeampaan värähtelyyn puhdistamalla anteeksiannon luontaisella alkemiaprosessilla tunnekehonne takaisin luomislähteeseen. Tämä saa aikaan sielun Jumalolemuksen uudelleenmallinnuksen, mikä palautetaan sisällenne. Kun olette antamatta pois osaanne ja olette ydinolemuksessanne, täytätte sielusopimuksen, kun se luo energiapolun takaisin Jumalaan teille kummallekin tilanteesta riippumatta.

Tätä he tarvitsevat teiltä - että olette täysin sitä, kuka olette - koska tätä he haluavat sielutasolla ja ovat itse unohtaneet sen ja te olette silta. 12:12:12-portti tunkeutuu näihin sielun karmasopimuksiin, sillä joissain tapauksissa pimeyden linnake on pitänyt pintansa odotettua kauemmin ja te olette tämä jumalainen tilaisuusovi uudelle maapallolle.

Universumi toivoo, että olette täysin elossa "jumaluuskierrossanne", jotta Jumala voi astua takaisin olemukseenne, mikä yhdistää koko elämän luomislähteeseen ja näin kaiken ylösnousemukseen. 333

Tärkeä muistaa: olette rauhantekijä

On tärkeää muistaa, että joillekin näiden karmasuhteiden ja -liittojen tehtävä ei ole saada pitkäaikainen, välittävä ja tasapainoinen ja tasavertainen liitto. Rauhantekijänä haluatte luonnostaan nostaa heidän värähtelyään, mikä vie heidät seuraavalle tasolle. Koska olette mestari luomaan harmonisen tasapainon elämään, teidän on hyvin helppoa nähdä potentiaali tässä olennossa, koska sitä te olette. Täytätte karmasiteenne työskentelemällä eetterimaailmoissa ja muissa parantamisulottuvuuksissa. Tällä kerralla ei ole kyse voimanne menettämisestä, sen antamisesta pois tai kehonne jättämisestä.

Tiedätte, onko teidän tehtävänne lähteä pois, koska tällä kertaa vapautatte toisenne täysin sopimuksistanne, kun päätätte kumpikin, haluatteko luoda jotain uutta ja uuden tason yhdessä.

Päästämällä irti, antamalla anteeksi, tunnistamalla tuon sieluhengen erillisyyden ja jälleenyhdistymisen, pysymällä omassa voimassanne ja olemalla kietoutumatta, saatte korostunutta kauneutta ja iloa, mitä ette ole koskaan kokeneet. Tämä on lahja, mitä juhlia itseänne - tätä ylintä jumalaista voimaa, mikä tulee suuremmasta Lähteen ruumiillistumisesta. Nämä ovat suuren puhdistumisen aikoja, mitkä tuovat jumalaista soluparannusta uudemmalla ja syvemmällä tasolla, muuttamaan teidät korkeammaksi valo-olennoksi, alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaanne. 13

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 07.01.2014 12:29 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
MENETÄN JÄRKENI - GALAKTISIA YLÖSNOUSEMUSOIREITA, 333

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tähän kanavointiin upotetut numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Olette todella uuden maan evoluutiohetkessä, kun kaikki muuttuu kerralla. Näinä ennenkuulumattomina aikoina kukaan ei tiedä varmasti, miten kaikki huipentuu, sillä keinottelija- ja pelaajasekoituksessa on monia - Jumalia, katselijoita, valvojia, taistelijoita, kontrolloijia, maan sisäisiä, monia tähti-, enkeli- ja galaktisia maailmoja ja joukkoja. Tietäkää olemuksessanne, että TE - tähtiolennot, valotyöntekijät, siniset säteet, enkelit, uuden edelläkävijät ja koodinkantajat - määräätte, miten se tapahtuu.

Myös siinä on korkeampi jumalainen suunnitelma, mikä vaikuttaa toisinaan kaaokselta. Ette ehkä täysin oivalla, että teillä voisi olla hyvin paljon pyhää voimaa, kun jumalainen DNA:nne, galaktinen tähtialkuperänne on pidetty salaisuutena. 13. Muinaisen lähteen ja taivaallisten asetelmien jumalainen väliintulotulva ja ylösnousemusulottuvuuden violetti luomisliekki ruususäteen kera ovat kanssanne, mikä vahvistaa ja herättää valovoimat teidän sisällänne ja yhtenäisen ykseyden jumalaisessa pyhässä matriisissa!

Kosmoksen laukaisema intensiivinen tunnepuhdistus

Tämä on ollut kosmoksen laukaiseman tunneintensiivisyyden vuosi. Menneistä vuosikymmenistä saakka monet edelläkävijä-valonkantajat ovat transformoineet ja muuntaneet mentaalikehoa. Näin on, että voisitte valmistua ja olla täydellisissä taivaallisissa harmonioissa tunteiden tasapainottamiseen jumalaista kristallikehoa varten. 22

Nyt transformaatio ja transsendenssi tulevat nopeasti, hetkessä. Se on voimakasta, se kulkee lävitsenne ja sitten olette uudella maaperällä ja vieraalla alueella. Ja kun astutte tälle vieraalle alueelle, teille luodaan tila tuoda sielunne luomisharmonioita, mikä luo uuden kehomallin. Uuden maan luomiseen vaaditaan luomissäteiden kaikkia sielupuumerkkitaajuuksianne, joista sovitte ennen inkarnoitumistanne. 12:12:12

Menetän järkeni - vuoden 2013 kaaosta, hämmennystä, turhautumista ja häirintää

Ultraherkkänä tunnette empaattisesti planetaarisella ja magneettimatriisitasolla tiheysverhojen, -kerrosten ja -kilpien vähentyvän. Tunnette ehkä häirintää sekä epäilyn ja pelon projisointia median ja muiden välineiden kautta, mikä yrittää ohjata teidät pois keskuksestanne. Näin tärkeitä ja jumalaisen voimakkaita olette. Jos ette olisi, ei olisi tätä vastavoimaa. 333

Teidät luotiin täydessä jumalolemustietoisuudessanne mestarien huomattavien kykyjen ja jumalaisten pyhien voimien kera. On sanottu, että teidät luotiin Jumalan kuvaksi. Teidät luotiin Jumalan kuvaksi Kristus-mallissa, "tähtisiemennettiin" enkelisesti ja galaktisesti kosmisista harmonioista, valokielellä luomisen lähdekoodeista. Teillä on kaikki jumalainen voima ja täysivaltainen oikeus olla se, kuka olette, ja olette täysin varustettuja menemään läpi näistä muutoksista. 33

Tänä aikana kun nousee kosmoksen laukaisemia intensiivisiä tunteita, henki sanoo teille: käyttäkää jumalaisia harmonisoitumistyökalujanne ja pysykää omassa värähtelykentässänne, aidon sydänkeskuksenne jumalaisessa pyhässä matriisissa ja tämä menee ohi. 333

Tämä näyttää teille todellisen jumalaisen olemisvoimanne, sillä teidän täytyy pysyä keho-henkiolemuksessanne ja olla lähtemättä. Teidän tehtävänne on ammentaa kosmista lähdeolemusta olemukseenne, elämäänne ja maapallolle ollaksenne tuo uusi polku ylimmässä jumalaisessa rakkaudessa.

Galaktisen tähti-ihmisen ylösnousemusoireita, 333

On suositeltavaa konsultoida terveydenhoidon ammattilaisia oireista, sillä kaikki oireet eivät tule ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse saattaa olla jostain ylösnousemusoireesta, tarvitset ehkä kuitenkin apua prosessissa.

Jotkut teistä ovat menneet tämän läpi ja toiset kokevat sen ehkä myöhemmin.

Ulottuvuuksien välissä eläminen, viidennen ulottuvuuden kristallikehomuutos

Ensin edestakainen kulkeminen ulottuvuuksien välillä voi olla järkyttävää ja hämmentävää ja se voi aiheuttaa väsymyksen lisääntymistä. Tietäkää, että tämä on alkuperäinen ja aito jumalainen suunnitelmanne, kun olette hyvin kykenevä vaihtelemaan ulottuvuuksien ja maailmojen välillä, integroimaan tämän luontaisen tähti-ihmiskyvyn fyysisen kehonne kautta ja tekemään yhteistyötä maan ja kosmisten värähtelykenttien kanssa.

Milloin saan järkeni takaisin?

Teistä ei ehkä tunnu aivan oikealta ja olette pois keskuksestanne toisinaan, hukkaatte asioita ettekä tiedä, minne olette laittaneet juuri jonkin - siitä on vasta sekunti ettekä nyt muista, mitä teitte sillä. Ette ehkä muista, mitä tapahtui viikko, päivä ja joskus tunti sitten. Tulette muistamaan ja järkenne tulee täysin takaisin uusien hermoratojen kera. Tämä voi johtua ylösnousemuksesta, ulottuvuuksien vaihtelusta ja suuresta mikropiiristöparantelusta ja magneettikenttien vaihtelusta. Tämä voi todella vaatia veronsa biologisesta järjestelmästä ja hermostosta elämän normaaleissa jokapäiväisissä toimissa. Olkaa kärsivällinen itsenne ja toisten osalta ja tietäkää, että tämä on väliaikaista. Tietäkää, että tämä on upea ja voimallinen merkki ylösnousemuksestanne ja uudesta maapallosta.

On tärkeää, että teette parhaanne ollaksenne kevyt, nauraaksenne ja leikkiäksenne. Silloin kun näitä voimakkaita magneettikenttähyökyjä ja kosmisia aurinkoaaltoja tulee, ei ole parasta aikaa saada projekteja ja asioita tehtyä.

Fyysinen kipu ja tunnevapautus

Nämä voivat olla moniulotteisia ja syviä soluvapautuksia, jotka näyttävät tulevan kehon ja aivojen kudoksista. Osassa tästä kivusta on informaatiota, ymmärrystä ja viisautta menneisyydestä ja kosmoksesta. Osa tästä on syvää soluvapautusta - jumalainen suunnitelma mikä haluaa tulla käyttöön pyhän jumalaisen matriisin kera - ja on kamppailua ja ristiriitaa kahdessa energiajärjestelmässä ja energiakehossa.

Suolistovaivoja ja ruuansulatusongelmia

Ette ehkä pysty pitämään tiettyjä ruokia sisällänne, kun ne menevät suoraan lävitsenne. Maha on fyysisen Jumalolemuksenne alkuperäinen osa, mikä tulee toimintaan suuremmalla kapasiteetilla. Olette myös ehkä kehittäneet pienen Buddha-vatsan tai teillä on jatkuvaa turvotusta, mikä näyttää raskaudelta.

Tämä voidaan nähdä taajuutenne puhdistumisena ja uudelleenharmonisointina. Tietäkää, että olette astuneet 11-11- ja 12-12-porttien läpi. Olette nyt uudessa ulottuvuuksienvälisessä aika-paikkaportaalissa kehonne, elämänne ja Lähteen kanssa. 13. Olette sopusoinnussa fyysisen kristallikehon uudelleenjärjestelytransformaation kanssa. Tarvitsette harmonioita ja toisten tukea - läheinen tukeva tähtiperhe, Gaia, elementit, deevat, luonnonväki ja kosmos. Kasvilääkkeet, eteeriset öljyt, kristallit, pyhä geometria, harmoniset taajuudet, muinaiset ja pyhät teknologiat joita tulee planeetalle, valokielen tasapainottava värähtelyuudelleenkalibrointi auttavat teitä uuden maan siirtymien läpi.

Huomio!! Varoitus: voimakas tunneulottuvuuspyörre!

Intensiiviset tunteet, itkeminen ja syvät ydintunteet - yhtäkkiä voitte olla intensiivisessä tunnepurkauspyörteessä, missä tunnette, että se on kaikki, mitä silloin on. Tietäkää, että teihin iski vain voimakkaan tunnepyörteen energia-aalto. Tulette siitä ulos vapautuneena ja parantuneena. Muistakaa, että se on vain parantava aalto.

Olkaa vakuuttuneita, että käytte läpi vain näitä ylösnousemuksen parannusoireita. On elintärkeää luottaa korkeamman suunnitelman jumalaiseen virtaan ja olla siinä, mennä jumalaisen virtauksen mukana, luottaa intuitioonne, jumalaan/vaistoon, luottaa empaattiseen ekstraherkkyyteenne, kun ne ovat todellisia uuden maan navigaattoreitanne. Muistakaa, että todellinen ydinolemuksenne ja värähtelynne on rakkaus ja teitä rakastetaan. Olette olleet empaattisen ekstraherkkyytenne ja moniulotteisten kykyjenne hienovirityspolulla juuri tätä aikaa varten.

Rakkaat siniset säteet ja ekstraherkät valonkantajat, taputamme teille, kun teitä on työnnetty monin tavoin tullaksenne ulos ujoudestanne. Siitä tulee helpompaa, OLEMME KANSSANNE. Katsokaa taivaalle ja nähkää meidät tähtialuksissa ja valomuodostelmissa ja tietäkää, että meitä on monia tiimejä, maailmoja, valojoukkoja, deeva-, auringonsäde- ja luonnon tukijoita. Tuntekaa meidät, olemme lähellä. Tuomme rauhaa, tukea sekä rakkautta ja työskentelemme yhdessä kanssanne! 333

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 24.02.2014 21:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
UUDET EDELLÄKÄVIJÄT, INTENSIIVINEN TAAJUUSMUUTOS, TERVEYS, SIELUSOPIMUKSET. 444

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
24.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tähän kanavointiin upotetut numerosarjat aktivoimaan lähetystä.

Tämä ei ehkä päde kaikkiin valonkantajiin tänä aikana, koska on laaja kirjo ylösnousemusoireita ja tapahtuu ulottuvuustaajuusmuutoksia. Tietäkää, että universaalia rakkautta, huolehtimista ja enkeliapua virtaa kaikille. Tässä puhutaan niistä, jotka eivät sovi uuden maan energiahelppouteen.

Tämä on uusille edelläkävijöille, sillanrakentajille, ultraherkille empaattisille olennoille, jotka ovat ehkä olleet polulla jonkin aikaa, ja vanhoille sieluille. Eikä tämä tarkoita, että te ette koe iloa ja kulkemista uusien virtausten myötä. Tämä on lohduttamaan teitä, antamaan tunnustusta teille ja voimaannuttamaan teitä, kun useimmat valotyöntekijät tulevat käymään ja/tai ovat käyneet vaihtelevassa määrin läpi sen, mitä jaamme.

Haluamme puhua:

1. uusille edelläkävijöille, empaattisille ja ekstratunteellisille "herkkiksille" ja korostuneesti tiedostaville
2. pimeistä olennoista, negatiivisista hyökkäyksistä ja vanhentuneista henkilökohtaisista agendoista
3. lisääntyneistä terveysongelmista.

Jotkut uusista edelläkävijöistä, sillanrakentajista ja ultraherkistä empaattisista olennoista voivat kokea äärimmäisten ydinkysymysten ylösnousemusoireita - mihin kuulut maan päällä ja kuka olet nyt - ja oltuanne polulla jo pitkään ehkä ihmettelette, miksi näin on. On tapahtunut valtava värähtelytaajuusjakautuminen, mikä on niin dramaattinen, että te ette ehkä enää löydä energiaviitettänne.

Tämä on aiheuttanut loppujen ja uusien alkujen lisääntymistä, kun sielusopimuksenne toisissa maailmoissa ja ulottuvuuksissa ovat päättyneet, sekä vaihtelevassa määrin pimeitä energioita, olentoja ja hyökkäyksiä. Nämä dramaattiset energiat voivat saada teidät tekemään henkityötänne korkeammalla tasolla ja tarkastelemaan vanhentuneita henkilökohtaisia agendoja ja päästämään irti niistä. 55

Nämä henkilökohtaiset henkiset agendanne ovat palvelleet polkuanne siinä, minkä luulitte ja uskoitte tarkoituksenne olleen tähän saakka. Nyt ne kalibroidaan uudelleen uuden maan korkeampaan sielumatkaan. Teille annetaan tilaisuus vapautua henkipolkuunne ja henkiseen työhönne liittyvistä kaikista kiinnikkeistä ja käsityksistä, vielä suurempaan laajentumiseen ja kohtaloon siinä, kuka olette universumissa.

Uuden maan värähtelymuutos on aiheuttanut valon ja pimeyden suuremman värähtelykenttäjakautumisen, mikä työntää teidät näkemään luomispisteenne vastineet, jotka voivat tulla polullenne pimeinä energioina ja olentoina tiettyinä aikoina. Ette ehkä ole halunneet nähdä tai tunnustaa tämän luomisosan pimeitä olentoja. Jos tätä tapahtuu, niin olette sieluytimenne, luomispaikkanne "minä olen" -olemuksen hyvin merkittävässä vihkimyksessä. Olette nyt valmis vastaanottamaan ja luomaan tasapainon ja harmonian luodun viitekenttänne valtakunnissa. On melkoinen kunnia ja etuoikeus olla sellaisessa paikassa. Tämän myötä tulee jumalaisen voimanne lisääntyminen henkisissä kyvyissänne, kun ne voidaan nyt aktivoida koko elämän ja luomakunnan parannukseksi. Tietäkää, että olette lisänneet universaalia valoa planeetalla. Tätä pitää juhlia!

Dramaattinen ulottuvuustaajuusmuutos näyttää teille, ettei pimeillä, valon vastaenergioilla, maan järjestelmillä jotka eivät palvele teitä, ole valtaa teihin tai maailmaanne. Sopimus alkuperäisen vastineenne kanssa oli herättää teidät ikuiseen totuuteen koko universaalista olemuksestanne. Monet edelläkävijät ovat heräämässä luomakunnan valtakuntien tiettyjen värähtelytaajuuksien portinvartijoiksi. Teille, uusille arkkitehdeille, näytetään lisää luomakunnasta/luomisesta ja teidät työnnetään läpi harha-aalloista ja -kerroksista ja heräätte jumalaiseen totuuteen jumalaisina luojaolentoina.

Ultraherkille empaattisille olennoille ja sinisille säteille: läsnäolonne on suuri taajuuslahja maapallolle ja ihmiskunnalle. Muodostatte pyhiä empaattisia kenttiä maapallolle, luontoon, universumiin ja kosmokseen. Huomaatte ehkä itseänne työnnettävän tulemaan maailmaan ja jumalaiseen voimaanne. Tietäkää, että teille näytetään osanne, mitä ette ole aina tiedostaneet. 88

Huomaatte olevanne vahvempia, kuin käsitätte. Suurempi vakaus ja perusta on sisällänne. 13. Olette eheitä ja täydellisiä myös suuren siirtymän ja haasteiden keskellä.

Lisääntyneiden sähkövärähtelymuutosten aiheuttamat terveysongelmat

Sähköpiirimuutos vaikuttaa kehon biologiaan, mikä voi aiheuttaa terveysongelmia. Ja koska sielusopimukset toisella tasolla ovat päättyneet, terveysongelmia voi syntyä ja/tai tilanne paranee ja parannutte.

Tietäkää, että kumpikin voi tapahtua joskus varoittamatta, nopeasti ja spontaanisti. Jotkut olennot päättävät ehkä lähteä planeetalta, kun uusia portaaleja avautuu. Teille voidaan viittoilla toisista maailmoista ja ulottuvuuksista uuden tehtävänne vuoksi. Muistakaa, että voitte neuvotella ja myös pyytää nähdä lisää uudesta tehtävästänne toisella puolella ja tulevaisuudesta täällä Gaialla. 13

Ultraherkillä ja empaattisilla nämä muutokset voivat lisätä aistitietoisuutta. Voitte nähdä tätä ilmentyvän ulkoisesti säätilana, maanmuutoksina ja manipulointina. Nämä muutokset voivat voimistaa ja korostaa tunteita, joita ette ole tottuneet kokemaan. Teillä on ehkä raivoa, vihaa ja loukkaantumista. Tämä voi tulla syvään juurtuneen ryhmätietoisuuden vapautumisesta ja oman DNA:nne tähtisukulinjan muinaisesta parantumisesta. 333

Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia ylösnousemusoireiden vuoksi, koska kaikki oireet eivät tule ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse ehkä onkin ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua. Nämä ovat ehdotuksia. Luottakaa omaan intuitioonne. Huolehtikaa itsestänne hyvin, ottakaa paljon lepo- ja vapaa-aikaa, juokaa enemmän vettä kehon tasapainokiertoa varten, lisätkää ravintomineraaleja, raakaruokaa, ruokaa missä on enemmän valovoimaa ja elektrolyyttejä, meditoikaa ja ottakaa suolakylpyjä.

Te, uudet edelläkävijät, sillanrakentajat ja ultraherkät empaattiset olennot, ylösnousette ensimmäisenä ja viitoitatte tietä energiamatriisiin ja valokehoon. Valokehonne reagoi suuremmalla tietoisuudella ja herkkyydellä. Voitte kuulla kristallienergiakenttänne värähtelevän enemmän kuin koskaan. Se sopeutuu, on herkkä ja vaatii äärimmäistä huolehtimista. 22. Erityisesti joutuessanne epätasapainoon tai ollessanne hyvin tunteellinen, se voi kuulostaa äänekkäältä ja sillä on suurempi ja aaltoilevampi värähtely.

Tässä kaikessa on hyvä uutinen. Tämän uuden tietoisuuden saaminen on jumalainen voima. Se antaa teille korostuneita henkisiä kykyjä muuttaa ja ylittää asioita nopeasti. Olette sopeutumassa uuteen maisemaan ja uusiin taajuuksiin. Teille on ikään kuin annettu parempi tapa käyttää tähtiporttikehokulkuneuvoanne. Nyt voitte tehdä asioita, joihin ette kyenneet aiemmin, aivan kuin uudella autolla tai uudella ohjelmalla.

333. Teillä on nyt pääsy muinaiseen voimaan ja informaatioon, vaikka se vaatii sopeutumisjaksoja ja tämä voi merkitä äärimmäistä itsehoitoa. Luottakaa intuitioonne ja energiarajoihinne, kun joinain päivinä energiat ovat paksuja ja intensiivisiä - tulee parempia aikoja olla ulkona maailmassa. Tehkää, mitä tarvitsee, huolehtiaksenne itsestänne, mikä on elintärkeää, kun tämä on otollista, kuitenkin herkkää aikaa monilla tasoilla ja monissa ulottuvuuksissa. 444

Tietäkää, että olette ilmoittautuneet tähän, olette rajaton ja on todella loistelista aikaa olla täällä Gaialla. Te, jumalaiset arkkitehdit, luotte uutta maapalloa ja lisäätte koko jumalaiseen matriisiin paremman pääsyn rakkauteen, valoon ja kommunikointiin korkeampien maailmojen kanssa. 333. 11. 11.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 19 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia