Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 23.04.2018 01:46

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 58 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 12.11.2013 19:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
OTE TYRSKYRAPORTISTA - 'A MU'A LIIKKEESSÄ

Kirjoittanut Solara (http://www.nvisible.com)
Marraskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

'A Mu'a = "mennä eteenpäin aitoon suuntaansa" Rapa Nuin kielellä

Jos kuljemme jo selvää rataa uuteen maisemaamme, syöksymme pikaraidetta marraskuussa ja koemme lukuisia läpimurtoja. Tämä on erityisen totta Merkuriuksen käännyttyä eteenpäin 10.11., jolloin siirrymme täyteen kiitämismoodiin.

Osa eteenpäinsiirtymistä on kaikkien niiden tekijöiden heittäminen pois, joita emme voi ottaa mukaan. 'A Mu'a liikkeessä tukee kovasti meitä päästämään irti kaikista rajoittavista käyttäytymistavoista ja vanhentuneista tekijöistä elämässämme. Jos olemme edelleen epäaito itsellemme tai toisille, niin paine kasvaa sietämättömälle tasolle, kunnes meidän on lopultakin päästettävä irti ja tehtävä muutos. Jotkut ihmiset kokevat myös niiden vanhanaikaisten havaintotapojen pyörähtämistä ympäri, jotka ovat pitäneet heidät kiinni rajoittuneissa uskomuksissa. Tämä tuo heille sellaista valinnanvapautta, mitä he eivät ole koskaan tienneet itsellään olevan.

Marraskuu antaa meille monia vihreitä valoja. Tätä juuri tarvitsemme eniten, koska tässä kuussa on paljon tehtävää. Jotkut pitkäaikaiset projektit kantavat hedelmää viimeinkin. Sitten kun tulee onnistunut lopputulos, ei ole paljon aikaa juhlia ilmapallojen ja samppanjan kera, koska uusi projektiaalto täyttää välittömästi vapaan paikan, minkä olemme juuri saaneet valmiiksi.

Marraskuussa ei ole ainoastaan paljon tehtävää, vaan meidän on tehtävä asioita, joita emme osaa. Ei ole aikaa lukea ohjekirjaa, tarkistaa yksityiskohtia tai valmistautua kunnolla. Meidän on vain hypättävä suoraan toimintaan. Vaikkei meillä olekaan aavistusta siitä, miten kaikki loksahtaa oikeille paikoilleen, sydämen tietäminen ajaa meitä eteenpäin.

Silloin kun meidän täytyy tehdä asioita, joita emme osaa, se tuntuu joskus kuin paksussa liejussa tarpomiselta. Toisinaan haluamme vain nukkua tai karata jollekin kaukaiselle hiekkarannalle. Mutta emme voi, koska huomenna täytyy toimia tärkeiden määräaikojen mukaan. Meitä vaaditaan käyttämään sitä tietoa ja taitoa, mitä meillä jo on, yhdistämällä se täysin uusiin menetelmiin, joita syntyy laajentuneesta tietoisuudestamme, ja keksimällä spontaanisti uusia tapoja tehdä, mitä tarvitsee läsnä olevassa hetkessä. Ja sitten vain surffataan luomishyökyaallolla suurimmalla laudalla, minkä voimme löytää!

Tällä hetkellä käsittelemme monia tuntemattomia tekijöitä. Se on kuin improvisointiteatteria - useita näytelmiä vain menee samanaikaisesti useilla kielillä ja useissa paikoissa ympäri maailmaa ja esiinnymme niissä kaikissa päärooleissa eri hahmoina!! Jos alamme ajatella, miten paljon tapahtuu, tai yritämme kontrolloida asioita, se ei yksinkertaisesti toimi. On paljon hyödyllisempää (ja voi olla myös hauskaa!), jos olemme avoin ja spontaani tehdessämme kaikkea aitona sieluna, joka alkaa jo asua uudessa maisemassa.

Tämä kuukausi saattaa loppuun pimennyssarjan sekä Merkurius lakkaa perääntymästä. Kaikki ne kätketyt aspektit joita pystyimme tuntemaan lokakuussa, tulevat nyt pintaan kuin likainen pöly maton alta - kuten myös ne tunteet jotka ovat olleet hyllyllä eikä niitä ole integroitu aitoon elämäämme.

On jatkuvaa yhtymistunnetta, mikä on hyvin laukaisevaa ja jännittävää. Aina kun tunnen tämän yhtymisenergian, ajattelen elokuvaa "Pingviinien matka". On voimakas tunne kaiken yhdistymisestä vakaasti oikeaan paikkaansa oikealla ajoituksella - ihmiset, paikat, tarkoitus - ja rakastan tätä tunnetta.

Kun enemmän ja enemmän ihmisiä ilmestyy uudelle tasolle, huomaamme, ettei ole ainoastaan kollektiivista uutta tasoa, vaan on myös henkilökohtainen uusi taso. Emme ole vielä täysin uudella henkilökohtaisella tasollamme, mutta saamme paljon vilauksia, millainen se on. Meillä on voimakas intuitio uudesta elämästämme ja uudesta aidosta tarkoituksestamme. Voimme tuntea, että siirrymme henkilökohtaisesti uudelle olemistasolle. Tämä on valtavan jännittävää.

Olemme ajassa, missä vanhat sopimuksemme ovat loppuneet. Tämä on erityisen totta ensimmäiselle aallolle. Jos olet ensimmäistä aaltoa ja tunnet sopimuksesi täyttämisen olevan koko syysi olla täällä, niin elämä voi tuntua järkyttävän tyhjältä, kun sopimuksesi on valmis. Tästä syystä monet ensimmäisestä aallosta lähtevät planeetalta tänä aikana. Toisia on vielä täällä, mutta he kamppailevat ilman merkityksen tai tarkoituksen tunnetta. Silloin kun muinaiset sopimuksemme raukeavat, niin kyllä, voimme päättää lähteä planeetalta eikä siitä syytetä mitenkään. Mutta voimme myös päättää elää täällä ILMAN sopimusta sen sijaan, että etsimme uutta. Sen sijaan, että teemme, mitä "tunsimme meidän tarvitsevan tehdä", kuten aiemmin, voimme siirtyä TEKEMISESTÄ OLEMISEEN.

Monilla nuorilla ihmisillä on samanlainen ongelma - he ovat tulleet tänne ilman sopimusta. Tämän vuoksi jotkut heistä eivät aivan tiedä, mitä tehdä. Heillä on paljon luontaisia kykyjä, mutta he eivät tiedä, miten löytää jotain tyydyttävää, mihin laittaa energiansa. Mikään ei tunnu todelliselta ja aidolta. Siihen saakka kunnes he saavat jonkinlaisen voimakkaan heräämisen, mikä harmonisoi heidät aitoon tarkoitukseensa ja siihen, kuka he oikeasti ovat, elämä tuntuu jokseenkin tyhjältä.

Yksi tämän ajan haasteita on, miten harmonisoitua aitoon tarkoitukseen ilman sopimusta. Kukaan meistä ei tarvitse enää sopimusvelvoitteita voidakseen jäädä planeetalle. Sopimuksia ja karmavelvoitteita ei ole uudessa todellisuudessa. Kuitenkin omistautumista, fokusoitumista ja aito tarkoitus on. Ilman sopimuksia meidän täytyy valita se elämä, minkä oikeasti haluamme. Päätämme nyt palvella, koska se on ilomme, ei velvollisuutemme. Emme rakasta karmavelan vuoksi, vaan koska se on aito luontomme. Emme tee asioita syyllisyydestä, vaan avosydämisestä halukkuudesta. Ja tämä on aitoa vapautumista ja mestaruutta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.12.2013 11:22 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
OTE TYRSKYRAPORTISTA - KONFIGUROINTIA JA VALMIINA!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Joulukuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuun alussa tuntui siltä, että pikajuna uuteen maisemaan pysähtyi yhtäkkiä mutta lempeästi. Voimme tuntea vanhoja vaunuja poistettavan pikajunastamme. Elementit joita olemme kantaneet mukanamme pitkän aikaa, ovat nyt poissa. Päästämme irti valmiista projekteista ja vanhoista olemistavoista.

Kun nämä vanhat vaunut on irrotettu pikajunastamme, tunnemme uutta vapautta ja keveyttä. Monien vanhojen vaunujen poistaminen ei ainoastaan vie meiltä asioita, joita meidän ei tarvitse enää kuljettaa mukanamme, vaan se poistaa meidät myös aiemmasta vaiheesta. Tämä auttaa kaikkea siirtymään aidolle paikalleen, niin että olemme valmiina vuoteen 2014.

Kun vanhoja vaunujamme irrotetaan pikajunasta, lisätään myös uusia. Tämä muuttaa syvällisesti niiden mahdollisuuksien koko asetelmaa, joita voimme kokea. Se muuttaa syvällisesti havaintoamme siitä, mikä on todellista ja aitoa. Se säätää sisäisen kompassimme johtamaan meidät aidoimpaan suuntaan ja mahdollistaa meille menemisen syvemmälle aitoon maisemaan.

Sisäisen ja ulkoisen maailmamme monumentaalista konfigurointia tapahtuu pitkin joulukuuta. Tämä tapahtuu yllättävän tasaisesti ja helposti, mikä tuntuu luonnolliselta. Saamme kohonneen havaintotavan ja syvempää rehellisyyttä, mikä mahdollistaa meille valtavasti laajentuneen perspektiivin uuteen maisemaamme.

Joulukuu on vuoden 2013 energioiden ja kokemusten perikuva. Se paljastaa kankaan, minkä loimme niistä kaikista langoista, jotka kudoimme siihen tänä vuonna, kuten myös tuloksen kaikista langoista, jotka poistettiin. Tähän sisältyvät ne olemuksemme langat, jotka repeytyivät kaksinaisuuteen ja jotka oli leikattava pois. Kaikki mistä meidän oli päästettävä irti. Kaikki uusi minkä olemme ottaneet vastaan. Sitten jäljellä olevat langat kiillotetaan syvenevän rakkautemme ja totuutemme hehkuvassa palossa, kunnes ne loistavat enemmän kuin koskaan.

Nyt voimme viimeinkin nähdä sen ihastuttavan ja uuden kuvion, minkä loimme vuoden 2013 kankaaseemme. Jotkut elementit ovat mukavan tuttuja, toiset yllättävän hienoja ja ylimaallisen kauniita. Kankaamme voi paljastaa osiamme, joita emme ole koskaan ennen nähneet. Voimme nähdä kuvia aidosta kodistamme, aidosta elämästämme, aidoista ihmisistämme ja uudesta tarkoituksestamme. Koko kankaamme on paljon kauniimpi, kuin olemme koskaan uskaltaneet uneksia.

Joulukuu on voimakas transformaatiokuukausi, jolloin jatkamme vanhasta irtipäästämistä ja uuden ja aidon tärkeiden elementtien keräämistä yhteen. Vaikka se on voimakas siirtymäkuukausi vanhasta "tästä" täysin kirkastettuun "tähän" uuden toimintamallin uudella tasolla, se ei ole kuin kulkemista karussa erämaassa päästäkseen vaiheesta toiseen. Se on enemmän kuin kulkemista hedelmällisen ja vihreän laakson läpi, mistä näkyy upeita lumihuippuisia vuoria. Se on innostava maisema, minkä on luonut kaikkien tämän vuoden kokemustemme kangas.

Joulukuu tuo meille lisää massiivisia muutosaaltoja. On paljon, mitä täytyy tehdä hyvin lyhyessä ajassa, eikä meille anneta paljon vapaata aikaa sen tekemiseen. Sen sijaan meidän on luotava pieniä aikavälejä, joissa suoritamme näitä tärkeitä tehtäviä, samalla kun teemme lukuisia muita kiireellisiä projekteja. Olemme superpikaraiteella koko kuukauden ja odottamaton on voimakasta, mikä vaatii meitä kehittämään suurta joustavuutta, jotta voimme sopeutua uusiin tilanteisiin, joita tulee elämäämme.

On ehkä hetkiä, jolloin kaikki tuntuu täysin irtonaiselta ja pelottavan kontrolloimattomalta ulkoisessa maailmassa, mutta silloinkaan emme kadota sitä sydämenne tietämistä, että kaikki on hyvin.

Juuri nyt elämme kahden äärimmäisen erilaisen rinnakkaistodellisuuden keskellä. On romahtava kaksinaisuusmaailma, mistä tulee joka päivä aina vain kaoottisempi, epämiellyttävämpi ja epätyydyttävämpi. Sitten on näkymättömän timanttimaailman laajentunut ultrasuurempi todellisuus, mikä sisältää täysin uuden toimintamallin, syntyvän ihmeellisen uuden maailman mallin.

Tällä hetkellä paljon riippuu siitä, mitä pidämme vallitsevana todellisuutenamme. Se kummassa todellisuudessa päätämme asua, määrää päivittäiset kokemuksemme ja tulevaisuuden polkumme elämässä. Jos pidämme kaksinaisuuslaseja, hahmotamme elämän hyvin erilailla, kuin jos otamme ne pois. Sama pätee siihen, mitä koemme. Se millä tasolla elämämme, määrittelee, reagoimmeko muutokseen pelolla vai innostuksella. Ja se määrittelee, mitä teemme elämässä ja miten teemme sen.

Koko joulukuun ajan on voimakas lopullisuuden tunne. Saatamme loppuun merkittävän vaiheen elämänmatkallamme, mikä asettaa näyttämön mitä upeimmalle uudelle alulle. On aika olla, tehdä ja elää täysillä - ei suunnitella, uneksia tai katua mitään, mikä ei ole vielä ilmentynyt. On aika elää aitoa elämää ilman lisätekosyitä. On aika toteuttaa hurjimmat unelmamme päättämällä elää ne nyt. Joulukuussa valmistaudumme sekä sisäisesti että ulkoisesti monumentaalisiin muutoksiin ja suureen siirtymiseen uuteen maisemaamme vuonna 2014. Täysin uusi sykli alkaa ensi vuonna, täysin uusien ymmärrys-, havainto- ja kokemustasojen kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 06.01.2014 10:34 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
TYRSKYRAPORTTI VUODELLE 2014 - AITOUTEEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

VUODEN 2013 YLEISKATSAUS

2013 oli äärimmäisen tuottelias, mutta usein uuvuttava vuosi, missä näytti olevan loputtomasti toimintaa, mikä sai aikaan paljon. Se oli vuosi täynnä voimakkaita 'A Mu'a -energioita, jotka siirsivät monia meistä aitoon suuntaamme. 'A Mu'a tuli mukanaan peräkkäisiä vihreitä valoja ja kultaisia tilaisuuksia, jotka toivat meille syvällisiä muutoksia, syvensivät meitä mittaamattomasti ja siirsivät pidemmälle uuteen maisemaan. Vaikka ulkoisesti olisikin näyttänyt sitä, että elimme samaa elämää kuin aiemmin, paljon oli muuttunut dramaattisesti.

2013 oli kiinalaisen kalenterin käärmeenvuosi, mutta se tuntui enemmänkin "nahkansa luovan käärmeen vuodelta". Se mikä ei ollut rehellistä ja aitoa, tehtiin räikeän näkyväksi sekä ulkoisessa maailmassamme että omassa olemuksessamme. Pitkin vuotta poistimme epäaitoutta kerros toisensa jälkeen. Kaikkia kiinnikkeitä joita meillä vielä oli kaksinaisuuteen, korostettiin jatkuvasti, kunnes pystyimme päästämään irti niistä.

Joillekin 2013 oli vaikea ja haastava vuosi. Tuntui siltä, että menimme läpi lajittelukoneesta tai siivilästä. Tämä oli erityisen totta niille, jotka elivät edelleen vanhoja tarinoitaan ja toistivat vanhentuneita kaksinaisuuteen perustuvia kuvioita. Haasteena oli saattaa loppuun vanhat tarinamme mahdollisimman nopeasti. Niille jotka tekivät sen, 2013 oli upea 'A Mu'a -vuosi, mikä kiisi pikaraidetta pitkin, kun viimeistelimme monia elementtejä samalla, kun tutkimme laajentunutta uutta maisemaamme.

KAKSINAISUUDESTA VAPAAKSI ASTUMINEN

2014 esittää meille kriittisen valintatilanteen kahden hyvin erilaisen todellisuusjärjestelmän välillä, joissa on hyvin erilainen olemistapa. Voimme jatkaa yritystä selviytyä romahtavassa kaksinaisuusmaailmassa tai voimme kiitää pikaraidetta uuteen maisemaan ja synnyttää uutta maailmaa. Tämä valinta on elintärkeä, sillä se määrittelee, mitä koemme tänä vuonna ja sen jälkeen. Jos jäämme vanhaan elämäämme ja roikumme kiinni vanhoissa havaintotavoissamme ja vanhentuneissa tavoissa tehdä asioita, selviytymisemme on kuin kolikon heittämistä. Jos asumme uudessa maisemassa, voimme luoda upean tulevaisuuden, mikä perustuu rakkauteen ja aitouteen.

Tällä hetkellä on paljon lopen uupuneita ihmisiä, paljon surullisia ihmisiä ja paljon ihmisiä, jotka elävät pelossa. Joillakin olosuhteiden pakosta tai havaitusta olosuhteiden pakosta selviytymiskysymykset ovat etualalla. Ne voivat olla melkoinen ansa, mikä vaikuttaa päätöksiimme ja pitää meidät kaksinaisuusmaailmassa eikä hyödynnä sydämemme tietämistä elääksemme aitoa elämää aitona sieluna.

Monet ihmiset yrittävät edelleen pitää kiinni vanhasta elämästään ja vanhoista olemistavoistaan. Ulkoapäin katsottuna nämä tutut elementit näyttävät ehkä antavan meille kaivattua vakautta, jotta päästään läpi näistä merkittävien muutosten kaoottisista ajoista. Mutta todellisuudessa ne vain pidättelevät meitä. Monet meistä asuvat edelleen normaalissa kodissa, mikä on täynnä esineitä, jotka auttavat kaksinaisuusenergioita ankkuroitumaan. Käytämme edelleen normaaleja vaatteita ja teemme sosiaalisia asioita, jotka pitävät meidät jumissa tietyllä tasolla. Tämä "normaalissa" roikkuminen ei auta meitä vaihtamaan uuteen todellisuuteen.

Päästäksemme uudelle tasolle meidän täytyy lakata yrittämästä olla normaali ihminen. Emme voi enää piiloutua normaalisuuden kaavun alle ja teeskennellä, että olemme samanlainen kuin kaikki muutkin. Tämä vain pitkittää kaksinaisuustilaa. Meidän täytyy antaa koko olemuksemme näkyä ja olla avoimesti aito sielu. Meidän täytyy vapauttaa rakkautemme ja antaa sen tuntua kaikkialla, missä olemme.

Tämä on erityisen totta herkille ihmisille, kuten niille joissa on voimakas enkeli- tai keijusukulinja. Heidän on oleellista siirtyä uudelle tasolle selviytyäkseen. Jos he jäävät vanhalle tasolle, ulkoisen maailman myrskyisät tapahtumat ovat liian vaikeita heidän korostuneelle herkkyydelleen ja heistä on ehkä vaikeaa jäädä planeetalle.

Kun useammat meistä poistavat energiansa kuolevasta kaksinaisuusmaailmasta, tämä nopeuttaa sen tuhoutumista. Ja kun asumme yhä enemmän uudessa maisemassa, sen värähtelystä tulee aina vain voimakkaampaa, mikä tekee useammille ihmisille mahdolliseksi kokea tämän ihmeellisen uuden tason.

KRUUNUNJALOKIVIEN AKTIVOIMINEN

Kruununjalokivet olivat pääaihe viimeisessä 11:11-aktivoinnissa, mikä tapahtui 21.-22.11.2012.

Kun ilmestymme esiin matkaltamme 11:11-oviaukon läpi, jätämme ulottuvuusrakenteen ja siirrymme äärettömästi laajempiin oktaavirakenteisiin. Tämä merkitsee, ettemme enää asu vanhassa kolmannessa, neljännessä tai viidennessä ulottuvuudessa. Sen sijaan olemme saavuttaneet ns. seitsemännen oktaavin. Tämä on aitojen sielujen paikka.

Jokainen aito sielu on kimaltava jalokivi. Kruunu olemme me yhtenä olentona. Se on vihreä, koska tämä on AIDON RAKKAUDEN väri, mikä vastaa numeroa 4. Kruunu edustaa myös kollektiivista aitoa tarkoitustamme Näkymättömän valtavasti laajentuneessa timanttimaailmassa. Nyt on aika ottaa nimetyt paikkamme kruununjalokivinä. Kun tämä on tehty, vanha tunnettu kaksinaisuusmaailmamme heikentyy kovasti.

Vaikka voimme nähdä sen vasta sitten, kun otamme paikkamme kruunussa, niin siinä on kaksi kerrosta. Me jotka olemme fyysisessä ruumiissa, olemme jalokiviä kruunun alareunassa. Ne jotka eivät ole tällä hetkellä fyysisessä ruumiissa, ovat jalokiviä kruunun yläreunassa. (Käytän sanoja "ala" ja "ylä" selityksen yksinkertaistamiseksi, todellisuudessa ei ole mitään "ylhäällä" ja "alhaalla".) Kruunumme yläosa on purppuranpunainen (magenta), PUHTAA SYDÄMEN AIDON RAKKAUDEN väri, mikä vastaa mestarilukua 44. Yhdessä nämä kruunun kaksi kerrosta edustavat AN:n värejä, aurinkoa ja kuuta yhdistyneenä YHDEKSI OLENNOKSI.

Jotta maaplaneetan evoluutiospiraalissa voidaan tehdä massiivinen siirtymä kaksinaisuudesta ykseyteen, olentoja on oltava kruunun kummassakin kerroksessa. Tämä mahdollistaa vanhan todellisuutemme kääntämisen nurinpäin ja kaksinaisuuden transformoimisen ykseydeksi. Ei riitä, että on vain sellaisia ruumiillistumattomia olentoja kuin enkelit, tähtiolennot ja ylösnousseet mestarit kruunun yläosassa. ON OLTAVA ME.

Kuva 1 (tekstin lopussa)

Monet ihmiset läheltämme ovat lähteneet planeetalta muutaman kuluneen vuoden aikana. Tiedämme syvällä sydämemme ytimessä, että EI OLE ERILLISYYTTÄ. Kuitenkin väliaikaiseen todellisuuteemme tunkeutuu edelleen niitä harhakuvia, että he ovat poissa. Voimme tuntea heidät lähellä, muttemme siinä vanhassa mielessä, että he pysyvät lähellä maapalloa kiinnittymisen tai tuntemattoman pelon vuoksi. On täysin uusi tunne heidän suuresta ilostaan, kun he ovat vapautuneet maatasolta. Jos viritymme, voimme tuntea heidän rakkautensa hyvin voimakkaana ja heidän valtavan hämmästyksensä siitä, mitä he nyt kokevat. Kuvaisin 11:11-kosmologiassa sitä, missä he ovat, "kahdeksanneksi oktaaviksi". Tunnen, etteivät he ole lähteneet luotamme - he ovat vain sijoittuneet uudestaan. Olemme edelleen hyvin punoutuneita yhteen yhdeksi olennoksi.

Tämä on kenties yksi syy, että hyvin monet korkealle kehittyneistä rakkaistamme lähtevät planeetalta tänä aikana. Jotkut meistä jäävät fyysiseen maailmaan palvelemaan eri muodoissa. Joistain tulee uusia ankkuripisteitä fyysiselle maapallolle, toiset palvelevat ylimpinä jalokivinä kruunussamme. Meidän joista tulee uusia ankkuripisteitä, täytyy myös elää kahdeksannessa oktaavissa - vaikka olemmekin edelleen fyysisessä ruumiissa - voidaksemme täysin harmonisoitua niiden kanssa, jotka ovat jo lähteneet planeetalta.

Kuva 2

"Ilmakuva" kruunun yläpuolelta näyttää harmonisoitumisen yhdeksi niiden välillä, jotka ovat maapallolla seitsemännessä oktaavissa, ja niiden, jotka ovat jättäneet planeetan ja asuvat nyt kahdeksannessa oktaavissa.

Mitä pikemmin pääsemme asemiin kruununjalokivinä, sitä nopeammin maailmat voivat kääntyä nurinpäin ja uusi maailma voi syntyä.

UUDESSA MAISEMASSA ASUMINEN

Monet meistä alkoivat tutkia 2013 uutta maisemaa Näkymättömän timanttimaailman kovasti laajentuneessa maailmassa. On merkittävää, että jokaisen askeleen myötä minkä otamme uuteen maisemaan, pala kaksinaisuutta häviää maapallolta. Tämä kaksinaisuuden jatkuva häipyminen keventää planeetan energioita ja sallii entistä useampien ihmisten herätä.

2014 monet meistä astuvat pois vanhalta kartalta ja asuvat täysin tässä ihmeellisessä uudessa maisemassa, eivät ainoastaan tutki sitä. On monta hyvää syytä asua uudessa maisemassa mahdollisimman nopeasti. Ensinnäkin se on turvallisin paikka. On paljon hauskempaa. Kaikki on helpompaa ja kaikessa on enemmän tolkkua. Voimme surffata valtavalla luovuustyrskyllä. Ja emme ole enää pelkovääristymien, karman, harhan ja kaksinaisuusmanipuloinnin kohde.

Uudessa maisemassa emme voi tietenkään elää enää automaattiohjauksella ja tehdä tiedostamattomia tekoja ja oletusarvopäätöksiä. Tämä voi olla pelottavaa joillekin. Ja uudessa maisemassa emme enää kontrolloi, mitä tapahtuu. Sen sijaan meidän on otettava käyttöön vuosien kokemuksemme surffausmestaruuden kehittämisessä. Jotkut ehkä ajattelevat, että vaatii suurta rohkeutta elää uudessa maisemassa, mutta kaksinaisuudessa eläminen vaatii itse asiassa enemmän rohkeutta, koska se on vaikeampaa ja rajoittuneempaa.

Uudessa maisemassa asuminen on välttämätöntä tänä aikana, koska tämä merkitsee, että jätämme lopultakin kaksinaisuusmaailman taakse ja siirrymme täysin uuteen toimintamalliin. Tätä olemme odottaneet! Tämän saavuttamiseksi olemme tehneet kovasti töitä! Ja nyt se on lopultakin ulottuvillamme - TÄSSÄ, NYT.

Tämän tärkeän vuoden aikana jotkut meistä muuttavat lopultakin aitoon kotiinsa. Kun teemme sen, tämä selvittää polkua monille muille sen tekemiseen. Tämä ei merkitse, että kaikkien on muutettava uuteen paikkaan, vaikka monet muuttavat. Olet ehkä jo aidossa kodissasi, mutta jos olet, tunnet tarvetta kalibroida energian siellä täysin uudelleen. Aidossa kodissamme asuminen on olotila. Sitten kun teemme tämän, odota syvällisiä muutoksia ja täysin uutta elintapaa.

Uusi todellisuus on jo täällä valmiina paljastettavaksi, mutta näemme ehkä aidon kotimme vasta, kun sitoudumme täysin asumaan siellä. On elintärkeää, että pääsemme tänä vuonna asemiin oikeiden ihmisten, oikeiden paikkojen, aidon kodin ja aidon tarkoituksen kanssa, sillä tämä on uuden aidon elämämme paikka.

Uusi maisema on hurjimpien unelmiemme maailma. Mitä syvemmälle uppoudumme siihen, sitä useammat hurjimmista unelmistamme toteutuvat. Tämä on sanoinkuvaamattoman iloista ja täyttää meidät syvällä kiitollisuudella. Hurjimpien unelmien toteutuminen on jo alkanut!

UUSIEN ANKKURIPISTEIDEN LUOMINEN

Aina kun on merkittävä toimintamallimuutos, kun vanha maailma kuolee pois ja uusi maailma syntyy, on aina oltava ankkuripisteitä. Ne palvelevat "vakauttamisrattaina", mitkä pitävät kaiken tasapainossa ratkaisevassa siirtymässä todellisuusjärjestelmien välillä.

Tämän maailman alkaessa muinaisheimokansat joita oli ympäri planeettaa, palvelivat ankkuripisteinä. Kuitenkin nyt monet näistä muinaisista heimoryhmistä ovat kuolleet. Monet jäljellä olevista ovat jakautuneet sisäisestä taistelusta ja ovat kadottaneet aitoutensa.

Tämä jättää meidät siihen tilanteeseen, ettei meillä ole tällä hetkellä riittävästi ankkuripisteitä siirtyäksemme täysin uuteen toimintamalliin. Tämän vuoksi on oleellista, että uusia ankkuripisteitä muodostetaan mahdollisimman pian. Tästä syystä jotkut meistä tekevät kaikkensa luodakseen uusia ankkuripisteitä, mitkä ovat tiukasti kiinni uudessa todellisuudessa.

Yksi sellainen paikka on AN:n sydänkeskuksemme Perussa, minkä luomiseksi teemme uutterasti työtä. Palvellaksemme ankkuripisteenä meidän on oltava ultratodellinen ja ultra-aito, syventyneen rakkauden ja myötätunnon kera. Elää supranormaalissa todellisuudessa ollen fyysisessä ruumiissa. Meidän on asuttava täysin uudessa maisemassa ja palveltava pyhinä pagodeina, jotka vaikuttavat koko maisemaansa olemuksensa totuudella.

Tehdäkseen siirtymän täysin uuteen maailmaan ja toimintamalliin, näiden uusien ankkuripisteiden on oltava asemissa. Tätä tärkeää evoluutiomuutosta ei voi tapahtua ilman ankkuripisteiden olemista omassa paikassaan tai jos se tapahtuu, sillä ei ole haluttua lopputulosta.

Jos sinua kutsutaan osaksi jotain uutta ankkuripistettä, tiedät sen sydämessäsi. Jos näin on, on aika kiirehtiä päästäksesi asemiin oikeaan paikkasi, aitojen ihmistesi kanssa.

VUODEN 2014 YLEISKATSAUS

2014 on hyvin intensiivinen ja superlatautunut vuosi täynnä voimakasta liikettä eteenpäin, kiitävää pikaraidetoimintaa, mittaamatonta syventymistä, vihreitä valoja ja kvanttiläpimurtoja. Tämä voimantäyteinen vuosi sisältää energioita ja tapahtumia, jotka ovat jännittäviä, hämmentäviä, traagisia, riemullisia, kamalia, pelottavia, upeita ja ihmeellisiä. Ja jotenkin surfaamme siitä kaikesta läpi …

Tämä tärkeä vuosi tuo meille koko kirjon kokemuksia, joita tulee kahdesta hyvin erilaisesta todellisuusjärjestelmästä. Uusi maailma syntyy sen vanhan maailman keskelle, mikä kuolee kaikkialla ympärillämme. Näin monumentaalinen syntymä tekee usein asioista sotkuisia ja kaoottisia, mikä vaatii meitä käsittelemään äärimmäisen sekavia energioita. Pitkin vuotta meidän on surffattava samanaikaisesti aallonharjoja ja aallonpohjia, mitkä voivat joskus roiskua ja törmätä yhteen saaden aikaan hyvin rauhattoman tyrskyn ja vaarallisia ristiaallokkoja, mitkä voivat kääntää meidät pois aidosta suunnastamme, jos emme ole ultravalppaana. Mutta tapahtuu mitä tahansa, meidän on pysyttävä uskollisena sydäntietämyksellemme, että KAIKKI ON HYVIN.

2014 tuo meille monia tapahtumia järkyttämään pois kaikesta siitä jäljellä olevasta omahyväisyydestä, että elämme normaalia elämää normaalina aikana. Tulivuoria herää, on tulvia, maanjäristyksiä, metsäpaloja ja odottamattomia tapahtumia, kun planeettamme ravistelee pois vanhoja kaksinaisuusenergioita. On myös ihmisen aiheuttamia katastrofeja, äärimmäisyyksiä säätilassa ja poliittisesti motivoituja tapahtumia, jotka herättävät meitä lisää.

Meillä on paljon käsiteltävää monilla tasoilla. Sellaisia asioita kuin Fukushiman säteily, kauko-ohjattujen lentokoneiden laajentuva käyttö, rakkaiden lähteminen planeetalta, 1%:n kyltymätön ahneus mikä aiheuttaa vielä lisää vastoinkäymisiä ennestään kamppaileville köyhille, ruokamme myrkyttäminen geenimanipuloinnilla ja kemikaaleilla, mieletön raakuus puolustuskyvyttömiä ja viattomia kohtaan ja korruption lisääntyminen kaikkialla ympärillämme. Koko ajan on aina vain vaikeampaa jatkaa asioiden lakaisemista maton alle ja teeskennellä, ettei niitä ole. Kaikki paljastuu.

Meidän on oltava selkeän tietoinen siitä, mitä tapahtuu, kuitenkin olla antamatta ulkoisten tapahtumien vaikuttaa itseemme. Näiden tapahtumien ei tarvitse täyttää meitä pelolla tai masennuksella, vaan niiden pitäisi työntää meitä eteenpäin, asumaan uudessa maisemassa voidaksemme luoda uuden maailman.

Joillekin ihmisille vuosi saattaa tuntua PAHIMMALTA ikinä, koska vanhojen tarinoiden kirja revitään heiltä käsistä ja heidän vanha elämänsä häviää ikiajoiksi. Kuitenkin monille se on VALTAVA 'A MU'A -vuosi, koska siirrymme aitoon kotiimme uudessa maisemassa ja hurjimmat unelmamme toteutuvat!!!

Tästä syystä emme voi teeskennellä olevamme "normaali" enää ja jatkaa elämistä entiseen tapaan. Meidän on keskityttävä siihen, mikä on AITOA ja TODELLISTA, ja mentävä jatkuvasti syvemmälle uuteen maisemaan, kunnes siitä tulee vallitseva todellisuutemme ja elämme siellä. Meidän on siirryttävä uudelle tasolle ja meidän on tehtävä se NYT!

2014 on täynnä ihmeellisiä tilaisuuksia. Voimme kokea syvää täyttymystä kaaoksen keskellä. Voimme päättää ilmentää hurjimmat unelmamme tai voimme jäädä jumiin romahtavan kaksinaisuusmaailman painajaiseen. Jos pidämme edelleen kiinni niistä toiveista, että maailmasta tulee yhtäkkiä pehmeä ja ruusuinen paikka, missä ei ole teräviä reunoja, kovia kokemuksia, vaaroja tai väkivaltaa, meidän on oivallettava, ettei sitä yksinkertaisesti tapahdu.

Tämä vuosi vaatii runsaasti rohkeutta, selkeyttä, rehellisyyttä ja aitoutta. Se vaatii, ettemme vain kuuntele sydämemme tietämistä, vaan todella elämme sen. Tämä on vuosi puhua rehellisesti omaa totuuttamme, lähteä liian stressaavasta työpaikasta, lähteä suhteista jotka eivät tue, luoda elämä mitä oikeasti haluamme, uskoa hurjimpiin unelmiimme ja ottaa tarvittavia askelia niiden ilmentämiseksi.

Koko vuoden meitä auttaa alati laajentuvan RAKKAUTEMME jatkuva syveneminen. Tämä PUHTAAN SYDÄMEN AITO RAKKAUS kantaa meidät haasteiden läpi, vahvistaa intohimoamme ja kutoo meidät yhteen YHDEKSI enemmän kuin koskaan ennen. Näiden dramaattisten muutosten keskellä, sisällämme on rakkauden ja aitouden syvenevä energiakeskipiste, mikä laajenee jatkuvasti ja tuo rakkautta, rauhaa, tyyneyttä ja voimaantumista.

Kun jatkamme vanhojen tarinoidemme kirjan sulkemista ja päästämme irti kaikesta epäaidosta, myriadeja elementtejä loksahtaa lopultakin kohdalleen. On voimakkaita luomisaaltoja koko vuoden. Kun luovuutemme saavuttaa uusia tasoja, tuomme innostuneesti esiin taitoja, joita emme tienneet olevankaan. Luomme taloja, puutarhoja, suhteita, taidetta, musiikkia, polkuja, yhteisöjä ja täysin uuden aidon elämän, mikä ilmaisee rajatonta ja vapautettua luovuuttamme.

Tänä vuonna meidän tarvitsee olla jaloistunut valo-olento, mutta samaan aikaan hyvin voimakas, täynnä itseluottamusta, nähden ja hyväksyen ultrasuuremman todellisuuden ainoaksi hyväksyttäväksi todellisuudeksi. Silloin pystymme näkemään, että on vain PUHDAS AITO RAKKAUS … ja kaikki on täydellistä.

Opimme astumaan pois tunnettujen maailmojemme vanhalta kartalta ja luotamme paljon rennommin siihen, että meitä tuetaan joka askeleella. Teemme parhaamme pysyäksemme läsnäolevassa hetkessä ja käytämme syvempiä intuitiivisia taitoja luonnolliseen navigoimiseen, emmekä rajoita itseämme siihen, mitä mielemme ymmärtää ja selvittää. Jotkut meistä tuntevat, että kynttilämme on ikään kuin palanut raivokkaasti kummastakin päästä, ja se on! Kaksinaisuus polttaa keskelle, missä syntyy täydellinen YKSEYS puhtaan sydänvalon massiivisena räjähdyksenä! Vaikka tuntisimme itsemme kuinka uupuneeksi tässä prosessissa, taustalla on innostusta sen tietämisestä, että uusi maailmamme syntyy!

2014 monet meistä vapautuvat lopultakin kaksinaisuudesta. Poistamme viimeiset koukut, jotka ovat pitäneet meidät kiinni. Näin tapahtuu, koska kaksinaisuuskoukut ovat paljon selvempiä kuin ennen. Koemme aidon vapautumisen, mikä tulee asumisesta täysin laajentuneessa TÄSSÄ ja NYT.

Tämä on samanaikaisesti voimakas loppuunsaattamisen ja uusien alkujen vuosi. Kaikki todellisuudet ja aikajanat sulautuvat YHDEKSI. Se on kuin ouroboros häntä suussa, täydellinen elämän, kuoleman ja uudestisyntymän kehä, mikä kiertyy täysin uudelle tasolle.

Olemme tottuneempia laajentuneisiin todellisuuksiin ja syventyneeseen tunteeseen aitona sieluna olemisesta ja tunnistamme välittömästi muut aidot sielut ja näemme yhteisen tarkoituksemme. Tänä vuonna tapahtuu aitojen sielujen massiivista yhdistymistä, kun jalokivet asettuvat kruunuun. Koko vuoden yhdistymme taas samanmielisten olentojen kanssa. Yhdistymme taas kadotettujen tai unohdettujen osiemme kanssa. Yhdistymme taas aitojen ihmistemme, aitojen paikkojemme, aidon kotimme ja aidon tarkoituksemme kanssa.

Tämä vuosi on täynnä hyvin ennustamattomia ja taianomaisia mahdollisuuksia, joita voi tulla täysin odottamatta. Tätä tapahtuu, silloin kun ankkuroidumme laajentuneeseen TÄSSÄ ja NYT, mikä on myrskynsilmä. Rakennamme uutta todellisuutta elämällä tällä tavalla. Jokainen valinta minä teemme tietoisesti elääksemme uudessa maisemassa, on lanka uuteen kankaaseemme. Uusi kankaamme voi näyttää "ei-miltään". Mutta mitä enemmän lankoja laitamme siihen, sitä helpompaa kutomisesta tulee. Kun jatkamme etenemistä, innostumme lisää, koska voimme lopultakin nähdä sen erittäin kauniin ja täysin uuden kuvion, mikä ilmestyy esiin.

Koko vuoden uusi ja aito jatkaa paljastumistaan ei-lineaarisesti. Meistä tulee uuden maiseman mestaritutkijoita ja tämä on superhauskaa ja hurjan jännittävää. On oleellista, että elämme tavalla, mikä on todella aito meille. Tiedetään, että se mikä on aitoa, pyhää ja todellista, on nyt ilmennettävä fyysisesti - mahdollisimman pian.

Juuri nyt syntyy ihmeellinen uusi maailma. Ollaan tärkeä osa tätä syntymää! Laitetaan energiamme sinne, missä niitä tarvitaan eniten! Ollaan jalokiviä kruunussa ja asutaan uudessa maisemassa!

Tässä on valtava XUA!!!! polun selvittämiseksi aitouteen!

ONNELLISTA AITOA VUOTTA!
Tervetuloa vuoteen 2014!!

PUHTAALLA AIDOLLA RAKKAUDELLA,
Solara

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.01.2014 22:42 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
OTE TYRSKYRAPORTISTA - NOLLAUS AITOUTEEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Tammikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2014 raikkaita ja uusia energioita alkoi virrata heti keskiyöllä uudenvuodenaattona. Juuri sitten kuin toivotimme uuden vuoden tervetulleeksi valtavalla ilolla, rakkaudella ja innostuksella, valmiina hyppäämään uuteen maisemaan, kaikki näytti yllättävästi pysähtyvän.

Aika tuntui pysähtyneen. Tai maailma oli yhtäkkiä loppunut. Emme osanneet sanoa, mikä päivä tai tunti oli. Oli tunne, etteivät fyysiset silmämme pystyneet fokusoitumaan selkeästi ja kaikki ympärillämme näytti pehmeältä ja epätarkalta. Tehokkuutemme väheni ja meidän oli vaikea saada asioita tehtyä.

Välittömästi jotkut meistä sairastuivat flunssaan tai olivat lumimyrskyn saartamana tai kuumuusaaltojen pysäyttämänä. Tämä oli viimeinen asia, mitä odotimme tapahtuvan … Kuitenkin se oli hyödyllistä, koska se pakotti meidät pysäyttämään kaikki ulkoiset häiriötekijät ja näytti meille lisää kerroksia, joita emme tarvitse.

Se oli merkittävää aitouteen nollauksen aikaa. Kaikki elämänlaskurimme on nollattu, vanhojen tarinoidemme kirjat hävinneet ja meidän on aloitettava alusta.

Tammikuun nollaus tuo uuden elementin, mikä irrottaa pitkään kalkkeutuneet elementit. Se tuo syvällisen transformaation, mikä poistaa esteet, jotka ovat aiemmin estäneet meitä asumasta täysin uudessa maisemassa. Se harmonisoi myös olemustamme lisää uuden maiseman värähtelyyn. Kaikki tämä luo mitä hedelmällisimmän maaperän, mihin kylvää aidon elämämme ja hurjimpien unelmiemme siemenet.

Koko kuukauden keskitymme enemmän siihen, mikä on aitoa ja todellista. Ei tapahdu ainoastaan integroitumista, vaan myös sisäisesti ja ulkoisesti paljon niiden elementtien hajoamista, joita emme tarvitse enää.

Nollaus mikä tapahtuu tammikuussa, on prioriteettimme, vaikka olisikin monia muita asioita, joita haluaisimme kovasti tehdä. Tämän vuoksi meidän täytyy keskittyä nollaukseen eikä siihen toimintaan, mikä odottaa meitä saadessamme loppuun tämän prosessin.

Tänä aikana tapahtuu asioita, joihin haluamme todella osallistua, muttemme voi nyt. On paljon, mitä haluamme tehdä, muttei ole mahdollista tehdä sitä tällä hetkellä. Tämä voi olla turhauttavaa, ellemme vain hyväksy nollausprosessin tärkeyttä. Vaikka haluammekin todella kiitää eteenpäin, sitä ei tapahdu ennen maaliskuuta. Aina kun yritämme mennä eteenpäin, meidät vain pyöräytetään takaisin nollaamaan. Tämä johtuu siitä, että nollaus aitouteen on tärkeintä tässä kuussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 17.02.2014 21:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
OTE TYRSKYRAPORTISTA - VAPAAKSI MURTAUTUMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme vihdoinkin saaneet loppuun haastavan käärmeen nahanluontivuoden ja olemme astuneet vihreän puuhevosen uuteen kiinalaiseen vuoteen. Nyt kun vanha nahkamme on poissa, pystymme näkemään asiat, jotka ovat aiemmin kätkeytyneet vanhan nahan alle ja joita emme ole halunneet katsoa. Helmikuussa päästämme irti asioista, joista olemme halunneet päästää irti pitkään - nämä ovat asioita, joita emme pystyneet ratkaisemaan ja vapauttamaan ennen tätä.

Tässä kuussa on aika myös siirtää sivuun vanhat tarinamme, jos edelleen elämme niitä. Vanha kirjamme on suljettava tiukasti ja siirrettävä sivuun vanhan elämämme kera, jotta voimme alkaa elää uusia tarinoitamme maaliskuussa.

Helmikuu alkaa voimakkaalla raikkaan energian ryöpyllä. Rankan tammikuun jälkeen tunnemme taas uuden energia-aukon, aivan kuin tunsimme vuoden 2014 alussa. Nyt kun olemme astuneet vihreän puuhevosen vuoteen, vuoden 2014 energiat maadoittuvat lopultakin fyysiseen todellisuuteemme.

Monet meistä ajattelevat olevansa valmiina hyppäämään vihreän hevosemme selkään ja ratsastamaan todelliseen elämäämme uudessa maisemassa. Ja tämä olisi totta, jos tämä olisi jo maaliskuu. Mutta on helmikuu … Vuoden 2014 vihreä taikahevonen ei anna meidän ratsastaa, ennen kuin olemme puhdas ja selkeä läpikotaisin. Jos yritämme päästä sen selkään jatkaaksemme ratsastusta vanhojen tarinoidemme loputtomasti toistuvissa silmukoissa, se pukittaa meidät alas. Vihreä hevonen voi viedä meidät vain syvälle uuteen maisemaan.

Helmikuu on keskittynyt ja voimakas. Vaikka se on voimallinen tarkistus-, uudelleenreitytys- ja ratkaisukuukausi, energiat virtaavat taas. Tämä tekee monista asioista meille helppoja tässä kuussa ja paljon hauskempia. Merkitsevästi tammikuussa oli kaksi uutta kuuta ja myös maaliskuussa on kaksi uutta kuuta, muttei helmikuussa yhtään. Tämä on yksi merkki, ettemme laukkaa uuteen maisemaan vihreällä taikahevosella ennen maaliskuuta.

Meille tulee mahdollisesti vaikeuksia, jos yritämme pitää kiinni vanhasta elämästä, rajoittuneesta perspektiivistä ja vanhoista asioiden tekemistavoista. Jos yritämme elää menneisyydessä tai toimia, ikään kuin kaksinaisuusmaailma olisi vallitseva todellisuutemme, voi olla tuskallisia oppitunteja auttamaan meitä vapaaksimurtautumisessa.

Koko kuukauden surffaamme voimakkailla luovilla hyökyaalloilla. Luovuus antaa meille odottamattomia ratkaisuja, silloin kun eniten tarvitsemme niitä. Jotkut meistä järjestävät odottamattomia matkoja muutamina tulevina kuukausina ratkaisu-, loppuunsaattamis- ja irtipäästämistarkoituksessa. Toiset saattavat mennä matkoille, jotka työntävät heidät uudelle tasolle.

Tämä kuukausi auttaa meitä ankkuroimaan uuden olemuksemme syvemmälle uuteen ja aitoon. Uuden maiseman energioissa on enemmän vakautta. Sisäisen ilon, autuuden ja rakkauden tunteemme syvenevät mittaamattomasti. Sydämemme tietämisvirta kulkee aina voimakkaampana, mikä ohjaa sisäistä kompassiamme, kunnes emme enää epäile sisäistä tietämystämme.

Helmikuu on täynnä raikasta energiaa, uutta liikettä, odottamattomia avautumisia, uusia ideoita ja jännittäviä tilaisuuksia merkittäviin läpimurtoihin, jotka auttavat meitä murtautumaan vapaaksi menneisyydestä. Olemuksessamme kulkee syvempi vakavuus tässä kuussa. On aika vakavoitua todellisen elämämme elämiseen täysillä aitona sieluna uudessa maisemassa.

Helmikuu on superkeskittynyt kuukausi, mikä fokusoituu loppuunsaattamiseen, irtipäästämiseen, kurssikorjaukseen ja olemuksemme harmonisoimiseen uudelle tasolle. Tämä valmistelee meitä maaliskuuhun, jolloin hyppäämme vihreä taikahevosemme selkään, vihreät valot syttyvät ja alamme laukata pikaradalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.03.2014 09:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
OTE TYRSKYRAPORTISTA – MUUTOS LIIKKEESSÄ

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Maaliskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu alkaa intensiivisyystsunamilla. Uusi energia mitä nyt tulee, voi olla niin voimakasta, että se lyö melkein maahan. Voimme tuntea sen jonkin hyvin ihmeellisen, hyvin valtavan ja hyvin ”kartan ulkopuolisen” syvät pohjavirtaukset, mikä nyt syntyy, ja tämä täyttää meidät kunnioituksen, syvän kiitollisuuden ja innostuksen sekoituksella. Kaikki sykkii muutosta. Muutoshurrikaanit pommittavat meitä jatkuvasti, eivät pelkästään muutostuulet. Siksi on hyvin tärkeää olla omassa aitoudessamme koko ajan – se on myrskynsilmä.

Maaliskuu tuntuu uskomattoman nopealta, se on dramaattinen ja kuoppainen. Kaikki liikkuu eteenpäin valonnopeudella. On jännittävää, että olemme siirtyneet taas viiletysmoodiin, mutta sen käsitteleminen on myös liikaa toisinaan. Silloin tarvitsemme eniten hiljaista paikallaan olemista. Tämä kuukausi on sekoitus pakahduttavia energioita (joista tulee jatkuvasti voimakkaampia) ja massiivisen luomistulvan tuomia uusia inspiraatioita. Se on kuin juoksemista narua pitkin syvän kuilun yli – menemme äärimmäisen nopeasti, mutta meidän on oltava täysin tietoinen joka askeleesta, koska tiedostamaton toiminta saisi meidät hukkumaan kaikkeen intensiivisyyteen.

Kun siirrymme maaliskuuhun, jotkut meistä ovat hyvin loppuun kuluneita. Meistä tuntuu kuin sekopäiseltä nyrkkeilijältä, jota on taottu liian monta erää ja joka on väsynyt luihin ja ytimiin saakka. Monta kuukautta olemme käsitelleet hämmästyttävän määrän yksityiskohtia ja tasapainoilleet niiden kanssa ylikuormitetussa mielessämme. Meillä on jo runsaasti asioita tehtävänä, mutta vielä lisää kiireisiä tehtäviä tulee jatkuvasti esiin – loputonta asioiden prosessointia, mikä ei näytä koskaan loppuvan.

Niin paljon kuin rakastaisimmekin päästää vain kaikesta irti, emme pysty. Olemme massiivisen ja melko sotkuisen synnytyksen keskellä emmekä voi lopettaa nyt. Haukomme henkeä vanhassa ilmassa, missä on taskuja elämää antavaa ja uutta raikkautta, mutta ei riittävästi energisoimaan meitä täysin. Tällöin alamme saada kummallisia fyysisiä oireita, jotka kehottavat meitä pitämään kiirettä ja pääsemään uuteen maisemaan niin pian, kuin pystymme. On korostunutta kiireen tuntua, koska meistä tuntuu, ettemme pysty hengittämään vanhaa ilmaa enää paljon kauemmin eikä se anna meille voimia.

Yksi syy siihen, miksi olemme niin pakahtuneita, on, että elämme valtavalla energia-asteikolla. Kurkotamme uuden maiseman syvyyksiin ja tuomme sen toiminnan täyteiseen ”tässä ja nyt” –hetkeen ja kudomme nämä yhteen uudeksi toimintamalliksi. Näin uusi maailma syntyy vanhan maailman keskelle.

Syvempi vakavuus leviää kaikkeen, mitä korostavat geopoliittiset kansannousut, luonnonkatastrofit ja monien tuntemiemme odottamattomat sairastumiset ja kuolemat. Tämä on erityisen järkyttävää, silloin kun lahjakkaita ja nuoria toisen aallon edustajia lähtee planeetalta. Kaikki tämä havainnollistaa elämän haurautta tällä hetkellä – emme koskaan tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tämä hauraus saa suhteemme syvenemään. Panokset ovat todella korkeita ja niistä tulee vielä korkeampia. Mutta paljastuvat aitoustasot ovat hämmästyttäviä ja täysin kaiken sen arvoisia.

”Muutos liikkeessä” on alkanut … Olemme hypänneet taianomaisten vihreiden hevostemme selkään ja aloitamme elämämme ratsastuksen. Jäljellä olevat siteet vanhaan elämäämme, vanhaan itseemme ja vanhoihin tarinoihimme napsahtavat poikki yksi toisensa jälkeen hurrikaanivoimaissa tuulissa. Kun murtaudumme vapaaksi menneisyydestä ja paljastumme aidoiksi sieluiksi, näemme kaiken uusin silmin. Tämä mahdollistaa meille harmonisoitumisen aidon suuntamme ja aidon tarkoituksemme kanssa. Ja ”muutos liikkeessä” vain jatkaa voimistumistaan …

Tänä aikana monet ihmiset kokevat syvällisen heräämisen, täydellisen transformaation ja 360 asteen muutoksen. Harhaverhot häviävät yhtäkkiä ja heidän aito sielunsa tulee esiin. Samaan aikaan heidän aidosta suunnastaan tulee kristallinkirkas. Tämä tapahtuu, koska energiat ovat supertukevia tullaksemme aidoiksi ja todellisiksi olennoiksi, jotka elävät aitoa elämää.

Tämä kuukausi on todella uusi alku. Maaliskuu on ensimmäinen kuukausi, missä tunnemme tämän uuden ihmisaallon saapumisen voimakkaat vaikutukset, mikä murtautui juuri vapaaksi ja sitoutuu nyt 100%:sti menemään aitoon suuntaansa kaiken kera, mitä heillä on. Tällä on valtava merkitys ja se auttaa selvittämään polkua meille kaikille uuteen maisemaan.

Nyt on aika valita ELÄMÄ. Todellinen, aito ja sydämentäyteinen AITO ELÄMÄ. On aika yksinkertaisesti hypätä ja tehdä se. Ryhtyä sanoista tekoihin panostamalla aikamme, energiamme, rahamme ja koko olemuksemme siihen, mitä eniten haluamme ilmentää. Elää aitouttamme ja tinkimättömyyttämme ja AITOA SYDÄNRAKKAUTTA kaikessa, mitä teemme. Tämä tanssi uuteen aitoon elämään on alkanut eikä sitä voi pysäyttää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 14.04.2014 20:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
SUPERLATAUTUNUT 'A MU'A!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Huhtikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kuussa on uusi superlatautunut 'A Mu'a, mikä siirtää meitä eteenpäin salamanopeudella. Se on latautunut, varautunut, uudelleenkeksitty, oivallettu, vahvistettu ja paljastettu. Meille kaikille annetaan ennenkuulumattomia tilaisuuksia luoda elämämme uudestaan, niin että se voi täydellisemmin peilata todellista ja aitoa itseämme. Tämän tekemiseksi meidän täytyy valita tietoisesti, haluammeko synnyttää uuden ja aidon maailman kaksinaisuuden kuolevien liekkien keskelle vai jatkaa vanhan tien kulkemista. Meidän täytyy valita tietoisesti, aiommeko asua täysin uudessa maisemassa vai pysyä vanhassa elämässämme kaksinaisuudessa. Mihin kohdistamme fokuksemme, ponnistelumme, energiamme ja resurssimme?

Huhtikuu sai huomiomme ensimmäisestä päivästä saakka 8.2-maanjäristyksellä Chilessä, mitä seurasi 7.8-maanjäristys seuraavana päivänä. Tämä laittaa meidät välittömästi hyvin valppaaseen tilaan, mikä on tarkoituksenmukaista, koska huhtikuu on äärimmäisen vahva ja voimallinen 'A Mu'a –kuukausi. Ja vaikka ilmassa on kiistämätöntä räjähdysherkkyyden tunnetta, ikään kuin mitä tahansa voisi tapahtua koska vaan, emme tunne pelkoa. Sen sijaan on kiistämätöntä innostuksen tunnetta sekoitettuna tarkkaan valppauteen.

Yksi suurimmista haasteistamme on lakata ajattelemasta, että kaksinaisuudella on meihin enää mitään valtaa, sillä heti kun ajattelemme niin, jäämme siihen taas kiinni. Siinä ovat pelon, erillisyyden ja epävarmuuden häiriökaistaleet ja silloin meiltä imaistaan energiat.

Kaksinaisuutta on vain, koska ihmiset uskovat siihen. Tämä on totta, vaikka kaksinaisuus vaikuttaakin äärimmäisen todelliselta. Ihmisten usko kaksinaisuuteen vallitsevana todellisuutena maan päällä ruokkii sitä. Annamme kaksinaisuudelle elinvoimaa tukemalla sitä omalla energiallamme ja valollamme.

Kun vedämme olemussäikeemme pois kaksinaisuuskudelmasta, se höllentää kaikkia muita säikeitä. Tämä höllentyminen sallii muiden säikeiden poistua helpommin. Kun monet meistä vetävät säikeensä pois, kaksinaisuuskudelman kuvio muuttuu kovasti. Aiemmasta armeijan tankista tulee kukka ja voimakas hyvän ja pahan välistä vastakkaisuutta edustava mustavalkomalli transformoituu ykseyttä symboloivaksi mandalaksi.

Tapahtuu paljon työtä vanhojen peruskiviemme irrottamisen ja poistamisen tasolla. Nämä ovat kaksinaisuuskiviä, mitkä ovat olleet sementoituna vanhaan perustaamme hyvin pitkän aikaa. Vaikka emme olleetkaan aiemmin tietoisia niiden olemassaolosta, niillä oli voimakas vaikutus meihin. Nyt oivallamme lopulta, etteivät ne olleet koskaan sitä, kuka oikeasti olemme. Maaliskuussa nämä vanhat peruskivet alkoivat höllentyä sisällämme kuin hammas, mikä alkaa hieman heilua suussa.

Nyt meillä on suora kokemus uuden todellisuuden energioista, se kova sementti mikä pitää vanhoja peruskiviämme paikallaan, alkaa hajota. Kun tätä tapahtuu, voimakkaat ja syvät suruaallot voivat tuntua valtaavan meidät. Tämä johtuu siitä, että laasti mikä on pitänyt näitä kiviä pitkään paikallaan, koostuu vanhoista suruistamme, pettymyksistämme, peloistamme ja murheistamme.

Monet meistä astuivat tähän kuukauteen tuntien superherkkyyttä, syvää uupumusta ja venytystä yli rajojemme. Kuitenkin heti huhtikuun alkaessa raskaus lähti ja aloimme laukata syvemmälle uuteen maisemaan hyvin innostuneena. Huhtikuu on varmasti eeppinen kuukausia useistakin syistä. Mutta kovan ja stressaavan maaliskuun jälkeen, mikä tuntui kuin kulkemiselta esterataa pitkin, mikä oli yksityiskohtavuorien peitossa, on voimakas tunne, että olemme jotenkin kääntyneet kulmasta ja ilmestyneet ihmeelliseen uuteen paikkaan.

Vaikka uimmekin nyt 'A Mu'an voimakkaassa virrassa, meiltä vaaditaan tässä kuussa megaponnistusta. Tämä ei ole aikaa istua hiljaa paikallaan odottamassa asioiden tapahtumista – emme koskaan pääse sillä tavalla sinne, minne eniten haluamme. Nyt on TOIMINNAN aika!!! Vaikka olemmekin ehkä työskennelleet superahkerasti kuukausia, tahdin kiihtyminen huhtikuussa on ehdottomasti voimakasta ja vielä enemmän ponnistelua tarvitaan. Havaitsemme, että kykenemme tekemään paljon enemmän kuin ennen. Huhtikuu vaatii meitä osallistumaan koko olemuksellamme.

Lähtöportti avautuu nyt täysin ja maagiset tuulihevosemme alkavat laukata. Ne kantavat myyttistä toiveet täyttävää jalokiveä (mani-kivi) selässään ja tuovat meille ihmeellisen tilaisuuden luoda uutta ja aitoa elämäämme ja ilmentää hurjimmat unelmamme. Läpimurtoja on kaikkialla ympärillämme. Yksi syy innostuksentunteeseemme on, että tiedämme nyt, ettemme laukkaa enää yksin – olemme muodostaneet valtavan tuulihevoslaman, mikä ulottuu ympäri planeettaa ja laukkaa yhdessä yhtenä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.05.2014 19:58 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
SYVEMMÄLLE AITOON MAISEMAAN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Toukokuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siirrymme toukokuuhun, kuin olisimme olleet valtavassa myrskyssä ja päätyneet uuden maiseman aiemmin tutkimattomalle alueelle. Meistä tuntuu perusteellisen puhtaalta, puoliläpinäkyvältä, täysin uudelta eikä meillä ole vanhaa nahkaamme. Melkein kaikki vanhat peruskivemme ovat nyt poissa. Olemme päästäneet irti vanhoista ja voimakkaista tavoista. Monet asenteet ja vanhat asioiden tekemistavat ovat vain hävinneet. Tuntuu paljolti siltä, että menneisyys on poistettu ja uuden kirkasta auringonvaloa tulee sisään ja tekee kaikista väreistä kirkkaampia, selkeämpiä ja elävämpiä kuin koskaan ennen.

Huhtikuun voimakas 'A Mu'a on selvittänyt tietä toukokuun tulemiselle uuden keveyden kera ja täynnä rajattomia luomismahdollisuuksia. Latentit taidot aktivoituvat. Suhteissamme paljastuu ennennäkemättömiä syvyyksiä. Meillä on voimakas selkeys siirtymisestä aitoon suuntaamme. Kun olemme hereillä, luomme uutta joka päivä sen sijaan, että aamulla herätessä alamme luoda samaa vanhaa ja vanhentunutta todellisuutta uudestaan. Kaikki tuntuu kuin puhtaaksi pestyltä, kuin kovan sademyrskyn jälkeen.

Kun uusi toimintamalli tulee jatkuvasti ankkuroiduksi syvemmälle fyysisyyteen, voimme lopultakin nähdä joitain ponnistelujemme hedelmiä. Uudesta ja aidosta tulee lisääntyvästi näkyvää. Tuntuu siltä, että olemme saavuttaneet uuden sisäisen lepopaikan – rentoutuneen ja tyynen paikan mitä emme ole tunteneet aiemmin. Olemme täynnä raikkauden, ihmeen ja innostuksen tunnetta, sillä voimme tuntea uuden ilmassa ympärillämme ja se on kouriintuntuvan elävää ja värähtelee kohonnutta rakkautta ja aitoutta.

Toukokuussa meille annetaan vihdoinkin paljon kaivattua ja tarvittua integrointiaikaa. Nyt voimme katsoa kunnolla ja tarkkaan kovasti paranneltua, syvästi uudelleenkalibroitua, läpikohtaisesti puhdistettua ja valtavasti laajentunutta sisäistä ja ulkoista maisemaamme. Voimme tuntea sen monumentaalisen muutoksen, mikä tapahtuu planeetan kollektiivissa – sen nykyisen avoimuuden ja valmiuden muutoksen. Kun tutustumme niihin kvanttiläpimurtoihin, joita koimme huhtikuussa, voimme alkaa toteuttaa näitä syvällisiä muutoksia elämässämme selkeällä ja päättäväisellä toiminnalla.

Ajan saaminen integroimiseen ja maadoittumiseen ei merkitse, että vain istuskelemme runsaan vapaa-ajan kanssa toukokuussa. On edelleen paljon tehtävää ja täyttä panostamme vaaditaan. Mutta on uusi energia- ja keveysaalto, mikä tekee kaikesta helpompaa. Tämä aika vaatii äärimmäistä huomiota myriadeihin pienenpieniin yksityiskohtiin. Meidän on jatkuvasti kudottava kaikkea sitä, mitä olemme, uuteen kudelmaamme. Meidän on ilmaistava aitouttamme jokapäiväisessä elämässämme. Kaikki sosiaalinen vuorovaikutuksemme on tapahduttava aitona ja todellisena olentona. Samaan aikaan meidän on jatkuvasti korjattava ja tasapainotettava kutomisemme jatkuviin muutoksiin maailmassa, mikä kituu hyvin sotkuisen kaksinaisuudesta ykseyteen pyörähtämisen kourissa.

Toukokuu saattaa toisinaan olla hurjaa kyytiä mullistusten ja järkyttävien tapahtumien kera, joihin olemme alkaneet tottua. Monia kansainvälisiä, kansallisia, paikallisia ja henkilökohtaisia tilanteita tulee kriisipisteeseen. Meitä ravistellaan edelleen ytimeen saakka ja niin tapahtuu maailmallekin. Monet meistä kokevat edelleen järkyttäviä tilanteita ja lisää ihmisiä lähtee planeetalta.

Monet meistä eivät enää seiso vanhalla perustallaan. Olemme siirtyneet uuden ja aidon elämämme perustalle. Tämä uusi perusta tuntuu paljon vakaammalta ja todellisemmalta. Se mahdollistaa, että tunnemme olevamme maadoittuneempi kuin pitkään aikaan. Uuden tason syvenemistä tapahtuu – rakkautemme ja myötätuntomme syvenemistä, keskinäisen yhteytemme syvenemistä.

Luovuus, inspiraatio ja hauskuus ovat toukokuun voimakkaita tekijöitä. Surffaamme massiivisella luovalla aallolla ja luovuutemme tuo esiin monia uusia ja erilaisia ideoita ongelmiemme ratkaisemiseen. Luomme uusia menetelmiä, kehitämme uusia taitoja ja teemme asioita hyvin eri tavalla kuin aiemmin.

On aika ottaa täysi vastuu aitoudessamme olemisesta. Tämä "itsemme tapaaminen jälleen" tai "palaaminen siihen, kuka oikeasti olemme" –prosessi alkaa itsestämme. Se on aloituspiste kaikelle, mitä on tulossa. Meidän on jatkuvasti oltava aitoja sieluja ja tuotava tämä aitous maailmaan, missä tahansa olemmekin. Ja sitten käännettävä sisäinen aitoutemme ulkoiseksi toiminnaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.06.2014 09:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
HENGITYSILMAMME

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote kesäkuun 2014 raportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu toi täysin uuden komponentin, mikä on "paikoilleen loksahtaminen". Vaikka olemmekin edelleen kiireisiä ja energia on edelleen intensiivistä, asiat yhdistyvät nyt täysin uusilla tavoilla. Se on kuin maagisen lukon kohtaamista tietokonepelisadussa. Kun kätketyt symbolit järjestyvät, ne valaistuvat, mikä saa lukon jotkut tapit liikkumaan ulospäin ja toiset sisäänpäin. Koko ajan monet renkaat ja sylinterit pyörivät ja loksahtelevat uusiin paikkoihinsa. Oikeat ihmiset yhdistyvät, siirrymme lähemmäs aitoa kotiamme ja aito tarkoituksemme paljastuu. Löydämme tarvitsemaamme apua. Uusia ovia avautuu. Meille esitellään ihmeellisiä uusia tilaisuuksia.

Koko vuoden monilla meistä on ollut vaikeuksia hengittää vanhan maailman ilmaa. Kaksinaisuuden ummehtunut ilma ei sisällä riittävästi ravintoa tai elämänvoimaa meille. Siitä puuttuu tarvitsemamme komponentti. Nyt jokin on huomattavasti muuttunut. Uuden maailman raikas ilma leviää enemmän ja enemmän ympäröivään maailmaamme. Ilma on paljon rikkaampaa kuin ennen. Nämä uudet energiat antavat meille aitoa ravintoa, mitä tarvitsemme eniten.

Uusi maisema syvenee ja laajenee mittaamattomasti. Kuulostaa ehkä kummalliselta, mutta uudessa maisemassa on äidinmaidon ominaisuus – jotain hyvin tuttua, äärimmäisen lohduttavaa ja täysin ravitsevaa. Kuitenkin uudessa maisemassa on samaan aikaan täysin uusia ja odottamattomia tekijöitä, mikä on superjännittävää!

Näitä uusia ja aavistamattomia tekijöitä paljastuu kummallisista uusista nurkista, joita emme nähneet aiemmin. Ne ovat täysin odottamattomia. Ne tulevat tunnetun kartan ulkopuolelta. Tämän vuoksi on tärkeää, että kun luomme uutta, jätämme aina tilaa tuntemattomalle.

Koska uuden ja aidon luominen vaatii meitä käsittelemään monia käytännön yksityiskohtia, tämä pakottaa meidät joko luomaan asioita uudella tavalla tai tavalla, mikä jättää aukkoja uuden tulemiselle. Opettelemme pitämään kaiken laajentuneena ja määrittelemättömänä, kunnes uudesta merkityksestä tai uudesta symboliikasta tulee selkeää.

Kesäkuu tuo merkittäviä tarkistuksia, kurssikorjauksia ja odottamattomia muutoksia. Kesäkuun muutokset nopeutuvat kovasti kuun loppua kohti. Syvälliset tarkistukset ovat välttämättömiä nyt, koska olemme lopultakin päästäneet irti epäröinnistämme syleillä täysin uutta ja aitoa. Emme halua enää roikkua kiinni vanhentuneissa mukavuusalueissamme ja tiedämme, että kaiken mikä sisällämme perustuu edelleen kaksinaisuuden harhaan, täytyy lähteä ja ainoastaan vilpitön aitoutemme kuulostaa todelta.

Tämän vuoksi uudelleenjärjestämme ja –kalibroimme itseämme jatkuvasti vanhalta tasolta uudelle. Tämä vaatii toistuvia tarkistuksia. Voimme kirjoittaa sähköpostin ja sitten yhtäkkiä kahden minuutin kuluttua oivallamme, että se mitä kirjoitimme, tulee vanhasta energiasta, joten meidän täytyy kirjoittaa nopeasti uusi, mikä tulee aidommasta paikasta.

Pitkittynyt siirtymäjakso mitä olemme käyneet läpi, on poistanut paljon vanhentuneita elementtejä. Useina kuluneina vuosina raivonneiden rovioiden jälkeen oivallamme, että myös jotkut hyvin vaalitut osamme puuttuvat. Ne ovat palaneet roviolla niiden elementtien kanssa, joita emme enää tarvitse. Nämä ovat sellaisia asioita kuin lohduttava yksinolo, hiljainen kommunikointi luonnon kanssa ja lempeä sisäinen rakastajamme, jotka olivat ennen kaikki suuria ravinnon lähteitä. Ihmettelemme joskus, palaavatko nämä ominaisuudet koskaan, mutta ne palaavat, enimmäkseen uudessa muodossa.

Uuden maiseman elävät värit eivät tule ainoastaan aina vain näkyvämmiksi, vaan ne värittävät elämäämme ja sitä, mitä teemme, mitä tunnemme, mihin keskitymme ja miten käyttäydymme. Nämä elävät värit tuovat mukanaan uusia palapelinpaloja, joita olemme odottaneet, jotta voimme asua täysin uudella tasolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 19.07.2014 22:19 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2396
RATSASTA KUIN TUULI!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote heinäkuun 2014 raportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuu on äärimmäisen voimallinen kuukausi, jolloin melkein mitä vaan voisi tapahtua lukuisilla tasoilla. Tämä kuukausi tuntuu hyvin voimakkaalta ja se on täynnä sekä lupausta että korostunutta valppautta. On tunne, että jotain ihmeellistä tai uhkaavaa tai kumpaakin voisi tapahtua millä hetkellä hyvänsä. Tästä syystä on oleellista, että astumme nyt pois kaksinaisuudesta.

Monta kuukautta sisällämme on tapahtunut laajaa uudelleenjohdotusta. Meitä irrotetaan perusteellisemmin vanhasta elämästämme, vanhoista uskomusjärjestelmistämme ja asioiden vanhentuneista tekemistavoista. Kaksinaisuusjohdotus on poistettu olemuksestamme, mikä tekee tilaa uudelle ja uudenlaiselle pikajohdotukselle.

Heinäkuussa uusia yhteyksiä laitetaan paikoilleen. Lisääntyvässä määrin vaihdamme vanhasta johdotuksesta uuteen. Kuukauden loppuun mennessä uusi ja tehostunut virta kulkee lävitsemme täysin uudelleenrakennetussa sisäisessä verkkojärjestelmässä. Tämä työntää meidät nopeutuneeseen kiitomoodiin ja kuljettaa kaikkea eteenpäin salamanopeudella.

Tämä on kiinalaisen tuulihevosen vuosi, mikä on vain joka 60. vuosi. Tuulihevonen kantaa selässään sadunomaista mani-kiveä, tiibetiläistä toiveen täyttävää jalokiveä, mikä syntyy lootuksen keskeltä. Muinaisaikoina hevonen oli Tiibetissä symboli suurimmalla nopeudella kulkemisesta sekä kaiken muuntumisesta positiivisesta negatiiviseksi, huonosta hyväksi ja epäonnesta hyväksi onneksi.

Tämä merkitsee, että meillä on tänä vuonna ainutkertainen tilaisuus siirtää elämämme täysin uudelle tasolle, asua täysin uuden maiseman ultrasuuremmassa todellisuudessa ja ilmentää hurjimmat unelmamme. Hurjimpien unelmiemme tärkeä tekijä on yhteys aitoon kotiimme. Sieltä löydämme aidon tarkoituksemme täyttymisen.

Aito kotimme on aidossa asemapaikassamme. Tänä kaksinaisuudesta ykseyteen vaihtamisen aikana on kriittistä, että pääsemme aitoon asemapaikkaamme mahdollisimman nopeasti. Sieltä pystymme palvelemaan ankkuripisteenä ja vakautuspisteenä massiivisessa kiepsahduksessa kaksinaisuus- ja ykseystodellisuusjärjestelmien välillä.

Taianomainen ja ihmeellinen tuulihevosemme on kanssamme tänä vuonna ja se vie meidät kaikkien aikojen ratsastukselle aitoon kotiimme – juuri täydelliseen aikaan, jolloin on olennaista tehdä se. Olemme tässä hämmästyttävässä tuulihevosen vuodessa, jolloin voimme hyvin helposti ilmentää hurjimmat unelmamme ja päästä aitoon asemapaikkaamme – monet meistä eivät kuitenkaan hyödynnä täysin näitä energioita. Ihmeitä on runsaasti ja kaikki asiat ovat todella mahdollisia tänä vuonna, mutta tämän tapahtumiseksi meidän on ruumiillistettava täysin riisuttu aitoutemme ja sitten kuljettava kuin tuuli aitoon kotiimme aitoon asemapaikkaamme.

On helppoa nähdä, kuka on jo tuulihevosensa selässä tänä vuonna ja kuka ei. Jos pidät henkesi edestä kiinni, ettet putoa, kun kiidät uuteen maisemaan järkyttynyt ja samaan aikaan hämmästynyt ilme kasvoillasi ja valtava hymy sydämessäsi, olet ehdottomasti tuulihevosesi selässä. Jos olet asettanut sydämesi kompassin viemään sinut aitoon kotiisi ilman kiertoteitä tai harhautuksia, ratsastat tuulihevosellasi. Jos koet massiivisen luomishyökyaallon, ilman vapaata hetkeä itsellesi, laukkaat tuulihevosellasi. Jos olet täysin harmoniassa sen kanssa, että aito tarkoituksesi on tärkein sinulle, olet tuulihevosesi selässä. Jos olet jo aidossa asemapaikassasi, olet tuulihevosesi selässä.

Jos edelleen keksit tekosyitä, miksi et voi tehdä tätä, tuulihevosesi riutuu huomiosi puutteesta tai teeskentelet, ettei sinulla ole tuulihevosta, sinun kannattaisi ehkä katsoa ympärille ja nähdä, että se odottaa läsnäolonsa huomaamista ja selkään hyppäämistä. Meillä kaikilla on mahtava tuulihevonen rinnallamme tänä vuonna. Juuri tällä hetkellä voimme päättää hypätä tuulihevosemme selkään ja aloittaa kaikkien aikojen ratsastuksemme!

Jos et jo ratsasta tuulella, hyppää nyt tuulihevosesi selkään. Se on superriemastuttavaa! Se on kaikkien kvanttihyppyjen kvanttihyppy. Tuulihevosemme vie meidät kaksinaisuuden maailmasta aitoon asemapaikkaamme. Ja se saattaa olla ratkaisevaa omalle ja tämän planeetan selviytymiselle.

RATSASTETAANPA KUIN TUULI!!!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 58 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö