Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 18.10.2018 15:12

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 31.12.2016 11:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
TILAN PITÄMINEN ITSELLE NÄINÄ INTENSIIVISTEN ENERGIOIDEN SIIRTYMÄAIKOINA

Kirjoittanut Jelelle Awen (http://www.in5D.com)
30.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On intensiivisten energioiden aikaa, kun Gaiaa huuhtelevat valoaallot auringosta, tähtiolentoystäviltämme, portaaleista ja tähtiporteista, jotka aktivoivat sekä sisällä että ulkona. Nämä energiat valaisevat varjopaikkoja sisällämme kollektiivina ja yksilöinä. Te jotka olette herkkiä ja hereillä energialle, voitte luultavasti tuntea sen hyvin voimakkaasti ja äkillisesti fyysisessä, tunne- ja henkikehossanne. Esiintulevien reaktioiden kanssa oleminen itseään rakastaen ja tilan pitäminen itselleen siirtymän aikana sallii mennä tasaisemmin siitä läpi.

Nämä valoaallot ovat kalibroijia, jotka nostavat taajuuttamme ja lisäävät Gaian värähtelyä, kun se jatkaa siirtymistä tiheämmistä 3D-tietoisuusvärähtelyistä neljänteen ja lopulta viidenteen ulottuvuuteen. Monet valotyöntekijät, verkkotyöntekijät, psyykkiset, parantajat ja opettajat tuntevat tämän intensiivisenä energiatulvien ja kalibrointien aikana ja minäkin tunnen, että tämä on erityisen voimakasta energiamuutosaikaa.

Keho-oireet ovat tavallisia, kun kehomme värähtelee nopeammin ja nopeammin ja muuttuu hiilipohjaisesta kristalliseksi. DNA-säikeet aktivoituvat ja korjautuvat ilman, että meidän täytyy tehdä mitään sen tapahtumiseksi. Valo jota on käytettävissä, tekee sen puolestamme, vaikkakin sen pyytäminen ja haluaminen nopeuttaa prosessia. DNA:n käynnistäminen tuntuu toisinaan kihelmöinniltä kallossa ja toisinaan tuskalliselta, kun kipu lisääntyy kruunuchakran ympärillä sekä niskassa ja selkärangassa. Jyskytys otsassa tai kolmannessa silmässä on myös tavallista, mitä itselläni on ollut monta kertaa. Anna itsellesi sitä, minkä tiedät toimivan olotilan helpottamisessa ja näiden uusien energioiden integroimisessa, ja etsi sellaisia, jotka osaavat palvella sinua rakastavasti tämän siirtymän läpi.

Hyvin nukkuminen tuntuu erittäin tärkeältä, kun mieli ja 3D-itse sulkeutuvat ja antavat heräävän 4D-siirtymäitsen ja korkeamman 5D-itsen tulla sisään. Paljon unen haluaminen ja tarvitseminen on hyvä asia, kun kaikki latautuu uudelleen. On myös yleistä, ettei pysty nukkumaan tai uni keskeytyy. Heräävällä 4D-itsellä on pimeä ja valoisa puoli ja kontrastit, polariteetit ja kaksinaisuus työnnetään esiin tunnettavaksi. Se on enimmäkseen astraali- tai eetteriulottuvuudessa, vaikka te jotka olette tietoisesti tuoneet sitä esiin yhdistymällä aspekteihinne, OLETTE se suurimman osan ajasta. Ja korkeampi itse tai 5D-itse ruumiillistuu myös, ja enemmän ja enemmän korkeampia valotaajuuksia elää kehossa, kulkee korkeampana itsenä ja integroi oppaita ulkopuolelta sisään. Tilan pitämiseen itselle sisältyy myös, että tarkistaa aspekteilta, miltä niistä tuntuu ja miten ne sulattavat nämä muutokset.

Päiväkirjakeskustelun aloittaminen 3D-, 4D- ja korkeamman itsensä kanssa voi olla hyvin valaisevaa. Voit aloittaa kirjoittamalla kirjeen niille kullekin (perustuen omiin kokemuksiisi niistä), ja kuuntele sitten vastaus kirjoittamalla se, mitä kuulet. Voit sitten keskustella kysymys-vastaustyyppisesti kirjallisesti tai ääneen. Pysy sydämessäsi, kun yhdistyt näihin aspekteihisi ja ylläpidä utelias ja rakastava energia niitä kohtaan. Anna itsesi tuntea näiden aspektien (erityisesti 3D- ja 4D-itsen) tunteet. Hämmästyt, miten paljon tämä voi auttaa siirtymässä.

Varjo tulee valoon. Varjo tihkuu ulos toisinaan ja purskahtaa tunnemullistuksissa. On aika paljastaa, miltä se tuntuu, ja tämä jatkuu valtavasti 2017. On aika tehdä päätöksiä ja muuttaa elämän olosuhteita, tuntea syvempien toiveiden ja sieluvaatimusten kuplivan esiin integroitavaksi. On tunne, ettei ole aikaa hukattavana, ja enemmän tunne, että aika on harhaa, ja on hyvin kiire samaan aikaan. Kehomme muuttuu, sydämemme avautuu, sielumme ruumiillistuu ja sitä kaikkea pidetään äärettömässä rakkaudessa. Tämän prosessin ylläpitäminen kera tunteen, että on rakastettu sen aikana, voi sallia sen virrata paljon helpommin ja syvemmin.

Kaikki nämä muutokset ja siirtymät järjestää ja tekee rakkaus rakkaudelle rakkauden kanssa. Sinut kutsutaan tuntemaan lisääntyvää luottamusta kokiessasi näitä muutoksia alati muuttuvan kehosi syvimmissä soluissa, parantuvan sydämesi avautumisessa, läheisyyden ja aitouden kaipauksessa, sielusi laajentumisessa ja korkeamman itsesi ruumiillistumisessa, kun integroit sielusirpaleitasi ja aspektejasi, joita on monissa ulottuvuuksissa ja aikakausissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 16.01.2017 17:10 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
TULEVATKO SUHTEESI 3D-, 4D- VAI 5D-ITSESTÄSI?

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)
4.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun tietoisuutesi siirtyy korkeampaan rakkausvärähtelytaajuuteen, se suhdetyyppi jota vedet puoleesi ja johon tunnet vetoa, muuttuu. Kolmannen ulottuvuuden itsesi (3D) etsi lohtua, kun taas heräävä itsesi (4D) etsii haastetta ja kasvua suhteissa. Korkeampi itsesi tai 5D-itsesi etsii, ruumiillistuessaan enemmän sinuun, liittoa pysyen yksilöllisenä tietoisuuden sielukipinänä. Voi olla hyödyllistä tunnistaa, mikä itsesi olet suhteissa, ja tämä johtaa lopulta eheyden ja integroitumisen tilaan.

Kun 4D-itsesi johtaa sinua, esität jatkuvasti kysymyksiä itsestäsi, sielutarkoituksestasi, mitä haluat oikeasti suhteista ja suhteissa. Katselet ympärillesi sydän avoimena ja sielu uteliaana ja mietit, voivatko nykyelämäsi ihmiset tulla mukaan. Alat testata näiden suhteiden maaperää nähdäksesi, jatkavatko he vai juoksevat ulos huoneesta muuttaakseen pois. Saatat huomata, että toiset, myös rakkaat, eivät herää samalla tavalla kuin sinä. Alat oivaltaa, että heidän matkansa on erilainen kuin sinun.

Tämä voi olla hyvin tuskallinen ja haastava prosessi ja vaihe 3D-itsellesi, kun sitä mikä aiemmin ravitsi, ei enää koeta samalla tavalla. Tarpeesi muuttuvat, kun muutut ja heräät. Käyt toisten kanssa läpi vetämistä ja työntämistä, kenties jopa kiskot heitä mukaasi. Kenties he kiskovat sinua pysymään samanlaisena. Kuitenkin jossain kohtaa luultavasti oivallat, ettet voi muuttaa heitä, ainoastaan kutsua tulemaan mukaan. Ja jos he eivät tule, saavut paikan, jossa sinun täytyy päästää irti ja luottaa syvempään rakkauteen, joka on kaikkien suhteiden ytimessä. Tuossa ytimessä on ykseys eikä kukaan meistä voi todella erota toisista, vaikka päättäisimmekin, ettemme ole enää suhteessa keskenämme.

Romanttiset suhteetkin muuttuvat kovasti. Kenties sydämeesi sattuvat edelleen entiset haavat ja loukkaantumiset suhteissa, joissa 3D-itsesi oli enimmäkseen ohjaksissa. Suhteissasi oli enemmän kyse muiden elämien (jotka tapahtuvat edelleen) parantavista karmasiteistä kuin rakkaustaajuuksien vaihdosta nykyhetkessä. Tunnet edelleen energiasiteet ja –langat, jotka kulkevat sinun ja aiempien kumppaniesi välillä. Tunteminen johtaa parantumiseen, sen suremiseen, mitä oli, olisi voinut olla ja mikä ei riitä, ja irtipäästämiseen noista mahdollisuuksista voidaksesi päästää sisään sen, mitä heräävä itsesi haluaa ja tarvitsee.

Kun siirryt neljännen ulottuvuuden tietoisuuteen ja heräämiseen, alkaa tulla prioriteetiksi parantaa itsesi, rakastaa itseäsi ja pariutua ennen kaikkea itsesi kanssa. Liehittelet itseäsi, tapailet itseäsi ja annat itsellesi sen, mitä aiemmat kumppanisi eivät pystyneet antamaan. Yhdistyt aspekteihisi, jotka tarvitsevat vanhemman rakkautta – sisäiseen lapseen ja sisäiseen teiniin. Etsit ja vedät puoleesi resursseja itsesi ulkopuolelta auttamaan tässä itsesi parantamisessa. Etsit ja vedät sieluperheyhteisön auttamaan tässä parantumisessa ja itsesi rakastamisessa. Löydät sisäisen liiton, sisäisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ja parannat jakautumisen.

Tällä itsesi rakastamisen matkalla saatat sitten vetää puoleesi uuden kumppanin. Tämä kumppanuus perustuu sydän-, sielu- ja kehoyhteyteen. Tämä kumppanuus tuntuu kummastakin tutulta ja ällistyttää niissä uusissa teissä ja näkymissä, joita avautuu sinussa. Sinä luot ennen kaikkea sisäisen turvallisuuden, joten tuntuu turvallisemmalta olla haavoittuva tässä uudessa yhteydessä. Pystyt ilmaisemaan seksuaalisuuttasi täydemmin, kun avaat seksuaalisuuden sisälläsi ja tunnet enemmän ja enemmän oman haluttavuutesi.

Suurin muutos on siinä, miten tunnet sielusi olevan mukana yhteydessä. Suhteella on korkeampi katto ja korkeampi tausta, vähemmän sisältöä ja konfliktia. Sinun on tärkeä olla täysivaltainen yksilö ja liitossa, kumpaakin. Pystyt pitämään enemmän tämän näennäisen paradoksin itsessäsi ja suhteessa. Kumppanisi on myös sitoutunut omaan parantumiseensa, omaan heräämisprosessiinsa ja ylösnousemukseen. Yhdistytte ja kuitenkin olette myös yksilöjä, jotka tarvitsevat ja vaativat tilaa itselleen ja omalle prosessilleen.

Kun siirryt 5D-tietoisuuteen, suhteesi syvenevät ja tunnet perustavanlaatuisella tasolla, miten kaikki on sinä ja sinä olet he. Aiemmat tunteiden laukaisijat ja reaktiot, kilpailu- tai vertailutunteet ovat jääneet. Elät hetkessä suhteissasi, ja olet tässä niissä reaktioissa tai tunteissa, joita ehkä edelleen tulee joistain osistasi. Liikutut siitä kauneudesta, mitä jokainen pyhä ihminen on, riippumatta hänen tietoisuustasostaan. Käytät arvostelukykyä siinä, kenen kanssa haluat olla suhteessa, ja luultavasti sinulla on vähemmän läheisiä ystäviä, kuin monia tuttuja.

4D- ja 5D-tietoisuudessa erottelet energiat, joita otat sisään ja joihin osallistut, ja kutsut mieluummin toisia olemaan sinun korkeammassa värähtelytaajuudessasi, kuin alennat omaasi tehdäksesi heidän olonsa mukavaksi. Ja sydän ja sielu ovat majakka, joka vetää toisia luoksesi, kun astut sielusuuruuteesi, lahjojesi ilmaisemiseen ja syyhyn, miksi tulit tänne tässä elämässä. Kun ruumiillistat korkeamman itsesi (5D) enemmän ja enemmän, astut palvelemaan rakkautta korkeimpana tarkoituksenasi etkä ole kiinnittynyt siihen, miten se ilmentyy ja kenen kanssa, kun rakastat syvästi ja täysillä joka hetki.

Tämä voi tuntua ihanteelliselta, mitä tarjoan tässä, kuitenkin tämä on ollut yhdeksän vuotta kokemukseni rakkaan kumppanini Rafaelin kanssa ja yhteisössä, joka perustuu parantumisprosessiin, jota tarjoamme. Se on myös kasvavan ihmisjoukon kokemus. Tämä tuntuu oikeasti siltä, mikä kapasiteettimme on olla pyhinä ihmisinä suhteessa ilmaisten sitä ääretöntä rakkautta, joka olemme. Siirrymme erillisyydestä liittoutumiseen. Siirrymme erillisyyden tunteesta yhtenäisyyden tunteeseen. Siirrymme haavojen muodostamista suhteista terveyden, syvemmän resonanssin ja sieluyhteyden muodostamiin suhteisiin.

Tämä voisi olla sinun matkasi tai kenties on jo, ja se on pyhä matka jokaisen kokemuksensa myötä ja siunattu matka, joka antaa paljon opettamista ja paljon oppimista. Antaa paljon, paljon rakkautta pidettäväksi ja opastamaan kaikkea.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 20.01.2017 15:35 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
KUUSI TAPAA KOKEA VOIMAKKAAT ENERGIAMUUTOKSET

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)
19.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On ollut vasta pari viikkoa vuotta 2017 ja asiat ovat jo menneet ylösalaisin ja aikajanat muuttuneet suorasta mutkikkaiksi reaktiona niihin voimakkaisiin energia-aaltoihin, joita tulee maailmaamme – globaalisti ja henkilökohtaisesti. Nämä energialisäykset voivat tuoda loppuunsaattamisia ja alkuja, mullistusta ja luomista, kääntymistä ympäri ja virittymistä.

Tässä on joitain tapoja, joilla jo kenties koet sen nopeutumisen, mikä on tämän vuoden tuntomerkki, kun vaihdamme isommalle ylösnousemuksessa.

1. Muuntuneet todellisuustilat

Todellisuus sellaisena kuin olet enimmäkseen tuntenut sen, muuttuu jatkuvasti. Enemmän "paranormaaleja" kokemuksia vuotaa tietoisuutesi läpi, mikä nostaa verhoja 3D-havaintotavan ja viiden aistin ulkopuolisen todellisuuden väliltä. Tunnet lisääntyvää ihmetystä ja iloa hetkittäin ja liikutut täysin hetken taiasta ja ihmeestä.

Et ole sama, kuin olit – ikään kuin joku toinen katselee silmilläsi maailmaa ja elää nahoissasi. Useimmiten tämä tuntuu hämmästyttävältä ja joskus se voi olla pakahduttavaa. Kenties kadotat sanat, kenties tulet hulluksi (hyvällä tavalla) pitkiksi ajoiksi, kenties et koe aikaa lainkaan tai ainakin pysyt vähemmän kärryillä siitä. Ihmiset ympärilläsi voivat huomata, että olet muuttunut, ja he kommentoivat sitä – jotkut tulevat mukaan ja toiset eivät kykene resonoimaan.

2. Syvällisempi yhteys eetteriolentoihin

Uudet energiat näyttävät tukevan helpompaa yhteyttä sellaisiin eetteriolentoihin, kuin arkkienkelit, henkioppaat, ylösnousseet mestarit ja edesmenneet rakkaat. Kaikki selväaistisuus on voimistunut – erityisesti selväkuuloisuus, selvänäköisyys ja selvätuntoisuus väännetään kovemmalle. Olet ikään kuin radioantenni ja sinut on käännetty suuremmalle.

Saatat kuulla opastuksen paljon selvemmin, nähdä eetteriolentoja selkeämmin, tuntea intuitiiviset reaktiot paljon syvemmin. Jos sinulla on viivytteleviä epäilyjä kapasiteetistasi ja kyvystäsi yhdistyä henkiolentoihin, keräät resursseja, joita tarvitset virittymisessä ja kykyjesi laajentamisessa. "En osaa" –tarina näyttää hukkuvan universumin pakkoon yhdistyä korkeampaan opastukseesi.

3. Luovan visualisoinnin laajentuminen meditoinnin aikana

Vanhemmat meditointitapasi eivät ehkä enää toimi, kuten keskittyminen vain hengitykseen tai mantran toistaminen uudestaan ja uudestaan. Olet ehkä jo aloittanut luovan visualisoinnin tai shamanistisen matkustamisen meditoinnin aikana, missä ole mitään rajoja, minne voit mennä tai mitä kokea. Eetterioppaidesi johdolla sinut viedään seikkailulle 4D- ja 5D-tietoisuustilaan (ja ylemmäs), rinnakkaisulottuvuuksiin, muille planeetoille ja muihin galakseihin. Luovut meditointiharjoituksesta antaaksesi sielusi ja korkeamman itsesi viedä sinut, minne sinun täytyy eniten mennä. Saat resursseja auttamaan näiden teiden muistamisessa, jotka olivat ennen hyvin luonnollisia, mikä avaa sinua enemmän ja enemmän intuitiolle ja luovuudelle.

4. Uusi fokusoituminen chakroihin

Chakroista huolehtiminen siirtyy henkisestä käsitteestä rakkaaksi ja kriittiseksi osaksi päivittäistä itserakkausrutiiniasi. Pystyt tuntemaan ne syvemmin ja selvemmin, näkemään niiden elävät värit ja paikallistamaan ne käsillä ja sisäisellä silmällä. Jälleen saat resursseja laajentaaksesi tietoasi ja yhteyttäsi seitsemään päächakraan (mitä järjestelmää seuraatkin) ja tunnet suhteesi niihin syvenevän ja laajentuvan yli mielen ymmärryksen. Sinulla saattaa olla sellaisia ylösnousemuksen keho-oireita, kuin flunssa, päänsärky, niskasärky, unirytmin muutokset, ruokahalun muutokset jne. Yhdistyt näihin muutoksiin chakroillasi ja huomaat, että niiden päivittäinen puhdistaminen ja suojeleminen auttavat näissä fyysisissä muutoksissa. Voimaannut itsesi energiaparannuksessa, kun yhdistyt energiaolemukseesi ja aurakenttääsi.

5. Suhteiden loppumiset ja alkamiset

Suhteet ovat suuressa siirtymässä, ja olette näiden muutosten kokemisen eri vaiheissa. Huomaat lisääntyvää tarvetta asettaa rajoja ihmisille elämässäsi ja sanot usein "ei" tapahtumille, aiemmille sitoumuksille ja odotetuille käyttäytymistavoille. Kun tämä aiheuttaa reaktiojyrinää ympärilläsi, huomaat, että kaiken sen ytimessä on jotain aidompaa, mikä palvelee sinua vahvuudella ja itsevarmuudella jatkaa eteenpäin. Kun jotkut suhteet loppuvat, myös suhteiden alkaminen tai muodostuminen lisääntyy. Saatat huomata, että sinulla on yhtäkkiä romanssi jonkun kanssa, joka tuntuu sielukumppanilta, ja se tapahtuu erittäin nopeasti. Aiemmat pidikkeet häviävät ja tunnet pakkoa tutkia sitä ja katsoa, minne se vie. Tai jos olet romanttisessa suhteessa, saatat kokea, että sen maaperä muuttuu ja syvempiä sielusidetaajuuksia tulee esiin, samalla kun alemman ulottuvuuden ristiriidat vähenevät merkittävästi. Saatat tuntea rakastuvasi aina uudestaan ja pidät kumppaniasi sellaisena, johon olet hyvin innostunut tutustumaan vielä syvemmin!

6. "Kulkukärkitunteita" tulee esiin ja siirtyy läpi nopeasti

"Kulkukärki" on kasvukärkesi tai se, minkä kanssa kamppailet tai mitä työstät tässä elämässä. Se liittyy usein siihen, mikä on edelleen alitajunnan varjoissa psyykessäsi tai tunnekehossasi. Nämä nopeutuneet energiat näyttävät työntävän varjossa olleet asiat tunnettavaksi ja parannettavaksi. Tunnet ehkä, että tämä tuntemis- ja parantamisprosessi etenee paljon nopeammin. Yhtenä hetkenä tunnet osiasi, jotka ovat peloissaan tai vastentahtoisia. Ja sitten seuraavassa hetkessä olet iloinen ja laajentuva. Syvemmät tunneliikkeet vaativat täyden huomiosi, itserakkautesi ja huolenpitosi ja pyytävät sinua pitämään tilaa itsellesi tämän intensiivisen siirtymän aikana. Resursseja tulee eri muodoissa palvelemaan "kärkiolemustasi" (korkeampi itsesi) tuntemisessa, parantumisessa ja integroitumisessa.

Kiinnittäkää "sydänvyönne" tämän siirtymän ja näiden intensiivisten energioiden aikana ja kääntykää sisäänpäin meditoimalla niin usein, kun teidän tarvitsee ja haluatte! Sisäänpäin kääntyminen auttaa teitä yhdistymään äärettömään rakkauteen, mikä antaa motivaatiota ratsastaa kaikilla näillä muutosaalloilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 15.3.2017 VERHO ON NOSTETTU!
ViestiLähetetty: 17.03.2017 22:40 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
VERHO ON NOSTETTU!

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)
15.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Verho on poissa." Tämä on lause, jota oppaani ja galaktiset/enkeliaspektini ovat kertoneet minulle viime aikoina. Unohdusverho jonka laitoimme sielumuistoihimme ja yhteyteemme kosmisen kollektiivisen tiedon ja totuuden kanssa, on nostettu. Tuntuu siltä, kuin sumea kalvo joka leijui yläpuolellamme luoden katon tai tunteen katosta, on nyt kirkastunut. Näyttää siltä, että muistamisemme "taivas" on nyt selkeä.

Tämän verhon poistuminen tarjoaa valtavia tilaisuuksia henkilökohtaiseen parantumiseen ja transformaatioon, kun siihen päästään nyt käsiksi, mikä tuntui ennen epäselvältä. Olen henkilökohtaisesti kokenut suurta nopeutumista parin viime kuukauden aikana, erityisesti yhteyksissä ja pääsyssä sieluperintööni tai siihen, mitä kutsun sieluni "metasielulinjaksi", jossa kaikki metasieluni fraktaalit ilmaisevat eri ulottuvuuksissa, planeetoilla ja aikakausilla. Pääsy siihen tuntuu nyt paljon helpommalta, kun portaaleja näihin metasieluaspekteihin on käytettävissä yksinkertaisessa meditatiivisessa tilassa ja prosessissa.

Verho on nostettu erityisesti Atlantikseen ja Lemuriaan liittyviltä muistoiltamme ja niiltä sieluaspekteiltamme, jotka ilmaisevat siellä. Kun ei ole aikaa, ei ole mitään entisiä elämiä ja entisiä tapahtumia. Atlantiksen romahtaminen ja putoaminen korkeamman ulottuvuuden tietoisuusilmaisusta tiheämpään, mihin vaikuttivat enimmäkseen varjopohjaiset matelijat (tunnetaan dragoina, kontrolloijina, arkontteina jne.), on meidän kaikkien tunnettavissa, jos meillä on metasieluveli tai –sisar, joka elää ja kokee edelleen tätä energiaa, ikään kuin se tapahtuisi tänään.

Kun tietoisuuteni yhdistyy enemmän metasieluun ja enkeliaspekteihin, voin tuntea pääseväni enemmän käsiksi kosmiseen kollektiiviin ja todelliseen tarinaamme ihmisinä täällä Gaialla. Tuntuu siltä, että useammat ja useammat sielut, erityisesti ne joita kutsutaan tiennäyttäjiksi, parantajiksi ja opettajiksi, tuntevat verhon nousseen ja näkevät ja tuntevat tämän selvemmin. Kun tämä tieto joka perustuu ylempään tai kosmiseen sydämeen ja ylempiin tai ylösnousemuschakroihin, ladataan meihin ja niihin joilla on kommunikointilahja jakaa se, useammat sielut "poksahtavat" muistamaan ja lisäävät ainutlaatuisen perspektiivinsä "tarinaan". Kyky yhdistyä sieluaspekteihin ja galaktisiin/enkeliosiin ja integroida ne, lisääntyy useammilla ja useammilla ihmisillä. Tunne, että on yksin eikä pysty kuulemaan tai näkemään tai tuntemaan eetterioppaita, vähenee kovasti, kun useammat ja useammat sielut saavat tämän yhteyden.

Tunnehaavojen – aiemmin suurelta osin alitajuisten – parantamisesta tulee helpompaa, kun puhdas rakkausaalto työntää näiden haavojen "öljyn" tunnettavaksi ja sulatettavaksi. Sieluhaavojen – aiemmin suurelta osin sumuun verhottujen – parantamisesta tulee selvempää, kun pääsy akaasisiin tiedostoihin avautuu enemmän ja enemmän lisääntyneen galaktisen tietoisuuden myötä, joka integroidaan henkilökohtaisella tavalla,

Sydämen ja sielun parantaminen on tärkeämpää kuin koskaan (vaikka siitä tulee helpompaa jollain tapaa), koska nämä parantamattomat taajuudet voivat tukkia, ankkuroida ja alentaa taajuuttasi ja myös koska näyttää olevan aika päästää niistä irti. Neljännen ulottuvuuden heräävä siirtymätietoisuus pitää tilaa ja näyttämöä tälle parantumiselle, tälle kuolemalle ja uudestisyntymälle, aidon itsen puhkeamiselle kukkaan valheellisen ja strategisen itsen tuhkasta.

Verhon nostaminen tarjoaa myös valtavia tilaisuuksia liittyen todellisuuskokemukseemme 3D:ssä tai valtavirtatietoisuudessa tai vallitsevassa maailmankuvatietoisuudessa. Paljastusprosessi vie eteenpäin sitä, mikä meiltä on piilotettu – yhteytemme tähtiolentoihin ja pelkoon polarisoituneiden sielujen varjovaikutus (salaseura, Illuminati, eliitti, matriisin luojat jne.). Tämän verhon nostaminen on erittäin vaikeaa monille sieluille, jotka eivät ole vielä hereillä ja tietoisia tästä vaikutusvaiheesta, jonka kaikki olemme valinneet sielutasolla ja kuitenkin tarkoituksella unohtaneet 3D-itsenämme. Elämäntyyleihimme tulee mahdollisesti monia muutoksia liittyen näihin paljastuksiin, hämmästyttävien teknologioiden tullessa käyttöömme ensimmäistä kertaa tähtiolentoliittolaisilta ja -ystäviltä. Monet ongelmat joista kärsimme 3D-todellisuudessa, luultavimmin ratkaistaan, parannetaan tai tekevät siirtymän.

Verho on ollut tarpeellinen. Se on ollut tarpeellinen voidaksemme mennä täysin kaksinaisuustietoisuuskokemukseemme ja -kokeiluumme 3D-todellisuudessa. Olemme käyneet sen nyt läpi ja se on muuttanut meitä niistä energioista ja siitä käsittelymaaperästä, josta tulimme Atlantiksella ja Lemuriassa. Näiden 3D-kokemusten sato muodostaa maaperän, jossa pyhän ihmisen siemen itää ja kasvaa. Sillä puhtaalla rakkaudella kasteltuna jota on saatavilla galaktisista ja enkelilähteistä, siemenet itävät ja pyhä ihminen syntyy. Tämä syntyminen on sotkuista toisinaan, ylä- ja alamäkeä … kuitenkin vauva kehittyy, sitten se itkee ja sitten herää!

Katso, tunnetko verhon poistumisen omassa tietoisuudessasi. Mene meditatiiviseen tilaan ja tunne tietoisuutesi sisäinen taivas. Tunne se avoimena ja avarana. Tunne se kirkkaana ja säteilevänä. Pyydä oppaitasi auttamaan sinua pääsemään käsiksi sydänhaavoihisi, jotka ovat edelleen varjossa. Pyydä oppaitasi auttamaan sinua pääsemään käsiksi sieluilmaisuihin ja -aspekteihin, jotka ovat vielä tuntemattomia sinulle ja joihin yhdistymisestä hyödyt. Kuuntele opastusta, joka liittyy toisten lähestymiseen – on kyse sitten tilanpitäjästä, opettajasta ja/tai yhteisöstä, josta saa tukea.

Kolmannen silmän taivaan avautuminen, kosmisen Kristus-sydämen avautuminen, metasielulinjan avautuminen, arkkienkelisäteiden avautuminen, jumalaiseen Lähteeseen pääsyn avautuminen, galaktisten yhteyksien avautumien … kaikki tämä avautuminen antaa meille kutsun prosessimme syvempään ruumiillistamiseen elämämme kaikilla alueilla ja valtavan tuen niille 3D-elämän muutoksille, jotka ehkä puristavat sinua tässä kohtaa voidaksesi siirtyä syvemmälle 4D-siirtymävaiheeseen ja enemmän ja enemmän kokemuksiin ja maistiaisiin 5D:stä ja sen yli. On paljon sen yli, kyllä! Ja rakkaus ylläpitää tätä kaikkea rakkaudella ja rakkautta varten!

Katso minun ja rakkaan kumppanini ja SoulFullHeart-sivujen toisen luojan, Raphael Awenin, video (https://youtu.be/CyOK5U956A0) joka on osa hänen Golden Earth Now -vlog-sarjaansa. Siinä puhutaan verhon nostamisesta ja sen syvemmästä merkityksestä henkilökohtaisesti ja globaalisti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.06.2017 16:02 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
KAKSOISLIEKKISUHTEISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (www.in5D.com)
17.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulin kaksoisliekkisuhteista vasta vuosi sitten, vaikka olen ollut monta vuotta syvällä henkisen heräämisen ympyröissä. Se tuli tietoisuuteeni vasta silloin. Monin tavoin olen iloinen, etten tiennyt aiemmin siitä tai mitä se antaa, koska osa minusta olisi tarttunut siihen aiempien kumppanieni kohdalla, ennen kuin tapasin nykyisen kumppanini Raphaelin yhdeksän vuotta sitten. Osa minusta olisi tehnyt jokaisesta miehestä, jonka kanssa olin suhteessa ja joka jakoi sielutaajuuden tai karmasiteen tai kuuman kehokielen kanssani, kaksoisliekkini, ja minusta tuntuu, että seurauksena olisi ollut paljon henkilökohtaista kärsimystä tuohon totuuteen uskomisesta.

Tämä voi olla kallis asia osalle ihmisestä – tämä tunne, että joku on hänen kaksosensa – joten haluan sanoa, että kutsun tuntemaan sitä eri tavalla ja päästämään sisään uuden perspektiivin, ILMAN ja metatilan tuomiseksi siihen. Tunnustellessani sitä, mitä olen nähnyt netissä ja myös työssäni ihmisten kanssa SoulFullHeartissa, osa ihmisestä voi käyttää ajatusta jonkun olemisesta kaksoisliekki kaavojen toistamiseen – kärsimys, draama, trauma, myrkyllinen läheisriippuvuus – ja yleisen soutamisen ja huopaamisen oikeuttamiseen suhteessa. Tuntemalla, että joku on kaksoisliekki, ja pitämällä tästä kiinni hyvin tiukasti, annat viestiä, että VAIN tämä ihminen voi todella nähdä sinut ja tajuta sinua. VAIN tämä ihminen voi todella tehdä sinut onnelliseksi ja sallia sinun täyttää sielutarkoituksesi. VAIN tämä ihminen voi tavata sinua ja sopia yhteen kanssasi. Kuitenkin samaan aikaan kun tämä ihminen ei ilmaise mitään näistä asioista tai ilmaisee ehkä vain osan niistä, hän osoittaa, ettei hän ole AINOA ja itse asiassa EI lainkaan se. Kuitenkin osa sinusta kieltää tämän käyttäen kaksoisliekkiajatusta harhakuvasta kiinnipitämiseen.

Kaksoisliekkikuva keskittyy myös yksinomaan suhteen KAPASITEETTIIN ja näyttää sivuuttavan sen TODELLISEN toimintakyvyn hyvin tärkeillä alueilla – sydän, keho, sielu ja keho – ja myös jokapäiväisen yhteensopivuuden ja yleisen hyvyyskokemuksen. Se keskittyy myös kaksosen tarpeeseen peilinä sen peilin sijasta, jonka antaa itselleen hyväksymällä oman parantumisensa ja transformaationsa ENNEN kaikkea muuta ja YLI kaiken sen, mitä romanttinen kumppani voi tarjota, mikä tuntuu paljon terveemmältä. Kaksoisliekkiajatuksessa kannatetaan myös läheisriippuvuutta, ja lisäksi jos suhde ei toimi välittömästi, on oikeutettu odottamaan kaksostaan niin kauan, kuin tarvitsee, jotta se toimii!

Minusta romanttinen suhde on HAASTAVIN maaperä navigoitavaksi tunnekypsyydellä, koska se laukaisee syvemmät ja tuntemattomat alitajuiset haavamme lapsuudesta JA sielumme karmamallit muista elämistä. JOKAINEN kumppani jolla on kapasiteettia kokea sydämen, sielun, kehon ja mielen kommunikointia, laukaisee ja työntää esiin hyvin voimakkaita projektioita parantumattomista taajuuksista sisällämme. Jos osa meissä etsii ihannekumppania (tavallisesti tämä liittyy sydämen särkeviin ja haitallisiin kokemuksiin vanhempien kanssa), niin kaikkea käytetään todistamaan, että kumppani on ihanteellinen, silloinkin kun varsinainen kokemus ei osoita tai tarjoa meille tätä.

Tarjoan mieluummin kutsua pyhän liiton maaperälle "vastinekumppanin" kanssa, jonka tunnen sellaiseksi, jonka kanssa jaat monia muita elämän jaksoja ja kokemuksia metasieluaspekteina tai metasieluveli- tai metasielusisarilmaisuina. Vastinesielut jakavat monia aikajanoja vastaavien metasieluilmaisujen kanssa vastakkaisten sukupuolien pareina näiden elämien aikana. Toinen näyttää valitsevan maskuliini-ilmaisun ja toinen feminiini-ilmaisun. Jokainen yhteys näiden metasieluparien kanssa lisää tämän elämän suhteeseemme sieluyhteyden, sielutarkoitusselkeyden, karmasiteiden ja -mallien laajentuvat taajuudet, ja ne voivat linkittyä myös tämän elämän tunnehaavailmaisuihin. Olen myös hyvin avoin sille, että meillä on USEAMPI vastinekumppani ja tuon kokemuksen elämiselle täysillä silloin, kun se tapahtuu meille, kuten teen päivittäin Raphaelin kanssa.

Kutsutaan sitä kaksoisliekiksi tai sieluvastinekumppaniksi, kaikki palaa siihen suhteeseen, joka sinulla on suhteeseen. Miten osasi suhtautuvat suhteeseen? Onko siinä voimakasta isähaavan ja isän projisointia kumppaniisi? Voimakasta äitihaavan ja äidin projisointia kumppaniisi? Tuleeko osistasi takertuvaa ja roikkuvaa ja kutistavaa energiaa kumppaniisi? Tunnetko kärsiväsi suhdekokemuksessasi kärsimisestä? Onko välillänne soutamista ja huopaamista ja monia aloitus- ja lopetusvaiheita?

Vastaukset näihin kysymyksiin paljastavat, missä ovat seuraavat paikkasi mennä sisälle, EIKÄ niissä ole lainkaan kyse varsinaisesta yhteydestä tai myöskään sitoutumiskapasiteetista. Fokus voi olla HYVIN ulospäin silloin, kun osa sinua on fiksoitunut kumppaniisi ja hänen rinnallaan olemiseen ja jopa pakkomielteinen siitä. Tätä tapahtuu, jotta osasi voi suunnata huomiosi pois sisään menemisestä, harhauttaa sinut menemästä sinne, mistä kipu on OIKEASTI peräisin – EI kumppanistasi, vaan SISÄLTÄSI. KAIKKI suhteet tarjoavat peilin tähän ja kutsun mennä sisään riippumatta siitä, miksi suhteita nimitetään tai miksi ne tunnetaan. Haasteeksi tulee hyväksyä ja mennä SISÄLLE sen perusteella, mitä suhde tarjoaa, koska on paljon "helpompaa" keskittyä sen sijaan kumppaniin.

Ravitsevin pyhän liiton kumppanisi olet perimmiltään itse. Se on kumppani, joka ei koskaan jätä sinua ja jonka kanssa sinun on eniten tarkoitus OLLA. Voi vaatia paljon prosessointia tuntea tuolla tavalla itsestäsi ja yhteys aspekteihisi (sekä feminiinisiin että maskuliinisiin), jotka ovat muodostaneet tavallisesti alitajuisen kumppanuuden sisälläsi. Kuitenkin kun sinusta tulee tietoinen tuosta sisäisestä kumppanuudesta, kun se kypsyy itsesi erilaistumisen ja itsesi tuntemisen kautta, rikkain ja RAVITSEVIN kumppanuus nousee SISÄLTÄ. Ja sitten tämä itse-generoitu ravitseminen ja itsen liitto voi yhdistyä TOISEEN kahden terveen minän tanssissa, kun ne tutkivat sitä rikasta maaperää, jonka ME tarjoaa heille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 12.08.2017 22:42 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
MITÄ KEHON YLÖSNOUSEMUSOIREET YRITTÄVÄT KERTOA?

Kirjoittanut Jelelle Awen (in5D.com)
30.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehoastiamme päivittyy jokaisessa elävässä solussamme hiilestä, "vanhan koulukunnan" fyysisestä 3D-todellisuuskäyttöjärjestelmästä, kristalliin. Kristalli on "uuden koulukunnan" valokehokäyttöjärjestelmämme, jossa solujen polttoainetta on lisääntyvässä määrin energia. Tämä siirtyminen 3D-hiilikehosta 4D-siirtymäkehon kautta 5D-valokehoon on ollut käynnissä monilla meistä monta vuotta. Kuitenkin myös tunnekehomme on ollut päivitysprosessissa ja siirtynyt enimmäkseen tiedostamattomasta tai alitajuisesta todellisuuden käsittelemisestä tämän elämän ja muiden elämien tunne-energioiden tietoiseen tuntemiseen ja parantamiseen, jotta ne puhdistetaan ja saatetaan oikeasti loppuun.

Tämä on uutta, kärki, kaikkien kehojemme tietoinen vieminen mukanamme tietoisuuden korkeammalla värähteleviin taajuuksiin. Tunnemme kaikki leijumisen pois, astraali-itsen tutkimisen, kuoleman lähikokemuksen, olemisen pois kehosta näinä voimakkaina valotunnelikokemushetkinä, mutta pysyminen fyysisessä kehossa, olemuksemme tiheimmässä aspektissa, on melkoinen suoritus. Olemme ilmoittautuneet kollektiivisesti tähän päivityskokemukseen, jota johdamme me prosessin kärjessä olevat näyttäen tietä ja sytyttäen lyhtyjä polun varteen toisten seurattavaksi.

Kehoon liittyviä ylösnousemusoireita on valtavasti ja ne näyttävät hyvin ainutlaatuisilta jokaisella sielulla, ja ne liittyvät suoraan siihen, mitä olemme ilmoittautuneet parantamaan ja tuntemaan tässä elämässä sieluperinnöstämme, ja sen laukaisivat kokemuksesi tässä elämässä. Keho-oireiden kokemismäärä liittyy uskoakseni myös siihen tunnekehon tietoiseen parantamiseen, johon olet sitoutunut, JA myös toisten elämien aspektien (jota kutsun metasieluksi) tietoiseen integrointiin. Mitä enemmän alemman värähtelyn pelkopohjaista "kamaa" tunnekehossasi on (mikä ulottuu tästä elämästä muihin elämiin ja näyttää yhdistyvän myös kollektiiviseen tunnekehoon), sitä vaikeampaa kehosi on puhdistaa se solumuististaan päivitysprosessin aikana.

Tunnen itse asiassa, että tunnehaavat liittyvät usein kehoreaktioihin. Fyysisessä kehossamme tapahtuu sopeutumista ja valaistumista – kuitenkin minusta tuntuu, että monet ylösnousemusoireet, jos eivät kaikki, voidaan yhdistää tunnekehon juurisyyhyn, joka kumpuaa tämän ja muiden elämien haavoittumisesta. Keho puhuu meille ja osoittaa, mikä vaatii huomiotamme tunnekehoperspektiivistä katsottuna, ja jotkut osamme ilmaisevat itsensä fyysisen kehon kautta kivulla, kärsimyksellä ja vaivoilla saadakseen huomiomme. Kivun ilmentyminen voi merkitä rakkauden vastustamista, joten tunnen, että kipu näiden kehopäivitysten aikana voi olla itse asiassa merkki pelkopohjaisesta vastarinnasta osiltamme, joita voidaan liikuttaa ja vähentää ja jotka voidaan parantaa tietoisella yhteydellä ja neuvottelemisella niiden kanssa sekä rakkaudella.

Kun sinulla on seuraavan kerran jokin ylösnousemusoire ja normaalisti näkisit sen sellaisena antaen sen vain olla ja hyväksyen sen osaksi ylösnousemusprosessia, tunne sen sijaan tätä lähestymistapaa. Yhdisty oireeseen tietoisesti … sanotaanpa vaikka korvissa soimiseen, josta monet sielut kertovat yleisesti. Tuoden sisään rakastavimman ja välittävimmän vanhemmuusenergian ja avaten sydämesi, kirjoita kirje keho-oireellesi ja pyydä sitä kertomaan, mistä kivussa on kyse. Tai voit yhdistyä siihen meditoinnin aikana luovan visualisoinnin avulla, nähden itsesi huoneessa, joka on täynnä valkoista valoa, ja fyysisen oireen energian siellä kanssasi. Pyydä sitä kertomaan tarinansa ja paljastamaan alkuperänsä ja syyt kipuun.

Saatat yllättyä kovasti, mitä tulee esiin! Saatat päästä käsiksi tämän elämän muistoihin, jotka on tallennettu tunnekehoosi (joka ei ole suunnattu lainkaan lineaariseen aikaan) ja jonka olet unohtanut tai jonka oikeasti tuo keho-osasi on estänyt sinua muistamasta (tavallisesti sisäinen suojelija), koska se oli liian tuskallista. Saatat avautua ja päästä käsiksi metasielusi haavoittuneeseen malliin, joka liittyy selväkuuloisuuden (tässä esimerkissä) ilmaisemiseen tai tukahduttamiseen ja vainoamiskokemuksiin, joita metasielusi/muiden elämiesi aspektit kokevat nyt-hetkessä (koska ei ole lineaarista aikaa, eikä entisiä elämiä). Tämä tutkiminen voi paljastaa sinulle aspektisi, joka tarvitsee jatkuvaa huomiotasi ja rakkauttasi, kuten sisäinen lapsi, sisäinen teini-ikäinen, sisäinen suojelija jne.

Ylösnousemusprosessi on tarkoitettu työntämään esiin nämä haavat tunnettavaksemme, jotta voimme muuntaa ne rakkaudella korkeammiksi taajuuksiksi. Pelkkä fyysisten keho-oireiden pitäminen osana prosessia ja niiden käsittely fyysisen tason lääkkeillä (vaikka ne olisivat luonnon lääkkeitä), voi itse asiassa karsia pois valtavan informaatioresurssin, joka koskee itseämme ja sieluperintöämme. Minusta tuntuu myös, että tästä syystä monilla ihmisillä on toistuvia keho-oiremalleja, jotka voivat kestää päiviä, kuukausia, jopa vuosia … ja minusta tuntuu tällä hetkellä, ettei sitä tarvitse kokea näin. Väliaikaiset fyysiset vaivat ja siirtymät joihin vastaat kenties luonnonlääkkeillä ja ehdottomasti ruokavaliomuutoksilla, ovat itseä rakastava reaktio prosessiin, jota pidät tarpeellisena. Se on kuitenkin ehdottomasti tilapäistä, kun kaivat syvemmältä tunteaksesi ja nähdäksesi, tapahtuuko tunnekehon tasolla jotain, minkä voi selvittää.

Olet ehkä unohtanut, miten ollaan oma rakkaussalapoliisisi, joka uteliaasti etsii ja löytää vinkkejä omaan parantumiseesi ja transformoitumiseesi kaiken sen läpi, mitä tapahtuu sinussa ja sinulle. Toisiin katsominen (ulospäin) sen selvittämiseksi, mitä tämä tai tuo ylösnousemusoire voisi merkitä heidän mukaansa, on esimerkki oman rakkaussalapoliisiolemuksesi unohtamisesta. Utelias ja myötätuntoinen itsetutkimus jota itse johdat, sallii sinun siirtyä ylösnousemusoireiden uhrista itsensä voimaannuttaneeksi yhteistyöntekijäksi, joka neuvottelee fyysisen ilmaisun kanssa tunnekehotasolla. Sinulla on silloin "kanssa"-suhde siihen, mitä sinulle tapahtuu kaikilla tasoilla, ja sitä johdetaan luottaen, että kaikki mitä koet, on lisää dataa itsestäsi ja sielustasi, ja tämä johtaa lopulta suurempaan rakkauskokemukseen ja -palveluun.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 13.08.2017 08:07 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
5D:HEN VIEVIEN ENERGIAKÄYTÄVIEN KAPENEMINEN

Kirjoittanut Jelelle Awen (in5D.com)
12.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko yön lyhyiden tietoisten hetkien ja myös unen aikana kävelin käytävää pitkin … pitkää eteistä. Katto aleni ja lattia nousi sitä kohti. Ei mikään miellyttävä tunne … tämä tunne käytävän kapenemisesta. Kuitenkin tunsin myös, että tässä liikkumisessa oli jotenkin rakkautta ja käytävän pää oli avaraa ja avointa tilaa, joka oli täynnä äärettömiä mahdollisuuksia.

Kun sulattelen tätä nyt, se tuntuu melko hyvältä vertauskuvalta siitä, mitä tapahtuu energeettisesti sisäisillä ja ulkoisilla kosmisilla tasoilla. Tämä nyt-hetki jota kutsutaan "elokuuksi 2017", on energiatoiminnan megakuukausi … pimennykset ja Leijonaportin avautuminen, joka huipentuu viikon kuluttua 8.8. On monia kirjoituksia tästä kosmisesta toiminnasta, sen vaikutuksesta, viesteistä ja siitä, mitä se tarjoaa meille ylösnousemusprosessin ollessa käynnissä. Fokukseni ja rakkauspalvelusielutarkoitukseni on tehdä silta tunnekehon ja henkisen ja sielun heräämisprosessin välille, ollen tietoinen siitä, mitä se mitä tapahtuu kosmoksessa, saattaa vaikuttaa tähän jatkuvaan prosessiin, erityisesti "osatoiminta"- ja metasieluaspektiperspektiivistä. Olen itse asiassa yllättynyt, että hyvin monet sielut tuntuvat resonoivan tämän perspektiivin kanssa, koska se on varmasti erilainen, kuitenkin kenties myös syvästi kaivattu, ja se on ollut puuttuva pala ylösnousemuskuvassa.

Kapeneva käytävä joka minulle näytettiin, tuntuu siltä kuin vanha elämää ja aiempia versioita, 3D-itsen versioita, naamiota ja persoonia puristetaan, jotta niitä voidaan kuljettaa eteenpäin. On tulossa aina vain epämukavammaksi ja ahtaammaksi olla vähemmän kuin, kuka on, ja sen tuntee nyt terävämmin kaikilla tasoilla. Fyysinen keho vapauttaa kipua ja vastarintaa ylösnousemusoireina, kuten korvien soiminen, unirytmin muuttuminen, huimaus, pahoinvointi, ruokahalumuutokset, kehosäryt, kuumat aallot jne. Osa tästä on vastustusta ja osa on vain siirtymää ja sopeutumista, kun hyvin paljon lisää valoa tulee joka soluun ja käynnistää unisen DNA:n. Kirjoitan enemmän tästä ylösnousemuksen kehoprosessista artikkelissa "Mitä kehon ylösnousemusoireet yrittävät kertoa?" (30.7.17).

Tulee aina vain epämukavammaksi olla suhteissa, joissa olit aiemmin "iso kala pienessä lammessa" tai "pitkä ihminen huoneessa, jossa on matala katto". Tämä merkitsee, että ne järjestelyt, suhteet ja työt joissa jotkut osasi tuntevat olonsa hyvin mukavaksi mukavuusalueellasi, tuntuvat nyt ahtailta ja rajoittavilta. Sieluitsesi (korkeampi itse joka tulee kehoon ja terveeseen tunnekehoon) haluaa lentää, kasvaa, tulla haastetuksi, haluaa peilejä nähdäkseen itsensä ja seistä selkä suorassa, ja on ok olla iso kala isossa lammessa muiden isojen kalojen kanssa.

Tällä hetkellä saattaa olla tunne konttaamisesta, kun matkaat tätä vanhan elämän käytävää pitkin tunnustellen tietäsi läpi, kun tunnekehosi ja metasielusi aiemmin tukahdutetut kivut ja haavat tervehtivät sinua ja tulevat esiin. Konttaaminen on kuitenkin ok, kuten myös pysähtyminen ja vain istuminen hiljaa ollen tämän epämukavuuden kanssa. Niiden kyynelten itkeminen, joiden täytyy tulla esiin. Oleminen myös näiden kyynelten kanssa. Kaikki tämä on väliaikaista … painekattila, puristuskohta ja kapenevan käytävän todellisuus, joka pyytää sinua jatkamaan rakkauden valitsemista joka hetki voidaksesi jatkaa kulkemista sen läpi.

Jotkut sielut lakkaavat liikkumasta, jäävät jumiin tai päättävät lähteä kehostaan. Myös ne jotka ovat heränneempiä tai vastaheränneitä, saattavat hyökätä pelosta ja vetäytyä … mennä taaksepäin käytäväänsä, takaisin mukavuusalueelleen ja turvaansa. Tässä tapauksessa voit oikeastaan vain olla myötätuntoinen rakkaus heille, kutsua heitä tulemaan kanssasi ja jatkaa itse liikkumista eteenpäin. Jos yrität palata taaksepäin heidän vuokseen tai pysyä heidän kanssaan, alennat värähtelytaajuutesi pelkoon ja mahdollisesti aiheutat oikosuun osalle itseäsi, mikä nukuttaa sinut taas. On korostunut houkutus tehdä tämä, kun pelkopohjaiset energiat yrittävät viimeisen kerran tarttua olemuksemme perässä löntysteleviin reunoihin.

Suhteissa on tällä hetkellä jotain panoksena ja vaarassa. Se on luultavasti tahmeinta maaperää, mitä tulee ylösnousemusprosessiin. Meneminen alas jonkun mukana voidakseen pelastaa hänet on ansa, joka voi pitää sinut kiertämässä kärsimyksessä ja läheisriippuvuusmalleissa. Roikkuminen kapasiteetissa sen sijaan, että tosissaan toimii, voi pitää sinut kiinni toisissa ja pysyt jumissa, pitäen myös jotkut osasi itsepetoksessa, kuten tapahtuu usein kaksoisliekkikuviossa. Kysyminen oikeasti itseltäsi, mitä haluat kaikenlaisissa suhteissa, mikä on tervettä ja ravitsevaa sinulle ja kuka on terve peili sinusta, ja oleminen avoin tuntemaan kaikkea, mitä tulee esiin osistasi, jotka roikkuvat, voi auttaa sinua navigoimaan tätä tahmeaa maaperää.

Parempi surra näiden alemman taajuuden suhteiden loppuunsaattamista, päästää irti ja jatkaa olemista se valo, joka olet, tuntien itsesi ja oman parantumisesi prioriteetiksi. Tämä itsesi ja oman sydämesi valitseminen tekee majakan, joka vetää sieluperheheimoasi liittymään seuraasi ja myös aidon pyhän suhteen kumppaniasi. Saatat kuitenkin kävellä, kontata ja olla yksin jonkin aikaa, kun jätät todella taakse aiemman elämäsi ja astut uuteen elämään.

On aika valita rakkaus pelon sijasta joka hetki, sekä hienovaraisin että kenties hyvin dramaattisin ja syvällisin tavoin. On muutoksen aika … sekä hyvin henkilökohtaisella tasolla että kollektiivina. On aika herätä laajemmin, kuin olemme nähneet sen jälkeen, kun valitsimme kollektiivisen unen ja muistinmenetyksen. Jokaisen käytävämme päässä on valtava, avoin tila täynnä ääretöntä rakkautta ja äärettömiä mahdollisuuksia. Jumaluus odottaa siellä meidän syleilemistä taas rakkaudessa, kun se on kanssamme aina ja joka hetki, kun konttaamme ja löydämme sen rakkauden, joka olemme, ja nousemme siihen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 09.09.2018 08:37 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
ENERGIAPÄIVITYS – GEOMAGNEETTISESTI ERITTÄIN AKTIIVINEN SYYSKUU ALKAA AURINKOTUULILLA JA REVONTULILLA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
8.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaksi aurinkotuulivirtaa (suom. huom. "aurinkotuuli" kirjoitettu muotoon, joka viittaa myös "sieluun") on tulossa Gaian ilmakehään ja virtaa auringon pinnan reiästä tekemään meistä kokonaisen. Ensimmäinen on jo täällä (7.9.–8.9.), aurinkotuulennopeuden ollessa 500 km/sekunnissa. Toinen seuraa 11.–12.9. Näiden tuulien aikana on runsaasti revontulia, yhdessä lähestyvän päiväntasauksen kanssa 22.9.

Päiväntasauksen mukana avautuu säröjä Gaian magneettikenttään. Nämä ovat halkeamia Gaian magnetosfäärissä, ja aurinkotuuli voi tulla näiden säröjen läpi, saaden aikaan kirkkaita revontulia. Vastakkaiset magneettikentät (etelä ja pohjoinen) aurinkotuulen sisällä kumoavat osittain toisensa, mikä tekee särön. Tätä tapahtuu mitä suurimmalla tarkoituksella päiväntasauksien ympärillä, syyskuun ollessa vuoden geomagneettisesti aktiivisen kuukausi spaceweather.comin mukaan.

Suuri geomagneettisuus ja aurinkotuulet vahvistavat sisäistä polarisaatiota … aivan kuten Gaian vastakkaiset magneettikentät pohjoinen ja etelä. Sinulla on myös vastakkaisia voimia/energioita sisälläsi. Mallinnettuna 3D-elämästä, -kulttuurista ja -ehdollistumisesta se sisältää jatkuvan jännitteen "hyvä vastaan paha" ja "valo vastaan pimeys". Mallinnettuna huoltajiltasi, jotka perivät oman sisäisen polarisaationsa omilta huoltajiltaan, jotka perivät ne omiltaan jne. Tämä on se latautunut todellisuusperintö, joka on ollut 3D-elämistä.

Nämä geomagneettienergiat voivat valaista nämä voimat … rankaisijan ääni viattomuutta/häpeää "vastaan" … sisäinen empaatti sisäistä narsistia "vastaan". Sisäinen suurlähettilääsi voi saattaa nämä osat rauhaan ja harmoniaan … ja nämä energiat auttavat pitämään tuon tilan, myös silloin kun ne toimivat peilinä, jotta näkisit nämä dynamiikat.

Tämä geomagnetisimi tarjoaa myös maskuliinitaajuuksien aktivointeja. Jumalaiset, pyhät energiat kosmisesta auringosta antavat selkeyttä sielutarkoituksesta ja rohkeutta seuraaviin toiminta-askeliin sen elämiseksi. Nämä energiat elävät myös sisäisen maskuliinisuutemme sisällä, kun se on vapautettu vartioinnista, ylisuojelemisesta, yrityksestä pitää meidät turvassa ja sisäisen feminiinisyytemme tukahduttamisesta (missä muodossa se tapahtuukin).

Sisäinen maskuliinisuutesi voi ottaa muodokseen ns. sisäisen suojelijan, joka esittää valppaan vartijan roolia, täysin välttämättömänä selviytymiseen 3D-tietoisuuskokemuksesta ja -kokeilusta. Tämä suojelija on yhtä välttämätön kuin avaruuspuku selviytymiseen ulkoavaruudessa. Tämä ei ole osasi, joka pitää karkottaa tai jota pitää vastustaa … vaan se pitää hyväksyä ja siihen pitää tutustua. Tässä on ohjattu meditaatio omasi kohtaamiseen (https://www.youtube.com/watch?v=7ciJIvrn0xA&t=1170s).

Tunnen, että tämä geomagnetismi aktivoi oman maskuliinisuuteni, joka on melko pehmentynyt monien vuosien prosessoinnista. Se on ilmaisumuotoni toinen puolikas, joka on enemmän ja enemmän tasapainossa feminiinisyyteni kanssa. Ne virtaavat yhdessä, paljon vähemmän latauksen kera kuin koskaan aiemmin … ja perimmiltään se luottaa minuun tuon tilan pitäjänä. Tunnen sen, kun maskuliinisuudessani on jännitettä, ja se liittyy tavallisesti muutokseen/siirtymään ja sielutäyteisen sydämeni jatkuvaan paljastumiseen sielutarkoitukseni ilmaisumuodoksi täällä. Sielutilayhteyden hetket maskuliinisuuteni kanssa sallivat sen levätä jälleen, tehdä yhteistyötä kanssani ja mennä syvemmälle luottamustaajuuksiin.

Nämä jatkuvat ja erittäin tarpeelliset pyhän maskuliinisuuden aktivoinnit voidaan kokea kehokipuna, keskeytyneenä unirytminä, voimakkaina tunteina ja tunnepurkauksina. Tämän laajuus ja syvyys liittyy siihen, miten paljon täytyy puhdistaa, tuntea ja sulattaa omassa tunnekehossa ja metasielussa. Tietoinen yhteys maskuliiniaspektiisi voi tukea valtavasti näiden energioiden päästämistä sisään ja niistä selviytymistä armollisemmin, virtaavammin ja helpommin!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 22.09.2018 21:09 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
PÄIVÄNTASAUSENERGIAT – TASAPAINON LÖYTÄMINEN SIIRTYMÄN AIKANA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
22.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasauskäytävä on jatkuva ja se huipentuu tänään … kutsu tasapainoon vaiheessa, joka näyttää äärimmäiseltä mullistukselta Gaian sääolosuhteissa, aurinkomyrskyissä (suom. huom. kirjoitettu muotoon, jonka voi tulkita myös "sielumyrskyksi"), paljastuksissa ja myös sisäiseltä kaaokselta, joka työntää esiin arimpia ydinhaavoja tunnettavaksi ja parannettavaksi. Miten löydät tasapainon suuren kollektiivisen ja henkilökohtaisen siirtymäajan ja muuttuvan tietoisuuden keskellä?

Tasapainoon pääsemisellä on entisestä poikkeava määritelmä tämän ylösnousemusvaiheen aikana. Siinä ei ole kyse vain tyyneyden, rauhallisuuden ja keskittyneisyyden löytämisestä, olemisesta reagoimatta ja kaikkien "negatiivisten" tunteiden tukahduttamisesta. Siinä ei ole kyse vain jännityksensä, ahdistuksensa ja pelkonsa meditoimisesta pois. Siinä on kyse sen integroinnista, mitä sinuun ladattiin täydellisten pimennysten, Leijona-portin ja kaikkien viimeaikaisten aurinkoaktivointien aikana, mikä tarjosi korkeinta rakkauspalveluaikajanaasi täällä. On kyse tämän latauksen integroinnista niiden reaktioiden KERA, joita tulee tunnekehostasi esiin reaktiona tähän.

Sinulle annetaan maistiaisia, vilauksia, unia, aistimuksia, synkronismeja, uusia yhteyksiä, resursseja, siirtymiä sekä kuolema- JA uudestisyntymätilaisuuksia ruumiillistaaksesi tämän uuden aikajanan kohta kohdalta valiten. Sinulle tarjotaan ulkoisia muutoksia, jotka "tapahtuvat sinulle", ja kuitenkin todellisuudessa ne tapahtuvat sinun KANSSASI sielutasolla, JOS et olisi ennakoivasti tehnyt näitä muutoksia itse. Esimerkiksi satunnaisilta näyttävien sääolosuhteiden kokeminen voi antaa katalyyttisellä ja tehokkaalla tavalla tämän tilaisuuden (yhteistyössä sielusi/korkeamman itsesi kanssa) muutokseen, jota jotkut osasi eivät salli sinun tehdä muuten.

Tasapaino nyt-hetkessä tulee paluusta luottamuksentunteeseen ja antautumisesta, silloinkin (ja ERITYISESTI SILLOIN) kun elämäsi on mullistuksessa. Silloinkin kun menetys on paljon tavallisempaa kuin voitot, silloinkin kun sanot "ei" useammin kuin "kyllä". Silloinkin kun materiaalisia asioita on otettu pois sinulta, silloinkin kun se mitä luulit aiemmin sielutarkoitukseksesi, on pudonnut pois. Silloinkin kun rakkain eläinkumppanisi on jättänyt sinut (mitä tuntuu tapahtuvan hyvin paljon tällä hetkellä!), silloinkin kun aiemmin mukavat suhteesi eivät enää toimi ja ne täytyy päättää.

Kun vanhan romahtaessa ympärilläsi tuntuu siltä, että korkein aikajanaunelma on kauempana kuin koskaan, palaat kuitenkin jotenkin luottamaan, että se on OK suuremmassa kuvassa. Tunnet, miten se mikä menetetään, tekee vain tilaa uuden tulemiselle. Koet tarpeellisen tyhjiön, ennen kun uusi ilmentyy.

Tasapaino löydetään tilan pitämisestä kaiken tuntemiselle, eläen sen uudestaan niiden 3D-osiesi kanssa, jotka kokevat sen.

Tasapaino näyttää joskus luottamiselta siihen, että sinua opastetaan, vaikka olet enemmän hukkunut kuin löytynyt … turvan tuntemiselta jotenkin myös hypätessä kielekkeeltä tuntemattomaan, tutussa roikkumisen sijasta. Kääntymiseltä poispäin tietoisuustiloista, jotka tuntuvat hyviltä ja korkeilta, jotta voi "mennä alas" olemaan sen kanssa, mikä tarvitsee eniten huomiotasi.

Meitä kutsutaan LUOTTAMAAN siihen, mitä tapahtuu meille, kun harmonisoidumme sen kanssa, mikä meistä on täällä tulossa, kun jatkamme siirtymistä uuteen yhdessä … löytäen uudenlaisen tasapainon sisältä yhdistyneenä jumalaiseen Lähteeseen samalla, kun käymme läpi joskus hyvin äärimmäiseltä tuntuvaa siirtymää!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 28.09.2018 15:11 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2632
VOIMAKAS ENERGIA-AALTO KULKI LÄPI 25.–26.9.

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voimakas energia-aalto tulikaan läpi parin viime päivän aikana!! Gaian resonanssissa (Schumannin resonanssi) näkyi suuria piikkejä tämän jakson aikana kohonneiden aurinkotuulien myötä (mutta ei liian korkeiden ja ilman geomyrskyjä, luultavasti se on siunaus!). Tämän aallon oli tarkoitus tuntua, pysäyttää meidät "normaalissa" toiminnassa ja sallia meidän orientoida energiamme uudestaan ja jatkuvasti kehittyvän valokehomme kanssa. Tällaiset aallot muistuttavat meille, miten herkkyytemme lisääntyy sähkömagnetismille, plasmalle ja fotonivalolle ja miten ne palvelevat tietoisuutemme heräämistä ja laajentumista.

Kuten kerroin eilisessä postauksessani, minulla oli pää/niskajännitystä ja -kipua (plus koko kehon arkuutta) noin vuorokauden. Tunsin päivitysten jatkuvan jopa luutasolle … kallo ja tiheimmät luut, jotka vastaanottavat energeettisiä juttuja transformoituakseen. Myös käpylisäkkeeseen vaikutettiin (tuntuen kipuna aivojen keskellä), kun valokehon keskuskäyttöjärjestelmä jatkaa kalkinpoistoa ja tulee takaisin käyttöön. Jotkut teistä kuvasivat tunteneensa nämä energiat, kuin poraamisena pään sisällä, mikä tuntuu myös hyvältä tavalta kuvata sitä.

Chakratasolla tunnumme siirtyvän pois määritellyistä chakroista, laajoihin ja yleisluonteisiin pyörteisiin, jotka sisältävät muutaman chakran. Olen kutsunut näitä pyörteitä henkilökohtaiseksi auringoksi, korkeammaksi sydämeksi ja maachakraksi. Nämäkään eivät ole kovin kiinteitä ja selvärajaisia, vaan enemmänkin hyvin nestemäisiä energiapyyhkäisyjä. Tunsin erityisesti henkilökohtaista aurinkoa parannettavan, kun herätämme galaktisen tietoisuutemme ja yhdistymme enemmän chakroihin seitsemännen tai kruunuchakran yläpuolella. Tarjoan opastetun meditaation (https://www.youtube.com/watch?v=qBb3eBz ... e=youtu.be) näihin chakrapyörteisiin yhdistymiseksi ja niiden puhdistamiseksi ja aktivoimiseksi (esitellen uudet chakrat seitsemän päächakran lisäksi).

Tärkein asia josta minua muistutettiin ollessani tässä epämukavuudessa, oli nähdä/tuntea/tietää nämä kivut väliaikaisiksi … hyvin samanlaisiksi kuin synnytyspoltot ennen uuden elämän saapumista. Uuden meidän, uuden Maan, uuden galaktisen tiedostamisen ja uuden tietoisuuden tuominen antaa mahdollisuuksia joka hetki!

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia