Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 22.09.2018 02:16

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 207 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 04.11.2013 19:30 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MARRASKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu antaa energiansa viimeistelemiseen, tunne-, mentaali- ja henkikaappiemme siivoamisen ja sen tarkastelemiseen, mitä haluamme muuttaa elämässämme. Tämä ei merkitse, ettemme voi aloittaa uusia asioita, mutta energia ei juuri nyt ehkä tue uusia alkuja helposti tai vaivattomasti, osittain ärsyttävän Merkuriuksen perääntymisen vuoksi, mikä pitää meidät asioidemme siivoamisen polulla koko kuukauden. Teemme paljon muutoksia tässä kuussa, mutta ne eivät ehkä näy ulospäin ennen joulukuuta. Muista, että tiheys (3D) on viimeinen paikka, missä muutokset näkyvät, ei ensimmäinen. Siihen mennessä kun ne tihkuvat 3D:hen niin, että voimme nähdä ne, ne ovat levinneet kaikkialle muualle energeettisesti. Vuoden 2013 alkuosasta saakka olemme olleet yksilöinä ja kollektiivisesti syvällisessä transformaatioprosessissa ja jos olemme välttäneet tiettyjä asioita, huomaamme kohtaavamme ne ja meidän on valittava polkumme. Nyt on vain kaksi vaihtoehtoa - menneisyys tai nykyisyys - joista toinen pitää meidät siinä, missä olemme, ja toinen sinkoaa meidät tuntemattomaan tulevaisuuteen.

Marraskuu alkaa neljännellä seitsemästä Uranuksen ja Pluton neliöstä, Merkuriuksen perääntymisellä Skorpionissa ja uuden kuun auringonpimennyksellä Skorpionissa (Saturnus vaikuttaa näihin kaikkiin ja sekin on Skorpionissa). Transformaatiovoimat koputtavat kollektiiviovellemme - aiommeko avata? Jos marraskuun energiat osaisivat puhua, ne sanoisivat: "On aika tehdä siirtosi" tai ainakin harkitse sitä, koska sillä ei ole merkitystä, mitä valitsemme, kunhan valitsemme jotain. Päätämme pysyä menneisyytemme mukavuusalueella, kun pelkäämme liikaa kohdata tuntemattoman potentiaalin epämukavuusalueen. Ja kuitenkin silloin kun tuo potentiaali huutaa riittävän kovaa, meidän on siirrettävä pelkomme sivuun ja päätettävä katsoa, mitä muuta ulottuvillamme on. Tiedämme olevan muutoksen aika, kun mikään ei toimi ja tunnemme olevamme jumissa, mutta se olemmeko valmis tuohon muutokseen vai emmekö halua ryhtyä toimeen siinä, on toinen asia.

Jos tarkastelemme seitsemän Uranuksen ja Pluton neliön vastaavuutta seitsemän chakran kanssa, kuten Carol Ciocco kirjoittaa, niin tämä vastaa sydänchakraa, mikä on neljäs. Ajattele sydämen avaamista, oppimista vastaanottamaan, itsemme arvostamista, rakkauteen liittyvien ongelmien selvittämistä - sekä energia- että tunnepuolen - särkyneen sydänenergiamme korjaamista, rakkausenergiamme takaisinsaamista ja itsemme rakastamisen oppimista. Resonoiko tämä yhtään niihin muutoksiin, joita kohtaat nyt? Kaikki siunaukset alkavat itsensä rakastamisesta, joten jos et tunne olevasi siunattu, on aika tehdä itserakkausinventaari ja työstää rakkauteen kehittymistä.

Marraskuun avainsana on "kaivaa syvältä" ja sitten saada rohkeutta kaivaa vielä vähän syvemmältä. Hyvin paljon siitä, mitä estää meitä, odottaa irtipäästämistämme, mutta meidän on kaivettava se ensin esiin. Monet elämämme kokemukset auttavat meitä nyt paikantamaan nuo alueet, missä uskomukset, kokemukset, asenteet, pelot, tuomitseminen ja muistot lukitsevat meidät paikoilleen. Mutta niistä irtipäästäminen on vasta aloituspiste. Meillä on oltava myös aikomus seuraavista askelistamme tai muuten luomme tyhjiön, mitä emme osaa täyttää.

Kuten kaikki muukin elämässämme, kyse on prosessista - etsi ja löydä, päästä irti ja ota avosylin vastaan, supistu ja laajene, mikä siirtää meidät menneisyydestä nykyisyyteen, kun valitsemme energiatilamme joka hetki. Kuten kirjoitin marraskuusta vuoden 2013 ennusteissa:

"Marraskuu - Kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntymisellä, Uranuksen ja Pluton neljännellä neliöllä ja pimennyksellä, joten siitä tulee mielenkiintoinen. Ne jotka ovat tiukasti maadoittuneet muutoksiin, joita he ovat tehneet koko vuoden (ja myös kaikkeen työhön, mitä he ovat tehneet kuluneen vuosikymmenen), eivät tunne tämän kuun painetta. Itse asiassa se tuntuu enemmän vahvistukselta sille työlle, mitä he ovat tehneet. On voimakas tunne maailman ihmisten yhdistymisestä luomaan kestävämpää, rakastavampaa ja tukevampaa maailmaa. "Ei ole mitään paikkaa minne juosta, minne piiloutua" tulee mieleen, kun ajattelen marraskuuta - niillä joilla ei ole mitään piilotettavaa, ei ole mitään pelättävää. Älä anna kaaoksen harhauttaa itseäsi. Muista, että muutos on vääjäämätöntä, mutta kaaos valinnaista."

Kun siirrymme tämän kuukauden läpi, kiinnitä siis huomiota ajatuksiisi menneisyydestä, loukkauksista, katumuksista, asioista joita et ole tehnyt ja haluat tehdä, asioista joita olet vältellyt tai joihin tunnet nyt olevasi valmis, erityisesti asioihin menneisyydestä, joiden esiinkaivamisessa perääntyvä Merkurius on hyvä ja se tapahtuu paremmalla tasolla, kun se on Skorpionissa. Olemme lopettamassa 19 vuoden pimennyssyklin, mikä tuo esiin tapahtumia vuosilta 1992-1994. Mitä teit silloin ja mitä erilaista, tukevampaa ja tyydyttävämpää voit tehdä nyt, keskittyen itsesi ja elämäsi siunaamiseen? Merkuriuksen perääntyminen loppuu 10.11. ja se on täysin ohi 27.11., joten sinusta voi tuntua, että totuuksiesi paljastaminen on koko kuukauden vähän pakottavampaa, sitoutuneempaa tai raskaampaa.

Älä lannistu, jatka painamista eteenpäin ja edistyt. Meillä on vielä yksi kuukausi jäljellä vuotta 2013 ja selvitämme tätä viime hetkeen saakka. 2014 antaa hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja tilaisuuksia. Vuoden 2014 ennusteet julkaistaan joulukuun lopussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.11.2013 21:45 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MINUN EI ENÄÄ TARVITSE OLLA SAIRAS, MITÄ NYT?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 6.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, minulla diagnosoitiin kaksi vuotta sitten fibromyalgia ja olen onnistunut elämään perheen, ystävien ja julkisten avustusten avulla. Mutta tulolähteeni loppuu helmikuussa ja olen ollut hermostunut siitä, miten pärjään pyytämättä rahaa perheeltäni. Sitten muutama päivä sitten oivalsin, ettei minun tarvitse enää olla sairas, voin voida hyvin ja elää elämääni uudella ja erilaisella tavalla. Tuo herääminen oli syvällistä ja sitä seurasi syvä pelko siitä, miten elän tällä uudella tavalla ja mitä teen. Mitä mahdollisuuteni ovat, mikä sairauteni tarkoitus oli ja mitä seuraavaksi?

Jenniferin vastaus:
Uskon, että heikentävä sairaus, kuten fibromyalgia, poistaa meidät jokapäiväisestä elämästämme, jotta voimme kääntää huomiomme sisäänpäin ja parantua monilla tasoilla, meidän on opittava vastaanottamaan toisilta ja puhdistamme keskinäistä karmaamme sallimalla heidän osallistua elämäämme, mitä ei tapahtuisi, jos olisimme fyysisesti voimakas ja hyvinvoiva. Se on myös energeettisen uudelleenharmonisoinnin aikaa meille, mitä vaatii joskus fyysisen toiminnan rajoittamista.

Herääminen tästä prosessista voi olla niin nopea kuin oivallus, ettei meidän tarvitse enää olla sairas, joten valinnasta minkä teimme oman elämämme rajoittamiseksi, voi tulla nyt sitä laajentava valinta. Mutta se tulee ongelmien kera, koska riippuen siitä, miten pitkään olemme olleet sairas ja rajoittaneet elämäämme, meidän on nyt elettävä laajemmin ja voimallisemmin. Meidän on siis suhtauduttava elämämme ihmisiin eri tavalla ja heidän meihin. Ihmisten jotka ennen huolehtivat meistä, on nyt siirryttävä sivuun ja annettava meidän huolehtia itsestämme sekä opittava suhtautumaan meihin eri tavalla.

Siinä missä sairaus oli ennen voiman lähde, nyt se on korvattava jollain, ja tämä voi olla vaikeampaa, miltä näyttää. Meidän on korvattava sitä, miten olemme suhtautuneet toisiin sairaana ihmisenä, olemalla voimallisesti omassa keskuksessamme ja maadoittunut omaan voimaamme terveenä ihmisenä. Siinä missä ennen olimme tyytyväinen saadessamme toisten sympatiaa ja voidessamme myös esittää uhria, meidän on nyt oltava voittaja ja vaadittava oma voimamme. Nämä asiat sinun on määriteltävä itsellesi nyt, kun olet päättänyt, ettei sinun enää tarvitse tai et halua olla sairas.

Riippuen sairausajan pituudessa - omasi ollessa kaksi vuotta - meidän on löydettävä toisaalta tapoja palata elämään ja siirtyä valtavirtaan ja samalla luotava oma elämänpolkumme ja tarkoituksemme. Tämä on täysin uutta ja erilaista, minkä vuoksi ihmettelet, mitä voit tehdä seuraavaksi. Sen sijaan, että näet sen seuraavana askeleenasi, mieti kahta kysymystä:

1. Miten voimakas voit sallia itsesi olla omassa elämässäsi?
2. Miten paljon voit laajentaa energiaasi tullaksesi suurimmaksi ja voimakkaimmaksi versioksesi?

Kun alat vastata noihin kahteen kysymykseen, vastaus kysymykseen "mitä seuraavaksi" tulee selväksi, koska sairaana oleminen ei enää ole haluamasi elämänpolku - se on palvellut tarkoituksensa elämässäsi - ja sinun on päätettävä, miten eläminen parantuneena, eheänä ja hyvinvoivana ihmisenä palvelee sinua, ennen kuin päätät, mitä teet seuraavaksi. Ota siis oma aikasi - ei ole mitään kiirettä, koska nyt kun olet tällä polulla, huomaat, että vaihtoehtoja tulee nopeasti ja energiaa elämiseen tällä uudella tavalla virtaa sinulle helpommin. Äläkä tuomitse parantuessasi valintaa olla sairas - sairaus palveli polkuasi ja nyt olet valmis tekemään muita valintoja, jotka mahdollistavat muut elämänpolut sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 11.11.2013 21:46 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
ENERGIAN ANTAMINEN JA OTTAMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 11.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomaan kaikenlaisia trendejä asioissa, joissa autan ihmisiä - asiakkaita, facebook-ystäviä, radio-ohjelmani kuuntelijoita ja muita elämässäni. Yksi viime aikoina erottunut iso kysymys on epätasapaino suhteiden energiavirroissa, minkä tunnemme myös antamisena ja saamisena. Sitä kaikki tekevät suhteessa - antavat toisille ja saavat heiltä. Mutta näin ei aina tapahdu. Joku antaa usein enemmän ja joskus toinen ihminen ottaa, muttei anna mitään takaisin. Se miten erotamme vastaanottamisen ja ottamisen, silloin kun tiedämme, että on aika lakata antamista, ja se miten teemme vastaanottaaksemme toisilta, ovat nyt osa uutta suhdedynamiikkaa.

Suhteen energiavirran on oltava tasapainossa. Tämä ei merkitse, että kaikki antavat saman määrän koko ajan. Se merkitsee, että energiavirta on tasapainossa niin, että kaikki tuntevat sisään- ja ulosvirtauksensa olevan samanarvoisia (huomaa, etten käyttänyt sanaa "samansuuruinen"). Kukaan ei tunne olevansa hyväksikäytetty tai antavansa enemmän, kuin hänen pitäisi tai hän haluaisi, vaan kaikki osallistuvat ja tuntevat, että tapahtuu energiavaihtoa. Käytän sanaa "samanarvoinen" enkä "samansuuruinen", koska joka suhteessa annamme enemmän niillä alueilla, missä olemme lahjakkaampia tai tunnemme olevamme vahvempi. Ensimerkiksi, ihminen joka on hyvä kokki, luultavasti kokkaa enemmän, jos toinen ei pidä lainkaan ruuanlaitosta. Tai sellainen joka nauttii pihatöistä, tekee suurimman osan puutarhahommista. Sellainen joka on suurempi "siisteysintoilija", luultavasti siivoaa enemmän kuin toinen, joka ei ole yhtä siisti. Mutta silloin kun annamme jollekin, joka "ottaja" eikä "vastaanottaja", törmäämme ongelmiin.

Vastaanottaja on sellainen, joka pystyy palauttamaan samanarvoisen energiamäärän antajalle, jotta energiavirta on tasapainossa. Ottaja on sellainen, joka ei palauta mitään energiaa antajalle useista syistä - hän ei pysty, hän ei halua, hän ei usko pystyvänsä tai tiedä miten (tavallisesti kyse on näiden yhdistelmästä). Kohdatessamme ottajan, ensireaktiomme on antaa enemmän ja enemmän hänelle, kunnes hän antaa lopulta energiaa takaisin meille. Mutta sitä ei tapahdu ja hän jatkaa energian ottamista, kunnes lakkaamme turhautuneena antamasta. Sitten hän löytää toisen antajan. Et voi muuttaa ottajaa vastaanottajaksi - se valinta hänen on tehtävä itse ja siihen liittyy syvällistä transformoitumista, minkä pystyy tekemään vain suurempi voima kuin sinä.

Ongelma ei ole ainoastaan ottajassa, joka on rajoittunut uskomuksiltaan siihen, ettei ole riittävästi, hän ei ole riittävä, hänellä ei ole valtaa ja hänellä on ongelmia itsensä arvostamiseen ja arvokkuuteen liittyen. Antaja usein valitsee ottajan, jolle antaa, koska antajalla on ongelmia vastaanottamisen kanssa, hän ei usko antamansa täyteen arvoon ja hänelläkin on arvostusongelmia. Vaikka hän voi kuvata ottajaa imuriksi, mikä imee kaiken, niin ajattele, mitä imuri "sylkee" ulos - pölyä ja likaa. Ottaja ei anna takaisin, koska hän ei usko, että hänellä on mitään annettavaa, hän on surullinen, tyytymätön ja hän tuntee olevansa vähempiarvoinen, vaikka hän luultavasti rakastaa kaikkea energiaa, mitä annat, ja hän ottaa iloisesti sinulta.

On kaksi askelta suhteisiin, jotka ovat energeettisesti tasapainossa ja joissa on samanarvoinen (ei välttämättä samansuuruinen) sisään- ja ulosvirtaus. Ensimmäinen on kehittää omaa kykyäsi vastaanottaa. Olet sitten ottaja tai antaja, vastaanottamiskyky (yliottamisen tai -antamisen sijasta) luo energiaepätasapainoa suhteeseen. Toinen askel on kehittää itsearvostusta ja ansaitsevuutta. Itsensä arvostamiseen liittyvät ongelmat estävät olemasta vastaanottaja ja jatkuva antaminen toisille aiheuttaa epätasapainoa. Ja tässä on myös valtaan liittyviä kysymyksiä, koska se joka välttämättä haluaa aina olla antaja, kontrolloi energian määrää, ajoitusta, virtausta ja suuntaa suhteessa. Kun mietit vastaanottamista ja antamista suhteessa, valitse kumppaneita, jotka osaavat myös antaa sinulle, ja opi nauttimaan jakamisen ja kumppanuuden tasapainosta ja tasapainoisesta energiasta kaikissa suhteissasi.

Lopuksi, anna sydän avoimena ja ilman odotuksia, mutta tasapainota antamisesi halukkuudella vastaanottaa ja varmista, että myös tyydyttynyt ja täyttynyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 15.11.2013 17:59 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MIKSEI HÄN VOI OLLA POSITIIVINEN?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistatko, kun viime viikon kysymys- ja vastausuutiskirjeessä kerroin, ettei meidän pitäisi vielä rentoutua liikaa, koska "se ei ole vielä ohi"? No, en oivaltanut, miten totta se olikaan. Kahden viime viikon auringonpurkaukset ovat voimistaneet energiamuutoksia ja vapautamme tällä hetkellä massiivisen määrän tiheyttä, mikä tuo myös tämän energiaolemuksen ja sen vaikutukset esiin meissä. Älä vaivu epätoivoon, jos sinusta tuntuu kamalalta - vapaudut paljosta energiasta, mistä sinun on päästettävä irti tietoisesti, ja se on väliaikaista. Puhun siitä tämän viikon radio-ohjelmassa.

Joistain teistä voi tuntua mukavalta, rauhalliselta ja voimakkaalta, kun taas toiset ovat levottomia ja hämmentyneempiä kuin koskaan ja ihmettelevät, milloin "seuraava" asia tapahtuu. Se mitä meillä kullakin tapahtuu, riippuu siitä, missä kohtaa olemme omalla matkallamme, ja se on erilaista kaikille. Niinpä sinun tyyneytesi voi tapahtua samaan aikaan kuin jonkun toisen hämmennys. Nauti matkastasi - olet valo toisille - äläkä tunne syyllisyyttä, jos elämäsi on upeaa nyt. Olet ansainnut sen ja tätä on sinun polullasi tällä hetkellä - nauti siunauksistasi.

Nämä energiamuutokset tapahtuvat eri tavalla eri ihmisillä ja rakastava ystävyyssuhde voi nopeasti muuttua joksikin muuksi. Mitä tapahtui? Silloin kun taajuutemme poistuvat tietyltä asteikolta, emme voi enää yhdistyä johonkuhun ja hän voi yhtäkkiä muuttua sellaiseksi, joka suurimman tukijamme sijasta alkaa tuntua pahimmalta vihamieheltämme. Tämä on viikon kysymyksen aihe.

********

Kysymys:
Olemme ystäväni kanssa kumpikin parantajia ja energiatyöntekijöitä ja teemme usein tulkintoja toisillemme. Viime aikoina ystäväni näkemykset minusta ovat olleet hyvin negatiivisia - siinä määrin että alan miettiä, ovatko asiat todella niin huonosti vai onko hän kateellinen, vaikka minusta tuntuu pahalta ajatella sitä hänestä. Aloitin äskettäin uuden romanttisen suhteen, mistä olen hyvin onnellinen, eikä hän ole vielä sanonut mitään positiivista miehestä tai yhteydestämme? Ovatko asiat näin huonosti, onko hän kateellinen jostain vai onko tässä jotain muuta?

Jenniferin vastaus:
Luulen, että näet jo erillisyyden ja etäisyyden teidän kahden välillä, kun huomaat hänen kommenttiensa negatiivisuuden, mikä tulee hänen negatiivisesta energiastaan. Se näkyy sinulle, koska vaikka olitte ennen samalla tasolla, sinä et ole enää sillä. Hän ei pysty näkemään positiivisempia lopputuloksia sinulle, koska hän ei värähtele tuolla tasolla. Voidakseen yhdistyä noiden lopputulosten energiaan ja välittää informaation sinulle, hänen täytyy päästä niiden taajuuteen. Ja näen myös, että hän tuntee uuden suhteesi uhkaksi, koska et ole yhtä yhdistynyt häneen tai riippuvainen hänestä nyt. Olet hitaasti kääntymässä pois tästä yhteydestä ja vaikka tunnetkin surua, sinun on tehtävä valinta - pysyä siinä, missä olet, tai siirtyä eteenpäin.

Ystävälläsi on myös vaihtoehto - seurata esimerkkiä ja ottaa vastaan korkeampi potentiaalinsa, minkä näytät hänelle tutkimalla noita aspektejasi. Hän voi joko nähdä tämän opastettuna polkuna, mitä hän voi seurata, tai tuntea sen uhkaksi, koska hän ajattelee, että jätät hänet taaksesi. Hänen negatiiviset näkemyksensä tulevaisuudestasi ovat pitämään sinut hänen vieressään. Hän ei yritä olla ilkeä - hän vain tuntee epävarmuutta ja tulleensa hylätyksi. Hän on myös epävarma kyvystään tutkia tuota potentiaalia itsessään, joten hän yrittää viivyttää tuota prosessia mahdollisimman paljon.

Jos uudet tutkimasi polut tekevät sinusta onnellisen, niin sinun on jatkettava eteenpäin niitä. Uskon, että uusi suhteesi tuo sinulle paljon iloa ja se on siunaus, jota olet halunnut pitkän aikaa. Nauti siis siitä. Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi ystävältäsi onnellisuuttasi tai suhdettasi, kun hän on yksin. Se on hänen valintansa. Luulen sinun tietävän jo, että ero hänestä on nyt väistämätön, ellei hän päätä ruumiillistaa eri taajuutta ja tehdä muita polkuvalintoja. Hän ei ole antanut sinulle monia vaihtoehtoja, joten valintamahdollisuutesi häneen liittyen ovat rajalliset ja valinta on tavallaan helppo. Sinun on joko oltava hänen energiatasollaan tai ei ole ystävyyttä. Sitten kun teet valintasi (ja luulen sinun jo tehneen), suhde on ohi. Mutta se on ok - löydät uusia ystäviä ja hän voi aina palata elämääsi, jos hän päättää olla eri energiatasolla.

Nauti näistä uusista mahdollisuuksista, joita olet luonut elämääsi. Ja siirry niihin iloisena ja luottavaisena, koska olet ansainnut ne siunaukset, joista nyt nautit, ja olet ainoa, joka voi päättää, mitä onnellisuus merkitsee sinulle, ja sallia sen olla vallitseva energia elämässäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 18.11.2013 20:38 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MIKSI EPÄONNISTUMINEN ON MAHDOTONTA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 18.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Epäonnistuminen on suurin pelkomme ja kuitenkaan emme koskaan koe sitä sanan varsinaisessa merkityksessä. Miksi? Koska riippumatta siitä, minkä emme ajattele toimivan, emme koskaan palaa aivan alkuun, pisteeseen missä emme tiedä mitään. Silloin kun "epäonnistumme", palaamme viimeisimpään transformaatiokohtaan - kohtaan missä aloitimme tämän matkaosuutemme. Miksi kutsumme kokemusta, jonka lopputulos ei vastaa odotuksiamme? Miten olisi säätö, suunnitelman muutos, uudelleentekeminen tai uudelleenharkinta, koska se ei ole eikä voi koskaan olla täydellinen epäonnistuminen.

Mitä epäonnistuminen merkitsee? Yleisesti käytämme sanaa "epäonnistua" kuvaamaan jotain, mikä ei tapahtunut toivomallamme tai odottamallamme tavalla. Mutta missä epäonnistumiskohta oli - suunnitelmassa vai lopputuloksessa? Lopputulos ei voi olla koskaan enemmän kuin suunnitelma ja suunnitelmat joita teemme, heijastavat tietoisuuttamme ja värähtelyämme tuolla hetkellä. Kun olemme polulla, alamme arvioida etenemistämme ja jos emme pidä suunnasta, vauhdista tai määränpäästä, sanomme sitä epäonnistumiseksi, mutta se on todellisuudessa tilaisuus harkita uudelleen suunnitelmaamme ja tehdä säätöjä käyttäen uutta energiaa ja harmonisoitumispisteitä, joita saamme matkan tekemisestä. Meidän on integroitava se, mitä olemme oppineet tähän mennessä, tehtävä tarvittavia säätöjä, laadittava uusi suunnitelma ja aloitettava alusta. Mutta emme aloita aivan alusta - aloitamme siitä paikasta, mihin pysähdyimme.

Sitten siirrymme eteenpäin, kunnes meidän on integroitava lisää energiaa kyetäksemme jatkamaan. Tämä ei eroa auton ajamisesta tiellä, kun täytyy pysähtyä tankkaamaan ennen eteenpäin jatkamista. Onko se epäonnistumista, koska matkaa ei voinut tehdä yhdellä bensatankillisella? Se riippuu bensatankin koosta ja siitä, miten pitkälle menemme, miten ajamme, mitä sääolosuhteet ovat, onko tie mäkinen ja mikä auton kilometrimäärä on. Matkamme on samanlaista kuin tämä - aivan yhtä monien tai useampien muuttujien kera.

Matka on aina pidempi, kuin luulemme, ja se vie pidempään, kuin suunnittelemme, ehkä koska haluamme aina tehdä kaiken mahdollisimman lyhyessä ajassa. Mutta tarvitsemme näitä taukoja, joiden kutsumiseen epäonnistumiseksi voimme tuntea houkutusta, pakottamaan meidät harkitsemaan muutoksia polkuumme ja suunnitelmaamme. Saamme monia vihjeitä, että suunnitelmaa täytyy muuttaa matkan varrella - kun emme ole tyytyväinen, tunnemme olevamme jumissa, emme pääse eteenpäin, asioista tulee vaikeita tai mikään ei toimi haluamallamme tai olettamallamme tavalla. Nämä eivät ole epäonnistumiskohtia. Ne ovat suunnitelman ja lopputuloksen uudelleenharkintakohtia, mikä varmistaa, että ne ovat linjassa ja me harmoniassa niiden kanssa.

Emme voi luoda lopputulosta, mikä on parempi kuin suunnitelma, ja jokainen suunnitelma - vaikka miten hyvin harkittu - on rajoittunut siihen energiaan, mitä ilmennämme sen tekemisajankohtana. Niinpä sen sijaan, että kritisoimme ja soimaamme itseämme ja tuomitsemme itsemme, meidän olisi parempi pitää taukoa pysähdyksenä elämän tiellä ja käyttää aika sen mukaisesti - tarkista renkaat (harkita uudelleen suunnitelmaa), ostaa jotain syötävää (virkistää itseämme), käydä vessassa (poistaa sen, mikä ei ole enää tarpeellista), katsoa karttaa (varmistaa, että olemme edelleen reitillä) ja kenties ottaa pikkutorkut varmistamaan, että olemme hyvässä kunnossa matkan seuraavaa vaihetta varten. Muista, että minkään matkan pointti ei ole määränpää, vaan itse matka.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 21.11.2013 18:04 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MITEN VOIN AUTTAA KUTSUMATTA DRAAMAA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, kuulin hiljattain, että isälläni on pitkälle kehittynyt syöpä ja lääkärit sanovat, että hänen tervehtymisvaihtoehtonsa ovat rajalliset, ellei hän mene leikkaukseen, saa sädehoitoa ja sytostaatteja. Minusta tuntuu, että hänen pitäisi myös harkita vaihtoehtohoitoja, mukaan luettuna ruokavalio ja liikunta. Kuitenkin joka kerta mainitessani sen, kaikki perheessäni sanovat, että olen tunteeton hänen sairauttaan kohtaan enkä ajattele hänen tilansa vakavuutta. En usko, että leikkaaminen on parasta, muttei minulla ole mitään tukea tälle. Mitä voin tehdä auttaakseni isää ilman kaikkea perhedraamaa?

Jenniferin vastaus:
Olen pahoillani, että isäsi joutuu käymään tämän läpi ja että se aiheuttaa paljon draamaa perheessä. Tiedän, että syöpä on vaikea potilaalle ja perheelle. Silloin kun se tulee jollekin rakkaallemme tai läheisellemme, herää paljon pelkoa ja sinä käsittelet sitä. Olet oikeassa, että vaihtoehtohoidot voivat auttaa, mutta isäsi pitäisi olla myös valmis tekemään asenne- ja muita muutoksia, joita vaaditaan tällaisissa hoidoissa. Et käsittele sitä, että perheesi torjuu sinut, vaan heidän pelkoaan tähän sairauteen liittyen sekä isäsi tunteita kontrollin menettämisestä, avuttomuudesta ja voimattomuudesta.

Ainoa asia mitä voit tehdä, on pysyä poissa omista voimattomuuden, avuttomuuden ja pelon tunteistasi, koska ne saavat olosi tuntumaan torjutulta, yksinäiseltä ja ulkopuoliselta. Nämä ilmentyvät haluna auttaa ja osallistua hänen parantumiseensa, joten torjunta mitä luulet kokevasi, on erityisen loukkaavaa. Tiedät ehkä hoitomuotoja, jotka voisivat olla hyvin hyödyllisiä, mutta jos koko perhe ei tue niitä, isäksikään ei tue. Tällä hetkellä kaikki pelkäävät ja voit vain olla sivussa ja odottaa, kunnes he ovat vastaanottavaisempia ehdotuksille.

Sinulla on kaksi tärkeää asiaa tässä: 1) onko torjunta osa perheesi tapaa kohdella sinua ja 2) miten käsittelet nämä hyväksymisen ja irrallisuuden oppitunnit elämässäsi. Hyväksyminen merkitsee heidän sallimista olla pelossa ja muissa tunteissa, joita he valitsevat, ja odottamista, kunnes he ovat valmiita avoimuuteen muille ratkaisuille. Et voi aina olla uuden informaation lähde heille ja joskus on annettava ihmisten rypeä pelossa (tai muissa tunteissa), kunnes he väsyvät siihen ja tulevat hakemaan apua. Tämä ei ole helppo oppitunti vaikeana aikana ja sen tapahtuessa jollekin rakkaallesi, mutta onko se jotain, mitä sinun on tarvinnut kokea heidän kanssaan aiemmin? Yritätkö aina näyttää heille tien ulos, koska et halua heidän kärsivän, ja haluat heidän arvostavan sinua ja olevan kiitollinen, vai voitko antaa heidän etsiä sieluaan ja sitten kun he ovat käyttäneet kaikki resurssinsa, sallia heidän tulla luoksesi?

Irrallisuusosa vaatii, että olet myötätuntoinen, muttet sääli, olet käytettävissä, muttet istu vieressä, olet empaattinen, muttet yritä säästää heitä omalta tunnematkaltaan, olet palveluksessa, muttet palvelija, annat parannusta, muttet ole heidän parantajansa. Kaikilla näillä tavoilla voimme tuntea olevamme voimaantunut, silloin kun olemme yhteydessä toisiin, mutta jos teemme sen oman vahvistuksen saamiseksi, se usein kostautuu. Ole myötätuntoinen perheellesi, kun he kamppailevat tämän kanssa, ja ole vahva ja tukeva ollessasi heidän kanssaan. Älä anna loukkaantuneisuuden tai torjunnan tunteesi johtaa. He tarvitsevat tukeasi siinä, missä he ovat, ja sitten kun he tiedostavat oman voimattomuutensa, he ovat avoimia ja valmiita toisille poluille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 25.11.2013 OLETTE VALO
ViestiLähetetty: 27.11.2013 11:05 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 02.11.2013 09:18
Viestit: 1322
OLETTE VALO

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Halu palata kotiin minkä uskotte vievän teidät takaisin Lähteeseen, on ilmentymä uskomuksesta, että se missä olette - maan päällä tai fyysisessä kehossa - on jotenkin erillään Lähteestä. Vaikka tiheys voi erottaa teidät Lähdevalon ja -värähtelyn täydestä ilmaisemisesta, mikä saa teidät uskomaan, ettei myös tiheys ole osa universumin tai Lähde-energian luomusta? Jos se on kaikissa asioissa, niin myös kaikkien asioiden on oltava osa sitä. Ja näin te olette myös tiheytenne ja erillisyytenne keskellä yhdistyneenä osaksi Lähteen valoa, rakkautta, totuutta, energiaa ja värähtelyä.

Universumissa ei ole mahdollista olla missään, missä ei ole Lähdeyhteyttä - ei edes maapallon tiheydessä. Universumin olemus, valo ja energia ovat osa kaikkia asioita. Ette voi olla ilman yhteyttä tähän olemukseen riippumatta siitä, missä olette tai mitä teette. Jumaluus on sisällänne ja se ilmaisee kokonaisuuttanne, ei pyhyyttänne - se ei ole palkkio, mikä annetaan, jos ansaitsette sen tai teette kovasti työtä sen eteen. Olette jumalainen. Aloitatte jokaisen elämän jumaluuden tilasta, mitä lisäätte parantumismatkallanne kokonaisuuteen/eheyteen. Teistä ei tule jumalainen, sitten kun olette eheä - jumaluus on osa energiapiirustustanne eikä sitä tarvitse etsiä tai ansaita.

Teitä ei heitetty pois Lähteestä tai karkotettu Jumalan rakkaudesta. Ero ei ole erillisyyttä, se on pelkästään pimeyden (tai tiheyden) ilmentämistä, minkä tarkoituksena on saada kokemus valosta fyysisenä olentona, valo-olentona olemisen sijasta. Ei voi saada Lähdekokemusta ollessanne valossa, siitä on siirryttävä pois kokeakseen sen. Rangaistuksen sijasta tämä on matka, jolle jokainen teistä on lähtenyt halukkaasti, suuren rakkauden ja usein suurten uhrausten kera. Olette jokainen isäntä, josta on tullut palvelija osallistuakseen ylösnousemussykliin ja varmistaakseen sen toteutumisen.

Niiden ruumiillistamienne tiheyskerrosten alla, jotka sallivat teidän tulla fyysiseksi, on jumalainen keskuksenne, mikä loistaa kirkkaasti. Yhdistyessänne siihen muistatte Lähdeyhteytenne ja tyynnytätte tuon äänen, joka haluaa mennä kotiin. Olette aina kotona, missä tahansa olettekin, koska kannatte kodin valoa sisällä mukananne. Se taivaan tuominen maan päälle on melkein valmis, mitä teette matkanne jokaisella askeleella parantumisesta eheyteen, ja se on matka tiheydestä valoon, irrallisuudesta uudelleenyhdistymiseen, sulauttaen sisäisen Lähdevalon yhteen fyysisen kanssa, jotta ne eivät ole enää erillään. Verho on nyt poissa, kun Lähde ja fyysinen sulautuvat yhteen jumalaiseksi yhteydeksi.

Jokainen uusi taajuus minkä ruumiillistatte, jokainen uusi värähtely minkä kanssa harmonisoidutte, jokainen uusi ilo minkä sallitte itsenne kokea ja rakkaus minkä sallitte itsenne vastaanottaa, tuo teitä lähemmäs tämän matkan loppua. Ja löydätte, ettei kyse ole määränpäästä, vaan siitä oivalluksesta, että se mitä halusitte eniten, oli aina kanssanne eikä se ollut koskaan erillään teistä, koska se ei voisi koskaan olla.

Sydämenne on raskas, olette väsynyt ja matkanne on ollut pitkä. Teidän on aika muistaa itsenne valoonne, jumalaiseen kipinäänne ja sisäiseen liekkiinne, mikä on Lähdeyhteytenne. Menkää sisäänne löytämään se, koska se sisältää haluamaanne rauhaa ja lohtua. Hoivatkaa tätä yhteyttä, koska se on uudelleenyhdistymisenne, koti mihin haluatte palata ja ylösnousemuslupaus, mitä olette pitäneet elämien ajan. Se on valo, teidän valonne, maailman valo ja universumin valo. Teidän ei tarvitse etsiä sitä mistään, ette voi löytää sitä mistään muualta. Se on sisällä ja se on osa teitä. Olkaa kotona nyt ja matkanne on tehty, silloin kun yhdistytte taas valoonne ja ruumiillistatte täysin jumaluutenne ihmisyydessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
Toto - Orphan
Sonata Arctica - We are what we are
Depeche Mode - Where's The Revolution


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 29.11.2013 19:27 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
JOULUNAIKA JA PERHE EIVÄT SOVI YHTEEN ELÄMÄSSÄNI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 27.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, joka joulunaika minun on vaikeampaa ja vaikeampaa tehdä, mitä minulta odotetaan, koska "kyse on perheestä" ja kaikista velvollisuuksista, jotka liittyvät perheyhteyksiimme. Kuitenkin protestini ovat hiljaisia sen syyllisyyden vuoksi, mitä tunnen sanoessani "ei" päivällisille, joihin en halua osallistua, ja tilaisuuksille ihmisten kanssa, joiden kanssa en halua puhua tai olla. Toiset pitävät minua kohtuuttomana tai sydämettömänä, mutten tunne mitään yhteyttä näihin ihmisiin ja olen myös päästänyt irti suurimmasta osasta perhesiteitäni muutaman viime vuoden aikana. Silti se on kiusallista ja kun valmistaudun taas matkustamaan maan toiselle puolelle käymään puolisoni sukulaisten luona, mietin, miksi osaan olla ystävällinen, antelias ja rakastava ihminen hyvin monien ihmisten kanssa, mutta kun kyse on "perheestäni", minun on vaikeaa löytää myötätuntoa ja sietokykyä.

Jenniferin vastaus:
Luulen, että vastaus kysymykseesi on siinä tavassa, miten käytät sellaisia sanoja kuin vastuu, velvollisuudet, tuomitseminen, epämukavuus ja muut sanat, jotka osoittavat, miten tunnet velvollisuutta käyttäytyä toisten odotusten mukaisesti, ilman omaa kontrollia asiaan. Uskot myös, etteivät nämä ihmiset pidä sinusta, ja tunnet heidän käyttäytymisensä tekopyhäksi. Viettäisitkö joulunaikasi mieluummin vieraiden tai ystävien kanssa, eli ihmisten joiden luulet pitävän sinusta ja haluavan viettää aikaa kanssasi, kuin niiden ihmisten, joihin on biologinen yhteys, mikä oikeuttaa heidät ottamaan aikaasi ja energiaasi? Voitko tehdä omat valintasi tästä ja olla tuntematta syyllisyyttä?

Tämä voi kuulostaa ankaralta, mutta se heijastaa niitä haasteita, jotka näet luontaisena tässä asiassa, mikä voi olla haastava, muttei sen tarvitse olla. Oletko valmis sanomaan "ei" yhteyksille, joita et todella halua, tuntematta syyllisyyttä valinnastasi? Epäilen, että oletat suuren osan siitä vastakaiusta, mitä saat, koska et ole hyvin yhteydessä näiden ihmisten kanssa. Mutta on olemassa välimaasto "he rakastavat minua" ja "he vihaavat minua" välillä ja se voi olla neutraali - he eivät tiedä, minne sinut laitetaan tai mitä sinusta tunnetaan, joten he eivät tunne mitään. Ja sekin on kiusallista.

Luulen, että kiusaantuneisuus joulunaikaan liittyen ja halu tehdä omat valintasi on aiheuttanut epätasapainon elämääsi ja ryhdyt toimeen sen perusteella, minkä näet biologisiin yhteyksiin perustuviksi odotuksiksi ja velvollisuuksiksi. Tätä on jatkunut luultavasti pitkään, kun perhe ei ole kysynyt sinulta mielipidettäsi, tarpeitasi tai toiveitasi. Ja vaikka olet nyt vanhempi, sinusta tuntuu edelleen, ettet voi tehdä heidän lähellään, mitä haluat. Yksi tapa tehdä tämä on päättää kauan ennen joulunaikaa, mitä haluat tehdä, ja kertoa perheelle suunnitelmasi. Sitten he voivat tehdä omat suunnitelmansa niiden perusteella. Onko ok, että sinut suljetaan pois heidän suunnitelmistaan?

Luulen, että sinulla on vaikeaa perheen ja suvun kanssa, koska he eivät ymmärrä sinua tai teillä ei ole yhteyttä, ja luultavasti näin on ollut aina. Tunnet itsesi aina ulkopuoliseksi ja eristyneeksi näissä tilaisuuksissa etkä pidä siitä. Et ehkä myös pidä siitä, etteivät he näytä mitenkään yrittävän mukautua sinuun tai huomaavan, ettet tunne oloasi tervetulleeksi. Yritä ottaa neutraali asenne heihin, mikä on ehdotonta rakkautta. Ihmiset jotka eivät toimi niin, kuin rakastaisivat sinua, eivät vihaa sinua. On välimaasto ja siinä sinun täytyy olla, jos aiot kyetä navigoimaan onnistuneesti joulunajan täysin eristäytymättä tai sanomalla "kyllä" kaikkeen ja ollen vihainen itsellesi sen vuoksi. Ja näe heidät sellaisina, kuin he ovat, kun he yrittävät parhaansa, ja usein se mitä pidät inhona, voi olla hämmennystä. On myötätunnon, ystävällisyyden ja hyväksynnän aikaa, joten tee se itsellesi ja heille ja valitse ilman syyllisyyttä se, mikä palvelee sinua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
 Viestin otsikko: 1.12.2013 JOULUKUUN ENERGIAT
ViestiLähetetty: 02.12.2013 22:31 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
JOULUKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 1.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan, vuoden 2013 viimeisessä kuukaudessa ja miten hurjaa kyytiä se onkaan ollut. Jos hädin tuskin muistat vuoden alun, niin älä ole huonona, koska olisi vaikea pitää lukua kaikesta, mitä on tapahtunut sen jälkeen. Ja vaikka on houkuttelevaa muistuttaa itseämme kaikista haasteista, joita olemme kestäneet tällä polulla, on parempi ja vapauttavampaa juhlia sitä, mitä meistä tullut sen ihmisen näyttämänä, joka olemme tällä hetkellä. Olemme päässeet eroon paljosta taakasta tämän vuoden aikana ja voimme nyt siirtyä eteenpäin rajoittamatta ja kulkea kevyemmin - kenties kevyemmin kuin suunnittelimme, mutta minkään mikä joskus jättää meidät, ei ollut tarkoitus pysyä kanssamme. Joskus - ja se on kuukauden teema - meidän on oltava valmis karsimaan oksia lisäkasvun kannustamiseksi.

Vaikka joulukuu on vähemmän tyly, raivokas, kova ja vaativa kuin aiemmat kuukaudet, ei ole aika levätä ja rentoutua tuntien, että matka on ohi. Tämä on valmistautumista uuteen vuoteen, minkä uskon olevan energeettisesti paljon helpompi useimmille meistä - muutamin poikkeuksin - ja vähemmän hämmentävä ja haastava kuin aiemmat kuukaudet. Voimme hengähtää nyt, rentoutua vähän ja tehdä samalla valintoja siitä, mitä haluamme itsellemme. Kaiken on nyt läpäistävä harmonia- ja värähtelytesti ja joulukuu on ensimmäinen kuukautemme harjoitella, mitä koemme vuodesta 2014 alkaen.

Kun opimme elämään aikomusvoimamme kautta, käyttäen sitä asettamaan energiatoimintamalleja, -parametrejä ja -rajoja (yksi iso teema 2014), hienoviritämme yhteyskohtiamme, jotta hallitsemme jatkuvasti tietoisesti energiavirtoja todellisuuteemme ja siitä ulos. Tämä merkitsee, että kaikki mitä tulee elämäämme, on harmoniassa ja resonoi aikomuksemme kanssa, ja kaikki mikä ei tule elämäämme tai lähtee siitä, ei ole harmoniassa ja resonoi aikomuksemme kanssa. Jos et tunne vielä mukavaksi elämäsi "pyöröovimallia", saatat tuntea kesäkuuhun 2014 mennessä, koska sitä tapahtuu sinulle. Et voi luoda haluamaasi elämää asettamatta vahvoja energiarajoja, jotta voit hallita energiavirtoja siihen ja siitä ulos. Aikomuksesi luo nämä rajat, joita hallitaan harmonialla ja värähtelyllä itse tasapainottumisprosessissa.

Joulukuu voi näyttää kuin pyöröovelta, mikä sisältää ihmisiä, uskomuksia, ajattelutapoja, ajatuksia ja tunteita, joita ryntää sisään ja ulos, liikkuu ympäri ja joita jäsennellään, tarkastellaan, vapautetaan, järjestellään ja arvioidaan tämän kuukauden aikana. Tämä kaikki on harmoniassa aikomuksesi kanssa, joten jos ihmettelet, miksi elämässäsi tapahtuu paljon, miksi olet hyvin tunteellinen, miksi monia ihmisiä lähtee elämästäsi tai tulee siihen, katso aikomustasi ja sitä, mitä pyydät tai yrität ilmentää. Yritä irrottautua prosessin tunteista, koska ne ovat osa energiakokemusta, mikä auttaa sinua viimeistelemään kaiken oppimisen ja parantumisen, mitä sinulla on jäljellä. Silloin kun niitä tulee, tutki niitä ja näe, mitä ne ovat. Muista, että sinun on tultava likaiseksi timantteja kaivaessa. (Te jotka olette olleet kanssani kristallikaivauksissa, tiedätte, mistä puhun.)

Se siivous- ja järjestelypuuska mikä meillä monilla oli marraskuussa (itse siivosin jokaisen kaapin ja laatikon kotonani), oli valmistelua joulukuun energiaan, muttei välttämättä toimeen ryhtymiseksi - se oli paremminkin meidän totuttamistamme tunteeseen ilman kaikkea sitä ylimääräistä taakkaa ja kamaa, mistä on tullut suuri osa elämäämme. Miltä meistä tuntuu, kun hankkiudumme eroon asioista, jotka ovat lionneet menneisyyden energiassa? Miten helppoa meidän on auliisti ja vapaaehtoisesti päästää irti asioista, jotka eivät enää palvele meitä? Tämä kaikki on osa laajempaa prosessia, mihin valmistaudumme nyt, jotta tiedämme eron siinä, mikä palvelee meitä ja mikä ei, ja tiedämme, mistä ja milloin päästää irti oikeaan aikaan. Älä ole kaiken tämän irtipäästämisen aikana huonona, jos sinulla ei ole selkeyttä siitä, minne haluat mennä tai mitä haluat tehdä seuraavaksi, koska ei ehkä ole aika ryhtyä toimeen. Jos et ole varma valitsemastasi suunnasta, älä huoli - jatka vain vanhan energian puhdistamista elämästäsi.

Jos olet valmis ryhtymään toimeen, koska olet kyllästynyt kaikkiin viivytyksiin, joita olet kokenut vuoden alun jälkeen, pystyt ehkä aloittamaan tässä kuussa. Mutta tiedosta, että toiminta ilman aikomusta saa sinut pyörimään kehää. Voimme ryhtyä toimeen, mutta sen on oltava harmoniassa, tarkoituksellista, harkittua, fokusoitunutta ja tietoista - kaikki muu saa meidät taistelemaan tuulimyllyjä vastaan ja tuntemaan, että teemme ikään kuin jotain rakentavaa tai hyödyllistä vain siksi, että liikumme. Mutta todellisuudessa ei tapahdu mitään, koska teemme vain vanhoja liikkeitä, joiden tarkoitusta ja potentiaalia ei enää ole. Vaikka se onkin turhauttavaa, sinun kannattaa ehkä jatkaa kaappien siivoamista ja elämäsi ja tilasi järjestämistä sekä selkeyttää, mistä haluat päästää irti, jotta voit olla täysin valmistautunut liikkeeseen, sitten kun tiedät olevan sen aika - ja sinä tiedät.

Kun otetaan mukaan voimakas uusikuu ja täysikuu (oletko huomannut, että viime aikoina kaikki uudet kuut ovat olleet 10-12 asteessa, mikä on ajankohtaisen Uranus-Plutoneliön asteluku?), päivänseisaus, joulu, uudenvuodenaatto, Marsin järeä toiminta n. 25. päivä ja kardinaalimerkkien suurristi samaan aikaan, tulee kiireinen kuukausi. Koska on myös lahjojen antamisen aika ja se voi kallistua pyhien juhlimisen sijasta pyhästressiin, muista, että arvokkaimpia lahjoja ovat ne, joita voi antaa ja saada vapaasti, ja sydämestä tulevat lahjat ovat korvaamattomia.

Harmonisoidu, integroi, ilmennä ja tähtää korkealle - se on viestisi joulukuulle. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
ViestiLähetetty: 05.12.2013 22:40 
Poissa
Ylläpitäjä

Liittynyt: 03.11.2013 22:02
Viestit: 2592
MITEN PALJO PUHDISTAMINEN ON LIIKAA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen tehnyt "siteiden irrottamista" ja muita energiaharjoituksia enkä ole varma, paljonko minun pitäisi käyttää niitä. Riittääkö kerta vai pitäisikö minun tehdä niitä useammin? Vahingoittaako se ketään, jos teen, ja mitä tapahtuu sellaiselle, jonka siteen irrotan? En halua satuttaa ketään, mutta haluan kyllä tuntea, että olen taas oman elämäni kontrollissa ja voin valita ne ihmiset, joiden kanssa jaan elämäni. Joskus tunnen tarvetta tehdä enemmän puhdistamis- ja irrottamistyötä, mutten ole varma, onko se ok.

Jenniferin vastaus:
Energia meidän ja toisten ihmisten välillä ei ole tavallisesti yhdellä tasolla, vaan kerroksina. Silloin kun teemme siteiden irrottamista tai puhdistamista tai jonkinlaista työtä, mihin liittyy energialiike ja lopettaminen, voimme puhdistaa sen tason, millä parhaillaan olemme, ja sitten kun tuo työ on tehty, toisia kerroksia tai tasoja tulee tavallisesti esiin. Voit siis käyttää prosessia niin usein, kuin tunnet tarvetta siihen, ja tiedä, että joka kerta tehdessäsi sen, puhdistat yhden tiheys-, energia- ja yhteystason tai -kerroksen sinun ja tuon ihmisen väliltä.

Ymmärrä, että jos nämä yhteydet olisivat upeita, suotuisia ja hyödyllisiä, et tuntisi tarvetta puhdistaa niitä. Mutta koska olet muuttanut omaa energiaasi ja värähtelyäsi, sinun tarvitsee puhdistaa ne yhteyskohdat ja tiheysalueet, jotka eivät ole enää mukavia sinulle. Jokaisella tekemällämme muutoksella muutamme energiataajuuttamme ja kaikkia tapoja, joilla ihmiset voivat yhdistyä kanssamme.

Tämä tekee kaikesta energiasta, mikä ei ole harmoniassa uuden taajuutemme kanssa, todella epämukavaa meille. Tekemällä irrottautumistyötä itse asiassa käynnistät prosessin, mikä auttaa myös heitä muuttamaan omaa energiaansa (jos he haluavat tehdä sen) ja yhdistymään kanssasi uudella ja erilaisella tavalla. Jos he päättävät, etteivät halua tehdä tätä, sitten astuu esiin uusia ihmisiä, jotka voivat yhdistyä tuolla tasolla.

Ketään ei koskaan vahingoiteta tässä prosessissa, koska et haluaisi irrottautua ihmisistä, joiden kanssa olet täysin harmoniassa ja rento. Ne joista haluat irrottautua, ovat ihmisiä, joiden energiataajuus ja värähtely ei enää sovi yhteen omasi kanssa. Ja he haluavat irrottautua sinusta yhtä paljon kuin sinä heistä, koska heistä tuntuu aivan yhtä epämukavalta kanssasi, kuin sinusta tuntuu heidän kanssaan. Siis itse asiassa teet heille palveluksen ja siunaat heitä oivaltamalla, että on energeettistä yhteensopimattomuutta, ja aloittamalla irrottautumisen. Sitten he voivat päättää, mitä he haluavat tehdä ja haluavatko he harmonisoitua uuden energiasi kanssa.

Olemme nyt voimakkaassa siirtymäajassa ja ne yhteydet joita olet yrittänyt sietää, parantaa, hallita, joista olet kärsinyt tai joiden kanssa yrittänyt elää, tulevat esiin tarkasteltavaksi. Se mitä niissä tapahtuu, riippuu siitä, mitä haluat tehdä elämälläsi ja millaisten energioiden, taajuuksien ja värähtelyjen päätät olevan oikeita sinulle. Sitten kun päätät tämän, kaikesta tulee harmonisointikysymys. Se mikä on harmoniassa tuon energian kanssa, tuntuu upealta ja sopii vaivattomasti elämääsi. Se mikä ei ole harmoniassa, on epämiellyttävää, ärsyttävää ja aiheuttaa paljon fyysistä, tunne-, mentaali- ja henkistä epämukavuutta. Ja voit käyttää työkalujasi - kuten irrottautumisprosessia - hallitaksesi noita yhteyksiä, jotta kaikki ihmiset elämässäsi tukevat elämäsi aikomusta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

_________________
The Sound Of Silence
Amazing Grace
Walking With The Angels
Toccata
Wind Of Change
Listen To Your Heart


Ylös
 Profiili Lähetä yksityisviesti  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 207 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia