Elonaalto

Henkinen foorumi
Tänään on 19.01.2019 13:12

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla maksimissaan 114000 merkkiä. 

Vaihtoehdot:
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Poissa käytöstä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Kysymys
Minä vuonna on tapahtunut ns. Roswellin tapaus.:
Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
   

Otsikko - ENKELIEN VINKKEJÄ PITÄMÄÄN SINUT KUNNOSSA Christina Lunden
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  ENKELIEN VINKKEJÄ PITÄMÄÄN SINUT KUNNOSSA Christina Lunden  Vastaa lainaamalla
ENKELIEN VINKKEJÄ PITÄMÄÄN SINUT KUNNOSSA

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Valotyöntekijät, miten menee? Miten energiasi riittää päivän mittaan? Miten selviydyt suhteistasi? Millaisia ovat pienemmät vuorovaikutustilanteet, joita sinulla on päiväsi aikana? Jos sanot: "Se vaihtelee päivästä toiseen ja joskus hetkestä ja tilanteesta toiseen", olet täysin linjassa kaikkien muitten kanssa. On paljon liikettä, ei vain fyysisellä maapallolla, vaan myös omassa elämässämme fyysisesti, tunnepuolella ja henkisesti. Haluamme kannustaa, että jatkatte parhaanne yrittämistä elämänne joka osassa - riippumatta siitä, mitä näette fyysisillä silmillänne.

Tässä on joitain muistutuksia siitä, miten elää näinä aikoina:

* Muista sanoa rukouksesi ja affirmaatiosi, ennen kuin aloitat päivän ja olet tekemisissä toisten kanssa. On helpompaa aloittaa päivä ja sitten tasapainottua tarvittaessa uudelleen myöhemmin, kuin että tapahtuu sinua muuttavia asioita ja sitten yrität saada takaisin korkeimman tilasi.

* Katso, mitkä rukoukset auttavat ja mitä pitää rukata tai heittää pois kokonaan. On hyvin harvoja rukouksia, jotka sanotaan pitkälle ajalle. Jos rukouksesi toimivat, niitä on muutettava, koska sinä muutut ja siksi tarvitset uusia sanoja tuodaksesi esiin seuraavan askeleen. Emme rukoile sen puolesta, missä olemme - rukoilemme sen puolesta, mihin olemme menossa.

* Esitä kysymyksiä sielullesi/enkeleillesi jatkuvasti. Meillä on vielä muutama kuukausi, ennen kuin henkinen kommunikointikyky on välttämätöntä valotyöntekijöille. Sen jälkeen ihmisten on vaikeaa maadoittua riittävästi luottaakseen, että he saavat oikeaa tietoa. Jos haluat kyetä saamaan oikeaa tietoa, niin harjoittele, harjoittele ja harjoittele nyt. Pystyt tekemään harha-askeleesi ja oppimaan niistä yhteytesi kehittämiseksi. Jokainen pystyy kommunikoimaan sielunsa enkelien kanssa, mutta ongelmana on, että useimmat ihmiset eivät usko pystyvänsä. Vaikka se olisi ollut vaikeaa ennen, sitoudu yrittämään kuukauden ajan ja katso, mitä tulokset ovat sen jälkeen.

* Juo vettä joka päivä. Tee, kahvi, cokis jne. eivät korvaa vettä, mitä kehosi tarvitsee ollakseen terveimmillään. Mutta meidän tarkoituksiamme varten veden juominen auttaa henkistä antenniasi johtamaan ja tekemään henkisestä yhteydestäsi selkeämmän. Jos tarvitset potkua kyvyissäsi, yhdisty veteen jollain tavalla. Ota kylpy. Kylpy ei tee sama asia yhteydellesi kuin istuminen vedessä. Mene uimaan. Nouse porealtaaseen!

* Harrasta liikuntaa johdonmukaisesti. Valotyöntekijöinä jotkut meistä ankkuroituvat korkeimpaan energiaan, mitä on koskaan ollut maan päällä. Me kaikki ylösnousemme tuohon energiaan. Ylösnousemuksen myötä kehomme muuttuu ja joskus tuntuu siltä, että meitä hakataan. Fyysinen kunto auttaa kulkemaan näiden kausien läpi helpommin. Jooga, käveleminen ja painot ovat kaikki, mitä täytyy tehdä. Ei ole mitään tarvetta pakahduttaa itseään ja antautua urheilusuoritukseen asettamalla liikaa vaatimuksia aikatauluun tai kehoon. Aloita hitaasti ja lisää siitä. Kaikki sen yli on upea asia, muttei tarpeellista. Emme ehdota teitä tulemaan kehonrakentajiksi, vain fyysisesti hyvään kuntoon pystyäksenne käsittelemään ajat, jotka tulevat pian. Sitoudu olemaan paremmassa kunnossa kuukauden kuluttua ja jatka siitä.

* Nuku, kun siltä tuntuu. Tämä merkitsee sitä, että on okei ottaa torkut! Tiedämme, että ylösnousemusprosessin suurin osa on tietyn nukkuma-ajan katoaminen. Jos olet niitä onnekkaita, joka pystyy nukahtamaan varsinaiseen nukkuma-aikaan, niin heräät ehkä aamulla klo 3 tai 4. Jos menee jonkin aikaa nukahtamiseen, on joskus vaikeaa pysyä unessa. Muista, että olemme tottuneet käyttämään uniaikaa sieluumme yhdistymiseen. Nyt kun yhdistymme henkeen koko päivän ja yön, tarvitsemme unta vain kehon uudistumiseen, ja sen tekemiseen tarvitaan vain 3-4 tuntia unta. Kuitenkin kaikkien maan fyysisten muutosten ja elämäsi ihmisten tunnemuutosten myötä sinusta ehkä tuntuu, että tarvitset paljon enemmän. Ota torkut, kun sinulla on aikaa, äläkä tunne siitä syyllisyyttä.

* Tee työtä nähdäksesi, missä sinulla on vielä tuomitsemista. Pidätkö itseäsi demokraattina, republikaanina vai riippumattomana? Pidätkö itseäsi amerikkalaisena, ranskalaisena, italialaisena tai venäläisenä? Tai buddhalaisena, kristittynä, juutalaisena, muslimina? Nämä ovat vain muutamia asioita sen korostamiseksi, että jos edelleen näet itsesi näinä asioina, et näe kaiken ykseyttä. Jos olet jonkin puolesta, tämä saa sinut tuomitsemaan jonkin muun. Harjoittele televisiota katsoessa tai ystävien kanssa puhuessa ajankohtaisista tapahtumista, ettet ole minkään puolesta tai mitään vastaan. Vedä itsesi tilanteen ulkopuolelle ja näe kaikki puolet. Älä ota kantaa, vain tarkkaile. Ole se henkinen ihminen, joka tuli olemaan, henkisen tuomitsemattoman puolesi ottaessa ensisijan elämässäsi.

Vaikka kaikkea tapahtuu, olemme edelleen hiljaisessa jaksossa ennen maapallon varsinaista syntymäprosessia. Muistakaa ottaa rauhallisesti, koska on helppoa saada kriisiväsymystä. On hyödyllistä sanoa rukous: "Minua eivät liikuta asiat, joita kuulen, eivätkä asiat, joita näen." Tämän sanominen uudestaan ja uudestaan, silloin kun teillä ei ole henkilökohtaisesti menossa mitään suurempaa, auttaa pysymään maadoittuneena, silloin kun jotain tapahtuu. Tämä rukous joka annettiin minulle vuosia sitten, on yksi harvoista rukouksista, joissa ei voi muuttaa sanoja. Sitä ei voi myöskään pistää piiloon ja sanoa kriisiaikana. Tämä rukous toimii teissä sielutasolla ja rakentaa energiaa joka kerta, kun sanotte sen. Sen sanominen nyt useita kertoja päivässä, auttaa teitä vuoden jälkipuoliskolla, kun asioista alkaa tulla intensiivisempiä ympärillämme. Muistakaa, että teillä on enkelinne aina kanssanne, sillä ne ovat te. Ne energisoituvat tekemään asioita teille, kun kutsutte niitä ja puhutte, mitä tarvitsette ja haluatte.

Ne 144000 valotyöntekijää, jotka olette ankkuroitumassa viidennen ulottuvuuden energiaan, muistakaa, että teillä on kaksi enkeliä Jumalalta (ei omalta sielultanne) tukemassa teitä ponnisteluissanne. Ne eivät puhu teille, sillä ei ole tarvetta kommunikointiin. Sitten kun tehtävänne on valmis, ne lähtevät yhtä hiljaa kuin saapuivatkin. Mutta tietäkää, että tänä aikana teitä tuetaan täysin päivittäisellä polullanne tämän energian sisääntuomisessa. Tähän kutsuun teidän ei ollut mitenkään helppo vastata, mutta jokainen teistä on kykenevä tehtävään tai muuten teitä ei olisi valittu. Teillä on sisällä kaikki, mitä tarvitsette matkanne loppuunsaattamiseksi.

On kunnia kulkea teidän jokaisen rinnalla,
Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Viesti Lähetetty: 27.11.2013 10:07

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia